Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Als gevolg van Mars in de Tweeling en de Volle Maan, die ook in dit teken staat, ervaar de Stier erg veel passionele en spirituele energieën. Mars kan jou nog wel eens erg ongeduldig maken, waardoor bepaalde, minder goede, karaktertrekken naar boven komen. Je kunt eigenwijs en koppig zijn en in een relatie kan dit je wel eens parten spelen, vooral als de ander dit niet accepteert. Je doet er goed aan jezelf onder controle te houden. De Maan en Venus brengen echter veel warme energieën, die ervoor zorgen dat je toch ook wel lekker in een relatie zit. Singles voelen een warme energie om een nieuwe partner te willen vinden. Omdat je deze week wat meer op zakelijk gebied gericht bent, kun je mensen in je privéleven wel eens verwaarlozen. Ga hier niet omheen lopen draaien, maar wees eerlijk en geef vooral aan dat je met je werk bezig bent, maar dat er niets anders aan de hand is. Mensen zullen dat heus wel accepteren. Wel is het belangrijk om een partner geregeld aandacht te geven. Als de Volle Maan aan de hemel staat, doe je er goed aan zaken toch even los te laten en te genieten van spirituele energie die deze de 7de t/m de 9de brengt. Doe je dit, dan kun je je opladen en er krachtiger uitkomen. Doe je dit niet, dan kun je onzeker worden en heb je de neiging om mensen weg te duwen.

Carrière en financiën
Door de energie van Mars ben je erg met je werk bezig. Dit komt voornamelijk, omdat je onzeker bent wat betreft je doelstellingen voor de toekomst. Je hebt het gevoel dat je niet hebt kunnen bereiken wat je wilde, waardoor je nu ongeduldig kunt reageren. Je wilt daardoor veel te snel gaan en kunt jezelf, maar ook andere mensen voorbijlopen. Tracht je passie te controleren, omdat haastige spoed zelden goed is. Je moet goed naar jezelf kijken en voor jezelf kunt bepalen welke dingen jij goed kunt en welke dingen je nog zou moeten leren om meer resultaten te boeken. Lukt dit, dan zal je merken dat het allemaal wat soepeler zal verlopen, waardoor er meer mogelijkheden voor je weggelegd zijn. In het midden van de week kan je door de Volle Maan impulsief worden. Hier dien je echt weerstand tegen te bieden, zodat je geen overhaaste beslissingen neemt. Beter kun je de Maan gebruiken om je wat meer op je privéleven te richten. Ontwikkeling is mooi, maar warmte en vriendschap veel mooier. Het wordt echter toch wel een vruchtvolle week. Je bent namelijk iemand, die vrij stabiel in zijn carrière staat en in staat is om nieuwe mogelijkheden te creëren om meer te verdienen of je te ontwikkelen.

Emotioneel en fysiek welzijn in de week van de Volle Maan
Met Venus in de Boogschutter, die de 4de en 5de een vierkant vormt met Neptunus in de Vissen, kan het een week zijn om medeleven te voelen, maar ook grenzen te bewaken, omdat er mensen zijn, die misbruik van goedheid maken. Dit kan stress brengen, die mentale en fysieke problemen kan geven. De Maan staat in de Stier en hierdoor is er meer kracht om stabiel in het leven te staan. De energie van Venus en Neptunus brengt wel illusies met zich mee, die kan zorgen dat we teveel in een droomwereld leven. Zorg dat je blijft communiceren en in de romantiek realiteit voor ogen blijft houden. Maandag is er een bijzondere verbinding tussen de Maan en Uranus in de Stier. Er wordt aangeraden je hart te openen en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Het is een prima periode om je emoties te ordenen en de verandering, die ingezet is, te aanvaarden. Het zal je blij stemmen en geluk brengen om warmte en liefde in je hart te laten. Het vierkant, dat Mercurius in Boogschutter en Jupiter in Vissen de 6de en 7de brengen, geeft optimistische energie, die zorgt dat veel mensen in staat zijn controle over emoties te houden en realistisch te blijven. Woensdag op donderdag zal de Volle Maan om 05:09 in de Tweeling staan. Deze energie maakt mensen nieuwsgierig en zal intellectuele energie losmaken, waardoor er verlangens zijn om te handelen. Hierbij is er een sterke verbinding met de strijder Mars, die retrograde beweegt en in uitlijning met de Maan staat. Mars is vol actie en ambitie en in combinatie met de Maan impulsief. We moeten fysiek oppassen, omdat er gevaar aankleeft. Wees voorzichtig in het verkeer en vooral als je moe bent. Ook moet je opletten bij gebruik van gereedschappen en scherpe voorwerpen. De Maan in Tweeling zal een kracht brengen om energie van de Zon te versterken, waardoor we een diepere filosofische lading ervaren. Kunnen we impulsiviteit van Mars en ideeën en nieuwsgierigheid van de Tweeling in balans brengen, dan geeft dit emotionele ontspanning. Er wordt aangeraden om de 7de t/m de 9de tijd aan familie en vrienden te besteden en de romantiek in het leven toe te laten. Je kunt dan namelijk minder impulsief zijn, omdat je de rust vindt die mensen jou geven. Let op dat er tijdens deze stand van de Maan een oppositie is van de Zon in Boogschutter en Mars in Tweelingen. Er kan frustrerende energie zijn, die sommige mensen kunnen uiten door ongezond gedrag te vertonen. Het zal belangrijk zijn alcohol, drugs en andere ongezonde producten te mijden, omdat dit er niet voor zal zorgen dat jij je gelukkiger gaat voelen. Energie van Venus kan rust brengen, waardoor je uiteindelijk de week rustig en gelukkig af kunt sluiten. Het weekend zal de Maan in Kreeft aantrekkelijke energie brengen, waardoor we veel geluk ervaren, mede door een sextiel met Uranus in de Stier. Er wordt nu aangeraden te genieten van muziek, kunst en creatieve activiteiten, die emotionele ontspanning geven.

Mars kan koppigheid bij Stieren versterken, vooral als ze onzeker zijn en weinig zelfvertrouwen op kunnen brengen. Hierdoor ervaar je wat spanning als het leven niet gaat zoals je wilt. Deze koppigheid kan tot starheid leiden, maar je hebt moeite dit toe te geven, zelfs als je weet dat je geen gelijk hebt. Dit kan tot situaties leiden, waar je minder blij van wordt. Dit koppige karaktertrekje kan je namelijk fysiek parten gaan spelen. Dit kan nog sterker worden als de Maan zijn energie steeds meer op je af gaat sturen. Hierdoor gaat je kracht steeds meer toenemen. Met name mensen, die in het verleden de verkeerde beslissingen hebben genomen of onzuiver zijn geweest, kunnen hier de meeste problemen door krijgen. Lichamelijk gezien kan deze starheid tot keelinfecties en problemen met de schildklier leiden. Dit komt vooral doordat de keel gezien wordt als het centrum waar liefde en ontwikkeling van talenten en vaardigheden tot stand komen. Spanningen kunnen vaak leiden tot een krop in de keel en zelfs tot benauwdheid. Je doet er goed aan flexibel te zijn in zowel gevoel als daden. Het zal je een hoop minder spanning opleveren. Let op dat je niet teveel gaat eten als er momenten van stress zijn. Je lichaam kan dan teveel vet opslaan. Wanneer je de energie van de Volle Maan op een goede manier opneemt, zal je merken dat je deze week beter uitkomt. Ontspan meer door vooral in de nacht wat meer te slapen. De Maan kan dan zijn spirituele werk doen en je fysiek en mentaal gezonder maken.

Overzicht voor alle tekens
Mars staat over het algemeen garant voor ambitie en succes, waardoor we een sterk gevoel ervaren om nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren. Het is een week om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons te verrijken of te ontwikkelen. Mars zorgt voor communicatie en delen van zakelijke emoties en meningen. Het kan op zakelijk gebied een periode worden, waarin er veel kansen ontstaan, omdat we er actiever naar op zoek zijn. We moeten opletten dat we het weekend van de 3de niet teveel richten op het kopen van dure cadeaus. Het zal veel belangrijker zijn om elkaar liefde, vriendschap en warmte te geven. Verder is het een prima week om de medemens te ondersteunen. Kijk eens om je heen of je, in plaats van het kopen van dure cadeaus, wat kunt geven aan mensen, die het werkelijk nodig hebben. Venus en Mercurius staan in de avontuurlijke en intelligente Boogschutter, maar beide planeten reizen naar de nuchtere en zakelijke Steenbok. Mercurius zal dinsdag naar dit teken reizen en tot 12 februari er blijven. Dit brengt fijne en sympathieke gevoelens. Er zal onder mensen meer respect komen en we zullen ons soms onzeker voelen als we denken dat iemand ons niet waardeert. Mensen kunnen soms wat stiller zijn en vooral als ze onzeker worden. Toch is er ook energie om relaties gezond te houden en humor te behouden. Bijzonder is dat de energie van de Boogschutter wel zeer actief blijft en intense en spannende energieën blijft geven. De liefde zal opbloeien; voor elkaar, onszelf en voor romantiek. Wat betreft erotiek zullen mensen aan het eind van de week voelen dat ze er veel behoefte aan hebben.

Singles kunnen naarstig op zoek gaan en gebonden mensen zullen van alles bedenken om hun relatie leuk te houden. Venus zal zaterdag naar de Steenbok reizen. Tot die tijd zullen persoonlijke vrijheid en aantrekking tot onderwijs en carrière belangrijk zijn. Venus zal tot begin januari in dit teken staan. Er zijn toch veel mensen, die hierdoor hun emoties niet kunnen tonen in contact met collega’s, vrienden en familie. Je kunt wat afstandelijk zijn en je terugtrekken. Er zijn nu aanwijzingen dat veel mensen de keuze op een nieuwe partner zullen baseren op status. Liefde en maatschappelijke status zijn dan ook meer met elkaar verbonden. De Zon zal tot de 21ste in de Boogschutter verblijven en deze energie geeft rust, waardoor de maatschappij wat meer gebaseerd is op mensen, die normen en waarden uit gaan dragen. We hebben gezien hoe het gedrag van sommige mensen kan zijn, maar we zien deze periode dat meer mensen gaan inzien dat er wat moet veranderen. Er kan meer vraag naar discipline zijn, maar er kan een sterke roep naar verandering van autoriteiten. Er zijn sterke gevoelens om beslissingen te nemen, die de maatschappij veranderen. Bijzonder hierbij is dat Neptunus, die tot in 2025 in de Vissen verblijft, een grote mentale kracht aan mensen geeft. Deze zal kalmte en geduld brengen. Mars, die tot 12 januari in de Tweeling verblijft, brengt passie en impulsieve emoties naar voren. Er kunnen mensen zijn, die andere normen en waarden nastreven. Dit kan dan zeker voor onrust zorgen, omdat een kleine groep het voor een grotere groep kan verpesten. Laten we dan ook verstandig blijven en zorgen dat we in de gaten houden dat de meeste mensen het goed bedoelen, welke cultuur het dan ook is.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)