astro content
Het erotische leven van de Vissen in 2019 (door Frank Post)

Algemeen

Romantiek beheerst de Vis. Je wilt liefde voelen en verwend worden. Vind jij iemand aantrekkelijk, dan zal je dromen en wensen hebben, maar zal je niet snel toehappen of het initiatief nemen. Dat kan jammer zijn, omdat er dan een leuk persoon aan je voorbij kan gaan. Er wordt aangeraden om hier wel actie in te ondernemen en alsnog het voortouw te nemen. Over het algemeen zal je daar veel kans toe hebben. Je bent immers iemand die veel mensen aantrekt. Meestal voor vriendschap, maar er zullen ook mogelijkheden zijn om je fantasie waarheid te laten worden. Je kunt gebruik maken van je intuïtie die zeer sterk is en die jouw alarmklokken af laat gaan als er iemand komt die jij aantrekkelijk vindt. Toch moet je opletten dat je niet te snel gaat. Je kunt dan nog zo een sterke intuïtie hebben, maar er zullen meer factoren zijn, die jouw liefdesleven beïnvloeden. Singles zullen veel kansen krijgen om zich te binden, maar of deze verbindingen stand houden, valt nog maar te bezien. Ben je gebonden, dan is het op zich een prima jaar om emotioneel veel liefde te voelen. Er zullen voordelen zijn die jou gelukkig maken en je partner zal er geregeld voor je zijn om je te verwennen en romantiek te bieden. Op seksueel gebied zal jouw fantasie je plezieren en alles wat je bedenkt, kan werkelijkheid worden. Het zal een jaar worden, waarin je afhankelijk bent van het typepartner dat je hebt. Heb je een prima relatie, dan hoef je je absoluut niet bezorgd te maken. Je bent vrolijk en open en geeft je in de seksualiteit. Je bent gelukkig omdat liefde en humor bij elkaar liggen. Het zal wel een jaar worden, waarin je innerlijk soms verdrietige gevoelens kunt ervaren. Dit is nu eenmaal inherent aan de emoties van de Vis. Praat er over en krop ze niet op, dan zullen angsten en onzekerheden vanzelf verdwijnen.

Overzicht van het jaar

De stand van de planeten en sterren laat zien dat het jaar 2019 geschikt is voor een nieuwe partner. Singles kunnen een probleem met een ex-partner oplossen, waarbij er mogelijkheden zijn om weer tot een relatie te komen. Heb je een relatie, dan zal deze intiemer worden en zal de seksualiteit versterkt worden. Zowel gebonden mensen als singles zullen dit jaar een gelukkig gevoel hebben. Gebonden mensen kunnen in staat zijn iets heuglijks te besluiten en problemen op te lossen. Heb je een mindere relatie, dan wordt gewaarschuwd dat je soms de neiging hebt vreemd te gaan. Dat is niet verstandig, beter kun je het eerst met je huidige partner oplossen. Het jaar begint goed met romantische planeten die emoties in je losmaken. Je zult in een relatie je partner veel gevoelens geven. Januari is niet alleen gunstig voor romantiek. Ook op erotisch gebied zal je actief zijn en geregeld seks willen. Het liefst heb je een vaste partner, omdat je daar je diepste gevoelens mee kunt delen. Ben je single, dan zal je  op zoek zijn en kun je erotiek en romantiek los van elkaar zien. Je hebt veel verlangens, maar ook kun je onzekere gevoelens hebben. Let daarbij op misverstanden en twijfels. Ben je gebonden, dan doe je er goed om je partner te vertrouwen en niet teveel muizenissen in je hoofd te halen. Zijn er de eerste maanden problemen of dingen die jou bezwaren, communiceer dan op een eerlijke manier en geef je gevoelens aan. Ben je deze periode single, dan kun je nadenken over het verleden en een ex-partner. Er zijn zelfs momenten dat je naar iemand terugverlangt. Is dit niet meer mogelijk dan kun je nog wel eens naar compensatie zoeken. Vraag je hierbij wel af of je dit wilt, omdat je jezelf anders kunt kwetsen. De retrograde Mercurius kan van begin tot eind maart emoties en storingen brengen, die uit het verleden komen. Denk er goed over na wat dit bij jou doet en los het op. Mercurius beweegt van 19 tot 31 juli in jouw sector van romantiek, waardoor je verdriet kunt voelen over een huidige relatie of een contact uit het verleden. Van eind oktober tot eind november zal die planeet door je sector van avontuur en educatie gaan. In die tijd zal je carrière storend werken, waardoor je wat minder tijd voor romantiek en erotiek hebt. Over het algemeen is het een prima jaar, maar soms moet je compromissen afsluiten als er tussen jou en je partner verschillen zijn betreffende romantiek, erotiek en vrienden.

     
Seksualiteit met de Vissen

De Vis vrouw is een zorgzaam type dat erg veel liefde en warmte biedt. Mensen die een relatie met een Vis aangaan zullen zeker niet teleurgesteld raken. Je bent iemand die veel nadenkt en ook zeer empathisch is hoe ze een liefdespartner kan verwennen. Je bent liefdevol en zal ook dit jaar er alles aandoen de romantiek op een fijne wijze te beleven. Om een Vis te verleiden, moet je wel voorzichtig zijn, omdat ze de kat uit de boom kijkt. Ze is vrij introvert als het om haar gevoelens gaat en ze zal achteruitgaan als iemand te snel gaat. Iemand moet dus erg rustig en sympathiek overkomen. Wanneer iemand jou op een date vraagt, zal je zeker niet weigeren, omdat je op die manier erachter wilt komen of de ander wel de juiste persoon is. Je kunt deze eerst date afstandelijk en tegelijk warm overkomen. Waarschijnlijk zal iemand dan ook niet het gevoel hebben dat je happig bent om verder te gaan. Ga je echter nog een tweede keer met dezelfde persoon op date dan is er al veel gewonnen. Om de Vis te prikkelen houdt ze van fantasie en dromerige en spirituele onderwerpen. Kan iemand haar emoties bereiken dan is deze al erg ver in het versieren van de Vis. Heb je eenmaal een relatie met haar dan zal ze zich transformeren in iemand die zeer spannend is. Qua seks houdt ze van rollenspellen, waarbij kleding en spannende plekken een grote rol spelen. Wil een partner haar volledig opwinden dan is het belangrijk haar te verrassen. Voor iemand overigens het bed met haar kan delen, zal ze wel uitgebreid de ander getest hebben. Ligt ze eenmaal naast je dan zal ze dus zeker weten dat jij haar partner bent en kan de pret beginnen. Seks blijft echter gepaard gaan met emoties en een partner zal dus constant de moeite moeten doen om haar te blijven boeien. Raak je haar hart op een positieve wijze dan zal ze al je wensen vervullen. Ze is passioneel en gebruikt graag speeltjes. Ze wil dan graag de controle hebben en vindt het fijn te domineren. Een persoon die zich alleen laat domineren zal minder aantrekkelijk voor haar blijven. Een partner moet het aandurven zelf het heft in handen te nemen. De Vis vrouw komt makkelijk tot orgasmes en geniet ervan als een partner haar daar keer op keer naar toebrengt

 

Seksualiteit met de Vissen man

De Visman is een sensitief ingesteld persoon, die ogenblikkelijk aanvoelt als iemand hem nodig heeft. Daarbij zal het hem niet uitmaken wie het is en wat er nodig is om dit op te lossen. Wanneer hij jou eenmaal aantrekkelijk vindt, kan dit wel veranderen en wordt hij iets afstandelijker. Dit is dan meer om de kat uit te boom te kijken. Hij wil namelijk veel liefde bieden, maar ook krijgen en dit wil hij alleen met iemand die hij werkelijk ziet zitten. De Vis is creatief en fantasierijk en zal met zijn intuïtie perfect aanvoelen of jij een geschikt persoon bent. Toch zal hij niet snel aanstalten maken om jou tegemoet te treden, zelfs niet als hij zeer veel interesse heeft. Zoals we al zeiden is hij dan juist wat introverter. Wanneer je echter naar hem toe komt, zal je gelijk merken dat hij zeer attent en liefdevol is en jou op een vriendelijke manier tegemoet treedt. Wil je hem versieren, dan is het voldoende om over zijn interesses en levensplannen te praten. Het is een zeer dromerige man en hij zal dingen van de optimistische kant zien. Hij zal graag praten over de ambities en verlangens die hij heeft. Wil je een date met hem maken dan zal hij het liefst zelf voor je koken of ergens naar een plekje gaan met een romantisch restaurant. Heb je een relatie met de Vis, dan is hij zeer liefdevol en zal hij er alles aandoen om jou op romantisch gebied te blijven boeien. Jij moet als partner dan wel in staat zijn om veel tijd aan hem te geven. Er zijn weinig mannen die zo aandachtig en liefdevol zijn als het om seks gaat als de Vis. Hij zal zich inspannen om het jou naar de zin te maken en zorgen dat al je wensen uitkomen. Hij hoeft hier niet eens veel voor terug te krijgen, maar hij vindt het wel fijn als zijn partner aangeeft dat ze wil vrijen. Is hij eenmaal geactiveerd, dan zal hij zijn verlegenheid en terughoudendheid vergeten en kan hij intens, passioneel en toch zacht zijn. Hij kan jou daarbij opwinden, mede omdat hij een grote fantasie heeft en rollenspellen ook erg spannend vindt. Hij zoekt ook graag avontuurlijk en bijzondere plekken uit om van elkaar te genieten. Daarbij kan hij zelfs zijn comfortzone verlaten.

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag