Erotische horoscoop Stier

Erotische horoscoop Stier

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken
Het erotische leven van de Stier in 2021 (door Frank Post)

Algemeen wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Stier
Het jaar begint op seksueel gebied zeer heftig, door krachtige planetaire energieën, welke kunnen zorgen dat sensuele en seksuele emoties geactiveerd worden. Je hebt een sterke intuïtie om de juiste dingen te doen om erotiek in je leven te halen. Toch moet je lusten die je ervaart onder controle houden. Je bent anders te passioneel. Omdat Pluto een lange omloop heeft, zal deze wel in toom gehouden worden door de Steenbok. Het is een bijzondere energie, waarbij er een evenwicht is tussen passie en ratio. Stieren kunnen een krachtige seksualiteit ervaren en beleven bepaalde dingen uit het verleden overnieuw. Ze kunnen nadenken over wat ze hebben en wat ze eigenlijk missen. Voor de seks betekent dit dat ze een deel van dit jaar bezig zijn om hun nieuwsgierigheid te stillen. Heb je een partner, dan ligt het er maar aan hoe jullie band is. Is deze goed, dan zal je partner genieten van spanning en passie die jij op seksueel gebied toont. Je vindt het fijn om te experimenteren. Heb je een minder goede relatie, dan kan deze een wilde achtbaan brengen van strijd en seks. De kans dat een relatie dit kan doorstaan, is dan een stuk kleiner. Pluto zal versterkt worden door Jupiter, Mars en Saturnus en geeft veel nieuwsgierigheid om op een andere wijze in het leven te staan. Hierdoor kan je toegeven aan spannende erotische gevoelens, waarbij je er niet voor schroomt buiten je comfortzone te treden. Ga je hier goed mee om, dan zal je mooie veranderingen meemaken en zeker aan je trekken komen. Er wordt aangeraden de eerste 6 maanden geduldig te blijven bij besluiten die je neemt en waar je later dit jaar spijt van kunt krijgen.

Je kunt bijvoorbeeld een relatie verbreken en later tot de conclusie komen dat je dit eigenlijk niet wilde. In het meest gunstige geval zal je taboes doorbreken, maar dan genieten van een huidige of nieuwe partner die jij aantrekt met je passionele en magnetische uitstraling. Het midden van het jaar zal er ook een bijzondere energie op je afkomen. Je komt dan tot de ontdekking dat seksualiteit niet alleen bestaat uit het fysiek penetreren van je partner, maar ook door op zielsniveau tot de ander door te dringen. Je zult emoties ervaren en genieten van de liefde die jij met iemand kan delen tijdens het spel der liefde. Dit betekent dat je in deze periode misschien minder seks hebt, maar dat er tijdens de seks een sterke verbondenheid is van jou en je partner. Je geniet van voorspel, de daad zelf en daarna zal je ook nog eens willen knuffelen en de ander liefhebben. Je bent deze maanden dan minder gericht op orgasmes, maar meer op een emotionele bevrediging van jouzelf en je partner. Je zult ontwikkelen en merken dat je een stuk rijper met seksualiteit om kunt gaan. De laatste maanden van het jaar zal er tussen jou en je partner meer begrip komen. Jullie kunnen gezamenlijk het verleden terughalen en dingen doen, die jullie toen deden. Dit geeft een enorme verbondenheid, waarbij jullie meer naar elkaar toegroeien en er ook veel meer momenten van seksualiteit zijn. De laatste maand zal Venus zich op harmonieuze wijze, maar ook met het verleden in jouw teken komen. Hierdoor kan je wel eens teveel controle op je emoties hebben en dit heeft invloed op de manier hoe jij liefde bedrijft. Je zult het jaar dus gelukkig en liefdevol afsluiten, waardoor je jezelf goed leert kennen en veel tevredenheid zult ervaren.

Overzicht van het jaar wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Stier
Dit jaar kunnen retrograde bewegingen voor weerstand in relaties zorgen. Op seksueel gebied kunnen jullie elkaar bepaalde delen van het jaar minder boeien, waardoor er niet altijd veel ruimte voor erotiek is. Vooral aandacht voor uiterlijk is aan te raden, omdat je gericht bent op uiterlijke schoonheid. Het is voor de Stier toch een prima jaar, met veel fysieke energie. Je hebt veel uithoudingsvermogen en dat kan qua liefde en erotiek fijn zijn. Het is een jaar, waarin je geregeld tot orgasmes kan komen en in staat een liefdespartner volledig tot bevrediging te brengen. Je wilt veel seks en zal niet alleen maar gericht zijn op orgasmes, maar ook op een liefdevol voorspel. Jupiter zal tot november in je sector van relaties verblijven. Dit geeft avontuurlijke en speelse energie, waardoor je veel mensen kunt ontmoeten om een vriendschap of relatie mee op te starten. Je kunt niet alleen veel tijd aan vrienden en familie geven, maar besteedt ook veel tijd aan erotiek. Aangezien Mars in januari en februari ook in de sector van relaties reist, zal je zeker veel actie en erotiek meemaken. Om het nog intenser te maken zal Mars samen met Uranus verrassingen brengen, die spanning brengen. Mars zal namelijk begin januari in jouw teken bewegen en dit geeft verhoogde fysieke energie om lekker in je vel te zitten. Je bent daardoor zeer open en enthousiast en zal nieuwe contacten maken en daaruit zijn spannende activiteiten mogelijk. Van mei tot juli zal Jupiter door de Vissen reizen en deze brengt mooie dromen en fantasieën om na te streven. Het is een geweldige tijd om de relatie met een huidige partner te versterken en elkaar liefde te geven. Ben je single, dan zal je een sterke drang naar erotiek hebben. Omdat deze planeet over jouw sector van intimiteiten heerst kunnen vriendschappen wel eens een andere lading krijgen. De zonsverduistering in de Tweeling zal rond 10 juni jouw sector van passie activeren. Singles kunnen hier gebruik van maken door één of zelfs meerdere seksuele contacten aan te gaan. Niets is verboden terrein en je zult geregeld buiten je comfortzone treden. Hierdoor doe je soms dingen die je in je stoutste dromen eerst niet durfde.

In de zomer is er ook een spannende planetaire energie, waardoor de stoutste seksuele activiteiten mogelijk zijn. September zal, op gebied van seksuele passie, een zeer goede periode zijn. Singles kunnen er sterk van genieten en zijn deze periode niet gericht op iets vast, maar op seks en hartstocht. In november gaat Venus een verbinding aan met de nuchtere en koele Maagd. Je kunt je partner hierdoor wel eens achteruit jagen, omdat je in bed wild en passioneel bent, maar in de liefde en intimiteit koel en afstandelijk handelt. Je doet er goed aan deze perioden meer moeite te doen, door je uiterlijk de aandacht te geven. Het is een prima periode om je kleding eens een update te geven, meer te sporten of te bewegen of eens lekker naar een wellnesscentrum te gaan. Dit zal de aandacht van je partner trekken, waardoor er meer liefde, passie en seks mogelijk zijn. Voor singles kan deze periode betekenen dat je op zoek bent naar seksualiteit. Het kan in oktober wat negatiever zijn als Venus een retrograde beweging in jouw sector van relaties maakt. Je vindt het dan wat lastiger om samen te leven en kunt problemen veroorzaken als iemand te dichtbij komt. Het is wel een goede periode om mensen uit het verleden terug in je leven te krijgen. Voor singles kan dit zelfs een ex-partner zijn, waar je weer gevoelens voor kunt krijgen. Mercurius in december retrograde in jouw sector van relaties. Dit kan wat communicatieproblemen geven met mensen in je omgeving. Je doet er goed aan om nu wat meer te luisteren en minder zelf te praten. Jupiter zal vanaf half november diverse fantasieën prikkelen, waardoor je behoefte krijgt om deze ook uit te gaan voeren. Zowel gebonden mensen als singles kunnen veel bewonderaars krijgen. Ben je gebonden, dan zal je partner niet van je af kunnen blijven. Het wordt in ieder geval een prima periode om erotiek extra aandacht te geven en het jaar opwindend en liefdevol te beëindigen.

     
Seksualiteit met de Stier vrouw

De Stier vrouw is over het algemeen een bijzondere verschijning, met sensuele uitstraling. Haar ogen spreken vaak boekdelen. Wie denkt haar zomaar te kunnen verleiden, komt van een koude kermis thuis. Zijzelf zal besluiten of iemand toegang tot haar emoties krijgt. Ze wil de ander eerst uitgebreid analyseren of deze de moeite waard is. Men zal dus hard moeten knokken om haar te versieren en alleen als ze merkt dat de ander echt zijn best doet en ook nog aantrekkelijk genoeg is, zal deze een kans maken. Voordeel is wel dat de Stier-vrouw erg trouw is. Heb je haar hart gewonnen, dan zal ze in principe lang bij je willen blijven. Ze is zeer romantisch en vindt het fijn om een vaste partner te hebben. Deze moet dan wel trouw zijn. Met ontrouw kan ze niet omgaan en ze zal dan zeer heftig en drastisch reageren. Ze wil veel tijd van een partner en laat deze niet snel meer los, tenzij die dus ontrouw is. In de slaapkamer is de Stier vrouw sensueel, sympathiek en zeer zacht. Ze wil haar partner graag verwennen en zal er alles aan doen om de ander een mooie ervaring in bed te geven. Ze lijkt misschien erg relaxt, maar in bed is ze zeer passioneel en intens. Ze heeft een sterke libido. Het is dus zeker een spannend persoon, maar ze moet wel eerst in de juiste stemming gebracht worden. Zachte muziek, lieve woorden en een romantische sfeer zullen haar snel over de streep trekken. Ze is dan als was in de handen van haar partner en zal ook zeker zorgen dat de ander het naar zijn zin heeft. Hoe meer ontspannen de Stier-vrouw is, hoe lekkerder de seks. Ze intens, maar houdt niet van al te ruige spelletjes en pijn of andere extreme dingen, zal ze niet waarderen. Ze wil wel avontuurlijke spelletjes doen en genieten van sensuele en erotische intimiteiten. Is ze eenmaal opgewonden, dan zal ze wild in bed zijn en haar partner verwennen en leuke en opwindende ideeën. Het zal belangrijk zijn dat ze je kan blijven vertrouwen. Is ze eenmaal het vertrouwen kwijt, dan zal het moeilijk zijn om nog met haar het bed te delen.

 

   Seksualiteit met de Stier man

Er zijn weinig tekens zo charmant en romantisch als de Stier-man is een charmante man. Hoe stoer en koppig hij ook lijkt, in de liefde is hij sensueel en teder. Hij eist wel volledige trouw en zal een relatie beëindigen als hij merkt dat iemand dit niet is. Spanning wil hij in de liefde ervaren, maar wel met zijn partner. De Stier-mannen houdt van een stabiele en betrouwbare relatie. OM dit te bewerkstelligen zal hij er alles aan doen om het zijn partner naar de zin te maken. Houdt hij eenmaal van iemand, dan zal hij trouw tot aan de dood zweren. Gaat een relatie niet goed of is de seks niet naar wens, dan zal hij wel van alles doen om dit toch voor elkaar te krijgen. Wat betreft erotiek is de Stier-man erg romantisch en sensitief. Hij ziet seksualiteit als iets moois, iets mythisch, maar is tegelijk ook wel nuchter genoeg om er geen poppenkast van te maken. Hij wil niet al teveel fantasie, maar gewoon lekker lang vrijen en het liefst vaker klaarkomen. Hij is dan ook iemand die seks eerst voorbereidt door zijn partner eerst te verleiden met een lekker etentje of een andere romantische activiteit. Hij is hierbij in staat om aan alle wensen en behoeftes van zijn partner tegemoet te komen. Hij zal geregeld lieve dingen doen om ervoor te zorgen dat er een juiste sfeer is om te vrijen en elkaar lief te hebben. Hij zal in ieder geval een sterk instinct hebben om dit voor elkaar te krijgen. Een Stier kan wel eens wat bescheiden en voorzichtig zijn als hij de ander heel erg aantrekkelijk vindt. Hij kan dan erg afwachtend zijn, omdat hij geen blauwtje wil lopen. In bed is de Stier-man makkelijk te bevredigen, omdat zijn eisen niet erg hoog liggen. Het enige wat hij wil is lekker vrijen en fysiek aan zijn trekken komen. Hij vergeet hierbij ook zeker niet om zijn partner tevreden te houden. Heel soms zal hij wel buiten zijn comfortzone treden, maar meestal is het voldoende om via liefde en warme handelingen tot bevrediging te komen. Hierbij is voorspel wel belangrijk om hem in de stemming te brengen.

De seksuele energie in het jaar 2021 voor alle tekens van de zodiac

Saturnus en Jupiter verblijven dit jaar in de Waterman. Mensen worden vrijer en ieder zal op eigen wijze van seks en romantiek genieten. We willen ontdekken en veranderen en worden aangemoedigd minder preuts te zijn. Dit jaar worden verlangens en passie meer dan vorig jaar ontwikkeld en zijn we minder braaf. Misschien logisch, omdat covid-19 ons op de feiten wijst. Kosmische energieën laten zien dat we dit jaar meer experimenteren. We dienen wel eerlijk tegenover elkaar te zijn. Deze krachtige planeten zullen namelijk veel seksuele energie geven. Oneerlijkheid kan kwetsuren en misverstanden geven. Wanneer je een relatie en behoefte aan meer seks hebt, doe je er goed aan dit met je partner te bespreken om het spannend te maken. Jupiter en Saturnus laten de passie stromen. Ben je single, dan is het een fijn jaar om geregeld seksueel contact te hebben. Uranus komt begin januari direct in de Stier en Mars zal daar tot eind februari blijven. Deze twee planeten bieden verrassingen en passie, waardoor seksualiteit en aantrekking sterk zijn. Goede relaties kunnen spannender en intenser worden. Minder goede relaties moeten communiceren om te bekijken wat er mogelijk is. Singles zullen geneigd zijn tot korte, maar meer seksuele contacten. Voor veel mensen geldt dat er een sterke drang is op spannende plekken te vrijen. Ook zullen veel het fijn vinden om seksuele materialen of stimulerende producten te gebruiken.

Eind maart begint het Ram seizoen en nemen passie en opwinding toe. Mensen willen vaker erotiek en kunnen snel opgewonden raken. Krijg je niet voldoende seks, dan kun je frustratie en eenzaamheid ervaren. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden en geen gekke dingen te doen. Eind april reist de Volle Maan in Schorpioen. Er is een climax van seksuele spanning en helemaal als Mars eind april tot half juni in de Kreeft beweegt. Dit brengt mystieke emoties en mensen zullen gericht zijn op emotionele verbinding tijdens seks. Door de energie zal vruchtbaarheid sterk zijn. De schorpioen heerst over voortplanting, waardoor vrouwen makkelijker zwanger raken. Singles kunnen beter veilig vrijen als ze dit niet willen. De Kreeft brengt mysterieuze energie met een sterke drang tot seks. Omdat er niet altijd nagedacht wordt, kunnen er drastische veranderingen in je liefdesleven zijn. De zomermaanden kenmerken zich door retrograde bewegingen, die drang geven tot seks met vrienden, vriendinnen of ex-partner. Hoe groter je weerstand om dit te doen, hoe meer seksuele drang. Er kan deze tijd geregeld een kat-en-muis spel zijn. Omdat veel mensen dit hebben, is er veel kans op erotiek, maar zijn er ook misverstanden en conflicten. Waar Mars in de Kreeft intense passie en erotiek bracht, zal de retrograde Jupiter vanaf mei mystieke kracht geven. Mensen hebben behoefte aan knuffelen en andere liefkozingen.

Er is ruimte voor activiteiten om elkaar opgewonden te maken met een uitgebreid voorspel. Er wordt aangeraden elkaars seksuele gevoelens te stimuleren met erotische films, seksspeeltjes of Kamasutra. Het is een tijd van experimenten met een sekspartner. Als vrouw is het belangrijk dat jij je partner niet te snel laat klaarkomen, maar de ander laat verlangen, zodat die smeekt klaar te mogen komen. Als man is het belangrijk dat jij je partner niet te snel penetreert, maar gevoelige plekjes zoekt. Retrograde Neptunus zal de zomer voor dromerige, fantasievolle emoties zorgen. Veel mensen zijn minder met ratio bezig, maar meer met prikkelen van de liefde. Gebonden mensen bedwelmen hun partner met spannende activiteiten. Singles dromen van de ideale partner, maar let op teleurstelling als iemand niet zo perfect is. De periode van de Schorpioen is vanaf oktober intens voor seks. Mars heerst en veel mensen gaan op onderzoek en experimenteren met seks en partner. Dit is een spannende en avontuurlijke periode, maar ook een bedreiging voor huidige relaties. Mensen hebben de neiging vreemd te gaan of spannende dingen aan hun partner voor te stellen. Singles genieten intens van seks en zijn op zoek naar bondage, SM en andere extreme vormen van seks. Ook trio’s, erotische worstelpartijen en seks met hetzelfde geslacht (zelfs voor hetero’s) komen vaak in gedachten van mensen. Jupiter en Saturnus brengen het eind van het jaar veranderende energieën mee, waardoor relaties kunnen eindigen, maar ook ontstaan. Vanaf eind november zal er op fysiek gebied sterke energie zijn, waardoor mensen niet alleen veel seks willen, maar lang willen vrijen met voorspel, seks en naspel.

 

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)