Rosa
offline
Box 0167

Rosa

Nederlands

Over mij

Medium, Heldervoelend, Helderwetend, Helderziend, Lenormand, Tarotiste, Tweelingzielen, Coach, Healing, Toekomst, Kinderen 

Ik ben Medium Rosa. Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend. Graag sta ik u te woord om u verder te helpen met welke vraag dan ook.

Paranormaal begaafd

Vanaf mijn jonge jaren ben ik paranormaal begaafd. Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend.

Hulp van Gidsen

d.m.v mijn gidsen en mijn gevoel help ik u verder.

Lenormand- en Tarot kaarten

Graag leg ik ook de kaarten voor u om een duidelijker beeld te krijgen in uw situatie. Ik werk met de Tarotkaarten en de Lenormandkaarten. Ik heb vaak alleen uw naam nodig en krijg dan vaak al gelijk boodschappen voor u door.

Contact met overledenen

Ik mag ook contact leggen met overleden dierbaren, mits zij zich natuurlijk zelf aandienen.

Liefs Rosa.

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Verstuur
Reviews Review plaatsen
hillie
Geplaatst op: 02-05-2015 om 18:00:15
Lieve Rosa , wat een fantastisch mens ben jij. Ongelovelijk hoe je mij steunt in alles. Zonder jouw steun zou ik mij geen raad geweten hebben !, liefs je vaste klantje
A
Geplaatst op: 25-04-2015 om 11:13:52
Bedankt Rosa, je hebt mij een zetje gegeven om weer op mijn 'pad' te komen.... Het voelt goed en het komt goed!!!!. Ben gelijk aan de slag gegaan om weer het e.e.a. voor mijn eigen werk op te pakken. Eerst weer in mijn kracht staan en de liefde wacht wel.... en komt want it is meant to be!!!
anoniem
Geplaatst op: 20-04-2015 om 22:42:56
Lieve Rosa, bedankt voor je vertrouwen dat het allemaal goed gaat komen met H en mij. Liefs
Christel
Geplaatst op: 17-04-2015 om 10:26:31
Lieve Rosa, Dankjewel voor al je steun, begrip en je hulp!!Niet in woorden te omschrijven hoeveel je me steunt!! Elke x ben je er voor me!!Muchos Graciasssss...x
Janet
Geplaatst op: 17-04-2015 om 10:21:52
Voor Rosa, Ik had geen verbinding meer waardoor ons gesprek op het einde plots werd afgebroken. Dank je wel voor je aandacht en advies... ik weer verder voor nu.
ROSA
Geplaatst op: 13-04-2015 om 13:17:57
Bedankt weer Rosa voor de geruststelling! Heb er weer even vertrouwen in! Dank je wel! Liefs,Marielle
algemeen
Geplaatst op: 11-04-2015 om 10:43:48
er staat geen volgende pagina meer?! alleen op de 1e pagina ,hoe kan dat..kan je niet verder kijken in gastenboek?
S
Geplaatst op: 10-04-2015 om 13:44:47
Lieve Rosa, Talloze keren redt je mij uit mijn paniek en onrust. Zo dankbaar ben ik jou, al jaren sleep je mij door moeilijke tijden heden. Je bent zuiver en recht door zee. Je praat me niet naar de mond, je bent een echte aanrader puur omdat je een top medium bent! Ga zo door mijn engel op aarde. Liefs en tot gauw.
Anne
Geplaatst op: 08-04-2015 om 18:11:15
Aan rosa, Ik heb al geruime tijd ervaring met rosa en ben altijd weer gerust gesteld als ik haar heb gesproken, ik vind haar een zeer ervaren medium , en ze heeft alle begrip voor situatie's. Ze is ook geduldig, denk dat dat een perfecte eigenschap is als je medium bent, daardoor wordt je weer in het vertrouwen gezet. Ik bel haar vaak en ik zal haar blijven bellen..