astro content
Het erotische leven van de Waterman in 2019 (door Frank Post)  

Algemeen

Je denkt dit jaar nog wel eens terug aan eerdere jaren en kunt soms nog wel eens nadenken over hoe het toen was. Heel soms heb je moeite om ouder te worden en dan vrees je de toekomst, waarbij je nog wel eens kunt bedenken dat je er ooit helemaal niet meer toe in staat bent om seks te hebben. Er wordt aangeraden om hier niet teveel mee bezig te zijn en te genieten van de momenten die je nu hebt. Je bent er zeker klaar voor om de liefde en de erotiek te omarmen, maar dan moet je niet teveel bezig zijn met de dingen die niet kunnen. Het is veel fijner om juist te denken aan de dingen die wel mogelijk zijn. Over het algemeen zullen negatieve gedachten niet overheersen, maar blijf opletten dat je niet te zwaar gaat denken. Singles kunnen dit jaar zeker genieten van liefde en ze zijn ook meer in staat om van één persoon te houden. Dat was vorig jaar nog wel eens wat moeilijk, maar je bent in 2019 een stuk trouwer en gevoeliger. Er lijkt dus een transformatie aan te komen, waarbij er meer ruimte komt voor een vaste relatie, waarin erotiek en romantiek hand in hand gaan. Gebonden mensen zullen erg hun best doen om de relatie met hun partner nieuw leven in te blazen, waardoor de vonk weer over kan slaan. Daardoor zal je ook op seksueel gebied weer veel meer liefde geven en krijgen. Tracht er voor te zorgen dat jij je dominante karakter niet op een negatieve wijze gebruikt. Wanneer jij in staat bent om je juist te laten domineren, zullen er spannende machtspelletjes mogelijk zijn, waarbij jij je volledig kunt laten gaan. Ook dit jaar vind je het echter wel moeilijk om je diepste gevoelens te tonen. Dit is dus zeker wel een aandachtspunt, omdat een partner zich hier soms wel aan kan storen.

Overzicht van het jaar

Januari en februari zijn gelijk al heel belangrijk als gevolg van krachtige kosmische energie die jou tot in je diepste ziel raakt. In een relatie zijn er mogelijkheden voor spannende activiteiten en om de liefde met je partner intens te beleven. Voor singles zijn er gelijk veel mogelijkheden om een nieuwe partner te ontmoeten. Van 21 januari t/m 18 februari zal de relatie alleen maar meer in diepte toenemen. Het is niet alleen een prima periode om de relatie te versterken, maar ook zal de erotiek intens en spannend zijn. Singles kunnen t/m eind maart veel mogelijkheden op liefde maken. Daarbij maakt het je niet uit of het een kortstondige of langdurige relatie wordt. Erotiek zal in eerste instantie de prioriteit hebben. De maansverduistering in de derde week van januari vindt plaats in je sector van liefdesrelaties. Dit zorgt dat je veel over het leven nadenkt en je bepaalde zaken uit het verleden aanpakt. Een relatie kan versterken, terwijl een singles bezig kan zijn om bepaalde zaken uit een eerdere relatie aan te pakken. Er is zelfs een kans dat een ex-partner jou kan vergeven of jij de ander en wie weet is er dan wel een relatie mogelijk. De energie die je uit deze bijzondere energetische gebeurtenis haalt, kan je in principe het hele jaar gebruiken om anders naar een relatie te kijken. Er zijn veranderingen en een transformatie van jezelf mogelijk. Nog meer verandering op gebied van liefde en gezin treden op als de rebelse Uranus begin maart in jouw sector van gezin en familie komt. Wees alert omdat de energie zowel positief als negatief doorwerkt. Begin april tot de tweede week van augustus zijn er kosmische storingen. Let op dat je moeite kunt hebben de relatie positieve aandacht te geven. Er zijn meer conflicten en meningsverschillen mogelijk. Jij of je partner kan deze periode geïrriteerd raken en dan is een ruzie mogelijk. Ook dien je weg te blijven van buitenechtelijke affaires. Singles kunnen deze periode wat minder lekker in hun vel zitten en afstandelijk zijn naar mensen die toenadering zoeken. Halverwege augustus t/m het eind van het jaar is een fantastische tijd voor romantiek en erotiek. Wensen en dromen komen uit en er is veel ruimte voor avontuurlijke en romantische activiteiten. Het jaar 2019 zal een spannend jaar worden, waarbij emoties zorgen voor avontuur en erotiek, maar ook voor breuken en conflicten. Het wordt hard werken, maar uiteindelijk komt er heus antwoord. Voor singles wordt het een mooi jaar, waarbij er sterke gevoelens voor iemand kunnen ontstaan en er zelfs zoveel liefde kan ontstaan dat je het ‘jawoord’ wilt geven.

 

     
Seksualiteit met de Waterman vrouw

Zoek je een bescheiden vrouw om seks mee te beleven, dan is de Watervrouw niet geschikt. Ze is een eenkennig, charismatisch en zeer intelligent persoon met een eigen gebruiksaanwijzing. Waar ze zich ook bevindt, ze zal zich veelal afzetten tegen geldende regels. Het maakt haar niet uit of de omgeving het anders vindt, zij heeft haar eigen mening. Alleen mensen die dit gedrag interessant vinden en in staat zijn om hierin mee te gaan, zullen met de Watervrouw omgaan. Ze streeft naar een betere wereld en wil met allerlei ideeën dingen oplossen. Ze houdt van een partner die net als zij in staat is om hulpbehoevende mensen te ondersteunen. Zij kan de strijd dan samen met jou doen en dat zal haar veel kracht geven om liefde met je te delen. Wel zal je er alert op moeten zijn dat deze vrouw geregeld koel en afstandelijk overkomt. Emoties deren haar niet zoveel en ze zal zich vooral intellectueel en nuchter laten gelden. Zelfs tijdens het bedrijven van seks zal ze zelden haar emoties laten zien. Heb je een relatie met haar en je kunt dit delen, dan zal je gelukkig met haar worden. Om een date met haar te krijgen, wordt aanbevolen niet naar een gewoon restaurant of film te gaan. Ze wil verrast worden en naar plekken gaan waar ze vooral intellectueel uitgedaagd wordt. Kun je dit, dan zal ze zich prima met je vermaken. Om haar te blijven boeien, is het een andere zaak omdat het voor haar niet zo belangrijk is een vaste relatie te hebben. Qua seks is ze avontuurlijk en zoekt ze graag risico’s op. Daarbij kan ze zelfs anderen betrekken om opgewonden van jou te worden. Seks zal voor haar echter een bijproduct zijn, waar ze zo nu en dan lol aan beleeft. Ze heeft heel andere dingen te doen en daar wil ze meer tijd aan besteden. Intellect en sociale verbondenheid zijn belangrijker dan seks. Heeft ze seks dan staat dit los van romantiek en is dit puur om haar seksuele verlangens te bevredigen. Daarbij vindt ze het wel fijn haar partner naar een intense hoogtepunten te brengen. Ze verlangt van de ander dat hij niet al te romantisch is. Ze wil een passionele partner en vindt het niet eens erg om soms wat pijn te voelen als hij haar domineert. Ze wil ook graag onderzoeken en experimenteren en wil ook wel weten tot hoever ze bij jou kan gaan. Je zult als partner dus zeer flexibel moeten zijn om hier allemaal aan te voldoen.

  Seksualiteit met de Waterman man

De Waterman is niet anders dan de vrouw en zal onorthodoxe de liefde beleven. Het is makkelijk om met hem te daten, omdat hij dat wel leuk vindt en graag experimenteert. Het is echter lastiger om bij hem te blijven. Hij is eenkennig en kan vandaag van je houden en je morgen wegduwen. Om hem te blijven boeien dient een partner intelligent, creatief en zeker niet standaard te zijn. Hij is namelijk een dynamische persoonlijkheid die van het leven wil genieten en het leven ziet als één grote uitdaging. Omdat het geen standaard man is, zullen de normale manieren om een man te versieren niet bij hem werken. Hij zal naar jou kijken of je opvalt tussen al die kuddedieren die er in de mensheid rondlopen. Alleen als hij merkt dat jij ook geen kuddedier bent, zal hij zijn interesse laten merken. Alleen iemand die tegen onrecht is en strijdt tegen het kwaad der aarde zal daarbij nog eens zijn interesse opwekken om een relatie mee te starten. De Waterman is gek op discussiëren en hij zal dit dan ook graag met je doen. Ook dit is een belangrijk punt om hem te boeien. Heb je een relatie met een Waterman, dan moet je altijd van zwaardere onderwerpen houden. Deze zullen hem boeien en dan zal hij zijn leven bij je kunnen blijven. Het is wel een sociaal teken dat graag met mensen praat  en dan kan hij wel oppervlakkig zijn, maar dat is dan een teken dat hij verder niets van ze wil. Wel zullen er veel mensen zijn, die hem intellectueel prikkelen. Qua seks is het niet een man die makkelijk zijn gevoelens aan anderen laat zien. Zelfs tijdens het hoogtepunt kan hij relaxt en zonder weinig woorden zijn orgasme beleven. Dit betekent echter niet dat hij niet geniet. Het klaarkomen op zichzelf is al een beloning voor hem, waar hij erg van geniet. Toch is hij wel op te winden met fantasie, rollenspellen en psychologische spelletjes. Lukt het je hem hiermee te boeien, dan kan hij zijn koelheid wel loslaten en kan hij zeer passioneel en intens met jou bezig zijn. Heb je dus een relatie met een Waterman en lukt het je hem volledig op te winden, dan kan je er van uitgaan dat hij niet snel naar een ander zal gaan.


©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag