astro content

Sterrenbeeld Kreeft

                                                                    

 21 juni t/m 22 juli

Emotioneel, angstig, moederlijk, patriot, ontvankelijk, romantisch, gesloten, achterdochtig, sentimenteel, creatief , geduldig, behoedzaam, bezorgd, timide, dromer, overgevoelig, nostalgisch.

Kleuren: Bleke tinten , creme en wit.

Stenen: Maansteen, Parel, Peridoot.

Wie is de kreeft?

Sterrenbeeld de kreeft ("Cancer") in het Latijn) is het 4e teken van de dierenriem. De kreeft is ook een waterteken. Het hemellichaam de maan heerst het meest in dit sterrenbeeld. De maan staat voor een goede intuïtie maar staat ook voor moederinstict, emoties en huiselijkheid. Het is niet meer zo dat het woord vrouwelijkheid niet op mannen mag slaan. De kreeft heeft veel vrouwelijke pluspunten en daar is helemaal niets mis mee. Het is niet waar dat kreeften bij het minste geringste zich gelijk terug trekken.

De kreeft is zorgzaam

De kreeft is erg zorgzaam voor zijn naasten , zijn familie en vrienden maar vooral voor zijn eigen kinderen. Ook voor zijn collega's of onderschikten op zijn werk stelt  de kreeft zich moederlijk op. De kreeft is hard van buiten maar heeft ook een klein hartje. Hij kan dus bikkel hard zijn maar kan ook heel gevoelig zijn op zijn tijd. Omdat de kreeft zelf heel eerlijk is verwacht hij dat ook  van een ander. List en bedrog heeft hij vaak niet zo snel door . De kreeft is wel een jaloers typje. Je zal het niet direkt aan hem merken maar hij is het wel. De kreeft is een sociaal mens en prettig in de omgang. De kreeft is niet iemand die graag initiatief neemt maar laat zich wel graag overhalen  om mee te gaan in de voorstellen van anderen. De kreeft-man kan ook een prima huisman zijn. Hij houdt zich niet vast aan het ouderwetse rollenpatroon. De kreeft-vrouw vind het krijgen van kinderen het belangrijkste wat er is. De kreeft voelt zich het meest op zijn gemak bij een hulpeloze en zwakkere partner. Door het  sterk ontwikkelde moederaspect heeft de kreeft  beschermende  en verzorgend instincten.

De kreeft is standvastig

Het is heel opmerkelijk dat de kreeft zelden in eerste instantie zijn doelen direkt zal benaderen. En dat terwijl de kreeft niet eerst de kat uit de boom hoeft te kijken. De kreeft kan prima zaken waarnemen. Hij zal een persoon of zaak  van alle kanten goed bekijken. Daarna zal hij rustig beslissen of iemand of iets goed te vertrouwen is. Besluiten worden rustig genomen. Als de kreeft eenmaal een bslissing heeft genomen zal hij er vol energie tegen aan gaan. Als de kreeft eenmaal een standpunt heeft aangenomen ,is hij daar moeilijk van af te brengen.

De kreeft en reizen

De kreeft is van nature niet agressief, maar als je hem tart zal hij hard terug vechten . Zorg ervoor datj e een kreeft nooit boos maakt want dan kan je wel vluchten. Veel buitenstaanders vinden de kreeft maar saai en kleurloos maar dat is niet terecht. De kreeft vind het heerlijk om te reizen en kunnen spontaan zich gaan bewegen en het avontuur opzoeken. Toch zal de kreeft het ook weer heerlijk vinden om thuis te komen. De kreeft maakt zich altijd zorgen over het thuisfront. Ook kan hij zich erg zorgen maken over wat er allemaal kan gebeuren onderweg. Uiteindelijk weet de kreeft zich altijd goed te redden en was de ongerustheid eigenlijk voor niets geweest.

De kreeft en relaties

Als het om de liefde gaat is de kreeft op zijn hoede en verlegen. Pas na een langdurige kennismaking zal de kreeft denken aan een vaste relatie. Ze willen hun partner eerst heel goed leren kennen. Na de lange kennismaking kan er een lang en gelukkig huwelijk volgen. Als het aan de kreeft ligt kan dit voor het leven zijn.
De kreeft staat graag klaar voor mensen die hulp nodig hebben. Wat men vaak niet verwacht is dat de kreeft ook een heel zachtaardig karakter heeft. De kreeft is wel een zuinig type ,maar is zeker niet gierig. Ook als de kreeft een kennis making heeft met een eventuele liefdespartner zal hij de hand op de knip houden. Als de kreeft het gevoel heeft dat het echt serieus is zal hij royaal zijn ten opzichte van zijn partner. Als de kreeft eenmaal voor iemand gaat dan zal hij ook tot het uiterste gaan en niet snel opgeven.

De kreeft en zijn gezin

De kreeft is echt een familie mens en gaat voor zijn familie door het vuur. Als het een jong gezin betreft zijn de kreeft-mannen een voorbeeld. Ze helpen goed mee in de huishouding en houden het budget heel goed in de gaten. De kreeft vrouwen hebben ook deze goede eigenschappen. In een gezin waar een goede harmonie is, is het prima samen leven met een kreeft. Beide partners krijgen de kans zich zelf te ontplooien zolang dit binnen de gemaakte afspraken blijft.
Dit geldt ook voor het seksleven . Dit moet ook helemaal binnen de gemaakte afspraken blijven. Maar als de kreeft op middelbare leeftijd komt en er wordt niet meer geleefd volgens de gemaakte afspraken dan kan de kreeft zorgen voor conflicten. De kreeft kan dan last krijgen van  een onbehagelijk gevoel. Het is voor de kreeft dan beter om nieuwe uitdagingen te zoeken. op het moment dat de kinderen het huis uit gaan of de partner is de kreeft ontrouw zal de kreeft zich totaal overbodig gaan voelen.

De kreeft en zijn werk

Onder het sterrenbeeld kreeft zijn de meeste goede zeelieden te vinden. doordat ze geboren zijn in het waterteken voelen ze zich het beste op het water. De kreeft is erg trots op het werk dat hij doet. Hij vindt het dan ook heerlijk als hij wordt aangemoedigd of eens een schouderklopje krijgt. De kreeften die beroepen op het land hebben die hebben vaak te maken met vloeistoffen. Vaak werken ze bij de natuurbescherming of in de waterrecreatie. Ook hebben ze vaak werk in een drankenhandel .

De kreeft funtioneert het beste in klein teamverband, bij een lagere overheidinstelling of in een familiebedrijf. De commerciële instelling van de kreeft is perfect en zo ook de inkooptactiek die de kreeft heeft. De kreeft zit vol goede ideeën en leveren hem vaak goed geld op. Gelukkig weet de kreeft heel goed hoe hij met zijn financiën om moet gaan .

De kreeft en zijn gezondheid

Als de kreeft goed in zijn vel zit zal hij zelden ziek zijn. Als de kreeft toch eens een keer ziek is , maak het hem dan goed naar de zin en hij is zo weer beter. Maar de kreeft kan zich zelf ook ziek praten bij wat ongenoegens. Als echte patiënt is de kreeft erg lastig en vol zelfmedelijden.
De kwalen van de kreeft hebben meestal betrekking op de ingewanden en de maag. Vaak komt dat door stress. De kreeft kan ernstige maagklachten hebben . Ook hoofdpijn kan vaak voorkomen. Doordat de kreeft een hele harde werker is pleegt hij vaak roofbouw  op zichzelf. Hij denk vaak dat hij als enige onmisbaar is en dat is moeilijk aan zijn verstand te brengen dat dit helemaal niet het geval is . Niemand is onmisbaar.

 

 

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Sam
Narcisme in relaties
NARCISME IN RELATIES

Een relatie hebben met een persoon die lijdt aan narcistische persoonlijkheidsstoornis is een Lees meer
door Medium Margriet
Bovendrijven
Onderdeel van ongenoegen,
frustratie, haat en wraakzuchtigheid.
Psychisch onderdrukt, enkel onverdraagzaamheid. Lees meer
door Medium Moon02
Energie en liefde voor elkaar
Lieve bellers langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de transformaties die wij samen door- --leven Lees meer
door Medium Marja
Collectieve Healing voor het Innerlijk Kind in jou
Collectieve Healing voor het innerlijk kind in jou door Marja
Maandagavond 25 Juli Lees meer
door Medium Sam
Midlifecrisis / transformatie
Herken jij een van de volgende symptomen in jouw partner, dan kun je ervan uitgaan dat hij/zij in een Lees meer
door Medium Lindes
eigenwaarde
Beste


Als je voor je eigenwaarde afhankelijk bent
van anderen, is het 'anderenwaarde'.

lindes

Lees meer
door Medium Moon02
Telepathie
Consulten ---Lieve bellers mijn consulten zijn vaak een voorbode voor een transformatie naar een hoge energie veld / dimensie! Lees meer
door Medium Moon02
Nieuwe Maand
De nieuwe maand begin van een transformatie, mogelijkheden om jezelf te zuiveren. Voel de healing of neem de reading onze Lees meer
door Medium Moon02
Sjamanisme
Tijdens onze reading of healing sluiten wij af het jonge zielen verhaal. Het delen van de hoge energie met mij is een voorbode Lees meer
door Medium Damaris
Liefdesvragen En de toekomst
Hoi Beauty

Het valt me op dat ik veel liefdes vragen krijg op de lijn, en vooral over het liefdesleven. Ik Lees meer
door Medium Moon02
GAIA Orakel
Hierbij geef ik inzichten en krachten vanuit een ander perspectief de oude wijsheid luidt jonge energie - oude zielen,tijdens de Lees meer
door Medium Marya
Dol-fijne-healingen
Dol-fijne-Healingen

Ja, dat zijn de Dolfijnhealingen. Ze zijn dol-fijn, zacht, liefdevol, helend.
Ik, Marya, nodig Lees meer
door Medium Ludgardina
Ludgardina's bijgewerkte agenda :-)
Lieve mensen,
U kunt mijn agenda weer nakijken op mijn inlogtijden. Ik zal deze wekelijks updaten.
U Lees meer
door Medium Marcelius
Ananas superfood!
ANANAS, Ze zijn sappig. Ze vullen en ze zijn lekker.

Echter, het is meer dan alleen de smakelijke en zoete goedheid Lees meer
door Medium Damaris
12 stappen naar zelfliefde
Word verliefd op jezelf en je zult dit in je externe wereld ook gaan ervaren. Het klinkt heel cliché maar het is Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman


Liefdesrelaties
Venus en Mercurius zullen door de week erg veel kracht uitstralen. Hierdoor vind je partner je leuk en aantrekkelijk. Je bent maandag en dinsdag erg romantisch en zal deze gebruiken om de vonk der liefde in de relatie te brengen. Je staat open voor spannende activiteiten en vindt het fijn als je Lees meer


Stier


Liefdesrelaties
Venus en de Zon zullen je liefdesgevoel prikkelen en Mercurius zal tot zaterdag liefde brengen, maar er zijn ook storende energieën. Maandag en dinsdag begin je de week prima en zal je veel tijd aan je schatje geven. Oude tijden kunnen herleven en liefde in jullie losmaken. Dinsdag en woensdag Lees meer


Tweeling


Liefdesrelaties
Venus en de Zon, die beiden door de Leeuw reizen, zorgen ervoor dat je de eerste dagen van de week veel communiceert met mensen waar je van houdt. In een relatie voel je een krachtige mentale band. Het is een periode om plezier en romantiek te delen en hebt als motto dat je maar één Lees meer


Leeuw


Liefdesrelaties
Voor de Leeuw zal Venus liefdevolle energieën in petto hebben, waarbij Mercurius tot en met vrijdag zorgt dat je niet alleen een lieve uitstraling hebt, maar ook lieve dingen kunt zeggen. Net als afgelopen week ben je vriendelijk en zacht en blijven mensen zich verbazen over de liefde die je Lees meer


Maagd


Liefdesrelaties
Venus en Mercurius zullen deze week veel energie bieden, waardoor je plannen hebt om leuke dingen met je partner te doen. Het zal een periode zijn om je op te laden, de rust te zoeken en even wat meer te slapen. Je bent iemand die ambitieus is, maar deze week wil je genieten van liefde en passie. Lees meer


Schorpioen


Liefdesrelaties
Er komt veel vuur op je af doordat Venus in de passionele Leeuw reist. Toch zal je jezelf gebonden voelen en ervaar je twijfels over de manier hoe je je leven indeelt. Je wilt tijd aan doelen en je carrière besteden en kan dan je partner vergeten. Tracht evenwicht te bewaren, omdat ze Lees meer


Kreeft


Liefdesrelaties
Het eerste deel van de week zullen Venus en Mercurius passie bieden, doordat ze door de passionele Leeuw reizen. Gaandeweg de week zullen er storende energieën door Mercurius bewegen, waardoor er soms wat spanning hangt. Let maandag en dinsdag op dat je in de war kunt zijn als je partner Lees meer


Ram


Liefdesrelaties
De eerste dagen van de week ben je liefdevol en kunnen er romantische gebeurtenissen zijn. Je zet je partner op de eerste plaats en kan verrast worden met iets wat je partner jou terug wil geven. Dit kan je hart verblijden. Je hebt het gevoel alsof jullie weer opnieuw verliefd zijn en de vonk zal Lees meer


Steenbok


Liefdesrelaties
Ook deze week zullen Venus en Mercurius je een flinke passionele energie bieden. Je bent onrustig en hebt zin om je leven te veranderen, waardoor je in een relatie actie onderneemt. Je hebt er behoefte aan om de spanning in je leven op te zoeken en het liefst natuurlijk met je partner. Alles wat Lees meer


Weegschaal


Liefdesrelaties
In de liefde ben je niet alleen sympathiek en sensueel, maar ook in staat zeer zoet je gevoelens te uiten. Je geniet ervan om dingen te doen die je normaal niet snel doet, wat je partner interessant kan vinden. Dit is het gevolg van de warme energie die Venus en Mercurius op je afsturen. Je zit Lees meer


Boogschutter 


Liefdesrelaties
Venus en Mercurius hebben ook deze week een sterke invloed, waardoor de liefde en communicatie hand in hand kunnen gaan. Je geniet ervan om je leven te verrijken met leuke activiteiten en vindt het erg fijn als je je partner ertoe kunt bewegen om dit samen met je te beleven. Lees meer


Vissen


Liefdesrelaties
Aan het begin van de week ben je vooral bezig met werk en besteed je minder tijd aan de liefde. Dit betekent niet dat je koud bent of helemaal geen tijd aan je partner besteedt. Het is kwantitatief gewoon wat minder. Kwalitatief zal je een hoog niveau behalen en kun je je partner, op momenten dat Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Algemeen
Je hebt deze periode minder rust en dat kan te maken hebben met zomergevoelens. Je hoeft niet eens op vakantie te gaan om deze onrust te voelen. Heb je nog niets gepland dan doe je er goed aan dit wel te doen. Het is namelijk een goede maand om te genieten, weinig te werken en je te verwennen. Mocht je geen Lees meer


Algemeen
Optimisme en ruimdenkend gedrag zijn belangrijk in communicatie met anderen. Je wilt je uitbreiden en bent expressief met ideeën die je hebt. Je bent zelfs in staat om op een zeer diepzinnige manier over gedachten van anderen na te denken. Je kunt van je fouten leren en weet ook toe te geven als je dingen Lees meer


Algemeen
Het zal eigenlijk een leuke en plezierige maand worden, maar dat zit hem niet in grote zaken. Je zult juist plezier ondervinden van de kleinere geneugtes des leven. Je hebt ook geen behoefte aan zaken die veel geld kosten of veel tijd, je wilt gewoon genieten van liefde, warmte en saamhorigheid. Het zal een maand Lees meer


Algemeen
Je kunt te maken krijgen met innerlijke transformatie, waarbij je geconfronteerd wordt met allerlei zaken die niet altijd even leuk zijn. Analyseer dit en bedenk welke angsten of trauma’s ten grondslag liggen aan bepaalde gedragingen die je laat zien. Soms kom je erachter dat bepaalde zaken iedereen wel eens Lees meer


Algemeen
De planetaire kracht is deze maand gericht op de sector van huiselijkheid en gezin. De Ram zal deze maand bezig zijn met problemen in de familie, het gezin of met anderen in hun naaste omgeving. Het psychologisch aspect zal belangrijk zijn, waarbij emoties je leven beïnvloeden op gebied van relaties, Lees meer


Algemeen
Er kunnen flink wat hindernissen zijn, waarbij je getest wordt op fysieke en mentale wilskracht. Je zult flink wat frustraties en irritaties moeten overwinnen, waarbij je zeker evenwicht nodig hebt. Dit gaat tussen realisme, over dingen die minder goed gaan, en irrealisme, om tegenslagen weg te wuiven. Het is Lees meer


Algemeen
In augustus zal je erg veel energie hebben, waardoor je datgene kunt bereiken wat je wilt. Het zal een belangrijke maand worden, waarbij je fysieke en mentale energie, omzet in ijver, enthousiasme, diplomatiek handelen en empathie naar anderen. Je bent vrolijk en kunt met veel humor en relativering ook prima met Lees meer


Algemeen
Je hebt er behoefte aan om de wereld om je heen te veranderen. Je bent vindingrijk en vol kracht zal je aan de slag gaan. Het is zeker geen maand om je er bij neer te leggen dat de wereld de verkeerde kant opgaat. Steeds meer heb je het idee dat de wereld uit je handen schiet en dat je er niets aan kunt doen. Lees meer


Algemeen
De komende maand zal je goed weten wat er zich allemaal in de wereld afspeelt. Je bent zeer sensitief en weet dingen op waarde te schatten. In principe zal je, bij alles wat je doet, overwogen en verstandig bezig zijn. Je zult geen enkel besluit nemen, zonder dat je er goed over na hebt gedacht. Een groot deel van Lees meer


Algemeen
Het zal een maand worden waarin je beter open kunt staan voor de adviezen die mensen geven. Met name als er problemen zijn of als je voor een moeilijk dilemma staat, zal het belangrijk zijn om hier onpartijdige raad bij te halen. Dit kan zijn van een leidinggevende of familielid, maar het kan ook wel eens gaan om Lees meer


Algemeen
Augustus kan over het algemeen een goede maand zijn, waarbij je optimistisch bent over kansen die je krijgt. Je hebt een positief zelfbeeld en bent tevreden met jezelf. Je bent vrolijk en open naar anderen en zal mensen aantrekken die zelf ook lekker in hun vel zitten. Sterker nog, je zult mensen die negatief in Lees meer


Algemeen
Tweelingen kunnen heftig en passioneel zijn, maar ook relaxt en zacht. Dit kan zo snel gebeuren dat mensen het moeilijk vinden je te volgen. Je dient evenwicht te vinden en moet je afvragen, waarom je zo wisselvallig bent. Vraag jezelf vooral af of dit door mensen in je omgeving komt of het vertrouwen minder goed Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag