astro content

Sterrenbeeld Kreeft

                                                                    

 21 juni t/m 22 juli

Emotioneel, angstig, moederlijk, patriot, ontvankelijk, romantisch, gesloten, achterdochtig, sentimenteel, creatief , geduldig, behoedzaam, bezorgd, timide, dromer, overgevoelig, nostalgisch.

Kleuren: Bleke tinten , creme en wit.

Stenen: Maansteen, Parel, Peridoot.

Wie is de kreeft?

Sterrenbeeld de kreeft ("Cancer") in het Latijn) is het 4e teken van de dierenriem. De kreeft is ook een waterteken. Het hemellichaam de maan heerst het meest in dit sterrenbeeld. De maan staat voor een goede intuïtie maar staat ook voor moederinstict, emoties en huiselijkheid. Het is niet meer zo dat het woord vrouwelijkheid niet op mannen mag slaan. De kreeft heeft veel vrouwelijke pluspunten en daar is helemaal niets mis mee. Het is niet waar dat kreeften bij het minste geringste zich gelijk terug trekken.

De kreeft is zorgzaam

De kreeft is erg zorgzaam voor zijn naasten , zijn familie en vrienden maar vooral voor zijn eigen kinderen. Ook voor zijn collega's of onderschikten op zijn werk stelt  de kreeft zich moederlijk op. De kreeft is hard van buiten maar heeft ook een klein hartje. Hij kan dus bikkel hard zijn maar kan ook heel gevoelig zijn op zijn tijd. Omdat de kreeft zelf heel eerlijk is verwacht hij dat ook  van een ander. List en bedrog heeft hij vaak niet zo snel door . De kreeft is wel een jaloers typje. Je zal het niet direkt aan hem merken maar hij is het wel. De kreeft is een sociaal mens en prettig in de omgang. De kreeft is niet iemand die graag initiatief neemt maar laat zich wel graag overhalen  om mee te gaan in de voorstellen van anderen. De kreeft-man kan ook een prima huisman zijn. Hij houdt zich niet vast aan het ouderwetse rollenpatroon. De kreeft-vrouw vind het krijgen van kinderen het belangrijkste wat er is. De kreeft voelt zich het meest op zijn gemak bij een hulpeloze en zwakkere partner. Door het  sterk ontwikkelde moederaspect heeft de kreeft  beschermende  en verzorgend instincten.

De kreeft is standvastig

Het is heel opmerkelijk dat de kreeft zelden in eerste instantie zijn doelen direkt zal benaderen. En dat terwijl de kreeft niet eerst de kat uit de boom hoeft te kijken. De kreeft kan prima zaken waarnemen. Hij zal een persoon of zaak  van alle kanten goed bekijken. Daarna zal hij rustig beslissen of iemand of iets goed te vertrouwen is. Besluiten worden rustig genomen. Als de kreeft eenmaal een bslissing heeft genomen zal hij er vol energie tegen aan gaan. Als de kreeft eenmaal een standpunt heeft aangenomen ,is hij daar moeilijk van af te brengen.

De kreeft en reizen

De kreeft is van nature niet agressief, maar als je hem tart zal hij hard terug vechten . Zorg ervoor datj e een kreeft nooit boos maakt want dan kan je wel vluchten. Veel buitenstaanders vinden de kreeft maar saai en kleurloos maar dat is niet terecht. De kreeft vind het heerlijk om te reizen en kunnen spontaan zich gaan bewegen en het avontuur opzoeken. Toch zal de kreeft het ook weer heerlijk vinden om thuis te komen. De kreeft maakt zich altijd zorgen over het thuisfront. Ook kan hij zich erg zorgen maken over wat er allemaal kan gebeuren onderweg. Uiteindelijk weet de kreeft zich altijd goed te redden en was de ongerustheid eigenlijk voor niets geweest.

De kreeft en relaties

Als het om de liefde gaat is de kreeft op zijn hoede en verlegen. Pas na een langdurige kennismaking zal de kreeft denken aan een vaste relatie. Ze willen hun partner eerst heel goed leren kennen. Na de lange kennismaking kan er een lang en gelukkig huwelijk volgen. Als het aan de kreeft ligt kan dit voor het leven zijn.
De kreeft staat graag klaar voor mensen die hulp nodig hebben. Wat men vaak niet verwacht is dat de kreeft ook een heel zachtaardig karakter heeft. De kreeft is wel een zuinig type ,maar is zeker niet gierig. Ook als de kreeft een kennis making heeft met een eventuele liefdespartner zal hij de hand op de knip houden. Als de kreeft het gevoel heeft dat het echt serieus is zal hij royaal zijn ten opzichte van zijn partner. Als de kreeft eenmaal voor iemand gaat dan zal hij ook tot het uiterste gaan en niet snel opgeven.

De kreeft en zijn gezin

De kreeft is echt een familie mens en gaat voor zijn familie door het vuur. Als het een jong gezin betreft zijn de kreeft-mannen een voorbeeld. Ze helpen goed mee in de huishouding en houden het budget heel goed in de gaten. De kreeft vrouwen hebben ook deze goede eigenschappen. In een gezin waar een goede harmonie is, is het prima samen leven met een kreeft. Beide partners krijgen de kans zich zelf te ontplooien zolang dit binnen de gemaakte afspraken blijft.
Dit geldt ook voor het seksleven . Dit moet ook helemaal binnen de gemaakte afspraken blijven. Maar als de kreeft op middelbare leeftijd komt en er wordt niet meer geleefd volgens de gemaakte afspraken dan kan de kreeft zorgen voor conflicten. De kreeft kan dan last krijgen van  een onbehagelijk gevoel. Het is voor de kreeft dan beter om nieuwe uitdagingen te zoeken. op het moment dat de kinderen het huis uit gaan of de partner is de kreeft ontrouw zal de kreeft zich totaal overbodig gaan voelen.

De kreeft en zijn werk

Onder het sterrenbeeld kreeft zijn de meeste goede zeelieden te vinden. doordat ze geboren zijn in het waterteken voelen ze zich het beste op het water. De kreeft is erg trots op het werk dat hij doet. Hij vindt het dan ook heerlijk als hij wordt aangemoedigd of eens een schouderklopje krijgt. De kreeften die beroepen op het land hebben die hebben vaak te maken met vloeistoffen. Vaak werken ze bij de natuurbescherming of in de waterrecreatie. Ook hebben ze vaak werk in een drankenhandel .

De kreeft funtioneert het beste in klein teamverband, bij een lagere overheidinstelling of in een familiebedrijf. De commerciële instelling van de kreeft is perfect en zo ook de inkooptactiek die de kreeft heeft. De kreeft zit vol goede ideeën en leveren hem vaak goed geld op. Gelukkig weet de kreeft heel goed hoe hij met zijn financiën om moet gaan .

De kreeft en zijn gezondheid

Als de kreeft goed in zijn vel zit zal hij zelden ziek zijn. Als de kreeft toch eens een keer ziek is , maak het hem dan goed naar de zin en hij is zo weer beter. Maar de kreeft kan zich zelf ook ziek praten bij wat ongenoegens. Als echte patiënt is de kreeft erg lastig en vol zelfmedelijden.
De kwalen van de kreeft hebben meestal betrekking op de ingewanden en de maag. Vaak komt dat door stress. De kreeft kan ernstige maagklachten hebben . Ook hoofdpijn kan vaak voorkomen. Doordat de kreeft een hele harde werker is pleegt hij vaak roofbouw  op zichzelf. Hij denk vaak dat hij als enige onmisbaar is en dat is moeilijk aan zijn verstand te brengen dat dit helemaal niet het geval is . Niemand is onmisbaar.

 

 

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Moena
E-mail consult van Moena
Lieve mensen,

Jullie kunnen ook bij mij terecht voor een email consult..

Graag een foto meesturen van de Lees meer
door Medium Damaris
Ik ben genoeg
Hoi beauty!

Hoe gaat het met je? Geniet je van het mooie zomerweer?

Ik geniet zeker van het mooie weer ik kan dit zo Lees meer
door Medium Chantal02
Emailconsulten
Per heden kunnen jullie bij mij ook terecht voor emailconsulten, de vragen die je stelt, krijg je natuurlijk uitgebreid Lees meer
door Medium Morgana
E-mail consult Morgana
Lieve mensen,
Mochten jullie graag een consult per e-mail ontvangen dan is dit mogelijk. Stel duidelijke vragen waar Lees meer
door Medium Damaris
Email consulten en volle maan ritueel
Hey hallo Beauty

Ten eerste wil ik je meegeven dat het volle maan is ''joepie'' je kunt de komende Lees meer
door Medium Frank
terug van vakantie
Beste mensen,
Ik ben vanaf vrijdag de 19de weer terug van vakantie. Ik zal in mijn agenda aangeven op welke momenten ik Lees meer
door Medium Moon02
De nieuwe tijd.
Lieve bellers samen komen wij er tijdens de readings of healing steeds meer achter dat wij nieuw tijds kinderen zijn.Wij Lees meer
door Medium Lindes
muurtje
Lieve mensen

Een na denkertje:

Een muur om je heen houdt het verdriet buiten
maar ook de vreugde binnen.

Jim Rohn Lees meer
door Medium Marja
E-mail consult foto reading
Heb je vragen omtrent je kind?
Kies dan voor een e-mail consult.
Dan kun je een foto op sturen.
Je krijgt dan Lees meer
door Medium Marja
Wat is nu precies een innerlijk kind?
Wat is nu precies jouw Innerlijk Kind?

We hebben allemaal een Innerlijk kind in ons. We hebben Lees meer
door Medium Jolanda02
Retraite Jolanda
Hallo lieve mensen

Ik ben even met retraite.
Neem even wat rust.
Na deze periode ben ik weer voor u beschikbaar.-
Tot Lees meer
door Medium Sabine
terug van weggeweest
Lieve klanten,

Vanaf morgen ben ik weer bereikbaar.

Ik hoop jullie weer goed te kunnen helpen en dat wij er samen Lees meer
door Medium Chantal02
Vakantie & E-mail consult
Dag lieve mensen,

Tijdens vakantieperiode ben ik afwisselend online. In de periode 28 augustus t/m 6 september Lees meer
door Medium Marja
Collectieve healing Innerlijk kind
Collectieve Healing voor het innerlijk kind in jou door Marja
Maandagavond 8 augustus


Een kind is Lees meer
door Medium Sam
Narcisme in relaties
NARCISME IN RELATIES

Een relatie hebben met een persoon die lijdt aan narcistische persoonlijkheidsstoornis is een Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman


Liefdesrelaties
Je wordt maandag geestelijk geprikkeld, waardoor je het fijn vindt veel gevoelens te delen en vooral met je partner of heel goede vrienden. Vrienden zal je op dinsdag en woensdag nodig hebben, omdat je emoties wisselvallig zijn en er hierdoor mogelijkheid is dat je conflicten met je partner Lees meer


Weegschaal


Liefdesrelaties
Je bent aan het begin van de week duidelijk op flirten uit en je vindt het leuk om je partner soms flink te prikkelen met spannende activiteiten en leuke giften. Mocht je de kans hebben er deze week op uit te trekken dan wordt dit zeker aangeraden. Jullie kunnen de liefde dan voorrang geven en Lees meer


Kreeft


Liefdesrelaties
Je bent aan het begin van de week erg sympathiek en empathisch, waardoor je partner graag bij je is. Communicatie zal belangrijk voor je zijn, waarbij jij en je partner hoogstwaarschijnlijk geen moeite hebben om genegenheid en respect te bieden. Je vindt het soms erg fijn als je iets leuks voor de Lees meer


Ram


Liefdesrelaties
Je partner kan deze week erg behulpzaam zijn, waarbij je merkt dat deze er van alles aan doet om het jou naar de zin te maken. Bedenk dat dit komt, omdat jij lekker in je vel zit en hierdoor ook een fijne uitstraling naar je partner hebt. Op maandag ben je emotioneel, maar daarom vind je het zo fijn Lees meer


Vissen


Liefdesrelaties
Je hebt het deze week eigenlijk zo druk dat je er goed aandoet een duidelijk schema te maken. Zo kun je voor jezelf bepalen welke verantwoordelijkheden er zijn en welke tijd je hebt om met je partner leuke activiteiten te plannen. Met name dinsdag en woensdag zal je minder energie hebben om van Lees meer


Steenbok


Liefdesrelaties
Maandag ben je vooral met werk bezig, waardoor er weinig tijd en ruimte voor liefde en vriendschap is. Dinsdag tot en met donderdag zal dit echter veranderen en heb je veel meer tijd om de romantiek in je leven te halen. Je bent deze periode wel bezig veel na te denken of de relatie wel datgene Lees meer


Maagd


Liefdesrelaties
Dit kan wel eens de week van de liefde worden, doordat Jupiter op krachtige manier door jouw teken reist. Je zult veel opwinding voelen en kunt je openstellen voor de liefde die je partner wil geven. Let maandag op dat je gevoelens voor iemand anders kunt ervaren. Je weet jezelf te controleren, maar Lees meer


Tweeling


Liefdesrelaties
Er zijn aan het begin van de week positieve planetaire vibraties, waardoor je op romantisch gebied goede gevoelens kunt hebben. Daardoor zal je in staat zijn deze aan anderen te laten zien en krijg je veel goeds terug. Op maandag zal je mooie momenten met je partner kunnen delen, maar handel je Lees meer


Leeuw


Liefdesrelaties
Je bent maandag zeer romantisch en tegelijk vind je het belangrijk om vriendschappen te koesteren. Je kunt daardoor wel eens met de tijd in de knoop komen. Van dinsdag tot en met donderdag zal je in de liefde gas terugnemen. Dit betekent niet dat je koud en gevoelloos bent, maar je volgt je Lees meer


Schorpioen


Liefdesrelaties
Maandag ben je gesloten als het over gevoelens gaat. Je partner zal zich afvragen wat er aan de hand is. Zorg er voor dat je niet te negatief bent en duidelijk aangeeft dat je tijd voor jezelf nodig hebt. Van dinsdag tot en met donderdag zal dit anders zijn en komen er dagen aan waarbij je zeer Lees meer


Boogschutter 


Liefdesrelaties
Maandag zit je erg lekker in je vel en is er veel plaats voor liefde en fijne momenten met je partner. Je kunt je gevoelens prima uitdrukken en vindt het fijn over veel onderwerpen te praten als het maar niet te diepgaand is. Dinsdag en woensdag kun je je gevoelsmatig Lees meer


Stier


Liefdesrelaties
De sterren staan er aan het begin van de week zeer goed voor, waarbij romantische gevoelens versterkt zullen worden. Je hebt behoefte aan passie en spanning en kan zeer avontuurlijk dingen aan je partner voorstellen. Dinsdagavond en woensdag zal je wat minder passie ervaren, maar kun je wel Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Algemeen
Deze maand is energetisch gezien zeer belangrijk. Je zult namelijk wel eens getest worden, omdat je belangrijke beslissingen moet nemen. Deze kunnen zelfs invloed hebben op situaties en je leven voor de komende jaren. Lukt het deze beslissingen adequaat en efficiënt te nemen, dan zal je erg opgelucht zijn en Lees meer


Algemeen
Er kunnen deze maand verstoringen zijn, die je leven in de war kunnen brengen. Je hebt moeite om deze onder controle te houden. Dat vind je erg vervelend, omdat je deze altijd wil behouden. Je kunt, als dit niet lukt, wel eens met onaangename verrassingen te maken krijgen. Deze hoeven niet altijd negatief uit te Lees meer


Algemeen
Je zult deze week op zoek zijn naar de steun van vrienden. Dit zal lastig zijn, omdat mensen vaak meer om steun vragen dan dat ze geven. Je vindt dit erg frustrerend en het is verstandig om te analyseren waarom dit nou zo is. Het kan namelijk niet aan anderen liggen, maar aan de manier hoe jij je opstelt. Je zult Lees meer


Algemeen
Je bent deze maand emotioneel en sociaal sterk. De nadruk zal liggen op je innerlijke ontwikkeling en minder op je carrière. Het kan een zeer goede maand zijn om een huis te kopen, een andere aankoop te doen of een bestaand pand te renoveren. Je hebt een zeer scherp waarnemingsvermogen en kunt goed naar Lees meer


Algemeen
Dit is een maand waarbij er een overvloed aan nieuwe ideeën en kansen is. Je moet je eigenwijsheid intomen en luisteren naar wat mensen je aandragen. Je zult merken dat je dan nog meer uit het leven kunt halen. Bedenk dat het tempo van je leven snel is, waarbij er veel zal gebeuren en je geregeld met mensen Lees meer


Algemeen
In je sector van innerlijke krachten kunnen deze maand desorganisatie en verstoringen optreden. Je kunt nog wel eens wat stress ervaren en hebt de neiging snel op te geven of juist door te gaan en dan fouten te maken. Het zal een belangrijke maand worden om jezelf onder de loep te nemen en je af te vragen wat je Lees meer


Algemeen
Het wordt een maand die niet geruisloos voorbij zal gaan. Er kunnen onverwachte gebeurtenissen zijn, welke je kunnen verrassen. Doordat je iemand bent die veel dingen tegelijk doet, zal je merken dat niet alles even goed georganiseerd is. Uiteindelijk zal je wel in staat zijn alles af te ronden, omdat je toch wel Lees meer


Algemeen
September is een maand met onverwachte veranderingen, die meestal veel goeds opleveren en je een zetje in de rug geven om meer uit het leven te halen. Bedenk dat het leven verrassend kan zijn, maar dat je zelf de keuze hebt het lot te tarten om te bepalen welke dingen je wel of niet wilt doen. In de thuissituatie Lees meer


Algemeen
Je kunt deze maand last hebben van gebeurtenissen waar je geen invloed op hebt. Je leeft nu eenmaal in een sociale wereld, waarin veranderingen zijn, die niet alleen invloed op de wereld hebben, maar ook op jou. Deze veranderingen zullen invloed hebben op de manier hoe je in het leven staat, je werk, Lees meer


Algemeen
Voor de Waterman zullen er deze maand op intellectueel gebied veel positieve energieën zijn. Ben je dus met een studie of cursus bezig of doe je op andere manieren kennis op, dan zal je dit moeiteloos kunnen doen. Het zal zelfs een spannende maand kunnen zijn, doordat je veel meer betrokken kunt worden bij de Lees meer


Algemeen
Er kunnen plezier, opwinding en nieuwe mogelijkheden optreden, waarbij er veel sociale contacten zijn en je een sterke drang hebt om dingen te doen, die je al een tijd van plan was, maar waar je nog niet aan toegekomen bent. Je zult veel over jezelf te weten komen en merkt bepaalde vaardigheden aan jezelf op, die Lees meer


Algemeen
Je wilt deze maand lekker vrij zijn en op onafhankelijke manier denken. Je wilt jezelf kunnen uiten en zeggen wat je vindt. Je kunt daar erg fel in zijn en jezelf tot op je bot verdedigen. Het zal een redelijk snelle en heftige maand worden, waarbij je weinig tijd zal hebben om te relaxen en te ontspannen. Er Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag