astro content

Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - Maart 2018

Overzicht van de maand
De Volle Maan in de Maagd zorgt dat je prima handelt en veel financiële kwesties en overeenkomsten afsluit. Je kunt obstakels en problemen uit de weg ruimen, maar let op dat je wel emotioneel kunt zijn. Kritiek of afkeuring kun je moeilijk aanvaarden, omdat je zelfvertrouwen dan een deuk op kan lopen. Mercurius en Venus reizen de 6de gezamenlijk in het gebied van de Ram, waardoor er flink wat passie en mogelijkheden zijn. De kosmische energieën zijn expansief, waardoor je avontuurlijk en dominant bent. Je hebt voldoende energie om je ruimte te nemen en de leiding te nemen. Mensen zullen je ook die ruimte geven. Jupiter zal de 9de retrograde in de Schorpioen verblijven, waardoor je passie op veel gebieden opgeslokt wordt, behalve in de romantiek.

Er zijn wat betreft romantiek en erotiek vooral de 8ste t/m de 10de prima momenten voor gebonden mensen en singles. Mars reist vanaf de 17de in de stabiele Steenbok. Daarnaast zal de Nieuwe Maan, in de spirituele Vissen, een krachtige energie bieden en versterkt Mars ook nog eens je ambities. Je hebt oog voor detail en het is een prima tijd om achterstallige taken af te ronden. Je bent ordelijk, kunt de leiding nemen en neemt je levensstijl onder de loep. De Maan is geschikt voor projecten of een eigen bedrijf. Je werkt goed samen en er zijn kansen om belangrijke veranderingen in je leven te implementeren. Let op dat de retrograde Mercurius stress voort kan brengen, waardoor je gezondheid onder druk staat. De Zon voegt zich de 20ste bij Mercurius en Venus in de Ram. Je staat open voor mogelijkheden en treedt buiten je comfortzone. Je bent gericht op hogere energieën en bepaalde overtuigingen. Met name vanaf de 22ste zal Mercurius tot halverwege april voor spanning zorgen. Je voelt je soms wat alleen en bij sommige mensen kun je het gevoel hebben dat ze je veel te weinig ruimte geven. Het is een moeilijke periode voor reizen en voor het opdoen of geven van kennis. Overigens ben je positief en weet je dat alles goed komt. Het eind van de maand geeft Venus, in de stabiele Stier, de kans om doelen te stellen. Je hebt veel ambities en mensen zullen dit waarderen. Je bent minder romantisch, maar wel zeer sympathiek. De 2de Volle Maan zal emoties losmaken. Je kunt je prima uiten en dit levert veel goeds voor je op.

Liefdesrelaties
Voor de Leeuw zal de maand emotioneel en spannend starten. Je wilt romantiek op een mysterieuze en spannende manier beleven. Hoe meer geheimen er zijn, hoe intenser jij van de liefde geniet. Ben je single, dan trek je naar onbereikbare mensen toe. Dat vind je erg spannend, maar het moet niet te lang duren, anders verlies je je aandacht. Ben je gebonden, dan zal je het fijn vinden als je partner zich laat verleiden om spannende spelletjes te doen. Je moet duidelijk aangeven wat je precies wilt, omdat je partner anders onzeker kan worden. Met name de 4de en 5de zullen je diepste gevoelens beantwoord worden. Je bent open en spraakzaam en kunt jezelf goed geven. De 7de t/m de 9de zal je intens zijn en zal je veel flirten en contact met mensen maken. Daarbij maakt het je niet uit of je gebonden of single bent. Het is een goede tijd om te bedenken wat je in het verleden fout hebt gedaan. Ben je gebonden, dan zal je bepaalde dingen anders doen, waardoor de relatie versterkt wordt. Ben je single, dan wil je in een eventuele nieuwe relatie bepaalde fouten voorkomen. De 10de tot 13de ben je creatief in de liefde en weet je van alles te doen om het leven leuk te maken. Je bent romantisch en doet de juiste dingen op de juiste momenten als het om liefde en erotiek gaat.

De 17de t/m de 19de kun je minder sterk in je schoenen staan. Je bent besluiteloos en onzeker en dat kan in een relatie misverstanden en problemen geven. Beter kun je rust nemen en zorgen dat je geen belangrijke besluiten neemt. De 22ste t/m de 24 ben je sensueel en aantrekkelijk. Je kunt allerlei dingen doen om de liefde in je leven te halen. Je bent spraakzaam en kunt het verleden overdenken, waarbij je vooral fouten en problemen op kunt lossen. Vanaf de 27ste zal er meer vriendschap binnen een relatie zijn. Ben je single, dan zal je gevoelens voor vrienden kunnen krijgen. Er bestaat dan een kans dat een vriendschap tot een liefdesrelatie leidt

Seksuele relaties
De Volle Maan brengt passie en avontuur met zich mee. De Leeuw is iemand die door deze energie bezitterig wordt en de neiging heeft om zijn/haar partner te overweldigen. Ben je single, dan zal je erg dominant zijn en kun je mensen aantrekken, maar vooral om seks mee te beleven. Let op dat je hier tot halverwege april last van kunt houden. Op zich niet erg, behalve als je een partner hebt die wat minder op seks gericht is of, als single, wanneer je een vaste relatie wilt. Vanaf 11 maart is er een slimme energie vanuit Mars en Uranus, terwijl de planeten in de Vissen ook veel energie bieden. Je weet soms erg moeilijk te onderscheiden of iets werkelijk is of dat het fantasie of een droom is. Let op dat je dan over iemand zijn grenzen kunt gaan. Vanaf de 17de zal de Nieuwe Maan in de Vissen energie bieden, waardoor je meer gericht zult zijn op een vaste relatie. Je bent minder avontuurlijk en brengt het liefst tijd door met iemand die liefdevol en warm is. Dat vind je die periode fijner dan erotiek. De 2de Volle Maan zal in de Weegschaal verblijven en dit zorgt dat je veel tijd aan uiterlijk besteedt. De dagen er voor en er na zijn zeer amoureus. Let op dat je teveel met seks bezig kunt zijn en dan te ver kunt gaan.

Werk en financiën
Samenwerking zal gelijk aan het begin van de maand veel bieden. Je weet wat je moet doen om te helpen en durft jezelf bloot te geven om geholpen te worden. Je kunt prima samenwerken, maar ook dominant zijn. De Volle Maan kan sterke energie geven. Je maakt kleine stapjes, maar die brengen wel grote successen. De 4de t/m 6de is er een intense energie, waardoor je zeer creatief bent en je daardoor veel bereikt. Je durft risico te nemen en kunt mensen verbazen met je ideeën en plannen. Daardoor zullen mensen het fijn vinden om met je samen te werken. Gebruik de verbazing van mensen om zelf ook veel te bereiken. Met name Mercurius en Venus kunnen een krachtige uitstraling geven, waardoor je veel mensen aantrekt. De 8ste en de 9de wordt je energie wat minder, omdat Jupiter retrograde gaat bewegen. Je hebt de neiging om dit te verdoezelen door branieachtig of egoïstisch gedrag. Tracht dit te controleren en blijf liever nederig dan dat je al te heftig reageert. Egoïstisch gedrag kan zowel voor jou als anderen problemen geven en voor stagnatie en teruggang zorgen. De 13de tot de 15de zal de Zon de energie van Jupiter positiever maken. Je dwingt kansen af, waarbij je er goed aandoet meer risico te nemen. De 17de zal de energieke Mars zeer intens in de succesvolle Steenbok reizen. Dit kan veel moois bieden, omdat ook de Nieuwe Maan op je inwerkt. Let op dat je niet te egoïstisch wordt en juist vrienden en collega’s opzoekt. De 22ste t/m 24ste kom je uitstekend uit de verf. Alles waar je tot nu toe mee was, kan resultaten geven. Laat kansen niet liggen en wees je alert op wat mensen je aanbieden. Vanaf de 26ste lacht het geluk je toe en kun je veel bereiken en jezelf goed ontwikkelen.

Mentale en fysieke gezondheid
Je doet er goed aan je bewegings- en voedingspatroon gelijk al onder de loep te nemen. Je krijgt hulp van de 1ste Volle Maan. Zorg voor meer sport of beweging en stel vooral doelen, zodat je voor jezelf duidelijk maakt wat je precies wilt. Let in de periode van de 4 t/m de 6de op dat er wat storingen zijn, waardoor je minder fit bent. Dat zal na deze dagen overigens snel opgelost worden, maar je moet wel hard werken om gezond te blijven. Het begin van de 2de week zal je beslissingen nemen, die voor veel goede veranderingen zorgen. Denk goed na wat je precies wilt en welke verandering je in gedachten hebt. Let de 10de t/m de 12de op dat je voldoende lichaamsbeweging hebt. Het zal belangrijk zijn om vooral dingen te doen, die je plezierig vindt, omdat je het dan langer vol kunt houden. In het midden van de maand moet je je longen in de gaten houden. Deze kunnen kwetsbaar zijn en je zult dus echt aan cardiotraining moeten doen om hier controle over te houden. Vanaf de Nieuwe Maan zal het een prima periode zijn, omdat de energie gunstig is. Je fysieke en mentale gezondheid zal verder prima zijn. De 2de Volle Maan zal je gezondheid nog extra versterken, waardoor je april prima ingaat.

Algemeen voor alle tekens (de maand van Yin- en Yang-energieën)
Maart is de periode van de Zon in Vissen en van twee Volle Manen. Daardoor is er een krachtige strijd tussen Yin en Yang. We zullen inzien 1dat er mensen of organisaties zijn die valse ideeën en slechte handelingen hebben. Bedenk dat deze niet alleen voorbehouden zijn aan terroristische organisaties. Ook ‘gewone’ mensen kunnen verborgen valsheid met zich meedragen. Hoe vaak horen we niet over pestgedrag door kinderen op scholen, maar ook dat volwassenen elkaar negatief bejegenen. Maart kan een maand zijn, waarin we door Yin- en Yang-energie alert worden. Het zal steeds duidelijker worden dat niet terroristen met fysieke wapens de tegenstanders zijn, maar juist mensen die mentale wapens gebruiken om anderen te raken. Angst, boosheid, wrok en misleiding zullen ons veel meer raken. Toch wordt het ook een maand, waarin we witte spirituele energieën ervaren. We worden bewuster van ons eigen handelen. De spirituele, hogere wereld maakt geen onderscheid in religie. Er wordt niet gekeken naar Collectieve Waarheden, maar het hart van mensen. Leugens, agressie en valse gerechtigdheid zullen minder lonen dan eerlijkheid en saamhorigheid.

De Zon en Maan zijn kosmische krachten, die de Yin en de Yang in evenwicht brengen. Ze zullen egoïstisch gedrag bestraffen, maar een warm hart juist belonen. Respect en waardering voor elkaars standpunten en gevoelens zullen uiteindelijk toch een krachtig collectief kunnen bieden. Het ‘Kwaad’ van mensen die het niet goed bedoelen, zal uiteindelijk minder kans maken als het ‘Goed’, met liefhebbende en rechtvaardige energieën zich verbindt. Er kan meer liefde komen en mensen zullen vaker kiezen om elkaar te ondersteunen. Relaties verbeteren, problemen worden opgelost en mensen zullen meer compassie voor elkaar hebben.

In maart krijgen we te maken twee Volle Manen. De Sneeuwmaan van 2 maart en de Stormmaan van 31 maart. Omdat ook de Zon kracht geeft, kunnen we op Aarde dualiteit ervaren tussen vrouwelijke Yin- en mannelijke Yang-energie. De Yin-energie is verbonden aan de Maan en ook Venus zal de vrouwelijke energie weergeven. De nacht lijkt hierbij de sterkste periode om energie te brengen om op te laden. Ten tijde van de Volle Manen kan je het best Yin-meditatie of -yoga later op de avond of in de nacht doen. Yin-energie zorgt voor ontspanning en diepere slaap, die geschikt is om vermoeidheid te verminderen en mentaal tot rust te komen. Fysiek zulle je bloedsomloop en bloeddruk rustiger worden. Ook kunnen er tijdens de periode van de Volle Manen meer dromen zijn, die je kunt activeren door de Yin-meditatie. Je zult een dieper en hoger contact met je onderbewustzijn en astrale lichaam maken. Je wordt uitgerust wakker en zult veel meer energie hebben om gedurende een langere periode zowel fysiek als mentaal sterk te zijn. Omdat de energie van de Zon in de Vissen ook invloed heeft, is het tijdens de Volle Manen een prima periode om overdag Yang-meditatie of -yoga te doen. De Zon is namelijk meer gericht op de mannelijke Yang-energie. Ook Mars zal deze energie kunnen versterken. Yang-yoga doe je meer om jezelf in beweging te krijgen en is vooral geschikt om deze in de vroege ochtend te doen, voordat je gaat werken of andere activiteiten gaat doen. Kun je de Yang-energie goed activeren dan zal je merken dat je de dag ook veel fitter bent.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love is er voor jou in de nacht...
Lieve allemaal,

Kom je moeilijk in slaap.... Wil je lekker fris en fruitig met positieve Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love voor de nachtbrakers !
Lieve klanten,
Kan je niet slapen.... wil je lekker positief je nacht in? Of heb je misschien een Lees meer
door Medium Lindes
Soulmates medium Lindes
Lieve mensen.
Soulmates
Hoe word je daar lid van?

Heb jij je soulmate nog niet ontmoet. Zoek niet langer.
Alle Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je klaar!

Relatie
Financieel
Healing op Lees meer
door Medium Angelica
Toeval bestaat niet
Toeval bestaat niet.
Het valt ons toe.
Een prachtige gedachte?
Of een tool om je gedachten te manipuleren en Lees meer
door Medium Margriet
Het pad der eenvoud
Simpel zijn de wensen.
Denk niet in het groot.

Enkel het broodnodige,
niet van in de wal tot in de Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart hogepriesteres
Deze kaart gaat over balans.
Balans in keuzes
Balans in wat je wenst
Balans in je relatie je werk je leven

Ben Lees meer
door Medium Amanda
Affirmaties positieve zelfsuggestie
Een manier om onze gedachten, ons zelfbeeld, gezondheid en eigenwaarde te beÔnvloeden is het gebruikt Lees meer
door Medium Floor
Blauwe supermaan
We gaan aankomende week een bijzonder verschijnsel meemaken, woensdag 31 januari hebben we de blauwe supermaan.
Een Lees meer
door Medium Elvira
Groeien door blokkades
Blokkades worden al snel gezien als lastig en iets wat snel weg moet worden gewerkt. Als je er echter op een andere Lees meer
door Medium Angelica
Zeer succesvolle gesprekken!!
Dankbaar dat mensen mij bellen voor inzicht.
Heb vandaag weer zee bijzondere mensen "ontmoet" en samen met Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Ik heb een hele mooie dagkaart getrokken

De Lastkorf
Soms ervaren we iets als Lees meer
Weekhoroscoop

Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een fantastische week voor romantiek worden. Op zondag is je intuïtie erg krachtig en kun je precies die dingen doen, die je partner fijn vindt. Omdat je erg romantisch bent, kan het een warme en liefdevolle dag zijn tussen jou en je partner. Maandag t/m woensdag Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de vorige week minder romantisch, maar dat zal je waarschijnlijk op zondag en maandag inhalen. Je vindt het fijn om samen met je partner leuke dingen te doen en al helemaal om lekker te vrijen en elkaar het hof te maken. Er lijkt zelfs energie te hangen, Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt het begin van de week het best kiezen voor het bezoeken van familie. Je bent een familiemens en kunt daar jezelf zijn. Dat zal indirect ook een positieve invloed op je partner en jou hebben. Je vindt het sowieso de eerste dagen van de week belangrijk veel tijd aan de Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zijn vol vuur. Je bent actief en hebt zin om leuke dingen te doen. Je partner zal zich niet met je vervelen. Je bent enthousiast, spontaan en een leuke gesprekspartner, maar ook zeker passioneel in bed. Geniet daar maar goed van, omdat dinsdag en woensdag Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint de week op een intense en passionele manier, maar er wordt aangeraden hier toch mee op te passen. Je heftige gevoelens kunnen je soms fijne momenten in de relatie bieden, maar er bestaat ook een kans dat je er juist conflicten door kunt krijgen. Houd je emoties dus Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt een drukke week gehad en wilt zondag ontspannen. Je accepteert eigenlijk alleen mensen om je heen die jou je gangetje laten gaan en niet teveel van je verwachten. Maandag t/m woensdag ben je zeer sensueel en creatief. Een prima combinatie om romantiek en erotiek aandacht Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag om te ontspannen, omdat er een positieve energie is. Je voelt je lekker en je partner zal hier zeker van meeprofiteren. Ook maandag is een prima dag voor liefde, vriendschap en leuke activiteiten. Je vindt het leven leuk en geniet van alles waar je mee bezig Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de week gewend dat de romantiek fijn was en dat je liefdesleven op een goede manier verliep. Op zondag en maandag zal er een mysterieuze energie hangen, waardoor je niet altijd goed met je emoties om weet te gaan. Op zich zal er begrip zijn tussen jou en Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m woensdag kritisch en kunt, met name in een minder goede relatie, dingen doen en zeggen die de ander flink kwetsen. Neem in dit geval even tijd voor jezelf. Heb je een partner waar je een goede band mee hebt, dan kunnen het juist filosofische dagen zijn, waar Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een prima week worden om je partner te laten zien wat je allemaal te bieden hebt. Misschien was je partner dit wat kwijt, maar dat zal je deze week inhalen. De energie is romantisch en zeer intens en je zal t/m woensdag veel doen om je partner te verwennen en te geven Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag bijzondere energieën ervaren, die jou aardig irriteren. Er is een kans dat je gefrustreerd raakt, waardoor je met een depressie te maken kunt krijgen. Je doet er goed aan dit met je partner te bespreken en rustig aan te doen. Maandag is een betere dag. Je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een prima week worden, waarbij de energie passioneel is, maar jij wel beheerst en romantisch in het leven staat. Je partner zal van je genieten en er zullen veel mooie momenten zijn. Op zondag en maandag ben je creatief en zal je je partner verwennen en liefhebben. Je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Kreeft

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, zorgt voor ideeën, die je in toekomstplannen om kunt zetten. Ook kun je bestaande doelen afronden. Qua emoties ben je in staat om gevoelens uit te drukken en te zeggen wat je denkt. Mensen communiceren graag met je, omdat je liefdevol en warm bent. Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, kan problemen met familie- of gezinsleden voortbrengen. Er kunnen ook onverwachte taken thuis zijn en je kunt teveel geld uitgeven. Je bent emotioneel en hebt behoefte aan ondersteuning. Je heersende planeet Mercurius en Venus zullen vanaf de 6de in de Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de brengt positieve energie. Je boekt vooruitgang, stelt nieuwe doelen en kunt vol vertrouwen volbrengen, wat je in gedachten hebt. Ook kun je conflicten en tegenslagen oplossen. Mensen die onverantwoordelijk waren, hebben moeite ze op te lossen. Mercurius en Venus Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je hebt veel zakelijke ambities en wordt geholpen door een gunstige planetaire energie. Liefde, gezin, familie of mentale zaken zullen iets minder goede energie krijgen. Sociaal gezien zal je ondernemend zijn en zoek je geregeld contact met mensen. Je zult je eigen gang gaan en bent dominant Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal de 2de in de Maagd reizen, waardoor je zeer intellectueel bent. De 1ste week is geschikt om allerlei zaken op te lossen, je te ontwikkelen en te onderzoeken wat je kunt doen om de juiste weg te volgen. Je bent passioneel en staat volledig achter keuzes, waardoor je niet Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Maart wordt een maand om te bedenken wat anderen willen om tevreden te zijn. Je hebt er niets aan als jij tevreden bent, terwijl mensen in je omgeving dit niet zijn. Tracht dus evenwicht te vinden tussen jouw wensen en die van anderen. De start van de maand zal door de Volle Maan geschikt Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
De Volle Maan in de Maagd zorgt dat je prima handelt en veel financiële kwesties en overeenkomsten afsluit. Je kunt obstakels en problemen uit de weg ruimen, maar let op dat je wel emotioneel kunt zijn. Kritiek of afkeuring kun je moeilijk aanvaarden, omdat je zelfvertrouwen dan een Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De Volle Maan, in de Maagd beidt energie, waardoor je passie en ambities hebt om te ontwikkelen. Onverantwoordelijke mensen, die oneerlijk geweest zijn of niet de juiste intenties hadden, kunnen nu met een verandering te maken krijgen. Ook mensen die met tegenslagen te maken hebben gehad, Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De 1ste Volle Maan zal een prima energie geven om aandacht aan vertrouwde mensen, je partner en collega’s te geven. Problemen kunnen opgelost worden en je kunt dichter naar mensen toegroeien of juist van ze af groeien. Emotioneel sta je open voor mensen waar je van houdt, maar moet je Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt ervoor dat er een gunstige energie is om problemen op te lossen, zowel zakelijk als privé. Je bent sociaal en betrokken bij vrienden, familie en groepen. Het is echter ook een tijd van een breuk met een partner of vriend(in) of het weglopen bij iets waar je geen Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt er rond de 2de voor dat je bezig bent met zaken die in het verleden hebben gespeeld en nog doorwerken. Alhoewel je je niet echt uit, kun je emoties wel beter loslaten. Over het algemeen kan je deze tijd gebruiken om uit te rusten en op te laden. Vanaf de 6de zullen Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal in je teken staan, waardoor je oogst wat je gezaaid hebt en je vooruitgang kunt boeken. Onverantwoordelijke mensen kunnen met tegenslagen en problemen te maken krijgen. Blijf in jezelf geloven en gebruik de energie om te veranderen. De 6de zal je heersende planeet Mercurius Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag