astro content

Sterrenbeeld Kreeft

 

 21 juni t/m 22 juli

Emotioneel, angstig, moederlijk, patriot, ontvankelijk, romantisch, gesloten, achterdochtig, sentimenteel, creatief , geduldig, behoedzaam, bezorgd, timide, dromer, overgevoelig, nostalgisch.

Kleuren: Bleke tinten , creme en wit.

Stenen: Maansteen, Parel, Peridoot.

Wie is de kreeft?

Sterrenbeeld de kreeft ("Cancer") in het Latijn) is het 4e teken van de dierenriem. De kreeft is ook een waterteken. Het hemellichaam de maan heerst het meest in dit sterrenbeeld. De maan staat voor een goede intuïtie maar staat ook voor moederinstict, emoties en huiselijkheid. Het is niet meer zo dat het woord vrouwelijkheid niet op mannen mag slaan. De kreeft heeft veel vrouwelijke pluspunten en daar is helemaal niets mis mee. Het is niet waar dat kreeften bij het minste geringste zich gelijk terug trekken.

De kreeft is zorgzaam

De kreeft is erg zorgzaam voor zijn naasten , zijn familie en vrienden maar vooral voor zijn eigen kinderen. Ook voor zijn collega's of onderschikten op zijn werk stelt  de kreeft zich moederlijk op. De kreeft is hard van buiten maar heeft ook een klein hartje. Hij kan dus bikkel hard zijn maar kan ook heel gevoelig zijn op zijn tijd. Omdat de kreeft zelf heel eerlijk is verwacht hij dat ook  van een ander. List en bedrog heeft hij vaak niet zo snel door . De kreeft is wel een jaloers typje. Je zal het niet direkt aan hem merken maar hij is het wel. De kreeft is een sociaal mens en prettig in de omgang. De kreeft is niet iemand die graag initiatief neemt maar laat zich wel graag overhalen  om mee te gaan in de voorstellen van anderen. De kreeft-man kan ook een prima huisman zijn. Hij houdt zich niet vast aan het ouderwetse rollenpatroon. De kreeft-vrouw vind het krijgen van kinderen het belangrijkste wat er is. De kreeft voelt zich het meest op zijn gemak bij een hulpeloze en zwakkere partner. Door het  sterk ontwikkelde moederaspect heeft de kreeft  beschermende  en verzorgend instincten.

De kreeft is standvastig

Het is heel opmerkelijk dat de kreeft zelden in eerste instantie zijn doelen direkt zal benaderen. En dat terwijl de kreeft niet eerst de kat uit de boom hoeft te kijken. De kreeft kan prima zaken waarnemen. Hij zal een persoon of zaak  van alle kanten goed bekijken. Daarna zal hij rustig beslissen of iemand of iets goed te vertrouwen is. Besluiten worden rustig genomen. Als de kreeft eenmaal een bslissing heeft genomen zal hij er vol energie tegen aan gaan. Als de kreeft eenmaal een standpunt heeft aangenomen ,is hij daar moeilijk van af te brengen.

De kreeft en reizen

De kreeft is van nature niet agressief, maar als je hem tart zal hij hard terug vechten . Zorg ervoor datj e een kreeft nooit boos maakt want dan kan je wel vluchten. Veel buitenstaanders vinden de kreeft maar saai en kleurloos maar dat is niet terecht. De kreeft vind het heerlijk om te reizen en kunnen spontaan zich gaan bewegen en het avontuur opzoeken. Toch zal de kreeft het ook weer heerlijk vinden om thuis te komen. De kreeft maakt zich altijd zorgen over het thuisfront. Ook kan hij zich erg zorgen maken over wat er allemaal kan gebeuren onderweg. Uiteindelijk weet de kreeft zich altijd goed te redden en was de ongerustheid eigenlijk voor niets geweest.

De kreeft en relaties

Als het om de liefde gaat is de kreeft op zijn hoede en verlegen. Pas na een langdurige kennismaking zal de kreeft denken aan een vaste relatie. Ze willen hun partner eerst heel goed leren kennen. Na de lange kennismaking kan er een lang en gelukkig huwelijk volgen. Als het aan de kreeft ligt kan dit voor het leven zijn.
De kreeft staat graag klaar voor mensen die hulp nodig hebben. Wat men vaak niet verwacht is dat de kreeft ook een heel zachtaardig karakter heeft. De kreeft is wel een zuinig type ,maar is zeker niet gierig. Ook als de kreeft een kennis making heeft met een eventuele liefdespartner zal hij de hand op de knip houden. Als de kreeft het gevoel heeft dat het echt serieus is zal hij royaal zijn ten opzichte van zijn partner. Als de kreeft eenmaal voor iemand gaat dan zal hij ook tot het uiterste gaan en niet snel opgeven.

De kreeft en zijn gezin

De kreeft is echt een familie mens en gaat voor zijn familie door het vuur. Als het een jong gezin betreft zijn de kreeft-mannen een voorbeeld. Ze helpen goed mee in de huishouding en houden het budget heel goed in de gaten. De kreeft vrouwen hebben ook deze goede eigenschappen. In een gezin waar een goede harmonie is, is het prima samen leven met een kreeft. Beide partners krijgen de kans zich zelf te ontplooien zolang dit binnen de gemaakte afspraken blijft.
Dit geldt ook voor het seksleven . Dit moet ook helemaal binnen de gemaakte afspraken blijven. Maar als de kreeft op middelbare leeftijd komt en er wordt niet meer geleefd volgens de gemaakte afspraken dan kan de kreeft zorgen voor conflicten. De kreeft kan dan last krijgen van  een onbehagelijk gevoel. Het is voor de kreeft dan beter om nieuwe uitdagingen te zoeken. op het moment dat de kinderen het huis uit gaan of de partner is de kreeft ontrouw zal de kreeft zich totaal overbodig gaan voelen.

De kreeft en zijn werk

Onder het sterrenbeeld kreeft zijn de meeste goede zeelieden te vinden. doordat ze geboren zijn in het waterteken voelen ze zich het beste op het water. De kreeft is erg trots op het werk dat hij doet. Hij vindt het dan ook heerlijk als hij wordt aangemoedigd of eens een schouderklopje krijgt. De kreeften die beroepen op het land hebben die hebben vaak te maken met vloeistoffen. Vaak werken ze bij de natuurbescherming of in de waterrecreatie. Ook hebben ze vaak werk in een drankenhandel .

De kreeft funtioneert het beste in klein teamverband, bij een lagere overheidinstelling of in een familiebedrijf. De commerciële instelling van de kreeft is perfect en zo ook de inkooptactiek die de kreeft heeft. De kreeft zit vol goede ideeën en leveren hem vaak goed geld op. Gelukkig weet de kreeft heel goed hoe hij met zijn financiën om moet gaan .

De kreeft en zijn gezondheid

Als de kreeft goed in zijn vel zit zal hij zelden ziek zijn. Als de kreeft toch eens een keer ziek is , maak het hem dan goed naar de zin en hij is zo weer beter. Maar de kreeft kan zich zelf ook ziek praten bij wat ongenoegens. Als echte patiënt is de kreeft erg lastig en vol zelfmedelijden.
De kwalen van de kreeft hebben meestal betrekking op de ingewanden en de maag. Vaak komt dat door stress. De kreeft kan ernstige maagklachten hebben . Ook hoofdpijn kan vaak voorkomen. Doordat de kreeft een hele harde werker is pleegt hij vaak roofbouw  op zichzelf. Hij denk vaak dat hij als enige onmisbaar is en dat is moeilijk aan zijn verstand te brengen dat dit helemaal niet het geval is . Niemand is onmisbaar.

 

 

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Frank
invloed nieuwe maan
Weinig mensen beseffen hoeveel effect de Nieuwe Maan en de Volle Maan op het lichaam hebben. EÚn daarvan is dat de Lees meer
door Medium Maria
Dierbare Overledene
Heb je een vraag die je altijd hebt willen stellen aan een dierbare maar je hebt de kans nog niet gehad, vraag het mij. Lees meer
door Medium Moena
Quote By Moena
Manieren om je eigen hart te breken:

Vanwege de verkeerde redenen in een situatie blijven waarvan je weet dat het niet Lees meer
door Medium Yolan
Angst of intu´tie
Angst is een emotie die je voelt vanwege bepaalde (beperkende) gedachten/overtuigingen. Bijvoorbeeld dat gaat mij toch Lees meer
door Medium Marja
Innerlijk Kind Healing maandag 2mei
Wat fijn dat er zich weer mensen hadden aangemeld voor de Innerlijke Kind Healing.
Doordat het als Lees meer
door Medium Chantal02
Afwezig Chantal02
Beste bellers, van 25 t/m 29 april ben ik afwezig. Liefs medium Chantal 02 Lees meer
door Medium Fieke
In mei weer aanwezig
Lieve mensen,

Ik ben de komende tijd niet aanwezig op de lijn, maar in mei kunt u mij weer bereiken.
Hopelijk tot Lees meer
door Medium Damaris
Ik ben weer terug
Hoi Beauty!

Ik ben weer terug,de griep heeft het een tijdje van mij gewonnen,maar ik voel me nu weer helemaal top en Lees meer
door Medium Debby
Praag
Ik geef even netjes te kennen dat ik vanaf 24-03 tot en met 27-03 afwezig ben.
Mocht de trip naar Praag niet al te indrukwekkend Lees meer
door Medium Marloes
Marloes 0183 vanaf april weer regelmatig aanwezig
Lieve clienten,

Ik ben even een tijdje afwezig geweest maar zal er in april weer Lees meer
door Medium Damaris
Griep
Hoi iedereen

Ik heb de griep, zo vervelend! Dit weekend ga ik lekker uitzieken en dan vertrouw ik erop om volgend week weer online Lees meer
door Medium Elvira
Het verwarrende liefdespad
Liefde, iedereen wil het en als dan eindelijk degene zich aandient waarvan je denkt dat deze jou alle liefde zal Lees meer
door Medium Ostara
Ostara sms
Hallo lieve mensen, u kunt mij vanaf vandaag ook via de SMS dienst bereiken. Liefs Ostara. Lees meer
door Medium Paula
terug van weg geweest
Lieve mensen,
Na een lange periode van afwezigheid ben ik blij dat ik weer online ben.
Ik werk in de avond en Lees meer
door Medium Margriet
Simpel
Waarom niet eenvoudig.
Waarom niet simpel.
Waarom zo gecompliceerd.
Waarom zo tweeledig

Is het zo moeilijk te Lees meer
Weekhoroscoop

Maagd


Liefde en relatie
Venus zal ook deze week een prominente rol spelen, waardoor de retrograde energieën van Pluto, Mars en Mercurius in principe wel onder controle gehouden kunnen worden. Venus reist namelijk in je sector van intimiteiten, waardoor je in de liefde veel tijd aan je partner kunt besteden. Je Lees meer


Waterman


Liefde en relatie
Je kunt deze periode wel eens last hebben van de retrograde energieën die er op je afkomen van Mars, Pluto en Mercurius. Door de eerste twee planeten kun je de eerste dagen van de week de vraag hebben wat je nu precies moet doen om je leven de juiste richting op te leiden. Lukt het de Lees meer


Ram


Liefde en relaties
Maandag zal een fantastische dag zijn om de romantiek aandacht te geven, waarbij je dingen opeens heel anders kunt zien als gevolg van de warme energie die Venus je biedt. Je voelt het voorjaar als het ware door je heen stromen en geniet van de liefde met je partner of, als je single bent, een Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
De retrograde bewegende Mars zal aan het begin van de week zijn invloed op jouw sector van relaties uitoefenen. Gelukkig zullen Venus en de Zon positieve energie geven, zodat je niet veel problemen zult ervaren. Je kunt verstandig met problemen omgaan en bent ook sensitief en emotioneel, Lees meer


Schorpioen


Liefde en relatie
Voor de sensitieve en empathische Schorpioen kan er een week aankomen, die moeilijker is, dan je zou willen. Dot komt vooral, doordat er veel retrograde bewegende planeten zijn, welke invloed op je gemoedstoestand hebben. Jouw twee heersende planeten Mars en Pluto bewegen namelijk op deze Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
De invloed die er van de retrograde Pluto, Mars en Mercurius komt, kan ervoor zorgen dat je extra gevoelig bent. Dit kan zowel zeer mooie als veel minder goede momenten opleveren. Je kunt soms vertragingen en frustraties ervaren in zowel je eigen energie als die van anderen. Dit komt omdat je Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie
Steenbokken kunnen aan het begin van de week te maken krijgen met een persoon uit het verleden. Bedenk of je deze persoon in je leven wilt hebben en baken grenzen af. De retrograde Mars kan storen, waardoor je in een relatie spanningen voelt. Doordat Venus zijn invloed laat gelden, zal je de Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
De eerste dagen van de week zal de energie van de retrograde Mars eigenlijk goede invloeden bieden, doordat Venus een positieve werking op deze planeet heeft. Met name de periode van de 24ste tot de 26ste is daardoor voor de liefde erg goed te noemen. Op maandag ben je erg open over de romantiek, Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
Maandag kan je in de liefde ongeduldig zijn, maar doe je er beter aan dat onder controle te houden. De liefde moet je niet overhaasten en zeker niet af willen dwingen. Ben je single, dan kun je deze dag nog wel eens de neiging hebben dat wel te doen. Ben je gebonden dan kun Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Je wilt op maandag iets romantisch plannen en zal daar ook heus wel ideeën in hebben. Het is een goede dag om de liefde dan ook aandacht te geven. Dinsdag en woensdag voel je je aantrekkelijk en kun je met je natuurlijke charmes zeker wel je partner of iemand anders het hoofd op hol brengen. Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
Je kunt een drukke maandag tegemoet zien, waarbij je overweldigd wordt door de dingen die er op je pad komen. Daardoor kun je je hart even sluiten voor een geliefde, voor vrienden en voor anderen waar je een band mee hebt. Dinsdag tot en met donderdag zal je jezelf weer op de rit hebben als het Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Je wilt maandag romantiek in je leven brengen, waardoor je er goed aan doet met een persoon af te spreken die dit in je los kan maken. Ben je single dan heb je behoefte aan erotiek en geniet je ervan als er iemand in je omgeving is die deze gevoelens bij jou los kan maken. Op dinsdag en Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Algemeen
Je bent deze maand veel met je privéleven bezig, waarbij je bezig bent met analyseren van de dingen die je in het verleden gedaan hebt. Je vraagt je geregeld af wat je anders had kunnen doen en wat je in de toekomst anders aan moet pakken. Ben je getrouwd of heb je een vaste relatie, dan zal je vaak bezig Lees meer


Algemeen
Je zult deze maand zeer gericht zijn op het bouwen van relaties op zowel gebied van liefde als die van vriendschappen en andere relaties. Het zal een prima periode zijn om nieuwe mensen te leren kennen en je kunt je zelfs aansluiten bij groepen mensen. Je bent empathisch en sympathiek en kunt op een goede manier Lees meer


Algemeen
Het eerste deel van de maand zit je vol positieve gevoelens, waaruit je inspiratie versterkt wordt en je de motivatie vindt om van alles op te starten. Met behulp van het vertrouwen dat je in jezelf hebt, kun je je leven een flinke impuls geven. Je kunt niet alleen zakelijk activiteiten ontplooien, maar ook op Lees meer


Algemeen
Het zal een maand worden waarbij de aandacht gevestigd is op je persoonlijke bezittingen en kapitaal. Je gedachten zullen geregeld bij zaken zijn, waarbij je kunt investeren en speculeren. Je zult dit vooral met familieleden of goede vrienden doen. Het kan een opwindende maand worden waarbij er zakelijk Lees meer


Algemeen
In mei zal spiritualiteit een zeer grote rol spelen om je zowel mentaal als fysiek veel energie te bieden. Met name op momenten dat jij je minder vitaal voelt, zal deze energie je snel opkrikken. Je bent dus bestand tegen uitdagingen en kunt hindernissen makkelijk maken. Mei is een maand die gekenmerkt wordt door Lees meer


Algemeen
Het zal zeker geen maand worden, die je moeiteloos door kunt komen. Er kunnen verbale en mentale conflicten zijn, waarbij je zal moeten trachten om op een krachtige manier met je ideeën en meningen om te gaan. Je ervaart dat mensen niet makkelijk te overtuigen zijn en zal er dus voor moeten knokken om op een Lees meer


Algemeen
Op emotioneel en sociaal gebied kun je in mei te maken krijgen met een onderbuikgevoel, waarbij je niet altijd even zeker bent van de dingen waar je mee bezig bent. Je kunt het gevoel hebben dat, zelfs als dingen goed gaan, er iets aan je knaagt. Je voelt je daardoor zeer onzeker en zal te maken krijgen met Lees meer


Algemeen
In mei kunnen vriendschappen wel eens onder druk komen te staan, waarbij er misverstanden kunnen zijn. Je dient er alles aan te doen om dit te voorkomen en boosheid en verwarring te vermijden. Je doet er goed aan bij ontluikende problemen nuchter te blijven en trachten om vlug oplossingen te bedenken. Het zal Lees meer


Algemeen
De maand mei kan voor de Maagd veel nervositeit brengen, waarbij je nog wel eens frustraties kunt voelen. Hierdoor kun je prikkelbaar zijn en zullen bepaalde zaken soms zo traag gaan, dat emoties en zenuwen flink onder druk komen te staan. Doordat je communicatief ook niet altijd even sterk bent, kunnen mensen jou Lees meer


Algemeen
Mei kan een maand worden, waarin je het erg moeilijk vindt om je gevoel te volgen. Geregeld merk je dat je intuïtie boodschappen geeft, maar ook dat deze niet altijd het juiste zeggen. Hierdoor kan je voor jezelf onduidelijk zijn, maar dus ook voor anderen. Het zal een maand zijn, waarbij je belangrijke Lees meer


Algemeen
Je bent deze maand zeer creatief in het bedenken van plannen. Je staat open voor anderen en bent zeer innovatief, waarbij je snel nadenkt en kansen afdwingt. Je staat open voor informatie, die mensen je bieden en zal zeker niet stil blijven zitten. Het is dan ook zeker geen maand om passief te wachten wat er op je Lees meer


Algemeen
Je kunt jezelf in mei op positieve manier belonen, doordat je op emotioneel gebied goed in je vel zit. Hierdoor sta je over het algemeen goed met vertrouwde mensen in contact en zullen ze van je houden en het zeker leuk vinden om met je om te gaan. Het lijkt alsof je zelf niet doorhebt, welke kwaliteiten jij op Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag