Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 34

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er zijn aan het begin van de week positieve planetaire vibraties, waardoor je op romantisch gebied erg goede gevoelens ervaart. Daardoor zal je in staat zijn deze aan anderen te laten zien en krijg je veel goeds terug. Maandag kun je zeer mooie momenten met je partner tegemoet zien, maar kan je soms wel wat onnadenkend zijn en impulsief handelen. Dinsdag en woensdag heb je sterke romantische gevoelens, maar ben je ook wel rationeel. Je denkt in de liefde meer na, voor je iets gaat doen. Je vindt het belangrijk om de romantiek na te streven, maar vindt het ook fijn om veel te praten over serieuze zaken en om diepgang te ervaren. Heb je een partner die dit belangrijk vindt, dan kunnen jullie dit met elkaar delen. Vind je partner dit niet belangrijk, dan kan het een zware periode zijn met veel spanning en problemen in de relatie. Je doet er goed aan er iets mee te doen en niet weg te lopen. Na donderdag is het een relaxte tijd met veel ruimte voor plezier, avontuur, maar wel samen met vrienden of familie.

Singles
Je bent deze week enthousiast en open, maar houdt graag de touwtjes in eigen handen en wilt teveel controle hebben. Daardoor heb je moeite met mensen die ook controle willen of mensen die niet al teveel zeggen. Je doet teveel moeite om goed over te komen en kunt onzeker worden als de ander op een manier reageert waar jij geen vat op hebt. Er kan iemand zijn, die jou eigenlijk wel erg leuk vindt, maar het niet aandurft om met jou in zee te gaan. Je kunt overkomen als iemand die te makkelijk is en snel te paaien is voor een relatie. Je doet er goed aan om wel te laten merken dat je niet zo makkelijk bent en zeker zeer selectief in het uitzoeken van een nieuwe partner. Gevoelsmatig ben je deze week passioneel en zoek je naar spanning en avontuur. Waarschijnlijk zal je dit beter kunnen met iemand waarmee je een losse relatie kunt hebben. Je vindt het namelijk moeilijk je te binden aan iemand waar je het verdere leven bij moet blijven. Overigens geldt dit voor jongeren en minder voor ouderen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Tot zondagavond beweegt de Maan in de Vissen en dit biedt ontspannende energie. Let op dat er wat emoties loskomen. Ook kun je de neiging hebben teveel genotsproducten te gebruiken en dit moet je binnen paal en perken houden. In de avond beweegt de Maan naar de Ram. Dit geeft intense energie, waardoor mensen actief zijn en zoeken naar activiteiten om energie kwijt te kunnen. Voordeel is dat mensen niet snel van slag raken en met tegenslagen om kunnen gaan. Het is t/m woensdagochtend een periode, waarin mensen last van hoofdpijn kunnen hebben. Met name nek- en rugpijn en klachten met de ogen kunnen de oorzaak zijn. Tracht relaxt te blijven, slaap voldoende en vermijdt stress. Beter kan je de natuur ingaan en geregeld kiezen voor ontspannende activiteiten. Van woensdagochtend tot en met vrijdagmiddag beweegt de Maan door de Stier. Dit geeft een zeer positieve en saamhorige energie, waardoor mensen over het algemeen prima met elkaar om kunnen gaan. Let op het weersbeeld, omdat deze wisselvallig kan zijn. Met name kinderen, ouderen en mensen met een lage weerstand hebben dan meer kans op verkoudheid en zelfs griep. Ook is er mogelijkheid voor aandoeningen in de keelstreek. Bij zowel mannen als vrouwen kunnen de geslachtsorganen en spijsverteringsorganen kwetsbaar zijn.

De rest van de week zal de Maan door de Tweeling reizen. De stand van de Maan zorgt ervoor dat er een relaxte energie is die voor regeneratie zorgt. Mensen willen dingen met elkaar delen en daardoor is de communicatie onderling meestal erg positief. Deze zullen over het algemeen voor mooie momenten zorgen. Let op dat er mensen zijn die moeite hebben om tot besluiten te komen. Niet iedereen is even daadkrachtig en in staat de juiste dingen op het juiste moment te doen. Heb je hier last van, dan wordt aangeraden er een weg in te vinden en eventueel advies en ondersteuning te vragen. De ledematen en de rug zijn kwetsbaar, wat voort lijkt te komen uit problemen met de longen. Heb je al een chronische aandoening, dan moet je vooral opletten. Het is echter verstandig voor iedereen geregeld naar buiten te gaan en frisse lucht op te nemen. Omdat je fysiek kwetsbaar bent, moet je wel opletten met zware werkzaamheden en sport. Voor je het weet heb je een blessure te pakken. De Tweeling kan wel eens op emotioneel gebied in de problemen komen. Dit is dan ook een voornaam doel om te overwinnen. Verbonden aan het nerveuze gedrag zijn dan het spier- en bottensysteem en je ademhalingsorganen. Je hebt wel eens de neiging verkeerd adem te halen, waardoor je je soms dizzy kunt voelen. Voldoende drinken en eten van walnoten en andere noten kan helpen om genoeg energie te hebben, waardoor je er minder last van hebt. Deze week moet je op je bronchiën letten, omdat deze kunnen ontsteken.

Carrière en financiën
Het zal deze week erg belangrijk voor je zijn om veel met mensen om te gaan en zakelijke relaties te versterken. Je wilt je graag ontspannen en prettig voelen en vindt het vreselijk als je het gevoel hebt dat er een vervelende sfeer hangt. Hierbij moet je toch dinsdag wel opletten dat de Ram invloed op jouw gemoedstoestand heeft. Toch doe je er alles voor om mensen met elkaar te verbinden en zorg je dat mensen op een serieuze, maar toch sympathieke manier met elkaar omgaan. Het is een week van compromissen en betrouwbaarheid. Je zult over het algemeen eerlijk blijven als mensen om je mening vragen. Je kunt jezelf zo uitdrukken dat mensen niet tegen je ingaan en respect en waardering hebben voor de manier hoe jij je uit. Daarbij word je geholpen door Mercurius die een krachtige energie met Jupiter deelt. Let wel op dat je jezelf niet teveel bewijst en vooral in jezelf blijft vertrouwen. Venus en later in de week Mars zullen ervoor zorgen dat je zowel financieel als zakelijk zeer professioneel bent. Je werkt er hard voor en zal niet snel verzaken. Je hebt echter nog genoeg tijd voor andere zaken die moeten gebeuren, zowel in je relatie, zakelijkheden als dingen die in je huis moeten gebeuren.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van intense, maar stabiele krachten)
Uranus beweegt retrograde tot aan januari en dit geeft nog steeds verrassende energie, zodat mensen in staat zijn kansen af te dwingen. Veel mensen zullen verbaasd zijn over wat er allemaal mogelijk is. Er kunnen mensen zijn, die met verrassende uitspraken komen, waardoor er in de maatschappij wel eens met de wenkbrauwen gefronst wordt. Mercurius zal de hele week door de Leeuw bewegen. Daardoor kunnen mensen zich meestal goed uitdrukken. Er is ook een eerlijke en betrouwbare energie. Venus reist tot woensdagochtend in de Leeuw, waardoor er nog zeker veel energie is om de liefde te ervaren en uit te dragen. De Zon reist tot vrijdag in de Leeuw en biedt vooral veel energie om creatief in het leven te staan. Ook zal energie ervoor zorgen dat mensen, die leiding willen geven, dit op krachtige wijze kunnen doen. Er zijn dus mogelijkheden om nieuwe ideeën te krijgen en om plannen uit te gaan voeren. Mars start aan het begin van de week met zijn reis door de Maagd. Er is dan ook naast alle kracht, van de eerder genoemde hemellichamen, een sterke energie om alles op het juiste moment te doen. Mentaal kunnen mensen veel kracht ervaren en aanvoelen wat het beste is. Er is evenwichtige energie, maar let op dat er goede, maar ook slechte momenten kunnen zijn. De meeste mensen zijn in staat om dingen op het juiste moment te doen. Ga vooral geen dingen doen, waarvan je denkt dat je het beter niet kunt doen.

Woensdagochtend zal Venus naar de Maagd reizen. Dit kan in relaties nog wel eens voor wat starheid zorgen, waardoor mensen het moeilijk vinden om begrip en sympathie voor een ander op te brengen. Het is overigens goede energie om enthousiast en ambitieus met zakelijkheden om te gaan. Woensdag zal Mercurius een driehoek vormen met Jupiter in de Boogschutter en dit geeft aardig wat kracht om ambities vorm te geven. Er is niet alleen communicatief en intellectueel veel mogelijk, maar ook fysiek is er flink wat energie. Vrijdag zal de Zon naar de Maagd reizen en dit geeft over het algemeen een energie, waarbij mensen geneigd zijn om op alle slakken zout te leggen. Kun je deze energie echter op gezonde wijze gebruiken, dan ben je in staat de puntjes op de i te zetten. Het is een prima periode om orde in het leven te brengen en niet alleen werkzaamheden af te ronden, maar ook nog eens nauwkeurig en prestatiegericht aan de slag te gaan. Zaterdag zal Venus een verbinding aangaan met Mars, waardoor mensen moeite hebben losjes in de relatie te staan. Er wordt aangeraden niet teveel van een partner of andere geliefden te eisen en iedereen in zijn waarde te laten. De intense kosmische energieën zorgen er deze week voor dat het een krachtige, stabiele en fijne week wordt. De kosmos zal mensen wel dwingen om gas terug te nemen en te wachten tot de veranderingen vorm gaan krijgen. Het is belangrijk goed na te denken wat je wilt en welke veranderingen er aan staan te komen.

Tweeling

Horoscoop Tweeling lees je bij Astroangels.nl