Ria

Ria
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0148
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
Nederlands offline

Hallo, mijn naam is Ria.
Ik ben Medium, Paragnost, Healer en Spiritueel Coach
Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend.

Opheffen blokkades

Ben je even de weg kwijt of weet je het even niet meer. Zoek je naar antwoorden? Vraag het gerust. Ik kan samen met jou kijken naar obstakels of blokkades, zodat deze opgelost kunnen worden.

Liefde, soulmates, Tweelingzielen, Toekomst

Ook als je vragen hebt over de liefde, relaties, werk en/of toekomst Voor vragen over soulmates en tweelingzielen kan je bij mij terecht.


Lieve warme groet,
Ria


Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Review plaatsen
Amar (01-04-2020 om 18:59:30)
Beste Mw. Ria, ik was helemaal van slag wat u mij vertelde. Ik zou u ook niet meer bellen. Als u op deze manier mensen wil helpen. Zou u toch een andere bejegening moeten toepassen. En vind ik het ook jammer. Dat u uw collega,s niet waardeerd. Ze zijn net zo eerlijk als u, en praten niet naar de mond. Ze zijn wel aardiger, dan u. En by the way u bent God niet. Het kan wel zijn dat u gaves heeft gekregen. Om mensen te helpen. Niet dat ze overstuur raken. Al zal er iets van kloppen.. Maar er helemaal bij komen kon u weer niet. Tja, succes met u baan bij Astro Angels grt Amar