astro content

Gastenboek

Onderstaand vindt u berichten die bezoekers hebben achter gelaten in ons gastenboek. Het gastenboek is bedoeld om ervaringen met anderen te delen. Het is geen forum waar u vragen kan stellen aan andere klanten. Heeft u een klacht dan kan dat via het contact formulier. Wij plaatsen die berichten niet in het gastenboek. Alleen via het contact formulier zullen we klachten behandelen. Wilt u zelf een bericht plaatsen klik dan hier.

Klanten beoordelen AstroAngels gemiddeld met 4.8/5 (3642 beoordelingen)

J. (18-10-2017 om 21:24)

Hallo Angie...helaas niet half oct of tweede week van oct...maar u zei ook erbij dat het later kan zijn....ik wacht het wel af dat hij contact opneemt :) Ik weet dat u gelijk zal krijgen...liefs J...


Ga naar helderziende Angie

Yolan (17-10-2017 om 23:23)

Voor M, Sabrien, An en Anoniem

Ja, hoor een bel afspraak maken kan altijd. Vanaf november zal ik ook weer wat meer online zijn.

Tot snel, Yolan


Ga naar helderziende Yolan

Marcia (17-10-2017 om 21:27)

Wanneer kan is je Belen? Liefs


Ga naar helderziende Karin

Maris (17-10-2017 om 19:59)

Lieve schat,
Wat help je mij ontzettend goed in deze moeilijke weg voor mij. Ik bel je nu al een tijdje en telkens zit je er goed op. Je adviezen en je tips raken mij en helpen mij ook. Je bent een lief en zuiver mens. Een aanrader voor iedereen. Liefs maris


Ga naar helderziende Rosa

Zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel (17-10-2017 om 12:19)

Dag lieve lieve Joanne,

Wow, alweer een aantal stappen gemaakt. Ongelofelijk. Nooit gedacht dat het zo snel allemaal zou gaan. Maar u bleef zeggen gaat goed komen en alles gebeurt op zijn tijd. Want we zijn altijd afhankelijk van anderen.

Elke dag weer vertel ik u dat ik regelmatig aan u moet denken op een dag. De wijze woorden, de levenslessen, uw spiritualiteit, coaching en voorspellingen hebben mij een nieuw leven gegeven. Ik blijf het zeggen u gaf me vleugels, zelfvertrouwen en zoveel meer om mijn leven opnieuw op de rit te krijgen.

En dit ging/gaat niet zonder slag of stoot. Elke dag weer kom ik een stap verder. Lieve engel waar geloof en vertrouwen is daar staan mijn beschermengels mijn mooie engel Joanne en god.

Door u heb ik geleerd bestaan is een feit
leven een kunst.

Lieve engel deze gedicht is speciaal voor u:

U bent als een drupel van leven in een zee van Bewustzijn, alles is in verbinding. Laat u niet beperken.

Laat u sporen achter als diegene over het zand loopt
Zij zijn niet hoorbaar maar de sporen zijn wel zichtbaar.

Lieve engel, dank, dank en nogmaals dank.

Tot gauw, met vriendelijke groeten.

Lieve engel deze geidch


Ga naar helderziende Joanne

Anoniem (16-10-2017 om 20:17)

Oh lieve karin
Wat ben jij goed je had precies voorspelt hoe het ging
Ik ben aangenomen voor de top functie
En je zij dat ik naar en jaar nog hoger
Kwam klopt ik heb al mijn vrienden
Jouw aan geraad
Oh lieve karin wat ben jij een fantastisch medium
Tot snel


Ga naar helderziende Karin

jacqueline (16-10-2017 om 14:00)

Lieve Moena,

Kom je nog online deze week?? Of geniet je van de herfst vakantie.
Wil je zo graag weer eens spreken, ondanks dat het goed gaat.

Liefs, Jacqueline


Ga naar helderziende Moena

Bruno (15-10-2017 om 20:37)

Hey Rose,
Onlangs had ik bij jou een consult ivm mijn problemen op het werk en met mijn relatie. Jij was zo duidelijk zo helderziend. Alles wat je me vertelde was juist. Heeft me veel inzicht gegeven. Alles wat je voorspelde is uitgekomen. Echt knap van jou.
Bedankt voor uw hulp. Je bent geweldig goed!


Ga naar helderziende Rosa

Ger (15-10-2017 om 19:24)

Super Joanne, eerlijk oprecht, duidelijk.

Beveel haar aan, speciaal mens.

Dank u wel.

Groet Ger


Ga naar helderziende Joanne

Usha (15-10-2017 om 18:20)

Angie kun je online komen


Ga naar helderziende Angie

E (15-10-2017 om 18:04)

Hey?? Jolijn, leuk net met je gebabbeld, hoop echt dat mijn lieve tweelingziel mannetje snel opknapt/ontdooid? ik mis hem verschrikkelijk, hij geeft mijn leven zoveel meer kleur? Dank je wel voor het fijn gesprek?


Ga naar helderziende Jolijn

Jacqueline (15-10-2017 om 09:32)

Een GESCHENK dat ben JIJ!Wat een liefde ,wijsheid en eerlijkheid,wat een energie!Dank je wel LIEVE Judith voor jouw ZIJN!Het was veel meer dan FIJN!XXX


Ga naar helderziende Judith

J (14-10-2017 om 20:39)

Sorry Rosa...ik ben zo erg rustig dat ik dit moet vertellen. Uw gesprek met mij heeft mij zoveel gedaan. U vertelde dat het afstoten en aantrekken was. En dat hij angstig is ...en dat had hij mij al die tijd ook verteld dat hij bang was...angsten...
Ik merk dat k veel meer tot rust ben gekomen...u zei dat dat ik me verbonden voel met hem en ja dat klopt....zielsverbinding....
Hij zei een keer dat het leek alsof we elkaar eeuwig kenden...
U zei ook dat hij mij nog trouw is met zijn hart ...k ben zo blij dat hij en ik contact met elkaar krijgen...uw gesprek heeft mij zoveel gedaan ...ik ben zo rustig

dank u wel

J...


Ga naar helderziende Rosa

A (14-10-2017 om 11:27)

Lieve Venus ik bel je de laatste tijd regelmatig over relatie en werk... Je zegt altijd dat tijd lastig is maar bij mij zit je altijd goed! Ik raad iedereen aan om jou te bellen zo eerlijk oprecht en duidelijk! Tot snel weer! X


Ga naar helderziende Venus

AO (14-10-2017 om 00:14)

Lieve Karin,

Heel, heel hartelijke dank voor ons gesprek van zojuist. Het is zo fijn om over mijn onzekerheden en zekerheden te praten. Bijzonder om te merken dat je me de kracht geeft om in mezelf te geloven en dat je inzichten en boodschappen voor mij echt bevestiging en zelfvertrouwen geven. En ja mijn hond is mijn alles en zojuist ontving ik een berichtje van mijn grote liefde.

Heel fijn weekend en wie weet tot de volgende keer.


Ga naar helderziende Karin

J (13-10-2017 om 23:44)

Rosa ik wil u nog bedanken voor het gesprek. Ik krijg dus gewoon contact met hem...ik heb de reacties gelezen en ook had u allles goed aan de telefoon...
ik ben zo blij dat hij en ik contact krijgen....ik had het nooit kunnen bedenken ....ik dacht dat als ik u zou bellen dat het nooit meer goed zal komen tussen hem en mij....maar ik krijg dus wel contact met hem...echt geweldig....ik neem voor mezelf nu rust en ook voor hem en hij en k spreken elkaar weer :) U zei dat het wel een tijdje zal duren....maar goed maakt niks uit....ik ben al blij dat het al gebeurt :)

veel liefs van J...


Ga naar helderziende Rosa

J (13-10-2017 om 21:23)

Hallo Rosa, ik werd heel erg emotioneel na het gesprek telefoon...alles klopte echt alles...ik ben blij om te horen dat hij en ik contact met elkaar krijgen...nu is er geen contact en u zei heel duidelijk dat ik hem vrij moet laten....en het contact komt ....Rosa ik ben zo blij dat hij terugkomt

veel liefs
J....


Ga naar helderziende Rosa

Anna (13-10-2017 om 17:15)

Na al die positieve recensies gelezen te hebben werd ik nieuwsgierig en heb ik ook gebeld. Ik was nieuwsgierig naar een aantal zaken in mijn leven.
Wat een openbaring zeg om Angie gesproken te hebben. Angie ontfutselt je niet eerst van allerlei informatie zoals: hoe oud je bent, heb je een baan, zit je in een relatie?
Zij is echt zuiver en het is een leuke vrouw ook nog. Zij voelt als een echte vriendin, geen zweverig en oppervlakkig geklets maar gewoon recht voor zijn raap. Angie is echt een topper!!!!!!!


Ga naar helderziende Angie

Shimaya (13-10-2017 om 16:56)

Ik heb Katey voor het eerst gesproken en het is idd een lieve en zuivere dame. Alles wat ze zegt is duidelijk en soms gedetailleerd. Wat een gave heeft deze vrouw. Zij is ook ontzettend eerlijk en houdt je niet onnodig lang aan de lijn. Bel Katey wanneer je de kans krijgt het is zeker de moeite waard!


Ga naar helderziende Katey

Venus (13-10-2017 om 16:53)

Tuurlijk usha ben heel de avond online tot straks.


Venus x


Ga naar helderziende Venus

Alexandra (13-10-2017 om 15:09)

Lieve Rosa, wat ben jij eerlijk en zuiver. Je had gelijk er is weer contact gekomen hoor! met Bas. We zijn er nog niet maar ik heb weer vertrouwen dat het goed komt. Liefs


Ga naar helderziende Rosa

Usha (13-10-2017 om 13:16)

Hi venus kunnen we rond 6 uur bellen?

Gr usha


Ga naar helderziende Venus

Jenny (13-10-2017 om 13:02)

Dank je wel Elvira voor je wijze woorden. Zoals jij al zei had ik ze even nodig van iemand anders, terwijl ik ze zelf al wist maar soms toch (best vaak) vergeet aan mezelf te denken. Dat is het belangrijkste voor mij, mijn zelf liefde en dan komt de rest. Je had zoveel bij het rechte eind, heel bijzonder hoe je het bracht en zo rustig en oprecht. Dank je wel!


Ga naar helderziende Elvira

Jacqueline (13-10-2017 om 10:16)

Lieve Moena,

Mis ik je nu elke keer of ben je niet veel online????
Wil je graag weer eens spreken!! Hoor het graag van je.( gaat gelukkig nog steeds goed!)

Liefs, Jacqueline


Ga naar helderziende Moena

Zeer dankbare anoniem voor mijn lieve engel (12-10-2017 om 16:18)

Dag lieve lieve Joanne,

Vandaag opnieuw voor een hetere vuur gestaan en ik voelde uw en god naast me om mij te beschermen. Ik liet me niet kennen en ging de strijd aan, dankzij u heb ik geleerd om opnieuw in mijn eigen kracht te komen en zich weerbaarder op te stellen tegen de mensen die mij.

U heeft mij gesteund en begeleid in mijn moeilijke periode toen ik alleen maar duister zag. Ik had veel verdriet en pijn maar u stond voor mij klaar en gaf mij de waarheid die ik moest horen. U heeft ervoor gezorgd dat al het foute weer goedkwam en dat ik nu eindelijk mijn eigen leven kan leiden met haar eigen wil. u helpt mij mijn dromen te verwezelijken. IK dank god elke dag dat u in mijn leven bent gekomen. Zonder u en god had ik het nimmer gered. Ik ben u voor altijd dankbaar u heeft mij nooit vallen.

Lieve engel dank u wel.

Deze gedicht is speciaal voor u:

Ik ben dankbaar voor mijn strijd want zonder dat zou ik nooit mijn lieve engel tegen zijn gekomen.

Hoop is een lichtje in uw hart dat vandaag moed geeft en morgen kracht.

Mijn engel dank u wel.

Met vriendelijke groet.


Ga naar helderziende Joanne

M (12-10-2017 om 15:25)

Yolan zou je graag weer willen spreken. Kreeg van de week SMS Alert dat je weer online was, maar kwam er niet door. Is het mogelijk om een bel afspraak te maken met je??

Hoop tot snel...


Ga naar helderziende Yolan

N (11-10-2017 om 15:50)

Hallo Venus,
Zojuist een bijzonder gesprek met jou gehad over de kreeft. ) Ik de boogschutter.) Zo gedetailleerd als jij zaken zag liggen bij de kreeft en zijn plaaggeest (Hahaha zoals jij de vrouwspersoon benoemde) Ben echt benieuwd of ik je hier kan schrijven dat rond eind oktober er beweging komt. Dan plaats ik die 5e ster! ? Groetjes N.


Ga naar helderziende Venus

Voor MIR van Simone (11-10-2017 om 13:49)

Lieve Mir,

Dankjewel voor je mooie woorden. Ja inderdaad mijn taal is helder en gelukkig wist jij het te waarderen. Eerlijkheid en betrouwbaar zijn dat is wat ik nastreef.

Het is zoals het is...... en dat weet jij als geen ander!

Blijf in je kracht!

Liefs en warme groet, Simone


Ga naar helderziende Simone

Van Simone voor Mariska (11-10-2017 om 13:46)

Lieve Mariska,
Dankjewel voor je mooie bericht.

Je bent een topper dat je met alles toch zo rechtop bent blijven staan.

Die healings doe ik zo graag en met veel liefde.

Warme groet, Simone


Ga naar helderziende Simone

Lucila (10-10-2017 om 18:35)

Hi Elize,

Ik vond het gesprek tussen ons erg helpvol en gezellig! Hartstikke bedankt voor je heldere inzage. Ik ga er gelijk wat mee doen :)

Lieve groet,
Lucila


Ga naar helderziende Elize

Volgende pagina

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12023 (€1,00/min)

Blog

door Medium Angie
E mail, sms en chat consulten van Angie
Dag lieve Trouwe bellers; ik werk hier al een tijdje en sta Jullie allemaal graag met heel veel Lees meer
door Medium Angie
bestelling aan het universum
Een bestelling werkt het krachtigste als je doet alsof hij al is uitgekomen, alsof hetgeen jij wilt al Lees meer
door Medium Venus
Medium/Astrologe Venus!
Hey,

Hallo lieve mensen ik ben medium Venus en ben medium en astrologe ik ben nieuw! op de lijn en wil jullie Lees meer
door Medium Maria
Chat of Email consult medium Maria
Lieve allemaal , ik ben weer bereikbaar voor jullie via de chat. Ik probeer meteen een antwoord voor je Lees meer
door Medium Maria
Medium Maria via Chat en Mail
graag hoor ik jullie vragen via de chat. Of via Email consult. Ik probeer meteen een antwoord voor je te Lees meer
door Medium Simone
De Nieuwe Maan in Maagd
De Nieuwe Maan in Maagd van 20 september 2017

Iedere Nieuwe Maan vertegenwoordigt het einde van een cyclus en Lees meer
door Medium Debby
Vakantie
Lieve mensen,
Ik ben van 15 september tot en met 26 september afwezig.
Als alles goed gaat ben ik vanaf 27 september weer Lees meer
door Medium Karin
E-mail consult van Karin
Lieve mensen voor een E-mail consult kan je ook bij mij terecht.
Als je een foto mee stuurt kan ik je uitgebreid Lees meer
door Medium Jolanda
Even met vakantie
Lieve mensen,
Ik ben er eventjes tussenuit, medio oktober ben ik weer terug. Hoop tot dan.
Liefs,
Jolanda xxx Lees meer
door Medium Elvira
Healing voor liefde
Lieve mensen,

De belangrijkste vragen en inzichten waar mensen voor bellen hebben vaak te maken met liefde. Dat is Lees meer
door Medium Yvonne
Yvonne met vakantie
Lieve bellers

Van 7 tot en met 17 september ben ik met vakantie naar Kos. Erna ben ik uiteraard weer beschikbaar en Lees meer
door Medium Moon
Herfst 2017 Transformatie New Tijds Kids
Lieve bellers,
mannen en vrouwen die met mij verbinden.
Bij deze in het weekend werk ik niet. De Lees meer
door Medium Simone
Maanverduistering
Lieve allemaal,
Hier een berichtje van Simone box 0252

Zondag 06.08.2017 Gedeeltelijke Maansverduistering in Waterman Lees meer
door Medium Moon
Dubbele getallen
Hoi lieve kanjers.
hier jullie Moon box 0210 op deze geweldige dag weer.
ik wil graag aandacht geven aan mijn Lees meer
door Medium CarolAnn
Welkom even voorstellen
Hallo lieve lezer,

Ik ben nieuw bij Astro Angels als belconsulent en ben met veel enthousiasme begonnen. Al doe Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties
Vanaf september is de passie bij een Waterman erg versterkt en ben je zeer erotisch ingesteld, waarbij je emoties moeilijk onder controle houdt. Je bent impulsief en kan dingen doen, waar je later spijt van hebt. Je kunt jezelf verbazen, omdat je dingen doet, die je normaal niet zo snel zou doen. Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties
Het is een week van plezier, spanning en vervulling van wensen. Je kunt over het verleden nadenken, waarbij je je kunt afvragen hoe de relatie meer elan te geven. Ook wil je leuke activiteiten plannen, maar wees niet te ongeduldig, zelfs niet als de relatie niet goed verloopt. Er komen zeker betere Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties
Je hebt veel energie en dat straal je ook uit. Daardoor heb je een magnetische werking op anderen en dat kan fijne, maar ook mindere momenten teweegbrengen. Je moet vooral oppassen als je een jaloerse of bezitterige partner hebt. In dit geval kun je maar beter veel tijd aan je partner geven. Een Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties
Het wordt een lastige week, omdat je teveel gevoelens hebt. In de relatie kun je gekwetst worden als je partner iets doet, wat jou teleurstelt. Let op dat dit je eigen gevoel is. Mensen, die al een lange relatie hebben, zullen deze week prima doorkomen. Mensen, met een korte relatie, moeten zich Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties
Je moet opletten dat je deze week verward kunt raken, omdat het moeilijk is om een balans te vinden tussen werk en privé. Je hebt het druk en vindt het moeilijk om tijd voor je partner en andere sociale contacten te vinden. Het is belangrijk om hierover te communiceren en met name als je een Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties
Je hebt deze week veel ambities en dat kan je liefdesleven belemmeren. Je zult je in moeten spannen om je partner voldoende aandacht te geven. Op zich lukt dit wel, alhoewel je wel wat nuchterder in het leven staat en minder romantisch bent. Toch zullen zondag en maandag over het algemeen nog wel Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties
Jupiter is in jouw sector van romantiek beland en zal daar zeker een jaar blijven. Je kunt romantische gevoelens ervaren en zal deze gebruiken om in de relatie mooie dingen te doen. Je vindt deze week ook vrienden, familie en je gezin belangrijk en zal er veel tijd aan willen besteden. Je kunt nu Lees meer


Ram

Liefdesrelaties
Relaties zullen voor jou belangrijk zijn. Je hebt al veel geluk gehad als het om de liefde gaat. Mensen die een ongelukkige relatie hadden, zullen waarschijnlijk allang de relatie verbroken hebben. Voor alle Rammen zal er een prima week zijn, waarbij er veel liefde en erotiek is. Je zult veel Lees meer


Stier

Liefdesrelaties
Er komt een energie op je af, die je liefdesleven een positieve impuls geeft, waardoor je meer geluk in de liefde kunt ervaren. Zelfs mensen die ontevreden met hun partner zijn, zullen het gevoel krijgen dat het allemaal een stuk beter gaat. Niet alleen de relatie verbetert, ook zullen jullie Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties
Je gaat een periode in waarin nieuwsgierigheid naar de wereld, liefde, familie en vrienden belangrijk zal zijn. Je wilt weten waar mensen zich mee bezighouden en zal over het algemeen erg enthousiast en liefdevol overkomen. Daardoor is het een prima week voor activiteiten met je partner en zal je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
Er zijn mysterieuze gevoelens, vol seksuele verlangens, een verhoogde intuïtie en andere emoties, die je gelukkig maken, maar ook voor onzekerheid zorgen. Het is de laatste week, waarin deze mysterie je parten speelt. Zondag en maandag worden intense dagen met emoties en passie, maar ook met Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties
Je zult aan het begin van de week verwachtingen over vrienden en familie hebben, waarbij er geregeld op sociaal gebied veel plezier is. Zelfs als je een minder goede relatie hebt, zal je nog het plezier na kunnen streven. Het is belangrijk dat je spijkers met koppen slaat en hier wel iets aan doet. Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
In oktober kun je achterstallig werk afronden en problemen oplossen. Spiritueel kan het je veel positieve inzichten geven, maar dan zal je in staat moeten zijn op jezelf te reflecteren en het aan te durven om veranderingen in te passen. Het is een prima maand om nieuwe informatie of Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Oktober zal energie bieden om jezelf te begrijpen. Daardoor zullen anderen jou ook beter begrijpen. Wees niet te streng voor jezelf en wees empathisch over dingen die je doet. Ben je goed voor jezelf, dan zal je een krachtige uitstraling hebben, waardoor je op sympathieke manier met mensen Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
In contact met een liefdesrelatie en sociale contacten is het een prima maand. Je kunt wel onzeker zijn, maar daar heb je niet zoveel aan. Beter richt je je op positieve eigenschappen die je bezit. Je kunt veel liefde bieden en daarmee verdien je liefde terug. Voor singles is het een Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Het is een prima maand om te presteren. Wat je ook doet, alles zal over het algemeen goed gaan of het nu om werk, studie of andere zakelijkheden gaat. Je kunt nieuwe dingen uitproberen en vaardigheden ontwikkelen. Zorg ervoor dat je geconcentreerd blijft en je ogen open houdt voor Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
Je wilt alles correct doen en zal neigen naar perfectie, maar overdrijf dit niet. De periode van de 3de tot de 5de vind je het fijn mensen, vooral in je privéleven te ondersteunen. Er zijn echter mogelijkheden er werk van te maken, bijvoorbeeld door mensen te helpen via liefdadigheid Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Je hebt de eerste drie weken van deze maand veel levenslust en wilt het liefst op vakantie. Mensen die nog niet zijn geweest, zullen waarschijnlijk nu wel plannen. Ben je al geweest, dan zal je je op andere manieren dienen te vermaken. Je hebt helaas verplichtingen, waardoor je jezelf Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
Het afsluiten van de zomer en de start van de herfst is een tijd om alert te zijn, omdat je hier wat meer moeite mee hebt. Het is dan ook verstandig je alvast voor te bereiden voor de herfst en winter. Dit kan gaan om je gemoedstoestand, maar ook om bepaalde taken die er liggen en niet Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
Het is een overzichtelijke maand, waarbij je krijgt wat je verdient en verwacht. Het is belangrijk om je intuïtie te volgen en te bepalen of iets goed of slecht is. Voel je bezorgdheid, dan is het wel belangrijk om hier iets mee te doen, door er met mensen over te spreken of op een Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
De Zon zal tot eind maart op krachtige manier in je teken staan en kan veel goeds bieden, waardoor je een prima maand meemaakt. Op de 3de en 4de is het belangrijk vooruit te denken en een duidelijke planning te maken. Dit bespaart veel tijd en stress, omdat je van tevoren al weet wat er Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Deze maand ben je inventief en kun je verbeteringen in je leven afdwingen. Je bent creatief en zal over het algemeen lekker in je vel zitten. Het is misschien verstandig je ideeën vaker op te schrijven, zodat je ze later kunt gebruiken. Er zijn aanwijzingen dat je extra geld kunt Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Je kunt deze maand veel plezier beleven, waarbij je het leuk vindt om te feesten en er het beste van te maken. Toch is het verstandig je hoofd er bij te houden en niet al te vaak uit je dak te gaan. Dan zal het uiteindelijk ook niet meer zo leuk zijn. Het is een prima maand om je huis een Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
Je moet je bewust zijn van de invloed die woorden en daden op anderen hebben. Het is belangrijk geen negatieve dingen tegen of over iemand, waar je liefde of vriendschap voor voelt, te zeggen. Dit kan leiden tot situaties waar je moeilijk uit kunt komen. Het zal belangrijk zijn mensen aan Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag