astro content

Sterrenbeeld Kreeft

 

 21 juni t/m 22 juli

Emotioneel, angstig, moederlijk, patriot, ontvankelijk, romantisch, gesloten, achterdochtig, sentimenteel, creatief , geduldig, behoedzaam, bezorgd, timide, dromer, overgevoelig, nostalgisch.

Kleuren: Bleke tinten , creme en wit.

Stenen: Maansteen, Parel, Peridoot.

Wie is de kreeft?

Sterrenbeeld de kreeft ("Cancer") in het Latijn) is het 4e teken van de dierenriem. De kreeft is ook een waterteken. Het hemellichaam de maan heerst het meest in dit sterrenbeeld. De maan staat voor een goede intuïtie maar staat ook voor moederinstict, emoties en huiselijkheid. Het is niet meer zo dat het woord vrouwelijkheid niet op mannen mag slaan. De kreeft heeft veel vrouwelijke pluspunten en daar is helemaal niets mis mee. Het is niet waar dat kreeften bij het minste geringste zich gelijk terug trekken.

De kreeft is zorgzaam

De kreeft is erg zorgzaam voor zijn naasten , zijn familie en vrienden maar vooral voor zijn eigen kinderen. Ook voor zijn collega's of onderschikten op zijn werk stelt  de kreeft zich moederlijk op. De kreeft is hard van buiten maar heeft ook een klein hartje. Hij kan dus bikkel hard zijn maar kan ook heel gevoelig zijn op zijn tijd. Omdat de kreeft zelf heel eerlijk is verwacht hij dat ook  van een ander. List en bedrog heeft hij vaak niet zo snel door . De kreeft is wel een jaloers typje. Je zal het niet direkt aan hem merken maar hij is het wel. De kreeft is een sociaal mens en prettig in de omgang. De kreeft is niet iemand die graag initiatief neemt maar laat zich wel graag overhalen  om mee te gaan in de voorstellen van anderen. De kreeft-man kan ook een prima huisman zijn. Hij houdt zich niet vast aan het ouderwetse rollenpatroon. De kreeft-vrouw vind het krijgen van kinderen het belangrijkste wat er is. De kreeft voelt zich het meest op zijn gemak bij een hulpeloze en zwakkere partner. Door het  sterk ontwikkelde moederaspect heeft de kreeft  beschermende  en verzorgend instincten.

De kreeft is standvastig

Het is heel opmerkelijk dat de kreeft zelden in eerste instantie zijn doelen direkt zal benaderen. En dat terwijl de kreeft niet eerst de kat uit de boom hoeft te kijken. De kreeft kan prima zaken waarnemen. Hij zal een persoon of zaak  van alle kanten goed bekijken. Daarna zal hij rustig beslissen of iemand of iets goed te vertrouwen is. Besluiten worden rustig genomen. Als de kreeft eenmaal een bslissing heeft genomen zal hij er vol energie tegen aan gaan. Als de kreeft eenmaal een standpunt heeft aangenomen ,is hij daar moeilijk van af te brengen.

De kreeft en reizen

De kreeft is van nature niet agressief, maar als je hem tart zal hij hard terug vechten . Zorg ervoor datj e een kreeft nooit boos maakt want dan kan je wel vluchten. Veel buitenstaanders vinden de kreeft maar saai en kleurloos maar dat is niet terecht. De kreeft vind het heerlijk om te reizen en kunnen spontaan zich gaan bewegen en het avontuur opzoeken. Toch zal de kreeft het ook weer heerlijk vinden om thuis te komen. De kreeft maakt zich altijd zorgen over het thuisfront. Ook kan hij zich erg zorgen maken over wat er allemaal kan gebeuren onderweg. Uiteindelijk weet de kreeft zich altijd goed te redden en was de ongerustheid eigenlijk voor niets geweest.

De kreeft en relaties

Als het om de liefde gaat is de kreeft op zijn hoede en verlegen. Pas na een langdurige kennismaking zal de kreeft denken aan een vaste relatie. Ze willen hun partner eerst heel goed leren kennen. Na de lange kennismaking kan er een lang en gelukkig huwelijk volgen. Als het aan de kreeft ligt kan dit voor het leven zijn.
De kreeft staat graag klaar voor mensen die hulp nodig hebben. Wat men vaak niet verwacht is dat de kreeft ook een heel zachtaardig karakter heeft. De kreeft is wel een zuinig type ,maar is zeker niet gierig. Ook als de kreeft een kennis making heeft met een eventuele liefdespartner zal hij de hand op de knip houden. Als de kreeft het gevoel heeft dat het echt serieus is zal hij royaal zijn ten opzichte van zijn partner. Als de kreeft eenmaal voor iemand gaat dan zal hij ook tot het uiterste gaan en niet snel opgeven.

De kreeft en zijn gezin

De kreeft is echt een familie mens en gaat voor zijn familie door het vuur. Als het een jong gezin betreft zijn de kreeft-mannen een voorbeeld. Ze helpen goed mee in de huishouding en houden het budget heel goed in de gaten. De kreeft vrouwen hebben ook deze goede eigenschappen. In een gezin waar een goede harmonie is, is het prima samen leven met een kreeft. Beide partners krijgen de kans zich zelf te ontplooien zolang dit binnen de gemaakte afspraken blijft.
Dit geldt ook voor het seksleven . Dit moet ook helemaal binnen de gemaakte afspraken blijven. Maar als de kreeft op middelbare leeftijd komt en er wordt niet meer geleefd volgens de gemaakte afspraken dan kan de kreeft zorgen voor conflicten. De kreeft kan dan last krijgen van  een onbehagelijk gevoel. Het is voor de kreeft dan beter om nieuwe uitdagingen te zoeken. op het moment dat de kinderen het huis uit gaan of de partner is de kreeft ontrouw zal de kreeft zich totaal overbodig gaan voelen.

De kreeft en zijn werk

Onder het sterrenbeeld kreeft zijn de meeste goede zeelieden te vinden. doordat ze geboren zijn in het waterteken voelen ze zich het beste op het water. De kreeft is erg trots op het werk dat hij doet. Hij vindt het dan ook heerlijk als hij wordt aangemoedigd of eens een schouderklopje krijgt. De kreeften die beroepen op het land hebben die hebben vaak te maken met vloeistoffen. Vaak werken ze bij de natuurbescherming of in de waterrecreatie. Ook hebben ze vaak werk in een drankenhandel .

De kreeft funtioneert het beste in klein teamverband, bij een lagere overheidinstelling of in een familiebedrijf. De commerciële instelling van de kreeft is perfect en zo ook de inkooptactiek die de kreeft heeft. De kreeft zit vol goede ideeën en leveren hem vaak goed geld op. Gelukkig weet de kreeft heel goed hoe hij met zijn financiën om moet gaan .

De kreeft en zijn gezondheid

Als de kreeft goed in zijn vel zit zal hij zelden ziek zijn. Als de kreeft toch eens een keer ziek is , maak het hem dan goed naar de zin en hij is zo weer beter. Maar de kreeft kan zich zelf ook ziek praten bij wat ongenoegens. Als echte patiënt is de kreeft erg lastig en vol zelfmedelijden.
De kwalen van de kreeft hebben meestal betrekking op de ingewanden en de maag. Vaak komt dat door stress. De kreeft kan ernstige maagklachten hebben . Ook hoofdpijn kan vaak voorkomen. Doordat de kreeft een hele harde werker is pleegt hij vaak roofbouw  op zichzelf. Hij denk vaak dat hij als enige onmisbaar is en dat is moeilijk aan zijn verstand te brengen dat dit helemaal niet het geval is . Niemand is onmisbaar.

 

 

Blog

door Medium Nafaya
Eigen Zielennaam Lieve mensen.
Jullie kennen mij sinds kort als Nafia op de lijn. Ik heb er echter voor gekozen om mijn echte eigen Zielennaam te Lees meer
door Medium Sabine
Daar ben ik weer Hoi lieve klanten van AstroAngels,

Na een tijdje weg te zijn geweest voor de geboorte van mijn dochtertje Enea ben ik er weer Lees meer
door Medium Lindes
lieve Jij Een waarheid die er staat.

Het is zwakheid om aan je ellende toe te geven,
maar het is dwaasheid om haar in stand te houden.

Michel Lees meer
door Medium Nafaya
Blauw voor Communicatie Dag lief mens,

Vandaag wil ik inzicht aan je geven over de kleur blauw.
Blauw is de kleur van Communicatie ( het Lees meer
door Medium Marja
Relaties en contact met jezelf In relatie zijn betekent in contact zijn.

De meesten van ons denken bij contact:
In contact staan met de Lees meer
door Medium Fieke
Jezelf afschermen, in je eigen kracht gaan staan en energie geven. Visualiseer rondom jezelf een grote gouden cocon. Je mag die zo groot gaan maken Lees meer
door Medium Nafaya
Je Kleuren en je energie. Alles bestaat uit kleuren. Ook jij.
Er zijn kleuren die je kunnen versterken in je energie, kracht, communicatie, Lees meer
door Medium Manon
Je Hart....en ziel.... Lieve Mensen,


Laat je hart zingen en je ziel zich verheugen. Ervaar de verwondering van het leven.

Prijs alles wat Lees meer
door Medium Rico
Spreuk van vandaag Beste mensen,

Met regelmaat blog ik een leuke spreuk voor jullie, sta altijd even stil bij de spreuk, het brengt je nieuwe Lees meer
door Medium Fieke
De engelen oproepen in je leven Mensen staan er niet altijd bij stil dat de engelen ons als mens heel graag willen helpen.En niet ons als Lees meer
door Medium Rico
Spreuk van de dag Hallo lieve mensen,

Iedere dag deel ik graag met jullie een spreuk.

Spreuken, uitdrukkingen en citaten kunnen beeldvormend Lees meer
door Medium Nafaya
Voorstellen Lieve mensen,

Mijn naam is Nafaya.
Met heel veel liefde en plezier ben ik voortaan regelmatig aanwezig bij Astroangels om u Lees meer
door Medium Birgit
BIRGIT is weer Bereikbaar! Lieve mensen,
Ik ben er weer :)).
Zoals voorheen, 's morgens, 's middags, en in de vroege avond..
Ik hoop jullie weer Lees meer
door Medium Maryanne
Spiritueel sprookje Ter lering maar vooral ter vermaak. Spiritueel sprookje

Weet je nog toen we in het hemelse bubbelbad als lichtpuntjes lagen Lees meer
door Medium Marja
Marja Ik ben vanaf vandaag weer bereikbaar. Heb mijn studie afgerond. Kan er weer zijn voor iedereen die vragen heeft over het LEVEN. Liefs Marja Lees meer
Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Weekhoroscoop

Kreeft 


Liefde en relatie
Spirituele energie zal de komende week op je pad komen, waarbij met name de Zon en de Volle Maan voor flink wat positieve energieën zorgen. Hierdoor ervaar je veel warme gevoelens en dat zullen andere mensen zeker aan je merken. In een relatie straal je en kun je de Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie 
Er zijn flink wat energieën die ervoor zorgen dat je aan de ene kant teruggetrokken leeft, maar aan de andere kant ruimte en tijd maakt voor de liefde, familie en vrienden. De maandag is echter wel een dag dat je wilt spelen en uitdagen. In een relatie is het een prima Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
Op maandag zal je, als je een relatie hebt, kunnen schrikken van de liefde die je voelt. Er is zoveel romantiek dat je er zelfs door achteruit kunt gaan. Tracht je charme te gebruiken om het een en ander in de juiste banen te leiden. Je bent in staat te zoeken naar datgene wat je Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
Mercurius reist door jouw teken, waar de Zon zich op de 22ste ook gevoegd heeft. Je bent deze periode open en sympathiek in het contact met andere mensen. Je zit lekker in je vel en geniet ervan om veel met mensen af te spreken. Op maandag kom je gelijkgestemde Lees meer


Ram


Liefde en relaties
Er komen flink wat positieve energieën je kant op, waarbij Mercurius je intellectueel versterkt. Omdat de Zon je veel warme energieën biedt, denk je veel over dingen na die je leven kunnen verblijden. Op maandag heb je een bepaalde branie over je, waarbij je pittig in Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
Voor de Vissen komt er een bijzonder week aan doordat er spirituele energieën op ze afkomen. Met name de Zon en de Volle Maan kunnen emoties zowel positief als negatief versterken. In het begin van de week heb je het gevoel dat je je remmen losgooit en in staat bent dingen te Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Je hebt maandag moeite met mensen die zich anders voordoen. Op maandag kun je jezelf echter ook anders voordoen en stap je een beetje uit de rol die je altijd aanneemt. Je wilt de romantiek naar boven laten komen, maar daar heb je wel wat lef bij nodig. Doordat Venus en Uranus Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
Er komt een krachtige spirituele energie op je af vanuit Mercurius, die je creatief kan beïnvloeden. Deze zal versterkt worden door de kracht van de Zon en de Volle Maan. Je geniet ervan leuke dingen te doen en bent minder gericht op de zakelijke kant van je leven. Liefde en Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
Mercurius en de Zon beïnvloeden elkaar zo dat je intellectueel minder energie krijgt, waardoor je net wat minder nuchter dan gewoonlijk bent. Op maandag laat je een heel andere kant van jezelf zien, wat mensen in je directe omgeving erg aantrekkelijk en spannend vinden. Je Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Er hangt een sterke spirituele energie om je heen als gevolg van de energie van de Maan en de Zon. Je denkt veel na en vraagt jezelf geregeld af wat je in de toekomst zou willen doen en wie er allemaal in dat plaatje passen. Let op dat je soms zoveel nadenkt dat je wel eens Lees meer


Waterman 


Liefde en relatie
Je kunt de komende week meer risico in de liefde nemen. Heb je een relatie, dan vind je het fijn als jij je gangetje kunt gaan, maar moet je het ook aandurven je partner vrij te laten bij de dingen die deze wil doen. Ben je single dan richt je je ogen op mensen die krachtig Lees meer


Schorpioen 


Liefde en relatie
Schorpioenen zijn van zichzelf passionele personen die echter ook een bepaalde orde en regelmatig in hun lichaam nodig hebben. Is deze er niet, dan kunnen ze minder lekker in hun vel zitten. De eerste dagen van de week ben je zeker geen muurbloempje en zal je opvallen Lees meer


Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Liefde, sociale contacten en carrière

Er is een duidelijke tweedeling te bespeuren, waarbij je in de eerste helft van de maand vooral zakelijk erg sterk bent en in de tweede helft bij relaties en liefde sterke bent. Toch is er in de liefde de periode van de 7de tot de 10de ook wel degelijk veel mogelijk als Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Het zal een maand worden waarin je je richt op het vinden van vriendschap binnen de relaties die je met andere mensen hebt. Dit zijn niet alleen de vriendschappelijke relaties die je hebt, maar ook met familie ben je op zoek naar meer saamhorigheid. Binnen een Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Met Mercurius, die in jouw sector van de intimiteiten reist, en Venus en Mars, die in je sector van relaties reizen, zijn er veel goede energieën als het om de liefde gaat. De beste periode voor de liefde zal de eerste week zijn, terwijl het eind van de maand weer Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


In de tweede helft van deze maand zal je in de liefde wat sterker worden. Met name de 12de tot de 15de kunnen er veel mooie momenten zijn. Je wilt je dan graag op de liefde richten en ziet de zonnige kant van het leven in. Met name Mercurius en de Zon zullen veel krachtige Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Je bent de komende maand minder aanhankelijk en kunt geregeld afstand tot andere mensen bewaren. Je voelt je prettig als je thuis bent en kunt aanhankelijk zijn naar mensen die je echt vertrouwt. Thuis kun je beter jezelf zijn, maar niet als er mensen zijn waar je je niet Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Venus zal in het begin van deze maand voor flink wat energie zorgen en met name na de 8ste doordat deze dan door de Weegschaal begint te reizen. Je zult hierdoor erg sensueel overkomen en gedurende een groot deel van de maand zeer gepassioneerd blijven. In een relatie vind Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Je kunt de liefde en de passie zeer serieus nemen, waarbij je op zoek bent naar een diepe emotionele band in de liefde, maar ook in vriendschappen en bij familieleden. Je wilt de banden zo sterk hebben dat je denkt dat deze onoverwinnelijk zijn en nooit meer zullen Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Venus en Mars brengen veel energie met zich mee die liefde, genegenheid en passie bezorgen. Je vindt het fijn om de tijd met mensen door te brengen die liefde bieden. Ook jij van jouw kant kunt andere mensen veel aandacht en steun geven. Heb je een relatie, dan wil je meer Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

De komende maand zullen er in de liefde de eerste en de laatste dagen zeer veel goede energieën zijn. Voor relaties kunnen Venus en Mars een goede invloed hebben, omdat deze in jouw sector van relaties reizen. Mercurius biedt ook een goede invloed doordat deze in je Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Je bent de komende maand praktisch en ambitieus zelfs in de liefde en vriendschappen. Je kijkt goed naar de positieve en de negatieve kanten van relaties met anderen, zowel in je privéleven als in je zakelijke leven. Je wilt eigenlijk, de tijd die je hebt, volledig Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Aan het begin van de maand zal Mercurius veel liefde kunnen brengen, doordat deze vanaf de 2de door de sector van de liefde reist. Je kunt je in deze periode makkelijker uiten en weet je genegenheid op een goede manier aan andere mensen te tonen. Je bent vrij in je Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Je bent de komende maand erg avontuurlijk als het om de liefde gaat. Je wilt wel een bepaalde vrijheid ervaren en je eigen gang gaan. In een relatie zal je er dus afhankelijk van zijn hoe je partner is. Laat deze jou vrij, dan zal je juist erg aanhankelijk zijn, omdat je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag