Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - Week 22

Vragen over de Liefde, Werk of Financiƫn? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent deze week op zakelijkheden gericht en bent financieel actief. Aan seks zal het je partner niet ontbreken, maar je zult op moeten letten dat je de romantiek niet vergeet. Je kunt een partner anders flink kwetsen. Ook kun je aantrekkelijk voor anderen zijn. Let dus op voor verleidingen. Omdat je ook meer tijd aan vrienden kunt geven, zal het dus een week zijn, waarin je met veel dingen bezig bent. Dat is natuurlijk leuk, maar vergeet je partner niet. Zondag en maandag zijn vriendelijk, waarbij je lekker in je vel zit. Je bent populair en vindt het erg leuk om afspraken te maken. Dinsdagmiddag t/m donderdag doe je er goed aan wat gas terug te nemen. Er zijn minder gunstige energieƫn, waardoor je beter wat tijd aan je partner en andere geliefden kunt geven. Wees bij alles wat je doet voorzichtig. Vrijdag en zaterdag zijn voor je relatie waarschijnlijk de beste dagen door romantische energie.

Singles
Je hebt er deze week geregeld behoefte aan om jezelf flink te verwennen. Je wilt graag nieuwe kleding en vindt het fijn om fysiek verwend te worden. Je bent gericht op de schoonheid die de natuur biedt. Je bent echter ook veel met je carriĆØre bezig. Daardoor wordt het een drukke week en moet je opletten dat je teveel energie verbrandt. Je bent aantrekkelijk en kunt nieuwe mensen aantrekken. Ook ben je zeer sympathiek in de omgang met vrienden, waardoor ze graag met je omgaan. Zondag en maandag zijn goede dagen, omdat je optimistisch bent en je ook een magnetische aantrekking op anderen hebt. De kans op een nieuwe partner is groter. Dinsdag t/m donderdag zal dit minder zijn, omdat je met andere dingen bezig bent. Vrijdag en zaterdag zijn door de planetaire energie ook zeer gunstig voor de liefde. Blijf dus niet passief afwachten, maar zoek plekken op waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten.

Mentale en fysieke gesteldheid
Door je onzekerheid kun je je wel eens druk maken over dingen die er met en om je heen gebeuren. De stress die je hierdoor krijgt, uit zich voornamelijk in het keelgebied. Het keelgebied gaat namelijk over het laten zien van talenten en vaardigheden. Als je die niet voldoende laat zien, krop je teveel energie op. Hierdoor ben je deze week erg gevoelig voor keelinfecties en kun je last krijgen van de schildklier. Hierdoor kun je de komende week een te langzame stofwisseling krijgen. Heb je een zittend beroep en beweeg je niet teveel, dan kun je te zwaar zijn of worden. Je doet er goed aan om in je vrije tijd actieve dingen te doen, zoals lekker wandelen, fietsen of sporten. Je kunt je energie dan op een goede manier uiten en je lichaam weer stabiliseren.

CarriĆØre en financiĆ«n
Je bent iemand die gericht is op carriĆØre en financieel geluk en dat zal je deze week niet anders doen. Je bent bezig met winstmogelijkheden en kunt extra geld uitgeven aan iets wat je al een tijdje wilde. Het is ook een prima week voor communicatie en kopen van computers en andere apparatuur. Mensen vinden het erg fijn om met je samen te werken, omdat je van nature een plezierige uitstraling hebt. Let dinsdag op misleidende energie, waardoor er mensen zijn, die het niet goed met je voor hebben. Vraag vertrouwde mensen om ondersteuning. Zondag en maandag ben je zeer vriendelijk en optimistisch en zijn het prima dagen voor bepaalde samenwerkingsverbanden of om bepaalde projecten gezamenlijke aandacht te geven. Dinsdag t/m donderdag ben je meer gericht op mentale en intellectuele activiteiten. Plan dan vooral dit soort werk. Moet je toch fysiek werk doen, zorg dan voor voldoende ontspanning en een geregeld slaappatroon. Ook water zal erg belangrijk zijn. Woensdag kunnen er wat roddels zijn die je gelijk dient te ontkrachten. Vrijdag en zaterdag zijn over het algemeen prima dagen.

Wat brengt de week voor alle tekens?
De Volle Maan van vorige week inspireert nog steeds tot nieuwe ideeƫn als je maar openstaat voor kansen die zich voordoen. Zowel persoonlijk als professioneel is het een prima week om nieuwe mensen te ontmoeten. Ceres beweegt retrograde in Steenbok terwijl Pluto tot april 2026 retrograde in de Stier beweegt. Dit duidt op een periode van vooruitgang, maar ook op vertraging, waardoor we alert moeten blijven en controle moeten houden op wat we willen bereiken. Mercurius staat ook in de Stier en helpt praktische ideeƫn te bedenken om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en zal voorwaarts bewegen. Daardoor komt er meer energie om te vertrouwen op eigen talenten, maar staan we open voor ideeƫn en gedachten van anderen. Venus in Tweeling voegt een plezierige energie toe en geeft sociale verbinding en plezierige communicatie. De Zon staat ook in de Tweeling en dit is gunstig voor nieuwe ideeƫn en activiteiten. Hierdoor trekken er veel mensen op uit en hebben ze ook veel behoefte om te communiceren. Ook Jupiter in de Tweeling brengt deze week expansieve en optimistische energie. Het is dus een tijd van groei, ontdekking en nieuwe kansen op gebied van leren, communicatie en reizen. Maandag geeft energie van Mercurius, die een sextiel met Saturnus vormt, uitstekende kracht voor serieuze gesprekken en maken van lange termijnplannen. De planeet staat garant voor goede communicatie en intellectuele kracht, waarbij discipline en structuur belangrijk lijken te zijn. Dit zorgt dat we problemen beter oplossen en weloverwogen beslissingen nemen. We raden aan om deze dag belangrijke besprekingen of onderhandelingen te voeren. Dinsdag vormt Mars een vierkant met de retrograde Ceres. Dit geeft mogelijkheid tot actie van Mars, terwijl Ceres zorgt voor zorg en voeding. Dit kan spanning en conflicten aanwakkeren. Gevoel van frustratie of onenigheid over diverse zaken zijn zeker mogelijk.

We adviseren extra geduldig en begripvol te zijn, vooral in persoonlijke relaties of situaties. Woensdag vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit bevordert vooral een harmonieuze communicatie en begrip in zorgsituaties. Dit geeft gunstige momenten om oude kwesties rond verantwoordelijkheid en zorg opnieuw te bespreken en herzien. We moedigen je aan om openhartige gesprekken te voeren over emotionele behoeften en ondersteuning. Je kunt donderdag de energie van het laatste kwartier van de Maan in Vissen voelen. Deze markeert een periode van het loslaten van oude frustraties. Wel dien je intuĆÆtie te gebruiken om oude projecten en afronden van emotionele processen vorm te geven. Het is belangrijk om nu tijd te nemen voor zelfreflectie en meditatie en te focussen op het loslaten van wat niet langer dient. Dit kan leiden tot versterken van ons zelfbeeld. Vrijdag zal Mercurius in conjunctie met Uranus staan en zorgen voor onverwachte inzichten en doorbraken. Uranus staat bekend om een revolutionaire en innovatieve energie, waardoor ons denken of communicatie sterk kan veranderen. Dit is een uitstekende dag voor het bedenken van creatieve oplossingen en omarmen van nieuwe ideeĆ«n. We waarschuwen voor impulsiviteit, omdat je zaterdag in de problemen kunt komen als je te onverhoeds actie onderneemt. Eind van de week bevordert een sextiel tussen Mercurius en Neptunus vooral de creatieve en spirituele communicatie. Het is een geweldige tijd voor artistieke inspanningen, dromen en intuĆÆtieve inzichten. Tegelijkertijd zorgt de driehoek tussen Jupiter en Pluto voor energie, die voor transformatie zorgt. Er zijn nu groeimogelijkheden om ambitieuze doelen te bereiken en persoonlijke of professionele transformatie te ervaren. Wij adviseren vooral deze dag te gebruiken voor zelfontplooiing en nastreven van grote dromen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(ā‚¬0,90/min)
BE: 0907-37071
(ā‚¬1,50/min)