astro content

Sterrenbeeld Kreeft

 

 21 juni t/m 22 juli

Emotioneel, angstig, moederlijk, patriot, ontvankelijk, romantisch, gesloten, achterdochtig, sentimenteel, creatief , geduldig, behoedzaam, bezorgd, timide, dromer, overgevoelig, nostalgisch.

Kleuren: Bleke tinten , creme en wit.

Stenen: Maansteen, Parel, Peridoot.

Wie is de kreeft?

Sterrenbeeld de kreeft ("Cancer") in het Latijn) is het 4e teken van de dierenriem. De kreeft is ook een waterteken. Het hemellichaam de maan heerst het meest in dit sterrenbeeld. De maan staat voor een goede intuïtie maar staat ook voor moederinstict, emoties en huiselijkheid. Het is niet meer zo dat het woord vrouwelijkheid niet op mannen mag slaan. De kreeft heeft veel vrouwelijke pluspunten en daar is helemaal niets mis mee. Het is niet waar dat kreeften bij het minste geringste zich gelijk terug trekken.

De kreeft is zorgzaam

De kreeft is erg zorgzaam voor zijn naasten , zijn familie en vrienden maar vooral voor zijn eigen kinderen. Ook voor zijn collega's of onderschikten op zijn werk stelt  de kreeft zich moederlijk op. De kreeft is hard van buiten maar heeft ook een klein hartje. Hij kan dus bikkel hard zijn maar kan ook heel gevoelig zijn op zijn tijd. Omdat de kreeft zelf heel eerlijk is verwacht hij dat ook  van een ander. List en bedrog heeft hij vaak niet zo snel door . De kreeft is wel een jaloers typje. Je zal het niet direkt aan hem merken maar hij is het wel. De kreeft is een sociaal mens en prettig in de omgang. De kreeft is niet iemand die graag initiatief neemt maar laat zich wel graag overhalen  om mee te gaan in de voorstellen van anderen. De kreeft-man kan ook een prima huisman zijn. Hij houdt zich niet vast aan het ouderwetse rollenpatroon. De kreeft-vrouw vind het krijgen van kinderen het belangrijkste wat er is. De kreeft voelt zich het meest op zijn gemak bij een hulpeloze en zwakkere partner. Door het  sterk ontwikkelde moederaspect heeft de kreeft  beschermende  en verzorgend instincten.

De kreeft is standvastig

Het is heel opmerkelijk dat de kreeft zelden in eerste instantie zijn doelen direkt zal benaderen. En dat terwijl de kreeft niet eerst de kat uit de boom hoeft te kijken. De kreeft kan prima zaken waarnemen. Hij zal een persoon of zaak  van alle kanten goed bekijken. Daarna zal hij rustig beslissen of iemand of iets goed te vertrouwen is. Besluiten worden rustig genomen. Als de kreeft eenmaal een bslissing heeft genomen zal hij er vol energie tegen aan gaan. Als de kreeft eenmaal een standpunt heeft aangenomen ,is hij daar moeilijk van af te brengen.

De kreeft en reizen

De kreeft is van nature niet agressief, maar als je hem tart zal hij hard terug vechten . Zorg ervoor datj e een kreeft nooit boos maakt want dan kan je wel vluchten. Veel buitenstaanders vinden de kreeft maar saai en kleurloos maar dat is niet terecht. De kreeft vind het heerlijk om te reizen en kunnen spontaan zich gaan bewegen en het avontuur opzoeken. Toch zal de kreeft het ook weer heerlijk vinden om thuis te komen. De kreeft maakt zich altijd zorgen over het thuisfront. Ook kan hij zich erg zorgen maken over wat er allemaal kan gebeuren onderweg. Uiteindelijk weet de kreeft zich altijd goed te redden en was de ongerustheid eigenlijk voor niets geweest.

De kreeft en relaties

Als het om de liefde gaat is de kreeft op zijn hoede en verlegen. Pas na een langdurige kennismaking zal de kreeft denken aan een vaste relatie. Ze willen hun partner eerst heel goed leren kennen. Na de lange kennismaking kan er een lang en gelukkig huwelijk volgen. Als het aan de kreeft ligt kan dit voor het leven zijn.
De kreeft staat graag klaar voor mensen die hulp nodig hebben. Wat men vaak niet verwacht is dat de kreeft ook een heel zachtaardig karakter heeft. De kreeft is wel een zuinig type ,maar is zeker niet gierig. Ook als de kreeft een kennis making heeft met een eventuele liefdespartner zal hij de hand op de knip houden. Als de kreeft het gevoel heeft dat het echt serieus is zal hij royaal zijn ten opzichte van zijn partner. Als de kreeft eenmaal voor iemand gaat dan zal hij ook tot het uiterste gaan en niet snel opgeven.

De kreeft en zijn gezin

De kreeft is echt een familie mens en gaat voor zijn familie door het vuur. Als het een jong gezin betreft zijn de kreeft-mannen een voorbeeld. Ze helpen goed mee in de huishouding en houden het budget heel goed in de gaten. De kreeft vrouwen hebben ook deze goede eigenschappen. In een gezin waar een goede harmonie is, is het prima samen leven met een kreeft. Beide partners krijgen de kans zich zelf te ontplooien zolang dit binnen de gemaakte afspraken blijft.
Dit geldt ook voor het seksleven . Dit moet ook helemaal binnen de gemaakte afspraken blijven. Maar als de kreeft op middelbare leeftijd komt en er wordt niet meer geleefd volgens de gemaakte afspraken dan kan de kreeft zorgen voor conflicten. De kreeft kan dan last krijgen van  een onbehagelijk gevoel. Het is voor de kreeft dan beter om nieuwe uitdagingen te zoeken. op het moment dat de kinderen het huis uit gaan of de partner is de kreeft ontrouw zal de kreeft zich totaal overbodig gaan voelen.

De kreeft en zijn werk

Onder het sterrenbeeld kreeft zijn de meeste goede zeelieden te vinden. doordat ze geboren zijn in het waterteken voelen ze zich het beste op het water. De kreeft is erg trots op het werk dat hij doet. Hij vindt het dan ook heerlijk als hij wordt aangemoedigd of eens een schouderklopje krijgt. De kreeften die beroepen op het land hebben die hebben vaak te maken met vloeistoffen. Vaak werken ze bij de natuurbescherming of in de waterrecreatie. Ook hebben ze vaak werk in een drankenhandel .

De kreeft funtioneert het beste in klein teamverband, bij een lagere overheidinstelling of in een familiebedrijf. De commerciële instelling van de kreeft is perfect en zo ook de inkooptactiek die de kreeft heeft. De kreeft zit vol goede ideeën en leveren hem vaak goed geld op. Gelukkig weet de kreeft heel goed hoe hij met zijn financiën om moet gaan .

De kreeft en zijn gezondheid

Als de kreeft goed in zijn vel zit zal hij zelden ziek zijn. Als de kreeft toch eens een keer ziek is , maak het hem dan goed naar de zin en hij is zo weer beter. Maar de kreeft kan zich zelf ook ziek praten bij wat ongenoegens. Als echte patiënt is de kreeft erg lastig en vol zelfmedelijden.
De kwalen van de kreeft hebben meestal betrekking op de ingewanden en de maag. Vaak komt dat door stress. De kreeft kan ernstige maagklachten hebben . Ook hoofdpijn kan vaak voorkomen. Doordat de kreeft een hele harde werker is pleegt hij vaak roofbouw  op zichzelf. Hij denk vaak dat hij als enige onmisbaar is en dat is moeilijk aan zijn verstand te brengen dat dit helemaal niet het geval is . Niemand is onmisbaar.

 

 

Blog

door Medium Manon
De mooiste reis van het Leven..... Mensen reizen om de hoogte van de bergen te bewonderen. De hoge golven van de zee. De lange koers van de rivieren. Lees meer
door Medium Davy
LIEVE ENGEL Als je boos bent, verdien je meer liefde, niet minder.
Als je hart gebroken is, verdien je meer liefde, niet minder.
Als je Lees meer
door Medium Ostara
liefde Liefde is als een pitje van een bloem, liefde mag je voeden met liefde, zoals je een bloemetje plant en er zorg voor draagt tot het een Lees meer
door Medium Ume
Wat zo moeilijk is Lieve Lieverds,

Helaas kan ik niet vaker online zijn, maar mijn gedachtes, kaarsjes en gebeden zijn wel zeker bij jullie. Lees meer
door Medium Joy
Open Your Heart!! Dear ones,
An open heart lets in friends & family;
An open heart lets in healing & comfort;
An open heart lets in fun & Lees meer
door Medium Annemarie
Live Reading met Annemarie Lieve mensen,
Ik geef een live reading op dinsdag 16 december. Wil je mij eens persoonlijk spreken, en misschien dieper Lees meer
door Medium Ailine
Engelen zonder vleugels Als je leven een puinhoop is
en je hebt alle hoop opgegeven zijn er meestal wel mensen die je opfleuren, je leven krijgt Lees meer
door Medium Joy
Je verdiende loon Jij, jezelf en wie dan ook in het universum verdient jouw liefde en affectie!
Lees meer
door Medium Valerie
De volle maan van 6 novemeber De volle maan van 6 november 2014

Weer bijna aan het einde van de week beland, een week waarin al veel invloed van Lees meer
door Medium Ingrid02
Loslaten Loslaten was is dat en vooral hoe doe je dat?

Herkenbaar denk ik. Hoe vaak zeggen anderen, wanneer je in de put zit, laat toch los! Alsof Lees meer
door Medium Joy
Innerlijke Rust Om innerlijke rust te vinden, moet je afmaken waaraan je begonnen bent! Lees meer
door Medium Angela
Het geheim van geluk voor jou Soms vertellen mensen dat alle geluk tijdelijk is.
Soms zeggen ze dat je voor het geluk geboren moet zijn.
Er zijn Lees meer
door Medium Chantal02
Goedemorgen Goedemorgen lieve mensen. Ik ben Chantal 02, ervaren medium en paragnost. Ik ben een helderziend, helderhorend, heldervoelend en Lees meer
door Medium Syreeta
Lichtjesfeest Duisternis verdwijnt niet door haar te bestrijden, maar door er licht in te brengen.
Duisternis verdwijnt als het licht verschijnt. Lees meer
door Medium Syreeta
Geluk Het geluk ligt niet in de dingen zelf,
maar in hoe je ze ziet en ervaart. Lees meer
Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Weekhoroscoop

Steenbok


Liefde en relatie
Je ervaart de komende week zeer sterke gevoelens voor je partner. Afhankelijk van hoe jullie met elkaar omgaan, kunnen deze gevoelen positief of negatief uitpakken. Hebben jullie een ongezonde relatie, dan kunnen de prioriteiten wel eens op de verkeerde zaken leggen. Erotiek en Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
De afgelopen week ervoer je een rommelige periode, waarbij je gepassioneerd was, maar dit niet altijd goed uitpakte. Mensen, die zich in een slechte relatie bevinden, kunnen zich gevangen voelen. Je hebt dan het idee dat je er uit wilt breken, maar het op de een of andere manier Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
Door problemen in je leven kan je gezondheid verslechteren. Dit komt vooral, omdat je merkt dat je partner, of als je single bent vrienden en familie, je niet ondersteunen. Je voelt je teleurgesteld en kunt daar spanningen door ervaren. Deze kunnen voor stress zorgen en uiteindelijk Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
De komende week lijkt het alsof je meer naar vrienden of andere mensen trekt en minder naar je partner. Sommige mensen kunnen dit doen, omdat ze bepaalde frustraties naar hun partner ervaren en daar even over willen praten. Mocht je merken dat je gedachten en gevoelens niet zuiver Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Je kunt de komende week wel eens wat strubbelingen ervaren met mensen in je omgeving. Zij willen hun mening aan je opdringen en vooral over relaties die jij hebt. Ze kunnen je hierbij teleurstellen en kwetsen, omdat ze dit niet altijd even vriendelijk doen. Je doet er goed aan Lees meer


Waterman 


Liefde en relatie
Je kunt de komende week wat gesloten overkomen en dit brengt toch wat mindere zaken op je pad. Je doet er echt goed aan om je gevoelens er uit te gooien, zodat je dingen niet opkropt. Lukt dit niet, dan kun je een moeilijke periode met je partner of een familielid krijgen, Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
In een minder goede relatie kun je de komende week veel conflicten met je partner hebben, maar doe je er goed aan jezelf in te houden. Het leidt tot niets als jullie maar doorgaan om op de minder goede zaken te letten. Zelfs als je het gevoel hebt dat je relatie zeer goed is, kun Lees meer


Schorpioen 


Liefde en relatie
Het lukt je de komende week niet heel goed om je scherpe tong te controleren. Met name in een relatie kun je je partner steekjes onder water geven. Je neemt geen blad voor de mond en kunt de ander wel eens flink kwetsen. Je doet er goed aan dit minder te doen en je Lees meer


Ram 


Liefde en relaties
Tracht de komende week je partner niet teveel onder druk te zetten. Deze kan er anders genoeg van hebben en achteruitgaan. Vooral als deze veel met werk bezig is of veel afspraken heeft, kan het wel eens teveel zijn. Bedenk dat respect erg belangrijk is en het alleen Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
In een relatie kunnen er, als het om financiën gaat, meningsverschillen zijn. Hieruit kunnen zelfs heftige conflicten komen, die vooral op het gebied van financiën liggen. Er kunnen vooral conflicten zijn over uitgaven die er gedaan moeten worden. Je doet er goed aan Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Je kunt soms het gevoel hebben dat je partner bepaalde geheimen voor je heeft, waardoor je een bepaald onderbuikgevoel hebt. Je doet er goed aan te verifiëren of het klopt wat je voelt. Het kan gebeuren dat je, van nature eigenwijze en bezitterige, karakter naar buiten komt. Je Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
Je zit de komende week wat op je centen en vindt het niet fijn als mensen in je omgeving teveel uitgeven. Je wilt al helemaal geen financieel risico nemen en kunt er met je partner een conflict over krijgen als deze een andere mening heeft. In een minder goede Lees meer


Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Een overzicht van de maand


Mars komt op de 4de in het luchtteken Waterman. Deze energie richt zich vooral op emoties. Hoe beter jij je emotioneel voelt, hoe beter je fysiek lekker in je vel zit. Je doet er goed aan in deze periode actief te zijn en niet bij de pakken neer te gaan zitten. Als je sport en voldoende Lees meer


Een overzicht van de maand


Mars komt op de 4de in het luchtteken Waterman. Hierdoor heb je veel mentale energie, maar kun je fysiek een stuk minder sterk zijn. Dit zal wel even wennen zijn voor de sterke Boogschutter, omdat je gewend bent dat je fysiek erg sterk bent. Het kan je wel eens angstig maken. Je doet er in Lees meer


Een overzicht van de maand


Op 4 december komt Mars in het luchtteken Waterman binnen, waardoor je gestimuleerd wordt om meer met je leven te doen en nieuwe ervaringen te zoeken. Je laat je eigenlijk door niets en niemand tegenhouden en durft veel risico te nemen. Je moet er in deze periode wel voor opletten dat je niet Lees meer


Een overzicht van de maand


Mars komt op de 4de in het Luchtteken Waterman te staan. Dit zorgt ervoor dat je gedreven bent om plezier te maken en je vooral te richten op de dingen die je leuk vindt om te doen. Hierdoor kun je je verantwoordelijkheden een beetje naar de achtergrond schuiven. Sterker nog, je zult je minder Lees meer


Een overzicht van de maand


Mars komt op de 4de in het luchtteken Waterman binnen, waardoor je geconcentreerd bent om iets in het leven te kunnen bereiken, waarbij je je vooral op dierbare mensen richt. In ieder geval hoef je je niet alleen te voelen, omdat er voldoende mensen naar je toe zullen trekken. In een relatie Lees meer


Een overzicht van de maand

Mars, die op de 4de in het luchtteken Waterman zal arriveren, zal in het eerste deel van de maand voor veel kracht zorgen. Normaal gesproken zal deze passievolle energie je vooral fysiek actief maken, maar in dit geval mentaal. Je denkt veel en merkt dat je meer talenten hebt, dan jezelf Lees meer


Een overzicht van de maand


Mars komt op de 4de in het luchtteken Waterman binnen. Hierdoor kan je in de periode daarvoor en erna qua motivatie onder druk komen te staan en ben je niet zo snel vooruit te branden. De dingen die je doet, kosten je meer moeite en het duurt wat langer dan gewoonlijk om bepaalde Lees meer


Een overzicht van de maand


Op 4 december komt Mars in het luchtteken Waterman, waardoor je ambitieus bent en enorm hard wilt werken. Door deze drive kun je erg ongeduldig zijn, waardoor je moeite hebt je doelen in stapjes in te delen. Zorg ervoor dat je geduldiger bent. Wanneer je dit weet te controleren kun je je veel Lees meer


Een overzicht van de maand


Je kunt vanaf de 4de veel energie vanuit Mars, in het luchtteken Waterman, verwachten. Je ervaart een sterke wil en voelt je krachtig. Hierdoor kun je soms zo overdrijven, dat je teveel wilt en hierdoor niet te stoppen bent. Natuurlijk kan dit goede dingen brengen, omdat je door je wilskracht Lees meer


Een algemeen overzicht van de maand


Mars komt op de 4de in het luchtteken Waterman. Hierdoor is je fysieke energie laag. Aangezien je mentaal genoeg energie hebt, kun je in de problemen komen, omdat je geest meer wil, dan je lichaam aankan. Bij alles wat je doet, voel je dat dit moeite kost, waardoor je in je werk Lees meer


Een overzicht van de maand


Mars komt op de 4de in het luchtteken Waterman. Hierdoor krijg je te maken met energiepieken. Je hebt meer energie dan je er waarschijnlijk uit kunt gooien. Zelfs als je veel sport en actief bezig bent, kun je door deze energie soms erg rusteloos zijn en impulsief en agressief reageren. Lees meer


Een overzicht van de maand


Mars komt op de 4de in het gebied van de Waterman. Hierdoor ben je zeer ambitieus en wil je erg veel werken. Daarbij zal ook de Volle Maan van de 6de, in de ijverige Tweeling, veel energie bieden. Je hebt deze dagen dan ook duidelijke doelen en kunt goed met tegenslagen omgaan. Je voelt dat je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag

Numerologie

Bestel nu uw persoonlijke geboorte rapport of uw relatie geboorte rapport. Een rapport speciaal voor u geschreven. Klik hier voor meer informatie.

Numerologie