Shirley

Shirley
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0052
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
Dinsdag 27 Augustus van 9:00 uur tot 14:00 uur wil ik weer op de lijn aanwezig zijn `s avonds van 18:00 uur tot 21:00 uur Woensdag 28 , Donderdag 29 en Vrijdag 30 Augustus zal ik rond dezelfde tijden als Dinsdag inloggen.
NederlandsEngels offline

Hallo lieve mensen, ik ben Shirley -

Ik heb mijn eigen transformatieproces tot in het diepst ervaren. Daardoor heb ik mijn gave verder
ontwikkelt en versterkt. Mijn vorige gave is hierbij nog wel aanwezig maar is naar de achtergrond geschoven. De Meester verschijnt wanneer de leerling gereed is. En dit is ook gebeurd met mij. Uiteindelijk ben ik gekomen tot aan mijn kern. De kern van waaruit je dingen
aan gaat trekken. Het geheim van tot jezelf komen is jezelf (ego) eerst totaal verliezen. In deze toestand zet je jezelf, je verlangens, wensen en hoop eerst opzij om je over te geven aan de soms overweldigende gebeurtenissen van het leven. Zeer heftig eerst en daarna niks. Stilte.
Alles is in rust en alles is goed. Volledige acceptatie van wat het leven je op dit moment aanreikt.
Prachtig hoor maar je kan nog dieper. Tot in het diepst van je ziel ga je waar je de ultieme
waarheid vindt.

Medium, Gidsen

Ik heb daar mijn Gids mogen ontmoeten die mij adviseert en steunt. Niet door antwoorden te geven op vragen die voortkomen vanuit het ego maar wel advies te geven omwille van datgene wat de ander doet groeien en dichter tot zichzelf te komen. Daarin zit het grote geheim. In jouw groei. Je groeit pas vanaf het moment dat je hebt kunnen laten zien dat je
ook kunt "krimpen" Lijkt tegenstrijdig niet? Maar dit is de moeilijke weg. Het enge pad wat leidt tot ons binnenste zelf. 
Vanuit het contact met onze ziel en de acceptatie dat je niets nodig hebt
trek je juist aan wat jouw unieke persoonlijkheid ook tevreden kan stellen. Maar niet eerder.
Wat een ongelofelijk mooi proces is dit. Met volle overtuiging kan ik zeggen dat ik tot mijn kern ben gekomen en juist daarom de enorme drang voel om anderen hierin ook te begeleiden.

Hulp op ieder vlak

Heb je aan vraag met betrekking tot wat dan ook, dan kan ik voor je vanuit mijn diepe zelf en met mijn Gids je van antwoorden voorzien die jou ook begeleiden op jouw unieke pad naar jouw kern. Misschien voelt dit in het begin wel héél anders voor jouw ego, dat kan maar weet dan
dat het ego de vijand is van de ziel. Het zijn dus geen antwoorden meer die het ego strelen maar wel antwoorden die uiteindelijk jou zullen leiden naar het ultieme doel. Rust en Vrede.
Vanuit dit punt zul je die extra dingen naar je toe gaan trekken die het leven alsmaar mooier
gaan maken speciaal afgestemd op jouw unieke persoonlijkheid.

Shirley


Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Review plaatsen
Lucy (18-10-2018 om 11:18:50)
Shirley heel erg bedankt voor je reading! De verbinding verviel. Maar ik vond het super fijn en accuraat. Hartstikke bedankt :)
Ilse (22-08-2018 om 22:38:29)
Shirley, een paar weken geleden heb ik u gesproken. Dat klopte allemaal Wil nu eigenlijk nog een x uw inzichten. Waneer ben u er weer?
Joke S (15-08-2018 om 09:30:38)
Lieve Shirley, ik ben normaal niet zo van het schrijven maar ik vond gewoon dat je het verdiende. Ik heb een tijdje terug een gesprek met je gehad waar ik best van onder de indruk was. Je voelde perfect mijn situatie aan. Je was niet veroordelend en de tips die je me gaf waren geweldig. Er is ook al iets uitgekomen van wat je me voorspelde. Voor mij een 5 sterren review. Bedankt en tot snel. Groet Joke