Jaarhoroscoop Boogschutter

Jaarhoroscoop Boogschutter

Jaarhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december | Jaarhoroscoop 2021 Boogschutter

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
Het wordt een prima jaar met kansen op vele gebieden. Je zelfvertrouwen en eigenwaarde zullen groter worden, waardoor je een krachtige uitstraling hebt. Hierdoor kan je op werk, privé en andere gebieden veel contacten krijgen. Je bent in staat vriendschappen te verstevigen en contacten te leggen. Singles kunnen kansen op een nieuwe relatie krijgen. Ook is het een prima jaar voor samenwerken op je werk en bij andere groepsactiviteiten. Je heersende planeet Jupiter reist door de eigenzinnige Waterman en zal alleen van mei tot juli naar de Vissen reizen. Saturnus reist het hele jaar in dit teken. Je zult hierdoor op niet-alledaagse wijze ontwikkelen en kunt hier voldoening uithalen. Je kunt mensen inspireren en beïnvloeden en dit zal ook voor hen kansen op ontwikkeling geven. Mensen zullen jou ook steunen en daardoor sta je er niet alleen voor als dat nodig mocht zijn. Het wordt een prima jaar om achterstallige werkzaamheden aan te pakken. Er zijn storingen als Mercurius retrograde beweegt, maar daarbuiten is het een stabiel jaar. Mercurius zal in februari retrograde bewegen, waardoor frustraties optreden. Er wordt aangeraden rustig aan te doen en pauze te nemen. Het is een maand om het verleden onder de loep te nemen en bepaalde ideeën en plannen terug te halen. Deze kun je echter beter pas na februari uit voeren. Saturnus en Jupiter zorgen dat je veel informatie opdoet en prima met anderen samenwerkt om nieuwe kennis op te doen. Er is krachtige energie om plannen te maken en ideeën te krijgen. Je bent redelijk nuchter en praktisch, maar soms wel te dominant. Dit kan weerstand opwekken. Beide planeten zorgen ervoor dat jij je kunt concentreren op het verbeteren van mentale en fysieke vermogen.

Er zal eind mei een maansverduistering in jouw teken plaatsvinden. Om je hierop voor te bereiden wordt aangeraden de maanden hiervoor plannen te maken en uit te voeren. Deze Maan zal namelijk zorgen dat je kunt oogsten. Je bent nu zeer passioneel en kunt problemen oplossen. Let op onverantwoord gedrag, omdat dit problemen kan geven. Tracht dus de eerste maanden te werken aan je gedrag en activiteiten. Vanaf 30 mei reist Mercurius tot 23 juni retrograde in de Stier. Er kunnen problemen binnen je gezin of familie zijn, als gevolg van oude wonden en frustraties. Mercurius reist van 27 september t/m 17 oktober retrograde door de Weegschaal en dit biedt financieel wat problemen, waar je voorzichtig mee om dient te gaan, omdat ze moeilijk op te lossen zijn. Van november tot half december zal Mars in je sector van onderbewustzijn bewegen. Je kunt dromen en voorgevoelens krijgen die een weg wijzen. Je staat goed in contact met jezelf. Het is een prima periode om oude problemen op te lossen en frustraties en trauma’s aan te pakken. Er wordt aangeraden het verleden onder de loep te nemen en bepaalde fouten niet meer te maken. Op 4 december vindt er een zonsverduistering in jouw teken plaats en half december zal Mars in jouw teken komen. Dit is een goede energie om het jaar mee af te sluiten. Je kunt, als je daar interesse voor hebt, bezig gaan met nieuwe projecten of opstarten van een eigen bedrijf. Anderen zullen nieuwe kansen krijgen, omdat ze enthousiast en speels in het leven staan. Dingen die je nu ontwikkelt, zorgen de komende jaren voor veel profijt. Let op dat Venus retrograde beweegt en dit kan jouw energie wel eens opvreten. Hierdoor zijn luiheid of moeheid aan de orde en kan je minder goed presteren.

Romantiek en sociale contacten
Uranus zal het hele jaar veel invloed op de romantiek in je leven hebben. Daardoor heb je geregeld behoefte aan spanning in je leven. Zelfs als je een relatie hebt, heb je het gevoel naar mensen te zoeken die spanning in je leven brengen. Je kunt geregeld verliefd worden en anderen kunnen door je sensuele uitstraling aangetrokken worden. Mensen, die een relatie hebben, doen er goed aan zich af te vragen of hun partner dit prettig vindt. Is deze niet jaloers aangelegd, dan is er geen probleem. Zo wel, dan doe je er verstandig aan niet teveel met anderen bezig te zijn. Mars zal januari en februari explosieve energie geven, waardoor je jezelf moeilijk in kunt houden. In een relatie heb je moeite om trouw te blijven. Ben je single, dan ben je vooral gericht op avontuur en het opzoeken van spanning in je leven. Van maart tot half april zal Mars zich echter in jouw sector van relaties begeven. Je bent een stuk serieuzer en gericht op stabiliteit. In een relatie zal je er alles aandoen om het je partner naar de zin te maken. Je kunt zelfs belangrijke besluiten nemen, die de relatie ten goede komen. Ben je single, dan sta je open voor een serieuze relatie en zal het avontuur minder belangrijk zijn. De Zon zal in maart zeer intens zijn en er is dan ook ruimte voor liefdevolle gevoelens tussen jou en anderen, waarbij jij je niet snel inhoudt. Ben je gebonden, dan heb je behoefte je partner te verleiden en wil je warmte en passie ervaren. Voor singles is dit een prima tijd om verliefd te raken. In deze periode kan het zomaar gebeuren dat er liefde op het eerste gezicht is. Toch zal een relatie, die in deze periode plaatsvindt, waarschijnlijk weinig kans hebben.

De retrograde bewegende Mercurius kan in mei en juni een negatieve energie brengen. De passionele Mars zal deze periode ook krachtige energie bieden. Hierdoor kun je met deze persoon een heftige relatie krijgen, waarbij er niet alleen plaats is voor liefde, maar ook voor conflicten en meningsverschillen. Door Mercurius is het overigens mogelijk oude liefde in je leven terug te krijgen. Deze zal waarschijnlijk een grote kans hebben om te slagen. Mars zal van eind juni tot begin augustus meer intimiteit bieden, maar je zult deze liever met familie en vrienden delen dan met een liefdespartner. Ben je alleenstaand, dan kun je soms een intense relatie hebben, maar deze zal waarschijnlijk niet tot iets vasts leiden. De retrograde Mercurius kan in juni voor flink wat negatieve energie zorgen. Dit is een belangrijke tijd voor relaties, omdat je nu drastische besluiten kunt nemen. Dit kan een relatie verbeteren, maar er kan ook een breuk zijn. Als gevolg van Mercurius kan je ook besluiten om nieuwe mensen in je leven te halen. Ook zijn er voor singles kansen op een hernieuwd contact met een ex-partner. Oude vrienden kunnen terug in je leven komen. In september kan een krachtige Nieuwe Maan je emoties prikkelen, waardoor je liefde en passie voelt en deze wilt uiten naar anderen. Je vindt het fijn met mensen te communiceren en leuke dingen te organiseren. Vanaf september zal er een zeer goede energie hangen, waardoor je de rest van het jaar op alle gebieden prima kunt functioneren. Er is veel romantiek mogelijk en jij zit lekker in je vel. Het is dan ook een goede tijd om liefde uit te breiden, nieuwe mensen te ontmoeten en mentaal lekker in je vel te zitten. Familie en vrienden zullen nu ook erg belangrijk voor je zijn.

Carrière en financiën
Uranus zal heel het aar in je sector van carrière verblijven. Dit is een uitstekende periode om bepaalde zaken onder de loep te nemen. Hierbij zullen de transformerende planeten Jupiter, Saturnus en Pluto veel kracht geven. Dit kan in je werk en andere zakelijke aspecten erg veel positieve zaken opleveren. Boogschutters die voorzichtig zijn, doen er goed aan wel buiten hun comfortzone te treden en nieuwe manieren te vinden om te veranderen. Ben je iemand die juist actief en avontuurlijk is, dan zal je zeer productief zijn om projecten op te zetten en onverwachte kansen af te dwingen. Je bent deze periode zeer zelfstandig en bereid veel risico te nemen. Daar zal je over het algemeen veel mee bereiken. Mars zal zich in januari en februari bij Uranus in de sector van carrière voegen. Dit geeft nog extra energie en ambities om veel te bereiken en kansen af te dwingen. Je krijgt veel voor elkaar en bent een ster in het organiseren van activiteiten en brengen van orde. Je bent zowel mentaal als fysiek krachtig. Er wordt aangeraden deze energie te gebruiken om te ontwikkelen en nieuwe zaken te gaan ontwikkelen. Pluto in de Steenbok zal het hele jaar in jouw sector van financiën verblijven. Dit geeft het hele jaar een sterke energie als het om financiële zaken gaat, maar je moet oppassen dat dit ook wel eens fout kan gaan.

Over het algemeen zal je echter een positieve houding hebben en kan je op een vernuftige en verstandige wijze handelen om meer mogelijkheden te vinden om geld te verdienen. Overigens zullen mensen die al vorig jaar bepaalde zaken op hebben gezet, meer succes behalen, dan mensen die nu pas beginnen. Toch zullen veel Boogschutters in staat zijn om controle te houden en goed te blijven presteren. Mars bevindt zich van augustus tot september in jouw sector van carrière. Je bent zeer ambitieus en kunt gericht zijn op het laten slagen van alles wat je voor ogen hebt. Het is ook een prima periode om nieuwe doelen te stellen, maar er wordt wel aangeraden om deze voor de lange termijn te doen. Je hebt dan meer kans om er aan te sleutelen en eventueel te veranderen. Je kunt dan vanaf januari van het volgende jaar goede prestaties neerzetten. Venus en Mars geven hierbij een sterke drive om vooruitgang te boeken. Er zijn vele successen mogelijk. Een maansverduistering zal halverwege november ook een goede energie bieden om nieuwe mogelijkheden af te dwingen. Het is een prima periode om problemen op het werk op te lossen, achterstallige taken af te ronden en jezelf te ontwikkelen. Venus zal vanaf half december retrograde bewegen. Bepaalde problemen kunnen je nu extra veel zorgen baren, maar in principe is dit niet nodig, omdat er genoeg beschermende energieën zijn die zorgen dat je prima blijft functioneren.

Emotionele en fysieke gezondheid
Saturnus en Jupiter zullen je onderbewustzijn prikkelen, waarbij je in het reine probeert te komen met zaken die in het verleden gespeeld hebben. Het kan gebeuren dat je last van bepaalde trauma’s hebt, die je bewust of onbewust de afgelopen periode parten hebben gespeeld. Misschien ervaar je dit verleden nu wel als negatief, maar uiteindelijk zal je merken dat je er wel van kunt leren en ontwikkelen. Vooral teveel sporten, overbelasting van je lichaam en het onvoldoende eten van groente en fruit kunnen je uiteindelijk fysieke problemen geven. Tracht dit anders te doen en zorg ervoor dat je je laat adviseren hoe je het best een trainingsprogramma kunt samenstellen dat goed voor je is. Je bent wel eens impulsief en denkt dan niet altijd even verantwoordelijk na. Je bent dan teveel gericht op avontuur en kunt passioneel en intens reageren. Dat kan jou dan problemen geven, die moeilijk op te lossen zijn. Het zal belangrijk zijn dit te veranderen en controle over jezelf te houden. Het is belangrijk je voedingspatroon aan te passen, zodat je ook op dat vlak gezonder kunt leven. De retrograde Mercurius kan ervoor zorgen dat je rusteloos bent. Je twijfelt aan jezelf en hebt moeite gevoelens te uiten. Hierdoor kun je emotioneel in de problemen komen, tenzij je leert je gevoelens er krachtiger, maar positiever uit te gooien. In de zomermaanden kun je, als gevolg van Venus en Jupiter, energie krijgen om nieuwe activiteiten te gaan ontplooien. Deze kan je wel het beste pas in augustus en september starten. Deze activiteiten kunnen je vooral fysiek, maar ook wel mentaal veel kracht bieden om de rest van het jaar goed in je vel te zitten. Dit zal je emotioneel versterken, vooral omdat Mars en Jupiter deze periode hun krachtige energie op je los zullen laten. Deze energie zal je geest versterken, waardoor je een plezierig gevoel krijgt.

Algemeen voor alle tekens in 2021
Het jaar begint met Jupiter en Saturnus in Waterman. Deze zullen persoonlijkheid bepalen. Afhankelijk van je teken en diverse invloeden uit het verleden vinden er onvoorziene gebeurtenissen plaats. We zullen met financiën bezig zijn, maar vinden het belangrijk veiligheid aandacht te geven. Pluto zal in de Steenbok verschijnen en gericht zijn op transformatie van normen en waarden die mensen de laatste tijd ontwikkeld hebben. Dit gebeurt niet altijd zachtzinnig, maar werkt uiteindelijk zeer helend. Bepaalde tekens krijgen het moeilijk, andere groeien er juist door. Vierkanten tussen Saturnus in de Waterman en Uranus in de koppige Stier brengen veel teweeg. Er wordt voorspeld dat er heel wat verandert. Dit is in februari, juni en vlak voor de kerst. Saturnus zal strijd brengen, waardoor mensen onderling soms wel eens botsen, maar er ook sympathie en empathie kan ontstaan. Let op dat Saturnus een transformerende energie brengt, waardoor we rekening moeten houden dat er opstanden en weerstanden zijn, die chaos en radicale veranderingen brengen. Voordeel aan Saturnus is dat deze intense energie, maar uiteindelijk positieve verandering brengt, zowel individueel als op staatsniveau. Jupiter in de Waterman gaat in mei uit de Waterman, maar komt eind juli terug. We kunnen verbetering zien in relaties en andere contacten. Ook zijn er aanwijzingen op een krachtige stimulans voor de medische zorg en wetenschap. Hierdoor zijn de vooruitzichten op een blijvende remedie tegen covid-19 gunstig. Let op, er zijn energieën die vóór covid-19 en andere ziektes werken, waardoor de angst blijft. In sociale contacten zullen we vrij in de omgang zijn en bereid elkaar te helpen. Jupiter in de Waterman brengt bepaalde normen en waarden. Met Saturnus en Jupiter gezamenlijk in dit teken, kunnen vriendschappen en liefdesrelaties verbeteren. Er zijn mogelijkheden op nieuwe vriendschappen en sociale afstand kan verminderd worden.

Mondiaal kunnen er meer mensen komen, die zich positief met de wereld bezighouden. Het milieu kan profiteren en dat zal hard nodig zijn, omdat wij als mens de Aarde flink vervuild en mishandeld hebben. Hierbij zal Uranus, in de Stier, positief bijdragen. Wetenschap en technologie worden door deze planeet positief beïnvloed en staatslieden zorgen voor positieve invloeden. Meer mensen vinden manieren om te trachten bewuster te leven. We hebben de natuur al een slag toe gebracht en deze lijkt terug te vechten. Dit is een gevaarlijke tendens, waar we als mens en zelfs als kosmos minder invloed op hebben. In ieder geval zal Uranus ons dwingen los te komen van standpunten, waardoor we buiten onze comfortzone treden. Hopelijk op tijd, want dat is zeker nodig. De Tweeling en Boogschutter geven communicatieve en avontuurlijke energie. Daarnaast is Mercurius actief en vooral als deze retrograde beweegt. We hebben de neiging te piekeren en minder te handelen. Half januari beweegt Mercurius naar Waterman om eind januari t/m 21 februari retrograde te bewegen. Vervolgens zal de planeet tot half maart in dit teken blijven. De retrograde beweging laat mensen zich moeilijk uitdrukken en emoties onderdrukken. Eenzaamheid kan mensen depressief maken en we hebben de neiging tot leugens en andere negatieve uitingen. Half mei reist Mercurius door Tweeling en van 30 mei tot 23 juni retrograde door de Stier. De retrograde doet ons aan het verleden denken, waarbij we eenzaamheid mijden en contacten zoeken. Negatief is dat er binnen families problemen en conflicten komen, maar vooral als je die eerder had. Er worden dan oude wonden opengereten en emoties verzwaard. Mercurius reist van 27 september t/m 17 oktober retrograde door de Weegschaal. Venus is aanwezig met de Tweeling op de achtergrond. Mensen zijn romantisch, speels en communicatief. Ook nu hebben mensen moeite met verantwoordelijkheden.


Door de retrograde van Mercurius komen onderbewuste emoties naar boven, waarbij we de neiging hebben te ontkennen. Dit is niet verstandig, omdat we dan intense passionele uitspattingen hebben. Wat betreft erotiek kan Mercurius in de Weegschaal misverstanden geven. Hierdoor ervaren mensen problemen, die een relatie onder druk zetten of erotiek minderen. Ook krijgen mensen oog voor een ander en minder voor een eigen partner. De Maan en Zon hebben veel invloed door verduisteringen. We willen veranderen en energie gebruiken om ons leven een nieuwe wending te geven. Mensen hebben rond tijd de neiging te reizen en geld uit te geven. De maansverduisteringen zijn 9 januari, 5 juli en 30 december. Hierbij zal constant het verleden invloed houden en is er spirituele energie, waardoor mensen de neiging hebben meer met religie of andere levensbeschouwingen bezig te zijn. Op 5 juli zal er veel passie vanuit de Boogschutter komen, waardoor mensen de neiging hebben het avontuur op te zoeken en verantwoordelijkheden achterwege te laten. Andere opvallende periode is 10 juni als de Volle Maan in de Kreeft empathie en spiritualiteit brengt, waarbij nieuwe relaties mogelijk zijn, maar huidige relaties beëindigd of veranderd worden. Er is een ringvormige eclips, die in Nederland en België zichtbaar is. Omdat deze in de Tweeling plaatsvindt, is dit een verademing, wat betreft duidelijkheid in relaties. Er worden problemen opgelost, omdat mensen empathisch zijn en vanuit andere standpunten beschouwen. Eerlijkheid en intellect versterken, maar we kunnen impulsief zijn en voorbarige conclusies trekken. De wereld krijgt halverwege november te maken met een krachtige invloed van de Maan. Mensen zullen op de toekomst gericht zijn en een behoefte hebben plannen te maken voor investeringen, romantiek en financiën. Dingen die we plannen zullen in de lente en eind 2022 vruchten afwerpen. Op 4 december is er een invloedrijke eclips. Vooral intellect, educatie en spiritualiteit krijgen een boost. Er zijn grote veranderingen mogelijk, waardoor de wereld blijvend verandert en ons leven zal beïnvloeden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)