Chinese Jaarhoroscoop Slang

Chinese Jaarhoroscoop Slang

Chinese Jaarhoroscoop Slang

Geboorte jaar: 2013 2001 1989 1977 1965 1953 1941 1929 1917

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van de Slang in het jaar van de Yang-Water Tijger
4 februari 2022 tot 3 februari 2023

Zuidoostelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 en 2013 vallen onder dit teken. Ben je vóór 4 februari jarig, dan ben je een Draak. Slangen zijn intelligent, spiritueel, mysterieus, romantisch en hebben sterke normen en waarden. Je kunt beschaafd en relaxt met spanning omgaan en zal conflicten meestal wel kunnen mijden. Toch ben je geen doetje en kun je van je afbijten. Je hebt er een hekel aan als mensen jou expres tegenwerken of kwetsen. Door je relatief hoge mate van intellect kun je je talenten en vaardigheden goed gebruiken. Je kunt het meeste geluk krijgen vanaf de Haan, Os en Aap. Voor het Varken moet je opletten, omdat contact met dit teken ongeluk zou kunnen brengen. De Zuidoostelijke sector zal in het jaar van de Tijger een groot voordeel hebben met de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Je kunt dan in carrière of onderwijs gunstige energie krijgen, waardoor je in staat bent veel ideeën te krijgen en te zorgen dat je kennis niet alleen bij jou blijft, maar ook aan anderen gegeven kan worden. Je kunt deze energie echter ook gebruiken om voor de romantiek met spannende gedachten te komen, waardoor het met jou nooit saai in de liefde kan zijn. Je kunt dit jaar veel waardering en respect van anderen krijgen. Je moet energie van de #4 Ster wel verdienen, omdat deze geactiveerd dient te worden. Lukt dit, dan zal je veel vrienden en andere sociale contacten om je heen hebben of verzamelen. Het wordt een jaar om een gewenste studie te bemachtigen of een goede baan te krijgen. Ook zullen mensen en organisaties jou graag aannemen om hen te vertegenwoordigen of in een bestuur plaats te nemen. Om de energie van de #4 te activeren, wordt aangeraden om hier een Manjushri Stupa van de Wijsheid bij te gebruiken. Ook een Gouden Wen Chang Pagode is een zeer goed amulet om de #4 Ster tevreden te stellen. Studeer je, dan is een amulet van de Drakenkarper aan te raden, omdat deze zorgt dat jij je beter kunt concentreren en intellectueel meer kennis opneemt.

Genoemde amuletten kunnen ook prima gebruikt worden voor mensen met een eigen bedrijf. Heb je deze Ster eenmaal geactiveerd dan kan je niet alleen zakelijk, maar ook in de romantiek veel succes behalen. Deze zogenoemde Perzikbloesemster brengt vele zegens in een bestaande relatie en kracht om een nieuwe relatie op te starten. Het is dan ook een prima jaar voor zowel gebonden mensen als singles. Mensen die de amuletten niet gebruiken, kunnen deze Ster ook tevreden houden door liefdevol en sympathiek naar andere mensen te zijn. Ben jij enthousiast en warm in je doen en laten, dan kan het geluk je ook zeker gunstig stemmen. Het Elementaire Geluk zal dit jaar zeker goed zijn, waardoor ook je Lung ta goed is en je succes kunt behalen. Levenskracht en Geestelijke Essentie staan op hoog niveau. Daardoor kan je makkelijk buiten je comfortzone treden en nieuwe dingen uitproberen. Je bent dan in staat prima te functioneren. Er kunnen zelfs zulke grote veranderingen optreden dat je carrière compleet kan veranderen. Het zal je niet altijd makkelijk afgaan, waardoor je hard zal moeten blijven werken. Je kunt gunstige krachten oproepen, maar alleen als je ambitieus en verantwoordelijk bezig bent. Alleen jijzelf kan bepalen of je gebruik maakt van de geboden energieën. Dit jaar kan je namelijk beïnvloed worden door de Tai Sui, waardoor je steeds alert zal moeten zijn dat je deze ook tevreden houdt. Om gunstige energie op te roepen en de Bergsterren tevreden te houden, wordt aangeraden een Lung Ta te plaatsen, omdat deze zorgt voor extra geluk en ongeluk omzet in goede prestaties.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
De Levenskracht en Spirituele Essentie zijn grote geluksfactoren, omdat ze energie geven om doelen te bereiken. Je kunt doen wat je wilt, zolang je verantwoord en vasthoudend bezig kunt zijn je doelen te bereiken. Het wordt een fantastisch jaar, maar moet wel geduldig blijven, omdat niet alles zomaar vanzelf zal gaan. Durf jezelf onder druk te zetten en verwacht veel van jezelf dan kan je het meest bereiken. De Bergster van de Hemelse Zegel trekt goede energie aan, waardoor je geluk op je af kunt roepen. Daarbij zal , naast de #4 Ster, de Hemelse #6 Ster geregeld energie aan de Slang geven. Je doet er dan ook goed aan de energie van deze Bergster aan te trekken, omdat je dan nieuwe mogelijkheden krijgt en je eventuele negatieve energie af kunt wenden. Deze Ster is in staat als een soort richtlijn in je leven te staan en jou de juiste richting te wijzen. Het zal belangrijk zijn naar intuïtie te luisteren, omdat deze Ster dat prettig vindt. Omdat de Negenkoppige Draak de Ster aantrekt, wordt aan aangeraden om hier een Messing Zegel van te dragen. Je kunt deze ook op je bureau neerleggen, zodat je er geregeld naar kunt kijken. Ook kan je een sleutelhanger dragen met de Hemelse Jadekeizer. De amuletten kunnen ook als hangertje gebruikt worden. Je kunt dan ook meer respect van belangrijke mensen krijgen. Er staan namelijk vier tekens op, die de zegening vanuit de hemel symboliseren. Daardoor zal je veel kracht uitstralen en meer kans hebben op steun van een superieur, investeerder, zakenpartner en andere belangrijke mensen. Er kunnen deuren voor je opengaan, wat kan betekenen dat je qua carrière veel kunt bereiken. De Hemelse Zegel kan jou ook ondersteunen als je met bureaucratie te maken hebt of als er mensen zijn die hun macht te negatief op jou uitoefenen. Het best kun je het Hemelse Zegel bij je dragen, omdat de intense vibraties jouw beschermen en zegenen.

Een andere krachtige Feng Sui beschermer kan een plaquette van Qui Ren zijn, deze kan de Bergster van het Hemelse Zegel ook oproepen, maar dus ook de kracht van deze Hemelse Heer, die dan ook op zijn beurt weer de Hemelse #6 Ster aantrekt. Plaats deze in jouw sector of in het noordwesten van je huis. Het tonen van de Qui Ren zal helpen succes aan te trekken. Dit jaar zal ook de Kleine Bergster van Positieve Toekomstverwachtingen in jouw sector staan. Dat is zeker prima nieuws voor de Slang. Bescheidenheid siert de mens en de Ster zorgt dat je een magneet voor positiviteit kan worden Je kunt deze oproepen door het kleine te eren en flexibel in het leven te staan. Overigens is een beeldje van de Draak geschikt, omdat deze spiritualiteit verhoogt en beschermt tegen kwade energieën. Je wilskracht en vastberadenheid worden vergroot om negatieve situaties om te zetten in groot potentieel. Je kunt veel bereiken in het bedrijfsleven en carrière. Plaats een beeldje van de Drie Goddelijke Beschermers in het noordelijke deel van je huis om de Ster van de Drie Doden af te wensen. Je kunt hier soms wel eens last van hebben en dan kan je op verschillen gebieden negatief beïnvloed worden. Ten eerste kan je financieel wat ongemakken ervaren. Ten tweede kunnen er storingen ontstaan tussen jou en sociale contacten en geliefden. Tenslotte kan zelfs je gehele reputatie onder druk komen te staan. De Tai Sui kan je afwenden door een Liuli Gevleugelde Pi Yao in de noordoostelijke sector te plaatsen. Je kunt deze ook onderweg bij je dragen om dan ook sterk beschermd te worden.

Romantiek en sociale contacten
Het kan een prima jaar voor de Slang worden, waarbij er geregeld sociale contacten zijn, die aandacht aan je geven. Je bent iemand die graag alleen is en zal het niet erg vinden om dingen op eigen houtje te doen, maar je bent dit jaar toch wel geregeld op anderen gericht. Je maakt redelijk makkelijk contact met anderen en als gevolg van de #4 Ster ben je sympathiek en empathisch en kan je mensen erg goed begrijpen. Je zoekt wel vooral naar mensen die in dezelfde dingen geïnteresseerd zijn, omdat jij het nu eenmaal erg fijn vindt om over bepaalde onderwerpen te spreken. Meestal zijn dit toch wel diepgaande onderwerpen. Het wordt dan ook zelfs aangeraden geregeld met gelijkgestemde mensen te zijn, omdat het leven dan een stuk leuker kan worden en er mooie activiteiten kunnen ontstaan. Qua romantiek zal je zeer romantisch en liefdevol zijn, als je een partner hebt, waar je dit ook echt bij voelt. Heb je een mindere relatie, dan kan het wel een lastig jaar zijn, omdat je dan op zoek bent naar de ware liefde. Er kan dan zelfs een breuk ontstaan. Singles zullen niet lang hoeven te wachten op nieuwe liefde, maar of het de ware is, valt maar te bezien. Je vindt het echter ook wel fijn als het puur om erotiek en avontuur gaat. Om liefdesenergie te versterken, wordt aangeraden om een Stel Kleurrijke Liuli of Rozenkwarts Mandarijn Eenden in je slaapkamer te plaatsen. Dit kan een huidige relatie wel een zeer goede boost geven en voor singles romantiek brengen. Singles doen er ook goed aan om een Perzikbloesempaard in het zuiden te plaatsen. Ook een Tibetaanse Dzi hanger kan je aantrekking op anderen versterken.

Ben je gebonden, dan is een sleutelhanger met het symbool van Dubbel Geluk aan te raden. Deze kan namelijk het geluk tussen jou en je partner versterken. Een amulet van de Pagode met Hart Sutra is een sterke beschermer om mensen die het minder goed met jou voorhebben af te houden. Over het algemeen is het wel een jaar van vriendschap tussen jou en andere mensen. Deze contacten hebben zelfs meer kans dan een liefdesrelatie. Vooral mannen zullen het moeilijk vinden om de ideale partner in het leven te vinden. Vrouwen zullen moeite hebben als ze geen hechte vriendschap met hun partner ervaren. Sociaal gezien kunnen mensen jou dit jaar makkelijker kwetsen en niet eens omdat ze het verkeerd met je voorhebben. Jij bent dit jaar namelijk zeer emotioneel en dan ook wel erg kwetsbaar. Je hebt dan snel het gevoel dat mensen iets zeggen om jou te kwetsen, terwijl dit dan helemaal niet zo hoeft te zijn. Tracht hier verstandig in te blijven en blijf bedenken dat jijzelf kwetsbaar bent. Let dit jaar ook sterk op vrienden, die zich verwaarloosd kunnen voelen als jij teveel tijd aan je liefdespartner besteedt of als je verliefd bent. Over het algemeen zal je een goed contact hebben met familie, je gezin en andere sociale contacten. Je kunt ze wel eens nodig hebben bij kwesties waar je mee rondloopt. Let verder op dat je mensen, die je heel aardig vindt, niet teveel aandacht geeft, omdat zij dit dan als druk ervaren. Zijn er ruzies of conflicten, dan doe je er goed aan om deze zo snel mogelijk op te lossen. In het jaar van de intense Tijger kan je maar beter geen ruzie maken, omdat dit uit de hand kan lopen.

Carrière en financiën
De energie zal dit jaar op romantiek gericht zijn. Dat hoeft helemaal geen ramp te zijn, omdat je sterk en ambitieus genoeg bent om zakelijk te bereiken wat je wilt. Dit geldt vooral voor mensen die voor een werkgever werken. Heb je een eigen bedrijf of wil je die starten, dan kan je over het algemeen wel tijd vrijmaken te ontplooien. Het zal tijd en energie kosten, maar je bent krachtig genoeg om talenten in te zetten en uitdagingen aan te pakken. Werk je voor een baas en krijg je een kans op promotie om hoger op te komen, dan is het verstandig goed na te denken voor je er op ingaat. De Jaarlijkse energie kan jou ondersteunen, maar om echt een grote stap te doen, zal je heel erg hard moeten werken. Het is wel anders als je iemand in je omgeving hebt, die jou hierin begeleidt. In dat geval hoef je er veel minder voor te doen en kan je dit met gerust hart doen. In principe hoef jij je over geld dit jaar geen zorgen te maken, tenzij je het moeilijk had. Dan kan dit zich blijven voortzetten. Om hier uit te komen, zal je bereid moeten zijn meer uren te maken. Kom je er helemaal niet meer uit, dan wordt aangeraden familie om hulp te vragen. Daar zijn gunstige energieën voor. Andere Slangen zullen zich verder geen zorgen hoeven te maken. Het zal een stabiel jaar zijn, waarin er niet veel op financieel gebied zal gebeuren, maar daardoor heb je rust. Er is wel een leeftijdsfactor. De 9 jarige hoeft zich natuurlijk geen zorgen te maken over geldzaken. Op school is het een vasthoudend persoon, dat altijd streeft naar de beste resultaten en, naast school, vele interesses heeft. Het zal veel bewondering krijgen en dus ook veel aandacht. Om dit in de juiste banen te leiden, wordt aangeraden een Negen Niveaus Pagode van Onderwijs op het bureau te zetten. De 33, 57 en 69 jarige zullen profiteren van een gunstig financieel aspect, waardoor hun geld veilig zal zijn en er mogelijkheden komen om financiën te verbeteren. Zij zullen vooral moeten investeren, maar dan wel in iets waar zij al eerder mee bezig waren of waar zij goede recensies van betrouwbare bron hebben. Toch doen ook deze Slangen er goed aan om er niet al teveel mee bezig te zijn en vooral gericht te zijn op het beschermen en behouden van bezittingen.

De 33 jarige zal het meeste last hebben van de perikelen met corona. Je zult in dit geval bezig zijn om je positie terug te vinden, wat jou meestal goed af zal gaan. De 57 jarige kan zich ontplooien en zal bereiken wat deze wil en wat binnen de mogelijkheden ligt. Mensen die het idee hebben om een eigen zaak te beginnen, kunnen hier alle zegeningen bij krijgen. De 21 en 81 jarige zullen een flauw, maar wel stabiel jaar meemaken met weinig kans op verhoging van inkomsten, maar ook niet op verlaging. De 21 jarige dient, als deze geen werk heeft, niet te kijken naar de factor geld, maar meer naar de factor om een baan te vinden. Stel eerst je positie veilig voor je denkt aan promotie, een hoog inkomen en andere gunstige aspecten. Het gaat er eerst om of je werk vindt en of jij je gelukkig kunt voelen. Voor de 45 jarige is het ronduit een slecht jaar qua financiën. Vermijd investeringen en vooral als je niet zoveel geld hebt. Om financieel beschermd te zijn, moet je voorzichtig en geduldig zijn en vooral niet te onverantwoord bezig zijn. Let op onverwachte kosten van medische gevolgen of reparaties door geld weg te leggen. Je kunt echter ook Feng Shui accessoires gebruiken. Een Bol van Citroenkwarts trekt niet alleen kansen op waardevermeerdering aan, maar kan bescherming geven tegen negatieve invloeden. Een hangertje van de God van de Welvaart kan jou beschermen tegen diefstal, oplichting en andere negatieve invloeden. Voor alle Slangen wordt aangeraden een amulet van de Drakenkarper of de Drakenschildpad bij zich te dragen. Ook een Groende Fantoomkwarts kan veel geluk oproepen. Een amulet van Kuan Kung met Draak is zeer sterk om je bij commerciële zaken te ondersteunen.

Gezondheid
In dit jaar staan de energieën zo dat je op moet passen met je maag en spijsverteringsstelsel. Je nieren, blaas en urineweg dien je ook in de gaten te houden, waardoor je er verstandig aandoet geregeld wat extra water te drinken. Het is belangrijk ook veel buiten te komen en dan het liefst ergens in de natuur. Zwemmen, wandelen en fietsen zijn vooral goede activiteiten om fit te blijven. De Slang heeft normaal gesproken een sterke conditie. Je kunt daardoor zowel fysiek als mentaal lekker in je vel zitten, zolang je alert bent op het bovenstaande. Je bent enthousiast en hebt een gezonde levensstijl. Tegen de zomer zal je meer moeite hebben je staande te houden. Je wilt zoveel doen, dat je op alle gebieden vergeet voldoende ontspanning in te bouwen. Omdat je dan vermoeider kunt zijn, kan je snel geïrriteerd raken en kalmte verliezen. Op zich is dit niet erg, maar pas je wel aan en zorg voor balans. Gebruik gezonde producten en tracht de drang, om het er van te nemen, los te laten. Lukt het dit tot het eind van het jaar vol te houden, dan zal je merken dat je fysieke gezondheid veel beter wordt, waarbij je mentaal lekker in je vel zit. Qua leeftijd hebben de 9, 57 en 69 jarigen op gebied van gezondheid een prima jaar voor de boeg. De 45 jarige over het algemeen ook, maar die moet wel opletten gezond te blijven leven. De andere Slangen dienen extra voorzichtig te zijn en moeten niet alleen oppassen voor besmettelijke ziektes, maar ook in het verkeer en bij gebruik van keukengerei, apparaten en gereedschap. Mochten er bepaalde symptomen zijn, ga dan voor de zekerheid naar een arts. Qua Feng Shui accessoires worden een Wu Lou met Vreugdevolle Kraanvogels en Medicijnboeddha aangeraden om te dragen. Je kunt ook in het zuidoosten van je huis een Messing Wu Lou met de Acht Onsterfelijken plaatsen. Deze kan overigens ook in het zuidwesten geplaatst worden waar de jaarlijkse Ziekte Ster zal komen.

Algemeen overzicht van de Vliegende Sterren voor alle tekens
De Vliegende Sterren nemen een nieuwe positie in binnen de 9 sectoren waar we rekening mee moeten houden en die ons sterk beïnvloeden. Elk teken heeft een sector waar de Jaarlijkse Ster in staat, die dus voor het hele jaar geldt. Elke maand is er een Maandelijkse Ster, die invloed heeft. Overigens zijn de Sterren geen fysieke, maar mentale krachten. Je kunt remedies of versterkers gebruiken, die je in de sectoren kunt plaatsen om geluk aan te roepen en ongeluk af te wenden. Het is belangrijk met een kompas windrichtingen in je huis te zoeken, zodat je de sectoren weet. Kijk naar de ingang van je huis en in welke sector deze staat. Verder dien je de belangrijkste kamers te situeren, zoals huiskamer, slaapkamer en kantoor, omdat je daar veel tijd doorbrengt. Ditzelfde geldt voor je andere plekken waar je veel bent. We bespreken eerst de negatieve en daarna de positieve sectoren.

Negatieve sectoren en Vliegende Sterren
In het centrum staat de Gele #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech, die ongunstig is voor gezondheid van mensen. Deze Ster vergroot de kans op ongeluk, ziekte, verwonding en andere negatieve zaken. De gevolgen kunnen ernstig zijn en vooral als belangrijke kamers in het centrum van je huis of werk staan. Dit gebied is een Aardse sector, waardoor ieder gebouw en persoon hiermee te maken heeft. Om negatieve energie af te wenden en positiviteit aan te roepen, kan je de Schaal met Hemelse Energie in de sector plaatsen. Deze zet negatieve energie in positieve om. Op de schaal plaats je de Lung Ta, die succes en overwinning brengt, het Drakenpaard dat geluk oproept, het Hemelse Hert dat gezondheid brengt en ziekte afwendt, Pi Yao die de Jaarlijkse God oproept, de Drakenschildpad die ondersteuning geeft en Hemelse Os, die kracht en doorzettingsvermogen geeft. Ook de Pagode met de Hart Sutra kan gunstig zijn. De schaal kan je ook in andere kamers plaatsen. Met name de Hond, Draak, Os en Geit dienen een hangertje te dragen om beschermd te worden. Je doet er goed aan dit jaar geen verbouwing in het centrum te doen en de sector zo rustig mogelijk te houden om deze Ster niet te irriteren. Plaats witte of grijze accessoires om boze krachten weg te houden of deel je huis anders in.

In het zuidwesten vliegt de Zwarte #2 Ster van Ziekte en fysieke bedreiging, in de sector van de Geit en Aap, die van alle anderen de grootste kans op ziektes hebben en extra op moeten passen. Beter dragen zij een Amulet van Welzijn. Ook moeders kunnen extra risico lopen. Omdat de #2 Ster in de zogenaamde Lo Shu positie staat, ondervinden andere tekens echter ook invloed als hun voordeur of slaapkamer in het zuidwesten staat. Plaats een stoel of bed ook nooit naar het zuidwesten toe, dan heb je meer kans op ziektes. Ook een kachel naar het zuidwesten geplaatst kan gevaar geven. Mensen die veel in deze sector zijn, doen er goed aan een Medicijnboeddha op het zuidwesten te zetten. Jij en je huisgenoten kunnen bij bepaalde van een ziekte ook beter een arts om advies vragen. Ouderen kunnen beter geregeld een gezondheidscheck doen en niet in de sector slapen. Om te zorgen dat de negatieve #2 Ster afgewend wordt, kan de Witte Wu Lou met Vrolijke Kraanvogel in het zuidwesten nuttig zijn. Gebruik je geen Feng Shui attributen, dan doe je er in ieder geval verstandig aan de zuidwestelijke sector opgeruimd en schoon te houden. Pas op met airconditioning en ventilatoren, die zich in het zuidwesten bevinden. Ze kunnen negatieve energie naar je toeblazen. Let op met belangrijke deuren of kamers die zich in het noordoosten bevinden, omdat de schadelijke Tai Sui er is. Plaats grijze of witte accessoires bij de deur van die kamers. Ook zal het belangrijk zijn vrijwillig iets voor mensen te doen of geld aan goede doelen te geven. Je roept dan geluk op voor jou en mensen in je directe omgeving.
In het westen staat dit hele jaar de Rode #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog, die negatieve energie brengt. De ster absorbeert geluk van andere sterren, wat verlies brengt. De Haan wordt geraakt, maar ook andere tekens ondervinden invloed als de voordeur, slaapkamer of woonkamer in het zuidwesten staan. Bekijk dan wat je kunt veranderen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Ook is het belangrijk op vermogen en bezittingen te letten. De Ster kan namelijk ook financieel gevaarlijke energie brengen, omdat je eerder beroofd kunt worden of op andere negatieve wijze je geld kwijt kunt raken. Je kunt Feng Shui attributen plaatsen, zoals een beeldje van de Blauwe Olifant en Neushoorn in je huis of kantoor. Heb je veel concurrenten of mensen die dicht bij jou de strijd aangaan, dan wordt aangeraden een beeldje van Kuan Kung met Lung Ta of Draak te plaatsen. Ze beschermen tegen mensen, die oneerlijk zijn en tegen concurrenten. Gebruik Kuan Kung met Tijger tegen onnodig geldverlies. Niet alleen op zakelijk en financieel gebied is er veel invloed, maar let ook op roddels, dronkenschap en andere negatieve invloeden. Let tevens op scherpe voorwerpen, omdat die voor verwondingen kunnen zorgen. Er zijn Feng Shui kuren om te beschermen, zoals Zwarte Kristallen Bollen in het westen die kwade geesten afwenden. Ook een amulet met de mantra ‘Om Bhrum Svaha’ kan onheil afwenden.
In het oosten zal de Blauwe #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen veel invloed hebben op het Konijn en mensen in zijn omgeving. Ook als je slaapkamers of voordeuren op het oosten staan, kan je er last van hebben. Als de energie niet afgewend wordt of als je onvoorzichtig bent, kan je met grote ruzies en zelfs rechtszaken te maken krijgen. Deze kan je voorkomen door je gewoon aan de wet te houden en voorzichtig te zijn met contracten en beslissingen. Ook kan je met diefstal of beroving te maken krijgen, die je kunt voorkomen door voorzichtig te zijn bij plekken die gevaar oplopen. Om intens negatieve energie te ontlopen, wordt aangeraden een Magische Kosmische Appel in het oosten te plaatsen. Laat in deze richting geen harde geluiden horen van muziek, tv’s en muziekinstrumenten. Je kunt er veel aan doen om de #3 Ster af te wenden door onder andere banken, stoelen en eettafels niet in de oostelijke sector te plaatsen of er naar toe te richten. Dit jaar kan je beter geen grote verbouwingen in het oosten doen. Beter vermijd je groene of blauwe kleuren en plaats je er geen groene planten. Rode of paarse kleuren zijn wel weer aan te raden. Plaats je deze bijvoorbeeld bij de voordeur, dan heb je minder kans op conflicten met gasten die jouw huis bezoeken.

Positieve sectoren en Vliegende Sterren
In het noordoosten staat de Witte #8 Ster van Welvaart en Rijkdom in de sector van de Tijger en Os en mensen die er hun voordeur of belangrijke kamers hebben. Verblijf geregeld in deze sector om energie op te nemen. Om positieve krachten nog meer op te roepen wordt aangeraden een amulet of beeld van de Goden Zhang Dao Ling (wijsheid), Kuan Kung (rijkdom) en Tsai Shen Yeh (bescherming tegen armoede) zittend op Tijgers in de sector te plaatsen of als hangertje te dragen. Dit trio trekt geluk en voorspoedsenergie aan. Om financieel meer positiviteit aan te trekken is een amulet van de Boom van Welvaart gunstig. De #8 Ster helpt bij ontwikkeling en door intellectueel krachtig te zijn, waardoor promotie of opzetten van een nieuw bedrijf makkelijker gaan. Er wordt aangeraden stoelen, bedden en kachels in het noordoosten te zetten. Staan je voordeur, slaapkamer of kantoor in deze sector dan roep je positieve energie op met rode of paarse kleuren, zoals tapijt, kleden of andere accessoires. Blijf alert op Tai Sui, die ook in deze sector staat en voor financieel verlies kan zorgen. Let vooral op negatieve Maandelijkse Sterren. Dan kan de Tai Sui nog negatiever zijn. Let op verraad van mensen, zelfs bij mensen die je vertrouwt. Zelfs goede relaties kunnen onder druk staan. Ook gezondheidsproblemen zijn mogelijk, maar meer als je onverantwoordelijk in het leven staat. Een symbool van Tai Sui met Pi Yao in deze sector of een amulet ervan kan gunstig zijn. Naast de Tijger en Os, dienen Slang, Aap en Varken op te passen, evenals mensen die de voordeur, slaapkamer of woonkamer hier hebben. Irriteer de Tai Sui niet met harde geluiden of intens fel licht. Mensen die hun werkplek in het noordoosten hebben en mensen die slapen met hun gezicht naar deze sector kunnen flinke problemen krijgen. Stem de Tai Sui gunstig door te zorgen dat je fysiek in orde bent en geregeld sport of in beweging bent.
In het noordwesten staat dit jaar de Witte #6 Ster van Hemels Geluk, in de sector van Hond en Varken en iedereen die met de sector te maken heeft. Je kunt de energie aantrekken door beeldjes of amuletten van de Jadekeizer te plaatsen. Deze kracht is gunstig voor oudere mannen die in deze sector verblijven en je kunt de energie dan versterken met amulet van de Magische Gouden Draak. De Draak kan in dit jaar van de Tijger rijkdom en bezittingen verbeteren. Het is gunstig naast dit symbool ook een amulet of beeldje van de Tijger te plaatsen. Deze sector zal voor iedereen welvaartsgeluk brengen. Daardoor is het verstandig geregeld in de sector te verblijven. Het is een prima jaar voor mensen, die promotie zoeken of een eigen bedrijf willen opstarten. Het zal belangrijk zijn om het noordwesten van je huis of kantoor ordelijk en schoon te houden, omdat het geluk anders sterk af zal nemen. We moeten er hierbij rekening mee houden dat vooral technologie, onroerend goed, het gebied van fossiele brandstoffen, de landbouw en industrie positief of negatief beroerd worden, afhankelijk van verantwoordelijkheid die je laat zien. Stoelen of bedden kunnen beter niet in deze richting staan, omdat er fouten en andere kleine problemen ontstaan. Rode accessoires en vuurelementen kunnen negativiteit oproepen. Om de energie van de #6 Ster op te roepen, is het verstandig om de Feng Shui Schatkist van de Welvaart te plaatsen.
De #1 Ster van Overwinning en Geluk staat in het noorden in de sector van de Rat en nieuwe kansen brengen voor een ieder die ermee te maken heeft. Staat je voordeur of één van de belangrijke kamers in de sector dan lacht het geluk je toe. Deze Ster zal geactiveerd moeten worden in zowel huizen als werkplekken. Je kunt dit doen door je huis en werkplek schoon en ordelijk te houden. Ook kan je een amulet van de amulet van de Overwinningsvlag plaatsen. Ook een Lung Ta, Hemelpaard of Ru Yi zorgen voor veel geluk in je carrière, waarbij er mogelijkheden zijn voor promotie of opzetten van een eigen bedrijf. Mensen die in de verkoop werken en met mensen samenwerken, kunnen profiteren van de sector. Als je de welvaart wilt verbeteren is deze sector gunstig om ze hier te doen. Je kunt dan meer prestaties behalen en verbetering zien in de harmonie in intermenselijke relaties. Niet alleen qua carrière, maar ook romantiek kan je gebruik maken van deze krachtige Ster. Er zijn mogelijkheden om een nieuwe persoon in je leven te krijgen of bestaande relaties te versterken. Je kunt dit al doen door een foto van deze persoon bij je te dragen of genoemde amuletten te gebruiken om geluk in de liefde aan te trekken. Let op dat de #1 Ster soms irritaties kan brengen als jij onverantwoordelijk gedrag vertoont. Ga niet vreemd en wees respectvol naar anderen, omdat dit de #1 Ster gunstig stemt. Een waarschuwing is er voor de oudste dochter en jonge moeders, omdat ze minder goede energie krijgen van de San Sha in deze sector. Wees alert in maanden dat er een negatieve Ster bijkomt.
Het zuidoosten heeft de Groene #4 Ster van Romantiek en Onderwijs, in de sector van Draak en Slang, de oudste dochter en iedereen die met de sector te maken heeft. Deze Ster staat bekend als brenger van wijsheid en nieuwe ideeën. Het is creatieve energie voor mensen die veel in deze sector zijn. Om de #4 Ster positief te stemmen wordt aangeraden een Manjushri Stupa in deze sector te plaatsen. De Ster kan ook gunstig werken voor studerende mensen en om kennis op te nemen. Om nog meer energie op te roepen, wordt aangeraden een Drakenkarper te plaatsen. Er is veel geluk in de liefde, waardoor je er goed aandoet er geregeld samen met een partner te zijn. Singles kunnen liefde versterken door hun bed in deze richting te plaatsen. Ook een Kurukulle is gunstig, net als een beeld van het Perzikbloesemdier van jouw teken. Plaats veel houtaccessoires in het zuidoosten, zoals een houten beeldje of amulet van de symbolen van de vijf elementen. Deze geeft unieke voordelige energie voor mensen om beter te leren, bij culturele aspecten, verbeteren van status en verhogen van de kans om carrière te verbeteren. Om efficiënter te werken met studie of werk wordt aangeraden het bureau in het zuidoosten te zetten of in ieder geval in de richting. Verder verblijd je de #4 Ster met groene planten in het zuidoosten of een Wenchang Pagode op tafel. Plaats geen rode of gele voorwerpen en doe er geen verbouwingen.
In het zuiden komt de Paarse #9 Ster van Gunstige Toekomstverwachting, de sector van het Paard, de vrouw van middelbare leeftijd, de 2de dochter en vrouwen tussen 16 en 30. Ook voor mensen die de voordeur of belangrijke kamers in de sector hebben. De Ster brengt gelukzalige gebeurtenissen, zoals promotie, een nieuw bedrijf, een huwelijk of zelfs geluk van een nieuw kindje. In principe zal je dus geluk hebben bij alles wat je doet en wilt doen. De Ster activeert ook rijkdom. Je kunt deze oproepen met vibraties van een beeld van de Phoenix. Ook een Lung Ta in deze sector kan de Ster zeer positief stemmen. Let dit jaar vooral op dat er veel Yin-energie is en ook de San Sha negatieve invloed kan brengen. Let op dat de #9 Ster een versterkende werking heeft, dus ook op energieën die minder goed zijn. Je kunt het zuiden beschermen met het amulet van Yang Energieversterker of een beeldje van de Drie Hemelse Bewakers. Over het algemeen is de #9 Ster een geluksbrenger, maar in maanden met negatieve Maandelijkse Ster moet je opletten. Naast Feng Shui accessoires kan je de Ster ook gunstig stemmen door je huis en vooral de zuidelijke sector schoon te houden. Ook doe je er goed aan om te zorgen voor voldoende licht en zachte geluiden. Verder zal een beeld van de Eenhoorn in de zuidelijke sector zeer gunstig zijn, waardoor je extra veel kans hebt op verblijden van je leven. Er wordt aangeraden het vuurelement te versterken met rode accessoires, een open haard of kaarsen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)