Terug naar overzicht

Medium Xandra, fotografeerd Orbs, Entiteiten, UFO stralingen.

geschreven door:

Medium Xandra op 25-09-2020 om 08:48

Wanneer is het mogelijk om dit bijzondere waarneembare wat niet met het blote oog te zien is te mogen fotograferen. Het van nature afstemmen in een andere frequentie radiogolf waarin ik mag verkeren tijden mijn leven als medium.
Vanaf mijn derde jaar ben ik me bewust geworden dat ik contact mocht maken met het onzichtbare via een speelgoed telefoontje in het jaar 1975. Ik weet het nog goed.
Mijn moeder was in de kamer en ik zat naast haar op de grond met het speelgoed telefoontje het telefoontje begon uit zichzelf te rinkelen. Verbaasd keek ik mijn moeder aan en nam op, aan de andere kant was de stem met ome Gijs en de gebakken peren want dat zei ome Gijs altijd.
Ik zeg tegen mijn moeder ome Gijs aan de telefoon zo bijdehand dat ik al was. Mijn moeder gaf aan dat ome Gijs net was overleden.
Iedereen kent mij als relatie medium Xandra waarbij ik al ruim meer dan 10 jaar met passie mijn missie vervul als medium.

Wil ik nu toch iets heel bijzonder extra’s delen al aantal jaren wanneer ik fotografeer komen er orbs of entiteiten of ufo stralen op de foto’s die ik mag maken zichtbaar ik zal hier een aantal foto’s met u delen.

Ik zal u proberen de komende tijd over dit fenomeen op hoogte te houden.

 

 

 

                                     

 

Warme Groet Xandra box 0230

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)