Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - Week 13

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Ben je single dan kunnen er uitstekende romantische mogelijkheden zijn, maar moet je er wel iets voor doen. Het heeft geen zin op de bank te blijven hangen en af te wachten. Trek er op uit met vrijgezelle vrienden, kijk eens op Internet of schrijf je in bij een bemiddelingsbureau. Je zult merken dat energie zeker goed zal zijn, waardoor je een zeer goede mentale, maar ook fysieke uitstraling hebt. Heb je een vaste relatie, dan zal je het fijn vinden er op uit te trekken. Het is belangrijk om aandacht te schenken aan spannende en avontuurlijk zaken, waardoor jullie weer merken waarom jullie een relatie hebben. Woensdag en donderdag zal je minder energie hebben om er op uit te trekken en ben je geneigd wat meer thuis te relaxen of vrienden of familie uit te nodigen. Je kunt deze periode wel eens humeurig zijn, waardoor je op moet passen dat je mensen in je omgeving niet te hard behandelt. Let de gehele week op dat je zeer hoge verwachtingen kunt hebben als het om financiële zaken gaat. Je zult echter rekening moeten houden met wensen die je partner heeft. Blijf er de hele week over communiceren, zodat er geen problemen ontstaan en dan vooral als je partner heel anders dan jij denkt. Vrijdag tot en met het weekend ben je creatief als het om liefde gaat. Je ervaart warme energieën, waardoor je in een relatie warm en romantisch overkomt en je partner liefdevolle, maar ook erotische gevoelens heeft. Let op dat je niet teveel geld uitgeeft om andere mensen te imponeren. Dat is nergens voor nodig.

Carrière en financiën
Let aan het begin van de week op dat je niet altijd met je hoofd bij je werk of andere zakelijkheden bent. Je kunt namelijk emoties mee laten spelen, die te maken hebben met de liefde. Er zijn echter ook wel eens mogelijkheden dat je in je privéleven financiële problemen hebt, die jou flink parten spelen. Dit is dan met name als je een andersdenkende partner hebt. Blijf echter nuchter en tracht je werk op adequate en efficiënte manier uit te voeren. Je hebt er niets aan ook nog eens op je werk problemen op te zoeken. Op woensdag kun je je wel eens gefrustreerd voelen, doordat er iemand is die jou negatief beïnvloedt. Tracht dit met collega’s, waar je een goede band mee hebt, te bespreken. Je zult merken dat je, als je even de spanning er uitgooit, snel weer relaxt met conflicten en problemen omgaat. Je zult merken dat je je dan beter dan ooit voelt en in staat bent om met iedereen te communiceren. Vanaf donderdag zal je met je hoofd bij de toekomst zijn en bedenk je wat je kunt doen om je te ontplooien of hoe je bepaalde taken het best af kunt ronden. Je bent positief en gericht op innovatie en doelen in de toekomst. De laatste dagen van de week zullen mensen je verrassen en enthousiasmeren, doordat ze sterk in hun schoenen staan. Dit zorgt ervoor dat je tolerant en attent met anderen omgaat, waarbij je vooral vrijdag een leuke zakelijke uitdaging aangaat. Het weekend zal je meer gericht zijn op kunst, muziek en romantiek en minder op zakelijke aspecten in je leven.

Gezondheid en karakter
Ondanks alle goede energieën die er vanaf de kosmos op je afkomen, is er ook een storende energie te bespeuren. Dit is het gevolg van Saturnus, die de positieve kosmische energie onder druk zet. Je kunt eigenlijk op alle gebieden in je leven geregeld tegenwerking ervaren, waarbij je alle zeilen bij zal moeten zetten om je in het leven staande te houden. Het betekent niet dat alles fout gaat, maar je dient, bij alles wat je doet, geconcentreerd te blijven. Zorg voor een duidelijke planning en breng orde in je leven. Geduld, verantwoording en duidelijkheid zullen zaken zijn, waar je je aan zal moeten houden. Lukt dit dan is er niets aan de hand. Lukt dit niet dan zal je wel eens conflicten en problemen tegen kunnen komen, ondanks dat andere energieën je positief beroeren. Ook de natuur kan flink storen, doordat er een bijzondere situatie is. De natuur is veel eerder de lente ingegaan, maar doordat het de afgelopen periode geregeld te koud was, heeft de natuur zich weer wat teruggetrokken. Ook wij zullen hier invloed van ondervinden, waardoor we ons geregeld moe voelen en futloos kunnen zijn. Over het algemeen zijn Stieren stabiel van aard, maar kunnen er deze week wat storende zaken zijn. Het is hierbij vooral belangrijk er geregeld op uit te trekken om actieve dingen te doen en er, wanneer je je moe voelt, niet aan toe te geven om passief op de bank te hangen. Bedenk dat je lichaam het nodig heeft om te bewegen en dat je daardoor weer veel fitter wordt. Je kunt anders spanningen opkroppen, wat zich omzet in diverse kwaaltjes, die met je zenuwstelsel te maken hebben. Je weerstand verlaagt en je zenuwen zorgen dan voor problemen met de keel en de long. Infecties zijn dan ook zeker niet uit te sluiten. Heb je last van overgewicht, dan kan je deze periode futloos zijn en depressieve gevoelens. Het is belangrijk om te kijken hoe je je gewicht onder controle kunt krijgen.

Overzicht voor alle tekens
De Zon in Vissen brengt deze week sterke emoties, die we kunnen gebruiken om romantiek in ons leven te brengen. Zowel gebonden mensen als singles krijgen mogelijkheden door de zeer gunstige krachten die er op ons afkomen. Mars in Tweeling brengt passie en plezier en heeft een erg mooie invloed op mensen. Saturnus reist tot februari 2026 in Vissen en geeft daar samen met de Zon intense aantrekking naar de Aarde toe. Dit brengt weersomstandigheden van slag, waarbij we waarschuwen voor vernietigende krachten die de aarde teisteren. Rampen en natuurkrachten blijven dan ook zeker invloed op de aarde houden. Oorlogen en andere geweldsincidenten worden gewelddadiger, maar er is tegelijkertijd meer ruimte voor vredelievende activiteiten. Neptunus in Vissen heeft een verzachtende werking, waardoor we meer balans vinden door versterkte krachten, die intuïtie en empathie kunnen ondersteunen. Venus reist tot 11 april in de Stier en zorgt dat zintuigen versterkt worden en mensen bewuster kunnen leven. Mensen hebben deze gehele maand een versterkte kans op problemen. Je bent in staat meer bezig te zijn met aangaan van een warme band met geliefden. Ook is er sterke energie die gunstige werkt op sensualiteit, erotiek en romantiek. Venus blijft gezamenlijk met Jupiter bewegen en zorgt voor flink wat vuur. Mercurius geeft energie om problemen op te lossen, wat een reinigende werking kan hebben. Mercurius in de Ram maakt de geest actief en zorgt voor ideeën en plannen die vooruitgang brengen. Mars reist door de Kreeft en ook deze energie heeft een oplossend vermogen, waardoor we toch op een zeer goede wijze door de week komen. Pluto in Waterman geeft energie die transformerend werkt en sterke invloed blijft houden op mensen die de macht willen. De combinatie van Vissen- en Ramenergie, brengt de komende maanden wisselende emoties, waarbij spiritualiteit en mysterie versterking geven aan van emoties en mentale krachten. Mars zal tot 20 mei in de spirituele en sympathieke kreeft reizen. We moeten oppassen dat stress en zware emoties ons parten spelen.

Mercurius zal tot donderdag nostalgische energie losmaken, waardoor veel mensen over het verleden nadenken. Gevoelens zullen ons parten spelen en we zitten zowel mentaal als sociaal lekker in ons vel. We letten veel op elkaars gevoelens en dat zal meestal voor goede contacten zorgen. Deze week zullen carrière en privéleven door elkaar heenlopen, maar dat hoeft niet verkeerd uit te pakken. In principe is het deze week belangrijk minder met technologie bezig te zijn. Dagelijks zien we dat mensen meer geconcentreerd zijn op de telefoon dan op wat er om hen heen gebeurt. Verder worden kinderen vaak zoet gehouden door ze achter de televisie, spelcomputer of telefoon te zetten. Neem de moeite samen een spelletje te doen of trek er vaker op uit. De planetaire energie zal mensen er attent op gaan maken. Daardoor zullen we een hoger bewustzijn ervaren, waardoor we meer met elkaar en niet teveel met technologische middelen communiceren. Zondagochtend brengt Mercurius geweldige energie voor spirituele krachten. Mensen ervaren voorspellende dromen en kunnen zelfs krachtige hogere energieën waarnemen. Het is een prima periode voor meditatie, de natuur of om lekker te genieten van rust met geliefden. Maandag en dinsdag zal de Maan voor een wisselvallige energie zorgen en er wordt dan ook aangeraden niet teveel te plannen en veel te ontspannen. De kosmische kracht zorgt ervoor dat mensen ruimte voor vrijheid en avontuur nodig hebben. Ze willen liever wat actie in hun leven. Overigens zijn mensen, die voor hun carrière intensief met hun lichaam bezig zijn, gebaat bij de energie. Venus zal vanaf dinsdag ruimte voor romantiek bieden, maar ga niet teveel in fantasie leven. Mensen die nu al teveel in die fantasiewereld leven, kunnen hier veel last van hebben, maar ook mensen die normaal al nuchter zijn, kunnen de realiteit uit het oog verliezen. Fantasie en irrealiteit zijn niet verkeerd, maar wel als het je in carrière of andere plekken stoort. Vanaf woensdag is er veel plezier, omdat Venus en Uranus zich positief vermengen. De Maan plaatst deze tijd emoties en nuchterheid tegenover elkaar. Daardoor kunnen emoties van mensen flink geprikkeld worden. Voordeel zal wel zijn dat Mercurius frustraties kan verminderen, waardoor de maand uiteindelijk toch wel goed afgesloten kan worden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)