Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden Schorpioenen zijn deze week verbazingwekkend zacht en begrijpend. Dit komt, omdat je intellectueel een flinke impuls krijgt en daardoor weet wat je moet doen om een partner, maar ook anderen gelukkig te maken. Zo aan het begin van deze nieuwe maand zal je zeer liefdevol zijn. Je hebt een krachtig charisma en hebt energie te over. Zondag t/m dinsdagnacht zal je daarom veel tijd aan je partner besteden. Singles ervaren veel liefdevolle energieën en kunnen er naar verlangen meer liefde in het leven te krijgen. Ook vind je het belangrijk meer vrienden te hebben. Het is een week, waarin je naar beide op zoek bent. Je bent sympathiek en empathisch en mensen vinden het fijn om met je om te gaan, waardoor er kans is om nieuwe mensen te ontmoeten. Het zal sowieso een liefdevolle periode worden, maar misschien is het deze week nog niet het juiste moment voor een duurzame relatie. Deel je liefde, dan zal het vooral voor spanning en avontuur zijn. Vooral zondag t/m dinsdag ervaar je erg sterke erotische energieën en spelen je hormonen flink op. Gebonden mensen kunnen woensdag en donderdag obstakels tegenkomen. Daardoor kan je even iets minder tijd aan liefde geven. Toch zal je ook heus wel sensueel zijn, op momenten dat jullie bij elkaar zijn, en zal je zeker niet negatief zijn. Je zal de gehele week een goede energie met vrienden delen en zij kunnen je in minder goede momenten helpen je er doorheen te slaan. Woensdag t/m vrijdag zijn singles geregeld met werk bezig, maar in hun vrije tijd zijn ze zeer sensueel. Vooral woensdag is de kans op romantiek het grootst. Gebonden Schorpioenen kunnen vrijdag en zaterdag zeer liefdevol zijn. Ze kunnen hun partner flink verwennen. Tijd voor een leuk cadeautje of een lekker etentje of andere activiteiten. Singles kunnen zaterdag het best tijd aan vrienden of familie besteden. De energie voor romantiek zal wat minder zijn.

Carrière en financiën
Niet alleen privé is de Schorpioen deze week sympathiek, ook in je werk sta je bekend als iemand die hart voor zijn werk heeft. Je bent intellectueel sterk, maar er kunnen mensen zijn, die dit toch minder fijn vinden en zelfs jaloers worden. Tracht hier niet te fel op in te gaan, omdat je dan ook fel van je af kan bijten en dingen zegt, die je beter niet kunt zeggen. Je hebt zondag t/m dinsdag een zeer krachtig charisma. Het is dan een prima tijd voor belangrijke projecten, nieuwe contacten en het afsluiten van contracten. Ook kun je prima samenwerken, waarbij je de leiding kunt nemen. Over het algemeen ben je empathisch en sympathiek. Rahu en Mars kunnen tot woensdag heel wat energie brengen, waardoor de intuïtie en fantasie van de Schorpioen versterkt worden. Deze kan je gebruiken om op financieel en materialistisch gebied nieuwe kansen af te dwingen. Overdrijf niet teveel, dan kan je de week prima starten en geluk aan je zijde hebben. Je kunt in contact met collega’s prima voor de dag komen en kunt prima samenwerken. Je moet tot woensdag opletten dat de energie wisselvallig kan maken en dat vind je nu niet echt heel erg fijn. Saturnus in de Waterman kan ook nog eens tegenstrijdige energie brengen en dat kan soms wat chaos brengen en je moet dan oppassen dat je concentratie kan verzwakken en er fouten mogelijk zijn. Woensdag is een prima dag voor handel, financiën en zelfs een carrièreswitch. Donderdag en vrijdag kunnen er obstakels zijn, waardoor er aangeraden wordt om voldoende te slapen en gezond te eten. Je voelt je dan fijner en kan dan meer concentratie en energie hebben. Zaterdag is een geschikte dag voor opknappen van je huis, doen van aankopen en vooral ook om te ontspannen. Vanaf woensdag komt er meer rust, maar is de Schorpioen wel meer geneigd met het privéleven bezig te zijn en minder met zakelijkheden. Gelukkig zullen Mars, Uranus en Mercurius zoveel kracht geven dat de meeste mensen wel in staat zijn om op een ordelijke en sympathieke wijze bezig te zijn.

Mentale en fysieke gesteldheid door de invloed van Rahu
We kunnen op mentaal en fysiek gebied een krachtige energie ervaren vanaf de conjunctie van Rahu en Mars. Ik wil de speciale aandacht op de combinatie leggen. Rahu is de noordknoop van de Maan en, alhoewel het geen fysieke planeet is, kan de impact krachtige invloed hebben op het leven van de mensen. Deze kracht creëert flink wat illusie en roept een sterk verlangen op naar materialistische zaken zoals geld en bezit. Qua ontwikkeling is er invloed op de IT-sectoren en het ontwerpen van technieken en uitvindingen. Er kan dus een belangrijke vooruitgang zijn. Rahu en Mars staan beiden in de Ram, waar Mars weliswaar vanaf woensdag niet meer in staat, maar de impact zal onvoorspelbaar zijn. De gemiddelde mens zal hier geen last van hebben, maar de verwachtingen zijn dat er voor het noordelijk halfrond van de Aarde voorzichtigheid gevraagd wordt. De agressie wordt ernstiger en een misstap kan wel eens desastreuze gevolgen hebben. Dit kan tot woensdag heftig zijn, daarna komt er een relatief rustige periode. Vanaf de helft van juli kan de energie zich opbouwen, waarbij van begin augustus tot de helft van die maand een hoogtepunt is, waarbij er veel kan gebeuren. Ook al neemt de energie hierna af, toch zullen september en oktober nog onder invloed van Rahu staan.

De grootste problemen verwachten we tot woensdagavond. Rahu en Mars, in vuurteken Ram, kunnen zorgwekkende energie geven. Dit kunnen ernstige natuurrampen, besmettelijke ziektes die ernstige vormen aannemen of rampen zijn die met kernenergie te maken hebben. Dit zijn voorbeelden, maar het is niet te voorspellen op welk gebied de grootste risico’s liggen. Rahu is chaotisch en kan soms bij vlagen opspelen. Mars is vurig en geïrriteerd en dit zorgt voor deze wisselvallige situaties. Let wel, dat het niet altijd negatief hoeft te zijn. Er is bij deze combinatie een tegenstrijdig karakter. Het kwade en goede zullen dan ook strijden en laten we hopen dat het goede het overwint. Of het jou als persoon zal raken, is afhankelijk van je sterrenbeeld en andere aspecten zoals waar je woont, opvoeding, kansen die je in het leven gehad hebt en andere factoren die jou als mens gevormd hebben of nog vormen. We zullen de komende weken berichten wat je kunt doen negatieve invloeden zo klein mogelijk te houden en het positieve van Rahu te gebruiken. Deze week zal de invloed van Rahu en Mars meer liggen op het wereldtoneel en mensen in oorlogsgebieden of plekken waar er kans op ernstige natuurrampen is. Dus minder problemen voor de individuele mens. Dat betekent niet dat we helemaal niets gaan voelen, omdat oorlogen en andere dramatische gebeurtenissen ons indirect kunnen raken.

De gezondheid van de Schorpioen is over het algemeen goed te noemen en je voelt je lichamelijk ook zeer sterk. Dat zijn echter nou ook juist de momenten waar een Schorpioen overmoedig kan worden. Je kunt dan risico’s nemen, wat uit kan lopen tot fysieke problemen. Je moet deze week erg opletten dat je niet overdrijft door nu opeens elke dag te gaan sporten of veel teveel uren te werken of andere activiteiten te doen. Houd jezelf onder controle en plan rustperioden in. Doordat je deze week heel erg potent bent, moet je op je geslachtsorganen letten. Een ongelukje zit nog steeds in een klein hoekje en je drang om seks te hebben, kan je wel eens overdrijven. Er zijn aanwijzingen dat je deze week wel wat vaker last krijgt van hoofdpijn. Je kunt dit voorkomen door gemiddeld elk uur een glas water te drinken. Je kunt namelijk erg veel zweten en moet zorgen dat je dit voldoende aanvult. Let op dat je koffie, alcohol en sigaretten vermijdt. Deze hebben een negatieve werking op je maag, lever en nieren.

Overzicht voor alle tekens
We gaan een periode in van retrograde planeten, die flink wat invloed hebben op het leven dat wij leiden. Het verleden, heden en de toekomst kunnen wel eens sterk met elkaar verbonden zijn en dan ook flink wat kracht hebben om ons na te laten denken. Het wordt een periode, waarin we in staat zijn om na te denken over ons handelen en de dingen die we verkeerd of juist goed hebben gedaan. Pluto
zal tot 8 oktober retrograde bewegen en haalt het verleden terug. Deze is wel gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben om normatief voor anderen te zijn, maar zichzelf daarin te vergeten. Er wordt aangeraden heel goed naar je eigen gedrag te kijken en niet teveel bezig te zijn met anderen de les te lezen. Verbeter de wereld, maar begin bij jezelf. Respect en waardering zijn deze week verstandig, waarbij we elkaar niet moeten overtuigen van ons gelijk. Net als vorige week zullen groepen mensen tegenover elkaar staan en zal de maatschappij druk ervaren. Zoals we eerder aangaven is het belangrijk je afzijdig te houden en bij negativiteit weg te blijven. Donkere energieën teisteren de wereld en ons land zal daar niet bij weg kunnen blijven. Zoals we zeiden, zorgt de invloed van Rahu dat vuurhaarden overal op de wereld voor onrust zorgen. De wereldorde kan weleens met veranderingen te maken krijgen. Of deze nu al gebeuren, is absoluut niet te zeggen, maar we gaan naar een tijd toe, waarin er ons heel wat te wachten staat.

Neptunus beweegt tot begin december retrograde, waardoor we te maken krijgen met dromen met een voorspellende waarde, intuïtieve gevoelens en verhoging van het contact met de hogere wereld. Dit laatste kan deze week bijzonder zijn, omdat mensen die er gevoelig voor zijn, krachtige boodschappen doorkrijgen. Mediums en andere spiritueel begaafde mensen kunnen veel informatie geven. Hierdoor raden we zeker aan deze week contact te zoeken met onze consulenten en hen een voorspelling te laten doen op grond van boodschappen die zij doorkrijgen. Deze kunnen een sterk gehalte van het verleden bevatten. Deze kan je in toekomst gebruiken om je leven een verandering te laten ondergaan, maar ook om problemen op te lossen. Mars zal t/m dinsdag in de Ram verblijven en dit geeft erg veel passie aan mensen, waardoor de 1ste dagen van de week gunstig zijn voor avontuur, passie en erotiek. We kunnen hierbij ook de energie van Venus in de Tweeling ervaren en ook deze energie is gericht op avontuur en romantiek. Let dus op dat Rahu voor verleidingen en uitdagingen kan zorgen, die voor zowel singles als gebonden mensen gunstig of minder gunstig uit kunnen pakken. Houd dit goed in de gaten. Omdat ook Saturnus tot eind oktober retrograde in de Waterman beweegt, zal er tegenstrijdige energie zijn en dit kan wisselvalligheid en dus ook chaos brengen.

Veel mensen kunnen deze eerste periode van de maand geregeld in de war raken. Vanaf woensdag zal er meer rust bij de individuele mens komen en kunnen we in de maatschappij een betrekkelijk relaxte energie ervaren. Er wordt aangeraden je meer te richten op liefde, vriendschap en sociale contacten, maar minder op erotiek. Er is weinig stress in ons directe leven en we kunnen dan zeker belangrijke beslissingen nemen en activiteiten plannen om het leven een positieve wending te geven. Mars reist vanaf woensdag door de Stier om Uranus gezelschap te houden. Mars blijft daar tot de laatste week van augustus. Over het algemeen zal deze combinatie gunstig zijn en zal Mars minder invloed van Rahu ondervinden. Zowel materieel, financieel als educatief kunnen we veel mogelijkheden zien om te ontwikkelen. Let wel enigszins op de seksualiteit die Mars los kan maken, waardoor contacten met collega’s, klanten en leidinggevenden verward kunnen worden met erotische emoties. Gelukkig zal de Zon in de Kreeft zorgen dat we grenzen stellen en zullen de meesten geen dingen doen, waar ze later spijt van hebben. Mercurius is vooral op communicatief gebied actief, waardoor veel mensen zich prima verwoorden en er daardoor een gunstige energie is voor mensen die op school zitten, moeten studeren of op zakelijk gebied belangrijke besluiten moeten nemen. Vanaf woensdag zal Mercurius de Zon in Kreeft gezelschap houden. Dit brengt onder mensen sympathie en laten we hopen dat we ons hier bewust van zijn. De wereldorde staat onder druk en laten we onze eigen maatschappij niet stuk maken door hieraan mee te gaan doen, hoe goed dit ook te begrijpen is. Het wordt een wisselvallige week, waarbij goed en kwaad elkaar afwisselen, maar blijven we positief, dan overwint het goede.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)