Maandhoroscoop Tweelingen

Horoscoop Tweeling lees je bij Astroangels.nl

Maandhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - Juli 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
De Tweeling zal deze maand vooral een sterke drang voelen om veel geld uit te geven. Het lijkt bijna wel alsof de coronaperiode jou zo ingetoomd heeft, dat je nu alle leed en weerstand loslaat. Je wilt niet alleen heel veel werken, maar wilt ook jezelf verwennen. Het is zeker niet erg om dit te doen, zolang je maar niet gaat lenen of op een andere wijze in grote schulden terechtkomt. Wees hier dus voorzichtig mee en ga niet teveel kopen. Vooral niet als je merkt dat jouw gebrek aan eigenwaarde op deze manier gecompenseerd wordt. Beter kan je tijd besteden aan het versterken van jezelf door met mensen te praten en weer meer in het leven te staan na de lockdown. Voor de 23ste zal je vooral gericht zijn op liefde, je werk en passie. Daarna ben je meer gericht op je gezin en familie. Vanaf deze tijd zal je ook minder aangetrokken worden tot grote aankopen. Je vindt het belangrijker dat je tijd aan je emoties, verlangens en diepgang besteedt. Op de 5de zal de laatste Maansverduistering van de zomer zijn. Deze zorgt ervoor dat de Maan een diepere kleur krijgt en dit heeft invloed op de emoties van de Tweeling. De Maan reist nu door jouw sector van Taboes en dit kan voor verwarring zorgen. Je merkt namelijk aan jezelf dat je dingen op een heel andere wijze wilt gaan doen en dit zal over het algemeen goed uitpakken.

Gebruik je de energie op een gunstige wijze, dan zal je vooral meer invloed krijgen op je eigen gedachten en meningen. Je kunt negatieve zaken aanpakken en zal dan ook beter in het leven komen te staan als je dit vergelijkt met de laatste paar maanden. Hierbij word je geholpen door Saturnus die nu weer terug is in de Steenbok. Dit zorgt ervoor dat je een stuk nuchterder in het leven kunt staan. Je kunt er eigenlijk t/m december van uitgaan dat je deze energie vanaf circa de 23ste mee kunt nemen om je toekomst veilig te stellen en nieuwe plannen uit te denken. Ook zal deze energie jou de drang geven om te gaan reizen. Er wordt dan ook zeker aangeraden om hier stappen in te ondernemen en er ook even uit te gaan. Voor je zakelijke leven is het gunstig, omdat je dan fysiek op kunt laden. Voor sociale contacten en de liefde kan je een verdieping ervaren, waardoor je het fijn zult vinden om de liefde te bedrijven en spannende momenten op te zoeken. Het is ook een maand van retrogrades met Pluto, Neptunus, Saturnus, Jupiter, Ceres en Mercurius. Daarom is juli een tijd van karmische energie, waardoor je kunt, inventariseren in de toekomst, maar ook in het oplossen van bepaalde problemen. Let op dat jouw gedrag en handelingen hetzelfde op kunnen roepen. Ben jij positief, dan zal je dit ook terugkrijgen. Ben je echter negatief, dan zal dit anders verlopen en kan de karma zelfs tegen jou gaan staan.

Liefde en relaties
In contact met familie hangt er mindere energie, waardoor onvoorspelbare zaken optreden. Conflicten kunnen in het eerste deel van de maand ontstaan, op gebied van eigen kinderen, maar ook ouders. Let op bij dingen die je zegt of doet en bewaar je geduld. Doe, als het niet nodig is, geen dingen die anderen irriteren. Je kunt anders veel stukmaken en dat geeft alleen maar onnodig veel problemen. De liefde kent een betere periode, waarbij er veel hartstocht en warmte is. Ben je single, dan zal je een groot deel van de maand aantrekkelijk zijn, doordat je naar liefde snakt en anderen dit opvangen. In een relatie zal je niet altijd stabiel zijn. Je zult er hard voor moeten werken om het een en ander glad te strijken. Je doet er goed aan vaker een afspraakje met je partner te maken om iets leuks te doen. Ben je single, dan kan een date met een goede vriend(in) verrassend uitwerken. Naarmate de maand vordert zal de romantiek positief versterkt worden. Let op dat dit geldt voor gezonde relaties, waar mensen elkaar begrijpen en waarderen. Je kunt emotioneel kwetsbaar zijn als een partner, familie of een goede vriend niet liefdevol reageert op momenten dat jij dat verwacht. Er wordt aangeraden om in dit geval niet te heftig te reageren. Het is niet mogelijk dat mensen altijd maar reageren zoals jij dat graag wilt. In dit geval doe je er verstandig aan je terug te trekken. Je kunt verlangen naar aandacht of complimenten, maar beter kun je de ander even laten. Je raakt er anders alleen maar meer geïrriteerd door. Over het algemeen zal het 2de deel van de maand je verzorgende karakter naar boven komen en kan de liefde opbloeien. Je kunt veel liefde geven, maar ook terugkrijgen. Sterker nog, je eist de liefde op. Hebben jullie een gelukkige relatie, dan begrijpen jullie elkaar wel. Je partner zal weten dat je dan onzeker bent en niet egoïstisch, maar er is altijd een kleine kans dat je emotioneel reageert als je partner afstandelijk doet. Tracht dit in te tomen en reageer niet te humeurig. Ben je single, dan kan je het laatste deel van de maand gevoelig zijn en balen als iemand, waar jij een oogje op hebt, je negeert. Je ziet dit als afwijzing, maar beter kun je je sociale vaardigheden gebruiken. Je kunt de liefde dan aantrekken, maar let dan wel op mensen die op geld gericht zijn in plaats van de liefde. Je kunt je namelijk nog wel eens laten misleiden door mooie praatjes en leuke activiteiten. Overigens zal dit laatst vooral voor de vrouwelijke Tweeling gelden.

Carrière en zakelijkheden
De maand juli is ideaal voor mensen die geen baan hebben of net een opleiding afgerond hebben. Je doet er goed aan veel te solliciteren of om je heen te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je kunt er ook voor kiezen om, zolang je geen baan hebt, een aantal uur voor jezelf te werken. Er zijn aanwijzingen dat hier veel ruimte voor is. Woon je met anderen samen dan is het belangrijk in de gaten te houden wat zij van je plannen vinden. Vooral mensen, die vanuit huis werken, moeten hierover praten, zodat ze weten wat de wensen van hun huisgenoten zijn. Het wordt een maand, waarbij mensen, die veel tijd besteden aan het woon-werkverkeer besluiten om actief naar een nieuwe baan te zoeken of meer vanuit huis te werken. Daar is de coronaperiode natuurlijk al goed voor geweest en dit kan je nu meer gaan waarderen. Het is dus verstandig om hier actief mee bezig te gaan. Je doet er in dit geval goed aan je te oriënteren en er met mensen over te spreken wat de mogelijkheden zijn. Het is namelijk erg belangrijk dat je alle ins en outs kent. Mensen die schrijven of op een andere manier met communicatie bezig zijn, kunnen een sterke spirituele energie ervaren. Hierdoor kunnen ze op een zeer vruchtvolle manier bezig zijn. Ze vinden inspiratie bij mensen waar ze mee omgaan en doen er goed aan geregeld de natuur op te zoeken, omdat dit hun spirituele energie kan versterken. Mensen die in het onderwijs werken of op een andere manier bezig zijn met het aanbieden van opleidingen of mensen dingen aanleren, zullen ook een prima energie krijgen. Hierdoor kunnen ze op gebied van advies en begeleiding veel energie krijgen, waarbij mensen veel van je aannemen. Juli is prima om te investeren of geld te besparen. Je ervaart intellectuele kracht en kunt goede beslissingen nemen. Je weet precies bij wie je voor advies terechtkunt. Met name verkoop, marketing en communicatieprojecten kunnen vruchtbaar zijn. Er wordt aangeraden niet teveel te experimenteren en je te richten op traditionele manieren om te investeren of geld te beleggen. Het is geen periode om risico te nemen door geld te besteden aan zaken die het daglicht niet verdragen. Wat je deze maand ook doet, je zult over het algemeen in staat zijn rationeel met werk of andere zaken bezig te zijn. Je laat je niet door sentimenten en emoties leiden, maar kunt op een gezonde manier ontwikkelen.

Mentale en fysieke gezondheid
Er zijn aanwijzingen dat de planetaire energie gunstig is om het coronavirus even af te zwakken. Vooral schaduwplaneet Rahu is in staat om het virus even te neutraliseren. Dat klinkt zweverig, maar dit geval is het uit te leggen als een krachtige magnetische energie, die invloed op de Aarde en covid-19 heeft. Er is echter iets gevaarlijker bezig en dat heeft te maken met retrograde bewegingen van diverse planeten. Hierdoor zijn er veel mensen die religie en spiritualiteit wegduwen en zal de karma beschadigd worden. De natuur zal ons dan minder beschermen. Het lijkt bijna alsof de kosmos, de hogere wereld en moeder aarde er om schreeuwen dat we weer oog krijgen voor het goede dat ons geschonken wordt. Dat is nu even ver te zoeken. We zien dat terug in alle tegenstellingen die er momenteel te bespeuren zijn. We zitten in Nederland wel in een gunstige positie, omdat de meeste mensen zich wel bewust blijven van het gevaar. Positief is ook dat Saturnus, Jupiter, Mars, Venus, Rahu en Mercurius versterkt worden. Toch dienen we de gehele zomer op te letten. In de wereld zal er een sterke toename kunnen zijn van het aantal besmettingen en het is belangrijk op te letten waar je op vakantie heen gaat. Vanuit de kosmos zijn er aanwijzingen dat we met grote ongelukken, overstromingen en andere ziekten te maken kunnen krijgen in de periode t/m september. Wel zal de impact van de pandemie in juli nog meer afnemen en is er een kleiner sterftecijfer. Maar nogmaals mensen, blijf voorzichtig. Het sterftecijfer zal klein zijn, maar het virus zal er wel degelijk zijn en op zijn kans wachten. Jupiter gaat eind juli van baan veranderen en dit lijkt een gunstige energie te zijn om Rahu te activeren, waardoor er een grotere kans is dat de wetenschap een vaccin vindt. Tot die tijd zal het oppassen geblazen zijn en moeten we in de gaten houden dat er een mogelijkheid is tot een tweede golf. Zoals eerder gezegd, kunnen we deze voorkomen door de aanwijzingen op te volgen en voorzichtig te blijven. Ook is het belangrijk gezond te leven en voldoende buiten te zijn en voldoende te bewegen. Misschien nog belangrijker is om positief in het leven te staan, geduldig te blijven en in de maatschappij meer tot elkaar te komen. Respect en waardering voor elkaar ongeacht ras, kleur, cultuur of andere kenmerken van mensen. Laten we tot elkaar komen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Mars reist door de Ram in combinatie met Venus in de Tweeling en dit zorgt voor gunstige energie. Hun gezamenlijke energie is in een prima fase en brengt veel geluk. De Zon zal tot de 22ste in Kreeft bewegen en dit brengt veel zachtheid in relaties, familie en vriendschappen. Saturnus zal vanaf de 2de retrograde van de Steenbok naar de Waterman reizen en dit kan mislukking brengen. We raden aan gestelde normen en waarden na te streven om makkelijker en prettiger in het leven te staan. Door de samenwerking met Jupiter, kan Saturnus mensen kracht geven om met tegenslagen om te gaan. Daarbij kan de retrograde bewegende Neptunus in de Vis grote mentale krachten bieden. De meeste mensen zijn hierdoor vredig en liefdevol. In de liefde is dit prima, maar er zijn wel mogelijkheden dat er op zakelijk gebied of bij financiën problemen komen. Neem beter geen risico, omdat je hier misschien wel lang last van houdt. Daardoor zijn er mensen die impulsief reageren en er moeite mee hebben. We moeten dus alert blijven, omdat demonstraties, opstand en geweld het verdere jaar beheersen. Gelukkig zullen de meeste mensen hun verstand gebruiken. Pas voor jezelf op dat je niet teveel verlangens hebt en gewoon tevreden bent met wat wij in het westen hebben. In principe zijn Mars en Ram sympathiek en staan ze open voor positieve energie. Er zijn flink wat retrograde bewegingen te bespeuren. Jupiter reist tot half september in de Steenbok en Pluto tot begin oktober. Saturnus zal er tot eind september verblijven, maar tussendoor naar de Waterman reizen. Jupiter schenkt veel verantwoordelijkheid en controle aan mensen. Hierdoor trachten veel mensen op een voorzichtige en relaxte wijze doelen te bereiken en zich te ontwikkelen. We moeten opletten voor diegene die de krachtige energie misbruiken en grote problemen brengen.

Dat zijn mensen die anarchistisch in het leven staan en problemen geven. Omdat dit overal in de wereld op kan treden, zullen we alert moeten zijn op aanslagen, oorlogen en andere negatieve zaken. Het zal erg belangrijk zijn om ons gezond verstand te laten prefereren. Op politiek en maatschappelijk gebied kunnen Venus in de Tweeling en Uranus in de Stier tegenstrijdige energie geven. Venus prikkelt vooral mensen die van veranderingen houden, terwijl Uranus juist energie aan conservatieve mensen geeft. Er zijn al veel tegenstellingen en dat kan alleen maar erger worden. Hierdoor kan er een dreigende situatie ontstaan, die overal op de wereld problemen kan brengen. Positief is de retrograde Pluto die een goede energie kan brengen als mensen zich inspannen om te bereiken wat ze willen. Mensen zullen deze maand over zichzelf nadenken en dit geeft inzicht op meningen en emoties. Let op dat Mercurius retrograde van de Kreeft naar de Tweeling beweegt. Je kunt onbewust wat spanning krijgen en vooral in contact met geliefden of vrienden. Veel mensen zijn empathisch, maar tegelijk kan dit voor onzekerheid en onrust zorgen. Mocht je merken dat je onrustig bent, dan wordt aangeraden je vooral op ratio te richten en nuchter te blijven. Vanaf de 22ste zal dit makkelijker gaan, omdat de Zon dan in het gebied van de Leeuw komt. Mensen hebben minder last van negatieve emoties. Liefde zal in deze periode op zijn hoogtepunt zijn. Er is veel creativiteit te bespeuren om leuke activiteiten te doen. Ook staan mensen zeer verantwoordelijk in het leven. Mensen zijn nu relaxter dan in het 1ste deel van de maand. Er zijn wel veel meer menen die behoefte hebben aan bezittingen en inkomen. Overdrijf niet, omdat er mogelijkheden zijn dat je teveel over grenzen gaat. Dit kan onnodig veel negativiteit brengen. Overigens zal Neptunus in de Vissen de gehele maand spirituele kracht geven, waardoor er geregeld voorspellende dromen zijn. Deze brengen hogere energieën, die toch ook wel een oogje in het zeil houden. Je kunt deze energie erg makkelijk oproepen door positief in het leven te staan, geregeld te slapen en gezond te leven.