Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 50

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zult gericht zijn op werk en hebt dat niet altijd tijd en aandacht voor je partner. Dat kan wel storen, omdat je emoties en warmte normaal gesproken nodig hebt om je lekker te voelen. Je hebt het gevoel dat je alleen maar eet, werkt en slaapt. Het is belangrijk dat je in de avonden of als je vrij bent tracht aandacht aan je partner te geven. Hierbij zal je aan het begin van de week graag aandacht aan vrienden geven. Doe je dit niet, dan zal je je energie er onvoldoende uitgooien en kun je zelfs chagrijnig naar je partner worden. Vanaf woensdag stijgt je libido en heb je behoefte aan erotiek en passie, alhoewel je daar niet altijd tijd voor hebt. Toch zal je, door de sterke planetaire energie zeker wel in staat zijn om aan de wensen en behoeftes van je partner te voldoen. Donderdag is er helende energie, welke je kunt gebruiken om problemen aan te pakken. Je zult je partner wel nodig hebben, omdat je niet altijd door hebt, hoe jij je gedraagt. Vrijdag en zaterdag wil je graag dingen te kopen en vind je het leuk om met je partner naar plekken te gaan waar jullie de liefde kunnen vinden en leuke dingen kunnen doen.

Singles
Je ervaart veel energie, welke je er uit moet gooien, omdat je anders te veel emoties opkropt en dan chagrijnig kunt worden. Daardoor zal je een negatief karma uitstralen. Het zal met name aan het begin van de week belangrijk zijn de steun van vertrouwde mensen te vragen en vooral om even lekker tot rust te komen. Het liefst ga je met vrienden om die spiritueel of religieus op één lijn zitten. Door de storende energie is het maandag en dinsdag niet verstandig om met gezinsleden of familie om te gaan, omdat je erg negatief kunt zijn. Je zult het begin van de week het gevoel hebben dat je de echte liefde mist en daardoor zit je niet lekker in je vel en kunt je dit op anderen botvieren. Vooral in de nacht van woensdag op donderdag kan de Volle Maan je onrustig maken. Je hebt voorspellende dromen, die jou aangeven hoe je het leven prettiger maakt. Je zult woensdag nog zoekende zijn en vooral met familie omgaan, maar vanaf donderdag ga je ervoor. Je charisma is sterker en je bent aantrekkelijk. Je ervaart erotische energie en hebt behoefte op plekken te komen waar erotiek en spiritualiteit samengaan.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag vroeg in de ochtend beweegt de Maan naar de Stier. Dit brengt wat spanning met zich mee en mensen doen er verstandig aan de dag rustig te beginnen en met vertrouwde mensen door te brengen. Het is verstandig tot aan dinsdagavond op te letten dat de keelstreek, oren en nek kwetsbaar zijn. Heb je hier al last van, dan moet je helemaal oppassen. Er kunnen klachten met het uitscheidingssysteem zijn en verkoudheid en griep liggen ook op de loer. Dinsdagavond beweegt de Maan naar de Tweeling en aangezien er donderdagochtend vroeg een Volle Maan in dit teken is, zullen we deze gehele periode op moeten letten dat het metabolisme langzaam gaat. Er kan vermoeidheid optreden, die niet alleen fysiek voor lamlendigheid zorgt, maar ook mentaal. Chagrijn en frustraties kunnen ons flink storen en dit kan stress brengen. Ook zijn er fysieke klachten mogelijk, waarbij vooral de longen en ledematen kwetsbaar zijn. Vrijdag de 13de is geen ongeluksdag als de Maan in de nacht naar de Kreeft reist. Er is ontspannen energie en mensen zullen t/m zaterdag lekker in hun vel zitten. Wel moeten mensen erg opletten dat ze niet te vet of pittig eten, omdat de slokdarm, maag en lever kwetsbaar zijn. Ook zal de spijsvertering niet altijd even goed verlopen. Het is belangrijk voor de Kreeft om evenwicht te vinden tussen je kritische en je spirituele geest. Je komt wel eens in de problemen als je rationele talenten in contact laat komen met je sensitieve en intuïtieve eigenschappen. Aan de ene kant wil je dan nuchter met diverse zaken omgaan, terwijl je aan de andere kant gevoelig wordt als dingen niet gaan zoals jij wilt. Je kunt daardoor onevenwichtig worden, waarbij je gevoelig en zacht bent en soms ongevoelig en hard. Je dient te zorgen dat emoties onder controle zijn wat begint bij een verstandige en evenwichtige levensstijl. Qua voeding kun je junkfood beter mijden, omdat je lichaam hier negatief op reageert. Je bent van nature beïnvloedbaar om verslavende producten te gebruiken als je emotioneel zwakker bent. Zie dit als levensdoel om verandering aan te brengen. Zorg in de voeding dat je ontspannende kruiden gebruikt. In plaats van thee en koffie wordt aangeraden kruidenthee te gebruiken. De Kreeft kan het best de parel gebruiken om fysieke kracht te voelen en daardoor meer weerstand te hebben.

Carrière en financiën
Privé zijn er wat storende energieën, maar zakelijk zal je hier weinig last van hebben en zit je lekker in je vel. Dit komt vooral omdat je op zakelijk gebied wat nuchterder bent. Let op dat er mensen zijn, die met jou over bepaalde zakelijkheden willen praten en dit kan wat problemen geven. Er zijn namelijk aanwijzingen dat mensen jou willen beïnvloeden en dat gebeurt dan niet altijd even prettig. Er wordt aangeraden om stevig in je schoenen te staan en mensen duidelijk je grenzen aan te geven. Het wordt dan ook een week om bepaalde taken en projecten af te ronden. Werk er hard voor en zorg ervoor dat je mentaal, maar ook fysiek erg sterk bent om al je werk volledig af te ronden. Er zijn binnenkort wat storende energieën en dan doe je er goed aan om dus nu al te zorgen dat je minder werk over hebt. Je kunt in die tijd namelijk vertraagd worden en dat zal niet veel goeds opleveren. Je zult je dus moeten inspannen om dit te voorkomen en belangrijke taken af te ronden. Zondag is een fantastische dag en je kunt dan gebruik maken van de spirituele energie is, die rust geven, maar er ook voor zorgen dat jij de juiste dingen kunt doen. Je kunt plannen maken en weet hoe je kunt handelen. Deze energie kan je de verdere week gebruiken om werk te voltooien. Maandag en dinsdag ervaar je veel energie en is het een goede tijd voor het uitwerken van plannen. De Volle Maan zal in dromen ook zakelijke antwoorden geven, waardoor je vanaf donderdag fysiek zeer krachtig bent en veel werk af kunt gaan ronden.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige energieën)
Er is krachtige energie die een deel van de maand beïnvloedt. De Zon reist tot de 22ste in Boogschutter. Dit geeft mensen over het algemeen positieve en optimistische kracht. Aangezien veel mensen dit hebben, kan het een mooie week worden. Deze combinatie is geschikt voor het contact met vrienden en familie. Mercurius zal van de 9de t/m de 28ste in de Boogschutter reizen. Daardoor is vanaf de nacht van zondag krachtige energie, omdat de Zon een uitdagende energie met Neptunus deelt, waardoor mensen soms niet reëel in het leven staan en daardoor de verkeerde dingen na kunnen streven. Tegelijk zal Mercurius krachtige energie krijgen om te communiceren en avontuurlijker en speelser te zijn. Het zijn bijzondere dagen, omdat mensen soms zo speels zijn en dan niet eerlijk nuchter kunnen zijn. Dit kan bij sommigen een innerlijk conflict opleveren. Jupiter beweegt gedurende een langere tijd in de Steenbok. Dit is vooral zakelijk zeer positief, waardoor mensen over het algemeen in staat zijn doelen te bereiken. Wel moet men opletten dat er blokkades zijn, die men zelf opstapelt. Dat is niet echt nodig en je kunt dan beter op je talenten vertrouwen. Venus beweegt t/m de 20ste namelijk in de Steenbok en geeft de kans om financieel goede beslissingen te nemen. Let op dat deze planeet in de liefde voor pijn en verdriet kan zorgen. Mars zal tot begin januari in de Schorpioen bewegen en dit maakt een heleboel goed, omdat dit een uitstekende spirituele energie is, die mensen mentaal als fysiek kracht brengt. In een relatie moet je opletten dat je jaloers en bezitterig kunt zijn. Dit geldt echter meer voor de vuur- en watertekens.

Donderdagochtend om 6:14:52 verschijnt de Volle Maan in de Tweeling. Daar tegenover staat de Boogschutter en geeft tegenstrijdige energie. Er is ruimte om te feesten en plezier te maken, maar er kunnen intense energieën zijn die voor overdrijving zorgen. Grenzen worden gezocht en er is een drang om buiten de comfortzone te treden. De dromerige Neptunus staat echter ook aan de hemel en deze geeft weer de neiging dat mensen zich terugtrekken. Het wordt dan ook spannend hoe mensen hierop reageren. Jupiter zal deze maand in harmonie met Uranus zij, waardoor er wisselvalligheid en opstandige gevoelens kunnen zijn. Gelukkig is er een krachtige energie vanuit de Steenbok, waardoor mensen ook heus nuchter kunnen zijn, maar dus niet iedereen. Mocht je aan jezelf merken dat emoties de overhand nemen, tracht jezelf hier dan tegen te wapenen. In ieder geval doe je er verstandig aan om ‘nee’ te zeggen als je iets werkelijk niet wilt. Vrijdag de 13de is een interessante dag, waarbij er zelfs veel geluk kan zijn. Mars zal vanaf de ochtend in harmonie staan met Neptunus. Hierdoor is er een fijne energie, waardoor veel mensen een goede intuïtie hebben. In de middag zal Venus een perfecte lijn met Pluto in de Steenbok vormen. Daardoor ben je in de middag diplomatiek en kun je financieel goede besluiten nemen. Pas op dat Venus op romantisch gebied voor problemen zorgt. De Maan zal zaterdag weinig invloed hebben en dit heeft een negatieve invloed op uitgaven. Je kunt nu beter geen grote aankopen doen. Wacht dus even tot zondag als je werkelijk iets moet kopen.

Tweeling

Horoscoop Tweeling lees je bij Astroangels.nl