Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De Weegschaal zal deze week liefdevolle prikkels krijgen vanuit gunstige planetaire energie. Er is veel passie en liefde voor je partner. Hierbij zullen Mercurius in jouw teken en Saturnus de meeste kracht geven. Daarnaast zal Jupiter emotie versterken, waardoor je veel tijd aan je partner kunt besteden. Je bent zondag relaxt en vindt het fijn samen met je partner te zijn. Nadeel is dat je maandag en dinsdag jaloers en bezitterig bent, zelfs als je partner veel aandacht geeft. Dit komt vooral omdat Mars passie in je losmaakt. Het lijkt alsof je partner het nooit goed kan doen. Tracht vooral dinsdag en woensdag controle over gevoelens te houden. Mercurius zal ondersteunen en rust geven. Ook voor singles is er t/m woensdag planetaire activiteit met veel positieve uitkomsten. Er kunnen hierdoor, op gebied van liefde, mogelijkheden zijn, omdat je zeer aantrekkelijk bent. Je kunt op een charmante en sympathieke manier met mensen omgaan. Door energie van Venus heb je behoefte jezelf eens flink te verwennen, waardoor je zowel fysiek als mentaal een flinke boost krijgt. Het is een prima periode om je uiterlijk eens een boost te geven . Zondag t/m dinsdag ben je zeer communicatief en kun je daarmee ook zeker mensen aantrekken en is de kans op een nieuwe partner wel aanwezig. Je zult zeker niet vallen op een persoon die communicatief weinig te melden heeft. Een goed gesprek zal de leidraad zijn om iemand in je leven toe te laten en dat maakt het er niet makkelijk op. Gebonden mensen zullen woensdag en donderdag relaxt zijn, waarbij er veel ruimte voor liefde is en er aangeraden wordt om leuke dingen met je partner te plannen. Deze dagen zijn voor singles geschikt om te gaat daten en stappen. Je kunt als Weegschaal vrijdag en zaterdag nog wel eens erg bezitterig en eigenwijs zijn. Ben je gebonden, dan moet je opletten dat je soms erg negatief kunt zijn. Houd dit onder controle, omdat je conflicten kunt krijgen met zeer slechte vooruitzichten, die moeilijk op te lossen zijn. Deze dagen zal de Maan veel kracht aan singles bieden om vooral het zelfvertrouwen een boost te geven en je emotioneel en fysiek veel rust en liefde te geven. Het kan dan wel eens een prima weekend worden.

Carrière en financiën
Door energie van de retrograde bewegende Mercurius kun je deze week wat financiële problemen tegenkomen. Hopelijk heb je geld gespaard voor dit soort zaken. Zo niet, dan kun je er door in de problemen raken. Het is tegelijk een waarschuwing voor je om hier eens goed over na te denken en alsnog te beginnen om geld te sparen. Je doet er ook verstandig aan om geen grote aankopen te doen of te investeren in risicovolle ondernemingen. Het is dus een week waarbij je beter geen risico’s kunt nemen bij het afsluiten van contracten of kopen van grote producten. Beter kun je nog even wachten, omdat bepaalde besluiten die je neemt, niet altijd goed uit kunnen pakken. Je kunt het deze week moeilijk vinden om spontaan en vriendelijk over te komen. Leg jezelf niet teveel druk op, maar blijf wel altijd open en sympathiek tegen mensen. Je hoeft heus niet altijd de gangmaker te zijn en mag je soms ook wel even terugtrekken. Wanneer je dit aan andere mensen duidelijk maakt, hebben ze daar heus wel begrip voor, omdat eerlijkheid nu eenmaal loont. Het wordt geen makkelijke week, maar je zult uiteindelijk wel in staat zijn om jezelf te ontwikkelen of je werkzaamheden goed af te ronden.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er zijn wisselende energieën vanuit de Zon, Uranus en Mercurius. Je doet er deze week verstandig aan voldoende te slapen en tussendoor genoeg rust en ontspanning te nemen. Wanneer je namelijk veel te weinig rust krijgt, kan je lichamelijk zwakker worden en wordt je weerstand een stuk minder. Je hebt dan meer kans om ziek te worden. Emotioneel kun je er ook door geraakt worden, waardoor je meer stress ervaart en hierdoor humeurig kunt worden. Je doet er verstandig aan minimaal 8 uur te slapen, overdag voldoende pauze te nemen en in je vrije tijd geen of weinig aandacht aan je werk te besteden. Mocht je moeite hebben om te slapen, doe je er verstandig aan om hier even advies over in te winnen. Er zijn prima producten bij de drogist die je hierbij helpen om beter te kunnen slapen, zodat je in ieder geval voldoende rust krijgt. Qua voeding doe je er verstandig aan producten als suiker en vet niet al te veel te gebruiken. Deze voedingsstoffen geven gedurende korte tijd energie en kunnen je uiteindelijk vermoeider maken. Er zijn voldoende vervangende producten, die veel beter voor je lichaam zijn. Qua concentratie kun je wat zwakker zijn. Je moet in het verkeer letten op wat je doet en geen onnodige risico’s nemen. Ook bij zware werkzaamheden moet je oppassen, omdat je gewrichten kwetsbaar zijn.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius gaat retrograde in de Weegschaal bewegen. De energie laat ons nadenken over het verleden en zal ertoe dwingen te evalueren wat we anders kunnen doen. Het is ook een erg goede energie om te communiceren met diverse relaties die we hebben. De retrograde Mercurius brengt een cyclus teweeg om ons bewust te worden van vooroordelen die we onbewust meedragen. Dit kan ertoe leiden dat er toch het een en ander kan veranderen in contact met mensen, waar we goed of misschien minder mee omgaan. We gaan het Weegschaal seizoen in met de retrograde Mercurius en passionele Mars, die hier doorheen bewegen. Deze zullen ons beiden tot beter bewustzijn brengen van onszelf, maar ook van de behoeften en verlangens van anderen. Er ligt een sterke nadruk op intellect, ratio en communicatie en er zal een week aankomen van harmonie en vele mooie contacten. De retrograde beweging kan ervoor zorgen dat we sterke beslissingen nemen om het verleden los te laten. We kunnen bepaalde trauma’s, stress en andere ongemakken achter ons laten. Mercurius zal de cyclus van zondag op maandag starten en dit samen doen met de Maan, die deze periode door de Tweeling reist. Beiden kunnen zorgen voor sterke communicatieve energie. Het wordt een periode van ideeën en plannen die we kunnen maken. We moeten opletten dat we niet overdrijven en dan dingen gaan doen, die helemaal niet mogelijk zijn. Het kan gebeuren dat er mensen om je heen zijn die over grenzen gaan. We dienen t/m dinsdag op te passen met sluimerende problemen, die moeilijk op te lossen zijn. Wees voorzichtig in woorden en daden, dan zal het allemaal meevallen. Woensdag is zeer spannend als de romantische Venus met de fantasievolle Neptunus in contact komt. Dit kan spirituele, maar dromerige energie brengen. Dit kan spannend zijn, omdat we dan romantische energieën kunnen ervaren en veel fantasiebeelden hebben.

In liefdesrelaties kunnen we dingen doen, die we misschien normaal niet snel zouden doen, waardoor er buiten de comfortzone gestapt kan worden. Singles kunnen ook flink wat spanning opzoeken en ook zij zullen dingen doen, die zij niet dagelijks doen. Omdat de energieke Zon in harmonie is met de zeer nuchtere Saturnus kan er echter een energie zijn, die juist het rationele losmaakt. We kunnen zweven tussen fantasie en spanning van Venus en Neptunus en de geaardheid van de Zon en Saturnus. Vooral standvastige mensen kunnen de speelse en spannende kant kiezen of juist de nuchtere kant. Niet een ieder kan hier evengoed mee omgaan. Vooral onzekere mensen of mensen die negatief in het leven staan, kunnen in de war raken en dingen doen, die voor problemen zorgen. Donderdag zullen we het grootste deel van de dag met kleine uitdagingen te maken krijgen. Beter zijn we nu afwachtend en niet te serieus bij dingen die gebeuren. Houd vooral je emoties onder controle als er iets gebeurt wat je niet prettig vindt. Vrijdag kunnen we energie ervaren van de vijf buitenplaneten die retrograde bewegen. Dit geeft dan ook een sterke energie naar het verleden, waardoor we het weekend dingen doen en voelen die we vroeger ook gedaan of gevoeld hebben. Deze gedachten zullen overuren maken, maar kunnen vruchtvol zijn, waardoor het een periode van herstel en onderhoud wordt, bij dingen die we nu wel goed doen. Mensen zullen vooral bezig zijn met de vraag waarom iets gebeurt en hoe je ervoor kunt zorgen dat alles vlot verloopt. Het is een prima periode om nieuwe vaardigheden of kennis op te doen. Merk je aan jezelf dat je (soms) niet verantwoord leeft, dan is het belangrijk stabiel en geduldig te zijn en te zorgen dat je het leven waardeert zoals het komt en mensen accepteert zoals ze zijn. Het wordt geen makkelijke week, door alle intense energieën, maar met een beetje geduld en het intomen van emoties kunnen we over het algemeen wel de juiste dingen doen en alsnog veel geluk ervaren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)