Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 23

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Er komt voor Schorpioenen mysterieuze, intrigerende energie aan, waardoor er kracht optreedt om je te ontwikkelen op gebied van de liefde. Je bent deze week op zoek naar mogelijkheden om je relatie te verbeteren. Je zult veel meer affectie naar je partner tonen en zal daardoor erg liefdevol en warm zijn. Zondag ben je in de ochtend niet zo romantisch, maar zal je de rest van de dag juist veel liefde tonen. Je bent tot en met woensdag erg energiek en charismatisch, waardoor mensen graag met je omgaan. Het is een prima moment om jezelf en je partner te verwennen met leuke geschenken en activiteiten. Voor erotiek is het niet echt een geschikte periode. Donderdag tot en met zaterdag ben je ook niet echt spannend, maar maak je wel plannen om later deze maand meer met erotiek en spanning bezig te zijn.

Het wordt voor singles een bijzondere week, omdat ze vol mysterieuze gevoelens zitten, waarvan ze niet zo goed weten wat je er mee moet. Het zal een week zijn, waarin je naar jezelf op zoek gaat en bedenkt welke dingen je in het verleden fout hebt gedaan. Dit zal je niet alleen nu doen, maar ook de week hierna. Je bent aantrekkelijk voor het andere geslacht en zal zeker veel kansen krijgen om een nieuwe partner te vinden. Je zult echter weerstand voelen, waardoor je er meestal weinig zin in hebt om er op in te gaan. Dit zal tot en met woensdag zo blijven bestaan. Daarna zal je meer gericht zijn op vriendschappen en trek je er graag op uit. Ga je echter met single vrienden weg, dan kan het gebeuren dat er verliefdheden optreden als deze van het andere geslacht zijn. Wees zaterdag voorzichtig wat betreft alcohol omdat er aanwijzingen zijn dat je dan met een ongeluk te maken kunt krijgen.

Carrière en financiën
Het is een week, waarin je niet alleen op zoek bent naar wie je bent, maar ook naar wat je in het leven wilt bewerkstelligen. Dit gaat niet alleen om financiën, maar ook je levensstijl. Waarschijnlijk zal dit tot de 16de doorgaan, waardoor er kansen komen om bepaalde zaken te veranderen. Er zal ontzettend veel kracht zijn, waardoor je tot in de derde week van juli met allerlei zaken bezig bent, zoals reizen, onderwijs en juridische zaken. Het is een prima periode om je cultureel en intellectueel te versterken. Zondag tot en met woensdag is een periode om dingen te bedenken. Dinsdag denk je veel. Maandag is vooral geschikt voor zakelijke contacten en het starten van nieuwe projecten. Je maakt indruk en kunt op leidinggevend gebied veel bewerkstelligen. Dinsdag en woensdag is geschikt voor het handelen, het afsluiten van contracten en het sluiten van compromissen. Je doet er goed aan om donderdag en vrijdag schulden af te lossen en problemen in je huis te verhelpen. Vraag er een deskundige bij.

Gezondheid en karakter
De Volle Maan staat zondagochtend om 5:43 in de Boogschutter en zal het gehele weekend en zeker t/m woensdag voor heel wat uitdaging zorgen. Er zijn flink wat tegenstrijdigheden, omdat we ook te maken krijgen met de rustgevende en stabiele energie van de Stier, de communicatieve kracht van de Tweeling en de passionele kracht van de Boogschutter. Je zult geregeld ervaren dat elke actie ook een reactie oproept, waardoor er Yin en Yang energieën zullen ontstaan. Elke reactie zal een tegenreactie oproepen, elke handeling een tegenhandeling en elke positieve energie zal een zeer sterke negatieve energie oproepen. Sommige mensen kunnen hier prima mee omgaan, maar er zullen ook mensen zijn, die hier zelf negatief door kunnen worden. Omdat de Tweeling heel erg kritisch is en de Boogschutter heftig en passioneel is, kunnen er geregeld momenten zijn dat er conflicten of andere grote problemen ontstaan. We zullen moeten trachten deze energie in de juiste banen te leiden en overzicht te houden. Dat kan lastig zijn, maar tegelijk ook erg verfrissend werken, omdat we nu geprikkeld worden om het een en ander te veranderen. Daarbij kan energie van Neptunus die richting de Vissen reist, gebruikt worden om spirituele energieën in ons los te maken. We hebben dromen, die voorspellende waarde hebben en we denken hierdoor veel na over de vraag hoe we balans in ons leven kunnen houden.

Let op dat er retrograde bewegingen zijn, die soms het verleden sterk in ons naar boven brengen. Deze kunnen wat druk geven en zorgen dat we minder goed in staat zijn om te presteren. Bijna de hele week zal energie van de Maan ons beroeren en tezamen met genoemde krachten instabiliteit brengen. Als de week vordert, krijgen we te maken met de energie van de Steenbok en zwoele invloed van Venus, die naar de Leeuw reist. We kunnen hieruit liefdevolle gevoelens krijgen, waaruit serene en zachtmoedige sfeer kan ontstaan. De wisselvalligheid van de eerste dagen van de week zal plaatsmaken voor lieve en stabiele energie, waardoor er veel liefde en sensualiteit ontstaat. Vanaf donderdag zal dit zorgen dat we op goede wijze in het leven kunnen staan en we daardoor qua gezondheid veel minder negatieve invloed ervaren. Voor die tijd dienen we op te letten dat de invloed onze weerstand verlaagt. De Volle Maan in combinatie met heftige kosmische energie kan zorgen dat bacteriën meer kans krijgen om ons ziek te maken. We doen er verstandig aan het huis of andere omgevingen, waar vaak verbleven wordt, schoon te houden. Sociaal gezien is het een week aan de medemens te denken. We zijn soms teveel met onszelf bezig en problemen lijken een ‘ver-van-mijn-bed-show, omdat we ons hier niet altijd mee bezighouden. Er wordt aangeraden om stil te staan bij dingen die er in de wereld gebeuren. Bedenk dat we de wereld alleen verbeteren door eerst onszelf te verbeteren.

Ondanks dat de Schorpioen in privé- en werksituatie druk bezig is, voelt dit teken zich fysiek sterker worden. Dat is een pluspunt en het gevolg van de Volle Maan, die veel kracht biedt. De mythische uitstraling zal jou ondersteunen door je energie weer volledig op te laden. Mocht je die mogelijkheid hebben, concentreer je dan vooral tussen de 4de en 8ste op de energie die de Volle Maan op je af zal sturen en zeker tot woensdag bij je zal blijven. Deze zal spirituele energieën in je losmaken en je intuïtie versterken, waardoor je veel dingen kunt bedenken om je leven leuk te houden. Het zal je veel geven. Verder is het echt belangrijk op je voeding te letten. Er zijn aanwijzingen dat er Schorpioenen zijn die te weinig eten en anderen juist teveel. In beide gevallen kun je problemen ondervinden. Met name darmen, maar ook longen zijn momenteel kwetsbaar. Belangrijk dus om zuivelproducten met mate te eten en te drinken, omdat je anders overmatig slijm kunt krijgen.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius komt deze week in de Tweelingen binnen en brengt ontspanning, waardoor er evenwicht in emoties is en dat is dan ook te merken bij de meeste mensen. Negatieve herinneringen kunnen ons veel minder snel raken of we kunnen in staat zijn eventuele problemen snel op te lossen. Natuurlijk kunnen er mensen zijn, die moeite met de energie van die stabiele combinatie hebben. Vooral mensen, die van nature nuchter zijn en naar stabiliteit zoeken, kunnen last hebben. Andere mensen kunnen negatieve acties en gebeurtenissen uit het verleden naast zich neer leggen. Zij hebben minder stress en kunnen over het algemeen zorgeloos zijn en eventuele problemen uit het verleden makkelijker verwerken. We moeten nog steeds oppassen voor intense invloed van de retrograde Pluto. In combinatie met energie van de Boogschutter en andere kosmische krachten kunnen relaties onder druk staan en is het mogelijk dat er een breuk ontstaat, in relaties met een geliefde, maar ook in andere sociale contacten en vooral in familiecontacten. Venus zal een stuk zachter zijn, omdat die naar Leeuw reist, waardoor we zeer standvastig in het leven staan als we het over romantiek hebben. Venus heeft positieve invloed op vriendschap, waarbij vooral Neptunus en Jupiter in Stier harmonieuze energie brengen. We zijn nu erg rationeel en tegelijk intuïtief genoeg om beslissingen te blijven nemen. We stelden al dat energie van de Volle Maan een sterke invloed kan hebben. We voelen een sterke drang om veel tijd aan elkaar te besteden. Dit kan vooral voor gevoelige mensen wel eens minder fijn zijn, omdat zij teveel aandacht willen en dan nog wel eens teleurgesteld kunnen raken als ze deze te weinig krijgen. Het is op zich een prima periode om elkaar veel liefde en vriendschap te geven en mensen op te zoeken. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen paragnosten en mediums maken daar gebruik van, ook anderen kunnen veel voelen en ervaren.

Venus gaat gelijk aan het begin van de week de Leeuw binnen, terwijl de planeet tegenover de intens krachtige Pluto staat. Deze planeet staat retrograde in de Steenbok, terwijl Mercurius inmiddels in de Tweeling binnenkomt. Deze combinatie aan planeten en sterrenbeelden kan niet altijd gunstig zijn. Er kunnen vooral de eerste dagen van de week conflicten zijn, die ontstaan omdat er mensen kunnen zijn, die macht en controle houden. Wanneer we hier niet goed mee om kunnen gaan, zal dit dus problemen geven in de vorm van woede en verliezen van verstand en ratio. Gelukkig zal deze energie woensdag verdwijnen en zullen er minder problemen zijn. Vrijdag gaat Mercurius een sextiel met Neptunus aan en dit betekent dat veel mensen emotioneel en spiritueel in het leven staan. Dromen en intuïtie krijgen een sterke invloed en kunnen gebruikt worden bij het nemen van beslissingen of afspreken met andere mensen. Deze tijd vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit kan vooral voor groeien van planten en gewassen gunstig zijn. We krijgen te maken met een goede vorm van landbouw, waaruit we prima voedingsstoffen krijgen. Ceres staat zaterdag tegenover Neptunus en dit kan slapeloze nachten geven, omdat we ons teveel zorgen kunnen maken. Fantasie kan ons namelijk bezighouden en dat kan erg fijn zijn, maar tegelijk kunnen we veel piekeren over dingen, die we graag willen. Het zal vanaf vrijdag een prima periode zijn om financiën te verbeteren of andere mensen te ondersteunen bij het verkrijgen van ideeën. We dienen wel controle te houden over de gedachten, waar we mee rond kunnen lopen. We kunnen de week eindigen door luie emoties en ook fysiek zijn we niet altijd even sterk, waardoor er aangeraden wordt om het weekend te gebruiken om even de rust en ontspanning op te zoeken.

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)