astro content

Sterrenbeeld Kreeft

 

 21 juni t/m 22 juli

Emotioneel, angstig, moederlijk, patriot, ontvankelijk, romantisch, gesloten, achterdochtig, sentimenteel, creatief , geduldig, behoedzaam, bezorgd, timide, dromer, overgevoelig, nostalgisch.

Kleuren: Bleke tinten , creme en wit.

Stenen: Maansteen, Parel, Peridoot.

Wie is de kreeft?

Sterrenbeeld de kreeft ("Cancer") in het Latijn) is het 4e teken van de dierenriem. De kreeft is ook een waterteken. Het hemellichaam de maan heerst het meest in dit sterrenbeeld. De maan staat voor een goede intuïtie maar staat ook voor moederinstict, emoties en huiselijkheid. Het is niet meer zo dat het woord vrouwelijkheid niet op mannen mag slaan. De kreeft heeft veel vrouwelijke pluspunten en daar is helemaal niets mis mee. Het is niet waar dat kreeften bij het minste geringste zich gelijk terug trekken.

De kreeft is zorgzaam

De kreeft is erg zorgzaam voor zijn naasten , zijn familie en vrienden maar vooral voor zijn eigen kinderen. Ook voor zijn collega's of onderschikten op zijn werk stelt  de kreeft zich moederlijk op. De kreeft is hard van buiten maar heeft ook een klein hartje. Hij kan dus bikkel hard zijn maar kan ook heel gevoelig zijn op zijn tijd. Omdat de kreeft zelf heel eerlijk is verwacht hij dat ook  van een ander. List en bedrog heeft hij vaak niet zo snel door . De kreeft is wel een jaloers typje. Je zal het niet direkt aan hem merken maar hij is het wel. De kreeft is een sociaal mens en prettig in de omgang. De kreeft is niet iemand die graag initiatief neemt maar laat zich wel graag overhalen  om mee te gaan in de voorstellen van anderen. De kreeft-man kan ook een prima huisman zijn. Hij houdt zich niet vast aan het ouderwetse rollenpatroon. De kreeft-vrouw vind het krijgen van kinderen het belangrijkste wat er is. De kreeft voelt zich het meest op zijn gemak bij een hulpeloze en zwakkere partner. Door het  sterk ontwikkelde moederaspect heeft de kreeft  beschermende  en verzorgend instincten.

De kreeft is standvastig

Het is heel opmerkelijk dat de kreeft zelden in eerste instantie zijn doelen direkt zal benaderen. En dat terwijl de kreeft niet eerst de kat uit de boom hoeft te kijken. De kreeft kan prima zaken waarnemen. Hij zal een persoon of zaak  van alle kanten goed bekijken. Daarna zal hij rustig beslissen of iemand of iets goed te vertrouwen is. Besluiten worden rustig genomen. Als de kreeft eenmaal een bslissing heeft genomen zal hij er vol energie tegen aan gaan. Als de kreeft eenmaal een standpunt heeft aangenomen ,is hij daar moeilijk van af te brengen.

De kreeft en reizen

De kreeft is van nature niet agressief, maar als je hem tart zal hij hard terug vechten . Zorg ervoor datj e een kreeft nooit boos maakt want dan kan je wel vluchten. Veel buitenstaanders vinden de kreeft maar saai en kleurloos maar dat is niet terecht. De kreeft vind het heerlijk om te reizen en kunnen spontaan zich gaan bewegen en het avontuur opzoeken. Toch zal de kreeft het ook weer heerlijk vinden om thuis te komen. De kreeft maakt zich altijd zorgen over het thuisfront. Ook kan hij zich erg zorgen maken over wat er allemaal kan gebeuren onderweg. Uiteindelijk weet de kreeft zich altijd goed te redden en was de ongerustheid eigenlijk voor niets geweest.

De kreeft en relaties

Als het om de liefde gaat is de kreeft op zijn hoede en verlegen. Pas na een langdurige kennismaking zal de kreeft denken aan een vaste relatie. Ze willen hun partner eerst heel goed leren kennen. Na de lange kennismaking kan er een lang en gelukkig huwelijk volgen. Als het aan de kreeft ligt kan dit voor het leven zijn.
De kreeft staat graag klaar voor mensen die hulp nodig hebben. Wat men vaak niet verwacht is dat de kreeft ook een heel zachtaardig karakter heeft. De kreeft is wel een zuinig type ,maar is zeker niet gierig. Ook als de kreeft een kennis making heeft met een eventuele liefdespartner zal hij de hand op de knip houden. Als de kreeft het gevoel heeft dat het echt serieus is zal hij royaal zijn ten opzichte van zijn partner. Als de kreeft eenmaal voor iemand gaat dan zal hij ook tot het uiterste gaan en niet snel opgeven.

De kreeft en zijn gezin

De kreeft is echt een familie mens en gaat voor zijn familie door het vuur. Als het een jong gezin betreft zijn de kreeft-mannen een voorbeeld. Ze helpen goed mee in de huishouding en houden het budget heel goed in de gaten. De kreeft vrouwen hebben ook deze goede eigenschappen. In een gezin waar een goede harmonie is, is het prima samen leven met een kreeft. Beide partners krijgen de kans zich zelf te ontplooien zolang dit binnen de gemaakte afspraken blijft.
Dit geldt ook voor het seksleven . Dit moet ook helemaal binnen de gemaakte afspraken blijven. Maar als de kreeft op middelbare leeftijd komt en er wordt niet meer geleefd volgens de gemaakte afspraken dan kan de kreeft zorgen voor conflicten. De kreeft kan dan last krijgen van  een onbehagelijk gevoel. Het is voor de kreeft dan beter om nieuwe uitdagingen te zoeken. op het moment dat de kinderen het huis uit gaan of de partner is de kreeft ontrouw zal de kreeft zich totaal overbodig gaan voelen.

De kreeft en zijn werk

Onder het sterrenbeeld kreeft zijn de meeste goede zeelieden te vinden. doordat ze geboren zijn in het waterteken voelen ze zich het beste op het water. De kreeft is erg trots op het werk dat hij doet. Hij vindt het dan ook heerlijk als hij wordt aangemoedigd of eens een schouderklopje krijgt. De kreeften die beroepen op het land hebben die hebben vaak te maken met vloeistoffen. Vaak werken ze bij de natuurbescherming of in de waterrecreatie. Ook hebben ze vaak werk in een drankenhandel .

De kreeft funtioneert het beste in klein teamverband, bij een lagere overheidinstelling of in een familiebedrijf. De commerciële instelling van de kreeft is perfect en zo ook de inkooptactiek die de kreeft heeft. De kreeft zit vol goede ideeën en leveren hem vaak goed geld op. Gelukkig weet de kreeft heel goed hoe hij met zijn financiën om moet gaan .

De kreeft en zijn gezondheid

Als de kreeft goed in zijn vel zit zal hij zelden ziek zijn. Als de kreeft toch eens een keer ziek is , maak het hem dan goed naar de zin en hij is zo weer beter. Maar de kreeft kan zich zelf ook ziek praten bij wat ongenoegens. Als echte patiënt is de kreeft erg lastig en vol zelfmedelijden.
De kwalen van de kreeft hebben meestal betrekking op de ingewanden en de maag. Vaak komt dat door stress. De kreeft kan ernstige maagklachten hebben . Ook hoofdpijn kan vaak voorkomen. Doordat de kreeft een hele harde werker is pleegt hij vaak roofbouw  op zichzelf. Hij denk vaak dat hij als enige onmisbaar is en dat is moeilijk aan zijn verstand te brengen dat dit helemaal niet het geval is . Niemand is onmisbaar.

 

 

Blog

door Medium Ghita
Naamlezen met de Lenormand kaartjes Wat is naamenergie lezen? De persoonsnaam geeft een blauwdruk van de Ziel en een analyse kan heel diep gaan tot Lees meer
door Medium Marcel
Hartchakra Als jij je hart opent en de liefde laat stromen, zal de werkelijkheid veranderen naar een Hoger Bewustzijn. Je kunt je leven beter Lees meer
door Medium Lon
Hallo ik ben Lon Hallo Lieve mensen,

Ik ben spiritueel gezondheidsspecialist. Ik ben helderhorend, heldervoelend en helderziend.

Ik ben vanaf Lees meer
door Medium Lon
Hallo ik ben Lon Hallo lieve mensen,
Ik wil mij even voorstellen ik ben Lon en vanaf donderdag 29 voor het eerst bereikbaar.
Ik wil je graag helpen Lees meer
door Medium Lindes
Welkom op mijn blog Welkom aan iedereen die even op mijn site surft.
Ik ben heel blij dat ik Astro Angels mijn diensten kan aanbieden. Dit is mijn Lees meer
door Medium Marcel
Liefde Liefde is onze ware natuur.
We zijn uit liefde geschapen en van Liefde gemaakt.
Met Liefde ben je dus altijd jeZelF. Lees meer
door Medium Chantal
Iets wat goed voelt... Ja hoe kan dat nou? Dat iets wat zo goed voelt, dan uiteindelijk toch geen goeds betekend voor jou. Zo kun je iemand leren Lees meer
door Medium Marja
Ziels-Afstemmingen Lieve mensen.

je kunt een Ziels-Afstemming aanvragen bij mij voor je kind.
Wil je weten wat er in dat koppie omgaat van je Lees meer
door Medium Ostara
ik Een ander kan je niet vertellen wat je moet doen.....
Maar kan je wel helpen,oplossingen te zoeken en antwoorden te geven
Maar de meeste Lees meer
door Medium Ostara
neem de kracht Ieder mens is krachtig,op zijn manier
alleen zit het som diep verborgen in ons omdat we denkertjes zijn
Dikwijls worden we in ons Lees meer
door Medium Coby
Night school Ken jij ook dat gevoel dat je 's morgens ineens met een plofje op je bed lijkt te vallen als je wakker wordt en heb jij je ook wel eens Lees meer
door Medium Ostara
Leuk weekend Draag de zon in je hart, en gebruik de kracht die ze doorgeeft, deze kracht zal je helpen om door de zware dagen heen te komen

liefs Lees meer
door Medium Carl
Schrijf jouw boek. Een nieuw jaar is begonnen. 365 blanco pagina's om in te vullen. Hoe vul jij ze in? Ga je door met de dingen uit 2014? Maak je een Lees meer
door Medium Marja
Het Nieuwe jaar Het nieuwe jaar dient zich aan
Het oude vertrekt zonder blaam
Ik kijk terug en zie veel mensen
Die mij pad hebben gekruist
Veel Lees meer
door Medium Valerie
Los laten Los laten...

Zo aan het einde van het jaar ga je toch terug kijken op de afgelopen maanden..

Wat voor mooie dingen er op je pad zijn Lees meer
Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Weekhoroscoop

Maagd


Liefde en relatie
Je voelt je in een relatie erg goed, waarbij je merkt dat er veel wederzijdse interesses zijn en jullie ook spiritueel erg naar elkaar toetrekken. Liefde is dan ook zeer goed en dit zal nog wel een lange periode voortduren. Er is veel harmonie en je voelt een rust in gesprekken die Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
De komende week heb je het gevoel alsof je familie veel invloed op je liefdesleven heeft. Je hebt het idee dat ze overal opletten en je ook willen controleren. Tracht hier relaxt mee om te gaan en laat je eigen onzekerheid niet zo hard opspelen. Je kunt anders Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie
De komende week ben je op communicatief gebied erg sterk. Je kunt je gevoelens goed uiten. Daarom blijf je niet lang met irritaties en andere gevoelens lopen. In een relatie ben je duidelijk en weet je goed te verwoorden wat je ideeën en je mening zijn. Als gevolg van de Lees meer


Ram 


Liefde en relaties
Je kunt de komende week een bepaald onderbuik gevoel ervaren, waarbij je het gevoel hebt dat je wellicht nooit de ware liefde zult ervaren. De waarheid is echter dat je iemand bent, die zich soms teveel richt op de minder goede kant van een relatie en de liefde. Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Een vriendschap kan de komende week wel eens veel meer worden, waarbij de kans op liefde of opwinding zeker niet uitgesloten is. Ben je single, dan doe je er verstandig aan te bekijken of dit wel verstandig is. Een vriendschap kan wel eens stukgaan als de relatie niet zou werken. Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
Je hebt de komende week enorm veel fantasie in de dingen die je doet. In een relatie zal je partner onder de indruk zijn van alle dingen die je wilt ondernemen. Je hebt ook veel erotische gevoelens en je vindt het fijn als je partner hierin mee kan gaan. Je kunt echter teleurgesteld Lees meer


Waterman 


Liefde en relatie
De liefde die je deze week ervaart kan je vertrouwen een stuk vergroten. In een relatie merk je dat je partner het goed met je bedoelt, ook al is deze niet altijd even tactvol. Toch ervaar je hierdoor dat je wel weet wat je sterke en zwakke punten zijn. Je kunt er zelfs Lees meer


Schorpioen 


Liefde en relatie
Je liefdesleven is de komende week erg fijn en je ervaart een spiritueel liefdesgevoel. Dit zal bijna de gehele week erg intens zijn, waardoor liefdesprikkels je zeker bereiken. In een relatie kun je dat voor je partner hebben, maar kun je het niet altijd onderdrukken ten Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
Je kunt wat teleurgesteld raken als je merkt dat je degene, die spiritueel het meest aan jou verbonden zijn, opeens wat minder goed aanvoelt. Je bent vooral verbonden met een partner, heel goede vrienden en familie, maar dat lijkt wat te blokkeren. Bedenk dat dit niet door je Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
Je kunt je opmaken voor een zeer goede week op het gebied van je liefdesleven. Je hebt erg veel vertrouwen als gevolg van Venus, die een langere periode invloed op je blijft houden. Het vertrouwen dat je voelt, zorgt ervoor dat je een zeer goede uitstraling hebt. Daarbij besteed je Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
Je hebt aan het begin van de week het gevoel dat je partner je niet ondersteunt. Vooral op gebied van je carrière heb je het gevoel alsof je partner je dingen niet gunt. Vraag je eens af waar dit nu eigenlijk door komt. Wellicht is het verstandig om hier eens over te Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Er kan op liefdesgebied een aparte energie op je afkomen. Hierdoor kan je wel eens geraakt worden door een collega of zakelijke partner, waarbij er romantiek in de lucht kan hangen. Ben je single dan is er niets aan de hand en kunnen er veel mooie momenten zijn. Er zal Lees meer


Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Een overzicht van de maand


Het nieuwe jaar start met het gevoel om meer tijd aan je vrienden en andere sociale contacten te geven. Hierdoor kun je besluiten het een en ander op orde te brengen. Mensen, die veel voor je betekenen, krijgen meer aandacht van je. Je hebt hierbij het gevoel dat je mensen, die jou weinig Lees meer


Een overzicht van de maand


Er lijken in januari veel nieuwe kansen aan te komen, maar deze komen niet zomaar. Je zult je echt moeten inspannen om het een en ander te bereiken. Er zal een tegengestelde planetaire energie kunnen zijn, die je van je stuk kan brengen. De, normaal gesproken intelligente en communicatief Lees meer


Een overzicht van de maand


Deze maand staat en valt met emoties. Hoe beter je je emoties onder controle hebt, hoe beter je met andere mensen om kunt gaan. Ben je emotioneel krachtig, dan kun je liefdevol en barmhartig zijn. Ben je emotioneel zwak, dan kun je vol negatieve gevoelens zitten en kun je wraakzuchtig en Lees meer


Een overzicht van de maand


Het zal een maand worden, waarbij je niet al teveel geld moet verspillen, omdat er aan het eind van de maand een grote uitgave aankomt. Het wil niet zeggen dat dit echt op jou van toepassing is, maar beter wel rekening mee houden. je weet maar nooit. Mocht je niet genoeg verdienen, dan kun je Lees meer


Een algemeen overzicht van de maand


Je dromen kunnen aan het begin van deze maand heftig zijn, waarbij nachtmerries je achtervolgen. Ze kunnen zo echt overkomen, dat je kunt geloven dat ze echt gebeurd zijn of nog gaan gebeuren. Toch zullen deze dromen uiteindelijk een goed beeld geven van dingen, die je wilt Lees meer


Een overzicht van de maand


De maand januari begint erg goed, waarbij je het gevoel hebt dat je op een frisse en goede manier aan het jaar begint. Je hebt veel ideeën en het vertrouwen dat je hier iets mee kunt gaan doen. Aangezien je ideeën niet alledaags zijn, zullen mensen in je omgeving wel even Lees meer


Een overzicht van de maand


De Volle Maan biedt jou veel positieve energieën, die er voor zorgen dat je de komende maand zeer ambitieus bent, waarbij je veel wilt doen. Je bent nu eenmaal een harde werker en zal niet stoppen voor je je totale werklijst afgewerkt hebt. Toch zal je in de tweede helft van januari beter Lees meer


Een overzicht van de maand


Je kunt deze maand een verandering meemaken. In het eerste deel ervaar je veel positieve zaken en heb je het gevoel dat alles gaat zoals je wilt. Je krijgt de hulp die je nodig hebt en zowel privé als zakelijk maak je goede ontwikkelingen mee. In het midden van de maand kan de Lees meer


Een overzicht van de maand


Je kijkt aan het begin van de maand sterk naar de toekomst en zult dit meerdere keren gedurende de maand doen. Je bent iemand die geen risico wil nemen en wil duidelijk weten of je goede dingen doet, of je kunt ontwikkelen en of je dichter bij je doelstellingen komt. Je bent in staat om een Lees meer


Een overzicht van de maand


Het leven lijkt aan het begin van de maand minder goed te verlopen, waarbij je merkt dat zaken, waar je mee bezig bent, niet altijd zo gaan als jij wilt. Je kunt zelfs wel eens depressief zijn, waardoor je de toekomst minder rooskleurig inziet. Je merkt dat je humoristische en vrolijke kant Lees meer


Een overzicht van de maand


Je doet er goed aan in het begin van januari niet teveel afspraken te maken. Vooral afspraken, die je op de lange termijn plaatst, zullen uiteindelijk geregeld afgezegd kunnen worden. Verder is het belangrijk om bepaalde zaken, die je aandacht nodig hebben, ook wat later in de maand te Lees meer


Een overzicht van de maand


In januari wil je vooral veel tijd met geliefden doorbrengen. De Volle Maan van de 5de biedt je een sterk verlangen om over zaken uit het verleden, heden en de toekomst na te denken. Je doet er goed aan deze spirituele energie te gebruiken om je geestelijk te voeden en je op te laden om Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag

Numerologie

Bestel nu uw persoonlijke geboorte rapport of uw relatie geboorte rapport. Een rapport speciaal voor u geschreven. Klik hier voor meer informatie.

Numerologie