Maandhoroscoop Tweelingen

Horoscoop Tweeling lees je bij Astroangels.nl

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - Augustus 2019

 

Overzicht van de maand
Augustus lijkt een maand van romantiek en passie te worden. maar ook op andere gebieden zal je veel positiviteit ervaren. Je vindt het erg belangrijk om een relatie te hebben. Ben je single, dan kun je er veel moeite voor doen om een nieuwe partner te zoeken. Het kan ook gebeuren dat je een ex-partner in je leven terug wilt hebben of dat deze plots in je leven komt. Heb je een relatie, dan zal je er alles aan doen deze soepel en liefdevol te laten verlopen. Dit zal gelijk aan het begin van de maand geïnitieerd worden door de Nieuwe Maan en sensitieve Mercurius. Je zult t/m de 7de dan ook gericht zijn op je gezin, je partner of het zoeken hiernaar. Er zijn goede vooruitzichten dat je zult krijgen wat je graag wilt, maar dan is het belangrijk hier actief mee bezig te zijn. De 2de week zal wel iets minder zijn, maar dat komt omdat je dan nuchterder in het leven staat, waarbij je de 12de en de 13de zelfs kunt denken dat je leven erg saai is geworden. Dit komt dan vooral omdat Mercurius vanaf de 11de een passionele en actieve energie biedt. Je bent daardoor een stuk intenser in je gevoelens en zal dit ook zeker laten merken. Dit geldt overigens niet alleen voor liefde, maar ook voor carrière en andere aspecten in je leven. Doe wat je voelt en laat je niet tegenhouden door wat gangbaar is. Jij bent je eigen persoon en mag doen wat voor jou goed is, mits je je natuurlijk binnen de wet blijft. Het is belangrijk dat je op een creatieve wijze bezig bent. Zorg voor actieve hobby’s, ga lekker sporten of bezoek plekken waar veel sociale contacten zijn. De periode van de 15de t/m de 19de zullen de Volle Maan en een plein tussen Mercurius en Uranus voor flink wat energie zorgen. Anderen zullen moeite hebben je bij te houden, maar jij geniet van de snelheid in je leven. Je bent in een uitstekend humeur en dit kan op vele vlakken verrassende mogelijkheden bieden. De 20ste is er een grotere kans op slecht nieuws. De 21ste is er een positieve energiedeling van de driehoek tussen Mercurius en Jupiter. Dit kan rond die tijd voor veel geluk zorgen, maar die moet je wel zelf afdwingen. Zorg dat je de juiste dingen op het juiste moment doet. Het is een periode om oude problemen op te lossen. Pas in contact met mensen op dat je geen verkeerde dingen zegt of doet, opdat er misverstanden ontstaan. Vanaf de 25ste is er een grotere kans op succes in je carrière. Mensen die een nieuwe baan zoeken, kunnen slagen. Ook zijn er op financieel gebied mogelijkheden. Grijp kansen aan en maak gebruik van je goede communicatieve vaardigheden.

Liefde en relaties
Singles kunnen deze maand, zonder dat zij er naar op zoek zijn, iemand tegenkomen waar liefde uit voort kan komen. Deze kan je tegenkomen in een omgeving waar je veel komt, maar waar je wellicht niet eerder mee bezig was. Het kan iemand zijn die een stuk ouder is of in gedrag volwassen gedraagt. Er kan zeer snel een relatie uit voortkomen, maar er wordt aangeraden hier voorzichtig in te zijn en niet te snel te gaan. Ook mensen die ouder of gescheiden zijn, kunnen de liefde snel op hun pad zien liggen. Mensen vinden het vooral fijn dat je aan de ene kant erg volwassen bent, maar geregeld speels in dingen die je doet of wilt. Je vindt het ook belangrijk dat mensen zelf speels en verantwoord leven en dit is dus jouw voornaamste eis naar een nieuw partner. Je wilt niet teveel verplichtingen opgelegd krijgen en wilt liever geen plannen en afspraken op de lange termijn maken. Je wilt in het hier en nu leven. Je doet er goed aan te bekijken of deze nieuwe persoon hier mee om kan gaan. Je kunt er echter ook achter komen dat de ander niet degene is, waar je je hele leven bij wilt blijven. In dit geval doe je er eerlijk aan om niet met een relatie te starten. Je kunt de ander flink kwetsen en dit kan grote gevolgen hebben. Ook bestaat de kans dat je iemand tegen je in het harnas jaagt, waardoor er grote ruzies en problemen kunnen ontstaan. In een vaste relatie ben je deze maand wisselvallig en kan je ook erg wispelturig zijn. In de relatie ben je dan erg beïnvloedbaar en is de mate hoe jullie in de relatie staan afhankelijk van de manier waarop je partner met jou omgaat. Dwingt deze jou teveel en moet je bepaalde dingen tegen jouw zin doen, dan kun je de neiging voelen te besluiten de relatie te verbreken. De kans hierop zal vooral in het 1ste deel van de maand groot zijn. Er kunnen meningsverschillen zijn, welke in het 2de deel van de maand verdwijnen. Zorg dan dus ook dat je eventuele ergernissen of problemen doorschuift naar het 2de deel van de maand. De kans dat ze dan niet tot grote problemen leiden, is dan een stuk groter. Je dient wel te bedenken dat een relatie altijd verantwoordelijkheden met zich meebrengt en dat je daar niet te veel in door moet slaan. Je kunt eigenwijs zijn en graag je eigen gang gaan, maar laat je niet teveel gaan. Tweelingen hebben anders de neiging om minder verstandig of volwassen te reageren. Bespreek wel hoe jij je voelt, maar luister ook naar wat een ander jou wil vertellen. Ook is het belangrijk om je aan te passen. Spiegel je hierbij niet aan andere relaties, die ogenschijnlijk goed verlopen. Ieder huisje heeft nu eenmaal zijn kruisje. Kijk naar positieve kanten van je partner en richt je minder op het negatieve. Je zult zien dat je dan best tevreden kunt zijn. Het wordt een maand, waarin problemen en conflicten kunnen verdwijnen. Over het algemeen zal je een weg vinden en komt je betrouwbare, stabiele en intellectuele kant vanzelf naar boven.

Carrière en zakelijkheden
Het is een prima maand voor zakelijke en financiële kwesties. Ook op andere gebieden kun je over het algemeen prima functioneren. Je bent verantwoordelijk, zowel zakelijk als op gebied van contact met collega’s. Je kunt prima samenwerken en bent in staat op een verantwoorde manier met werk bezig te zijn en collega’s zullen je zeer waarderen. Het is belangrijk open te staan voor de mening en gevoelens van anderen, omdat je op die manier veel kunt bereiken. Ga je mensen teveel pushen en onder druk zetten, dan zullen ze dit niet waarderen en kunnen conflicten komen. Je bent deze maand vooral sterk als je moet samenwerken met mensen die intellectueel op één lijn zitten of mensen waar je veel respect voor hebt. Doordat mensen je serieus nemen, voel je vertrouwen. Daardoor durf je goed te handelen en weet je prima hoe je contracten af moet sluiten of hoe je met juridische zaken om moet gaan. Let op dat je moeite kunt hebben met mensen die zich boven jou plaatsen of mensen waar jij geen of weinig respect voor hebt. Heb je een eigen bedrijf dan ben je in staat om zeer goed om je heen te kijken wat mensen of bedrijven jou te bieden hebben. Je kunt jezelf goed verkopen en je reputatie kan stijgen. Het zal erg belangrijk zijn om constant in de gaten te houden hoe je jezelf kunt ontwikkelen. Wees niet eigenwijs en durf advies en ondersteuning van anderen te vragen. Verder is het belangrijk om open te staan voor hun meningen en suggesties. Je bent dan in staat promotie af te dwingen, door je speelse en tegelijk intellectuele gedrag. Ook zijn er kansen op een geheel nieuwe carrière. Mensen die werkeloos zijn, maken meer kans op een nieuwe carrière, maar je moet de lat niet te hoog leggen. Soms moet je tevreden zijn met een mindere baan dan je eigenlijk in gedachten hebt. Op financieel gebied heb je deze maand een sterke intuïtie, waardoor je de goede dingen op het juiste moment kunt doen. Blijf wel naar je gevoel luisteren en blijf wel binnen je comfortzone handelen. Op die manier kan je goede zaken doen en is er meer kans om winst te behalen, mits je natuurlijk wel na blijft denken.

Mentale en fysieke gezondheid
De planetaire energie wijst erop dat je gezondheid meer aandacht dan gewoonlijk nodig heeft. Je hoeft heus niet intens te sporten of andere veranderingen na te streven. Sportte je al dan kun je er gerust een schepje bovenop doen en wat intenser bezig zijn. Sportte je helemaal nog niet, dan is het verstandig in ieder geval elke dag een half uur te wandelen. Qua voeding hoef je niet gelijk te veranderen. Het is wel belangrijk dat je noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt en je kleine aanpassingen aanbrengt. Je zou er voor kunnen kiezen vlees, vet en suiker te minderen en daarvoor in de plaats noten, gedroogd fruit en vis te gebruiken. Ook moet je opletten om voldoende fruit en groente te eten om zo bepaalde voedingsstoffen niet te missen. Augustus is een maand, waarin je minder werkt en meer rust zoekt. Je doet er verstandig aan licht te veranderen, maar alles met mate te doen. Je zult nadenken over je eigen persoon. De kans is groot dat je emotioneel wel veranderingen bewerkstelligt. Mensen die niet lekker in hun vel zitten, moeten in de gaten houden dat gezondheid problematisch kan zijn. Je doet er goed aan veel met vrienden af te spreken en op spiritueel gebied actief te zijn en hobby’s aandacht te geven. Je kunt hier emotioneel veel relaxter door worden, wat jou op veel gebieden versterkt.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Augustus is een dynamische maand met krachtige energieën. Dit lijkt onder andere te komen door de Zon in de Leeuw, die veel goeds met zich meebrengt. We moeten in de gaten houden dat er veel kracht vanuit Jupiter, in de Boogschutter, komt. Niet iedereen zal van deze energie gecharmeerd zijn. Er zijn nu eenmaal mensen die liever relaxt in het leven staan en onrustig worden door de sterke kracht die er heerst. Zij zullen behoudend en soms heel star in het leven staan. Ze kunnen moeilijk accepteren dat er mensen zijn, die uit andere culturen komen of op een geheel andere wijze in het leven staan. Mensen kunnen een sterk verlangen hebben naar vrijheid, maar moeten dan wel zorgen dat ze open staan voor personen met andere denkbeelden. Er zijn mensen die zich willen ontwikkelen en dan recht tegenover conservatieve mensen komen te staan. Dit kan erg veel conflicten en andere problemen geven. Venus kan positieve energie leveren, waardoor de meesten in staat zijn op een gezellige wijze met elkaar om te gaan. Er is empathie en sympathie, maar een enkeling verstoort dit door deviant gedrag. Pas dus op.

Emotioneel gezien, zullen mensen actief zijn en is er een sterk verlangen naar romantiek. Venus en de Leeuw zorgen dat veel mensen te ondernemend zijn. Er zijn mensen die dan dominant kunnen worden, terwijl anderen juist te bescheiden zijn. In beide gevallen doe je er goed aan dit te onderdrukken. Het zal niet leuk zijn om overheerst te worden, maar ook niet om zelf te overheersen. De verbinding tussen Venus en Jupiter zal echter al snel in de maand voor evenwicht zorgen. Venus biedt liefde en Jupiter zorgt voor overdaad, maar aan de andere juist voor tempering van emoties. Mensen die merken dat ze te explosief en intens in de relatie reageren, moeten zorgen dat ze hun temperament onderdrukken. Merk je dat je partner jou onderdrukt, dan wordt aangeraden hier duidelijke stappen in te ondernemen. In beide gevallen is het belangrijk evenwicht te vinden. Het is een prima maand om te reizen, maar houd in de gaten dat er vuurhaarden in de wereld zijn. Het is dan ook minder verstandig om er alleen op uit te trekken of naar onherbergzame gebieden te gaan. Mars laat zijn invloed gelden, waardoor singles geregeld intense emoties ervaren. Zij willen passie en hebben een sterke drang om hun leven met iemand te delen. Het is een periode van beminnen, maar ook om bemind te worden. Heb je een relatie, dan moet je wel opletten dat je niet te verstikkend bent. Die neiging kunnen sommigen hebben. Het is prettig om passioneel te zijn, maar niet als je dit teveel doet. Dat geeft alleen maar problemen en het is niet eerlijk naar een partner. Is je partner te intens, dan wordt aangeraden dit wel te bespreken. Overigens biedt Saturnus positieve energie, waardoor de meesten in staat zijn relaxt met elkaar te zijn.

Augustus zal ook een maand zijn, waarin je plannen voor de komende tijd kunt maken. Dit kan gaan om verdieping van een relatie, promotie, opzetten van een bedrijf of andere ontwikkelingen om er beter voor te staan. Er zijn echter mensen die de kosmische energie gebruiken om juist achteruit te gaan en lui te worden. Merk je dit aan jezelf geef hier niet aan toe en zorg dat je geïnspireerd blijft en actie onderneemt. Is dit lastig, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om je eerst op te laden door een vakantie te nemen. Mercurius kan veel energie geven om met elkaar te communiceren. Mensen hebben minder neiging om elkaar te overtuigen. Dit geldt zowel voor je privéleven, de liefde als in je zakelijke leven. Welke meningen en ideeën mensen ook hebben, de meesten zullen in staat zijn respect te hebben. Kom je mensen tegen die dit niet hebben, dan wordt aangeraden deze mensen te mijden. De energie kan ervoor zorgen dat je in je werk prima kunt functioneren en er een krachtige versterking van intellectuele en inzichtelijke eigenschappen is. De meeste tekens zullen dan ook creatief zijn en op een originele wijze bezig zijn om zich te ontplooien. Je moet wel opletten dat je niet te snel gaat en moet er rekening mee houden dat je in augustus prima met van alles kunt starten, maar dat je wel zorgt voor lange termijnplannen. Daarnaast moet je rekening houden dat niet alles waar je mee bezig bent werkelijk gaat lukken. Wees dan niet teleurgesteld, maar bedenk dat er vanzelf weer kansen komen.