Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 27

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen hebben deze periode een druk leven, waarbij ze niet alleen in hun relatie tijd nodig hebben, maar er ook op zakelijk gebied het een en ander ligt te wachten. Toch zal je werk minder belangrijk zijn, dan je privéleven, waardoor je over het algemeen veel dingen doet om te ontspannen. Zondagochtend tot en met dinsdag zullen er mooie energieën zijn, waardoor je zowel sociaal als in de liefde gelukkig kunt zijn. Vriendschappelijk en in andere sociale contacten zal je vooral met Vissen en Kreeften op kunnen schieten. Heb je deze in je omgeving, maak dan afspraken. Heb je een partner, dan maakt het niet uit welk teken, omdat je lekker in je vel zit. Singles besteden t/m dinsdag veel tijd aan hun werk. Ze hebben niet veel energie om privé naar de ware liefde te zoeken. Je vindt het wel leuk om te communiceren, waardoor je er goed aandoet met vrienden en familie af te spreken. Je bent ontspannen en dit zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit. Zondagochtend t/m dinsdagnacht ervaar je warme, erotische energie en kan het gebeuren dat je verliefd wordt. Of dit een duurzame relatie wordt, is nog maar de vraag, omdat je niet altijd evenveel zin hebt om je leven te delen. Alleen als je merkt dat de ander jou vrij kan laten, zal je er op in kunnen gaan. Voor gebonden mensen is het geen week om te zware onderwerpen met je partner te bespreken. Zijn er financiële zaken, wacht daar dan mee tot donderdag. Seksueel gezien is woensdag een mindere dag. De rest van de week hangt er veel liefde, zowel met je partner als met familie. Woensdag t/m vrijdagmiddag zijn Stieren op erotisch gebied wat zwakker. Je vindt het echter wel leuk om te flirten. Je zoekt spanning op, maar zal werkelijke liefde tegenhouden. Vrijdagavond en zaterdag zal dit gaan veranderen en bestaat er kans dat je erotiek kunt beleven met iemand waar je al een band mee had.

Carrière en financiën
Rahu en Mars kunnen tot woensdag flink wat energie brengen, waardoor mensen veel fantasie kunnen hebben en daardoor in staat zijn zowel financieel als materialistisch nieuwe mogelijkheden te creëren. Overdrijf dit niet teveel, dan kan je de week prima starten en het geluk aan je zijde hebben. Je kunt in contact met collega’s prima voor de dag komen en kunt prima samenwerken. Wel moeten Stieren tot dinsdagmorgen oppassen dat er situaties kunnen ontstaan, die je niet onder controle kunt hebben als deze buiten jouw schuld om ontstaan. Je kunt wel veel met financiën bezig zijn en moet opletten dat je niet teveel uitgeeft. Je bent slagvaardig en kunt de leiding nemen. Dinsdag is er bedrieglijke energie, vooral als het om geld gaat. Je vergeet deze periode je privéleven en bent bezig met communicatie, zakelijke reizen en andere dingen om je te ontplooien. Woensdag zal je iets minder met werk bezig zijn, maar omdat je adequaat en efficiënt te werk gaat, zal je in kortere tijd net zoveel als normaal doen. Vanaf woensdag zal Mars meer rust brengen. Donderdag en vrijdag ben je met achterstallige taken en huidige klusjes bezig. Je hebt moeite met het vinden van evenwicht tussen ratio en emotie, omdat Rahu nog wel erg actief is. Vanaf vrijdagmiddag doe je er goed aan tijd voor je privéleven vrij te maken. Heb je die mogelijkheid, neem dan vrij. Moet je werken, dan kun je prima presteren, omdat je trouw en ambitieus bent. Het zal dus een week worden om problemen op te lossen, nieuwe kansen te creëren en plannen en doelen voor de toekomst te bepalen, die veel op kunnen gaan leveren.

Mentale en fysieke gesteldheid door de invloed van Rahu
We kunnen op mentaal en fysiek gebied een krachtige energie ervaren vanaf de conjunctie van Rahu en Mars. Ik wil de speciale aandacht op de combinatie leggen. Rahu is de noordknoop van de Maan en, alhoewel het geen fysieke planeet is, kan de impact krachtige invloed hebben op het leven van de mensen. Deze kracht creëert flink wat illusie en roept een sterk verlangen op naar materialistische zaken zoals geld en bezit. Qua ontwikkeling is er invloed op de IT-sectoren en het ontwerpen van technieken en uitvindingen. Er kan dus een belangrijke vooruitgang zijn. Rahu en Mars staan beiden in de Ram, waar Mars weliswaar vanaf woensdag niet meer in staat, maar de impact zal onvoorspelbaar zijn. De gemiddelde mens zal hier geen last van hebben, maar de verwachtingen zijn dat er voor het noordelijk halfrond van de Aarde voorzichtigheid gevraagd wordt. De agressie wordt ernstiger en een misstap kan wel eens desastreuze gevolgen hebben. Dit kan tot woensdag heftig zijn, daarna komt er een relatief rustige periode. Vanaf de helft van juli kan de energie zich opbouwen, waarbij van begin augustus tot de helft van die maand een hoogtepunt is, waarbij er veel kan gebeuren. Ook al neemt de energie hierna af, toch zullen september en oktober nog onder invloed van Rahu staan.

De grootste problemen verwachten we tot woensdagavond. Rahu en Mars, in vuurteken Ram, kunnen zorgwekkende energie geven. Dit kunnen ernstige natuurrampen, besmettelijke ziektes die ernstige vormen aannemen of rampen zijn die met kernenergie te maken hebben. Dit zijn voorbeelden, maar het is niet te voorspellen op welk gebied de grootste risico’s liggen. Rahu is chaotisch en kan soms bij vlagen opspelen. Mars is vurig en geïrriteerd en dit zorgt voor deze wisselvallige situaties. Let wel, dat het niet altijd negatief hoeft te zijn. Er is bij deze combinatie een tegenstrijdig karakter. Het kwade en goede zullen dan ook strijden en laten we hopen dat het goede het overwint. Of het jou als persoon zal raken, is afhankelijk van je sterrenbeeld en andere aspecten zoals waar je woont, opvoeding, kansen die je in het leven gehad hebt en andere factoren die jou als mens gevormd hebben of nog vormen. We zullen de komende weken berichten wat je kunt doen negatieve invloeden zo klein mogelijk te houden en het positieve van Rahu te gebruiken. Deze week zal de invloed van Rahu en Mars meer liggen op het wereldtoneel en mensen in oorlogsgebieden of plekken waar er kans op ernstige natuurrampen is. Dus minder problemen voor de individuele mens. Dat betekent niet dat we helemaal niets gaan voelen, omdat oorlogen en andere dramatische gebeurtenissen ons indirect kunnen raken.

Ook deze week wordt er op aangedrongen om goed op je gewicht te letten. Als Stier houd je toch wel van lekker eten en dat kan zorgen voor aardig wat calorieën die je lichaam binnenkomen. Op zich is het niet erg om lekker te eten, maar dan is het goed daarna wat extra te bewegen om energie kwijt te raken. Vrouwelijke Stieren moeten op hun geslachtsorganen letten. Daarbij moet je ervoor zorgen dat de hygiëne hoog in het vaandel blijft houden. Neem daar de tijd voor en verzorg je goed. Het is heel erg verstandig om met water te reinigen en niet met zeep. Verder is er kans op blaasontsteking voor zowel mannen als vrouwen. Het is verstandig daarom goed op vochtinname te letten. Het best kun je water drinken en koffie, alcohol en frisdranken zoveel mogelijk mijden. Het zou geen kwaad kunnen om deze week vooral veel fruit en groente te eten. Je hebt de stoffen hieruit nodig. Mannen moeten deze week veel meer fysiek bewegen, omdat ze de neiging hebben om passief te zijn. Beter is het om er geregeld op uit te trekken en geregeld fysiek te ontspannen door flink te bewegen.

Overzicht voor alle tekens
We gaan een periode in van retrograde planeten, die flink wat invloed hebben op het leven dat wij leiden. Het verleden, heden en de toekomst kunnen wel eens sterk met elkaar verbonden zijn en dan ook flink wat kracht hebben om ons na te laten denken. Het wordt een periode, waarin we in staat zijn om na te denken over ons handelen en de dingen die we verkeerd of juist goed hebben gedaan. Pluto
zal tot 8 oktober retrograde bewegen en haalt het verleden terug. Deze is wel gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben om normatief voor anderen te zijn, maar zichzelf daarin te vergeten. Er wordt aangeraden heel goed naar je eigen gedrag te kijken en niet teveel bezig te zijn met anderen de les te lezen. Verbeter de wereld, maar begin bij jezelf. Respect en waardering zijn deze week verstandig, waarbij we elkaar niet moeten overtuigen van ons gelijk. Net als vorige week zullen groepen mensen tegenover elkaar staan en zal de maatschappij druk ervaren. Zoals we eerder aangaven is het belangrijk je afzijdig te houden en bij negativiteit weg te blijven. Donkere energieën teisteren de wereld en ons land zal daar niet bij weg kunnen blijven. Zoals we zeiden, zorgt de invloed van Rahu dat vuurhaarden overal op de wereld voor onrust zorgen. De wereldorde kan weleens met veranderingen te maken krijgen. Of deze nu al gebeuren, is absoluut niet te zeggen, maar we gaan naar een tijd toe, waarin er ons heel wat te wachten staat.

Neptunus beweegt tot begin december retrograde, waardoor we te maken krijgen met dromen met een voorspellende waarde, intuïtieve gevoelens en verhoging van het contact met de hogere wereld. Dit laatste kan deze week bijzonder zijn, omdat mensen die er gevoelig voor zijn, krachtige boodschappen doorkrijgen. Mediums en andere spiritueel begaafde mensen kunnen veel informatie geven. Hierdoor raden we zeker aan deze week contact te zoeken met onze consulenten en hen een voorspelling te laten doen op grond van boodschappen die zij doorkrijgen. Deze kunnen een sterk gehalte van het verleden bevatten. Deze kan je in toekomst gebruiken om je leven een verandering te laten ondergaan, maar ook om problemen op te lossen. Mars zal t/m dinsdag in de Ram verblijven en dit geeft erg veel passie aan mensen, waardoor de 1ste dagen van de week gunstig zijn voor avontuur, passie en erotiek. We kunnen hierbij ook de energie van Venus in de Tweeling ervaren en ook deze energie is gericht op avontuur en romantiek. Let dus op dat Rahu voor verleidingen en uitdagingen kan zorgen, die voor zowel singles als gebonden mensen gunstig of minder gunstig uit kunnen pakken. Houd dit goed in de gaten. Omdat ook Saturnus tot eind oktober retrograde in de Waterman beweegt, zal er tegenstrijdige energie zijn en dit kan wisselvalligheid en dus ook chaos brengen.

Veel mensen kunnen deze eerste periode van de maand geregeld in de war raken. Vanaf woensdag zal er meer rust bij de individuele mens komen en kunnen we in de maatschappij een betrekkelijk relaxte energie ervaren. Er wordt aangeraden je meer te richten op liefde, vriendschap en sociale contacten, maar minder op erotiek. Er is weinig stress in ons directe leven en we kunnen dan zeker belangrijke beslissingen nemen en activiteiten plannen om het leven een positieve wending te geven. Mars reist vanaf woensdag door de Stier om Uranus gezelschap te houden. Mars blijft daar tot de laatste week van augustus. Over het algemeen zal deze combinatie gunstig zijn en zal Mars minder invloed van Rahu ondervinden. Zowel materieel, financieel als educatief kunnen we veel mogelijkheden zien om te ontwikkelen. Let wel enigszins op de seksualiteit die Mars los kan maken, waardoor contacten met collega’s, klanten en leidinggevenden verward kunnen worden met erotische emoties. Gelukkig zal de Zon in de Kreeft zorgen dat we grenzen stellen en zullen de meesten geen dingen doen, waar ze later spijt van hebben. Mercurius is vooral op communicatief gebied actief, waardoor veel mensen zich prima verwoorden en er daardoor een gunstige energie is voor mensen die op school zitten, moeten studeren of op zakelijk gebied belangrijke besluiten moeten nemen. Vanaf woensdag zal Mercurius de Zon in Kreeft gezelschap houden. Dit brengt onder mensen sympathie en laten we hopen dat we ons hier bewust van zijn. De wereldorde staat onder druk en laten we onze eigen maatschappij niet stuk maken door hieraan mee te gaan doen, hoe goed dit ook te begrijpen is. Het wordt een wisselvallige week, waarbij goed en kwaad elkaar afwisselen, maar blijven we positief, dan overwint het goede.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)