Erotische horoscoop Steenbok

Erotische horoscoop Steenbok

Geboortedatum: 22 december t/m 19 januari

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken
Het erotische leven van de Steenbok in 2021 (door Frank Post)  

Algemeen wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Steenbok

Het jaar begint voor de Steenbok erg goed, omdat Mars veel kracht geeft en ook Pluto een grote invloed heeft. Hierdoor ervaar je seksuele en vitale energie. Voor de Steenbok betekent dit dat je zelfvertrouwen toeneemt, waardoor je lekker in je vel zit. Je hebt een krachtige uitstraling en zal mensen aantrekken als bijen naar de nectar. Hoe meer erotiek je de eerste maanden hebt, hoe sterker je wordt. Andersom geldt ook dat hoe fitter jij bent, hoe meer seks je wilt. Lukt het evenwicht tussen die energieën te vinden, dan zullen januari en februari zeer passioneel en heftig zijn. Let op dat je, als je niets met deze energie doet, frustraties kunt ervaren. De kans op conflicten is dan niet klein, omdat je wel eens over grenzen van je partner gaat. Ben je single, dan kun je erg opdringerig zijn. Je wilt seksueel bevredigd worden, maar het is verstandig hier controle op uit te oefenen. Het is een prima periode om een nieuwe relatie te krijgen en dat zal een goede kans maken door je magnetische uitstraling. Mocht je werkelijk niemand hebben om erotiek mee te delen, dan is het verstandig overtollige energie uit te gooien door te sporten of er met vrienden/familie op uit te trekken. Maart t/m juni zal de seksuele energie zich nog meer manifesteren. Je wilt deze periode bevredigd worden en zal, als je single bent, behoefte aan een partner hebben. Heb je een relatie, dan zal je evenwichtig zijn en zowel geestelijk, mentaal als fysiek aan je trekken komen. Jullie zullen een dieper bewustzijn ervaren en elkaar tot in het diepst van de ziel bevredigen. Zowel mannen als vrouwen kunnen zeer heftig en intens klaarkomen, omdat de energie hun libido versterkt. In juli zal je vooral bezig zijn jezelf te ontwikkelen. Je krijgt steeds meer door wat je het lekkerst vindt.

Daarbij kan je ook goed communiceren en doorgeven wat je fijn vindt. Je partner kan verrukt zijn dat je geheel nieuwe dingen uitprobeert en ver over je comfortzone kunt gaan. Seks is voor jou, meer dan ooit, een uiting van diepe liefde. Hoe meer verliefdheid, hoe dieper het niveau van erotiek. Ben je single, dan zal je een geheel ander type ambiëren dan je eerst had. Bedenk wel dat iemand, die je in het 1ste deel van het jaar ontmoet, niet altijd de juiste keuze zal zijn. In augustus ben je zeer gevoelig en vind je het vooral fijn op een respectvolle manier met een liefdespartner om te gaan. Je kunt deze periode gekwetst worden, als je partner dingen zegt of doet die bij jou verkeerd vallen. Het zal belangrijk zijn je gevoelens er uit te gooien, maar wel op een gecontroleerde wijze. Je kunt dingen uit het verleden terughalen, waardoor de seksuele lust iets af kan nemen. Daardoor zal je fysiek gezien ook minder energie hebben. Het is een mindere periode voor seks, maar wel om elkaar op andere gebieden beter te leren kennen. Jullie zullen elkaar ontdekken en genieten van wat jullie samen kunnen delen. Ben je single, dan zal je die periode alleen op mensen vallen die serieus zijn. Dit is in principe niet verkeerd, omdat het wel tot een serieuze relatie kan leiden. Degene waar je namelijk aan blijft hangen, zal het type mens zijn waar je van houdt. De laatste maanden zullen evenwicht laten zien, waarbij persoonlijke gevoelens en liefdevolle uitingen veel aandacht krijgen. Het contact met je partner of voor singles een gegadigde, kan veel ontspanning geven. Alles wat je doet, zorgt ervoor je emotioneel erg sterk bent en nog meer van seks kunt genieten

Overzicht van het jaar wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Steenbok

De eerste maanden moet je opletten dat mensen je onder druk zetten, waardoor je je minder prettig voelt en seksueel achteruitgaat. Er kunnen meningsverschillen zijn, die liefde naar de achtergrond drukken. Na deze periode zal je, door Mars en Ram, populair zijn, waardoor je een stabiele relatie hebt, die niet altijd even hartstochtelijk is, maar wel liefdevol en vol respect. Singles kunnen veel mensen ontmoeten en genieten van aandacht die zij krijgen. Zowel gebonden mensen als singles zullen vertrouwen hebben en onbewuste angsten blijven over het algemeen weg. Er kunnen van april tot augustus storende planeten zijn. Jupiter in de Waterman laat jou op financieel gebied beslissingen nemen, welke niet altijd even goed uitpakken. Dit kan doorwerken in de genegenheid, waardoor erotiek en liefde op de achtergrond verdwijnen, maar uiteindelijk de liefde overwint. Op emotioneel gebied kun je, door Saturnus, ook in de Waterman, spiritueel geraakt worden. In een relatie zal dit positieve energie bieden, waarbij jullie elkaar liefdevol steunen. Op seksueel gebied betekent dit dat jullie elkaar echt liefhebben en er geen plaats is voor hete seksualiteit, maar juist voor sensitieve erotiek. Naast erotiek zal er tijd zijn om veel samen te delen. Eind januari zal de Maan een energie sturen, die er voor kan zorgen dat je minder gesloten bent en je gepassioneerde banden met vrienden aan kunt gaan. Hierbij is het zelfs mogelijk dat je deze in een erotische ervaring om kunt zetten. Het hoogtepunt van het jaar ligt in juni en juli als de romantiek en charme sterk zijn en er veel ruimte voor romantische gebeurtenissen is. Singles zullen in 2021 erg sociaal zijn, waardoor je veel mensen leert kennen en er ruimte is voor mensen, waar liefde of erotiek mee gedeeld kan worden. Je bent wel erg selectief, omdat je avontuurlijk bent en van de ene naar de andere spannende activiteit gaat. Over het algemeen geldt dat Venus op veel momenten provoceert, waardoor je mensen graag uitdaagt. Voorbij zijn de dagen van het uitstellen van seks, omdat je het te druk hebt op het werk. Je zult nu juist de erotiek willen ervaren om je lekkerder te gaan voelen en een partner veel aandacht te geven. Ben je single, dan zal je zeker niet te kort komen als het om seks gaat.

Nu je heerser Saturnus en Jupiter, de Planeet van Overvloed, zijn overgegaan in Waterman, zal jij je luchtiger voelen als minnaar, en dit zal duidelijk zijn in je seksleven. Je zoekt nu opeens contact met mensen, waar je normaal vriendschap mee deelt. Eind januari zal de Leeuw in de Volle Maan een intense en avontuurlijke energie in je losmaken. Deze periode kan op seksueel gebied wel eens voor veel avontuur en spanning zorgen, waardoor de erotiek ontzettend fijn kan zijn. Mensen die niet in staat zijn om er op uit te trekken, kunnen zich nu richten op de sociale media. Mars zal van eind april tot half juni veel emotionele energie brengen. Je bent erg gevoelig tijdens de seks, waardoor een partner wel rustig aan moet doen en geen druk op je moet leggen. Singles zijn deze periode selectief en zullen zich niet snel voor een nieuwe partner openstellen. De kans op een vaste relatie is nu erg klein. Uranus brengt van half mei tot eind oktober een bezoek aan jouw sector van genegenheid. Acties die je nu doet, kunnen voor de komende jaren zorgen dat je krijgt wat je verlangt. Omdat Jupiter en Saturnus in de Waterman veel invloed hebben, kan je verlangen nog sterker bevredigd worden. Het is een prima periode om een huidige relatie te verbeteren en erotiek en romantiek positief te veranderen. Singles kunnen verliefd worden, maar op een andere wijze dan gewend. Je bent namelijk flink actief en minder nuchter. Mercurius beweegt eind juli tot half augustus in jouw sector van omgeving. Je wilt graag bij vrienden of familie zijn en zal ook nu minder op erotiek en romantiek gericht zijn. Eind juni leidt de Volle Maan in jouw teken ertoe dat singles veel energie ervaren om een nieuwe relatie op te zoeken. Je bent vrolijk en enthousiast. Je vindt het fijn een seksspeeltjes te krijgen om in een relatie te gebruiken of als single om er lekker mee te fantaseren. De Zon neemt half juli plaats in de sector van relatie. Dit is een gunstige energie om relatieproblemen op te lossen. Je komt dichter bij vrienden of familie en kunt nu ook beter je emoties uiten. Half augustus is een prima periode voor nieuwe contacten. Je kunt dan niet alleen een sekspartner ontmoeten, maar krijgt ook vrienden en andere sociale contacten. November en december zijn niet altijd even stabiel. Je emoties kunnen onevenwichtig zijn en hierdoor zal je niet altijd een fijn persoon in de romantiek zijn. Omdat je verantwoord in het leven staat, zal je het jaar toch prima eindigen.

Seksualiteit met de Steenbok vrouw

De Steenbok-vrouw valt niet zomaar op uiterlijk en doet niet aan liefde op het eerste gezicht. Ze verspilt geen tijd aan flirten, als ze mentaal niet op één lijn met iemand zit. Heeft ze eenmaal iemand gevonden die aan haar eisen voldoet, dan is ze trouw en liefdevol. Overigens zal zelfs die persoon er lang over doen om haar te bekoren. Ze zal hem grondig analyseren hoe hij zijn leven opgebouwd heeft. Ze houdt niet van mannen die flirten en te avontuurlijk zijn. De Steenbok-vrouw is niet iemand, die op een eerste date het bed induikt. Heeft ze eenmaal het vertrouwen, dan zal het gevoel zo toenemen dat ze uiteindelijk verliefd zal worden. In de liefde en seks is ze zeer gepassioneerd en liefdevol en haalt ze de schade vanzelf wel weer in. Seksualiteit is voor haar puur om samen plezier te hebben en liefde te delen. Ze is ook iemand die een diepe verbondenheid met haar partner wil ervaren en daardoor kan ze romantiek en liefde makkelijk loskoppelen. Ze kan zich dus laten gaan en ongecontroleerde passie laten zien. Ze kan echter ook zomaar minder met seks bezig zijn. Ze is dan nuchter en kan seks dan als niet noodzakelijk zien. Een partner die hiermee om kan gaan, kan echter geregeld genieten van een lekkere vrijpartij met haar. Haar seksuele emoties zijn gekoppeld aan degene met wie ze vrijt. Is deze erg gepassioneerd en in staat haar op te winden, dan zal zij zich volledig laten gaan. Zij wil wel dat de ander haar vrouwelijkheid begrijpt en respect heeft. Niet alleen in de seks, maar op alle gebieden van het leven. In principe zal haar partner hier al aan voldoen, omdat zij weet wat de ander haar kan bieden. Biedt deze haar voldoende, dan zal haar passie hem raken. Ze wil dan veel nieuwe dingen uitproberen en kan erg passioneel en gericht op avontuur. Hierdoor kan zij haar partner tot in het diepst van zijn ziel genot geven.

  Seksualiteit met de Steenbok man

De Steenbok neemt liefde en seks serieus. In het dagelijkse leven houdt hij van humor, maar niet als zijn emoties er bij betrokken zijn. Hij gelooft in de ware liefde en heeft veel geduld tot deze persoon op zijn pad komt. Heeft hij eenmaal de ware liefde, dan zal hij de ander verwennen en zorgen dat die niet snel bij hem weg wil gaan. Ware liefde zal hij vanzelf herkennen en niet flirten met iemand waarvan hij het idee heeft dat zij dit niet is. In een relatie zal hij trouw zijn en niet snel bij iemand weggaan. Herkent hij eenmaal de persoon met wie hij het leven wil doorbrengen, dan is hij duidelijk en gaat recht op zijn doel af. Hij houdt niet van spelletjes, maar omdat hij een sterke intuïtie heeft, zal hij wel slagen als hij eenmaal iemand ziet zitten. Hoe kalm en nuchter hij ook in het leven staat, hij zal wat betreft erotiek niet zo relaxt zijn. Hij verandert in een passionele bok, die met intense energie zijn partner opwindt tot het diepst van haar ziel. Hij besteedt veel aandacht aan zijn partner en zal alles tot in de puntjes verzorgen om haar met alle hoffelijkheid en liefde te laten zien dat hij heel erg veel van haar houdt. Hij is praktisch en zal op een daadkrachtige wijze aan geven dat hij de erotiek wil bedrijven. Hij gebruikt geen rollenspellen of fantasieën en zal ook niet snel romantische uitingen hebben om de ander aan te trekken. Ook zal hij het niet nodig vinden dat de ander opwindende accessoires gebruikt. Hij gebruikt wel de juiste technieken om haar op te winden en te beminnen. Wil je de Steenbok-man gelukkig maken, dan is het belangrijk hem te complimenteren met prestaties in bed, zodat hij zich gewaardeerd voelt.

 

De seksuele energie in het jaar 2021 voor alle tekens van de zodiac

Saturnus en Jupiter verblijven dit jaar in de Waterman. Mensen worden vrijer en ieder zal op eigen wijze van seks en romantiek genieten. We willen ontdekken en veranderen en worden aangemoedigd minder preuts te zijn. Dit jaar worden verlangens en passie meer dan vorig jaar ontwikkeld en zijn we minder braaf. Misschien logisch, omdat covid-19 ons op de feiten wijst. Kosmische energieën laten zien dat we dit jaar meer experimenteren. We dienen wel eerlijk tegenover elkaar te zijn. Deze krachtige planeten zullen namelijk veel seksuele energie geven. Oneerlijkheid kan kwetsuren en misverstanden geven. Wanneer je een relatie en behoefte aan meer seks hebt, doe je er goed aan dit met je partner te bespreken om het spannend te maken. Jupiter en Saturnus laten de passie stromen. Ben je single, dan is het een fijn jaar om geregeld seksueel contact te hebben. Uranus komt begin januari direct in de Stier en Mars zal daar tot eind februari blijven. Deze twee planeten bieden verrassingen en passie, waardoor seksualiteit en aantrekking sterk zijn. Goede relaties kunnen spannender en intenser worden. Minder goede relaties moeten communiceren om te bekijken wat er mogelijk is. Singles zullen geneigd zijn tot korte, maar meer seksuele contacten. Voor veel mensen geldt dat er een sterke drang is op spannende plekken te vrijen. Ook zullen veel het fijn vinden om seksuele materialen of stimulerende producten te gebruiken.

Eind maart begint het Ram seizoen en nemen passie en opwinding toe. Mensen willen vaker erotiek en kunnen snel opgewonden raken. Krijg je niet voldoende seks, dan kun je frustratie en eenzaamheid ervaren. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden en geen gekke dingen te doen. Eind april reist de Volle Maan in Schorpioen. Er is een climax van seksuele spanning en helemaal als Mars eind april tot half juni in de Kreeft beweegt. Dit brengt mystieke emoties en mensen zullen gericht zijn op emotionele verbinding tijdens seks. Door de energie zal vruchtbaarheid sterk zijn. De schorpioen heerst over voortplanting, waardoor vrouwen makkelijker zwanger raken. Singles kunnen beter veilig vrijen als ze dit niet willen. De Kreeft brengt mysterieuze energie met een sterke drang tot seks. Omdat er niet altijd nagedacht wordt, kunnen er drastische veranderingen in je liefdesleven zijn. De zomermaanden kenmerken zich door retrograde bewegingen, die drang geven tot seks met vrienden, vriendinnen of ex-partner. Hoe groter je weerstand om dit te doen, hoe meer seksuele drang. Er kan deze tijd geregeld een kat-en-muis spel zijn. Omdat veel mensen dit hebben, is er veel kans op erotiek, maar zijn er ook misverstanden en conflicten. Waar Mars in de Kreeft intense passie en erotiek bracht, zal de retrograde Jupiter vanaf mei mystieke kracht geven. Mensen hebben behoefte aan knuffelen en andere liefkozingen.

Er is ruimte voor activiteiten om elkaar opgewonden te maken met een uitgebreid voorspel. Er wordt aangeraden elkaars seksuele gevoelens te stimuleren met erotische films, seksspeeltjes of Kamasutra. Het is een tijd van experimenten met een sekspartner. Als vrouw is het belangrijk dat jij je partner niet te snel laat klaarkomen, maar de ander laat verlangen, zodat die smeekt klaar te mogen komen. Als man is het belangrijk dat jij je partner niet te snel penetreert, maar gevoelige plekjes zoekt. Retrograde Neptunus zal de zomer voor dromerige, fantasievolle emoties zorgen. Veel mensen zijn minder met ratio bezig, maar meer met prikkelen van de liefde. Gebonden mensen bedwelmen hun partner met spannende activiteiten. Singles dromen van de ideale partner, maar let op teleurstelling als iemand niet zo perfect is. De periode van de Schorpioen is vanaf oktober intens voor seks. Mars heerst en veel mensen gaan op onderzoek en experimenteren met seks en partner. Dit is een spannende en avontuurlijke periode, maar ook een bedreiging voor huidige relaties. Mensen hebben de neiging vreemd te gaan of spannende dingen aan hun partner voor te stellen. Singles genieten intens van seks en zijn op zoek naar bondage, SM en andere extreme vormen van seks. Ook trio’s, erotische worstelpartijen en seks met hetzelfde geslacht (zelfs voor hetero’s) komen vaak in gedachten van mensen. Jupiter en Saturnus brengen het eind van het jaar veranderende energieën mee, waardoor relaties kunnen eindigen, maar ook ontstaan. Vanaf eind november zal er op fysiek gebied sterke energie zijn, waardoor mensen niet alleen veel seks willen, maar lang willen vrijen met voorspel, seks en naspel.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)