Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Voor gebonden mensen zal de zondag op liefdesgebied waarschijnlijk langzaam op gang komen. Je hebt veel dingen te doen en niet altijd evenveel tijd voor partner, gezin en andere belangrijke mensen. Vooral de ochtend kan je daarom beter even voor jezelf houden. Singles starten de dag ook rustig op en hebben ook weinig zin om actief te worden. Het is dan ook een prima ochtend om even lekker in bed te blijven. Later op de dag zal je juist actiever worden en is het een prima tijd voor liefde en het opzoeken van mensen om dit mee te delen. Er is voor de Stier maandag en dinsdag een harmonieuze energie, waardoor je liefdevol en sociaal bent. Gebonden mensen willen graag dromen en wensen uit laten komen, die ze het liefst met hun partner uitvoeren. Singles kunnen deze tijd vooral aandacht aan werk of studie besteden of op andere wijze kennis opnemen. Er is weinig tijd voor liefde. In contact met vrienden en familie ben je wel zeer sympathiek en kan je wel tijd aan hen geven. Woensdag en donderdag zijn voor romantiek topdagen. Heb je een partner, dan ben je in staat om te analyseren wat er moet gebeuren om de liefde tussen jou en je partner te verbeteren of, als deze al goed is, welke leuke dingen jullie kunnen doen om de liefde nog meer naar voren te laten komen. Bedenk dat alle dingen die je deze dagen bedenkt zelfs voor zaterdag nog veel mooie momenten kunnen bieden. Je kunt nu dus al dingen plannen om er een leuk weekend van te maken. Vooral woensdag en donderdag zijn op gebied van liefde juist zeer goed voor singles. Je hebt deze periode zo’n krachtige uitstraling dat er kansen komen om iemand te ontmoeten die jou zeer aantrekkelijk vindt. Je bent zeer romantisch en niet alleen bezig liefde in je leven te halen, maar ook te bedenken waar je mensen kunt ontmoeten. Dit kan gaan om activiteiten die je bezoekt, maar ook via sociale media kan je mensen leren kennen. De planetaire energie zal op zich gunstig zijn, waardoor de mogelijkheid op een droomdate zeker niet ondenkbaar is. Vrijdag en zaterdag ben je opstandig en minder open naar mensen toe. Beter besteed je wat tijd aan vertrouwde mensen. Donderdag en vrijdag zijn vooral dagen om naar elkaar te luisteren en elkaar te ondersteunen. In het weekend zal het een tijd zijn om lekker weg te gaan en leuke activiteiten te plannen met elkaar, maar ook met anderen.

Carrière en financiën
Ook op zakelijk gebied kun je last ondervinden van de retrograde beweging van Mercurius en passie die Mars op je afstuurt. Je bent minder flexibel en kunt wel eens op alle slakken zout leggen. Waar je normaal gesproken nuchter en beheerst bent, kun je emotioneel en opstandig reageren. Je doet er goed aan hier wat rust in aan te brengen en jezelf onder controle te houden. Door de kosmische energie van onder andere de Weegschaal en de Schorpioen kun je soms heel intuïtief en spiritueel zijn. Hierdoor weet je innerlijk wel wat anderen ervaren en willen. Dat betekent niet dat je altijd doet wat anderen willen. Je kunt hier nog wel eens aan voorbijgaan en dan star aan je eigen mening vasthouden. Tracht hier een balans in aan te brengen. Je mag best een andere mening hebben, maar dient wel open te staan voor die van anderen. Je bent deze week erg gericht op orde en regelmaat en kan jezelf wel eens storen aan mensen, die dit veel minder hebben. Denk na voor je hier iets over zegt. Het is een minder goede week om nu al met grote nieuwe zaken te starten. Ook moet je opletten dat er op financieel gebied nog wel eens het een en ander moeilijk zal verlopen als gevolg van de energie van Venus.

Mentale en fysieke gesteldheid
Uranus en de Zon kunnen deze week veel invloed hebben. Hierdoor ben je emotioneel erg wisselvallig en kun je nog wel eens ongemerkt de behoefte hebben om conflicten uit te lokken. Je scherpe tong zal hierdoor niet altijd even genuanceerd zijn, waardoor mensen zich hier wel eens aan kunnen storen. Ze kunnen zich dan terugtrekken of zelf negatief reageren, Hieruit kunnen problemen komen, die jou wel eens uit evenwicht kunnen brengen. De stress die hieruit voortkomt, kan ervoor zorgen dat je nog wel eens teveel wilt eten en dan zeker niet de meest gezonde dingen. Ook kun je de neiging hebben om je meer te richten op andere genotsproducten. Zorg dat je dit controleert en jezelf streng toespreekt. Een keer ongezond eten of genotsproducten gebruiken, is zeker niet negatief, maar wel als je dit vaak doet. Omdat je deze week ook niet altijd zin hebt om je lichamelijk in te spannen, kan dit ongemerkt voor overgewicht zorgen. Je doet er verder goed aan wat meer te rusten. Je hebt de neiging om veel tijd aan je werk te besteden en neemt dan niet altijd voldoende tijd voor ontspanning en rust. Tracht hier wat meer aandacht aan te besteden. Lukt dit, dan kan je verder prima in je vel zitten.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius gaat retrograde in de Weegschaal bewegen. De energie laat ons nadenken over het verleden en zal ertoe dwingen te evalueren wat we anders kunnen doen. Het is ook een erg goede energie om te communiceren met diverse relaties die we hebben. De retrograde Mercurius brengt een cyclus teweeg om ons bewust te worden van vooroordelen die we onbewust meedragen. Dit kan ertoe leiden dat er toch het een en ander kan veranderen in contact met mensen, waar we goed of misschien minder mee omgaan. We gaan het Weegschaal seizoen in met de retrograde Mercurius en passionele Mars, die hier doorheen bewegen. Deze zullen ons beiden tot beter bewustzijn brengen van onszelf, maar ook van de behoeften en verlangens van anderen. Er ligt een sterke nadruk op intellect, ratio en communicatie en er zal een week aankomen van harmonie en vele mooie contacten. De retrograde beweging kan ervoor zorgen dat we sterke beslissingen nemen om het verleden los te laten. We kunnen bepaalde trauma’s, stress en andere ongemakken achter ons laten. Mercurius zal de cyclus van zondag op maandag starten en dit samen doen met de Maan, die deze periode door de Tweeling reist. Beiden kunnen zorgen voor sterke communicatieve energie. Het wordt een periode van ideeën en plannen die we kunnen maken. We moeten opletten dat we niet overdrijven en dan dingen gaan doen, die helemaal niet mogelijk zijn. Het kan gebeuren dat er mensen om je heen zijn die over grenzen gaan. We dienen t/m dinsdag op te passen met sluimerende problemen, die moeilijk op te lossen zijn. Wees voorzichtig in woorden en daden, dan zal het allemaal meevallen. Woensdag is zeer spannend als de romantische Venus met de fantasievolle Neptunus in contact komt. Dit kan spirituele, maar dromerige energie brengen. Dit kan spannend zijn, omdat we dan romantische energieën kunnen ervaren en veel fantasiebeelden hebben.

In liefdesrelaties kunnen we dingen doen, die we misschien normaal niet snel zouden doen, waardoor er buiten de comfortzone gestapt kan worden. Singles kunnen ook flink wat spanning opzoeken en ook zij zullen dingen doen, die zij niet dagelijks doen. Omdat de energieke Zon in harmonie is met de zeer nuchtere Saturnus kan er echter een energie zijn, die juist het rationele losmaakt. We kunnen zweven tussen fantasie en spanning van Venus en Neptunus en de geaardheid van de Zon en Saturnus. Vooral standvastige mensen kunnen de speelse en spannende kant kiezen of juist de nuchtere kant. Niet een ieder kan hier evengoed mee omgaan. Vooral onzekere mensen of mensen die negatief in het leven staan, kunnen in de war raken en dingen doen, die voor problemen zorgen. Donderdag zullen we het grootste deel van de dag met kleine uitdagingen te maken krijgen. Beter zijn we nu afwachtend en niet te serieus bij dingen die gebeuren. Houd vooral je emoties onder controle als er iets gebeurt wat je niet prettig vindt. Vrijdag kunnen we energie ervaren van de vijf buitenplaneten die retrograde bewegen. Dit geeft dan ook een sterke energie naar het verleden, waardoor we het weekend dingen doen en voelen die we vroeger ook gedaan of gevoeld hebben. Deze gedachten zullen overuren maken, maar kunnen vruchtvol zijn, waardoor het een periode van herstel en onderhoud wordt, bij dingen die we nu wel goed doen. Mensen zullen vooral bezig zijn met de vraag waarom iets gebeurt en hoe je ervoor kunt zorgen dat alles vlot verloopt. Het is een prima periode om nieuwe vaardigheden of kennis op te doen. Merk je aan jezelf dat je (soms) niet verantwoord leeft, dan is het belangrijk stabiel en geduldig te zijn en te zorgen dat je het leven waardeert zoals het komt en mensen accepteert zoals ze zijn. Het wordt geen makkelijke week, door alle intense energieën, maar met een beetje geduld en het intomen van emoties kunnen we over het algemeen wel de juiste dingen doen en alsnog veel geluk ervaren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)