astro content
Het erotische leven van de Waterman in 2019 (door Frank Post)  

Algemeen

Je denkt dit jaar nog wel eens terug aan eerdere jaren en kunt soms nog wel eens nadenken over hoe het toen was. Heel soms heb je moeite om ouder te worden en dan vrees je de toekomst, waarbij je nog wel eens kunt bedenken dat je er ooit helemaal niet meer toe in staat bent om seks te hebben. Er wordt aangeraden om hier niet teveel mee bezig te zijn en te genieten van de momenten die je nu hebt. Je bent er zeker klaar voor om de liefde en de erotiek te omarmen, maar dan moet je niet teveel bezig zijn met de dingen die niet kunnen. Het is veel fijner om juist te denken aan de dingen die wel mogelijk zijn. Over het algemeen zullen negatieve gedachten niet overheersen, maar blijf opletten dat je niet te zwaar gaat denken. Singles kunnen dit jaar zeker genieten van liefde en ze zijn ook meer in staat om van één persoon te houden. Dat was vorig jaar nog wel eens wat moeilijk, maar je bent in 2019 een stuk trouwer en gevoeliger. Er lijkt dus een transformatie aan te komen, waarbij er meer ruimte komt voor een vaste relatie, waarin erotiek en romantiek hand in hand gaan. Gebonden mensen zullen erg hun best doen om de relatie met hun partner nieuw leven in te blazen, waardoor de vonk weer over kan slaan. Daardoor zal je ook op seksueel gebied weer veel meer liefde geven en krijgen. Tracht er voor te zorgen dat jij je dominante karakter niet op een negatieve wijze gebruikt. Wanneer jij in staat bent om je juist te laten domineren, zullen er spannende machtspelletjes mogelijk zijn, waarbij jij je volledig kunt laten gaan. Ook dit jaar vind je het echter wel moeilijk om je diepste gevoelens te tonen. Dit is dus zeker wel een aandachtspunt, omdat een partner zich hier soms wel aan kan storen.

Overzicht van het jaar

Januari en februari zijn gelijk al heel belangrijk als gevolg van krachtige kosmische energie die jou tot in je diepste ziel raakt. In een relatie zijn er mogelijkheden voor spannende activiteiten en om de liefde met je partner intens te beleven. Voor singles zijn er gelijk veel mogelijkheden om een nieuwe partner te ontmoeten. Van 21 januari t/m 18 februari zal de relatie alleen maar meer in diepte toenemen. Het is niet alleen een prima periode om de relatie te versterken, maar ook zal de erotiek intens en spannend zijn. Singles kunnen t/m eind maart veel mogelijkheden op liefde maken. Daarbij maakt het je niet uit of het een kortstondige of langdurige relatie wordt. Erotiek zal in eerste instantie de prioriteit hebben. De maansverduistering in de derde week van januari vindt plaats in je sector van liefdesrelaties. Dit zorgt dat je veel over het leven nadenkt en je bepaalde zaken uit het verleden aanpakt. Een relatie kan versterken, terwijl een singles bezig kan zijn om bepaalde zaken uit een eerdere relatie aan te pakken. Er is zelfs een kans dat een ex-partner jou kan vergeven of jij de ander en wie weet is er dan wel een relatie mogelijk. De energie die je uit deze bijzondere energetische gebeurtenis haalt, kan je in principe het hele jaar gebruiken om anders naar een relatie te kijken. Er zijn veranderingen en een transformatie van jezelf mogelijk. Nog meer verandering op gebied van liefde en gezin treden op als de rebelse Uranus begin maart in jouw sector van gezin en familie komt. Wees alert omdat de energie zowel positief als negatief doorwerkt. Begin april tot de tweede week van augustus zijn er kosmische storingen. Let op dat je moeite kunt hebben de relatie positieve aandacht te geven. Er zijn meer conflicten en meningsverschillen mogelijk. Jij of je partner kan deze periode geïrriteerd raken en dan is een ruzie mogelijk. Ook dien je weg te blijven van buitenechtelijke affaires. Singles kunnen deze periode wat minder lekker in hun vel zitten en afstandelijk zijn naar mensen die toenadering zoeken. Halverwege augustus t/m het eind van het jaar is een fantastische tijd voor romantiek en erotiek. Wensen en dromen komen uit en er is veel ruimte voor avontuurlijke en romantische activiteiten. Het jaar 2019 zal een spannend jaar worden, waarbij emoties zorgen voor avontuur en erotiek, maar ook voor breuken en conflicten. Het wordt hard werken, maar uiteindelijk komt er heus antwoord. Voor singles wordt het een mooi jaar, waarbij er sterke gevoelens voor iemand kunnen ontstaan en er zelfs zoveel liefde kan ontstaan dat je het ‘jawoord’ wilt geven.

 

     
Seksualiteit met de Waterman vrouw

Zoek je een bescheiden vrouw om seks mee te beleven, dan is de Watervrouw niet geschikt. Ze is een eenkennig, charismatisch en zeer intelligent persoon met een eigen gebruiksaanwijzing. Waar ze zich ook bevindt, ze zal zich veelal afzetten tegen geldende regels. Het maakt haar niet uit of de omgeving het anders vindt, zij heeft haar eigen mening. Alleen mensen die dit gedrag interessant vinden en in staat zijn om hierin mee te gaan, zullen met de Watervrouw omgaan. Ze streeft naar een betere wereld en wil met allerlei ideeën dingen oplossen. Ze houdt van een partner die net als zij in staat is om hulpbehoevende mensen te ondersteunen. Zij kan de strijd dan samen met jou doen en dat zal haar veel kracht geven om liefde met je te delen. Wel zal je er alert op moeten zijn dat deze vrouw geregeld koel en afstandelijk overkomt. Emoties deren haar niet zoveel en ze zal zich vooral intellectueel en nuchter laten gelden. Zelfs tijdens het bedrijven van seks zal ze zelden haar emoties laten zien. Heb je een relatie met haar en je kunt dit delen, dan zal je gelukkig met haar worden. Om een date met haar te krijgen, wordt aanbevolen niet naar een gewoon restaurant of film te gaan. Ze wil verrast worden en naar plekken gaan waar ze vooral intellectueel uitgedaagd wordt. Kun je dit, dan zal ze zich prima met je vermaken. Om haar te blijven boeien, is het een andere zaak omdat het voor haar niet zo belangrijk is een vaste relatie te hebben. Qua seks is ze avontuurlijk en zoekt ze graag risico’s op. Daarbij kan ze zelfs anderen betrekken om opgewonden van jou te worden. Seks zal voor haar echter een bijproduct zijn, waar ze zo nu en dan lol aan beleeft. Ze heeft heel andere dingen te doen en daar wil ze meer tijd aan besteden. Intellect en sociale verbondenheid zijn belangrijker dan seks. Heeft ze seks dan staat dit los van romantiek en is dit puur om haar seksuele verlangens te bevredigen. Daarbij vindt ze het wel fijn haar partner naar een intense hoogtepunten te brengen. Ze verlangt van de ander dat hij niet al te romantisch is. Ze wil een passionele partner en vindt het niet eens erg om soms wat pijn te voelen als hij haar domineert. Ze wil ook graag onderzoeken en experimenteren en wil ook wel weten tot hoever ze bij jou kan gaan. Je zult als partner dus zeer flexibel moeten zijn om hier allemaal aan te voldoen.

  Seksualiteit met de Waterman man

De Waterman is niet anders dan de vrouw en zal onorthodoxe de liefde beleven. Het is makkelijk om met hem te daten, omdat hij dat wel leuk vindt en graag experimenteert. Het is echter lastiger om bij hem te blijven. Hij is eenkennig en kan vandaag van je houden en je morgen wegduwen. Om hem te blijven boeien dient een partner intelligent, creatief en zeker niet standaard te zijn. Hij is namelijk een dynamische persoonlijkheid die van het leven wil genieten en het leven ziet als één grote uitdaging. Omdat het geen standaard man is, zullen de normale manieren om een man te versieren niet bij hem werken. Hij zal naar jou kijken of je opvalt tussen al die kuddedieren die er in de mensheid rondlopen. Alleen als hij merkt dat jij ook geen kuddedier bent, zal hij zijn interesse laten merken. Alleen iemand die tegen onrecht is en strijdt tegen het kwaad der aarde zal daarbij nog eens zijn interesse opwekken om een relatie mee te starten. De Waterman is gek op discussiëren en hij zal dit dan ook graag met je doen. Ook dit is een belangrijk punt om hem te boeien. Heb je een relatie met een Waterman, dan moet je altijd van zwaardere onderwerpen houden. Deze zullen hem boeien en dan zal hij zijn leven bij je kunnen blijven. Het is wel een sociaal teken dat graag met mensen praat  en dan kan hij wel oppervlakkig zijn, maar dat is dan een teken dat hij verder niets van ze wil. Wel zullen er veel mensen zijn, die hem intellectueel prikkelen. Qua seks is het niet een man die makkelijk zijn gevoelens aan anderen laat zien. Zelfs tijdens het hoogtepunt kan hij relaxt en zonder weinig woorden zijn orgasme beleven. Dit betekent echter niet dat hij niet geniet. Het klaarkomen op zichzelf is al een beloning voor hem, waar hij erg van geniet. Toch is hij wel op te winden met fantasie, rollenspellen en psychologische spelletjes. Lukt het je hem hiermee te boeien, dan kan hij zijn koelheid wel loslaten en kan hij zeer passioneel en intens met jou bezig zijn. Heb je dus een relatie met een Waterman en lukt het je hem volledig op te winden, dan kan je er van uitgaan dat hij niet snel naar een ander zal gaan.


©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag