astro content

Sterrenbeeld Kreeft

                                                                    

 21 juni t/m 22 juli

Emotioneel, angstig, moederlijk, patriot, ontvankelijk, romantisch, gesloten, achterdochtig, sentimenteel, creatief , geduldig, behoedzaam, bezorgd, timide, dromer, overgevoelig, nostalgisch.

Kleuren: Bleke tinten , creme en wit.

Stenen: Maansteen, Parel, Peridoot.

Wie is de kreeft?

Sterrenbeeld de kreeft ("Cancer") in het Latijn) is het 4e teken van de dierenriem. De kreeft is ook een waterteken. Het hemellichaam de maan heerst het meest in dit sterrenbeeld. De maan staat voor een goede intuïtie maar staat ook voor moederinstict, emoties en huiselijkheid. Het is niet meer zo dat het woord vrouwelijkheid niet op mannen mag slaan. De kreeft heeft veel vrouwelijke pluspunten en daar is helemaal niets mis mee. Het is niet waar dat kreeften bij het minste geringste zich gelijk terug trekken.

De kreeft is zorgzaam

De kreeft is erg zorgzaam voor zijn naasten , zijn familie en vrienden maar vooral voor zijn eigen kinderen. Ook voor zijn collega's of onderschikten op zijn werk stelt  de kreeft zich moederlijk op. De kreeft is hard van buiten maar heeft ook een klein hartje. Hij kan dus bikkel hard zijn maar kan ook heel gevoelig zijn op zijn tijd. Omdat de kreeft zelf heel eerlijk is verwacht hij dat ook  van een ander. List en bedrog heeft hij vaak niet zo snel door . De kreeft is wel een jaloers typje. Je zal het niet direkt aan hem merken maar hij is het wel. De kreeft is een sociaal mens en prettig in de omgang. De kreeft is niet iemand die graag initiatief neemt maar laat zich wel graag overhalen  om mee te gaan in de voorstellen van anderen. De kreeft-man kan ook een prima huisman zijn. Hij houdt zich niet vast aan het ouderwetse rollenpatroon. De kreeft-vrouw vind het krijgen van kinderen het belangrijkste wat er is. De kreeft voelt zich het meest op zijn gemak bij een hulpeloze en zwakkere partner. Door het  sterk ontwikkelde moederaspect heeft de kreeft  beschermende  en verzorgend instincten.

De kreeft is standvastig

Het is heel opmerkelijk dat de kreeft zelden in eerste instantie zijn doelen direkt zal benaderen. En dat terwijl de kreeft niet eerst de kat uit de boom hoeft te kijken. De kreeft kan prima zaken waarnemen. Hij zal een persoon of zaak  van alle kanten goed bekijken. Daarna zal hij rustig beslissen of iemand of iets goed te vertrouwen is. Besluiten worden rustig genomen. Als de kreeft eenmaal een bslissing heeft genomen zal hij er vol energie tegen aan gaan. Als de kreeft eenmaal een standpunt heeft aangenomen ,is hij daar moeilijk van af te brengen.

De kreeft en reizen

De kreeft is van nature niet agressief, maar als je hem tart zal hij hard terug vechten . Zorg ervoor datj e een kreeft nooit boos maakt want dan kan je wel vluchten. Veel buitenstaanders vinden de kreeft maar saai en kleurloos maar dat is niet terecht. De kreeft vind het heerlijk om te reizen en kunnen spontaan zich gaan bewegen en het avontuur opzoeken. Toch zal de kreeft het ook weer heerlijk vinden om thuis te komen. De kreeft maakt zich altijd zorgen over het thuisfront. Ook kan hij zich erg zorgen maken over wat er allemaal kan gebeuren onderweg. Uiteindelijk weet de kreeft zich altijd goed te redden en was de ongerustheid eigenlijk voor niets geweest.

De kreeft en relaties

Als het om de liefde gaat is de kreeft op zijn hoede en verlegen. Pas na een langdurige kennismaking zal de kreeft denken aan een vaste relatie. Ze willen hun partner eerst heel goed leren kennen. Na de lange kennismaking kan er een lang en gelukkig huwelijk volgen. Als het aan de kreeft ligt kan dit voor het leven zijn.
De kreeft staat graag klaar voor mensen die hulp nodig hebben. Wat men vaak niet verwacht is dat de kreeft ook een heel zachtaardig karakter heeft. De kreeft is wel een zuinig type ,maar is zeker niet gierig. Ook als de kreeft een kennis making heeft met een eventuele liefdespartner zal hij de hand op de knip houden. Als de kreeft het gevoel heeft dat het echt serieus is zal hij royaal zijn ten opzichte van zijn partner. Als de kreeft eenmaal voor iemand gaat dan zal hij ook tot het uiterste gaan en niet snel opgeven.

De kreeft en zijn gezin

De kreeft is echt een familie mens en gaat voor zijn familie door het vuur. Als het een jong gezin betreft zijn de kreeft-mannen een voorbeeld. Ze helpen goed mee in de huishouding en houden het budget heel goed in de gaten. De kreeft vrouwen hebben ook deze goede eigenschappen. In een gezin waar een goede harmonie is, is het prima samen leven met een kreeft. Beide partners krijgen de kans zich zelf te ontplooien zolang dit binnen de gemaakte afspraken blijft.
Dit geldt ook voor het seksleven . Dit moet ook helemaal binnen de gemaakte afspraken blijven. Maar als de kreeft op middelbare leeftijd komt en er wordt niet meer geleefd volgens de gemaakte afspraken dan kan de kreeft zorgen voor conflicten. De kreeft kan dan last krijgen van  een onbehagelijk gevoel. Het is voor de kreeft dan beter om nieuwe uitdagingen te zoeken. op het moment dat de kinderen het huis uit gaan of de partner is de kreeft ontrouw zal de kreeft zich totaal overbodig gaan voelen.

De kreeft en zijn werk

Onder het sterrenbeeld kreeft zijn de meeste goede zeelieden te vinden. doordat ze geboren zijn in het waterteken voelen ze zich het beste op het water. De kreeft is erg trots op het werk dat hij doet. Hij vindt het dan ook heerlijk als hij wordt aangemoedigd of eens een schouderklopje krijgt. De kreeften die beroepen op het land hebben die hebben vaak te maken met vloeistoffen. Vaak werken ze bij de natuurbescherming of in de waterrecreatie. Ook hebben ze vaak werk in een drankenhandel .

De kreeft funtioneert het beste in klein teamverband, bij een lagere overheidinstelling of in een familiebedrijf. De commerciële instelling van de kreeft is perfect en zo ook de inkooptactiek die de kreeft heeft. De kreeft zit vol goede ideeën en leveren hem vaak goed geld op. Gelukkig weet de kreeft heel goed hoe hij met zijn financiën om moet gaan .

De kreeft en zijn gezondheid

Als de kreeft goed in zijn vel zit zal hij zelden ziek zijn. Als de kreeft toch eens een keer ziek is , maak het hem dan goed naar de zin en hij is zo weer beter. Maar de kreeft kan zich zelf ook ziek praten bij wat ongenoegens. Als echte patiënt is de kreeft erg lastig en vol zelfmedelijden.
De kwalen van de kreeft hebben meestal betrekking op de ingewanden en de maag. Vaak komt dat door stress. De kreeft kan ernstige maagklachten hebben . Ook hoofdpijn kan vaak voorkomen. Doordat de kreeft een hele harde werker is pleegt hij vaak roofbouw  op zichzelf. Hij denk vaak dat hij als enige onmisbaar is en dat is moeilijk aan zijn verstand te brengen dat dit helemaal niet het geval is . Niemand is onmisbaar.

 

 

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

 Kristal Klankschaal

  
€219,98  nu € 109,98

Blog

door Medium Manon
Even ertussen uit: Vakantie Manon
Lieve mensen,


Ik zal vanaf 23 September t/m 9 Oktober 2016 a.s. even in retraite gaan. Even opnieuw Lees meer
door Medium Jolanda
Even voorstellen
Hallo lieve mensen,

Mijn naam is Jolanda, en ben hier nieuw bij Astro Angels.
Ik hoop dat ik jullie inzicht en advies Lees meer
door Medium Marcelius
Afvallen met tomatensap!
Afvallen met Tomatensap?

Op basis van onderzoek, zal het drinken van dit sap voor een periode van twee maanden u Lees meer
door Medium Moon02
Ondernemen en energie.
Lieve volgers en bellers vandaag besteed ik het blog aan het Thema ondernemen en voor vele is de maand september een Lees meer
door Medium Moena
E-mail consult van Moena
Lieve mensen,

Jullie kunnen ook bij mij terecht voor een email consult..

Graag een foto meesturen van de Lees meer
door Medium Damaris
Ik ben genoeg
Hoi beauty!

Hoe gaat het met je? Geniet je van het mooie zomerweer?

Ik geniet zeker van het mooie weer ik kan dit zo Lees meer
door Medium Chantal02
Emailconsulten
Per heden kunnen jullie bij mij ook terecht voor emailconsulten, de vragen die je stelt, krijg je natuurlijk uitgebreid Lees meer
door Medium Morgana
E-mail consult Morgana
Lieve mensen,
Mochten jullie graag een consult per e-mail ontvangen dan is dit mogelijk. Stel duidelijke vragen waar Lees meer
door Medium Damaris
Email consulten en volle maan ritueel
Hey hallo Beauty

Ten eerste wil ik je meegeven dat het volle maan is ''joepie'' je kunt de komende Lees meer
door Medium Frank
terug van vakantie
Beste mensen,
Ik ben vanaf vrijdag de 19de weer terug van vakantie. Ik zal in mijn agenda aangeven op welke momenten ik Lees meer
door Medium Moon02
De nieuwe tijd.
Lieve bellers samen komen wij er tijdens de readings of healing steeds meer achter dat wij nieuw tijds kinderen zijn.Wij Lees meer
door Medium Lindes
muurtje
Lieve mensen

Een na denkertje:

Een muur om je heen houdt het verdriet buiten
maar ook de vreugde binnen.

Jim Rohn Lees meer
door Medium Marja
E-mail consult foto reading
Heb je vragen omtrent je kind?
Kies dan voor een e-mail consult.
Dan kun je een foto op sturen.
Je krijgt dan Lees meer
door Medium Marja
Wat is nu precies een innerlijk kind?
Wat is nu precies jouw Innerlijk Kind?

We hebben allemaal een Innerlijk kind in ons. We hebben Lees meer
door Medium Jolanda02
Retraite Jolanda
Hallo lieve mensen

Ik ben even met retraite.
Neem even wat rust.
Na deze periode ben ik weer voor u beschikbaar.-
Tot Lees meer
Weekhoroscoop

Kreeft


Liefdesrelaties
Pluto en Mars zullen beiden door de Steenbok reizen en deze combinatie is zeer sterk, mede omdat ook Jupiter een sterke verbinding met deze planeten zal aangaan. Hierdoor vind je het fijn de eerste dagen van de week veel tijd aan je partner te besteden. Dit kun je doen door liefde te geven, maar je Lees meer


Schorpioen


Liefdesrelaties
Er zal een krachtige energie zijn, waardoor je niet alleen romantische emoties hebt, maar spiritueel ook flink versterkt zal worden. Dit komt vooral, omdat Venus door jouw teken reist. Je kunt je veel meer ontspannen en wilt de rust opzoeken. In een relatie vind je het fijn om niet al te Lees meer


Maagd


Liefdesrelaties
Mercurius, de Zon en Venus bieden veel kracht, waardoor je stabiliteit en liefde kunt ervaren. Je hebt vertrouwen en weet over het algemeen wat je moet doen om je partner gelukkig te maken. Mercurius kan je een uitdagende energie geven, waardoor je niet altijd even braaf bent. Je vindt het toch wel Lees meer


Ram


Liefdesrelaties
Je zult aan het begin van de week veel ondersteuning van je partner ervaren, maar dit zal niet altijd vanzelf komen, omdat je er wel om moet vragen. Toch zal het maandag en dinsdag een leuke tijd zijn voor liefde en relatie. Woensdag en donderdag kun je, als het om romantiek gaat, frustraties ervaren. Lees meer


Boogschutter 


Liefdesrelaties
Door dwingende energie van Mercurius kunnen er belangrijke veranderingen zijn. Heb je plannen in je relatie, dan wordt dit aangeraden, omdat deze over het algemeen goede gevolgen hebben. Je weet wat je moet doen en kunt je partner motiveren en enthousiasmeren om mee te gaan met Lees meer


Leeuw


Liefdesrelaties
Pluto gaat zijn retrograde beweging in de Steenbok beëindigen en zal gezelschap krijgen van Mars, die eveneens door dit teken gaat reizen. Dit zorgt dat je heel andere keuzes gaat maken en je partner hier van kan profiteren. Je krijgt meer controle over je eigen gevoelens en zal ook sympathiek Lees meer


Tweeling


Liefdesrelaties
Het zal voor jou en je partner een liefdevolle week worden, omdat er flink wat planeten in jouw sector van de liefde reizen en Mars aan het eind van de maand door je sector van intimiteiten reist. Met name de Zon en Jupiter zullen je veel liefde bieden. Je wilt eigenlijk de hele week de romantiek Lees meer


Steenbok


Liefdesrelaties
De 26ste zal Pluto zijn retrograde beweging in de Steenbok beëindigen, waardoor je het gevoel hebt dat je controle over je leven hebt en dus ook over je relatie. Daarnaast zal Mars op de 27ste in jouw teken binnenkomen, waardoor je extra veel passie en enthousiasme kunt voelen en je er klaar Lees meer


Waterman


Liefdesrelaties
Venus zal je aan het begin van de week bijstaan, waardoor je verantwoordelijk en ook liefdevol bent. Doordat Pluto de 26ste zijn retrograde in de Steenbok beëindigt, zal je controle over je eigen gevoelens krijgen en kun je aan je innerlijke persoon werken. Hierdoor zorg je er niet alleen voor dat je Lees meer


Weegschaal


Liefdesrelaties
De Weegschaal zal deze week liefdevolle prikkels krijgen, door een gunstige planetaire energie. Je ervaart veel passie en liefde voor je partner. Hierbij zullen Venus, in de Schorpioen en de Zon, in jouw teken, ervoor zorgen dat je veel tijd aan je partner kunt en wilt besteden. Nadeel is dat Lees meer


Vissen


Liefdesrelaties
Omdat Mercurius een voorwaartse beweging maakt, zal je emotioneel lekker in je vel zitten. Je bent sympathiek en kunt je prima concentreren op het oplossen van dingen die de relatie onder druk kunnen zetten. Doordat de Zon je serieus maakt, zal je gericht zijn op zaken die aandacht verdienen, maar Lees meer


Stier


Liefdesrelaties
Waarschijnlijk zullen de eerste dagen van de week op liefdesgebied langzaam op gang komen, doordat je toch ook nog veel andere dingen moet doen. De komende week zijn woensdag en donderdag voor de romantiek topdagen. Je bent in staat om te analyseren wat er moet gebeuren om de liefde tussen jou en je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Column by Moena

Vlak voor de zomervakantie zag ik er best een beetje tegenop hoe ik de kinderen zou gaan vermaken als zij vakantie hebben.
"Ik kan geen vrij nemen want daar is het te druk voor maar ik ga wel zo veel mogelijk genieten met de kinderen" besluit ik.
En hopen dat het weer mee zit!

Ik denk aan mijn pubers en hoe die in elkaars vaarwater zitten en vooral als het een regenachtige zomer zal worden.
Dan dwaal ik af naar vorig jaar zomer..... Toen ik thuis kwam na een dag werken en mijn zoon op de bank zat met een blauw oog en een schram in zijn nek.
Ik liep meteen door naar de slaapkamer en ik kon zien dat er een worsteling was geweest.
Vragen durf ik het eigenlijk niet maar doe het toch.... Wat ik er van kon maken?
De kids waren aan het gamen op de playstation en er was geruzie over een joystick.

Deze zomer liever geen vechtpartijen en blauwe ogen voor mij!
Dit jaar ga ik het heel anders aanpakken, lekker samen genieten of het nu regent of dat het zonnetje schijnt.

Ik begin meteen te bedenken wat we zouden kunnen doen. Zwemmen, dagjes pretpark en weekendjes weg.
Toch kan ik maar aan één ding denken "rust"
Het beleven van rust kan je op veel manieren invullen maar voor mij is dat een dag helemaal niets en stilte om me heen en dat het liefst in mijn huispak!
Uitslapen is zelfs al even geleden.

Voor ik het door heb is de vakantie voorbij en loop ik met mijn dochter naar school.
De tijd is gevlogen maar wat was het leuk met de kinderen!
Vooral de filmavondjes waren favoriet!
En ondanks dagelijks werken was de quality time geweldig! En voelde het als een mini vakantie.
Ik heb geleerd dat rust niet perse stilte hoeft te betekenen maar door actief te zijn met de kids ook heel ontspannen kan zijn.

Nu staat de herfst voor de deur en de donkere dagen komen eraan!
Toch zie ik er niet tegenop zoals meestal.
Sterker nog, ik vind het best zijn charme hebben dat de blaadjes vallen en kan voor het eerst in 4 jaar tijd daarvan genieten!
Laat maar komen die herfst!

MoenaBekijk alle Columns

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Algemeen
Mercurius zal deze maand geregeld veel kracht aan de Waterman geven, al helemaal omdat de Zon hier ook zijn kracht aan verleent. Je zult energie genoeg hebben om veel in het leven te bereiken. Mars, die normaal gesproken niet echt positief voor de Waterman is, zal deze maand juist wel zeer vriendschappelijk met je Lees meer


Algemeen
Oktober kent een aantal belangrijke veranderingen in je gezin of je persoonlijke leven, waarbij emoties zeer hoog op kunnen lopen, maar sentimenten je meestal toch makkelijk afgaan. In je carrière zullen er weinig problemen zijn, waarbij alleen de eerste week financieel nog lastig kan zijn. Daarna zal het Lees meer


Algemeen
Het zal een maand worden, waarin je niet in hokjes geplaatst wilt worden en waarin jij dat ook zeker niet bij anderen doet. Laat je niet dwingen om bepaalde dingen te doen, die mensen van je verwachten, omdat ze denken dat jij zo bent. Blijf gewoon jezelf en doe de dingen die jij voor jezelf verantwoord vindt. Dat Lees meer


Algemeen
Oktober kan een maand worden, waarin je goed naar jezelf moet luisteren en je innerlijke stem zeker niet moet vermijden. Laat je behoeften los en richt je meer op je gevoel. Oktober kan mogelijkheden bieden als het gaat om carrière en zakelijkheden. Ben je werkeloos dan kun je goede kansen maken om werk te Lees meer


Algemeen
Het zal een maand worden waarin je bezig bent voor normen en waarden te strijden. Je bent namelijk erg principieel en zal het wel eens moeilijk vinden van je eigen waarden los te komen. Tracht dit wel te doen en bekijk bepaalde zaken soms ook vanuit het standpunt van anderen. Dit kan onzeker maken, maar je zult Lees meer


Algemeen
Oktober zal een maand zijn, waarbij je ogenblikkelijk bereid bent tot actie over te gaan als iemand je om hulp vraagt of als er iets belangrijks moet gebeuren. Op vele gebieden zal je inspanningen kunnen verrichten om je leven zo goed en zo mooi mogelijk te maken. Oktober is ook een maand, waarin je voor Lees meer


Algemeen
In de komende maand is het mogelijk dat je de tijd die je aan je carrière besteedt niet in evenwicht kunt brengen met je privéleven. Ook kunnen er conflicten door komen, doordat je familie of gezin betrokken worden bij dingen die je in je werk aan het doen bent. Je doet er dan ook goed aan om hier Lees meer


Algemeen
In oktober voel je je zowel mentaal, fysiek als intellectueel uitgedaagd. Dit zullen echter niet alleen maar irreële gevoelens zijn, maar er kunnen ook daadwerkelijk obstakels zijn, die je op zal moeten lossen. Tracht je emoties onder controle te houden, zodat je jezelf er niet bij verliest. De Tweeling zal Lees meer


Algemeen
Oktober kan een maand zijn, waarbij je zult bekijken welke vaardigheden jij voldoende bezit en welke vaardigheden je nog moet leren. Het kan een periode zijn, dat je een opleiding gaat doen of af gaat ronden. Je bent creatief en ambitieus en zeker iemand die in staat is juiste keuzes te maken. De Leeuw is van Lees meer


Algemeen
Voor de Schorpioen zal oktober een maand zijn, die beïnvloed kan worden door gevoelens die vanuit je onderbewustzijn komen. Hierdoor kun je teveel bezig zijn met vaste patronen en impulsiviteit. Het zal echt belangrijk zijn hier van los te komen en je niet over te geven aan bepaalde handelingen om je beter te Lees meer


Algemeen
Oktober is een maand, die geschikt is voor het nemen van belangrijke beslissingen en vooral voor die zaken die in je carrière problematisch verliepen, maar nu tot een einde komen. Het zal belangrijk zijn te analyseren op welk gebied je dit moet doen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een financieel aspect of Lees meer


Algemeen
Het zal zeker geen maand zijn om af te wachten. Je moet steeds tot keuzes komen en kunt daarbij geen grijze muis zijn. Je moet dus bepalen wat je wilt en kan niet in het midden blijven staan. Op sociaal gebied zal je voorzichtig moeten zijn hoe je dingen brengt en al helemaal als je dit via sociale media doet. Een Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag