Chinese Jaarhoroscoop Varken

Chinese Jaarhoroscoop Varken

Chinese Jaarhoroscoop Varken

Geboorte jaar: 2007 1995 1983 1971 1959 1947 1935 1923 1911

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van de Hond
In het jaar van het Zwarte Yin Water-Konijn
4 februari 2023 tot 3 februari 2024

De noordwestelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 en 2019 vallen onder dit teken. Ben je voor 4 februari jarig, dan ben je een Hond. Het Varken is een geaard, relaxt persoon, die sympathiek en charmant overkomt. Je houdt van vrede en beschermt je leven sterk, waardoor je moeilijk mensen in je leven laat, behalve als zij zich al bewezen hebben te vertrouwen zijn. Ondanks je sympathieke karakter kun je erg nuchter en koel zijn. Met name een Geit, Konijn en Tijger zijn tekens die jou geluk brengen. Voor de Slang moet je oppassen, omdat die jou niet goed gezind is. Omdat het Waterkonijn een krachtige verbinding met je aangaat, kan je er soms extra energie uit halen. In de Noordwestelijke sector kan de Gele #5 Aardester van Ongeluk, Tragedie en Pech echter voor veel ongeluk zorgen. Dit is een onheilspellende Ster, behoort tot het element aarde en kan dit jaar ongunstig voor gezondheid zijn. Gelukkig voor het Varken is er binnen de Bergsterren veel geluk te zien. De Grote Ster van Toekomstverwachtingen brengt positiviteit en gelukkige berichten. Deze komt vanuit de richting van de Rat, waardoor er aangeraden wordt mensen op te zoeken, die onder dit teken vallen. Er is namelijk een zeer gunstige verbinding mogelijk, waarbij vriendschap, maar ook liefde niet ondenkbaar zijn. Met name in maanden met een gunstige Maandelijkse Ster kan je inspanningen doen om jezelf op zakelijk gebied te ontplooien. Houd de maandelijkse horoscoop in de gaten, zodat je kunt weten, wanneer er een gunstige tijd is. Het elementaire geluk is dit jaar gemiddeld. Geluk bij Levenskracht en Spirituele Essentie zijn voldoende, maar in maanden dat er een negatieve Ster is, zullen deze matig zijn. Je zult die maanden gemotiveerd moeten blijven en zeker de hoop niet opgeven als dingen anders lopen dan je wilt. Geef niet toe aan mensen, die iets willen, waar je niet achterstaat. Levenskracht en Spirituele Essentie zorgen er normaal gesproken voor dat je veel energie hebt. Je hebt dan uithoudingsvermogen om inspanningen vol te houden en te slagen met waar je mee bezig bent. Omdat ze beiden gemiddeld zijn, zal het belangrijk zijn ze te versterken met Feng Shui accessoires. Je kunt dit doen met het amulet van de Vijf Uitgebalanceerde Elementen. Het is tevens erg belangrijk om op je houding te letten.

Blijf optimistisch, werk hard en laat slechte gedachten of negatieve mensen niet zorgen voor stress, omdat je anders grote problemen kunt krijgen. Je kunt anders moeite krijgen je staande te houden. In dat geval kan het Varken nog wel eens opgeven. Het is echter aan te raden om je dit jaar te richten op iets waar jij je talenten volledig bij kunt benutten. Leer jezelf kennen en zoek naar iets waar jij in uit kunt blinken. Het is een prima jaar om aandacht aan je sociale netwerk te geven. Contact met familie en vrienden geven over het algemeen prima energie om het beste er uit te halen. Ook is het een prima jaar voor nieuwe contacten. Je Lung Ta is dit jaar slecht, waardoor je persoonlijk geluk op gebied van, succes laag is. Toch ben je sterk genoeg om je er een weg doorheen te banen. Zorg dat je maatregelen en beslissingen neemt geluk op dit gebied alsnog af te dwingen. Je kunt Lung Ta vergroten door effectief bezig te blijven om alle obstakels en andere problemen op te lossen. Een amulet van het Vrolijke Windpaard of Windpaard met Vlag van Succes kunnen zorgen dat je grote kans maakt om succes te behalen. We gaven aan dat je te maken hebt met de ongelukkige #5 Ster. Deze zogenaamde Wu Wang zal hierbij direct in jouw sector staan en dit duidt meestal op grote problemen. Het ongeluk kan dan grote vormen aannemen, van ongeluk in het verkeer, met gereedschappen, ziekten, kwetsuren, grote financiële verliezen en verwachtingen die finaal de grond ingeboord worden. Omdat er zoveel gevaar is, wordt aangeraden Feng Shui te gebruiken om energie af te wenden. De accessoires zijn; Pagode van Emerald, Hart Sutra Pagode, Levensboom van Vijf Elementen, die de noordwestelijke sector van je huis of kantoor kan versterken. Draag deze amuletten bij je om onderweg de negatieve energie af te wenden. Plaats een Mantra Om Ah Hum bij. Om qua gezondheid en financiën beschermd te worden, wordt aangeraden de Obsidiaan Wu Lou met de Vijf Keizerlijke Munten bij je te dragen.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
Een positieve energie die jou dit jaar vanuit de Bergsterren beïnvloedt, is de Ster van Grote Positieve Verwachtingen. Er komt veel geluk uit deze Ster, vanuit de richting van de Rat. Er worden dan alsnog kansen aangeboden om succes te behalen. Je krijgt kansen, maar zal er hard voor moeten werken en vastberaden zijn om dit geluk daadwerkelijk af te dwingen. Wees geduldig, omdat deze energie niet gelijk werkt, maar pas later tot succes zal leiden. Het Varken kan soms impulsief zijn en zal vooral dit jaar moeten leren niet ontmoedigd te raken. Om energie op te roepen kan je bijvoorbeeld een beeldje van het Waterkonijn of de Rat in de noordwestelijke sector plaatsen, omdat deze een versterking aan welvaart geeft, maar ook goede energie geeft om positieve mensen aan te trekken. Je doet er goed aan een amulet te dragen met de Spiegel van de Grote Positieve Ster. Ook deze kun je in jouw sector van je huis plaatsen, maar ook in de woonkamer, slaapkamer of werkplek. Kun je de Grote Gunstige Ster van Verwachting oproepen, dan heb je geluk in carrière en financiën. Je trekt de Ster aan door bescheiden en niet te hebberig in het leven te staan. Bescheidenheid siert je en maakt jou een magneet voor positiviteit. Een amulet van de Blauwe Os kan spiritualiteit verhogen en inzicht geven in kwade energie. Deze beschermt jou en geeft wilskracht en vastberadenheid om negatieve situaties om te zetten in gunstige aspecten voor je carrière. Als je de energie van deze grote Ster goed gebruikt, kan je in principe vaker achterover leunen en ontspannen. Met name in maanden dat er een negatieve energie bijkomt, wordt aangeraden om amuletten te gebruiken. Je kunt de blokkades en andere problemen dan aanpakken om jezelf te ontwikkelen of die dingen te doen, die je graag wilt. Omdat dit teken je door de Rat wordt gegeven, betekent dit dat je naast het Konijn veel energie van mensen krijgt, die onder dit teken geboren zijn. Of het nu gaat om collega's, broers en zussen, vrienden of partners, ze zullen je veel geluk brengen. Er is een groot potentieel om ze te leren kennen of met hen samen te werken en ze zullen een positieve invloed op je hebben. Om energie van de Grote Positieve Ster van de Toekomst op te roepen, wordt aangeraden een amulet te dragen of te plaatsen van de Drie Leeuwen op de Drum. Dit Feng Shui artikel zal net als de eerder genoemde accessoires flink wat kracht geven om negatieve energieën af te wenden. Plaats deze Leeuwen dan wel in het noordwesten of in het centrum van je huis of kantoor. Je kunt de Leeuwen ook als amulet bij je dragen om onderweg beschermd te worden.

Het leven van Het Varken in het Chinese Jaar van het Waterkonijn
De #5 Ster staat bekend om ongeluk, veroorzaken van verdriet, teleurstelling en in gevaar brengen van hygiëne. Ook wordt deze Ster gelieerd aan financieel verlies en ernstige ziektes. Het is belangrijk dat je het noordwesten van je huis of kantoor tegen negativiteit beschermt. Een Vijf Elementen Pagode met de Zon en Maan kan rust en positiviteit bieden. Bij grotere huizen of bedrijven is het wenselijk dat je er meer van plaatst. Een amulet met de Driekleurige Vijf Elementen Pagode met Mantra ‘Om Ah Hum’ is krachtig om de #5 Ster onderweg bij je weg te houden. Ben je vaak op weg dan is een Jade Ping An Kou een prima beschermer tegen ongelukken. De #5 Ster van Ongeluk zal niet alleen staan als het om negativiteit gaat, er zijn meer negatieve krachten. Het jaar van het Konijn zal voor het Varken geen heel slecht jaar worden, maar met de negatieve #5 in je sector kan het soms lastig zijn. Toch zal je vooral liefde en romantiek in een bestaande relatie op een positieve wijze ontwikkelen. Singles zullen kansen krijgen, maar moeten opletten dat ze hun verleden en emoties achterwege laten. Althans als ze die op negatieve manier aanwenden om geen nieuwe relatie aan te gaan. Je wilt het dan als excuus gebruiken en zal teveel in dat verleden hangen. Gebonden mensen zullen veel tijd besteden aan versterken van saamhorigheid en stellen van nieuwe toekomstdoelen. Je vindt het dit jaar fijn tijd aan familie te besteden en kan beschadigde relaties van familieleden helen. Inzake sociale contacten wordt het een goed jaar, waarbij je nieuwe mensen leert kennen. Misschien worden dit niet gelijk de beste vrienden, maar je zult er veel plezier aan beleven. Je zult je verantwoordelijkheden nemen en zal veel waardering en respect van anderen krijgen. Dit Chinese Jaar zal een tijd van vooruitgang in carrière en wellicht achteruitgang in sociale contacten zijn. Je dient bij vrienden ondersteuning te vragen, omdat je het niet allemaal alleen kunt. Het is voor het Varken moeilijk een sterke liefdesrelatie in het jaar van Het Konijn te hebben. Dit betekent voor singles dat ze moeite hebben een betrouwbare relatie aan te gaan, maar minder hechte contacten zullen ze ambiëren. Singles kunnen vooral mensen ontmoeten op feesten, festiviteiten en in contact met vrienden. Je zult meer kans maken op een partner, maar dan over het algemeen meer voor erotiek en spanning dan voor romantiek en een vaste relatie.

Heb je een serieuze relatie, dan is er niet veel aan de hand en wordt aangeraden ervan te genieten. Wil je een serieuze relatie, dan doe je er verstandig aan niet te wild te leven. Vermijd korte contacten, omdat je dan wellicht op het juiste moment de partner van je dromen niet opmerkt. Een geschikte partner zal bescheiden en minder avontuurlijk in het leven staan. Wil je gelukkig en romantisch leven, dan wordt aangeraden met vertrouwde mensen door te brengen en rustig af te wachten tot er iemand in je leven komt, waar je een goed gevoel bij hebt. Heb je pas een nieuwe relatie, dan kun je problemen krijgen, die je beter snel oplost. Ze zijn anders niet of moeilijk te herstellen. Heb je een langere relatie of ben je getrouwd, dan kun jij je druk maken of je partner het goed met je bedoelt. Het tweede deel van dit Chinese jaar is lastig, omdat er veranderende energieën zijn. Er zal duidelijkheid zijn, waarbij een relatie beëindigd kan worden. Lukt het te communiceren en ben je bereid water bij de wijn te doen, dan zal dit meevallen. In het algemeen zal het een jaar worden, waarin er pittige discussies kunnen zijn, die echter opgelost worden door fouten toe te geven en te accepteren dat er in bepaalde kritieken misschien wel een waarheid zit. Dit zal vooral op gebied van vrienden en familie meestal evenwichtig en eerlijk zijn. Je kunt op een prettige manier met sociale contacten omgaan. Daarbij kan de energie van het Waterkonijn je ondersteunen om nieuwe vrienden te maken en huidige contacten te versterken. Met name het eerste deel van het jaar zal stabiel zijn. Het tweede deel kan lastig zijn, waarbij belangrijke aspecten besproken worden, die conflicten en meningsverschillen kunnen brengen. Er wordt met klem op aangedrongen banden met vertrouwde mensen gezond te houden, zodat deze je ondersteunen als je het moeilijker hebt. Zakelijk gezien ben je dit jaar inventief en kan je ondanks de negatieve energie, behalen wat je wilt. Het Varken is sterk genoeg om kansen en mogelijkheden af te dwingen en je ziet het harde werken als grote uitdaging. Het zal niet snel teveel zijn, omdat je stoer en ambitieus bent en doorzettingsvermogen hebt. Er kan echter een valkuil zijn, omdat je wel eens erg impulsief kunt zijn. Misschien is dat in een jaar van het Konijn niet verstandig. Zorg voor duidelijke doelen op de korte en lange termijn. Lukt dit, dan zijn er fantastische resultaten te boeken.

Het jaar van het Konijn, zal door de invloed van de #5 Ster geen makkelijke periode worden, maar je bent iemand die het niet erg vindt je in te spannen om iets te bereiken. Uiteindelijk zal je datgene oogsten wat je gezaaid hebt. Er zullen veel obstakels zijn, maar met wilskracht en wijsheid kom je hier zeker wel doorheen. Bijzonder zal zijn dat je hard moet werken, maar dat je amper stress zult ervaren. Veel meer dan eerdere jaren gaat je stresspeil omlaag. Wat betreft carrière zullen de zomermaanden de beste zijn om te presteren. Mensen die een nieuwe baan willen, moeten zich afvragen of hun huidige carrière afdoende is. Alleen als je hier negatief op antwoord, kan je van baan veranderen. In het andere geval kun je beter op je huidige plek blijven. Financieel zal het over het algemeen goed gaan. Je bent iemand die over het algemeen in staat is geld achter de hand te houden. In het jaar van het Konijn zijn je maag en lever kwetsbaar, maar ook cellen en spieren zijn soms zwakker. Voeding is natuurlijk altijd belangrijk, maar dit jaar zullen Varkens meer de drang krijgen om gezond te eten en schadelijke producten en gewoonten te mijden. Het spijsverteringsstelsel staat onder druk, omdat organen immers afhankelijk zijn van wat we eten, drinken of doen. Is er geen evenwicht, dan zijn we emotioneel minder stabiel zijn en hebben we een lagere weerstand en minder uithoudingsvermogen. Groenten en kruiden als gember worden aangeraden. Ook gember en venkel zullen onlosmakelijk verbonden zijn met het in evenwicht houden van alle elementen. Het Varken kan heftig op suiker, pittig eten en zout reageren en dat kan dit jaar soms uit de hand lopen. Tracht dit te voorkomen en zorg voor verzoening en vredelievend gedrag om stress te voorkomen. Krijg je wel stress, dan kan je een zwakkere fysieke weerstand ervaren. In het jaar van het Konijn kunnen Varkens last van maag en spijsvertering hebben. Er wordt aangeraden op je voedingspatroon te letten. Op momenten dat je extra hard moet werken om alles in juiste banen te leiden, moet je opletten dat lever en zenuwstelsel zwakker zijn. Ook gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Er wordt aangeraden buiten te sporten en de vrije natuur op te zoeken. Mentaal gezien dien je kalm te blijven en geduld te houden als dingen niet meezitten of als er ruzies dreigen. Heb je voldoende lichaamsbeweging en een gezond eetpatroon, dan zal je een gunstig jaar meemaken

Algemeen overzicht van de Vliegende Sterren voor alle tekens
We gaan naar het Jaar van het Waterkonijn. Na de dominante Tijger van vorig jaar kunnen we stellen dat het zeker een luchtiger en soms makkelijker jaar zal worden. Er zal minder strijd zijn en meer ruimte voor communicatie en diplomatie. Kijken we naar de vele geweldexplosies, dan zien we dat de energie van het Konijn, in tegenstelling tot de Tijger, kiest voor communiceren, vrede en overeenkomsten. We krijgen in het centrum van de Vliegende Sterren te maken met de #4 Ster. Het centrum is altijd bepalend voor de algemene sfeer binnen de wereldorde. De #4 Ster is de Ster van Relaties, Romantiek, Onderwijs en contact dat er onderling is. Mensen zullen daarom over het algemeen goed met elkaar omgaan en negatieve energieën zullen alleen voorbehouden zijn aan negatief ingestelde mensen. Er zal door deze Ster ruimte zijn voor innovatie, ontwikkeling en creativiteit, die gebruikt kunnen worden om de wereld duurzaam te houden. Om energie van de #4 Ster volledig op te roepen, wordt aangeraden in het centrum een amulet van de Vier Kardinale Tekens te plaatsen. Deze tekens zijn Rat, Haan, Konijn en Paard. Je kunt deze bij je dragen om onderweg positieve energie op te roepen. Dit amulet versterkt samenwerking, relaties, bedrijfsleven en het leven in het algemeen. Er is een perfecte balans tussen Yin en Yang. Niet alleen onder vertrouwde mensen zal er harmonie zijn, ook mensen die je dagelijks tegenkomt, zullen onderling een goed contact hebben. Door de #4 Ster is er namelijk meer kans op waardevolle contacten met een liefdesrelatie, vrienden en familie. Onder invloed van het Konijn zal er dit jaar Lap Chun energie ontstaan, die bestaat uit de drie Lentetekens Konijn, Draak en Tijger. Deze energie kan je oproepen met het Symbool van de Acht Gunstige Objecten. Dit zorgt er namelijk voor dat je vanuit alle sectoren de gunstige energie oproept. Hierdoor kan je het jaar goed opstarten en is er ruimte voor nieuwe initiatieven op alle gebieden van het leven. Heb je plannen om te ondernemen, dan is het een prima jaar dit te doen. Je kunt de Lap Chun ook oproepen met groene planten, groene accessoires en de kleur groen. We kijken per jaar ook naar de Vijf Elementen en zien dat er disbalans is. We hebben namelijk te maken met een overvloed aan Vuur, Hout en Water, maar Metaal en Aarde ontbreken. Dit is niet gunstig, omdat leiderschap nog wel eens zal ontbreken. Leiders, die een autoritair bewind hebben, kunnen nog wel eens te maken krijgen met weerstand en revoluties. Dit kan aan de ene kant zorgen voor instabiliteit. Aan de andere kant zijn er mogelijkheden dat bepaalde landen of gebieden een rustiger periode ingaan. Yin-Water botst met een overvloed aan Vuur, waardoor er heel wat strijd kan zijn. Hierdoor kunnen mensen die niet capabel zijn de neiging hebben te domineren. Aarde staat voor macht en autoriteit. Dit kan dan problemen geven, waardoor er heel wat ellende over de wereld kan komen. Voordeel is echter dat er verborgen componenten van Metaal en Aarde zijn, waardoor er op de achtergrond toch ook veel goeds kan ontstaan. Om evenwicht te brengen wordt aangeraden een symbool van de Vijf Elementen in Balans te dragen. Om verder het tekort aan Metaal op te lossen wordt aangeraden dit met Feng Shui op te lossen. Het meer dragen van Witte of Metallieke kleuren kan zorgen dat je gebrek aan Metaal kunt compenseren. Ook Feng Shui accessoires kunnen helpen, zoals onder andere een stalen hangertje van de Lotus Om Manu Padme Hum. Ook een amulet van de Hemelse Lung Ta kan krachtige energie opwekken. Door het ontbreken van Aarde kunnen mensen soms last hebben van onzekerheid en willen ze extra waardering. Er wordt aangeraden veel complimenten te geven en sympathiek en open met mensen om te gaan. Dit vergroot de aanwezigheid van verborgen Aarde. Voor mensen met leidinggevende functies wordt aangeraden een Ru Yi te dragen, omdat die zorgt dat je vertrouwde energie uitstraalt, waardoor mensen jou meer waarderen. Verder wordt aangeraden Aardetinten kleding te dragen. Ook kristal kan gunstige aarde-energie oproepen, waardoor er aangeraden wordt om zulke accessoires te plaatsen. Het overschot aan het Vuur-element is gericht op financiële kansen en bezittingen. Verder is dit element verbonden aan het hart, de dunne darm en de algehele warmtehuishouding. Omdat er een overschot aan Vuur is, zijn mensen niet altijd in staat zich helder en gelukkig te voelen. Met name in perioden dat het warm is, kunnen we ons onrustig of angstig voelen. Ook zijn er wat meer irritaties onderling. Sommige mensen kunnen last van gluten en lactose hebben. Het is sowieso verstandig dat we er nu niet teveel van gebruiken. Koffie en gemberthee zijn nu ook niet zo verstandig. Beter drink je thee met citroenmelisse, munt of kamille. Drink in warme maanden vooral veel water. IJs is minder verstandig, evenals alcohol. Om balans te brengen in de grote hoeveelheid Vuur kan je gebruik maken van amuletten van Feng Shui Messing Drie Schapen of de Choy San, God van Welvaart. Positief is een overvloed aan Hout-Element. Dit zorgt ervoor dat we weinig met mentale blokkades te maken krijgen, omdat mensen in staat zijn creatief en fantasievol met eventuele problemen om te gaan. Je kunt energie oproepen met een beeldje van het Trio Leeuwen. Binnen de Chinese Leer gebruiken we pijlers, die onderverdeeld worden in uren, dagen, maanden en jaren. Dit jaar zijn de pijlers van uur en maand in evenwicht. Binnen de dagelijkse pijler hebben we te maken met Yin-Water dat sterker is dan Yin-Vuur, waardoor we deze als destructief kunnen zien. Dit geeft aan dat er geregeld conflicten tussen de man en vrouw kunnen zijn. De conflicten kunnen zich omzetten in ontrouw, huwelijkse- of andere problemen. Verstandig is het dit jaar om Kristallen Bollen en Rozenkwartsappel in je slaapkamer te plaatsen of deze als amulet bij je te dragen. De Jaarpijler kent positieve energie, omdat Yin Water en Yin Hout een gunstige verbinding met elkaar aangaan. Bijzonder is dat vooral ouderen meer waardering krijgen en meer in staat zijn invloed op hun omgeving te hebben. Wijsheid lijkt het toch te winnen van emoties en mensen die geschillen opzoeken.

Verder zullen er krachten zijn, die verspreid worden door vaderlijke en moederlijke energieën. In de noordwestelijke sector, zien we de ongeluk brengende #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech. Deze Gele Ster is een onheilspellende Ster en behoort tot het element aarde. Dit is ongunstig voor gezondheid en kan ongeluk brengen. Deze sector verspreidt ongelukkige energie vanuit vaderlijke energie. Hierdoor kan het gebeuren dat invloed van mannen minder sterk zal zijn. Om dit op te vangen, wordt aangeraden een Hart Sutra Pagode te plaatsen. Mannen doen er goed aan een amulet met de Emerald Pagode met mantra Ah Hum bij zich te dragen. De zuidwestelijke sector krijgt de Jaarlijkse #1 Ster van Overwinning, waardoor moederlijke energie positief in de maatschappij door kan werken. Plaats een Ru Yi in deze sector om de kracht te versterken. Vliegende Sterren en Bergsterren zijn altijd krachtig aanwezig, maar er zijn ook Verborgen Sterren. De Krijger Kuan Kung zorgt er dit jaar voor dat mensen meer kracht hebben om voor hun overtuigingen te gaan. We zijn dan ook meer in staat moeilijkheden aan te kunnen en niet op te geven. Plaats een beeldje van hem in je woonkamer om Kuan Kung gunstig te stemmen. De Ster van Welzijn en de Grote Bergster van Toekomstige Verwachtingen brengen geluk op financieel, en liefdesgebied. Zelfs mensen, die weinig geld hebben, zullen tevreden zijn. Plaats de Rode Olifant van Voorspoed om de Sterren positief te stemmen. Bedenk dat er in huiselijke kringen conflicten en ruzies kunnen ontstaan. De Olifant helpt je dit te voorkomen. Een symbool van Feng Huang, de Phoenix, is gunstig en kan zorgen voor wedergeboorte en transformatie van het oude naar nieuwe. Het Vuur vanuit het Zuiden kan voor menig teken krachtig zijn, mede omdat deze Sterren in die sector staan. Verrijzenis van de Phoenix kan geluk en mogelijkheden geven, waarbij de Jaarlijkse #9 Ster kan ondersteunen.

Andere krachtige verborgen Sterren zijn aanwezig. De Ster van Briljant Onderwijs biedt fantastische kansen om informatie op te nemen en goede resultaten te behalen. Innovatie, wetenschap en onderwijs zullen een sterke ontwikkeling meemaken. Je kunt deze energie oproepen met een amulet van Manjushri op je bureau of door een talisman van de Pagode van Wijsheid te dragen. De Ster van de Gouden Koets is gunstig voor mensen, die pas getrouwd zijn of mensen, die binnenkort willen trouwen. Mensen die al getrouwd zijn, kunnen door deze krachten beschermd worden tegen ontrouw en misleiding. Het kan dus een jaar van geluk, liefde en voorspoed worden. Mensen die nog geen partner hebben, maken dit jaar extra kans op een nieuwe liefde. Plaats de Kam van Romantiek of die van een Gelukkig Huwelijk in het zuidwesten of centrum van je huis. We moeten opletten dat de Bergster van Huwelijk ons ongeluk en ontevredenheid kan brengen. Met name mensen met een mindere relatie, kunnen er veel last van hebben. Miscommunicatie kan ontstaan, zelfs als de verstandhouding normaal gesproken goed is. Om deze negativiteit af te wenden, kan de eerder genoemde Kam uitkomst brengen. Ook een amulet van het Huwelijksslot van Dubbel Geluk kan gunstig zijn om negativiteit af te wenden. Tenslotte hebben we te maken met de Ster van het Reizende Paard. Deze energie is gunstig voor reizen, uitstapjes en activiteiten. Mensen zullen meer dan vorig jaar de neiging hebben nieuwe gebieden te ontdekken. Ook is het gunstige energie voor mensen, die plannen hebben in het buitenland te werken. Mondiaal gezien is deze energie gunstig voor onderhandeling tussen groepen, bedrijven en landen. Internationale samenwerking en inspanning om conflicten, oorlogen en andere negatieve zaken op te lossen, kunnen sterk aan de orde zijn. We moeten opletten dat instabiliteit kan ontstaan door negatief ingestelde mensen of groeperingen. Roep de energie op met een amulet van het Reizende Paard om negatieve energie af te wenden.

Al met al wordt het geen makkelijk jaar, maar is er voldoende hoop dat er toch wat rust in de wereld kan komen. In het jaar van het Konijn zal het er vooral op aankomen dat we een juiste timing hebben om handelingen, werk, liefde en andere aspecten goed uit te voeren. Er kan dit jaar namelijk wisselvallige energie zijn, omdat het Konijn eigenlijk maar twee mogelijkheden van handelen heeft: accepteren of afwijzen. Wat je kiest, zal afhangen van de situatie en de kracht die jij als persoon bezit. Bij verkeerde keuzes kunnen er grote mislukkingen komen. Bij juiste keuzes kan je tot grote hoogtes reiken en zal je beloond worden. Afhankelijk van wat je doet, kan je het best symbolen van Luchtdieren bij je dragen. De Lucht-Bever zorgt voor persoonlijke kracht, waardoor je lekker in je vel zit. De Lucht-Salamander kan ervoor zorgen dat je op intellectueel gebied krachtiger bezig kunt zijn om ideeën en plannen uit te werken. Het Lucht-Stekelvarken kan beschermen tegen negatieve energie, die we eerder beschreven. De Lucht-Hond zorgt voor vrede en vreedzaam contact. De Lucht-Draak is vernieuwend en innovatief en kan jou ertoe bewegen met iets te starten, wat je eerst niet durfde. De Lucht-Raaf kan gunstige energie brengen om te onderhandelen, te communiceren en belangrijke zakelijke besluiten te nemen. Tenslotte zal natuurlijk de kracht van het Konijn geroemd worden. Niet alleen het Water-Konijn zal dit jaar veel kracht geven, ook het Lucht-Konijn is vol energie en geluk. Het Lucht-Konijn zorgt dat mensen in staat zijn bepaalde acties en handelingen op het juiste moment te doen. We zijn in staat nauwkeurig te zien met welke strategieën we succes kunnen behalen. Plaats dus een beeldje van dit teken in je huis of draag deze mee als amulet, wat ook geldt voor de andere Luchttekens. In de Chinese leer vinden mensen het belangrijk amuletten of symbolen te dragen of deze in huis te plaatsen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)