Chinese Jaarhoroscoop Aap

Chinese Jaarhoroscoop Aap

Chinese Jaarhoroscoop Aap

Geboorte jaar: 2016 2004 1992 1980 1968 1956 1944 1932 1920

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van de Aap in het jaar van de Yang-Water Tijger
4 februari 2022 tot 3 februari 2023

Zuidwestelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 en 2016 vallen onder dit teken. Valt je verjaardag vóór 4 februari, dan ben je een Geit. Je bent intelligent en zoekt naar van alles om te ontwikkelen en meer te bereiken. Je bent vrolijk, humoristisch en speels, maar effectief op elk gebied van carrière, liefde en sociale leven. Je bent iemand die weet waar die het over heeft en kan je talenten dit jaar over het algemeen benutten. Ondanks je speelse kant ben je erg intelligent in het zoeken naar oplossingen en vooral als je anderen kunt ondersteunen. Let wel op dat mensen, die jou niet kennen, dit niet altijd zien en soms kunnen denken dat je wat arrogant bent. In de zuidwestelijke sector verblijft dit jaar de #2 Ster van Ziekte en Fysieke Bedreigingen. Daardoor kan het toch wel eens gebeuren dat je erg moe bent en dan is je weerstand een stuk lager. Er wordt aangeraden om goed en gezond te eten. Ook doe je er verstandig aan meer dan gewoonlijk te slapen en vooral niet te weinig, omdat je daar dan veel last van kunt krijgen. Je immuunsysteem kan dan verzwakken en dit kan dan grote problemen geven, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Door de #2 Ster wordt ouderen en zwangere vrouwen aangeraden niet teveel in de zuidwestelijke sector te komen en er liever ook niet te slapen. Er wordt dan ook aangeraden een hangertje te dragen van de Wu Lou met Vreugdevolle Kraanvogel. Ook de Medicijnboeddha is een uitstekend amulet om van de ziekte-energie af te komen en geluk aan te gaan trekken. De kans dat je ziek wordt, is anders zeker wel sterk aanwezig en dit dien je te voorkomen.

Positief is dat de Aap zich kan verheugen op een uitstekend Elementair Gelukelement en daarnaast ook een dubbele energie van de Grote Bergster van Toekomstverwachting. Je hebt een zeer goede Levenskracht en ook je Geestelijke Essentie is uitstekend. Daardoor heb je veel vertrouwen en weet je weet goed wat je wilt en hoe je dit kunt bereiken. Deze gelukaspecten zorgen ervoor dat je op koers blijft om beloond te worden. Je innerlijke kracht helpt obstakels en andere problemen aan te kunnen. De Geestelijke Essentie zorgt dat je intuïtie sterk is en spirituele krachten er voor je kunnen zijn. Beiden kun je oproepen met de amuletten voor Levenskracht en Geestelijke Essentie. Je kunt de tijd nemen om dingen te onderzoeken als je even niet wat je moet doen. Het beste zal het dan ook zijn om er vol voor te gaan en duidelijke doelen te stellen, maar dan wel voor de lange termijn. Het is ook een prima jaar om je te richten op je talenten en vaardigheden en deze te gebruiken om succes te halen. Let op dat jouw Lung Ta, die voor hoger succes zorgt, een stuk zwakker is. Je moet hard werken om je eigen succes af te dwingen. Om dit te versterken, wordt aangeraden een Windpaard van Overwinning bij je te dragen. Ook een amulet van het Hemelse Paard met de Vlag van Succes kan jou ondersteunen om alsnog hoger succes te behalen. Het zal geen makkelijk jaar worden, omdat de Tai Sui en Tai Po tegenwerken en zorgen dat de Ziektester soms versterkt wordt met alle gevolgen van dien.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
De sector van de Aap staat direct tegenover de sector waar Tai Sui zich bevindt, het noordoosten. Daar zal je indirect dus mee te maken krijgen. Je moet hier alert op zijn. Jij hebt in je eigen zuidwestelijke sector te maken met de Sui Po, die direct tegenover de Groothertog Tai Sui staat. Het zal belangrijk zijn deze gunstig te stemmen, anders kan je er veel last van krijgen en kunnen er problemen zijn, die je moeilijk op kunt lossen. Het zal belangrijk zijn in de noordoostelijke sector van je huis of werk geen conflicten aan te gaan of te moeilijke taken uit te voeren. Verder is het belangrijk dat je niet langdurig met je gezicht naar het noordoosten gericht bent. Het zal belangrijk zijn het gehele jaar een Tai Sui amulet bij je te dragen. In je huis kan je een Tai Sui Plaquette of afbeelding van de Pi Yao hangen. Hang deze wel met gezicht naar het noordoosten. Sui Po zal in staat zijn de Jaarlijkse Ongelukssterren aan te trekken. Om de energie niet te sterk te maken, dien je hetzelfde te doen als bij de #3 en #5 Sterren. Vermijd teveel lawaai in het zuidwesten en ga er geen grote verbouwingen doen. Verstoor je eenmaal de Sui Po, dan kan dit grote problemen geven, die zelfs gezondheidsklachten kunnen geven. Met name ouderen kunnen veel last krijgen. Een positieve energie die jou dit jaar beïnvloedt, is de Ster van Grote Positieve Verwachtingen. Er is veel geluk en je krijgt kansen, maar wel als je er hard voor wilt werken en vastberaden bent dit geluk daadwerkelijk af te dwingen. Wees geduldig, omdat deze energie niet gelijk werkt, maar pas later tot succes zal leiden. De Aap kan wel impulsief zijn en zal dus vooral dit jaar moeten leren niet ontmoedigd te raken. Om energie op te roepen is een beeldje van de Rat op de Os gunstig, omdat die welvaart kan versterken, maar ook goede energie geeft om positieve mensen aan te trekken. Je doet er goed aan een hangertje te dragen met de Spiegel van de Ster. Ook kun je deze in het noorden van je huis plaatsen en vooral in de woonkamer, slaapkamer of werkplek. Kun je de Grote Gunstige Ster van Verwachtingen oproepen, dan heb je geluk in carrière en financiën. Je trekt de Ster aan door bescheiden en niet te hebberig te leven. Bescheidenheid siert de mens en dan word je een magneet voor positiviteit. Een beeldje van de Blauwe Os kan spiritualiteit verhogen en inzicht geven over kwade energie. Deze beschermt jou en geeft wilskracht en vastberadenheid om negatieve situaties om te zetten in gunstige aspecten voor je carrière.

Romantiek en sociale contacten
Als gevolg van het Jaar van de Tijger en energieën van de Bergsterren en #2 Ster kunnen er flink wat problemen zijn, omdat er wisselvalligheid heerst. Alleen als jij in staat bent je zowel mentaal als fysiek verantwoord te gedragen, kan je qua liefde en sociale contacten flink wat mogelijkheden krijgen om er een mooi jaar van te maken. Dat zal dus lastig worden, vooral in maanden dat er een andere negatieve Maandelijkse Ster bijkomt. Je kunt qua liefde passioneel en speels zijn, maar ook heel erg wispelturig en koeltjes. Liefde ga je het best aan met de Draak of Rat en ook vriendschappen met deze tekens kunnen erg goed verlopen. Je geheime vriend is de Slang, die altijd klaar voor je staat, maar niet echt iemand is om een vaste liefdesrelatie mee te hebben. De Tijger is degene waar je de meeste problemen mee krijgt en dat zal dan ook zorgen dat het voor de Aap een minder jaar is, omdat deze natuurlijk ook vanuit dit Jaar erg dominant zal zijn. Toch ben je speels en flexibel genoeg om eventuele tegenslagen aan te kunnen. Je vindt het fijn als het leven uitdagingen kent, omdat je dan uitgedaagd wordt. Wel kan de #2 Ster zich tegen je keren en daar moet je wel bevreesd voor zijn. Je zult er soms hard voor moeten werken en flink uitgerust moeten zijn om bepaalde conflicten, obstakels of andere problemen aan te kunnen. Wees creatief bij het aanpakken hiervan en bedenk steeds wat je kunt hieraan kunt doen om problemen te minimaliseren en zelfs af te wenden. Impulsief en ongeduldig gedrag kunnen de #2 Ster versterken en dan ervaar je veel stress en frustraties, die het erger maken.

Vooral in maanden met de #3 en #5 Ster kan dit nog lastiger zijn. Met je geestigheid en humor als voorname eigenschappen ben je dit jaar een charmeur. Je hebt een sterk gevoel voor komische situaties en zal anderen zeker kunnen vermaken. Pas wel op dat niet iedereen jouw gevoel voor humor kan begrijpen. In dat geval kunnen er mensen zijn, die jou veel minder sympathiek vinden en zich dan van je afkeren of je zelfs aan kunnen vallen met scherp geplaatste woorden. Omdat jouw sector dit jaar recht tegenover de Tai Sui staat, kan dit, zoals je eerder las, flinke problemen geven. Gelukkig komen er vanuit de Bergsterren goede energieën om te zorgen dat je de juiste dingen kunt doen om signalen op te vangen over wat jou te wachten staat. Vanuit de sectoren van de Geit en Haan komen ook goede Sterren. Je hebt hierdoor een sterk Elementair Geluk over je heen hangen, waardoor je zelfvertrouwen het hele jaar sterk kan blijven. Wat romantiek betreft, moet je misschien wat moeite doen, maar met jouw charme kan je heel wat bereiken. Je kunt liefdesgeluk en het sociale leven versterken met een stel Liuli Mandarijn Eenden in je slaapkamer. Daardoor zal je nog meer zelfvertrouwen ervaren en dit ook uitstralen. Singles kunnen het best een hangertje bij zich dragen van het Perzikbloesemdier de Haan of een beeldje van de Vos met Negen Staarten in de slaapkamer. Deze kan voor gebonden mensen ook heel erg nuttig zijn en zorgen dat er veel meer geluk in de relatie is. Een hanger met het Symbool van Dubbel Geluk is ook handig om onderweg beschermd te worden tegen bedreigingen voor de liefde.

Carrière en financiën
Er komen uitdagingen, waarbij je hard moet werken om te bereiken wat je wilt. Het is niet makkelijk en er kunnen moeilijk oplosbare blokkades en andere problemen zijn. Ondanks dit is er wel geluk in je carrière mogelijk. In het jaar van de Tijger zal je financieel veel bereiken en zijn er kansen voor mensen, die promotie of een geheel nieuwe baan willen. Verhuizen is een belangrijke factor, waarbij een nieuwe baan en andere woonplaats sterk verbonden zijn. Er wordt aangeraden extra geld opzij te leggen, omdat er onverwachte uitgaven kunnen zijn door reparaties of andere kosten. Wat betreft financieel geluk zullen de meeste Apen gunstige momenten meemaken en profiteren van kansen om meer inkomsten of winst te behalen. Zij zullen financieel zeer stabiel zijn, waarbij er ruimte is te ontwikkelen en risico’s te nemen om meer te verdienen en succes te behalen. Zelfs nu er een negatieve energie in je sector kan zitten, zullen deze Apen veel ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Wat ze ook doen, het zal in principe goed uitpakken. Alleen 42 en 66 jarigen zullen op moeten letten, omdat er flink wat risico’s kunnen liggen. Zit je in deze leeftijdscategorie ga dan niet teveel geld uitgeven en pas op met investeringen. Ook kunnen mensen bedrieglijk zijn of ongeluk aan je brengen. Wees alert en zorg dat je mensen de ruimte niet geeft jou teveel schade te berokkenen. Daarom kan je risicovolle investeringen, waarvan je gelijk al niet zeker bent, dit jaar beter niet doen. Beter richt jij je op het beschermen van wat je nu hebt en minder op het verkrijgen van meer geld en bezittingen. De 42 jarige zal dit jaar niet gelijk succes boeken, maar de handelingen die je nu pleegt, kunnen voor de toekomst veel goeds opleveren. Je kunt je geluk versterken met het Trio Tijgers met de God van Welvaart. Deze kunnen in principe voor alle Apen belangrijk zijn om bestaand bezit te beschermen en mogelijkheden aan te trekken om bezittingen, financiële middelen en andere positieve zaken te verkrijgen.

Ook een sleutelhanger met Dharani Schatkist kan zegeningen brengen. Deze Feng Shui accessoires kunnen je beschermen tegen negatieve invloeden van criminelen of mensen die jou veel geld kunnen kosten. Daarnaast zal je ook minder geneigd zijn om onverstandig te handelen. De 6-jarige is nog speels en niet altijd bereid om taakjes aan de tafel af te ronden. Het wil bewegen en op die manier ontdekken hoe de wereld in elkaar zit. Meestal zijn het kinderen, die zich het beste voelen in een schoolsysteem waar dit mogelijk is. De 18 jarige gaat een nieuwe levensfase in en zal zich soms onzeker voelen, omdat er een volwassen wereld om zich heen zal zijn. In dit geval ben je nog wel erg jong en vind je dit moeilijk. Er wordt aangeraden kansen aan te grijpen, die er op je pad komen. De 30 jarige kan geluk in de carrière hebben, maar moet voorzichtig blijven met wie die in zee gaat. Ben je iemand, die ambitieus is en veel kan bereiken of bereikt heeft, dan kan je beter verstandig blijven en in de gaten houden met wie je samenwerkt of waar je belangrijke dingen gaat doen. Er zijn dit jaar mensen, die het niet altijd goed met je voorhebben en daar moet je alert op zijn. De 54 jarige kan profiteren van de mogelijkheden die er op het levenspad komen. Je kunt vele kanten op en moet voorzichtig moeten bij het kiezen van de juiste. Wees niet te impulsief en vraag om ondersteuning als je het zelf niet weet. Om zakelijk te ontwikkelen doen Apen er verstandig aan een Liuli beeldje van het Hemelse Paard te dragen. Ook een hanger met Fantoomkwarts of een Tibetaanse Dzi zorgen voor heel wat geluk voor zowel mensen die voor een baas werken als voor iemand met een eigen bedrijf.

De gezondheid
Zoals we stelden, zullen de #2 Ster van Ziekte en Fysieke Bedreigingen, de Tai Sui en de Sui Po voor problemen zorgen. De Tai Sui zal vooral sterk zijn als er Maandelijkse Negatieve Sterren zijn of als de Aap onverantwoordelijk gedrag vertoont. Je Levenskracht en Geestelijke Essentie zijn gelukkig wel heel erg sterk. Dit betekent dat je vitaliteit en mentale kracht erg gunstig voor je kunnen zijn. Het is een jaar van tegenstelling, ongeluk en conflicten. De Aap is echter wel een flexibel en speels type. Daardoor zal je eventuele problemen vaak met een glimlach oplossen. De #2 Ster zorgt qua gezondheid voor negatieve energie, waarbij met name Apen uit 1980 en 1968 er het meest mee te maken krijgen. Niet alleen de weerstand kan zwakker zijn, maar ook qua mentale energie zal je minder sterk zijn. Je dient vooral op je voedingspatroon te letten. Hoe raar het klinkt, maar voel jij je minder en zijn er bepaalde symptomen, ga dan niet gelijk hulp vragen. In dit geval wordt er aangeraden om je voedingspatroon onder de loep te nemen. De Aap is kwetsbaar voor ziektes, maar over het algemeen zal je er redelijk doorheen komen, mits je schadelijke genotsproducten laat staan. De Aap uit 1944 kan stress ervaren als gevolg van versleten gewrichten en zware benen. Hoe moeilijk het ook zal zijn, maar je doet er goed aan juist te wandelen of in ieder geval meer te bewegen. De andere Apen zullen over het algemeen gezond zijn en een goed jaar meemaken. In het algemeen is het voor Apen belangrijk om hygiëne in de gaten te houden. Werk of woon je in een vieze omgeving, dan wordt aangeraden hier adequate stappen in te ondernemen. Let op voedselvergiftiging bij de bereiding van voedsel en houd je huis extra schoon als je huisdieren hebt. Een Messing Wu Lou met de Drie Onsterfelijken kan voor de gezondheid nuttig zijn. Deze zorgt niet alleen voor jouw gezondheid, maar ook voor mensen in jouw directe omgeving. Daarnaast brengt dit symbool succes, bekendheid en veel vermogen om geld te verdienen. Ook symbolen met een perzik zijn zeer goed, omdat deze staan voor kracht en vitaliteit.

Algemeen overzicht van de Vliegende Sterren voor alle tekens
De Vliegende Sterren nemen een nieuwe positie in binnen de 9 sectoren waar we rekening mee moeten houden en die ons sterk beïnvloeden. Elk teken heeft een sector waar de Jaarlijkse Ster in staat, die dus voor het hele jaar geldt. Elke maand is er een Maandelijkse Ster, die invloed heeft. Overigens zijn de Sterren geen fysieke, maar mentale krachten. Je kunt remedies of versterkers gebruiken, die je in de sectoren kunt plaatsen om geluk aan te roepen en ongeluk af te wenden. Het is belangrijk met een kompas windrichtingen in je huis te zoeken, zodat je de sectoren weet. Kijk naar de ingang van je huis en in welke sector deze staat. Verder dien je de belangrijkste kamers te situeren, zoals huiskamer, slaapkamer en kantoor, omdat je daar veel tijd doorbrengt. Ditzelfde geldt voor je andere plekken waar je veel bent. We bespreken eerst de negatieve en daarna de positieve sectoren.

Negatieve sectoren en Vliegende Sterren
In het centrum staat de Gele #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech, die ongunstig is voor gezondheid van mensen. Deze Ster vergroot de kans op ongeluk, ziekte, verwonding en andere negatieve zaken. De gevolgen kunnen ernstig zijn en vooral als belangrijke kamers in het centrum van je huis of werk staan. Dit gebied is een Aardse sector, waardoor ieder gebouw en persoon hiermee te maken heeft. Om negatieve energie af te wenden en positiviteit aan te roepen, kan je de Schaal met Hemelse Energie in de sector plaatsen. Deze zet negatieve energie in positieve om. Op de schaal plaats je de Lung Ta, die succes en overwinning brengt, het Drakenpaard dat geluk oproept, het Hemelse Hert dat gezondheid brengt en ziekte afwendt, Pi Yao die de Jaarlijkse God oproept, de Drakenschildpad die ondersteuning geeft en Hemelse Os, die kracht en doorzettingsvermogen geeft. Ook de Pagode met de Hart Sutra kan gunstig zijn. De schaal kan je ook in andere kamers plaatsen. Met name de Hond, Draak, Os en Geit dienen een hangertje te dragen om beschermd te worden. Je doet er goed aan dit jaar geen verbouwing in het centrum te doen en de sector zo rustig mogelijk te houden om deze Ster niet te irriteren. Plaats witte of grijze accessoires om boze krachten weg te houden of deel je huis anders in.

In het zuidwesten vliegt de Zwarte #2 Ster van Ziekte en fysieke bedreiging, in de sector van de Geit en Aap, die van alle anderen de grootste kans op ziektes hebben en extra op moeten passen. Beter dragen zij een Amulet van Welzijn. Ook moeders kunnen extra risico lopen. Omdat de #2 Ster in de zogenaamde Lo Shu positie staat, ondervinden andere tekens echter ook invloed als hun voordeur of slaapkamer in het zuidwesten staat. Plaats een stoel of bed ook nooit naar het zuidwesten toe, dan heb je meer kans op ziektes. Ook een kachel naar het zuidwesten geplaatst kan gevaar geven. Mensen die veel in deze sector zijn, doen er goed aan een Medicijnboeddha op het zuidwesten te zetten. Jij en je huisgenoten kunnen bij bepaalde van een ziekte ook beter een arts om advies vragen. Ouderen kunnen beter geregeld een gezondheidscheck doen en niet in de sector slapen. Om te zorgen dat de negatieve #2 Ster afgewend wordt, kan de Witte Wu Lou met Vrolijke Kraanvogel in het zuidwesten nuttig zijn. Gebruik je geen Feng Shui attributen, dan doe je er in ieder geval verstandig aan de zuidwestelijke sector opgeruimd en schoon te houden. Pas op met airconditioning en ventilatoren, die zich in het zuidwesten bevinden. Ze kunnen negatieve energie naar je toeblazen. Let op met belangrijke deuren of kamers die zich in het noordoosten bevinden, omdat de schadelijke Tai Sui er is. Plaats grijze of witte accessoires bij de deur van die kamers. Ook zal het belangrijk zijn vrijwillig iets voor mensen te doen of geld aan goede doelen te geven. Je roept dan geluk op voor jou en mensen in je directe omgeving.
In het westen staat dit hele jaar de Rode #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog, die negatieve energie brengt. De ster absorbeert geluk van andere sterren, wat verlies brengt. De Haan wordt geraakt, maar ook andere tekens ondervinden invloed als de voordeur, slaapkamer of woonkamer in het zuidwesten staan. Bekijk dan wat je kunt veranderen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Ook is het belangrijk op vermogen en bezittingen te letten. De Ster kan namelijk ook financieel gevaarlijke energie brengen, omdat je eerder beroofd kunt worden of op andere negatieve wijze je geld kwijt kunt raken. Je kunt Feng Shui attributen plaatsen, zoals een beeldje van de Blauwe Olifant en Neushoorn in je huis of kantoor. Heb je veel concurrenten of mensen die dicht bij jou de strijd aangaan, dan wordt aangeraden een beeldje van Kuan Kung met Lung Ta of Draak te plaatsen. Ze beschermen tegen mensen, die oneerlijk zijn en tegen concurrenten. Gebruik Kuan Kung met Tijger tegen onnodig geldverlies. Niet alleen op zakelijk en financieel gebied is er veel invloed, maar let ook op roddels, dronkenschap en andere negatieve invloeden. Let tevens op scherpe voorwerpen, omdat die voor verwondingen kunnen zorgen. Er zijn Feng Shui kuren om te beschermen, zoals Zwarte Kristallen Bollen in het westen die kwade geesten afwenden. Ook een amulet met de mantra ‘Om Bhrum Svaha’ kan onheil afwenden.
In het oosten zal de Blauwe #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen veel invloed hebben op het Konijn en mensen in zijn omgeving. Ook als je slaapkamers of voordeuren op het oosten staan, kan je er last van hebben. Als de energie niet afgewend wordt of als je onvoorzichtig bent, kan je met grote ruzies en zelfs rechtszaken te maken krijgen. Deze kan je voorkomen door je gewoon aan de wet te houden en voorzichtig te zijn met contracten en beslissingen. Ook kan je met diefstal of beroving te maken krijgen, die je kunt voorkomen door voorzichtig te zijn bij plekken die gevaar oplopen. Om intens negatieve energie te ontlopen, wordt aangeraden een Magische Kosmische Appel in het oosten te plaatsen. Laat in deze richting geen harde geluiden horen van muziek, tv’s en muziekinstrumenten. Je kunt er veel aan doen om de #3 Ster af te wenden door onder andere banken, stoelen en eettafels niet in de oostelijke sector te plaatsen of er naar toe te richten. Dit jaar kan je beter geen grote verbouwingen in het oosten doen. Beter vermijd je groene of blauwe kleuren en plaats je er geen groene planten. Rode of paarse kleuren zijn wel weer aan te raden. Plaats je deze bijvoorbeeld bij de voordeur, dan heb je minder kans op conflicten met gasten die jouw huis bezoeken.

Positieve sectoren en Vliegende Sterren
In het noordoosten staat de Witte #8 Ster van Welvaart en Rijkdom in de sector van de Tijger en Os en mensen die er hun voordeur of belangrijke kamers hebben. Verblijf geregeld in deze sector om energie op te nemen. Om positieve krachten nog meer op te roepen wordt aangeraden een amulet of beeld van de Goden Zhang Dao Ling (wijsheid), Kuan Kung (rijkdom) en Tsai Shen Yeh (bescherming tegen armoede) zittend op Tijgers in de sector te plaatsen of als hangertje te dragen. Dit trio trekt geluk en voorspoedsenergie aan. Om financieel meer positiviteit aan te trekken is een amulet van de Boom van Welvaart gunstig. De #8 Ster helpt bij ontwikkeling en door intellectueel krachtig te zijn, waardoor promotie of opzetten van een nieuw bedrijf makkelijker gaan. Er wordt aangeraden stoelen, bedden en kachels in het noordoosten te zetten. Staan je voordeur, slaapkamer of kantoor in deze sector dan roep je positieve energie op met rode of paarse kleuren, zoals tapijt, kleden of andere accessoires. Blijf alert op Tai Sui, die ook in deze sector staat en voor financieel verlies kan zorgen. Let vooral op negatieve Maandelijkse Sterren. Dan kan de Tai Sui nog negatiever zijn. Let op verraad van mensen, zelfs bij mensen die je vertrouwt. Zelfs goede relaties kunnen onder druk staan. Ook gezondheidsproblemen zijn mogelijk, maar meer als je onverantwoordelijk in het leven staat. Een symbool van Tai Sui met Pi Yao in deze sector of een amulet ervan kan gunstig zijn. Naast de Tijger en Os, dienen Slang, Aap en Varken op te passen, evenals mensen die de voordeur, slaapkamer of woonkamer hier hebben. Irriteer de Tai Sui niet met harde geluiden of intens fel licht. Mensen die hun werkplek in het noordoosten hebben en mensen die slapen met hun gezicht naar deze sector kunnen flinke problemen krijgen. Stem de Tai Sui gunstig door te zorgen dat je fysiek in orde bent en geregeld sport of in beweging bent.
In het noordwesten staat dit jaar de Witte #6 Ster van Hemels Geluk, in de sector van Hond en Varken en iedereen die met de sector te maken heeft. Je kunt de energie aantrekken door beeldjes of amuletten van de Jadekeizer te plaatsen. Deze kracht is gunstig voor oudere mannen die in deze sector verblijven en je kunt de energie dan versterken met amulet van de Magische Gouden Draak. De Draak kan in dit jaar van de Tijger rijkdom en bezittingen verbeteren. Het is gunstig naast dit symbool ook een amulet of beeldje van de Tijger te plaatsen. Deze sector zal voor iedereen welvaartsgeluk brengen. Daardoor is het verstandig geregeld in de sector te verblijven. Het is een prima jaar voor mensen, die promotie zoeken of een eigen bedrijf willen opstarten. Het zal belangrijk zijn om het noordwesten van je huis of kantoor ordelijk en schoon te houden, omdat het geluk anders sterk af zal nemen. We moeten er hierbij rekening mee houden dat vooral technologie, onroerend goed, het gebied van fossiele brandstoffen, de landbouw en industrie positief of negatief beroerd worden, afhankelijk van verantwoordelijkheid die je laat zien. Stoelen of bedden kunnen beter niet in deze richting staan, omdat er fouten en andere kleine problemen ontstaan. Rode accessoires en vuurelementen kunnen negativiteit oproepen. Om de energie van de #6 Ster op te roepen, is het verstandig om de Feng Shui Schatkist van de Welvaart te plaatsen.
De #1 Ster van Overwinning en Geluk staat in het noorden in de sector van de Rat en nieuwe kansen brengen voor een ieder die ermee te maken heeft. Staat je voordeur of één van de belangrijke kamers in de sector dan lacht het geluk je toe. Deze Ster zal geactiveerd moeten worden in zowel huizen als werkplekken. Je kunt dit doen door je huis en werkplek schoon en ordelijk te houden. Ook kan je een amulet van de amulet van de Overwinningsvlag plaatsen. Ook een Lung Ta, Hemelpaard of Ru Yi zorgen voor veel geluk in je carrière, waarbij er mogelijkheden zijn voor promotie of opzetten van een eigen bedrijf. Mensen die in de verkoop werken en met mensen samenwerken, kunnen profiteren van de sector. Als je de welvaart wilt verbeteren is deze sector gunstig om ze hier te doen. Je kunt dan meer prestaties behalen en verbetering zien in de harmonie in intermenselijke relaties. Niet alleen qua carrière, maar ook romantiek kan je gebruik maken van deze krachtige Ster. Er zijn mogelijkheden om een nieuwe persoon in je leven te krijgen of bestaande relaties te versterken. Je kunt dit al doen door een foto van deze persoon bij je te dragen of genoemde amuletten te gebruiken om geluk in de liefde aan te trekken. Let op dat de #1 Ster soms irritaties kan brengen als jij onverantwoordelijk gedrag vertoont. Ga niet vreemd en wees respectvol naar anderen, omdat dit de #1 Ster gunstig stemt. Een waarschuwing is er voor de oudste dochter en jonge moeders, omdat ze minder goede energie krijgen van de San Sha in deze sector. Wees alert in maanden dat er een negatieve Ster bijkomt.
Het zuidoosten heeft de Groene #4 Ster van Romantiek en Onderwijs, in de sector van Draak en Slang, de oudste dochter en iedereen die met de sector te maken heeft. Deze Ster staat bekend als brenger van wijsheid en nieuwe ideeën. Het is creatieve energie voor mensen die veel in deze sector zijn. Om de #4 Ster positief te stemmen wordt aangeraden een Manjushri Stupa in deze sector te plaatsen. De Ster kan ook gunstig werken voor studerende mensen en om kennis op te nemen. Om nog meer energie op te roepen, wordt aangeraden een Drakenkarper te plaatsen. Er is veel geluk in de liefde, waardoor je er goed aandoet er geregeld samen met een partner te zijn. Singles kunnen liefde versterken door hun bed in deze richting te plaatsen. Ook een Kurukulle is gunstig, net als een beeld van het Perzikbloesemdier van jouw teken. Plaats veel houtaccessoires in het zuidoosten, zoals een houten beeldje of amulet van de symbolen van de vijf elementen. Deze geeft unieke voordelige energie voor mensen om beter te leren, bij culturele aspecten, verbeteren van status en verhogen van de kans om carrière te verbeteren. Om efficiënter te werken met studie of werk wordt aangeraden het bureau in het zuidoosten te zetten of in ieder geval in de richting. Verder verblijd je de #4 Ster met groene planten in het zuidoosten of een Wenchang Pagode op tafel. Plaats geen rode of gele voorwerpen en doe er geen verbouwingen.
In het zuiden komt de Paarse #9 Ster van Gunstige Toekomstverwachting, de sector van het Paard, de vrouw van middelbare leeftijd, de 2de dochter en vrouwen tussen 16 en 30. Ook voor mensen die de voordeur of belangrijke kamers in de sector hebben. De Ster brengt gelukzalige gebeurtenissen, zoals promotie, een nieuw bedrijf, een huwelijk of zelfs geluk van een nieuw kindje. In principe zal je dus geluk hebben bij alles wat je doet en wilt doen. De Ster activeert ook rijkdom. Je kunt deze oproepen met vibraties van een beeld van de Phoenix. Ook een Lung Ta in deze sector kan de Ster zeer positief stemmen. Let dit jaar vooral op dat er veel Yin-energie is en ook de San Sha negatieve invloed kan brengen. Let op dat de #9 Ster een versterkende werking heeft, dus ook op energieën die minder goed zijn. Je kunt het zuiden beschermen met het amulet van Yang Energieversterker of een beeldje van de Drie Hemelse Bewakers. Over het algemeen is de #9 Ster een geluksbrenger, maar in maanden met negatieve Maandelijkse Ster moet je opletten. Naast Feng Shui accessoires kan je de Ster ook gunstig stemmen door je huis en vooral de zuidelijke sector schoon te houden. Ook doe je er goed aan om te zorgen voor voldoende licht en zachte geluiden. Verder zal een beeld van de Eenhoorn in de zuidelijke sector zeer gunstig zijn, waardoor je extra veel kans hebt op verblijden van je leven. Er wordt aangeraden het vuurelement te versterken met rode accessoires, een open haard of kaarsen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)