Medium Ilse op 24-03-2020 om 14:09

Tijd


Tijd is een raar iets vind je ook niet?
Ik vind tijd onvoorspelbaar en soms onverwacht en soms heel ver weg.
Tijd is iets aards en lijkt vaak niet te vangen of te bespelen.

Zo nu ook in deze tijd waarin het virus zich verspreid in de wereld. Is het een kwestie van tijd? Of gebruiken we de tijd ook om zinvol te benutten?

Wat doe jij momenteel met je tijd?
Er zijn veel mensen in verschillende fases in deze virus tijd. Sommige kennen angst, denken in tekort bijvoorbeeld wat we zien in de supermarkten en drogisterijen.
Weer anderen zijn enorm geschrokken en betrokken door hun beroep of anders bij mensen die reeds ziek zijn of tot de risicogroep behoren. Weer anderen zitten nog in de ontkenningsfase en nemen wellicht de opgelegde regels niet zo serieus.

In welke fase je ook verkeert, er is ook rust en vertrouwen mogelijk in deze fase. Het virus zoveel mogelijk op afstand houden door goede maatregelen te treffen en te kijken wat er in de beperking mogelijk is. Zo zie je veel creatieve mensen opstaan en initiatieven nemen om de medemens kracht bij te zetten of zijn of haar manier. Er is veel mogelijk in de tijd en de beperking die er momenteel is.

Aan jezelf denken behoort hier ook bij…
Ik kan me ook zo voorstellen dat er in deze tijd met tegenslag te kampen hebt. Dat situaties vervelend zijn (geworden). Probeer dan eens te kijken naar je gedachten en die tot rust te brengen. Soms kunnen we ons namelijk helemaal gek maken met onze eigen gedachten.

Dromen, visualiseren, mediteren, schilderen, muziek maken en luisteren zijn voorbeelden die enorm kunnen helpen bij een rustige geest en een rustige en liefdevolle ziel.
Meestal werkt het goed om uit een stressvolle situatie, angst of emotie te komen. Er zijn tal van prachtige (Engelen) liedjes en verschillende meditaties te luisteren online.
Probeer eens een andere of juist een keer een meditatie en kijk wat het met je doet. Het werkt vaak heel helend en rustgevend.

Aan jezelf denken is ook goed voor jezelf zorgen. Eet voeding die gezond is en die bij je past. Beweeg waar mogelijk en schrijf eens een brief naar jezelf. Het maakt niet uit wat je schrijft, wel hoe je het schrijft. Namelijk met alleen maar positieve zinnen en woorden. Als jij liefde bent, wat zou je dan naar jezelf sturen in woorden? Je zal zien dat het je mooie en liefdevolle inzichten geeft.

Gods/ Universum tijd
Weet dat God/ Universum niet leeft in tijd maar alles op het juiste moment voor je laat ontstaan, verbetert, gerust stelt, troost, je hoort, naar je luistert en je zal helpen door moeilijke tijden heen. Op het juiste moment zullen ook jouw verlangens worden vervuld en dingen ontstaan die goed voor je zijn. Vertrouw daar maar op.

Wij kunnen de tijd niet bepalen, maar wel zo invullen als we willen binnen onze mogelijkheden.

Tijd om te bellen?
Heb je even tijd om te bellen? Bel me gerust dan kunnen we ook samen kijken naar je situatie en kan ik je de inzichten geven die je weer verder gerust kunnen stellen en vooruit zullen helpen.

Liefs Ilse
Box 0046