Maandhoroscoop Leeuw

Maandhoroscoop Leeuw

Maandhoroscoop Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - April 2024

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen

Samenwerking en overleg staan centraal, maar vergeet niet om het vuur van persoonlijk initiatief en zelfstandigheid dat in jou brandt, te gebruiken. Je bent nu eenmaal een vurig persoon en wilt actie in je leven, maar tegelijk zoek je ook naar rust en regelmaat. April belooft niet alleen een groei in je carrière, maar ook een mentale en sociale bloei te brengen. Je zult voelen hoe je sociale banden sterker worden en hoe je wordt aangemoedigd om talenten en vaardigheden te benutten. Het eerste deel van de maand brengt mogelijk veranderingen in je gezin, familie en woonsituatie. Er zijn aanwijzingen voor een sterke transformatie en meestal geeft dit aan dat er zeker iets staat te gebeuren. Laat je sterke, optimistische gevoelens spreken en maak gebruik van jouw charmante en stijlvolle karakter. Het is de perfecte tijd om te vergeven en nieuwe sociale netwerken te smeden. Je kunt dan ook goed in de markt liggen en mensen aantrekken die met je samen willen werken of een aanbieding hebben. Samenwerking en teamwork zullen je verder brengen dan je ooit had gedacht. Je zult merken dat je een krachtige motivatie voelt, gevoed door inspiratie die een positieve invloed heeft op je persoonlijkheid. Ondanks dat je misschien nog wat vermoeidheid uit de wisselvallige winter met je meedraagt, zal deze langzaam maar zeker verdwijnen. April wordt gezien als een periode vol mogelijkheden, waarin nieuwe kansen zich zullen openen. Je hebt de kracht om deze kansen naar je toe te trekken, maar niet zonder actie te ondernemen. Gelukkig zullen je ambities je hierbij helpen. Let echter op voor de Zonsverduistering van het eerste deel van de maand, die een diepgaande impact kan hebben. Het kan je creatieve krachten versterken en nieuwe mogelijkheden bieden, maar het kan ook leiden tot egocentrisme en afstandelijkheid. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om empathisch en sympathiek met anderen om te gaan. Als je je egoïsme onder controle houdt, zul je zien dat er talloze goede dingen op je pad komen. Laat deze maand een tijd zijn waarin je je potentieel realiseert en jezelf transformeert tot de beste versie van jezelf.

Liefde en relaties

In april schijnt de liefde in al haar pracht en glorie, waardoor het een prima maand is om de romantiek veel aandacht te geven. Zelf zal je ook veel aandacht krijgen en is het voor singles een maand om nieuwe mensen te ontmoeten, waarbij de romantiek op kan bloeien. Gebonden mensen kunnen hun relatie veel stimulans geven om leuke activiteiten te plannen. Het is door jouw vrolijke karakter en aanstekelijk optimisme dat deze maand een lichtend pad creëert voor nieuwe liefdesverhalen en het verdiepen van bestaande relaties. Je voelt een sterke drang om het verleden los te laten en over je eigen gedrag eens flink onder de loep te nemen. Eventuele kleine strubbelingen met anderen kan je dan ook prima oplossen, waardoor je van nature meer naar de toekomst kijkt. In deze liefdesmaand, waarin de lente haar warmte verspreidt, zul je merken dat je huidige relatie nieuwe hoogtepunten bereikt en bestaande plannen voor de toekomst concreter worden. Als je al een tijdje droomt van huwelijksplannen, is dit misschien wel het moment om ze te verwezenlijken. Je hecht deze maand extra waarde aan balans tussen werk en privé in je relatie. Het is van belang dat je partner je steunt en je de ruimte geeft die je nodig hebt. Als dit niet het geval is, is het verstandig hier samen aan te werken, niet door dominantie maar door samenwerking en begrip. Misschien ontdek je deze maand ook onverwachte gevoelens voor een vriend(in) die je nog niet eerder op deze manier had gezien. Daaruit kan dan romantiek of erotiek uit ontstaan. Voor singles is april een uitnodigende tijd om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe connecties te maken. Wat je situatie ook is, er liggen positieve kansen in het verschiet, met ontwikkelingen en mogelijkheden voor iedereen die open staat voor de liefde. Het draait niet alleen om romantiek, maar ook om de vriendschap en de communicatie die de basis vormen van elke sterke relatie. Deze maand zoek je niet alleen naar liefde, maar ook naar harmonie tussen je emotionele en zakelijke leven. Een partner die je intellectueel uitdaagt en ondersteunt, is van onschatbare waarde. Voor degenen die dromen van gezinsuitbreiding, is de vruchtbare energie van april een veelbelovend teken. Dus laat je hart openstaan voor de liefde en verwelkom de warmte en vreugde die deze maand te bieden heeft.

Werk en financiën

Leeuwen zullen moeten bedenken dat er op het gebied van hun carrière veranderingen optreden, welke verstrekkende gevolgen kunnen hebben. Je zult dan wel je prioriteiten moeten stellen en een duidelijke planning dienen te maken wanneer je iets wilt doen en wanneer je iets juist niet moet doen. Je zult de hele maand juiste keuzes moeten maken, wat nog wel eens wat voeten in de aarde zal hebben. Niet iedereen zal hier de vruchten van plukken, omdat dit afhangt van sociale contacten die je om je heen hebt. Er kunnen namelijk wel eens problemen in je werk zijn en als je met de juiste mensen omgaat, kunnen ze je hierin ondersteunen en adviseren. Heb je deze niet, dan zullen de problemen moeilijker op te lossen zijn en is de kans op promotie of een andere verbetering moeilijker te behalen. Met name na het midden van de maand zal je de meeste kans maken op een stap vooruit. Je moet dan echter wel in het eerste deel van de maand of de maanden hiervoor dingen gedaan hebben, die hier toe bij kunnen dragen. Planning en ordelijkheid zullen de sleutels zijn om er in april een goede zakelijke maand van te maken. Op financieel gebied kun je in het begin van de maand negatieve zaken meemaken, maar gaandeweg de maand zal het steeds beter gaan. Je dwingt dit zelf af door je uitstekende vaardigheden om financiële voordelen te behalen. Je bent een uitstekend handelaar en bent prima in staat om nieuwe inkomsten te krijgen. Sociaal ben je in staat anderen te helpen om zich financieel te verrijken. Dit kan later dit jaar wel eens positieve gevolgen hebben, omdat je een flinke goodwill opbouwt. Mensen die een investering willen doen, kunnen deze in april veilig doen, maar alleen als het eerlijk en overdacht zal gebeuren. Dit kun je het best in het tweede deel van de maand doen. In het algemeen zal april een zeer productieve en plezierige maand worden, waarbij je kansen krijgt op gebied van onderwijs en werk. Mensen die op academisch gebied actief zijn, kunnen vooruitgang boeken. Mensen die hier de plannen toe hebben, doen er verstandig aan om deze maand al concrete plannen te maken. Ben je zelf leidinggevend, leraar of mentor, dan kun je een grote impact hebben op de ontwikkeling van mensen en kun je ze ondersteunen en motiveren om grote stappen in het leven te maken.

Fysieke en mentale gezondheid

Leeuwen stralen kracht uit met hun robuuste lichaam, brede schouders en krachtige spieren. Ze zijn vastberaden en weten precies wat ze willen, en ze kunnen dit vaak met een krachtige stem onderbouwen. Deze maand kunnen er echter uitdagingen zijn op materieel gebied, maar laat dit je niet ontmoedigen. Hoewel je misschien met ups en downs te maken krijgt, kun je deze hindernissen overwinnen met jouw innerlijke kracht en vastberadenheid. Ja, er kunnen wat problemen opduiken, maar zie deze als kansen om te groeien en sterker te worden. Onthoud dat elk obstakel dat je overwint, je dichter bij doelen brengt. Het is belangrijk niet alleen mentaal, maar ook fysiek goed voor jezelf te zorgen. Luister naar je lichaam en geef het de rust en voeding die het nodig heeft. Zorg goed voor je rug, vooral tijdens activiteiten zoals sporten of zware werkzaamheden. Je gezondheid is van onschatbare waarde, dus vergeet niet om jezelf op de eerste plaats te zetten. Als je merkt dat er fysieke problemen zijn, aarzel dan niet om professionele hulp in te schakelen. Voorkomen is altijd beter dan genezen, dus neem geen risico als het om gezondheid gaat. Neem de tijd om je voedingspatroon te evalueren, maak wat vaker een wandeling en overweeg om te stoppen met roken of alcohol. Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken in je algehele welzijn. Onthoud dat echte rijkdom niet alleen te vinden is in materiële bezittingen, maar vooral in de liefde en geluk die je deelt met dierbare mensen om je heen. Dus blijf positief, blijf veerkrachtig en laat niets je weerhouden om te streven naar een gezonder en gelukkiger leven.

Algemeen overzicht voor alle tekens

De 1ste gaat Mercurius retrograde bewegen, waardoor er een grotere kans is dat we emotioneel uit balans raken. Mensen zijn vatbaar voor irritatie en ongebruikelijke impulsiviteit. Tot de 7de borrelt frustratie onder de oppervlakte. Hierdoor is een gezonde uitlaatklep nodig om te voorkomen dat we uitbarsten. Er wordt aangeraden gezond te eten en geregeld naar buiten te gaan om frisse lucht te happen. Ook sport is belangrijk of minimaal het regelmatig doen van een wandeling of fietstochtje. Halverwege de 1ste week zullen intimiteit en passie versterkt worden en zorgen dat we erg veel behoefte aan erotiek en actie hebben. Let op dat er mensen zijn, die deze actie negatief op kunnen nemen en hun frustraties op anderen kunnen botvieren. Merk je dit aan jezelf, dan wordt aangeraden te bekijken wat je kunt doen om dit te verminderen. Identificeer stressoren voor frustratie, breng orde aan en gebruik je fantasie om het een en ander vorm te geven. Ook is het belangrijk ondersteuning te vragen als dit nodig is. De reden van de negatieve energie is de ongrijpbare beweging van retrograde Mercurius. Dit zal tot de 25ste in de vurige Ram plaatsvinden. Dit fenomeen kan energie instabiel maken en ongeduld, impulsiviteit en moedwillige acties brengen. We krijgen echter steun van Venus, die sierlijk in dezelfde Ram beweegt. Deze zorgt van de 5de t/m de 8ste voor harmonieuze vibraties. De 8ste zorgt een Zonsverduistering in de Ram voor een kosmische alliantie tussen retrograde bewegingen en verduistering, die tweede kansen en verlangens in ons los maken. Deze Zonsverduistering draagt een immense kracht die niet alleen de wereld om ons heen beïnvloedt, maar die gedurende een langere periode diep doordringt in onze innerlijke wereld. Het is een tijd van transformatie met mogelijkheden om slechte gewoontes af te leren. Op persoonlijk vlak vervagen ongezonde patronen of relaties vervagen en kan er een nieuw begin zijn. Leugens worden nu afgewend en waarheden komen aan het licht. Voor veel mensen is het een periode van bevrijding, waarin datgene dat niet meer nodig is, achtergelaten wordt en de ziel gereinigd wordt. Met de Zonsverduistering komen diepgewortelde geheimen aan het licht en kunnen we ons ook krachtig opladen.

Ook in de week van de 8ste tot 14de brengt de Zonsverduistering gunstige krachten, waardoor we ondernemingen kunnen starten. De retrograde Mercurius verbindt zich met de conjunctie van Mars en Saturnus. Deze brengt discipline en een focus om verstandig na te denken over aspiraties en toekomstige acties. De 15de tot 21ste kunnen emoties verstoord worden en zijn er haperingen in middelen of financiën. Wees echter niet bang, omdat er snel weer energie en vastberadenheid zijn om positieve veranderingen teweeg te brengen. In het weekend van de 19de tot de 21ste zal de Jupiter-Uranus conjunctie namelijk één van de belangrijkste aspecten van 2024 aankondigen. Deze stuwt ons naar een expansieve verandering, die ons op financieel gebied heil kunnen brengen. Vermijd machtsstrijd die ontstaat als mensen hun gelijk willen behalen en geduld verliezen. Dit kan tot frustratie of geweld leiden. Er wordt geadviseerd rust en ontspanning op te zoeken om stabiliteit te bewerkstelligen. De Zon zal rond de 19de naar de Stier reizen en dit zorgt voor een subtiele energieverschuiving. De Volle Schorpioenmaan van de 24ste brengt diep gewortelde zaken naar boven en zorgen voor emotionele extremiteiten en zware aangelegenheden. Toch zal deze energie ervoor zorgen dat we problemen bloot kunnen leggen, omdat Mercurius uitnodigt cruciale kwesties aan te pakken. Deze kunnen intens zijn en confrontatie hiermee kan cruciaal voor ontwikkeling en groei zijn. Met name de 22ste tot de 28ste kan de Maan emoties intensiveren. Dit spoort aan kwesties aan te pakken in plaats van ze te ontwijken en kan zorgen dat we met positieve gevolgen te maken krijgen. Als Mercurius de 29ste uit de retrograde stand komt, krijgen we een groter gevoel van controle en richting en kunnen we mogelijkheden krijgen. De 29ste is er gunstige energie voor fantasie en creativiteit. Dit zijn ideale omstandigheden voor spiritualiteit, kunst, muziek en andere vormen van creativiteit. Empathie is sterk aanwezig, maar aan de andere kant is er een waarschuwing voor een machtsstrijd en moeten we alert zijn op negatieve en zelfs donkere krachten. Er is echter ook positieve energie van Venus die de 29ste stabiliserende energie in de Stier brengt. Mars zal de 30ste in de Ram binnenkomen en dit geeft vitaliteit en enthousiasme met ruimte voor mooie initiatieven.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)