astro content

Sterrenbeeld Kreeft

 

 21 juni t/m 22 juli

Emotioneel, angstig, moederlijk, patriot, ontvankelijk, romantisch, gesloten, achterdochtig, sentimenteel, creatief , geduldig, behoedzaam, bezorgd, timide, dromer, overgevoelig, nostalgisch.

Kleuren: Bleke tinten , creme en wit.

Stenen: Maansteen, Parel, Peridoot.

Wie is de kreeft?

Sterrenbeeld de kreeft ("Cancer") in het Latijn) is het 4e teken van de dierenriem. De kreeft is ook een waterteken. Het hemellichaam de maan heerst het meest in dit sterrenbeeld. De maan staat voor een goede intuïtie maar staat ook voor moederinstict, emoties en huiselijkheid. Het is niet meer zo dat het woord vrouwelijkheid niet op mannen mag slaan. De kreeft heeft veel vrouwelijke pluspunten en daar is helemaal niets mis mee. Het is niet waar dat kreeften bij het minste geringste zich gelijk terug trekken.

De kreeft is zorgzaam

De kreeft is erg zorgzaam voor zijn naasten , zijn familie en vrienden maar vooral voor zijn eigen kinderen. Ook voor zijn collega's of onderschikten op zijn werk stelt  de kreeft zich moederlijk op. De kreeft is hard van buiten maar heeft ook een klein hartje. Hij kan dus bikkel hard zijn maar kan ook heel gevoelig zijn op zijn tijd. Omdat de kreeft zelf heel eerlijk is verwacht hij dat ook  van een ander. List en bedrog heeft hij vaak niet zo snel door . De kreeft is wel een jaloers typje. Je zal het niet direkt aan hem merken maar hij is het wel. De kreeft is een sociaal mens en prettig in de omgang. De kreeft is niet iemand die graag initiatief neemt maar laat zich wel graag overhalen  om mee te gaan in de voorstellen van anderen. De kreeft-man kan ook een prima huisman zijn. Hij houdt zich niet vast aan het ouderwetse rollenpatroon. De kreeft-vrouw vind het krijgen van kinderen het belangrijkste wat er is. De kreeft voelt zich het meest op zijn gemak bij een hulpeloze en zwakkere partner. Door het  sterk ontwikkelde moederaspect heeft de kreeft  beschermende  en verzorgend instincten.

De kreeft is standvastig

Het is heel opmerkelijk dat de kreeft zelden in eerste instantie zijn doelen direkt zal benaderen. En dat terwijl de kreeft niet eerst de kat uit de boom hoeft te kijken. De kreeft kan prima zaken waarnemen. Hij zal een persoon of zaak  van alle kanten goed bekijken. Daarna zal hij rustig beslissen of iemand of iets goed te vertrouwen is. Besluiten worden rustig genomen. Als de kreeft eenmaal een bslissing heeft genomen zal hij er vol energie tegen aan gaan. Als de kreeft eenmaal een standpunt heeft aangenomen ,is hij daar moeilijk van af te brengen.

De kreeft en reizen

De kreeft is van nature niet agressief, maar als je hem tart zal hij hard terug vechten . Zorg ervoor datj e een kreeft nooit boos maakt want dan kan je wel vluchten. Veel buitenstaanders vinden de kreeft maar saai en kleurloos maar dat is niet terecht. De kreeft vind het heerlijk om te reizen en kunnen spontaan zich gaan bewegen en het avontuur opzoeken. Toch zal de kreeft het ook weer heerlijk vinden om thuis te komen. De kreeft maakt zich altijd zorgen over het thuisfront. Ook kan hij zich erg zorgen maken over wat er allemaal kan gebeuren onderweg. Uiteindelijk weet de kreeft zich altijd goed te redden en was de ongerustheid eigenlijk voor niets geweest.

De kreeft en relaties

Als het om de liefde gaat is de kreeft op zijn hoede en verlegen. Pas na een langdurige kennismaking zal de kreeft denken aan een vaste relatie. Ze willen hun partner eerst heel goed leren kennen. Na de lange kennismaking kan er een lang en gelukkig huwelijk volgen. Als het aan de kreeft ligt kan dit voor het leven zijn.
De kreeft staat graag klaar voor mensen die hulp nodig hebben. Wat men vaak niet verwacht is dat de kreeft ook een heel zachtaardig karakter heeft. De kreeft is wel een zuinig type ,maar is zeker niet gierig. Ook als de kreeft een kennis making heeft met een eventuele liefdespartner zal hij de hand op de knip houden. Als de kreeft het gevoel heeft dat het echt serieus is zal hij royaal zijn ten opzichte van zijn partner. Als de kreeft eenmaal voor iemand gaat dan zal hij ook tot het uiterste gaan en niet snel opgeven.

De kreeft en zijn gezin

De kreeft is echt een familie mens en gaat voor zijn familie door het vuur. Als het een jong gezin betreft zijn de kreeft-mannen een voorbeeld. Ze helpen goed mee in de huishouding en houden het budget heel goed in de gaten. De kreeft vrouwen hebben ook deze goede eigenschappen. In een gezin waar een goede harmonie is, is het prima samen leven met een kreeft. Beide partners krijgen de kans zich zelf te ontplooien zolang dit binnen de gemaakte afspraken blijft.
Dit geldt ook voor het seksleven . Dit moet ook helemaal binnen de gemaakte afspraken blijven. Maar als de kreeft op middelbare leeftijd komt en er wordt niet meer geleefd volgens de gemaakte afspraken dan kan de kreeft zorgen voor conflicten. De kreeft kan dan last krijgen van  een onbehagelijk gevoel. Het is voor de kreeft dan beter om nieuwe uitdagingen te zoeken. op het moment dat de kinderen het huis uit gaan of de partner is de kreeft ontrouw zal de kreeft zich totaal overbodig gaan voelen.

De kreeft en zijn werk

Onder het sterrenbeeld kreeft zijn de meeste goede zeelieden te vinden. doordat ze geboren zijn in het waterteken voelen ze zich het beste op het water. De kreeft is erg trots op het werk dat hij doet. Hij vindt het dan ook heerlijk als hij wordt aangemoedigd of eens een schouderklopje krijgt. De kreeften die beroepen op het land hebben die hebben vaak te maken met vloeistoffen. Vaak werken ze bij de natuurbescherming of in de waterrecreatie. Ook hebben ze vaak werk in een drankenhandel .

De kreeft funtioneert het beste in klein teamverband, bij een lagere overheidinstelling of in een familiebedrijf. De commerciële instelling van de kreeft is perfect en zo ook de inkooptactiek die de kreeft heeft. De kreeft zit vol goede ideeën en leveren hem vaak goed geld op. Gelukkig weet de kreeft heel goed hoe hij met zijn financiën om moet gaan .

De kreeft en zijn gezondheid

Als de kreeft goed in zijn vel zit zal hij zelden ziek zijn. Als de kreeft toch eens een keer ziek is , maak het hem dan goed naar de zin en hij is zo weer beter. Maar de kreeft kan zich zelf ook ziek praten bij wat ongenoegens. Als echte patiënt is de kreeft erg lastig en vol zelfmedelijden.
De kwalen van de kreeft hebben meestal betrekking op de ingewanden en de maag. Vaak komt dat door stress. De kreeft kan ernstige maagklachten hebben . Ook hoofdpijn kan vaak voorkomen. Doordat de kreeft een hele harde werker is pleegt hij vaak roofbouw  op zichzelf. Hij denk vaak dat hij als enige onmisbaar is en dat is moeilijk aan zijn verstand te brengen dat dit helemaal niet het geval is . Niemand is onmisbaar.

 

 

Blog

door Medium Chantal02
Vakantie Lieve mensen,
Ben weer terug van vakantie en ga weer met mijn volle inzet jullie vragen beantwoorden. Hoop je snel te spreken.. Warme Lees meer
door Medium Yolan
Volg je hart, want dat klopt Hoe fijn zou het zijn om weer eens af te stemmen op je eigen behoeften en je ware verlangens.
Datgene doen wat je wilt Lees meer
door Medium Fieke
Vertrouw altijd op je intu´tie Intu´tie zit altijd juist, het is onze kompas in het leven. Het betekent letterlijk 'naar binnen keren'.
In plaats Lees meer
door Medium Cham
Energie als iemand je energie kost, en je zelf steeds maar moet geven dan raak je uitgeput en voel je je niet lekker, advies hierin : denk aan jezelf Lees meer
door Medium Cham
Zomer probleem ochtend en opstaan

toch niet weer dat felle licht
buiten prachtige bloesem
in de verte een grasmaaier
als sprinkhaan druk Lees meer
door Medium Cham
Mijn Hemel Mijn hemel

jouw aarde is mijn hemel
zoals de tennisbal knalt
of een auto die start

mijn hemel
is jou liefde en veiligheid
en Lees meer
door Medium Fieke
Hoe krijgen helderzienden hun informatie te zien ?Ik zie een donkerharige man bij je staan, donkerbruine ogen, netjes gekleed van ongeveer 35 jaar. Lees meer
door Medium Fieke
Je huis reinigen van negatieve energie Wanneer we een huis binnenstappen voelen we onbewust welke sfeer er hangt. Elk huis heeft zijn eigen energie. Lees meer
door Medium Manon
Loslaten... Loslaten betekent niet dat het me niet meer uitmaakt.


Het betekent dat ik het niet voor iemand anders kan doen.


Loslaten Lees meer
door Medium Mel
SMS Reading Lieverds,
Als jullie mij niet kunnen bereiken, of je kan zelf even niet bellen, kunnen jullie ook altijd een reading via de SMS Lees meer
door Medium Frank
vakantie Beste mensen,
Ik ben de komende week, van 22 tot 29 juli, weinig online omdat ik er lekker op uittrek. Dit betekent niet dat ik er helemaal Lees meer
door Medium Margriet
uit elkaar , bij elkaar Voorbij de hoop, ligt het meer van verdriet.
Weerspiegelende emoties, de roep "Vergeet mij niet"
Eens waren we samen, en Lees meer
door Medium Johan
Psychic Art - Kunst wat is dat? Hallo allemaal,

Zoals velen mensen al ondervonden hebben kunnen mediums buiten-zintuigelijke waarnemingen Lees meer
door Medium Mauke
Krijg ik een nieuwe relatie? Vaak bellen mensen naar mij met deze vraag in de hoop dat ik een,twee, drie hier antwoord op geef. Tijdens het schudden Lees meer
door Medium Annemarie
het innerlijk kind lieve mensen,de laatste tijd kom ik meer en meer mensen tegen op de lijn,waarvan het innerlijk kind nog niet is geheeld..hierdoor Lees meer
Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Weekhoroscoop

Tweeling


Liefde en relatie
Aan het begin van de week vind je het fijn om lekker thuis te zijn of af te spreken met mensen waar je je vertrouwd bij voelt. Je voelt veel energie op maandag, maar ervaart tegelijkertijd ook veel emoties. Je weet niet altijd heel erg goed hoe je met andere mensen om moet gaan Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie
Je hebt maandag een drukke dag, waardoor je niet altijd evenveel tijd voor vrienden, familie en de liefde hebt. De dagen daarna zal je tot aan de donderdag juist veel kracht ontlenen aan Mercurius, die in de Maagd reist. Je hebt een warme uitstraling en mensen vinden met name je Lees meer


Waterman 


Liefde en relatie
Aan het begin van de week zal Mercurius nog door de Maagd reizen. Je hebt de neiging om op alle slakken zout te leggen en dit kan wel eens voor flinke irritatie zorgen. Je hebt namelijk de neiging om erg pragmatisch te zijn en bekijkt dan minder je eigen aandeel. Kijk Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
Je start de week op een gevoelige manier, waarbij je liefdesleven erg belangrijk is. In een relatie wil je je gevoel graag uit kunnen spreken en dit zal over het algemeen goed ontvangen worden. Ben je single, dan wordt er aangeraden iets te doen, wat je normaal niet snel zou doen. Lees meer


Schorpioen 


Liefde en relatie
Door de energie van de Zon en Mercurius in de Maagd, zit je lekker in je vel en neemt je vertrouwen toe. Het is een prima periode om veel met mensen om te gaan. Hierdoor kun je aan het begin van deze week zowel romantisch als sociaal groeien. Dit kan te maken hebben met Lees meer


Ram


Liefde en relaties
Mercurius reist nog door de Maagd, waardoor je precies weet wat je moet doen om het mensen naar de zin te maken. Mensen zullen het gevoel hebben dat je er voor ze bent en je veel positiviteit teruggeven. In een relatie kun je echter wel minder tijd aan de ander besteden, waardoor je Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Er kunnen opvallende energieën naar je toekomen. Ten eerste zal de Zon krachtige energie met Jupiter delen, die gericht is op je sector van de ware liefde. Ten tweede zullen Mercurius en Saturnus een perfecte samenspan in je relatiesector aangaan. Al deze energieën zorgen Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
Doordat de Zon en Mercurius veel energie bieden, ben je het eerste deel van de week meer bezig met liefde en vriendschap dan met je carrière. Je wilt genieten en leuke dingen doen. In een relatie kun je je partner dan ook geregeld uitnodigen om iets leuks te doen en daar Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Doordat Mercurius door de Maagd reist, heb je aan het begin van de week behoefte om je leven op orde te brengen. Hierdoor heb je veel tijd voor jezelf nodig, waardoor je de neiging hebt om bij je partner weg te blijven. Ben je single dan heb je minder behoefte om de liefde op Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
Heb je een relatie dan kan je partner verlangen om meer activiteiten te plannen. Deze zal dit geregeld kenbaar maken en je reactie is afhankelijk van dat wat de ander wil. Zijn het dingen die jou absoluut niet bekoren, dan kun je erg afwijzend reageren en niet Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
Door de energie van Mercurius begin je de week wat sloom, waarbij je niet altijd zin hebt veel te doen. Je doet er misschien goed aan wat langer in je bed te blijven. Vanaf dinsdag zal dit alweer veranderen en kun je mensen in je naaste omgeving veel meer plezieren met je warmte, Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
Mercurius in de Maagd zorgt ervoor dat je selectief bent met wie je omgaat. Je kiest voor mensen waar je van weet dat je ze kunt vertrouwen. Dit kan wel eens moeilijk zijn, omdat je een bepaalde uitstraling hebt die mensen aantrekt en daar zitten ook mensen bij die niet altijd Lees meer


Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Liefde, sociale contacten en carrière


In een relatie kun je veel ruimte en vrijheid ervaren in relaties met vrienden, familie en andere mensen, maar ook in relatie met je partner. Je moet er voor oppassen dat je je drang naar vrijheid niet teveel overdrijft, omdat je je partner anders wanhopig kunt maken als je Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


De retrograde bewegende Venus kan je op liefdesgebied wel eens minder vrolijk maken. Je hebt het gevoel alsof er geen liefde in je leven is. Sterker nog, je kunt je irriteren aan mensen in je omgeving. Ze maken je gestrest en je kunt het dus flink op je zenuwen krijgen. In Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


In saldo zal je de komende maand niet veel tijd aan de liefde besteden, maar als je dit doet, dan is het wel van hoog niveau. Je werkt veel en hebt minder tijd voor een relatie, familie of vrienden of voor het vinden van een relatie. Je doet er verstandig aan dit goed te Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


Je bent in deze maand meer gericht op de aandacht voor dierbaren dan op de doelen die je voor ogen hebt. De beste dagen voor het bieden van liefde zullen aan het begin en aan het eind van de maand zijn. Over het algemeen ben je erg emotioneel van aard, waardoor je veel Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


Met Mercurius, Jupiter en de Zon in jouw sector van de liefde kun je de komende maand veel liefde en passie ervaren. Je wilt gevoelens delen en geniet ervan aandacht te krijgen, maar ook om aandacht te geven. Ben je single, dan zal je op zoek zijn naar een nieuwe partner en Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


Je bent empathisch en sensitief, maar omdat je ook onzeker bent, zal je moeite hebben met gevoelens om te gaan. Je hebt de neiging in de verdediging te schieten als mensen een mening hebben. Misschien doe je er goed aan je niet teveel op jezelf te richten en niet te denken Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


Je hebt de neiging om je gevoelens wat voor jezelf te houden. Je hebt gewoon het gevoel dat het nu niet het juiste moment voor de liefde en andere gevoelens is. Ben je single dan zal je wel eens verliefd kunnen zijn, maar zal je waarschijnlijk geen enkele keer het gevoel Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


Je geeft de komende maand goede energie aan relaties, doordat Mercurius, de Zon en Jupiter in jouw sector van relaties binnenkomen. Hierdoor kun je een krachtige energie bieden, waardoor jij en je partner over het algemeen goed met elkaar omgaan. Er is zelfs kans dat er een Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


De komende maand heb je veel aandacht voor contact met anderen, omdat de Zon, Mercurius en Jupiter door je sector van intimiteiten reizen. Het is een prima periode om banden met vrienden, familie en collega’s te versterken of zelfs te verbeteren. Als je gebonden bent, Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


De eerste dagen en de laatste dagen van de maand zijn zeer goed te noemen. Je hebt veel liefde in je en wilt in een relatie veel liefde bieden. Ben je single, dan zal je andere mensen willen verleiden en daar lekker mee spelen. Daar tussen in, ben je wat met jezelf aan het Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

De retrograde Venus zal de 1ste week nog in je liefdessector verblijven. Zit je lekker in je vel dan zal dit veel mooie energieën geven, maar zit je minder lekker in je vel dan kunnen er storende energieën op je afkomen. In het 1ste deel van de maand heb je Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


Er kan de komende maand veel intimiteit op je afkomen, waarbij je soms erg fijne gevoelens krijgt, maar toch ook wel eens somber wordt. Dit zal je de eerste week nog niet zo voelen en kun je ervaren dat het eind van de eerste week zelfs een topperiode is. Ben je gebonden, dan Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag