astro content

Sterrenbeeld Kreeft

 

 21 juni t/m 22 juli

Emotioneel, angstig, moederlijk, patriot, ontvankelijk, romantisch, gesloten, achterdochtig, sentimenteel, creatief , geduldig, behoedzaam, bezorgd, timide, dromer, overgevoelig, nostalgisch.

Kleuren: Bleke tinten , creme en wit.

Stenen: Maansteen, Parel, Peridoot.

Wie is de kreeft?

Sterrenbeeld de kreeft ("Cancer") in het Latijn) is het 4e teken van de dierenriem. De kreeft is ook een waterteken. Het hemellichaam de maan heerst het meest in dit sterrenbeeld. De maan staat voor een goede intuïtie maar staat ook voor moederinstict, emoties en huiselijkheid. Het is niet meer zo dat het woord vrouwelijkheid niet op mannen mag slaan. De kreeft heeft veel vrouwelijke pluspunten en daar is helemaal niets mis mee. Het is niet waar dat kreeften bij het minste geringste zich gelijk terug trekken.

De kreeft is zorgzaam

De kreeft is erg zorgzaam voor zijn naasten , zijn familie en vrienden maar vooral voor zijn eigen kinderen. Ook voor zijn collega's of onderschikten op zijn werk stelt  de kreeft zich moederlijk op. De kreeft is hard van buiten maar heeft ook een klein hartje. Hij kan dus bikkel hard zijn maar kan ook heel gevoelig zijn op zijn tijd. Omdat de kreeft zelf heel eerlijk is verwacht hij dat ook  van een ander. List en bedrog heeft hij vaak niet zo snel door . De kreeft is wel een jaloers typje. Je zal het niet direkt aan hem merken maar hij is het wel. De kreeft is een sociaal mens en prettig in de omgang. De kreeft is niet iemand die graag initiatief neemt maar laat zich wel graag overhalen  om mee te gaan in de voorstellen van anderen. De kreeft-man kan ook een prima huisman zijn. Hij houdt zich niet vast aan het ouderwetse rollenpatroon. De kreeft-vrouw vind het krijgen van kinderen het belangrijkste wat er is. De kreeft voelt zich het meest op zijn gemak bij een hulpeloze en zwakkere partner. Door het  sterk ontwikkelde moederaspect heeft de kreeft  beschermende  en verzorgend instincten.

De kreeft is standvastig

Het is heel opmerkelijk dat de kreeft zelden in eerste instantie zijn doelen direkt zal benaderen. En dat terwijl de kreeft niet eerst de kat uit de boom hoeft te kijken. De kreeft kan prima zaken waarnemen. Hij zal een persoon of zaak  van alle kanten goed bekijken. Daarna zal hij rustig beslissen of iemand of iets goed te vertrouwen is. Besluiten worden rustig genomen. Als de kreeft eenmaal een bslissing heeft genomen zal hij er vol energie tegen aan gaan. Als de kreeft eenmaal een standpunt heeft aangenomen ,is hij daar moeilijk van af te brengen.

De kreeft en reizen

De kreeft is van nature niet agressief, maar als je hem tart zal hij hard terug vechten . Zorg ervoor datj e een kreeft nooit boos maakt want dan kan je wel vluchten. Veel buitenstaanders vinden de kreeft maar saai en kleurloos maar dat is niet terecht. De kreeft vind het heerlijk om te reizen en kunnen spontaan zich gaan bewegen en het avontuur opzoeken. Toch zal de kreeft het ook weer heerlijk vinden om thuis te komen. De kreeft maakt zich altijd zorgen over het thuisfront. Ook kan hij zich erg zorgen maken over wat er allemaal kan gebeuren onderweg. Uiteindelijk weet de kreeft zich altijd goed te redden en was de ongerustheid eigenlijk voor niets geweest.

De kreeft en relaties

Als het om de liefde gaat is de kreeft op zijn hoede en verlegen. Pas na een langdurige kennismaking zal de kreeft denken aan een vaste relatie. Ze willen hun partner eerst heel goed leren kennen. Na de lange kennismaking kan er een lang en gelukkig huwelijk volgen. Als het aan de kreeft ligt kan dit voor het leven zijn.
De kreeft staat graag klaar voor mensen die hulp nodig hebben. Wat men vaak niet verwacht is dat de kreeft ook een heel zachtaardig karakter heeft. De kreeft is wel een zuinig type ,maar is zeker niet gierig. Ook als de kreeft een kennis making heeft met een eventuele liefdespartner zal hij de hand op de knip houden. Als de kreeft het gevoel heeft dat het echt serieus is zal hij royaal zijn ten opzichte van zijn partner. Als de kreeft eenmaal voor iemand gaat dan zal hij ook tot het uiterste gaan en niet snel opgeven.

De kreeft en zijn gezin

De kreeft is echt een familie mens en gaat voor zijn familie door het vuur. Als het een jong gezin betreft zijn de kreeft-mannen een voorbeeld. Ze helpen goed mee in de huishouding en houden het budget heel goed in de gaten. De kreeft vrouwen hebben ook deze goede eigenschappen. In een gezin waar een goede harmonie is, is het prima samen leven met een kreeft. Beide partners krijgen de kans zich zelf te ontplooien zolang dit binnen de gemaakte afspraken blijft.
Dit geldt ook voor het seksleven . Dit moet ook helemaal binnen de gemaakte afspraken blijven. Maar als de kreeft op middelbare leeftijd komt en er wordt niet meer geleefd volgens de gemaakte afspraken dan kan de kreeft zorgen voor conflicten. De kreeft kan dan last krijgen van  een onbehagelijk gevoel. Het is voor de kreeft dan beter om nieuwe uitdagingen te zoeken. op het moment dat de kinderen het huis uit gaan of de partner is de kreeft ontrouw zal de kreeft zich totaal overbodig gaan voelen.

De kreeft en zijn werk

Onder het sterrenbeeld kreeft zijn de meeste goede zeelieden te vinden. doordat ze geboren zijn in het waterteken voelen ze zich het beste op het water. De kreeft is erg trots op het werk dat hij doet. Hij vindt het dan ook heerlijk als hij wordt aangemoedigd of eens een schouderklopje krijgt. De kreeften die beroepen op het land hebben die hebben vaak te maken met vloeistoffen. Vaak werken ze bij de natuurbescherming of in de waterrecreatie. Ook hebben ze vaak werk in een drankenhandel .

De kreeft funtioneert het beste in klein teamverband, bij een lagere overheidinstelling of in een familiebedrijf. De commerciële instelling van de kreeft is perfect en zo ook de inkooptactiek die de kreeft heeft. De kreeft zit vol goede ideeën en leveren hem vaak goed geld op. Gelukkig weet de kreeft heel goed hoe hij met zijn financiën om moet gaan .

De kreeft en zijn gezondheid

Als de kreeft goed in zijn vel zit zal hij zelden ziek zijn. Als de kreeft toch eens een keer ziek is , maak het hem dan goed naar de zin en hij is zo weer beter. Maar de kreeft kan zich zelf ook ziek praten bij wat ongenoegens. Als echte patiënt is de kreeft erg lastig en vol zelfmedelijden.
De kwalen van de kreeft hebben meestal betrekking op de ingewanden en de maag. Vaak komt dat door stress. De kreeft kan ernstige maagklachten hebben . Ook hoofdpijn kan vaak voorkomen. Doordat de kreeft een hele harde werker is pleegt hij vaak roofbouw  op zichzelf. Hij denk vaak dat hij als enige onmisbaar is en dat is moeilijk aan zijn verstand te brengen dat dit helemaal niet het geval is . Niemand is onmisbaar.

 

 

Blog

door Medium Annemie
Annemie voorstelling mezelf Dag lieve mensen,

Ik ben Annemie en net ingelogd bij Astroangels.
Mezelf eventjes voorstellen.

Ik ben een mama Lees meer
door Medium Marja
Studie Lieve Allemaal.

Ik ben even een tijdje niet beschikbaar.
Ik ben aan de studie en zal vanaf Juli pas weer bereikbaar zijn. heb even mijn Lees meer
door Medium Marja
Aan de studie!! Lieve Allemaal.

Ik ben even een tijdje niet beschikbaar.
Ik ben aan de studie en zal vanaf Juli pas weer bereikbaar zijn. heb Lees meer
door Medium Tes
Nieuw!!!! Deel je ervaring Hey lieve mensen,
Hebben jullie al gezien dat je nu ook bij elk medium, op de eigen pagina een bericht kan nalaten?
Deel Lees meer
door Medium Morgana
Neem het heft in eigen handen Als je niet meer wilt krijgen wat je altijd al gekregen hebt, doe dan niet meer wat je altijd al gedaan hebt. Lees meer
door Medium Candice
weer terug Hoi beauty's

Ik ben weer terug! Ik heb enorm last van mijn keel gehad en daardoor was mijn stem niet echt aanwezig. Jullie begrijpen Lees meer
door Medium Margriet
Ik ben, Ik ben het licht in het duister.
Ik ben het; die je hoort als gefluister.
Ik ben de weg, het pad dat je bewandeld.
Ik ben het, die een Lees meer
door Medium Jean
Medium Jean Dag lieve mensen ik ben paragnost Jean ben net werkzaam op deze lijn en heb al mooie consulten mogen geven.Ik werk met behulp van mijn Lees meer
door Medium Morgana
Eerste volle maan van de lente Vele mensen hebben het financieel moeilijk. Geloof je in magie dan kan je dit alvast eens proberen.
Van 24 uur voor Lees meer
door Medium Margriet
Loslaten Laten gaan, laten varen.
De enorme pijn rondom mijn hart.
De weg naar buiten ontvouwt,
zich in snikkende smart.
Een leegte Lees meer
door Medium Britt
Leven vanuit je hart Leven vanuit je hart is het streven te leven vanuit onvoorwaardelijke, allesomvattende liefde. Het betekent dat je alles en Lees meer
door Medium Margriet
Afscheid Het einde nadert, het afscheid is in 't zicht.
Ieder zijn eigen weg,
gevolgd door het innerlijk licht.
Niet wetend wat de toekomst Lees meer
door Medium Helena
Kennismaking Helena Mijn echte naam is Helena en mijn roepnaam is Lenne. Ben sinds vandaag voor het eerst op Astro Angels en heb al diverse Lees meer
door Medium Marcel
liefde Vanuit Liefde leven en vanuit je Hoger Zijn. Als jij je hart opent en de liefde laat stromen, zal de werkelijkheid veranderen naar een Hoger Lees meer
door Medium Candice
Embrace your weirdness het kan soms zijn dat je je alleen voelt,en anders. En zelfs raar een lelijk eendje.
Voel jij je soms zo? Probeer het eens Lees meer
Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Weekhoroscoop

Vissen


Liefde en relatie
Aan het begin van de week zal de Zon zich bij Mercurius in de Stier voegen. Hierdoor vind je het fijn om even wat extra aandacht aan jezelf te besteden. Je hebt gewoon behoefte aan je eigen ontwikkeling en dan niet alleen op zakelijk gebied, maar vooral op persoonlijk gebied. Je Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Op sociaal gebied ben je de komende week gericht op andere mensen en kun je veel plezier maken. Je hebt zin in de wijde wereld en bent erg avontuurlijk om nieuwe dingen te ontdekken. Heb je een relatie dan kun je buiten je grenzen treden, waarbij seksuele spanning zeker op zal Lees meer


Waterman 


Liefde en relatie
Aan het begin van de week kan de Zon, die zich bij Mercurius voegt, je wel eens tegenhouden om veel buiten te komen. Je zoekt vooral de rust op en wilt het liefst vertrouwde mensen om je heen hebben. Gaandeweg de week gaat dit veranderen en zorgt Venus ervoor dat je Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
Je zal de komende week geen tekort aan romantiek en liefde hebben. Je zult daarom genieten van de aandacht die je krijgt. Dit komt omdat Venus een heftige combinatie met Jupiter aangaat. Door deze romantische relatie tussen de twee planeten kun je veel aandacht van je partner Lees meer


Stier


Liefde en relatie
De Zon staat prominent in je teken, waardoor je stralende persoonlijkheid de wereld laat zien wat liefde is. Je zit vol zelfvertrouwen, maar bent nog wel afhankelijk van het respect dat belangrijke mensen, in jouw omgeving, aan je geven. Krijg je die niet, dan kan je zelfvertrouwen Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
Venus heeft nog steeds invloed op je sociale leven. Hierdoor kun je genieten van de positieve energie die je kunt delen met mensen waar je veel omgeeft. Zowel sociaal als in de romantiek kun je daardoor erg gelukkig zijn. Heb je een relatie dan zal je in het midden van de week Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
Als je een week mee wilt maken, waarbij je het vertrouwen van een belangrijke geliefde nodig hebt, dan zal dit deze week zijn. In een relatie zal je merken dat je partner er voor je is, waardoor je veel liefdegevoelens kunt ervaren en jullie band versterkt wordt. Je hebt je zinnen Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
Als gevolg van Venus en de energie van het sterrenbeeld Ram kun je veel passionele energie ervaren, waarbij je behoefte hebt aan heftige en amoureuze ervaringen. In een relatie kan dit alleen als jij en je partner echt vuur in de relatie hebben. Heb je dit, dan kunnen Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
Door de energie van de Zon, die zich bij Mercurius in de Stier voegt, kun je stress ervaren. Je hebt veel behoefte aan ondersteuning van geliefde mensen. Je kunt je wel eens alleen voelen, maar als deze je helpen, voel je je veel fijner en sterker. Je doet er goed aan jezelf niet Lees meer


Ram 


Liefde en relaties
Je kunt wel eens tegen een onverwacht, maar zeker niet vervelend positief aspect oplopen. In een relatie kan je partner goede berichten bieden, waardoor het geluk je toelacht. Daarbij bestaat er zelfs een mogelijkheid dat je een mooi cadeau tegemoet kunt zien. Ben je Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie
Heb je een relatie, dan kunnen jullie elkaar stimuleren en motiveren om iets aan de gezondheid te doen. Hierdoor hebben jullie plannen om samen te sporten en kunnen jullie gezamenlijk iets aan het voedingspatroon doen. Het kan wel eens een week worden, waarbij jullie elkaar Lees meer


Schorpioen 


Liefde en relatie
De komende week zal doordrenkt zijn van de energie van Venus, die nog eens versterkt wordt door Jupiter. Hierdoor heb je een sexy uitstraling en zullen mensen sterk tot je aangetrokken worden. Je zult geregeld merken dat andere mensen in je ogen blijven staren. Lees meer


Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Algemeen overzicht van de maand


De 4de zal de Volle Maan in het luchtteken Weegschaal reizen . Deze zal verduisterd zijn en ervoor zorgen dat je je focust op het verleden. Dit kan positief zijn, maar ook negatief. Positief kan zijn dat je bepaalde studies of andere kennis toepast. Hierdoor kun je bepaalde plannen Lees meer


Algemeen overzicht van de maand


De 4de zal de Volle Maan, in de Weegschaal, aan de hemel staan. Aangezien deze echter verduisterd is, zal de energie, die er vanaf komt, enigszins tegen kunnen werken. Vooral op privégebied kun je wat afstandelijk reageren en heb je minder behoefte aan al teveel liefdevolle Lees meer


Algemeen overzicht van de maand

De Volle Maan, in het luchtteken Weegschaal, zal op de 4de verduisterd worden. Deze eclips kan invloed hebben op je verleden en onderbewustzijn. Je moet een aantal zaken loslaten en vooruitkijken. Het heeft werkelijk geen zin op een negatieve manier naar het verleden te kijken. Wanneer Lees meer


Algemeen overzicht van de maand


De eerste week zal in het teken staan van de Volle Maan, die op de 4de door de Weegschaal reist. De kracht zal toenemen, omdat deze verduisterd wordt. Doordat de Maan door de Weegschaal reist, ervaar je de energie zeer sterk en zal je merken dat hetgene wat je zaait ook geoogst kan Lees meer


Algemeen overzicht van de maand


Op de 4de zal er een bijzonder fenomeen aan de hemel verschijnen. De Volle Maan, in het luchtteken Weegschaal, zal namelijk gedeeltelijk verduisterd worden. Alhoewel we deze moeilijk waar kunnen nemen, zal de energie sterk zijn en ons een langere periode beïnvloeden. Zakelijk gezien Lees meer


Algemeen overzicht van de maand


De maand begint met een Volle Maan, in de Weegschaal, die echter verduisterd zal worden. Hierdoor komt er ontzettend veel energie vrij, die gedurende een lange periode invloed op je kan hebben. Voor de Tweeling zal dit vooral op gebied van de liefde het een en ander kunnen bieden. Ben je Lees meer


Algemeen overzicht van de maand


De eerste week staat in het teken van de verduisterde Volle Maan in de Weegschaal. Op de 4de zal deze zijn energie op je afsturen, maar ook de dagen ervoor en erna kun je de invloed voelen. De energie kan diep in je wroeten, waardoor je bijna gedwongen wordt om de confrontatie met je Lees meer


Algemeen overzicht van de maand

Op de 4de zal er een verduisterde Volle Maan zijn, die eigenlijk de hele week wel zijn invloed blijft houden. Alhoewel deze Maan overdag zijn hoogtepunt zal bereiken, zal er ook in de nacht een flinke sterke kracht op je afkomen. Je zult deze echter niet bewust meemaken, waardoor je Lees meer


Algemeen overzicht van de maand


Het begin van de maand staat in het teken van de Volle Maan, in het luchtteken Weegschaal, die echter verduisterd zal worden. Dit zal gebeuren op de 4de. Deze Volle maansverduistering is krachtig en kan gedurende een langere periode invloed op je uitoefenen. Door deze kracht kun je meer Lees meer


Algemeen overzicht van de maand


De Volle Maan, in het luchtteken Weegschaal, van de 4de zal de eerste dagen van de maand voor een krachtige energie zorgen. Dit komt mede doordat deze Maan verduisterd wordt, waardoor in jouw geval de energie zich vooral richt op je huis, je gezin of familie. Hierdoor kunnen er op dat Lees meer


Algemeen overzicht van de maand


De eerste dagen staan in het teken van de Volle Maan in de Weegschaal. Op de 4de zal deze zijn hoogtepunt kennen, waarbij deze verduisterd zal worden. De gevolgen zullen zich zowel privé als zakelijk laten gelden. Privé zal je minder tijd aan mensen besteden en zakelijk Lees meer


Algemeen overzicht van de maand
De eerste week staat in het teken van de Maan in het luchtteken Weegschaal. Doordat de Volle Maan op de 4de overdag plaats zal vinden, zal er sprake zijn van een verduisterde Maan. Hierdoor kun je veel over jezelf te weten komen, omdat de energieën zich op je onderbewustzijn richten. Er Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag