Chinese Jaarhoroscoop Varken

Chinese Jaarhoroscoop Varken

Chinese Jaarhoroscoop Varken

Geboorte jaar: 2007 1995 1983 1971 1959 1947 1935 1923 1911

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van het Varken in het jaar van de Yang-Water Tijger
4 februari 2022 tot 3 februari 2023

De noordwestelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 en 2019 vallen onder dit teken. Ben je voor 4 februari jarig, dan ben je een Hond. Het Varken is een geaard, relaxt persoon, die sympathiek en charmant overkomt. Je houdt van vrede en beschermt je leven sterk, waardoor je moeilijk mensen in je leven laat, behalve als zij zich al bewezen hebben te vertrouwen zijn. Ondanks je sympathieke karakter kun je wel erg nuchter en koel zijn. Met name een Geit, Konijn en Tijger zijn tekens die jou geluk brengen. Voor de Slang moet je erg oppassen, omdat die jou niet heel erg goed gezind is. In de Noordwestelijke sector zal de Hemelse #6 Ster bij je zijn om te ondersteunen. Deze brengt veel geluk en zorgt ervoor dat het Varken optimaal gebruik kan maken van intelligentie en intuïtie. Ook zal je op hoger niveau een sterke energie voelen om meer kansen op te zoeken. Het Elementaire Geluk van het Varken is echter matig. Levenskracht en Spirituele Essentie zijn laag. Ook vanuit Bergsterren komen er drie negatieve krachten op je af. De Bergster van Beroving zorgt voor een intense invloed, waardoor je meer kans hebt op geweld en bedrog. Verder zijn er de Yin Huis Ster en Ster van de Drie Zittende Moorden. Dit klinkt allemaal erg dramatisch, maar de Hemelse #6 Ster is in staat jou er adequaat tegen te beschermen. Daarbij kan jouw Lung Ta, succesgeluk, zeer goed zijn en is het Varken een zeer sterk en intelligent teken dat in staat is effectief te handelen als er iets misgaat. Er wordt aangeraden de Amuletten van Levenskracht en Spirituele Essentie bij je te dragen om te zorgen dat je deze op kunt roepen. Daarnaast zal je extra hard moeten werken om je drive en motivatie een boost te geven. Over het algemeen zal dit je goed afgaan en ben je in staat daadkrachtig en enthousiast in het leven te staan.

Je bent niet iemand die snel opgeeft, maar heel soms kan je motivatie lager zijn als dingen werkelijk niet goed verlopen. Dit zal vooral in maanden zijn als een Maandelijkse negatieve Ster in jouw sector komt. Het zal belangrijk zijn mensen om je heen te hebben, waar je vertrouwen in hebt. Hoe beter de contacten, hoe meer vertrouwen jij kunt hebben in jezelf, maar ook anderen. Pas op dat er mensen zijn, die negatief gedrag aan jou kunnen laten zien. Zelfs mensen die je als vrienden zag. Zoals we zeiden is jouw Lung Ta zeer goed, waardoor je een krachtige neiging ervaart om doelen te stellen en deze ook te bereiken. Met een sterk doorzettingsvermogen is er deze periode een grote kans op financieel gewin, een andere baan en behalen van meer succes. Hoe meer je gemotiveerd bent, hoe beter je in staat bent doelen te bereiken. Om krachtige energieën op te roepen en negativiteit af te wenden is een amulet van de Lung Ta van Overwinning aan te raden. De meest positieve kracht komt vanaf de Hemelse #6 Ster. Deze zorgt dat er nieuwe kansen komen, waarbij er mogelijkheden zijn hier veel aan te verdienen of professioneel te ontwikkelen. Daarnaast kan de #6 Ster ervoor zorgen dat je persoonlijk mogelijkheden krijgt en je niet alleen qua werk of studie veel bereikt, maar ook in je sociale- en liefdesleven. De Ster heeft een sterke werking op spirituele krachten, die niet alleen intuïtie en intellect kunnen versterken. De Ster zorgt ervoor dat je ondersteund kunt worden door hogere spirituele energie. Volg jij je instinct en luister je goed naar wat jou in onder andere voorspellende dromen verteld wordt, dan zal je veel succes behalen en zullen negatieve zaken op de achtergrond komen. Je kunt de energie oproepen met de Magische Gouden Draak of Jadekeizer. Deze kunnen de #6 Ster niet alleen oproepen, maar ook tevreden stellen. Je kunt deze als beeldje in je thuissector plaatsen of als amulet bij je dragen. Verder wordt aangeraden het Aarde-element te versterken met bijvoorbeeld beeldjes van Kristallen Bomen

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
Vanuit de Bergsterren komt er een mindere energie in je sector, namelijk de Overvalster. Deze stuurt negatieve energie en vergroot de kans om bedrogen of opgelicht te worden. Vooral financieel verlies zal mogelijk zijn, maar pas ook op bezittingen. Check je huis en werkplek of er zwakke plekken zijn en beveilig deze. Er is een grotere kans op kruimeldieven of zakkenrollers. Staat de voordeur van je woon- of werkplek in het noordwesten, dan zal de kans hierop nog groter zijn. Je kunt dan een sterke aantrekkingskracht opbouwen voor mensen die het niet goed met je voorhebben. Pas ook op als je op straat bent. Vooral in het verkeer en op rustige plekken is de kans op een delict groter. Ook moet je oppassen als je in het donker op straat bent. Varkens die op reis gaan, moeten opletten met geld en bezittingen. In alle gevallen is het verstandig een Anti-Overval beschermingsamulet te dragen of deze in het noordwesten van je huis of werk te plaatsen. Ook beeldjes van Kuan Kung en de Gepantserde Olifant en Neushoorn is een adequaat middel om tegen de Bergster beschermd te worden. De Ster van Yin Huis bezoekt het Varken vanuit de richting van de Hond. Deze brengt treurige emoties, waardoor mensen emotioneel beïnvloed worden. De energie is gevaarlijk voor mensen die al ziek zijn, mensen met een chronische aandoening en ouderen. Ongeluk en gebrek aan ambitie worden geassocieerd met de Ster. Emotionele kwetsbaarheid wordt verergerd en depressieve symptomen uitgelokt. Merk je dat je ongeïnspireerd of verdrietig bent, onderdruk deze met Feng Shui accessoires. Houd je huis ook goed verlicht. Ook is het belangrijk veel buiten te komen en donkere uren te gebruiken om te slapen.

Let op wortelstronken en takken die onder je huis groeien, omdat ze negatieve Yin-energie creëren. Druipende kranen kunnen ook meer Yin geven. Staat je huis dichtbij kerkhof, ziekenhuis, oude huizen of politiebureau, dan kan dit donkere energie brengen en Yin energie versterken. Een groot hek tussen jou en storende energie kan helpen. De kleur wit is daarbij heilzaam om Yin-energie te stoppen. Houd je huis schoon en zorg dat alles netjes opgeruimd is. Om te zorgen dat Yin en Yang in evenwicht zijn, wordt aangeraden licht, planten en bloemen te plaatsen, maar geen bomen. Ook is het belangrijk dat er veel beweging in de thuissector is, waarbij plezier van kinderen heilzaam is. Je kunt een amulet van de Gouden Draak in het noordwesten plaatsen. Een metalen Gebedswiel met Mantra in je noordwestelijke kamer veel oplossen. De San Sha beweegt dit jaar in de noordelijke sector en dit heeft gevolgen voor je leven. Ook deze Ster kan kans op beroving, financieel verlies, ongeluk en andere grote problemen geven. Er zijn drie gezichten binnen de San Sha; de Overval Sha, Rampen Sha en Ongeluk Sha. Je kunt negatieve effecten hiervan voorkomen door te zorgen dat de hal, slaapkamer, woonkamer of kantoorruimte rustig blijven. Plaats zachte kleuren en lichten en zorg dat er weinig lawaai en ruzie is. Een beeld van Drie Goddelijke Bewakers in de entree of het noordoosten van je huis kan bescherming geven. Ook een amulet die je dagelijks bij je draagt, is nuttig. Let op dat het noorden niet verstoord wordt, zoals met harde geluiden en renovaties. Wordt de San Sha gestoord, dan kan er flinke irritatie ontstaan voor mensen in het huis waar dit plaats vindt. De krachtigste beschermers zijn de Drie Hemelse Bewakers en het Hemelse Schild. Plaats een beeld bij je slaapkamer, voordeur, kantoor of kwetsbare plekken in je huis. Ook een sleutelhanger kan jou onderweg beschermen. In 2022 is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat het Varken volledig beschermd is tegen deze aandoening.

Romantiek en sociale contacten
Er is veel Aarde in je sector als gevolg van de #6 Ster en dat is over het algemeen een goed teken om liefde in je leven te krijgen of te behouden. Het is een prima jaar voor vrienden, familie en romantiek. Gebonden vrouwen kunnen niet alleen veel liefde met hun partner delen, maar ook vriendschap, waardoor de relatie er alleen maar beter op wordt. Single vrouwen kunnen dit jaar gebruiken om een geschikte partner in hun leven te halen. Ook mannen kunnen een vriendschappelijke band met hun partner opbouwen, waardoor voor hen een prima liefdevol jaar zal ontstaan. Single mannen hebben veel vuur in zich en zullen geregeld activiteiten doen om mensen te ontmoeten. Het is voor zowel de man als vrouw een geschikt jaar om vrienden en liefde te verkrijgen. Daaruit kunnen ook zeker kansen komen op nieuwe liefde. De romantiek binnen een relatie zal hecht en romantisch zijn. Jouw relatie met sociale contacten zal geweldig zijn. Je bent aantrekkelijk voor anderen en zal op slimme en vitale wijze in het leven staan. Daardoor heb je een actief sociaal leven. Pas op dat je soms nog wel eens wat bot in gedragingen kunt zijn, waardoor je anderen nog wel eens kunt kwetsen. Tracht hier verstandig in te zijn en blijf vooral empathisch in je gedrag, zodat je anderen begrijpt. Heb je problemen, dan is contact met een Paard aan te raden. Dit teken is in staat jou te ondersteunen bij eventuele problemen. Er wordt wel gewaarschuwd voor de Bergsterren, omdat die kunnen zorgen voor conflicten en ruzies. Daardoor zijn er geschillen en tegenstellingen mogelijk, waarin jij je geduld wel eens kunt verliezen. Tracht hier verstandig in te blijven en voorkom eventuele problemen door op een vredevolle wijze in het leven te staan en het Paard om hulp te vragen als het mis gaat. Vriendschappen en andere sociale contacten zullen dit jaar extra belangrijk voor het Varken zijn. Je zult zeker in staat zijn hier een goede weg in te vinden en kan prima samenwerken. Er wordt overigens gewaarschuwd voor de invloeden van de Bergsterren, omdat deze zorgen dat er binnen een mindere relatie een driehoeksverhouding kan ontstaan, die problemen kan geven. Wees trouw en ga niet over grenzen, tenzij er duidelijke afspraken zijn. Je kunt evenwicht brengen met een symbool van Harmonie. Vergroot liefdesgeluk met Liuli Mandarijn Eenden in de slaapkamer. Dit zorgt binnen een relatie voor veel geluk. Singles kunnen beter in het noorden een beeldje plaatsen van de Perzikbloesem Rat. Onderweg is een liefdesamulet van het Maankonijn aan te raden, omdat je dan eerder mensen aan kunt trekken voor vriendschap of liefde.

Carrière en financiën
De 27, 39, 63 en 87 jarige zullen dit jaar mogelijkheden krijgen om gelukkige energieën op te pakken. Daardoor is er veel kans op nieuwe bezittingen, meer winst of inkomsten en ontwikkeling van talenten en vaardigheden. Zij zullen weinig last hebben van negatieve Sterren en kunnen veel mogelijkheden krijgen om het een en ander voor elkaar te krijgen. Het is voor hen een prima periode om te investeren en grote aankopen te doen, zelfs met negatieve Maandelijkse Sterren zijn. De 27 jarige zal professioneel met gemak juiste plannen maken om te ontwikkelen of hoger op de ladder van carrière te komen. Het is een jaar waarin je financiële beloningen kunt behalen en je succes groot kan zijn. Het is één van de betere jaren van deze tijd. De 39 jarige kan op intuïtie vertrouwen en zal makkelijk met beslissingen omgaan. In principe hoef je dus niet bevreesd te zijn dat iets fout gaat, succes is bijna gegarandeerd. De 63 jarige zal in staat zijn om, als deze dat wil, flink te scoren om later lekker te gaan leven. De 87 jarige zal al zo kunnen leven en er zijn zelfs aanwijzingen dat er financieel een extraatje aan zal komen. De 51 jarige heeft zeker geen slecht jaar voor de boeg, maar niet zo goed als de eerder genoemde Varkens. Dit Varken moet heel erg voorzichtig zijn als het om financiële zaken gaat, maar over het algemeen zal deze slagen in de dingen die er gedaan worden. Alleen op momenten dat er negatieve Maandelijkse Sterren zijn, kan je beter niet te grote zaken doen of doelen stellen. Beter doe je dit in de maanden met positieve Sterren. Het is misschien niet het beste jaar om geld te verdienen of commercieel geluk te vinden, maar toch bestaat er wel een grote kans op.

Je kunt dan dus veel verdienen door de samenwerking met mensen, die wel geluk ontvangen en jou hierin meenemen. Om zulke mensen aan te trekken, wordt aangeraden een Liuli Lung Ta van Succes bij je te dragen. Ook voor andere Varkens kan een amulet van de Drakenkarper gunstig zijn. Het meest voorzichtig moeten de 15 en 75 jarigen zijn, omdat deze zelfs in maanden met positieve Maandelijkse Sterren, problemen kunnen ondervinden. Zij zullen weinig kansen hebben om meer te gaan verdienen of winst te behalen. Beter stel je geen al te grote doelen en blijf je weg bij investeringen of grote leningen. Je kunt jezelf beschermen door een hangertje te dragen van de God van Welvaart. Deze kan jou kracht geven om door moeilijke momenten heen te komen. Alle Varkens kunnen dit hangertje gebruiken. Het ondersteunt bij grote uitgaven en investeringen en voor de 15 en 75 jarigen om huidig vermogen en bezittingen te behouden. Alle Varkens moeten opletten dat ze hun geld veilig opbergen, omdat er mogelijkheden zijn dat er oplichters, dieven of andere slechte mensen zijn, die op je geld uit zijn. Een Tibetaanse Dzi Kraal of Kristallen Pi Yao kunnen hiertegen beschermen. Let op dat de Bergsterren wel eens kunnen zorgen voor een grotere kans op onverwachte uitgaven. De 15 jarige heeft het dit jaar nodig om duidelijke opvoeders en leraren om zich heen te hebben. Alleen als zij in staat zijn duidelijke doelen en eisen te stellen aan deze persoon te stellen, zal dit Varken in staat zijn de juiste dingen te doen. Het is verstandig dat de 15 jarige in dit geval ondersteuning vraagt als deze het zelf even niet weet. Voor alle Varkens wordt ook aangeraden om een Kuan Kung met Draak bij zich te dragen om ook onderweg goed beschermd te blijven tegen kwade invloeden.

Gezondheid
Je leven zal niet slecht verlopen, omdat de Hemelse #6 Ster gunstig is. Toch moet je altijd opletten dat emoties je geregeld parten spelen. Daardoor kun je jezelf soms moeilijk onder controle krijgen en zijn er momenten van voor- en tegenspoed. Vooral de eerste maanden zijn moeilijk, waarbij je gemoed bepalend is voor fysieke gesteldheid. Deze periode is je lichaam kwetsbaar voor virussen en bacteriën. De lente is een stabielere fase in je leven, waarbij je fysiek sterk kunt zijn en dan minder vatbaar bent voor allerlei ziektes. Je besteedt deze periode tijd aan je fysieke gesteldheid, waardoor er veel ruimte is voor sport, beweging en afleren van mindere gewoontes. In de zomer en herfst ben je misschien fysiek erg sterk, maar kun je emotioneel soms wat kwetsbaar zijn. Je hebt die periode meer kans op mentale spanning en kunt nerveus zijn. Let op dat je emoties niet al te sterk de overhand laat nemen, omdat je dan uiteindelijk zwakker kunt worden. De late herfst en winterperiode is er meer rust en ontspanning, waarbij je de tijd krijgt jezelf op te laden. De 27, 39 en 87 jarigen zullen in uitstekende conditie zijn, waardoor de gezondheid over het algemeen goed te noemen is. De 15 en 75 jarige zullen meestal een goede conditie hebben, maar dit is afhankelijk of ze zelf verantwoordelijk in het leven staan. Voor de 3, 51 en 63 jarigen wordt gewaarschuwd extra voorzichtig te zijn. Wees waakzaam en pas op dat je geen risico’s met je gezondheid neemt. Ouders moeten dus vooral met hun kleine kind heel erg voorzichtig zijn. Sommige situaties kunnen namelijk buiten de schuld van het Varken optreden als gevolg van negatieve energie. Om dit jaar qua gezondheid goed in het leven te staan, wordt aangeraden een Wu Lou met Vreugdevolle Kraanvogels in het noordwesten van je huis te plaatsen. Ook een messing Wu Lou met Acht Onsterfelijken kan gunstig zijn. Je kunt deze ook wel in het zuidwesten plaatsen, waar de jaarlijkse #2 Ster van Ziekte staat.

Algemeen overzicht van de Vliegende Sterren voor alle tekens
De Vliegende Sterren nemen een nieuwe positie in binnen de 9 sectoren waar we rekening mee moeten houden en die ons sterk beïnvloeden. Elk teken heeft een sector waar de Jaarlijkse Ster in staat, die dus voor het hele jaar geldt. Elke maand is er een Maandelijkse Ster, die invloed heeft. Overigens zijn de Sterren geen fysieke, maar mentale krachten. Je kunt remedies of versterkers gebruiken, die je in de sectoren kunt plaatsen om geluk aan te roepen en ongeluk af te wenden. Het is belangrijk met een kompas windrichtingen in je huis te zoeken, zodat je de sectoren weet. Kijk naar de ingang van je huis en in welke sector deze staat. Verder dien je de belangrijkste kamers te situeren, zoals huiskamer, slaapkamer en kantoor, omdat je daar veel tijd doorbrengt. Ditzelfde geldt voor je andere plekken waar je veel bent. We bespreken eerst de negatieve en daarna de positieve sectoren.

Negatieve sectoren en Vliegende Sterren
In het centrum staat de Gele #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech, die ongunstig is voor gezondheid van mensen. Deze Ster vergroot de kans op ongeluk, ziekte, verwonding en andere negatieve zaken. De gevolgen kunnen ernstig zijn en vooral als belangrijke kamers in het centrum van je huis of werk staan. Dit gebied is een Aardse sector, waardoor ieder gebouw en persoon hiermee te maken heeft. Om negatieve energie af te wenden en positiviteit aan te roepen, kan je de Schaal met Hemelse Energie in de sector plaatsen. Deze zet negatieve energie in positieve om. Op de schaal plaats je de Lung Ta, die succes en overwinning brengt, het Drakenpaard dat geluk oproept, het Hemelse Hert dat gezondheid brengt en ziekte afwendt, Pi Yao die de Jaarlijkse God oproept, de Drakenschildpad die ondersteuning geeft en Hemelse Os, die kracht en doorzettingsvermogen geeft. Ook de Pagode met de Hart Sutra kan gunstig zijn. De schaal kan je ook in andere kamers plaatsen. Met name de Hond, Draak, Os en Geit dienen een hangertje te dragen om beschermd te worden. Je doet er goed aan dit jaar geen verbouwing in het centrum te doen en de sector zo rustig mogelijk te houden om deze Ster niet te irriteren. Plaats witte of grijze accessoires om boze krachten weg te houden of deel je huis anders in.

In het zuidwesten vliegt de Zwarte #2 Ster van Ziekte en fysieke bedreiging, in de sector van de Geit en Aap, die van alle anderen de grootste kans op ziektes hebben en extra op moeten passen. Beter dragen zij een Amulet van Welzijn. Ook moeders kunnen extra risico lopen. Omdat de #2 Ster in de zogenaamde Lo Shu positie staat, ondervinden andere tekens echter ook invloed als hun voordeur of slaapkamer in het zuidwesten staat. Plaats een stoel of bed ook nooit naar het zuidwesten toe, dan heb je meer kans op ziektes. Ook een kachel naar het zuidwesten geplaatst kan gevaar geven. Mensen die veel in deze sector zijn, doen er goed aan een Medicijnboeddha op het zuidwesten te zetten. Jij en je huisgenoten kunnen bij bepaalde van een ziekte ook beter een arts om advies vragen. Ouderen kunnen beter geregeld een gezondheidscheck doen en niet in de sector slapen. Om te zorgen dat de negatieve #2 Ster afgewend wordt, kan de Witte Wu Lou met Vrolijke Kraanvogel in het zuidwesten nuttig zijn. Gebruik je geen Feng Shui attributen, dan doe je er in ieder geval verstandig aan de zuidwestelijke sector opgeruimd en schoon te houden. Pas op met airconditioning en ventilatoren, die zich in het zuidwesten bevinden. Ze kunnen negatieve energie naar je toeblazen. Let op met belangrijke deuren of kamers die zich in het noordoosten bevinden, omdat de schadelijke Tai Sui er is. Plaats grijze of witte accessoires bij de deur van die kamers. Ook zal het belangrijk zijn vrijwillig iets voor mensen te doen of geld aan goede doelen te geven. Je roept dan geluk op voor jou en mensen in je directe omgeving.
In het westen staat dit hele jaar de Rode #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog, die negatieve energie brengt. De ster absorbeert geluk van andere sterren, wat verlies brengt. De Haan wordt geraakt, maar ook andere tekens ondervinden invloed als de voordeur, slaapkamer of woonkamer in het zuidwesten staan. Bekijk dan wat je kunt veranderen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Ook is het belangrijk op vermogen en bezittingen te letten. De Ster kan namelijk ook financieel gevaarlijke energie brengen, omdat je eerder beroofd kunt worden of op andere negatieve wijze je geld kwijt kunt raken. Je kunt Feng Shui attributen plaatsen, zoals een beeldje van de Blauwe Olifant en Neushoorn in je huis of kantoor. Heb je veel concurrenten of mensen die dicht bij jou de strijd aangaan, dan wordt aangeraden een beeldje van Kuan Kung met Lung Ta of Draak te plaatsen. Ze beschermen tegen mensen, die oneerlijk zijn en tegen concurrenten. Gebruik Kuan Kung met Tijger tegen onnodig geldverlies. Niet alleen op zakelijk en financieel gebied is er veel invloed, maar let ook op roddels, dronkenschap en andere negatieve invloeden. Let tevens op scherpe voorwerpen, omdat die voor verwondingen kunnen zorgen. Er zijn Feng Shui kuren om te beschermen, zoals Zwarte Kristallen Bollen in het westen die kwade geesten afwenden. Ook een amulet met de mantra ‘Om Bhrum Svaha’ kan onheil afwenden.
In het oosten zal de Blauwe #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen veel invloed hebben op het Konijn en mensen in zijn omgeving. Ook als je slaapkamers of voordeuren op het oosten staan, kan je er last van hebben. Als de energie niet afgewend wordt of als je onvoorzichtig bent, kan je met grote ruzies en zelfs rechtszaken te maken krijgen. Deze kan je voorkomen door je gewoon aan de wet te houden en voorzichtig te zijn met contracten en beslissingen. Ook kan je met diefstal of beroving te maken krijgen, die je kunt voorkomen door voorzichtig te zijn bij plekken die gevaar oplopen. Om intens negatieve energie te ontlopen, wordt aangeraden een Magische Kosmische Appel in het oosten te plaatsen. Laat in deze richting geen harde geluiden horen van muziek, tv’s en muziekinstrumenten. Je kunt er veel aan doen om de #3 Ster af te wenden door onder andere banken, stoelen en eettafels niet in de oostelijke sector te plaatsen of er naar toe te richten. Dit jaar kan je beter geen grote verbouwingen in het oosten doen. Beter vermijd je groene of blauwe kleuren en plaats je er geen groene planten. Rode of paarse kleuren zijn wel weer aan te raden. Plaats je deze bijvoorbeeld bij de voordeur, dan heb je minder kans op conflicten met gasten die jouw huis bezoeken.

Positieve sectoren en Vliegende Sterren
In het noordoosten staat de Witte #8 Ster van Welvaart en Rijkdom in de sector van de Tijger en Os en mensen die er hun voordeur of belangrijke kamers hebben. Verblijf geregeld in deze sector om energie op te nemen. Om positieve krachten nog meer op te roepen wordt aangeraden een amulet of beeld van de Goden Zhang Dao Ling (wijsheid), Kuan Kung (rijkdom) en Tsai Shen Yeh (bescherming tegen armoede) zittend op Tijgers in de sector te plaatsen of als hangertje te dragen. Dit trio trekt geluk en voorspoedsenergie aan. Om financieel meer positiviteit aan te trekken is een amulet van de Boom van Welvaart gunstig. De #8 Ster helpt bij ontwikkeling en door intellectueel krachtig te zijn, waardoor promotie of opzetten van een nieuw bedrijf makkelijker gaan. Er wordt aangeraden stoelen, bedden en kachels in het noordoosten te zetten. Staan je voordeur, slaapkamer of kantoor in deze sector dan roep je positieve energie op met rode of paarse kleuren, zoals tapijt, kleden of andere accessoires. Blijf alert op Tai Sui, die ook in deze sector staat en voor financieel verlies kan zorgen. Let vooral op negatieve Maandelijkse Sterren. Dan kan de Tai Sui nog negatiever zijn. Let op verraad van mensen, zelfs bij mensen die je vertrouwt. Zelfs goede relaties kunnen onder druk staan. Ook gezondheidsproblemen zijn mogelijk, maar meer als je onverantwoordelijk in het leven staat. Een symbool van Tai Sui met Pi Yao in deze sector of een amulet ervan kan gunstig zijn. Naast de Tijger en Os, dienen Slang, Aap en Varken op te passen, evenals mensen die de voordeur, slaapkamer of woonkamer hier hebben. Irriteer de Tai Sui niet met harde geluiden of intens fel licht. Mensen die hun werkplek in het noordoosten hebben en mensen die slapen met hun gezicht naar deze sector kunnen flinke problemen krijgen. Stem de Tai Sui gunstig door te zorgen dat je fysiek in orde bent en geregeld sport of in beweging bent.
In het noordwesten staat dit jaar de Witte #6 Ster van Hemels Geluk, in de sector van Hond en Varken en iedereen die met de sector te maken heeft. Je kunt de energie aantrekken door beeldjes of amuletten van de Jadekeizer te plaatsen. Deze kracht is gunstig voor oudere mannen die in deze sector verblijven en je kunt de energie dan versterken met amulet van de Magische Gouden Draak. De Draak kan in dit jaar van de Tijger rijkdom en bezittingen verbeteren. Het is gunstig naast dit symbool ook een amulet of beeldje van de Tijger te plaatsen. Deze sector zal voor iedereen welvaartsgeluk brengen. Daardoor is het verstandig geregeld in de sector te verblijven. Het is een prima jaar voor mensen, die promotie zoeken of een eigen bedrijf willen opstarten. Het zal belangrijk zijn om het noordwesten van je huis of kantoor ordelijk en schoon te houden, omdat het geluk anders sterk af zal nemen. We moeten er hierbij rekening mee houden dat vooral technologie, onroerend goed, het gebied van fossiele brandstoffen, de landbouw en industrie positief of negatief beroerd worden, afhankelijk van verantwoordelijkheid die je laat zien. Stoelen of bedden kunnen beter niet in deze richting staan, omdat er fouten en andere kleine problemen ontstaan. Rode accessoires en vuurelementen kunnen negativiteit oproepen. Om de energie van de #6 Ster op te roepen, is het verstandig om de Feng Shui Schatkist van de Welvaart te plaatsen.
De #1 Ster van Overwinning en Geluk staat in het noorden in de sector van de Rat en nieuwe kansen brengen voor een ieder die ermee te maken heeft. Staat je voordeur of één van de belangrijke kamers in de sector dan lacht het geluk je toe. Deze Ster zal geactiveerd moeten worden in zowel huizen als werkplekken. Je kunt dit doen door je huis en werkplek schoon en ordelijk te houden. Ook kan je een amulet van de amulet van de Overwinningsvlag plaatsen. Ook een Lung Ta, Hemelpaard of Ru Yi zorgen voor veel geluk in je carrière, waarbij er mogelijkheden zijn voor promotie of opzetten van een eigen bedrijf. Mensen die in de verkoop werken en met mensen samenwerken, kunnen profiteren van de sector. Als je de welvaart wilt verbeteren is deze sector gunstig om ze hier te doen. Je kunt dan meer prestaties behalen en verbetering zien in de harmonie in intermenselijke relaties. Niet alleen qua carrière, maar ook romantiek kan je gebruik maken van deze krachtige Ster. Er zijn mogelijkheden om een nieuwe persoon in je leven te krijgen of bestaande relaties te versterken. Je kunt dit al doen door een foto van deze persoon bij je te dragen of genoemde amuletten te gebruiken om geluk in de liefde aan te trekken. Let op dat de #1 Ster soms irritaties kan brengen als jij onverantwoordelijk gedrag vertoont. Ga niet vreemd en wees respectvol naar anderen, omdat dit de #1 Ster gunstig stemt. Een waarschuwing is er voor de oudste dochter en jonge moeders, omdat ze minder goede energie krijgen van de San Sha in deze sector. Wees alert in maanden dat er een negatieve Ster bijkomt.
Het zuidoosten heeft de Groene #4 Ster van Romantiek en Onderwijs, in de sector van Draak en Slang, de oudste dochter en iedereen die met de sector te maken heeft. Deze Ster staat bekend als brenger van wijsheid en nieuwe ideeën. Het is creatieve energie voor mensen die veel in deze sector zijn. Om de #4 Ster positief te stemmen wordt aangeraden een Manjushri Stupa in deze sector te plaatsen. De Ster kan ook gunstig werken voor studerende mensen en om kennis op te nemen. Om nog meer energie op te roepen, wordt aangeraden een Drakenkarper te plaatsen. Er is veel geluk in de liefde, waardoor je er goed aandoet er geregeld samen met een partner te zijn. Singles kunnen liefde versterken door hun bed in deze richting te plaatsen. Ook een Kurukulle is gunstig, net als een beeld van het Perzikbloesemdier van jouw teken. Plaats veel houtaccessoires in het zuidoosten, zoals een houten beeldje of amulet van de symbolen van de vijf elementen. Deze geeft unieke voordelige energie voor mensen om beter te leren, bij culturele aspecten, verbeteren van status en verhogen van de kans om carrière te verbeteren. Om efficiënter te werken met studie of werk wordt aangeraden het bureau in het zuidoosten te zetten of in ieder geval in de richting. Verder verblijd je de #4 Ster met groene planten in het zuidoosten of een Wenchang Pagode op tafel. Plaats geen rode of gele voorwerpen en doe er geen verbouwingen.
In het zuiden komt de Paarse #9 Ster van Gunstige Toekomstverwachting, de sector van het Paard, de vrouw van middelbare leeftijd, de 2de dochter en vrouwen tussen 16 en 30. Ook voor mensen die de voordeur of belangrijke kamers in de sector hebben. De Ster brengt gelukzalige gebeurtenissen, zoals promotie, een nieuw bedrijf, een huwelijk of zelfs geluk van een nieuw kindje. In principe zal je dus geluk hebben bij alles wat je doet en wilt doen. De Ster activeert ook rijkdom. Je kunt deze oproepen met vibraties van een beeld van de Phoenix. Ook een Lung Ta in deze sector kan de Ster zeer positief stemmen. Let dit jaar vooral op dat er veel Yin-energie is en ook de San Sha negatieve invloed kan brengen. Let op dat de #9 Ster een versterkende werking heeft, dus ook op energieën die minder goed zijn. Je kunt het zuiden beschermen met het amulet van Yang Energieversterker of een beeldje van de Drie Hemelse Bewakers. Over het algemeen is de #9 Ster een geluksbrenger, maar in maanden met negatieve Maandelijkse Ster moet je opletten. Naast Feng Shui accessoires kan je de Ster ook gunstig stemmen door je huis en vooral de zuidelijke sector schoon te houden. Ook doe je er goed aan om te zorgen voor voldoende licht en zachte geluiden. Verder zal een beeld van de Eenhoorn in de zuidelijke sector zeer gunstig zijn, waardoor je extra veel kans hebt op verblijden van je leven. Er wordt aangeraden het vuurelement te versterken met rode accessoires, een open haard of kaarsen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)