Erotische horoscoop Vissen

Erotische horoscoop Vissen

Geboortedatum:19 februari t/m 20 maart

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken
Het erotische leven van de Vissen in 2021 (door Frank Post)

Algemeen wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Vissen
Het eerste deel van het jaar brengen Mars, Jupiter en Saturnus een krachtige energie om te veranderen. Je zult hierdoor niet alleen als persoon lekker in je vel zitten, maar kan ook seksueel gezien veel liefde ervaren. Je zult nieuwe zaken ontdekken en in staat zijn te experimenteren. Het wordt een verrassend jaar, waarbij je bewust wordt dat seksualiteit en liefde je niet alleen fysiek sterker maken, maar je er ook geestelijk van kunt groeien. Het is t/m april een prima periode om seksualiteit, emoties en mentale kracht te combineren. Heb je een relatie, dan ben jij gemotiveerd om vele gebieden van het leven te versterken. Heb je een mindere relatie, dan kan je seksuele energie opkroppen, en kom je er emotioneel slechter voor te staan. In dit geval doe je er verstandig aan oplossingen te zoeken, zodat je emotioneel niet te kwetsbaar wordt. Ben je single, dan zal de zoektocht naar liefde en seksualiteit je hoogstwaarschijnlijk veel goeds bieden. Je hebt een onweerstaanbare uitstraling en een goede intuïtie om de juiste mensen aan te trekken. In mei worden er onbewuste gevoelens in je losgemaakt, waardoor je minder positief in een relatie staat. Je kunt erg bezitterig, jaloers en zelfs egocentrisch reageren. Je staat jezelf dan bepaalde handelingen toe, die je bij je partner afkeurt. Vergeet hierbij niet dat respect en vrijheid belangrijk zijn om een relatie te laten slagen. Je zult er deze periode dus geconcentreerd aan moeten werken om prettig in een relatie te staan. Heb je al een mindere relatie, dan zal het in mei alles of niets worden. Ben je single, dan zal je meer bezig zijn om je eigen gevoelens te bevredigen, dan die van anderen.

Juni t/m augustus zullen relaxte maanden zijn, waarbij je door kunt groeien en over het algemeen lekker in je vel zit. In september en oktober kun je sensuele en erotische energieën ervaren, maar is het maar de vraag hoe je hiermee omgaat. Intense emoties kunnen erg fijn en spannend zijn, maar je moet ze vertalen naar hoe je met je partner omgaat. Je kunt namelijk erg gevoelig zijn, als je partner even geen zin heeft of net iets zegt wat jou enorm kan storen. Je zult je gevoeligheid onder controle moeten houden, om er emotioneel niet gestrest door te raken. Dit kun je het best doen door te communiceren. Seksualiteit is ook een prima middel, maar niet als dwangmiddel. Je kunt deze beter gebruiken om lief te hebben en even tot elkaar te komen. Je bent als single deze maanden zeer gericht op seks en zal er dan ook niet vies van zijn spiritualiteit en erotiek op een heftige manier met elkaar te verbinden. De laatste maanden van het jaar komt er een heftige erotische energie, waardoor je aangetrokken wordt tot mensen, die jou avontuurlijke kant kunnen prikkelen. Je kunt opgewonden raken van mensen, die jou geestelijk weten te raken. Heb je een relatie, dan moet je voorzichtig zijn, maar staat een partner er open voor, dan zijn experimenten de moeite waard. Je bent deze periode minder bezig met harmonie tussen emoties en seks. Hierdoor kom je fysiek prima aan je trekken, zonder dat je er emotioneel teveel bij betrokken bent. Ben je single, dan zal elk vezel van je lichaam seks willen, waarbij fysieke seks veel belangrijker zal zijn dan het aangaan van een duurzame relatie. Dit is dus een zeer spannende en opwindende periode.

Overzicht van het jaar wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Vissen
Seks is voor de Vis een bijzondere ervaring als Jupiter in de eigenzinnige Waterman reist. Normaal ben je erg sensueel en romantisch en gericht op imaginaire activiteiten. Dat zal nu anders worden, omdat Jupiter avontuurlijke en opwindende energie brengt. Het jaar begint met zowel Jupiter als Saturnus in Waterman en activeert je sector van spiritualiteit en heling. Je wilt alleen seks hebben met mensen die niet bang zijn voor jouw intensiteit en intuïtie. Let op dat jij soms ook wat tegenstrijdig bent, omdat jij verlangt naar een serieuze relatie, maar ook snakt naar intimiteiten en erotiek. Met name singles kunnen het daar moeilijk mee hebben. Singles hebben vanaf maart kans op een seksuele en tegelijk romantische relatie, maar ze kunnen ook weerstand voelen en dan afstand nemen. Mercurius zal geregeld retrograde bewegen en zorgt ervoor dat je wisselvallig kunt zijn. Waar je tijdens directe reizen veel behoefte hebt aan spanning, avontuur en wilde spelletjes, zal je door retrograde bewegingen zoeken naar intimiteit, warmte en geestelijke verbinding. Je bent nostalgisch en denkt aan mensen of situaties uit het verleden waar je veel emoties in hebt gedeeld. Er kan een ex-partner in je leven komen, waar je een sterke energie bij voelt om het bed te delen. Singles kunnen zich afvragen, waarom ze deze relatie gestopt zijn. Voor de Vis kan er een druk en actief jaar aankomen, maar dit brengt ook stress mee. Hierdoor kan er druk op familiale zaken en carrière liggen. Je hebt moeite balans te vinden tussen de diverse beslommeringen en je gevoel voor liefde en passie. Je hebt het gevoel alsof iedereen een beroep op je wil doen en dat je energie afgetapt wordt. Toch zal deze stress niet negatief uitwerken als het gaat om romantiek en erotiek. Je kunt in de liefde, relaties en romantiek namelijk een soort van uitlaatklep ervaren. Hierdoor ervaar je juist veel intieme en seksuele gevoelens. In een relatie ervaar je je partner als een stabiele factor, die er voor je is als je het nodig hebt. Je hebt behoefte aan warme gevoelens. Omdat je over het algemeen empathisch en sensitief bent, kan je partner bijna niet anders dan je deze warme gevoelens te geven. Je zult dus meer naar je partner toegroeien als gevolg van de stress, die je ervaart.

Voor zowel gebonden mensen als singles kan in maart de Zon voor een romantische opwinding zorgen. Hierdoor krijg je met transformatie te maken, die qua liefde en erotiek voor paranormale sensatie zorgt. In de liefde ervaar je zoveel energie dat je kunt genieten van dromen en fantasieën. Deze beleef je niet alleen met een partner, maar ook met jezelf. De spirituele energie prikkelt namelijk je erotische gebied, waardoor je kunt genieten van dromen die je ervaart. Van mei tot juli zal Jupiter in jouw teken reizen en zorgen dat je gericht bent op een huidige relatie en er veel aandacht aan schenkt om deze erg soepel en prettig te laten verlopen. Er zal van 20 juni tot 28 juli een retrograde van Jupiter zijn. Dit kan jou soms verward maken, omdat er iemand kan zijn, die jou fysiek zeer opgewonden maakt. Er kunnen emoties zijn om iets, wat ooit gestart is en nooit meer afgemaakt, nu wel af te gaan ronden. Dit kan zelfs seksueel en voor gebonden mensen natuurlijk erg gevaarlijk zijn. Singles moeten ook oppassen, omdat ze misschien weer iets opstarten, wat ze beter niet kunnen doen. Je kunt dan flink wat spijt ervaren. De rest van het jaar zal je, in elke seksrelatie die je hebt, dus op moeten letten dat je seks niet moet gebruiken bij het oplossen van problemen, tenzij het je eigen vaste partner is. Neptunus begint eind juni aan een retrograde beweging in jouw teken en zal daar tot november blijven. Dit kan een seksuele vertraging geven, waardoor je ook wel op moet letten dat je dan alleen voor de spanning gaat en emoties kunt vergeten. Heb je deze dan niet bij een huidige partner, dan kan dit problemen geven. De Zon zal vanaf augustus positieve energie geven om negatieve zaken in je leven te verwijderen. Je kunt je nu veel meer richten op genegenheid, liefde en fijne activiteiten. Singles vinden het leuk om te spelen en geven daar zichzelf en anderen de ruimte voor. Heb je een relatie, dan kan je dit deel van het jaar het gevoel krijgen dat je weer net zo verliefd bent als toen jullie elkaar net ontmoetten. Let in november op mensen die jou willen misleiden als jij kwetsbaar bent en openstaat voor erotiek, terwijl zij andere belangen hebben.

     

Seksualiteit met de Vissen

De vrouw zal er alles aandoen om van romantiek te genieten en zal hier steeds actief naar op zoek zijn. Het is niet makkelijk om een geschikte partner te vinden, omdat ze hoge eisen stelt. Ze verwacht zeker geen onbereikbare dingen, maar iemand die haar emotioneel bevredigd. Lukt het iemand haar mentaal en geestelijk te prikkelen, dan zal ze fysiek veel opwinding voelen. Ze zoekt naar mysterie en hogere energieën, waarbij romantiek een harmonie is van mentale, geestelijke en fysieke ervaringen. Vindt ze deze bij iemand, dan zal zij zich overgeven tot sensuele en liefdevolle uitingen. Ze verwacht dit echter ook terug, omdat ze anders snel haar vertrouwen verliest. Is ze eenmaal verliefd op iemand en gaat ze van deze persoon houden, dan is ze zeer trouw en toegewijd. Ze zal ook zeer loyaal zijn, waardoor ze altijd achter haar partner zal staan. Heb je een verbintenis met een Vis, dan is dit een relaxte relatie en zal zij er alles aan doen geen conflicten te krijgen. Ze is niet iemand die zomaar met de eerste de beste het bed inspringt, maar geeft zich pas als er diepere emoties zijn. Zijn deze wederzijds, dan is ze in bed gepassioneerd en vindt ze het fijn rollenspellen te spelen. Hierbij kan ze zelfs het heft in handen nemen en de ander domineren. Toch vindt ze het ook erg spannend als haar partner sterk genoeg is om haar te leiden. Ze ervaart liefde zeer emotioneel en op mentaal vlak, maar kan ook een sterk verlangen hebben om op fysiek niveau volledig bevredigd te worden. Ze vindt fantasie erg belangrijk en kan haar partner haar hierin meenemen, dan kan ze in bed meerdere malen tot een orgasme komen. De Vis is dit jaar gericht op harmonie tussen spiritualiteit en erotiek en dit zal spannende en erotische activiteiten geven.

 

Seksualiteit met de Vissen man

Wanneer de man verliefd is, kan hij zeer romantisch worden. Hij kan hierbij wisselvallig zijn, waarbij hij soms erg passioneel is, maar er ook momenten zijn dat hij juist bescheiden en zacht is. Over het algemeen heeft hij een krachtige intuïtie en is hij erg voorzichtig bij het kiezen van zijn geliefde. Om te voorkomen dat hij gekwetst wordt, wil hij niet snel een fout maken, omdat hij dan erg gevoelig is. Een verkeerde partner kan veel stress geven en hem emotioneel veel energie kosten. Een onenightstand of vluggertje met iemand waar hij geen vaste relatie mee heeft, zal aan hem niet besteed zijn. Bij iemand die echt bij hem past, zal hij trouw, liefdevol en behulpzaam zijn. Hij zal hierbij meer geven dan nemen, omdat hij zich graag in dienst van zijn partner stelt. Hij zal zijn eigen behoeften ondergeschikt maken aan de behoeften van de ander. Op erotisch gebied is de Vis-man iemand die een ander wil behagen en zal er voor zorgen dat iets wat zijn partner lekker vindt, ook zeker zal gebeuren. Doordat hij erg liefdevol en spiritueel is, zal hij de juiste sfeer en plaats bedenken om seks te bedrijven. Hij vindt het wel fijn als de ander aangeeft wat deze wil. Een te bescheiden partner kan irritatie opwekken, omdat hij dan erg onzeker kan worden. Hij kan dan zelfs achteruit gaan en de seks wegschuiven. Het moet voor hem goed voelen en hij moet niet het gevoel krijgen dat het een verplicht nummertje is. Hij vindt het meestal wel erg fijn als zijn partner ervaring heeft en initiatief neemt. De Vis-man lijkt in eerste instantie bedeesd en verlegen, maar staat hij eenmaal open voor iemand, dan zal hij veel kracht laten zien. Hij zal zijn partner op passionele en sensuele wijze verwennen en verrassen met spannende en erotische spelletjes. Hij heeft dan ook veel fantasie en is bereid om te experimenteren en buiten zijn comfortzone te treden.

 

De seksuele energie in het jaar 2021 voor alle tekens van de zodiac

Saturnus en Jupiter verblijven dit jaar in de Waterman. Mensen worden vrijer en ieder zal op eigen wijze van seks en romantiek genieten. We willen ontdekken en veranderen en worden aangemoedigd minder preuts te zijn. Dit jaar worden verlangens en passie meer dan vorig jaar ontwikkeld en zijn we minder braaf. Misschien logisch, omdat covid-19 ons op de feiten wijst. Kosmische energieën laten zien dat we dit jaar meer experimenteren. We dienen wel eerlijk tegenover elkaar te zijn. Deze krachtige planeten zullen namelijk veel seksuele energie geven. Oneerlijkheid kan kwetsuren en misverstanden geven. Wanneer je een relatie en behoefte aan meer seks hebt, doe je er goed aan dit met je partner te bespreken om het spannend te maken. Jupiter en Saturnus laten de passie stromen. Ben je single, dan is het een fijn jaar om geregeld seksueel contact te hebben. Uranus komt begin januari direct in de Stier en Mars zal daar tot eind februari blijven. Deze twee planeten bieden verrassingen en passie, waardoor seksualiteit en aantrekking sterk zijn. Goede relaties kunnen spannender en intenser worden. Minder goede relaties moeten communiceren om te bekijken wat er mogelijk is. Singles zullen geneigd zijn tot korte, maar meer seksuele contacten. Voor veel mensen geldt dat er een sterke drang is op spannende plekken te vrijen. Ook zullen veel het fijn vinden om seksuele materialen of stimulerende producten te gebruiken.

Eind maart begint het Ram seizoen en nemen passie en opwinding toe. Mensen willen vaker erotiek en kunnen snel opgewonden raken. Krijg je niet voldoende seks, dan kun je frustratie en eenzaamheid ervaren. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden en geen gekke dingen te doen. Eind april reist de Volle Maan in Schorpioen. Er is een climax van seksuele spanning en helemaal als Mars eind april tot half juni in de Kreeft beweegt. Dit brengt mystieke emoties en mensen zullen gericht zijn op emotionele verbinding tijdens seks. Door de energie zal vruchtbaarheid sterk zijn. De schorpioen heerst over voortplanting, waardoor vrouwen makkelijker zwanger raken. Singles kunnen beter veilig vrijen als ze dit niet willen. De Kreeft brengt mysterieuze energie met een sterke drang tot seks. Omdat er niet altijd nagedacht wordt, kunnen er drastische veranderingen in je liefdesleven zijn. De zomermaanden kenmerken zich door retrograde bewegingen, die drang geven tot seks met vrienden, vriendinnen of ex-partner. Hoe groter je weerstand om dit te doen, hoe meer seksuele drang. Er kan deze tijd geregeld een kat-en-muis spel zijn. Omdat veel mensen dit hebben, is er veel kans op erotiek, maar zijn er ook misverstanden en conflicten. Waar Mars in de Kreeft intense passie en erotiek bracht, zal de retrograde Jupiter vanaf mei mystieke kracht geven. Mensen hebben behoefte aan knuffelen en andere liefkozingen.

Er is ruimte voor activiteiten om elkaar opgewonden te maken met een uitgebreid voorspel. Er wordt aangeraden elkaars seksuele gevoelens te stimuleren met erotische films, seksspeeltjes of Kamasutra. Het is een tijd van experimenten met een sekspartner. Als vrouw is het belangrijk dat jij je partner niet te snel laat klaarkomen, maar de ander laat verlangen, zodat die smeekt klaar te mogen komen. Als man is het belangrijk dat jij je partner niet te snel penetreert, maar gevoelige plekjes zoekt. Retrograde Neptunus zal de zomer voor dromerige, fantasievolle emoties zorgen. Veel mensen zijn minder met ratio bezig, maar meer met prikkelen van de liefde. Gebonden mensen bedwelmen hun partner met spannende activiteiten. Singles dromen van de ideale partner, maar let op teleurstelling als iemand niet zo perfect is. De periode van de Schorpioen is vanaf oktober intens voor seks. Mars heerst en veel mensen gaan op onderzoek en experimenteren met seks en partner. Dit is een spannende en avontuurlijke periode, maar ook een bedreiging voor huidige relaties. Mensen hebben de neiging vreemd te gaan of spannende dingen aan hun partner voor te stellen. Singles genieten intens van seks en zijn op zoek naar bondage, SM en andere extreme vormen van seks. Ook trio’s, erotische worstelpartijen en seks met hetzelfde geslacht (zelfs voor hetero’s) komen vaak in gedachten van mensen. Jupiter en Saturnus brengen het eind van het jaar veranderende energieën mee, waardoor relaties kunnen eindigen, maar ook ontstaan. Vanaf eind november zal er op fysiek gebied sterke energie zijn, waardoor mensen niet alleen veel seks willen, maar lang willen vrijen met voorspel, seks en naspel.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)