Maandhoroscoop Tweelingen

Maandhoroscoop Tweelingen

Maandhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - Januari 2021

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
Het is niet direct de beste maand voor de Tweeling. Vooral het begin van de maand kan lastig zijn en je zult alle zeilen bij moeten zetten. Je bent fysiek gezien niet erg fit en je weerstand kan laag zijn, waardoor je meer kans op ziektes hebt. Met name de Zon in de Steenbok kan hier de schuldige aan zijn. Hierdoor kan je financieel, mentaal en in familie problemen krijgen. Blijf vooral weg bij stressvolle of gevaarlijke situaties. Januari kan een maand worden, waarin de Tweeling veel nadenkt over toekomst en verleden. Je hebt veel tijd voor jezelf en kunt wel eens eenzaam zijn. Vooral als de coronaperikelen door blijven gaan, kan je, als sociaal en levendig persoon, moeite hebben niet buiten gestelde normen en waarden te gaan. Let deze maand op dat je geen al te scherpe uitspraken doet en blijf relaxt bij conflicten. Bedenk dat lichte kritiek al voor grote problemen kan zorgen. Er zijn aanwijzingen voor ruzies en onherstelbare spanningen, die je dus kunt voorkomen door relaxt en empathisch te blijven. Er zijn aanwijzingen voor financiële verliezen, maar je hoeft hier niet heel bevreesd voor te zijn, omdat de Zon later weer positieve energie zal geven en dan kunnen problemen snel opgelost worden. Het is, door het hierboven gestelde, raadzaam vrije dagen op te nemen en tot de 10de tijd te besteden aan ontspanning en sociale contacten, waar je geen problemen mee hebt. Na deze datum krijg je steeds meer zelfvertrouwen, waardoor je veel succesvoller bent in sociale, zakelijke en communicatieve activiteiten. Problemen en blokkades zullen de 10de t/m de 20ste verdwijnen. Er zijn interessante zakelijke contacten mogelijk, waarbij creativiteit en financiën hand in hand gaan. Er zijn mensen die jou ambitieus maken, waardoor er goede vooruitzichten in je carrière zijn. Let op dat dit ondermijnd wordt door concurrenten en dit kan zakelijk, sociaal en in de liefde voor problemen zorgen. Je kunt er ook financieel door geraakt worden.

Opvallend is dat er mentaal en intellectueel instabiliteit ontstaat, waardoor je niet altijd lekker in je vel zit. Dit lijkt te komen door de lockdown, waarbij je humeur beïnvloed wordt, omdat je weinig sociale dingen kunt doen en communicatie dus minder zal zijn. De Tweeling is nu eenmaal iemand die dat nodig heeft, zowel in liefde als contacten met familie en vrienden. Voordeel is wel dat er aanwijzingen zijn dat er uit het verleden mensen terug in je leven kunnen komen. Dit kan gaan om sociale contacten, maar ook de romantiek kan positief beïnvloed worden. Krijg je die kans en voelt het goed, dan wordt er voor singles aangeraden hier dankbaar gebruik van te maken. Het wordt in ieder geval een bijzondere periode met onverwachte ontmoetingen en leuke aanbiedingen. Deze periode van de maand heb je een sterk verlangen om je als persoon op een eigenzinnige wijze op te stellen. Je vindt het fijn aandacht te krijgen en, omdat er toch weinig mogelijk is, zal je dit anders moeten doen. Je bent creatief genoeg om hier een weg in te vinden, waardoor je op sociaal gebied heus een prima periode mee kunt maken. Vanaf de 20ste zal je energie toenemen en zijn er aanwijzingen dat er meer ruimte komt om er op uit te trekken. Hierdoor voel jij je een stuk prettiger en zijn er veranderingen mogelijk, die je leven een zeer goede wending geven. Er zijn in je carrière mogelijkheden om te ontplooien, maar ook in de romantiek zijn er heel wat positieve zaken mogelijk om de maand op een liefdevolle manier te eindigen. Voor de Mei-Tweeling zal het eerste deel van de maand niet succesvol zijn, omdat deze weinig steun uit de omgeving krijgt. Je bent vermoeid en enthousiasme ontbreekt. Juni-Tweelingen kunnen mentaal soms onevenwichtig zijn, waardoor ze niet altijd even positief in het leven staan. Ze zullen hier wel hulp bij moeten zoeken.

Liefde en relaties
Er zal in januari minder ruimte voor liefde zijn. Deze zal je vooral ervaren als je tijd hebt om naar een plek te gaan waar je romantisch van je partner kunt genieten. Ben je single, dan doe je er goed aan actief op zoek te gaan naar romantische of sociale contacten. Ben je gebonden, dan zal je wel grenzen moeten bewaken. Januari is voor singles bijzonder, omdat er mysterieuze liefde kan ontstaan. Je weet niet goed wat je hiermee moet, maar kunt spanning en avontuur ervaren. Mensen die een relatie hebben, kunnen te maken krijgen met problemen op seksueel gebied, vooral als het contact met hun huidige partner niet goed loopt. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een partner die jouw levensstijl niet ambieert, waardoor jullie geregeld onbegrip voor elkaars daden hebben. Dit zal meer bij partners optreden die nog niet lang een relatie hebben. Er zijn als gevolg van Jupiter en Saturnus, wel degelijk problemen die ontstaan omdat deze planeten drastische veranderingen brengen. Hierdoor kunnen er problemen ontstaan en wordt het een hectische maand. Sociaal gezien is het een goede maand, maar kunnen er vrienden of familie zijn, die een ernstig probleem hebben. Probeer tijd voor ze vrij te maken, maar vergeet jezelf niet.

Singles zullen vooral de eerste dagen van de maand liefdevolle gevoelens ervaren en deze naar anderen brengen. Wil je een nieuwe partner, dan zijn deze dagen geschikt om op pad te gaan, maar de meeste kans maak je via de sociale media. Ook voor gebonden mensen zijn deze dagen geschikt om liefde te versterken. De periode t/m de 8ste zal je op moeten letten dat je slimme kant naar de achtergrond duwt. Je probeert soms teveel met ratio en communicatie op te lossen. Dit kan je deze dagen beter niet doen. Luister naar je hart en laat intuïtie spreken. Communiceer minder, maar geef meer warmte en organiseer leuke activiteiten. Denken en nuchterheid kun je beter voor werk of studie gebruiken. Het midden van de maand is geschikt om aandacht aan vrienden en geliefden te geven. Je bent warm en liefdevol en zal een leuke vriend(in) of partner zijn. Deze periode is uitstekend geschikt om er op uit te trekken en te genieten van mensen waar je van houdt. De 21ste en de 22ste zijn voor de liefde fijn, omdat er krachtige planetaire energie is die romantiek en erotiek brengt. Na de 26ste moet je veel werk verrichten en is het verstandig om op je gezondheid te letten. Ga vroeger naar bed en ontspan je tussendoor, zodat je mentaal toch sterk blijft. Dan zullen de liefde en andere sociale contacten ook veel makkelijker verlopen.

Carrière en zakelijkheden
Het is een maand van verandering en duidelijkheid voor jezelf. Daardoor weet je goed wat je wilt en zal je doelen efficiënt en adequaat nastreven. Let op dat je een goede planning maakt. Daarbij is het verstandig niet teveel tegelijk te plannen. Je kunt anders verstrikt raken in een wirwar aan afspraken en taken. Financieel ben je deze maand meer bezig met dat wat goed is voor anderen en kan jij jezelf nog wel eens vergeten. Je bent erg begaan met vrienden, familie of anderen die je hulp nodig hebben. Toch wordt aangeraden hier balans in te vinden en de hand op de knip te houden. Je kunt mensen emotioneel bijstaan en soms heb je de neiging om dit met geld of geschenken te doen. Vraag jezelf af of dit nodig is of dat je het ook op andere manieren kunt laten zien. Het is een maand, waarin je budget onder controle gehouden moet houden. Voorkom onnodige uitgaven en let op je vaste lasten. Zijn er bepaalde dingen die je kunt korten, dan kun je deze beter gelijk verminderen of opzeggen. De maand begint wisselvallig, omdat je de tegenwerkende kracht van Mercurius kunt ervaren. Deze zorgt ervoor dat je na de 1ste week minder scherp bent en niet altijd even goed presteert. Heb je echter mensen achter je staan, die jou willen ondersteunen, dan kan deze periode zeer goed uitpakken. Sta hiervoor open en ga vooral niet eigenwijs of koppig je eigen dingen doen. Je zult merken dat inzichten van anderen je veel bieden. Ook is het een bijzondere periode omdat er een positieve wending aan je carrière gegeven kan worden. De periode t/m de 8ste zal er een zeer goede energie zijn, omdat je intellectueel sterk geprikkeld wordt door een krachtige planetaire energie. Je kunt met veel ideeën komen en zal er zeker iets mee kunnen. Er wordt aangeraden deze te gebruiken om te ontplooien in nieuwe projecten, een opleiding of andere mogelijkheden om je te kunnen ontwikkelen. De periode van de 15de t/m de 22ste zal je iets minder met werk bezig zijn en wil je meer tijd aan je privéleven besteden. Moet je toch werken dan doe je er goed aan werkzaamheden te verrichten die je op routine kunt doen. De laatste week van de maand is op werk gericht. Je zult dan alle energie nodig hebben om je staande te houden. Sport en ander soortgelijke activiteiten zijn dan minder geschikt, omdat die je nog moeier zullen maken. Denk dus aan jezelf en gebruik de vrije tijd die je hebt voor passieve bezigheden, gezond eten en voldoende slaap. Dan kan je beter blijven presteren.

Mentale en fysieke gezondheid voor alle tekens
De Maan neemt in januari een prominente rol in en zal de hele maand zorgen voor helende energie om bepaalde problemen zowel mentaal als fysiek op te lossen. Hoogtepunten zijn de Nieuwe en de Volle Maan. De Nieuwe Maan zal woensdag de 13de om 6:02 uur verschijnen. Deze energie zorgt dat we geduld kunnen bewaren en hierdoor kans maken om in onze carrière stappen te maken die ons hoger op de maatschappelijke ladder brengen. We kunnen besluiten om een studie te gaan doen of andere dingen om te ontwikkelen. Ook kunnen we in de liefde goede emoties krijgen, waardoor we op dat gebied lekker in ons vel zitten. De Nieuwe Maan vraagt wel eerlijk en verantwoordelijk te blijven. Mensen die dit niet doen, kunnen met onvoorziene obstakels te maken krijgen. Je dient dan ook volledig je verstand erbij te houden. Dat kan voor sommige mensen wel lastig zijn. Alles wat we nu bewerkstelligen, zal tijdens de Volle Maan van de 28ste om 20:18 nog extra versterkt worden. De energie van de Volle Maan laat zien dat mensen in staat zijn hun talenten onder de loep te nemen en nog sterker om nieuwe talenten te leren kennen. Er is een hogere spirituele energie, waardoor we goed aanvoelen wat we kunnen doen. Ook nu geldt dat we verantwoordelijk moeten blijven. De Volle Maan reageert nog sterker als je dit niet doet. Deze kan negatieve energie opleveren, waardoor je minder inkomsten krijgt. Dit komt voornamelijk omdat je zelf minder lekker in je vel zit en er hierdoor moeite hebt om geld te verdienen. Uiteindelijk gaat dit wel goed uitpakken, omdat negatieve effecten van deze energie een prikkel zijn om te motiveren je werk en inkomsten aandacht te geven. Zaken zijn niet zo somber als je denkt, als je maar enthousiaster wordt om het een en ander te bereiken. Met enthousiasme kun je meer bereiken, omdat jij je dan bewust wordt van nieuwe mogelijkheden die je nu opzet en later in het jaar resultaten kunnen geven. Er kunnen dus betere tijden aankomen, met minder stress, zowel lichamelijk als fysiek. Je bent een luchtteken en moet daarom onbetrouwbaarheid, impulsiviteit en loslippigheid intomen. Daarnaast doe je er verstandig aan communicatie, nieuwsgierigheid, aanpassingsvermogen, humor en intellect te versterken, omdat je die van nature al in je hebt. Je kunt dan mentaal en fysiek veel energie krijgen en lekker in je vel zitten.

Algemeen overzicht voor alle tekens
De 1ste maand zal starten met Jupiter en Saturnus in de eigenzinnige Waterman, waardoor mensen soms de neiging hebben net even anders te reageren, dan ze normaal doen. De 6de zal de krijger Mars naar de sensuele Stier reizen en dit brengt flink wat passie en intimiteiten. Dit kan over het algemeen wel een positieve werking hebben. Door andere planeten moeten we opletten dat er weerstand en veranderingen kunnen ontstaan. Mercurius kan soms een moeizame energie geven om te communiceren. Deze planeet gaat de 8ste de afstandelijke Waterman in. Dit zorgt voor misverstanden in vriendschappen. Mensen zijn, als gevolg van het coronavirus nog steeds afstandelijk en niet iedereen zal hier even goed mee omgaan. Tracht zo empathisch mogelijk te zijn. Het zal een maand worden van positieve, maar ook negatieve gebeurtenissen op gebied van communicatie en technologie. We moeten vooral opletten met apparatuur en digitale zaken, omdat er op dat gebied flink wat misleiding kan zijn. Venus gaat deze periode naar de nuchtere en actieve Steenbok, waardoor er toch wel veel energie is om te willen presteren. We zullen vooral op moeten passen dat wij, als we teveel werken, problemen in een relatie kunnen krijgen. Dit kan in de liefde zijn, maar ook in andere contacten. Het is geen makkelijke energie, maar de meeste mensen zijn wel in staat om via communicatie tot oplossingen te komen. Het is belangrijk dat we de lockdown weten te overwinnen door op een vriendelijke wijze contact met elkaar te hebben, zelfs als we elkaar niet veel zien. Mensen die samenwonen, moeten opletten dat er geen onnodige ruzies komen als je teveel bij elkaar bent. De kans op irritatie is nu groter dan vorige maand. Singles moeten trachten contact via internet te maken, om toch geregeld nog wat sociale communicatie te hebben.

Januari is een maand, waarin we extra alert moeten zijn op problemen die de wereld teisteren. Vooral racisme, geweld tegen ouderen, vrouwen en kinderen zal deze maand de kop opsteken. Blijf hier alert op en neem geen risico. In de wereld kan deze energie zorgen dat bepaalde staatshoofden zeer dwars reageren, waardoor er problemen kunnen ontstaan. Deze kunnen het wereldtoneel danig beïnvloeden. De 13de zal de Nieuwe Maan in de Steenbok krachtige energie geven om problemen op te lossen en op financieel gebied schoon schip te maken. Vanaf de 14de gaat Uranus voorwaarts bewegen. Het vorige jaar gaf deze planeet geregeld aan hoe we met moeilijke problemen om kunnen gaan. Niet iedereen heeft dit bewust ervaren, maar zonder de energie van Uranus had het misschien nog moeilijker geweest om ons staande te houden. Er was veel kritiek en mensen waren eigenlijk nooit tevreden, maar dit was voor de politiek en andere regeerders wel goed, omdat men gedwongen werd om toch te luisteren. De directe Uranus zal minder kritisch zijn en dit geeft ontspanning, waardoor mensen wat relaxter zijn. Dat lijkt goed, maar we kunnen hierdoor te makkelijk worden. Laten we onze ogen niet sluiten voor problemen die er in de wereld zijn of verdriet en pijn die mensen hebben. De 19de doet de Waterman zijn intrede en dit is een eigenzinnige, maar normatieve energie. Hierdoor gaan mensen automatisch wat relaxter met elkaar om. Ook zullen mensen elkaar minder snel aanvallen bij meningsverschillen. De Volle Maan van de 28ste vindt in de vurige Leeuw plaats. Dit is prima energie voor relaties, omdat mensen nu sympathiek en empathisch zijn, waardoor er minder conflicten zijn. Let wel, de Leeuw kan vurig zijn, maar alleen als mensen onrechtvaardig handelen. De vraag is, wie bepaalt wat er onrechtvaardig is? Daar kunnen meningsverschillen over zijn. Aan het eind van de maand gaat Mercurius retrograde in de Waterman. Het verleden kan ons parten spelen, waardoor een ex-partner of problemen van vroeger ons raken. Pas op met beantwoorden van mail of uitpraten van liefdesproblemen. De meesten zullen de energie op een gelukkige wijze gebruiken, waardoor we er het beste uit kunnen halen om goed in het leven te staan.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)