Maandhoroscoop Leeuw

Maandhoroscoop Leeuw

Maandhoroscoop Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - December 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
Voor de Leeuw zal er t/m de 20ste krachtige energie zijn door de Zon en Mercurius die in de Boogschutter reizen. Mercurius zal de 1ste naar de extraverte Boogschutter verhuizen en zorgen dat je zeer open en actief bent. Wie je ook bent en hoe jong of oud maakt niet uit, er is romantiek. Je hart zal verwarmen en je hebt veel zin in erotiek en avontuur. Singles kunnen makkelijk verliefd raken en gebonden mensen trekken sterk naar hun partner. Er is echter wel energie die tot verleiding leidt. Pas dus op dat je trouw blijft. De 9de is er een vierkant tussen jouw heersende Zon en de dromerige Neptunus. Daardoor zal je nog intenser met erotiek en passie zijn. Je kunt wel onzeker worden, omdat je niet altijd datgene kunt krijgen wat je in je wildste dromen en fantasieën beleeft. Alleen mensen die een goede relatie hebben of singles die de kans krijgen seks te beleven, kunnen zich erg goed voelen. De 14de zal de Nieuwe Maan optimisme brengen en zorgen dat jij een sterke drang krijgt om problemen op te lossen. Vanaf de 16de reist Venus naar de Boogschutter en komt er liefdevolle en sentimentele energie op je af. Hierdoor denk je veel over het verleden na en kan je terugverlangen naar vervlogen tijden. Let op dat er ook dingen in je opkomen, die in het verleden niet goed gingen. Sentiment en liefde kunnen vlakbij trauma en verdriet liggen. Gelukkig zal Mars in de Ram voor harmonie en kracht zorgen om met negatieve emoties om te gaan. Je hebt een verlangen om er op uit te trekken en leuke activiteiten te ondernemen. Je staat open voor mensen en kunt ondersteuning vragen als jijzelf merkt dat het niet goed met je gaat. Jupiter en Saturnus zullen vanaf de 19de naar de Waterman reizen en dit geeft bijzondere energie, waardoor je wel wat eigenzinnig en eenkennig bent, waardoor mensen moeite met jou kunnen hebben. Heb je een relatie, dan zal je niet snel iemand bij je partner dulden, die in jouw ogen een bedreiging is. Je bent dan erg bezitterig en aanvallend. Met name Uranus geeft jou dit scherpe randje. Tijdens de feestdagen kan dit problemen geven, omdat je moeite kunt hebben met sociale contacten. De Zon zal de 21ste naar de zakelijke Steenbok reizen en hierdoor kun je zakelijke doelen nastreven. Door deze energie kan je vooral van de 22ste tot eind van de maand gericht zijn op zakelijkheden. Daardoor zal je veel positiviteit ervaren. Waar je moeite kunt hebben met liefde en sociale contacten, zal je zakelijk lekker in je vel zitten.

Liefde en relaties
Deze maand zal er positieve energie in de liefde zijn. Je bent zeer sensueel door de aanwezige kosmische invloeden. Mercurius zal vooral je denken stimuleren. Daardoor ben je op vele gebieden actief en kan er t/m de 20ste een avontuurlijke energie zijn. Venus in de Schorpioen kan zorgen dat je aantrekkelijk en speels bent. Aan de ene kant kan je hierdoor liefdevol en sympathiek zijn, maar er zit wel een negatief randje aan. Je kunt soms jaloers zijn en dan niet alleen naar een huidige liefdespartner, maar ook naar andere sociale contacten. Er wordt aangeraden hier paal en perk aan te stellen, zodat je dit niet uit de hand laat lopen. Wees vooral niet te bezitterig en agressief, omdat er dan onherstelbare schade kan zijn. Gaat het om liefde dan kunnen kosmische energieën spannende ontdekkingen geven. Gebonden mensen kunnen succesvol in de liefde zijn. Jij en je partner kunnen op dezelfde golflengte zitten en je kunt zeker t/m de 19de op communicatief gebied je gevoelens kwijt. Ook contacten met anderen zijn positief. De 9de is er een vierkant tussen de Zon en fantasievolle Neptunus. Je bent wat dromerig en hebt meer zin in dingen, die eigenlijk niet kunnen. Er kan stress zijn als je gedachten te verleidelijk worden en je daardoor teleurstelling kunt ervaren als het niet lukt. De Nieuwe Maan en de Zon in de vurige Boogschutter kunnen de 14de positieve energie geven. Je bent veel met de toekomst bezig en maakt plannen om de liefde een extra impuls te geven. Blijf opletten dat je t/m de 15de moeite kunt hebben om emoties onder controle te houden. Vanaf de 16de zal je meer controle over emoties hebben. Je bent nog steeds liefdevol en sympathiek, maar hebt negatieve trekjes meer in de hand. Gebonden mensen kunnen hun gevoelens prima kwijt en problemen overwinnen. Je bent sensueel en intuïtief, waardoor je in staat bent je partner en andere geliefden te geven wat ze nodig hebben. In principe zal de maand voor singles spannend en avontuurlijke zijn. Je durft gevoelens te laten zien en behoeften te vervullen. Je bent sterk en daardoor kan je mensen imponeren. Ze zullen niet snel weerstand bieden, als jij je zinnen ergens op gezet hebt. Toch moet je opletten dat je niet te dominant doet. Je kunt mensen anders onder druk zetten. De 19de zullen Jupiter en Mercurius krachtige energie schenken, waardoor je behoefte hebt leuke activiteiten op touw te zetten. Zorg dat je rust bewaart en geen dingen doet, die jou of anderen in gevaar brengen. De 21ste zal de Zon naar de Steenbok reizen, waardoor je wat meer met je werk bezig kunt zijn. Saturnus kan het eind van de maand gezamenlijk met Venus voor een krachtige liefdesexplosie zorgen. Je zult balans moeten vinden tussen liefde en zakelijkheden. Het is een prima tijd voor nieuwe vriendschappen of om bestaande contacten te versterken, maar soms ook om even van de rust te genieten.

Carrière en zakelijkheden
Het zal belangrijk zijn deze maand met beide benen op de grond te blijven. Je zult op slimme wijze in het leven moeten staan en vooral strategisch bepaalde beslissingen te nemen. Impulsieve beslissingen en veranderingen zullen je niet veel goeds doen. Blijf reëel over dingen die je doet en vraag advies als je het zelf niet weet. Mars kan zich deze maand tegen de kritische Uranus keren. Hierdoor kun je aan de ene kant vol passie de strijd aangaan en dingen veranderen, maar Uranus kan je tegenhouden. Daardoor kun je geregeld met jezelf in conflict komen. Luister het meest naar Uranus en houd passie vooral onder controle. Mercurius kan ook wat storend werken, waardoor je moeilijk in staat bent nieuwe dingen en zware taken op volwaardige manier aan te pakken. Verder zullen Jupiter en Saturnus zorgen dat je erg impulsief kunt handelen. Vanaf de 6de is de energie een stuk positiever en zal er een gelukkiger periode aankomen. Je krijgt meer controle over je passie en bent in staat op een goede manier te communiceren en de juiste dingen te doen om te ontplooien. Mars zal vanaf de 9de een spirituele energie bieden als gevolg van een goede energiedeling met Venus. Hierdoor ben je op spiritueel gebied erg sterk en is je intuïtie doorslaggevend voor de dingen die je wilt doen. Hierdoor weet je goed wanneer je er vol voor kunt gaan, maar ook wanneer het tijd is te stoppen. De 12de t/m de 14de zal de Zon zich positief met Mercurius verbinden en dit heeft een positieve werking op het verleden. Je kunt problemen oplossen en bepaalde dingen afronden die eerder niet gelukt zijn. Vanaf de 19de zullen Saturnus en Jupiter goede kansen bieden en kun je prima samenwerken. Het is een prima periode om jezelf te ontwikkelen en goede mogelijkheden in je zakelijke leven te krijgen. De 22ste zal Mercurius meer evenwicht in je leven brengen, waardoor je passie op een gecontroleerde wijze kunt gebruiken. Jupiter zal aan het eind van de maand gezamenlijk met Saturnus zorgen dat er veel geluk is. Mensen, die een nieuwe baan zoeken of promotie willen, maken veel kans. De Volle Maan aan het eind van de maand kan zorgen dat je in samenwerking met leidinggevenden een positieve energie uitstraalt, waardoor je hulp kunt krijgen.

Mentale en fysieke gezondheid voor alle tekens
We krijgen aan het begin van de maand te maken met onverantwoordelijk gedrag en dat kunnen we deze maand net niet gebruiken, door sluimerende gevaar van het corona. We zullen de 1ste dagen nog energie ondervinden van de Volle Maan van eind november. Deze zal flink wat nieuwsgierigheid bieden en kan zorgen dat mensen sociale energie ervaren, die mentaal en fysiek doorwerkt. Mensen zitten dan over het algemeen lekker in hun vel, maar waar we november goed afsloten, moeten we begin december opletten niet te enthousiast in het leven te staan. We krijgen deze maand te maken met een periode, die de Maan van de langste nacht genoemd wordt. Strikt genomen is dit de periode van de Nieuwe Maan van de 13de tot de Nieuwe Maan in de 2de week van januari. Daar tussenin zal de Volle Maan de 30ste in de Kreeft verschijnen. Deze periode symboliseert een tijd die ons doet denken aan die van 2015. Er kunnen storingen zijn, die zowel kosmisch, klimatologisch als menselijk kunnen zijn. We spraken in 2015 al over aanstaande rampen, die een voorbode lijken te zijn van het verschijnen van het Goddelijke licht. Ook nu wordt er gevraagd ons te wenden tot religie of spiritualiteit. Het is een periode van bekering en vergeving van zonden. We kunnen deze maand gebruiken om onszelf onder de loep te nemen. Richt je minder op de splinter in anderen hun vinger, maar meer op de balk in je eigen ogen. De Volle Maan aan het eind van de maand kan als gevolg van de spirituele en herstellende energie van de Kreeft negatieve krachten absorberen. Er is een Goddelijke kracht, die vooral het 2de deel van de maand de leiding neemt, waardoor we geraakt worden door het witte licht. Niet alleen mentaal kunnen we gereinigd worden, ook fysiek kunnen we ons een stuk beter gaan voelen, maar dit is wel afhankelijk welk teken je bent.

De Leeuw zal met gezondheid niet veel te klagen hebben. Over het algemeen zit je mentaal en fysiek lekker in je vel door de positieve planetaire stand. Er kunnen kwalen verdwijnen en chronische ziekten zullen minder aan de orde zijn. Je gezondheid zal meestal goed zijn, maar je moet opletten dat je conditie achteruit kan lopen. Misschien werk je teveel en heb je te weinig tijd om je hart aan het werk te zetten. Het is verstandig er geregeld aandacht aan te besteden. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door vaker de fiets te pakken en in je vrije tijd, in plaats van voor de TV te hangen, een lekkere wandeling te maken. Dit zorgt ervoor dat je je conditie prima op peil houdt. Een andere negatieve factor kan er zijn voor Leeuwen, die problemen hebben met collega’s of werknemers. Gaat dit te ver, dan kun je te maken krijgen met stress, waardoor je niet meer wilt werken. Je kunt zelfs paniekaanvallen krijgen. Tracht dit soort situaties aan te pakken en zoek hulp bij anderen. Ook in dit geval zal lichaamsbeweging belangrijk zijn om gevoel tot rust te krijgen. Kleed je bij extreme weersomstandigheden goed om je weerstand krachtig te houden.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Mercurius reist naar de Boogschutter, waardoor communicatie een positieve boost krijgt. Aan de andere kant kunnen mensen zo druk met pleziertjes bezig zijn, dat er weinig tijd voor serieuze zaken is. Sociale media, contacten en afspraken zullen voorkeur hebben. We moeten balans aanbrengen en dat kan lastig zijn. Het 1ste deel van de maand zal snel en actief zijn door de Zon in de Boogschutter. Er is een neiging om impulsief bezig te zijn, waardoor concentratieverlies en fouten ontstaan. De Boogschutter is energiek en hierdoor komt het meeste op zijn pootjes terecht. Gevoelige mensen ondervinden emotionele schade en dominante mensen hebben de neiging misverstanden en conflicten te veroorzaken. Jupiter staat in de laatste periode van de Steenbok. Aangezien deze planeet heerst over de Boogschutter kan dit een botsing van speelsheid en avontuur teweeg brengen. We zullen de zonsverduistering van de 14de in Nederland niet zien, maar er is een mondiale invloed. Jupiter geeft een groot deel van de maand opwinding door de energiedeling met Saturnus in de Steenbok. De 5de zal Venus in Schorpioen een verbinding aangaan met Neptunus in de Vissen en rond deze dag is er veel neiging tot dromen en fantasie. Er zijn echter wel mensen die zich afvragen wat er reëel is en wat niet. Een andere krachtige kosmische energie komt van Mars in de Ram, die zich met Eris verbindt. Deze hemellichamen vormen een vierkant met Pluto, die in het teken staat van dood en wedergeboorte. Dit klinkt dramatisch, maar is in principe een gunstige energie om het oude achter ons te laten en het nieuwe na te streven. Toch zullen er mensen zijn, die er moeite mee kunnen hebben. Mensen kunnen innerlijk voelen dat zij het oude niet kwijt willen. Toch zullen we wel moeten, omdat de kracht zo sterk is, dat we te maken krijgen met transformatie en grote veranderingen. Het is niet helemaal duidelijk hoe dit er uit gaat zien, maar er wordt aangeraden om met de stroom mee te gaan en te accepteren als er dingen gaan veranderen. De 9de zal de Zon in Boogschutter een vierkant vormen met Neptunus in Vissen en dit kan vertrouwen schaden, waardoor we beter geen belangrijke beslissingen of afspraken maken. Meningsverschillen kunnen tot grote problemen leiden.

De 10de gaat de Zon een verbinding aan met de passionele Mars in vurige Ram. Dit is positieve energie en geschikt om belangrijke dingen te doen. De periode van de 11de t/m de 13de kan dramatisch verlopen omdat er over de wereld destructieve krachten rondwaren. De kans op ziektes, rampen, terroristische aanslagen en oorlog wordt groter. Mercurius in de Boogschutter en Neptunus in de Vissen vormen wel een vierkant, die bescherming en verlichting kan brengen, zodat we niet te hard getroffen worden. De 14de om 17:18 zal de Nieuwe Maan transformerende energie bieden en kunnen we negativiteit achter ons laten. Er lijkt een nieuwe tijd vol vrede en rust aan te komen, maar ook mensen die dit opzettelijk willen verstoren. Vanaf de 15de is er bijzondere energie, omdat Venus zich bij de Boogschutter aansluit, wat een gunstige werking op het liefdesleven heeft. Vanaf de 17de reist Saturnus naar de Waterman en kunnen mensen toekomstige plannen maken voor de feestdagen het jaar 2021. Er lijkt een kentering te zijn wat betreft het coronavirus, maar de dreiging blijft. De 19de reist Jupiter naar dit teken en zal ook Mercurius versterkend werken. Hierdoor is er een hernieuwde cyclus voor intellectuele ontwikkeling. De 21ste zal de winterzonnewende in de Steenbok plaatsvinden, waardoor belangrijke activiteiten en besluiten goed volbracht kunnen worden. Jupiter en Saturnus gaan een sterke verbinding aan, waardoor we financieel en zakelijk goede acties ervaren. De kerstdagen krijgen een prima energie met Venus in de spannende Boogschutter en de dromerige, liefdevolle Neptunus. Het is een prima periode voor liefde en vriendschap. De laatste week zal een krachtige afsluiting van het verleden zijn. We doen er goed aan dit los te laten en op toekomst te richten. Vertrouwen neemt toe en er is ruimte voor verbetering van banden met de familie en vriendschappen. De maand eindigt met de Maan in Leeuw om het jaar prima af te sluiten en zo het nieuwe jaar in te luiden met meer positiviteit dan het afgelopen jaar. We kunnen 2021 dan ook inluiden als jaar van vreugde en bereidheid om het goede na te streven.

Wij wensen jullie fijne feestdagen met liefde en saamhorigheid. Als kerst- en nieuwjaarswens willen we stellen dat slechte daden afgewezen moeten worden, maar niet de individuele mens. We kunnen mensen, die niet goed bezig zijn, ondersteunen om hun volgende daad er één van goedheid en liefde te laten zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)