Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mars reist door de Tweeling. Normaal gesproken zal deze energie speelse energie opleveren, maar in dit geval ben je erg filosofisch in gedachten en communicatie. Er is dan ook een zeer gunstige energie om de liefde te delen en mensen in je omgeving warme aandacht te geven. Mars zal namelijk zijn passionele en avontuurlijke energieën over je strooien, omdat Venus nu eenmaal een intellectuele kracht over zich heeft, die wel zorgt voor speelsheid. Je hebt behoefte aan plezier, vriendschap en vooral veel liefde. Zoveel dat je geen tijd kunt of wilt vrijmaken voor de zakelijke kant van het leven. Het lijkt wel alsof je lichaam zelfs dienst weigert als je moet werken en juist heel actief wordt als je leuke dingen moet doen. Je doet er in deze periode goed aan hier aan toe te geven. Tracht dus één of meerdere vrije dagen op te nemen en richt je meer op je privéleven. Het zal je veel positieve energie geven. In een relatie ben je romantisch en bied je je partner veel aandacht. Ben je single, dan ben je niet echt voorzichtig en kun je erg impulsief zijn. Er kan zeker wel wat spannends uitkomen. Vanaf de 8ste zal de Volle Maan meer serieuze gevoelens bieden, waardoor je minder op mensen in je omgeving gericht bent. Zorg ervoor dat je hier open over bent en aangeeft waarom dit zo is.

Carrière en financiën
Deze week zijn er tegenstrijdige energieën te bespeuren. De speelse, avontuurlijke energie van Mars staat tegenover serieuze energie van de Volle Maan in de Tweeling. In het begin van de week ben je speels en vrolijk en kun je dit koppelen aan de verantwoordelijkheden die je toch ook hebt. Aan het eind van de week ben je serieus en zakelijk van aard, maar kun je dit toch ook wel in je privéleven inpassen. Het probleem bevindt zich in het midden van de week, waar de energieën elkaar al zullen raken, waardoor je erg wisselvallig bent. Heb je kinderen, dan kunnen er conflicten ontstaan als je te veel tijd aan je werk besteedt. In een relatie doe je er verstandig aan om je partner aan te geven dat je wat meer tijd aan werk en zaken wilt besteden. Als het je lukt om iedereen tevreden te stellen, zal je merken dat je makkelijker richting aan plannen en doelen kunt geven. Overigens doe je er verstandig aan rond de 8ste, als de Volle Maan energie geeft, niet teveel te werken, maar te ontspannen en vooral wat langer te slapen. Je neemt de energie van veel beter op. Mercurius kan deze hele week zorgen voor een zeer sterke intellectuele kracht, waardoor het een prima periode is om nieuwe plannen te maken en te zorgen dat jij jezelf kunt ontwikkelen door nieuwe manieren te vinden om informatie te verkrijgen.

Emotioneel en fysiek welzijn in de week van de Volle Maan
Met Venus in de Boogschutter, die de 4de en 5de een vierkant vormt met Neptunus in de Vissen, kan het een week zijn om medeleven te voelen, maar ook grenzen te bewaken, omdat er mensen zijn, die misbruik van goedheid maken. Dit kan stress brengen, die mentale en fysieke problemen kan geven. De Maan staat in de Stier en hierdoor is er meer kracht om stabiel in het leven te staan. De energie van Venus en Neptunus brengt wel illusies met zich mee, die kan zorgen dat we teveel in een droomwereld leven. Zorg dat je blijft communiceren en in de romantiek realiteit voor ogen blijft houden. Maandag is er een bijzondere verbinding tussen de Maan en Uranus in de Stier. Er wordt aangeraden je hart te openen en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Het is een prima periode om je emoties te ordenen en de verandering, die ingezet is, te aanvaarden. Het zal je blij stemmen en geluk brengen om warmte en liefde in je hart te laten. Het vierkant, dat Mercurius in Boogschutter en Jupiter in Vissen de 6de en 7de brengen, geeft optimistische energie, die zorgt dat veel mensen in staat zijn controle over emoties te houden en realistisch te blijven. Woensdag op donderdag zal de Volle Maan om 05:09 in de Tweeling staan. Deze energie maakt mensen nieuwsgierig en zal intellectuele energie losmaken, waardoor er verlangens zijn om te handelen. Hierbij is er een sterke verbinding met de strijder Mars, die retrograde beweegt en in uitlijning met de Maan staat. Mars is vol actie en ambitie en in combinatie met de Maan impulsief. We moeten fysiek oppassen, omdat er gevaar aankleeft. Wees voorzichtig in het verkeer en vooral als je moe bent. Ook moet je opletten bij gebruik van gereedschappen en scherpe voorwerpen. De Maan in Tweeling zal een kracht brengen om energie van de Zon te versterken, waardoor we een diepere filosofische lading ervaren. Kunnen we impulsiviteit van Mars en ideeën en nieuwsgierigheid van de Tweeling in balans brengen, dan geeft dit emotionele ontspanning. Er wordt aangeraden om de 7de t/m de 9de tijd aan familie en vrienden te besteden en de romantiek in het leven toe te laten. Je kunt dan namelijk minder impulsief zijn, omdat je de rust vindt die mensen jou geven. Let op dat er tijdens deze stand van de Maan een oppositie is van de Zon in Boogschutter en Mars in Tweelingen. Er kan frustrerende energie zijn, die sommige mensen kunnen uiten door ongezond gedrag te vertonen. Het zal belangrijk zijn alcohol, drugs en andere ongezonde producten te mijden, omdat dit er niet voor zal zorgen dat jij je gelukkiger gaat voelen. Energie van Venus kan rust brengen, waardoor je uiteindelijk de week rustig en gelukkig af kunt sluiten. Het weekend zal de Maan in Kreeft aantrekkelijke energie brengen, waardoor we veel geluk ervaren, mede door een sextiel met Uranus in de Stier. Er wordt nu aangeraden te genieten van muziek, kunst en creatieve activiteiten, die emotionele ontspanning geven.

De Weegschaal is iemand die altijd op zoek is naar een balans. Daar is op zich niets mis mee, maar het moet niet dwangmatig worden. Je hebt namelijk de neiging om zelfs een balans te willen brengen in iets dat al in balans is. Je kunt zelfs verbaasd zijn als dat niet lukt. Deze week kunnen tegengestelde krachten van Mars en de Maan je uit balans brengen. Je weet niet altijd even goed wat je wel en niet wilt. Je kunt als gevolg van de passie van Mars wel eens geïrriteerd raken als andere mensen je veel te weinig aandacht schenken. Eigenlijk is de irritatie niet echt de reden van je onrust. Je ervaart namelijk een teleurstelling, omdat je het gevoel hebt dat je je eenzaam en verwaarloosd voelt. Het kan zelfs tot fysieke moeheid leiden, waardoor je vooral in het eerste deel van de week moe en lui bent als je je verantwoordelijkheden na moet komen. Tracht een balans aan te brengen, omdat je anders mentale en fysieke problemen kunt krijgen. Deze kunnen uiteindelijk leiden tot problemen met de nieren en de blaas. Ook je zenuwstelsel kan kwetsbaar zijn. Tracht als het even kan, geregeld tijd aan hobby’s en andere leuke activiteiten te besteden. Dit zal je mentaal versterken. De energie van de Volle Maan kan helpen. Verder doe je er goed aan veel water te drinken en suiker en zout zoveel mogelijk te mijden. Is er minder energie, dan kan een natuurarts ondersteunen om je lichaam en ziel te reinigen.

Overzicht voor alle tekens
Mars staat over het algemeen garant voor ambitie en succes, waardoor we een sterk gevoel ervaren om nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren. Het is een week om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons te verrijken of te ontwikkelen. Mars zorgt voor communicatie en delen van zakelijke emoties en meningen. Het kan op zakelijk gebied een periode worden, waarin er veel kansen ontstaan, omdat we er actiever naar op zoek zijn. We moeten opletten dat we het weekend van de 3de niet teveel richten op het kopen van dure cadeaus. Het zal veel belangrijker zijn om elkaar liefde, vriendschap en warmte te geven. Verder is het een prima week om de medemens te ondersteunen. Kijk eens om je heen of je, in plaats van het kopen van dure cadeaus, wat kunt geven aan mensen, die het werkelijk nodig hebben. Venus en Mercurius staan in de avontuurlijke en intelligente Boogschutter, maar beide planeten reizen naar de nuchtere en zakelijke Steenbok. Mercurius zal dinsdag naar dit teken reizen en tot 12 februari er blijven. Dit brengt fijne en sympathieke gevoelens. Er zal onder mensen meer respect komen en we zullen ons soms onzeker voelen als we denken dat iemand ons niet waardeert. Mensen kunnen soms wat stiller zijn en vooral als ze onzeker worden. Toch is er ook energie om relaties gezond te houden en humor te behouden. Bijzonder is dat de energie van de Boogschutter wel zeer actief blijft en intense en spannende energieën blijft geven. De liefde zal opbloeien; voor elkaar, onszelf en voor romantiek. Wat betreft erotiek zullen mensen aan het eind van de week voelen dat ze er veel behoefte aan hebben.

Singles kunnen naarstig op zoek gaan en gebonden mensen zullen van alles bedenken om hun relatie leuk te houden. Venus zal zaterdag naar de Steenbok reizen. Tot die tijd zullen persoonlijke vrijheid en aantrekking tot onderwijs en carrière belangrijk zijn. Venus zal tot begin januari in dit teken staan. Er zijn toch veel mensen, die hierdoor hun emoties niet kunnen tonen in contact met collega’s, vrienden en familie. Je kunt wat afstandelijk zijn en je terugtrekken. Er zijn nu aanwijzingen dat veel mensen de keuze op een nieuwe partner zullen baseren op status. Liefde en maatschappelijke status zijn dan ook meer met elkaar verbonden. De Zon zal tot de 21ste in de Boogschutter verblijven en deze energie geeft rust, waardoor de maatschappij wat meer gebaseerd is op mensen, die normen en waarden uit gaan dragen. We hebben gezien hoe het gedrag van sommige mensen kan zijn, maar we zien deze periode dat meer mensen gaan inzien dat er wat moet veranderen. Er kan meer vraag naar discipline zijn, maar er kan een sterke roep naar verandering van autoriteiten. Er zijn sterke gevoelens om beslissingen te nemen, die de maatschappij veranderen. Bijzonder hierbij is dat Neptunus, die tot in 2025 in de Vissen verblijft, een grote mentale kracht aan mensen geeft. Deze zal kalmte en geduld brengen. Mars, die tot 12 januari in de Tweeling verblijft, brengt passie en impulsieve emoties naar voren. Er kunnen mensen zijn, die andere normen en waarden nastreven. Dit kan dan zeker voor onrust zorgen, omdat een kleine groep het voor een grotere groep kan verpesten. Laten we dan ook verstandig blijven en zorgen dat we in de gaten houden dat de meeste mensen het goed bedoelen, welke cultuur het dan ook is.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)