astro content

Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - Leeuw 2018

Algemeen voor de Leeuw
Het 1ste deel van de maand hebben Uranus en de Volle Maan een krachtige invloed. Op zich kan je hier prima mee omgaan. Je kunt wel recalcitrant zijn, maar bent in staat om deze passievolle energie in de juiste banen te leiden. Alleen met mensen waar je moeite mee hebt, moet je oppassen voor conflicten. Vanaf de 9de zal er een fantastische energie zijn, omdat Venus, Pluto en de Zon door de Steenbok reizen. Je krijgt, ondanks de vurige energie, meer controle over emoties en daden. Je kunt daardoor alles wat krom is, recht maken en hebt een sympathieke en liefdevolle uitstraling. Je komt krachtig over, waardoor mensen meestal niet over je grenzen gaan. Je bent in evenwicht en weet op de juiste momenten te handelen. Je kunt negatieve zaken positief maken en zal daardoor, zowel zakelijk als in je privéleven, voor goede momenten zorgen. Je zult echter wel flexibel moeten blijven en juist op moeilijke momenten kan je soms star zijn. Dit zal vooral in je werk belangrijk zijn om succesvol te zijn. De communicatieve Mercurius bevindt zich in de normatieve Steenbok en zal op de 12de een band met Saturnus aangaan. Daardoor doe je er verstandig aan je te houden aan normen en waarden die er in je omgeving gelden. Je hebt echter de neiging om dwars te liggen en buiten grenzen te treden. Je doet er goed aan hier aandacht aan te besteden, omdat er conflicten en problemen kunnen ontstaan. Op de 24ste gaat Mercurius een band aan met de schaduwzijde van Pluto. Daardoor heb je de neiging om je emotioneel terug te trekken. Je kunt wel eens onzeker zijn en je dan afvragen wat mensen over je denken. Ga geen spelletjes spelen en vraag hier gewoon naar. De 27ste zal de sympathieke Zon in de Waterman energie delen met de Maan in de luchtige Tweeling. Dit is een ontspannende tijd, waarin je jezelf niet hoeft te bewijzen en lekker kunt genieten van liefde, vriendschap en andere fijne contacten. De Volle Maan van de 31ste zal in jouw teken plaatsvinden en deze kracht kan voor jou zeer positief worden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat er dingen gebeuren die negatief voor je zijn.

Liefdesrelaties en seksuele relaties
De Volle Maan zal aan het begin van de maand in de Kreeft reizen en dit biedt sensitieve en erotische energieën aan de Leeuw. Singles kunnen van het begin tot het einde met de liefde bezig zijn en niet rusten tot ze een leuke partner hebben ontmoet. Let op dat je dit niet overdrijft en dan te dwangmatig met de liefde bezig bent. Dit kan averechts werken en zorgen dat je mensen van je wegduwt. Gebonden mensen delen veel romantiek en hebben de neiging om hun partner te verwennen. Ook hier geldt dat je dit in de juiste banen moet leiden, omdat deze emoties tot teleurstellingen kunnen leiden. Ben je single, dan kun je de 3de iemand leren kennen die dag en nacht in je gevoelens en gedachten zit. Je kunt gevoelens voor een ex-partner hebben en het is verstandig deze wel te verwerken en te richten op het heden en de toekomst. Je kunt een nieuwe relatie anders verstoren en dat is niet verstandig.

De 2de week zal Mars, in de Schorpioen, veel passie bieden, waardoor je veel zin hebt om de liefde te bedrijven. Ook Venus en de Zon kunnen energie bieden, waardoor je het fijn vindt om de mysterie op te zoeken en dingen die te doen, die je normaal alleen in je wildste dromen doet. Heb je een partner die erin meegaat, dan worden er veel uurtjes aan seks besteed, omdat jullie elkaar flink opwinden. Er zijn in de periode van de 6de t/m de 9de een aantal krachtige aspecten die meespelen, maar die over het algemeen voor plezier en vrijheid zorgen. Ben je single dan zal je openstaan voor een nieuwe relatie en kun je het verleden loslaten. Ben je gebonden, dan kun je deze periode een deel van je vrijheid opgeven. Je staat open om de ander volledig in je leven toe te laten. Je kunt gelukkige gevoelens ervaren en denkt veel over de toekomst na. Meer dan eerder wil je plannen voor de lange termijn maken. Misschien doe je er wel goed aan eventuele verwachtingen los te laten en met de dag te leven. Natuurlijk is de toekomst belangrijk, maar geniet van het heden, daar begin je immers.

Qua seks kan je tot de 15de experimenteren. Je wilt allerlei standjes proberen en bent niet vies van seks op bijzondere plekken. Het moet absoluut wel tussen jou en je partner plaatsvinden en niemand anders erbij. Ben je single, dan zal je geregeld behoefte aan seks hebben en vind je het niet erg als er soms een onenightstand bij zit. Na de 15de zal dit anders worden en ben je meer op zoek naar romantiek in plaats van erotiek.

Daardoor ben je veel serieuzer met liefde bezig. Vanaf de 17de zal de Nieuwe Maan in de Steenbok reizen en storende energie met Pluto delen. Daardoor kunnen emoties geprikkeld raken en kun je snel geïrriteerd raken. Ook seksueel overdrijf je wel eens, waarbij je niet alleen over eigen grenzen gaat, maar ook over die van anderen. Voor singles is deze combinatie misschien nog wel te behappen. Zowel gebonden mensen als singles kunnen uiteindelijk de laatste week emoties in de juiste banen leiden. Singles kunnen serieuze mensen aantrekken, waardoor er een vaste relatie mogelijk is. Je vindt het belangrijk om romantiek en erotiek op een mooie manier in evenwicht te brengen. De Volle Maansverduistering staat de 31ste in jouw teken en dit biedt mooie en passionele momenten vol leuke activiteiten en spannende vrijpartijen. Je bent ook in staat gevoelens op een goede manier te uiten.

Werk en financiën
Januari is een maand, waarin je kunt laten gebeuren wat je wilt. De planeten zijn je gunstig gezind en zorgen ervoor dat je veel bereikt. Uranus zal vanaf de 3de geluk bieden, vooral omdat deze in je sector van plannen en doelen beweegt. Ook de heersende Zon, die zich met Neptunus verbindt, zal een kracht bieden, die problemen, conflicten en obstakels op kan lossen. De 8ste vormt de Zon een kansrijke band met Venus en Jupiter. Veel van wat je doet of opstart zal slagen en het geluk zal met je zijn, maar dit is afhankelijk van de manier hoe je hiermee omgaat. Hoe verantwoordelijker je bent, hoe meer je kunt winnen, anders kun je veel verliezen. Na deze periode zal de Zon een verbinding met Pluto aangaan en dit biedt veel kans op veranderingen die jou als persoon anders in het leven plaatsen.

De Zon komt de 19de de Waterman binnen en zal in je sector van vrede en oplossingen reizen. Daardoor ontstaat er een evenwichtige periode, die een maand duurt. De 26ste is er passionele energie, die jou minder gunstig gezind is als gevolg van Mars in de Boogschutter. Je hebt de neiging risico’s te nemen, maar dit kan geld kosten, vooral met investeringen en handel. De 30ste is een gelukkige dag, waardoor je belangrijke beslissingen neemt en kansen krijgt. De Volle Maan in de Leeuw zal de 31ste gunstig zijn, omdat je problemen op kunt lossen en evalueren wat je anders kunt doen om nog betere resultaten te bereiken.

Gezondheid
Het kan qua gezondheid een prima maand zijn, waarbij je er goed aandoet geregeld naar buiten te gaan om frisse lucht op te snuiven. Zorg goed voor jezelf, zodat je geen dingen doet, die je gezondheid in gevaar brengt. Bereid je wel mentaal voor op kleine problemen die een obstakel zijn. Verwaarloos je deze, dan kunnen het grote problemen worden. Overwin je deze, dan zal je merken dat je gaandeweg de maand steeds sterker en gezonder wordt. Het begin van de maand is er een sterke energie om lekker de natuur in te gaan op de 1ste en extra te sporten van de 3de t/m de 5de. Je kunt dan gerust wat over grenzen gaan. De 8ste tot de 10de zullen achtereenvolgens Venus en Pluto zich bij de Zon voegen. Je bent deze periode intens en vastberaden.

Let tijdens het sporten op dat je voldoende aan duurvermogen doet. Niet iedere Leeuw is hier even goed mee bezig. Welke sport je ook doet, je hebt gezonde longen en een goede bloedsomloop nodig. Het midden van de maand kunnen er wat veranderingen optreden, waardoor je de neiging hebt om van sport te veranderen. Vanaf de 19de moet je je voeding en bewegingspatroon onder de loep nemen. Let vooral op voeding tijdens de training. Ga je 2 uur sporten, dan hoef je heus niet te eten, tijdens of vlak na de training. Water is wel belangrijk. De laatste week zal fantastisch zijn, waarbij je intens kunt sporten en je ook fysiek zeer gezond bent. Dit zal vooral zijn door de Volle Maan die in jouw teken plaatsvindt. Je zult fysiek een goede vordering kunnen maken.

Algemeen voor alle tekens (de maand met de 2 Volle Manen)
Twee Volle Manen en niet de minste zullen er zijn. Op de 2de zal er om 03:25:29 een Supermaan zijn en dit biedt flink wat kracht aan mensen. Niet ieder teken zal hiermee om kunnen gaan, omdat je met jezelf geconfronteerd kunt worden. In deze maand van de Steenbok zal dit erg moeilijk zijn, omdat emoties er niet altijd evengoed uitkomen. Het zal een periode van introspectie en reflectie zijn en dat zal niet ieder teken even fijn vinden. Het zal belangrijk zijn gelijk al in dit 1ste deel van de maand met nieuwe doelen en ambities te starten. Mensen zullen wel moeten bedenken dat acties en handelingen niet alleen op zichzelf gericht moeten zijn, maar ook op de maatschappij en de wereld waarin we leven. Mensen zijn al zo individualistisch en ook weleens egoïstisch, waardoor er weinig aan elkaar gegund wordt. Neem jezelf gelijk al voor dat je dit niet gaat doen en gun op een empathische en warme manier dingen aan anderen. Hierbij hoort ook dat je jezelf liefhebt. Alleen dan zal je ook anderen lief kunnen hebben. Aan het eind van de maand zal er weer een bijzondere energie komen, vanuit een zogenaamde Blauwe Maan. Dit is de 2de Volle Maan deze maand en deze maanstand geeft extreem krachtige energie af, die mensen in hun gedrag beïnvloedt.

Het is niet duidelijk waar de benaming ‘Blauwe Maan’ vandaan komt. Astronomen gaven in de 16de eeuw aan dat ze een 2de Volle Maan hadden ontdekt en omdat dit niet echt geloofd werd, kwam de term ‘Belewe Moon’ naar voren. Belewe betekende zoiets als ‘vals’. Door de tijd heen werd belewe langzaam verbasterd naar blue en namen wij dit in het Nederlands over naar blauw. Deze aanname is echter nooit echt bewezen. De Volle Maan zal dus niet blauw zijn, maar een normale kleur hebben, maar wel met een rode cirkelvormige gloed op het moment dat de verduistering plaats vindt. Er is namelijk een totale maansverduistering en de hemel zal daardoor rood kunnen kleuren. Direct voor en na de verduistering doen mensen er verstandig aan goed na te denken over dingen die ze willen.

De energie heeft namelijk de neiging om dingen in tegengestelde richting te laten gaan. Wil jij iets, waar je te impulsief mee omgaat, dan zal het waarschijnlijk niet lukken. Het zal voor veel mensen dan ook een moeilijke tijd worden. Ben je je echter bewust van wie je bent en wat je wilt, dan zal je hier wel mee om kunnen gaan. Omdat er 2 Volle Manen zijn, dienen mensen op te letten dat ze dus 2 keer beïnvloed kunnen worden. De periode rondom een Volle Maan is dan ook geen goede periode om geopereerd te worden, zelfs niet voor een kleine ingreep. Ook is het verstandig ten tijde van deze stand op te passen met de inname van medicijnen. Neem deze op een ander tijdstip en niet op het moment van de Volle Maan.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marga
Met vakantie
Lieve mensen

Omdat ik 60 word ga ik dit even in het buitenland vieren. Ik zal dus niet aanwezig zijn tot en met 21 januari. Lees meer
door Medium Yvonne
Gelukkig Nieuwjaar
Lieve bellers en collega's

Ik wens jullie een gezond, voorspoedig en inspirerend 2018. De bellers bedankt voor het Lees meer
door Medium Marga
Beste-wensen
Lieve mensen

Ik wil jullie met heel mijn hart en ziel zeer fijne feestdagen toewensen, en kijk hoopvol uit naar 2018 want Lees meer
door Medium Manon
Kerst
Lieve Mensen,


Op 1e kerstdag a.s. zal ik een aantal uren online zijn, voor diegene die me nodig hebben.Liefs Manon.... Lees meer
door Medium Marga
Helende stenen
Goede morgen allemaal

Vandaag wil ik jullie even meedelen dat er een aantal stenen bestaan die jullie perfect kunnen Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen

Eindelijk ben ik er terug om je bij te staan en advies te geven. Dus heb je hulp nodig of gewoon even Lees meer
door Medium Manon
Leven..
Het leven is een cirkelgang van kindsheid naar kindsheid.

Van kindsheid naar kindsheid betekent een spiraal van steeds weer een Lees meer
door Medium Manon
De Wereld
De wereld leeft en ademt en wij kunnen zijn spirit bij ons binnenhalen.

Denk aan rollende golven, warme zon, nat gras, verse Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Venus
Venus op Vakantie maar is wel bereikbaar
Trouwe bellers...

Ik ben een paar weken op valantie maar ben zeker bereikbaar via de sms en Lees meer
door Medium Moon
Ondernemers met power
De ondernemer van nu staat in zijn licht, heeft lef en kwaliteiten. Maar houdt ook van het leven, brengt offers maar Lees meer
door Medium Manon
Stilte
In de stilte bewaren wij het gemakkelijkst onze integriteit.

Je ziel gedijt in de stilte.

Je meest heldere leiding en Lees meer
door Medium Jennifer
Sta eens stil......
Sta eens stil bij de weg die je bewandelt. Is dit de weg van jou hart en ziel of de ingeslagen weg door verwachtingen en Lees meer
door Medium Ellen
Hoi ik ben Ellen nieuw Medium Online
Hallo allemaal,,

Ik wil mij even voorstellen, mijn naam is Ellen en ik ben als medium aangenomen Lees meer
door Medium Venus
Venus is op Vakantie
Beste bellers..

Ik ben van 8 Nov tot 4 Dec op vakantie ik ben wel soms beschikbaar op de chat en sms ik ga jullie Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een week zijn, waarbij de planetaire energie gericht is op zakelijkheden en je carrière. Je hebt het gevoel dat je nu moet handelen en zal daardoor misschien de liefde op de achtergrond plaatsen. Let wel op dat je dit met je partner bespreekt, zodat er geen Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
De laatste tijd was je speels en in contact met mensen populair. Dat zal t/m dinsdag zo blijven en je kunt samen met je partner leuke dagen hebben. Je doet er goed aan om samen vrienden te bezoeken of leuke activiteiten te doen. Je ziet het leven erg optimistisch, waardoor je gemoedstoestand nog Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Zondagochtend voel je je minder goed, maar daarna zal de energie beter worden. Je bent t/m dinsdag relaxt en besteedt veel tijd aan je partner. Je bent zowel fysiek als mentaal erg sterk, waardoor je je partner een veilig gevoel kan geven. Maandag ben je liefdevol en heb je zeer romantische dromen. Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt het 1ste deel van de week krachtige romantische energie, waardoor je extra veel aandacht aan je partner kunt besteden. Je kunt zelfs verliefde gevoelens ervaren. Houd er wel rekening mee dat deze romantische energie vanaf woensdagavond zal veranderen, waardoor je dan Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet aan het begin van de week oppassen dat er mensen zijn, die grof kunnen zijn. Dat kan danig storen, waardoor je gemoedstoestand onder druk staat. Het kan zelfs een negatieve reactie in je relatie opwekken. Wat er ook gebeurt, reageer dit niet op de ander af. Met name Lees meer


Stier

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je staat open voor je partner en kunt mooie gesprekken hebben, waarbij belangrijke besluiten genomen kunnen worden. Zondag t/m dinsdag zal je verstandig en liefdevol zijn. Maar let op dat je zondag in de ochtend minder goede energie kunt ervaren. Dit ligt niet aan jezelf, maar Lees meer


Ram

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zal deze week weinig druk zijn en je voelt je blij en sympathiek. Dat straal je ook uit, waardoor je relatie een positieve week ingaat. Er is veel geluk en je vindt het fijn om met je partner te flirten. Aan de andere kant zal je veel werken, maar dat vind jijzelf geen Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met dinsdag zal je het erg druk hebben en veel tijd besteden aan werk en andere zaken die echt af moeten. Daardoor zal je iets minder tijd hebben om aan liefde en je partner te besteden. Toch ben je deze periode wel charmant, waardoor de tijd die je hebt wel kwalitatief Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie is het 1ste deel van de week gericht op je zakelijke kant. Zondagochtend kun je beter in je bed blijven. Vanaf de middag zal je de drang voelen met allerlei klusjes aan de slag te gaan. Overleg dit wel met je partner, zodat die er rekening mee kan houden. Er wordt Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zult t/m dinsdag erg druk met werk zijn, maar dat gaat veranderen. Zondag hangt er in de ochtend storende energie, waardoor je op moet passen dat je niet met familieproblemen te maken krijgt. Je kunt een conflict met je partner krijgen. Dit geldt niet voor de middag, maar in Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
De eerste dagen van de week zal je relatie veel tijd in beslag nemen en dat zal je helemaal niet erg vinden, omdat je nu eenmaal iemand bent, die gezin en familie belangrijk vindt. Daardoor zijn er veel kansen om er leuke dagen van te maken. Wel moet je opletten dat je in dit Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties en sociale contacten
In het eerste deel van de week zal het geen geschikte periode zijn voor liefde. Dit betekent niet dat het allemaal fout moet gaan, maar die kans is er wel. Dit zal vooral zo zijn als de relatie al niet goed gaat. Vanaf woensdagavond zal dit allemaal beter gaan en is er veel Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Stier

Algemeen voor de Stier
De Maand begint op een extreem sterke manier, doordat Uranus energie zal delen met de Volle Maan in de Kreeft. Door zijn stand zal de Maan dichtbij de Aarde staan en dit biedt enorme kracht. Vooral op gebied van familie en andere geliefden zal de Maan je bijstaan en ervoor zorgen dat er veel Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
De zeer directe Uranus zal de 2de krachtige invloed op de Kreeft hebben. Helemaal omdat de Volle Maan dit ook nog eens versterkt. Hierdoor maak je een verandering mee. Je bent normaal iemand die zich volgens geldende normen en waarden gedraagt, maar nu zal je soms buiten je comfortzone Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Er is het begin van de maand een krachtige energie vanuit Uranus en Volle Maan. Daardoor verlaat je soms je normatieve en perfectionistische karakter en kun je wat stout zijn. Je gaat zelfs tegen mensen in en ook geldende normen en waarden kunnen je niet altijd schelen. Het lijkt net alsof Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De 2de is er weer een Supermaan te bespeuren. De Volle Maan zal in de Kreeft plaatsvinden en ervoor zorgen dat je emoties geprikkeld worden. Dit zal over het algemeen positief plaatsvinden, waardoor je lekker in je vel kunt zitten. De Kreeft is immers, net als jij, ook een waterteken en Lees meer


Boogschutter

Boogschutter: horoscoop januari 2018
Algemeen voor de Boogschutter
Voor de Boogschutter zullen Uranus en de Volle Maan aan het begin van de maand zeer goed werken. Je krijgt nog meer passie en voelt je gelukkig en sterk. Je bent van jezelf al avontuurlijk, waardoor er niet veel verandert. Wel ben je wat ondeugend, maar dit zullen Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Uranus, je vooruitstrevende heersende planeet, zal vanaf het begin van de maand krachtige energie op je afsturen. Deze energie zorgt ervoor dat je alles van je af kunt gooien en minder behoudend bent. Je hebt waarschijnlijk wel emoties opgekropt en deze kunnen er nu sterk uitkomen. Je Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Uranus en Volle Maan zullen het begin van de maand krachtige invloed hebben, waarbij je de neiging hebt buiten normen en waarden te treden. De meeste mensen zullen dit ludiek doen, door lekker te feesten of andere leuke activiteiten te plannen. Je wilt loskomen van de serieuze kant van Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan aan het begin van de Maand zorgt ervoor dat je veel met familie omgaat en erg veel tijd aan vrienden of een partner kunt besteden. Daarbij zal Uranus invloed hebben, maar de energie kan jou onbezonnen maken, waardoor je dingen doet, die niet altijd goed uitpakken. Tracht Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De Volle Maan van 2 januari zal je gevoelens prikkelen, waardoor je emotioneel kunt zijn. Je hebt behoefte aan een thuisbasis. Voor gebonden mensen is het daarom belangrijk om veel met hun partner, gezin en familie door te brengen. Je kunt ze zelfs erg missen na de intense periode van Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Het 1ste deel van de maand hebben Uranus en de Volle Maan een krachtige invloed. Op zich kan je hier prima mee omgaan. Je kunt wel recalcitrant zijn, maar bent in staat om deze passievolle energie in de juiste banen te leiden. Alleen met mensen waar je moeite mee hebt, moet je oppassen voor conflicten. Vanaf de 9de Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
De start van de maand zal niet heel positief zijn als gevolg van de sympathieke en liefdevolle Volle Maan in de Kreeft. Er zit namelijk zoveel warmte en emotie in de energie van de Maan dat het teveel kan zijn voor de nuchtere en zakelijke Steenbok. Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Uranus zal aan het begin van dit nieuwe jaar al gelijk een krachtige energie in je losmaken, versterkt door de Volle Maan van de 2de. De stoute kant wordt in je losgemaakt en je hebt het gevoel dat je er voor wilt gaan. Je moet jezelf er wel voor behoeden dat je niet te impulsief en Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag