Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 21

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er wordt aangeraden zondag niet teveel plannen te maken, omdat je moe en minder actief bent. Beter kan je tijd besteden aan je partner en andere geliefden. Dat zal meer voldoening geven. Het is maandag en dinsdag een periode van geven en nemen. Je bent intellectueel sterk en weet over het algemeen wat je moet doen om er leuke dagen van te maken. Je bent niet heel romantisch en gericht op culturele activiteiten en leuke of interessante gesprekken. Woensdag en donderdag zijn moeilijke dagen, maar dat houdt jou scherp, waardoor je flink uitgedaagd wordt. Het zijn op erotisch gebied dus prima dagen om spanning en avontuur te zoeken. Donderdag en vrijdag is er een mysterieuze energie, waardoor je niet weet wat er zal gebeuren, maar dit is wel spannend. Vrijdag ben je sociaal en vind je het leuk om afspraken te maken. Zaterdag ben je teruggetrokken en breng je liever in huiselijke kringen door.

Singles
Je bent zondag minder actief, maar je vindt het wel leuk om met mensen af te spreken. Je wilt niet al te actieve dingen doen, om je op te laden. Sociaal is het t/m dinsdag een goede periode, zodat je mentaal lekker in je vel kunt zitten. Je ontmoet veel vrienden, familie en andere contacten en mensen zullen het fijn vinden om met jou om te gaan. Let op dat het leven wisselvallig kan zijn, maar dat komt ook wel, omdat jijzelf zo bent. Je bent het gewend, maar anderen niet. Let dus op hun reactie en tracht je soms wat in te houden. Woensdag en donderdag is er een negatieve energie, waardoor je op misleiding moet letten. Houd je dat onder controle dan zal het allemaal meevallen. Er zijn zelfs aanwijzingen dat er een nieuwe persoon in je leven kan komen, maar dit geldt dan meer voor Tweelingen, die actief hiermee bezig zijn. Vrijdag en zaterdag is een sociale periode, waardoor je veel leuke dingen kunt doen. Het is wel meer een tijd voor vriendschappen en familie, dan voor het krijgen van een nieuwe partner.

Mentale en fysieke gesteldheid
Van zondagochtend tot dinsdagochtend reist de Maan door de Boogschutter. Dit is op zich een prima energie voor mensen om zich lekker te voelen. Mensen willen er op uittrekken en zijn nieuwsgierig naar het leven. Normaal gesproken zijn mensen fysiek gezien in orde. Mensen die last van reuma of zwakke gewrichten hebben, kunnen hier extra last van hebben. Let dan op met intense sportactiviteiten en zware werkzaamheden. In het algemeen moeten mensen opletten voor lange of zware inspanningen, waar ledematen bij betrokken zijn. Qua voedsel doe je er goed aan om vet te mijden en het liefst lichte maaltijden te gebruiken. Het kan geen kwaad om dierlijke vetten even te mijden. Vanaf circa 10.00 uur op dinsdagochtend zal de Maan naar de Steenbok reizen en daar tot donderdagavond blijven. Dit geeft positieve energie, waardoor alles over het algemeen prima verloopt. Let wel op dat jijzelf niet negatief wordt. Je kunt de neiging hebben om te klagen over mensen die dingen anders doen. Dit kan spanning geven, die vooral op maag, lever en nieren werkt. Ook de rug kan kwetsbaar zijn. Let op wat je eet, maar zorg voor voldoende dierlijke of plantaardige eiwitten. Koolhydraten kun je het best zo min mogelijk gebruiken, omdat je last van je spijsvertering kunt hebben. In dit geval kun je beter vezels gebruiken. De Maan zal donderdagavond rond 20.00 uur naar de Waterman gaan en daar tot zondag blijven. Er is fijne energie, die zorgt dat mensen zelfstandig zijn, maar er zijn ook stressmomenten. Merk je dit aan jezelf zorg dan voor extra ontspanning, zodat je even na kunt denken over hoe je de stress kunt minderen. Gemiddeld genomen zijn Tweelingen zeer intelligent en snel van begrip. Ze hebben meestal oppervlakkige vriendschappen, maar weinig hechte vrienden. Doordat ze door Mercurius beheerst worden, zijn het communicatieve mensen, die zeer goed kunnen discussiëren. Over het algemeen kunnen ze vluchtig zijn, omdat ze zich niet lang concentreren op één ding. Deze week moet je oppassen dat je niet te roekeloos bent. Met name schouders en armen zijn kwetsbaar. Let op bij het tillen van zware voorwerpen en op je houding bij zittend werk. Ook kun je problemen hebben met de bloedsomloop en huidproblemen, zoals een droge huid en eczeem. Ook zijn er longproblemen mogelijk. Eet extra groene en rode groenten, zodat je weerstand opbouwt en drink voldoende water.

Carrière en financiën
Je bent de eerste dagen van deze week misschien nog wat vermoeid, maar daarna zit je vol energie. Het is een prima week voor nieuwe ervaringen. Je bent efficiënt en adequaat en bent sterk op zowel fysiek als mentaal gebied. Het betekent overigens niet dat je zondag en maandag niet kunt handelen, maar je bent dan gewoon wat minder op fysiek gebied. Moet je iets belangrijks doen, dan doe je er verstandig aan ondersteuning te vragen. Dinsdag en woensdag kun je waardering krijgen voor dat wat je allemaal doet of gedaan hebt. Let op dat je op financieel gebied niet te positief en optimistisch bent. Je kunt anders van een koude kermis thuiskomen. Wees dus alert op eventuele misverstanden en misleidingen. Je hebt woensdag en donderdag een grote aantrekkingskracht op mensen en daar kan je in diverse samenwerkingsverbanden veel profijt van hebben. Je bent niet alleen aantrekkelijk, maar bent ook zeer sympathiek en empathisch tegen mensen. Donderdag t/m zaterdag ben je op intellectueel gebied actief en sterk. Je kunt daardoor op verschillende terreinen uit de voeten en kunt hierdoor veel succes en prestaties boeken. Met name donderdag ben je goed in staat met stress en drukte om te gaan. Vrijdag en zaterdag kun je wel eens wat meer moeite hebben om alles in de juiste banen te leiden.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige emoties en gedragingen)
De Zon reist door de Stier en wordt vergezeld door Venus, die daar t/m de 1ste week van juni blijft. Er is hierdoor veel nuchterheid in de liefde en bij zakelijke aspecten in het leven van mensen. Er zijn veel verlangens en sommigen willen teveel, waardoor er stress kan ontstaan. Dit is omdat Mars tot begin juli door de emotionele Kreeft reist. Ook deze energie heeft een wisselvallige en passionele invloed op mensen. Je doet er goed aan rust te bewaren en vooral niet te impulsief te handelen, zowel qua liefde, vriendschappen, familie als op zakelijk gebied. Gelukkig is er respect door de betrouwbare Stier en liefdevolle Kreeft. De Maan beweegt zondag t/m dinsdagochtend in de Boogschutter. Dit biedt goede energie voor diepzinnige gesprekken over leven en dood, de spirituele wereld en allerlei andere diepe onderwerpen. Ook is het een prima tijd om de natuur in te gaan en van rust te genieten en de diepere energieën in je op te nemen, die zich in de natuur afspelen.

Dinsdagochtend reist de Maan naar de Steenbok en dit biedt energie om op zakelijk gebied te presteren. Mensen zijn positiever en hebben de neiging om discipline op te brengen. Daardoor volgen mensen makkelijker bevelen op en zijn ze wat volgzamer. Er zijn ook mensen die materialistisch ingesteld zijn. Doelen kunnen bereikt worden en er is minder stress, omdat mensen met kritiek om kunnen gaan. Mensen die dit niet ambiëren kunnen wel meer klagen en aangeven dat er oppervlakkigheid is. De Zon zal deze dag op één lijn met Mercurius in de Tweeling staan. Mensen kunnen hierdoor sneller handelen en het is dan ook aan te raden dat doelen voor de korte termijn te plannen. Deze energie is namelijk de komende weken erg sterk, dus beter hier gebruik van maken. Mensen kunnen nieuwsgierig zijn, waardoor er zeer avontuurlijke en spannende momenten in je leven mogelijk zijn. Er is ruimte voor communicatie, zodat mensen eerder geneigd zijn om gevoelens te uiten en problemen te bespreken. Woensdagochtend zal Mars in de Kreeft een sextiel vormen met de excentrieke Uranus in de Stier. Mensen kunnen anders zijn, dan je gewend bent, maar dat geldt ook voor jouzelf. Dit kan ergernis opwekken, maar kan ook erg spannend en leuk zijn. Donderdagavond komt de Maan in de Waterman terecht en zal daar tot zondagochtend blijven. Er is een sociale energie, waardoor je er goed aandoet afspraken te maken of evenementen te bezoeken om mensen te ontmoeten. Let op, er kunnen gevoelens van eenzaamheid zijn. Je kunt dan misschien wel teveel nadruk leggen op het ontmoeten van mensen en dan dwingerig worden. Dit kan vooral als er afwijzing is. Mensen hebben dan de neiging om op sociaal gebied koud en afstandelijk te worden.

Tweeling

Horoscoop Tweeling lees je bij Astroangels.nl