astro content

Sterrenbeeld Kreeft

            21 juni t/m 22 juli

Element: water
Speciale nummers: 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61 (en dan steeds 9 erbij)
Kleuren: wit, crème, rood en geel
Heersend hemellichaam: Maan
Negatieve planeet: Saturnus
Geluksstenen: smaragd, robijn, onyx, chrysopraas, maansteen, peridoot en parel
Geluksdagen: zondag en maandag
Best passend: stier, maagd schorpioen en vissen
Meest onverenigbaar: ram, tweeling, weegschaal, leeuw, boogschutter en waterman
Geschikte beroepen: Alle beroepen waar ze kunnen werken met maatschappelijke en psychische zaken van mensen, journalist, politicus, medicus, creatieve beroepen
Gezondheidsproblemen: maagklachten, spijsverteringsproblemen, ziektes als gevolg van hun zenuwgestel zoals stress en depressies, hypochondrisch gedrag, longproblemen
Kruiden: balsem, stellaria, postelein, hop, pompoen, witte lelie, gele plomp, berk, venkel, kippenmuur, vrouwenmantel, duizendblad, jasmijn
Etherische oliën: bergamot, citroen, jeneverbes, munt

 

Positieve eigenschappen

Creatief
Kreeften kunnen met zeer goede en slimme ideeën komen, waardoor ze geregeld door mensen geroemd worden om hun inventieve en innovatieve ideeën.

Spontaan
Kreeften zijn vooral spontaan, doordat ze een krachtige intuïtie hebben. Daardoor kunnen ze snel beslissingen nemen, omdat ze goed aanvoelen wat wel en niet kan.

Loyaal
Kreeften staan geregeld voor mensen klaar en zullen niet snel weigeren om ondersteuning te bieden. Ze hoeven hier ook niets voor terug en doen dit het liefst zonder tegenprestatie.

Liefdevol
Kreeften zullen mensen waar ze van houden of mensen die niet voor zichzelf op kunnen komen, zeer liefdevol bejegenen. Houden Kreeften van je, dan zal je dit zeker merken, omdat ze je beschermen en genegenheid bieden.

Emotioneel
De buitenkant van kreeften lijkt koel, ondanks dat er meestal mooie gevoelige ogen staan. Ze komen gedistantieerd over, maar innerlijk zijn ze zeer warm en gevoelig, waardoor ze zich bekommeren om de harde werkelijkheid.

Negatieve eigenschappen

Wisselvallig gedrag
Kreeften kunnen in korte tijd verschillende emoties laten zien. Ze kunnen van het ene op het andere moment van vrolijk naar humeurig gaan. Deze wisseling van stemming kan voor mensen zeer moeilijk zijn.

Pessimistisch
Kreeften hebben redelijk snel de neiging om te denken dat het hen toch niet gaat lukken. Ze kunnen dan opgeven en het ook niet meer proberen. Het is dan moeilijk ze ertoe te bewegen om iets alsnog aan te pakken.

Conservatief
Kreeften vinden het moeilijk als een situatie verandert. Ze vinden het erg lastig om het opeens anders te doen en met iets nieuws te starten of te accepteren dat iets anders moet.

Over-emotioneel
Kreeften kunnen nog wel eens hypochondrisch gedrag vertonen. Ze hebben dan denkbeeldige pijnen, die voortkomen uit tegenslagen die er helemaal niet zijn.

Achterdochtig
Kreeften kunnen wel eens erg wantrouwend zijn als ze een diepgaande band met mensen hebben.

Algemeen

Mensen die geboren zijn tussen 21 juni en 22 juli vallen onder het zonneteken van de Kreeft. Het is een teken dat onderdeel is van een aantal tekens dat vooral zeer emotioneel is en gericht op de familie. Ze hebben een zacht en spiritueel hart en ze vinden het vreselijk als mensen schelden of op een andere manier agressief zijn. Het zijn behoudende mensen, die zich liever op hun eigen omgeving oriënteren dan op het leven buiten. Hun huis is dan ook hun basis en daar moeten ze zich goed voelen, anders zullen ze emotioneel een stuk zwakker zijn. De Kreeft is een waterteken en dit betekent dat mensen onder dit teken opvallen door stemmingswisselingen en de manier hoe zij dingen beslissen. Voelen Kreeften zich emotioneel goed, dan zijn besluiten gebaseerd op nuchtere en overdachte gevoelens. Voelen ze zich emotioneel zwak, dan zullen ze deze baseren op emoties en impulsiever handelen

Eigenschappen van de Kreeft

Kreeften hebben veel liefdevolle en sympathieke talenten, waardoor het gezien wordt als een positief teken dat het goed met mensen voorheeft. Het is een teken dat dierbare mensen of hulpbehoevende mensen wil beschermen tegen de kwade wereld. Het zijn trouwe mensen, die zeer genereus zijn naar anderen. Het zijn harde werkers en door hun sensitieve natuur werken ze het liefst in beroepen waar ze mensen kunnen ondersteunen. In hun omgang met mensen zijn ze sympathiek en loyaal en verwachten ze dit ook van dierbare mensen. Is iemand niet sociaal en loyaal dan zal de Kreeft snel achteruit gaan.

Natuurlijk hebben Kreeften minder goede eigenschappen. De Kreeft kan depressief worden als deze geen veilige thuissituatie heeft. Ze kunnen in dat geval somber worden en zijn zelfs in staat conflicten met mensen uit te lokken. In dit geval zullen ze in hun carrière minder presteren, omdat ze vanwege stemmingswisselingen minder graag werken. In de liefde en vriendschappen hebben ze de neiging om pessimistisch te worden. Daardoor twijfelen ze snel aan mensen en dan overdreven emotioneel reageren. In dit geval kunnen ze door de kleinste tegenvallers emotioneel gekwetst worden. Hebben ze een nieuwe relatie, dan kunnen ze veel verwachtingen bieden, maar opeens achteruitgaan.

De Kreeft man

Eén van de meest ondoorgrondelijke tekens is toch wel de Kreeft man. Het is voor mensen erg lastig om te snappen wie hij nu is. Er zijn zoveel wisselende emoties, dat de gemoedstoestand van de man van zeer gesloten naar zeer open gaat. Toch is het wel een teken dat zeer empathisch en emotioneel is, vooral als dit vergeleken wordt met mannen van andere tekens. Het is een vriendelijke man, die veel voor andere mensen overheeft. Het is vooral een man die graag thuis is en erg zorgzaam naar familie, zijn partner, zijn kinderen of andere mensen. Hij brengt graag tijd door met familie en zijn gezin. Er ontgaat hem niets, door een feilloze intuïtie, die hij dan ook zeer gehoorzaam opvolgt. Over het algemeen is hij iemand die snel tevreden is, als er maar rust in zijn leven is. Is deze er niet, dan zullen ze met alle kracht die ze bezitten, trachten wel deze rust te vinden. Daardoor kunnen ze gesloten zijn en dan vooral aan hun eigen hachje denken. Hebben ze eenmaal wel de rust dan zijn het fantastische mensen om mee om te gaan.

De Kreeft vrouw

De vrouw is zeer liefdevol en vriendelijk. Ze zal, iedereen waar ze van houdt, verzorgen en staat hoog in haar emoties, waardoor ze altijd wel wil dat mensen het naar hun zin hebben. Daarom zal ze ook in haar werk of bij mensen, die ze niet of nauwelijks kent, goed overkomen. Heeft ze een partner dan kan die alleen maar iemand zijn, die dit ook heeft. Ook vindt ze het belangrijk dat wederzijdse familie voor beiden toegankelijk is. Ze wil namelijk veel tijd met familie doorbrengen. Ze zal meer vanuit haar geest en emoties denken, dan vanuit intellect en nuchterheid. Een partner moet wel bestand zijn, tegen haar wisselende emoties, waarbij ze zomaar opeens erg chagrijnig kan worden. De Kreeft vrouw is heel intelligent en in staat om zich zeer goed te ontwikkelen en haar carrière te laten slagen. Dit moet dan wel een baan zijn, die zij echt ambieert. Toch zal de carrière ondergeschikt zijn aan het privéleven, waardoor de balans toch altijd wel naar haar sociale leven zal doorslaan.

Het Kreeft kind

Het Kreeft kind is te herkennen aan zijn krachtige emoties, maar ook zeker aan de aandacht die deze van zijn ouders of opvoeders nodig heeft. De meesten zullen dit tot latere leeftijd houden en de basis van hun leven zal over het algemeen in de omgang met hun familie liggen. Het kind wil niet alleen veel tijd, maar ook diepgaande aandacht. Pas als de kwaliteit van hun familieleven goed is, zullen zij de veiligheid ervaren om vrienden te zoeken. Dan nog zullen vrienden en vriendinnen er rekening mee moeten houden dat familie altijd voorgaat. Een Kreeft kind kan verlegen zijn, waardoor hij thuis open, maar buiten gesloten en introvert is. Dit zal vooral in nieuwe omgevingen zijn. Is het kind eenmaal gewend dan zal het snel bijtrekken en zorgen dat het zo snel mogelijk vertrouwde kinderen om zich heen heeft. Ouders en opvoeders moeten niet teveel trekken aan emoties van het kind. Het zal alleen zijn diepste gevoelens laten zien als het dit zelf wil. In contact met vriendjes, vriendinnetjes, ouders en opvoeders zijn het liefdevolle en zorgzame kinderen, waardoor ze over het algemeen goed overkomen.

De Kreeft in de carrière

De Kreeft is een zeer betrouwbare en sympathieke collega, die het vooral belangrijk vindt prettig te werken, goede collega’s te hebben en zelf ook te zorgen dat deze goed met anderen omgaat. Ondanks dat een Kreeft genoeg talenten en eigenschappen heeft om zich goed te ontwikkelen, zal het toch het belangrijkste zijn om sociaal en emotioneel lekker in het vel te zitten. Kreeften kunnen dan ook zeker veel geld verdienen en zich ontwikkelen, maar daar zal niet altijd hun interesse liggen. Ze zijn zeer intelligent en flexibel en kunnen voor een baas of zichzelf zeer winstgevend zijn. Het zijn gevoelige mensen en ze vinden het bijna vanzelfsprekend om hun werk 100% aandacht te geven. Het komt niet eens in hun op om te verzaken of zich ziek te melden, tenzij ze op sterven na dood zijn. Ondanks dat ze andere zaken belangrijk vinden, zullen ze wel veel geld willen verdienen, maar dan vooral om dierbare mensen te ondersteunen of geld aan goede doelen te geven. Ook vinden ze het belangrijk hun woning mooi te houden en zullen ze er geregeld geld aan besteden om het zo te houden.

De Kreeft en Relaties

In de liefde is het een echt waterteken dat sensitiviteit en emoties, zowel voor positieve als negatieve handelingen gebruikt. Met name Kreeften die geen stabiele familie hebben of die niet lekker in hun vel zitten, zullen negatieve emoties ervaren. Andere Kreeften zullen altijd trachten om harmonieuze relaties in vriendschappen, liefde en familie aan te gaan. In de liefde willen ze een partner die stabiel is, omdat ze soms last van hun humeur hebben. Kan een partner hier niet tegen, dan zal de Kreeft erg veel moeite hebben om uit zijn negativiteit te komen. Over het algemeen zijn Kreeften sensitieve en gevoelige mensen, die zorgzaam naar een partner zijn. Een relatie moet gebaseerd zijn op vertrouwen, liefde en loyaliteit. In een relatie vinden ze het ook erg fijn om seksualiteit op een hoger niveau te beleven. Fantasie en spiritualiteit zijn dan ook onlosmakelijk met de liefde verbonden. Het zijn over het algemeen zeer goede ouders, die in staat zijn om veel aandacht en liefde aan hun kind te geven. Ze zullen tot bepaalde hoogte aan de eisen en behoeften van hun kind tegemoet komen. Echter egoïsme en andere negatieve gedragingen zullen zij af willen leren, omdat dit niet bij hun kind past.

De fysieke kenmerken van de Kreeft

Kreeften hebben over het algemeen een gemiddelde lengte en zijn niet zwaar van postuur. Ze kunnen zelfs vrij slank zijn, maar wel op een manier dat ze gespierd zijn. De armen en benen zijn meestal slank, maar dit past goed bij hun lichaam. Ze zijn dus meestal goed geproportioneerd, maar er zijn ook wel Kreeften waarbij de armen naar verhouding langer zijn dan het lichaam. De handen zijn over het algemeen krachtig en hun voeten relatief gezien groot. Kreeften hebben krachtige gelaatstrekken, met een sympathieke uitstraling. Het gezicht is tussen de oren meestal het breedst. Ze hebben duidelijke jukbeenderen en hun wangen zijn ook zeer prominent aanwezig. Vaak hebben Kreeften een wipneusje. De ogen staan relatief gezien ver uit elkaar, waarbij opvalt dat hun ogen je eerlijk aankijken. Ook hebben ze vaak mooie wenkbrauwen, die met de boog naar beneden staan, waardoor de ogen nog mooier naar voren komen. Ze hebben vaak volle mooie lippen, waarmee ze over het algemeen zeer beminnelijk kunnen lachen. Veel Kreeften hebben een bruine haarkleur of kleuren hun haren graag bruin. Ze hebben meestal een lichte huidskleur, die vaal kan worden als ze minder gezond zijn. De man heeft een gemiddelde bouw. Zijn handen en voeten zijn meestal groot. Hij heeft zware wenkbrauwen, waardoor zijn gezicht zeker respect afdwingt. De Kreeft vrouw heeft een mooie taille en een ruime buste. Haar heupen en dijen zijn het breedst. Ze heeft duidelijke jukbeenderen.

De gezondheid van de Kreeft

Over het algemeen hebben Kreeften een goede gezondheid, maar is het erg belangrijk om een goede gemoedstoestand te hebben. Zitten ze niet lekker in hun vel dan zullen ze minder gezond zijn, doordat hun zenuwstelsel dan snel van streek is. Hieruit zijn dan maagklachten, spijsverteringsproblemen en depressies mogelijk. Chronisch kan de Kreeft last hebben van longproblemen, welke niet gerelateerd hoeft te zijn aan emotionele klachten. Ook kunnen met name vrouwen problemen met de ogen hebben, waardoor ze een bril moeten dragen. Een groot gevaar om zowel mentaal als fysiek in de problemen te komen, ligt in het gegeven dat het niet echt een actief teken is. Daardoor kunnen ze te maken krijgen met gewichtstoename en dat is dan zeker niet goed voor hun lichaam. Het is voor de Kreeft dan ook erg belangrijk om te sporten, naar het werk te fietsen of geregeld wandelingen te maken. Kreeften zijn zeer gevoelige mensen, die ook temperamentvol kunnen zijn. Dit kan redelijk snel ontstaan als iemand over hun grenzen gaat. Aangezien een Kreeft dit al heel snel denkt, kan dit dus redelijk vaak gebeuren. Kreeften moeten leren om dit onder controle te houden en onder alle omstandigheden relaxt te blijven. Dat zal hun leven een stuk positiever maken en ervoor zorgen dat ze lang gezond kunnen blijven.

De erogene zones van de Kreeft

Natuurlijk zijn de borsten voor mensen erogene zones, maar voor de Kreeft nog veel meer. Raak je de borsten van de Kreeft met je mond of vingers aan dan zal deze ogenblikkelijk in extase gaan. Zachte strelingen, kleine beetjes en kusjes zullen hem/haar sensueel maken. Het is belangrijk dit niet te hard te doen, anders zullen ze snel afkoelen. Doe je het heel licht dan zal de passie naar boven komen. Het lekkerst vinden ze het als je het puntje van je tong of vinger op het sleutelbeen plaatst, dan zachtjes tegen de borst drukt en dan naar de tepel zakt. Raak dan niet de bovenkant van de tepel aan, maar het roze randje en laat dan heel zacht je nagel over de tepel gaan.

 

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 

©2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

 

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Angie
Hoi ik ben Angie
Dag lieve mensen ik stel me even netjes voor ! Ik ben Angie ben een heldervoelend wetend/ziend kaartlegster en Lees meer
door Medium Mira
Kennismaking met Mira
Beste mensen

Aangenaam ik stel me graag even voor

Ik ben Mira een Spiritueel en Life coach en Kaartlegster dit Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus
Hey,

Hallo lieve mensen ik ben medium Venus en ben medium en astrologe ik ben nieuw! op de lijn en wil jullie super graag Lees meer
door Medium Mashenka
Ter overdenking
Het bereik van wat we denken en doen
Wordt begrensd door wat we niet opmerken
En omdat we niet opmerken
Kunnen we Lees meer
door Medium Anne
Tijd
Tijd is een rivier, een niet te sluiten stroming van al het geschapene. het ene is niet eerder zichtbaar dan op het moment dat het snel Lees meer
door Medium Elvira
Fijne Lente-healing door Elvira
Lieve mensen,

De Lente zorgt voor nieuwe energie. Dat merken we duidelijk om ons heen. De struiken en Lees meer
door Medium Moon
Energie is the key.
Lieve bellers antwoorden van het Universum voelen mediums en paragnosten goed. Maar ook jij zelf voelt veel mensen Lees meer
door Medium Jasmijn
Wel / niet aanpassen
Zo verradelijk om je aan te passen aan een lager level, omdat je zo graag wilt dat hét past.

Daardoor vaak Lees meer
door Medium Elvira
Wat ben je leuk!
Lieve mensen,

Geef jezelf en anderen vandaag eens enkel complimenten. Misschien vind je het wel moeilijk jezelf een Lees meer
door Medium Anne
Goed nieuws
Hier is een opdracht; wees vandaag de brenger van goed nieuws. Kijk bij het uitvoeren van deze opdracht of je het moeilijk vindt Lees meer
door Medium Elvira
Wacht je op liefde?
Wacht je op liefde? Hoop je dat er een geliefde op je pad komt die veel van je zal houden? Voel je je ongelukkig omdat Lees meer
door Medium Sophie
woensdag
Goedemorgen Lieverds,

Hierbij een tip van de dag!

Laat alle negatieve gedachten over jezelf los!
Heb vertrouwen in Lees meer
door Medium Mashenka
De Weg
Er is geen weg naar geluk,
geluk is de weg.
 
Er is geen weg naar vrede,
vrede is de weg.
 
Er is geen weg naar Lees meer
door Medium Sophie
dinsdag
Goedemorgen Lieverds,

Ik wil deze met jullie delen:

The future depends on what you do today.? -Mahatma Gandhi

Liefs Sophie Lees meer
door Medium Mashenka
Inspirerende Gedachten
OHANA,
means family,
And family never gets left behind Or forgotten.
 
Namasté Mashenka. Lees meer
Weekhoroscoop

Ram

Liefdesrelaties
Zondag en maandag zal je geraakt worden door een krachtige energie, waardoor je zeer vitaal bent. In de liefde ben je sensueel en aantrekkelijk, waardoor je partner graag bij je is. Er kan zelfs verliefdheid optreden. Ook in andere sociale contacten ervaar je veel energie en ben je charismatisch . Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties
De relatie met je partner is zeer positief en intens en er kunnen ook deze week zeer fijne momenten zijn. Overigens zal het beter afgaan met een partner die niet onder de indruk zal zijn van de passionele en soms zelfs agressieve manier van omgang. Heb je een te gevoelige partner, dan zal het Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties
De positieve Jupiter zal tot begin oktober door jouw teken reizen en dit zal erg veel positieve energie aan je geven. Je bent optimistisch en speels en kunt hierdoor erg veel leuke activiteiten met je partner plannen. Je partner zal het namelijk erg leuk en onderhoudend vinden om met je mee te Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties
Het kan een week zijn, waarin je veel tijd aan je werk of andere zakelijkheden besteedt en in principe zullen je partner, gezin en familieleden dit niet zo erg vinden. Je bent op de momenten dat je wel tijd voor geliefden hebt, namelijk erg empathisch en vriendelijk, waardoor je in kwaliteit veel Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
Je zult je eigenlijk de komende weken op je familie en je gezin richten. Er wordt aangeraden je relaxt te gedragen en niet te overhaast bezig te zijn als dingen niet snel genoeg gaan. Getrouwde mensen of samenwonende, kunnen plannen voor een nieuwe woning maken of zelfs voor gezinsuitbreiding. Voor Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties
Je zult merken dat Gemini er aankomt. Je hebt erg veel energie en charisma en dat laat je merken ook. Je zult je partner erg veel aandacht geven en vindt het erg leuk om gezamenlijke activiteiten te doen. Zowel mannen als vrouwen zullen geen genoeg van erotiek kunnen krijgen. Heb je een partner die Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties
Voor de Leeuw komt er een prima periode aan, waarbij je erg gelukkig bent. Je zult in de liefde veel met je partner delen en sociaal gezien zal je populair zijn, waardoor mensen graag met je omgaan. Je hebt een warm hart voor alles en iedereen en bent ook nog eens in staat mensen te Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties
Je bent erg temperamentvol en kunt daar in een relatie veel goeds mee doen, maar ook veel kwaads. Met name als je een minder goede relatie hebt, zal je veel minder accepteren en zijn er conflicten mogelijk. Heb je een gezonde relatie, dan zal je je temperament gebruiken om je partner te verwennen. Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties
Het zal een bijzondere week worden, waarin er spirituele energieën zijn. Een Schorpioen die lekker in zijn vel zit, zal witte energieën ervaren en positief in de relatie staan. Je kunt dan delen en zal samen met je partner leuke activiteiten plannen. Schorpioenen die niet lekker in hun Lees meer


Stier

Liefdesrelaties
Zondag en maandag wordt aangeraden relaxt met dingen om te gaan. Je kunt storende energie ervaren, welke voor irritaties zorgt. Je kunt dan zelfs conflicten veroorzaken. Vanaf dinsdag zal je meer energie ervaren en ben je zeer charismatisch wat betreft liefde, maar ook met financiën. Het is Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Familie en je gezin in het bijzonder zullen de meeste aandacht van je krijgen. Je vindt het erg leuk om er op uit te trekken en met name zondag en maandag zal je de schoonheid, van de mensen waar je van houdt, ervaren. Heb je kinderen, dan zal je veel tijd aan ze willen besteden en zal je partner Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties
Wat betreft de liefde is het niet heel goed gesteld, alhoewel er weinig problemen worden voorspeld. Je hebt gewoon veel andere dingen te doen. Het is wel een week met een helende energie wat betreft familie. Zijn er problemen, dan is het een prima tijd om hier iets aan te doen. Dit geldt ook voor Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Column by Moena

"Lichte paniek"...dat was het eerste wat ik voelde toen ik hoorde dat het huis van mijn vriend verkocht is. Nu gaat het dan echt gebeuren.
Per 1 oktober gaan we al samenwonen of het huis nu wel of niet verkocht is.
Maar nu dus in juni..het is een onverwachte wending en moet bij mij even zakken zo'n verandering.

"Het is toch best spannend van twee huizen naar een huis"
En wat daar allemaal wel niet bij komt kijken..opruimen..heel veel opruimen.
Alle troep die ik heb weten te verzamelen in al die jaren en daar komt zijn troep ook nog eens bij, de komende weken is "de stort" onze favoriete bestemming als koppel..

Een nieuwe kledingkast is nodig want mijn kast zit vol met kleding van alleen mezelf zelfs op het dak is geen ruimte meer voor Tim!
En verder nog andere handige opbergmeubelen, gelukkig komen we qua smaak aardig overeen.
Lang leven het samenwonen!

Het grappige is dat ik tegen mezelf heb gezegd na die vervelende breuk 6 jaar geleden dat ik het heerlijk vind om alleen te wonen en mijn eigen regels te bepalen...geld uitgeven waaraan ik dat wil en mijn eigen meubels uitzoeken.
Als je samen gaat wonen zul je de uitgaven die je samen doet moeten overleggen.
Maar een ding is zeker: "Mijn maandelijkse traktatie van de Douglas blijft!"

Ik heb veel zin in deze spannende nieuwe fase maar dit is ook een tijd waarin ik terug kijk wat ik heb mogen leren in de afgelopen jaren.

Het was best moeilijk om te leren alleen te zijn en ik heb regelmatig een eenzaam gevoel ervaren.
Ik heb mijn kinderen mogen opvoeden en ben een bedrijf gestart, ik heb een leuk leven met vrienden en familie en sinds een tijd is daar een leuke man bij gekomen.

Ik was vroeger best traditioneel en nog...maar ik heb me kunnen losmaken van bepaalde algemene verwachtingen.
Het "huisje boompje beestje"... het staat voor mij gelijk aan sleur...elke zaterdag boodschappen doen...verplichte bezoekjes schoonouders en ouders en heel veel aanpassen. Ik hou meer van de afwisseling en spontaniteit.
Ik vind familie bezoekjes erg leuk en hecht daar ook veel waarde aan maar als het een verplicht nummertje is elk weekend dan geniet je er niet meer van.
Dat is hoe ik het me herinner vanuit mijn vorige relatie, en dat ik niet 20 jaar op deze manier wilde leven zo geprogrammeerd.

Nu ben ik een heel andere vrouw met de levenslessen van het verleden nog vers in mijn geheugen.
Mijn oma(die niet spiritueel was en nergens in geloofde) zei tijdens ons afscheid: "Zorg dat je altijd je eigen geld hebt en praat je meningsverschillen meteen uit, geef elkaar een kus voor je gaat slapen of de deur uit gaat!"
Dat gesprek heeft nu meer waarde dan ooit en is "bitter sweet".

liefs,
Moena


Bekijk alle Columns

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Stier

Algemeen voor de Stier
Het kan een mooie maand worden, waarin er ruimte voor liefde is. Toch is dit wel lastig, omdat het werkelijke leven minder kans geeft om liefde daadwerkelijk in je leven te halen. Toch zal je heus wel liefde ervaren en krijg je mooie kansen. Ben je single, dan kun je een zielsverwant Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De vooruitzichten voor de Schorpioen zijn niet altijd heel erg goed. Er worden problemen voorspeld met betrekking tot familie en vrienden. Ook je leven zal beïnvloed worden en zeker niet altijd gunstig. Het zal belangrijk zijn de rust in je leven in te bouwen. Kies geregeld voor Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
Er komt voor de Steenbok een zeer goede maand aan, waarbij je eigenlijk alles kunt bereiken wat je wilt. Zelfs dromen of fantasieën waar je al een tijdje mee rondloopt, kun je uitvoeren. Dit geldt niet alleen voor een relatie of nieuwe verliefdheid, maar ook voor dingen die je in je Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Voor de Waterman is het een maand, waarbij je resultaten kunt behalen van zaken waar je al een tijdje mee bezig bent. Je harde werken wordt beloond en je hoeft niet meer om te kijken naar zaken die vroeger minder gingen. Toch moet je niet blind zijn voor negatieve zaken uit het verleden. Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Er komt voor de Boogschutter een krachtige en warme maand aan. Je wordt niet alleen door de Zon geprikkeld, maar kunt ook op sociaal gebied veel liefde en warmte ervaren. Persoonlijk gezien zal je je sterk voelen en in contact met mensen zal je merken dat alles zonder veel moeite goed Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Er kunnen deze maand bijzondere situaties zijn, die ervoor zorgen dat je vrolijk bent. Er kunnen echter ook momenten zijn dat je erg verward kunt zijn, waardoor je het gevoel hebt dat je niet weet hoe je hiermee om moet gaan. Er kunnen dus wat veranderingen zijn, maar over het algemeen Lees meer


Ram

Algemeen voor de Ram
Er wordt gemeld dat het een maand met veel levendigheid en leuke contacten is. Je wilt veel leuke activiteiten doen. Je kunt dit vooral met oppervlakkige contacten doen, omdat je dan jezelf kunt zijn. Je wilt niet te diepgaande gesprekken voeren en geniet van mensen die plezier en enthousiasme Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
Voor mei wordt er een goede maand voorspeld, waarin dromen en fantasieën uit kunnen komen en je veel ideeën kunt hebben om je leven de goede kant op te sturen. Je kunt doelen stellen, maar ook zeker bereiken, waardoor je op veel gebieden goed presteert. Dit zal echter niet zonder Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Mei kan een maand worden, waarin bepaalde fantasieën en plannen, waar je al een tijd mee rondloopt, uit kunnen komen. Dit komt niet door externe factoren, maar meer omdat jijzelf erg sterk bent om het een en ander af te dwingen. Je vaardigheden en talenten zullen positieve energie Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
Het kan een spannende maand voor de Tweeling worden. Je zit geen moment stil en zal geregeld met leuke mensen afspreken om allerlei activiteiten te doen. Je vindt het leuk om evenementen te bezoeken en jezelf te ontplooien door allerlei kennis te zoeken. Je bent leidinggevend erg sterk en Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Je bent deze maand zowel fysiek als mentaal erg sterk. Het kan een periode zijn, waarin je bepaalde lange termijndoelen maakt. Je hebt het gevoel dat alles je makkelijk afgaat en zal over het algemeen problemen het hoofd bieden. Let op dat je soms met jezelf in de knoop zit, waardoor je niet Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
In mei kies je geregeld voor rust. Dat is goed, omdat je pauze kunt nemen van drukke werkzaamheden die je de afgelopen tijd had. Je voelt je daar niet helemaal blij mee, maar er wordt aangeraden dit wel te doen. Een korte rustperiode kan helemaal geen kwaad en zal je uiteindelijk meer Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag