Erotische horoscoop Leeuw

Erotische horoscoop Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

 

Het erotische leven van de Leeuw in 2021 (door Frank Post)

Algemeen wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Leeuw

Het begin van het jaar kunnen de Zon, Venus en Mars sensuele, intieme energie brengen. Hierdoor ben je over het algemeen erg enthousiast als het om erotiek gaat. Je houdt er niet van gevoelens te verbergen en een partner zal dan ook zeker verguld zijn dat je zo duidelijk bent. Je hebt veel vertrouwen en dat zal je ook uitstralen. Deze periode heb je dan ook een goede harmonie met je partner of andere geliefden. Je vindt het erg spannend om buiten je comfortzone te treden en wilt experimenteren met spannende en erotische activiteiten. Er is een krachtig evenwicht tussen je gevoelens en hoe je seks bedrijft. Daardoor krijg je fysiek ook steeds meer kracht en zal dit naar buiten uitstralen. De Leeuw zal romantiek en erotiek vooral psychisch, mentaal en spiritueel beleven. Erotiek zal daarom krachtig beleefd worden, waarbij het belangrijk is dat jullie niet alleen fysiek de liefde bedrijven, maar er ook een verbaal evenwicht is om elkaar te kunnen begrijpen. Ervaar je dat er psychologisch en mentaal veel wederzijds begrip en vertrouwen is, dan zullen liefde en erotiek intenser worden. Singles zullen dit deel van het jaar wel moeite hebben om een persoon toe te laten. Je kunt makkelijk verliefd worden, maar zal niet snel een band met iemand vormen. Daarvoor is het nodig dat je vooral intellectueel en communicatief op één lijn met de ander zit. Het is verstandig om rustig aan te doen en niet gelijk al het bed met elkaar in te duiken. De kans dat het vuur dan verdwijnt, is groot. Je zult merken dat er met geduld meer bereikt wordt. De Leeuw kan rond het begin van de zomer emotionele storing ervaren als gevolg van de passionele Mars.

Daardoor heb je last van negatieve prikkelingen en kun je gekwetst worden, als je partner of een ander jou teleurstelt. Je doet er goed aan je te wapenen en jezelf niet te kwetsbaar op te stellen. Beter kun je er over praten en frustraties er op seksueel gebied uitgooien. Heb je een partner die van wilde seks houdt, dan zal je hier zeker open voor staan. Heb je een sensitieve partner, dan doe je er goed aan liefdevoller te zijn. Je kunt hier dan sterker in zijn en meer evenwicht vinden tussen heftige emoties die je ervaart en liefdevolle gevoelens die je soms hebt. Je zult minder melodramatisch zijn en soms zelfs wat koel overkomen. Een koele Leeuw zal echter passie bij anderen opwekken, omdat ze je dan willen ontdooien en er alles aandoen je op te winden. En dat zal lukken, omdat je van spanning en avontuur houdt. Ben je single, dan zal je er de zomermaanden waarschijnlijk meer dan één liefjes op nahouden. Gebonden mensen zoeken de spanning op en vinden het fijn grenzen met hun partner te verleggen. In het verdere jaar zullen emoties gekoppeld zijn aan die van je partner. Zit je lekker in je vel, dan is er ruimte seksueel van elkaar te genieten. Je hebt een sterke karma en daarmee kun je je partner verleiden tot heftige seks. Zit je minder lekker in je vel, dan moet jij jezelf onder controle houden. Je partner kan onzeker zijn en jij seksuele frustraties ervaren. Neem geen emotionele beslissingen en laat je niet verleiden om seks bij anderen te zoeken. De ander zal dan vanzelf weer beter reageren en dit geeft jou weer een fijn gevoel.

Overzicht van het jaar wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Leeuw
Jupiter en Saturnus reizen vanaf het begin van het jaar al in de Waterman en dit heeft voor de Leeuw een krachtige invloed op de seksuele bekwaamheid van de Leeuw. Gebonden mensen kunnen door deze planeten een goede band met een partner hebben. Omdat jouw sector van relaties nu geprikkeld wordt, zal je ook andere mensen aantrekken. Je krijgt veel aandacht en dat betekent niet alleen maar nieuwe vrienden, maar je kunt ook potentiële lovers aantrekken. Ben je single, dan zal je in staat zijn om de juiste mensen aan te trekken. De ene Leeuw zal gericht zijn op een los contact en een ander weer op iets serieus. Je zult echter vooral gaan voor kwaliteit en minder voor kwantiteit. Je bent dus niet iemand die zomaar met iemand naar bed gaat. Gebonden mensen moeten opletten dat ze zich niet te makkelijk laten verleiden. Mensen met een open relatie kunnen nu experimenteren en spannende momenten creëren. De Volle Maan aan het eind van januari kan nog veel meer energieën in je losmaken. Het is een periode, waarin er wel storende energie is, waardoor een bestaande relatie onder druk kan staan. Als een relatie rond die tijd eindigt, kan je echter kort treuren, maar zal je al snel het voordeel ervan inzien. Je kunt dan al snel weer op zoek gaan naar een nieuwe partner. Het is echter ook mogelijk dat een vriendschap zich in een erotische relatie omzet. Dit kan een periode zijn, waarin je als single merkt dat dit jaar één groot experiment is, maar wel gericht op het verkrijgen van een nieuwe partner en het opbouwen van een eigen gezin. Gebonden mensen zullen bezig zijn om hun partner te verwennen en erotiek zal zeker niet weinig aan bod komen. Voor erotiek is dit jaar dan ook zeker wel spannend en avontuurlijk. Met name de periode van half februari tot begin september is de kans op intense seks erg groot. Wel moet je alert zijn op jouw impulsieve gedrag, omdat je een misstap kunt begaan. Je bent erg eigenwijs en eigenzinnig en doet niet alles wat je partner graag wil. Tracht van fouten te leren en overwin je trots. Lukt dit, dan kan jij ontwikkelen en zal liefde overwinnen. Singles kunnen een vriendschap uit zien groeien tot meer. De vonk kan zo heftig overslaan, dat je wilde fantasieën krijgt. Als deze vonk wederzijds is, kan er wel eens een zeer intieme en hartstochtelijke relatie uit voortkomen, die zeker niet snel zal stoppen.

Het spannendste moment van het jaar kan de periode van begin maart tot eind april zijn. Mars gaat dan naar de Tweeling en biedt seksueel gebied opwindende en passionele energie. Alles waar je aan denkt is seks en spanning. Gebonden mensen gaan voor fantasie en rollenspellen en daar zal seks ruimschoots bij aan bod komen. Je wilt overal wel vrijen en denkt er ook heel veel aan. Heb je een vrije partner, dan kunnen er zelfs spelletjes zijn tussen jullie en andere mensen. In bed wil je ook experimenteren en zal je genieten van nieuwe standjes en lekkere hulpmiddelen. Ook vind je het fijn om je partner te masseren en te laten genieten van opwinding en spannende strelingen. Liefde, passie en gezin zijn de prioriteiten van de Leeuw. Heb je één van deze drie niet, dan kun je daar dit jaar naarstig naar op zoek gaan. Heb je een relatie, die niet goed loopt, dan kun je drastische maatregelen nemen. Ben je single, dan ga je op zoek naar iemand die kan voldoen aan je behoefte om een gezin te stichten. Je wilt echter ook veel tijd vrijmaken voor erotiek en romantiek. Wil je nog kinderen, dan vind je het belangrijk om iemand te vinden, die dit ook wil en een gezin wil starten. Heb je een goede relatie, dan zal je je meer willen binden en mogelijkheden zoeken om liefde op passionele en hartstochtelijk manier te bedrijven. Saturnus zal van eind mei tot half oktober jouw stemming voor seks toe laten nemen. Het kan een verrassende periode zijn, waarbij er flink wat erotische activiteit plaats kan vinden. De laatste maanden van het jaar worden actief en spannend. Daarom kunnen negatieve zaken opgelost worden en zal positiviteit zorgen voor romantiek en intimiteiten. Zelfs ruzies kunnen tussen de lakens opgelost worden. Vooral in oktober vind je het belangrijk om je eigen gang te gaan en kan je soms ontrouwe gevoelens hebben. Dit wil je vooral met iemand, die niets vasts wil, maar uit is op passionele seks. Dit betekent niet dat je, als je een vaste partner hebt, dit ten uitvoer wil brengen. Alleen idee vind je al erg spannend. Soms kun je zelfs aan je partner vragen of deze je fantasie wil prikkelen. Je moet dit jaar oppassen dat je niet te trots en eigenwijs bent, omdat je anderen achteruit kunt duwen en dat kan romantiek en erotiek onder druk zetten.

     
Seksualiteit met de Leeuw vrouw

De Leeuwin kan zeer dominant zijn. Heeft ze iets in gedachten, dan zal ze handelen en niet rusten voor ze het voor elkaar heeft. Heeft ze eenmaal een partner op het oog, dan wil ze die bezitten. Met haar kracht, dominantie en aantrekkelijkheid trekt ze mensen onweerstaanbaar aan. Dit is dan wel wanneer zij het zelf wil, anders zal ze juist koud en afstandelijk lijken. Je moet wel sterk in je schoenen staan en zelfvertrouwen hebben om met haar in zee te gaan. Een Leeuwin wil haar eigen gang gaan en eist dit ook van jou. Vertrouwen is belangrijk en ze is dan ook zeer loyaal. Zelfs bij twijfel zal ze niet gelijk een relatie stoppen en trachten deze nieuw leven in te blazen. Ze wil dat je eerlijk blijft en geen misstappen begaat. Ze vindt het fijn als haar partner duidelijk laat merken dat deze haar begeert en wil verwennen. Complimenten kunnen haar bekoren en opwinden, vooral als ze merkt dat je helemaal voor haar wilt gaan. Ze is loyaal naar haar partner en vervult graag behoeftes. Qua erotiek is ze liefdevol en passioneel. Singles hebben een sterke aantrekkingskracht, maar toch kunnen ze lang alleen blijven. Ze is namelijk bescheiden en niet altijd zeker van zichzelf. Heeft ze eenmaal door, dat iemand haar wil, dan zal ze haar klauwen in de ander zetten. Een leeuwin zal niet snel vreemd gaan en is zeer loyaal. Dan moet een partner haar wel blijven plezieren en de romantiek geven, die zij verlangt. Wat betreft seks is zij serieus, maar kan ook avontuurlijk zijn. Ze houdt van spannende spelletjes en experimenteert graag in en buiten het bed. Haar werkwijze om een partner te gerieven is passie en tegelijk erg sensueel en liefdevol. Met haar in jouw bed, zal je aan seks dus niet tekortkomen. Ook al lijkt het dat jij de leiding hebt, zij zal jou domineren met subtiele technieken en zeer aantrekkelijke kleding. Ze zal hierbij de nadruk op erogene leggen. Ze zal ook niet schromen om ze jou te wijzen om zo zelf volledig aan haar trekken te komen.

  Seksualiteit met de Leeuw man

De Leeuw heeft een dominant uiterlijk en dit kan mensen afschrikken. In wezen is hij echter sympathiek en charmant. Hij is zorgzaam en zal er alles aan doen om zijn partner te gerieven. Veel mensen denken dat een Leeuw alleen maar macht wil, maar eigenlijk brengt hij vrolijkheid en sociale energie. Leer je hem eenmaal kennen, dan zal je dat zelf ook zo ervaren. Wat moeilijker bij een Leeuw is, is dat hij de liefde zeer intens wil bedrijven. Hij heeft een dramatische persoonlijkheid die snel verliefd kan worden, maar dan ook weer snel met zijn beide benen op de grond komt. Hij kan snel teleurgesteld worden als iemand toch niet de juiste keuze is. Hij is zo intens, dat een nieuwe partner al snel afschrikt en wel eens hard achteruit gaat. Alleen mensen, die met intens gedrag om kunnen gaan, zullen hier juist van genieten. De Leeuw heeft veel voor een partner over en dat is ook wel weer zeer fijn. Maar voor hij echt weet dat iemand wel of niet bij hem past, kan hij nog wel eens flink kwetsen. Qua seks is de Leeuw wel erg begaan met zijn eigen lichaam, maar ook die van zijn partner. Hij wil genieten van naaktheid en eist bijna van zijn partner dat die een goed figuur heeft. Hij vindt het ook erg spannend om zijn partner te zien strippen. Hij is iemand die het erg fijn vindt om te experimenteren en intense dingen te bedenken. Is hij helemaal verliefd, dan zal zijn partner hem waarschijnlijk voor veel weten te porren. De Leeuw houdt er absoluut niet van om vernederd te worden. SM spelletjes zijn dan ook niet echt aan hem besteed, zelfs niet als hij zelf de meester is. Hij houdt niet van onderdanige mensen en wil tegenwicht ervaren. Fantasieën zijn meestal op voet van gelijkwaardigheid, maar hij neemt dan toch wel op natuurlijke wijze de leiding. Alleen iemand die gelijkwaardig aan hem is, zal deze controle over mogen nemen en zelf de leiding nemen in het seksspel. Hij kan onder de voorwaarden van zijn partner de erotiek bedrijven. Seks is belangrijk en hij wil daar dan ook veel tijd aan geven. Heb je de Leeuw eenmaal veroverd, dan zal je niet snel spijt krijgen. Hij respecteert je en tracht die liefde te geven, die nodig is om gelukkig te zijn.

 

De seksuele energie in het jaar 2021 voor alle tekens van de zodiac

Saturnus en Jupiter verblijven dit jaar in de Waterman. Mensen worden vrijer en ieder zal op eigen wijze van seks en romantiek genieten. We willen ontdekken en veranderen en worden aangemoedigd minder preuts te zijn. Dit jaar worden verlangens en passie meer dan vorig jaar ontwikkeld en zijn we minder braaf. Misschien logisch, omdat covid-19 ons op de feiten wijst. Kosmische energieën laten zien dat we dit jaar meer experimenteren. We dienen wel eerlijk tegenover elkaar te zijn. Deze krachtige planeten zullen namelijk veel seksuele energie geven. Oneerlijkheid kan kwetsuren en misverstanden geven. Wanneer je een relatie en behoefte aan meer seks hebt, doe je er goed aan dit met je partner te bespreken om het spannend te maken. Jupiter en Saturnus laten de passie stromen. Ben je single, dan is het een fijn jaar om geregeld seksueel contact te hebben. Uranus komt begin januari direct in de Stier en Mars zal daar tot eind februari blijven. Deze twee planeten bieden verrassingen en passie, waardoor seksualiteit en aantrekking sterk zijn. Goede relaties kunnen spannender en intenser worden. Minder goede relaties moeten communiceren om te bekijken wat er mogelijk is. Singles zullen geneigd zijn tot korte, maar meer seksuele contacten. Voor veel mensen geldt dat er een sterke drang is op spannende plekken te vrijen. Ook zullen veel het fijn vinden om seksuele materialen of stimulerende producten te gebruiken.

Eind maart begint het Ram seizoen en nemen passie en opwinding toe. Mensen willen vaker erotiek en kunnen snel opgewonden raken. Krijg je niet voldoende seks, dan kun je frustratie en eenzaamheid ervaren. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden en geen gekke dingen te doen. Eind april reist de Volle Maan in Schorpioen. Er is een climax van seksuele spanning en helemaal als Mars eind april tot half juni in de Kreeft beweegt. Dit brengt mystieke emoties en mensen zullen gericht zijn op emotionele verbinding tijdens seks. Door de energie zal vruchtbaarheid sterk zijn. De schorpioen heerst over voortplanting, waardoor vrouwen makkelijker zwanger raken. Singles kunnen beter veilig vrijen als ze dit niet willen. De Kreeft brengt mysterieuze energie met een sterke drang tot seks. Omdat er niet altijd nagedacht wordt, kunnen er drastische veranderingen in je liefdesleven zijn. De zomermaanden kenmerken zich door retrograde bewegingen, die drang geven tot seks met vrienden, vriendinnen of ex-partner. Hoe groter je weerstand om dit te doen, hoe meer seksuele drang. Er kan deze tijd geregeld een kat-en-muis spel zijn. Omdat veel mensen dit hebben, is er veel kans op erotiek, maar zijn er ook misverstanden en conflicten. Waar Mars in de Kreeft intense passie en erotiek bracht, zal de retrograde Jupiter vanaf mei mystieke kracht geven. Mensen hebben behoefte aan knuffelen en andere liefkozingen.

Er is ruimte voor activiteiten om elkaar opgewonden te maken met een uitgebreid voorspel. Er wordt aangeraden elkaars seksuele gevoelens te stimuleren met erotische films, seksspeeltjes of Kamasutra. Het is een tijd van experimenten met een sekspartner. Als vrouw is het belangrijk dat jij je partner niet te snel laat klaarkomen, maar de ander laat verlangen, zodat die smeekt klaar te mogen komen. Als man is het belangrijk dat jij je partner niet te snel penetreert, maar gevoelige plekjes zoekt. Retrograde Neptunus zal de zomer voor dromerige, fantasievolle emoties zorgen. Veel mensen zijn minder met ratio bezig, maar meer met prikkelen van de liefde. Gebonden mensen bedwelmen hun partner met spannende activiteiten. Singles dromen van de ideale partner, maar let op teleurstelling als iemand niet zo perfect is. De periode van de Schorpioen is vanaf oktober intens voor seks. Mars heerst en veel mensen gaan op onderzoek en experimenteren met seks en partner. Dit is een spannende en avontuurlijke periode, maar ook een bedreiging voor huidige relaties. Mensen hebben de neiging vreemd te gaan of spannende dingen aan hun partner voor te stellen. Singles genieten intens van seks en zijn op zoek naar bondage, SM en andere extreme vormen van seks. Ook trio’s, erotische worstelpartijen en seks met hetzelfde geslacht (zelfs voor hetero’s) komen vaak in gedachten van mensen. Jupiter en Saturnus brengen het eind van het jaar veranderende energieën mee, waardoor relaties kunnen eindigen, maar ook ontstaan. Vanaf eind november zal er op fysiek gebied sterke energie zijn, waardoor mensen niet alleen veel seks willen, maar lang willen vrijen met voorspel, seks en naspel.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)