Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 43

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Voor gebonden mensen wordt het een fijne week, waarin de energie sterk is. Je laat een minder goede periode achter je en zal een charmante uitstraling naar de wereld hebben. Mensen zullen graag met je omgaan en je zult een inspiratiebron zijn. Heb je een gezonde relatie, dan zal je liefde delen en vind je het fijn veel samen te zijn. Je kunt echter ook je eigen gang gaan en vindt het fijn als je partner dit ook kan. Heb je een mindere relatie, dan ben je in staat hier iets aan te doen en zal je over het algemeen je partner veel liefde bieden. Zondag t/m dinsdag kopen gebonden mensen graag dingen om zichzelf te verwennen. Er zijn romantische uitingen tussen jou en je partner. Woensdag t/m vrijdag is een prima periode, waarin je aan liefde niet tekort komt. Alleen woensdagnacht en donderdagnacht hangt er een negatieve energie, waardoor je met erotiek op moet letten. Verder is het een gezellige en liefdevolle periode. Zaterdag heb je behoefte aan rust en ontspanning en wil je het liefst met familie doorbrengen. Voor singles is het een bijzonder fijne week, waarin eenzaamheid en fysieke klachten een stuk minder zijn. Je kunt je prettig voelen en zal energiek en charmant in het leven staan. Het is een week om veel met mensen af te spreken. Ze zullen het erg leuk vinden om met je om te gaan. Het is een prima week om nieuwe contacten te ontmoeten, maar bedenk dat dit meer op gebied van vriendschap en familie za; liggen, vooral als je ze een tijd niet gezien hebt. Voor een serieuze liefdesrelatie lijkt het geen goede periode. Er zijn zelfs aanwijzingen dat je pas vanaf 2021 kans maakt op een serieuze en langdurige relatie. Wees hier niet te rouwig om, omdat je een leuke periode tegemoet kunt zien. Er zijn veel leuke contacten en je zit over het algemeen lekker in je vel. Natuurlijk zal je verliefd kunnen worden en zijn er gezellige tijden, maar houd vooral controle over je eigen omgeving en gevoelens.

Carrière en financiën
Er is flink wat energie vanuit hemellichamen in jouw teken. Daardoor ben je zeer energiek en zal je zeker niet stil zitten. Je bent effectief en zal niet meer tijd dan anders gebruiken om alles af te ronden. Je kunt op een efficiënte en adequate wijze met je werk bezig zijn. Daarnaast ben je ook erg charmant, waardoor mensen graag met je samenwerken. Je bent niet te beroerd anderen om gunsten te vragen en staat open voor adviezen en ideeën van mensen. Wil je een eigen bedrijf starten of heb je deze al, dan kan je een goede energie tegemoetzien. Heb je een eigen bedrijf, dan zal dit zeker een goede periode zijn. Dingen die je nu doet, zullen de eerstvolgende maanden goed uitpakken. Het is belangrijk dat je duidelijke doelen stelt, zodat je niet teveel verstrikt raakt bij dingen die je voor ogen hebt. Ook zal het een week zijn, waarin je een keuze zal moeten gaan maken. Luister naar je gevoel en niet naar twijfel. Zondag t/m dinsdag wil je veel kopen en zal je soms controle uit moeten oefenen. Gaat het om dure aankopen, dan wordt aangeraden om dit toch wel even een halt toe te roepen. Woensdag t/m vrijdag is prima voor bureauwerk. Ook ben je communicatief erg sterk, waardoor er veel mogelijkheden zijn voor nieuwe zakelijke contacten. Tracht ontspanning te zoeken, door voldoende te slapen en doe ook leuke activiteiten tussendoor. Fysieke gesteldheid is erg belangrijk om de driften van de Schorpioen onder controle te houden. Blijf dus actief en zorg geregeld voor sport en beweging.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van saamhorigheid en innerlijke liefde)
Het coronavirus beheerst ons leven en zorgt dat mensen niet alleen lichamelijk klachten hebben, maar ook mentaal in de knoop zitten. Niet alleen de energie op aarde is verstoord, er komt vanuit de kosmos een sterke energie naar ons toe. We moeten niet vergeten dat we verbonden zijn en dat alles bestaat uit dezelfde trillingen en energiestromen. Individueel geeft dit geregeld bezorgdheid, angst en verdriet. Toch zit er ook een positief aspect aan deze tijd, waarin we te maken hebben met een ‘voor het oog’ onzichtbare vijand. We worden sterk met onszelf en omgeving geconfronteerd. Veel mensen denken na over de zin van het leven. Het sociale leven wordt beknot en we zijn zeer voorzichtig in contact tot elkaar. Daardoor zien we de details en zin van het leven meer. We gaan ervaren hoe belangrijk het is dat wij in een veilig land kunnen leven en we gaan ook zien hoe belangrijk mensen voor ons zijn. Dit brengt ook tegenstellingen aan het licht. Veel mensen vinden het maar vervelend dat we in een soort van ‘lockdown’ leven en dat we bepaalde dingen niet meer kunnen. Hoeveel mensen vinden het wel niet erg dat we beperkt worden bij vakanties, cafébezoek, disco’s en concerten. Maar is dit nu echt zo belangrijk? Moeten we er niet meer voor geliefden zijn en zorgen dat we zij aan zij staan om door deze moeilijke periode te komen. Zijn alcohol en andere genotsproducten werkelijk belangrijker dan liefde en saamhorigheid? Gelukkig zijn er veel mensen die aangeven dat compassie en verbondenheid wel veel belangrijker zijn. We raden dan ook aan om deze week bezig te gaan om de thuisbasis veilig te gaan stellen en er voor onze geliefden, maar ook voor hulpbehoevenden te zijn. Bedenk dat veiligheid en saamhorigheid ons opladen, waardoor we niet alleen mentaal lekker in ons vel zitten, maar fysiek sterker worden. De kosmische energie laat sterker dan de afgelopen tijd zien dat we beter meer tijd thuis door kunnen brengen. Laten we zorgen dat we ons leven op orde krijgen, door de basis sterker te krijgen. Laten we het coronavirus niet alleen maar als tegenstander zien, maar als een kracht die ons als mens wil wijzen op de dingen die werkelijk belangrijk zijn. Laten we onze verantwoordelijkheid nemen en ons focussen op innerlijke waarden en sociale contacten. Hierdoor komen we in contact met ons astrale lichaam en zal contact met de hogere wereld ons veel meer gaan brengen. Het is een week, waarin we met onze angsten en onzekerheid geconfronteerd worden. Tegelijk zullen er kosmische krachten vrijkomen, die ons steeds beter bestand maken tegen alles wat ons instabiel wil maken. Goed zal kwaad opheffen, haat zal veranderen in liefde en we zullen veel meer in staat zijn om naar ons hart te luisteren. Laten we met z’n allen trachten het positieve, het hogere naar boven te brengen en bestand zijn tegen hetgeen ons nu even verzwakt en raakt.

Overzicht voor alle tekens (een tijd van sterk geladen kosmische energie)
Zondag vormt de Zon vroeg in de ochtend een vierkant met Jupiter en verbindt zich met Neptunus. Er wordt aangeraden zondagochtend rust te zoeken en niet met grote ideeën en activiteiten te starten. Als gevolg van Jupiter en Neptunus zal je vooral in je dromen en fantasieën spanning opzoeken en zal je minder geneigd zijn er op uit te trekken. Ook donderdag zal je erg dromerig zijn en heb je moeite de week op te starten. Jupiter zal in die ochtend namelijk een sextiel met Neptunus vormen en flink wat fantasievolle energie brengen. Veel mensen kunnen nadenken over de toekomst en over dingen die ze willen gaan doen. Dit is een stuk lastiger, omdat we niet weten wat de toekomst brengt. Mercurius zal deze dag een sextiel met Venus vormen en dit zorgt ervoor dat we in staat zijn sympathiek en liefdevol met mensen om te gaan. Maandag is prima om te communiceren met vrienden, geliefden en andere sociale contacten. Wel wordt aangeraden grote beslissingen of afsluiten van contracten uit te stellen, omdat Mercurius tot 3 november retrograde in de Schorpioen beweegt. De laatste keer zorgde deze retrograde cyclus van Mercurius ervoor dat er oneerlijkheid over de wereld waarde en de wereldorde onder druk stond. De Schorpioen kan spirituele energie brengen en liefdevolle emoties versterken. Veel mensen kunnen echter de destructieve kant van de Schorpioen kiezen en dan krijgen de slechte energieën de kans. Mercurius vormt deze dagen een sextiel met Venus, terwijl de Zon tegenover Mars en Mercurius beweegt. Deze hemellichamen zullen een intuïtieve band met de Schorpioen vormen en dit zorgt over het algemeen voor veel positieve krachten. Hierdoor zullen mensen die slechte energie kiezen sterk in de minderheid zijn. Het goede zal daardoor veel meer kansen krijgen.

Omdat water en vuur van de hemellichamen en sterrenbeelden in een sextiel staan, zullen emoties en ratio in evenwicht zijn. We zijn ontvankelijker en kunnen beter in elkaars behoeften voorzien. Dit zal geweldige kansen bieden om elkaar emotioneel te begrijpen en nieuwe contacten aan te gaan. Er is dan meer mogelijkheid dat mensen elkaar gaan steunen. Omdat de diplomatieke Zon een evenwichtige oppositie met de retrograde Mars in de Ram vormt, zal er een polaire kracht zijn, die vrede en oorlog met elkaar in evenwicht brengt. Daardoor zullen er momenten zijn dat de mensheid de adem inhoudt, maar tegelijk kunnen er vredelievende momenten zijn, die rust in de wereld brengen. Toch moeten we altijd onthouden dat Mars woede en confrontatie brengt, ondanks vredelievende energieën. Woensdag vormen de Zon en Pluto een krachtige eenheid en dit geeft problemen, die een tijd geleden ontstonden en nu weer in alle hevigheid terugkomen. Daarnaast zal de energie van de Maan sterk geladen zijn. Er is ook een tegenwerking van Mars, die een serieuze uitdaging biedt aan Jupiter, Saturnus en Pluto in Steenbok. Er is een verscheidenheid aan krachten, die allemaal hun eigen aandacht opeisen. We dienen hier niet alleen positief mee om te gaan, maar ook diplomatiek. We moeten openstaan voor nieuwe ideeën, maar zullen bezig moeten te bedenken welke dingen wel of niet kunnen. Het is een periode om dingen met elkaar te delen, maar er zullen ook mensen zijn, die puur voor zichzelf kiezen. Zij zullen egoïstisch in het leven staan. Er zullen mondiale uitdagingen zijn, die flink wat problemen brengen. We zien energieën, die diplomatieke inspanning brengen. Hierdoor zullen moeilijkheden overwonnen worden door te communiceren, maar verergeren als er met geweld wordt gereageerd. Evenwicht zal zorgen voor het oplossen van problemen. Op persoonlijk gebied moeten we onze energie sparen om zelf een klein stukje vrede te geven. De Maan zal deze periode voor vrede en gerechtigheid zorgen en dus kunnen we er van uitgaan dat er een harmonieuze tijd aankomt. Dit geldt niet voor de gezondheid van mensen. Daarvan is het einde van de rit nog niet te zien, ook niet op kosmisch gebied.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)