Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 9

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties
Je hebt tot en met woensdag het gevoel alsof je leven een liefdesverhaal is. Jij en je geliefde zullen er niet alleen de liefde door ervaren, maar er zijn ook mogelijkheden om zaken die minder goed verlopen te bespreken. De liefde zal daardoor zeker verbeteren. Was deze al heel erg goed, dan wordt deze nog beter. Was de relatie de laatste tijd minder goed, dan zal er een mooie periode aankomen. Het midden van de week zijn jullie meer bezig met de materiële kant van de relatie, waaronder financiële zaken of problemen die opgelost moeten worden. Donderdag is een dag om plezier te maken en jullie doen er goed aan een activiteit te plannen. Er is dan misschien minder romantiek, maar het is wel een zeer fijne en plezierige periode. Vrijdag en zaterdag zijn geschikte dagen om gesprekken te voeren en toekomstplannen te maken. Zondag is een geschikte dag om met familie en vrienden om te gaan. Het 1ste deel van de week ervaar je romantische gevoelens en merk je dat het geluk je meezit. Je hebt een sterke karma, waardoor je charismatisch en vertrouwelijk overkomt. Singles kunnen hierdoor voelen dat mensen tot ze aangetrokken worden en daardoor zal het vertrouwen toenemen. Je bent daardoor erg flirterig en kunt op een sprankelende manier in het leven staan. Wil je een nieuwe relatie, dan kan dit zeker een goede periode zijn om er op uit te trekken en een leuke persoon te versieren. Woensdag zal je minder met romantiek bezig zijn en kun je beter niet daten, omdat dit jou kan storen bij drukke bezigheden. Donderdag zal je romantische en vrolijke kant terugkomen en is het weer een prima avond om leuke activiteiten te ontplooien. Vrijdag zal een dag zijn om ‘niet’ te daten, omdat je dan veel aan je hoofd hebt. In het weekend zal Venus wat kleine storingen in je sector van partnerschap maken. Hierdoor kun je je onzeker en eenzaam voelen en vraag je je af of je ooit het geluk nog kunt vinden. Tracht dit gevoel in te tomen, ook voor jou zal er heus wel liefde in het verschiet liggen. Je zult dan merken dat je dit onzekere gevoel snel achter je kan laten.

Carrière en financiën
Je voelt je aan het begin van de week wat bijzonder, omdat jijzelf het gevoel hebt dat je lekker in je vel zit, terwijl er om je heen van alles gebeurt dat jou verwart. Dit zal met name op maandag en dinsdag zijn. Er wordt aangeraden je energie te gebruiken om anderen te ondersteunen. Dat zullen sommigen wel nodig hebben en jij bent er sterk genoeg voor om ze te helpen. Dinsdag zal het veel relaxter zijn en lijkt iedereen in je omgeving weer tot rust te komen. Woensdag en donderdag zal je zeer creatief zijn en is dit een prima periode om nieuwe plannen te maken en doelen te stellen. Je bent vooral mentaal en intellectueel sterk en kunt daar veel gebruik van maken. Vrijdag zal je veel samen willen werken en is er veel ruimte voor gezamenlijke projecten en taken. Je bent dan vooral fysiek erg sterk, waardoor je meer met handmatig werk bezig bent. Het weekend zal je eigenlijk erg uitgeput kunnen zijn, omdat het toch wel een vermoeiende week geweest is. Tracht deze periode rustig aan te doen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Je hebt deze week wel eens de neiging om veel sociale contacten af te gaan en het dan laat te maken. Dit wordt niet aangeraden, omdat je gezondheid ook weer niet op en top is. Je gezondheid zal zeker aandacht nodig hebben en vooral bij mensen die te zwaar zijn of chronische klachten hebben. Ook mensen die veel van huis zijn en geregeld in het verkeer zitten of veel reizen, moeten oppassen als ze te hectisch en stressvol zijn. Let deze week ook op voor een verkoudheid, oogproblemen of problemen die met stress te maken hebben. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan als je in je werk niet kunt bereiken wat je wilt. Je kunt dan last van hoofdpijn hebben. Heb je dit, bedenk dat dit een teken van werkdruk kan zijn. Je zult merken dat de hoofdpijn ogenblikkelijk zal verminderen als je besluit om toch wat meer tijd aan rust te geven. Recreatie en ontspanning zijn dan ook uitermate belangrijk om harmonieus in het leven te staan. Het zal wel belangrijk zijn om gezond te eten en vooral niet te gaan snoepen.

Overzicht voor alle tekens
Tot 22 maart geeft Mars zijn intense en passionele energie in de energieke Waterman, terwijl Venus een magisch kracht in ons losmaakt in datzelfde teken tot 11 maart. Dit zorgt voor een gave mix van liefde en avontuur, waarbij het verlangen naar verliefdheid en knuffelen naar voren komt en er een drang en hunkering naar diepgaande romantiek is. De Zon zal voor ontspanning in de Vissen zorgen, wat intense trillingen en positieve veranderingen met zich meebrengt. Mercurius, boodschapper van de goden, beweegt dromerig in de Vissen, waardoor er magie in onze communicatie en denkprocessen zal ontstaan. Er is balans tussen nuchterheid en dagdromen, met een flinke dosis intuïtieve vibes. Door de energie van de Volle Maan van afgelopen zaterdag kunnen we een kracht voelen om datgene af te maken waar we mee bezig zijn. De ontspannen Maan geeft namelijk drang naar verantwoordelijkheid en eerlijkheid. Zelfliefde is de sleutel om tot goede mogelijkheden te komen. Venus en Jupiter geven een extra boost van overvloed en expansie. Maar blijf wel verantwoordelijkheid tonen en denk na over wat je doet. Kijken we naar de week, dan zien we dat Mars dinsdag in een kosmisch potje worstelpartij met Jupiter belandt. Dat kan zorgen voor wrijving tussen de energieke Mars en de altijd optimistische Jupiter. Het is alsof je er vol voor wilt gaan, maar je moet ook een beetje chillen. Dezelfde dag vormt Mercurius een harmonieuze energie met Ceres, waardoor positieve communicatie en zorgzaamheid in de lucht hangen. Een tijd waarin woorden zeer liefdevol kunnen zijn en zorgen dat de meeste mensen in staat zijn om gezellig en liefdevol in het leven te staan. Woensdag brengen de Zon, Mercurius en Saturnus een communicatieve versterking. Onze innerlijke stem wordt luid en duidelijk en we kunnen serieus nadenken over doelen voor de lange termijn. Mercurius voegt zich ook bij Saturnus, waardoor onze gesprekken ook wel serieus en nuchter kunnen zijn. Donderdag danst Mercurius met Jupiter in een sextiel, wat betekent dat positieve communicatie de scepter zwaait. Een tijd waarin we ideeën laten groeien en een optimistische sfeer aanmoedigt kennis te delen en van elkaar te leren. Vrijdag brengt de Zon een liefdevol sextiel met Jupiter, wat een mix is van kracht en expansie. Een tijd van optimisme, zelfvertrouwen en het zien van mogelijkheden als een zonovergoten pad dat voor ons ligt. Als we zaterdagnacht naderen, moeten we opletten voor het vierkant tussen Venus en Uranus. Dat kan onverwachte wendingen en verstoringen in relaties veroorzaken. Over het algemeen is er respect en is het belangrijk flexibel te blijven en open te staan voor spontane avonturen in ons leven.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)