astro content

Sterrenbeeld Kreeft

 

 21 juni t/m 22 juli

Emotioneel, angstig, moederlijk, patriot, ontvankelijk, romantisch, gesloten, achterdochtig, sentimenteel, creatief , geduldig, behoedzaam, bezorgd, timide, dromer, overgevoelig, nostalgisch.

Kleuren: Bleke tinten , creme en wit.

Stenen: Maansteen, Parel, Peridoot.

Wie is de kreeft?

Sterrenbeeld de kreeft ("Cancer") in het Latijn) is het 4e teken van de dierenriem. De kreeft is ook een waterteken. Het hemellichaam de maan heerst het meest in dit sterrenbeeld. De maan staat voor een goede intuïtie maar staat ook voor moederinstict, emoties en huiselijkheid. Het is niet meer zo dat het woord vrouwelijkheid niet op mannen mag slaan. De kreeft heeft veel vrouwelijke pluspunten en daar is helemaal niets mis mee. Het is niet waar dat kreeften bij het minste geringste zich gelijk terug trekken.

De kreeft is zorgzaam

De kreeft is erg zorgzaam voor zijn naasten , zijn familie en vrienden maar vooral voor zijn eigen kinderen. Ook voor zijn collega's of onderschikten op zijn werk stelt  de kreeft zich moederlijk op. De kreeft is hard van buiten maar heeft ook een klein hartje. Hij kan dus bikkel hard zijn maar kan ook heel gevoelig zijn op zijn tijd. Omdat de kreeft zelf heel eerlijk is verwacht hij dat ook  van een ander. List en bedrog heeft hij vaak niet zo snel door . De kreeft is wel een jaloers typje. Je zal het niet direkt aan hem merken maar hij is het wel. De kreeft is een sociaal mens en prettig in de omgang. De kreeft is niet iemand die graag initiatief neemt maar laat zich wel graag overhalen  om mee te gaan in de voorstellen van anderen. De kreeft-man kan ook een prima huisman zijn. Hij houdt zich niet vast aan het ouderwetse rollenpatroon. De kreeft-vrouw vind het krijgen van kinderen het belangrijkste wat er is. De kreeft voelt zich het meest op zijn gemak bij een hulpeloze en zwakkere partner. Door het  sterk ontwikkelde moederaspect heeft de kreeft  beschermende  en verzorgend instincten.

De kreeft is standvastig

Het is heel opmerkelijk dat de kreeft zelden in eerste instantie zijn doelen direkt zal benaderen. En dat terwijl de kreeft niet eerst de kat uit de boom hoeft te kijken. De kreeft kan prima zaken waarnemen. Hij zal een persoon of zaak  van alle kanten goed bekijken. Daarna zal hij rustig beslissen of iemand of iets goed te vertrouwen is. Besluiten worden rustig genomen. Als de kreeft eenmaal een bslissing heeft genomen zal hij er vol energie tegen aan gaan. Als de kreeft eenmaal een standpunt heeft aangenomen ,is hij daar moeilijk van af te brengen.

De kreeft en reizen

De kreeft is van nature niet agressief, maar als je hem tart zal hij hard terug vechten . Zorg ervoor datj e een kreeft nooit boos maakt want dan kan je wel vluchten. Veel buitenstaanders vinden de kreeft maar saai en kleurloos maar dat is niet terecht. De kreeft vind het heerlijk om te reizen en kunnen spontaan zich gaan bewegen en het avontuur opzoeken. Toch zal de kreeft het ook weer heerlijk vinden om thuis te komen. De kreeft maakt zich altijd zorgen over het thuisfront. Ook kan hij zich erg zorgen maken over wat er allemaal kan gebeuren onderweg. Uiteindelijk weet de kreeft zich altijd goed te redden en was de ongerustheid eigenlijk voor niets geweest.

De kreeft en relaties

Als het om de liefde gaat is de kreeft op zijn hoede en verlegen. Pas na een langdurige kennismaking zal de kreeft denken aan een vaste relatie. Ze willen hun partner eerst heel goed leren kennen. Na de lange kennismaking kan er een lang en gelukkig huwelijk volgen. Als het aan de kreeft ligt kan dit voor het leven zijn.
De kreeft staat graag klaar voor mensen die hulp nodig hebben. Wat men vaak niet verwacht is dat de kreeft ook een heel zachtaardig karakter heeft. De kreeft is wel een zuinig type ,maar is zeker niet gierig. Ook als de kreeft een kennis making heeft met een eventuele liefdespartner zal hij de hand op de knip houden. Als de kreeft het gevoel heeft dat het echt serieus is zal hij royaal zijn ten opzichte van zijn partner. Als de kreeft eenmaal voor iemand gaat dan zal hij ook tot het uiterste gaan en niet snel opgeven.

De kreeft en zijn gezin

De kreeft is echt een familie mens en gaat voor zijn familie door het vuur. Als het een jong gezin betreft zijn de kreeft-mannen een voorbeeld. Ze helpen goed mee in de huishouding en houden het budget heel goed in de gaten. De kreeft vrouwen hebben ook deze goede eigenschappen. In een gezin waar een goede harmonie is, is het prima samen leven met een kreeft. Beide partners krijgen de kans zich zelf te ontplooien zolang dit binnen de gemaakte afspraken blijft.
Dit geldt ook voor het seksleven . Dit moet ook helemaal binnen de gemaakte afspraken blijven. Maar als de kreeft op middelbare leeftijd komt en er wordt niet meer geleefd volgens de gemaakte afspraken dan kan de kreeft zorgen voor conflicten. De kreeft kan dan last krijgen van  een onbehagelijk gevoel. Het is voor de kreeft dan beter om nieuwe uitdagingen te zoeken. op het moment dat de kinderen het huis uit gaan of de partner is de kreeft ontrouw zal de kreeft zich totaal overbodig gaan voelen.

De kreeft en zijn werk

Onder het sterrenbeeld kreeft zijn de meeste goede zeelieden te vinden. doordat ze geboren zijn in het waterteken voelen ze zich het beste op het water. De kreeft is erg trots op het werk dat hij doet. Hij vindt het dan ook heerlijk als hij wordt aangemoedigd of eens een schouderklopje krijgt. De kreeften die beroepen op het land hebben die hebben vaak te maken met vloeistoffen. Vaak werken ze bij de natuurbescherming of in de waterrecreatie. Ook hebben ze vaak werk in een drankenhandel .

De kreeft funtioneert het beste in klein teamverband, bij een lagere overheidinstelling of in een familiebedrijf. De commerciële instelling van de kreeft is perfect en zo ook de inkooptactiek die de kreeft heeft. De kreeft zit vol goede ideeën en leveren hem vaak goed geld op. Gelukkig weet de kreeft heel goed hoe hij met zijn financiën om moet gaan .

De kreeft en zijn gezondheid

Als de kreeft goed in zijn vel zit zal hij zelden ziek zijn. Als de kreeft toch eens een keer ziek is , maak het hem dan goed naar de zin en hij is zo weer beter. Maar de kreeft kan zich zelf ook ziek praten bij wat ongenoegens. Als echte patiënt is de kreeft erg lastig en vol zelfmedelijden.
De kwalen van de kreeft hebben meestal betrekking op de ingewanden en de maag. Vaak komt dat door stress. De kreeft kan ernstige maagklachten hebben . Ook hoofdpijn kan vaak voorkomen. Doordat de kreeft een hele harde werker is pleegt hij vaak roofbouw  op zichzelf. Hij denk vaak dat hij als enige onmisbaar is en dat is moeilijk aan zijn verstand te brengen dat dit helemaal niet het geval is . Niemand is onmisbaar.

 

 

Blog

door Medium Veronica
Chinese Astrologie
"8 februari 2016" het Chinese jaar van de Aap- een intrigerend jaar vol verrassingen en mogelijkheden.
Wij marcheren elk Lees meer
door Medium Yolan
Feestje!
Een half jaar ben ik nu werkzaam voor Astro Angels en ik wil even via deze weg laten weten dat ik geniet van de vele mensen Ún Lees meer
door Medium Fieke
waarom trekken mensen steeds de 'verkeerde' partners aan
Heel vaak heb ik mensen aan de lijn die zich afvragen waarom ze steeds dezelfde Lees meer
door Medium Veronica
Astrologie
Mercurius loopt weer recht sinds 26/1; Oef alles draait weer zoals het moet draaien, hierboven zowel beneden; geen misverstanden Lees meer
door Medium Rosa
Energetische verhoudingen op aarde
Lieve mensen,

Vaak lopen mensen vast, waarom kan ik iemand niet loslaten ? Waarom zit iemand bijna Lees meer
door Medium Debby
Voor de Vroege Vogels
Op werkdagen ben ik lekker vroeg in de ochtend aanwezig voor alle vroege vogels die behoefte hebben aan een Lees meer
door Medium Angel_love
Ik ben volop aanwezig!
Lieverdjes,
Ik ben de komende week extra veel aanwezig voor jullie, dus heb je vragen zie je het even niet meer Lees meer
door Medium Elvira
krachtige healingen by Elvira
Hallo allemaal!

U kunt bij mij terecht voor een krachtige healing om u verder te helpen op uw levenspad. Ik Lees meer
door Medium Marja
healing en/of reading voor jezelf of je kind
Lieve mensen, wil je een healing en/of een reading ontvangen?
Zend dan een foto en je krijgt Lees meer
door Medium Moon02
Affirmaties over zelf liefde
Lieve bellers en collega's, lezers van mijn blog.
Sinds kort werk ik als Parapsycholoog op de lijn met mijn Lees meer
door Medium Sujadi
Het Innerlijk Kind Helingsproces - (Collectieve Helingen, ?op afstand? - deel 2a)
Veel mensen voelen zich momenteel geconfronteerd met Lees meer
door Medium Marloes
LIEFDESVERDRIET???
Wie kent het niet? Pijn en angst, je verlaten, verraden, afgewezen en in de steek gelaten voelen! Maar lieve mensen wees Lees meer
door Medium Willy
Medium Willy
Lieve klanten van Astro Angels, ik ben de komende week overdag niet op de lijn wel in de avond.
Afgelopen vrijdag is mijn Lees meer
door Medium Elvira
nieuwe medewerker
Lieve mensen,

Graag wil ik me voorstellen als nieuwe medewerker hier bij Astro Angels. Mijn naam is Elvira en ik ben Lees meer
door Medium Elvira
Nieuwe Medewerker Elvira
Lieve mensen,

Graag wil ik me voorstellen als nieuwe medewerker hier bij Astro Angels. Mijn naam is Elvira en ik Lees meer
Collectieve Heling

Elke donderdag avond door medium Sujadi.
Meld je hier aan.

Weekhoroscoop

Weegschaal


Liefde en relatie
Er zijn energieën die kunnen steunen, maar ook storen. Venus, de Nieuwe Maan, de Zon en Mercurius kunnen je steunen, terwijl Mars en Jupiter je soms wel eens tegenwerken. Op de 8ste zal de Nieuwe Maan zijn kracht laten gelden, waarbij je op veel gebieden lekker in je vel Lees meer


Ram 


Liefde en relaties
De Nieuwe Maan zal de 8ste door de Waterman reizen en de Zon daar vergezellen. Hierdoor ben je sociaal en kun je bijna de hele week bezig zijn meer mensen in je leven toe te laten. Waar je normaal gesproken niet echt een groepsmens bent, zal je je nu prima voelen als je met Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie
Het kan voor sommige mensen een lastige week worden, doordat ze als gevolg van Jupiter en Mars emoties niet altijd onder controle krijgen. Gelukkig geldt dit alleen voor mensen die al niet lekker in hun vel zaten. Je doet er in dit geval goed aan voldoende te rusten en overdag Lees meer


Kreeft 


Liefde en relatie
Jupiter had nog wel eens de neiging je futloos te maken, maar dat zal deze week een stuk minder zijn. Er zijn voldoende positieve energieën die er voor zorgen dat je lekker in je vel zit. Doordat de Zon en Mercurius invloed hebben, zal je echter minder liefdevol zijn en Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
De Nieuwe Maan in de Waterman kan tezamen met de Zon een zeer goede periode inluiden. Op maandag kun je echter nog wel wat drukte ervaren, waarbij je je hoofd koel moet houden. Er kan iemand zijn die jou op romantisch gebied het hoofd op hol brengt, maar dit hoeft niet te betekenen Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Je ervaart de kracht van Mars en de Nieuwe Maan van de 8ste zeer sterk, waarbij de Maan ook nog eens gezelschap heeft van de Zon, die al door de waterman reist. Je bent deze periode, op gebied van intellect, zeer sterk en weet wat je wel of niet wilt. Je zult deze periode op moeten Lees meer


Leeuw


Liefde en relarie
Met de Zon en Mercurius als prominenten hemellichamen en de 8ste ook nog de Nieuwe Maan die zijn energie op je afstuurt, zal je een prettige en leuke week meemaken. Je hebt veel aandacht voor mensen en vindt het leuk activiteiten te ontplooien. Ook Venus zal energie op je afsturen, Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
Mercurius en de Zon hebben een krachtige verhouding, waardoor je ontspanning voelt. Daarnaast zal de Nieuwe Maan zich de 8ste bij de Zon in de Waterman voegen. Je blaakt van energie, wat een goede invloed op je kan hebben. Je bent vrolijk en enthousiast in contact met anderen, Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
Je bent de komende week enthousiast en vindt het leuk om van alles te doen. Je avontuurlijke karakter komt naar buiten, waardoor je bijna niet te stoppen bent. Toch zal je zeker niet als een kip zonder kop rondlopen, omdat je toch wel goed nadenkt als gevolg Lees meer


Schorpioen 


Liefde en relatie
Je hebt de komende week een sterke drang om bepaalde zaken in je privéleven aandacht te geven, waarbij je er op gericht bent veel verbeteringen in te voeren. Dit kan op liefdesgebied zijn, als je denkt dat daar wel eens vernieuwingen of verbeteringen nodig zijn. Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
Mars en de Nieuwe Maan zullen aan het begin van de week veel kracht bieden, waardoor je mentaal en fysiek lekker in je vel zit. Hierdoor heb je een sterke drang om jezelf onder de loep te nemen en kun je veel activiteiten plannen. Er kunnen leuke momenten zijn, die je leven een Lees meer


Waterman 


Liefde en relatie
Er hangt de gehele week een zeer krachtige spirituele energie, die jou zeker positief raakt. Dit kan zeer goede gevolgen hebben, maar kan je ook wel wat in de verwarring brengen. Met name maandag zal je liefdesleven een kleine dip krijgen, waardoor je niet zo goed weet wat Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Liefde, sociale contacten en carrière
In het eerste deel van de maand kun je je richten op intimiteiten, waarbij je er op gericht bent om een sterke emotionele band met dierbaren aan te gaan. Bepaalde problemen die je uit januari meeneemt, kun je zoveel aandacht geven dat deze opgelost worden. Het middelste gedeelte Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
In de liefde zal je in het tweede deel van de maand zachter en vriendelijker zijn, dan in het eerste deel van de maand. Dit betekent niet dat je koud of hard bent, maar je zult het eerste deel meer met andere zaken bezig zijn. Vanaf de 15de zal je meer gericht zijn op je partner Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
Met name in het tweede deel van de maand ben je zeer aanhankelijk als gevolg van de Zon die in jouw liefdessector beweegt, maar zal de periode van de Nieuwe Maan al veel liefde bieden. Hierdoor ben je zeer romantisch en kun je daar ook prima gebruik van maken. Ben je single, dan Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
In het eerste deel van de maand ben je op liefdesgebied vooral gericht op een fysieke verbinding met anderen, terwijl je in het tweede deel van de maand juist veel meer gericht bent op een mentale verbinding. Ben je single, dan zal je in het eerste deel van de maand verwend Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
De komende maand vind je het belangrijk relaties te verdiepen. Contacten met mensen zullen dan ook je hoogste importantie hebben. Je bent betrokken en richt je op intieme contacten. Je doet er van alles aan om contacten met een relatie, vrienden of andere mensen te versterken en Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
Je kunt deze maand meer tijd vrijmaken voor zakelijke beslommeringen en hebt hierdoor minder tijd voor de liefde. De enige periode, waarin je echt tijd voor warmte en passie vrijmaakt, zal in de periode van de Volle Maan zijn. Daardoor is met name de periode van de 21ste tot de Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
Venus kan deze maand een prominente rol spelen, waardoor je veel aandacht en liefde kunt laten zien. Je vertoont genegenheid voor andere mensen en kunt jezelf opofferen om het goede in hen naar boven te brengen. Je kunt jezelf wel eens wegcijferen als mensen in je omgeving het Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
Met name het tweede gedeelte van de maand ben je emotioneel een stuk sterker dan het eerste deel. Je kunt je opofferen voor mensen waar je om geeft. Je bent empathisch en sensitief en begrijpt daardoor prima wat mensen nodig hebben om gelukkig te zijn. Je bent deze periode zeer Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
Je kunt op gebied van de liefde een zeer goede maand meemaken. De eerste helft komen er krachtige invloeden vanuit de Nieuwe Maan en de Zon. Beiden reizen door je sector van de liefde. De periode van de 7de tot de 9de is waarschijnlijk dan ook één van de beste Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
Met name later in de maand kun je je richten op fysiek contact met andere mensen. Heb je een relatie, dan zal je het fijn vinden passie te verhogen en liefde te bedrijven. Je bent gericht op lichamelijk contact en vindt dit nog belangrijker dan geestelijke verbinding. Ben je Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
Je zult in februari sterk op intimiteiten gericht zijn. De beste perioden zijn de eerste en de laatste dagen van de maand. Je concentreert je op mensen waar je om geeft en vindt het fijn als er een emotionele band is met mensen waar je van houdt. In een relatie kun je je, veel Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
Je bent het eerste deel van de maand bezig contact met dierbaren te versterken. Mensen, die de laatste tijd veel problemen in hun relatie ondervonden, kunnen goede momenten hebben, waardoor er minder kans is dat een relatie beëindigd wordt. Je bent in staat liefde met Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag