Medium Deara op 05-06-2020 om 08:15

Terug van weggeweest

Terug van weggeweest en leuk om terug te zijn. Mijn naam is Deara en ik ben heldervoelend en helderwetend. Per vrijdag 5 juni pak ik met plezier mijn werkzaamheden hier weer op. Vanaf mijn vroege jeugd heb ik ervaring met mijn gave op het gebied van heldervoelen en helderweten en ervaar bewust mijn gids. Daarnaast heb ik de studie social work gevolgd en ruime werkervaring met coaching.

Via de Tarot en Lenormand breng ik samen met jou in kaart wat ik de huidige spiegel van je innerlijk noem. Dit uit zich doordat je verduidelijking, bevestiging en/of advies krijgt over wat je van binnen zelf al (onbewust) weet. Dit werkt prettig op momenten dat je graag een situatie voor jezelf verder wilt verduidelijken waar je nu staat in een situatie. Ook kun je gerichte vragen aan mij stellen over waar je benieuwd naar bent.

Ik voorspel geen toekomst. Vragen die je aan me stelt worden beantwoord vanuit de voorgeschiedenis tot op heden en de huidige energie rondom de situatie. Je krijgt dus verhelderend zicht op hoe de situatie verder kan gaan verlopen vanuit het hier en nu. Van daaruit besluit jij in de vervolgkeuzes die je maakt de volgende stap met energetische uitwerking in het geheel.

Ik vertel altijd wat ik voor je krijg en wijk niet uit richting wat men misschien liever zou willen horen. Dat wil zeggen: dat wat beter klinkt. Authentiek (h)erkennen is steeds de goede weg, al kan het soms misschien bij de boodschap confronterend zijn. De basis van waaruit ik werk is licht en liefde.

Liefs Medium Deara, box 0105