Weekhoroscoop Tweelingen

Horoscoop Tweeling lees je bij Astroangels.nl

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 15

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Er is zondag de 5de veel ruimte voor romantiek en diepgang. Er is een krachtige spirituele energie, die zorgt dat je intense dromen kunt krijgen. Ze kunnen over je romantische toekomst gaan, maar je moet ze niet te letterlijk nemen en het tegenovergestelde bedenken. Zo zal het namelijk in het echt ontstaan en daardoor is er veel moois mogelijk. In de relatie kan je deze week dan ook veel romantiek ervaren en ga je steeds meer waardering voor je partner krijgen. Let op dat je met je charme mensen aan kunt trekken. Als je gebonden bent, kan dat natuurlijk een bedreiging zijn. Ben je single, dan kun je de hele week mensen ontmoeten en zullen de vonken er vanaf springen. Het is moeilijk, maar je moet geduld houden en bekijken of de ander bij je past, voor er erotiek is. Vrienden zullen maandag zeer belangrijk zijn. Je hebt veel contacten en dit zorgt dat je door deze lastige periode kunt komen. De Volle Maan zal de 8ste in je 5de huis van romantiek verblijven en je kunt het gevoel hebben dat het alledaagse leven zwaar is. Normaal zie je overal de humor van in, maar nu kan je het daar erg lastig mee hebben. Beter kan je deze periode niet te moeilijk denken en genieten van je partner of andere geliefden. Deze zelfde periode zal de fanatieke Mars in je 9de huis van avontuur verblijven. Het liefst wil je er op uittrekken en frustraties zullen door je lichaam stromen als dit niet kan. Blijf trouw aan jezelf en doe geen dingen die over grenzen gaan, hoe moeilijk het ook is. Woensdag en donderdag heb je een sterke drang om dingen te kopen. Pas op dat je geen impulsaankopen doet, omdat je spijt kunt krijgen. Doe je dit toch, dan bestaat de kans dat je er de gehele verdere week last van krijgt. Denk dus goed na wat je doet en houd jezelf onder controle. Het is een prima periode om geschenken aan geliefden te geven. Daar zal je veel goodwill mee kweken. Vanaf de 11de t/m de 26ste bevindt Mercurius zich in je 11de huis van netwerken. Daardoor is het een prima periode om nieuwe contacten te leggen. Het weekend ben je zeer flirterig en speels en zullen zowel gebonden mensen als singles fijne momenten meemaken.

Carrière en financiën
Jupiter neemt een gunstige positie in, waardoor de luiheid van de afgelopen periode zal verdwijnen en je boordevol energie zit. Je hebt daardoor oog voor mensen, je werk, studie of andere zaken waar je in je leven mee bezig bent. Je hebt behoefte aan nieuwe zakelijke contacten en kunt hier veel moeite voor doen. Ondanks ambitie en geestdrift, is er toch ook een energie te bespeuren, waarbij je gaandeweg de week minder tijd aan je werk of andere zakelijkheden wilt besteden. Misschien is het verstandig om in deze week extra vrije dagen te nemen, zelfs als je veel thuiswerkt. Je kunt dan even ontspannen en je op leuke activiteiten richten. Het is absoluut belangrijk dat jij in het begin van de week leiding durft te geven als je die taak hebt of zelfstandig werkt als je bij een baas in dienst bent. Jouw visie kan erg veel succes brengen. Luister naar de mensen om je heen, maar vergeet niet dat je waarschijnlijk zelf wel de beste ideeën en gedachten kunt hebben. Halverwege de week kom je obstakels tegen, maar met geduld en focus kun je die snel overwinnen. Laat geen enkele kleine taak wegglippen terwijl je met de grote dingen bezig bent. Venus kan er aan het eind van de week voor zorgen dat je eigenwijs bent en minder van mensen aan wilt nemen. Dit komt eigenlijk, omdat je op zakelijk gebied onzeker kunt zijn en dit dan niet toegeeft. Je doet er goed aan je open te stellen en toe te geven. Ben je werkloos dan kun je je het best richten op de media, als tekstschrijver, de journalistiek of als vertegenwoordiger. Vrijdag kan er een intense energie zijn, die voor flink wat drama kan zorgen. Pas vooral op voor conflicten met klanten of leidinggevenden en probeer eventuele problemen met de mantel der liefde te bedenken.

Mentale en fysieke gesteldheid in deze periode van het coronavirus
(een geruststellende boodschap)

Ik wil nogmaals verwijzen naar de blog van 06-03-2020 toen de Supermaan intense kracht stuurde. Dit activeerde negatieve aspecten, waaronder het coronavirus. Dit was echter niet het begin, omdat deze al in november in China was. Voornaamste conclusie was dat dit virus via vleermuizen overging op de mens, wat normaal niet zo snel zou gebeuren. Duidelijk is, dat ons leven veranderd is, van onbezorgd naar een onzekere, angstige tijd. Ik heb mij de afgelopen tijd verdiept in kosmische krachten en wat er geschiedkundig bekend over is. Ik kwam tot de ontdekking dat de planeet Neptunus van oudsher wordt geassocieerd met virussen. Een andere planeet die invloed lijkt te hebben op bacteriën en virussen is Pluto. Nu is het bijzondere dat toen het coronavirus voor het eerst toesloeg Saturnus en Pluto op één lijn stonden en een krachtige verbinding maakten. Een volgende bijzonderheid is dat Jupiter op dat moment in Boogschutter reisde. Deze combinatie maakt van oudsher dingen veel groter en sneller dan ze al zijn. Dit was te zien aan de snelheid waarmee het virus opeens om zich heen greep. Ik wil het nog mysterieuzer maken door aan te geven dat Ketu die periode een verbinding met Jupiter maakte. Dit is binnen de astrologie een schaduwplaneet, die veelal gevreesd is. Deze schaduwplaneet wordt ook sterk in verband gebracht met virussen, infecties en andere mysterieuze aspecten. Kijken we naar eerdere uitbraken van virussen dan zien we veelal dat Ketu een verbinding aanging met één of meer van de genoemde planeten. Met andere woorden, er was gedurende de uitbraak van dit virus een zeer sterke energie vanuit Ketu, die zich verbond met de planeten. Er zijn daardoor sterke vermoedens dat het coronavirus daardoor zo intens en dodelijk werd . In januari was de energie zeer intens en combinatie tussen Ketu en de planeten erg sterk. Iedereen weet wat er toen in China gebeurde. In februari maakte Mars verbinding met Ketu en werd het virus in steeds meer landen waargenomen en onbeheersbaar. Veel landen, waaronder Nederland namen maatregelen, maar de ernst werd niet ingezien. Inmiddels is het sociale en zakelijke leven in vele landen lamgelegd en neemt men het wel serieus.

Laat ik nu naar het goede nieuws gaan, althans dat hoop ik, omdat mensen er nu wel naar snakken dat er licht in de duisternis komt. Eind maart verliet Mars Ketu en nu laat Jupiter de mysterieuze planeet ook achter zich. Ik heb inmiddels onderzoek gedaan naar een bijzondere zoemtoon, die veel mensen de laatste tijd gehoord hebben. Ik kwam tot de conclusie dat deze mensen nu aangeven dat ze deze niet of minder horen. Veel ondervraagde mensen herkenden dit en waren erg verbaasd toen ik ernaar vroeg. Met name mensen met hogere gaven merken inderdaad dat deze zoemtoon daadwerkelijk afgezwakt is. Naar mijn idee is dit het effect van Ketu die veel minder invloed heeft en waarvan het signaal niet meer op de Aarde gericht is. Jupiter maakt zich dus los van deze mysterieuze planeet en gaat in de Steenbok reizen. Dit kan een sterke helende kracht aan de Aarde geven, die een goede energie zal gaan verspreiden en voor heel wat opluchting kan zorgen. Ik verwacht rond de 14de uiteindelijk heel veel duidelijkheid, mede omdat de Zon dan gunstige en krachtige energie naar de Aarde stuurt. Tenslotte zal Saturnus van maart tot eind juni een beweging tussen de Vis en Waterman maken en dat zou het virus voor even kunnen neutraliseren. Ik zeg bewust ‘even’, omdat de verbinding met Ketu eind juni/begin juli weer aanwezig is en het virus zich op kan richten. Gelukkig wijst alles er op dat dit niet zo heftig zal zijn als wat we nu meemaken en dat het virus uiteindelijk overwonnen kan worden. Laten we dus nog even geduld hebben tot de 14de, omdat er dan naar alle waarschijnlijk even een rustige periode aan zal komen. Het is wel belangrijk dat wij als maatschappij belangrijke stappen nemen. Laten we als mens haat en afgunst nu eens afleren en ons meer richten op het ondersteunen van elkaar. We hebben gezien dat een crisis als dit ons ook samen kan brengen, laten we dus ook samenzijn en liefde voor elkaar hebben als dit virus er eenmaal niet meer is.

Overzicht voor alle tekens (periode van onzekerheid, ongeduld, maar ook van hoop )
Het is een onzekere periode en veel mensen zijn bang voor wat er komt. Zoals ik hier boven beschreef, lijkt er vanaf de 14de een sterke hoop te zijn, waardoor we ons kunnen gaan herpakken. Misschien is het niet gelijk, maar er komt een betere periode aan. Nu dienen we ons aan de richtlijnen te houden en dat is al moeilijk genoeg. Let wel op dat we te weinig beweging kunnen hebben en te weinig zonlicht. Angst maakt het nog erger, omdat je mentaal minder sterk bent. Zorg voor voldoende beweging en ga zo nu en dan toch even naar buiten. Ik zie bijvoorbeeld mensen met het gezin sporten en mensen die hun raam openzetten om toch wat zonlicht te krijgen. Mensen hebben nu ook veel angsten omtrent hun financiële situatie en dat is natuurlijk logisch. Bedenk echter dat juist dat de angst die we voelen door Ketu ervoor zorgt dat we kwetsbaar worden. Externe factoren zoals virussen en ziekmakende bacteriën verstoren ons leven en we moeten dat niet vergeten, ook niet als deze crisis voorbij is. Er wordt echter vergeten dat de drang naar hebzucht, jaloezie en andere negatieve aspecten ook zorgt voor verlaagde weerstand. Om deze uitdagingen effectief aan te pakken, zal Jupiter ons ondersteunen en zorgen dat er een verandering komt. Elk probleem, hoe gruwelijk dan ook, is een oplossing in vermomming.

Venus reist vanaf de 3de in de Tweelingen en blijft daar tot begin augustus. Dit is opvallend, omdat deze planeet meestal drie weken in een teken verblijft. Dit heeft te maken met de retrograde beweging die deze planeet van half mei tot eind juni maakt. Bijzonder aan deze energie is dat Venus ervoor zorgt dat mensen, door het coronavirus, in staat zijn nieuwe mogelijkheden te creëren en dit zal de mensheid juist een positieve impuls geven. Zondag de 5de en maandag zal de Maan in de Maagd verblijven, wat een gelukkige energie geeft, waardoor mensen het fijn vinden bij elkaar te zijn, maar natuurlijk wel in besloten kring. Jupiter maakt deze periode verbinding met Pluto in de Steenbok. Dit is al een mooie energie, die een kosmische kracht biedt om dreigingen effectief aan te pakken en zelfs te verslaan. We zullen ons niet zo bewust zijn dat er het een en ander staat te gebeuren. Als we geduldig blijven, dan zullen we merken dat de eerste tekenen van herstel zich aankondigen. Het zal beginnen met een kracht in onszelf en een mentale en fysieke energie die ons langzaam inneemt. We zullen de energie de hele week bij ons houden en er zullen goede berichten komen. Aan het eind van maandagavond reist de Maan naar de Weegschaal en maakt een harmonieuze relatie met een aantal planeten. Ook die energie kan gelukkige gevoelens geven. In de nacht van de 8ste zal de Tweede Volle Supermaan verschijnen en nu nog dichterbij de Aarde dan in maart. De Aarde is er aan toe om de energie op te nemen, maar let op dat deze Maan eerst nog even voor een verergering van de huidige coronasymptomen kan zorgen.

Ten tijde van deze Volle Maan hebben we een sloom metabolisme en kunnen we moeier dan eerder in de week zijn. We zijn niet alleen fysiek moe, maar kunnen ook minder ambitieus en ongelukkig zijn. Positief is dat we creatiever zijn en daardoor kunnen we ons vermaken als we langer thuis zitten. Op donderdagavond zal de Maan naar het gebied van de Schorpioen reizen en dit biedt spirituele krachten. Tevens zijn er krachtige hemellichamen, die een verbinding met de Maan vormen. De Zon in Ram zal een weg naar een nieuw begin plaveien, waardoor er aanwijzingen zijn dat de balans terugkomt. Ook verbindt de Maan zich met Jupiter en Pluto in de Steenbok, waardoor we meer religieuze of spirituele gevoelens krijgen. Mensen hebben wel de neiging kritisch te zijn, maar dat is nu niet verstandig, mede omdat Mercurius in de Vissen je emoties beroert en Pluto angsten en emotionele pijn wegneemt. De laatste verbinding die de Maan aangaat is die met Mars in de Waterman en de kritische Uranus in de Stier. Deze energie zorgt dat er veel mensen zijn die actief zijn en niet stil meer willen zitten. Dit is op zich goed, maar blijf geduldig en houd je aan de normen die gesteld zijn door de overheid. Bedenk dat de kosmische kracht over een paar dagen over de Aarde zal komen, waardoor je beter nog even kunt wachten met de werkelijke actie. Vrijdagavond zal de mentale Mercurius tot eind april door de intense en impulsieve Ram reizen. Dit kan lastig zijn, omdat we vol ideeën en plannen zitten en we nog wel te snel willen gaan. Het is verstandig dit weekend af te wachten en omdat Mercurius een verbinding met Saturnus in de Waterman aangaat wat eigenzinnige energie kan geven. Voor het paasweekend wordt aangeraden rust te zoeken en je te houden aan adviezen die gesteld zijn. Er is een krachtige planetaire energie, die mensen onrustig kan maken. Tracht hier echt verstandig in te zijn en toom intense emoties zo mogelijk in. Snel zal duidelijk worden of de planetaire invloed voor een helende energie zorgt. Ik zal je op de hoogte houden in onze wekelijkse horoscoop en blogs.