Erotische horoscoop Kreeft

Erotische horoscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken
Het erotische leven van de Kreeft in 2021 (door Frank Post)

Algemeen wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Kreeft
Als gevolg van Mars kunnen Kreeften seksualiteit niet alleen mentaal, maar ook fysiek beleven. Erotiek is belangrijk voor je, maar je wilt wel een spirituele band met een sekspartner voelen. Je bent creatief genoeg om een partner die liefde te geven die deze nodig heeft. Je bent sensueel in benadering van een partner en wilt liefde intens beleven. Voor jou is seks een vorm van harmonie. Vanaf februari zullen Mars en Jupiter sensuele en aanhankelijk energie loslaten. Daardoor zal je meer geneigd zijn de nadruk op het mentale vlak te leggen en seks met al je zintuigen te beleven. Je kunt de lat dan erg hoog leggen. Je vindt uiterlijk schoonheid belangrijk en vraagt dit ook van je partner. Februari en maart ben je op zoek naar leuke activiteiten en plezier. Een partner die dit waardeert, heeft hier geen moeite mee. Je kunt jezelf beter geven en zal in de erotiek zeker in staat zijn om te geven en te nemen. Seksualiteit is voor jou dan een manier om je fysiek te herstellen en een relatie te versterken of als single iemand ermee te verleiden. Een partner die egoïstischer is, zal er moeite mee hebben dat jij wat meer je eigen gang gaat. Deze kan jaloers worden en dat vind jij dan erg belastend. Rond april zullen Venus en Pluto activerende energie brengen, waardoor je zowel seksueel als mentaal krachtige energie ervaart. Hierdoor kan jij je moeilijker geven en kunnen je emoties onder hoogspanning staan. Je wordt wat wisselvalliger, waardoor je soms zeer liefdevol de seks kunt bedrijven, maar er soms momenten zijn dat jij een stuk ruwer in de liefde zal staan. Het is belangrijk om hier aan te werken en te bekijken hoe je in evenwicht kunt komen.

Mei t/m juli zal Jupiter een prima energie geven om je te kunnen uiten. Je bent eerlijk tegenover jezelf, maar ook tegen je liefdespartner en zal over het algemeen lekker in je vel zitten. Je wilt delen en staat open voor experimenten en nieuwe mogelijkheden. Je straalt zelfvertrouwen uit en vindt het spannend om soms over je eigen grenzen te gaan. Je zult je deze periode zeker niet vervelen. Doe je dit wel, dan zal je waarschijnlijk geen goede relatie hebben. In dit geval kan je soms erg eenzaam en verdrietig zijn. Over het algemeen zal je echter wel verrassend voor de dag komen en zowel verbaal, emotioneel als fysiek aan je trekken komen. Voor singles is dit een prima periode voor een nieuwe partner. Dit hoeft overigens geen vaste relatie te zijn, maar je vindt het wel belangrijk om er seks mee te beleven. Tot aan de laatste maanden van dit jaar zal je deze fysiek, emotioneel en geestelijk beleven. Het zal daarom belangrijk zijn elkaar vrij te laten. Om seksueel bevredigd te worden, moet je elkaar vertrouwen en op een open manier in het leven staan, waarbij ook communicatie erg belangrijk is. Lukt dit je, dan zal je merken dat er op seksgebied niets aan te merken is en je lekker in je vel zit. Ben je single, dan zal je deze periode moeite hebben een nieuwe partner in je leven te krijgen. Je kunt de last erg hoog leggen en daardoor zullen mensen nog wel eens achteruitgaan, omdat je te intens en eisend bent. De laatste maanden zullen minder harmonieus zijn, maar er zal dan wel ruimte zijn voor ongecontroleerde, passionele seks. Mentaal en geestelijk zal je minder sterk zijn, maar spanning en passie is er genoeg.

Overzicht van het jaar wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Kreeft
Sociale gebeurtenissen en romantiek zullen dit jaar veel energie aan je geven, waardoor er toch wel veel momenten van relatieve rust zijn qua erotiek. Datgene wat al niet goed ging, kan dit jaar geheel anders worden en zorgen dat je verbeteringen aanbrengt. Dingen die al goed gingen, zullen nu nog beter worden en veel intimiteit en liefde brengen. Het is een bijzonder jaar, waardoor er niet snel iets fout zal gaan. Ben je single dan zal je mensen ontmoeten die je aandacht trekken, maar de kans dat hier daadwerkelijk een vaste relatie uitkomt, is niet heel erg groot. Wel zal je flink aan je trekken komen, omdat je wel veel mensen voor losse contacten aantrekt. Heb je een relatie die niet lekker verloopt, dan zal deze verbeteren en is er weinig kans op een breuk. Je bent over het algemeen tevreden als het om seks en romantiek gaat. Voor jou zijn fysieke kracht en emoties met elkaar verbonden. Je weet dat de juiste minnaar niet bang is voor jouw intense manier van beleven van romantiek en erotiek. Je kunt namelijk flink wat vuur brengen en daardoor ben je passioneel en zeer intens in woord en daad. Je partner zal dit over het algemeen erg spannend vinden. Mars, de Planeet van Actie en Seks, reist naar de Stier en zal ook in jouw sector van netwerken bewegen. Daardoor kan je makkelijk emotioneel contact maken met een geliefde en zal deze geregeld aan jouw wensen voldoen. Andersom doe jij dat ook en is er dus wederzijds een liefdevolle energie. Het Waterman-seizoen en de Volle Maan in de Leeuw eind januari kunnen ervoor zorgen dat je in staat bent een sterke seksuele band met iemand aan te gaan. Je voelt je bijzonder en kunt op onverklaarbare wijze geregeld een sterke energie bij anderen oproepen. Je bent in staat om, als je een seksuele verbinding met iemand aangaat, ondeugend, ongeremde en passioneel te zijn. Het is dus een jaar waarin jij jezelf prima kunt laten gaan. Mars zal eind april tot 11 juni een sterke energie in je losmaken, waardoor er dan flink wat seks in jouw leven is. Let wel op dat er misschien ontzettend fijne seks kan zijn, maar let wel op dat je nu soms teveel nadenkt en dan even niet van de seks geniet.

Eind juni komt de Volle Maan in de Steenbok, waardoor jij toegewijd bent. In een relatie ben je gevoelig, magnetisch en dromerig. Dingen die nu ontwikkelen, kunnen dan later dit jaar zeer vruchtvol zijn. In de zomer zijn er veel retrograde bewegingen en hierdoor ben je zeer bewust wat je qua seks allemaal wilt doen. Je hebt veel behoefte aan seks, maar denkt ook veel na over wat er anders op dit gebied kan. Met name Saturnus en Jupiter kunnen dit nog eens versterken. Op seksueel gebied zal je als je single bent, vooral het tweede deel van het jaar, niets te klagen hebben en zijn er genoeg gegadigden om het bed mee te delen. Je bent wel idealistisch, waardoor je kieskeurig bent en alleen seks wilt met iemand waar het mee klikt en die niet een al te vaste relatie wil. Ben je gebonden, dan verplicht je je partner er bijna toe aan zichzelf te werken en kun je je alleen maar geven als deze er aantrekkelijk en sensueel uitziet. Partners, die dit niet doen, zullen moeite hebben jou te verleiden en seksualiteit te mogen ervaren. Je dient op te passen dat je partner wel eens door iemand anders verleid kan worden, wat uiteindelijk niet zal leiden tot de daadwerkelijke daad. Singles kunnen het eerste deel van dit jaar koud reageren en dan zelfs minder behoefte aan passie en hartstocht hebben. Dit zal je later in het jaar grotendeels inhalen. De beste momenten voor een relatie zijn in mei, juli en december. In deze maanden ben je seksueel op je hoogtepunt en ervaar je een spirituele verbinding met mensen waar je de liefde mee bedrijft. Je geniet deze maanden van romantiek en flirten, waardoor je niet alleen als single verliefd kan worden, maar zelfs als gebonden persoon weer verliefd kan worden. Singles kunnen het laatste deel van het jaar iemand ontmoeten, die seksueel en emotioneel een goede match kan worden. Heb je in de zomer het een en ander overdacht en naar tevredenheid verandert, dan kunnen Saturnus en Jupiter in oktober in jouw sector van eenheid reizen, waardoor jij en je partner precies laten zien wat er nodig is om je keer op keer een climax te laten bereiken. Ook singles kunnen veel drang hebben om geregeld klaar te komen.

     
Seksualiteit met de Kreeft vrouw

De Kreeft-vrouw is qua emoties en liefde erg voorzichtig en zal zich niet snel geven. Ze wil namelijk iemand fysiek, emotioneel en geestelijk aantrekkelijk vinden. Ze wil met heel haar hart en ziel van iemand houden. Op het moment dat ze verliefd is, zal ze zich zowel lichamelijk als mentaal helemaal geven. Ze is beschermend en liefdevol en zal de ander volledig behagen. Het is dan ook erg belangrijk een Kreeft-vrouw met respect en waardering te behandelen. Ze wil op de eerste plaats staan en neemt geen genoegen met een lagere plaats. Negatief is wel dat ze ook snel opvliegend kan zijn, als ze haar zin niet krijgt. Ze kan zich gevoelsmatig dan zelfs volledig afsluiten. Omdat ze dan afstand neemt en weinig communiceert, zal een partner zich afvragen wat er aan de hand is. Vraag er maar niet naar, omdat ze het zelf ook niet weet. Vertrouwt ze iemand eenmaal, dan zal ze trouw zijn en is ze zeer loyaal. Ze zal de gevoelens van een ander dan zeer serieus nemen. Qua erotiek zal de Kreeft-vrouw erg romantisch zijn en gericht op erotiek. Ze zal zichzelf wegcijferen om de ander te kunnen verwennen. Een partner dient dit wel terug te geven en niet alles van één kant laten komen. Zij zal ook van de ander verlangen dat die zich helemaal wegcijfert en haar verwent. Doe je dit niet, dan zal ze waarschijnlijk emotioneel sluiten en minder van seks genieten. Heeft ze een minder goede emotionele band met haar partner, dan zal je niet volledig in haar hart zitten. Ze kan dan wel van seks genieten, maar is meer op zichzelf gericht. Een Kreeft-vrouw vindt het fijn verrast te worden met een diner met kaarslicht en vooral als de intentie duidelijk is dat er daarna liefdevolle erotiek zal volgen. Je kan haar verleiden met een romantische geste of liefdevolle opmerkingen. Ze kan sentimenteel zijn en is zeker op te winden met intieme handelingen of gebeurtenissen. Humor tijdens de seks wordt afgeraden om ze emotioneel dan erg kwetsbaar is. Zij wil de erotiek tot kunst verheffen en zal willen genieten van passie, romantiek en volledige ovcrgave.

  Seksualiteit met de Kreeft man

De Kreeft-man is zeer romantisch, maar kan ook wel erg wisselvallig qua emoties zijn. Het ene moment straalt hij een intens geluk uit, maar kan ook zomaar emotioneel gesloten zijn. Hij wordt dan niet alleen op romantisch gebied afstandelijk, maar zal ook op erotisch gebied minder lust hebben. Hij kan iemand opeens saai vinden als die geen variatie in de liefde aanbrengt. Maar een ander moment kan hij ook zomaar weer zelf de spanning af gaan dwingen. Over het algemeen is hij iemand die respectvol is en zorgzaam naar een liefdespartner of iemand die hij ziet zitten voor een seksuele relatie. Hij vindt het belangrijk aan behoeften van zijn partner te voldoen en kan zich zelfs wegcijferen. De Kreeft-man houdt niet zo van kortstondige relaties en wil het liefst een diepgaande band opbouwen. Hij wil graag stabiliteit en vertrouwen en zal niet snel happen als iemand hem wil versieren. Hij analyseert eerst of de ander wel bij hem past en zal er de tijd voor nemen voor hij met de ander naar bed gaat. Is hij echter overtuigd dat jij zijn levenspartner bent, dan zal hij volledig voor je gaan. In bed kan hij conservatief zijn, waarbij hij niet van te actieve en vrije partners. Hij houdt niet van te heftige seks en een partner moet oppassen dat de woorden niet te vulgair zijn. Hij kan dit zelfs storend vinden en wil liever dat de ander romantische dingen zegt. Door zijn krachtige intuïtie is hij goed in staat om zijn partner te behagen. Heeft hij jou in zijn leven geaccepteerd, dan zal hij zich vrij voelen en dan kan hij toch wel zeer intens zijn. Hij is iemand die op een partner gericht is en in de gaten houdt wat de ander fijn vindt. De kans op sleur en routine is zeker mogelijk, waardoor hij het beste een partner kan nemen, die ook van stabiliteit houdt. Avontuur en afwisseling maken de Kreeft-man instabiel en onzeker. Ontrouw vindt hij vreselijk en is een partner ontrouw, dan kan hij vergeven, maar niet vergeten. Daarom is het belangrijk zijn hart te winnen en hem onvoorwaardelijke liefde te geven, vooral op romantische en sensuele wijze.

De seksuele energie in het jaar 2021 voor alle tekens van de zodiac

Saturnus en Jupiter verblijven dit jaar in de Waterman. Mensen worden vrijer en ieder zal op eigen wijze van seks en romantiek genieten. We willen ontdekken en veranderen en worden aangemoedigd minder preuts te zijn. Dit jaar worden verlangens en passie meer dan vorig jaar ontwikkeld en zijn we minder braaf. Misschien logisch, omdat covid-19 ons op de feiten wijst. Kosmische energieën laten zien dat we dit jaar meer experimenteren. We dienen wel eerlijk tegenover elkaar te zijn. Deze krachtige planeten zullen namelijk veel seksuele energie geven. Oneerlijkheid kan kwetsuren en misverstanden geven. Wanneer je een relatie en behoefte aan meer seks hebt, doe je er goed aan dit met je partner te bespreken om het spannend te maken. Jupiter en Saturnus laten de passie stromen. Ben je single, dan is het een fijn jaar om geregeld seksueel contact te hebben. Uranus komt begin januari direct in de Stier en Mars zal daar tot eind februari blijven. Deze twee planeten bieden verrassingen en passie, waardoor seksualiteit en aantrekking sterk zijn. Goede relaties kunnen spannender en intenser worden. Minder goede relaties moeten communiceren om te bekijken wat er mogelijk is. Singles zullen geneigd zijn tot korte, maar meer seksuele contacten. Voor veel mensen geldt dat er een sterke drang is op spannende plekken te vrijen. Ook zullen veel het fijn vinden om seksuele materialen of stimulerende producten te gebruiken.

Eind maart begint het Ram seizoen en nemen passie en opwinding toe. Mensen willen vaker erotiek en kunnen snel opgewonden raken. Krijg je niet voldoende seks, dan kun je frustratie en eenzaamheid ervaren. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden en geen gekke dingen te doen. Eind april reist de Volle Maan in Schorpioen. Er is een climax van seksuele spanning en helemaal als Mars eind april tot half juni in de Kreeft beweegt. Dit brengt mystieke emoties en mensen zullen gericht zijn op emotionele verbinding tijdens seks. Door de energie zal vruchtbaarheid sterk zijn. De schorpioen heerst over voortplanting, waardoor vrouwen makkelijker zwanger raken. Singles kunnen beter veilig vrijen als ze dit niet willen. De Kreeft brengt mysterieuze energie met een sterke drang tot seks. Omdat er niet altijd nagedacht wordt, kunnen er drastische veranderingen in je liefdesleven zijn. De zomermaanden kenmerken zich door retrograde bewegingen, die drang geven tot seks met vrienden, vriendinnen of ex-partner. Hoe groter je weerstand om dit te doen, hoe meer seksuele drang. Er kan deze tijd geregeld een kat-en-muis spel zijn. Omdat veel mensen dit hebben, is er veel kans op erotiek, maar zijn er ook misverstanden en conflicten. Waar Mars in de Kreeft intense passie en erotiek bracht, zal de retrograde Jupiter vanaf mei mystieke kracht geven. Mensen hebben behoefte aan knuffelen en andere liefkozingen.

Er is ruimte voor activiteiten om elkaar opgewonden te maken met een uitgebreid voorspel. Er wordt aangeraden elkaars seksuele gevoelens te stimuleren met erotische films, seksspeeltjes of Kamasutra. Het is een tijd van experimenten met een sekspartner. Als vrouw is het belangrijk dat jij je partner niet te snel laat klaarkomen, maar de ander laat verlangen, zodat die smeekt klaar te mogen komen. Als man is het belangrijk dat jij je partner niet te snel penetreert, maar gevoelige plekjes zoekt. Retrograde Neptunus zal de zomer voor dromerige, fantasievolle emoties zorgen. Veel mensen zijn minder met ratio bezig, maar meer met prikkelen van de liefde. Gebonden mensen bedwelmen hun partner met spannende activiteiten. Singles dromen van de ideale partner, maar let op teleurstelling als iemand niet zo perfect is. De periode van de Schorpioen is vanaf oktober intens voor seks. Mars heerst en veel mensen gaan op onderzoek en experimenteren met seks en partner. Dit is een spannende en avontuurlijke periode, maar ook een bedreiging voor huidige relaties. Mensen hebben de neiging vreemd te gaan of spannende dingen aan hun partner voor te stellen. Singles genieten intens van seks en zijn op zoek naar bondage, SM en andere extreme vormen van seks. Ook trio’s, erotische worstelpartijen en seks met hetzelfde geslacht (zelfs voor hetero’s) komen vaak in gedachten van mensen. Jupiter en Saturnus brengen het eind van het jaar veranderende energieën mee, waardoor relaties kunnen eindigen, maar ook ontstaan. Vanaf eind november zal er op fysiek gebied sterke energie zijn, waardoor mensen niet alleen veel seks willen, maar lang willen vrijen met voorspel, seks en naspel.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)