Isa

Isa
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0231
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
NederlandsEngels offline

Engelenmedium Isa, Paragnost, Lichtwerker, Wet van de aantrekking, Toekomstvoorspelling, Kaartenlegster, Runestenen, HSP, Droomverklaring, 

Lieve mensen,

Medium, Toekomstvoorspelling

 
Ik ben Isa en werk met gidsen en engelen vanuit licht en liefde voor jou. Ik ben helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend en helderruikend. Ik ben engelenmedium, paragnost, lichtwerker en zie verleden heden en toekomst.
 

Kaartenlegster, Runenstenen

Ook leg ik runestenen, Lenormandkaarten en Engelenkaarten. Ik werk vooral vanuit mijn gevoel en hart en ben er graag voor jou. Voor al je vragen kun je bij mij terecht. 
 
Mijn specialiteiten zijn:
Liefde, relaties, werk, kinderen, gezin, persoonlijke en spirituele ontwikkeling, hooggevoeligheid (HSP) transformatie, de nieuwe aarde, engelen, gidsen, het universele, de wet van aantrekkingskracht, droomverklaring, vorige levens, de weg van de ziel.
 

Bewustwordingsproces

 
Wat is jouw weg? Bevind jij je op het goeie pad? Werkt je relatie nog? Wat voelt hij voor mij? Loop je vast met jezelf of ervaar je te veel stress?
Toe aan vernieuwing maar kom je er niet uit? Wat wil jij? Durf je jouw droom te leven of saboteer jij jezelf misschien uit angst voor mislukking? 
Geloof! Eerst hopen, dan geloven! Het universum kent geen tekort, enkel overvloed. Weet dat jij je mooiste dromen kunt creëren. 
 
Ik help je graag in jouw bewustwordingsproces. Waarom overkomt mij dit weer? Hoe kom ik uit deze cirkel? Waarom lukt het mij niet? Hoe laat ik het los?
Wat je vraag ook is, ik schijn er graag een licht op voor je. 
 
Ik hoop je snel te spreken!
 
Liefs Isa
 

Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Review plaatsen
Voor Isa (14-05-2018 om 22:08:33)
Ha Isa, Heb je vanmorgen gesproken. Vond het een leuk en fijn gesprek, hoop dat het zo mag lopen wat je mij vertelde! Hou je zoals beloofd op de hoogte. Ben de gene met sterke intuïtie ;-) ( misschien dat je dan weer weet wie ik ben). Ga je zeker nog een keer bellen!