Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 43

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Normaal gesproken is de Tweeling open en vrolijk en wil die het liefst plezier maken en de liefde op een subtiele manier beleven. Dit zal als gevolg van de Maan in de Kreeft echter wel eens wat minder zijn, omdat je dan veel aan het piekeren bent. Zondag is nog redelijk relaxt, maar als maandag Venus in de Schorpioen een intense energie deelt met Neptunus in de Vissen, kan je erg veel moeite hebben om je staande te houden. Je zult t/m dinsdag dan ook veel aan het nadenken zijn en is romantiek wat minder belangrijk voor je. Je vindt je carrière belangrijk, maar hebt ook veel tijd over voor vrienden en familie. Je doet er goed aan om je partner hierin te betrekken en dit samen te delen. Vanaf woensdag is het verstandig om wel meer aandacht voor je partner te hebben en ook om te ontspannen. Lukt dit, dan zal je genoeg energie hebben om romantiek en plezier met je partner te delen. Vrijdag en zaterdag wil je graag het initiatief nemen. Venus en Pluto versterken je emoties en je voelt een sterke behoefte om er met je partner op uit te trekken. Erotiek zal nu zeer belangrijk voor je zijn.

Singles
Er is deze week vooral veel energie vanuit Venus in de Schorpioen en ook de Zon zal zich daar vanaf woensdag invoegen. Bij singles zal er liefdevolle en speelse energie binnenkomen. Dit zet je wel voor een dilemma, omdat je toch tijd aan je vrienden, familie en werk wilt besteden. Tracht een duidelijke planning te maken en zorg ook geregeld voor plezier en avontuur. Dat heeft de Tweeling nu eenmaal nodig. Maandag en dinsdag zal Neptunus een krachtige energie met Venus delen, waardoor je jezelf afvraagt waarom je de liefde zolang uit je leven hebt gehouden. Je wilt passie en zal er alles aandoen om deze in je leven te krijgen. Woensdag en donderdag zal vooral de Maan in de Maagd veel emoties brengen en komt ook de Zon in de spirituele Schorpioen erbij. Dit zorgt er wel voor dat je wat kritisch wordt en hoge eisen aan jezelf en anderen stelt. Je neemt geen genoegen met iemand zonder dat deze je bekoort op intellectueel, mentaal en fysiek niveau. Vrijdag en zaterdag zullen Venus en Pluto een sextiel vormen en straal je zoveel energie uit dat je makkelijk mensen aantrekt. Vraag jezelf wel af of je behoefte hebt aan iets vast of aan een losse relatie.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag beweegt de Maan in de Kreeft en dit is fysiek en mentaal een periode van relaxte, herstellende energie. Let op dat er momenten kunnen zijn dat de rust jou laat nadenken en dan kun je emotioneel worden. Tot maandagavond moet je oppassen wat je eet, omdat je lever, maag en slokdarm kwetsbaar zijn. De spijsvertering kan soms minder goed verlopen, waarbij je zelfs last van infecties kunt krijgen. Maandagavond zal de Maan naar de Leeuw bewegen. De emoties zijn dan over het algemeen een stuk sterker en de meeste mensen zullen nu weinig last van fysieke problemen hebben. Alleen mensen die last van hun hart- en bloedvaten hebben, moeten nu voorzichtig aandoen. Zorg vooral dat je situaties en mensen, die voor opwinding en stress kunnen zorgen, vermijdt. Woensdagavond verhuist de Maan naar de Maagd. Dit is een tijd waarin mensen soms teveel gericht zijn op discipline en ordelijkheid. Op zich niet erg, maar wel als je jezelf teveel oplegt en ook te hoge eisen naar anderen stelt. Dit kan er toe leiden dat je vertrouwen minder sterk wordt en dat kan dan weer voor spanningen zorgen. Fysiek gezien wordt aangeraden niet te scherpe en vette producten te gebruiken. Ook rood vlees kun je beter mijden. Vrijdagavond gaat de Maan tot zondag naar de Weegschaal. Dit is vooral een energie die zorgt dat mensen sociaal zijn en open staan voor nieuwe contacten. Let op dat er ook wel eens een negatieve energie kan zijn, waardoor je de neiging hebt jezelf teveel op te dringen. Deze periode dien je vooral veel water te drinken en doe je er goed aan suiker en zout zo min mogelijk te gebruiken. Pas ook op dat je je goed kleedt als je naar buiten gaat. De kans op verkoudheid, griep of infecties is anders nog groter dan normaal gesproken. Deze week is de Tweeling erg actief, waardoor je er verstandig aandoet de tijd te nemen om voldoende te eten. Het heeft geen zin jezelf op te branden, door te gehaast of te weinig te eten. Zorg ervoor dat je altijd wat eten in voorraad hebt. Je kunt anders de neiging hebben om te snacken of kant-en-klare producten te gebruiken. Er wordt ook aangeraden om extra vitaminen en mineralen te gebruiken, maar verse fruit en groente zijn daarbij nog het beste. Kleuren die jou deze week goed staan, zijn geel en groen. Deze geven je een open, maar toch sterk uiterlijk.

Carrière en financiën
Zondag zal de Maan in de spirituele Kreeft ervoor zorgen dat je veel ideeën hebt, waardoor je in staat bent om alvast plannen voor de toekomst te maken. Maak gebruik van deze energie en grijp kansen aan die je aangeboden krijgt. Maandag en dinsdag ben je intellectueel sterk als gevolg van de energie van Venus in de Schorpioen en Neptunus in de Vissen. Je hebt liefde voor je werk en zal hard werken om je te ontplooien en er zijn grote kansen op financiële mogelijkheden. Let op dat er voor mensen die studeren, een opleiding doen of zelf onderwijzer zijn bijzondere dingen gebeuren. Tracht er relaxt mee om te gaan, omdat het waarschijnlijk een misverstand kan zijn. Er gaat namelijk een storende werking van de Maan in de Maagd uit en deze zorgt niet alleen bij jou voor verwarring maar ook bij anderen. In het midden van de week doe je er goed aan om te ontspannen en je gevoel voor humor te bewaren. Je hebt dit nodig omdat er veel werk op je pad ligt. Ben je ontspannen, dan ben je accuraat en efficiënt en kun je deze tijd hard werken. Donderdag en vrijdag brengt de Zon in de Schorpioen veel emoties en ben je in staat je werk volledig aandacht te geven. Je bent efficiënt en adequaat en kunt alles bereiken wat je wilt. Verder zal het sextiel tussen Venus en Pluto veel energie leveren, waardoor je initiatief kunt nemen en je bereid bent om advies van mensen te accepteren. Je bent eigenwijs, maar neemt wel veel aan van mensen waar je respect voor hebt, waardoor er leuke mogelijkheden kunnen zijn.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van kunstzinnigheid, transformatie en romantiek)
De Zon zal tot woensdagavond in de Weegschaal bewegen om dan naar de Schorpioen te reizen. Tot die tijd zijn veel mensen geneigd serieus in het leven te staan. Dat komt ook wel, omdat deze energie wisselvalligheid meebrengt. Hierdoor zijn mensen besluiteloos en weten ze niet altijd wat ze precies moeten doen om met name de zakelijke dingen in goede banen te leiden. Voordeel is wel dat er veel spiritualiteit is en mensen dit veelal uiten in kunstzinnige activiteiten. Dit kan gaan om schilderen, de dichtkunst, muziek en vele andere vormen van kunst. Het is tevens een goede periode om geregeld de natuur in te trekken. Je hebt dan de kans om te overdenken hoe je leven er uitziet en het een en ander op een rijtje te zetten. Bijzonder zal zijn dat de Zon woensdagavond naar de Schorpioen gaat en ook deze energie leidt tot zelfreflectie. Mensen worden over het algemeen besluitvaardig en dit zal sneller leiden tot het bereiken van doelen. Omdat Pluto erg actief is, is het 2de deel van de week geschikt om te transformeren, omdat de energie zorgt dat jij je donkerste kanten kunt overwinnen. Pluto reist door de Steenbok en zorgt dat obsessies, trauma’s en intense verlangens onder controle zijn. Mercurius zal door de Schorpioen bewegen en je moet dan wel opletten dat je veel mentale energie kunt kwijtraken. Over het algemeen zal dit vooral in de nacht plaatsvinden, waardoor jij je ook wel weer op kunt laden en je overdag in staat bent zowel fysiek als mentaal lekker in je vel te zitten. Mars zal nog steeds in de Weegschaal bewegen en daar tot half november blijven. Er zijn mensen, die deze energie omzetten in rationaliteit en nuchterheid. Vooral mensen die van nature koud zijn, kunnen hier veel last van hebben. Anderen zullen de energie gebruiken om boosheid, passie en opwinding in te tomen. Ook Jupiter en Uranus zijn zeer actief. Zij zorgen ervoor dat veel mensen de neiging hebben om nieuwe activiteiten te gaan doen. Ook zijn er nieuwe kansen om in de toekomst te ontwikkelen of nieuwe projecten te gaan starten.

De week zal zondag relaxt beginnen met de Maan in de Kreeft. Maandag is er een zeer intense, maar liefdevolle energie door Venus, in de Schorpioen, die harmonieuze energie deelt met spirituele Neptunus in de Vissen. Dit is een prima energie voor liefdesrelaties en de contacten tussen mensen onderling. Bijzonder is dat er deze periode een meteorenzwerm in Orion plaatsvindt. Maandag en dinsdag zal deze op zijn hoogtepunt zijn en invloed op andere planeten hebben. Mensen zullen een erg bijzondere energie ervaren, waarbij er mensen zijn die negatief beïnvloed worden. Over het algemeen zijn de meeste mensen in staat om een positieve spirituele invloed te ervaren. Het blijft een prima tijd voor sociale contacten en romantiek. Woensdag en donderdag lijkt vooral de Maan in de Maagd veel invloed te hebben. Mensen zijn efficiënt en adequaat, waardoor zakelijkheden en werkzaamheden bij mensen over het algemeen goed verlopen. Let op dat de Zon, in de spirituele Schorpioen, woensdag veel emoties brengt. Hierdoor kunnen mensen wel eens te serieus zijn en veel nadenken. Het is dan ook een mindere dag. Vrijdag vormt Venus een sextiel met Pluto in de Steenbok en zal de Maan in de Weegschaal veel sociale en vrolijke energie brengen. Daardoor zijn vrijdag en zaterdag prima dagen om energie met anderen te delen en leuke activiteiten te plannen.

Tweeling

Horoscoop Tweeling lees je bij Astroangels.nl