Terug naar overzicht

De mening van deze Astroloog!

geschreven door:

Medium Debby op 15-05-2020 om 14:33

Suspect: “Covid-19”, luidt de tekst in het attest van mijn dochter…..  Na het horen van de symptomen, bel ik de arts, en omdat de dader bekend lijkt, schrijft ze de kruiden voor die mijn dochter nodig heeft.  Ja, kruiden, omdat ze naast haar artsenstudie, acupunctuur heeft gestudeerd, en wij de reguliere artsen en de daarbij bijbehorende medicijnen trachten te vermijden. Maar over de keus van arts of over Covid-19 wil ik het niet hebben. Het verhaal gaat om het verloop, maar bovenal de aanpak en reactie(s) van mijn dochter die overigens nog maar 22 jaar oud is.

Ze is een groot en grage sporter, maar hangt er inmiddels als een lap bij, toch is klagen niet aan de orde, hó maar! Na 5 weken probeert ze weer te werken, twee halve dagen lukken nog, vervolgens moet ze zich weer ziek melden, omdat ze zich gewoon niet kan concentreren. Inmiddels heeft haar werkgever laten weten dat ze haar contract niet zal verlengen, en geeft als reden op dat mijn dochter te weinig gemotiveerd is. Ze woont op zichzelf, dus dit is op zich best slecht nieuws. Maar als je met haar praat, lijkt ze totaal niet onder de indruk van alles dat er gebeurt. Ze is alweer naar een nieuwe baan aan het uitkijken, of denkt eraan terug naar de schoolbanken te gaan.

Ondertussen hebben de medicijnen en de alternatieve arts haar een bedrag van plusminus € 400,– gekost. Deze kosten mag ze declareren bij haar ziektekostenverzekeraar, want daar is ze voor verzekerd. Maar zoals alle goede verzekeraars, probeert ook deze tussen de vergoedingen uit te komen. We moeten er nog mee verder, dus de afloop blijf ik je schuldig.

 

Het moraal van dit verhaal? We kunnen ons steeds uit het veld laten slaan door iedere tegenslag, of we kunnen de tegenslagen gebruiken als richtingwijzers. Het glas is altijd half vol, dit is wat mijn man en ik, onze kinderen altijd hebben geleerd, en dit is wat mijn dochter effectief heeft toegepast. Als je haar vraagt of ze boos is over de contractverlenging, zegt ze: Nee, dan is die baan niet voor mij. Als je haar vraagt over de vergoedingen, zegt ze: Kan er ook nog bij! De Covid-19 probeert ze te verslaan door te slapen en lichte training op te pakken, ze heeft verder alle ongezonde voedselwaren vervangen voor nieuwe. Half vol, toch!

Maar ik zal geen Astroloog zijn als ik hier geen astrologisch licht op laat schijnen. Wel verklaard, in sterrentaal, loopt de planeet Pluto haar tweede huis in. Pluto is een planeet die graag alles onderste boven haalt. Dit doet hij met veel kracht en macht, maar dan in een langzame uitvoering, zoals in het proces van een rups die een vlinder moet worden. Het tweede huis correspondeert, onder andere, met je lichaam, en hoe je die onderhoudt, maar ook met geld en bezittingen. Is het je in het verhaal niet opgevallen dat beide onderwerpen aan de orde zijn?

Verder doet Saturnus ook lekker mee, en dit is een planeet die graag voor beperking zorgt. Het verhaal is daarmee compleet, nietwaar?

O ja, heb ik je al verteld dat ze vandaag het RTL4-nieuws gehaald heeft? Er was een bom in haar straat……… (Pluto staat ook voor explosies……..).

Medium Debby box 0209

 

14-05-2020 / Copyrighthouse Registration ID 2242476
Met toestemming geschreven!

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)