Erotische horoscoop Weegschaal

Erotische horoscoop Weegschaal

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken
Het erotische leven van de Weegschaal in 2021 (door Frank Post)  

Algemeen wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Weegschaal

Het begin van de maand kan de Weegschaal zijn gevoelens uiten en eerlijk tegenover zichzelf en een partner zijn. Liefde met elkaar delen en in harmonie leven zijn belangrijk voor jou om jullie seksleven fijn te houden. Pas wel op voor eentonigheid, omdat deze energie zorgt dat jullie relatie indut. Singles kunnen dit gevoel hebben, maar zij gebruiken dit juist om zich af te vragen waarom hun leven zo saai is geworden. Zowel singles als gebonden mensen zijn creatief genoeg om meer spanning in hun leven aan te brengen. Wanneer een Weegschaal te weinig seks heeft, kan deze fysiek zwakker worden en dit geeft een vicieuze cirkel, waardoor je te moe bent om van seks te genieten. Het is belangrijk in deze periode balans te vinden en jezelf op beide gebieden te herstellen. Heb je een relatie dan zijn de vooruitzichten goed om er achter te komen wat je aan je seksleven kunt veranderen. Ben je single, dan is het de hoogste tijd om een partner te vinden. Ook hier is een grote kans voor. Weegschalen die overigens een goede energie hebben, zullen bruisen van energie en volop genieten van de erotiek met een vaste partner of als single met iemand waar zij een seksuele band mee hebben. In de lente komt er een harmonieuze energie als gevolg van Mars en Pluto. Deze geven een verhoging van seksuele en fysieke energie. Hierdoor zal er meer zelfvertrouwen zijn en kun je je seksuele energie de vrije loop laten. Je zult niet alleen veel zin in seks hebben, maar ook zeer aantrekkelijk zijn, zodat je meer aandacht krijgt. Heb je een bevredigende seksuele relatie, dan zal je lekker in je vel zitten en kun je je volledig geven. Heb je deze niet, dan zal je voldoende energie hebben om mensen aan te trekken en kan er vanzelf een erotische relatie uit ontstaan.

Is je relatie niet bevredigend, dan wordt het een moeilijke periode om samen een weg te vinden. Je zult sowieso een groot deel van het jaar bezig zijn evenwicht te vinden tussen seksualiteit en fysieke energie. Je vindt het belangrijk om op geestelijk niveau tot je partner door te dringen. Je zult op zoek zijn naar begrip en vertrouwen. Blijf bedenken dat deze harmonie belangrijk is om lekker in het leven te staan en een bevredigende seksuele band te hebben. De laatste maand van de lente ben je vooral bezig om jezelf te leren kennen. Dit is natuurlijk iets persoonlijks, maar een liefdespartner kan jou er wel bij helpen. De maanden daarna ben je geregeld bezig om fysiek, emotioneel en geestelijke van erotiek te genieten. Wanneer je hier een weg in weet te vinden, zal het geluk in je leven er flink op vooruit gaan. Er zal meer wederzijds begrip komen en je zult in een relatie het vertrouwen ervaren, waardoor jullie seksleven intens en avontuurlijk kan worden. De laatste maanden van het jaar zal je een bepaald verlangen ervaren, waarbij je behoefte hebt aan diepere gevoelens van waaruit jij en een liefdespartner het geluk kunnen voelen. Bedenk dat seksualiteit nooit een middel is om gelukkig te worden, maar dat je door gelukkig te zijn, wel beter met seksualiteit om kunt gaan. Deze tijd is er dus veel plezier in de erotiek en kun je het geluk vinden. Het zijn maanden met sensuele energie, die je om kunt zetten in liefde en harmonie. Je bent niet alleen op erotiek gericht, maar ook op het verwennen van een sekspartner. Je kunt de ander zo verwennen als deze verlangt. Je kunt het jaar spannend, liefdevolle en harmonieuze afronden.

Overzicht van het jaar wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Weegschaal
Cheiron, beweegt dit jaar in de Ram en brengt passionele energie, waardoor je qua erotiek zeer brutaal kunt zijn. Toch zal een sekspartner dit niet erg vinden, omdat jij zeker niet iemand bent die overdrijft en controle over zijn passie houdt. Jupiter en Saturnus bewegen in de Waterman en zullen jou sector van plezier, lot en romantiek prikkelen. Daardoor zal je deze periode in de stemming zijn voor avontuurlijke activiteiten en seks. Je voelt je snel tot iemand aangetrokken, maar vooral luchttekens kunnen jou het meest boeien. Aan het eind van januari zal de Volle Maan in de Leeuw reizen en dan zal je vooral naar vuurtekens trekken. Je zult dit jaar op verschillende gebieden van seksualiteit kunnen genieten. Het is een jaar waarin je er goed aan doet niet braaf op de bank te hangen. Trek er op uit en doe spannende dingen. Geniet er dit jaar van, nu het kan, maar blijf wel je hoofd er bij houden. Het is spannend om van alles uit te proberen, maar je kunt er lelijk je hoofd bij stoten. Als single doe je er verstandig aan iemand anders niet zomaar zijn of haar zin te geven. Vooral niet als er geld mee gemoeid is. Liefde kan spannend en zeer erotisch zijn, maar niet als het met geld gekocht moet worden. Wanneer je iemand ontmoet, die veel met geld bezig is, kan je deze persoon beter vermijden. Het grootste deel van het jaar zullen dus vooral Jupiter en Saturnus veel invloed bieden en romantiek en erotiek brengen. Ben je iemand, die zich nog niet wil binden, blijf dan wel zuiver. Ga iemand geen verkeerd beeld geven, omdat je dan seks kan krijgen. Ben je gebonden, dan moet je voorzichtig zijn in de dingen die je doet of zegt. Je partner kan namelijk bezitterig en jaloers reageren als jij te open naar anderen bent. Hierbij bestaat de mogelijkheid dat de ander blokkeert en je hierdoor weinig erotiek en liefde biedt. De Zon zal half februari in je sector van intimiteiten reizen en dit geeft een iets minder heftige energie, waardoor je nu meer tijd aan vrienden en familie kunt besteden. Ben je single, dan is dit een goede periode voor een nieuwe liefde.

Met name mei, juli en december zijn voor passie, liefde, hartstocht en erotiek gunstig. In mei betreedt Venus de Tweelingen en betreedt Mars een erotische positie aan de hemel. Je kunt geprikkeld worden om zeer veel seks te hebben en misschien wel met meer dan één persoon. Ook kan je opeens een intense opwinding voor een vriend(in) krijgen. Gebruik je intuïtie en laat je niet verleiden door te mooie praatjes. Gebonden mensen zullen ook openstaan voor spannende spelletjes en open relaties. Je verlangt wel eerlijkheid en duidelijkheid van iedereen. Let op dat je soms te makkelijk van vertrouwen bent, waardoor je in een relatie alert moet blijven voor een partner die niet altijd even zuiver is. Overigens moet je oppassen dat Mars t/m eind juli ook wel voor storingen kan zorgen, waardoor vooral contacten met familie en je gezin onder druk komen te staan. Uranus zal dit jaar van half mei tot eind oktober invloed hebben, waardoor er flink wat veranderingen zijn. Er kunnen veranderingen in je liefdesleven optreden en deze zullen je leven ook wel eens op hun kop zetten. Hoe erg het ook lijkt, toch zal je uiteindelijk wel in staat zijn om er een mooie tijd van te maken. Tijdens de retrograde van Jupiter in Waterman, van eind juli tot half oktober, kan iemand uit je verleden weer in je leven komen. Dit is een periode voor intense seks. Gebonden mensen kunnen nu bepaalde zaken uit het verleden terughalen, waardoor ze met hun partner spannende dingen opnieuw kunnen beleven. De Maan kan eind juli en half november ook voor storingen zorgen, waardoor ook deze perioden intens kunnen zijn. Omdat Mars van half september tot half november zeer passionele energie brengt, kan er een wisselvallige energie hangen, waarbij je aan de ene kant negatieve energie op je afkrijgt, maar er ook zeker zeer positieve dingen gebeuren. Er zal in ieder geval veel ruimte zijn voor seks en intimiteiten, waardoor het wel een spannende tijd is.

     
Seksualiteit met de Weegschaal vrouw

De Weegschaal vrouw is een zeer sociaal persoon, die bekend staat om haar vlotte humor, waarbij ze niet eens haar best hoeft te doen om iedereen aan het lachen te krijgen. Het is een type vrouw, dat niet voorbij loopt, maar voorbij schrijdt. Mannen zullen hun hoofd omdraaien en kijken. Ze zal dan ook nooit verlegen zitten om iemand die de liefde met haar wil bedrijven. Doordat ze sociaal gezien iemand is die vrij makkelijk vrienden maakt, zal ze ook al snel weten wie er bij haar past. Ze ligt bij veel andere tekens goed in de markt en er zullen dan ook veel mannen zijn, die haar kunnen geven wat ze verlangt. Toch is zij niet iemand die makkelijk met een nieuwe relatie start. Het is een trouw persoon en houdt over het algemeen van een langdurige relatie. Ben jij iemand die op een serieuze manier in een relatie staat en heb je een luxe stijl, dan is de Weegschaal vrouw zeker iemand om een relatie mee te hebben. Hierbij is vooral luxe erg belangrijk, omdat zij zelf altijd wel met mensen om wil gaan die op de een of andere manier iets van stijl te bieden hebben. In bed zal zij het erg waarderen als een sekspartner haar op een diepgaande en subtiele manier laat genieten. Zij houdt absoluut niet van platvloerse seks en zal ogenblikkelijk het bed verlaten als dit gebeurt. Zij is het type vrouw dat gestreeld, gemasseerd en gekust wil worden in een liefdevol voorspel. Ook wil zij liefdevolle woordjes horen, nog voor dat de werkelijke seks begint. Niet zelden zal er, voordat er erotiek aan te pas komt, een romantisch etentje of een andere romantische situatie aan vooraf gegaan zijn. Je zult zeker geduld moeten hebben, omdat een vluggertje niet in haar woordenboek voorkomt. Wil je liefdevolle seks, dan is het verstandig om een uitgebreid voorspel te gebruiken en haar geregeld complimenten te maken hoe sexy ze is en hoe mooi ze er uitziet. Lukt het om haar te paaien en het hof te maken, dan zal ze zeker van je gaan houden en heb je grote kans dat je haar eerste liefde wordt. Overigens zal je in het beginstadium toch wel geregeld met concurrenten te maken krijgen en zal ze er zeker moeite mee hebben om te bepalen wie nu eigenlijk haar eerste (en enige) partner wordt. Grote kans dat je in het begin denkt dat je haar hebt en dan toch te horen krijgt dat de keuze niet op jou is gevallen. Lukt het om haar volledig voor jezelf te krijgen, dan zal zij veel liefde bieden en verdwijnen anderen uit beeld. Ze zal zich dan volledig aan jou wijden.

  Seksualiteit met de Weegschaal  man

De Weegschaal man is erg romantisch en geniet ervan als iemand werkelijk verliefd op hem is en vindt het ook fijn zelf verliefd te zijn. Hij zal nooit tegen iemand zeggen dat hij verliefd is, als dit niet zo is. Hij speelt daar geen spelletjes mee en zal daar zeer serieus in zijn. Je weet dus altijd wat je aan de Weegschaal man hebt, ook als dit niet altijd leuk is om te horen. Is hij namelijk niet verliefd, dan zal hij dit zonder slag of stoot aangeven. Het is een type man dat bemind wil worden en er alles aandoet om dit voor elkaar te krijgen door charmant gedrag en zijn neiging de ander te verwennen. Hij zal op elk moment van een relatie met leuke attenties komen om de ander te boeien. Hij houdt van openheid en zal het erg waarderen als je niet te bescheiden bent om aan te geven dat je van hem houdt. Hij voelt zich dan erg gevleid en zal ook veel teruggeven. Let wel, dit is alleen als hij zelf ook liefde voor de ander voelt. Voelt hij dit niet, dan zal hij dit ook duidelijk aangeven. Overigens zal hij dit niet op een harde manier doen en je op lieve, zachte toon uit de droom helpen. Het is namelijk wel een zeer gevoelig teken, dat jouw behoeften op de eerste plaats zal zetten. Zelfs wanneer hij ergens zeker van weet dat hij gelijk heeft, zal hij toch trachten dit op een zachte manier aan te geven, omdat hij geen problemen wil hebben. Wil je een goed uitgebalanceerde en liefdevolle relatie, dan zal je zeker bij de Weegschaal terecht kunnen. In de liefde zal hij zich vooral op de positieve kanten van zijn partner richten en dat maakt hem erg geliefd. Heb je hem als partner, dan zal hij met zijn charme en aantrekkelijke, relaxte karakter je hart verwarmen en altijd tijd vrij maken om je lief te hebben. Op seksgebied zal de Weegschaal veel aandacht aan zijn partner schenken. Het is voor hem belangrijk een kwalitatief goede erotische relatie met zijn partner te hebben. Hij geniet daarvan en zal in zijn ego gestreeld worden als zijn partner hem veel liefde geeft en laat merken dat ze hem aantrekkelijk vindt. Seksualiteit zonder liefde zal voor de Weegschaal moeilijk zijn. Zijn drang naar seks ligt dan ook meer op psychologisch gebied dan op fysiek gebied. Zit het geestelijk niet goed, dan zal de seks ook niet goed zijn. Het is een type man dat veel in de liefde geeft, maar ook verwacht dat hij dit terug krijgt. Heb je seks met hem dan moet je dit zeer serieus nemen en bereid zijn samen met hem nieuwe dingen te ontdekken. Hij is avontuurlijk en vindt het fijn een partner te hebben, die aan de ene kant bereid is onderdanig te zijn, maar op andere momenten dominant kan zijn. Hij houdt van voorspel en vindt het spannend om erotisch getinte dingen te zeggen, maar hij is ook zeer sensueel en zal veel uitproberen, maar dan wel binnen bepaalde grenzen blijven.

 

De seksuele energie in het jaar 2021 voor alle tekens van de zodiac

Saturnus en Jupiter verblijven dit jaar in de Waterman. Mensen worden vrijer en ieder zal op eigen wijze van seks en romantiek genieten. We willen ontdekken en veranderen en worden aangemoedigd minder preuts te zijn. Dit jaar worden verlangens en passie meer dan vorig jaar ontwikkeld en zijn we minder braaf. Misschien logisch, omdat covid-19 ons op de feiten wijst. Kosmische energieën laten zien dat we dit jaar meer experimenteren. We dienen wel eerlijk tegenover elkaar te zijn. Deze krachtige planeten zullen namelijk veel seksuele energie geven. Oneerlijkheid kan kwetsuren en misverstanden geven. Wanneer je een relatie en behoefte aan meer seks hebt, doe je er goed aan dit met je partner te bespreken om het spannend te maken. Jupiter en Saturnus laten de passie stromen. Ben je single, dan is het een fijn jaar om geregeld seksueel contact te hebben. Uranus komt begin januari direct in de Stier en Mars zal daar tot eind februari blijven. Deze twee planeten bieden verrassingen en passie, waardoor seksualiteit en aantrekking sterk zijn. Goede relaties kunnen spannender en intenser worden. Minder goede relaties moeten communiceren om te bekijken wat er mogelijk is. Singles zullen geneigd zijn tot korte, maar meer seksuele contacten. Voor veel mensen geldt dat er een sterke drang is op spannende plekken te vrijen. Ook zullen veel het fijn vinden om seksuele materialen of stimulerende producten te gebruiken.

Eind maart begint het Ram seizoen en nemen passie en opwinding toe. Mensen willen vaker erotiek en kunnen snel opgewonden raken. Krijg je niet voldoende seks, dan kun je frustratie en eenzaamheid ervaren. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden en geen gekke dingen te doen. Eind april reist de Volle Maan in Schorpioen. Er is een climax van seksuele spanning en helemaal als Mars eind april tot half juni in de Kreeft beweegt. Dit brengt mystieke emoties en mensen zullen gericht zijn op emotionele verbinding tijdens seks. Door de energie zal vruchtbaarheid sterk zijn. De schorpioen heerst over voortplanting, waardoor vrouwen makkelijker zwanger raken. Singles kunnen beter veilig vrijen als ze dit niet willen. De Kreeft brengt mysterieuze energie met een sterke drang tot seks. Omdat er niet altijd nagedacht wordt, kunnen er drastische veranderingen in je liefdesleven zijn. De zomermaanden kenmerken zich door retrograde bewegingen, die drang geven tot seks met vrienden, vriendinnen of ex-partner. Hoe groter je weerstand om dit te doen, hoe meer seksuele drang. Er kan deze tijd geregeld een kat-en-muis spel zijn. Omdat veel mensen dit hebben, is er veel kans op erotiek, maar zijn er ook misverstanden en conflicten. Waar Mars in de Kreeft intense passie en erotiek bracht, zal de retrograde Jupiter vanaf mei mystieke kracht geven. Mensen hebben behoefte aan knuffelen en andere liefkozingen.

Er is ruimte voor activiteiten om elkaar opgewonden te maken met een uitgebreid voorspel. Er wordt aangeraden elkaars seksuele gevoelens te stimuleren met erotische films, seksspeeltjes of Kamasutra. Het is een tijd van experimenten met een sekspartner. Als vrouw is het belangrijk dat jij je partner niet te snel laat klaarkomen, maar de ander laat verlangen, zodat die smeekt klaar te mogen komen. Als man is het belangrijk dat jij je partner niet te snel penetreert, maar gevoelige plekjes zoekt. Retrograde Neptunus zal de zomer voor dromerige, fantasievolle emoties zorgen. Veel mensen zijn minder met ratio bezig, maar meer met prikkelen van de liefde. Gebonden mensen bedwelmen hun partner met spannende activiteiten. Singles dromen van de ideale partner, maar let op teleurstelling als iemand niet zo perfect is. De periode van de Schorpioen is vanaf oktober intens voor seks. Mars heerst en veel mensen gaan op onderzoek en experimenteren met seks en partner. Dit is een spannende en avontuurlijke periode, maar ook een bedreiging voor huidige relaties. Mensen hebben de neiging vreemd te gaan of spannende dingen aan hun partner voor te stellen. Singles genieten intens van seks en zijn op zoek naar bondage, SM en andere extreme vormen van seks. Ook trio’s, erotische worstelpartijen en seks met hetzelfde geslacht (zelfs voor hetero’s) komen vaak in gedachten van mensen. Jupiter en Saturnus brengen het eind van het jaar veranderende energieën mee, waardoor relaties kunnen eindigen, maar ook ontstaan. Vanaf eind november zal er op fysiek gebied sterke energie zijn, waardoor mensen niet alleen veel seks willen, maar lang willen vrijen met voorspel, seks en naspel.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)