Erotische horoscoop Waterman

Erotische horoscoop Waterman

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 februari

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken
Het erotische leven van de Vissen in 2021 (door Frank Post)

Algemeen wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Waterman
Je zult het begin van het jaar een krachtige fysieke gesteldheid hebben, waarbij de seksuele energie niet achter zal blijven. Toch zal je hier niet altijd van genieten, omdat je je onzeker kunt voelen. Je kunt dan je geduld verliezen en bent niet altijd de meest charmante en sensuele partner die iemand kan wensen. Bedenk dat een bevredigende seksuele relatie zelfbeheersing nodig heeft. Kan je dat niet opbrengen dan kun je beter wachten met het bedrijven van de liefde, omdat je in bed dan te intens bent. Ben je single, dan kan je zowel verbaal als in handelingen erg hard en kan niet iedereen waarderen. Januari en februari zal een (seksuele) relatie een zoektocht zijn naar zelfbeheersing, betrokkenheid en verlangen. Je moet in gedachten houden dat seksualiteit nooit alleen fysiek tot uiting moet komen, maar ook emotionele en mentale betrokkenheid zijn belangrijk. Deze laatste zaken zijn wat moeilijk voor je. Bedenk dus dat je deze maanden fysiek sterk kunt blijven als je oprecht bent en hierdoor de liefde met je partner op niveau kunt houden. Ben je single, dan moet je letten op de manier van communiceren, zodat een potentiële partner niet hard wegrent. Je hebt deze periode veel zin in passionele seks en intense seksuele energieën om het bed te delen. Houd t/m juni rekening dat jouw levenskracht afhankelijk is van de manier hoe je met seksualiteit omgaat. De Waterman vindt het zeer moeilijk emoties en seksualiteit te koppelen, maar het is belangrijk hiermee aan de gang te gaan. Tracht emoties en seks te verbinden, dan zal je vitaal zijn en bruisen van geluk en gezondheid. Is er geen harmonie, dan sta je een stuk cynischer in het leven.

Het 1ste deel van het jaar moet gezien worden als zoektocht naar seksualiteit en verantwoordelijkheid. Juli is een lastige maand, omdat je dan geconfronteerd wordt met de relatie tussen liefde en seksualiteit. Het leven vraagt veel van je en je kunt daar zo mee bezig zijn dat andere aspecten in je leven te lijden hebben, zoals werk of vriendschappen. Bedenk dat seksuele relaties dus echt niet alleen fysiek moeten zijn, maar dat dit een jaar, waarbij mentale en fysieke liefde aan elkaar gekoppeld worden. Het leven is soms een spel, maar dat moet niet voortdurend zo zijn. Dat zal een liefdespartner namelijk teveel energie kosten, omdat jij dan veel te veeleisend bent. Respect en waardigheid naar je partner zullen de boventoon moeten voeren. Lukt het je dit te bereiken, dan zal dit een prima jaar worden en kun je relaties verbeteren. Het 2de deel is gebaseerd op het 1ste, waarbij het er op aankomt in het 1ste deel verantwoordelijk bezig te zijn. De doorvoer van Mars naar Pluto zorgt ervoor dat je de laatste maanden seksueel en fysiek erg veel energie krijgt. Je voelt zelfvertrouwen en zult als persoon een stuk groeien. Hierdoor straal je veel kracht uit en heb je een magnetiserende werking op anderen. Het jaar 2021 kan je dan ook ontwikkelen door liefdevolle gevoelens en handelingen te vergroten. Heb je dit moment een bevredigend seksueel leven, dan zal de kans dat dit nog beter wordt toenemen. Je bent in staat je persoonlijke kracht om te zetten in een liefdevolle en beschermende energie, waardoor je partner zich fijn bij je voelt. Heb je een mindere relatie, dan zal het een jaar van buigen en barsten zijn, waarbij het alle kanten op kan gaan. Ben je single, dan zal de kans dat je meerdere seksuele relaties hebt groter zijn, dan de kans op een vaste relatie.

Overzicht van het jaar wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Waterman

Jupiter en Saturnus staan voor het eerst in lange tijden in jouw teken. Het is een harmonieuze tijd, maar houdt er rekening mee dat het een lastige periode is om een nieuwe partner te vinden. Je bent avontuurlijk en zoekt vernieuwing. Dit betekent dat je een krachtige energie krijgt om te transformeren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Je zult kracht ervaren en in het geheel een stuk fitter worden. Hierdoor zit je niet alleen in je dagelijkse leven lekker in je vel, maar zal je ook seksueel gezien veel ervaren. Je zult nieuwe zaken aan jezelf ontdekken en in staat zijn om te experimenteren. Eind januari zal de Volle Maan in de Leeuw zorgen voor dagenlange verlangens naar spanning en avontuur. Je bent gericht op erotiek en zal een drang voelen om geregeld klaar te komen. Venus zal vanaf eind januari tot eind maart in de Vissen reizen. Dit geeft speelse energie, waardoor je sexy en aantrekkelijk bent. Je bent echter wel kieskeurig en wilt fysieke, maar ook zeker intellectuele aantrekking. Het wordt een verrassende tijd en je zult geregeld op zoek zijn naar seksualiteit en romantiek. Daaruit zal je op geestelijk niveau groeien en zal de erotiek zorgen dat jij er mentaal beter voor komt te staan. Het is t/m april een prima periode om seksualiteit, emoties en geestelijke kracht met elkaar te combineren. Heb je een relatie, dan zal je partner naar je toegroeien. Emoties die je krijgt, zorgen dat je gemotiveerd wordt om niet alleen liefde en seksualiteit te verbeteren, maar ook op andere gebieden te versterken. Heb je een mindere relatie, dan zal het lastiger worden, omdat je niet die liefde voelt, die je wilt. Je kunt seksuele energie dan opkroppen, waardoor je er emotioneel slechter voor komt te staan. In dit geval doe je er verstandig aan oplossingen te zoeken, zodat je er emotioneel niet aan onderdoor gaat. Ben je single, dan zal de zoektocht naar romantiek je veel goeds bieden. Je hebt een onweerstaanbare uitstraling en goede intuïtie om de juiste mensen aan te trekken. In mei worden er onbewuste gevoelens in je losgemaakt, waardoor je minder positief in een relatie staat. Je kunt bezitterig en jaloers worden, waarbij je egocentrisch kunt reageren. Je staat jezelf namelijk toe bepaalde handelingen te doen, terwijl je je partner dit niet toestaat. Vergeet niet dat respect en vrijheid belangrijk zijn om een relatie te laten slagen. Je moet hard en geconcentreerd werken om op een goede manier in een relatie te staan. Heb je een mindere relatie, dan zal het in mei alles of niets worden. Ben je single, dan zal je meer op je eigen emoties gericht zijn om je te bevredigen.

Juni t/m augustus zijn relaxte maanden, waarbij je goed door kunt groeien en over het algemeen lekker in je vel zit. Mars zal half juni tot eind juli in de Leeuw reizen en dit geeft een vurige en onvoorspelbare energie, waardoor je niet altijd weet wat je voelt en wilt doen. Dit kan een gevaarlijke energie geven, waardoor je de neiging hebt flink buiten je comfortzone te treden. In een relatie brengt dit kinky spelletjes, waar ook anderen bij betrokken kunnen zijn. Voor singles zijn er meerder aanbidders en ook deze kunnen intense spanning geven. In september en oktober kun je sensuele en erotische energieën ervaren, maar is het maar de vraag hoe je hiermee omgaat. Met name Saturnus en Jupiter in jouw teken brengen leven in de brouwerij. Intense emoties kunnen natuurlijk fijn en spannend zijn, maar je moet ze vertalen naar de manier hoe je met je partner omgaat. Je kunt namelijk erg gevoelig zijn, als je partner dan geen zin heeft of net iets zegt wat jou kan storen. Je zult je gevoeligheid onder controle dienen te houden, om er emotioneel niet gestrest door te raken. Dit kun je het best doen door te blijven praten en gevoelens onder woorden te brengen. Seksualiteit is een prima middel, niet als dwangmiddel, maar meer om intiem te zijn. Je bent als single deze maanden zeer gericht op seks en zal er dan ook niet vies van zijn om spiritualiteit en erotiek op een heftige manier met elkaar te verbinden. De laatste maanden van het jaar zal er een heftige erotische energie vanuit Venus komen, waardoor je tot mensen van het andere geslacht aangetrokken wordt en ook spannende spelletjes wilt doen. Je kunt opgewonden raken van mensen, die je geestelijk weten te prikkelen. Heb je een relatie, dan moet je voorzichtig zijn. Staat je partner er open voor, dan zijn experimenten de moeite waard. Je bent deze periode minder bezig met harmonie tussen emoties en seks, waardoor je fysiek prima aan je trekken komt, zonder er emotioneel bij betrokken te zijn. Ben je single, dan zal elk vezel van je lichaam seks willen, waarbij fysieke seks veel belangrijker zal zijn dan het aangaan van een duurzame relatie. De laatste twee maanden zullen over het algemeen prima verlopen en zorgen dat je het jaar romantisch en erotisch af kunt sluiten.

     

Seksualiteit met de Waterman vrouw

De vrouw is lastig te behagen, maar heb je haar veroverd, dan zal zij jou op een fantastische erotische reis trakteren. Ze is spannend en bepaalt zelf wanneer en wat uitkomt. Ze is avontuurlijk en ziet erotiek als verlengstukje van de liefde. Daarvoor zal ze een diepe liefde voor een liefdespartner moeten voelen, voordat zij het bed deelt. Is ze verliefd en accepteert ze jou, dan zal romantiek overheersen. Ze zal dan op liefdevolle wijze in staat zijn haar partner seksueel op te winden. Ze is dan niet meer koel en nuchter, maar een bruisende vulkaan van passie en erotiek. Ze wordt echter niet makkelijk verliefd en zal altijd afstand houden tot mensen die haar willen versieren. Zij is zelf degene die bepaalt tot hoever iemand mag gaan. De Waterman-vrouw is een lastig teken om lief te hebben. Je zult veel geduld moeten hebben en het als uitdaging zien om haar te beminnen. Zij is onafhankelijk en heeft een enorm sterke wil en zal hem niet verder laten komen, dan zij van tevoren bepaalt. Dit kan anders zijn, als jij sterker dan haar bent, omdat ze jou dan erg interessant kan vinden en dan wil gaan jagen. De vrouw is over het algemeen wel erg bescheiden en hapt niet snel op avances. Ervaart ze echter een erotische energie, dan zal ze moeite hebben zichzelf onder controle te houden. Over het algemeen lukt dit, omdat zij seks ook weer niet zo belangrijk vindt. Ze gelooft dat seksualiteit iets is wat de natuur geeft en dat het onderdeel van een relatie is om kinderen te krijgen. Ze is meer gericht op tevreden stellen van haar partner, dan dat ze met eigen seksualiteit bezig is. Alleen als een sekspartner spannend is en haar kan boeien, zal zij zichzelf verliezen en intens van de seks genieten. Zij kan dan heftig en passioneel tot hoogtepunt komen. Ze vindt het fijn om te experimenteren, maar dan meer op het gebied van ongecompliceerde en heftige seks en niet op al te zweverige gevoelens. Knuffelen en zoenen zijn minder aan haar besteed. Om als man een Waterman vrouw zover te krijgen dat zij dit wel doet, zal een heftige uitdaging zijn.

 

 

Seksualiteit met de Waterman man

De Waterman zal niet snel zijn liefde betuigen. Hij gaat zijn eigen gang en bepaalt zelf hoe hij anderen lief wil hebben. Het is ook zeker geen type dat makkelijk met romantische uitingen komt. Wil hij de ander toch boeien en versieren, dan zal hij een etentje of een bezoekje aan de bioscoop plannen. Hij kan opeens zin krijgen om je te verwennen en zal dan daad bij woord voegen. Houdt hij eenmaal van je, dan zal hij dit op een eerlijke manier doen en er voor je zijn. Jij staat voorop en hij zal dit misschien niet op de reguliere manier duidelijk maken. Een partner die bij hem past, zal hij verwennen en beminnen. Wil je een Waterman op seksueel gebied paaien en beminnen, dan zal je hem met spannende psychologische handelingen tegemoet moeten treden. Hij zal het opwindend vinden als je hem subtiel duidelijk maakt dat je zin in erotiek hebt. Doe je dit op de juiste manier dan zal hij intens gepassioneerd raken. Is hij single en komt hij een potentiële partner tegen, dan zal hij deze met een spannend seksuele spel het hoofd op hol brengen. De Waterman houdt absoluut niet van mensen die intellectueel en sociaal op laag peil functioneren. Charme en intellect zijn belangrijke factoren. Hij wil een partner die net als hij veel seks wil en vooral niet nadenkt tijdens de seks. Kan een ander hem seksueel bevredigen, dan zal hij niet makkelijk bij zijn partner weggaan. In bed wil hij experimenteren met verschillende standjes en het liefst op niet gangbare plekken. Is hij single, dan zal hij het spannend vinden een los contact te hebben met iemand, waarvan hij weet dat de ander toch niet lang bij hem blijft. Hij kan dit erg opwindend vinden.

 

 

De seksuele energie in het jaar 2021 voor alle tekens van de zodiac

Saturnus en Jupiter verblijven dit jaar in de Waterman. Mensen worden vrijer en ieder zal op eigen wijze van seks en romantiek genieten. We willen ontdekken en veranderen en worden aangemoedigd minder preuts te zijn. Dit jaar worden verlangens en passie meer dan vorig jaar ontwikkeld en zijn we minder braaf. Misschien logisch, omdat covid-19 ons op de feiten wijst. Kosmische energieën laten zien dat we dit jaar meer experimenteren. We dienen wel eerlijk tegenover elkaar te zijn. Deze krachtige planeten zullen namelijk veel seksuele energie geven. Oneerlijkheid kan kwetsuren en misverstanden geven. Wanneer je een relatie en behoefte aan meer seks hebt, doe je er goed aan dit met je partner te bespreken om het spannend te maken. Jupiter en Saturnus laten de passie stromen. Ben je single, dan is het een fijn jaar om geregeld seksueel contact te hebben. Uranus komt begin januari direct in de Stier en Mars zal daar tot eind februari blijven. Deze twee planeten bieden verrassingen en passie, waardoor seksualiteit en aantrekking sterk zijn. Goede relaties kunnen spannender en intenser worden. Minder goede relaties moeten communiceren om te bekijken wat er mogelijk is. Singles zullen geneigd zijn tot korte, maar meer seksuele contacten. Voor veel mensen geldt dat er een sterke drang is op spannende plekken te vrijen. Ook zullen veel het fijn vinden om seksuele materialen of stimulerende producten te gebruiken.

Eind maart begint het Ram seizoen en nemen passie en opwinding toe. Mensen willen vaker erotiek en kunnen snel opgewonden raken. Krijg je niet voldoende seks, dan kun je frustratie en eenzaamheid ervaren. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden en geen gekke dingen te doen. Eind april reist de Volle Maan in Schorpioen. Er is een climax van seksuele spanning en helemaal als Mars eind april tot half juni in de Kreeft beweegt. Dit brengt mystieke emoties en mensen zullen gericht zijn op emotionele verbinding tijdens seks. Door de energie zal vruchtbaarheid sterk zijn. De schorpioen heerst over voortplanting, waardoor vrouwen makkelijker zwanger raken. Singles kunnen beter veilig vrijen als ze dit niet willen. De Kreeft brengt mysterieuze energie met een sterke drang tot seks. Omdat er niet altijd nagedacht wordt, kunnen er drastische veranderingen in je liefdesleven zijn. De zomermaanden kenmerken zich door retrograde bewegingen, die drang geven tot seks met vrienden, vriendinnen of ex-partner. Hoe groter je weerstand om dit te doen, hoe meer seksuele drang. Er kan deze tijd geregeld een kat-en-muis spel zijn. Omdat veel mensen dit hebben, is er veel kans op erotiek, maar zijn er ook misverstanden en conflicten. Waar Mars in de Kreeft intense passie en erotiek bracht, zal de retrograde Jupiter vanaf mei mystieke kracht geven. Mensen hebben behoefte aan knuffelen en andere liefkozingen.

Er is ruimte voor activiteiten om elkaar opgewonden te maken met een uitgebreid voorspel. Er wordt aangeraden elkaars seksuele gevoelens te stimuleren met erotische films, seksspeeltjes of Kamasutra. Het is een tijd van experimenten met een sekspartner. Als vrouw is het belangrijk dat jij je partner niet te snel laat klaarkomen, maar de ander laat verlangen, zodat die smeekt klaar te mogen komen. Als man is het belangrijk dat jij je partner niet te snel penetreert, maar gevoelige plekjes zoekt. Retrograde Neptunus zal de zomer voor dromerige, fantasievolle emoties zorgen. Veel mensen zijn minder met ratio bezig, maar meer met prikkelen van de liefde. Gebonden mensen bedwelmen hun partner met spannende activiteiten. Singles dromen van de ideale partner, maar let op teleurstelling als iemand niet zo perfect is. De periode van de Schorpioen is vanaf oktober intens voor seks. Mars heerst en veel mensen gaan op onderzoek en experimenteren met seks en partner. Dit is een spannende en avontuurlijke periode, maar ook een bedreiging voor huidige relaties. Mensen hebben de neiging vreemd te gaan of spannende dingen aan hun partner voor te stellen. Singles genieten intens van seks en zijn op zoek naar bondage, SM en andere extreme vormen van seks. Ook trio’s, erotische worstelpartijen en seks met hetzelfde geslacht (zelfs voor hetero’s) komen vaak in gedachten van mensen. Jupiter en Saturnus brengen het eind van het jaar veranderende energieën mee, waardoor relaties kunnen eindigen, maar ook ontstaan. Vanaf eind november zal er op fysiek gebied sterke energie zijn, waardoor mensen niet alleen veel seks willen, maar lang willen vrijen met voorspel, seks en naspel.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)