Erotische horoscoop Tweeling

Erotische horoscoop Tweeling

Geboortedatum: 21 mei t/m 20 juni

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken
Het erotische leven van de Tweeling in 2021 (door Frank Post)  

 

Algemeen wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Tweeling
In het eerste deel van 2021zullen seksuele en fysieke energieën opgewekt worden. Je hebt erg veel zin en behoefte om de erotiek te bedrijven. Je hebt veel zelfvertrouwen en hierdoor een speelse en sensuele uitstraling. Je kunt zeker mensen aantrekken, als gevolg van de energie die je over je hebt. Je hoeft er niet eens veel voor te doen, het gaat allemaal vanzelf. Het zal een goede periode van het jaar zijn om je fysieke energie in seksuele energie om te zetten. Andersom zal je door de seksuele energie veel kracht ervaren. Je kunt nu al de basis leggen om er een fijn en erotisch jaar van te maken en te genieten van de erotische spelletjes die jij in gedachten hebt. Heb je een goede relatie, dan zal deze er alleen maar beter voor komen te staan en zal er veel ruimte voor erotische activiteiten zijn. Let wel op dat je niet alle romantiek wilt gebruiken om seksueel in te vullen. Er is meer dan seks en een partner zal ook graag warme en intimiteit ervaren. Wederzijds vertrouwen en respect is niet alleen voor jou belangrijk, ook een ander zal hier de nadruk op leggen. Heb je t/m maart een mindere relatie, dan kan je wel eens afstand nemen, omdat jij iemand bent die de energie niet wil verspillen aan iemand die het niet waard is. De erotiek staat er in het voorjaar en een groot deel van het jaar goed voor. Heb je echter een mindere relatie of ben je single, dan kan je libido dalen en zal je erotische gevoel afnemen. Je doet er goed aan om niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar gerichte stappen te nemen. De Tweeling is niet echt een makkelijke partner om te bevredigen, omdat deze soms wel erg moeilijk kan zijn als het om liefde en relaties gaat. Seksualiteit is geen vanzelfsprekendheid, daar is veiligheid en empathie voor nodig.

De Tweeling is namelijk speels, maar aan de andere kant gevoelig. Daarnaast kan dit teken wisselvallig gedrag vertonen en dat kan anderen soms afschrikken. Rond augustus zullen de energieën van Mars en Pluto veel kracht geven. Je ervaart seksuele gevoelens en hebt behoefte jezelf geregeld tot volledige bevrediging te laten komen. Seks zal voor jou niet alleen het delen van fysieke lusten zijn, maar ook van psychologische bevrediging. Je wilt lachen en spelen tijdens de seks en vindt het absoluut fijn als een partner speels en vrolijk is. Singles zullen naar het vertrouwde grijpen en deze maand is het vooral een vriend(in) of een ex-partner waar interesse naar uitgaat. September is een prima maand voor seksualiteit en versterken van emoties. Dit geeft een groot deel van het jaar erotische energie, waardoor je sensueel en sensitief in bed bent. Dit geeft een spannende tijd om een partner volledig op te winden en te laten snakken naar seks met jou. November en december zijn maanden, waar jij de touwtjes in handen hebt. Heb jij zin in seks, dan wil je dat dit gebeurt en alleen een partner die dominanter is, kan hier doorheen breken. Dat geeft dan veel spanning en avontuur om seks leuk te houden. Singles, zullen hun creativiteit deze periode gebruiken om aan hun trekken te komen. Ze treden graag buiten hun comfortzone en plaatsen seksualiteit boven romantiek. Waar de Tweeling zich het 1ste deel van het jaar weet te beperken tot een evenwicht tussen seksualiteit en liefde, zijn er nu juist meer seksualiteit en passionele hartstocht.

Overzicht van het jaar wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Tweeling
Het zal een bijzonder jaar zijn, waarbij de Tweeling op zoek gaat naar een verbreding van het seksleven. Er zijn voldoende energieën om dit voor elkaar te krijgen. Je hebt een sterke drang tot meer seks en zelfs als je een partner hebt, kan je nog naar meer verlangen. Je denkt veel na met wie je seks wilt en vooral ook wat je precies voor seks wilt. Met Jupiter en Saturnus in Waterman zal jouw sector van expansie en avontuur geactiveerd worden. Het zal dan ook zeker geen vervelend of routinematig jaar worden als het om seksuele ervaringen gaat. Je wilt constant nieuwe dingen ontdekken en zal geregeld buiten je comfortzone treden. Je hebt een sterke aantrekkingskracht en bent ook erg speels. Heb je een partner die jou voldoende geeft, dan zal jij ook samen met deze persoon op zoektocht gaan. Daarbij kan je zeer intense dingen bedenken. Ben je single, dan kunnen vooral vriendschappelijke partners met wie je eerst een intellectuele en platonische band had wel eens een heel ander karakter krijgen. Je ervaart veel seksuele emoties en vindt het erg fijn om omringd te zijn met mensen die jou willen verleiden en tegelijk de diepte met je in willen gaan. Let op dat je partner, als deze jaloers is, veel minder blij met jou kan zijn. In 2021 kunnen er dus veel veranderingen zijn, waarbij er zeker positieve ontwikkelingen aanwezig zijn. Je zult betrokken zijn en richt je op intimiteit en liefde. Je denkt ook veel, over je partner of mensen waar je een oogje op hebt, na. Als single kun je daarom, naast een flinke portie seks, iemand vinden die ook intimiteit en liefde wil ervaren. Heb je een vaste relatie, dan kun je plannen hebben om je nog meer aan de ander te binden. Ben je nog niet getrouwd, dan is het een prima jaar om je te binden. Let op dat een relatie, die weinig seks en passie herbergt, verbroken kan worden. Dit komt voornamelijk voor op momenten dat Mercurius een retrograde beweging maakt. Daardoor kan je meer nadenken over dingen die niet goed gaan. Dit zal uiteindelijk zorgen voor positiviteit, omdat je jezelf dan beter kunt ontplooien.

Je zult dit jaar aan emoties moeten werken, omdat deze wisselvallig zijn. Hierdoor zit je niet altijd lekker in je vel. Als single kun je je soms terugtrekken, omdat je je niet zomaar wilt geven. Je legt de lat hoog, maar kunt soms het idee hebben dat je anderen niet aantrekkelijk genoeg vindt om je te geven. Ben je gebonden, dan kun je ditzelfde naar je partner ervaren. Je kunt dan minder behoefte hebben aan seks en hartstocht en duwt je partner weg. Echter, er zal naast de al genoemde planeten, geregeld passionele en liefdevolle energie vanuit Venus komen. Je hebt op die momenten juist veel behoefte seks, maar dan wel gekoppeld aan intimiteiten en warmte. Vooral mei, juli en december zullen hier zeer positief in zijn. Op deze momenten krijg je, als single, veel uitnodigingen. Ben je gebonden dan zal je partner sterk naar je toegetrokken worden en extra zijn/haar best doen om te verleiden en lief te hebben. Tijdens de transit van Venus in de Kreeft, vooral in juni, wil je experimenteren en buiten je comfortzone treden. Je wilt dan van alles met je partner ontdekken en kan over grenzen gaan. Het is een prima tijd voor tantrische seks en kamasutra. Je verbaast jezelf dat je zulke dingen wilt doen, maar zal er zeker van genieten. Je bent emotioneel, dus moet wel opletten dat ook een partner de grenzen op kan zoeken. Kan je daar niet mee omgaan, dan kan je beter gas terugnemen. Singles zullen deze periode geregeld seksuele contacten hebben met mensen waar je vorig jaar nog niet over nadacht. Pas op met september, omdat de Zon dan een negatieve energie op de Tweeling kan loslaten. Er zijn dan mensen die het niet goed met je bedoelen. Let vooral op de eerste indruk die je hebt en je intuïtie. Deze zal jou de juiste weg wijzen. Van eind september tot half oktober zal Mercurius een retrograde beweging in de Weegschaal maken. Je kunt op seksgebied dan wat besluiteloos zijn, waardoor je op moet passen als je impulsieve dingen op dit gebied doet. Er kunnen grote problemen door ontstaan. Jupiter en Saturnus zullen jou op seksgebied dit jaar flink prikkelen, maar let wel op dat je fysiek en mentaal moeite hebt om evenwichtig in het leven te staan. De seks zal bijna het hele jaar dan ook zeer intens voelen, met hoogte- en dieptepunten.


Seksualiteit met de Tweeling vrouw

De Tweeling vrouw heeft een flirterig karakter, wat ze overigens onbewust doet. Ze kan lekker plagen en vindt het leuk als een ander haar aandacht geeft. Wordt deze opgewonden, dan kan ze zich nog wel eens terug trekken. Vindt ze iemand aantrekkelijk, dan is ze charmant en enthousiast en kan verlegen zijn. Omdat ze van experimenteren houdt, zien we dat de jongere Tweeling al met seksualiteit bezig is. Pas later zal ze echt voor een serieuze relatie gaan. Toch droomt ze om een vaste partner te krijgen, maar als ze dan een tijdje een relatie heeft, zal dit weer vervelen. Tweeling-vrouwen staan geregeld open voor spannende avontuurtjes met een andere vrouw, trio of andere spannende experimenten. Dit doet ze echter alleen als ze er 100% achter staat. Ze moet een liefdespartner kunnen vertrouwen, dan pas kan ze meespelen. Qua seksuele relaties zal de Tweeling-vrouw de voorkeur geven aan mensen waar erotische spanning bij is. Ze vindt het fijn geliefd te zijn en bemind te worden. Dit hoeft dan zeker niet altijd om fysieke seks te gaan, maar ze kan ook dromen van een onbereikbaar persoon. Ze kan in fantasie denken aan iemand waar ze opwinding bij voelt en genieten, maar dan toch zal het bij een gedachte blijven. Uiteindelijk zal ze toch met een eigen partner vrijen. Ze vindt fantasie overigens soms nog fijner dan de seks zelf en kan in dromen veel spannende dingen beleven. Daardoor is de Tweeling-vrouw in gedachten speels en seksueel actief, maar in werkelijkheid toch wel voorzichtig. Zijn er spannende experimenten, dan wil ze er gerust over praten en lijkt het alsof ze er in meegaat, maar ze kan dan ook zomaar besluiten om het niet te doen. Besluit ze echter om het wel te doen, dan zal ze zeer passioneel zijn en kan ze ook zeker wel buiten haar comfortzone treden. Is iemand jaloers, dan is het niet verstandig om met een Tweeling-vrouw om te gaan. Kan je tegen een stootje en durf je de Tweeling-vrouw de ruimte te geven, dan zal ze heus grenzen zoeken, maar uiteindelijk vanzelf weer bij jou terugkomen en liefde bedrijven.

 

Seksualiteit met de Tweeling man

De Tweeling-man heeft een wisselvallig karakter. Hij vindt het moeilijk om een persoon in zijn leven te laten. Hij is aantrekkelijk en moeilijk te weerstaan, maar hij komt vrij koel over, waardoor mensen niet snel toenadering durven te zoeken. Is hij verliefd, dan laat hij een ander beeld zien en is zeer passioneel. Hij wordt echter niet snel verliefd en zal daarom vooral kiezen voor erotiek en minder snel voor een relatie. Toch is het iemand die teder en romantisch in bed is. Op jongere leeftijd zal hij meestal flirterig zijn en wil hij geregeld een losse partner, maar uiteindelijk zal er iemand zijn, die hem blijvend zal boeien. Wordt de Tweeling-man eenmaal verliefd, dan zal hij volledig trouw zweren. Opvallend is dat hij niet snel met zijn diepste gevoelens naar buiten komt. Humor en vlotte babbel komen makkelijk, maar verdriet, boosheid of andere zwaardere gevoelens houdt hij binnen. Hij is zeer empathisch als het om emoties van zijn partner gaat en staat helemaal achter de ander. In bed is hij erg avontuurlijk en wil graag nieuwe dingen uitproberen. Hij heeft een sterke libido en wil erotiek geestelijk beleven. Hij houdt van uitdagende handelingen en mentale seksspelletjes. Hij kan opgewonden raken en zal in bed opeens actief en speels zijn. Over het algemeen is hij niet snel jaloers of onzeker, behalve als hij niet lekker in zijn vel zit. Een partner kan dit echter snel oplossen door hem veel aandacht en liefde te geven. Hij zal dan snel ontdooien en is dan zelfs in staat om door middel van heftige seks zijn partner te verwennen. Het is zeker een persoon die veel voor zijn partner overheeft en de ander kan verwennen. Doordat hij emotioneel soms wat koel kan zijn, hoef je een Tweeling man niet altijd op seks voor te bereiden. Je kunt hem al snel verleiden en hij zal het zelfs fijn vinden om even een vluggertje te maken. Over het algemeen is hij in staat om zijn partner op te winden met verrassende handelingen om de ander subtiel te bevredigen. Dit jaar is dan ook zeker een prima jaar voor het seksuele leven van de Tweeling-man.

 

 

De seksuele energie in het jaar 2021 voor alle tekens van de zodiac

Saturnus en Jupiter verblijven dit jaar in de Waterman. Mensen worden vrijer en ieder zal op eigen wijze van seks en romantiek genieten. We willen ontdekken en veranderen en worden aangemoedigd minder preuts te zijn. Dit jaar worden verlangens en passie meer dan vorig jaar ontwikkeld en zijn we minder braaf. Misschien logisch, omdat covid-19 ons op de feiten wijst. Kosmische energieën laten zien dat we dit jaar meer experimenteren. We dienen wel eerlijk tegenover elkaar te zijn. Deze krachtige planeten zullen namelijk veel seksuele energie geven. Oneerlijkheid kan kwetsuren en misverstanden geven. Wanneer je een relatie en behoefte aan meer seks hebt, doe je er goed aan dit met je partner te bespreken om het spannend te maken. Jupiter en Saturnus laten de passie stromen. Ben je single, dan is het een fijn jaar om geregeld seksueel contact te hebben. Uranus komt begin januari direct in de Stier en Mars zal daar tot eind februari blijven. Deze twee planeten bieden verrassingen en passie, waardoor seksualiteit en aantrekking sterk zijn. Goede relaties kunnen spannender en intenser worden. Minder goede relaties moeten communiceren om te bekijken wat er mogelijk is. Singles zullen geneigd zijn tot korte, maar meer seksuele contacten. Voor veel mensen geldt dat er een sterke drang is op spannende plekken te vrijen. Ook zullen veel het fijn vinden om seksuele materialen of stimulerende producten te gebruiken.

Eind maart begint het Ram seizoen en nemen passie en opwinding toe. Mensen willen vaker erotiek en kunnen snel opgewonden raken. Krijg je niet voldoende seks, dan kun je frustratie en eenzaamheid ervaren. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden en geen gekke dingen te doen. Eind april reist de Volle Maan in Schorpioen. Er is een climax van seksuele spanning en helemaal als Mars eind april tot half juni in de Kreeft beweegt. Dit brengt mystieke emoties en mensen zullen gericht zijn op emotionele verbinding tijdens seks. Door de energie zal vruchtbaarheid sterk zijn. De schorpioen heerst over voortplanting, waardoor vrouwen makkelijker zwanger raken. Singles kunnen beter veilig vrijen als ze dit niet willen. De Kreeft brengt mysterieuze energie met een sterke drang tot seks. Omdat er niet altijd nagedacht wordt, kunnen er drastische veranderingen in je liefdesleven zijn. De zomermaanden kenmerken zich door retrograde bewegingen, die drang geven tot seks met vrienden, vriendinnen of ex-partner. Hoe groter je weerstand om dit te doen, hoe meer seksuele drang. Er kan deze tijd geregeld een kat-en-muis spel zijn. Omdat veel mensen dit hebben, is er veel kans op erotiek, maar zijn er ook misverstanden en conflicten. Waar Mars in de Kreeft intense passie en erotiek bracht, zal de retrograde Jupiter vanaf mei mystieke kracht geven. Mensen hebben behoefte aan knuffelen en andere liefkozingen.

Er is ruimte voor activiteiten om elkaar opgewonden te maken met een uitgebreid voorspel. Er wordt aangeraden elkaars seksuele gevoelens te stimuleren met erotische films, seksspeeltjes of Kamasutra. Het is een tijd van experimenten met een sekspartner. Als vrouw is het belangrijk dat jij je partner niet te snel laat klaarkomen, maar de ander laat verlangen, zodat die smeekt klaar te mogen komen. Als man is het belangrijk dat jij je partner niet te snel penetreert, maar gevoelige plekjes zoekt. Retrograde Neptunus zal de zomer voor dromerige, fantasievolle emoties zorgen. Veel mensen zijn minder met ratio bezig, maar meer met prikkelen van de liefde. Gebonden mensen bedwelmen hun partner met spannende activiteiten. Singles dromen van de ideale partner, maar let op teleurstelling als iemand niet zo perfect is. De periode van de Schorpioen is vanaf oktober intens voor seks. Mars heerst en veel mensen gaan op onderzoek en experimenteren met seks en partner. Dit is een spannende en avontuurlijke periode, maar ook een bedreiging voor huidige relaties. Mensen hebben de neiging vreemd te gaan of spannende dingen aan hun partner voor te stellen. Singles genieten intens van seks en zijn op zoek naar bondage, SM en andere extreme vormen van seks. Ook trio’s, erotische worstelpartijen en seks met hetzelfde geslacht (zelfs voor hetero’s) komen vaak in gedachten van mensen. Jupiter en Saturnus brengen het eind van het jaar veranderende energieën mee, waardoor relaties kunnen eindigen, maar ook ontstaan. Vanaf eind november zal er op fysiek gebied sterke energie zijn, waardoor mensen niet alleen veel seks willen, maar lang willen vrijen met voorspel, seks en naspel.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)