astro content

Sterrenbeeld Kreeft

                                                                    

 21 juni t/m 22 juli

Emotioneel, angstig, moederlijk, patriot, ontvankelijk, romantisch, gesloten, achterdochtig, sentimenteel, creatief , geduldig, behoedzaam, bezorgd, timide, dromer, overgevoelig, nostalgisch.

Kleuren: Bleke tinten , creme en wit.

Stenen: Maansteen, Parel, Peridoot.

Wie is de kreeft?

Sterrenbeeld de kreeft ("Cancer") in het Latijn) is het 4e teken van de dierenriem. De kreeft is ook een waterteken. Het hemellichaam de maan heerst het meest in dit sterrenbeeld. De maan staat voor een goede intuïtie maar staat ook voor moederinstict, emoties en huiselijkheid. Het is niet meer zo dat het woord vrouwelijkheid niet op mannen mag slaan. De kreeft heeft veel vrouwelijke pluspunten en daar is helemaal niets mis mee. Het is niet waar dat kreeften bij het minste geringste zich gelijk terug trekken.

De kreeft is zorgzaam

De kreeft is erg zorgzaam voor zijn naasten , zijn familie en vrienden maar vooral voor zijn eigen kinderen. Ook voor zijn collega's of onderschikten op zijn werk stelt  de kreeft zich moederlijk op. De kreeft is hard van buiten maar heeft ook een klein hartje. Hij kan dus bikkel hard zijn maar kan ook heel gevoelig zijn op zijn tijd. Omdat de kreeft zelf heel eerlijk is verwacht hij dat ook  van een ander. List en bedrog heeft hij vaak niet zo snel door . De kreeft is wel een jaloers typje. Je zal het niet direkt aan hem merken maar hij is het wel. De kreeft is een sociaal mens en prettig in de omgang. De kreeft is niet iemand die graag initiatief neemt maar laat zich wel graag overhalen  om mee te gaan in de voorstellen van anderen. De kreeft-man kan ook een prima huisman zijn. Hij houdt zich niet vast aan het ouderwetse rollenpatroon. De kreeft-vrouw vind het krijgen van kinderen het belangrijkste wat er is. De kreeft voelt zich het meest op zijn gemak bij een hulpeloze en zwakkere partner. Door het  sterk ontwikkelde moederaspect heeft de kreeft  beschermende  en verzorgend instincten.

De kreeft is standvastig

Het is heel opmerkelijk dat de kreeft zelden in eerste instantie zijn doelen direkt zal benaderen. En dat terwijl de kreeft niet eerst de kat uit de boom hoeft te kijken. De kreeft kan prima zaken waarnemen. Hij zal een persoon of zaak  van alle kanten goed bekijken. Daarna zal hij rustig beslissen of iemand of iets goed te vertrouwen is. Besluiten worden rustig genomen. Als de kreeft eenmaal een bslissing heeft genomen zal hij er vol energie tegen aan gaan. Als de kreeft eenmaal een standpunt heeft aangenomen ,is hij daar moeilijk van af te brengen.

De kreeft en reizen

De kreeft is van nature niet agressief, maar als je hem tart zal hij hard terug vechten . Zorg ervoor datj e een kreeft nooit boos maakt want dan kan je wel vluchten. Veel buitenstaanders vinden de kreeft maar saai en kleurloos maar dat is niet terecht. De kreeft vind het heerlijk om te reizen en kunnen spontaan zich gaan bewegen en het avontuur opzoeken. Toch zal de kreeft het ook weer heerlijk vinden om thuis te komen. De kreeft maakt zich altijd zorgen over het thuisfront. Ook kan hij zich erg zorgen maken over wat er allemaal kan gebeuren onderweg. Uiteindelijk weet de kreeft zich altijd goed te redden en was de ongerustheid eigenlijk voor niets geweest.

De kreeft en relaties

Als het om de liefde gaat is de kreeft op zijn hoede en verlegen. Pas na een langdurige kennismaking zal de kreeft denken aan een vaste relatie. Ze willen hun partner eerst heel goed leren kennen. Na de lange kennismaking kan er een lang en gelukkig huwelijk volgen. Als het aan de kreeft ligt kan dit voor het leven zijn.
De kreeft staat graag klaar voor mensen die hulp nodig hebben. Wat men vaak niet verwacht is dat de kreeft ook een heel zachtaardig karakter heeft. De kreeft is wel een zuinig type ,maar is zeker niet gierig. Ook als de kreeft een kennis making heeft met een eventuele liefdespartner zal hij de hand op de knip houden. Als de kreeft het gevoel heeft dat het echt serieus is zal hij royaal zijn ten opzichte van zijn partner. Als de kreeft eenmaal voor iemand gaat dan zal hij ook tot het uiterste gaan en niet snel opgeven.

De kreeft en zijn gezin

De kreeft is echt een familie mens en gaat voor zijn familie door het vuur. Als het een jong gezin betreft zijn de kreeft-mannen een voorbeeld. Ze helpen goed mee in de huishouding en houden het budget heel goed in de gaten. De kreeft vrouwen hebben ook deze goede eigenschappen. In een gezin waar een goede harmonie is, is het prima samen leven met een kreeft. Beide partners krijgen de kans zich zelf te ontplooien zolang dit binnen de gemaakte afspraken blijft.
Dit geldt ook voor het seksleven . Dit moet ook helemaal binnen de gemaakte afspraken blijven. Maar als de kreeft op middelbare leeftijd komt en er wordt niet meer geleefd volgens de gemaakte afspraken dan kan de kreeft zorgen voor conflicten. De kreeft kan dan last krijgen van  een onbehagelijk gevoel. Het is voor de kreeft dan beter om nieuwe uitdagingen te zoeken. op het moment dat de kinderen het huis uit gaan of de partner is de kreeft ontrouw zal de kreeft zich totaal overbodig gaan voelen.

De kreeft en zijn werk

Onder het sterrenbeeld kreeft zijn de meeste goede zeelieden te vinden. doordat ze geboren zijn in het waterteken voelen ze zich het beste op het water. De kreeft is erg trots op het werk dat hij doet. Hij vindt het dan ook heerlijk als hij wordt aangemoedigd of eens een schouderklopje krijgt. De kreeften die beroepen op het land hebben die hebben vaak te maken met vloeistoffen. Vaak werken ze bij de natuurbescherming of in de waterrecreatie. Ook hebben ze vaak werk in een drankenhandel .

De kreeft funtioneert het beste in klein teamverband, bij een lagere overheidinstelling of in een familiebedrijf. De commerciële instelling van de kreeft is perfect en zo ook de inkooptactiek die de kreeft heeft. De kreeft zit vol goede ideeën en leveren hem vaak goed geld op. Gelukkig weet de kreeft heel goed hoe hij met zijn financiën om moet gaan .

De kreeft en zijn gezondheid

Als de kreeft goed in zijn vel zit zal hij zelden ziek zijn. Als de kreeft toch eens een keer ziek is , maak het hem dan goed naar de zin en hij is zo weer beter. Maar de kreeft kan zich zelf ook ziek praten bij wat ongenoegens. Als echte patiënt is de kreeft erg lastig en vol zelfmedelijden.
De kwalen van de kreeft hebben meestal betrekking op de ingewanden en de maag. Vaak komt dat door stress. De kreeft kan ernstige maagklachten hebben . Ook hoofdpijn kan vaak voorkomen. Doordat de kreeft een hele harde werker is pleegt hij vaak roofbouw  op zichzelf. Hij denk vaak dat hij als enige onmisbaar is en dat is moeilijk aan zijn verstand te brengen dat dit helemaal niet het geval is . Niemand is onmisbaar.

 

 

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Brigitt
Meditatie reis Brigoitt
Vakantie Brigitt
Lieve Bellers, voor mij is nu een tijd aangebroken van rust. Ik ben vanaf 24-10 t/m 31-10 op Lees meer
door Medium Freya
Freya, Onregelmatig aanwezig
Lieve mensen,
 
Zoals de bomen hun bladeren vallen in de herfstperiode, staan wij voor de periode van Lees meer
door Medium Fieke
E-mail consult Van Fieke
Lieve mensen, vanaf heden kun je bij mij een e-mail consult aanvragen. Vergeet niet om een foto bij te voegen als Lees meer
door Medium Esperanza
Daar ben ik weer..Esperanza
Lieve mensen,

Ik ben een poosje weggeweest i.v.m. nieuwe ontwikkelingen op zakelijk vlak. Maar ik vind het Lees meer
door Medium Chantal02
Bereikbaarheid Chantal
Goedemorgen,
Elke ochtend ben ik van 9-12 bereikbaar op de lijn, mocht ik er niet zijn kunnen jullie me altijd Lees meer
door Medium Angela
vakantie Angela
Lieve bellers, er is een tijd van werken en er is een tijd van rust. Afgelopen tijd heb ik hard gewerkt en ben aan een Lees meer
door Medium Elvira
Email - Foto consult van Elvira
Beste mensen en lieve bellers,

Ik wil jullie laten weten dat je sinds kort ook bij me terecht kunt voor Lees meer
door Medium Chantal02
SMS
Lieve mensen, mocht ik niet online zijn dan kunnen jullie me ook bereiken via sms of email. Liefs medium Chantal02 Lees meer
door Medium Moon
oktober de seizoen boot!
Lieve bellers bij deze een einde maand blog van Moon
Bij deze help ik altijd met de juiste krachten en Lees meer
door Medium Jolanda
Even voorstellen
Hallo lieve mensen,

Mijn naam is Jolanda, en ben hier nieuw bij Astro Angels.
Ik hoop dat ik jullie inzicht en advies Lees meer
door Medium Marcelius
Afvallen met tomatensap!
Afvallen met Tomatensap?

Op basis van onderzoek, zal het drinken van dit sap voor een periode van twee maanden u Lees meer
door Medium Moon
Ondernemen en energie.
Lieve volgers en bellers vandaag besteed ik het blog aan het Thema ondernemen en voor vele is de maand september een Lees meer
door Medium Moena
E-mail consult van Moena
Lieve mensen,

Jullie kunnen ook bij mij terecht voor een email consult..

Graag een foto meesturen van de Lees meer
door Medium Damaris
Ik ben genoeg
Hoi beauty!

Hoe gaat het met je? Geniet je van het mooie zomerweer?

Ik geniet zeker van het mooie weer ik kan dit zo Lees meer
door Medium Damaris
Email consulten en volle maan ritueel
Hey hallo Beauty

Ten eerste wil ik je meegeven dat het volle maan is ''joepie'' je kunt de komende Lees meer
Weekhoroscoop

Schorpioen


Liefdesrelaties
Je kunt de week starten met een aantal heftige emoties, waardoor je in een relatie ook zeer heftig bent. Gebruik je de emoties gezond, dan zal je partner genieten van de passie en hartstocht die je laat zien. Er is dan een goede en warme sfeer en jullie vinden het in dit geval erg leuk om activiteiten Lees meer


Weegschaal


Liefdesrelaties
Aan het begin van de week zal je veel romantische gevoelens ervaren en heb je behoefte aan liefde en passie. Ga vooral niet afwachten, maar verwen je partner op je warmste en sympathiekste manier. Je zult merken dat hier passionele en erotische activiteiten van komen. Woensdag en donderdag ben je minder Lees meer


Stier


Liefdesrelaties
Je kunt het begin van de week verwarrende situaties meemaken, waarbij jij en je partner elkaar in de haren vliegen. Laat je niet het hoofd op hol brengen en luister vooral niet naar anderen. Je partner is de aangewezen persoon om dingen mee te bespreken. Dit kan gaan over roddels, financiën of Lees meer


Steenbok


Liefdesrelaties
In het begin van de week lijkt er een storende energie te zijn, waardoor er frustraties mogelijk zijn, die niet direct door jou of je partner ontstaan. Er lijkt jaloezie of afgunst bij te zitten en je moet dus in de gaten houden of er mensen in de omgeving zijn, die een negatieve invloed hebben. Lees meer


Kreeft


Liefdesrelaties
Aan het begin van de week kan je wat kwetsbaar zijn, waardoor je moeite hebt je partner die liefde te geven die je eigenlijk wilt. Je bent niet alleen mentaal kwetsbaar, maar kan ook fysiek minder energie ervaren. Je doet er goed aan de eerste dagen van de week rustig aan te doen. Blijf jij relaxt, Lees meer


Leeuw


Liefdesrelaties
De eerste dagen van de week kun je wel eens wat teleurstelling ervaren als je de liefde met je partner bedrijft. Ga nu niet gelijk denken dat het helemaal fout zit en je dan onnodig veel zorgen maken. Dat is helemaal niet nodig. Je kunt verwachtingen op maandag en dinsdag dan ook beter niet te hoog Lees meer


Maagd


Liefdesrelaties
Je hebt aan het begin van de week de neiging om je ongerust over je relatie te maken. Je ervaart een onderbuikgevoel van onzekerheid, maar dat is helemaal niet nodig. Er hangt namelijk een romantische sfeer, dus niets om je ongerust te maken. Laat je je echter door je onzekerheid misleiden, dan Lees meer


Waterman


Liefdesrelaties
Je hebt aan het begin van de week een dilemma, omdat je tijd vrij wilt maken voor je partner, maar ook voor een vriend(in) of zelfs meerdere mensen. Je kunt met financiële problemen te maken hebben en dat kan er dus voor zorgen dat je dit met vertrouwde mensen wilt bespreken. Passeer je Lees meer


Tweeling


Liefdesrelaties
Normaal gesproken is de Tweeling open en vrolijk en wil die het liefst plezier maken en de liefde op een subtiele manier beleven. Aan het begin van de week zal je echter wat meer aan het nadenken zijn en is romantiek wat minder belangrijk voor je. Je vindt je carrière belangrijk, maar hebt Lees meer


Ram


Liefdesrelaties
Je bent aan het begin van de week zeer avontuurlijk en speels als het om liefde gaat. Je weet precies wat je moet doen om je partner te verwennen en kunt op geestelijk niveau tot je partner doordringen. Je bent hierdoor gevoeliger dan je partner gewend is en dat maakt je een stuk toegankelijker. Lees meer


Boogschutter 


Liefdesrelaties
Je bent aan het begin van de week actief en hebt er behoefte aan nieuwe mensen te ontmoeten. Heb je een partner die hierin meegaat, dan zal je dit graag samen doen. Heeft je partner hier geen interesse in, dan zal je dit toch echt alleen moeten doen. Maak geen ruzie en laat Lees meer


Vissen


Liefdesrelaties
Een liefdevolle energie zal de eerste dagen veel warme, maar ook avontuurlijke gevoelens geven. Je hebt romantische dromen en fantasieën vindt het erg fijn als je deze in realiteit omzet. Je ervaart een fijne mentale en emotionele energie, waardoor je in staat bent de relatie leuk te houden. Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Column by Moena


Ik had eerlijk gezegd nog niet eerder gehoord van " Het Oktoberfest".
Mijn vriend gaat elk jaar en dit jaar ga ik voor het eerst mee!
Nu ben ik niet heel erg van de bierfeesten; Ik weet niet zo goed wat ik me er bij voor moet stellen.
Áls ik al tijd heb om naar een feest te gaan, dan zijn het meestal salsa feestjes.
Maar nu kon ik oppas krijgen en voor ik het wist waren de kaarten besteld!
Toen mijn vriend vertelde dat we allemaal een soort Tiroler jurkje aan moesten was voor mij heel duidelijk dat ik moest shoppen! Maar waar?!
Na een enige speurtocht kwam ik uit bij een feestwinkel in Deventer.
Ik neem een vriendin mee om zo'n jurkje te kopen, zij zal mij in ieder geval niet zou uitlachen!!
Dit jurkje zou er eerlijk gezegd toch een beetje raar uit zien bij mij!
Het verbaasd me enorm hoeveel keus er is in al die gekke jurkjes en heb er eentje uit kunnen kiezen na lang twijfelen!
Hij is een beetje laag uitgesneden van voor en heeft hang mouwtjes.
Ik mocht al even oefenen met het Oktoberfest in Deventer toen ik mocht helpen in het restaurant van mijn vriend.
Hoe leuk het ook is, al die mensen die gedronken hebben en erg vrolijk zijn; Dit is toch niet helemaal mijn ding!
Het voordeel is wel dat je niet echt opvalt en dat er niet echt op gelet word hoe je eruit ziet.
Een week later was het toch echt zo ver, het feest waar ik naar toe zou gaan met heel veel vrienden!
Het is georganiseerd in een enorme tent met live muziek en heel veel mensen!
Het eerste wat ik zie is dat iedereen blij is en er hangt een heel gemoedelijke en relaxte sfeer.
Het is er best druk en staan lange picknick tafels waarvan ik nu nog niet weet dat er later mensen op zullen staan, swingend en springend,
en het bier door de lucht zal vliegen.......
Ik ben toch een beetje nerveus en heb een beetje moeite met opgang komen maar snel na het eerste wijntje ( ik hou helemaal niet van bier...) ga ik er een beetje in mee.
Ik zou zelf nooit kaarten hebben besteld voor dit feest maar het was een top avond!
Er vloog bier door de lucht, er werd meegezongen, en ik deed gezellig mee!

Ik heb met mezelf een tijd geleden afgesproken dat ik wat meer dingen mag ondernemen buiten mijn comfort zone.
En dit mag ik van mijn lijstje strepen!
Moena


Bekijk alle Columns

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Algemeen
November is de maand voordat de winter begint, maar qua weersomstandigheden is het nog wel een maand die kou in combinatie met warmte kan brengen. Daarom wordt november wel gezien als een prettige relaxte maand, die echter ook wel eens voor ziektes en kwetsuren kan zorgen, doordat we wel eens onvoorzichtig zijn. Lees meer


Algemeen
Boogschutters kunnen deze maand genieten van een redelijk prettig leven en dat komt eigenlijk meer, omdat je iemand die het leven met de dag bekijkt. De toekomst vind je wel belangrijk, maar vandaag is belangrijker voor je. Toch moet je daar deze week mee oppassen, omdat er onvoorspelbare dingen kunnen gebeuren. Lees meer


Algemeen
Het kan voor de Tweeling wel eens een bijzonder lastige maand worden, omdat er een vrij negatieve planetaire energie op de achtergrond ontstaat. Alhoewel er ook gunstige energieën zijn, zal negatieve energie domineren. Jouw heersende planeet Mercurius kan misschien wel absorberend werken, maar dan zal je dus Lees meer


Algemeen
Zoals het er nu naar uitziet, zal november een minder sterke maand voor de Stier worden. Er kunnen problemen, conflicten en frustraties zijn, waardoor je toch wel onder druk staat. Echter, de Stier zou de Stier niet zijn als deze zich daardoor zou laten kennen. Je bent een krachtig persoon en altijd in staat om Lees meer


Algemeen
Het kan wel eens een bijzondere maand worden, waarbij er veel energie op je af kan komen. Aan de ene kant zal het een sterke, positieve energie zijn, maar aan de andere kant kunnen er toch ook minder positieve energieën op je afkomen. Misschien wel het meest belangrijk is de kracht die de Zon, jouw heersende Lees meer


Algemeen
De Waterman zal zich zeker niet in de moeilijkste periode van het jaar bevinden. Er zal een negatieve energie vanuit bepaalde planeten komen, maar de energie van de machtige Zon zal over het algemeen de meeste negatieve energieën kunnen absorberen. Er is dus wel een impuls van de negatieve energie, maar jij Lees meer


Algemeen
De Kreeft, die normaal gezien wordt als een mysterieus en spiritueel teken, zal deze maand te maken krijgen met minder positieve energieën. Het zal daarom belangrijk zijn om neutraal en nuchter in het leven te staan en emoties niet de voorrang te geven. Dit betekent niet dat je alle emoties wegduwt, maar dat Lees meer


Algemeen
November kan soms wel eens een vrij vage energie bieden, waardoor je niet altijd even duidelijk weet wat je wilt en wat je moet doen om de maand op een goede manier door te komen. Er zijn conflicten mogelijk en je zult met duidelijke voorwaarden dienen te komen om jezelf hiervoor te behoeden. Voor je het weet Lees meer


Algemeen
Je heersende planeet Venus zal deze maand ondersteuning kunnen bieden, maar Saturnus zal storende energie geven, waardoor je soms minder energie hebt dan gewoonlijk. Mars zal een energetische strijd aangaan met Uranus en dit zal invloed hebben op de kracht van de Weegschaal. Dit vindt vooral fysiek plaats. Venus Lees meer


Algemeen
Schorpioenen zijn mensen die niet alleen veel met het verleden bezig zijn, maar ook met de toekomst. Zo ook deze maand, alleen ga je je toch wat meer op de toekomst richten en wil je bepaalde zaken uit het verleden nu eindelijk eens loslaten. Lukt dit, dan zal je deze maand zeer enthousiast zijn en kun je een Lees meer


Algemeen
Er kunnen in november intense planetaire energieën op de Vis afkomen, maar de meesten zullen niet al teveel invloed hebben. Daardoor wordt het niet echt een makkelijke maand en komen er storende energieën op je af. De eerste drie weken zal je afhankelijk zijn van mensen in je omgeving, maar in de laatste Lees meer


Algemeen
De energie van november zal anders zijn dan die van de vorige maand. Dit komt omdat de planetaire energie een stuk minder goed is. Je zult deze maand afhankelijk zijn van de stand van hemellichamen, hoe jij je gedraagt en hoe je je voelt. De Steenbok wordt deze maand geconfronteerd met situaties waar hij wel zijn Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag