Maandhoroscoop Tweelingen

Horoscoop Tweeling lees je bij Astroangels.nl

Maandhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - September 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

 

Algemeen
Er is een gunstige driehoek tussen je heersende planeet Mercurius in de Maagd en Pluto in de nuchtere en aardse Steenbok. Deze zorgt ervoor dat je met beide benen op de grond staat. Je komt snel ter zaken als er iets geregeld moet worden en hebt oog voor details. Je bent minder speels en daardoor kan je vooral op zakelijk gebied veel bereiken. Je kunt wel eens de neiging hebben om mensen kritiek te geven en deze zal niet altijd gegrond zijn, omdat je emoties laat meetellen. Zijn er dingen die anders kunnen, dan doe je er goed aan om dit op een andere wijze te communiceren, door positief te blijven. Vanaf de 5de zal er meer rust komen als Mercurius naar de luchtige Weegschaal reist en je daardoor minder kritisch bent en openstaat voor meningen en ideeën van anderen. Je bent veel meer bereid om water bij te wijn te doen en mensen de ruimte te geven om zelf te ontwikkelen. In de liefde laten de voorspellingen zien dat je zeer gefocust bent op een partner. Dit kan op vele gebieden zijn, zoals in de romantiek, maar ook zakelijk of vriendschappelijk. Er wordt aangeraden om in je werk nuchter en zakelijk te blijven, maar op sociaal gebied soms even lekker los te gaan. Heb je een relatie, laat je passie dan gelden en ga dan ook niet teveel op het negatieve letten. Dan zal je de mooiste energieën oproepen voor de romantiek.

Ben je single, dan kun je normen en waarden soms even los laten en genieten van spanning en avontuur. De 6de t/m de 9de is een zeer goede periode om te onderzoeken wat je in de toekomst allemaal kunt doen om je te ontwikkelen. Kijk dus eens om je heen en zoek iets wat geschikt is. Pas rond de 10de op dat er mensen kunnen zijn, die het minder goed met jou voorhebben. Tracht hier rustig mee om te gaan en zoek er naar om te bekijken waarom ze dit willen. De 13de t/m de 15de ben je zeer creatief als het om financiële zaken gaat. Er wordt nu dan ook aangeraden om hier mee bezig te zijn. Je hebt ideeën genoeg om hier munt uit te slaan. De nieuwe maan in de aardse Maagd zal rond 17 september vooral gezondheid versterken. De energie spoort je tevens aan om eventuele fysieke problemen aan te pakken. Laat deze kans niet liggen en gebruik de energie om gezonder te worden. Van de 20ste t/m de 24ste zal de Zon in een perfecte stand staan om de liefde aandacht te geven. Vanaf de 22ste zal de Zon in de betrouwbare Weegschaal komen. Dit geeft een sterk evenwicht tussen goed en slecht, licht en donker. Jij bent in staat om het positieve er uit te halen en zal genieten van alles wat op je afkomt. De 25ste t/m het eind van de maand is zeer geschikt voor nieuwe projecten of andere ontwikkelingen. Wees actief en zorg dat je de maand op een financieel en zakelijke wijze tot een goed einde brengt.

Liefde en relaties
Wat betreft je liefdesleven kan je partner veel erkenning geven van liefde en warmte die jij geeft. Toch kun je soms gevoelens van ontevredenheid hebben. Overdrijf dit niet en blijf reëel. Het zal belangrijk zijn er over te spreken en relaxt aan te geven wat je anders wilt. Het heeft geen zin om ruzie te maken. Ben je single, dan kan er iemand zijn, die opeens zijn/haar liefde betuigt. Dit kan zelfs om een ex-partner gaan. Denk goed na of je hier op in moet gaan. Kom je een ander persoon tegen, dan is het belangrijk te bedenken of deze persoon bij je past. Natuurlijk moet je spontaan blijven en zal je tijdens verliefdheid niet ogenblikkelijk bedenken of de ander geschikt is. Misschien handig te weten, is dat met name een vuurteken het best bij je kan passen. Je hebt een sensuele uitstraling, waardoor je keus genoeg hebt. Over het algemeen kunnen er huishoudelijke problemen zijn, die het geluk verstoren. Dit kan te maken hebben met kinderen, bepaalde keuzes die je maakt of financiële problemen. Het is verstandig familie om hulp te vragen, omdat de energie goed is. In een relatie doe je er verstandig aan meer weg te gaan en leuke activiteiten te ontplooien. Voor de single vrouw komt er een succesvolle maand aan, waarbij er kansen zijn om een nieuwe relatie te krijgen. Let op dat er onbetrouwbare mensen bij kunnen zitten. Vraag vrienden of familie om advies, omdat deze jou het best kennen. Gebonden vrouwen maken een goede maand mee met mooie en liefdevolle momenten. Voor de man wordt geadviseerd niet te gierig te zijn. Leuke cadeautjes en liefdevolle woorden bieden goodwill. Dit is niet alleen bij een partner, maar ook bij sociale contacten. Let op met jaloersheid. Overdrijf je dit teveel, dan kan er een conflict ontstaan. Op seksueel gebied zal je de eerste week afstandelijk zijn en is seks ver te zoeken. Je vindt het moeilijk een vaste partner aandacht te geven. Ben je single dan wil je al helemaal niets met seks te maken hebben. Na de 5de zal Mercurius je emoties flink prikkelen en zal je een stuk passioneler worden. Daarbij zal ook de Maan emoties versterken, waardoor je bijna hongerig naar passie en seks wordt. Na deze periode kan je wel eens ruw in de liefde zijn, waardoor je op moet letten dat je je partner niet afschrikt. Vanaf de periode van de Nieuwe Maan verandert dit en zal je een stuk relaxter worden. Je bent levendig en kunt op een romantische wijze fantasieën vormgeven. Een emotioneel minder sterke partner kan jou als bezitterig zien. Tracht dit te veranderen en zorg dat je de ander verwent en liefhebt.

Carrière en zakelijkheden
September is een maand om ordelijk en regelmatig met geld om te gaan. Er wordt aangegeven dat je beter kunt sparen dan dat je uitgeeft. Er lijken namelijk in de nabije toekomst uitgaven aan te komen, waarbij het verstandig is geld achter de hand te hebben. Ook is het voor latere momenten in je leven belangrijk als je wat geld hebt. Heb je een eigen bedrijf, dan is het een prima maand om te investeren. Maar ook andere Tweelingen doen er goed aan om zich te laten adviseren wat betreft aandelen en fondsen. Het is een maand, waarin je hard moet blijven werken om iets te bereiken. Je hebt soms het gevoel dat je energie aan het tanen is. In dat geval kan het zeker geen kwaad een weekje vrij te nemen. Je bent ambitieus genoeg om je werk voor of na die tijd af te ronden. Je kunt veel onderzoek doen en extra kennis opnemen. Je bent intellectueel erg scherp en zal veel informatie opnemen. Er is wel een belangrijke waarschuwing. Je kunt wanhopig zijn als dingen niet gaan zoals jij wilt. Blijf vooral geduldig en geloof in jezelf. Voor vrouwen zal het een prima maand worden, waarin je veel succes behaalt. Je bent mentaal en fysiek sterk en kunt na de 5de toekomstplannen maken. Communicatief ben je erg sterk en kun je prima aangeven wat je wel of niet wilt. Wel kun je het gevoel hebben dat je op wilt geven. Er wordt aangeraden hier niet aan toe te geven. Vrouwen die een andere carrière willen, kunnen daar stappen in maken. Voor de mannen zal het een maand zijn, waarbij zij moeten kiezen of delen als het om geldproblemen gaat. Het is verstandig keuzes te maken om deze op te lossen en niet om problemen erger te maken. Voor anderen is het een relaxte maand, waarbij er zelfs een kans komt om op reis te gaan. Zorg wel voor duidelijke plannen voor mensen die jouw werk dan moeten doen.

Mentale en fysieke gezondheid (met een herhaalde waarschuwing voor alle tekens)
Er zijn flink wat beschermende planeten, die zorgen dat mensen kracht ondervinden om sterk in het leven te staan en bedreigingen het hoofd te bieden. Let echter op dat we te maken krijgen met bepaalde planeten die zorgen voor opstand en conflictueuze energieën. Daardoor zijn er zeker waarschuwingen te plaatsen. Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gangbare normen en waarden overtreden. De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers. Daardoor zal september een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden. De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben zich te ontwikkelen. Dit geldt niet alleen voor corona, maar ook voor andere ziektes die zich kunnen openbaren. Ik gaf al eerder aan dat het coronavirus halverwege september sterker zal worden als Jupiter uit de retrograde beweging gaat. Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind september en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan. Blijf dus oppassen mensen! Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen. Opstandigheid zal deze periode een grote rol spelen.

Voor Tweelingen is het een maand om zowel fysiek als mentaal rustig aan te doen. Het is belangrijk problemen te ontlopen, zodat jij je op kunt laden. Ook is het belangrijk geregeld wat langer te slapen en niet teveel activiteiten te doen, die te inspannend zijn. Qua voeding dien je niet teveel vlees en vet te eten. Je kunt je beter houden aan drie gezonde maaltijden met wat kleine tussendoortjes. Het is daarbij belangrijk dat je geregeld de zon opzoekt. Mochten de weersomstandigheden niet goed zijn, dan doe je er goed aan om soms gebruik te maken van een hoogtezon. Vrouwen moeten oppassen bij het zonnen en bij de hoogtezon. Teveel Uv-straling kan ernstige schade toebrengen. Ook moet je dan oppassen voor make-up en verzorgende producten, omdat de huid kwetsbaar kan zijn. Voor de man is het belangrijk geregeld te sporten en de gedachte dat jij niet ziek kunt worden te onderdrukken. Ga dus niet denken dat jij onkwetsbaar bent. Overmatig eten en gebruik van genotsproducten kunnen ernstige problemen geven.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Tot de 22ste biedt de Zon in de Maagd een krachtige herstellende energie op zakelijk en financieel gebied. Orde en regelmaat zijn belangrijk, waarbij Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus, in een aardeteken, voor ondersteuning zorgen. De 2de brengt de krachtige Volle Maan in Vissen een langzamere stofwisseling en je moet dan ook alert blijven. Dat is in deze coronatijd belangrijker dan gewoonlijk. Zelfs de kleinste ongemakken of ziektes kunnen nu de fysieke weerstand verlagen. Wonden zullen moeilijk genezen en ons bloedsysteem kan verstoord raken, waardoor we eerder ziek worden. Ook is er een grotere kans op een slecht humeur bij mensen. Voordeel is dat we empathisch zijn, waardoor we in sociale contacten geregeld in staat zijn anderen te helpen. Mensen die minder lekker in hun vel zitten, kunnen hun heil zoeken bij genotsmiddelen zoals drugs en alcohol. Anderen kunnen zich meer richten op snacks, snoep en andere ongezonde producten. Tracht dit onder controle te houden en zorg dat je juiste keuzes maakt. Onthoud vooral dat je lichaam deze 1ste week erg gevoelig is en dat alles wat er gebeurt invloed op je zal hebben. Verslavende producten hebben een sterker effect en kunnen grote problemen geven. Het 1ste deel van de maand zal Mercurius, in de Maagd, een driehoek vormen met Pluto in de Steenbok. De Zon staat tegenover de Maan. Daardoor kunnen verantwoord levende mensen over het algemeen prima energie tegemoet zien. Neem je levensstijl onder de loep en tracht positieve verandering te behalen.

Venus in de Kreeft geeft sympathie en is t/m het eind van de maand gericht op romantiek en erotiek, terwijl Mars, in de Ram, voor dynamiek en passie zorgt. Venus staat de 2de tegenover Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen nuchter zijn en minder met romantiek en relaties bezig zijn. Voordeel is dat je verantwoorde keuzes maakt. De Zon vormt een driehoek met Uranus in de Stier. Pas op dat Uranus opstandig maakt en bestaande routines in de war raken. Ben jij opstandig, toom dit dan zo mogelijk in. De 3de t/m 5de speelt Mercurius een sterke rol als deze een driehoek vormt met Saturnus in de Steenbok. De 5de reist Mercurius naar de Weegschaal, wat gunstig is voor relaties. Ook Venus, die de 6de de Leeuw in gaat, is gunstig voor mensen, maar Mars in Ram brengt intense, niet altijd positieve emoties. Positief is dat men vaak goed met elkaar omgaat. Het is op individueel niveau een tijd van ontdekken en ontwikkelen van vaardigheden. Problemen of conflicten kunnen makkelijk opgelost worden. De 9de vormt de Zon, in de Maagd, een driehoek met Jupiter, in de Steenbok, en reist Mars tot half november retrograde in de Ram. Venus en Mars gaan niet sympathiek met elkaar om, let dus op wisselvalligheid. Bijzonder is de tijd als de Zon in de Maagd tegenover Neptunus in de Vissen staat. Vooral de 11de moet je dan oppassen dat ratio en fantasie conflicteren. De 13de gaat Jupiter direct de Steenbok in en dit brengt zelfdiscipline aan mensen. Je kunt de rest van de maand makkelijker doelen behalen en het fysieke gestel versterken. Mensen die impulsief en explosief zijn, moeten trachten zelfbeheersing te houden.

De 14de vormt de Zon een driehoek met Pluto in de Steenbok en Venus de 15de een vierkant met Uranus. Dit vuur, in combinatie met aarde, geeft mensen de kracht passioneel te zijn, maar wel op een nuchtere en ordelijke wijze. Mensen die van zichzelf nuchter zijn, zullen vuur in hun handelen laten zien, terwijl passionele mensen juist rust ervaren. De periode van de 17de is speciaal, omdat Mercurius in Weegschaal een vierkant vormt met Jupiter, terwijl de Nieuwe Maan in de Maagd verschijnt. Mensen zijn nu erg alert en intuïtief en kunnen analytisch bezig zijn om mensen en situaties te begrijpen. De 21ste vormt Mercurius in de Weegschaal een vierkant met Pluto in de Steenbok. Diezelfde periode zal de Zon tussen de Maagd en Weegschaal problemen geven. Gelukkig biedt Venus liefdevolle energie, waardoor mensen in staat zijn het een en ander met de mantel der liefde te bedekken. De 23ste vormt Mercurius een vierkant met Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen zakelijk, ordelijk en stabiel zijn. De 24ste staat Mercurius tegenover Mars, waardoor mensen passioneler en minder ordelijk zijn. De 27ste gaat Mercurius de Schorpioen in en blijft daar tot 28 oktober. Die periode kan er een sterke mentale energie zijn en veel mensen zullen niet snel moe zijn. Geen obstakel zal groot genoeg zijn om niet te overwinnen. Het is een geweldige tijd voor passie en erotiek. In relaties genieten mensen van hun partner, maar zijn er ook verlangens naar anderen. Singles zullen geneigd zijn tot minder serieuze contacten. Het eind van de maand kent passie met Venus in de Leeuw, die een driehoek vormt met Mars in de Ram. Mensen zullen gericht zijn op erotiek en avontuur. Omdat Saturnus nu direct in de Steenbok beweegt en een vierkant met Mars vormt, is de energie op je carrière, ontwikkeling en zelfdiscipline gericht, maar ook zeker op je sociale leven vol avontuur en spanning. Je eindigt de maand dus zeer actief en mentaal sterk.