Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 10

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Deze week zijn het vooral Mars, Venus en de Zon, die voor flink wat passie, liefde en hartstocht gaan zorgen. Bedenk daarbij dat Mercurius een goede invloed heeft, waardoor jij je goed weet te gedragen als het om de romantiek en de avonturen gaat. Hierdoor zal je merken dat je kunt flirten als de beste, waardoor mensen niet om je seksuele en passionele karakter heen kunnen. Je bent romantisch en zeer liefdevol en zal dat ook zeker uitstralen. Mensen zullen onder de indruk zijn, maar er zijn ook mensen die jou te arrogant vinden. Dit is niet terecht, maar je uitstraling doet dit voor hen wel vermoeden. Er wordt aangeraden om hier verstandig in te blijven en te zorgen dat mensen een ander beeld krijgen. Singles doen er goed aan om mensen van het andere geslacht op te zoeken. Grote kans dat je een heel leuk persoon tegenkomt, maar wees wel kritisch en ga niet in op de eerste de beste persoon. Gebonden Schorpioenen doen er goed aan hun partner mee te nemen naar een plek waar de liefde op kan bloeien. Je relatie zal dan een flinke boost krijgen, waar je nog maanden plezier van zult hebben. Deze sterke passionele energie zal zeker tot aan het eind van de week blijven hangen, dus geniet er van.

Carrière en financiën
De energie van de eerder genoemde hemellichamen zorgt niet alleen voor liefde in je privéleven, maar ook voor fantasie en originele ideeën. Je hebt een sterke energie over je en weet mensen heel krachtig te beïnvloeden. Omdat de energie heel zuiver is, zal je ook positief overkomen en vooral mensen die afhankelijk van jou zijn of mensen die juist leiding over jou hebben, kunnen hier erg veel waardering voor hebben. Mensen nemen veel van je aan en laten zich inspireren door jouw energie en de kracht die jij kunt tonen. Je wordt uitgedaagd om iets geheel nieuws te proberen en er zijn aanwijzingen dat er onverwachte aanbiedingen of mogelijkheden aan kunnen komen. Deze week heb je nog veel moeite om daar op in te gaan, omdat je soms ook nog wel eens wat dromerig kunt zijn. Maar als de week zal vorderen, zal juist de Nieuwe Maan zorgen dat je impulsiviteit en je wilskracht sterker worden. Je bent dan ook in staat om veel daadkrachtiger en intelligenter om te gaan met kansen die je kunt krijgen. Je durft meer en duwt strikte normen en waarden weg. Tracht wel controle te houden over wat je doet.

Mentale en fysieke gesteldheid
De kracht van de Nieuwe Maan zal zaterdag om 11:23 op zijn sterkst zijn, maar eigenlijk zullen we de hele week de energie voelen, mede omdat er gunstige planetaire standen zijn. De Nieuwe Maan zelf zorgt voor overgang van moeheid naar nieuwe en verkwikkende energie, die de lentegevoelens inluidt. Mensen krijgen de hele week nieuwe gedachten en fijne gevoelens. Omdat de Nieuwe Maan in Vissen beweegt, zal er spirituele energie zijn, die we kunnen gebruiken van de Volle Maan van vorige maand naar de Volle Maan deze maand. Ook zal er gastvrije energie zijn, waardoor veel mensen ook erg open naar elkaar zijn. Het wordt een week van fantasie en versterkt onderbewustzijn. Intuïtie zal zeer intens zijn en we kunnen een sterke behoefte voelen om onszelf flink te verwennen. Er komt een kosmische energie, die kan zorgen voor genezing en verlichting van pijnen en mentale problemen. Er wordt dan ook aangeraden deze week te gebruiken voor het oplossen van dingen waar je al een tijd mee loopt. De energie is gunstig en niet alleen zakelijk, sociaal of in de liefde, maar dus ook qua gezondheid. Binnen bepaalde stromingen van de astrologie wordt er zelfs vermeldt dat we krachtige spirituele genezende energie krijgen, die tot september doorgaat als de Volle Maan dan in de Vissen staat.

Schorpioenen blijven met geest en lichaam lang jong. Een Schorpioen is een waterteken, waardoor de omgeving veel invloed uitoefent. Wanneer er een te hoog element water is, kunnen ze last krijgen van een te trage spijsvertering en stofwisseling. Daardoor krijgen schimmels, bacteriën, virussen, maar ook slijm, cysten en tumoren meer kans. Je doet er goed aan meer te bewegen, zon op te zoeken en warm, droog en licht voedsel tot je te nemen. Vermijd vette voedingsmiddelen, snoep, gist, brood en teveel zout. Salie, basilicum, tijm, peterselie, knoflook en olijfolie zijn aan te raden. Bij een te laag element water kan het lichaam zich minder schoonspoelen, waardoor er uitdrogingsverschijnselen op kunnen treden, zoals bijvoorbeeld op de huid. Je hebt dan moeite met het in slaap komen. Neem veel baden en drink veel en vermijd teveel zonlicht. Neem het liefst vochtige groenten, fruitsappen, tarwe, rijst, haver, zeewier, zuivelproducten en natuurlijke suikers. Vermijd bonen, wortelen, selderij en kool.

Overzicht voor alle tekens (positieve energie zorgt voor meer hoop op een gunstige toekomst )
De positieve en avontuurlijke Jupiter zal deze week goede energie bieden om veel te bereiken. In de eigenzinnige Waterman is er vriendelijke en empathische energie. Deze zorgt voor prettige energie, waardoor er meer rust zal zijn, dan in januari en februari. Er zal een sterke energie komen, waardoor mensen aan de ene kant energie voelen om er op uit te trekken, maar toch kracht ervaren om geduld te houden. Er wordt dan ook aangeraden om je meer te richten op familie en vrienden en minder bezig te zijn met beperkingen die gelden. Er is positieve energie te bespeuren, die binnen enige tijd zorgt dat we met rust te maken krijgen. Net als vorige week zal er positieve energie zijn, die voor bescherming en harmonie zorgt. Zowel fysiek als mentaal zullen veel mensen lekker in hun vel zitten. Saturnus zal dit versterken, waardoor er meer dan eerder dit jaar hoop aan de horizon gloort. Er wordt aangeraden ideeën en plannen, die je vorige periode had, meer vorm te geven, maar ze nog wel vast te houden. Aarzel echter niet als er zich mogelijkheden voordoen en grijp de kansen. Het blijft belangrijk dat je alles zorgvuldig overweegt en niet zomaar aan de gang gaat. Houd er rekening mee dat het een week van uitdagingen is, maar ook van bescheidenheid en verantwoordelijkheid. Er zijn mensen die negatief gedrag vertonen, maar de energie zal dit meer aanpakken, zodat er toch wel veel mensen zien dat hun denkbeelden niet kloppen. Tijd om te veranderen en een nieuwe richting aan je leven te geven.

Voor zondag en maandag wordt aangeraden iets actiefs te doen en een constructieve draai aan je leven te geven. Dit komt vooral door de pragmatische Maan in de Steenbok. Deze geeft een bepaalde drang om te presteren. Het is een weekend, waarin mensen minder met sociale contacten bezig zijn, maar met zakelijkheden of bepaalde klusjes die er in huis moeten gebeuren. Een prima periode om lekker thuis te blijven en van huiselijkheid te genieten. Dit kan je maandag en dinsdag meenemen, waardoor er veel mogelijkheden zijn om te ontplooien. Ook kunnen er positieve berichten komen voor mensen die door beperkingen veel geleden hebben. Woensdag staat de Zon op één lijn met Neptunus in Vissen en dit is mooie energie voor meditatie, ontwikkelen van intuïtie en sociale contacten. Vanaf deze dag zal er een verandering zijn en kunnen mensen meer ruimte krijgen om sociaal en in de liefde actief te zijn. Ook is het een prima tijd om mentaal te ontwikkelen. Mensen kunnen een betere kijk op zichzelf hebben en dit kan kansen geven om op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Donderdag en vrijdag wordt gevolgd door de Maan die dan in de Vissen staat. Ook deze energie is goed voor sociale contacten, romantiek en andere fijne energieën om problemen, teleurstellingen en andere negatieve dingen achter ons te laten. We gaan een prima tijd tegemoet, waar mensen liefdevol en vriendelijk zijn. Op plekken waar mensen samenkomen is saamhorigheid en minder haat en nijd onder groepen mensen.

Venus is deze periode uitgelijnd met de liefde van Neptunus en beiden weer met de Nieuwe Maan. Het hele weekend van de 12de t/m de 14de is een tijd om naar uit te kijken. Intuïtie is sterk en de meeste mensen zijn mentaal verstandig. We zeggen de meesten, omdat er ook een negatieve kant aan deze energie zit. Er zullen mensen zijn, die hun emoties niet onder controle hebben en deze kunnen wel eens alle energie uit de goedbedoelende personen trekken. Er wordt dan ook aangeraden tijd door te brengen met mensen, die spiritueel een hoog niveau bereiken. We voelen ons dan een stuk beter en zullen dan juist veel energie ontvangen. Mars maakt een harmonieuze Driehoek met Saturnus, zodat we over het algemeen ook op zakelijk gebied veel bereiken. Veel mensen zijn ambitieus en kunnen juist nu allerlei dingen doen, die gelijk voor beloningen zorgen. Vooral de Luchttekens zullen veel bereiken, maar ook Vuurtekens kunnen veel kracht krijgen om datgene te bereiken wat ze willen. Een kritische noot willen we stellen aan de planeten Saturnus en Uranus. Deze delen een heftige energie, waardoor er overal op de wereld mensen zijn, die naarstig op zoek zijn naar veiligheid en vrijheid. Dit kan tweedeling opleveren, omdat iedereen vrijheid weer op een andere wijze uitlegt. Er wordt dan ook een instabiliteit voorspeld, waarbij niet duidelijk is wat deze precies gaat betekenen. Het zal wel op hoog niveau uitgevochten worden, waardoor de meeste mensen er geen of weinig last van hebben.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)