Weekhoroscoop Tweelingen

Horoscoop Tweeling lees je bij Astroangels.nl

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De planetaire energie zal niet alleen op liefdesgebied zijn werk doen, maar ook in contact met familie, vrienden en anderen waar je geregeld mee omgaat, zal je zeer liefdevol en vriendelijk zijn. Je bent zeer sympathiek en zal altijd klaar staan voor mensen die je hulp nodig hebben. Of je nu een partner hebt of single bent, maakt niet veel uit, omdat je altijd verlangt dat vrienden en familie ook belangrijk voor je zijn. Let op dat je grenzen bewaakt, omdat je zo liefdevol bent, dat er mensen zijn die vriendschap en plezier met erotiek en passie in de war brengen. Wees dus duidelijk en, als je merkt dat een vriend of ander contact, te dichtbij komt, laat dit weten. Wees dan niet bang dat de ander gekwetst raakt, omdat je over het algemeen in staat bent dingen op een vriendelijke manier aan te geven. Gebonden mensen kunnen een liefdevolle week tegemoet zien, omdat er flink wat planeten in jouw sector van de liefde reizen en Mars een passionele energie biedt. Vooral Mercurius en Jupiter zullen je veel liefde bieden. Je wilt eigenlijk de hele week romantiek in je leven voelen en bent niet bij je partner weg te slaan. Je zou er bijna vrij voor willen nemen om van elkaar te genieten. Let op dat er teleurstelling kan zijn als je partner hier niet in meegaat. Je kunt dan impulsief reageren en uit verdriet zelfs de relatie verbreken. De Tweeling is echter zo warm en liefdevol dat er veel passie kan zijn, waarbij jullie bijna het gevoel hebben elkaar voor het eerst te ontmoeten. Het weekend zorgt de passie van Mars dat je op erotisch gebied spanning ervaart en wilt experimenteren om je partner het hoofd op hol brengen. Singles hebben deze week een krachtige planetaire energie, waardoor er veel liefdevolle en romantische gevoelens in jou opkomen. Mercurius en Virus kunnen jouw hoofd op hol brengen en ook Jupiter zal de romantiek veel kracht bieden. Jupiter was al de hele maand aanwezig, maar nu aan het eind van de maand zal de energie pas werkelijk invloed hebben. Je bent de hele week romantisch en speels in de liefde. Aan het eind van de week zal Mars door je sector van intimiteiten reizen, waardoor je behoefte hebt aan iemand waarmee je liefde, maar ook spiritualiteit kunt delen.

Carrière en financiën
Zondag zal Venus voor veel kracht zorgen. Je geniet van werk en kunt je concentreren op datgene wat belangrijk is om jezelf te ontwikkelen. Het is ook een prima energie om serieus bezig te zijn om je op financieel en zakelijk gebied te ontwikkelen. Pluto in de Steenbok zal samen met Mars in de Ram erg veel kracht bieden. Hierdoor kun jij je eigenlijk op alles richten waar je interesse in hebt. Daarnaast is Venus ook positief gericht op jouw financiële sector. Je geniet ervan om te werken en bent creatief om allerlei nieuwe dingen op te starten. Doordat Pluto je nuchter en zakelijk maakt, althans als je aan het werk bent, zal je controle hebben over besluiten, contracten of financiële zaken en kun je prima deals afsluiten. Mars zorgt ervoor dat je wilt onderzoeken en op zoek bent naar mysterie. Je wilt ontdekken en experimenteren en doet dit op een speelse wijze. Ga je goed met deze energie om dan zal het zeker een week worden, waarin je in staat bent te ontwikkelen. Mensen die een nieuwe carrière ambiëren, zullen zo’n bijzondere energie uitstralen dat er mogelijkheden komen om in je leven te transformeren. Let op dat niet alles zomaar op je afkomt, je moet er wel iets voor overhebben. Handel je niet en zorg je er niet voor dat je jezelf profileert, dan gebeurt er niet veel. Het zal dus een week worden, waarin je bezig bent om op de voorgrond te treden, zodat je mensen kunt interesseren.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag staat de Maan in de spirituele Schorpioen. Mensen zijn geneigd impulsiever te reageren als dingen niet goed gaan. Emoties zorgen dat men niet altijd in staat is zich op een goede wijze uit te drukken. Je kunt je wat sneller aangevallen voelen en de kans op ruzies en zelfs vechtpartijen is nu een stuk groter. Mensen die geregeld last hebben van de uitscheidingsorganen kunnen er last van hebben. De darmen kunnen opspelen en ook zijn er meer kansen op verkoudheid, griep en zelfs een verzwakte algehele weerstand. Beter eet je nu licht verteerbare voeding. Pas bijvoorbeeld ook op met rauwkost en eet het liefst gare groenten. Ook koolhydraten en producten die voor gasvorming zorgen, kun je beter minderen. Zondag kun je beter opletten met seks, omdat er ook op dit gebied problemen kunnen zijn. Maandagavond verhuist de Maan naar de Boogschutter. Dit is een zachte energie vergeleken met die van de Schorpioen. Mensen zijn relaxter, maar er wordt aangeraden vooral op fysiek gebied actiever te zijn. De Boogschutter zorgt voor veel energie en die moet er weer uit. Mensen die te weinig willen of kunnen bewegen, hebben dan ook de meeste last van opgekropte energie en daaraan gekoppeld stress en frustraties. Ga je bewegen, pas dan op voor de heupen en dijen, omdat deze nu kwetsbaar kunnen zijn. Ook zijn er problemen met gewrichten en botten mogelijk. Woensdagnacht zal de Maan naar de Steenbok reizen en positieve energie aan mensen schenken. Toch zijn er minder goede aspecten aan de energie, omdat de huid en knieën kwetsbaar kunnen zijn en er maagproblemen mogelijk zijn. Deze kunnen leiden tot huidziektes en problemen met de spijsvertering. Zaterdagochtend verhuist de Maan naar de Waterman en dit geeft een ietwat emotionele energie, waardoor veel mensen zich automatisch niet heel sterk voelen. Vele mensen zijn afstandelijk en onzeker en dit kan misverstanden opleveren. Er wordt aangeraden deze periode iets meer voor jezelf te kiezen en minder met mensen af te spreken. Beter kun je tijd besteden aan eigen zaken en aan mensen waar jij je helemaal jezelf kunt voelen. Pas op voor de enkels en de knieën, omdat deze nog wat zwak kunnen zijn.

Overzicht voor alle tekens (periode van serieuze energie, die overgaat in luchtige energie)
We hebben te maken met retrograde planeten, waardoor mensen geregeld naar het verleden kijken. Dit is terecht, omdat het coronavirus en de lockdown veel invloed op ons dagelijks leven hebben gehad. De medische wereld heeft het moeilijk en jongeren krijgen weinig kans om hun jeugdige energie er uit te gooien. Depressiviteit beheerst dan ook de maatschappij en mensen worden ongeduldig. Ze vinden het moeilijk zich aan de nieuwe normen te houden. Het corona zal nog steeds prominent aanwezig zijn en kan een prominente dreiging vormen. Zondag t/m woensdag vormt Mercurius een vierkant met Pluto en Saturnus en zal de Zon het gebied van de Weegschaal betreden. Zondag begint met intense energie, omdat de Maan in de Schorpioen reist. Toch zal deze dag niet verkeerd zijn en mensen zullen meer over het leven nadenken en onderzoeken wat ze kunnen doen om te ontwikkelen. De combinatie van Pluto en Mercurius brengt waarheid en harmonie, waardoor mensen eerlijk en prettig met elkaar omgaan. Het is een evenwichtige periode, die zo van maandag t/m woensdag zal blijven. Maandag zal de Boogschutter invloed hebben door mensen intellectueel te versterken. Ook zullen mensen meer de neiging hebben met elkaar te communiceren en kennis te delen. De 22ste en 23ste start de astronomische herfst wat nog eens versterkt wordt door de Boogschutter. Daardoor is er onrust. De Weegschaal zal harmonie, gerechtigheid en vrede brengen. Mensen zijn in staat zichzelf onder de loep te nemen en te bekijken wat goed was en wat niet. Let op dat energie negatief kan worden, omdat mensen meer risico nemen. Er wordt gewaarschuwd niet te overdrijven, omdat de dreiging van het corona versterkt wordt.

Voordeel is dat Mars in staat is mensen te bewegen actie te ondernemen, maar ook om voorzichtig te blijven. Al met al kunnen er dan ook zeker verwarrende momenten zijn, waarbij emoties veel mensen parten kunnen spelen. Er wordt aangeraden verantwoord te blijven en je niet te laten verleiden dingen te doen die jou of mensen in je omgeving in de gevaar brengen. Het voordeel aan de energie is dat mensen een drang voelen oude vrienden en familie op te zoeken. Er wordt aangeraden t/m woensdag meer activiteiten te plannen en afspraken te maken. Onthoud dat Mars ongeduld en impulsiviteit zal brengen en constant een uitdagende energie geeft aan de planeten in de Steenbok. Dat kan binnenkort veranderen als de zware Steenbok plaats maakt voor de luchtige Waterman en Mercurius donderdag naar de vreedzame Weegschaal beweegt. Deze planeet vormt een vierkant met Saturnus in de stabiele en vastberaden Steenbok. Dit is een periode van wederopbouw, wat betekent dat er vooral zakelijk veel in orde komt. Mensen moeten zich actief opstellen, maar ook wel geduld bewaren. Met name in de communicatie moeten we opletten dat we niet de verkeerde dingen zeggen. Mensen kunnen deze tijd makkelijk over grenzen gaan. Verder is het belangrijk vanaf woensdag extra op te letten als jij je in het verkeer begeeft of laat op straat bent. Donderdag t/m zaterdag staat Mars in de Ram tegenover Mercurius. Op persoonlijk en sociaal gebied krijgen we te maken met contacten die zeer intens zijn. Dit zien we in zakelijke gesprekken, waarbij we flinke strijd kunnen verwachten. Toch zal er een zeer relaxte energie op vrijdagavond zijn en zal zaterdag over het algemeen sociaal en sympathiek verlopen als gevolg van de Waterman-Maan. Het kan dus een uitdagende, maar tegelijk ook een sympathieke en liefdevolle periode zijn en we zullen de week dan ook prima afsluiten.