astro content

Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - Juli 2018

Algemeen
Er is deze week energie, die gericht is op geluk met gezin en familie. Ook zal je op mentaal gebied erg veel energie krijgen. Carrièreproblemen en verlangens zullen wat minder energie krijgen, maar dat is goed, omdat je dus weinig te duchten hebt. Je zult meer bezig zijn met plezier en liefde en minder met je carrière.

Je bent sociaal gezien zeer charmant en vrolijk en dat zal mensen aantrekken. Omdat de meeste, krachtige planeten voorwaarts bewegen ga je makkelijk met problemen om. Minder krachtige planeten zullen wel retrograde bewegen, maar over het algemeen zullen deze je niet echt storen. Het kan soms ongemakkelijk zijn, maar meer niet. Soms kan er een probleempje zijn, maar als je kalm blijft en niet te gestrest, zal je er heus doorheen kunnen komen. De 1ste dagen zal er een intellectuele energie zijn, waardoor je makkelijk kennis op kunt nemen en je geweldig ontwikkelt, althans als je er de moeite voor wilt doen. Moet je iets belangrijks doen, doe dit dan deze periode. De 4de t/m de 7de ben je sociaal en kun je prima met mensen omgaan. Daar kun je veel mee bereiken, waardoor je er dus ook zeker gebruik van kunt maken.

De 10de t/m de 14de maak je een plezierige periode mee, waarbij je ook activiteiten kunt doen en je in je carrière meer kunt bereiken. Spiritualiteit zal na de 23ste prominent aanwezig zijn, waardoor er dromen zijn en je ook onbewust boodschappen door kunt krijgen. Je doet er goed aan er alert op te zijn en uit te leggen wat bepaalde dromen en boodschappen betekenen.

Liefde en relaties
Deze maand zal een liefdesrelatie fijn zijn, waarbij jullie veel liefde delen. Er zijn kansen en jullie kunnen de liefde alleen maar verbeteren. Let op dat de retrograde Uranus kan zorgen dat een vaste relatie, die minder soepel verloopt, op ellende uitdraait als deze planeet aan de hemel staat. Jij of je partner kunnen dan de neiging hebben de relatie te beëindigen. Voor singles geldt dat ze deze maand geregeld een krachtige uitstraling hebben, waardoor ze een bepaald magnetisme hebben.

Wil je een relatie, dan heb je veel kans. Heb je daar behoefte aan dan zal het je relatief makkelijk afgaan om mensen aan te trekken. Let op dat bij singles de retrograde Uranus voor kleine ongemakken kan zorgen, waardoor je voorzichtig dient te zijn om verliefd te worden, omdat dit je ook wel eens erg kan kwetsen. De 1ste week zal je geen problemen ervaren en merken dat een relatie gezond is en opbloeit. Je bent in staat te leren van fouten en bepaalde dingen niet meer te doen als je weet dat je partner gekwetst wordt. Singles zullen een goede uitstraling hebben. Deze kan zorgdragen voor veel contacten en dus meer kans op een nieuwe partner.

Overigens sta je niet open voor een vaste relatie en vind je het fijn spanning en avontuur op te zoeken. De meeste Leeuwen zijn deze periode sociaal, waardoor er ruimte is voor nieuwe contacten of contact met huidige vrienden en familie. Let op dat de retrograde Jupiter de 5de een driehoek met de intense Zon vormt. Hierdoor is er een magische liefdesenergie. In een relatie ben je romantisch en kan je je partner overladen met liefdesbetuigingen. Houd in de gaten dat je dit niet overdrijft.

Ben je single, dan straal je een en al erotiek uit. Je krijgt kans op liefde, maar moet opletten dat je dit niet overdrijft, omdat je dingen kunt doen waar je later spijt van krijgt. De 10de t/m de 16de is een enorm goede periode, waarbij er op vele gebieden zowel voor singles als gebonden mensen veel romantiek en erotiek aanwezig kan zijn.

Let op dat de retrograde Pluto een oppositie met de Zon vormt, waardoor er onverwachte storingen kunnen zijn. Je bent soms heel erg optimistisch, maar kunt ook wel eens depressief zijn. Je komt er heus wel goed doorheen, maar je moet alert blijven. Vanaf de 22ste zal de Zon door jouw teken reizen, waardoor er veel mooie energieën vrijkomen en jij in het middelpunt van de belangstelling staat. In een huidige relatie is het een prima periode om leuke activiteiten te plannen en de liefde alle aandacht te geven. Ben je single, dan is het een prima periode om met je aantrekkingskracht mensen het hoofd op hol te brengen. De vierkant die de Zon en Uranus de 25ste aangaan kan wel wat stress met zich meebrengen. Daardoor kun je wel eens boosheid en frustratie naar anderen laten zien. Je bent dan soms ook erg dramatisch in je handelen en je uitspraken. Gelukkig zal dit niet lang duren en zal de positieve energie het snel overnemen.

Werk en financiën
Het is een maand met veranderingen die je carrière flink kunnen beïnvloeden. Omdat de verduistering van de Zon in jouw sector van carrière verblijft, is er een grote kans dat de omgeving van je werk zal veranderingen. Dit kan een nieuwe baan betekenen, een promotie of iets anders wat erg positief zal zijn. Wel moeten leidinggevenden opletten voor conflicten met werknemers. Financieel kan het ook een gezonde maand zijn, omdat Mercurius een positieve baan voor de leeuw beschrijft. Er kunnen verrassingen zijn, die financieel veel opleveren. Ook kan je geluk hebben bij investeringen of beleggingen. Je zult merken dat je zonder veel moeite meer geld kunt verdienen, maar dan moet je niet passief afwachten.

Let op dat het eind van de maand de retrograde Mercurius wat lastiger kan zijn. Je moet dan voorzichtig zijn met uitgaven en je moet veel controle uitoefenen op datgene wat je op financieel gebied doet. Inkomsten en uitgaven moeten dan ook strikt in de gaten gehouden worden. De 1ste week zal je intellectueel geprikkeld worden en vind je het leuk om nieuwe kennis op te doen. Ook ben je zeer geïnteresseerd in andere mensen en zal je er alles aandoen om de talenten en vaardigheden van mensen te belonen.

De 4de t/m de 6de zal iedereen onder de indruk van je zijn, door alles wat je laat zien. Je bent actief, sympathiek en zeer begaan met je werk en collega’s. Ook kun je zeer spontaan en tegelijk zeer zakelijke met klanten omgaan. Het is een prima periode om nieuwe contacten te krijgen of een promotie of andere baan af te dwingen.

De periode van de 10de t/m de 16de is zeer succesvol. Wil je meer geld of heb je behoefte om een leidinggevende functie te krijgen dan zal deze tijd zeer gunstig zijn. Het succes lijkt vooral te komen door je krachtige voorkomen en omdat je het fijn vindt plezier te maken en daardoor op een ontspannen manier te kunnen functioneren. Het is ook een prima periode om achterstallig werk af te ronden, huidige taken te volbrengen en nieuwe doelen te stellen.

De 21ste t/m de 27ste ben je vooral zeer sociaal, waardoor je anderen bij kunt staan. Je komt sympathiek en zacht over, waardoor mensen zich graag door je laten ondersteunen. Het eind van de maand zal iets minder goed zijn, waardoor je dan alle zeilen bij zal moeten zetten om goed te functioneren. In contact met mensen kun je wel eens wat problemen krijgen. Je doet er dan ook goed aan om jezelf onder controle te houden. Dit kun je doen door te letten op wat je zegt en door niet te impulsief zijn en vooral niet te passioneel te handelen. Mensen kunnen dan het vertrouwen in je verliezen. De Volle Maan zorgt er ook voor dat je soms erg kritisch kunt zijn en dat kan bepaalde mensen flink storen.

Mentale en fysieke gezondheid
De 1ste dagen van de maand moet je opletten dat er bijzondere verleidingen zijn. Ten eerste kun je de neiging hebben minder te sporten en ten tweede om teveel te eten en te drinken. Er wordt aangeraden dit niet te overdrijven en te zorgen dat je deze zo snel mogelijk de kop indrukt. Je lichamelijke conditie kan anders danig onder druk staan. Vanaf de 5de zal je op een andere manier denken. Je bent dan juist geneigd om te sporten en gezonde voeding te gebruiken. Je zult merken dat je al na een paar dagen lekkerder in je vel kunt zitten. Let op dat je qua sport niet overdrijft. Het zal belangrijk zijn om geen delen van je lichaam over te slaan en ook cardio-oefeningen zijn belangrijk, zodat je lichaam goede doorbloeding krijgt.

Je kunt vanaf de 10de slechte gewoontes afleren en dit brengt nog meer positieve veranderingen aan je fysieke gesteld. Het midden van de maand zal je vooral dingen doen om jezelf te verwennen. Het is een prima periode om er op uit te trekken of zelfs een leuke vakantie te plannen. Met name de Nieuwe Maan en Zonsverduistering zorgen dat er positieve veranderingen in je leven zijn, die jou mentaal versterken.

Let deze periode op je huid, omdat deze kwetsbaar kan zijn. Het is eigenlijk de hele maand belangrijk om water te drinken. De periode van de 13de t/m de 15de kun je zeer aantrekkelijk zijn door de energie van de Maan die zich aan Venus verbindt. De Zon komt de 22ste de Leeuw binnen. Je bent actief met sport of beweging, Het is een prima periode om extra gewicht kwijt te raken. Vanaf de 25ste zullen de retrograde Mercurius en de Zon zich tegen de passie van Mars verzetten. Daardoor ben je minder actief, maar dit zorgt ervoor dat je dan veel meer kunt ontspannen.

Algemeen voor alle tekens (een maand van grote transformatie)
Mars beweegt retrograde en biedt mensen ruimte voor ontspanning en minder voor carrière en andere zakelijkheden. Ook Mercurius zal retrograde bewegen en biedt een kosmische kracht, die voor grote veranderingen kan zorgen. Daarnaast zullen er veel andere krachten zijn, die invloed hebben. Jupiter zal voor de meesten een goede beweging bieden, waardoor geluk en enthousiasme kan heersen. Jupiter prikkelt mensen om actief te zijn, maar wel op privégebied, waardoor mensen dingen kunnen doen, die ze eerst niet voor mogelijk hielden. De maand kan beheerst worden door twee eclipsen.

De eerste zal de zonsverduistering van vrijdag de 13de zijn. We kunnen deze in Nederland niet waarnemen, maar de energie voelen we wel. Er kunnen belangrijke verschuivingen in het leven van mensen zijn. De tweede is de maansverduistering van vrijdag 27 juli op zaterdag 28 juli zijn. We kunnen de verduistering waarnemen, alhoewel het begin van de eclips niet zichtbaar is. Deze kan niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook spiritueel zullen mensen veel energie ervaren. Ook dan kunnen mensen dingen doen, die ze normaal niet snel doen, waardoor er mogelijkheden komen. Al de energieën zullen ervoor zorgen dat er flink wat acties en handelingen zijn, waardoor mensen van alles willen doen om het leven leuk te maken.

Het zal een opmerkelijke maand worden, waarbij er veel ontplooiing kan zijn. Dit lijkt leuk en interessant, maar we raden in deze maand van eclipsen en retrograde bewegingen wel aan alleen die dingen te doen, waarvan je merkt dat ze je makkelijk afgaan. Luister dus naar je intuïtie en of deze een goed gevoel afgeeft. Ook wordt aangeraden veranderingen die je in wilt voeren, vooral te doen op gebied van thuissituatie, familie, gezondheid, spiritualiteit en educatie. Mensen die toch risico’s en onvoorspelbare uitdagingen aan willen gaan, moeten onthouden dat er twijfelachtige dingen kunnen gebeuren. Hoe beter jij jezelf onder controle hebt, hoe beter je hiermee om kunt gaan.

Het zal belangrijk zijn om, bij alles wat je doet, verbinding met de hogere wereld te zoeken. Luister naar je gevoel en schrijf dromen op, omdat die je heel veel vertellen. Ook doe je er goed aan onzekerheid te mijden en veranderingen alleen te doen als je werkelijk het gevoel hebt dat deze tot iets leiden. Voor de liefde lijkt er spannende energie te zijn, die veroorzaakt wordt door de Zon en Venus. Daardoor zijn er geregeld momenten dat je je heel sympathiek en liefdevol voelt. Let wel op dat er ten tijden van een eclips een storende energie kan hangen op de energie van Venus. Er kunnen dan op liefdesgebied wel eens veranderingen zijn, die je werkelijk niet ambieert en je juist verdriet kunnen brengen.



Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Shirley
Het psychisch lichaam
Het psychisch lichaam, wat is dat? Iedereen weet en zal niet ontkennen dat we allemaal een fysiek lichaam hebben en Lees meer




door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer




door Medium Elisa
Hallo allemaal, Mijn naam is Elisa
Ik ben Elisa, nog niet heel erg lang als consulent op deze lijn. Maar wel super enthousiast. Het is echt Lees meer




door Medium Shirley
De vijand van het hogere zelf. Het ego
Het ego. Het willen laten gelden van onze persoonlijkheid is onze grootste vijand en blokkade tot ons Lees meer




door Medium Shirley
Het Kosmische/Goddelijke Bewustzijn
Alles in het universum is doordrongen van het bewustzijn van God.Beter bekend als het Kosmisch Lees meer




door Medium Elvira
Elvira terug van retraite
Lieve mensen,

Ik wil jullie even laten weten dat ik weer terug ben van de retraite en weer telefonisch Lees meer




door Medium Desiree
Welkom
Beste beller,

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Desiree, paragnost.
Van jongs af aan voel ik de dingen aan en ben ik Lees meer




door Medium Jolijn
JOLIJN TIJDELIJK AFWEZIG
lieve mensen.
De vaste klantjes zullen al gemerkt hebben dat ik sinds Mei niet meer online ben geweest. Ik heb Lees meer




door Medium Ilse
Afwezigheid Ilse
Lieve Angels,

Net als jullie, ben ik ook een mens met eigen ervaringen en levenslessen. De afgelopen periode had ik even Lees meer




door Medium Moon
Summer is magic
Magic wat is magic, magic is niet gek, magic is niet raar.'Nee Magic is voelen wat mooi is, en niet mooi vinden wat geen Lees meer




door Medium Marcelius
Blauw zonnewater
Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.

Zoals we Lees meer




door Medium Zellie
Aantrekkingskracht wie is de sterkste
De wet van de aantrekkingskracht en visualisaties zijn een hele goede manier om de dingen te creeren Lees meer




door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer




door Medium Marcelius
Bach bloesem bij dieren
Bach bloesem therapie bij dieren

Net als mensen hebben dieren een ziel. En net zoals wij hebben zij emoties. Net Lees meer




door Medium Marja
WET OORZAAK EN GEVOLG
Kun je je voorstellen dat je liefde geeft en liefde terug krijgt?
Als je je dat kunt voorstellen dan kun je Lees meer




Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een periode worden, waarin je tot 7 augustus te maken krijgt met veranderingen, die je leven flink op zijn kop zetten. Over het algemeen zullen het positieve dingen zijn, waardoor je geen zorgen over de uitkomst hoeft te hebben. Wel moet je je zorgen maken dat het deze Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet deze week opletten dat je op zakelijk gebied erg actief bent, waardoor je iets minder aandacht voor je partner kunt hebben. Met name dinsdag t/m donderdag kan je beter geen al te drukke planning op privégebied hebben. Het is ook belangrijk om je partner duidelijk Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je deze week erg vrolijk en dat zal je ook uitstralen. Je komt aantrekkelijk over en vindt het erg fijn om je partner te verleiden. Je vindt je uiterlijk belangrijk en het is dan ook een week om hier veel tijd aan te besteden. Het zal dan ook een romantische week worden, waarbij je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt mysterieuze energie en dat kan jou flink prikkelen. Je hebt behoefte aan verandering en zoekt geregeld spanning op. Zorg wel dat je je partner hierin betrekt, omdat je anders conflicten kunt krijgen. Je hebt namelijk een sterke seksuele aantrekking op je partner, maar Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
In tegenstelling tot het eind van de vorige week zal je energie te wensen overlaten. Het is een relatief relaxte week, waardoor je ook niet veel energie nodig hebt. Trek je dus soms lekker terug en besteedt tijd aan je partner en andere mensen die belangrijk voor je zijn. Neem Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin je zacht en sympathiek bent, maar dat valt niet altijd goed bij mensen. Er zijn namelijk mensen, die jou dan juist uitproberen en dit kan je gemoedstoestand wel eens dusdanig beïnvloeden dat je zelf negatief gedrag laat zien. Let op dat je hier Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het wordt een drukke week, waarin je veel met de zakelijke kant van je relatie bezig bent. Daardoor heb je minder tijd voor je sociale leven, maar vind je over het algemeen voldoende tijd en ruimte voor je partner en familie. Tracht duidelijk te zijn en geef eerlijk aan als je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een prima week, waarbij je over het algemeen lekker in je vel zit. Het zal geen spetterende week zijn, maar wel eentje met leuke contacten en een goede band met je partner. Je bent iemand die graag alleen zijn/haar gangetje gaat en dat zal je ook nu hebben. Over het Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is een week, waarin Maagden sociaal zijn en het liefst bij een groep horen. Je wilt van het leven genieten en vindt het leuk om samen met je partner leuke activiteiten te plannen. Je kunt dit maar beter ook doen, omdat je maar nooit weet wat er allemaal kan gebeuren later Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze week mentaal sterk en ook romantisch gebied ben je zeer actief. Dit komt door krachtige kosmische energie die zelfs tot 7 augustus voor veel liefde met je partner zorgt. Het wordt een week met een open en gezellige energie om de relatie nieuw leven in te blazen of Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet er rekening mee houden dat je deze week veel met werk en zakelijkheden bezig bent. Je hebt daardoor niet altijd tijd om met je partner leuke dingen te doen. Ook kun je wel eens wat chagrijnig zijn en daardoor wisselvallig in de omgang met je partner, gezin of bij Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt op gebied van relaties een relaxte week, waarbij er geen ogenschijnlijke problemen lijken op te treden. Je bent van nature warm en zal zeker liefdevol tegen je partner en andere geliefden zijn. Je bent een groot deel van de week bezig met het bezoeken van vrienden en Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Kreeft

Algemeen
Het kan een prima maand worden. Dit komt, omdat er krachtige kosmische energie in je teken staat. Hierdoor zal jouw karakter positief geprikkeld worden en kun je daardoor nieuwe doelen stellen en financieel veel bereiken. Je bent sociaal gezien aantrekkelijk en dat zorgt dat mensen vaak positief op je Lees meer


Ram

Algemeen
Deze maand bereik je veel door enthousiasme en sterke ambities. Daardoor kun je dingen doen, die je misschien verrassen. Je kunt je dan ook prima ontwikkelen. Het zal belangrijk zijn de hele maand naar je innerlijke stem te luisteren en intuïtie te volgen. Deze zal aangeven wat je kunt doen en hoe je Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Er wordt voorspeld dat familiale en mentale aspecten in je leven de meeste energie zullen krijgen. Je moet op gebied van carrière en je persoonlijke ontwikkeling even geduld hebben. Je moet verder ook opletten dat jouw eigen interesses voor jou belangrijker zijn dan die van anderen. Tracht op te Lees meer


Waterman

Algemeen
De energie is deze maand vooral gericht op carrière en persoonlijke behoefte om te ontwikkelen. Er is een verandering te bespeuren, omdat veel planeten retrograde bewegen. Daardoor zullen je driften ingetoomd worden en is er meer ontspanning. Het zal belangrijk zijn je charme en vaardigheden te Lees meer


Schorpioen

Algemeen
Vermijd deze maand obstakels en vertragende zak. Richt je op dingen, waarvan je weet dat je daar succesvol in bent. Je bent gevoelig en mensen kunnen je tegenwerken en voor weerstand zorgen. Laat je niet tegenhouden en dwing een goede maand af. Voor mensen die met studie bezig zijn, hangt er storende Lees meer


Maagd

Algemeen
De energie is gericht op het ondernemen van actie. Ook je persoonlijkheid kan een flinke stimulans krijgen, waarbij je vrijheidslievende kant versterkt wordt. Je moet opletten dat je niet te vrij wordt en aan anderen voorbijgaat. Je kunt dan weinig flexibel zijn en past je moeilijk aan andere mensen of Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Het is een maand waarin je zeer gemotiveerd kunt zijn om je op zakelijk gebied te profileren. Je kunt veel succes behalen, mede omdat de planetaire stand daar uitstekend voor is. Je zult deze maand echter minder energie krijgen om met je mentale gestel bezig te zijn en ook zal je minder tijd besteden aan Lees meer


Leeuw

Algemeen
Er is deze week energie, die gericht is op geluk met gezin en familie. Ook zal je op mentaal gebied erg veel energie krijgen. Carrièreproblemen en verlangens zullen wat minder energie krijgen, maar dat is goed, omdat je dus weinig te duchten hebt. Je zult meer bezig zijn met plezier en liefde en Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De planetaire energie zal krachtig op je carrière gericht zijn. Dit komt voornamelijk door de energie van Mercurius die zorgt dat je carrière belangrijker voor je zal zijn dan andere aspecten in je leven. Dit zal pas de 2de helft van de maand zijn. Het 1ste deel zal de energie in evenwicht Lees meer


Stier

Algemeen
Er lijkt een strijd te zijn tussen je emotionele en je rationele kant. Je wilt aan de ene kant leuke dingen doen, waarbij geld geen rol speelt. Je kunt wat lui zijn en wilt vooral activiteiten doen, zoals met je partner er op uittrekken, vrienden bezoeken of evenementen bezoeken. Aan de andere kant vraag Lees meer


Vissen

Algemeen
Je zult een redelijk evenwicht ervaren tussen je zakelijke leven en de tijd en aandacht die je aan je gezin of familie wilt geven. Daardoor zal het een emotionele, maar fijne maand worden met kansen om te ontwikkelen, maar ook om voldoende liefde en vriendschap te krijgen. Je moet op je emoties letten, Lees meer


Steenbok

Algemeen
Je bent deze maand daadkrachtig en kunt intense met die dingen bezig zijn, die je wilt bereiken. De planetaire stand is zeer gunstig om zakelijk goed te presteren. Let op dat de planeet van het huiselijke leven, Mars, zeer dominant is. Daardoor zal je geregeld tegenwerking ondervinden van familie of je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag