Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 14

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Je heersende planeet Venus gezamenlijk met Mercurius zal vanaf de 3de een groot deel van de maand invloed op jouw relaties hebben. Ook de Volle Maan van de 6de zal zich op dit gebied richten. Dit zal dan betekenen dat je de eerste dagen open staat voor liefde en veel aandacht aan je partner schenkt om het beste uit jullie relatie te halen. Je biedt zoveel gevoelens dat het lijkt alsof je opnieuw verliefd bent geworden. Je partner zal dit prettig vinden en beantwoorden. Het is een goede periode om bepaalde negatieve zaken te vergeven en vergeten en naar de toekomst te kunnen kijken. Je wilt dat je partner zich veilig bij je voelt, waardoor je deze kan ondersteunen. Ben je single dan sta je emotioneel open voor een nieuwe relatie en zal je het gevoel hebben dat je nieuwe mensen wilt ontmoeten. De kans op een nieuwe relatie is deze periode groot. Je wilt echter iemand waarvan je gelijk al ziet dat die je respecteert zoals je bent. Met name een evenwichtig en rationeel type is een zeer geschikte partner. Donderdag is de kans op een relatie het sterkst omdat de Maan krachtige energie uitstraalt. Donderdag en vrijdag ben je charmant en heb je veel behoefte om jezelf eens te verwennen. Je doet er goed aan hier aandacht aan te besteden door te shoppen of iets anders te doen waar je blij van kunt worden. In contact met anderen ben je deze periode onweerstaanbaar en kan je daar zeker gebruik van maken. In het weekend kun je je wel wat zorgen maken over bepaalde zakelijke privéaspecten. Laat dit echter los en bedenk dat liefde en vriendschap veel belangrijker zijn dan geld.

Carrière en financiën
Niet alleen privé zal Venus veel krachtige energie brengen, maar door de versterkende Mercurius kan de planeet er veel meer kracht door leveren. Hierdoor kun je zakelijke liefde voor werk ervaren en jezelf ontplooien. Je vindt het nu eenmaal belangrijk om financiële middelen tot je beschikking te hebben. Sociaal ben je prima in staat samen te werken, waardoor je niet alleen voor jezelf kansen en mogelijkheden hebt. Mensen zullen namelijk ook merken dat je waardevol bent, waardoor er voor hen veel kansen zijn. Omdat Mercurius door de nuchtere Stier reist, kun je je prima concentreren op de ernstige zaken in het leven. Je bent hierdoor in staat te analyseren wat je kunt doen om te ontwikkelen en juiste stappen in het leven te nemen. Op de 6de zal de bijzondere energie van de Volle Maan energie bieden om te onderhandelen. Je zult flexibel zijn en zeker bereid zijn je eigen zienswijze te veranderen als je merkt dat iemand anders iets zegt of doet wat waardevol is. Je bent t/m donderdag prima in staat om als mediator op te treden en kunt bemiddelen in geschillen die mensen met elkaar hebben. Je kunt donderdag en vrijdag geregeld de neiging hebben om te piekeren. Je denkt vooral over anderen na en vraagt je geregeld af wat je kunt doen om contacten met zakelijke relaties te verbeteren. Je bent deze periode intellectueel sterk en vurig. In het weekend ben je minder vurig en heb je eigenlijk het gevoel dat je achterover wilt hangen om van de rust van het leven te genieten.

Gezondheid en karakter
De Volle Maan zal 6 april om 06:37 in de Weegschaal aan de hemel staan. Bijzonder zal zijn dat de energie van de planetoïde Pallas een uitdagende energie met de Maan aangaat. Hierdoor kan deze een zeer sterke invloed op de aarde hebben. Verder is het een voorbode van de Nieuwe Maan later deze maand. Dit wordt een tijd van ontwaken en transformeren. De energie geeft in het gewone alledaagse leven een sterke drang om te socialiseren en zal dan ook veel goeds brengen om relaties te verbeteren en balans te brengen op gebied van sociale contacten en romantiek. Waar deze maanstand zorgt dat ons leven een positieve wending krijgt, moeten we oppassen dat de Aarde geraakt kan gaan worden door trillingen en energieën. Deze kunnen zeeën en oceanen bewegen en er is hierdoor een grote kans op intense stormen en orkanen in de wereld. Dit laatste zullen wij gelukkig niet meemaken, maar we moeten alert zijn als we op reis gaan. In andere landen kunnen er zeker grote invloeden zijn. Heb je plannen om met iets nieuws te starten, dan is de tijd rijp. Je dwingt veel af door eigen acties, zoals het verkrijgen van een nieuwe baan of plannen van vakanties. Er hangt echter kosmische energie, welke prima geschikt is om ruzies op te lossen of slechte eigenschappen af te leren. Er kan een ontgiftende werking van de Maan uitgaan, waardoor je lichaam in staat is om beter schadelijke stoffen af te stoten. Een prima tijd om roken, alcohol, drugs of andere schadelijke dingen af te leren. Het is verstandig om de rust op te zoeken. Doe je dit te weinig dan kun je spanning voelen, waardoor je meer kans hebt op hoofdpijn en migraine. Het is een periode voor hooikoorts, wat erger wordt als je moe bent. Slaap dan ook voldoende en zoek ontspanning met een boek, film of een wandeling. Voor fysieke gesteldheid zijn bepaalde kruiden geschikt, zoals mierikswortel, peterselie, rozemarijn, basilicum, brandnetel, dragon, knoflook, majoraan en mosterd. Oliën en kruidenmengsels kunnen het best wat extra energie bevatten met: anijszaad, basilicum, citroen en eucalyptus. Qua voeding dien je veel groente te eten en weinig vlees. Zorg voor vervangende vleesproducten zoals vis, kaas en sojaproducten. Let op met al zout en pepers, omdat deze slecht zijn voor aderen, maag en darmen.

Overzicht voor alle tekens
Saturnus zal tot februari 2026 in de Vissen staan. Weersomstandigheden worden hier zeer sterk door beïnvloed, mede door de kracht van de Zon, waar sterke zonnevlammen vanaf komen. We moeten dan ook zeker oppassen en geen risico’s nemen. Ga je deze periode op vakantie wees dan zeer alert op de weersomstandigheden, maar ook negatieve aspecten, die door de mens veroorzaakt worden. Venus, tot de 11de in de Stier, zorgt dat we gevoelig zijn, voor situaties die om ons heen ontstaan. Voordeel is dat we oog hebben voor emoties en gedachten van anderen. Nadeel dat we soms te emotioneel zijn als we problemen ervaren. Er kunnen mensen zijn, die dominant reageren en teveel van anderen willen eisen. Dat kan conflicten brengen, waardoor aangeraden wordt om hier bij weg te blijven. Over het algemeen zal de energie geschikt zijn voor romantiek en sociale relaties. Daardoor wordt aangeraden deze week gericht te zijn op leuke activiteiten en gezelligheid met mensen die je vertrouwt en waar fijne emoties mee gedeeld kunnen worden. Let vooral op dat Jupiter heel wat vuur in ons losmaakt, waardoor we de neiging hebben juist wel risico’s te nemen en soms impulsief gedrag vertonen. Mars reist tot 20 mei in de sympathieke Kreeft en zal absorberende kracht in je losmaken, waardoor de meeste mensen wel in staat zijn hier verstandig in te blijven. Venus en Uranus kunnen zich, anders dan vorige week, positief gedragen als het om sociaal contact gaat. Daardoor kunnen emoties van mensen alsnog minder sterk zijn. Deze week is het verstandig het plezier op te zoeken en positiviteit te ervaren. Het is dan ook een prima week om contact met vrienden, familie en in liefde aan te gaan. Vooral Mercurius, in de Stier, zal vanaf maandag relaxte energie geven, waardoor we veel geluk ervaren, door de sociale energie.

Bedenk dat acties, die we tot de 20ste ondernemen en acties uit het verleden vanaf de 21ste terug kunnen komen. Positieve en negatieve zaken kunnen door Mercurius, die in die periode retrograde zal gaan bewegen, terugkomen. Het wordt dus wel een speciale periode om te zorgen dat je eventuele negatieve gedragingen en gebruik van schadelijke genotsproducten afleert. Juist het begin van de maand is dan ook goed om dit te gaan doen. Er wordt aangeraden om nu vooral belangrijke dingen te doen, omdat we later in de maand te maken krijgen met verduistering van de Zon, ten tijden van de Nieuwe Maan. Ook gaat Mercurius die periode retrograde in de Stier bewegen en zal de zonsverduistering op 20 april duiden op beëindigen van oude gewoontes en afwenden van bepaalde zaken die ons weinig brachten. Tegelijk is het deze week erg goed om met nieuwe betere dingen te kunnen beginnen. De retrograde Mercurius zal in die periode normen en waarden veranderen, waardoor we anders in het leven kunnen gaan staan. Dit kan in de wereld heel wat veranderingen tweegbrengen. We doen er dus goed aan om deze en volgende week al te bedenken wat we zouden kunnen veranderen en hoe we dat gaan doen. Denk goed na over wat je de komende weken wel en niet meer nodig hebt. Maandag maakt Mercurius een uitdagend vierkant met Pluto. Denk na voordat je iets zegt tegen iemand die gevoelig is, omdat er dan conflicten kunnen ontstaan, waaruit dan grote problemen mogelijk zijn. Het sturen van een email, appje of brief kan je maar beter niet doen als het om al te serieuze zaken waar dus ruzies of andere negatieve zaken van kunnen komen. Beter wacht je daar dan ook tot later in de week mee.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)