Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mars staat krachtig in de Tweeling en dit geeft de Schorpioen een bijzondere energie. Je bent hierdoor zeer speels en tegelijk passioneel en dit geeft een gunstige combinatie om veel tijd en aandacht aan een partner te schenken. Jij als Schorpioen kunt dan ook erg veel energie ervaren. Je voelt je lichamelijk fit en wilt veel dingen doen om het leven leuk te houden. Het probleem lijkt hierbij vanuit je omgeving te komen. Je bent iemand, die zich erg verantwoordelijk naar andere mensen toe voelt. Wanneer mensen in je omgeving niet zo actief zijn, kun jij soms ook je energie niet kwijt. Tracht in dit geval toch tijd vrij te maken om te sporten of andere activiteiten te doen. Je kunt anders gestrest raken en dit kan je gemoed weinig goeds doen. Je ervaart ook dat je het fijn vindt om tijd met mensen in je familie of je eigen gezin door te brengen. Daar voel je je het fijnst bij, omdat je zelfvertrouwen dan een stuk beter is. Singles zijn zeer actief in het liefdesleven en zij zullen ook veel tijd aan erotiek besteden. Mensen, die pas kort een relatie hebben, kunnen erg veel in gedachten zijn en denken aan de persoon. Liefde en passie zijn dan ook zeker in die gedachten. Omdat je aan het begin van de week al weet dat je aan het eind van de week zakelijke dingen op moet lossen, doe je er goed aan dit aan het begin van de week al duidelijk te maken. Mensen kunnen er dan rekening mee houden. Ben je gebonden, dan kun je toch veel tijd aan de ander besteden. Ben je single, dan heb je erg veel behoefte aan een vaste relatie.

Carrière en financiën
Mars richt zich voornamelijk op je emoties en in combinatie met de Tweeling krijg je erg veel energie om je te ontwikkelen en plannen voor de toekomst te maken. Hoe beter jij je mentaal voelt, hoe beter je fysieke gesteldheid is. Je bent actief, maar niet altijd gericht op zakelijke verantwoordelijkheden die je hebt. Je hebt er meer behoefte om te sporten en te bewegen en richt je meer op je eigen huis en de mensen in je privéleven. Toch liggen er zakelijke aspecten op je pad, waar je wel degelijk aandacht aan zal moeten schenken. Tracht een balans te vinden tussen werk en plezier. Vind je deze balans, dan zal je merken dat je aan beide gebieden voldoende aandacht kunt schenken. Zorg in je werk voor een duidelijke planning, zodat je weet wat je moet doen en overzicht houdt bij de doelstellingen die je voor ogen hebt. Let op dat de Volle Maan van de 8ste negatieve gevoelens naar boven kan brengen en dat kan nog wel eens zorgen voor wat stress en voor sommige mensen zelfs een depressie. Toch zijn de meeste Schorpioenen wel in staat om hiermee om te gaan. In het weekend zal je dan ook alweer veel kracht ervaren en zal je in staat zijn nuchter en verstandig met zaken om te gaan. Je doet er goed aan in je werk aanpassingen aan te brengen. Praat met een leidinggevende of vertrouwenspersoon over iets wat jou bezighoudt. Het zal je goed doen en zorgen dat je goed kunt handelen en emoties onder controle kunt houden. Ook kan je nieuwe mogelijkheden krijgen om te ontplooien.

Emotioneel en fysiek welzijn in de week van de Volle Maan
Met Venus in de Boogschutter, die de 4de en 5de een vierkant vormt met Neptunus in de Vissen, kan het een week zijn om medeleven te voelen, maar ook grenzen te bewaken, omdat er mensen zijn, die misbruik van goedheid maken. Dit kan stress brengen, die mentale en fysieke problemen kan geven. De Maan staat in de Stier en hierdoor is er meer kracht om stabiel in het leven te staan. De energie van Venus en Neptunus brengt wel illusies met zich mee, die kan zorgen dat we teveel in een droomwereld leven. Zorg dat je blijft communiceren en in de romantiek realiteit voor ogen blijft houden. Maandag is er een bijzondere verbinding tussen de Maan en Uranus in de Stier. Er wordt aangeraden je hart te openen en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Het is een prima periode om je emoties te ordenen en de verandering, die ingezet is, te aanvaarden. Het zal je blij stemmen en geluk brengen om warmte en liefde in je hart te laten. Het vierkant, dat Mercurius in Boogschutter en Jupiter in Vissen de 6de en 7de brengen, geeft optimistische energie, die zorgt dat veel mensen in staat zijn controle over emoties te houden en realistisch te blijven. Woensdag op donderdag zal de Volle Maan om 05:09 in de Tweeling staan. Deze energie maakt mensen nieuwsgierig en zal intellectuele energie losmaken, waardoor er verlangens zijn om te handelen. Hierbij is er een sterke verbinding met de strijder Mars, die retrograde beweegt en in uitlijning met de Maan staat. Mars is vol actie en ambitie en in combinatie met de Maan impulsief. We moeten fysiek oppassen, omdat er gevaar aankleeft. Wees voorzichtig in het verkeer en vooral als je moe bent. Ook moet je opletten bij gebruik van gereedschappen en scherpe voorwerpen. De Maan in Tweeling zal een kracht brengen om energie van de Zon te versterken, waardoor we een diepere filosofische lading ervaren. Kunnen we impulsiviteit van Mars en ideeën en nieuwsgierigheid van de Tweeling in balans brengen, dan geeft dit emotionele ontspanning. Er wordt aangeraden om de 7de t/m de 9de tijd aan familie en vrienden te besteden en de romantiek in het leven toe te laten. Je kunt dan namelijk minder impulsief zijn, omdat je de rust vindt die mensen jou geven. Let op dat er tijdens deze stand van de Maan een oppositie is van de Zon in Boogschutter en Mars in Tweelingen. Er kan frustrerende energie zijn, die sommige mensen kunnen uiten door ongezond gedrag te vertonen. Het zal belangrijk zijn alcohol, drugs en andere ongezonde producten te mijden, omdat dit er niet voor zal zorgen dat jij je gelukkiger gaat voelen. Energie van Venus kan rust brengen, waardoor je uiteindelijk de week rustig en gelukkig af kunt sluiten. Het weekend zal de Maan in Kreeft aantrekkelijke energie brengen, waardoor we veel geluk ervaren, mede door een sextiel met Uranus in de Stier. Er wordt nu aangeraden te genieten van muziek, kunst en creatieve activiteiten, die emotionele ontspanning geven.

Mars kan emoties versterken, waardoor je veel energie ervaart. Doordat deze zo intens is, kun je die moeilijk kwijt. Wanneer je fysiek te weinig doet, kun je gestrest, boos, verdrietig of zelfs depressief worden. Schorpioenen zijn intens levende mensen die niet snel genoegen nemen met dat wat zij doen en ook niet met wat anderen doen. Dat maakt ze ambitieus en enthousiast, maar ook moeilijk om mee om te gaan. Wanneer je dan ook te weinig met je energie doet, kun je geregeld onder hoogspanning staan. Je kunt dan juist passief worden en je energie opkroppen, waardoor je met kwaaltjes te maken kunt krijgen. Met name de lever, nieren, darmen en andere onderdelen van het uitscheidingsstelsel kunnen dan kwetsbaar zijn. Je doet er goed aan je ambitie niet te overdrijven en soms reëel te zijn over wat haalbaar is. Zorg er deze week dan voor geregeld te sporten. Sport kan zorgen dat je minder vaak spanning voelt, omdat je lichaam stresshormonen uitscheidt. Wat betreft voeding is het verstandig om fruitsalades en rauwkost standaard in je maaltijd te gebruiken. Melkproducten zijn ook belangrijk om botten sterk te houden. Daarnaast heeft zuivel een positieve werking op gebied van hoofdpijn. Je kunt dan minder last krijgen. Energie van de Volle Maan kan deze week negatieve en positieve energieën bieden. De energie kan positief uitpakken als je voldoende slaapt en overdag voldoende ontspant. Je kunt er verder voor kiezen om, door middel van yoga en meditatie, meer rust in je leven te krijgen. Je spirituele energie neemt dan toe, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en relaxed bent.

Overzicht voor alle tekens
Mars staat over het algemeen garant voor ambitie en succes, waardoor we een sterk gevoel ervaren om nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren. Het is een week om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons te verrijken of te ontwikkelen. Mars zorgt voor communicatie en delen van zakelijke emoties en meningen. Het kan op zakelijk gebied een periode worden, waarin er veel kansen ontstaan, omdat we er actiever naar op zoek zijn. We moeten opletten dat we het weekend van de 3de niet teveel richten op het kopen van dure cadeaus. Het zal veel belangrijker zijn om elkaar liefde, vriendschap en warmte te geven. Verder is het een prima week om de medemens te ondersteunen. Kijk eens om je heen of je, in plaats van het kopen van dure cadeaus, wat kunt geven aan mensen, die het werkelijk nodig hebben. Venus en Mercurius staan in de avontuurlijke en intelligente Boogschutter, maar beide planeten reizen naar de nuchtere en zakelijke Steenbok. Mercurius zal dinsdag naar dit teken reizen en tot 12 februari er blijven. Dit brengt fijne en sympathieke gevoelens. Er zal onder mensen meer respect komen en we zullen ons soms onzeker voelen als we denken dat iemand ons niet waardeert. Mensen kunnen soms wat stiller zijn en vooral als ze onzeker worden. Toch is er ook energie om relaties gezond te houden en humor te behouden. Bijzonder is dat de energie van de Boogschutter wel zeer actief blijft en intense en spannende energieën blijft geven. De liefde zal opbloeien; voor elkaar, onszelf en voor romantiek. Wat betreft erotiek zullen mensen aan het eind van de week voelen dat ze er veel behoefte aan hebben.

Singles kunnen naarstig op zoek gaan en gebonden mensen zullen van alles bedenken om hun relatie leuk te houden. Venus zal zaterdag naar de Steenbok reizen. Tot die tijd zullen persoonlijke vrijheid en aantrekking tot onderwijs en carrière belangrijk zijn. Venus zal tot begin januari in dit teken staan. Er zijn toch veel mensen, die hierdoor hun emoties niet kunnen tonen in contact met collega’s, vrienden en familie. Je kunt wat afstandelijk zijn en je terugtrekken. Er zijn nu aanwijzingen dat veel mensen de keuze op een nieuwe partner zullen baseren op status. Liefde en maatschappelijke status zijn dan ook meer met elkaar verbonden. De Zon zal tot de 21ste in de Boogschutter verblijven en deze energie geeft rust, waardoor de maatschappij wat meer gebaseerd is op mensen, die normen en waarden uit gaan dragen. We hebben gezien hoe het gedrag van sommige mensen kan zijn, maar we zien deze periode dat meer mensen gaan inzien dat er wat moet veranderen. Er kan meer vraag naar discipline zijn, maar er kan een sterke roep naar verandering van autoriteiten. Er zijn sterke gevoelens om beslissingen te nemen, die de maatschappij veranderen. Bijzonder hierbij is dat Neptunus, die tot in 2025 in de Vissen verblijft, een grote mentale kracht aan mensen geeft. Deze zal kalmte en geduld brengen. Mars, die tot 12 januari in de Tweeling verblijft, brengt passie en impulsieve emoties naar voren. Er kunnen mensen zijn, die andere normen en waarden nastreven. Dit kan dan zeker voor onrust zorgen, omdat een kleine groep het voor een grotere groep kan verpesten. Laten we dan ook verstandig blijven en zorgen dat we in de gaten houden dat de meeste mensen het goed bedoelen, welke cultuur het dan ook is.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)