Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 10

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De week begint met de krachtige energie van de Zon en ook zal je te maken krijgen met een intense energie van de Maan. Hierdoor heb je diverse leuke ideeën en met name je partner of vrienden zullen hier veel lol aan beleven. Verder word je beïnvloed door de energie van Mercurius, waardoor je je babbeltje wel bij je hebt. Je komt gezellig over en mensen vinden het erg leuk om met je om te gaan. Blijf wel opletten dat je grenzen bewaakt en geen dingen doet, die jouzelf of anderen in gevaar brengt. Venus kan ook een krachtige energie op jou loslaten, waardoor je veel liefdevolle gevoelens ervaart. Je relatie zal hierdoor leuke en liefdevolle momenten kennen. Singles zullen zich uitstekend aan iemand van het andere geslacht kunnen binden. Dus, ben je de afgelopen tijd iemand tegengekomen of kom je deze week iemand tegen, dan zijn de vooruitzichten gunstig. Let op dat Venus ervoor kan zorgen dat je te toegeeflijk bent, waardoor mensen over je grenzen kunnen gaan. Waak hiervoor, dit brengt niet veel goeds. Singles en gebonden mensen dienen dus zeer duidelijk te zijn in wat ze wel of niet willen.

Carrière en financiën
Deze week zal teamwork erg belangrijk zijn. Moet je dus samenwerken, dan wordt aangeraden om goed op te blijven letten wat je zegt en doet. Er zijn misverstanden mogelijk. Je ambities zijn zeer sterk en er is dan ook een grote kans dat je in je huidige werk mogelijkheden krijgt jezelf te kunnen ontplooien. Mensen, die een studie of cursus volgen, doen er vooral in het eerste deel van de week verstandig aan om achterstanden in te halen. Je straalt een sterke energie uit, waardoor je aan het eind van de week weer helemaal bij bent. De hemellichamen Zon, Mercurius, Venus en Mars, hebben een krachtige invloed op jou, waardoor je zeer creatief bent. Je moet er echter wel voor oppassen dat je in jezelf blijft geloven. Doe je dit namelijk niet, dan zal je energie als sneeuw voor de zon verdwijnen. Geloof je in jezelf, dan zal je energie alleen maar toenemen, waardoor je juist krachtiger wordt. Let aan het eind van de week op dat er iemand of een groep kan zijn die niet eerlijk is. Dit kan, als je niet oplet, voor grote problemen zorgen. De vooruitzichten zijn dat je er wel mee om kunt gaan.

Mentale en fysieke gesteldheid
De kracht van de Nieuwe Maan zal zaterdag om 11:23 op zijn sterkst zijn, maar eigenlijk zullen we de hele week de energie voelen, mede omdat er gunstige planetaire standen zijn. De Nieuwe Maan zelf zorgt voor overgang van moeheid naar nieuwe en verkwikkende energie, die de lentegevoelens inluidt. Mensen krijgen de hele week nieuwe gedachten en fijne gevoelens. Omdat de Nieuwe Maan in Vissen beweegt, zal er spirituele energie zijn, die we kunnen gebruiken van de Volle Maan van vorige maand naar de Volle Maan deze maand. Ook zal er gastvrije energie zijn, waardoor veel mensen ook erg open naar elkaar zijn. Het wordt een week van fantasie en versterkt onderbewustzijn. Intuïtie zal zeer intens zijn en we kunnen een sterke behoefte voelen om onszelf flink te verwennen. Er komt een kosmische energie, die kan zorgen voor genezing en verlichting van pijnen en mentale problemen. Er wordt dan ook aangeraden deze week te gebruiken voor het oplossen van dingen waar je al een tijd mee loopt. De energie is gunstig en niet alleen zakelijk, sociaal of in de liefde, maar dus ook qua gezondheid. Binnen bepaalde stromingen van de astrologie wordt er zelfs vermeldt dat we krachtige spirituele genezende energie krijgen, die tot september doorgaat als de Volle Maan dan in de Vissen staat.

Deze week heeft de Stier kans op pijnlijke ogen en andere ongemakken in het gezicht. Daarnaast kun je last hebben van een stijve nek en/of een verkoudheid. Dit alles lijkt vooral te komen, doordat je te weinig frisse lucht krijgt. Let daar op en maak eens een flinke wandeling in de natuur. Dat zal je goed doen, omdat je lichaam het nodig heeft te bewegen. Vermijd deze week teveel koolhydraten en vet voedsel. Als aardeteken moet je op je gewicht letten. Vooral als het element aarde te hoog is, moet je oppassen. Je hebt dan meer kans dat je stofwisseling traag wordt, waardoor infecties en gezwellen kunnen ontstaan. Eet in dat geval vooral veel fruit, salades, gestoomde groenten, sappen en soepen en vermijd zwaardere kost. Bij een laag element aarde heb je teveel behoefte aan slaap, waardoor je lichaam lui wordt. Eet dan vooral vlees, aardappelen, granen en groenten, maar vermijd rauwkost.

Overzicht voor alle tekens (positieve energie zorgt voor meer hoop op een gunstige toekomst )
De positieve en avontuurlijke Jupiter zal deze week goede energie bieden om veel te bereiken. In de eigenzinnige Waterman is er vriendelijke en empathische energie. Deze zorgt voor prettige energie, waardoor er meer rust zal zijn, dan in januari en februari. Er zal een sterke energie komen, waardoor mensen aan de ene kant energie voelen om er op uit te trekken, maar toch kracht ervaren om geduld te houden. Er wordt dan ook aangeraden om je meer te richten op familie en vrienden en minder bezig te zijn met beperkingen die gelden. Er is positieve energie te bespeuren, die binnen enige tijd zorgt dat we met rust te maken krijgen. Net als vorige week zal er positieve energie zijn, die voor bescherming en harmonie zorgt. Zowel fysiek als mentaal zullen veel mensen lekker in hun vel zitten. Saturnus zal dit versterken, waardoor er meer dan eerder dit jaar hoop aan de horizon gloort. Er wordt aangeraden ideeën en plannen, die je vorige periode had, meer vorm te geven, maar ze nog wel vast te houden. Aarzel echter niet als er zich mogelijkheden voordoen en grijp de kansen. Het blijft belangrijk dat je alles zorgvuldig overweegt en niet zomaar aan de gang gaat. Houd er rekening mee dat het een week van uitdagingen is, maar ook van bescheidenheid en verantwoordelijkheid. Er zijn mensen die negatief gedrag vertonen, maar de energie zal dit meer aanpakken, zodat er toch wel veel mensen zien dat hun denkbeelden niet kloppen. Tijd om te veranderen en een nieuwe richting aan je leven te geven.

Voor zondag en maandag wordt aangeraden iets actiefs te doen en een constructieve draai aan je leven te geven. Dit komt vooral door de pragmatische Maan in de Steenbok. Deze geeft een bepaalde drang om te presteren. Het is een weekend, waarin mensen minder met sociale contacten bezig zijn, maar met zakelijkheden of bepaalde klusjes die er in huis moeten gebeuren. Een prima periode om lekker thuis te blijven en van huiselijkheid te genieten. Dit kan je maandag en dinsdag meenemen, waardoor er veel mogelijkheden zijn om te ontplooien. Ook kunnen er positieve berichten komen voor mensen die door beperkingen veel geleden hebben. Woensdag staat de Zon op één lijn met Neptunus in Vissen en dit is mooie energie voor meditatie, ontwikkelen van intuïtie en sociale contacten. Vanaf deze dag zal er een verandering zijn en kunnen mensen meer ruimte krijgen om sociaal en in de liefde actief te zijn. Ook is het een prima tijd om mentaal te ontwikkelen. Mensen kunnen een betere kijk op zichzelf hebben en dit kan kansen geven om op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Donderdag en vrijdag wordt gevolgd door de Maan die dan in de Vissen staat. Ook deze energie is goed voor sociale contacten, romantiek en andere fijne energieën om problemen, teleurstellingen en andere negatieve dingen achter ons te laten. We gaan een prima tijd tegemoet, waar mensen liefdevol en vriendelijk zijn. Op plekken waar mensen samenkomen is saamhorigheid en minder haat en nijd onder groepen mensen.

Venus is deze periode uitgelijnd met de liefde van Neptunus en beiden weer met de Nieuwe Maan. Het hele weekend van de 12de t/m de 14de is een tijd om naar uit te kijken. Intuïtie is sterk en de meeste mensen zijn mentaal verstandig. We zeggen de meesten, omdat er ook een negatieve kant aan deze energie zit. Er zullen mensen zijn, die hun emoties niet onder controle hebben en deze kunnen wel eens alle energie uit de goedbedoelende personen trekken. Er wordt dan ook aangeraden tijd door te brengen met mensen, die spiritueel een hoog niveau bereiken. We voelen ons dan een stuk beter en zullen dan juist veel energie ontvangen. Mars maakt een harmonieuze Driehoek met Saturnus, zodat we over het algemeen ook op zakelijk gebied veel bereiken. Veel mensen zijn ambitieus en kunnen juist nu allerlei dingen doen, die gelijk voor beloningen zorgen. Vooral de Luchttekens zullen veel bereiken, maar ook Vuurtekens kunnen veel kracht krijgen om datgene te bereiken wat ze willen. Een kritische noot willen we stellen aan de planeten Saturnus en Uranus. Deze delen een heftige energie, waardoor er overal op de wereld mensen zijn, die naarstig op zoek zijn naar veiligheid en vrijheid. Dit kan tweedeling opleveren, omdat iedereen vrijheid weer op een andere wijze uitlegt. Er wordt dan ook een instabiliteit voorspeld, waarbij niet duidelijk is wat deze precies gaat betekenen. Het zal wel op hoog niveau uitgevochten worden, waardoor de meeste mensen er geen of weinig last van hebben.

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)