Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 44

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De Weegschaal wil deze week evenwicht in sociale contacten en vooral bij vrienden en familie. Je zult daarbij bekijken of jij wel een prettig gevoel hebt bij andere mensen. Zegt je intuïtie dat je beter niet met iemand om kunt gaan, doe dit dan niet. Word je uitgenodigd voor feestjes of bepaalde activiteiten, dan wordt aangeraden om dit niet te doen. In contact met goede vrienden en familie kun jij je beter bezig houden met kunst, cultuur of een andere activiteit waar je niet teveel mensen ontmoet. Het is een week waarin je luxe en harmonische karakter naar buiten komen. Je wilt genieten en jezelf verwennen met leuke activiteiten. Gebonden mensen beginnen de week vrij sloom als het om romantiek gaat. Je zult dit vooral overdag ervaren, omdat er in de avond een avontuurlijke energie tussen jou en je partner hangt. Singles zullen deze dagen juist flink wat passie vanuit de liefdevolle energie van Venus ervaren en dit zet je lichaam in vuur en vlam. Je hebt het gevoel alsof je mensen aantrekt als een magneet. Let op dat je in dit geval verwend kunt worden, waardoor je niet kunt kiezen welke persoon je nou de allerleukste vindt. Zowel gebonden mensen als singles zijn dinsdag- en woensdag een stuk zakelijker, waardoor gebonden mensen meer bij hun carrière zijn, dan bij hun partner. In de avonden kan je werk wel opzij zetten en zal energie van Venus zich in je sector van communicatie bevinden. Hierdoor kan je veel romantiek met je partner delen. Singles zijn deze dagen ook wat verstandelijk bezig en ze zijn daardoor minder geneigd om de liefde op te zoeken. Wel kan je met vrienden afspreken, omdat je wilt genieten van de aandacht die je van hen krijgt. Gebonden mensen kunnen vanaf donderdag nog steeds veel energie van Venus ervaren. Venus beroert ook nu nog je hart en Uranus, maar jou wat opstandig en eigenwijs, maar dat maakt jou juist erg leuk en aantrekkelijk. Je kunt veel ideeën met je partner bedenken om de relatie romantisch te houden. Je bent een persoon die op luxe is georiënteerd en zal je partner de rest van de week verwennen met leuke geschenken, lieve woordjes en romantiek. Singles worden ook geholpen door Uranus, waardoor jij je vol in de strijd gooit. Je bent zeer charmant, kleed je goed en zal aantrekkelijk voor het andere geslacht zijn. Het weekend merk je dat je behoefte hebt aan erotiek en spanning en zal je zeker niet op zoek zijn naar een vaste relatie, maar naar erotiek.

Carrière en financiën
Zondag wil je liever wat rustig aan doen. Heb je die kans dan doe je er verstandig aan om hier ook wel gebruik van te maken. Maandag kun je wisselvallig gedrag vertonen, waardoor collega’s en andere zakelijke contacten niet zo goed weten wat ze aan je hebben. Toch ben je deze dag zeer nuttig bezig, omdat je van jezelf weet wat je wilt. Daardoor kan je prima handelen en prestaties neerzetten. Dinsdag en woensdag ben je al veel duidelijker voor mensen, omdat je intellect op die dagen erg sterk is en jij daardoor goed kunt verwoorden wat je wilt. Ook zakelijk ervaar je de invloed van Venus, waardoor je op een fijne wijze met mensen omgaat. Ze zullen graag met je samenwerken of van je diensten gebruik maken. Je zult overigens sterk in je schoenen moeten staan, omdat er een taak kan zijn, die je aandacht nodig heeft. Donderdag en vrijdag zal je relatief makkelijke dagen hebben, waarbij alles je heel goed afgaat. Je bent in staat je expertise aan anderen over te dragen. Ook zaterdag ben je nog erg actief en wil je veel werk verrichten. Zondag echter, zal een echte rustdag zijn met veel slaap en ontspanning.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van spiritualiteit)
Oktober eindigt zoals we aan het begin van de maand ervoeren, met kracht van de Volle Maan. Dit is geen normale Volle Maanstand, maar omdat deze door de Stier reist, is er een soort van verheerlijking. De Stier zorgt ervoor dat er een overvloed is aan generositeit en luxe. Het is een zeer heldere Maan en dan ook nog eens op Halloween. Misschien nemen we dit in Nederland niet heel erg serieus, maar in vroegere tijden was het wel een heel spirituele periode. Deze periode kent dan ook een sluier tussen de tastbare wereld en de wereld van de geestelijke energieën. Omdat we in het seizoen van de Schorpioen zitten zal de spiritualiteit zondag te voelen zijn en kan deze een groot deel van de week voortduren. Er zullen mensen zijn, die zich hier bewust van zijn, maar er zijn ook mensen die dit onbewust ervaren. Bijzonder zal zijn dat veel mensen sterk aan overleden geliefden denken. Dit kan verdriet opleveren, waardoor niet iedereen even lekker in zijn vel zit. Venus in de Weegschaal zal veel energie bieden, en meditatie en dromen kunnen veel heil brengen om eventuele pijn en verdriet te absorberen. Bijzonder zal zijn dat de extreem opstandige Uranus een verbinding met de Maan aangaat. Mensen die opstandig zijn, kunnen de eerste dagen van de week de neiging hebben zich af te zetten. Anderen kunnen energie gebruiken om zich fysiek op te laden en aan te passen aan de geldende normen en waarden. Het is dus een week waarin de meeste mensen zich aan de regels zullen houden, maar er zijn dus ook mensen die dit niet doen. Deze zullen veel meer aanwezig zijn, waardoor er wel veel problemen kunnen optreden, omdat deze mensen zich flink profileren. Dit kan per teken weer heel anders tot uiting komen.


Overzicht voor alle tekens
Mercurius beweegt retrograde tussen de Weegschaal en Schorpioen en de energie kan emoties uit het verleden in ons losmaken. Daardoor wordt aangeraden deze week op te passen in contact met mensen. Had je namelijk problemen met iemand of een bepaalde organisatie, dan is er een grote kans dat deze verergeren. Positief is dat dit waarschijnlijk niet binnen een relatie met een geliefde is. Wel dienen we in de gaten te houden dat Neptunus tot eind november retrograde in Vissen verblijft. Mensen kunnen emotioneel zijn en verlangen naar een situatie uit het verleden. Dit brengt verdriet en weemoed mee. Heb je een minder lopende relatie, dan verlang je wel eens naar iemand uit het verleden of heb je de neiging tot ontrouw. Mars beweegt tot half november retrograde in de Ram en die vurige combinatie brengt in combinatie met de energie van de Schorpioen flink wat emoties en fysieke krachten. Er zijn veel mensen die bestand zijn tegen diverse ziektes, waardoor er een kleine hoop is dat er vermindering van het aantal besmette mensen is wat betreft corona. Uranus beweegt alweer een lange tijd retrograde in de Stier en blijft dit nog wel een tijd doen. De hierboven genoemde invloeden zullen de hele week door blijven gaan en zorgen dat mensen over het algemeen een prima periode meemaken.

Zondag vormt de Zon in de Schorpioen een driehoek met Saturnus in de Waterman en gaat Venus een conjunctie met deze planeet aan. Dit is gunstige energie, waarin er veel liefde en warmte te bespeuren valt en de meeste mensen veel voor elkaar overhebben. Er wordt aangeraden afspraken te maken en er lekker op uit te trekken. Sociale contacten en romantiek verlopen prima en bieden veel saamhorigheid. Venus stuurt heilzame energie op de Aarde af en absorbeert de strenge energie van Saturnus. Ditzelfde geldt voor de Zon. Zakelijk gezien kan de energie veel goeds bieden en helpen op een adequate wijze in het leven te staan. Venus, in de Maagd, biedt verzachting en geduld, waardoor we toegewijd zijn aan situaties en mensen waar we mee te maken krijgen. Mensen zijn nu meer gericht op stabiliteit en rust, waardoor men zowel zakelijk, sociaal als in de liefde de behoefte heeft serieuzer te zijn. Maandag zal de retrograde Mercurius in de Schorpioen een perfecte verbinding met de Zon vormen. Dit is zeer bijzondere energie, die als Boodschapper van het Zuiverende Hart van de Zon gezien wordt. Het is een periode van transformatie en hergeboorte. We kunnen de negatieve energieën en ideeën loslaten, die onze gedachten normaal gesproken verstoren. We kunnen bepaalde trauma’s en problemen uit het verleden aanpakken en oplossen, door gerichte stappen te nemen. We moeten niet ongeduldig zijn en denken dat het allemaal meevalt, maar vooruitkijken en duidelijkheid verschaffen. De een doet dat door gerichte hulp te zoeken en een ander door bepaalde activiteiten te doen om er los van te komen.

Venus zal dinsdag naar de Weegschaal verhuizen en dit is gunstig, omdat mensen hier positief door beïnvloed worden. Deze combinatie biedt liefde en verbinding en aangezien dit tot eind december zo blijft, is er een lange, intense liefdesenergie, die evenwichtige en harmonieuze energie brengt. Pas op dat belangrijke beslissingen moeilijk te nemen zijn, omdat er ook wel een bepaalde onzekerheid hangt. Ook Mercurius zal deze periode naar de Weegschaal reizen. Een prima energie om in liefdesrelaties te communiceren en elkaar veel goeds te bieden. Een leuke bijkomstigheid zal zijn dat deze energie ook financieel positiviteit brengt. Venus en Mercurius zijn namelijk verbonden met bezit en financiën. Het is een prima tijd om je financiële positie te verbeteren. Mondiaal kunnen economische verbindingen de wereld goed doen. De verdere week zal je er mee te maken krijgen en dit geeft energie om zakelijk en privé mooie momenten in het leven mee te maken. Tenslotte zal het eind van de maand zeer intens zijn als gevolg van de Volle Maan, die veel invloed heeft en vooral omdat Venus en Mars sterke energie delen en de Zon in oppositie staat met Uranus. Het is een goede tijd voor spiritualiteit, uitpraten van problemen en mediteren in tijden dat het wat minder goed gaat. Zorg dat je niet te snel je emoties laat gelden, omdat je dan dingen zegt, die je beter niet kunt zeggen. De Volle Maan zal deze dag heerlijke energie bieden, waardoor we een sterk contact met de hogere wereld hebben en omdat de Maan een fijne band met Uranus aangaat, zal er krachtige energie zijn, om de maand goed te eindigen.

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)