astro content

Sterrenbeeld Kreeft

            21 juni t/m 22 juli

Element: water
Speciale nummers: 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61 (en dan steeds 9 erbij)
Kleuren: wit, crème, rood en geel
Heersend hemellichaam: Maan
Negatieve planeet: Saturnus
Geluksstenen: smaragd, robijn, onyx, chrysopraas, maansteen, peridoot en parel
Geluksdagen: zondag en maandag
Best passend: stier, maagd schorpioen en vissen
Meest onverenigbaar: ram, tweeling, weegschaal, leeuw, boogschutter en waterman
Geschikte beroepen: Alle beroepen waar ze kunnen werken met maatschappelijke en psychische zaken van mensen, journalist, politicus, medicus, creatieve beroepen
Gezondheidsproblemen: maagklachten, spijsverteringsproblemen, ziektes als gevolg van hun zenuwgestel zoals stress en depressies, hypochondrisch gedrag, longproblemen
Kruiden: balsem, stellaria, postelein, hop, pompoen, witte lelie, gele plomp, berk, venkel, kippenmuur, vrouwenmantel, duizendblad, jasmijn
Etherische oliën: bergamot, citroen, jeneverbes, munt

 

Positieve eigenschappen

Creatief
Kreeften kunnen met zeer goede en slimme ideeën komen, waardoor ze geregeld door mensen geroemd worden om hun inventieve en innovatieve ideeën.

Spontaan
Kreeften zijn vooral spontaan, doordat ze een krachtige intuïtie hebben. Daardoor kunnen ze snel beslissingen nemen, omdat ze goed aanvoelen wat wel en niet kan.

Loyaal
Kreeften staan geregeld voor mensen klaar en zullen niet snel weigeren om ondersteuning te bieden. Ze hoeven hier ook niets voor terug en doen dit het liefst zonder tegenprestatie.

Liefdevol
Kreeften zullen mensen waar ze van houden of mensen die niet voor zichzelf op kunnen komen, zeer liefdevol bejegenen. Houden Kreeften van je, dan zal je dit zeker merken, omdat ze je beschermen en genegenheid bieden.

Emotioneel
De buitenkant van kreeften lijkt koel, ondanks dat er meestal mooie gevoelige ogen staan. Ze komen gedistantieerd over, maar innerlijk zijn ze zeer warm en gevoelig, waardoor ze zich bekommeren om de harde werkelijkheid.

Negatieve eigenschappen

Wisselvallig gedrag
Kreeften kunnen in korte tijd verschillende emoties laten zien. Ze kunnen van het ene op het andere moment van vrolijk naar humeurig gaan. Deze wisseling van stemming kan voor mensen zeer moeilijk zijn.

Pessimistisch
Kreeften hebben redelijk snel de neiging om te denken dat het hen toch niet gaat lukken. Ze kunnen dan opgeven en het ook niet meer proberen. Het is dan moeilijk ze ertoe te bewegen om iets alsnog aan te pakken.

Conservatief
Kreeften vinden het moeilijk als een situatie verandert. Ze vinden het erg lastig om het opeens anders te doen en met iets nieuws te starten of te accepteren dat iets anders moet.

Over-emotioneel
Kreeften kunnen nog wel eens hypochondrisch gedrag vertonen. Ze hebben dan denkbeeldige pijnen, die voortkomen uit tegenslagen die er helemaal niet zijn.

Achterdochtig
Kreeften kunnen wel eens erg wantrouwend zijn als ze een diepgaande band met mensen hebben.

Algemeen

Mensen die geboren zijn tussen 21 juni en 22 juli vallen onder het zonneteken van de Kreeft. Het is een teken dat onderdeel is van een aantal tekens dat vooral zeer emotioneel is en gericht op de familie. Ze hebben een zacht en spiritueel hart en ze vinden het vreselijk als mensen schelden of op een andere manier agressief zijn. Het zijn behoudende mensen, die zich liever op hun eigen omgeving oriënteren dan op het leven buiten. Hun huis is dan ook hun basis en daar moeten ze zich goed voelen, anders zullen ze emotioneel een stuk zwakker zijn. De Kreeft is een waterteken en dit betekent dat mensen onder dit teken opvallen door stemmingswisselingen en de manier hoe zij dingen beslissen. Voelen Kreeften zich emotioneel goed, dan zijn besluiten gebaseerd op nuchtere en overdachte gevoelens. Voelen ze zich emotioneel zwak, dan zullen ze deze baseren op emoties en impulsiever handelen

Eigenschappen van de Kreeft

Kreeften hebben veel liefdevolle en sympathieke talenten, waardoor het gezien wordt als een positief teken dat het goed met mensen voorheeft. Het is een teken dat dierbare mensen of hulpbehoevende mensen wil beschermen tegen de kwade wereld. Het zijn trouwe mensen, die zeer genereus zijn naar anderen. Het zijn harde werkers en door hun sensitieve natuur werken ze het liefst in beroepen waar ze mensen kunnen ondersteunen. In hun omgang met mensen zijn ze sympathiek en loyaal en verwachten ze dit ook van dierbare mensen. Is iemand niet sociaal en loyaal dan zal de Kreeft snel achteruit gaan.

Natuurlijk hebben Kreeften minder goede eigenschappen. De Kreeft kan depressief worden als deze geen veilige thuissituatie heeft. Ze kunnen in dat geval somber worden en zijn zelfs in staat conflicten met mensen uit te lokken. In dit geval zullen ze in hun carrière minder presteren, omdat ze vanwege stemmingswisselingen minder graag werken. In de liefde en vriendschappen hebben ze de neiging om pessimistisch te worden. Daardoor twijfelen ze snel aan mensen en dan overdreven emotioneel reageren. In dit geval kunnen ze door de kleinste tegenvallers emotioneel gekwetst worden. Hebben ze een nieuwe relatie, dan kunnen ze veel verwachtingen bieden, maar opeens achteruitgaan.

De Kreeft man

Eén van de meest ondoorgrondelijke tekens is toch wel de Kreeft man. Het is voor mensen erg lastig om te snappen wie hij nu is. Er zijn zoveel wisselende emoties, dat de gemoedstoestand van de man van zeer gesloten naar zeer open gaat. Toch is het wel een teken dat zeer empathisch en emotioneel is, vooral als dit vergeleken wordt met mannen van andere tekens. Het is een vriendelijke man, die veel voor andere mensen overheeft. Het is vooral een man die graag thuis is en erg zorgzaam naar familie, zijn partner, zijn kinderen of andere mensen. Hij brengt graag tijd door met familie en zijn gezin. Er ontgaat hem niets, door een feilloze intuïtie, die hij dan ook zeer gehoorzaam opvolgt. Over het algemeen is hij iemand die snel tevreden is, als er maar rust in zijn leven is. Is deze er niet, dan zullen ze met alle kracht die ze bezitten, trachten wel deze rust te vinden. Daardoor kunnen ze gesloten zijn en dan vooral aan hun eigen hachje denken. Hebben ze eenmaal wel de rust dan zijn het fantastische mensen om mee om te gaan.

De Kreeft vrouw

De vrouw is zeer liefdevol en vriendelijk. Ze zal, iedereen waar ze van houdt, verzorgen en staat hoog in haar emoties, waardoor ze altijd wel wil dat mensen het naar hun zin hebben. Daarom zal ze ook in haar werk of bij mensen, die ze niet of nauwelijks kent, goed overkomen. Heeft ze een partner dan kan die alleen maar iemand zijn, die dit ook heeft. Ook vindt ze het belangrijk dat wederzijdse familie voor beiden toegankelijk is. Ze wil namelijk veel tijd met familie doorbrengen. Ze zal meer vanuit haar geest en emoties denken, dan vanuit intellect en nuchterheid. Een partner moet wel bestand zijn, tegen haar wisselende emoties, waarbij ze zomaar opeens erg chagrijnig kan worden. De Kreeft vrouw is heel intelligent en in staat om zich zeer goed te ontwikkelen en haar carrière te laten slagen. Dit moet dan wel een baan zijn, die zij echt ambieert. Toch zal de carrière ondergeschikt zijn aan het privéleven, waardoor de balans toch altijd wel naar haar sociale leven zal doorslaan.

Het Kreeft kind

Het Kreeft kind is te herkennen aan zijn krachtige emoties, maar ook zeker aan de aandacht die deze van zijn ouders of opvoeders nodig heeft. De meesten zullen dit tot latere leeftijd houden en de basis van hun leven zal over het algemeen in de omgang met hun familie liggen. Het kind wil niet alleen veel tijd, maar ook diepgaande aandacht. Pas als de kwaliteit van hun familieleven goed is, zullen zij de veiligheid ervaren om vrienden te zoeken. Dan nog zullen vrienden en vriendinnen er rekening mee moeten houden dat familie altijd voorgaat. Een Kreeft kind kan verlegen zijn, waardoor hij thuis open, maar buiten gesloten en introvert is. Dit zal vooral in nieuwe omgevingen zijn. Is het kind eenmaal gewend dan zal het snel bijtrekken en zorgen dat het zo snel mogelijk vertrouwde kinderen om zich heen heeft. Ouders en opvoeders moeten niet teveel trekken aan emoties van het kind. Het zal alleen zijn diepste gevoelens laten zien als het dit zelf wil. In contact met vriendjes, vriendinnetjes, ouders en opvoeders zijn het liefdevolle en zorgzame kinderen, waardoor ze over het algemeen goed overkomen.

De Kreeft in de carrière

De Kreeft is een zeer betrouwbare en sympathieke collega, die het vooral belangrijk vindt prettig te werken, goede collega’s te hebben en zelf ook te zorgen dat deze goed met anderen omgaat. Ondanks dat een Kreeft genoeg talenten en eigenschappen heeft om zich goed te ontwikkelen, zal het toch het belangrijkste zijn om sociaal en emotioneel lekker in het vel te zitten. Kreeften kunnen dan ook zeker veel geld verdienen en zich ontwikkelen, maar daar zal niet altijd hun interesse liggen. Ze zijn zeer intelligent en flexibel en kunnen voor een baas of zichzelf zeer winstgevend zijn. Het zijn gevoelige mensen en ze vinden het bijna vanzelfsprekend om hun werk 100% aandacht te geven. Het komt niet eens in hun op om te verzaken of zich ziek te melden, tenzij ze op sterven na dood zijn. Ondanks dat ze andere zaken belangrijk vinden, zullen ze wel veel geld willen verdienen, maar dan vooral om dierbare mensen te ondersteunen of geld aan goede doelen te geven. Ook vinden ze het belangrijk hun woning mooi te houden en zullen ze er geregeld geld aan besteden om het zo te houden.

De Kreeft en Relaties

In de liefde is het een echt waterteken dat sensitiviteit en emoties, zowel voor positieve als negatieve handelingen gebruikt. Met name Kreeften die geen stabiele familie hebben of die niet lekker in hun vel zitten, zullen negatieve emoties ervaren. Andere Kreeften zullen altijd trachten om harmonieuze relaties in vriendschappen, liefde en familie aan te gaan. In de liefde willen ze een partner die stabiel is, omdat ze soms last van hun humeur hebben. Kan een partner hier niet tegen, dan zal de Kreeft erg veel moeite hebben om uit zijn negativiteit te komen. Over het algemeen zijn Kreeften sensitieve en gevoelige mensen, die zorgzaam naar een partner zijn. Een relatie moet gebaseerd zijn op vertrouwen, liefde en loyaliteit. In een relatie vinden ze het ook erg fijn om seksualiteit op een hoger niveau te beleven. Fantasie en spiritualiteit zijn dan ook onlosmakelijk met de liefde verbonden. Het zijn over het algemeen zeer goede ouders, die in staat zijn om veel aandacht en liefde aan hun kind te geven. Ze zullen tot bepaalde hoogte aan de eisen en behoeften van hun kind tegemoet komen. Echter egoïsme en andere negatieve gedragingen zullen zij af willen leren, omdat dit niet bij hun kind past.

De fysieke kenmerken van de Kreeft

Kreeften hebben over het algemeen een gemiddelde lengte en zijn niet zwaar van postuur. Ze kunnen zelfs vrij slank zijn, maar wel op een manier dat ze gespierd zijn. De armen en benen zijn meestal slank, maar dit past goed bij hun lichaam. Ze zijn dus meestal goed geproportioneerd, maar er zijn ook wel Kreeften waarbij de armen naar verhouding langer zijn dan het lichaam. De handen zijn over het algemeen krachtig en hun voeten relatief gezien groot. Kreeften hebben krachtige gelaatstrekken, met een sympathieke uitstraling. Het gezicht is tussen de oren meestal het breedst. Ze hebben duidelijke jukbeenderen en hun wangen zijn ook zeer prominent aanwezig. Vaak hebben Kreeften een wipneusje. De ogen staan relatief gezien ver uit elkaar, waarbij opvalt dat hun ogen je eerlijk aankijken. Ook hebben ze vaak mooie wenkbrauwen, die met de boog naar beneden staan, waardoor de ogen nog mooier naar voren komen. Ze hebben vaak volle mooie lippen, waarmee ze over het algemeen zeer beminnelijk kunnen lachen. Veel Kreeften hebben een bruine haarkleur of kleuren hun haren graag bruin. Ze hebben meestal een lichte huidskleur, die vaal kan worden als ze minder gezond zijn. De man heeft een gemiddelde bouw. Zijn handen en voeten zijn meestal groot. Hij heeft zware wenkbrauwen, waardoor zijn gezicht zeker respect afdwingt. De Kreeft vrouw heeft een mooie taille en een ruime buste. Haar heupen en dijen zijn het breedst. Ze heeft duidelijke jukbeenderen.

De gezondheid van de Kreeft

Over het algemeen hebben Kreeften een goede gezondheid, maar is het erg belangrijk om een goede gemoedstoestand te hebben. Zitten ze niet lekker in hun vel dan zullen ze minder gezond zijn, doordat hun zenuwstelsel dan snel van streek is. Hieruit zijn dan maagklachten, spijsverteringsproblemen en depressies mogelijk. Chronisch kan de Kreeft last hebben van longproblemen, welke niet gerelateerd hoeft te zijn aan emotionele klachten. Ook kunnen met name vrouwen problemen met de ogen hebben, waardoor ze een bril moeten dragen. Een groot gevaar om zowel mentaal als fysiek in de problemen te komen, ligt in het gegeven dat het niet echt een actief teken is. Daardoor kunnen ze te maken krijgen met gewichtstoename en dat is dan zeker niet goed voor hun lichaam. Het is voor de Kreeft dan ook erg belangrijk om te sporten, naar het werk te fietsen of geregeld wandelingen te maken. Kreeften zijn zeer gevoelige mensen, die ook temperamentvol kunnen zijn. Dit kan redelijk snel ontstaan als iemand over hun grenzen gaat. Aangezien een Kreeft dit al heel snel denkt, kan dit dus redelijk vaak gebeuren. Kreeften moeten leren om dit onder controle te houden en onder alle omstandigheden relaxt te blijven. Dat zal hun leven een stuk positiever maken en ervoor zorgen dat ze lang gezond kunnen blijven.

De erogene zones van de Kreeft

Natuurlijk zijn de borsten voor mensen erogene zones, maar voor de Kreeft nog veel meer. Raak je de borsten van de Kreeft met je mond of vingers aan dan zal deze ogenblikkelijk in extase gaan. Zachte strelingen, kleine beetjes en kusjes zullen hem/haar sensueel maken. Het is belangrijk dit niet te hard te doen, anders zullen ze snel afkoelen. Doe je het heel licht dan zal de passie naar boven komen. Het lekkerst vinden ze het als je het puntje van je tong of vinger op het sleutelbeen plaatst, dan zachtjes tegen de borst drukt en dan naar de tepel zakt. Raak dan niet de bovenkant van de tepel aan, maar het roze randje en laat dan heel zacht je nagel over de tepel gaan.

 

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 

©2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

 

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Jasmijn
Volle maan
De maan zorgt voor magnetische aantrekking/ eb en vloed.... water reageert sterk op deze natuurlijke kracht.

Jij bestaat bijna Lees meer
door Medium Marcelius
Over magnesium
Over Magnesium

Een gebrek aan magnesium heeft een negatieve invloed op uw algehele gezondheid. Het is ook de belangrijkste Lees meer
door Medium Xandra
Xandra wenst u fijne jaarwisseling en Liefdevol 2017
Ik wens u een Gelukkig, Gezond en Liefdevol 2017.

Natuurlijk sta ik het komende Lees meer
door Medium Marcelius
Nieuwjaars boodschap 2017
Marcelius wenst U allen een liefdevol en gezond nieuwjaar toe.

Wees vooral goed voor uzelf en laat de eigen Lees meer
door Medium Jasmijn
Fijne Feestdagen
Voor iedereen hele fijne feestdagen, ik wens jullie veel liefde, geluk en heel veel gezondheid voor 2017.

Liefs Jasmijn Lees meer
door Medium Xandra
Relatie Medium Xandra via de Chat
Beste mensen,

Via de chat kunt u mij ook consulteren,
kijk op de website van mediumslive.com

Ik Lees meer
door Medium Simone
Acceptatie
Lieve allemaal,

Het volgende wil ik n.a.v. een aantal gesprekken deze week graag onder de aandacht brengen. Wij mensen willen Lees meer
door Medium Fieke
mogelijkheid tot chat
Hallo,mensen die me graag willen spreken maar me hier niet online vinden, kunnen even kijken op www.mediumslive.com en Lees meer
door Medium Moon
Feestdagen Mindset!
Vaak focussen wij op feestdagen voor nu een goede mindset. Het meedragen van feest in je zijn. Het dankbaar zijn voor Lees meer
door Medium Jasmijn
Kerstpakket
En dan gaat ineens de bel, pakketdienst aan de deur met een pakketje voor mij en tot mijn verbazing een Lees meer
door Medium Xandra
Email consult bij Relatie Medium Xandra
Lieve mensen vanaf heden kunt u bij mij terecht voor een consult via de email met foto reading.
Een Lees meer
door Medium Jasmijn
Onthaast, Beleef & Geniet
EVEN STIL STAAN

De stille dagen komen eraan
tijd om even stil te staan
overdenken en bezinnen
afsluiten of Lees meer
door Medium Patricia
Patricia Sophia box 0067 Is er voor jou!
Lieve mensen de kerst staat voor de deur....
tijd voor warmte liefde en gezelligheid..alleen is Lees meer
door Medium Marja
Week Gedachte door Marja
Wat geef jij jezelf cadeau vandaag en de rest van de week? MarjaŠ Lees meer
door Medium Jolijn
Tarotiste Jolijn weer aanwezig!
lieve mensen,na bijna een jaar van afwezigheid ben ik verheugd om jullie te laten weten dat ik per 1 Lees meer
Weekhoroscoop

Maagd


Liefdesrelaties
Je hebt het eerste deel van de week waarschijnlijk veel tijd nodig voor familie en vrienden. Daardoor wordt het geen ongezellige periode, maar is er voor romantiek minder ruimte. Mensen die kinderen delen of mensen die samen een huishouden hebben, krijgen deze week te maken met denkbeelden over de Lees meer


Kreeft


Liefdesrelaties
Je wordt aan het begin van de week door je carrière in beslag genomen. Je zult dan minder aandacht en liefde aan je partner schenken. Dit zal vooral zondag de 15de en maandag zijn. Vanaf dinsdag ben je in staat om je tijd wat meer te verdelen, waardoor je in staat bent tijd aan je partner te Lees meer


Weegschaal


Liefdesrelaties
Het zal in het begin van de week gaan over de kleinere zaken in het leven. Romantiek zal in het begin van de week minder belangrijk zijn. Het is een betere periode om met vrienden en familie om te gaan. Voor seksualiteit zal het helemaal niet de tijd zijn. Woensdag en donderdag zal dit Lees meer


Stier


Liefdesrelaties
Het begin van de week zal de romantiek naar de achtergrond geschoven worden, maar is het wel een goede periode voor vrienden en familie. Er zal veel vrolijkheid zijn en dat vind je ook wel erg leuk. De eerste dagen zijn vooral zeer geschikt om dromen, die jullie op financieel gebied hebben, aandacht Lees meer


Ram


Liefdesrelaties
Aan het begin van de week kan jouw denkbeeld omtrent liefde en seksualiteit anders zijn, dan die van je partner. Let op dat je voorzichtig bent als je bepaalde dingen wilt, die je partner niet echt leuk vindt. Ook op andere gebieden kunnen jullie verschillen en dat is niet erg, als jullie maar niet Lees meer


Schorpioen


Liefdesrelaties
Er is aan het begin van de week een overvloed aan energie, waardoor je krachtig en vitaal bent. Je hebt ook nog eens erg veel warme en liefdevolle gevoelens, waardoor je partner geniet van alle aandacht en energie die je geeft. Daardoor is er de eerste dagen veel kans op romantiek en gezellige Lees meer


Leeuw


Liefdesrelaties
Net als veel andere tekens ben je de eerste dagen van de week emotioneel. Toch zal dit niet echt slecht voor je uitpakken, omdat je hierdoor wel positief bent. Je bent dan ook zeer gezellig en vrolijk. Je hebt misschien minder zin in seks en romantiek, maar je partner zal het ook prima vinden om Lees meer


Vissen


Liefdesrelaties
Je geniet de eerste dagen vooral van leuk gezelschap en vindt het belangrijk om dit te doen door lekker te eten en de gezelligheid op te zoeken. Je hebt energie genoeg om veel leuke dingen te doen en vindt het fijn als je partner hierin meegaat. Woensdag en donderdag zal je energie afnemen en denk Lees meer


Tweeling


Liefdesrelaties
Je kunt je aan het begin van de week minder gesteund voelen en vindt het vervelend dat je partner heel andere doelen nastreeft, dan jij wilt. Dit zal vooral gelden voor professionele doelen. Bedenk dat er een reden kan zijn dat je partner bepaalde dingen afwijst, zoals dat deze bang is dat je Lees meer


Boogschutter 


Liefdesrelaties
In een relatie kan je aan het begin van de week minder motivatie hebben, doordat er andere zaken zijn die je aandacht nodig hebben. Dit kan met zakelijke aspecten te maken hebben of met privézaken waar je weinig controle over hebt. Heb je een begripvolle partner, dan zal Lees meer


Waterman


Liefdesrelaties
Je merkt aan het begin van de week iets verbazends, waarbij je nieuwsgierig kunt worden en behoefte hebt om meer over jezelf te weten te komen. Het best kun je dit met je partner doen, maar ook familie of vrienden kunnen helpen om jezelf nog meer te leren kennen. Het zal een prima periode om veel Lees meer


Steenbok


Liefdesrelaties
Je vindt het aan het begin van de week belangrijk veel sociale contacten om je heen te hebben. Heb je een partner, die dit ook fijn vindt, dan kunnen jullie veel contact met familie, vrienden en anderen hebben. Laat je niet tegenhouden als je partner dit niet wil, maar wees gewoon duidelijk in Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Column by Moena

Sinterklaas, de kerstverlichting en gezelligheid.
Allemaal dingen die passen bij de maand december.
"Ja het is een gezellige maand" Maar ook een maand waarin ik overdenk.
Ik merk dat ik steeds minder heb met de 'hype' rond kerst en oud en nieuw en meer oog heb voor wat echt belangrijk is.
Waarom zijn de kerstdagen voor velen een reden om met elkaar te eten en dankbaar te zijn?
Ook op andere dagen is het belangrijk dat te voelen.
Mijn gedachten gaan uit naar de mensen die alleen zijn of iemand hebben verloren.
Wachten op hun liefde, of misschien een laatste keer de kerstdagen doorbrengen met een dierbare die ziek is.
Deze kerst vier ik voor het eerst zonder mijn oma, ze is in april overleden op een leeftijd van 101.

Sommige mensen zullen misschien denken dat ze een mooie leeftijd heeft om te gaan en dat is ook zo.
Maar als het iemand is van wie je houdt is dat lastig te accepteren en maakt leeftijd niet zo veel uit! Je wilt diegene gewoon niet missen! Ze heeft zelf gekozen om het leven achter zich te laten je kan niet anders dan haar wens respecteren!
Ze vertelde me hoe bang ze was om nog een overlijden mee te maken van een van haar kinderen en dat ze een mooi leven heeft gehad.

Ze was mijn moeder en ik ben bij haar opgeroeid.
Ze heeft me als klein kind altijd al willen voorbereiden op de dood, ook al wilde ik daar niets van weten!
Mijn oma was een heel nuchtere vrouw en had een sterk relativeringsvermogen!
Het grappige is dat mijn oma nergens in geloofde! En ook niets met spiritualiteit had.
En toch heeft ze me laten weten dat haar dood er aan ging komen zodat ik me kon voorbereiden.
Het is voor mij een bewijs dat we toch deel uit maken van een groter geheel of we nu geloven of niet!
Ze was totaal niet bang voor de dood.
Ze heeft me beloofd dat ze mij zou laten weten als ze ooit zou gaan!
In mei vorig jaar(een jaar voor haar overlijden) heb ik gedroomd dat mijn oma afscheid kwam nemen, ook vertelde ze dat ze niet echt weg zou gaan. Ze heeft zich aan haar belofte gehouden.
Tuurlijk, "ik ben dankbaar dat ze mijn kinderen heeft leren kennen"
Ik heb afscheid van haar mogen nemen en dat is nu heel waardevol.
Ik mis haar op belangrijke dagen of als ik een kaartje terug vind waarin iets liefs staat.
Ze was een lange tijd ver weg en vannacht heb ik haar voor het eerst mogen ervaren om me heen!
Dat geeft troost wetende dat ze bij mij is.
Onze dierbare overledenen zijn om ons heen, ook al lijkt dat soms niet zo.
Zelfs een gedachte aan die persoon en het voelen van de liefde maakt dat ze dicht bij ons zijn want liefde is oneindig en sterft niet!
Als het even moeilijk word met de speciale dagen voor de deur denk ik terug aan haar liefde die ik heb mogen voelen vannacht!
<3
Moena


Bekijk alle Columns

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

ALGEMEEN


De planetaire positie staat voor zakelijke aspecten gunstig. Daardoor zal je verstandig met je carrière en andere professionele zaken bezig zijn. Mentale aspecten zullen ook prima verlopen. Voor de Vis zal dit betekenen dat je veel met emoties bezig bent, maar dan meer om deze zelf geestelijk op te Lees meer


ALGEMEEN


Voor de Waterman wordt voorspeld dat er grote veranderingen plaatsvinden. Dit komt vooral, omdat het grootste deel van de planeten in het oostelijk deel van jouw teken ligt. Hierdoor verschuiven energieën van je carrière en emoties naar familiale en mentale aspecten. Het zal dus een tijd worden om Lees meer


ALGEMEEN


Weegschalen kunnen het emotioneel en relationeel moeilijk hebben. De sector van carrière is krachtig en het is belangrijk een evenwicht te vinden tussen het contact dat je met je gezin, partner of familie hebt en je carrière. Je hebt namelijk zeer veel doelen, maar het is wel verstandig deze met Lees meer


ALGEMEEN


De planetaire positie zal deze maand op gebied van je carrière gunstig zijn. Daardoor zijn vooral je mentale en psychologische vaardigheden erg belangrijk. Je bent zelfstandig en actief, waardoor je erg ondernemend bent en veel kunt bereiken. Toch kan er, naarmate de maand vordert, wel het een en ander Lees meer


ALGEMEEN


Voor de Boogschutter heersen emoties en privéaangelegenheden over carrière en gezin. Dit kan voor goede mogelijkheden zorgen, omdat je met emoties veel bereikt en daardoor ideeën en plannen voor toekomstige carrièredoelen kunt gebruiken. De 1ste week kan de thuissituatie niet altijd Lees meer


ALGEMEEN
Januari voorspelt dat jouw sector van carrière sterker zal zijn dan je sector van familie. Je concentreert je op professionele doelen en zal je minder bemoeien met situaties en problemen die er in je privéleven spelen. Doordat de meeste planeten voorwaarts bewegen, zal je goed in staat zijn veel te Lees meer


ALGEMEEN
De vooruitzichten voor januari zijn niet verkeerd, maar om geluk af te dwingen, moet je wel naar je intuïtie luisteren. Deze zal de weg wijzen. Het zal een maand zijn om financieel verantwoordelijk te zijn. Ga vooral niet veel risico nemen, maar blijf bescheiden. De nadruk zal op je carrière liggen, Lees meer


ALGEMEEN


Je kunt er eigenlijk van uitgaan dat je op de 1ste veel liefde kunt ervaren. De 2de ook, maar dan is het zoveel dat je er niet helemaal goed mee omgaat. Zelfs voor de Leeuw kan het wel eens teveel worden. Gebonden mensen moeten oppassen dat ze niet te bezitterig of jaloers worden, vooral als hun partner erg Lees meer


ALGEMEEN


Voor de Maagd ligt de nadruk op familie en emoties. Natuurlijk zal je carrière belangrijk voor je zijn, maar familie zal je gevoelens versterken, waardoor je meer mogelijkheden af kunt dwingen. Daardoor kun je nieuwe doelen krijgen of ben je sterk genoeg om met nieuwe taken aan de slag te gaan. Je zult Lees meer


ALGEMEEN


De voorspelling voor de Steenbok laten zien dat er nadruk op emoties en geestelijke zaken zal liggen. Deze energieën kunnen je kans geven om je in je carrière te ontwikkelen. Je bent iemand die nuchter is, maar tegelijk met intense gevoelens rondloopt. Hoe lekkerder jij je voelt, hoe stabieler je Lees meer


ALGEMEEN


In januari zal nadruk op je carrière liggen, waarbij je veel succes behaalt. Je vindt familie belangrijk, maar werk krijgt de meeste tijd. Familie zal jou dit niet kwalijk nemen. Je behoeftes en wensen zullen vooral liggen op gebied van emoties en contacten, zodat je collega’s en klanten wilt Lees meer


ALGEMEEN
Voor januari wordt voorspeld dat je veel ambities hebt om doelen te bereiken. De energie voor familie en andere sociale contacten zal minder sterk zijn dan voor de zakelijke kant. Toch kan je wel tijd aan familie besteden, omdat deze het over het algemeen zeer fijn vinden om je te steunen in je ambities en Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag