astro content

Sterrenbeeld Kreeft

 

 21 juni t/m 22 juli

Emotioneel, angstig, moederlijk, patriot, ontvankelijk, romantisch, gesloten, achterdochtig, sentimenteel, creatief , geduldig, behoedzaam, bezorgd, timide, dromer, overgevoelig, nostalgisch.

Kleuren: Bleke tinten , creme en wit.

Stenen: Maansteen, Parel, Peridoot.

Wie is de kreeft?

Sterrenbeeld de kreeft ("Cancer") in het Latijn) is het 4e teken van de dierenriem. De kreeft is ook een waterteken. Het hemellichaam de maan heerst het meest in dit sterrenbeeld. De maan staat voor een goede intuïtie maar staat ook voor moederinstict, emoties en huiselijkheid. Het is niet meer zo dat het woord vrouwelijkheid niet op mannen mag slaan. De kreeft heeft veel vrouwelijke pluspunten en daar is helemaal niets mis mee. Het is niet waar dat kreeften bij het minste geringste zich gelijk terug trekken.

De kreeft is zorgzaam

De kreeft is erg zorgzaam voor zijn naasten , zijn familie en vrienden maar vooral voor zijn eigen kinderen. Ook voor zijn collega's of onderschikten op zijn werk stelt  de kreeft zich moederlijk op. De kreeft is hard van buiten maar heeft ook een klein hartje. Hij kan dus bikkel hard zijn maar kan ook heel gevoelig zijn op zijn tijd. Omdat de kreeft zelf heel eerlijk is verwacht hij dat ook  van een ander. List en bedrog heeft hij vaak niet zo snel door . De kreeft is wel een jaloers typje. Je zal het niet direkt aan hem merken maar hij is het wel. De kreeft is een sociaal mens en prettig in de omgang. De kreeft is niet iemand die graag initiatief neemt maar laat zich wel graag overhalen  om mee te gaan in de voorstellen van anderen. De kreeft-man kan ook een prima huisman zijn. Hij houdt zich niet vast aan het ouderwetse rollenpatroon. De kreeft-vrouw vind het krijgen van kinderen het belangrijkste wat er is. De kreeft voelt zich het meest op zijn gemak bij een hulpeloze en zwakkere partner. Door het  sterk ontwikkelde moederaspect heeft de kreeft  beschermende  en verzorgend instincten.

De kreeft is standvastig

Het is heel opmerkelijk dat de kreeft zelden in eerste instantie zijn doelen direkt zal benaderen. En dat terwijl de kreeft niet eerst de kat uit de boom hoeft te kijken. De kreeft kan prima zaken waarnemen. Hij zal een persoon of zaak  van alle kanten goed bekijken. Daarna zal hij rustig beslissen of iemand of iets goed te vertrouwen is. Besluiten worden rustig genomen. Als de kreeft eenmaal een bslissing heeft genomen zal hij er vol energie tegen aan gaan. Als de kreeft eenmaal een standpunt heeft aangenomen ,is hij daar moeilijk van af te brengen.

De kreeft en reizen

De kreeft is van nature niet agressief, maar als je hem tart zal hij hard terug vechten . Zorg ervoor datj e een kreeft nooit boos maakt want dan kan je wel vluchten. Veel buitenstaanders vinden de kreeft maar saai en kleurloos maar dat is niet terecht. De kreeft vind het heerlijk om te reizen en kunnen spontaan zich gaan bewegen en het avontuur opzoeken. Toch zal de kreeft het ook weer heerlijk vinden om thuis te komen. De kreeft maakt zich altijd zorgen over het thuisfront. Ook kan hij zich erg zorgen maken over wat er allemaal kan gebeuren onderweg. Uiteindelijk weet de kreeft zich altijd goed te redden en was de ongerustheid eigenlijk voor niets geweest.

De kreeft en relaties

Als het om de liefde gaat is de kreeft op zijn hoede en verlegen. Pas na een langdurige kennismaking zal de kreeft denken aan een vaste relatie. Ze willen hun partner eerst heel goed leren kennen. Na de lange kennismaking kan er een lang en gelukkig huwelijk volgen. Als het aan de kreeft ligt kan dit voor het leven zijn.
De kreeft staat graag klaar voor mensen die hulp nodig hebben. Wat men vaak niet verwacht is dat de kreeft ook een heel zachtaardig karakter heeft. De kreeft is wel een zuinig type ,maar is zeker niet gierig. Ook als de kreeft een kennis making heeft met een eventuele liefdespartner zal hij de hand op de knip houden. Als de kreeft het gevoel heeft dat het echt serieus is zal hij royaal zijn ten opzichte van zijn partner. Als de kreeft eenmaal voor iemand gaat dan zal hij ook tot het uiterste gaan en niet snel opgeven.

De kreeft en zijn gezin

De kreeft is echt een familie mens en gaat voor zijn familie door het vuur. Als het een jong gezin betreft zijn de kreeft-mannen een voorbeeld. Ze helpen goed mee in de huishouding en houden het budget heel goed in de gaten. De kreeft vrouwen hebben ook deze goede eigenschappen. In een gezin waar een goede harmonie is, is het prima samen leven met een kreeft. Beide partners krijgen de kans zich zelf te ontplooien zolang dit binnen de gemaakte afspraken blijft.
Dit geldt ook voor het seksleven . Dit moet ook helemaal binnen de gemaakte afspraken blijven. Maar als de kreeft op middelbare leeftijd komt en er wordt niet meer geleefd volgens de gemaakte afspraken dan kan de kreeft zorgen voor conflicten. De kreeft kan dan last krijgen van  een onbehagelijk gevoel. Het is voor de kreeft dan beter om nieuwe uitdagingen te zoeken. op het moment dat de kinderen het huis uit gaan of de partner is de kreeft ontrouw zal de kreeft zich totaal overbodig gaan voelen.

De kreeft en zijn werk

Onder het sterrenbeeld kreeft zijn de meeste goede zeelieden te vinden. doordat ze geboren zijn in het waterteken voelen ze zich het beste op het water. De kreeft is erg trots op het werk dat hij doet. Hij vindt het dan ook heerlijk als hij wordt aangemoedigd of eens een schouderklopje krijgt. De kreeften die beroepen op het land hebben die hebben vaak te maken met vloeistoffen. Vaak werken ze bij de natuurbescherming of in de waterrecreatie. Ook hebben ze vaak werk in een drankenhandel .

De kreeft funtioneert het beste in klein teamverband, bij een lagere overheidinstelling of in een familiebedrijf. De commerciële instelling van de kreeft is perfect en zo ook de inkooptactiek die de kreeft heeft. De kreeft zit vol goede ideeën en leveren hem vaak goed geld op. Gelukkig weet de kreeft heel goed hoe hij met zijn financiën om moet gaan .

De kreeft en zijn gezondheid

Als de kreeft goed in zijn vel zit zal hij zelden ziek zijn. Als de kreeft toch eens een keer ziek is , maak het hem dan goed naar de zin en hij is zo weer beter. Maar de kreeft kan zich zelf ook ziek praten bij wat ongenoegens. Als echte patiënt is de kreeft erg lastig en vol zelfmedelijden.
De kwalen van de kreeft hebben meestal betrekking op de ingewanden en de maag. Vaak komt dat door stress. De kreeft kan ernstige maagklachten hebben . Ook hoofdpijn kan vaak voorkomen. Doordat de kreeft een hele harde werker is pleegt hij vaak roofbouw  op zichzelf. Hij denk vaak dat hij als enige onmisbaar is en dat is moeilijk aan zijn verstand te brengen dat dit helemaal niet het geval is . Niemand is onmisbaar.

 

 

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Lindes
angst verlamt, liefde geeft energie
Dag allemaal

Een heel mooie quote voor ieder van jullie....

'Angst verlamt, liefde geeft Lees meer
door Medium Marya
Dolfijnhealing op afstand
Hallo lief mens.
Vanaf volgende week mag ik weer dolfijnhealingen op afstand gaan geven.
Dit zijn Lees meer
door Medium Fieke
Ik nodig iedereen uit dit te doen...
Al vele jaren krijg ik visioenen te zien over het verloop van mijn leven...maar dan vooral over mijn Lees meer
door Medium Jasmijn
Jasmijn
Lieve mensen ik ben Jasmijn sinds vandaag nieuw op deze lijn, ik sta jullie graag ter woord met al jullie vragen en problematiek Lees meer
door Medium Xandra
Tijd van je leven
Welkom bij Xandra
Als life coach relatie specialist kan ik je helpen om snel jouw doel te bereiken door:
focus op je Lees meer
door Medium Willy
Medium Willy vakantie
Lieve mensen,
Vanaf morgen ben ik niet bereikbaar wegens vakantie. Eind mei ben ik weer fris en opgeknapt tot jullie Lees meer
door Medium Anja
Anja

Ik stel me graag even aan jullie voor!De vaste gasten op Astro Angels hebben het vast al wel gemerkt, dat er een nieuw Lees meer
door Medium Marcelius
Eerste blog van Marcelius
Welkom,

Even voorstellen mijn naam is Marcelius voor velen geen onbekende naam en wil U van tijd tot tijd iets Lees meer
door Medium Manon
Even rust nemen voor mezelf
Lieve allemaal,


Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik vanaf 23 mei t/m 29 mei a.s. in retraite Lees meer
door Medium Debby
Lenny
Afscheid van een bijzonder persoon.....veel sterkte met dit verlies.

Rust in vrede, Lenny. Lees meer
door Medium Willy
Lenny
Ik ken Lenny niet maar ik wil haar familie en vrienden condoleren met dit verlies en wens hen heel veel sterkte dit te dragen.
Liefs Lees meer
door Medium Moon02
Voeding en Mental-coaching
Nu lieve vrienden de zomer in aantocht is help ik jullie graag met voeding en lifestyle coaching.
De zuivere Lees meer
door Medium Chantal02
SMS Dienst Chantal02
Beste bellers, per direct ben ik ook beschikbaar op de SMS dienst. Bij mijn visitekaartje kan je sinds kort SMS Lees meer
door Medium Chantal02
Ben nu ook op de SMS bereikbaar
Lieve bellers, vanaf heden ben ik ook te bereiken op de SMS dienst. Bij mijn visitekaartje staat een kopje Lees meer
door Medium Damaris
Nieuwe werktijden
Hoi Beauty!

Ik heb mijn agenda bijgewerkt,daar kan je vanaf nu zien welke tijden ik online ben.

Ik ben vanaf maandag Lees meer
Weekhoroscoop

Weegschaal


Liefde en relatie
Je bent aan het begin van de week erg vrolijk en dat zal mensen aantrekken. Je hebt erg veel energie en mensen vinden het heel leuk dat je lekker wilt genieten en feesten. Maandag tot en met woensdag doe je er goed aan om spannende afspraken te maken. Ben je single, dan kun je een persoon Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
De week zal zowel in de romantiek als in vriendschap op een goede manier beginnen. Je zult letterlijk en figuurlijk de zon in je hart voelen. Je hebt het gevoel dat alles gaat zoals jij wilt. Ben je single dan ervaar je warme energieën en straal je deze ook naar anderen uit. Je wilt er op Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
Voor gebonden mensen kan de week storend beginnen, omdat er conflicten op je pad komen. Je doet er verstandig aan meningen en ideeën van je partner te overdenken voor je er op reageert. Je hebt wel eens de neiging dingen teveel van jouw kant te zien en niet open te staan voor dat wat jouw Lees meer


Waterman


Liefde en relatie
De spirituele energie zorgt er aan het begin van de week voor dat je intuïtie en je sensitiviteit enorm krachtig zijn. Je voelt mensen goed aan en kunt een emotionele verbinding aangaan met mensen waar je een sterke band mee hebt. Daardoor voel je goed aan hoe ze zich voelen. Naar vrienden Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
Je bent aan het begin van de week zeker creatief genoeg om voldoende liefde in je leven te halen. Heb je een relatie, dan is het verstandig om wat meer te durven. Daag je partner uit en laat zien dat je zin hebt om spannende activiteiten mee te maken. Echter, mensen met een minder goede relatie Lees meer


Schorpioen


Liefde en relatie
Aan het begin van de week ben je meer op zoek naar je eigen onbewuste gevoelens. Je kunt nog wel besluiteloos zijn als het om liefde gaat en merkt dat je snel verliefd kunt worden, maar ook weer snel koel en afstandelijk bent. Ben je single, dan kun je deze week iemand ontmoeten, waar je Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie 
Je bent de eerste dagen van de week meer met werk bezig dan met de liefde. Romantiek is even wat minder belangrijk in je leven. Je doet er echter wel verstandig aan een partner niet te verwaarlozen en wel aandacht te geven. Wees open en communiceer, dan zal de ander het heus wel Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
Er kunnen aan het begin van de week romantische kwesties zijn, waarbij je vast kunt stellen dat er iets kapot lijkt te zijn of minder goed loopt. Dit kan gaan om een relatie, maar ook om iets wat jullie gezamenlijk meemaken ten opzichte van andere mensen. Mensen die het begin van de week hun huis Lees meer


Stier


Liefde en relatie
De eerste dagen zijn op romantisch gebied de beste, waardoor je er juist dan goed aandoet om leuke activiteiten te plannen. Heb je een relatie dan is het een prima periode om een gezamenlijk activiteit te starten en dan het liefst iets wat jullie regelmatig gaan doen. Ben je single dan is het een Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
Er kan wel eens een bijzonder energie op je afkomen, waarbij je misschien met slapeloze nachten te maken kunt krijgen. Dit komt niet, omdat je je zorgen maakt, maar omdat je behoefte hebt aan erotiek en passie. Met name maandag tot en met woensdag kan er veel liefde zijn, maar moet je wel Lees meer


Ram


Liefde en relaties
Aan het begin van de week zal je dat wat anderen hebben, beter en leuker vinden dan wat je zelf hebt. Ben je gebonden, dan kan dit het gevolg zijn van zomerkriebels die je ervaart en bedenk je wel eens dat jouw partner minder leuk is dan iemand anders. Ben je single, dan zullen je hormonen overuren Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
Je ervaart aan het begin van de week veel positieve gevoelens, waardoor je het beste van mensen in kunt zien, maar ook het beste uit mensen haalt. Je bent enthousiast en liefdevol, waardoor je mensen vrolijk kunt maken en mensen zich in jouw aanwezigheid vertrouwd voelen. Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Algemeen
Je bent deze maand zeer creatief bij dingen die je in gedachten hebt. Je start met nieuwe projecten of neemt initiatieven om jezelf te ontwikkelen. Met name sport, kunst, promotie of activiteiten die van invloed zijn op de samenleving hebben je aandacht. Je zult in juni een inspirator zijn om anderen te motiveren Lees meer


Algemeen
Juni kan wisselvallig beginnen, waarbij je de moed kunt verliezen om die dingen te doen, die je moet doen. Je moet eisen aan jezelf stellen en belangrijke zaken aandacht geven als je merkt dat je minder belangrijke dingen vooropstelt. Je zult je impulsieve gedrag en de neiging om dingen te makkelijk op te nemen Lees meer


Algemeen
De maand juni zal zeker krachtige energieën bieden, waardoor je in staat bent om goede en duidelijke beslissingen te nemen. Je bent opmerkelijk scherp in het doorgronden van details en je empathisch vermogen zal op gebied van menselijk contact zeer krachtig zijn. Het zal dus niet alleen zakelijk een prima Lees meer


Algemeen
Je kunt deze maand wel eens voorspellende dromen hebben, die een richting geven aan de dingen die je in het leven kunt gaan doen. Bedenk dat deze dromen wel degelijk veel zeggen en dat het eigenlijk je onderbewustzijn is, dat jou iets duidelijk wil maken. Let op dat niet al je dromen werkelijk iets zeggen, maar Lees meer


Algemeen
Het wordt een maand waarbij je er goed aandoet knopen door te hakken en zeker niet al te besluiteloos te zijn. Je kunt prima ideeën hebben en weet ook heel goed wat je wilt. Je doet er echter verstandig aan om niet alles op het laatste nippertje te doen, maar je van tevoren af te vragen wat je moet doen om Lees meer


Algemeen
Juni kan een relaxte maand worden, waarbij je in de stemming bent voor gezelligheid en afspraken en wilt genieten van eten, drinken en andere geneugten van het leven. Je zult ook veel tijd aan hobby’s besteden of artistieke bezigheden hebben. De dingen die je doet, wil je het liefst met mensen waar je je Lees meer


Algemeen
In juni zal er op creatief gebied een krachtige, planetaire invloed zijn, waardoor je veel ideeën krijgt. Je zal deze zeker niet voor jezelf houden, maar ze graag met anderen delen. Juni zal een maand zijn waarin er ruimte is voor vriendschappen en plezierige momenten. Je wilt hierbij niet alleen een-op-een Lees meer


Algemeen
Op gebied van vrienden en andere sociale contacten kun je in juni in de schijnwerpers staan. Vrienden kunnen een goede invloed op je hebben, waardoor je nieuwe dingen kunt leren. Deze kunnen voor de toekomst veel gunstige momenten opleveren. Je zult zelfs in staat zijn om jezelf op een geheel nieuwe manier neer te Lees meer


Algemeen
Het zal een zeer goede maand zijn om beslissingen over doelen te nemen. Je hebt een energie over je waardoor je in staat bent om op een ordelijke manier dingen aan te pakken. Je bent zeer effectief en adequaat en vindt het nuttig om veel taken af te ronden in zowel je werk als in je privéleven. Je doet er Lees meer


Algemeen
Door een krachtige planetaire energie ben je in staat controle te houden over de dingen waar je mee bezig bent. Het zal een prima periode zijn om nu al doelstellingen en strategieën uit te denken hoe je de toekomst in kunt gaan. Familie zal in juni belangrijk voor je zijn, waarbij je er verstandig aandoet om Lees meer


Algemeen
Kreeften zijn zeer spiritueel en empathisch en dat is fijn in contact met anderen, maar kan ook storend werken, omdat je erg gevoelig bent. Je kunt deze maand veranderingen meemaken, waardoor emoties in de war kunnen raken en je minder effectief bent in je werk of andere zaken waar je je aandacht bij dient te Lees meer


Algemeen
Het zal een maand zijn, waarin je eigenlijk veel emotioneler dan gewoonlijk bent. Je bent veel minder gericht op perfectie en vindt het belangrijk menselijk te zijn. Je wilt liever geen strak geplande agenda en zal ook niet altijd even objectief zijn. Toch zal het wel eens nodig zijn om wel degelijk objectief te Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag