Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mars staat krachtig in de Ram, waardoor jij als Schorpioen veel energie ervaart. Misschien wel goed is het dat jouw andere heersende planeet Pluto in de Steenbok verblijft. Daardoor is er een balans tussen passie en ratio. Je voelt je lichamelijk fit en wilt veel doen. Het probleem lijkt hier vanuit je omgeving te komen. Je bent iemand, die zich verantwoordelijk naar anderen voelt, maar je krijgt niet zo erg veel terug en dat kan jou teleurstellen. Wanneer mensen in je omgeving niet zo actief zijn, kun jij soms ook je energie niet kwijt. Tracht in dit geval tijd vrij te maken om te sporten of andere activiteiten te doen, zodat je toch je energie kwijt kunt. Je kunt anders gestrest raken en dit kan je gemoed weinig goeds doen. Je vindt het fijn tijd met mensen in je familie of eigen gezin door te brengen. Daar voel je je het fijnst bij. Waarderen mensen jou, dan zal je zelfvertrouwen een stuk beter zijn. Doordat je het begin van de week al weet dat je aan het eind van de week zakelijke dingen op moet lossen, doe je er goed aan dit aan het begin van de week al duidelijk te maken. Mensen kunnen er dan rekening mee houden. Ben je gebonden, dan kun je gemiddeld genomen veel tijd aan de ander besteden. Ben je single, dan heb je momenteel geen behoefte aan een vaste relatie, maar zullen emoties je hormonen wel opjagen.

Carrière en financiën
Mars richt zich voornamelijk op emoties. Hoe beter jij je mentaal voelt, hoe beter fysieke gesteldheid is. Je bent actief, maar niet altijd gericht op de zakelijke verantwoordelijkheden die je hebt. Je hebt er meer behoefte aan om te sporten en te bewegen en richt je meer op je eigen huis en de mensen in je privéleven. Dit kan collega’s of andere zakelijke partners nog wel eens tegen je in het harnas jagen. Je zult hier wel duidelijkheid in moeten creëren. Toch liggen er zakelijke aspecten op je pad, waar je wel degelijk aandacht aan moet schenken. Tracht balans te vinden tussen werk en plezier. Vind je die, dan zal je merken dat je aan beide gebieden voldoende aandacht kunt schenken. Zorg in je werk voor een duidelijke planning, zodat je weet wat je moet doen en vooral hoe. Het zal vooral erg belangrijk zijn om overzicht te houden bij de doelstellingen die je voor ogen hebt. Let op dat de Volle Maan al aan het begin van de week op zakelijk gebied storingen kan brengen. Je hebt negatieve gevoelens en zal deze niet altijd goed kunnen verwerken. Stress en spanning zijn vooral maandag en dinsdag aanwezig. Je doet er goed aan in je werk aanpassingen aan te brengen. Praat er met een leidinggevende of een vertrouwenspersoon over. Vanaf woensdag zal er weer veel meer rust hangen.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van toename van fysieke zwakte en versterking corona)
Mensen worden zondag wakker met stressvolle energie vanuit de Maan in de Stier. We kunnen de dag dan ook beter rustig opstarten en niet teveel bezig te zijn met te zware of stressvolle werkzaamheden. Breng overdag tijd door met vertrouwde mensen, dat zal een rustiger energie geven. In de namiddag verhuist de Maan naar de Tweeling en dit geeft andere energie. Mensen zullen uit hun starheid komen en in staat zijn met verandering om te gaan en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Fysiek gezien kunnen we meer last van ons ademhalingssysteem hebben. De kans op longziekten of een verergering ervan is levensgroot aanwezig. Pas op met wisselende weersomstandigheden en kleed je hier naar. Wel is het verstandig lekker naar buiten te gaan en het liefst in een natuurgebied. Maandagochtend om 10:32 zal de Volle Maan ontstaan. Deze geeft communicatieve energie, waardoor mensen erg sociaal zijn. Ook is er begrip onderling en zullen de meesten een goede mentaliteit hebben. Alleen mensen die spanning ervaren, kunnen stress en zelfs depressies krijgen. Tracht met mensen te praten en gooi emoties er uit. Ook sport kan een prima uitlaatklep zijn. Dinsdagnacht naar woensdag reist de Maan naar de Kreeft en dit breng emoties met zich mee. Veel mensen zijn nu graag thuis en hebben meer behoefte aan het tijd doorbrengen met hun partner, kinderen of andere geliefden. Gezondheid van mensen kan deze dagen wat minder goed zijn, omdat de weerstand verlaagd. De energie van de Maan zorgt namelijk voor wat klachten aan de maag, slokdarm, lever en nieren, waardoor er flink wat mensen ziek kunnen worden. Natuurlijk moeten we opletten dat het corona meespeelt en de kosmische energieën wijze er dan ook op dat er een gevaarlijke week aan kan komen. Vooral op koopavonden moeten we dus erg voorzichtig zijn. Vrijdagmiddag verhuist de Maan naar de Leeuw. Er is nog steeds een sympathieke energie, maar die is anders dan die van de Kreeft. Er kunnen mensen zijn, die soms een grote mond hebben. Er zijn ook mensen die hooghartig overkomen. Ook moeten we oppassen dat veel mensen onder invloed van Sinterklaasavond te sociaal zijn, wat zorgt dat mensen veel meer bij elkaar zijn en ook gaan winkelen. Er zijn aanwijzingen op onlusten tussen mensen, maar ook toename van het coronavirus. We zullen dit niet gelijk merken, maar er is een groter besmettingsgevaar en dat kan later grote problemen geven.

Mars versterkt emoties, waardoor je intense energie ervaart. Wanneer je fysiek te weinig doet, kun je gestrest, boos, verdrietig of depressief worden. Wanneer je weinig met je energie doet, kun je geregeld onder hoogspanning staan. Je kunt passief worden en energie opkroppen, waardoor je met kwaaltjes te maken krijgt. Met name de lever, nieren en darmen kunnen dan kwetsbaar zijn. Je doet er goed aan je ambitie niet te overdrijven en soms reëel te zijn over wat haalbaar is. Zorg ervoor geregeld te sporten, omdat dit ervoor kan zorgen dat je minder vaak spanning ervaart, omdat je lichaam stresshormonen uitscheidt. Wat betreft voeding is het verstandig om vezelrijke fruitsalades en rauwkost standaard in je maaltijd te gebruiken. Melkproducten zijn ook belangrijk om botten sterk te houden. Daarnaast heeft zuivel positieve werking op het gebied van hoofdpijn, waardoor je er minder last van hebt. De energie van de Volle Maan kan zowel negatieve als positieve energieën bieden. Positief uitpakken als je in de nacht voldoende slaapt en overdag ontspant. Verder kun je er voor kiezen om, door middel van yoga en meditatie, rust in je leven in te bouwen. Spirituele energie toenemen en meer zelfvertrouwen geven.

Overzicht voor alle tekens
Zondag kan overdag somber zijn, omdat er onder mensen een negatieve energie hangt. Zorg voor rust en ontspanning en breng tijd door met mensen die jij vertrouwt en waar je een goede energie mee kunt delen. De avond wordt een stuk beter met veel plezier en sociale activiteit. De Zon vormt deze periode een hoek met Uranus en hierdoor kunnen mensen jaloers en kritisch zijn. Daardoor zijn er dus mensen, die helemaal niet prettig in de omgang zijn. Zondag maakt Mercurius in de Schorpioen een sextiel met Jupiter in de Steenbok, waardoor er aan de ene kant mysterieuze en spirituele energie van Mercurius is, terwijl Jupiter daar aan de andere kant avontuur en nuchterheid tegenover zet. Niet iedereen zal zich hier lekker bij voelen, omdat er mensen zijn, die verward raken en niet weten wat ze met hun emoties aan moeten. Vanaf zondag reist Neptunus, na een tijd retrograde geweest te zijn, voorwaarts. Daardoor hadden veel mensen moeite om het verschil te zien tussen werkelijkheid en fantasie. Dat zal nu beter gaan. Mensen kunnen met de realiteit bezig zijn, maar ook nuchter zijn. Voordeel is dat we minder emotioneel en gevoelig zijn en dus minder kwetsbaar. Je mag dromen ervaren, maar het is beter ze nu werkelijk uit te voeren. Omdat Neptunus tijd nodig heeft om door een sterrenbeeld te reizen, zullen de effecten een tijd aanwezig zijn. Nuchterheid en realiteit zullen meer aan de orde zijn. Omdat Neptunus nog door de Vissen reist, zal niet iedereen even nuchter zijn. Vooral Water- en Luchttekens hebben erg veel moeite om emotioneel sterk te blijven. Aan hen wordt aangeraden zich te richten op muziek, dans en creativiteit. De energie zal er gezonder voorstaan en mensen zullen zich fijner voelen.

Maandag de 30ste zal om 10:32 de Volle Maan ontstaan. Bijzonder is de gedeeltelijke verduistering, omdat de Maan zich door de bijschaduw van de Aarde begeeft. Helaas zullen we die in Nederland niet zien. Deze energie kunnen we wel ervaren, mede omdat de Zon in de Boogschutter in oppositie staat met de Maan in de Tweeling. De Boogschutterzon stimuleert mensen open te staan voor het ontdekken van nieuwe meningen, waarbij religie of spiritualiteit aandacht krijgen. De Tweelingmaan zal trachten nieuwe mogelijkheden te geven op nieuwe contacten en om te communiceren. Dit contact tussen deze twee machten wordt gezien als één van de meest gevreesde verbindingen, omdat woorden en daden nu vlak bij elkaar liggen. We moeten voorzichtig zijn en nadenken voor we iets zeggen. De Perzische dichter Maulana stelde dat “Stilte de taal van God is, woorden die eruit voortkomen alleen menselijke vertalingen en misleidingen zijn. De Volle Maan heeft invloed op energie en dwingt te communiceren. Het probleem is dat we denken elkaar te begrijpen, maar dat dit uiteindelijk niet makkelijk is. Tracht niet teveel met mensen te communiceren en zoek meer je eigen vertier. De Volle Maan geeft een zeer langzame stofwisseling en dat betekent dat we rond deze periode op moeten letten dat onze weerstand verzwakt en dat we relatief gezien meer kans hebben om ziek te worden. We kunnen ons moe voelen en zelfs humeurig, omdat er een intense en negatieve energie aanwezig is. Veel mensen kunnen dan minder goed tegen stress en zullen als dit gebeurt minder goed handelen. Er wordt toch aangeraden om jezelf rustig te houden en je niet te laten gaan. Houd controle over opkomende boosheid en woede.

De hierboven genoemde energieën komen een groot deel van de week naar voren en zullen ons dus sterk beïnvloeden. De maand december begint met Jupiter en Saturnus die richting de Waterman reizen en later deze maand een conjunctie vormen. Dit is een zeldzame gebeurtenis die ruim 20 jaar geleden voor het laatst plaatsvond. Dit moment zal Saturnus zich van zijn slechtste kant laten zien en dit zorgt er voor dat mensen elkaar in vrijheid beperken. Relaties kunnen problemen ondervinden en we zullen er vanaf dinsdag dus sterk op moeten letten om emoties onder controle te houden en geen conflicten uit te lokken. Wat betreft de wereld is dit een dramatische energie en we moeten daarom alert zijn op situaties die uit de hand kunnen lopen. Het is niet duidelijk wat er gaat gebeuren, maar in Nederland kunnen er rond deze periode mensen zijn, die in opstand komen en voor erg veel onrust zorgen. In de wereld kan extremisme de kop verder opsteken en kunnen er groepen mensen zijn, die voor flink wat onrust zorgen. In principe zal dit de 1ste week van december zo blijven. Op de 1ste is er wel beschermende energie van Mercurius in de Boogschutter en deze zal juist een beschermende en optimistische energie bieden, mede omdat de Zon daar ook staat. De energie van de Boogschutter zal mensen bijstaan problemen aan te pakken en bescherming te bieden tegenover de kwade machten die over de aarde woeden. Dit teken geeft de mensheid voldoende vermogen om de kracht te hebben met tegenslagen aan de slag te kunnen. Mensen zullen daardoor minder snel in paniek raken als er grote problemen zijn. En dit kan wel eens nodig zijn, omdat er toch wel heel wat zou kunnen gebeuren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)