Elisa

Elisa
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0023
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
Nederlands offline

Paragnost Elisa, Tarotist, Engelenkaarten, Pendel, Healing op afstand, Heldervoelend, Helderwetend 

Hallo lief mens,

Mijn naam is Elisa. Heb jij het gevoel dat het geluk om welke reden dan ook tussen je vingers is weggeglipt? Of misschien niet voor je is weggelegd?
Kun je daarbij wel wat input gebruiken? Ik kijk graag even over je schouder mee, zodat we samen tot inzichten komen die voor jou de lucht weer kunnen klaren.

Tarot, Healing

Ik ben heldervoelend en helderwetend. Tijdens een consult maak ik gebruik van Tarot, engelenkaarten of de pendel. Ook kun je bij me terecht voor Reiki op afstand.
Ik geloof heel erg in de kracht die in ieder mens aanwezig is. Ook in jou!! Samen met jou wil ik kijken hoe we die kracht weer naar boven kunnen halen, zodat jij weer beter in je vel zit.

Door mijn jarenlange ervaring in mijn praktijk en niet op de laatste plaats een flinke dosis levenservaring, weet ik hoe ik me kan afstemmen op jouw energie en voel meestal al snel waar de schoen zich wringt.
Het kan zijn dat je dit niet graag hoort, maar mijn consulten zijn zuiver en eerlijk, ik zeg wat ik denk en voel bij je.

Waarvoor kun je bij me terecht?

Eigenlijk voor alle vragen, niets is me te moeilijk of te gek of het nou vragen zijn op liefdesgebied, werk of financieel. Ook kan ik je begeleiden op emotioneel of spiritueel vlak.

 

En geloof me: het geluk zit ook in jou!

Graag tot bels of chats!

 

Elisa

 

Roepnaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Geboorte datum
Sterrenbeeld
Bestand
Roepnaam partner
Achternaam partner
Geboorte datum partner
Sterrenbeeld partner
Huidige relatie partner
Telefoon
Email
Vraag 1
Vraag 2
Betalen

Roepnaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Geboorte datum
Sterrenbeeld
Roepnaam partner
Achternaam partner
Geboorte datum partner
Sterrenbeeld partner
Huidige relatie partner
Telefoon
Email
Vraag 1
Vraag 2
Betalen

Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Review plaatsen
Elisa (30-09-2019 om 14:40:34)
Hallo allemaal, Na een periode van een soort van "sabbatical" ben ik weer helemaal terug op de lijn en beschikbaar. Ik kan je ondersteunen om het beste uit jezelf te halen, zodat het geluk (wat in ieder mens zit) jou helemaal toelacht. Ik werk met Tarot, Lenormand, engelenkaarten en de pendel. Weet dat geen enkele vraag mij te gek is. Contact maken met overledenen is niet zo mijn ding overigens. Tot bels!!!!