astro content
Het erotische leven van de Weegschaal in 2019 (door Frank Post)  

Algemeen

Er wordt aangegeven dat Weegschalen naar evenwicht zoeken en in principe is dit ook dit jaar zo. Je vindt schoonheid, evenwicht en intimiteit belangrijk en dit zal je dan ook in de erotiek willen ervaren. Je zult dit van een geliefde verwachten, Ben je single, dan zal dit het eerste zijn waar je naar kijkt. Dat maakt de Weegschaal dan ook wel weer wat lastig, omdat de eisen wel hoog kunnen zijn. Het zoeken naar evenwicht zal niet komen door onzekerheid of dat de Weegschaal in onbalans is. Het is meer een zoektocht naar iemand die hem/haar de rust kan geven om lekker te leven. Je zult dit jaar dan ook niet verlangen naar een relatie die jou onrustig maakt. Je kunt dan namelijk veel energie verliezen en dan uitgeput raken. Moet je dan je hele leven bij zo iemand blijven, dan zal dit grote problemen kunnen geven. In dit geval is 2019 een jaar waarin er zelfs een breuk kan komen, omdat je het niet meer trekt. Ontspanning en warmte zullen zeer belangrijk zijn. In een relatie moet je dit jaar dus voorzichtig zijn, omdat je nog wel eens te weinig voor jezelf opkomt en dan je partner een vrijbrief kan geven om dominant te zijn. Je wilt soms teveel wat de ander wil en dat zal dus een stoorzender kunnen zijn. Op gebied van de erotiek kun je dit jaar soms onzeker zijn. Je zult jezelf geregeld afvragen of jouw partner jou goed genoeg vindt. Je kunt jezelf dan minder aantrekkelijk vinden. In dit geval doe je er goed aan om er over te praten, dan zal je merken dat het heus niet zo erg is als je denkt. Singles durven niet altijd op iemand af te stappen als ze deze leuk vinden. Tracht onzekerheid de kop in te drukken en vertrouw erop dat jij net als ieder ander positieve en negatieve aspecten in je hebt, maar niets minder bent dan anderen. Een eventuele afwijzing hoort daar nu eenmaal bij en dat kan een ieder gebeuren.

Overzicht van het jaar

Zowel begin januari, half juli als half december kan de Maan in je sector van relaties en gezin staan. Dit kan verschuivingen geven en je zult hard moeten werken om problemen te overwinnen. Met name romantiek zal versterkt worden, door met elkaar te praten en elkaar vooral te begrijpen. Het zal moeite kosten, maar uiteindelijk zal dit je lukken. Singles kunnen deze periode het best gebruiken om problemen uit het verleden te overdenken en eventueel aan te pakken. Betere en makkelijke momenten zijn er als Venus een harmonieuze band met Uranus in je sector van seksuele emoties aangaat. Dit zal begin februari, eind augustus en eind november zijn. Je kunt veel seksuele lusten ervaren en in een relatie je partner flink opwinden en geregeld intense seks beleven. Ook singles kunnen deze energie positief gebruiken, waarbij de kans op een nieuwe relatie groot is. Van begin januari tot half april zullen Mars en Saturnus energie brengen. Deze maanden kunnen er bepaalde verschillen tussen jou en je partner blootgelegd worden. Ga je er positief mee om, dan zal je in staat zijn liefde sterker te maken en elkaar te begrijpen. Dit kun je het best doen door veel tijd met elkaar door te brengen. Heb je die kans plan dan een weekendje of een reisje om elkaars gevoelens te delen. Voor singles kan deze tijd belangrijk zijn om iemand, waar ze al een oogje op hadden, of een ex-partner duidelijk te maken wat ze voelen. Wat je ook wilt en wie het ook is, er zijn aanwijzingen dat er een grote kans is dat er een relatie uit voortkomt. Zowel gebonden mensen als singles moeten echter opletten dat Mercurius een retrograde beweging maakt begin maart tot eind april en de periode van 30 juli t/m 2 augustus. Geef niet aan deze energie toe, omdat je dan conflictueuze situaties tegenkomt. Heb je een relatie, bewaar dan kalmte. Ben je single, dan kunnen bepaalde trauma’s uit het verleden zorgen dat je een nieuwe relatie niet aandurft. Ook die energie moet je onder controle houden om je toekomst niet te verpesten. Het zal dit jaar belangrijk zijn om je zelfvertrouwen te behouden en te geloven dat jij en je partner een warme en liefdevolle relatie aan kunnen. Singles kunnen dit jaar negatieve energieën overwinnen en uiteindelijk in staat zijn om eventuele negatieve aspecten om te zetten in positieve gedachten en zelfs een relatie. Over het algemeen zullen de planeten je ondersteunen of je nu single bent of gebonden.

     
Seksualiteit met de Weegschaal vrouw

Weegschaalvrouwen kunnen nog weleens wat volgzaam zijn. Ze doen veelal wat hun partner vraagt en dat vinden ze zelf wel ok. Het is echter belangrijk dat je dit jaar je eigen mening laat horen. Dat zal de relatie soms moeilijk maken, maar ook spannend. Je kunt soms nog wel eens wat wisselvallig zijn, waarbij je de ene keer relaxt bent en een andere keer verward en soms aanvallend. Je vindt het erg belangrijk evenwicht in de liefde te vinden. Je hebt geen partner nodig, die teveel zijn best doet. Gewoon een normaal persoon, die jou liefde geeft, maar ook zorgt dat jij je veilig voelt. Voel je je gespannen of is je humeur zwaarmoedig, dan doe je er goed aan om kalmerende kleuren, geluiden en geuren te gebruiken. Dan voel je je een stuk lekkerder. Je bent een bescheiden vrouw, die sociaal is en zich prettig voelt bij vrienden en familie. Je bent geen moeilijke vrouw en laat iedereen in zijn waarde. Vind je iemand aantrekkelijk en de moeite waard, dan zal je snelle humor gebruiken en kun je zelfs flirten. Omdat je zo open bent, kan iemand jou snel om een date vragen, maar daar kan je dan wel eens terughoudend in zijn.

Weegschaalvrouwen willen eerst nadenken om dan pas tot een beslissing te komen. Zegt ze eenmaal ja, dan is iemand al flink ver, omdat ze dit niet zomaar doet. In een relatie vind ze luxe, hygiëne en schoonheid belangrijk. Ze zal geen genoegen nemen met iemand die hier niet op let. Ze kan voor het leven bij iemand blijven als die haar kan bekoren. Je vindt het belangrijk om veel vrienden te hebben en hebt een goede band met familie. In bed ben je op mentaal gebied actief. Je wilt verwend worden met fantasie, geestelijke spelletjes en rollenspellen. Ze houdt absoluut niet van korte sekscontacten en wil uitgebreid genieten. Een lekker etentje, voorspel, lieve woordjes tijdens de seks en iemand die haar volledig verwent, zijn belangrijk. Haast is voor jou een zeer negatief woord, maar heel soms als er geen tijd is voor een lange vrijpartij kan ze haar partner bevredigen, maar dit is dan altijd wel nadat ze al een tijdje opgewonden is en ze in fantasie van alles bedacht heeft.

 

Seksualiteit met de Weegschaal man

Je hebt dit jaar wel eens de neiging wat zwak te zijn als het om je mening gaat. Je bent dan bang dat je partner bij je weggaat of dat iemand jou niet aantrekkelijk vindt. Je doet er goed aan om hier toch wel afstand van te nemen en gewoon lekker jezelf te blijven. Je hebt namelijk ook wel eens de neiging om juist teveel je eigen gang te gaan en gevoelens van een partner te negeren. Over het algemeen ben je in staat hier evenwicht in te vinden. Is iemand op zoek naar een partner die zoekt naar harmonie en charmant en sociaal is, dan kan de Weegschaal de juiste man zijn. Je bent sociaal en kunt makkelijk een praatje aangaan. Je vindt humor belangrijk en mensen zullen zich snel bij jou op je gemak voelen. In gesprekken houdt je van zwaardere onderwerpen, waarbij je geregeld zal refereren naar wereldse problemen. Je gaat discussies dan niet uit de weg, maar blijft weg van al te intense discussies en conflicten. Weegschalen houden van het hebben van een relatie. Je vindt het dan wel fijn om alleen te flirten met één partner en bent daar zeer volgzaam in. Je zult er veel tijd aan besteden om je partner te laten genieten. Wil iemand met een Weegschaal omgaan, dan moet deze zich wel bewust zijn dat hij sociaal is en overal wel een praatje kan maken.

Wanneer jij een partner hebt of met iemand gaat daten dan ben je vrij nuchter, maar vind je het fijn een spannend spel te spelen. Je wilt uitgedaagd worden en vindt het hierbij wel leuk als een partner wisselvallig is. Dan kan jij je best doen om evenwicht aan te brengen en zorgen dat de ander totaal verwend wordt. Je bent ondernemend in de seks en gaat graag op avontuur. De Weegschaal houdt hierbij van een vrouw die dominant is en soms onderdanig. Daar kun je opgewonden door worden. Het voorspel begint eigenlijk al ver voor je met iemand naar bed gaat. Je bent sensueel in woorden, maar vindt het ook wel fijn om wat stoute dingen te zeggen. Daarbij kan je iemand ook helemaal in bekoring brengen, zodat die het liefst al gelijk met je meegaat. Jij vindt het dan juist erg fijn om nog wat te plagen. In bed kan je daarna flink genieten en dit vooral doen door meer te geven dan te nemen. Een partner zal dan ook waarschijnlijk meer dan één keer klaarkomen.

 

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag