Jaarhoroscoop Kreeft

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli | Jaarhoroscoop 2019 Kreeft

Algemeen 
Je kunt dit jaar te maken krijgen met bepaalde fysieke zaken die je dwingen om maatregelen te nemen.
Met name zelfvertrouwen, Lees van het Sterrenbeeld Vissende week, maand en jaar horoscopen online bij Astroangels.nlzelfbeeld en zorgen die je je maakt wat anderen van jou vinden, kunnen je onder druk zetten. Het zal belangrijk zijn hier wel degelijk over na te denken. Je intuïtie maakt je niet voor niets onrustig. Saturnus zal jou aan de ene kant confronteren met je tekortkomingen, maar aan de andere kant energie bieden om belangrijke veranderingen te ondergaan.

Natuurlijk kun je soms denken hoe het vroeger was en dat je bepaalde dingen gerust kunt doen, omdat anderen dat doen. Uiteindelijk gaat het er echter om wat voor jouw normen en waarden belangrijk is. Verschuil je niet achter allerlei triviale beweringen en wees gewoon eerlijk voor jezelf en anderen. Dit zal jou uiteindelijk veel meer opleveren. Over het algemeen zal dit lukken en wordt het een jaar om beter met energie, mensen en activiteiten om te gaan. Wees serieus en flexibel, dan ga je spiritueel op bijna alle gebieden een goed jaar tegemoet. Intellectueel kunnen er sterke prikkels zijn, waardoor je meer interesses hebt en je daardoor kunt ontwikkelen door alle kennisvergaring en educatieve mogelijkheden die er komen.

Er is wel een duidelijke tweedeling in je leven. Tot eind september zal de energie meer gericht zijn op je thuissituatie, familie en emotionele zaken, waarbij je weinig problemen zult kennen. Na deze maand zal je juist problemen tegenkomen. Je doet er goed aan dan vrienden en andere sociale contacten om ondersteuning te vragen. Positief aan deze periode is dat je op mentaal, intellectueel en psychologisch gebied een flinke groei mee zult maken. Waarschijnlijk omdat je meer geconfronteerd wordt met het leven en daardoor serieuzer in het leven staat. Het wordt een interessant jaar met zakelijke- of privéreizen, religieuze of spirituele ontwikkeling en veel veranderingen. Dit zal voor de gevoelige Kreeft wel stress met zich meebrengen, waardoor er momenten zijn dat je wat onrust kunt voelen, maar uiteindelijk zal je merken dat je prima ontwikkelingen meemaakt. Voor jezelf zal je vooral qua innerlijk, maar ook qua uiterlijk veel meer betrokken worden met de diepte van het leven en de manier hoe je met mensen om kunt gaan. Je zult lekker in je vel zitten en kunt over het algemeen het jaar goed afronden, waarbij dus de periode vanaf oktober de grootste veranderingen zal laten zien.

Romantiek en sociale contacten 
Saturnus en Pluto staan dit jaar in oppositie in je sector van relaties. Ze bieden op persoonlijk gebied een energie, waardoor de Kreeft van fouten leert en over emoties nadenkt. Je bent toegewijd en werkt aan verbetering van sociale contacten en liefdesrelaties. Het is een jaar om contacten met mensen te herstellen, maar ook af te breken. Mensen met wie je een goede band hebt, zullen belangrijker worden. Zondag 6 januari rond 2:00 vindt er een, voor Nederland niet zichtbare, zonsverduistering plaats, maar de Kreeft merkt deze wel op. Je bent in staat je door die energie op te laden. Gebonden mensen kunnen problemen oplossen en zichzelf analyseren. Singles kunnen een nieuwe relatie opstarten, waarbij ze in staat zijn tekortkomingen op te lossen.

De maansverduistering in het midden van juli biedt krachtige energie om problemen uit eerdere relaties te rationaliseren en te bedenken hoe je het anders aan kunt pakken. Hierdoor ben je in staat een relatie met een ex-partner te herstellen of een nieuwe relatie aan te gaan. Ook kun je oude gewoontes afleren. Gebonden mensen kunnen de energie gebruiken om anders in de relatie te staan. In de periode vlak voor en tijdens de herfst is er een gelukzalige energie. Singles kunnen actief in staat zijn om serieuze en liefdevol mensen aan te trekken. Gebonden Kreeften bieden veel liefde, maar door een strijdbare energie kunnen ze ook wel te maken krijgen met conflicten.

Eind september t/m oktober moet je oppassen, omdat Saturnus en Pluto een vierkant in de Weegschaal aangaan. Pluto zorgt voor strijdbare energie, maar Saturnus biedt liefde en warmte. Daarnaast zal Jupiter, in de Boogschutter, een sextiel met ze vormen. Vind je een evenwicht in alle energieën, dan zal je krachtig in de liefde staan en bied je veel warmte en respect aan een partner. Singles hebben een sympathieke en warme uitstraling, waardoor ze mensen aantrekken. Jupiter biedt hierbij enthousiasme, humor en levensvreugde.

Oktober t/m half december reist Mercurius in de Schorpioen en dit biedt opwindende momenten, vooral omdat Mercurius, Venus, de Zon en Mars een heftige verbinding met Uranus en Neptunus aangaan. Je kunt nu een heel ander soort mens aantrekken en dat zal je niet eens tegenvallen. Het 1ste deel van november zal Mercurius een korte periode retrograde in de sector van romantiek bewegen. Oude problemen lijken terug te komen, maar lukt het jou om deze op te lossen dan kun je de vruchten hiervan plukken. Sta open voor mensen en ga hier actief mee bezig.

Mars verblijft vanaf half november de rest van het jaar in je sector van romantiek en biedt veel kracht en passie. Gebruik je de energieën goed, dan kun je de rest van het jaar een prima contact hebben met je partner en andere sociale contacten. Voor singles bestaat de kans dat een relatie met een ex-partner hersteld wordt. Daarnaast zal je passioneel en opwindend overkomen, waardoor avontuur en erotiek vergroot kunnen worden.

Singles kunnen hierdoor iemand in hun leven zoeken die voor opwinding en avontuur zorgt. Gebonden mensen zijn gericht op intimiteiten, passie en liefde. December zal ook veel opwinding kennen. Jupiter reist naar de sector van romantiek en relaties. Hierdoor ben je meer in staat om nieuwe vrienden te maken. Je bent betrokken en sympathiek en mensen gaan graag met je om. Je bent in staat minder streng in het leven te staan en zoekt plezier op. Tenslotte zal er 26 december rond 5.00 een, voor Nederland niet zichtbare, zonsverduistering zijn. Deze werkt hetzelfde als aan het begin van het jaar, waardoor bepaalde zaken opgelost worden en je het jaar op een fijne manier afrondt.

Carrière en financiën
Het wordt een jaar met succes, maar ook geduld, omdat emoties en privéproblemen je parten spelen. Lukt het deze te overwinnen dan kan je veel bereiken. Jupiter zal tot eind september in jouw sector van carrière verblijven, wat positief is voor mensen die een nieuwe baan ambiëren of mensen die een eigen bedrijf starten. Succes is mooi, maar uiteindelijk gaat het erom of je gelukkig bent. Mensen met een eigen bedrijf hebben grotere kansen om te ontwikkelen. Het geluk kan dus voor alle Kreeften sterk zijn en zorgen dat je kunt bereiken wat je wilt. Financieel is het geen slecht jaar. Mensen die vorig jaar te weinig hadden of in de problemen zaten, hebben betere vooruitzichten. Wil je meer verdienen? Blijf actief en verantwoord, dan dwing je kansen af. Mensen die beleggen hebben de grootste kans als ze dit doen in de farmacie en bedrijven die zich richten op medische- en natuurproducten.

De Volle Maan van 21 januari geeft kracht om minder sociaal wenselijk te zijn en actief te zijn. Je bent krachtig en assertief en komt voor jezelf op. Uranus in de Ram zal van 1 januari t/m half februari impact hebben, omdat deze een band aangaat met Mars. Je kunt achterstallig werk afronden en met nieuwe zaken aan de slag. Begin maart reist Uranus naar het gebied van de Stier. Dit is opwindend, omdat je nieuwe mensen kunt leren kennen, die een gunstige toekomst beloven. Venus heeft positieve invloed op financiën, maar dit kan per maand veranderen. Neem niet teveel risico. Omdat Venus wisselvallig is, zal je alert moeten zijn wat je met geld doet. Goede investering op verkeerde momenten kunnen dramatisch verlopen. Ook wordt afgeraden schulden te maken, omdat deze moeilijk af te lossen zijn. Begin april tot begin augustus reist Venus door de Tweeling. Mensen die in de handel, marketing, reclamewereld, educatie en met uitgeverijen werken, kunnen vooral profiteren.

Wil je beleggen dan zijn telefoonbedrijven, transportwereld en media prima objecten. Let op dat er in juni minder gunstige periode is, omdat Venus retrograde beweegt. Vertragingen en irritaties kunnen jou parten spelen. Wil je financieel iets doen, laat je dan voorlichten en doe niets wat afgeraden wordt. Eind juli verbindt Mars in de Leeuw zich met Jupiter in de Boogschutter, die beloningen brengen.

De Nieuwe Maan van 28 oktober vindt plaats in je sector van financiën, wat negatieve energie geeft, waardoor je op moet letten met wat je doet. We willen waarschuwen voor drie vierkanten van Jupiter en Neptunus. Deze zijn halverwege januari, juni en eind september. Je kunt dan teveel liefde voor geld hebben en daar wordt voor gewaarschuwd. De twee verbindingen die Venus en Jupiter aangaan, eind januari en eind november zijn positief om financiële vooruitgang te boeken. Luister naar advies en handel adequaat. We willen wijzen op energie van Mercurius, die eind juni, halverwege juli en het 2de deel van augustus in de Leeuw is. Er zijn kansen, maar blijf nadenken en handel niet te impulsief.

Emotionele en fysieke gezondheid
Saturnus beweegt door je sector van gezondheid en zorgt ervoor dat je algehele weerstand verlaagd. Een vermoeide Kreeft kan chagrijnig zijn en dit kan zijn weerslag hebben op contact met mensen in je omgeving. De conflicten en problemen die daaruit ontstaan, kunnen stress geven. Met name de laatste maanden kunnen er problemen in je gezin of familie zijn. Tracht deze op te lossen als je merkt dat je ziek wordt. Harmonie en liefde zullen de beste medicijn zijn. Vermijd teveel genotsproducten zoals drugs, nicotine en alcohol. Ook suiker kan funest zijn, omdat je bloedsuikerspiegel verstoord kan raken, wat voor algehele vermoeidheid zorgt. Het zal belangrijk zijn om evenwicht te vinden door de tijd en energie die je dit jaar gebruikt te reguleren. Voel je je moe, ga dan niet te lang door, maar neem rust wat vaker.

Omdat het een jaar van verandering is, zullen er kansen, die ook voor lasten zorgen. Je zult duidelijke grenzen moeten stellen en bepaalde dingen elimineren die je gezondheid onder druk zetten. Je kunt er moeite mee hebben om jezelf te vertrouwen. Bedenk dat dit uitermate belangrijk is om lekker in je vel te zitten. Met name Saturnus zal ondersteuning geven en ervoor zorgen dat je energie krijgt om je vertrouwen te versterken. Deze planeet staat in jouw teken en in de sector van zelfbewustzijn, waardoor er meer discipline is. Pluto zal je in sector van gezondheid verblijven en ondersteunen om juiste keuzes te maken en te transformeren. Je planeet van gezondheid, Jupiter, zal vanaf oktober in deze sector verblijven, waardoor je je bewust bent van goede en minder goede keuzes. Ook kun je ondersteuning vragen van mensen in je omgeving, maar die moet je dan wel zelf vragen. Tenslotte is het belangrijk hobby’s en andere bezigheden in je leven te implementeren.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde. We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden.

Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.