Medium Ilse op 04-08-2020 om 09:18

Ben jij alleen?


In de vakantie periode ken ik dat gevoel van alleen zijn. Ken je dat gevoel ook? Ik zie velen op vakantie gaan en ik ook met mezelf. Ik heb het gezellig hoor maar ergens voel ik mij alleen.
Zo zonder liefdespartner voel ik me soms gewoon even alleen.

Althans zo kan zo’n gevoel van alleen zijn mij soms bekruipen.

Is het dan zo dat liefde delen met een liefdespartner voorwaarde is om je niet alleen te voelen? Ik geloof van niet. Toch hoor ik klanten vaak met hetzelfde gevoel achter de mooie stem die ik hoor aan de lijn.

Graag zijn we samen. Maar hoe doen we dat dan? Komt liefde op bestelling, geregeld vanuit het universum of moeten we er driftig naar op zoek gaan? Weet jij het antwoord?

Ik geloof dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden. Voor ieder persoon is dit heel verschillend. De een houdt wel van daten, de ander gelooft dat de persoon zowat aan de deur komt kloppen. Alles is goed.

Het leuke is namelijk dat waar jij in gelooft ook vaak de waarheid in schuilt. Anderzijds komen we lessen tegen in het leven waar we zogezegd mee moeten leren omgaan en van mogen leren. Soms blijkt de ene waar naar je verlangt op een ander tijdstip pas terug te keren in je leven. Is het een kwestie van tijd en geduld. Soms is de partner waarnaar jij verlangt niet de meest passende en zie je dat op dat moment zelf niet.

Het blijft een lastige vraag hoe dan en wanneer….

Ondertussen is het fijn als je het met jezelf zo aangenaam mogelijk maakt door een gezellige omgeving te creëren. Dingen doet waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt.
En weetje, je alleen voelen op z’n tijd dat mag ook hoor. Daar is helemaal niets mis mee. Het is alleen niet prettig om erin te blijven hangen. Dus kijk wie of wat je hieruit kan helpen om je weer verbonden en samen te voelen met jezelf en de ander om je heen.

Er zijn tegenwoordig voor allerlei interesses online en offline dingen te vinden om je mee te verbinden. Ik geloof dat het goed is om altijd in beweging te komen om hetgeen te bereiken waarnaar jij verlangt. Kijk dus eens om je heen wat jou leuk lijkt om te gaan doen naast je werk bijv. Gewoon voor afleiding en vreugde, nieuwe contacten te leggen en nieuwe mensen in je leven toe te laten. Mij helpt dit altijd heel goed waardoor ik een heel gevuld en gezellig leven heb.

Samen is leuker dan alleen. Daarom is het mooi om te weten dat we allemaal verbonden zijn met de liefdevolle bron of welke naam je er ook maar aan wilt geven. De wereld om ons heen is liefdevol en altijd gericht om ons te helpen. Je kan ze aanroepen, voor ze bidden en welke vorm ook gebruiken om hun aanwezigheid te voelen. Alleen ben je in principe nooit.

Dat wil niet zeggen dat we ons niet alleen kunnen voelen. Dat is wel vaak waar, dat we ons alleen voelen. Weet dan dat wij mediums van AstroAngels er voor je zijn en jou heel graag weer het liefdevolle gevoel van er zijn in verbinding met liefde en de ander willen doorgeven.

Je hoeft het niet alleen te doen. Soms duurt verlangen naar samen eeuwig en lijkt er geen beweging te zijn in liefde en liefdesrelaties. Toch zul je zien dat op een dag en die is er voor ieder van ons, de liefde zich ook aan jou openbaart.

Ik geloof dat mijn liefdespartner komt op het moment dat dit het meeste geschikte tijdstip is voor ons. Zo geloof ik ook dat de energie die ik nu heb een energie aantrekt die bij me past. Nu zou dat goed passen voor mijn gevoel, maar ik laat het universum haar steentje bijdragen en wacht gerust af en blijf ondertussen gezellige dingen ondernemen.

Een jaar terug had ik nog een andere energie en daarbij trok ik ook zo’n zelfde energie aan. Ik heb mezelf heel anders staan qua energie nu waardoor wij niet meer bij elkaar passen. Ik kijk nu uit naar een liefdespartner met een zelfde energie dat ik nu heb.

Welke energie heb jij? Is dat de energie die bij jou past of zie jij nog groei en verandering hierin komen? Past de liefdespartner die je leuk vindt bij jouw energie nu en ook hoe jij die voor ogen hebt? Wil je eens bij jezelf te raden gaan hoe het ervoor staat met jouw energie, kijk eens naar jezelf. Waar sta je, wat verlang je en komt dit met elkaar overeen?

Ik geloof dat wanneer je je verbonden voelt met jezelf, de ander en het universum, je jezelf toch soms alleen kan voelen. Maar dat gevoel dat mag er gewoon zijn.

Lieverd, vertrouw dat liefde deel van jou is en dat je liefdespartner er al is of in aantocht is!

Enne alleen is niet alleen, het is ALL EEN!

Liefs Ilse (Box 0046)