astro content
Het erotische leven van de Vissen in 2019 (door Frank Post)

Algemeen

Romantiek beheerst de Vis. Je wilt liefde voelen en verwend worden. Vind jij iemand aantrekkelijk, dan zal je dromen en wensen hebben, maar zal je niet snel toehappen of het initiatief nemen. Dat kan jammer zijn, omdat er dan een leuk persoon aan je voorbij kan gaan. Er wordt aangeraden om hier wel actie in te ondernemen en alsnog het voortouw te nemen. Over het algemeen zal je daar veel kans toe hebben. Je bent immers iemand die veel mensen aantrekt. Meestal voor vriendschap, maar er zullen ook mogelijkheden zijn om je fantasie waarheid te laten worden. Je kunt gebruik maken van je intuïtie die zeer sterk is en die jouw alarmklokken af laat gaan als er iemand komt die jij aantrekkelijk vindt. Toch moet je opletten dat je niet te snel gaat. Je kunt dan nog zo een sterke intuïtie hebben, maar er zullen meer factoren zijn, die jouw liefdesleven beïnvloeden. Singles zullen veel kansen krijgen om zich te binden, maar of deze verbindingen stand houden, valt nog maar te bezien. Ben je gebonden, dan is het op zich een prima jaar om emotioneel veel liefde te voelen. Er zullen voordelen zijn die jou gelukkig maken en je partner zal er geregeld voor je zijn om je te verwennen en romantiek te bieden. Op seksueel gebied zal jouw fantasie je plezieren en alles wat je bedenkt, kan werkelijkheid worden. Het zal een jaar worden, waarin je afhankelijk bent van het typepartner dat je hebt. Heb je een prima relatie, dan hoef je je absoluut niet bezorgd te maken. Je bent vrolijk en open en geeft je in de seksualiteit. Je bent gelukkig omdat liefde en humor bij elkaar liggen. Het zal wel een jaar worden, waarin je innerlijk soms verdrietige gevoelens kunt ervaren. Dit is nu eenmaal inherent aan de emoties van de Vis. Praat er over en krop ze niet op, dan zullen angsten en onzekerheden vanzelf verdwijnen.

Overzicht van het jaar

De stand van de planeten en sterren laat zien dat het jaar 2019 geschikt is voor een nieuwe partner. Singles kunnen een probleem met een ex-partner oplossen, waarbij er mogelijkheden zijn om weer tot een relatie te komen. Heb je een relatie, dan zal deze intiemer worden en zal de seksualiteit versterkt worden. Zowel gebonden mensen als singles zullen dit jaar een gelukkig gevoel hebben. Gebonden mensen kunnen in staat zijn iets heuglijks te besluiten en problemen op te lossen. Heb je een mindere relatie, dan wordt gewaarschuwd dat je soms de neiging hebt vreemd te gaan. Dat is niet verstandig, beter kun je het eerst met je huidige partner oplossen. Het jaar begint goed met romantische planeten die emoties in je losmaken. Je zult in een relatie je partner veel gevoelens geven. Januari is niet alleen gunstig voor romantiek. Ook op erotisch gebied zal je actief zijn en geregeld seks willen. Het liefst heb je een vaste partner, omdat je daar je diepste gevoelens mee kunt delen. Ben je single, dan zal je  op zoek zijn en kun je erotiek en romantiek los van elkaar zien. Je hebt veel verlangens, maar ook kun je onzekere gevoelens hebben. Let daarbij op misverstanden en twijfels. Ben je gebonden, dan doe je er goed om je partner te vertrouwen en niet teveel muizenissen in je hoofd te halen. Zijn er de eerste maanden problemen of dingen die jou bezwaren, communiceer dan op een eerlijke manier en geef je gevoelens aan. Ben je deze periode single, dan kun je nadenken over het verleden en een ex-partner. Er zijn zelfs momenten dat je naar iemand terugverlangt. Is dit niet meer mogelijk dan kun je nog wel eens naar compensatie zoeken. Vraag je hierbij wel af of je dit wilt, omdat je jezelf anders kunt kwetsen. De retrograde Mercurius kan van begin tot eind maart emoties en storingen brengen, die uit het verleden komen. Denk er goed over na wat dit bij jou doet en los het op. Mercurius beweegt van 19 tot 31 juli in jouw sector van romantiek, waardoor je verdriet kunt voelen over een huidige relatie of een contact uit het verleden. Van eind oktober tot eind november zal die planeet door je sector van avontuur en educatie gaan. In die tijd zal je carrière storend werken, waardoor je wat minder tijd voor romantiek en erotiek hebt. Over het algemeen is het een prima jaar, maar soms moet je compromissen afsluiten als er tussen jou en je partner verschillen zijn betreffende romantiek, erotiek en vrienden.

     
Seksualiteit met de Vissen

De Vis vrouw is een zorgzaam type dat erg veel liefde en warmte biedt. Mensen die een relatie met een Vis aangaan zullen zeker niet teleurgesteld raken. Je bent iemand die veel nadenkt en ook zeer empathisch is hoe ze een liefdespartner kan verwennen. Je bent liefdevol en zal ook dit jaar er alles aandoen de romantiek op een fijne wijze te beleven. Om een Vis te verleiden, moet je wel voorzichtig zijn, omdat ze de kat uit de boom kijkt. Ze is vrij introvert als het om haar gevoelens gaat en ze zal achteruitgaan als iemand te snel gaat. Iemand moet dus erg rustig en sympathiek overkomen. Wanneer iemand jou op een date vraagt, zal je zeker niet weigeren, omdat je op die manier erachter wilt komen of de ander wel de juiste persoon is. Je kunt deze eerst date afstandelijk en tegelijk warm overkomen. Waarschijnlijk zal iemand dan ook niet het gevoel hebben dat je happig bent om verder te gaan. Ga je echter nog een tweede keer met dezelfde persoon op date dan is er al veel gewonnen. Om de Vis te prikkelen houdt ze van fantasie en dromerige en spirituele onderwerpen. Kan iemand haar emoties bereiken dan is deze al erg ver in het versieren van de Vis. Heb je eenmaal een relatie met haar dan zal ze zich transformeren in iemand die zeer spannend is. Qua seks houdt ze van rollenspellen, waarbij kleding en spannende plekken een grote rol spelen. Wil een partner haar volledig opwinden dan is het belangrijk haar te verrassen. Voor iemand overigens het bed met haar kan delen, zal ze wel uitgebreid de ander getest hebben. Ligt ze eenmaal naast je dan zal ze dus zeker weten dat jij haar partner bent en kan de pret beginnen. Seks blijft echter gepaard gaan met emoties en een partner zal dus constant de moeite moeten doen om haar te blijven boeien. Raak je haar hart op een positieve wijze dan zal ze al je wensen vervullen. Ze is passioneel en gebruikt graag speeltjes. Ze wil dan graag de controle hebben en vindt het fijn te domineren. Een persoon die zich alleen laat domineren zal minder aantrekkelijk voor haar blijven. Een partner moet het aandurven zelf het heft in handen te nemen. De Vis vrouw komt makkelijk tot orgasmes en geniet ervan als een partner haar daar keer op keer naar toebrengt

 

Seksualiteit met de Vissen man

De Visman is een sensitief ingesteld persoon, die ogenblikkelijk aanvoelt als iemand hem nodig heeft. Daarbij zal het hem niet uitmaken wie het is en wat er nodig is om dit op te lossen. Wanneer hij jou eenmaal aantrekkelijk vindt, kan dit wel veranderen en wordt hij iets afstandelijker. Dit is dan meer om de kat uit te boom te kijken. Hij wil namelijk veel liefde bieden, maar ook krijgen en dit wil hij alleen met iemand die hij werkelijk ziet zitten. De Vis is creatief en fantasierijk en zal met zijn intuïtie perfect aanvoelen of jij een geschikt persoon bent. Toch zal hij niet snel aanstalten maken om jou tegemoet te treden, zelfs niet als hij zeer veel interesse heeft. Zoals we al zeiden is hij dan juist wat introverter. Wanneer je echter naar hem toe komt, zal je gelijk merken dat hij zeer attent en liefdevol is en jou op een vriendelijke manier tegemoet treedt. Wil je hem versieren, dan is het voldoende om over zijn interesses en levensplannen te praten. Het is een zeer dromerige man en hij zal dingen van de optimistische kant zien. Hij zal graag praten over de ambities en verlangens die hij heeft. Wil je een date met hem maken dan zal hij het liefst zelf voor je koken of ergens naar een plekje gaan met een romantisch restaurant. Heb je een relatie met de Vis, dan is hij zeer liefdevol en zal hij er alles aandoen om jou op romantisch gebied te blijven boeien. Jij moet als partner dan wel in staat zijn om veel tijd aan hem te geven. Er zijn weinig mannen die zo aandachtig en liefdevol zijn als het om seks gaat als de Vis. Hij zal zich inspannen om het jou naar de zin te maken en zorgen dat al je wensen uitkomen. Hij hoeft hier niet eens veel voor terug te krijgen, maar hij vindt het wel fijn als zijn partner aangeeft dat ze wil vrijen. Is hij eenmaal geactiveerd, dan zal hij zijn verlegenheid en terughoudendheid vergeten en kan hij intens, passioneel en toch zacht zijn. Hij kan jou daarbij opwinden, mede omdat hij een grote fantasie heeft en rollenspellen ook erg spannend vindt. Hij zoekt ook graag avontuurlijk en bijzondere plekken uit om van elkaar te genieten. Daarbij kan hij zelfs zijn comfortzone verlaten.

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag