Maandhoroscoop Tweelingen

Maandhoroscoop Tweelingen

Maandhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - December 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
Het wordt een actieve maand met zakelijke projecten, veel contact met vrienden en een nadruk op liefde en intimiteit. Je zult tot de 20ste veel aandacht voor anderen hebben en minder tijd voor jezelf, maar dat vind jij niet erg. Je bent nu eenmaal sociaal. Met name de Zon en Mercurius in de Boogschutter zullen je sociale en avontuurlijke karakter versterken. De 1ste drie weken van december zijn dan ook spannend en vurig. Je gaat op goede wijze met mensen om en zij zullen naar je toetrekken door je optimistische en enthousiaste karakter. Je kunt meer gericht zijn op sociale contacten en het ontmoeten van mensen. De 5de is er een speciale driehoek tussen Venus en Neptunus, waardoor je financieel in een droomwereld kunt leven. Pas op dat je nu geen dingen doet, die je niet kunt veroorloven. Je kunt te impulsief zijn en dan te grote aankopen doen. Mars staat in de Ram en deze geeft veel energie aan je zakelijke leven, maar zal ook sociaal gezien flink wat passie geven. Venus kan t/m de 14de in je carrière ondersteunen, maar zal ook je gezondheid positief beïnvloeden. Je hebt een sterke drang om er financieel op vooruit te gaan. Bijzondere energie zal er vanaf de 15de vanaf Cheiron komen. Deze zal jouw ziel versterken, waardoor je beter slaapt en je bezig bent dingen uit het verleden aan te pakken. Je kunt het een en andere hierdoor verbeteren en je gezondheid wordt positief beïnvloed. Van de 16de t/m het eind van de maand zal Venus vooral gericht zijn op je liefdesleven en is het een prima periode voor gebonden mensen om een relatie aandacht te geven. Voor singles is het een prima tijd om een nieuwe liefde te vinden. Jupiter en Saturnus zullen rond de 19de naar de Waterman reizen en dit geeft een eigenzinnige energie, waardoor je op moet letten dat je niet teveel op jezelf gericht bent en te egocentrisch wordt. Pluto zal nog even in de Steenbok blijven en dit geeft rust aan je zakelijke leven. Je moet deze periode opletten dat je niet altijd even goed geconcentreerd bent. Je kunt fouten maken en deze pakken niet altijd even goed uit. De Zon zal vanaf de 21ste in de zakelijke Steenbok reizen en daar Mercurius gezelschap houden. Financieel gezien zullen ze vanaf de 22ste t/m het eind van de maand op financieel gebied positieve invloed hebben. Je weet waar je mee bezig bent en zal geluk en voorspoed kennen. Je bent verantwoordelijk en kunt hard werken om iets van je leven te maken. Je weet dat je, hoe harder je werkt hoe meer je beloond kan worden.

Liefde en relaties
Er zijn emotionele, maar tegelijk warme en liefdevolle energieën. Je kunt tot de 15de voordeel hebben van de energie die Venus biedt. Je bent niet alleen warm en sympathiek, maar je bent ook zeer fit en gezond. Je affectiviteit werkt magnetiserend, waardoor mensen graag met je omgaan en naar je toetrekken. Gebonden mensen kunnen gunstige energieën krijgen om hun relatie te versterken. Er zijn kosmische energieën die een onuitputtelijke erotische en romantische energie bieden. Daardoor zal je in principe in zijn geheel een prima maand krijgen. Ook Mercurius zal veel positiviteit bieden, omdat deze planeet jouw denkprocessen prikkelt en stimuleert. Dit is jouw heersende hemellichaam en je kunt dan ook prima communiceren met mensen en ze boeien. Omdat deze planeet in de Boogschutter reist ben je gedurende drie weken zeer avontuurlijk en op spanning uit. Je kunt behoorlijk uit je comfortzone treden en risico’s nemen. Omdat Neptunus en Venus aanwezig zijn, kun je wilde dromen hebben en zullen je fantasieën jou prikkelen om iets spannends te doen. Omdat deze planeten goed bij elkaar passen, kun je dit met een gerust hart doen en hoef je niet bang te zijn actie te ondernemen en spanning op te zoeken. Venus en Neptunus zullen de 5de een driehoek vormen die verliefdheid brengt. Er is opwindende en sexy energie en je bent dromerig. De dagen er omheen zal geschikt zijn om een bestaande relatie te verdiepen. Ben je single, dan straal je veel energie uit en kun je er mensen mee aantrekken. Vanaf de 16de zal dit nog beter zijn, als gevolg van de passionele en krachtige Mars. Er zal vuur in jou komen en je kunt het jaar vol liefde en intimiteit afronden. Er zijn aan het eind van het jaar zelfs verrassingen die jouw leven kleuren. Voor gebonden mensen is de periode van de 16de tot de 31ste gunstig om hun relatie nog mooier te maken. Zelfs een mindere relatie zal beter lopen. Het is zelfs een prima maand om een stukgelopen relatie te verzoenen. In ieder geval zal de erotiek goed zijn. Voor singles zal het 1ste deel van de maand relaxt en weinig enerverend verlopen. Vanaf de 16de zal er meer kans komen op een nieuwe relatie. Je staat er open voor en zal er alles aandoen om avontuur op te zoeken. Er zijn aanwijzingen dat je via sociale contacten een nieuwe ontmoeting hebt. Let de 15de t/m de 17de op dat Cheiron het verleden in je leven terugbreng en niet altijd even positief. Je kunt oud zeer ervaren en negatieve energie zet jouw leven onder druk. Dit zal lastig zijn, maar uiteindelijk ben je in staat trauma’s of stress achter je te laten. Het is een goede periode om een ex terug in je leven te krijgen. De 21ste reist de Zon naar de Steenbok en zorgt samen met Mercurius voor positieve en warme energie. Omdat Saturnus en Jupiter een positieve energie in de Waterman delen, zal je de maand prima afronden en veel liefde en vriendschap ervaren.

Carrière en zakelijkheden
Vanaf de 1ste dag stuurt Venus goede energie in je sector van samenwerking en interactie, waardoor je in staat bent collega’s en leidinggevenden tevreden te stellen met alles wat je doet en bereikt. Je bent vooral communicatief erg sterk en kunt goed verwoorden wat jij graag wilt. Het is belangrijk dat je wel in staat bent naar mensen te luisteren en hun behoeften en wensen serieus te nemen. De Maan heeft ook op zakelijk gebied een prima invloed, waardoor je vooral mentaal lekker in je vel zit. Er is een bijzondere energie en deze zorgt ervoor dat je een sterke drang hebt om jezelf te ontplooien. Je hebt goed door wat je moet doen om te ontwikkelen en kan de juiste keuzes maken. Let wel op dat je niet teveel tijd aan mensen besteedt om hen te helpen. Je kunt jezelf nog wel eens vergeten. Bijzonder zal zijn dat je met voorspellende dromen te maken kunt krijgen, mede door Venus en Mercurius. Tracht deze niet te vergeten, omdat ze als het ware een beeld van de toekomst geven en zeker iets kunnen betekenen. Vanaf de 6de kan Mercurius wel eens storen, misschien niet eens zo negatief, omdat er een positieve band is met de passionele Mars, in de vurige Ram. Daardoor komen er kansen om dingen, die je eerst fout deed, nu wel goed te doen. Je kunt namelijk anders met dingen bezig zijn en behaalt dan betere resultaten. De 12de en 13de is financieel een prima periode als gevolg van krachtige energie van de Zon en Mercurius. Omdat dit in de sector van zelfbewustzijn zal gebeuren, kun je niet alleen een dieper contact met jezelf hebben, maar ook met collega’s en andere zakelijke partners. Je denkt na en weet wat je kunt bieden, maar ook wat je kunt vragen en eisen. Het zal een prima tijd zijn om strategieën onder de loep te nemen. Vanaf de 19de zullen Jupiter en Saturnus een positieve reis in je sector van financiële mogelijkheden maken. Hierdoor lijken er dingen te gebeuren, die in de toekomst succes kunnen brengen. Vanaf de 22ste zullen Mercurius en de Zon positief bewegen en dit zal voor opluchting zorgen, omdat dingen net even wat makkelijker verlopen. De 27ste en 28ste hangt er gelukkige energie en ben je in staat dingen te doen, die jou veel opleveren. Dit zal ook de 30ste gebeuren, waardoor je best een gokje mag wagen en je het nieuwe jaar prima in kunt luiden. Het wordt geen makkelijke, maar wel een leuke en spannend maand.

Mentale en fysieke gezondheid voor alle tekens
We krijgen aan het begin van de maand te maken met onverantwoordelijk gedrag en dat kunnen we deze maand net niet gebruiken, door sluimerende gevaar van het corona. We zullen de 1ste dagen nog energie ondervinden van de Volle Maan van eind november. Deze zal flink wat nieuwsgierigheid bieden en kan zorgen dat mensen sociale energie ervaren, die mentaal en fysiek doorwerkt. Mensen zitten dan over het algemeen lekker in hun vel, maar waar we november goed afsloten, moeten we begin december opletten niet te enthousiast in het leven te staan. We krijgen deze maand te maken met een periode, die de Maan van de langste nacht genoemd wordt. Strikt genomen is dit de periode van de Nieuwe Maan van de 13de tot de Nieuwe Maan in de 2de week van januari. Daar tussenin zal de Volle Maan de 30ste in de Kreeft verschijnen. Deze periode symboliseert een tijd die ons doet denken aan die van 2015. Er kunnen storingen zijn, die zowel kosmisch, klimatologisch als menselijk kunnen zijn. We spraken in 2015 al over aanstaande rampen, die een voorbode lijken te zijn van het verschijnen van het Goddelijke licht. Ook nu wordt er gevraagd ons te wenden tot religie of spiritualiteit. Het is een periode van bekering en vergeving van zonden. We kunnen deze maand gebruiken om onszelf onder de loep te nemen. Richt je minder op de splinter in anderen hun vinger, maar meer op de balk in je eigen ogen. De Volle Maan aan het eind van de maand kan als gevolg van de spirituele en herstellende energie van de Kreeft negatieve krachten absorberen. Er is een Goddelijke kracht, die vooral het 2de deel van de maand de leiding neemt, waardoor we geraakt worden door het witte licht. Niet alleen mentaal kunnen we gereinigd worden, ook fysiek kunnen we ons een stuk beter gaan voelen, maar dit is wel afhankelijk welk teken je bent.

Het wordt voor de Tweeling een maand met een dubbel karakter, waarbij je voor keuzes komt te staan. Het is belangrijk er bij stil te staan wat een bepaalde keuze voor gevolgen kan hebben. Je hebt niet altijd de vaardigheden om dit adequaat en doordacht te doen en kan in de problemen komen. December is een maand, waarin je met positieve en negatieve veranderingen te maken krijgt, welke jijzelf beïnvloedt. Begin met het afleren van slechte gewoontes en bepaalde behoeften die je hebt en die jou eigenlijk niet veel goeds brengen. Daarnaast is het belangrijk dat je je levenspatroon aanpakt. Voldoende beweging, gezonde voeding en buitenlucht zullen belangrijk zijn je fysiek krachtig te houden of te maken. Dit kan niet alleen fysiek veel kracht geven, maar ook mentaal. Houd in de gaten dat je gezondheid kwetsbaar is en dat je voorzichtig moet blijven. Er wordt gewaarschuwd voor producten als sigaretten, alcohol en drugs. Door je speelse karakter heb je de neiging deze te gebruiken en als het gezellig is. Aangezien december uitdagingen en verleidingen kent door het feestelijke karakter, moet je dus extra opletten.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Mercurius reist naar de Boogschutter, waardoor communicatie een positieve boost krijgt. Aan de andere kant kunnen mensen zo druk met pleziertjes bezig zijn, dat er weinig tijd voor serieuze zaken is. Sociale media, contacten en afspraken zullen voorkeur hebben. We moeten balans aanbrengen en dat kan lastig zijn. Het 1ste deel van de maand zal snel en actief zijn door de Zon in de Boogschutter. Er is een neiging om impulsief bezig te zijn, waardoor concentratieverlies en fouten ontstaan. De Boogschutter is energiek en hierdoor komt het meeste op zijn pootjes terecht. Gevoelige mensen ondervinden emotionele schade en dominante mensen hebben de neiging misverstanden en conflicten te veroorzaken. Jupiter staat in de laatste periode van de Steenbok. Aangezien deze planeet heerst over de Boogschutter kan dit een botsing van speelsheid en avontuur teweeg brengen. We zullen de zonsverduistering van de 14de in Nederland niet zien, maar er is een mondiale invloed. Jupiter geeft een groot deel van de maand opwinding door de energiedeling met Saturnus in de Steenbok. De 5de zal Venus in Schorpioen een verbinding aangaan met Neptunus in de Vissen en rond deze dag is er veel neiging tot dromen en fantasie. Er zijn echter wel mensen die zich afvragen wat er reëel is en wat niet. Een andere krachtige kosmische energie komt van Mars in de Ram, die zich met Eris verbindt. Deze hemellichamen vormen een vierkant met Pluto, die in het teken staat van dood en wedergeboorte. Dit klinkt dramatisch, maar is in principe een gunstige energie om het oude achter ons te laten en het nieuwe na te streven. Toch zullen er mensen zijn, die er moeite mee kunnen hebben. Mensen kunnen innerlijk voelen dat zij het oude niet kwijt willen. Toch zullen we wel moeten, omdat de kracht zo sterk is, dat we te maken krijgen met transformatie en grote veranderingen. Het is niet helemaal duidelijk hoe dit er uit gaat zien, maar er wordt aangeraden om met de stroom mee te gaan en te accepteren als er dingen gaan veranderen. De 9de zal de Zon in Boogschutter een vierkant vormen met Neptunus in Vissen en dit kan vertrouwen schaden, waardoor we beter geen belangrijke beslissingen of afspraken maken. Meningsverschillen kunnen tot grote problemen leiden.

De 10de gaat de Zon een verbinding aan met de passionele Mars in vurige Ram. Dit is positieve energie en geschikt om belangrijke dingen te doen. De periode van de 11de t/m de 13de kan dramatisch verlopen omdat er over de wereld destructieve krachten rondwaren. De kans op ziektes, rampen, terroristische aanslagen en oorlog wordt groter. Mercurius in de Boogschutter en Neptunus in de Vissen vormen wel een vierkant, die bescherming en verlichting kan brengen, zodat we niet te hard getroffen worden. De 14de om 17:18 zal de Nieuwe Maan transformerende energie bieden en kunnen we negativiteit achter ons laten. Er lijkt een nieuwe tijd vol vrede en rust aan te komen, maar ook mensen die dit opzettelijk willen verstoren. Vanaf de 15de is er bijzondere energie, omdat Venus zich bij de Boogschutter aansluit, wat een gunstige werking op het liefdesleven heeft. Vanaf de 17de reist Saturnus naar de Waterman en kunnen mensen toekomstige plannen maken voor de feestdagen het jaar 2021. Er lijkt een kentering te zijn wat betreft het coronavirus, maar de dreiging blijft. De 19de reist Jupiter naar dit teken en zal ook Mercurius versterkend werken. Hierdoor is er een hernieuwde cyclus voor intellectuele ontwikkeling. De 21ste zal de winterzonnewende in de Steenbok plaatsvinden, waardoor belangrijke activiteiten en besluiten goed volbracht kunnen worden. Jupiter en Saturnus gaan een sterke verbinding aan, waardoor we financieel en zakelijk goede acties ervaren. De kerstdagen krijgen een prima energie met Venus in de spannende Boogschutter en de dromerige, liefdevolle Neptunus. Het is een prima periode voor liefde en vriendschap. De laatste week zal een krachtige afsluiting van het verleden zijn. We doen er goed aan dit los te laten en op toekomst te richten. Vertrouwen neemt toe en er is ruimte voor verbetering van banden met de familie en vriendschappen. De maand eindigt met de Maan in Leeuw om het jaar prima af te sluiten en zo het nieuwe jaar in te luiden met meer positiviteit dan het afgelopen jaar. We kunnen 2021 dan ook inluiden als jaar van vreugde en bereidheid om het goede na te streven.

Wij wensen jullie fijne feestdagen met liefde en saamhorigheid. Als kerst- en nieuwjaarswens willen we stellen dat slechte daden afgewezen moeten worden, maar niet de individuele mens. We kunnen mensen, die niet goed bezig zijn, ondersteunen om hun volgende daad er één van goedheid en liefde te laten zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)