Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 27

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden Weegschalen zijn deze week graag aan het werk en vergeten dan wel eens dat er ook nog een sociale kant aan je leven zit. Heb je een partner die jou hierin vrijlaat, dan is er vrij weinig aan de hand. Heb je echter een partner, die hier moeilijk over doet, dan zal het lastiger zijn om de relatie goed te houden. Er wordt in dit laatste geval aangeraden geregeld tijd aan je partner, geliefden en vrienden te besteden. Al is het alleen maar door aan te geven dat er vanzelf wel een moment zal komen dat je weer meer tijd hebt. Eigenlijk zal je t/m donderdag minder emotioneel en liefdevol zijn. Vanaf vrijdag zal dit veranderen en komt er liefdevolle energie op je af. Deze kan je in het weekend gebruiken om het een en ander in te halen wat betreft vrienden en familie, maar ook zeker naar je partner en/of gezin. Voor singles is het een bijzondere week, waarbij je t/m donderdag eigenlijk weinig tijd voor de liefde hebt. Je vindt dit ook niet erg, omdat je het wel fijn vindt om met zakelijkheden bezig te zijn. Toch zal je zondag t/m dinsdag, in de weinige tijd die je voor ontspanning hebt, in staat zijn om mensen aan te trekken. Je bent sensueel en aantrekkelijk, waardoor mensen zeker aandacht aan je kunnen schenken. De kans dat je hier echter echt iets serieus mee doet, zal klein zijn. Woensdag en donderdag zijn voor liefde en sociale contacten niet de juiste dagen. Vanaf vrijdag zal de energie je prikkelen en zal je meer in staat zijn de liefde op je pad te laten komen. Je kunt communicatief open zijn, waardoor je mensen kunt bekoren. Er wordt aangeraden het weekend te gebruiken voor dates of om te stappen.

Carrière en financiën
Er komen op gebied van je carrière mooie momenten aan, waarbij je ambities gebruikt worden om je reputatie te verbeteren. Je hebt veel contacten en zal met leidinggevenden, collega’s en autoriteiten goed kunnen communiceren. Het is een prima week om te kopen en te verkopen. Je zult meestal veel geluk hebben, maar heb je een gezonde relatie, dan kan je meer bereiken dan singles of mensen met een mindere relatie. Rahu en Mars kunnen tot woensdag flink wat energie brengen, waardoor jij over het algemeen veel fantasie hebt en daardoor in staat bent zowel financieel als materialistisch nieuwe kansen af te dwingen. Overdrijf dit niet teveel, dan kan je de week prima starten en het geluk aan je zijde hebben. Je kunt in contact met collega’s prima voor de dag komen en kunt prima samenwerken. Je moet tot woensdag opletten dat de energie soms wisselvallig kan zijn en jou onrust brengt. Saturnus in de Waterman kan tegenstrijdige energie brengen en dat kan chaos brengen. Je moet dan oppassen dat je concentratie verzwakt en je uit balans kunt raken. Zondag t/m dinsdag ben je vooral veel bezig met zakenreizen, papierwerk, het beantwoorden van mails en telefoontjes en vergaderingen. Vanaf woensdag komt er meer rust, maar is de Weegschaal wel meer gericht op het privéleven en minder op zakelijk gebied. Gelukkig zullen Mars, Uranus en Mercurius op zakelijk gebied wel zoveel kracht geven dat je ordelijk en sympathiek bezig bent. Woensdag en donderdag ben je een manusje van alles en kan je eigenlijk alles aan wat je moet doen. Vrijdag t/m zaterdagochtend kan je prima handelen en hangt er energie om contracten en financiële deals af te sluiten. Zaterdagavond kan je beter werk laten liggen en je meer richten op familie, vrienden en de liefde.

Mentale en fysieke gesteldheid door de invloed van Rahu
We kunnen op mentaal en fysiek gebied een krachtige energie ervaren vanaf de conjunctie van Rahu en Mars. Ik wil de speciale aandacht op de combinatie leggen. Rahu is de noordknoop van de Maan en, alhoewel het geen fysieke planeet is, kan de impact krachtige invloed hebben op het leven van de mensen. Deze kracht creëert flink wat illusie en roept een sterk verlangen op naar materialistische zaken zoals geld en bezit. Qua ontwikkeling is er invloed op de IT-sectoren en het ontwerpen van technieken en uitvindingen. Er kan dus een belangrijke vooruitgang zijn. Rahu en Mars staan beiden in de Ram, waar Mars weliswaar vanaf woensdag niet meer in staat, maar de impact zal onvoorspelbaar zijn. De gemiddelde mens zal hier geen last van hebben, maar de verwachtingen zijn dat er voor het noordelijk halfrond van de Aarde voorzichtigheid gevraagd wordt. De agressie wordt ernstiger en een misstap kan wel eens desastreuze gevolgen hebben. Dit kan tot woensdag heftig zijn, daarna komt er een relatief rustige periode. Vanaf de helft van juli kan de energie zich opbouwen, waarbij van begin augustus tot de helft van die maand een hoogtepunt is, waarbij er veel kan gebeuren. Ook al neemt de energie hierna af, toch zullen september en oktober nog onder invloed van Rahu staan.

De grootste problemen verwachten we tot woensdagavond. Rahu en Mars, in vuurteken Ram, kunnen zorgwekkende energie geven. Dit kunnen ernstige natuurrampen, besmettelijke ziektes die ernstige vormen aannemen of rampen zijn die met kernenergie te maken hebben. Dit zijn voorbeelden, maar het is niet te voorspellen op welk gebied de grootste risico’s liggen. Rahu is chaotisch en kan soms bij vlagen opspelen. Mars is vurig en geïrriteerd en dit zorgt voor deze wisselvallige situaties. Let wel, dat het niet altijd negatief hoeft te zijn. Er is bij deze combinatie een tegenstrijdig karakter. Het kwade en goede zullen dan ook strijden en laten we hopen dat het goede het overwint. Of het jou als persoon zal raken, is afhankelijk van je sterrenbeeld en andere aspecten zoals waar je woont, opvoeding, kansen die je in het leven gehad hebt en andere factoren die jou als mens gevormd hebben of nog vormen. We zullen de komende weken berichten wat je kunt doen negatieve invloeden zo klein mogelijk te houden en het positieve van Rahu te gebruiken. Deze week zal de invloed van Rahu en Mars meer liggen op het wereldtoneel en mensen in oorlogsgebieden of plekken waar er kans op ernstige natuurrampen is. Dus minder problemen voor de individuele mens. Dat betekent niet dat we helemaal niets gaan voelen, omdat oorlogen en andere dramatische gebeurtenissen ons indirect kunnen raken.

Deze week kan de Weegschaal beter wat meer rustpauzes inplannen. Met name ontspanning in de vrije natuur is belangrijk, omdat je dan goed tot jezelf kunt komen. Neem je partner, een goede vriend(in) of familie mee en zorg ervoor dat je alle spanning even los kunt laten. Dit zal je goed doen. Er gaat een duidelijke waarschuwing uit naar het gebruik van suiker. Teveel suiker, kan ervoor zorgen dat je op latere leeftijd problemen kunt krijgen met de nieren en andere organen. Je moet er dus mee oppassen en zo nodig minderen, zodat je niet ongemerkt in de problemen komt. Je kunt die waarschuwing beter serieus nemen voor het te laat is. Let overigens op dat je, bij activiteiten die je doet, je onderrug niet teveel belast. Er zijn aanwijzingen dat deze kwetsbaar kan worden en dan ook door kan stralen naar je benen, schouders en nekstreek. Let goed op je houding. Voor mensen die niet sporten is het aan te raden actiever bezig te gaan, zodat je minder blessures zult krijgen.

Overzicht voor alle tekens
We gaan een periode in van retrograde planeten, die flink wat invloed hebben op het leven dat wij leiden. Het verleden, heden en de toekomst kunnen wel eens sterk met elkaar verbonden zijn en dan ook flink wat kracht hebben om ons na te laten denken. Het wordt een periode, waarin we in staat zijn om na te denken over ons handelen en de dingen die we verkeerd of juist goed hebben gedaan. Pluto
zal tot 8 oktober retrograde bewegen en haalt het verleden terug. Deze is wel gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben om normatief voor anderen te zijn, maar zichzelf daarin te vergeten. Er wordt aangeraden heel goed naar je eigen gedrag te kijken en niet teveel bezig te zijn met anderen de les te lezen. Verbeter de wereld, maar begin bij jezelf. Respect en waardering zijn deze week verstandig, waarbij we elkaar niet moeten overtuigen van ons gelijk. Net als vorige week zullen groepen mensen tegenover elkaar staan en zal de maatschappij druk ervaren. Zoals we eerder aangaven is het belangrijk je afzijdig te houden en bij negativiteit weg te blijven. Donkere energieën teisteren de wereld en ons land zal daar niet bij weg kunnen blijven. Zoals we zeiden, zorgt de invloed van Rahu dat vuurhaarden overal op de wereld voor onrust zorgen. De wereldorde kan weleens met veranderingen te maken krijgen. Of deze nu al gebeuren, is absoluut niet te zeggen, maar we gaan naar een tijd toe, waarin er ons heel wat te wachten staat.

Neptunus beweegt tot begin december retrograde, waardoor we te maken krijgen met dromen met een voorspellende waarde, intuïtieve gevoelens en verhoging van het contact met de hogere wereld. Dit laatste kan deze week bijzonder zijn, omdat mensen die er gevoelig voor zijn, krachtige boodschappen doorkrijgen. Mediums en andere spiritueel begaafde mensen kunnen veel informatie geven. Hierdoor raden we zeker aan deze week contact te zoeken met onze consulenten en hen een voorspelling te laten doen op grond van boodschappen die zij doorkrijgen. Deze kunnen een sterk gehalte van het verleden bevatten. Deze kan je in toekomst gebruiken om je leven een verandering te laten ondergaan, maar ook om problemen op te lossen. Mars zal t/m dinsdag in de Ram verblijven en dit geeft erg veel passie aan mensen, waardoor de 1ste dagen van de week gunstig zijn voor avontuur, passie en erotiek. We kunnen hierbij ook de energie van Venus in de Tweeling ervaren en ook deze energie is gericht op avontuur en romantiek. Let dus op dat Rahu voor verleidingen en uitdagingen kan zorgen, die voor zowel singles als gebonden mensen gunstig of minder gunstig uit kunnen pakken. Houd dit goed in de gaten. Omdat ook Saturnus tot eind oktober retrograde in de Waterman beweegt, zal er tegenstrijdige energie zijn en dit kan wisselvalligheid en dus ook chaos brengen.

Veel mensen kunnen deze eerste periode van de maand geregeld in de war raken. Vanaf woensdag zal er meer rust bij de individuele mens komen en kunnen we in de maatschappij een betrekkelijk relaxte energie ervaren. Er wordt aangeraden je meer te richten op liefde, vriendschap en sociale contacten, maar minder op erotiek. Er is weinig stress in ons directe leven en we kunnen dan zeker belangrijke beslissingen nemen en activiteiten plannen om het leven een positieve wending te geven. Mars reist vanaf woensdag door de Stier om Uranus gezelschap te houden. Mars blijft daar tot de laatste week van augustus. Over het algemeen zal deze combinatie gunstig zijn en zal Mars minder invloed van Rahu ondervinden. Zowel materieel, financieel als educatief kunnen we veel mogelijkheden zien om te ontwikkelen. Let wel enigszins op de seksualiteit die Mars los kan maken, waardoor contacten met collega’s, klanten en leidinggevenden verward kunnen worden met erotische emoties. Gelukkig zal de Zon in de Kreeft zorgen dat we grenzen stellen en zullen de meesten geen dingen doen, waar ze later spijt van hebben. Mercurius is vooral op communicatief gebied actief, waardoor veel mensen zich prima verwoorden en er daardoor een gunstige energie is voor mensen die op school zitten, moeten studeren of op zakelijk gebied belangrijke besluiten moeten nemen. Vanaf woensdag zal Mercurius de Zon in Kreeft gezelschap houden. Dit brengt onder mensen sympathie en laten we hopen dat we ons hier bewust van zijn. De wereldorde staat onder druk en laten we onze eigen maatschappij niet stuk maken door hieraan mee te gaan doen, hoe goed dit ook te begrijpen is. Het wordt een wisselvallige week, waarbij goed en kwaad elkaar afwisselen, maar blijven we positief, dan overwint het goede.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)