Manon
offline
Box 0031

Manon

NederlandsEngelsDuits

Over mij

Hallo lieve mensen mijn naam is Manon, en ben heldervoelend, invoelend, helderwetend en inzichtgevend zeer hoogsensitief.

Spiritueel- en hooggevoeligheids therapeut

Ik ben al jarenlang life coach (telefonisch/face tot face), spiritueel- en hooggevoeligheids therapeut, en sociaal psychologisch onderlegd. Ik heb al vele clienten mogen helpen om een hoopvoller, lichter en van een beter leven te mogen genieten. Heeft u problemen of vragen op het gebied van liefde, relatie, gezin, toekomst, werk of andere levensvragen pak ik op wat er gaande is in uw leven en kom tot de kern.

Pendelen, kristallen en tarotkaarten

Tesamen met mijn psychologische inzicht, pendel, kristallen, astrologie- en tarotkaarten o.a. het ‘Godinnentarot’, kan ik U op weg helpen om meer inzicht te krijgen in uw leven. Dat wil ik op uw verzoek graag voor U doen.

Roeping

Al als kind zag ik dit werk als mijn roeping plicht en taak in onze samenleving. Graag wil ik mijn bijzondere gaves delen met jou zodat ik je kan helpen op jouw levenspad dat soms wel eens heel zwaar, moeilijk en/of lastig kan zijn.

Hulp op breed persoonlijk vlak

Mijn hulp richt zich op velerlei gebied o.a.: relaties, gezin, kinderen, werk, levensvragen en de toekomst. Eigenlijk alles wat jouw levenspad omvat.

Klankbord en luisterend oor, hoogevoeligheid

Daarnaast kan ik ook een 'klankbord', 'goed luisterend oor', 'probleemoplosser' 'meedenker' of net dat beetje extra hulp voor je zijn om bijvoorbeeld: die laatste 'stap' toch te gaan nemen die nodig is. Mijn specialisme hierin is 'hoog- en fijnvoeligheid'. Ik spreek u gauw, Veel liefs Manon.

 

Meer lezen
Lees minder

Planning

*Zaterdag 10 Juni 2023 niet aanwezig. Werkdagen: Maandag, Dinsdag,Donderdag, Zaterdag

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Seri
Geplaatst op: 03-09-2015 om 11:57:08
Lieve manon! Ik bel je al bijna 4 jaar. Je hebt me in mijn moeilijke tijden en goede tijden goed te woord gestaan. Je bent zo een zuiver oprecht en eerlijk persoon. Ik kan altijd leuke gesprekken met je voeren buitenaf je voorspellingen. Veel gelachen met je en natuurlijk heb ik ook veel gepiekerd destijds. Maar wanneer ik je weer spreek is mijn gevoel weer helemaal in orde en zit weer goed in mijn vel! Je voorspellingen komen ook altijd uit! Alles wat je inziet zegt en zelfs dingen wat je niet kan weten die je zo naar voren gooit verbaasd me soms nog steeds! Je had me 4 jaar terug voorspellingen gedaan die nou zijn uitgekomen ivm mijn ex! Ik geloofde het niet maar het is echt zo gebeurd. Soms belde ik je 2 keer per dag voor voorspellingen . Maar geduld is een schone zaak. Je gaf ook aan dat je het toen in het verre zag zitten! Gelijk had je ook . Als je iets in korte termijn ziet dan geef je dat ook aan. Met je lieve mooie stem maak je al de persoon rustig ;) dit vind ik dan! Ik bel ook meteen jou heb vele consulten gehad maar jij bent en blijft mijn TOPPER nr 1 ! Mensen die een consult nodig hebben bel manon ook een keer alles wat ze zegt komt daadwerkelijk uit .. Ook de adviezen en de steun die je geeft . Dikke kusssssss van seriiii ( hey jij daar ) hahaha
Marja
Geplaatst op: 01-09-2015 om 14:37:22
Lieve Manon, Hartelijk dank voor het fijne gesprek. Ik zal meer gaan genieten. Mocht ik inderdaad iemand ontmoeten gaan informeer ik je hoor! Je voelt werkelijk alles goed aan, heel knap!
Marjan
Geplaatst op: 13-08-2015 om 20:58:42
Lieve Manon Er is weer een voorspelling van jou uitgekomen Door jou heb ik veel geleerd en geduld en de moet niet opgeven en tot nu toe zijn jou voorspellingen nog steeds uitgekomen Bedankt voor alles
Laura
Geplaatst op: 13-08-2015 om 17:56:27
Lieve Manon, ik heb je net gesproken en dank daarvoor. De inzichten die je deelt zijn erg waardevol en bruikbaar en de scherpte waarmee je dingen aansnijdt vind ik heel welkom. Ik ervaar je als to the point en eerlijk op een zachte manier; je gaf me een richting die ik letterlijk voor me zie en al eerder heb gezien - in die zin ben ik weer dichterbij mijn eigen licht en vertrouwen. Kan alleen maar zeggen: UITZONDERLIJK duidelijk. Ik heb een duwtje in de rug gekregen, maar wel een leuke :) Liefs en vast weer eens tot spreeks.
dolfijntje
Geplaatst op: 20-07-2015 om 00:05:42
Hoi Manon, Je zag nog dit jaar een verhuizing, dat bedoelde ik ook met binnen afzienbare tijd in m'n sms. Nog een jaar hier zie ik niet zo zitten. Als het uitkomt krijg je een vijfde ster.
Manon
Geplaatst op: 19-07-2015 om 13:24:51
Lieve Manon, Na tijdtje heb ik je weer gesproken , en jij blijft altijd hetzelfde zegen. Jij blijft altijd bij je gevoel en draait dingen niet om , jij voelt dingen zo goed aan! Ik weet ik moet geduld hebben, het komt weer goed, ik hoef niks te doen , hij gaat dat doen. Dat zeg je altijd! Ondanks dat ik nu zo moeilijk heb , praten met jou geef me altijd vertrouwen , dat ik rustig kan blijven en deze moeilijke tijd kan overwinnen. Ik geloof ook net als jij dat hij weer terug komt, allen duurt soms te lang, maar onze tijd komt nog wel. Jij bent zo lief , aardig , luister goed en mensen begrijpt. Geen enkele vraag is voor jou te veel. Jij bent top medium! Jij kan mensen zo goed helpen. Veel respect voor jou! Liefs Anoniem x
dolfijntje
Geplaatst op: 20-06-2015 om 19:25:20
Zat te twijfelen over een contact met een vriendin van vroeger die contact zocht. Manon kon haarfijn uitleggen waar de schoen wrong. Had haar ook advies gevraagd welke edelsteen het beste bij me zou passen en dat kreeg ik met uitleg en al.
RJ
Geplaatst op: 14-04-2015 om 22:07:59
Geruime tijd spreek ik Manon. Ze kan haarfijn situaties/personen aanvoelen en is een fijn en integer persoon om je verhaal aan te vertellen. Meerdere voorspellingen zijn inmiddels uitgekomen. Een topper!
Isabelle
Geplaatst op: 11-04-2015 om 12:41:50
Voor mij ben je echt top! Je voelt situaties en personen heel scherp aan. Je bent "straight to the point", maar op een gevoelige manier? en dit werkt ook heel goed om zo zelf inzichten te krijgen. Je hebt mij echt al enorm geholpen, waarom dank!