astro content

Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - Maart 2019

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal de 1ste periode geweldig zijn om samen te werken en om te komen tot wat je voor ogen hebt. Samenwerking brengt veel kansen om te ontplooien. Je zult niet iemand zijn die gelijk alle aandacht wil, maar je bent wel iemand die de leiding kan nemen. Dit doe je bescheiden, maar toch doortastend. Mensen zullen zeker waardering hebben voor de manier waarop je leiding neemt. Het is een geschikte tijd voor promotie, nieuwe carrière of het opzetten van een eigen bedrijf. Zoals we al zeiden, moet je je niet teveel haasten en kun je beter eerst nadenken en plannen maken.

De 1ste periode van maart is geschikt voor oriëntatie, fysieke en mentale oplading, het vragen van advies en overdenken van de situatie. Hoe meer je in staat bent dit te doen, hoe meer succes je later hebt. Het 2de deel van de maand onderneem je meer actie. Toch wordt aangeraden hier wel rustig in te blijven. Je wilt veel doen en zal jezelf soms voorbij lopen. Houd jezelf onder controle en spreek jezelf toe als je merkt dat je teveel aan het doen bent of als je stress ervaart. Verder moet je opletten dat je niet te snel bent met het geven van je mening of het trekken van ondoordachte conclusies. Dit geldt zowel voor zakelijke als privéaspecten. Houd contact met vrienden, vooral als je die een tijd niet gezien hebt. Weet echter ook, wanneer je beter even voor jezelf kiest. Het is soms verstandig om gas terug te nemen en je terug te trekken. In het midden van de maand kan er iets zijn, wat jou zal verrassen. Over het algemeen zal je hier wel iets van leren. Het is voor jouzelf geen periode om teveel te investeren of grote aankopen te doen. Heb je echter een partner of collega die dit wel wil doen? Bedenk dan dat het voor jou misschien geen goede tijd is, maar dat het voor de ander wel een goede periode kan zijn. Wees empathisch en sympathiek en geef de ander de ruimte om zijn eigen dingen te doen.

Rond de 18de is het een tijd om belangrijke zaken met een partner of ander belangrijk persoon te doen. Het 3de deel van de maand kunnen er mensen zijn, die jou ongevraagd advies geven. Dat kan jou storen, maar er wordt aangeraden om hier open voor te staan. Je mag eerlijk zijn als je voelt dat je het er niet mee eens bent. Bedenk echter dat je er uiteindelijk juist veel aan hebt als je de adviezen aanneemt. De laatste week zal je sensueel en actief zijn en wordt er aangeraden hiervan te genieten. Wel doe je er goed aan voldoende te slapen, zodat je niet ziek wordt. Deze periode is zeer geschikt voor creativiteit en hobby’s. Ook kunnen er bepaalde veranderingen zijn, die zeer goed uitpakken. Wacht dus niet af, maar durf dingen anders te doen en durf ook risico’s te nemen om iets te doen, wat je lang niet gedaan hebt of wat je nog nooit gedaan hebt.

Liefde en relaties
Venus in de Waterman biedt aan de Leeuw een zeer sensitieve en sensuele energie. Daardoor ben je een groot deel van de maand aantrekkelijk voor anderen, maar zal je zelf ook veel liefde bieden. Je zult meer oog hebben voor mensen, waar je eerst niet veel aandacht voor had. Deze energie kan dus bepaalde contacten intensiveren. Ben je gebonden, dan zal je voorzichtig moeten zijn, omdat je wel eens in de verleiding kunt komen en dan niet altijd alleen bij je partner. Over het algemeen zal de Waterman normen en waarden versterken, maar het blijft altijd oppassen. Ben je single, dan kun je deze maand meer kans maken op een nieuwe partner. Omdat je verwend kunt zijn door alle aandacht wordt aangeraden niet te snel met iemand in zee te gaan. De 5de zal de retrograde Mercurius in de gevoelige Vissen reizen en daar tot de 28ste blijven. Je bent charmant en sensueel, maar moet oppassen, omdat Mercurius de communicatie kan verstoren. Daardoor kun je dingen doen en zeggen, die voor problemen zorgen. Misschien kun je deze maand beter niet teveel en te hard je mening naar buiten brengen, vooral niet bij gevoelige mensen. De kans op conflicten of het kwetsen van anderen is dan een stuk groter. In een relatie kun je beter fysiek laten zien dat je van de ander houdt. Toch zullen er onvermijdelijke problemen zijn, waardoor je daar dus op bedacht moet zijn. Ga vooral geen olie op het vuur gooien en blijft empathisch. Dan zal je waarschijnlijk prima door deze tijd komen. De langdurige doorgang van Uranus in de Stier, die uit jouw favoriete teken de Ram komt, kan wel eens voor meer problemen zorgen. Uranus in de Ram zorgde dat jij emoties kon uiten, intens, maar toch behoudend. Uranus in de Stier zorgt voor wisselvalligheid. Let op dat je emoties niet altijd kunt tegenhouden en minder controle hebt. Daar zal je een weg in moeten vinden en vooral als iemand anders controle over emoties verliest. Heb je een partner die snel zijn geduld verliest en zeer passioneel kan reageren, dan zal je dus moeten zoeken naar een manier om ermee om te gaan. De 13de gaat de Zon een vierkant met Jupiter aan. Je kunt dan wel eens te egoïstisch zijn. Je bent zelfverzekerd, maar dit kan dan juist een verkeerde combinatie zijn. Je doet er goed aan bescheiden en terughoudend te zijn, dan zal je wel de liefde bewaren.

De 20ste komt de Zon in de intense, positieve Ram.Hierdoor komen er romantische energieën op je af, waardoor je in een relatie empathisch en sensitief bent. Ben je single, dan is dit een periode om een nieuwe partner aan te trekken. Positief is dat je in staat bent moeilijke eigenschappen aan te pakken en te veranderen. De 21ste zal de Volle Maan in de Weegschaal goede energie brengen, waardoor je op seksueel gebied zeer intens bent. Vanaf de 26ste reist de liefdevolle Venus in de romantisch Vissen. Waar je focus gedurende de maand vooral op seks lag, zal je nu meer op romantiek gericht zijn. Er zal zelfs veel meer lucht komen nu je minder met erotiek bezig bent. Je partner zal blij verrast zijn. Ben je single, dan zal je dit deel van de maand meer kans op een serieuze partner maken. Let de laatste dagen van de maand op dat de intense Mars in de wisselvallige Tweeling terechtkomt. Ook jij wordt hier wisselvallig door en dat zal in een relatie wel eens voor problemen kunnen zorgen. Ben je single, dan kan je opeens weer even minder belangstelling voor een serieuze relatie hebben.

Carrière en zakelijkheden
Werk is belangrijk voor je, maar beter zorg je voor rust en neem je wat tijd voor vertrouwde mensen. Je zult merken dat je dan meer energie krijgt. Je kunt daarna effectief en adequaat met je werk bezig zijn. Je mag best een belangrijke vergadering of afspraak naar voren schuiven. Dat zal niemand je echt kwalijk nemen en al doen ze dat, dan neem je dat maar op de koop toe. Uiteindelijk gaat het om je welzijn. Vanaf de 1ste zal Venus in de Waterman bewegen en dit geeft een zeer goede energie om een balans te vinden tussen zakelijkheden en pleziertjes in je privéleven. Daardoor zal je tijd vinden om te ontspannen, maar ook om te presteren. Je bent ambitieus en zal zeker doelgericht zijn.

Venus zorgt er voor dat je op een goede manier samen kunt werken. De 5de zal Mercurius starten met zijn retrograde beweging en deze zal tot de 28ste blijven. Daardoor wordt aangeraden te bekijken welke zaken er nog uit het verleden liggen. Je bent in ieder geval gefocust op je carrière en doet er alles aan om te bereiken wat je wilt. Ook Uranus zal een interessante energie brengen als gevolg van zijn langdurige verblijf in de Stier en je sector van carrière. Je zult wat vertraagd worden, waardoor je minder snel werkt, maar aan de andere kant ben je effectief en adequaat en kun je daardoor in korte tijd meer bereiken. Ook biedt de energie jou een groter uithoudingsvermogen, zowel mentaal als fysiek. Tenslotte zal in deze 1ste periode van de maand de Nieuwe Maan in de Vissen verblijven en zullen de Zon en Neptunus een creatieve verbinding aangaan. Daardoor heb je inspiratie om samen te werken en zal je veel inzichten en ideeën tonen. De 12de t/m de 15de voel je je positief en zijn er mooie activiteiten, waardoor je veel kunt bereiken. De 17de t/m de 19de is een gelukkige periode, waarbij veel wat je doet wel zal slagen. Maak gebruik van de energie en plan belangrijke zaken. Van de 19de t/m de 21ste moet je opletten voor collega’s die een storende invloed hebben. Dit kan jou zo beïnvloeden dat je zelf fouten maakt. In de laatste week zal er een positieve, krachtige energie zijn en kun je je prima ontwikkelen. Hierbij zal Mars een zeer goede invloed hebben op de manier hoe je met zakelijke contacten omgaat.

Mentale en fysieke gezondheid
Maart is zeker niet altijd een makkelijke maand en dat is niet omdat er veel problemen zijn, maar meer omdat er veel kansen voor de Leeuw zijn. Je heersende hemellichaam de Zon neemt een prominente positie in en dit biedt enorm veel energie om jou te activeren om met van alles bezig te gaan. Je zult soms compromissen met mensen af moeten sluiten en zal jezelf geregeld een halt toe moeten roepen. Op zich zal alles prima uitpakken, zolang je maar controle over jezelf houdt. Het beste kan je gewoon proberen rust te behouden en te zorgen dat je niet teveel aan je dagelijkse leven verandert. Mercurius zal bijna de hele maand retrograde in de Vissen bewegen.

Dit brengt wat spanning mee, waardoor er vertragingen en obstakels kunnen zijn. Was je al actief en deed je veel aan sport, dan kun je nu enige weerstand ervaren. Tracht dit te voorkomen en blijf actief. Was je tot nu toe wat lui en deed je te weinig, dan is het belangrijk om alsnog actief te worden. Yoga en meditatie zijn prima, maar het is misschien nog beter om een vechtsport te doen of te fitnessen. Dit zal een hoop stress schelen en zorgen dat je lekker in je vel zit. Positief zal de energie van Venus in de Waterman zijn. Deze brengt sociale energie, waardoor je makkelijk vrienden maakt, waardoor je vertrouwen groter wordt. Hoe betere vriendschappen je hebt, hoe lekkerder jij je voelt. Let op dat Mercurius soms wel wat frustraties kan brengen en dan heb je zeker de neiging om op te geven. Je voelt je dan machteloos en dit kan je dominante karakter een flinke knauw geven. Tracht dit te voorkomen en blijf gewoon jezelf.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag