Maandhoroscoop Leeuw

Maandhoroscoop Leeuw

Maandhoroscoop Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - April 2023

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
Mercurius staat van de 3de t/m de 20ste in de Stier en zorgt ervoor dat de Leeuw veel nadenkt over het leven en over dat wat in de toekomst kan gaan gebeuren. Venus staat t/m de 10de in de Stier, waarbij de Leeuw heel goed aanvoelt wat er allemaal te koop is en wat deze ervoor zal moeten doen. Je bent zeer alert op je omgeving en op andere mensen denken en vinden. Voor de romantiek en relaties is dit een prima kracht om veel te bereiken en het geluk te behouden of te vinden. Je bent zeer actief en hebt een sterke drive om van alles te gaan doen. Wees wel voorzichtig dat je niet te dominant en veeleisend bent, omdat mensen zich anders van je af kunnen keren. De 6de zal de Volle Maan in de vroege ochtend in de Weegschaal staan. Aangezien deze zoekt naar balans in mensen, zal je in staat zijn om het een en ander onder de loep te nemen, maar kan je ook weerstand ondervinden bij sociale en liefdesrelaties. Vooral op privégebied kun je wat afstandelijk reageren en heb je minder behoefte aan al teveel liefdevolle uitingen. Je hebt tijd voor jezelf nodig en bent meer bezig om jezelf te ontwikkelen. De Volle Maan zorgt ervoor dat je in de liefde of bij vrienden en familie niet heel erg goed je emoties kenbaar kunt maken, terwijl je op zakelijk gebied en bij zakelijke partners juist weer wel prima in staat bent jezelf te laten zien. Je geloof en zelfvertrouwen zijn zeer sterk en hierdoor ben je optimistisch. Je neemt juiste beslissingen en handelt op een krachtige manier, waardoor je in staat bent goede zaken te doen en, als je voor een baas werkt, op te vallen door je efficiënte en adequate manier van werken. In je privéleven ben je echter wel heel sterk in het oplossen van problemen van anderen. Mensen trekken op dat gebied sterk naar je toe en je vindt het fijn ze te helpen. Ook in je werk kun je prima bemiddelen als er problemen zijn.

De eerste week is een prima moment om met nieuwe studie of cursus te beginnen. Alles wat je deze week start, zal uiteindelijk goed afgerond kunnen worden, omdat je hart je ingeeft wat je wilt bereiken en ambities er door versterkt worden. Dit heeft te maken met Jupiter die jou actief kan maken en zorgt dat je van alles wilt doen om het avontuur in je leven te halen. Vooral op zakelijk gebied heeft dit een gunstige werking, waardoor je lekker aan het werk kunt en meer kansen creëert. Op de 11de komt Venus in Tweelingen, waardoor je geniet van vrienden of groepen waar je op de een of andere manier mee te maken krijgt. Je bent nu eenmaal een persoon die van mensen houdt en vindt het fijn met mensen om te gaan, die op de een of andere manier anders dan anderen zijn. Niet alleen in het contact met mensen, maar ook als je nadenkt over de toekomst en dromen die je bezighouden, kun je enthousiast en vrolijk zijn. Je hebt veel vertrouwen en gelooft er sterk in dat je kunt bereiken wat je wilt. In de liefde zal je deze periode merken dat je niet alleen liefde met je partner wilt of kunt delen, maar ook behoefte hebt aan vriendschap met deze persoon. Ervaar je deze vriendschap, dan zal je gelukkig zijn en kun je vol liefde en warmte het leven met deze persoon delen. Ervaar je dit niet, dan kun je toch ongelukkig zijn, waardoor je niet lekker in je vel zit. Je doet er goed aan hier over te praten en te kijken wat jullie kunnen veranderen om die vriendschap wel te kunnen delen. Ben je single, dan kun je iemand ontmoeten waarbij je eerst vriendschap ervaart. Je kunt in dit geval beter nog even wachten en geduld te hebben tot er wellicht meer gevoelens kunnen komen. De 14de zal Mercurius op emotioneel gebied zorgen dat je zeer praktisch en realistisch ingesteld bent. Je weet heel duidelijk wat je wel of juist niet wilt doen en kunt je doelstellingen voor de lange termijn overzichtelijk en in kleine stapjes indelen. Doordat je ook oog voor details hebt, ben je consequent en efficiënt, waardoor je weinig fouten maakt. In het contact met andere mensen kun je goed communiceren over doelen, ambities en dat wat je van andere mensen verwacht.

Zakelijk gezien kun je, door energie van Mercurius, goed opschieten met leidinggevenden of andere mensen die de leiding over jou hebben. Je accepteert gezag en, ondanks dat je van nature zelf ook dominant bent, heb je goed door wanneer je opdrachten op moet volgen. Ben je eigenbaas, dan ben je prima in staat om op een zeer vriendelijke, open manier met werknemers om te gaan. Je kunt het aan om kritiek te krijgen en bent in staat mensen verantwoordelijkheid te geven. Vanaf de 16de zal Pluto in de Waterman voor eigenzinnigheid, passie en intellect zorgen. Dit heeft positieve invloed op je werk, privéleven en gezondheid. Krachtige energie ontstaat bij de Nieuwe Maan en de Zonsverduistering van de 20ste. De Zon en Maan in de vurige Ram brengen intensieve krachten, maar op een positieve wijze. Je kunt plannen maken om er op uit te trekken. Je hebt behoefte aan avontuur, een nieuwe studie of een andere activiteit die flink wat leven in de brouwerij brengt. Het is een goede periode om te schrijven, omdat je geïnspireerd wordt om je gevoelens en mening te uiten. Je hebt een positieve houding en kunt je kansen nastreven, waardoor er zeker plaats is voor ontwikkelingen die je leven kleur kunnen geven. Doordat je hunkert naar vrijheid, kun je steeds meer de neiging krijgen jezelf te ontplooien. Ben je wat ouder, dan zal deze periode misschien gekenmerkt worden door het nemen van de juiste stappen zetten om iets voor jezelf te doen. Het is een prima tijd om met nieuwe dingen te starten en nieuwe mensen te ontmoeten. Vanaf de 21ste zal Mercurius retrograde in de Stier bewegen en dit kan vertragend werken en negativiteit brengen. De Zon zal nu naar Stier reizen. In deze periode trek je je soms terug en heb je minder behoefte om samen te werken. Je bent hard aan het werk, maar doet dit het liefst even alleen om je doelstellingen te bereiken. Omdat je iemand bent, die dit toch ook wel doet om bewonderd te worden, zal je genieten als je hier succes mee hebt. Je doet er goed aan niet al te perfect te willen worden, omdat je dan soms het gevoel hebt dat je faalt. Wees niet te hard voor jezelf en stel realistische doelen op, zodat je deze zonder teveel moeite behaalt. Door de krachtige energie van de Zon en Mercurius kun je je prima richten op doelstellingen die je al eerder opstelde. Dit kan wel eens een basis voor je leven zijn, waarbij je eigen toekomst veilig gesteld kan worden. De Zon kan de 24ste zeer gunstig voor je bewegen en zorgen voor het absorberen van eventuele negatieve invloeden. Aan het eind van de maand kun je hierdoor met zeer innovatieve ideeën komen, waarbij je aangetrokken wordt tot mensen die deze ideeën omarmen.

Liefde en relaties
Voor de liefde zijn de vooruitzichten in april goed te noemen. Je dwingt dit af door je vrolijke karakter en het optimisme dat je naar mensen uitstraalt. Het zal daardoor een goede maand zijn om een nieuwe relatie op te starten of een bestaande liefdesrelatie of vriendschap te versterken. Je ervaart een sterke drang om het verleden achter je te laten en bent meer geneigd bepaalde kleine irritaties met anderen op te lossen. Automatisch zal je deze maand meer naar de toekomst kijken. Hierdoor zal je in een huidige relatie met leuke zaken komen, die positieve ontwikkelingen geven. Heb je al een tijd huwelijksplannen dan zal je daar wellicht plannen over gaan maken. Je vindt het in een relatie in april extra belangrijk dat je werk en je privé gecombineerd worden. Je wilt veel ondersteuning ervaren en het zal een positieve invloed op je hebben als je partner dit ook werkelijk doet. Je hebt het nodig dat je partner jou vertrouwt en dat deze het aandurft jou vrijheid te geven. Mocht dit niet zo zijn, dan doe je er verstandig aan hier deze maand sterk mee bezig te zijn. Dit doe je niet door boos of dominant te zijn, maar meer door de ander bij de hand te nemen en te helpen. Vind je iemand leuk en durfde je dit eerst niet te bespreken, dan kan april een goede maand worden om al je moed te verzamelen. Waarschijnlijk is dit een vriend(in), waarvan je niet echt doorhad dat deze eigenlijk erg aantrekkelijk is. Ben je single en je hebt niemand op het oog, dan wil je er op uittrekken om nieuwe mensen te ontmoeten. Wat er voor singles of gebonden mensen ook gebeurt, er zullen over het algemeen positieve kansen zijn met ontwikkelingen en mogelijkheden. In alle gevallen zal het in een relatie belangrijk zijn niet alleen de liefde, maar ook zeker het vriendschappelijk aspect te ervaren. Je legt extra sterk de nadruk op communicatie, waarbij je veel onderwerpen met de ander wilt delen. Het wordt een maand, waarbij je op zoek bent naar liefde, maar ook naar harmonie tussen liefde en carrière. Je kunt alleen maar met een partner samenleven als deze je intellectueel bijstaat. Mensen die graag een gezinsuitbreiding willen, maken veel meer kans als ze op een positieve wijze in het leven staan. De vruchtbaarheid is dan ook veel beter.

Werk en financiën
Leeuwen zullen moeten bedenken dat er op het gebied van carrière veranderingen optreden, die grote gevolgen kunnen hebben. Je zult wel je prioriteiten moeten stellen en een duidelijke planning moeten maken wanneer je iets wilt doen of wanneer juist niet. Je zult de hele maand juiste keuzes moeten maken, wat veel voeten in de aarde kan hebben. Niet iedereen zal hier de vruchten van plukken, omdat dit afhangt van sociale contacten die je om je heen hebt. Er kunnen namelijk wel eens problemen op je werk zijn. Als je met de juiste mensen omgaat, kunnen ze je hierin ondersteunen en adviseren. Heb je deze niet, dan zullen de problemen moeilijk op te lossen zijn en is de kans op promotie of andere verbetering moeilijker te behalen. Met name vanaf het midden van de maand zal je de meeste kans maken op een stap vooruit. Je moet dan echter in het eerste deel van de maand of de maanden hiervoor dingen gedaan hebben, die hier toe bij kunnen dragen. Planning en ordelijkheid zullen de sleutels zijn om er in april een goede zakelijke maand van te maken. Op financieel gebied kun je in het begin van de maand negatieve zaken meemaken, maar gaandeweg de maand zal het beter gaan. Je dwingt dit zelf af door je uitstekende vaardigheden om financiële voordelen te behalen. Je bent een uitstekend handelaar en bent prima in staat om nieuwe inkomsten te krijgen. Sociaal ben je in staat anderen te helpen om zich financieel te verrijken. Dit kan later dit jaar positieve gevolgen hebben, omdat je een flinke goodwill opbouwt. Mensen die een investering willen doen, kunnen deze in april veilig doen, maar alleen als het eerlijk en overdacht gebeurt. Dit kun je het best in het tweede deel van de maand doen. In het algemeen zal april een zeer productieve en plezierige maand worden, waarbij je kansen krijgt op gebied van onderwijs en werk. Mensen die op academisch gebied actief zijn, kunnen vooruitgang boeken. Mensen die hier de plannen toe hebben, doen er verstandig aan om deze maand al concrete plannen te maken. Ben je zelf leidinggevend, leraar of mentor, dan kun je een grote impact hebben op de ontwikkeling van mensen en kun je ze ondersteunen en motiveren om grote stappen in het leven te maken.

Werk en financiën
Je bent ambitieus, maar daardoor kun je mensen uit je omgeving te weinig aandacht geven. Heb je een gezin zorg dan dat je tussendoor een extra vrije dag opneemt of vroeger naar huis gaat. Verwaarloos je kinderen en je partner niet ten koste van je ambities. De reden dat je zo weinig tijd hebt, komt omdat je aan het ontwikkelen bent en je veel geld wilt verdienen. Het zal belangrijk zijn om je partner hierbij te betrekken, zodat deze zich niet verwaarloosd voelt en jullie samen een oplossing bedenken. Familie kan een flinke duit in de zak doen als je wat geld nodig hebt om jezelf te ontwikkelen. Wees niet te trots en neem het aan, maar niet teveel. Je wilt niet graag afhankelijk zijn. Leeuwen zullen deze maand echter ook graag vrijwilligerswerk doen. Dit kun je doen in clubverband, maar er kunnen ook familie en vrienden zijn die om hulp vragen. Probeer hier duidelijk in te zijn en doe dit alleen als je eigen leven er niet onder zal leiden. Het is fijn anderen te helpen, maar je moet zeker jezelf niet vergeten. Je kunt deze maand met behulp van anderen prima resultaten boeken. Je bent daarbij erg creatief en weet met prima ideeën te komen. De Leeuwin hoeft zeker niet werkeloos achterover te zitten. Je bent een workaholic en als je geen vaste baan hebt, weet je altijd iets te verzinnen om jezelf bezig te houden. De meeste Leeuwinnen zullen interessant en uitdagend werk hebben, omdat ze dit soort posities aantrekken. Wel heb je de neiging aandacht te trekken door te klagen over pijntjes en vermoeidheid. De Leeuw man zal deze maand risico kunnen nemen als het om financiën gaat. Het belangrijkste is om hier altijd met deskundige mensen over te communiceren. Je carrière zal deze maand uitmuntend zijn, waarbij je veel initiatief kunt nemen om jezelf te ontwikkelen en taken af te ronden. Leidinggevenden zullen je ondersteunen, omdat je iemand bent die veel respect afdwingt. Het zal geen heel makkelijke maand zijn, maar wel een periode om te ontwikkelen en op financieel gebied het een en ander te bereiken.

Fysieke en mentale gezondheid
De Volle Maan van de 6de om 6:37 heeft een sterke invloed op het leven. Er kan een positieve wending aan ons leven gegeven worden, die op vele gebieden kan ontstaan. Daarbij lijken er zelfs sterke energieën te zijn, die de natuur een handje helpen. Er kan dus een herstel zijn, niet alleen van de wereld, maar ook in onszelf. Op ons lichaam kan de Volle Maan een reinigende werking hebben en kan negatieve energie opgeruimd worden. Het wordt een maand van transformatie en fijne emoties. De Volle Maan zal vooral in samenwerking met de Nieuwe Maan energie uitstralen die kracht geeft om ervoor te gaan. Wanneer we deze energie gebruiken om het leven zonniger in te kunnen zien, dan kunnen we niet alleen mentaal, maar ook fysiek gezondheid onder controle krijgen. Veel mensen zullen meer fysieke weerstand krijgen of, als ze ziek geweest zijn, weerstand hebben. Let op, dit geldt dus niet voor mensen die een zwak gestel hebben, jonge baby’s en ouderen. Zij zullen wel degelijk op moeten passen dat er een niet te onderschatten gevaar zal zijn. De Maan zal zich ook richten op het zakelijke aspect van ons leven. Velen van ons zullen moeite hebben het hoofd boven water te houden. Doelen, ambities en idealen staan onder druk en dit kan zowel mentaal als fysiek veel druk geven. We kunnen de energie van de Maan gebruiken om ons te wapenen en te strijden tegen kwade energieën die er over de wereld reizen. De Nieuwe Maan van de 20ste om 6:15 zal ook zeer bijzonder zijn, omdat er een sterke deling is met de planeten die er nu aan het firmament staan. Deze krachtige energieën zorgen dat mensen gedwongen worden om empathisch en begripvol naar anderen te zijn. Het zal belangrijk zijn niet vanuit jezelf te denken en te handelen, maar vanuit het algemeen belang. Durf te spreken en fouten toe te geven. Dit zal zorgen dat jij beter in staat bent mentaal lekker in je vel te zitten. April zal voor alle tekens een maand worden waarin verandering plaatsvindt en er mentaal en fysiek veel zal gebeuren. Leeuwen hebben vaak een krachtig, robuust lichaam met brede schouders en krachtige spieren. Je bent vastberaden en weet wat je wilt. Je kunt met ups en downs te maken krijgen en dit zal voor mentale problemen zorgen, maar ook fysiek kan dit zijn weerslag hebben. Ouderen of mensen met een van nature zwak hart kunnen extra problemen ondervinden en anderen kunnen problemen met zenuwstelsel en verstoorde bloedsomloop krijgen. Let op dat je rug kwetsbaar is en je op moet passen bij sport of zware werkzaamheden. Je zult verantwoordelijk voor je gezondheid zijn, waarbij jij jezelf moet controleren. Je kunt beter arm, maar gelukkig leven met geliefden, dan dat je rijk, maar ongelukkig bent. Mochten er fysieke problemen zijn, waarvan je denkt dat er meer aan de hand is, dan doe je er goed aan langs te dokter te gaan. Voorkomen, is altijd beter dan genezen. Neem je voedingspatroon onder de loep, wandel vaker en stoppen met roken en alcohol. Lukt dit je dan zal je merken dat je al snel een stuk gezonder zal worden.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Het is een maand om onze innerlijke kracht naar buiten te brengen en zelfs het kind in ons los te laten en wat meer te spelen. Het is een energie, die ons terug naar het verleden brengt, waardoor herinneringen ons laten zien dat het leven eigenlijk erg mooi kan zijn. Dit kan, ondanks eventuele storende aspecten, zorgen dat we veel meer positiviteit ervaren, vergeleken met vorige maanden. We zullen ons geregeld bewust worden van de vreugde uit het verleden, maar ook uit de trauma’s van vroegere tijden. Wees niet bang om slechte aspecten los te laten en het plezier op te zoeken. Het maakt hierbij niet uit of het nu tijd is voor contacten met vrienden en geliefden, dat je tijd besteedt aan sportieve activiteiten of je richt op het gebruik van genotsproducten, je kunt er namelijk veel gelukkige gevoelens door krijgen. April is de maand, waarin we nu werkelijk naar de lenteperiode gaan, alhoewel de weersomstandigheden wel wisselend kunnen zijn. Mensen zullen deze energie onbewust ervaren en dit kan wel eens een positief effect op ons humeur hebben. Deze maand wordt gezien als een periode van geluk en dat zullen we de 1ste periode ook zeker dan ook vaak omschreven als heel gelukkig en dat zien we ook wel in de stand van de kosmos terug. Het individu zal deze maand zeker mogelijkheden krijgen om op persoonlijk gebied het geluk op te zoeken en storingen af te wenden. Eindelijk kunnen we weer ervaren dat er gunstige berichten binnenkomen en de gezondheid een goede stimulans krijgt. Het wordt een bijzondere maand met Mercurius van de 3de t/m de 20ste in de Stier, omdat deze combinatie voor een vertraging van onze geest zorgt. Mercurius zal hier langer dan gewoonlijk blijven, omdat de planeet rond de 21ste retrograde gaat bewegen. Tot die tijd is er relaxte energie en zal er een relatief rustige tijd zijn, waardoor we meer ontspanning krijgen. Dat is ook wel even lekker na de moeilijke maanden die we hebben gehad. Mercurius staat in jouw sector van communicatie en dit geeft fantastische mogelijkheden om je talenten en vaardigheden te gebruiken om die zaken te bereiken, waar je al een tijd aan denkt of die je nu eindelijk af kunt ronden. Mercurius versterkt ook de creatieve kant van mensen, waardoor we nieuwe wijzen vinden om ons te kunnen uiten. Deze periode is dan ook een uitstekende tijd om aandacht aan hobby’s te geven, muziek aandacht te geven, te dansen of andere creatieve vormen op te starten. Je kunt fantasie de vrije loop laten en hoeft zeker niet bang te zijn om iets geheel nieuws te proberen.

De Volle Maan, in de Weegschaal, rond de 6de om 6:37 geeft hechtende energie, waarbij mensen bijna de drang voelen naar elkaar toe te trekken. Het zal een kracht geven om relaties te verbeteren, samen te komen en balans te brengen op persoonlijk en intellectueel gebied. De Maanstand zal sterke trillingen teweegbrengen, die zeeën en oceanen laat bewegen en stormen aan land brengt. Er zal transformerende energie zijn met betrekking tot diepe emotionele verbindingen, veranderingen in het leven en intieme relaties. Houd in de gaten dat spiritualiteit en fysieke krachten gecombineerd worden en zorgen dat ons astrale lichaam verdiept wordt met onbewuste emoties. Deze zorgt ervoor dat we binnen relaties lekker in ons vel zitten. Venus reist t/m de 10de in de Stier en dit geeft intense krachten, waardoor onze zintuigen zeer actief zijn. We zullen meer notie van onze omgeving hebben en daardoor kunnen we romantiek en relaties over het algemeen veel aandacht geven. We kunnen actief zijn en de neiging hebben om leuke activiteiten te doen. Let op dat deze stand van Venus zorgt voor een sterke energie om teveel van mensen te eisen. Hiermee kan je kwaad bloed zetten en dat kan dan juist problemen geven. Wees dus voorzichtig en tracht niet te streng voor jezelf en mensen in je omgeving te zijn. Venus komt de 11de in Tweelingen binnen, waardoor er een mentale verbinding is wat betreft romantiek en relaties. Hierbij zal vooral de communicatie sterk toenemen en verbeteren. Venus in dit teken zorgt voor charmante en humoristische energie, waardoor mensen speels en sensueel worden, wat vooral qua romantiek gebruikt kan worden voor een nieuwe of verbeteren van een huidige relatie. We kunnen ons verbinden met mensen waar we om geven, maar ook zijn we vriendelijk voor collega’s en onbekende mensen. Het zal belangrijk zijn goed voor onszelf te zorgen en grenzen te stellen. Het is dan ook verstandig om beheerst en geduldig met ons lichaam om te gaan. Krachtige energie zal ontstaan bij de 1ste zonsverduistering van de 20ste rond 6:00 uur. De Zon en Maan staan op één lijn in de vurige Ram en zullen vooral qua bezittingen en financiën invloed hebben. De verduistering zal helaas niet in ons gebied te zien zijn, maar het zal toch een intens gevoelige periode zijn, waarbij de invloed van de Maan op de Zon zorgt voor grote acties en stimulaties. Deze kunnen kansen brengen om ons leven te beteren. We krijgen vele spannende kansen en als we die aangrijpen, is er veel mogelijk. Wel is het belangrijk problemen te voorkomen.

De retrogradeperiode vanaf de 21ste zal intens zijn met momenten van frustraties, koppigheid en het gevoel niet toe te willen geven, zelfs als we geen gelijk hebben. De Ram brengt een directe energie en het vuur dwingt ons soms om te onbezinnen en impulsief gedrag te vertonen. Er wordt aangeraden om er controle over te houden en verstandig te blijven. De Zon gaat rond deze periode in de Stier reizen en dit geeft geestelijke kracht om ons open te stellen voor hogere energieën, mentale mogelijkheden en het vinden van balans in onszelf. Het Stier-seizoen is een tijd om te vertragen, rust te vinden en te genieten van de geneugten des leven. Pas op dat je door deze energie niet te passief wordt en verbonden blijft met jouw intuïtieve gevoel. Van de 21ste tot halverwege mei beweegt Mercurius retrograde in de Stier. Dit kan problematische krachten in de wereld losmaken. De retrograde Mercurius kan een vertragende werking hebben, waardoor veel mensen het gevoel hebben dat het leven veel negativiteit herbergt. Het kan een tijd zijn, waarin er miscommunicatie en technische problemen ontstaan. We zullen hier zeer alert op moeten zijn, omdat er veel fout kan gaan. Voor onszelf kan dit betekenen dat onze gedachten vertroebeld worden en concentratie zorgt voor fouten en ongelukken. Er wordt aangeraden te vermijden om grote beslissingen te nemen en te wachten tot halverwege mei. De Zon zal de 24ste in contact komen met de Noordermaansknoop. Dit geeft flinke verschuiving en zorgt dat negatieve energie geabsorbeerd wordt en we daardoor beter met de energie van de negatieve Mercurius om kunnen gaan. Doelen worden duidelijker en we krijgen meer zicht op wat we kunnen doen om te slagen. Ons zelfvertrouwen zal toenemen en we kunnen veel duidelijker laten zien, waardoor we makkelijk met elkaar communiceren en beter naar elkaar luisteren. Wel kunnen het verleden en oude patronen weer duidelijk naar voren. Er kunnen mensen zijn, die last van trauma’s of huidige stressfactoren hebben. Zij kunnen toch twijfelen en bang zijn te veranderen. Zij kunnen dan moeilijk het verleden loslaten, maar er wordt aangeraden om dit wel te doen. Laat je verleden niet heden en toekomst verpesten. De rest van de maand is er uitdagende energie oude patronen los te laten en en kan de planetaire stand helpen om een nieuwe weg in te slaan.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)