astro content

Sterrenbeeld Kreeft

                                                                    

 21 juni t/m 22 juli

Emotioneel, angstig, moederlijk, patriot, ontvankelijk, romantisch, gesloten, achterdochtig, sentimenteel, creatief , geduldig, behoedzaam, bezorgd, timide, dromer, overgevoelig, nostalgisch.

Kleuren: Bleke tinten , creme en wit.

Stenen: Maansteen, Parel, Peridoot.

Wie is de kreeft?

Sterrenbeeld de kreeft ("Cancer") in het Latijn) is het 4e teken van de dierenriem. De kreeft is ook een waterteken. Het hemellichaam de maan heerst het meest in dit sterrenbeeld. De maan staat voor een goede intuïtie maar staat ook voor moederinstict, emoties en huiselijkheid. Het is niet meer zo dat het woord vrouwelijkheid niet op mannen mag slaan. De kreeft heeft veel vrouwelijke pluspunten en daar is helemaal niets mis mee. Het is niet waar dat kreeften bij het minste geringste zich gelijk terug trekken.

De kreeft is zorgzaam

De kreeft is erg zorgzaam voor zijn naasten , zijn familie en vrienden maar vooral voor zijn eigen kinderen. Ook voor zijn collega's of onderschikten op zijn werk stelt  de kreeft zich moederlijk op. De kreeft is hard van buiten maar heeft ook een klein hartje. Hij kan dus bikkel hard zijn maar kan ook heel gevoelig zijn op zijn tijd. Omdat de kreeft zelf heel eerlijk is verwacht hij dat ook  van een ander. List en bedrog heeft hij vaak niet zo snel door . De kreeft is wel een jaloers typje. Je zal het niet direkt aan hem merken maar hij is het wel. De kreeft is een sociaal mens en prettig in de omgang. De kreeft is niet iemand die graag initiatief neemt maar laat zich wel graag overhalen  om mee te gaan in de voorstellen van anderen. De kreeft-man kan ook een prima huisman zijn. Hij houdt zich niet vast aan het ouderwetse rollenpatroon. De kreeft-vrouw vind het krijgen van kinderen het belangrijkste wat er is. De kreeft voelt zich het meest op zijn gemak bij een hulpeloze en zwakkere partner. Door het  sterk ontwikkelde moederaspect heeft de kreeft  beschermende  en verzorgend instincten.

De kreeft is standvastig

Het is heel opmerkelijk dat de kreeft zelden in eerste instantie zijn doelen direkt zal benaderen. En dat terwijl de kreeft niet eerst de kat uit de boom hoeft te kijken. De kreeft kan prima zaken waarnemen. Hij zal een persoon of zaak  van alle kanten goed bekijken. Daarna zal hij rustig beslissen of iemand of iets goed te vertrouwen is. Besluiten worden rustig genomen. Als de kreeft eenmaal een bslissing heeft genomen zal hij er vol energie tegen aan gaan. Als de kreeft eenmaal een standpunt heeft aangenomen ,is hij daar moeilijk van af te brengen.

De kreeft en reizen

De kreeft is van nature niet agressief, maar als je hem tart zal hij hard terug vechten . Zorg ervoor datj e een kreeft nooit boos maakt want dan kan je wel vluchten. Veel buitenstaanders vinden de kreeft maar saai en kleurloos maar dat is niet terecht. De kreeft vind het heerlijk om te reizen en kunnen spontaan zich gaan bewegen en het avontuur opzoeken. Toch zal de kreeft het ook weer heerlijk vinden om thuis te komen. De kreeft maakt zich altijd zorgen over het thuisfront. Ook kan hij zich erg zorgen maken over wat er allemaal kan gebeuren onderweg. Uiteindelijk weet de kreeft zich altijd goed te redden en was de ongerustheid eigenlijk voor niets geweest.

De kreeft en relaties

Als het om de liefde gaat is de kreeft op zijn hoede en verlegen. Pas na een langdurige kennismaking zal de kreeft denken aan een vaste relatie. Ze willen hun partner eerst heel goed leren kennen. Na de lange kennismaking kan er een lang en gelukkig huwelijk volgen. Als het aan de kreeft ligt kan dit voor het leven zijn.
De kreeft staat graag klaar voor mensen die hulp nodig hebben. Wat men vaak niet verwacht is dat de kreeft ook een heel zachtaardig karakter heeft. De kreeft is wel een zuinig type ,maar is zeker niet gierig. Ook als de kreeft een kennis making heeft met een eventuele liefdespartner zal hij de hand op de knip houden. Als de kreeft het gevoel heeft dat het echt serieus is zal hij royaal zijn ten opzichte van zijn partner. Als de kreeft eenmaal voor iemand gaat dan zal hij ook tot het uiterste gaan en niet snel opgeven.

De kreeft en zijn gezin

De kreeft is echt een familie mens en gaat voor zijn familie door het vuur. Als het een jong gezin betreft zijn de kreeft-mannen een voorbeeld. Ze helpen goed mee in de huishouding en houden het budget heel goed in de gaten. De kreeft vrouwen hebben ook deze goede eigenschappen. In een gezin waar een goede harmonie is, is het prima samen leven met een kreeft. Beide partners krijgen de kans zich zelf te ontplooien zolang dit binnen de gemaakte afspraken blijft.
Dit geldt ook voor het seksleven . Dit moet ook helemaal binnen de gemaakte afspraken blijven. Maar als de kreeft op middelbare leeftijd komt en er wordt niet meer geleefd volgens de gemaakte afspraken dan kan de kreeft zorgen voor conflicten. De kreeft kan dan last krijgen van  een onbehagelijk gevoel. Het is voor de kreeft dan beter om nieuwe uitdagingen te zoeken. op het moment dat de kinderen het huis uit gaan of de partner is de kreeft ontrouw zal de kreeft zich totaal overbodig gaan voelen.

De kreeft en zijn werk

Onder het sterrenbeeld kreeft zijn de meeste goede zeelieden te vinden. doordat ze geboren zijn in het waterteken voelen ze zich het beste op het water. De kreeft is erg trots op het werk dat hij doet. Hij vindt het dan ook heerlijk als hij wordt aangemoedigd of eens een schouderklopje krijgt. De kreeften die beroepen op het land hebben die hebben vaak te maken met vloeistoffen. Vaak werken ze bij de natuurbescherming of in de waterrecreatie. Ook hebben ze vaak werk in een drankenhandel .

De kreeft funtioneert het beste in klein teamverband, bij een lagere overheidinstelling of in een familiebedrijf. De commerciële instelling van de kreeft is perfect en zo ook de inkooptactiek die de kreeft heeft. De kreeft zit vol goede ideeën en leveren hem vaak goed geld op. Gelukkig weet de kreeft heel goed hoe hij met zijn financiën om moet gaan .

De kreeft en zijn gezondheid

Als de kreeft goed in zijn vel zit zal hij zelden ziek zijn. Als de kreeft toch eens een keer ziek is , maak het hem dan goed naar de zin en hij is zo weer beter. Maar de kreeft kan zich zelf ook ziek praten bij wat ongenoegens. Als echte patiënt is de kreeft erg lastig en vol zelfmedelijden.
De kwalen van de kreeft hebben meestal betrekking op de ingewanden en de maag. Vaak komt dat door stress. De kreeft kan ernstige maagklachten hebben . Ook hoofdpijn kan vaak voorkomen. Doordat de kreeft een hele harde werker is pleegt hij vaak roofbouw  op zichzelf. Hij denk vaak dat hij als enige onmisbaar is en dat is moeilijk aan zijn verstand te brengen dat dit helemaal niet het geval is . Niemand is onmisbaar.

 

 

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Patricia
Patricia Sophia box 0067 Is er voor jou!
Lieve mensen de kerst staat voor de deur....
tijd voor warmte liefde en gezelligheid..alleen is Lees meer
door Medium Marja
Week Gedachte door Marja
Wat geef jij jezelf cadeau vandaag en de rest van de week? Marja© Lees meer
door Medium Jolijn
Tarotiste Jolijn weer aanwezig!
lieve mensen,na bijna een jaar van afwezigheid ben ik verheugd om jullie te laten weten dat ik per 1 Lees meer
door Medium Moon
Hartstocht ? Gedrevenheid
Goedendag lieve bellers en volgers ik wil jullie bedanken voor een te gek jaar samen weer vol van warmte en Lees meer
door Medium Jasmijn
Grenzen stellen
Lieve mensen
Grenzen stellen. Zeg je ja wanneer je ja voelt ? Zeg je nee wanneer je nee voelt ? Of is er ruimte in je Lees meer
door Medium Margriet
Verhuizen Margriet
Wegens een verhuizing ben ik de maand december niet aanwezig.

In het nieuwe jaar. Een nieuw begin met nieuwe Lees meer
door Medium Marja
Weekend Gedachte
Om jezelf te geven wat je nodig hebt is ware levenskunst Marja © Lees meer
door Medium Frank
weinig aanwezig wegens andere werkzaamheden
Beste mensen,
Door drukke werkzaamheden met het creƫren van de diverse horoscopen en artikelen Lees meer
door Medium Brigitt
Brigitt aanwezig in de avond en nacht
Lieve mensen,

Ik ben er de komende dagen in de avond en nacht aanwezig.
Mocht je ergens mee Lees meer
door Medium Brigitt
Edelstenen en blokkade opheffen
Edelstenen en blokkade opheffen

Opeens draagt iedereen ze; geluksarmbandjes en hangertjes van edelstenen Lees meer
door Medium Margo
Even voorstellen:Margot
Dag Lieve mensen,

Ik wil me heel graag even voorstellen,
mijn naam is Margo en nieuw op deze lijn.
Ik sta u Lees meer
door Medium Marja
Waarheid en Kracht
Lieve mensen
Blijf ten alle tijden geloven in je eigen kracht en eigen intuļtie. Jij alleen bent meester over je eigen Lees meer
door Medium Chantal
email consult en foto-reading Chantal
Wilt u graag uw vragen zwart op wit aan mij vragen en vind u het makkelijker om mijn antwoorden terug Lees meer
door Medium Simone
Mag ik je helpen?
Dat is mijn welkom voor jou! Deze komt recht uit mijn hart.
Ik wil je graag helpen maar merk steeds dat wanneer er Lees meer
door Medium Helena
Lange afwezigheid
Hallo allemaal.

Doordat ik een periode heb meegemaakt die nogal heftig was ben ik een lange tijd afwezig geweest. Hoop Lees meer
Weekhoroscoop

Stier


Liefdesrelaties
Je ervaart een krachtig onderbuikgevoel, waarbij je je afvraagt  wat er nu precies aan de hand is. Je kunt met geheimen en verborgen gevoelens te maken krijgen, waardoor je op verschillende gebieden geprikkeld wordt. In een relatie zal je het erg fijn vinden om deze mysterie om te zetten in Lees meer


Leeuw


Liefdesrelaties
Er hangt aan het begin van de week erg veel romantische energie. Je hebt behoefte om de liefde te bedrijven en je partner zal het aan niets tekort komen. Je bent niet alleen in staat romantiek te bieden, maar zal ook een echte vriend zijn. Zondag de 4de en maandag zal je het fijn vinden om samen met Lees meer


Boogschutter 


Liefdesrelaties
Boogschutters hebben deze week een hoog energieniveau. Je hebt een krachtig charisma en je partner zal dit erg aantrekkelijk vinden. Ga je goed met je energie om, dan zal je genieten van alle aandacht en passie die je partner jou geeft. Ga je echter verkeerd met de energie om, Lees meer


Tweeling


Liefdesrelaties
De week begint met een liefdevolle energie, waardoor jij en je partner naar elkaar toetrekken en veel romantiek bieden. De 4de en de 5de zal de verliefdheid door jullie heen stromen, maar zal vooral de 4de hier geschikt voor zijn. De 5de zal een drukke dag worden, met veel sociale activiteiten. Lees meer


Ram


Liefdesrelaties
Er zal een relaxte energie hangen, waardoor je liefdevol en sensitief door de week beweegt. Je ervaart een band met je partner en kunt de 4de en de 5de veel liefde delen. Je bent niet alleen bezig met het hier en nu, maar ook met de toekomst. Dit kan gaan om plannen om samen te wonen, te trouwen of om Lees meer


Steenbok


Liefdesrelaties
December zal voor de Steenbok een maand van rust en ontspanning zijn. Dat zal je partner merken, omdat je over het algemeen zacht en spiritueel bent. Je vindt het fijn om geregeld samen op de bank te hangen en te genieten van een leuke film of een flinke knuffelpartij. Ook vind je het fijn om Lees meer


Weegschaal


Liefdesrelaties
Voor de liefde is het een prima week, doordat je de energie die er op je afkomt, liever gebruikt voor liefde en vriendschap dan voor je carrière. Je kunt je gevoelsmatig goed uiten en vindt het fijn leuke dingen met je partner te doen. Je wilt je partner verwennen en vindt het niet erg Lees meer


Vissen


Liefdesrelaties
In wezen blijft het een week, waarin je meer nadruk op je carrière, je ambities en zakelijke contacten legt, dan op sociale en privécontacten. Je hebt de 4de en de 5de waarschijnlijk overdag weinig tijd voor je partner, omdat je met zaken bezig bent. Toch weet je in de avonden wel Lees meer


Waterman


Liefdesrelaties
Je voelt je de hele week erg open en hebt zin in liefde, vriendschap en leuke activiteiten. Je merkt dat je de komende periode een zeer liefdevolle en romantische periode tegemoet gaat. Deze week zal het een overgangsweek zijn, waarin je wat meer plezier wilt maken, dan dat je romantiek wilt Lees meer


Maagd


Liefdesrelaties
Voor de Maagd is het bijzonder als je de nadruk meer op je thuissituatie legt dan op je carrière. Toch zal je dit deze wel doen en zal je je gezin of je partner extra veel tijd geven, terwijl dit voor je gevoel eigenlijk niet kan, door allerlei drukke werkzaamheden. Dit geeft onrust, maar Lees meer


Schorpioen


Liefdesrelaties
De energie van deze week is meer gericht op je carrière dan op de liefde. Dit betekent niet dat je geen zin of behoefte hebt om de liefde te ervaren, maar je hebt minder tijd. Met name de 4de en de 5de zal je wel meer tijd hebben om je partner aandacht te geven. Misschien heb je niet Lees meer


Kreeft


Liefdesrelaties
Op zondag de 4de ben je erg liefdevol, maar heb je het idee dat het leven minder leuk is geworden. Je ervaart een sleur, omdat je ook met je werk bezig bent en daardoor minder energie hebt om je partner aandacht te geven. Je doet er verstandig aan de eerste dagen van de week wat meer tijd aan je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Column by Moena

Sinterklaas, de kerstverlichting en gezelligheid.
Allemaal dingen die passen bij de maand december.
"Ja het is een gezellige maand" Maar ook een maand waarin ik overdenk.
Ik merk dat ik steeds minder heb met de 'hype' rond kerst en oud en nieuw en meer oog heb voor wat echt belangrijk is.
Waarom zijn de kerstdagen voor velen een reden om met elkaar te eten en dankbaar te zijn?
Ook op andere dagen is het belangrijk dat te voelen.
Mijn gedachten gaan uit naar de mensen die alleen zijn of iemand hebben verloren.
Wachten op hun liefde, of misschien een laatste keer de kerstdagen doorbrengen met een dierbare die ziek is.
Deze kerst vier ik voor het eerst zonder mijn oma, ze is in april overleden op een leeftijd van 101.

Sommige mensen zullen misschien denken dat ze een mooie leeftijd heeft om te gaan en dat is ook zo.
Maar als het iemand is van wie je houdt is dat lastig te accepteren en maakt leeftijd niet zo veel uit! Je wilt diegene gewoon niet missen! Ze heeft zelf gekozen om het leven achter zich te laten je kan niet anders dan haar wens respecteren!
Ze vertelde me hoe bang ze was om nog een overlijden mee te maken van een van haar kinderen en dat ze een mooi leven heeft gehad.

Ze was mijn moeder en ik ben bij haar opgeroeid.
Ze heeft me als klein kind altijd al willen voorbereiden op de dood, ook al wilde ik daar niets van weten!
Mijn oma was een heel nuchtere vrouw en had een sterk relativeringsvermogen!
Het grappige is dat mijn oma nergens in geloofde! En ook niets met spiritualiteit had.
En toch heeft ze me laten weten dat haar dood er aan ging komen zodat ik me kon voorbereiden.
Het is voor mij een bewijs dat we toch deel uit maken van een groter geheel of we nu geloven of niet!
Ze was totaal niet bang voor de dood.
Ze heeft me beloofd dat ze mij zou laten weten als ze ooit zou gaan!
In mei vorig jaar(een jaar voor haar overlijden) heb ik gedroomd dat mijn oma afscheid kwam nemen, ook vertelde ze dat ze niet echt weg zou gaan. Ze heeft zich aan haar belofte gehouden.
Tuurlijk, "ik ben dankbaar dat ze mijn kinderen heeft leren kennen"
Ik heb afscheid van haar mogen nemen en dat is nu heel waardevol.
Ik mis haar op belangrijke dagen of als ik een kaartje terug vind waarin iets liefs staat.
Ze was een lange tijd ver weg en vannacht heb ik haar voor het eerst mogen ervaren om me heen!
Dat geeft troost wetende dat ze bij mij is.
Onze dierbare overledenen zijn om ons heen, ook al lijkt dat soms niet zo.
Zelfs een gedachte aan die persoon en het voelen van de liefde maakt dat ze dicht bij ons zijn want liefde is oneindig en sterft niet!
Als het even moeilijk word met de speciale dagen voor de deur denk ik terug aan haar liefde die ik heb mogen voelen vannacht!
<3
Moena


Bekijk alle Columns

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

ALGEMEEN
Weegschalen komen meestal charmant en sympathiek over, maar het kunnen toch ook wel koppige mensen zijn, die zich graag vasthouden aan hun eigen normen en waarden. Dit heeft als voordeel dat je iemand bent die erg betrouwbaar is en zeker tracht om anderen op een verantwoorde manier tegemoet te treden. Nadeel is Lees meer


ALGEMEEN
December kan een fantastische maand zijn, waarin je met veel positieve zaken te maken krijgt. Je zult soms wel eens te emotioneel zijn en dingen willen doen die niet haalbaar zijn, maar dat maakt het er wel interessant en spannend op. Het kan namelijk een maand worden, waarin bepaalde doelen wel degelijk behaald Lees meerALGEMEEN
De Stier zal in december zeker in de belangstelling van anderen staan. Je zult aan aandacht zeker geen tekort komen, maar het is niet altijd positief. De heersende Venus zal je belangrijkste vriend zijn. Deze planeet zal namelijk een goede positie innemen, doordat deze hoog in het zonnestelsel staat. Echter, Lees meerALGEMEEN
Op zich zal het geen verkeerde maand worden, maar dat betekent niet dat alles goed zal gaan. Je zult namelijk spanning kunnen ervaren, waarbij je moeite zal moeten doen om het een en ander in de juiste banen te leiden. Elke keer dat je iets oplost, zal je wel merken dat je vol trots zit en er sterker Lees meer


ALGEMEEN
Het kan voor de Vis een zeer actieve en dynamische maand worden, waarbij er positieve zaken zullen zijn, maar er toch ook wel het een en ander moeilijker kan gaan. Je zult uiteindelijk heus wel door deze periode komen, maar je zult wel alle zeilen bij moeten zetten. Mercurius kan wel eens een storende energie Lees meer


ALGEMEEN
Het zal zeker een gelukkige maand voor de Waterman worden, maar niet de makkelijkste. Dit komt omdat jouw heersende planeet Saturnus deze maand zeer krachtig is, waardoor je soms zoveel energie ervaart, dat je er met moeite mee om kunt gaan. Deze kracht kan je op een goede manier gebruiken, maar natuurlijk ook op Lees meer


ALGEMEEN


Het zal voor de Leeuw een wisselvallige maand zijn, waarbij er gunstige planetaire energieën zijn, maar ook storende. Dit komt vooral omdat Pluto, die normaal wel zeer gunstig voor de Leeuw is, nu wat minder verantwoordelijke energieën op je loslaat. Hierdoor is de Leeuw minder vitaal, wat kan leiden Lees meerALGEMEEN
in december zal Saturnus een positieve baan voor de Tweeling beschrijven. Dit zal niet alleen mentaal, maar ook fysiek veel kracht bieden. In deze periode zal deze planeet op financieel gebied voor goede gevolgen zorgen, omdat je beter met problemen om kunt gaan en de juiste keuzes kunt maken. Echter, jouw Lees meerALGEMEENDecember is een maand waarin er een aantal keuzes gemaakt moeten worden, die voor veranderingen zorgen. Je doet er goed aan op je intuïtie te vertrouwen en het lot te laten bepalen. Ondanks moeilijke zaken, die er op je pad komen, zullen er krachtige en positieve energieën vanuit het Lees meer


ALGEMEEN
De Steenbok kan deze maand een flinke verandering meemaken. Je bent normaal gesproken iemand die zijn eigen gangetje gaat en je vindt het moeilijk om anderen te vertrouwen. Je hebt dan de neiging om alles maar op eigen houtje te doen, maar daar zal je deze maand anders tegenaan kijken. Dit komt vooral door een Lees meerALGEMEEN
De Maagd staat niet voor niets bekend als het sterrenbeeld dat in prima evenwicht staat en dus in het midden van de constellatie. De Maagd zal zich in december prima ontwikkelen met veel kansen en mogelijkheden op zowel privé- als zakelijk gebied. Je hebt veel vertrouwen in jezelf, maar kunt ook Lees meer


ALGEMEEN
Voor de Boogschutter zal december over het algemeen goed uitpakken. Het is een maand waarbij je niet alleen emotioneel lekker in je vel zit, maar het ook een maand is vol avontuur, feestjes en andere leuke activiteiten. Venus staat voor jou op een zeer goede positie en dat betekent dat je misschien wel Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag