Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 10

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Je bent iemand die goede en mooie omgangsnormen weet te waarderen. Je wilt dat andere mensen zich fijn voelen en gaat daar ver in. Veel mensen vinden deze eigenschap erg prettig aan je. Toch dien je er deze week voor te zorgen dat je duidelijke grenzen aangeeft. Er zijn aanwijzingen dat mensen jouw spontaniteit en vrijgevigheid verkeerd uitleggen. Er zijn veel planetaire invloeden, die jouw emoties, maar ook die van anderen flink kunnen storen. Onder andere de ogenschijnlijk liefdevolle Venus kan nu wel eens minder goed op jou inwerken. Je hebt een bepaalde uitstraling, die mensen onzeker kan maken, waarbij ze niet doorhebben dat jij innerlijk ook wel eens kwetsbaar bent. Toch kan die energie er ook voor zorgen dat er personen juist naar je toegetrokken worden. Sta je daar open voor dan is er zeker iets spannend uit te halen. Pas natuurlijk wel op als je gebonden bent. Je moet wel opletten als er mensen zijn, waar jij minder goed mee op kunt schieten. Jij kunt dan mensen wegduwen en er zijn dan ook conflicten mogelijk als ze jouw openheid niet prettig vinden. Singles kunnen er mee omgaan en zoeken dan juist manieren om toch met elkaar om te gaan. Gebonden Weegschalen moeten er echter goed voor oppassen dat ze niet in bedrieglijke of problematische situaties terechtkomen.

Carrière en financiën
Je werkt hard, maar toch zal je niet altijd het gevoel hebben dat mensen het waarderen. Je voelt je hier onzeker door en je hebt dan de neiging om juist te doen alsof je het allemaal wel weet. Dit kan niet bij iedereen even goed vallen. De Zon, Mercurius, Venus en Mars oefenen veel invloed uit en zullen er voor zorgen dat je nog wel eens minder goed kunt incasseren als mensen kritiek hebben. Je voelt je kwetsbaar en dat is de reden waarom je denkt dat mensen jou niet waarderen. Je lijkt het wel nodig te hebben dat mensen extra complimentjes aan je geven. Als je deze niet krijgt, word je onzeker. Probeer daar anders mee om te gaan en laat duidelijker zien wie je bent en wat je eigenlijk wilt. Mensen om je heen reageren namelijk niet anders, maar jij wel. Als je jezelf weet te waarderen, zal je merken dat je minder op zoek bent naar complimentjes. Je ziet dan vanzelf dat mensen je zeker wel waarderen. Let op dat het sterrenbeeld Waterman aan het eind van de week voor conflicten kan zorgen. Je assertiviteit wordt iets te heftig, dus houd jezelf onder controle en let op wat je zegt en hoe je dat zegt.

Mentale en fysieke gesteldheid
De kracht van de Nieuwe Maan zal zaterdag om 11:23 op zijn sterkst zijn, maar eigenlijk zullen we de hele week de energie voelen, mede omdat er gunstige planetaire standen zijn. De Nieuwe Maan zelf zorgt voor overgang van moeheid naar nieuwe en verkwikkende energie, die de lentegevoelens inluidt. Mensen krijgen de hele week nieuwe gedachten en fijne gevoelens. Omdat de Nieuwe Maan in Vissen beweegt, zal er spirituele energie zijn, die we kunnen gebruiken van de Volle Maan van vorige maand naar de Volle Maan deze maand. Ook zal er gastvrije energie zijn, waardoor veel mensen ook erg open naar elkaar zijn. Het wordt een week van fantasie en versterkt onderbewustzijn. Intuïtie zal zeer intens zijn en we kunnen een sterke behoefte voelen om onszelf flink te verwennen. Er komt een kosmische energie, die kan zorgen voor genezing en verlichting van pijnen en mentale problemen. Er wordt dan ook aangeraden deze week te gebruiken voor het oplossen van dingen waar je al een tijd mee loopt. De energie is gunstig en niet alleen zakelijk, sociaal of in de liefde, maar dus ook qua gezondheid. Binnen bepaalde stromingen van de astrologie wordt er zelfs vermeldt dat we krachtige spirituele genezende energie krijgen, die tot september doorgaat als de Volle Maan dan in de Vissen staat.

Een Weegschaal voelt zich krachtig als er veel balans is, maar zeer destructief als er weinig balans is. Helaas is de Weegschaal afhankelijk van de omgeving, omdat hij daar minder invloed op uitoefent. Dit teken heeft de neiging dit te compenseren door alcohol en veel suikerproducten te nuttigen. Als Luchtteken zijn het gevoelige mensen die veel bewegen. Wanneer het element lucht teveel aanwezig is, kunnen ze rusteloos zijn en zichzelf uitputten. Slapeloosheid en geheugenverlies kunnen hen dan parten spelen. Qua voeding kun je dan het best licht gestoomde groenten , noten, croutons en veel voeding met enzymen eten. Vermijd rauwkost, granen, gist en geraffineerde suikers. Wanneer het element lucht te laag is, is er een lage energiestroom in het lichaam en verzwakt het zenuwstelsel. Met name rauwe levensmiddelen, groentesappen en gekiemde zaden zijn dan aan te raden. Ook pepers, knoflook, gember en yoghurt kun je dan prima gebruiken.

Overzicht voor alle tekens (positieve energie zorgt voor meer hoop op een gunstige toekomst )
De positieve en avontuurlijke Jupiter zal deze week goede energie bieden om veel te bereiken. In de eigenzinnige Waterman is er vriendelijke en empathische energie. Deze zorgt voor prettige energie, waardoor er meer rust zal zijn, dan in januari en februari. Er zal een sterke energie komen, waardoor mensen aan de ene kant energie voelen om er op uit te trekken, maar toch kracht ervaren om geduld te houden. Er wordt dan ook aangeraden om je meer te richten op familie en vrienden en minder bezig te zijn met beperkingen die gelden. Er is positieve energie te bespeuren, die binnen enige tijd zorgt dat we met rust te maken krijgen. Net als vorige week zal er positieve energie zijn, die voor bescherming en harmonie zorgt. Zowel fysiek als mentaal zullen veel mensen lekker in hun vel zitten. Saturnus zal dit versterken, waardoor er meer dan eerder dit jaar hoop aan de horizon gloort. Er wordt aangeraden ideeën en plannen, die je vorige periode had, meer vorm te geven, maar ze nog wel vast te houden. Aarzel echter niet als er zich mogelijkheden voordoen en grijp de kansen. Het blijft belangrijk dat je alles zorgvuldig overweegt en niet zomaar aan de gang gaat. Houd er rekening mee dat het een week van uitdagingen is, maar ook van bescheidenheid en verantwoordelijkheid. Er zijn mensen die negatief gedrag vertonen, maar de energie zal dit meer aanpakken, zodat er toch wel veel mensen zien dat hun denkbeelden niet kloppen. Tijd om te veranderen en een nieuwe richting aan je leven te geven.

Voor zondag en maandag wordt aangeraden iets actiefs te doen en een constructieve draai aan je leven te geven. Dit komt vooral door de pragmatische Maan in de Steenbok. Deze geeft een bepaalde drang om te presteren. Het is een weekend, waarin mensen minder met sociale contacten bezig zijn, maar met zakelijkheden of bepaalde klusjes die er in huis moeten gebeuren. Een prima periode om lekker thuis te blijven en van huiselijkheid te genieten. Dit kan je maandag en dinsdag meenemen, waardoor er veel mogelijkheden zijn om te ontplooien. Ook kunnen er positieve berichten komen voor mensen die door beperkingen veel geleden hebben. Woensdag staat de Zon op één lijn met Neptunus in Vissen en dit is mooie energie voor meditatie, ontwikkelen van intuïtie en sociale contacten. Vanaf deze dag zal er een verandering zijn en kunnen mensen meer ruimte krijgen om sociaal en in de liefde actief te zijn. Ook is het een prima tijd om mentaal te ontwikkelen. Mensen kunnen een betere kijk op zichzelf hebben en dit kan kansen geven om op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Donderdag en vrijdag wordt gevolgd door de Maan die dan in de Vissen staat. Ook deze energie is goed voor sociale contacten, romantiek en andere fijne energieën om problemen, teleurstellingen en andere negatieve dingen achter ons te laten. We gaan een prima tijd tegemoet, waar mensen liefdevol en vriendelijk zijn. Op plekken waar mensen samenkomen is saamhorigheid en minder haat en nijd onder groepen mensen.

Venus is deze periode uitgelijnd met de liefde van Neptunus en beiden weer met de Nieuwe Maan. Het hele weekend van de 12de t/m de 14de is een tijd om naar uit te kijken. Intuïtie is sterk en de meeste mensen zijn mentaal verstandig. We zeggen de meesten, omdat er ook een negatieve kant aan deze energie zit. Er zullen mensen zijn, die hun emoties niet onder controle hebben en deze kunnen wel eens alle energie uit de goedbedoelende personen trekken. Er wordt dan ook aangeraden tijd door te brengen met mensen, die spiritueel een hoog niveau bereiken. We voelen ons dan een stuk beter en zullen dan juist veel energie ontvangen. Mars maakt een harmonieuze Driehoek met Saturnus, zodat we over het algemeen ook op zakelijk gebied veel bereiken. Veel mensen zijn ambitieus en kunnen juist nu allerlei dingen doen, die gelijk voor beloningen zorgen. Vooral de Luchttekens zullen veel bereiken, maar ook Vuurtekens kunnen veel kracht krijgen om datgene te bereiken wat ze willen. Een kritische noot willen we stellen aan de planeten Saturnus en Uranus. Deze delen een heftige energie, waardoor er overal op de wereld mensen zijn, die naarstig op zoek zijn naar veiligheid en vrijheid. Dit kan tweedeling opleveren, omdat iedereen vrijheid weer op een andere wijze uitlegt. Er wordt dan ook een instabiliteit voorspeld, waarbij niet duidelijk is wat deze precies gaat betekenen. Het zal wel op hoog niveau uitgevochten worden, waardoor de meeste mensen er geen of weinig last van hebben.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)