Chinese Jaarhoroscoop Varken

Chinese Jaarhoroscoop Varken

Chinese Jaarhoroscoop Varken

Geboorte jaar: 2007 1995 1983 1971 1959 1947 1935 1923 1911

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese 12de maand in het jaar van de Metaal-Os (tot 4 februari)
De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor het Varken


In het noordwesten verblijft de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog, die positieve energie van de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs krijgt. Deze kracht kan ervoor zorgen dat de negatieve energie van de #7 Ster afgezwakt wordt, waardoor het een betere maand wordt met veel momenten van geluk en liefde. De Yi Duo Ster, die het hele jaar in jouw sector staat, kan hierbij nog meer positiviteit brengen. Door de #7 Ster is het echter wel een maand, waarin negativiteit, geweld en ongeluk je leven nog steeds in de war brengen. Je moet alert blijven dat jij, als je minder verantwoordelijk in het leven staat, nog steeds niet in evenwicht met jezelf bent. In dat geval kunnen de emoties jou wel eens teveel worden. Je hebt dan minder mogelijkheden om controle over je felle karakter te houden. De positiviteit van de Grote en Kleine Sterren van Toekomstverwachting krijgen een goede kracht vanuit de #4 Ster, waardoor er kansen zijn om lange termijndoelen te maken. Je hebt nu kans om deze te maken, maar moet wel geduld houden, omdat je pas later de werkelijke successen kunt krijgen. Je Levenskracht en Lung Ta zijn het hele jaar matig tot zwak, maar ten tijde van de gelukkige #4 Ster kan dit beter zijn. Je bent fysiek sterk, maar doet er verstandig aan voldoende te ontspannen. Ook gezonde voeding en sport blijven belangrijk. Je kunt deze maand door positieve energie makkelijk buiten je comfortzone treden. Houd wel in de gaten dat bepaalde sectoren negatieve Sterren bevatten en dat die van invloed zijn. Bij zware activiteiten, op gevaarlijke plekken en in het verkeer is er deze maand veel gevaar aanwezig als gevolg van de #7 Ster.

Je spirituele essentie is prima, waardoor je intuïtie sterk is. Je bent rationeel en nuchter, maar soms vind je het fijn plezier te maken. Het is een prima maand om je talenten en vaardigheden aan te scherpen en er ook gebruik van te maken. Je doet er goed aan grote doelen, projecten of plannen, die je eerder maakte, nu te starten. Dit geldt ook voor plannen die je eerder maakte. Je kunt in maanden met positieve Maandelijkse Sterren efficiënt en adequaat zijn. Onmisbaar zijn de Hemelse Waterdraak, Levenskracht amulet, Lung Ta en ‘Om’ Dakini amulet. De botsing van de #7 en #4 Sterren brengt verraad, jaloezie en oneerlijkheid en je moet deze maand oppassen dat je niet bedrogen wordt of met andere negatieve zaken te maken krijgt. Beter vertrouw je mensen nooit helemaal, omdat zelfs vertrouwelingen dingen kunnen doen, die jou verbazen. Financieel is het geen slechte maand, maar als mensen dit gaan doen, dan is er zeker kans op fraude of andere zaken om jou geld afhandig te maken. In een relatie kunnen er zelfs ruzies en spanningen ontstaan, waardoor de #4 Ster meestal positief werkt, maar de #7 Ster nog wel wat druk kan geven. Toch zal je meestal een harmonie in je liefdesleven krijgen en ben je wel gelukkig. De #4 Ster zal zowel relationeel als qua onderwijs geluk brengen. Er wordt dan wel aangeraden om de noordwestelijke sector van je huis te versterken met de energie van de Manjuhsri Gau. Deze brengt een zeer creatieve energie en zal geluk brengen en kwade energieën afwenden. Om nog meer geluk in de liefde te vinden, kunnen verse bloemen in een rode vaas of een beeldje van de Kurukulle Godin erg nuttig zijn om jou charismatisch en empathisch te maken, waardoor andere mensen makkelijker met je omgaan en daardoor ook veel ondersteuning geven om je leven mooi te maken.

Romantiek, zakelijkheden en mentale gesteldheid
Er kan over het algemeen een goede maand aankomen, waarin relaties, gezondheid en carrière een prima ontwikkeling meemaken. Let op dat je welvaartspeil iets omlaag gaat, maar dat lijkt te komen, omdat je op andere gebieden meer investeert. Je hoeft je geen zorgen te maken, omdat de komende maanden ook een stijging op alle gebieden laten zien. Je kunt op je werk mogelijkheden afdwingen, waardoor je op de lange termijn meer geld binnen kunt halen. Je moet deze maand wel even geduld hebben en je hoofd koel houden. Bedenk dat doelen op de lange termijn meer bieden, dan als je nu opeens veel meer geld zou krijgen. Let op dat je je gedachten bij gevaarlijke of zware activiteiten houdt en onderkent welke risico’s er aan verbonden zijn. In je werk kun je de komende maand een flinke verbetering tegemoet zien in contact met collega’s of mensen waar je op een andere manier mee samenwerkt. Hierbij zullen humor en je optimistische karakter prima middelen zijn om mensen in je omgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Het zal een maand worden, waarin je meer door krijgt hoe je met mensen samen moet werken. Daardoor kom je steeds beter in je schoenen te staan. Mensen, die onder dit teken vallen, zijn zeer zacht, maar niet op een manier dat anderen over hen heen lopen. Ze hebben een sterke grip op hun leven, maar ook op de mensen met wie ze omgaan. Ze kunnen hierdoor zeer goed alleen zijn, maar vinden het ook niet erg om in het gezelschap van anderen te zijn. Je kunt deze maand soms overdonderd raken door alle gevoelens die er door je heen stromen. Je kunt dan worstelen met datgene wat je allemaal voelt. Je hebt dan even geen grip op het leven en dat kan je wel eens storend vinden. Soms is het gewoon goed om de controle los te laten en je gevoelens de vrije loop te laten. Je hoeft heus niet altijd te weten wat je moet doen. Er wordt aangeraden om gedachten en gevoelens van het leven los te koppelen en je te laten gaan. Met name mensen met leidinggevende banen zullen hier meer moeite mee hebben, dan mensen die een andere baan hebben. Je zal deze week veel interactie met anderen hebben en zal er ook veel aan hebben, omdat je het gevoel hebt dat je hier van kunt leren. Let op dat je soms onhandig kunt zijn bij de dingen die je zegt. Met name gevoelige mensen kunnen hier aanstoot aan nemen, waardoor er conflicten mogelijk zijn. Mocht dit gebeuren dan ben je wel in staat om met charme en sympathie mensen snel gerust te stellen, zodat het niet uit de hand loopt. Het zal waarschijnlijk een periode zijn, waarin je wel met problemen te maken krijgt, maar hier bevredigend uitkomen.

Het zal dus zeker wel een erg leuke en verrijkende maand kunnen worden. Over het algemeen zal voor het Varken de romantiek sterk naar voren gaan. Gebonden mensen doen er alles aan om het hun partner naar de zin te maken en leuke activiteiten te plannen. Het geluk zal zeker terugkeren. Singles maken misschien geen kans op een nieuwe serieuze relatie, maar zullen wel geregeld flirten en er zijn zelfs kans op erotiek en spannende avontuurtjes. Het zal ook een periode zijn, waarin jij en je partner meer naar elkaar toetrekken als jij promotie maakt of andere zakelijk geluk bereikt. Het is ook een ideale maand voor het nemen van beslissingen, die je leven kunnen veranderen. Omdat er een intense liefdesenergie kan hangen, moet het Varken wel oppassen voor liefde op de werkvloer. Dit geldt waarschijnlijk alleen voor mensen die een mindere relatie hebben en dan in romantiek verstrikt kunnen raken. Singles kunnen er natuurlijk wel op ingaan, maar moeten wel alert zijn dat ze een huidige zakelijke verbinding kunnen verpesten. Sociaal is het een prima periode voor sociale netwerken. Neem contact op met mensen die je een tijdje niet gezien hebt. Plaats een heldere kristallen bol of een met juwelen versierde Pagode met Zeven Etages op je bureau. Het tweede gedeelte van de maand is uitstekend voor een huwelijksaanzoek. Singles kunnen gerust openstaan voor romantiek en spannende afspraakjes. Schuw de liefde niet, omdat dit een keerpunt in je leven kan zijn en je in staat bent om een bestaande relatie te verbeteren of uiteindelijk een nieuw contact op te doen. Tenslotte is het een prima periode om familie en gezin veel aandacht te geven, waardoor je dus niet alleen in de liefde gelukkig bent, maar ook met vrienden en familie, waardoor jij je deze maand emotioneel goed op kunt laden.

Welzijn en advies
Voor alle tekens geldt een waarschuwing vanuit het centrum. Dit gaat om het centrum in je huis, kantoor of als je belangrijke kamers daar hebt, maar ook om centra in diverse woonplaatsen. Dit komt, omdat er dan wel een positieve kracht vanuit de Jaarlijkse Hemelse #6 Ster is, maar deze maand de #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie en conflicten hier bij zal komen. Er zijn daarbij ook mogelijkheden op juridische problemen. Er wordt aangeraden deze sector zo rustig mogelijk te houden. Maak geen overdreven harde geluiden en gebruik er ook geen al te fel licht. Vermijd conflicten of ruzies hier, omdat deze anders uit de hand kunnen lopen. Vooral mensen die veel in deze sector zijn, kunnen er last van hebben. De kans op ziektes is vooral voor vrouwen groot. Een Anti-Ziekte amulet is aan te raden. Het dragen van een Tibetaanse Dzi armband kan heilzaam zijn. Er wordt aangeraden niet teveel groene planten in deze sector te plaatsen. Beter is misschien nog om helemaal geen planten te plaatsen. Het beste is een rood tapijt van de Pi Xie te plaatsen. Ook een Rozenkwarts Vredesappel wendt negatieve energie af of zal deze absorberen. Niet alles is echter negatief, het is een goede sector om te speculeren en financiële zaken af te handelen. Dit zal vooral veel op je werk zijn, maar ook thuis kan je deze belangrijke zaken het beste in het centrum van je huis doen. Op dat gebied is er dus wel geluk te verkrijgen.

Voor het Varken wordt aangeraden gezonde voeding tot zich te nemen. Je dient vooral licht en tegelijk voedzaam eten te nemen en veel water te drinken. Dit zal helpen je fysieke lichaam weer te herstellen, zodat je vitaler wordt. Het zal belangrijk zijn activiteiten te vermijden, die risico met zich meedragen, omdat je daar extra last van kan hebben. Dit geldt overigens niet alleen voor gevaarlijke activiteiten, maar ook voor plekken waar het onhygiënisch is. Je hebt extra veel kans ziek te worden en helemaal als er ook nog eens ziekmakers in de buurt zijn. Tevens dien je op te letten met het bereiden van voedsel, zoals vlees of stoffen waarvan je weet dat deze niet goed voor je zijn. Ben je ouder, dan raden we aan geregeld langs een huisarts te gaan, als je merkt dat je bepaalde symptomen hebt, die je niet vertrouwt. Over het algemeen zal het echter wel een zeer gunstige maand worden, althans als je verantwoord en gezond leeft. De #4 Ster zal zijn energie op je afsturen en niet alleen zakelijk voor veel succes zorgen, maar ook in je privéleven veel bieden. Om deze energie nog meer op te vangen wordt aangeraden een Drakenschildpad op je bureau of op de werkplek, waar je vaak bent, te zetten. Deze zorgt ervoor dat je veel productiever bent. Om te zorgen dat je beschermd bent tegen meningsverschillen en conflicten doe je er goed aan om het Vlammende Zwaard als talisman mee te dragen. Plaats deze dan wel in het centrum en/of het noordwesten. Deze zorgt ervoor dat je rustiger blijft, waardoor je minder fel reageert.

Vooruitzichten voor het jaar 2022
We willen nu al voor de westerse wereld een overzicht geven van het jaar van de Zwarte Watertijger. Zo kunnen jullie je al voorbereiden op wat komen gaat. Overigens zal de Chinese Zodiac pas 4 februari starten, bij het begin van de Lente in China. Dat Chinese jaar eindigt op 21 januari 2023. Het jaar 2022 zal veel harmonie brengen, waarbij we gericht zijn op langdurige contacten tussen mensen. Dit zal betrekking hebben op contacten die we in het leven hebben. Er is relaxte energie, die verstoord kan worden ten tijde dat negatieve maandelijkse Vliegende Sterren ons beïnvloeden. Houd de maandelijkse voorspellingen in de gaten. Mensen die het hele jaar een Vliegende negatieve Ster in hun sector hebben, moeten goed opletten. Toch zal de energie van de Watertijger sterk genoeg zijn negatieve energie af te wenden en de meeste tekens toch ook wel krachtige ondersteuning te geven. Dat is afhankelijk van het gedrag van mensen. Liefdesrelaties zullen harmonie kennen, maar natuurlijk zijn er altijd problemen mogelijk. Toch zullen de meesten niet tot iets ergs leiden. Gebonden mensen kunnen in het jaar 2022 en de eerste maand van 2023 grote stappen zetten om de relatie naar een nieuw level te brengen. Heb je plannen, dan wordt aangeraden er daadwerkelijk iets mee te doen. Het is een prima tijd om te trouwen, samen te wonen of een nieuwe relatie te krijgen. Zakelijk is het een prima energie om grote aankopen te doen. Het is een goed jaar voor een zwangerschap of om kinderen te adopteren, om zo dus een gezin te stichten of een gezin uit te breiden. Singles kunnen dit jaar assertiever zijn om buiten hun comfortzone te treden en romantiek te zoeken. De energie van de Watertijger kan jou hierbij ondersteunen. Bijzonder aan dit jaar zal zijn, dat je op onverwachte plekken en momenten mensen ontmoet, waar je liefdevolle gevoelens voor krijgt. De periode van mei t/m september kan wel eens de beste tijd zijn om een nieuwe relatie te krijgen. Gebruik deze tijd om dus stappen te nemen om een nieuw persoon te ontmoeten.

Op zakelijk gebied is er kans op financiële mogelijkheden en zakelijke vooruitgang. De Tijger geeft een krachtige en ambitieuze energie, die mensen harder laat werken, maar ook dat mensen het fijn vinden iets te bereiken. We zullen dit niet alleen bij volwassenen zien, maar ook kinderen en jongeren lijken meer ambities te krijgen. Waar er in het Jaar van de Os ellende en verdriet was, zien we toch meer geluk komen. Het is nooit te zeggen hoe mensen zich over het algemeen gedragen, maar velen vinden geluk. Het wordt een jaar van verandering, waarbij een carrière een verrassende wending kan nemen. Dit kan gaan om promotie, opzetten van een nieuw bedrijf, meer winst, een studie of goede studieresultaten. De Watertijger kan hierbij flink ondersteunen en zorgen dat de meeste mensen een goede instelling hebben. Zo zijn we in staat het verleden te gebruiken om heden en toekomst open en enthousiast in te gaan. Er kunnen mensen zijn, die moeten verhuizen voor veranderingen. Misschien kan dit onwennig of eng zijn, maar de vooruitzichten zijn over het algemeen goed. Daardoor kan het geluk je toelachen. Er zal met collega’s of andere zakelijke contacten prima energie zijn, waardoor je mogelijkheden kunt krijgen om het een en ander te bereiken door samen te werken. Het 1ste deel van het jaar is okay, maar het 2de deel zal de Watertijger helemaal veel goeds aan veel Chinese Tekens brengen. Er is veel winst mogelijk en een bepaalde hobby kan zelfs zo groeien dat je er zakelijk of financieel van alles uit kunt halen. Het jaar zal hierbij in totaal goed zijn om te investeren of lange termijndoelen te gaan maken. De Watertijger is ambitieus en zal mensen bewegen meer risico te nemen. Blijf voorzichtig en ga geen dingen doen, die ver buiten je comfortzone bewegen. Het is een jaar om te presteren, maar niet om rijk te worden. Ga dus niet gokken en blijf voorzichtig als er kansen aankomen. Je kunt dan resultaten boeken. De Tijger houdt van eerlijkheid en niet van mensen die onverantwoordelijk zijn, dan zal de karma tegen ons werken.


Qua welzijn en ontspanning is het een snel en druk jaar en zal men soms teveel energie voelen. De Tijger houdt niet van treuzelen en geeft sterke kracht aan mensen. Het is een jaar, waarin mensen erg toegeeflijk kunnen zijn om actie in het leven te halen en allerlei activiteiten uit te voeren. Dit zal op vele gebieden zijn en in diverse aspecten van ons leven. Het is helemaal afhankelijk van ons en hoe we het leven in gaan delen. Wil je achteruit gaan en bij mensen wegblijven, dan zal de Watertijger jou dit gunnen en zorgen dat jij je daar prettig bij voelt. Wil je echter de drukte opzoeken en in grote groepen verblijven dan zal hier ook een zegen op rusten. Dit geldt eigenlijk voor alle aspecten van je leven, waarbij in principe alles goedgekeurd wordt, zolang dit maar verantwoord gedaan wordt en je anderen niet kwetst. Ontspanning wordt gewaardeerd, maar inspanning ook. De Tijger kan ook zeer afkeurend werken als jij dingen doet, die buiten de comfortzone van dit machtige teken vallen. Ga jij onverantwoord en ongezond gedrag vertonen, dan zal je mentale gestel onder druk komen te staan. Dit geeft dan niet alleen problemen op fysiek gebied, maar ook geestelijk kan je dan problemen ervaren. Let dus op met ongezond eten, teveel alcohol, drugs of levensgewoonten die jou of anderen schade brengen. In dat geval kan je zoveel negatieve Sterren oproepen dat je er zelf niet blij van wordt en dan kan dit je leven ongelukkig maken. Het wordt een jaar, waarin je moet zorgen voor een positieve levensstijl, dan zal je het meeste geluk oproepen. Dit betekent niet dat je perfect hoeft te zijn. Als mens mag je fouten maken of dingen doen, die niet kloppen, zolang je dit maar niet teveel doet en er anderen ook niet door kwetst. Het wordt een jaar, waarin je slechte gewoonten los kunt laten en nieuwe, betere aan kunt leren.

Dit was een kort overzicht van wat er in het nieuwe Chinese Jaar gebeurt. In de jaarhoroscoop van begin februari zullen we ingaan op de Vliegende Sterren en de energieën die elk teken zullen beroeren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)