Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 22

Vragen over de Liefde, Werk of Financiƫn? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze periode zeer spraakzaam en vindt het erg leuk om geregeld met je partner leuke dingen te doen of er op uit te trekken. Je komt verleidelijk over, waardoor je partner vaak gevoelens van trots kan ervaren. Ook ben je op erotisch gebied actief, waardoor je partner niets tekort zal komen. Het kan een week zijn, waarin jullie op korte termijn een reis plannen. Zondag t/m dinsdagochtend moet je wel opletten dat er mensen zijn, die tussen jou en je partner in komen te staan. Tracht de vrede tussen jullie zelf te bewaren. Dan zal je hier prima mee omgaan en zal jullie liefde alleen maar groeien. Woensdag tot donderdagavond zal wat minder zijn, omdat je druk met andere dingen kunt zijn. Donderdagavond zal de liefde weer terugkomen en is er deze week geluk te bespeuren, zowel op romantisch als erotisch gebied. Het is een goede periode om jezelf eens te verwennen met leuke kleding of leuke activiteiten.

Singles
De liefde zal deze week sympathiek en warm zijn. Je hebt veel idealen en behoefte aan een nieuwe partner. Je bent verleidelijk en trekt makkelijk mensen aan. Er wordt aangeraden om niet naar cafƩs en andere uitgaansgelegenheden te gaan, maar naar evenementen die op cultureel of intellectueel gebied gegrond zijn. Daar zal je veel meer kans maken op een duurzame relatie. Je hebt nu eenmaal behoefte aan iemand die niet alleen fysiek aantrekkelijk is, maar ook intellectueel op ƩƩn lijn met je zit. Je kunt zondag t/m dinsdagochtend beter niet teveel met romantiek bezig zijn. Er zijn storende energieƫn die voor misleiding en andere problemen zorgen. Ook dinsdagmiddag t/m donderdag zal liefde moeilijk te vinden zijn, maar dan komt het meer, omdat je het erg druk hebt. Vanaf donderdagavond zal dit gaan veranderen. Er komt veel ruimte voor romantiek en je zult sensueel en aantrekkelijk zijn, waardoor er een zeer grote kans op een nieuwe relatie is. Dit ligt er dan wel aan naar welke omgeving je gaat.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Weegschaal is plichtsgetrouw en wil zich meestal 100% inzetten. Aan het begin van deze week, zal je daar wel wat moeite mee hebben. Je lijkt meer behoefte te hebben aan leuke activiteiten in je privĆ© en minder in werk. Toch vind je dit niet prettig en kom je met jezelf wat in de knoop. Je balans lijkt verstoord en je hebt moeite de relaties met andere mensen te onderhouden. Je kunt hierdoor wat stress ervaren, waardoor je nieren en je blaas kwetsbaar kunnen zijn. Let er op dat je zo min mogelijk suiker gebruikt en drink voldoende water om jouw nieren de kans te geven schoon te spoelen. Je doet er verstandig aan niet al te vet te eten en in de vrije tijd die je hebt, voldoende ruimte te maken voor sporten en wandelen. Daarnaast kunnen passieve hobbyā€™s heilzaam zijn.

CarriĆØre en financiĆ«n
Er komt een prima energie aan die zorgt dat je op prettige wijze met mensen omgaat. Je kunt daardoor goed samenwerken en bent in staat je mening te verkondigen en gevoelens te uiten. Daardoor zullen mensen respect voor je hebben en dit biedt perspectief om je kansen te vergroten en meer te bereiken. Omdat er een intellectuele energie is, ben je op gebied van educatie en cultuur ook zeer sterk en kun je hier prima gebruik van maken om nieuwe kennis op te doen. Ook zal het tot eind juni een prima tijd zijn voor zakelijke reizen, onderwijs en culturele activiteiten. Zondag t/m dinsdagochtend is een zeer geschikte tijd om achterstallig werk af te ronden of kleine klussen te doen. Je kunt veel werk afronden, waardoor er meer ruimte komt om je op de werkelijk belangrijke zaken te storten. Collegaā€™s kunnen jou deze tijd flink wat inspiratie bieden. Let op dat er van dinsdagmiddag t/m donderdag misleidende energie is, waardoor niet alles goed zal verlopen. Er kunnen mensen zijn, die jou flink tegenwerken. Dit kan gaan om concurrenten, mensen die jou baan willen, maar ook mensen die jij normaal kunt vertrouwen. Blijf rustig en tracht er achter te komen, waarom mensen dit willen. Begrip en respect zijn de voornaamste wapens om problemen op te lossen. Wees vooral geduldig en laat je niet meeslepen in conflicten of andere problemen. Donderdagavond t/m zaterdag zal er een positievere energie zijn. Het kan een vruchtbare periode zijn, waarbij er zelfs grote veranderingen in je zakelijke leven op kunnen treden. Je kunt op financieel gebied goed handelen en bent ook in staat om te onderzoeken wat je kunt doen om in het leven te slagen. Het geluk zal met je zijn, maar je moet deze wel zelf afdwingen.

Wat brengt de week voor alle tekens?
De Volle Maan van vorige week inspireert nog steeds tot nieuwe ideeƫn als je maar openstaat voor kansen die zich voordoen. Zowel persoonlijk als professioneel is het een prima week om nieuwe mensen te ontmoeten. Ceres beweegt retrograde in Steenbok terwijl Pluto tot april 2026 retrograde in de Stier beweegt. Dit duidt op een periode van vooruitgang, maar ook op vertraging, waardoor we alert moeten blijven en controle moeten houden op wat we willen bereiken. Mercurius staat ook in de Stier en helpt praktische ideeƫn te bedenken om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en zal voorwaarts bewegen. Daardoor komt er meer energie om te vertrouwen op eigen talenten, maar staan we open voor ideeƫn en gedachten van anderen. Venus in Tweeling voegt een plezierige energie toe en geeft sociale verbinding en plezierige communicatie. De Zon staat ook in de Tweeling en dit is gunstig voor nieuwe ideeƫn en activiteiten. Hierdoor trekken er veel mensen op uit en hebben ze ook veel behoefte om te communiceren. Ook Jupiter in de Tweeling brengt deze week expansieve en optimistische energie. Het is dus een tijd van groei, ontdekking en nieuwe kansen op gebied van leren, communicatie en reizen. Maandag geeft energie van Mercurius, die een sextiel met Saturnus vormt, uitstekende kracht voor serieuze gesprekken en maken van lange termijnplannen. De planeet staat garant voor goede communicatie en intellectuele kracht, waarbij discipline en structuur belangrijk lijken te zijn. Dit zorgt dat we problemen beter oplossen en weloverwogen beslissingen nemen. We raden aan om deze dag belangrijke besprekingen of onderhandelingen te voeren. Dinsdag vormt Mars een vierkant met de retrograde Ceres. Dit geeft mogelijkheid tot actie van Mars, terwijl Ceres zorgt voor zorg en voeding. Dit kan spanning en conflicten aanwakkeren. Gevoel van frustratie of onenigheid over diverse zaken zijn zeker mogelijk.

We adviseren extra geduldig en begripvol te zijn, vooral in persoonlijke relaties of situaties. Woensdag vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit bevordert vooral een harmonieuze communicatie en begrip in zorgsituaties. Dit geeft gunstige momenten om oude kwesties rond verantwoordelijkheid en zorg opnieuw te bespreken en herzien. We moedigen je aan om openhartige gesprekken te voeren over emotionele behoeften en ondersteuning. Je kunt donderdag de energie van het laatste kwartier van de Maan in Vissen voelen. Deze markeert een periode van het loslaten van oude frustraties. Wel dien je intuĆÆtie te gebruiken om oude projecten en afronden van emotionele processen vorm te geven. Het is belangrijk om nu tijd te nemen voor zelfreflectie en meditatie en te focussen op het loslaten van wat niet langer dient. Dit kan leiden tot versterken van ons zelfbeeld. Vrijdag zal Mercurius in conjunctie met Uranus staan en zorgen voor onverwachte inzichten en doorbraken. Uranus staat bekend om een revolutionaire en innovatieve energie, waardoor ons denken of communicatie sterk kan veranderen. Dit is een uitstekende dag voor het bedenken van creatieve oplossingen en omarmen van nieuwe ideeĆ«n. We waarschuwen voor impulsiviteit, omdat je zaterdag in de problemen kunt komen als je te onverhoeds actie onderneemt. Eind van de week bevordert een sextiel tussen Mercurius en Neptunus vooral de creatieve en spirituele communicatie. Het is een geweldige tijd voor artistieke inspanningen, dromen en intuĆÆtieve inzichten. Tegelijkertijd zorgt de driehoek tussen Jupiter en Pluto voor energie, die voor transformatie zorgt. Er zijn nu groeimogelijkheden om ambitieuze doelen te bereiken en persoonlijke of professionele transformatie te ervaren. Wij adviseren vooral deze dag te gebruiken voor zelfontplooiing en nastreven van grote dromen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(ā‚¬0,90/min)
BE: 0907-37071
(ā‚¬1,50/min)