Erotische horoscoop Boogschutter

Erotische horoscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Het erotische leven van de Boogschutter in 2021
(door Frank Post)


Algemeen wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Boogschutter
De Boogschutter zal aan het begin van het jaar nadruk op communicatie leggen om jezelf en andere te kunnen begrijpen. Liefde is niet alleen op fysiek niveau, maar ook op mentaal en communicatief niveau en vooral tijdens de seks wil je dat je partner aangeeft wat je moet doen om de ander te laten genieten. Een goede seksuele band is voor jou geestelijke verstandhouding. Je kunt dit als gebonden persoon en als single voelen, waarbij je zelfs bij korte seksuele contacten wilt dat een ander laat merken wat die wil. Ervaar je wantrouwen of word je onzeker van de ander, dan zal dit niet de juiste persoon zijn om je gelukkig te maken. De 1ste maanden van het jaar zal de seksuele energie die je ervaart, toenemen. Dit kan soms zo heftig zijn, dat je niet altijd even eerlijk bent als het om je diepste gevoelens gaat. Vergeet niet dat seksualiteit hand in hand gaat met emotionele en mentale processen. Komen deze processen voldoende aan bod, dan zal je merken dat je fysiek veel opwinding kunt voelen. Alleen op die manier zal je in staat zijn oprecht en intens in een vaste of losse relatie te staan. Seks is dan fijn, waarbij je niet alleen passioneel bent, maar ook teder en romantisch. Van juli tot oktober is er sterke sensuele energie en hierdoor ben je creatief en liefdevol in de liefde. In de liefde ben je gevoelig en bescheiden, waardoor je goed luistere naar wat je partner wil. In bed ben je dan erg dominant. Houd in de gaten of een partner dit wel wil. Ben je te overheersend, dan kan het een machtsstrijd worden. Er kunnen dan problemen zijn, als de ander niet sterk genoeg is om jou te weerstaan. Er wordt aangeraden jezelf te controleren.

Je dient dominantie onder controle te houden, omdat een gezonde seksuele relatie bestaat uit harmonie en respect. Gebeurt dit niet, dan kan jij er fysiek niet van genieten, maar zal ook een partner niet in staat zijn volledig te genieten. Het is belangrijk gevoelens op communicatief gebied met elkaar te bespreken en open te staan voor elkaars mening. Vanaf oktober zal je vooral bezig zijn jezelf op gebied van seks en romantiek te ontplooien. Je hebt hier de steun van een liefdespartner bij nodig, omdat het moeilijk is dit zelf te creëren. Dit hoeft niet eens een vaste relatie zijn, maar kan ook een sekspartner zijn. Deze kan jou persoonlijk en intellectueel versterken, waardoor je lekker in je vel zit. Hierdoor zal je meer in staat zijn om fysiek, mentaal en geestelijk te genieten. Deze laatste maanden van het jaar zal je zowel fysiek als mentaal erg sterk zijn. Je bent zeer sensueel en sentimenteel en kan hierdoor op gebied van erotiek en intieme relaties erg genieten. Boogschutters, die minder lekker in hun vel zitten, moeten deze periode opletten dat ze soms extreem handelen en zelfs obsessief kunnen worden. Het is heus niet erg soms van ruwe seks te genieten. Maar dit vraagt wel een bepaalde vorm van controle over jezelf en respect naar je partner. Je kunt een ander anders emotioneel of fysiek schaden. Over het algemeen zijn de meeste Boogschutters echter sensueel en liefdevol. Voor dit jaar zal dus gelden dat het zeker geen makkelijk, maar wel een interessant jaar wordt. Je kunt met ingewikkelde en complexe vraagstukken te maken krijgen. Het zal een jaar zijn om fysiek op te laden en waarbij seksualiteit zowel mentaal als fysiek .

Overzicht van het jaar wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Boogschutter
Jouw heersende planeet Jupiter reist nu door de Waterman en dit is een unieke energie om je seksleven te versterken en veel mooie momenten te beleven. Je zult een stuk actiever in de seks en in relaties zijn en zal seksueel gezien niet meer zo op veilig spelen. Je wilt contact met mensen, die net als jij op zoek zijn naar spanning en erotiek. Je wilt ontdekken en experimenteren en zal het niet bij één sekspartner houden. Het jaar zal, op seksueel gebied, voor gebonden mensen relaxter verlopen dan voor singles. Er kunnen bepaalde zaken zijn, die je het afgelopen jaar veel aandacht hebt gegeven, welke je nu wezenlijk kunt veranderen. Met name in de relatie zal je bepaalde zaken anders aanpakken en je richten op de liefdevolle kant. Je zult je, van nature, passionele kant, in moeten tomen, waarbij je veel minder negatief bent en vooral de positieve kant van je partner kunt benoemen. Je wilt van het leven genieten, maar doet dit op verantwoorde en misschien zelfs verrassend zachte manier. Wanneer je de ander veel empathie en sensitiviteit biedt, zal je merken dat er wel degelijk veel plaats is voor hete en intense seksualiteit. Hierbij zal echter je partner veel meer het voortouw nemen, waarbij jij je lekker kunt laten verwennen. Zowel jij als je partner ervaren dit als positief en jullie genieten beiden van de dominantie van je partner. Dit betekent niet dat je jezelf wegcijfert. Er zijn voldoende mogelijkheden om zelf beslissingen te maken, waarbij je mening gehoord zal worden. Voor singles zullen er in de eerste maanden van 2021 veel gegadigden zijn, waardoor de kans op een relatie groot is, maar er waarschijnlijk geen vaste relatie uitkomt. Singles zullen wel een vurig en hartstochtelijk jaar meemaken, maar er wordt wel aangeraden jezelf te controleren. Je kunt jezelf anders te buiten gaan aan spannende tomeloze seksuele uitspattingen waar risico’s aan verbonden zijn. De maanden mei, juli en december zullen over het algemeen veel warme momenten bieden, waarbij er veel plaats is voor verbondenheid, liefde en erotiek.

De retrograde Mercurius zal half maart tot half april in je sector van aanbidding plaatsnemen. Je kunt je concentreren op problemen die echt moeten verdwijnen, omdat ze anders later dit jaar tot nog ergere zorgen leiden. Je wilt veel veranderingen en kan dit alleen doen als je problemen oplost, omdat je anders meer zorgen krijgt. Uranus zal van half mei tot begin november een energie op je loslaten, waardoor je veel verandering meemaakt, mede door de transformerende energie van Jupiter en Saturnus. De retrograde van Mercurius in Tweelingen zal vanaf eind mei tot eind juni jouw fitheid vertragen. Je merkt dit vooral op seksueel gebied. Dit hoeft op zich niet erg te zijn, omdat je nu misschien minder actief qua erotiek bent, maar wel veel diepgang bereikt. De Nieuwe Maan die in juni in de Tweeling plaatsvindt, is gericht op je sector van relaties en zal de rest van het jaar goede energie bieden om een huidige relatie romantisch te houden of een nieuwe te starten. Half juli zal de Zon een krachtige energie op jou loslaten. Hierdoor kan jij je openstellen voor mensen en romantiek. Je bent enthousiast en ambitieus om een huidige relatie te verbeteren of iemand, waar je verliefd op bent, te veroveren. Je bent verantwoordelijk, waardoor je gericht bent op een serieuze relatie. De heftigste periode zal in augustus zijn, als Jupiter, Venus en Mars invloed uitoefenen. Je bent dan hartstochtelijk en hebt behoefte aan erotiek en heftige liefde. Zowel singles als gebonden mensen kunnen in deze periode niet genoeg van erotiek krijgen. Als je single bent, zal je dit jaar in de stemming zijn om een spannende relatie te zoeken. Er kunnen zoveel gegadigden zijn dat jij waarschijnlijk niet echt kunt kiezen met wie je het leven wilt delen. Uitzondering is november, wanneer Venus in Steenbok doorbrengt. Het einde van het jaar kan je op seksueel gebied selectief zijn. Je zal eerder geneigd zijn een gegadigde als vriend(in) te zien. In december experimenteer je graag en zijn er veranderingen mogelijk. Je kunt het jaar dan ook met een verrassende knal uitluiden.

 
Seksualiteit met de Boogschutter vrouw

De Boogschutter-vrouw wil dat een partner interesse toont en vooral tijd voor haar neemt. Ze bruist van energie en zal eerst een vriendschappelijke en dan pas een seksuele band aangaan. Alhoewel ze graag een vaste partner wil, heeft ze er geen moeite mee voor de seks te gaan, zolang er eerlijkheid en openheid is en er een vriendschappelijke band is. Ze wil graag haar eigen gang gaan en zal zich daarbij niet tegen laten houden. Alleen als je in staat bent haar te boeien, zal ze een partner volgen. Ze kan echter ook snel weer haar aandacht verliezen als ze het niet boeiend vindt. In de omgang met een partner zijn avontuur en spanning belangrijk. Het is geen type vrouw dat makkelijk voor een lange termijnrelatie zal gaan. Ze wil wel snel seks, maar voor ze een vaste relatie wil, moet ze je eerst goed kennen en vertrouwen. Laat ze je eenmaal toen, dan ze je bezitten en overheersen. Seksueel gezien is ze zeer avontuurlijk en spontaan en wil spannende dingen bedenken. Initiatief van haar partner vindt ze echter ook erg fijn. Er zullen ook momenten zijn dat ze van ‘gewone’ seks kan genieten. Dit kan ze echter alleen met iemand waar intense en liefdevolle gevoelens mee gedeeld worden. Ze is dan verleidelijk en zal haar partner tot ongekende hoogtepunten brengen. Een relatie met een Boogschutter-vrouw zal nooit makkelijk zijn. Ze heeft veel spanning en nieuwe ervaringen in haar leven nodig. Ze zal geregeld naar andere mensen kijken en zich dan afvragen hoe iemand de seks bedrijft en of deze persoon beter is dan haar huidige partner. Is ze hiervan overtuigd, dan zal een mindere relatie het niet lang houden. Dit betekent niet dat ze zomaar van je afgaat, daar zal een lange tijd van zwoegen aan vooraf gegaan zijn. Ze wil haar partner namelijk zeer gelukkig maken en vol passie en erotische handelingen de liefde bedrijven. Ze wil fantaseren en ervoor zorgen dat zij en haar partner het fijn hebben en genieten van aanrakingen en een uitgebreid voorspel

  Seksualiteit met de Boogschutter man

De Boogschutter-man is zeer dominant en erg dwingend. Hij wil bepalen hoe alles moet verlopen en zal hier vol avontuur de wijde wereld ingaan. Hij wil graag een partner die niet te moeilijk is, maar ook wel weet wat die wil. Je moet zeker in staat zijn aan zijn drang naar avontuur toe te geven en het fijn vinden om buiten je comfortzone te stappen. De Boogschutter-man heeft een open geest en is zeer onafhankelijk en zeker niet iemand die snel jaloers is. Wanneer het gaat om zijn diepste emoties, zal hij die meestal binnenhouden en deze pas met iemand delen als hij die volledig vertrouwt. Je moet dus niet verwachten dat hij zijn emoties zomaar bloot geeft. Zelfs als je hem al jaren kent, zal hij nog erg selectief zijn in wat hij wel en niet met je wil delen. Seksueel gezien is hij gepassioneerd en altijd op zoek naar spanning. Zijn eerste ervaring op seksgebied zal over het algemeen op jonge leeftijd zijn en vooral met een oudere vrouw, omdat die weet hoe hem te plezieren. Is hij al wat ouder, dan zal hij juist op jongere vrouwen vallen. Hij wil graag experimenteren en onthouden wat een partner lekker vindt. Flirten en voorspel vindt hij ook erg lekker. Soms vindt hij een onervaren partner ook wel lekker. Hij kan de ander dan veel leren en zal zeker veel experimenteren en spannende dingen doen. Daarbij zal hij geregeld nieuwe dingen op spannende plekken uitproberen. Wil je een partner, die openhartig en onvoorspelbaar in de liefde is, dan zit je goed bij dit teken. Je moet dan wel steeds in staat zijn om de relatie zelf ook spannend en avontuurlijk te houden. De Boogschutter man houdt namelijk niet van routine en verveelt zich snel.

 

De seksuele energie in het jaar 2021 voor alle tekens van de zodiac

Saturnus en Jupiter verblijven dit jaar in de Waterman. Mensen worden vrijer en ieder zal op eigen wijze van seks en romantiek genieten. We willen ontdekken en veranderen en worden aangemoedigd minder preuts te zijn. Dit jaar worden verlangens en passie meer dan vorig jaar ontwikkeld en zijn we minder braaf. Misschien logisch, omdat covid-19 ons op de feiten wijst. Kosmische energieën laten zien dat we dit jaar meer experimenteren. We dienen wel eerlijk tegenover elkaar te zijn. Deze krachtige planeten zullen namelijk veel seksuele energie geven. Oneerlijkheid kan kwetsuren en misverstanden geven. Wanneer je een relatie en behoefte aan meer seks hebt, doe je er goed aan dit met je partner te bespreken om het spannend te maken. Jupiter en Saturnus laten de passie stromen. Ben je single, dan is het een fijn jaar om geregeld seksueel contact te hebben. Uranus komt begin januari direct in de Stier en Mars zal daar tot eind februari blijven. Deze twee planeten bieden verrassingen en passie, waardoor seksualiteit en aantrekking sterk zijn. Goede relaties kunnen spannender en intenser worden. Minder goede relaties moeten communiceren om te bekijken wat er mogelijk is. Singles zullen geneigd zijn tot korte, maar meer seksuele contacten. Voor veel mensen geldt dat er een sterke drang is op spannende plekken te vrijen. Ook zullen veel het fijn vinden om seksuele materialen of stimulerende producten te gebruiken.

Eind maart begint het Ram seizoen en nemen passie en opwinding toe. Mensen willen vaker erotiek en kunnen snel opgewonden raken. Krijg je niet voldoende seks, dan kun je frustratie en eenzaamheid ervaren. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden en geen gekke dingen te doen. Eind april reist de Volle Maan in Schorpioen. Er is een climax van seksuele spanning en helemaal als Mars eind april tot half juni in de Kreeft beweegt. Dit brengt mystieke emoties en mensen zullen gericht zijn op emotionele verbinding tijdens seks. Door de energie zal vruchtbaarheid sterk zijn. De schorpioen heerst over voortplanting, waardoor vrouwen makkelijker zwanger raken. Singles kunnen beter veilig vrijen als ze dit niet willen. De Kreeft brengt mysterieuze energie met een sterke drang tot seks. Omdat er niet altijd nagedacht wordt, kunnen er drastische veranderingen in je liefdesleven zijn. De zomermaanden kenmerken zich door retrograde bewegingen, die drang geven tot seks met vrienden, vriendinnen of ex-partner. Hoe groter je weerstand om dit te doen, hoe meer seksuele drang. Er kan deze tijd geregeld een kat-en-muis spel zijn. Omdat veel mensen dit hebben, is er veel kans op erotiek, maar zijn er ook misverstanden en conflicten. Waar Mars in de Kreeft intense passie en erotiek bracht, zal de retrograde Jupiter vanaf mei mystieke kracht geven. Mensen hebben behoefte aan knuffelen en andere liefkozingen.

Er is ruimte voor activiteiten om elkaar opgewonden te maken met een uitgebreid voorspel. Er wordt aangeraden elkaars seksuele gevoelens te stimuleren met erotische films, seksspeeltjes of Kamasutra. Het is een tijd van experimenten met een sekspartner. Als vrouw is het belangrijk dat jij je partner niet te snel laat klaarkomen, maar de ander laat verlangen, zodat die smeekt klaar te mogen komen. Als man is het belangrijk dat jij je partner niet te snel penetreert, maar gevoelige plekjes zoekt. Retrograde Neptunus zal de zomer voor dromerige, fantasievolle emoties zorgen. Veel mensen zijn minder met ratio bezig, maar meer met prikkelen van de liefde. Gebonden mensen bedwelmen hun partner met spannende activiteiten. Singles dromen van de ideale partner, maar let op teleurstelling als iemand niet zo perfect is. De periode van de Schorpioen is vanaf oktober intens voor seks. Mars heerst en veel mensen gaan op onderzoek en experimenteren met seks en partner. Dit is een spannende en avontuurlijke periode, maar ook een bedreiging voor huidige relaties. Mensen hebben de neiging vreemd te gaan of spannende dingen aan hun partner voor te stellen. Singles genieten intens van seks en zijn op zoek naar bondage, SM en andere extreme vormen van seks. Ook trio’s, erotische worstelpartijen en seks met hetzelfde geslacht (zelfs voor hetero’s) komen vaak in gedachten van mensen. Jupiter en Saturnus brengen het eind van het jaar veranderende energieën mee, waardoor relaties kunnen eindigen, maar ook ontstaan. Vanaf eind november zal er op fysiek gebied sterke energie zijn, waardoor mensen niet alleen veel seks willen, maar lang willen vrijen met voorspel, seks en naspel.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)