Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - Week 40

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelatie en sociale contacten
Jupiter beweegt in jouw sector van seksualiteit, waardoor er flink wat romantiek kan zijn en je vaak aan het flirten bent. Pas op dat je dit niet te erg doet, omdat dit er voor kan zorgen dat je juist je partner van je afduwt. Van zondag t/m woensdag zijn prima dagen om culturele of sociale activiteiten te doen. Dit kan gaan om het bezoeken van vrienden, maar ook om naar musea of andere bezienswaardigheden te gaan. Wat je ook doet, je bent op je partner gericht. Let dinsdag en woensdag wel op dat er flink wat hormonen door je heen stromen, waardoor jaloezie en bezitterig gedrag flink storen. Communicatief zal Mercurius vanaf donderdag in jouw sector van relaties verschijnen, waardoor je juist in het 2de deel van de week emotioneel dichter bij je partner komt. Er zijn veel leuke ideeën en plannen die jullie voor de nabije toekomst kunnen maken. De actieve Mars zal in je sector van gezondheid komen en dit geeft een sterke motivatie om je fysiek te laten gelden. Je bent seksueel actief en je partner zal genieten.

Singles
Zondag is een vrij relaxte dag en je wilt dan het liefst alleen zijn of met geliefden doorbrengen. Jupiter brengt veel seksuele emoties, waardoor je maandag t/m woensdag wel enorm aan het flirten bent en daardoor veel aandacht trekt. Je bent zeer charmant en de kans op een nieuwe partner is dan niet klein. Dit zal waarschijnlijk niet iemand zijn voor een duurzame relatie, omdat je erg speels bent. Het is een prima periode om jezelf eens te verwennen en alle aandacht te geven. Mercurius zal vanaf donderdag in jouw sector van communicatie bewegen en dit betekent dat je veel met vrienden en familie af kunt spreken. Dit komt, omdat jij je bij hen op je gemak kunt voelen. Je wilt diepgaande gesprekken voeren en kom je iemand tegen doe jou leuk vindt, dan is een duurzame relatie mogelijk. Omdat Mars goede energie geeft, ben je erg actief en liefdevol zijn en is er veel ruimte voor sociale contacten en liefde. Vrijdag en zaterdag zal je er vooral op uit willen trekken om mensen te ontmoeten.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan brengt zondag wat vermoeidheid. Probeer deze dag rustig aan te doen en je op te laden voor de nieuwe week. Het is een prima dag, waarbij kunst, muziek en creativiteit belangrijk kunnen zijn om de rust in je huis te vinden en alleen met harmonieuze mensen door te brengen. Let op je nieren, omdat die kwetsbaar voor infecties zijn. Drink voldoende water, omdat ontstekingen, eczeem en huidziektes makkelijker optreden. Met name overgang van koud naar warm en vochtig weer kan voor problemen zorgen. Maandagmiddag brengt de Maan flink wat emoties mee. Mensen zullen geprikkeld worden en dit kan metabolisme verzwakken. Je doet er goed aan meer groenten en vezelrijk voedsel te eten. Vet en vlees kun je beter laten staan. Mannen moeten vooral opletten met hun geslachtsorganen. Vrouwen kunnen meer last krijgen van de blaas en menstruatie die te snel of juist te langzaam op kan treden. Pas maandag op met seksualiteit, omdat dit problemen kan geven. Woensdagmiddag brengt de Maan meer rust, waardoor je fysiek lekkerder in je vel kunt zitten dan de dagen ervoor. Let vooral op bij zware werkzaamheden of sport. Je kunt sneller last hebben van spierblessures en ook je botten kunnen het zwaar te verduren krijgen. Vrijdagavond en zaterdag brengt de Maan vooral positieve energie voor de carrière. Mensen zullen niet snel iets verkeerds doen en dat zorgt voor veel rust en mentale kracht. Je kunt deze dagen beter niet teveel pittige of zure producten eten, omdat het spijsverteringsstelsel wat kwetsbaar kan zijn. Ook nu moet je opletten met botten en gewrichten en dan vooral je onderrug.

Als Stier ben je iemand die met verlangens rondloopt. Een verlangen om rijk te worden, een verlangen om de liefde van je leven tegen te komen en een verlangen naar een goede carrière. Dit verlangen zal gevoed worden door Venus, de planeet van liefde en standvastigheid. Je bent iemand die praktisch is en over het algemeen veilige besluiten neemt. Risico neem je liever niet. Doordat je je verlangens soms teveel nastreeft kun je nog wel eens koppig, bezitterig en conservatief zijn. Je hebt een sterk instinct om datgene wat je wilt bereiken daadwerkelijk te bereiken. Wanneer je niet lekker in je vel zit, kun je soms last van je keel en stembanden krijgen. Hierdoor kun je je krachtige stem niet gebruiken, zoals jij dat zou willen, waardoor je onzeker wordt. Let daar op en pas op voor verkoudheid. Pak je goed in als je naar buiten gaat. Je gaat nog wel eens te schaars gekleed naar buiten.

Carrière en financiën
De energie van de planeten zal je prikkelen om vooral emotioneel en qua liefde actief te zijn, maar je kunt hier ook op zakelijk gebied van profiteren. Je bent charmant en flirterig en dat kan je gebruiken om bepaalde zaken te doen en te ontwikkelen. Zorg ervoor dat je niet overdrijft, omdat je mensen dan verkeerde ideeën kunt geven. Daarbij kan je soms teveel werken en dan heb je moeite om evenwicht in je leven te vinden. Omdat er een gunstige energie is om gezond te zijn, zal je deze week ook fysiek erg sterk zijn en weet je over het algemeen de goede dingen te doen om prima te functioneren. Daardoor zal je ook geestelijk prima handelen. Zondag heb je minder tijd en zin in werk. Moet je toch werken, zorg dan voor voldoende ontspanning en eet extra gezond. Wel zijn er op die dagen prima mensen om je heen, zodat je op je werk uiteindelijk heus kunt presteren. Maandag en dinsdag ben je zeer gevoelig en dat straal je ook uit. Tracht hier voorzichtig mee te zijn, omdat er mensen zijn, die er misbruik van kunnen maken. Het zijn ook geen goede dagen voor belangrijke beslissingen of om contracten af te sluiten. Je gemoed is deze tijd niet goed, waardoor je op moet letten voor conflicten. Vanaf woensdag zal dit een stuk beter gaan, maar moet je opletten voor financiële risico’s. De rest van de week zal Mercurius je veel energie bieden, waardoor je prima kunt samenwerken. Je hebt erg veel ideeën en weet goed wat je moet doen om doelen voor de toekomst te stellen. Je bent ook zeer gezond en fysiek sterk, waardoor je niet alleen mentaal, maar ook fysiek goed uit de voeten kan. Vrijdag en zaterdag zijn de beste dagen voor het nemen van beslissingen en sluiten van contracten.

Overzicht van de week voor alle tekens
De machtige Zon is inmiddels in het teken van de Weegschaal verschenen en zal daar tot 23 oktober verblijven. Deze tijd merken we dat we meer geneigd zijn tot diepere overpeinzingen, zowel in daden als gedragingen. Het is als een innerlijke reis, introspectie van een zeldzame diepte. Misschien zal jij jezelf wel eens betrappen dat je aarzelt en dat je moeite hebt beslissingen te nemen. Doch weet dat dit voortspruit uit verlangens om grondig te overwegen wat we in bepaalde situaties kunnen doen. Het is een geweldige tijd voor kunstzinnige uitdrukkingen en spirituele belevingen te ervaren. De schoonheid om ons heen zal onze ziel verwarmen en inspireren tot creatieve uitingsvormen. Het is wellicht een tijd waarin we kunst aanschouwen en te verdiepen in literaire werken. Ook zijn mensen in staat verborgen creatief talent te ontwikkelen. De natuur kan een bron van voeding voor de ziel zijn, en het wordt dan ook aangeraden momenten te koesteren waarin we even alleen zijn. In die stilte kunnen we tot onszelf komen en zijn we in staat gedachten en gevoelens te ordenen. Het begrijpen van onszelf zal bouwen aan een fundament van zekerheid en innerlijke voldoening. Het is een periode van introspectie en een transformatie, die ons dichter bij onze ware ‘’IK’ kan brengen en helpt doelen te verwezenlijken. Er is een kosmische dans met diverse planeten. Jupiter, symbool van groei, expansie en overvloed, beweegt tot eind december retrograde door het teken van de Stier. In deze tijd legt het universum de nadruk op zelfreflectie en herzien van overtuigingen en waarden. Dus ook deze energie kan ervoor zorgen dat we tot onszelf komen en kunnen groeien zowel in daden als mentale mogelijkheden. Saturnus, de hoeder van structuur, discipline en verantwoordelijkheid, vervolgt zijn retrograde beweging in het teken van Vissen en verblijft daar tot begin november. Tijdens deze periode kan het een ware uitdaging zijn om vast te houden aan dagelijkse routine en verplichtingen, omdat er onvoorspelbare zaken mogelijk zijn.

Wees bedachtzaam in toezeggingen en nemen van belangrijke besluiten. Uranus, de planeet van verandering, innovatie en opstandigheid, blijft tot eind januari retrograde in de Stier. Hierbij ligt de nadruk op verlangen naar stabiliteit en weerstand tegen plotselinge wendingen. Veel mensen zullen dus minder geneigd zijn om grote veranderingen na te streven. We kunnen zelfs gefrustreerd raken als er teveel gebeurt. Neptunus, de heerser van spiritualiteit, dromen en illusies, zal tot begin december retrograde in het teken van Vissen bewegen. Deze tijd is het eenvoudig de sluier der illusie en bedrog te doorzien. We worden aangemoedigd tot introspectie en herzien van bepaalde routines. De intuïtie zal een waardevolle gids zijn, net als boodschappen uit het diepste van ons onderbewustzijn en dromen die tot ons komen. Wees waakzaam, omdat idealiseren van situaties en mensen tot teleurstellingen kan leiden. Helaas is de realiteit vaak afwijkend van dromen die we hebben en gedrag van mensen. Verder hebben we maken met Pluto, die tot half oktober retrograde in de Steenbok beweegt. Deze periode zijn er onverwerkte trauma's of onopgeloste kwesties, die invloed hebben en als een donkere wolk boven ons hoofd hangen. Uiteindelijk kan dit leiden tot de neiging ons te transformeren tot iets wat we al een tijdje willen. Venus, die momenteel in de Leeuw doorbrengt, heeft veel invloed op ons, waardoor er zowel gespannen als heilzame energie tot ons komt. Mensen kunnen zich merkwaardig gedragen, wat voor de nodige spanning zorgt. Maar tevens schenkt deze planeet gunstige energie aan relaties en romantiek. Zo kunnen zowel gebonden mensen als singles, veel momenten van geluk ervaren. Omdat de assertieve Mars veel invloed heeft, wordt aangeraden geregeld ruimte voor jezelf te houden. Het is een periode van rust en bezinning, waarin we vrede kunnen vinden en zonden kunt overdenken.

Er zijn flink wat kosmische gebeurtenissen, die deze week een boeiende reeks invloeden op ons leven en gedrag hebben. Zaterdag en zondag zullen Mercurius en Uranus een krachtige en harmonieuze driehoek vormen. Deze verbinding biedt mensen een frisse benadering en geeft een erg grote kans om innovatief na te denken. Het is een uitstekend moment om grote ideeën te verkennen en nieuwe wegen in te slaan. Zondag worden we aangespoord flexibel te zijn en de kern van zaken te begrijpen. Deze houding kan nieuwe kansen onthullen, vooral als we bereid zijn buiten de gebaande paden te denken. Het is een tijd om vooruit te plannen en te overwegen welke projecten we kunnen aanpakken. Ook zijn we goed in staat impulsief gedrag te beheersen en innovatief bezig te zijn. Maandag staat Mercurius tegenover Neptunus, wat aan het begin van de week tot gebrek aan focus kan leiden. Dit komt vooral, omdat verbeelding de overhand heeft, wat wel gunstig voor creatieve projecten is. Het kan echter ook uitdaging brengen om de realiteit helder te blijven zien. We zullen deze dag geduldig moeten zijn om, als het nodig is realistisch te blijven. Dinsdag vormt Mercurius een harmonieuze driehoek met Pluto, waardoor diepgaand begrip en scherpere communicatie mogelijk zijn. Er is nu een gunstige energie om bepaalde onderwerpen naar voren te brengen en dieper in bepaalde zaken te duiken om te kunnen ontwikkelen. We zullen ons moeten inspannen om er werkelijk iets mee te kunnen. Woensdag verhuist Mercurius naar Weegschaal, wat de nadruk legt op diplomatieke en evenwichtige communicatie in relaties. Het is een tijd, waarin we beter in staat zijn standpunten van anderen te begrijpen en om de geschillen op te lossen. Het laatste deel van de week zijn er belangrijke gebeurtenissen. Ten eerste een vierkant tussen Mars en Pluto met intense en gepassioneerde energie. Deze kan worden gericht op die projecten die vastberadenheid en wilskracht vereisen. Wordt deze energie niet in balans gebracht, dan kunnen we te maken krijgen met conflicten en machtsstrijd. Een tweede gebeurtenis is de toetreding van Venus tot het gebied van de Maagd, waardoor nadruk zal liggen op aandacht voor detail in liefde en relaties. Terwijl Mars, de Zon en Mercurius zich richting de Schorpioen begeven, komt de focus op intimiteit en passie te liggen. Dit kan leiden tot diepgaand onderzoek en intense momenten, die een gezonde uitlaatklep nodig hebben. Deze week biedt een gevarieerde mix van kosmische invloeden, variërend van creativiteit en diepgang tot diplomatie en passie. Het is een uitnodiging om bewust om te gaan met energie van de kosmos, terwijl we streven naar persoonlijke groei en evenwicht.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)