Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Zondag ben je minder goed in vorm en zal je het liefst thuis willen blijven of naar plekken gaan waar je samen met geliefden of alleen kunt ontspannen. Maandag is er krachtige energie en ben je volledig in evenwicht. Je bent romantisch, sensitief en sympathiek. Je bent sociaal en vindt het ook erg fijn om samen met je partner leuke activiteiten te doen en mensen te ontmoeten. Venus heeft deze periode een krachtige werking, waardoor je ontspannen bent en daardoor toegankelijk. In een relatie vind je het erg fijn niet al te avontuurlijk te zijn en geniet je van intimiteit en warmte. Je wilt dat je partner aandacht aan je schenkt en hebt dit nodig om begrepen te worden. Een Schorpioen met een partner, die anders in het leven staat, zal meer moeite met de liefde hebben. Singles zullen deze week liefdevolle energie vanuit Venus ontvangen, maar dit betekent niet dat jij je altijd sterk voelt. Je kunt je soms eenzaam voelen en hebt dan de neiging jezelf de schuld te geven van dingen die je in het verleden gedaan hebt. Natuurlijk is het niet erg om van het verleden te leren. Maar ga jezelf niet van alles de schuld geven en bedenk dat anderen ook heus wel hun inbreng hebben gehad in de manier hoe jij met ze omging. De energie van Mercurius zorgt dat je constructief bezig bent en makkelijker openstaat voor mensen in je omgeving. Zondag ben je het liefst met vertrouwde mensen en wil je leuke dingen doen. Maandag en dinsdag heb je vooral zin om je eenzaamheid te doorbreken. Je voelt je goed en straalt dit ook zeker uit. Gebonden mensen moeten woensdag en donderdag opletten dat er mensen zijn die minder positief zijn. Je kunt dan wel eens je geduld verliezen en dat kan in de relatie voor problemen zorgen. Vrijdag en zaterdag zijn weer prima dagen voor de liefde en sociale contacten. Voor singles zijn woensdag en donderdag geschikt om te daten of te stappen, maar pas op dat er een energie is die voor geweld kan gaan zorgen. Dit kan jou flink in de problemen brengen, als je onvoorzichtig bent. Vrijdag en zaterdag zijn prima dagen om met vertrouwde mensen in veilige omgevingen door te brengen.

Carrière en financiën
Je hebt minder controle over het werk of de studie die je doet, omdat je soms met heel andere dingen bezig kunt zijn. Hierdoor ben je minder adequaat en efficiënt als het om zakelijkheden gaat, waardoor dingen je veel meer moeite kunnen kosten. Je voelt je geregeld erg moe en hebt niet altijd evenveel zin om naar je werk te gaan. Het is zeker aan te bevelen om wat meer tijd voor ontspanning of rust in te bouwen. Dit kan je doen door thuis minder tijd aan werk of studie te besteden en meer aan hobby’s of passieve bezigheden. Je hebt het nodig geregeld extra te slapen. Om helemaal tot rust te komen, kun je een dagje vrij nemen. In contact met collega’s of klanten kun je geprikkeld raken als dingen niet gaan zoals jij dat wilt. Je doet er goed aan hier controle over te houden en geen dingen te doen of te zeggen, waar je later spijt van krijgt. Tracht vooral je woede in te tomen. Je doet er verder goed aan wat orde en overzicht in je leven aan te brengen. Wanneer je deze week geduldig blijft en niet te impulsief bent, zal je in staat zijn de week prima door te komen. Lukt dit echter niet, dan kan je wel eens problemen krijgen, die moeilijk op te lossen zijn. Tracht jezelf dus onder controle te houden.

Mentale en fysieke gesteldheid
Door de grillige energie van Uranus, die versterkt wordt door de Zon kun je aan het begin van oktober meer stress ervaren. Dit heeft geen gunstige werking op je mentale en fysieke gestel. Daarbij zal ook de retrograde beweging van Mercurius zorgen dat je je erg moe kunt voelen. Doordat je te eigenwijs bent om daar aan toe te geven, wil je maar door blijven gaan. Dit is niet verstandig en je doet er dan ook goed aan hier wat rust in aan te brengen en te zorgen dat je ontspanning in je leven inbouwt. Je zult merken dat het gevoel van onrust dan vermindert, waardoor je minder nadenkt over bepaalde ziektes of kwalen. Je hebt anders de neiging te denken dat je erg ziek bent, terwijl je dit in wezen niet bent. Doordat je geest je fysieke gestel stimuleert, kun je dan ook daadwerkelijk symptomen krijgen, waardoor het lijkt alsof je een bepaalde ziekte hebt. Ga, als je dit ervaart, met een deskundige praten, zodat die je wat tips kan geven hoe je dit kunt verminderen. Qua voeding doe je er nu goed aan om zo min mogelijk kant-en-klaarmaaltijden of snacks te eten, omdat daar vaak teveel zout inzit. Ook vet en pittig eten kun je beter mijden, omdat je maag van streek kan zijn en je last kunt hebben van maagzuur als je te zware maaltijden nuttigt. In tijden dat je veel sport doe je er goed aan extra water te gebruiken, zodat je lichaam zich weer op kan laden.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius gaat retrograde in de Weegschaal bewegen. De energie laat ons nadenken over het verleden en zal ertoe dwingen te evalueren wat we anders kunnen doen. Het is ook een erg goede energie om te communiceren met diverse relaties die we hebben. De retrograde Mercurius brengt een cyclus teweeg om ons bewust te worden van vooroordelen die we onbewust meedragen. Dit kan ertoe leiden dat er toch het een en ander kan veranderen in contact met mensen, waar we goed of misschien minder mee omgaan. We gaan het Weegschaal seizoen in met de retrograde Mercurius en passionele Mars, die hier doorheen bewegen. Deze zullen ons beiden tot beter bewustzijn brengen van onszelf, maar ook van de behoeften en verlangens van anderen. Er ligt een sterke nadruk op intellect, ratio en communicatie en er zal een week aankomen van harmonie en vele mooie contacten. De retrograde beweging kan ervoor zorgen dat we sterke beslissingen nemen om het verleden los te laten. We kunnen bepaalde trauma’s, stress en andere ongemakken achter ons laten. Mercurius zal de cyclus van zondag op maandag starten en dit samen doen met de Maan, die deze periode door de Tweeling reist. Beiden kunnen zorgen voor sterke communicatieve energie. Het wordt een periode van ideeën en plannen die we kunnen maken. We moeten opletten dat we niet overdrijven en dan dingen gaan doen, die helemaal niet mogelijk zijn. Het kan gebeuren dat er mensen om je heen zijn die over grenzen gaan. We dienen t/m dinsdag op te passen met sluimerende problemen, die moeilijk op te lossen zijn. Wees voorzichtig in woorden en daden, dan zal het allemaal meevallen. Woensdag is zeer spannend als de romantische Venus met de fantasievolle Neptunus in contact komt. Dit kan spirituele, maar dromerige energie brengen. Dit kan spannend zijn, omdat we dan romantische energieën kunnen ervaren en veel fantasiebeelden hebben.

In liefdesrelaties kunnen we dingen doen, die we misschien normaal niet snel zouden doen, waardoor er buiten de comfortzone gestapt kan worden. Singles kunnen ook flink wat spanning opzoeken en ook zij zullen dingen doen, die zij niet dagelijks doen. Omdat de energieke Zon in harmonie is met de zeer nuchtere Saturnus kan er echter een energie zijn, die juist het rationele losmaakt. We kunnen zweven tussen fantasie en spanning van Venus en Neptunus en de geaardheid van de Zon en Saturnus. Vooral standvastige mensen kunnen de speelse en spannende kant kiezen of juist de nuchtere kant. Niet een ieder kan hier evengoed mee omgaan. Vooral onzekere mensen of mensen die negatief in het leven staan, kunnen in de war raken en dingen doen, die voor problemen zorgen. Donderdag zullen we het grootste deel van de dag met kleine uitdagingen te maken krijgen. Beter zijn we nu afwachtend en niet te serieus bij dingen die gebeuren. Houd vooral je emoties onder controle als er iets gebeurt wat je niet prettig vindt. Vrijdag kunnen we energie ervaren van de vijf buitenplaneten die retrograde bewegen. Dit geeft dan ook een sterke energie naar het verleden, waardoor we het weekend dingen doen en voelen die we vroeger ook gedaan of gevoeld hebben. Deze gedachten zullen overuren maken, maar kunnen vruchtvol zijn, waardoor het een periode van herstel en onderhoud wordt, bij dingen die we nu wel goed doen. Mensen zullen vooral bezig zijn met de vraag waarom iets gebeurt en hoe je ervoor kunt zorgen dat alles vlot verloopt. Het is een prima periode om nieuwe vaardigheden of kennis op te doen. Merk je aan jezelf dat je (soms) niet verantwoord leeft, dan is het belangrijk stabiel en geduldig te zijn en te zorgen dat je het leven waardeert zoals het komt en mensen accepteert zoals ze zijn. Het wordt geen makkelijke week, door alle intense energieën, maar met een beetje geduld en het intomen van emoties kunnen we over het algemeen wel de juiste dingen doen en alsnog veel geluk ervaren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)