astro content
Het erotische leven van de Weegschaal in 2019 (door Frank Post)  

Algemeen

Er wordt aangegeven dat Weegschalen naar evenwicht zoeken en in principe is dit ook dit jaar zo. Je vindt schoonheid, evenwicht en intimiteit belangrijk en dit zal je dan ook in de erotiek willen ervaren. Je zult dit van een geliefde verwachten, Ben je single, dan zal dit het eerste zijn waar je naar kijkt. Dat maakt de Weegschaal dan ook wel weer wat lastig, omdat de eisen wel hoog kunnen zijn. Het zoeken naar evenwicht zal niet komen door onzekerheid of dat de Weegschaal in onbalans is. Het is meer een zoektocht naar iemand die hem/haar de rust kan geven om lekker te leven. Je zult dit jaar dan ook niet verlangen naar een relatie die jou onrustig maakt. Je kunt dan namelijk veel energie verliezen en dan uitgeput raken. Moet je dan je hele leven bij zo iemand blijven, dan zal dit grote problemen kunnen geven. In dit geval is 2019 een jaar waarin er zelfs een breuk kan komen, omdat je het niet meer trekt. Ontspanning en warmte zullen zeer belangrijk zijn. In een relatie moet je dit jaar dus voorzichtig zijn, omdat je nog wel eens te weinig voor jezelf opkomt en dan je partner een vrijbrief kan geven om dominant te zijn. Je wilt soms teveel wat de ander wil en dat zal dus een stoorzender kunnen zijn. Op gebied van de erotiek kun je dit jaar soms onzeker zijn. Je zult jezelf geregeld afvragen of jouw partner jou goed genoeg vindt. Je kunt jezelf dan minder aantrekkelijk vinden. In dit geval doe je er goed aan om er over te praten, dan zal je merken dat het heus niet zo erg is als je denkt. Singles durven niet altijd op iemand af te stappen als ze deze leuk vinden. Tracht onzekerheid de kop in te drukken en vertrouw erop dat jij net als ieder ander positieve en negatieve aspecten in je hebt, maar niets minder bent dan anderen. Een eventuele afwijzing hoort daar nu eenmaal bij en dat kan een ieder gebeuren.

Overzicht van het jaar

Zowel begin januari, half juli als half december kan de Maan in je sector van relaties en gezin staan. Dit kan verschuivingen geven en je zult hard moeten werken om problemen te overwinnen. Met name romantiek zal versterkt worden, door met elkaar te praten en elkaar vooral te begrijpen. Het zal moeite kosten, maar uiteindelijk zal dit je lukken. Singles kunnen deze periode het best gebruiken om problemen uit het verleden te overdenken en eventueel aan te pakken. Betere en makkelijke momenten zijn er als Venus een harmonieuze band met Uranus in je sector van seksuele emoties aangaat. Dit zal begin februari, eind augustus en eind november zijn. Je kunt veel seksuele lusten ervaren en in een relatie je partner flink opwinden en geregeld intense seks beleven. Ook singles kunnen deze energie positief gebruiken, waarbij de kans op een nieuwe relatie groot is. Van begin januari tot half april zullen Mars en Saturnus energie brengen. Deze maanden kunnen er bepaalde verschillen tussen jou en je partner blootgelegd worden. Ga je er positief mee om, dan zal je in staat zijn liefde sterker te maken en elkaar te begrijpen. Dit kun je het best doen door veel tijd met elkaar door te brengen. Heb je die kans plan dan een weekendje of een reisje om elkaars gevoelens te delen. Voor singles kan deze tijd belangrijk zijn om iemand, waar ze al een oogje op hadden, of een ex-partner duidelijk te maken wat ze voelen. Wat je ook wilt en wie het ook is, er zijn aanwijzingen dat er een grote kans is dat er een relatie uit voortkomt. Zowel gebonden mensen als singles moeten echter opletten dat Mercurius een retrograde beweging maakt begin maart tot eind april en de periode van 30 juli t/m 2 augustus. Geef niet aan deze energie toe, omdat je dan conflictueuze situaties tegenkomt. Heb je een relatie, bewaar dan kalmte. Ben je single, dan kunnen bepaalde trauma’s uit het verleden zorgen dat je een nieuwe relatie niet aandurft. Ook die energie moet je onder controle houden om je toekomst niet te verpesten. Het zal dit jaar belangrijk zijn om je zelfvertrouwen te behouden en te geloven dat jij en je partner een warme en liefdevolle relatie aan kunnen. Singles kunnen dit jaar negatieve energieën overwinnen en uiteindelijk in staat zijn om eventuele negatieve aspecten om te zetten in positieve gedachten en zelfs een relatie. Over het algemeen zullen de planeten je ondersteunen of je nu single bent of gebonden.

     
Seksualiteit met de Weegschaal vrouw

Weegschaalvrouwen kunnen nog weleens wat volgzaam zijn. Ze doen veelal wat hun partner vraagt en dat vinden ze zelf wel ok. Het is echter belangrijk dat je dit jaar je eigen mening laat horen. Dat zal de relatie soms moeilijk maken, maar ook spannend. Je kunt soms nog wel eens wat wisselvallig zijn, waarbij je de ene keer relaxt bent en een andere keer verward en soms aanvallend. Je vindt het erg belangrijk evenwicht in de liefde te vinden. Je hebt geen partner nodig, die teveel zijn best doet. Gewoon een normaal persoon, die jou liefde geeft, maar ook zorgt dat jij je veilig voelt. Voel je je gespannen of is je humeur zwaarmoedig, dan doe je er goed aan om kalmerende kleuren, geluiden en geuren te gebruiken. Dan voel je je een stuk lekkerder. Je bent een bescheiden vrouw, die sociaal is en zich prettig voelt bij vrienden en familie. Je bent geen moeilijke vrouw en laat iedereen in zijn waarde. Vind je iemand aantrekkelijk en de moeite waard, dan zal je snelle humor gebruiken en kun je zelfs flirten. Omdat je zo open bent, kan iemand jou snel om een date vragen, maar daar kan je dan wel eens terughoudend in zijn.

Weegschaalvrouwen willen eerst nadenken om dan pas tot een beslissing te komen. Zegt ze eenmaal ja, dan is iemand al flink ver, omdat ze dit niet zomaar doet. In een relatie vind ze luxe, hygiëne en schoonheid belangrijk. Ze zal geen genoegen nemen met iemand die hier niet op let. Ze kan voor het leven bij iemand blijven als die haar kan bekoren. Je vindt het belangrijk om veel vrienden te hebben en hebt een goede band met familie. In bed ben je op mentaal gebied actief. Je wilt verwend worden met fantasie, geestelijke spelletjes en rollenspellen. Ze houdt absoluut niet van korte sekscontacten en wil uitgebreid genieten. Een lekker etentje, voorspel, lieve woordjes tijdens de seks en iemand die haar volledig verwent, zijn belangrijk. Haast is voor jou een zeer negatief woord, maar heel soms als er geen tijd is voor een lange vrijpartij kan ze haar partner bevredigen, maar dit is dan altijd wel nadat ze al een tijdje opgewonden is en ze in fantasie van alles bedacht heeft.

 

Seksualiteit met de Weegschaal man

Je hebt dit jaar wel eens de neiging wat zwak te zijn als het om je mening gaat. Je bent dan bang dat je partner bij je weggaat of dat iemand jou niet aantrekkelijk vindt. Je doet er goed aan om hier toch wel afstand van te nemen en gewoon lekker jezelf te blijven. Je hebt namelijk ook wel eens de neiging om juist teveel je eigen gang te gaan en gevoelens van een partner te negeren. Over het algemeen ben je in staat hier evenwicht in te vinden. Is iemand op zoek naar een partner die zoekt naar harmonie en charmant en sociaal is, dan kan de Weegschaal de juiste man zijn. Je bent sociaal en kunt makkelijk een praatje aangaan. Je vindt humor belangrijk en mensen zullen zich snel bij jou op je gemak voelen. In gesprekken houdt je van zwaardere onderwerpen, waarbij je geregeld zal refereren naar wereldse problemen. Je gaat discussies dan niet uit de weg, maar blijft weg van al te intense discussies en conflicten. Weegschalen houden van het hebben van een relatie. Je vindt het dan wel fijn om alleen te flirten met één partner en bent daar zeer volgzaam in. Je zult er veel tijd aan besteden om je partner te laten genieten. Wil iemand met een Weegschaal omgaan, dan moet deze zich wel bewust zijn dat hij sociaal is en overal wel een praatje kan maken.

Wanneer jij een partner hebt of met iemand gaat daten dan ben je vrij nuchter, maar vind je het fijn een spannend spel te spelen. Je wilt uitgedaagd worden en vindt het hierbij wel leuk als een partner wisselvallig is. Dan kan jij je best doen om evenwicht aan te brengen en zorgen dat de ander totaal verwend wordt. Je bent ondernemend in de seks en gaat graag op avontuur. De Weegschaal houdt hierbij van een vrouw die dominant is en soms onderdanig. Daar kun je opgewonden door worden. Het voorspel begint eigenlijk al ver voor je met iemand naar bed gaat. Je bent sensueel in woorden, maar vindt het ook wel fijn om wat stoute dingen te zeggen. Daarbij kan je iemand ook helemaal in bekoring brengen, zodat die het liefst al gelijk met je meegaat. Jij vindt het dan juist erg fijn om nog wat te plagen. In bed kan je daarna flink genieten en dit vooral doen door meer te geven dan te nemen. Een partner zal dan ook waarschijnlijk meer dan één keer klaarkomen.

 

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag