Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 25

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent behoudend en hebt niet altijd zin veel te ondernemen. Je komt bijna de hele week aantrekkelijk over en moet uitkijken dat je niet te verleiden bent. Je kunt, vooral met een jaloerse partner, problemen krijgen. Houd er rekening mee dat er storende energie is, waardoor je beter niet te grote plannen maakt als het gaat om trouwen, verhuizen, kopen van een huis of het nemen van een nieuw kindje. Zondag en maandag ben je huiselijk en heb je niet zoveel zin om er op uit te trekken. Trek je er toch op uit, dan doe je er verstandig aan op te letten voor onhygiënische omgevingen en andere plekken waar je ziek kunt worden. Maandagavond t/m woensdag is geschikt voor romantiek. Je bent aantrekkelijk, maar hebt oog voor anderen. Let dinsdag op dat je niet teveel geld uitgeeft en woensdag met seks. Je vindt het wel erg fijn, maar de planetaire energie kan flink storen. Woensdag kun je genieten van het plezier dat jij en je partner hebben. Donderdag en vrijdag zijn minder geschikt voor romantiek, omdat je met zakelijkheden bezig bent. Zaterdag kan wel eens het hoogtepunt van de week worden.

Singles
Je bent vooral het eerste deel van de week minder op romantiek gericht. Je hebt weinig behoefte om te spelen en uit te dagen. Het is op die momenten dan ook verstandiger om met vrienden om te gaan en familie meer aandacht te geven. Alhoewel jij minder aandacht voor romantiek en erotiek hebt, krijg je wel aandacht van anderen en kansen die hieruit ontstaan. Beter kan je nog wat geduld hebben, omdat er later betere mogelijkheden komen. Zondag en maandag zijn geschikt om met familie samen te zijn. Je bent liefdevol en sympathiek en mensen vinden het erg leuk om met je om te gaan. Let wel op dat je weerstand kwetsbaar is en je snel een ziekte op kunt lopen. Maandagavond t/m woensdag is geschikt voor erotiek. Je bent aantrekkelijk en kunt redelijk makkelijk nieuwe mensen aantrekken. Donderdag en vrijdag zal dit absoluut niet aan de orde zijn en zal je meer met zakelijkheden bezig zijn. Zaterdag is een dag van romantiek, maar dan eerder voor een ex-partner dan voor een nieuwe partner.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot maandagavond in Boogschutter, waardoor bij veel mensen de metabolisme sloom verloopt en zij zich moe kunnen voelen. Er is frustrerende energie, waarbij mensen chagrijnig kunnen zijn. Let op met wie je omgaat en vooral hoe je dat doet. Voor communicatie is het een wisselvallige tijd, waardoor je alert moet zijn. Mensen kunnen vermoeide benen hebben als gevolg van mindere doorstroming van spieren en aders. Mensen met een zwak hart dienen rustig aan te doen. Je kunt deze periode beter niet teveel bewegen. Gezonde mensen doen er goed aan rustig te blijven en vooral vet en moeilijk verteerbaar eten te mijden, dus ook rauwe groenten. Maandagavond verhuist de Maan naar de Steenbok en blijft daar tot woensdagnacht. Dit geeft over het algemeen positieve energie. De meesten hebben veel discipline en zijn nuchter in contact met anderen. Let op dat je huid snel kan beschadigen door zwaar werk of als je in de volle zon bent. Je gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Let verder op dat je maag gevoelig is. Woensdagnacht gaat de Maan t/m zaterdagmiddag naar de Waterman. Dit kan wat eenzaamheid en onzekerheid bij mensen brengen. Sommigen worden afstandelijk. Anderen zullen juist te open en toegeeflijk worden. Fysiek kunnen je benen wat zwakker zijn en daardoor kan je beter niet te intens sporten of zware werkzaamheden doen. Zaterdagmiddag gaat de Maan naar de Vissen. Er zijn dan in de nacht spirituele energieën, die in dromen of intuïtie boodschappen kunnen geven. Energie van de Tweeling is krachtig en je hebt behoefte om veel te ondernemen. Toch is het verstandig om, in je drukke leventje, tijd te nemen voor ontspanning. De kans zit er anders in dat je jezelf voorbij loopt. Tracht je op één ding tegelijk te concentreren. Bedenk dat je geregeld met veel dingen bezig bent en je dan minder effectief bent doordat je ze niet voldoende aandacht geeft. Omdat je deze week niet zoveel behoefte hebt om lang in de keuken te staan, heb je de neiging fastfood te eten. Dit kun je beter niet doen. Het is wel belangrijk dat je de tijd neemt om te eten. Te gehaast en te vet eten zorgt ervoor dat je organen overuren moeten maken. Dat kost veel energie, waardoor je veel minder aan kunt.

Carrière en financiën
Je ziet het leven teveel als spel en bent minder effectief. Je vindt het belangrijk goed met mensen om te gaan, maar kunt dan minder kordaat optreden. Tracht er toch wel een weg in te vinden. Je hoeft heus niet de boeman te zijn, maar iets strenger in het leven staan kan geen kwaad. Er wordt aangeraden om deze week te benutten en te onderzoeken wat je kunt doen om je te ontplooien. Ook is het een prima week om met mensen om te gaan en goodwill te kweken. Durf ook om ondersteuning te vragen en doe het niet allemaal alleen. Financieel gezien ben je behoudend en dat kan goed uitpakken, omdat je op dit gebied minder risico neemt. Mensen die een eigen bedrijf hebben, kunnen kansen afdwingen, die geen windeieren opleveren. Zondag en maandag ben je misschien wat meer met je privéleven bezig. Moet je toch werken, dan is het verstandig werk en privé van elkaar te onderscheiden, omdat je anders in de problemen komt. Let op je gezondheid, omdat een ziekte om de hoek ligt. Dinsdag en woensdag zijn de moeilijkste dagen van de week. Je doet er goed aan geen risico te nemen en voorzichtig met geld te zijn. Donderdag en vrijdag zijn geschikt voor achterstallige taken en kleinere karweitjes die je op routine af kunt handelen. In ieder geval kan je opvallen en zal een leidinggevende of klant erg blij met je zijn. Heb je kans dan doe je er goed aan zaterdag vrij te nemen en te genieten van de rust van het leven. Je kunt dan opladen. Moet je werken, zorg dan dat je gezond eet en voldoende beweegt.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van empathie en saamhorigheid)
Jupiter reist door de Boogschutter en geeft een vrijheidslievend gevoel, waardoor mensen hun eigen gang gaan. Uranus, in de Stier, zal zorgen dat mensen teveel de verdediging ingaan als ze belemmerd worden in doen en laten. Venus in de Tweeling zal echter speelsheid en liefde geven, waardoor de meeste problemen met humor of liefde worden opgelost. Mars en Mercurius reizen door de Kreeft en mensen moeten dan opletten op wat ze zeggen en doen. Dat is lastig en er zijn mensen, die teveel kletsen, maar ook mensen die te weinig zeggen. Het beste is hier balans in te vinden. Zondagochtend is er wat traagheid, maar de middag is prima om leuke dingen te doen. Het is een dag waarin mensen veel voor elkaar over hebben en er geregeld saamhorigheid is. Let op dat er spirituele energie is, die kan zorgen dat mensen teveel in een droomwereld leven. Nuchtere mensen zullen echter teveel naar realiteit kijken, waardoor er conflicten mogelijk zijn tussen andersdenkende mensen. De Volle Maan zal zondag om 23:39:31 in de Boogschutter verschijnen. Bijzonder is dat de energie vanuit het midden van de Melkweg komt. De energie die vrijkomt, geeft mensen ruimte om hogere doelen na te streven. Mensen zullen meer over religie of spiritualiteit nadenken. Er wordt aangeraden er over na te denken, dat niets zomaar ontstaat. We zijn met een doel in de kosmos.

Het is een prima periode om stil te staan bij anderen en ze te ondersteunen. Mensen hebben al vaak de neiging andersdenkenden af te wijzen. Vooral de 16de t/m de 19de is een tijd dit te doorbreken. De Boogschutter heeft een krachtige energie om geloof van mensen te versterken en duidelijke boodschappen te geven. Mercurius (communicatie) en Mars (strijd) zullen versneld worden, evenals Pluto (transformatie) en Saturnus (zelfvertrouwen). Het is een periode van actie en wilskracht, maar blijf nuchter en handel niet impulsief. Woensdag moet je voorzichtig zijn en bescheiden leven. Ook wordt aangeraden negatief ingestelde mensen en mensen die te impulsief zijn te mijden. Donderdag en vrijdag zijn betere dagen als de Maan in de Waterman komt. Let vrijdag op dat er een intense planetaire energie vrijkomt. De verbinding tussen Mercurius en Mars gaat namelijk een conflictueuze strijd aan met Saturnus en Pluto. Gelukkig zullen Venus, Jupiter en Neptunus een mooie band vormen. Daardoor zijn mensen ondanks de intense energieën in staat om op een positieve wijze met elkaar om te gaan. Het blijft echter oppassen geblazen. Zaterdagmiddag zal de Maan naar de spirituele en tegelijk nuchtere Vissen bewegen. Daardoor is er rust en zullen mensen zich relaxt door het leven bewegen. Mercurius zal vanaf 7 juli in een retrograde beweging reizen en daar voelen we nu al de energie van. Let op de manier hoe je communiceert en met intellectuele zaken omgaat. Elke handeling of actie die je nu maakt, kunnen later terugkomen en voor problemen, maar ook voor positiviteit gaan zorgen. Wees dus verantwoord en tracht zo positief mogelijk te leven.

Tweeling

Horoscoop Tweeling lees je bij Astroangels.nl