Erotische horoscoop Maagd

Erotische horoscoop Maagd

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken
Het erotische leven van de Maagd in 2021 (door Frank Post)  

Algemeen wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Maagd

Het eerste deel van het jaar zijn seks en emoties onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je ervaart seksuele vrijheden, maar ook verantwoordelijkheden. Ben je gebonden, dan zal je genegenheid voor je partner op moeten brengen om van erotiek te genieten. Vertrouwen en respect zullen bepalen of er werkelijk goede seks mogelijk is. Dan kunnen jullie veel intimiteiten delen en kunnen jullie de energie gebruiken om elkaar te verwennen. Dit zal vertrouwen versterken, maar ook zorgen voor een sterke fysieke kracht. Hoe meer seks je hebt, hoe lekkerder jij je kunt voelen. Ben je deze periode single, dan moet je opletten dat je niet te ver buiten je comfortzone treedt. Je kunt anders dingen doen, waar je later spijt van krijgt. Het is misschien verstandiger om jezelf wat beter te leren kennen, voordat je je laat gaan en met meerdere partners naar bed gaat. Geduld en respect zullen belangrijk zijn en vooral voor jezelf. Ga je dan teveel met seksualiteit aan de gang dan zal erotiek juist zorgen dat je energie flink afneemt. Hierdoor kan je dan steeds denken dat iemand bij je past en dat kost enorm veel kracht. Met een hoog geduld en inperken van je impulsiviteit, kan je dan rustig bekijken wie er bij je past. Alleen als je werkelijk geen relatie wilt, maar gewoon wilt genieten, kan je met seks experimenteren. Mensen die wel een vaste relatie zoeken, zullen minder met seks bezig zijn, maar gericht zijn op het ontdekken van anderen hun psychische en mentale aspecten. Houd steeds in de gaten dat een goede seksuele relatie voor de Maagd altijd hand in hand gaat met emoties en harmonie met een partner. Dan zal je namelijk echt van erotiek genieten.

Het tweede deel van het jaar zal je gedreven zijn en wil je van liefde genieten. Je doet er alles aan om je partner te verwennen en bent in staat om passionele seks te bieden. Heb je een goede relatie, dan ben je sensueel en zal je je partner erin meenemen, zodat er ruimte is voor harmonie tussen erotiek en liefde. Je vindt het in de periode t/m oktober extra belangrijk om een seksuele en fysieke relatie te hebben, maar je zult ook zeker de psychische en mentale aspecten mee laten wegen. Voor singles zal dit een moeilijke periode worden voor het ontmoeten van een nieuwe partner. Je legt de lat nog wel eens erg hoog en verlangt een harmonieuze band is tussen fysieke lusten, mentale aspecten en spiritualiteit. De laatste maanden van het jaar zal je je bewust zijn dat jullie een goede verstandhouding nodig hebben. Merk je dat er wantrouwen hangt, dan heb je er moeite mee om de relatie voort te zetten. Vooral kortlopende relaties kunnen verbroken worden. Vastere relaties kunnen wat onder druk staan. Het is belangrijk deze periode rust te bewaren en geduld te hebben tot het moment dat er meer vertrouwen is. Mensen die wel vertrouwen ervaren, zullen persoonlijk groeien doordat ze veel liefde voor hun partner ervaren. Er is een seksuele chemie, waardoor jullie niet van elkaar af kunnen blijven. In dit geval is er harmonie tussen fysieke en mentale seks en hogere energieën die jou beroeren. Het jaar 2021 zal voor de Maagd dan ook een erotische zoektocht zijn, waarbij je analyseert of iemand bij je past. Je wilt niet alleen erotiek, maar ook veiligheid en vertrouwen. Erotiek is fijn, maar jij wilt een extra diepe en intense energie voelen.

Overzicht van het jaar wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Maagd
Saturnus en Pluto bewegen dit jaar in je sector van intimiteiten. Daardoor concentreer jij je op datgene wat jij prettig vindt en koester jij geliefden. Romantiek en erotiek zien er voor de Maagd niet verkeerd uit. Het maakt niet uit of je single bent, losse relaties of een vaste relatie hebt. Je zult niets tekortkomen. Wel moet je bepaalde zaken oplossen, omdat deze anders misverstanden en problemen geven. Heb je een mindere relatie, dan zijn er mogelijkheden deze te verbeteren. Leg minder druk op je partner en biedt meer ruimte. Met een goede relatie vind jij het spannend als je partner of iemand waar je verliefd op bent, iets doet waar jij jaloers van wordt. Je kunt dan een opwinding ervaren en hebt de neiging om er voor te vechten. Erotiek zal t/m juli ontzettend spannend en avontuurlijk zijn. Dit komt vooral, omdat Neptunus direct in de Vissen en je sector van partnerschap reist. Daarom ben je steeds op zoek naar een combinatie van erotiek en romantiek. Je bent minder bezig met losse contacten en een onenightstand is aan jou niet besteed, tenzij het met een vertrouwd persoon is. Je zult je dan ook vooral richten op goede vrienden of een ex-partner waar je wel eens seks mee bedrijft. Venus reist vanaf de 1ste week van januari tot begin februari in de Steenbok. Daardoor is er prima energie om romantiek te vinden of een bestaande relatie te verdiepen. Let op dat de retrograde Mercurius vanaf 1 februari zorgt voor verwarring, waardoor romantiek en erotiek zo in elkaar verweven worden dat je verstrikt kunt raken in seksuele intriges. Mercurius gaat achteruit in je sector van omgeving en blijft daar van eind maart tot half april.

Door Mercurius kan je dan moeilijkheden ondervinden om met anderen om te gaan, energie te delen of zelfs om dichtbij bepaalde mensen te zijn. Je doet er goed aan om te communiceren en dingen uit te leggen als mensen jou niet begrijpen. Je hebt de neiging om dan kortaf te zijn, maar dat kan je beter niet doen. Eind april is er een intense Volle Maan in jouw sector van communicatie. Dit is een energie die een paar dagen seksuele energieën naar buiten brengt. Je zult je partner heel wat fijne uurtjes bezorgen, maar kunt ook opwinding naar anderen voelen. Singles kunnen veel opwinding ervaren en op seksuele verkenning uit gaan. Wees voorzichtig dat je niet te ver over grenzen gaat. Mars zal half maart tot half mei in jouw sector van genegenheid verblijven. Je bent zeer vitaal en gericht op opwindende en vooral intense erotische spelletjes. Mars zal in augustus echter retrograde bewegen en dit kan wel eens zorgen voor een moeilijke periode. Gebonden mensen kunnen erg jaloers zijn en dingen doen of zeggen, die de relatie ernstig kan schaden. Wees tolerant en vertrouw je partner. Ben jij goed voor je partner, dan zal deze normaal gesproken niet vreemd gaan. De zomermaanden zijn op erotisch gebied spannend en leuke plekjes of kinky spelletjes zijn dan ook niet vreemd voor je. Singles kunnen dan iemand tegenkomen, waar zelfs een vaste relatie uit voort kan komen. Er kan zelfs een jeugdliefde in je leven terugkomen. Ben je gebonden, dan kun je dit beter vermijden door gevoelens weg te stoppen. Neptunus kan vanaf half november storing van Mars ervaren. Dit is op niet dramatisch, maar je zult nu wel wat minder met erotiek bezig zijn en in een droomwereld leven. Ook spannend, maar het kan relaties wel onder druk zetten. Uranus is deze periode weer zeer actief en hierdoor zijn er dramatische veranderingen mogelijk.

 

     
Seksualiteit met de Maagd vrouw

De Maagd-vrouw staat bekend om intellect en verleidingskunsten. Haar sprekende ogen en verleidelijke mond zullen opvallen en magnetisch werken. Ze zal zowel bij mannen als vrouwen opvallen en iets erotiserend oproepen. Wil je dieper tot haar doordringen, dan wordt het moeilijker en heeft ze de neiging zich terug te trekken. Het is een complex type dat mensen flink kan bespelen. Zelfs als je haar al jaren kent, zal ze een beschermend laagje om zich heen hebben. Alleen diegene die emotioneel echt tot haar doordringt, zal een kans maken. Op seksueel gebied hunkert de Maagd-vrouw naar puurheid en vindt ze het belangrijk dat haar partner charmant en sympathiek is. Dat vindt ze nog belangrijker dan spanning en sensualiteit. Ze zal zich dus niet snel laten verleiden tot een onenightstand, omdat ze hygiëne erg belangrijk vindt. Heeft ze een partner, dan zal ze een uitgebreid voorspel erg prettig vinden. Lekker samen eten of in bad en elkaar lekker maken zijn voor haar al zeer spannend. Heb je alle ingrediënten om haar het hof te maken, dan zal ze veel aandacht voor je hebben en passioneel in bed zijn. De Maagd-vrouw wil graag dat zij en haar partner diepere gevoelens voor elkaar hebben. Zelfs als ze in een gekke bui een onenightstand heeft, zal ze hygiëne en diepere gevoelens voorop stellen. Ze zal het niet in de bosjes doen, maar in een romantische omgeving, zoals bijvoorbeeld een hotel. Zij heeft dus zeker wel een neiging tot avontuur en zal heus niet altijd braaf zijn, maar haar voorkeur blijft uitgaan naar een verbintenis voor de lange termijn. Qua romantiek vindt zij perfectie erg belangrijk, waardoor ze er alles aandoet om het haar partner volledig naar de zin te maken. Daarbij kan ze erg ver gaan en experimenteert ze ook wel op een avontuurlijke en speelse wijze. Een relatie met een Maagd-vrouw is niet makkelijk, maar heb je haar hart veroverd, dan is ze in staat jou voor het leven zeer veel spanning en seks te geven.

  Seksualiteit met de Maagd man

De Maagd-man zoekt naar iemand om lang bij te blijven. Hij wordt niet snel verliefd, maar is hij het eenmaal, dan gaat hij er volledig voor. Hij zal voor die tijd eerst bekijken of de ander echt wel de juiste is en zich voor die tijd niet geven. Nuchter kan hij dan af gaan wegen, maar dat betekent zeker niet dat hij geen seks met die ander heeft. Hij wil van liefde genieten en dat kan alleen maar met iemand die echt bij hem past, maar soms zal hij zijn lusten wel botvieren. Diner bij kaarslicht en romantische vakanties zijn niet echt aan hem besteed. Hij is echter wel zeer trouw en blijft altijd achter zijn partner staan. Hij is misschien niet erg romantisch, maar wel betrouwbaar en liefdevol. Als het om seks gaat, is de Maagd-man wel in staat om het spannend te houden. Het is meestal een zeer goede minnaar, die veel aandacht besteedt aan de finesse van de seks. Je zult heel wat overredingskracht nodig hebben om de Maagd het bed in te krijgen, maar lukt dit eenmaal, dan zal je er geen spijt van krijgen en kan hij jou volledig aan je trekken laten komen. Hij verwacht dan wel dat jij ook zeer actief en passioneel bent. Je moet dus zeker aan hoge eisen voldoen. Ervaart hij dat het niet klikt, dan zal hij waarschijnlijk snel met een relatie stoppen en aangeven dat jij niet de juiste persoon bent. De Maagd-man wil zijn partner graag verwennen en laten genieten en doet dat meestal op praktische wijze door te vragen wat de ander fijn vindt. Hierbij trachten hij zich aan te passen en zal er alles aandoen om het seksleven steeds prettiger te maken. Het is dan ook zeker een goed jaar voor veranderingen en om buiten de comfortzone te treden. Niet zelden zal de Maagd-man erotische hulpmiddelen gebruiken om zijn partner op te winden, maar ook om te leren van de dingen die hij ziet. Alhoewel hij wat verlegen is en soms bang voor partners die intelligenter dan hij zijn, zal hij het wel spannend vinden een gegadigde te verleiden. De Maagd-man heeft veel fantasie en kan als single een tijd zonder seks. Hij zal fantasieën gebruiken om spanning in zijn leven te houden.

De seksuele energie in het jaar 2021 voor alle tekens van de zodiac

Saturnus en Jupiter verblijven dit jaar in de Waterman. Mensen worden vrijer en ieder zal op eigen wijze van seks en romantiek genieten. We willen ontdekken en veranderen en worden aangemoedigd minder preuts te zijn. Dit jaar worden verlangens en passie meer dan vorig jaar ontwikkeld en zijn we minder braaf. Misschien logisch, omdat covid-19 ons op de feiten wijst. Kosmische energieën laten zien dat we dit jaar meer experimenteren. We dienen wel eerlijk tegenover elkaar te zijn. Deze krachtige planeten zullen namelijk veel seksuele energie geven. Oneerlijkheid kan kwetsuren en misverstanden geven. Wanneer je een relatie en behoefte aan meer seks hebt, doe je er goed aan dit met je partner te bespreken om het spannend te maken. Jupiter en Saturnus laten de passie stromen. Ben je single, dan is het een fijn jaar om geregeld seksueel contact te hebben. Uranus komt begin januari direct in de Stier en Mars zal daar tot eind februari blijven. Deze twee planeten bieden verrassingen en passie, waardoor seksualiteit en aantrekking sterk zijn. Goede relaties kunnen spannender en intenser worden. Minder goede relaties moeten communiceren om te bekijken wat er mogelijk is. Singles zullen geneigd zijn tot korte, maar meer seksuele contacten. Voor veel mensen geldt dat er een sterke drang is op spannende plekken te vrijen. Ook zullen veel het fijn vinden om seksuele materialen of stimulerende producten te gebruiken.

Eind maart begint het Ram seizoen en nemen passie en opwinding toe. Mensen willen vaker erotiek en kunnen snel opgewonden raken. Krijg je niet voldoende seks, dan kun je frustratie en eenzaamheid ervaren. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden en geen gekke dingen te doen. Eind april reist de Volle Maan in Schorpioen. Er is een climax van seksuele spanning en helemaal als Mars eind april tot half juni in de Kreeft beweegt. Dit brengt mystieke emoties en mensen zullen gericht zijn op emotionele verbinding tijdens seks. Door de energie zal vruchtbaarheid sterk zijn. De schorpioen heerst over voortplanting, waardoor vrouwen makkelijker zwanger raken. Singles kunnen beter veilig vrijen als ze dit niet willen. De Kreeft brengt mysterieuze energie met een sterke drang tot seks. Omdat er niet altijd nagedacht wordt, kunnen er drastische veranderingen in je liefdesleven zijn. De zomermaanden kenmerken zich door retrograde bewegingen, die drang geven tot seks met vrienden, vriendinnen of ex-partner. Hoe groter je weerstand om dit te doen, hoe meer seksuele drang. Er kan deze tijd geregeld een kat-en-muis spel zijn. Omdat veel mensen dit hebben, is er veel kans op erotiek, maar zijn er ook misverstanden en conflicten. Waar Mars in de Kreeft intense passie en erotiek bracht, zal de retrograde Jupiter vanaf mei mystieke kracht geven. Mensen hebben behoefte aan knuffelen en andere liefkozingen.

Er is ruimte voor activiteiten om elkaar opgewonden te maken met een uitgebreid voorspel. Er wordt aangeraden elkaars seksuele gevoelens te stimuleren met erotische films, seksspeeltjes of Kamasutra. Het is een tijd van experimenten met een sekspartner. Als vrouw is het belangrijk dat jij je partner niet te snel laat klaarkomen, maar de ander laat verlangen, zodat die smeekt klaar te mogen komen. Als man is het belangrijk dat jij je partner niet te snel penetreert, maar gevoelige plekjes zoekt. Retrograde Neptunus zal de zomer voor dromerige, fantasievolle emoties zorgen. Veel mensen zijn minder met ratio bezig, maar meer met prikkelen van de liefde. Gebonden mensen bedwelmen hun partner met spannende activiteiten. Singles dromen van de ideale partner, maar let op teleurstelling als iemand niet zo perfect is. De periode van de Schorpioen is vanaf oktober intens voor seks. Mars heerst en veel mensen gaan op onderzoek en experimenteren met seks en partner. Dit is een spannende en avontuurlijke periode, maar ook een bedreiging voor huidige relaties. Mensen hebben de neiging vreemd te gaan of spannende dingen aan hun partner voor te stellen. Singles genieten intens van seks en zijn op zoek naar bondage, SM en andere extreme vormen van seks. Ook trio’s, erotische worstelpartijen en seks met hetzelfde geslacht (zelfs voor hetero’s) komen vaak in gedachten van mensen. Jupiter en Saturnus brengen het eind van het jaar veranderende energieën mee, waardoor relaties kunnen eindigen, maar ook ontstaan. Vanaf eind november zal er op fysiek gebied sterke energie zijn, waardoor mensen niet alleen veel seks willen, maar lang willen vrijen met voorspel, seks en naspel.

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)