astro content

Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - Januari 2019

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste week enthousiast en positief zijn bij de dingen die je opstart, maar ook bij de dingen waar je nu mee bezig bent. Je hebt de 1ste week rust en eenvoud over je, maar in de 2de week zal je soms gehaast zijn.

Er is namelijk de 8ste een vierkant tussen Mercurius en Mars en deze zorgt voor impulsiviteit en fysieke kracht. Daardoor kun je wel eens overdacht handelen. Heb je hier geen controle over, dan zou je wel eens last kunnen krijgen van conflicten, problemen en plannen die in de soep lopen. Het kan teleurstelling en verdriet geven, waarbij ook de liefde moeilijker kan verlopen. Dit klinkt allemaal heel negatief en zo is het ook bedoeld met als reden dat een gewaarschuwd mens voor twee telt. Er wordt aangeraden om de rust te bewaren en controle over jezelf te houden. Vanaf het midden van de maand zal het allemaal weer wat makkelijker gaan en kun je inderdaad controle vinden. Vanaf de 20ste zal de Maan een motiverende energie bieden. Zelf kan je prima handelen, maar je moet opletten dat er bij anderen misleidende energie kan zijn. Je kunt je veel te druk maken en dan heb je de neiging sociaal wenselijk te handelen. Dit is niet nodig, beter kun je gewoon jezelf blijven. Het eind van de maand zal de verbinding tussen de Zon en Mercurius energie bieden. Hierdoor ben je fysiek erg sterk en zal je mentaal in staat zijn om rust te vinden. Je bent communicatief sterk en kunt goed met mensen overweg. Er wordt aangeraden er gebruik van te maken. Er is ruimte voor diepgaande gesprekken en bereikt financieel ook veel.

Liefde en relaties
De Nieuwe Maan zal het begin van de maand verantwoordelijkheid versterken, waardoor er Leeuwen zijn, die positief in hun liefdesleven staan. Je bent dan verantwoordelijk en zal normen en waarden nastreven. Echter, de Zon die dan tegengesteld staat, biedt nog steeds een intense erotische energie, die zorgt dat er ook Leeuwen zijn, die normen en waarden overtreden. Je kunt energie van Uranus gebruiken, die eventueel rust kan brengen. Merk je aan jezelf dat je serieus bent, dan wordt aangeraden je partner en andere geliefden te laten zien wie je bent en wat je allemaal aan liefde en passie in je hebt. Merk je dat je spanning op wilt zoeken, dan moet je alert zijn of je partner dit wil. Er zijn anders conflicten mogelijk. Over het algemeen zal je in staat zijn je partner zo op te winden dat deze er graag in meegaat. Ben je single en zoek je romantiek, dan kom je sympathiek en aantrekkelijk over, maar zal je alleen voor een serieuze relatie willen gaan. Ben je erotisch geladen, dan moet je oppassen dat je niet over grenzen gaat. Je kunt dan dingen doen, die voor de één spannend zijn, maar voor een ander juist niet. De 8ste is er een lastig vierkant tussen de wijze Mercurius en intense Mars. Je kunt dan soms net de verkeerde dingen op de verkeerde momenten zeggen. Gebeurt dit en kwets je hier iemand mee, dan kan dit een langdurig conflict worden.

Vanaf de 13de kan er ook negatieve energie zijn als gevolg van Neptunus. Deze werkt verwarrend in liefde en verliefdheid en vooral als de machtige Jupiter hier nog een schepje bovenop doet. Let t/m de 18de op dat je mensen niet een verkeerd beeld geeft en zorg dat je liefdevol en sympathiek blijft. Vanaf die dag zullen Venus en Mars een driehoek vormen en dan ben je zeer aantrekkelijk en charismatisch. Singles kunnen dan kans maken op een nieuwe partner. Er wordt aangeraden om te daten en niet passief af te wachten. Gebonden mensen kunnen eerder ontstane problemen uitwissen en veel goed maken. Er wordt aangeraden je partner te verrassen en deze vooral op romantisch gebied te verwennen.

De Volle Maan zal rond de 21ste in jouw teken verblijven en de 22ste bieden Venus en Jupiter liefdevolle energie. Singles kunnen losgaan en zo veel uitstraling hebben dat ze onweerstaanbaar zijn. Gebonden mensen kunnen veel liefde ervaren en plannen met hun partner maken om de toekomst mooier te maken. De laatste dagen brengt de verbinding tussen de Zon en Mercurius enthousiaste energie, waardoor de meeste Leeuwen de maand positief af kunnen sluiten. Alleen mensen die onverantwoordelijk waren, kunnen wat problemen krijgen als het om liefde gaat.

Carrière en zakelijkheden
Januari is geschikt voor mensen met een avontuurlijke inslag, die ervan houden spanning op te zoeken. De Zon en de normatieve Saturnus bieden veel energie om strijd op te zoeken, maar daarnaast ook wel te letten op wat wel en niet mogelijk is. Je bent gedurende een groot deel van de maand creatief en kunt geregeld met leuke ideeën komen. De maand start goed met de kracht van de vurige Zon die jouw sector van carrière en toewijding prikkelt. Daardoor krijg je een krachtige neiging om je vaardigheden te laten zien en mensen aan te geven wat je allemaal zou willen, maar ook zou kunnen doen. Mensen zullen onder de indruk van je zijn en waardering hebben.

Dit zal vanaf de 5de veel mogelijkheden bieden om te ontwikkelen en te zorgen dat je alle huidige en achterstallige taken deze maand zeker wel af kunt ronden. De 6de start Uranus een voorwaartse beweging in jouw sector van planmatigheid en zal Mars in je sector van carrière terechtkomen. Dit zal gedurende een heleboel jaar zorgen voor veel mogelijkheden, kansen en waardering van anderen. Je kunt een prima periode ingaan en hoeft je niet te haasten, omdat je tijd genoeg hebt om het een en ander af te ronden en te starten met nieuwe zaken. Wel is het verstandig plannen te maken, die je al in dit jaar kunt gaan uitvoeren. Er zijn aanwijzingen dat je daar veel profijt uit haalt. De 7de start Venus een gelukkige doorgang in de Boogschutter. Dit biedt de Leeuw mentale kracht en een grote drang om financiële actie te ondernemen. Venus biedt ook een grote liefde voor financiën. Het midden van de maand maakt de fysieke Jupiter een verbinding met de fantasievolle Neptunus. Ook die energiedeling zal voor de Leeuw gunstig uitpakken en zorgen dat je prima ideeën kunt hebben. De 18de zal de Zon een plein vormen met Uranus en zal de Maansverduistering in deze periode ook veel geluk bieden. Daardoor is er t/m de 22ste een spannende energie om niet alleen lekker in je vel te zitten, maar ook prima samen te werken en veel mogelijkheden te krijgen om te ontwikkelen.

Het is een prima periode om op financieel gebied kansen af te dwingen. Vanaf de 23ste zal Mercurius voor minimaal vier weken in de Waterman reizen. Dit is een gunstige periode voor communicatie. Zowel schriftelijk als verbaal kun je je prima uitdrukken. Een prima periode voor vergaderingen, maar ook voor het nemen van beslissingen en het brainstormen voor wat je de komende tijd wilt doen. De laatste dagen van de maand ben je nog krachtiger als de Zon zich bij Mercurius aansluit. Je hebt ambities om samen te werken of met mensen nieuwe dingen op te starten. Saturnus en Neptunus kunnen deze tijd dromen brengen, die je in werkelijkheid omzet.

Mentale en fysieke gezondheid
Het is deze maand belangrijk meer enthousiasme te hebben en je positieve energie te gebruiken om lekker in het leven te staan. Hoe fijner jij je voelt, hoe beter je uitstraling is en hoe beter mensen op jou reageren. Daardoor kun je mentaal lekker in je vel zitten en dit zal fysiek ook veel bieden. Het lijkt een goede maand te worden om gezond te leven en juiste keuzes te maken om gezond in het leven te staan. De Zon verbindt zich de eerste dagen al met Saturnus en dit geeft fysieke kracht om te sporten en activiteiten te ondernemen.

De periode van de 4de t/m de 6de zal de Nieuwe Maan je energiek houden en is het een tijd om er op uit te trekken en vooral niet thuis te blijven zitten. Ook de dagen hierna zal je je lekker voelen en actie ondernemen. Vanaf de 11de moet je opletten dat je ambities om veel te bereiken je tegenhouden om op je gezondheid te letten. Pluto en de Zon zijn positief, maar de vraag is of je niet teveel met carrière bezig bent. Tracht evenwicht te vinden. Pas vanaf de 18de zal je hier veranderingen in aanbrengen. De Zon maakt een vierkant met Uranus en de Zon komt de Waterman binnen. Het is een prima periode om nieuwe vrienden te maken of allerlei groepsactiviteiten te doen. Vanaf de 21ste heb je veel kracht en deze zal de verdere maand zo blijven om je gezond te houden.

Overzicht van de maand januari (periode van oppositie tussen goede en kwade energieën)
In januari is er krachtige hogere energie. Over het algemeen zal die positief zijn, maar pas wel op. Er zijn heldere veranderingen te bespeuren, waarbij er meer gedaan wordt om stabilisering en harmonie te verkrijgen. Dit kan eerst weerstand opleveren. Verantwoordelijkheid zal niet meer individueel zijn, maar mensen zullen zich gaan verenigen. De Steenbok heerst en deze wordt gezien als kardinaal teken van autoriteit. Er zullen belangrijke mensen opstaan die hun stem laten horen. De Zon zal de autoriteit van de Steenbok versterken, waardoor er veel vuur in mensen zal zijn. Omdat ook de Waterman beroerd zal worden zullen mensen over het algemeen vreedzaam reageren. Positief is dat autoriteiten en leidinggevenden door krijgen dat ze meer moeten doen voor de burgers.

Oudejaarsavond zal Mars t/m januari veel kracht bieden. Dit geeft conflicterende energie, waarbij de een vreedzaam binnenblijft en geniet van geliefden, terwijl anderen juist de neiging hebben om met geweld te dreigen. De 1ste dagen zullen de Zon en Saturnus zich verbinden, waardoor de spirituele energie van de feestdag achter ons gelaten wordt. De 3de zal Mercurius een vierkant vormen met Cheiron en Uranus. Daarnaast zal de Zon een verbinding maken met Neptunus. Dit is een bijzondere combinatie, waardoor er ongelukken, conflicten of andere negatieve zaken zijn. Om dit te voorkomen wordt aangeraden rustig aan te doen en buiten problemen te blijven. De Nieuwe Maan van 6 januari brengt creativiteit en spiritualiteit, omdat Venus en Chiron ook een positieve energie bieden. Dit brengt liefde en warmte over mensen.

Uranus gaat vanaf de 6de voorwaarts bewegen en dit brengt extreme veranderingen. Vooral impulsieve mensen kunnen in de problemen komen, als ze de verkeerde dingen op het verkeerde moment doen. Er is donkere energie, waardoor je beter wegblijft bij gevaarlijke plekken. Let op als je in de nachtelijke uren buiten bent. Mercurius en Mars verbinden zich de 8ste, waardoor er misverstanden kunnen zijn. Ook is er meer kans op ongelukken, conflicten en ernstige delicten en je dus extra op moet letten.

De 11de zal de Zon zich met Pluto verbinden. Dit is een periode waarin veel mensen besluiten tot radicale veranderingen door nieuwe doelen te stellen. De periode vanaf de 13de is er een verbinding tussen Mercurius en Saturnus. Daarnaast zal Jupiter een intens vierkant met Neptunus aangaan. Verder zal Mercurius een sextiel met Neptunus vormen, wat conflicterende energie biedt. Sommige mensen zijn koud en nuchter en denken aan zichzelf, terwijl anderen liefdevol en warm zijn en meer aan anderen denken. Dit kan onder andere problemen met geliefden of zakelijk contact geven. Ook problemen met autoriteiten zijn niet ondenkbaar. Er wordt aangeraden geen risico’s te nemen en positief in het leven te staan. Financieel zal vooral de periode vanaf de 18de mooi zijn als Venus en Mars een verbinding maken met de Zon en Cheiron. Mercurius en Pluto vormen dan een vierkant met de Zon en Uranus. Let op dat impulsiviteit en ongeduld problemen geven, blijf geduldig.

De 21ste is er een krachtige Volle Maansverduistering die mooie energie brengt op gebied van kinderen, creativiteit en ontwikkelen van doelen. Ook zal de energie gericht zijn op romantiek en erotiek. Deze periode is de start van een intense energie die over de Aarde komt. Venus gaat een verbinding aan met Jupiter. Dit betekent over het algemeen veel romantiek en liefde. Ook zal er een drang zijn op eerlijke wijze meer geld te verdienen. Venus vormt een kwadraat met Neptunus en deze energie kan teleurstelling en misleiding brengen. Daarnaast zal Mercurius een vierkant met Uranus vormen. Let op je woorden en handelingen, omdat er onverwachte conflicten kunnen komen. Jij bent misschien eerlijk, maar er zijn ook mensen die het heel slecht met anderen bedoelen.

De 25ste zal Mars een verbinding met Jupiter aangaan. Dit geeft niet alleen vuur en passie, maar ook veel mentale en fysieke kracht. Je kunt rationeel en wijs handelen, maar luistert ook goed naar je intuïtie. Weet je hier evenwicht in te vinden, dan zal je fantastische mogelijkheden krijgen om zowel zakelijk als privé veel te bereiken. De laatste dag van de maand zal Saturnus een sextiel vormen met Neptunus. Deze combinatie wordt gezien als brenger van onheil. Dit kan zowel door stress komen, waarbij mensen met depressie en burn-out te maken kunnen krijgen. Het kan ook wijzen op fysieke problemen, waarbij vooral ongezond levende mensen en mensen, die onverantwoordelijk in het leven staan, meer kans op ziektes hebben. Ook gezonde of verantwoordelijke mensen kunnen door de negatieve energie getroffen worden. Er is een grotere kans op griep en andere besmettelijke ziektes.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag