Maandhoroscoop Tweelingen

Horoscoop Tweeling lees je bij Astroangels.nl

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - Mei 2019

Overzicht van de maand
Je neemt niet alleen jezelf onder de loep, maar ook conflicten, die je op kunt lossen. Je kunt wel eens denken dat dingen aan anderen liggen en minder aan jou. Kijk kritisch naar je eigen handelen. Je hebt de neiging conflicten te verergeren door er mensen bij te halen, die het met je eens zijn. Verstandig is om neutrale mensen te vragen, die het aandurven een spiegel voor te houden. In de liefde zijn er storende energieën, maar ben je toch in staat een bestaande relatie te versterken. Singles kunnen een waardevolle nieuwe relatie krijgen als ze hun eigenwijsheid overwinnen. Tot de 11de is er krachtige planetaire energie en kun je prima communiceren en gevoelens uiten. Let in je werk op meegaande en relaxte mensen. Zij kunnen meer weerstand bieden, dan mensen die juist vaak tegen je ingaan. Het is een maand om zakelijke mogelijkheden te krijgen. Je dient je ogen goed open te houden en kansen aan te grijpen. Kijk naar vaardigheden en talenten en wat je kunt doen om ze te versterken. Verstandig is om bij twijfel leidinggevenden of collega’s advies te vragen. Vraag mensen waar je normaal minder snel naar toegaat advies. Privé ben je deze periode stabiel en relaxt en wil je niet veel veranderingen. Van de 11de t/m de 21ste kun je eigen beslommeringen op de achtergrond plaatsen. Richt je meer op mensen van wie je houdt en los eventuele conflicten op. Laat het verleden rusten en kijk naar wat de toekomst biedt.

Heb je kinderen, besteed daar dan meer tijd aan. Ook is het een goede periode om ouderen in je omgeving meer tijd te geven. Het is ook een tijd voor het aanhalen van contacten en het doen van leuke activiteiten. Let op dat je eigenwijze kant soms doorslaat in bezitterig en egocentrisch gedrag. Eigenbazen doen er goed aan te bekijken of alles in orde is met apparaten, computers en andere belangrijke hulpmiddelen. Werk je voor een baas, dan doe je er goed aan met mensen te praten over jouw talenten en vaardigheden. Je kunt er verrassende mogelijkheden door krijgen. Vanaf de 22ste is er een succesvolle periode, waarbij duidelijk wordt wat je in het leven wilt en hoe je lekker in je vel kan zitten. Dit zal niet alleen privé zijn, maar ook zakelijk. Het is een prima tijd voor het afsluiten van contracten en investeringen. Sterker nog, er wordt door energie van Venus juist aangeraden geld te laten rollen. Let op dat dit alleen werkt, als je niet hoeft te lenen en als je zuiver handelt. Ben je onverantwoordelijk en oneerlijk bezig, dan zal de energie zich tegen je keren. Singles moeten opletten voor nieuwe mensen in hun leven. Gebonden mensen kunnen storende energie ervaren van mensen die invloed op je relatie of gezin hebben. Wees niet te intens in je handelen en beschuldig niet te snel.

Liefde en relaties
Het wordt een romantische maand worden. Je ervaart gelijk al veel liefde en je zult erg mooie emoties ervaren van mensen in je omgeving. De Zon zal jou niet alleen qua zonnestralen veel warmte bieden, maar ook qua energie. Daarbij is er krachtige energie vanuit Mars in jouw teken, Venus en Mercurius die veel kracht bieden. Het spannende retrograde plein, dat Mercurius en Saturnus aangaan, kan echter andere gevoelens geven. Je kunt bedenken of je datgene wat je aan liefde geeft, ook terug krijgt. Je kunt daardoor in een relatie raar uit de hoek komen. Tracht geduld te bewaren en zeg geen dingen die je beter niet kunt zeggen. Ben je single, dan kun je ditzelfde afvragen, maar heb je wel eens het verdrietige gevoel dat je de ware niet tegenkomt. Tracht gevoelens onder controle te houden en houd je vast aan het gegeven dat Mars jou erg verleidelijk maakt. In een relatie kun je daarom veel liefde terugkrijgen, omdat je partner keer op keer laat merken dat deze van je houdt. Het is een periode om te knuffelen en leuke activiteiten te doen.

Ben je single, dan zal je vooral in de 1ste helft van de maand nieuwe mensen tegenkomen. Deze kunnen geraakt worden door je speelse en sensuele gedragingen. Er wordt aangeraden om kansen aan te grijpen, omdat het 2de deel van de maand minder kansen geeft. Je moet er wel op uittrekken en niet afwachten, daar koop je niets voor. Vanaf de 6de zal jouw heersende planeet Mercurius de Stier inkomen. In een relatie kan je dan jaloers worden als je partner met iemand anders praat of afspraken met anderen maakt. Zeg vooral niets via de sociale media, omdat je dit niet meer terug kunt draaien. Met name de periode van de 6de t/m de 10de zal je hiervoor op moeten passen, omdat Jupiter en Pluto een sextiel vormen, waardoor er verleidingen zijn om dingen te doen, die je beter niet kunt doen. Verleiding en misleiding zijn zeker mogelijk. Singles moeten deze periode vooral opletten dat ze erotiek niet als spel zien, omdat ze mensen dan flink kunnen kwetsen.

De passionele Mars zal de 15de in de meelevende Kreeft komen. In een relatie kan je dan teveel voor een partner doen, waardoor het minder leuk en spannend wordt. Je zult minder seks willen, maar hebt de neiging om moederlijk/vaderlijk te reageren. Tracht afstand te nemen en laat je partner dan maar zijn/haar best doen om jou het hof te maken. Geef je teveel dan kan een relatie saai worden en onder druk staan. Singles hebben de neiging teveel achter iemand aan te lopen, waardoor de liefde opbrandt. Venus gaat de nuchtere Stier binnen, waardoor je veel nadenkt. Zowel gebonden mensen als singles zullen tot de 21ste last van die energie hebben en minder liefde geven. Vanaf de 21ste zal de Zon langere tijd door je teken reizen. Dit wordt een prima tijd om te flirten en mensen aan te trekken. Gebonden mensen zijn minder geneigd om teveel in een relatie te stoppen, waardoor het spannender wordt. Mercurius zal weer in jouw teken komen. Je weet goed wat je kunt zeggen om je partner te vlijen. Singles stralen een prima energie uit om mensen aan te trekken. Je bent speels en makkelijk in de omgang, waardoor het leuk is om met je om te gaan. Kom je als single iemand tegen, die aandacht heeft, dan kan er een langdurige relatie uit voortkomen. Vanaf de 28ste moet je opletten dat je, door een mysterieuze energie, soms verwend overkomt. Wanneer je iets graag wilt, maar niet krijgt, kan je chagrijnig zijn. Tracht emoties de kop in te drukken en blijf nuchter. Bedenk dat je niet altijd je zin hoeft te hebben.

Carrière en zakelijkheden
Je bent zeer creatief, maar zult de 1ste week merken dat dit er moeilijk uit kan komen. Dit komt vooral door de sextiel die Mercurius en Mars met elkaar aangaan. Je moet bepaalde obstakels omzeilen. Er wordt aangeraden je geregeld even terug te trekken en je te bezinnen op datgene wat je graag wilt en hoe dit te bewerkstelligen. Er wordt aangegeven dat je soms beter wat tijd vrij kunt maken en ook om de natuur in te gaan. Dit lijkt tijdverlies, maar in feite ben je bezig om jezelf zowel mentaal als fysiek op te laden. Hoe meer je je ontspant, hoe meer je in staat bent ideeën te krijgen en later deze maand zelfs stappen te ondernemen om je te ontplooien. Daarbij zal Mercurius ook een plein vormen met de retrograde Jupiter. Hoe meer je buiten je comfortzone durft te treden, hoe meer je dromen uitkomen. Vooral de periode van de 6 t/m de 8ste is er veel mogelijk en kun je door samenwerking veel bereiken. Je zult merken dat mensen graag met je omgaan, juist omdat je leuke ideeën hebt en speels bent. Let op dat er aanwijzingen zijn dat er bepaalde dingen gebeuren, die niet altijd lineair verlopen. Geef niet de moed op, maar blijf volharden. Je zult dan uiteindelijk heus de juiste kant opgaan. Het zal vooral belangrijk zijn goed om je heen te kijken en alert te blijven op kansen die er komen. Wanneer je echt verder in het leven wilt komen, zal dit ervoor zorgen dat je deze zeker opmerkt. Hierdoor kunnen mensen, die naar een nieuwe baan op zoek zijn, veel kans maken. Je moet dan wel actief zijn en vooral niet te kieskeurig. Ook de 10de t/m de 12de is een geschikte tijd om meer geld te verdienen, een nieuw project te starten of een nieuwe carrière te krijgen. Er is inspiratie en vooral mensen die werken om creativiteit en liefde voor hun werk te verwerven, zullen erin slagen.

Vanaf de 15de zullen krachtige energieën jou positief raken. De verbinding tussen Venus en Mercurius zorgt dat je je vooral verbaal goed uitdrukt. Daarnaast zal Mercurius een sextiel met Neptunus vormen en deze energie zorgt dat je met spanningen om kunt gaan en conflicten en andere problemen op kunt lossen. Mars zal in de Kreeft reizen en deze energie zorgt voor goede mogelijkheden in je financiële sector. Ben je eigenbaas of leidinggevende, dan kun je de 16de t/m de 18de last hebben van zakelijke partners of ondergeschikten, die niet helemaal doen wat jij wilt. Het zal belangrijk zijn om er in een gesprek achter te komen wat er aan de hand is. De Zon in de Tweeling zal de 21ste tot half juni zorgen dat je je doelen kunt bereiken en ideeën uit kunt werken. Omdat Mercurius in jouw teken verblijft, is er veel creativiteit. Let de 22ste en 23ste wel op dat je bepaalde zaken niet gelijk uitvoert, maar jezelf eerst de tijd geeft om na te denken. De laatste dagen van de maand zal Mercurius een gelukkige energie delen met Jupiter. Je bent zeer meegaand en kunt veel doen om jezelf en anderen blij te maken. Alles wat je doet, zal goed uitpakken.

Mentale en fysieke gezondheid
Mars staat in jouw teken en zorgt dat je veel kracht krijgt. Daardoor zullen veel Tweelingen ervaren dat hun hormonen opspelen. Je kunt je fysiek sterk voelen en mentaal voel je je vrolijk en gelukkig. Let op dat je energie soms te intens gebruikt en dan kan je lichaam wat weerstand geven. Gebruik je de energie verantwoord, dan ben je in staat deze evenwichtig te verdelen. Belangrijk zal dus zijn om gedisciplineerd te blijven. Dit kan vooral rond de 9de lastig zijn bij de sextiel tussen Jupiter en Pluto. Je kunt oude gewoonten terug laten komen en deze zullen niet altijd goed zijn en je kunt zelfs vergeten om gezond te leven. Na de 15de zal Mars in de Kreeft terechtkomen en dit geeft lastige energie. Je kunt dan je geduld verliezen en hebt minder motivatie om te sporten of andere activiteiten te doen. Je hoeft heus niet al te zware sportactiviteiten te doen. Lekker wandelen, zwemmen of fietsen kan al goed zijn. Vanaf de 22ste zal je je lekker voelen als de Zon en Mercurius in jouw teken terechtkomen. Je humeur wordt een stuk beter en je vindt het weer veel leuker om te sporten en andere gezonde dingen te doen.