Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 44

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De Stier geeft veel liefde en warmte aan vertrouwde mensen. Je vindt het ook leuk om mensen uit te nodigen om te eten of iets anders leuks te doen. Dit kan frustraties brengen, omdat je de energie door de corona niet kwijt kunt. Over het algemeen heb je deze week echter wel een goed humeur hebben. Je kunt wel heftig reageren als mensen over je grenzen gaan. Ook ben je wel eens erg eigenwijs. Omdat je graag veiligheid in je leven inbouwt, vind je het fijn een mooi huis of veilige omgeving te hebben, waar je vertrouwde mensen kunt ontmoeten. Je bent geen allemansvriend en als je deze week iemand ontmoet, waar jij je goed bij voelt, dan kan hier een goed contact uit voortkomen. Dit kan zelfs iemand zijn, die je al een tijd niet gezien hebt. Gebonden kunnen zondag t/m dinsdag het leven door een roze bril zien als gevolg van een liefdevolle planetaire energie. Dit komt vooral door energie van de Zon en Mercurius, die door jouw sector van relaties reizen. Dinsdag zullen jullie gezamenlijke doelen hebben en ontstaan er toekomstplannen. Singles hebben deze periode veel behoefte aan liefde en hartstocht. Wacht niet en kijk eens om je geen voor een geschikte partner. Let op dat romantische energie dinsdag en woensdag minder zal zijn en dat het in die periode beter is om familie en vrienden te bezoeken. Pas aan het eind van de week zal de romantiek weer terugkomen. Voor gebonden mensen is woensdag een mindere periode voor de liefde. Je wilt nu meer tijd aan de zakelijke kant van je relatie besteden. Er is nog veel wat moet gebeuren en daar heb je mooi de tijd voor. Donderdag kunnen jullie een diepgaand gesprek hebben, waarbij jullie spiritueel naar elkaar toetrekken. Singles kunnen deze periode een zeer gunstige planetaire energie ervaren. Je bent sympathiek en sociaal. Je hebt impuls van vrienden nodig om je gevoel achterna te kunnen gaan. Je ervaart veel vrijheid om dit te doen en het liefst met mensen die je vertrouwt. Gebonden mensen delen vrijdag en zaterdag intense, gepassioneerde energie. Daarom vind je het erg leuk om samen vertrouwde mensen op te zoeken. Zondag vind je het fijn rust te zoeken en vind je het leuk om over filosofische zaken te praten. Deze dagen kunnen singles te maken krijgen met intense emoties, waardoor jij je wel eens zorgen maakt om dingen uit het verleden. Zaterdag ben je zeer passioneel en springen de vonken er vanaf. Zondag zoek je meer rust bij vertrouwde mensen.

Carrière en financiën
Door de energie van Venus vind je het deze week moeilijk om je bij zakelijkheden te houden. Je denkt veel over liefde na, wat je concentratie kan verstoren. Je doet er goed aan deze dagen de ondersteuning van anderen te vragen en eventueel belangrijke zaken naar anderen te delegeren. Toch kun je maandag wel samen met een intellectueel persoon met nieuwe ideeën komen. Op dinsdag is het beter om je op papierwerk te richten. Dit vind je niet altijd heel erg leuk, maar het maakt je wel even rustiger. Vanaf woensdag zullen de ideeën van maandag uitgewerkt worden en lukt het je zelfs om dingen te creëren die je normaal gesproken niet snel zou doen. Let deze periode op dat je niet teveel geld uitgeeft, omdat je die neiging wel hebt. Donderdag en vrijdag kun je samen met anderen belangrijke zaken afhandelen of taken afronden. Je zult je energie nodig hebben. Zorg dat je geregeld slaapt en ontspant. Zaterdag ben je met financiën bezig en is het verstandig om je begroting op orde te maken.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van spiritualiteit)
Oktober eindigt zoals we aan het begin van de maand ervoeren, met kracht van de Volle Maan. Dit is geen normale Volle Maanstand, maar omdat deze door de Stier reist, is er een soort van verheerlijking. De Stier zorgt ervoor dat er een overvloed is aan generositeit en luxe. Het is een zeer heldere Maan en dan ook nog eens op Halloween. Misschien nemen we dit in Nederland niet heel erg serieus, maar in vroegere tijden was het wel een heel spirituele periode. Deze periode kent dan ook een sluier tussen de tastbare wereld en de wereld van de geestelijke energieën. Omdat we in het seizoen van de Schorpioen zitten zal de spiritualiteit zondag te voelen zijn en kan deze een groot deel van de week voortduren. Er zullen mensen zijn, die zich hier bewust van zijn, maar er zijn ook mensen die dit onbewust ervaren. Bijzonder zal zijn dat veel mensen sterk aan overleden geliefden denken. Dit kan verdriet opleveren, waardoor niet iedereen even lekker in zijn vel zit. Venus in de Weegschaal zal veel energie bieden, en meditatie en dromen kunnen veel heil brengen om eventuele pijn en verdriet te absorberen. Bijzonder zal zijn dat de extreem opstandige Uranus een verbinding met de Maan aangaat. Mensen die opstandig zijn, kunnen de eerste dagen van de week de neiging hebben zich af te zetten. Anderen kunnen energie gebruiken om zich fysiek op te laden en aan te passen aan de geldende normen en waarden. Het is dus een week waarin de meeste mensen zich aan de regels zullen houden, maar er zijn dus ook mensen die dit niet doen. Deze zullen veel meer aanwezig zijn, waardoor er wel veel problemen kunnen optreden, omdat deze mensen zich flink profileren. Dit kan per teken weer heel anders tot uiting komen.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius beweegt retrograde tussen de Weegschaal en Schorpioen en de energie kan emoties uit het verleden in ons losmaken. Daardoor wordt aangeraden deze week op te passen in contact met mensen. Had je namelijk problemen met iemand of een bepaalde organisatie, dan is er een grote kans dat deze verergeren. Positief is dat dit waarschijnlijk niet binnen een relatie met een geliefde is. Wel dienen we in de gaten te houden dat Neptunus tot eind november retrograde in Vissen verblijft. Mensen kunnen emotioneel zijn en verlangen naar een situatie uit het verleden. Dit brengt verdriet en weemoed mee. Heb je een minder lopende relatie, dan verlang je wel eens naar iemand uit het verleden of heb je de neiging tot ontrouw. Mars beweegt tot half november retrograde in de Ram en die vurige combinatie brengt in combinatie met de energie van de Schorpioen flink wat emoties en fysieke krachten. Er zijn veel mensen die bestand zijn tegen diverse ziektes, waardoor er een kleine hoop is dat er vermindering van het aantal besmette mensen is wat betreft corona. Uranus beweegt alweer een lange tijd retrograde in de Stier en blijft dit nog wel een tijd doen. De hierboven genoemde invloeden zullen de hele week door blijven gaan en zorgen dat mensen over het algemeen een prima periode meemaken.

Zondag vormt de Zon in de Schorpioen een driehoek met Saturnus in de Waterman en gaat Venus een conjunctie met deze planeet aan. Dit is gunstige energie, waarin er veel liefde en warmte te bespeuren valt en de meeste mensen veel voor elkaar overhebben. Er wordt aangeraden afspraken te maken en er lekker op uit te trekken. Sociale contacten en romantiek verlopen prima en bieden veel saamhorigheid. Venus stuurt heilzame energie op de Aarde af en absorbeert de strenge energie van Saturnus. Ditzelfde geldt voor de Zon. Zakelijk gezien kan de energie veel goeds bieden en helpen op een adequate wijze in het leven te staan. Venus, in de Maagd, biedt verzachting en geduld, waardoor we toegewijd zijn aan situaties en mensen waar we mee te maken krijgen. Mensen zijn nu meer gericht op stabiliteit en rust, waardoor men zowel zakelijk, sociaal als in de liefde de behoefte heeft serieuzer te zijn. Maandag zal de retrograde Mercurius in de Schorpioen een perfecte verbinding met de Zon vormen. Dit is zeer bijzondere energie, die als Boodschapper van het Zuiverende Hart van de Zon gezien wordt. Het is een periode van transformatie en hergeboorte. We kunnen de negatieve energieën en ideeën loslaten, die onze gedachten normaal gesproken verstoren. We kunnen bepaalde trauma’s en problemen uit het verleden aanpakken en oplossen, door gerichte stappen te nemen. We moeten niet ongeduldig zijn en denken dat het allemaal meevalt, maar vooruitkijken en duidelijkheid verschaffen. De een doet dat door gerichte hulp te zoeken en een ander door bepaalde activiteiten te doen om er los van te komen.

Venus zal dinsdag naar de Weegschaal verhuizen en dit is gunstig, omdat mensen hier positief door beïnvloed worden. Deze combinatie biedt liefde en verbinding en aangezien dit tot eind december zo blijft, is er een lange, intense liefdesenergie, die evenwichtige en harmonieuze energie brengt. Pas op dat belangrijke beslissingen moeilijk te nemen zijn, omdat er ook wel een bepaalde onzekerheid hangt. Ook Mercurius zal deze periode naar de Weegschaal reizen. Een prima energie om in liefdesrelaties te communiceren en elkaar veel goeds te bieden. Een leuke bijkomstigheid zal zijn dat deze energie ook financieel positiviteit brengt. Venus en Mercurius zijn namelijk verbonden met bezit en financiën. Het is een prima tijd om je financiële positie te verbeteren. Mondiaal kunnen economische verbindingen de wereld goed doen. De verdere week zal je er mee te maken krijgen en dit geeft energie om zakelijk en privé mooie momenten in het leven mee te maken. Tenslotte zal het eind van de maand zeer intens zijn als gevolg van de Volle Maan, die veel invloed heeft en vooral omdat Venus en Mars sterke energie delen en de Zon in oppositie staat met Uranus. Het is een goede tijd voor spiritualiteit, uitpraten van problemen en mediteren in tijden dat het wat minder goed gaat. Zorg dat je niet te snel je emoties laat gelden, omdat je dan dingen zegt, die je beter niet kunt zeggen. De Volle Maan zal deze dag heerlijke energie bieden, waardoor we een sterk contact met de hogere wereld hebben en omdat de Maan een fijne band met Uranus aangaat, zal er krachtige energie zijn, om de maand goed te eindigen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)