Erotische horoscoop Ram

Erotische horoscoop Ram

Geboortedatum: 21 maart t/m 19 april

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken
Het erotische leven van de Ram in 2021 (door Frank Post)

Algemeen wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Ram
Op liefdesgebied zijn invloeden van planeten minder goed te voorspellen sinds covid-19 intrede deed. Er zijn dit jaar qua kosmische krachtpatsers, maar het is lastig specifiek aan te geven wat er precies gaat gebeuren. We raden aan week- en maandhoroscopen in de gaten te houden. Toch zijn er bij voorbaat wel hemellichamen te noemen, die ons sterk beïnvloeden. Laten we beginnen met invloed van Cheiron, die een bepaalde mate van empathie en sympathie losmaakt. Het is helende energie, waardoor Rammen meer liefde en warmte in een bestaande relatie brengen. Daardoor zal niet alleen romantiek verbeteren, maar wordt er veel meer van erotiek genoten. Je hebt een unieke combinatie van romantiek en passie, wat heel wat romantische momenten zal brengen. De Ram is in staat dit jaar geregeld te laten zien dat seks niet alleen op fysieke activiteiten zoals klaarkomen gericht is. Er zal aandacht zijn voor een fijn voorspel en om na de seks lekker te knuffelen. De Ram profiteert van deze kosmische invloed, omdat deze van nature al open, tolerant en sympathiek is. Je zit lekker in je vel en hebt niet de behoefte jezelf al teveel op de voorgrond te plaatsen. Je hebt zelfrespect, maar daardoor heb je waardering en respect voor anderen. Dit maakt jou aantrekkelijk en charmant, waardoor er vele kansen komen om liefde aan te trekken. Nuttig is ook dat het vierkant tussen Saturnus en de Zon dit jaar niet meer aanwezig is. Dit vierkant gaf vorig jaar een zware druk op je ziel en je kon je niet altijd evengoed geven.

Dat zal nu anders zijn, waardoor er zorgen van je afvallen. Je bent minder serieus, waardoor je gericht bent op spanning en avontuur. Je vindt het leuk uit te proberen en zal er niet voor schromen seksspeeltjes te gebruiken om jezelf en partner te bevredigen. Ben je single, dan droom je van spannende avontuurtjes en kan je seks hebben met een vriend(in) waar je vorig jaar niet aan dacht. Met name Saturnus zal hier invloed op hebben. De Zon zal vooral in perioden van verduisteringen en de Nieuwe Manen zorgen voor energie in je liefdesleven. Je kunt ook nu andere emoties voor platonische vrienden ervaren. Wees alert dat dit spannend is, maar er misverstanden van kunnen komen. Jupiter zal deze energie versterken. Je kunt daardoor in een relatie meer vriendschap dan liefde voelen, waardoor deze minder spannend kan zijn. Uitzondering zal zijn als Jupiter in de Vissen beweegt, omdat deze energie geeft om juist kracht aan een bestaande relatie te geven. Ben je single, dan zal je een vaste relatie ambiëren. Pluto kan intense energie in jou losmaken. Meer dan vorig jaar kan je deze kracht dit jaar meer op een gewenste wijze gebruiken. Je bent dan ook zeer passioneel en zal een liefdespartner geregeld bevredigen met een intense kracht, die de ander zal laten duizelen. Mars zal vooral meer bewustzijn brengen, waardoor het een jaar kan worden dat je veel meer over contacten met mensen nadenkt en beslissingen kan nemen. Bepaalde relaties kunnen hierdoor vervagen, maar anderen kunnen juist intenser worden. In dit laatste geval kan Mars ook zeker flink wat erotiek en fysieke aantrekking brengen en meer mogelijkheden tot seks geven.

Overzicht van het jaar wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Ram
Het jaar 2021 krijg je veel steun van Jupiter. Deze zal tot november positieve invloed uitoefenen. Jupiter zorgt ervoor dat jij een analyserende energie krijgt, waardoor je goed weet wat je moet doen om liefde en erotiek in je leven te krijgen of te houden. Let op dat Jupiter zorgt dat je niet alleen oog voor een eigen partner hebt, maar je ook tot anderen aangetrokken wordt. Word je partner er jaloers om, pas dan heel goed op, omdat de relatie flink onder druk komt te staan. Vind je partner het niet erg, dan zijn er mogelijkheden tot spannende spelletjes tussen jullie en anderen. Singles hebben tot november geregeld losse contacten. Zowel singles als gebonden mensen kunnen geregeld een bepaalde geilheid ervaren ten opzichte van mensen, waar ze dit eigenlijk niet bij mogen voelen. Verboden liefde kan dan veel fantasie geven. Vooral de 1ste maanden zal Mars bij Jupiter en jou veel fysieke kracht geven. Je bent ambitieus om veel seks te krijgen en het is dan ook een prima tijd om van erotiek te genieten. Singles kunnen deze periode flink buiten hun comfortzone treden en niet altijd even goed nadenken, waardoor ze op moeten letten om zichzelf en anderen niet in gevaar brengen. Het jaar 2021 is sowieso om te fantaseren en te bedenken hoe seks leuker te maken. Je kunt dus fysiek beter fit blijven om te zorgen dat je het aan kunt.

Mars zal begin januari van jouw teken naar de Stier reizen en dit brengt wel meer voorzichtigheid, maar ook een overvloed aan erotiek. Mars in Ram stond garant voor passie, avontuur en ruige seks, terwijl Mars in de Stier zorgt voor passie, sensualiteit en genieten van lange sekspartijen. Dat zal je in januari en februari nog niet merken, maar vanaf 20 maart wordt dit anders. Je wilt veel aandacht en erotiek. Seks combineert zich met romantiek en verwennerijen. Dit zal nog sterker worden als Venus half april naar de Stier reist. Dit geeft zelfvertrouwen, energie en opwinding. Deze kan het hele jaar blijven. Er zijn namelijk ook andere hemellichamen, die jou op dit gebied meer passie en sensualiteit brengen. De Zon kan in mei en juni tijdens de Nieuwe Maan veel invloed op je seksleven hebben. Er is een sterke samenspan met andere hemellichamen, waardoor je fysiek erg fit bent. Je kunt deze periode makkelijk klaarkomen en tijdens de seks zelfs meer dan één keer. Eind mei zal de Maan in de Boogschutter voor heel wat opwinding zorgen. Het is een prima periode om een bestaande relatie te verbeteren of voor singles om een nieuwe relatie te veroveren. We kunnen stellen dat de periode van eind maart tot eind april één van de betere periode is. Ook mensen die weinig seks met anderen hebben, kunnen genieten, omdat ze de neiging hebben om speeltjes te gebruiken en te genieten van masturbatie en fantasieën.

Let op dat Jupiter half mei tot eind juli in Vissen beweegt, wat jou in 1ste instantie kwetsbaar en eenzaam maakt. Uiteindelijk kan je die energie gebruiken om een bestaande liefdesrelatie te verbeteren en kunnen singles romantiek in hun leven halen. Neptunus begint eind juni zijn retrograde beweging in de Vissen. Hierdoor zal je spiritueel versterkt worden en dit zorgt voor zwoele en hete seks. Het is een prima periode voor tantrische seks en spannende ervaringen met een sekspartner op te zetten en uit te voeren. Net als in de lente, zal er in de herfst passionele en erotische energie hangen, waardoor je vaak wilt vrijen. Heb je niet genoeg aan een partner, dan zal je geregeld zin hebben om te masturberen. In oktober kan de retrograde Venus wat storingen brengen, waardoor er weer een bepaalde eenzaamheid kan zijn. Het zal wat strijd geven, maar ook nu is de Ram in staat spanning op te zoeken en eventuele mentale problemen op te lossen. Het zal soms het plezier in de seks wel wat temperen. Met name november kan hier moeilijk in zijn en deze maand is misschien wel de moeilijkste van het jaar als het om seks en romantiek gaat. Je zult je nu moeten concentreren op problemen in relaties met vrienden, familie of je partner. Naast Venus kan de retrograde Mercurius problemen brengen. Over het algemeen zal je na half november wel weer betere energie krijgen. Fysiek ben je dan weer veel sterker en zowel Jupiter, de Zon en Pluto kunnen voor een intense energie zorgen, waardoor je het jaar opwindend kunt beëindigen.

     
Seksualiteit met de Ram vrouw

De Ram vrouw is zeer sympathiek en doet veel voor een partner. Ze wil niet teveel verandering en dat kan dit jaar, waarin er veel gebeurt, moeilijk zijn. Heeft ze een partner die nieuwe dingen wil proberen, dan kan ze geïrriteerd raken. Je mag als partner soms veranderen, maar niet teveel. Over het algemeen is de Ram-vrouw een persoon die haar partner plezier en spanning biedt. Ze wil graag horen dat ze het goed doet en kan nukkig worden als haar partner dit niet doet. In bed is ze geduldig, maar vindt het toch fijn meer dan één keer klaar te komen. Ze is in bed vrij dominant en wil bepalen wat er gebeurt, maar het windt haar op als haar partner op een natuurlijke wijze dominant is. Doordat de Ram-vrouw veel aantrekkingskracht heeft, kunnen mensen haar ook dit jaar niet snel weerstaan. Ze kan uitdagend zijn en zal een sekspartner snel opgewonden krijgen. Wanneer ze controle heeft, kan jij geregeld met spannende voorstellen komen. Gaat een partner echter over grenzen, dan kan ze venijnig reageren. Gaat een partner vreemd, dan zal ze niet snel aarzelen en de ander uit haar leven bannen. De Ram-vrouw wil bewonderd worden en complimentjes krijgen en duldt het niet als er iemand te dicht in de buurt van haar partner komt. Ze zal haar partner aan zich binden door deze te verleiden met spannende acties, zodat de ander niet snel vreemd wil gaan. Voorspel en experimenteren met diverse spannende standjes zijn belangrijk en ze zal op een dominante wijze tonen dat zij de baas is. Iemand die met een Ram-vrouw naar bed wil, zal dominant genoeg moeten zijn om haar de leiding te geven, maar ook zelf de leiding te kunnen nemen.

   Seksualiteit met de Ram man

De Ram-man wil mysterie en erotiek en dat krijgt hij in dit Watermantijdperk. Fantasie en avontuur zijn aan hem besteed, maar hij heeft moeite om bij één partner te blijven. Een partner zal er dan ook mee om moeten gaan en niet te snel jaloers zijn. Krijgt hij genoeg spanning en is zijn partner fantasievol, dan is er meer kans dat hij bij deze persoon blijft. Jongere Rammen experimenteren en zullen meerdere partners hebben. Hij vindt een relatie snel saai, omdat hij erg veeleisend is. Het is voor een partner dan ook bijna niet te doen hier aan te voldoen. Pas op latere leeftijd zal de Ram-man in staat zijn serieuze relaties aan te gaan. Maar ook dan heeft hij vrijheid nodig om met seksualiteit bezig te zijn. Op het moment dat er een partner komt, die werkelijk aan zijn eisen kan voldoen en voldoende prikkelt, zal hij als een blad aan de boom omkeren. Hij kan dan juist trots, jaloers en bezitterig worden. Wil je dat hij bij je blijft, dan moet je qua emoties en aantrekkelijkheid constant uitdagend genoeg zijn om hem te bevredigen. De erotiek is voor de Ram man serieus en hij kan er niet lang zonder. Hij zal al op jonge leeftijd relaties aangaan en experimenteren met erotiek. Zijn passie is zo sterk dat hij zijn partner vaker klaar zal laten komen, maar dit zelf ook kan. Door veranderende energieën die er in 2021 optreden, zal hij snel verveeld raken als een relatie te routinematig is. De planetaire stand geeft aan dat dit een spannend jaar wordt met hartstocht, opwinding en jaloers gedrag. Het wordt een moeilijk, maar wel spannend jaar.

 

De seksuele energie in het jaar 2021 voor alle tekens van de zodiac

Saturnus en Jupiter verblijven dit jaar in de Waterman. Mensen worden vrijer en ieder zal op eigen wijze van seks en romantiek genieten. We willen ontdekken en veranderen en worden aangemoedigd minder preuts te zijn. Dit jaar worden verlangens en passie meer dan vorig jaar ontwikkeld en zijn we minder braaf. Misschien logisch, omdat covid-19 ons op de feiten wijst. Kosmische energieën laten zien dat we dit jaar meer experimenteren. We dienen wel eerlijk tegenover elkaar te zijn. Deze krachtige planeten zullen namelijk veel seksuele energie geven. Oneerlijkheid kan kwetsuren en misverstanden geven. Wanneer je een relatie en behoefte aan meer seks hebt, doe je er goed aan dit met je partner te bespreken om het spannend te maken. Jupiter en Saturnus laten de passie stromen. Ben je single, dan is het een fijn jaar om geregeld seksueel contact te hebben. Uranus komt begin januari direct in de Stier en Mars zal daar tot eind februari blijven. Deze twee planeten bieden verrassingen en passie, waardoor seksualiteit en aantrekking sterk zijn. Goede relaties kunnen spannender en intenser worden. Minder goede relaties moeten communiceren om te bekijken wat er mogelijk is. Singles zullen geneigd zijn tot korte, maar meer seksuele contacten. Voor veel mensen geldt dat er een sterke drang is op spannende plekken te vrijen. Ook zullen veel het fijn vinden om seksuele materialen of stimulerende producten te gebruiken.

Eind maart begint het Ram seizoen en nemen passie en opwinding toe. Mensen willen vaker erotiek en kunnen snel opgewonden raken. Krijg je niet voldoende seks, dan kun je frustratie en eenzaamheid ervaren. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden en geen gekke dingen te doen. Eind april reist de Volle Maan in Schorpioen. Er is een climax van seksuele spanning en helemaal als Mars eind april tot half juni in de Kreeft beweegt. Dit brengt mystieke emoties en mensen zullen gericht zijn op emotionele verbinding tijdens seks. Door de energie zal vruchtbaarheid sterk zijn. De schorpioen heerst over voortplanting, waardoor vrouwen makkelijker zwanger raken. Singles kunnen beter veilig vrijen als ze dit niet willen. De Kreeft brengt mysterieuze energie met een sterke drang tot seks. Omdat er niet altijd nagedacht wordt, kunnen er drastische veranderingen in je liefdesleven zijn. De zomermaanden kenmerken zich door retrograde bewegingen, die drang geven tot seks met vrienden, vriendinnen of ex-partner. Hoe groter je weerstand om dit te doen, hoe meer seksuele drang. Er kan deze tijd geregeld een kat-en-muis spel zijn. Omdat veel mensen dit hebben, is er veel kans op erotiek, maar zijn er ook misverstanden en conflicten. Waar Mars in de Kreeft intense passie en erotiek bracht, zal de retrograde Jupiter vanaf mei mystieke kracht geven. Mensen hebben behoefte aan knuffelen en andere liefkozingen.

Er is ruimte voor activiteiten om elkaar opgewonden te maken met een uitgebreid voorspel. Er wordt aangeraden elkaars seksuele gevoelens te stimuleren met erotische films, seksspeeltjes of Kamasutra. Het is een tijd van experimenten met een sekspartner. Als vrouw is het belangrijk dat jij je partner niet te snel laat klaarkomen, maar de ander laat verlangen, zodat die smeekt klaar te mogen komen. Als man is het belangrijk dat jij je partner niet te snel penetreert, maar gevoelige plekjes zoekt. Retrograde Neptunus zal de zomer voor dromerige, fantasievolle emoties zorgen. Veel mensen zijn minder met ratio bezig, maar meer met prikkelen van de liefde. Gebonden mensen bedwelmen hun partner met spannende activiteiten. Singles dromen van de ideale partner, maar let op teleurstelling als iemand niet zo perfect is. De periode van de Schorpioen is vanaf oktober intens voor seks. Mars heerst en veel mensen gaan op onderzoek en experimenteren met seks en partner. Dit is een spannende en avontuurlijke periode, maar ook een bedreiging voor huidige relaties. Mensen hebben de neiging vreemd te gaan of spannende dingen aan hun partner voor te stellen. Singles genieten intens van seks en zijn op zoek naar bondage, SM en andere extreme vormen van seks. Ook trio’s, erotische worstelpartijen en seks met hetzelfde geslacht (zelfs voor hetero’s) komen vaak in gedachten van mensen. Jupiter en Saturnus brengen het eind van het jaar veranderende energieën mee, waardoor relaties kunnen eindigen, maar ook ontstaan. Vanaf eind november zal er op fysiek gebied sterke energie zijn, waardoor mensen niet alleen veel seks willen, maar lang willen vrijen met voorspel, seks en naspel.

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)