astro content

Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - Mei 2018

Overzicht van de maand
Het wordt een maand waarbij de energie er op gericht is om de energie van de Leeuw te versterken. Je kunt daardoor een stuk onafhankelijker worden en zult een duidelijke mening hebben. De energie zal in ieder geval positief zijn, maar je moet opletten dat je sociale vaardigheden minder belangrijk voor je zijn. Je kunt wel eens onbehouwen zijn en dat kan voor problemen zorgen. Het is dan belangrijk dat je toch wel nadenkt over dat wat anderen bezighoudt. Je moet een groot deel van de maand dan ook balans zien te vinden tussen jouw persoonlijke interesses en gedachten en datgene wat anderen willen. Je zult hier moeite mee hebben en het zal niet allemaal vanzelf gaan, maar uiteindelijk kan je er toch wel een weg in vinden. De planetaire energie zal vooral gericht zijn op je carrière, je gezin, kinderen, langere reizen en spiritualiteit. De 1ste week zal je vooral aandacht aan je fysieke gesteldheid besteden. Je wilt veel sporten, bewegen en gezond leven, maar moet opletten dat je dit niet teveel overdrijft. Natuurlijk is het fijn om er goed uit te zien en zal je er mentaal lekkerder door in je vel zitten, maar ben je er teveel mee bezig, dan kun je er uiteindelijk juist gestrest door raken. Ga de 1ste week dus zeker veel tijd aan sport en beweging besteden, maar doe dit met mate.

De 4de t/m de 6de ben je zeer creatief en daar kan je veel goeds mee doen. Je bent sociaal en kunt je goed concentreren op datgene wat belangrijk voor je is. Het is een prima periode voor de omgang met familie en vrienden. Je moet de 9de t/m de 11de opletten dat je soms te dwars bent. Je ziet dingen dan op jouw manier en bent blind voor de meningen en gedachten van anderen. Trek vooral niet te snel conclusies, omdat je anderen anders flink kunt kwetsen. Voor je zakelijkheden is de 15de t/m de 17de gunstig om veel te bereiken. Voor romantiek zal het eind van de 3de week gunstig zijn. Je kunt dan veel liefde ervaren. Het eind van de maand kan wel eens stressvol zijn. Je doet er goed aan je niet te snel gek te laten maken en vooral creatief te zijn in het bedenken van oplossingen. Verlies vooral je geduld niet en blijf in jezelf, maar ook in anderen vertrouwen. Je kunt er vanzelf wel een weg in vinden. Overigens zal de Volle Maan zorgen dat je voor spiritueel veel energie kunt krijgen, waardoor je intuïtie je de weg kan wijzen.

Liefdesrelaties
Er hangt een goede energie, maar let op dat veel dingen waar je mee bezig bent, van tijdelijke aard zijn. Heb je een relatie, dan kan deze stof tot nadenken geven. Je kunt veel piekeren en zelfs, als je een goede relatie hebt, kan er een onrustig gevoel zijn. Je doet er goed aan hier geregeld over te praten met vrienden, familie, maar ook zeker met je partner. Je moet opletten dat er een energie hangt, die mensen onafhankelijk maakt. Aangezien jij van nature bezitterig en dominant bent, kun je nog wel eens erg dwingend zijn. Daardoor kan je partner een beklemmend gevoel hebben en de neiging hebben om uit te breken. Gun je partner vrijheid en ga niet dwingen. Daar bereik je alleen averechts gedrag mee. Bedenk dat liefde pijn kan doen. Je partner doet namelijk dingen die jij niet heel erg prettig vindt, maar zo is het leven en het hoort erbij. Alleen als je tolerant bent, is er harmonie en liefde.

Singles zullen deze maand kansen krijgen om een nieuwe liefde te vinden. Dit komt, omdat je zeer actief bent en daardoor kansen afdwingt. Je wilt stappen en daten of kan op internet iemand ontmoeten. Er zijn aanwijzingen dat je, als je deze maand een nieuwe partner vindt, grote kans hebt dat hier uiteindelijk een duurzame relatie uit voortkomt. De 1ste dagen van de maand ben je behulpzaam en wil je anderen helpen. Je bent zeer sociaal en sympathiek. Heb je een relatie, dan moet je opletten dat je partner zich niet verwaarloosd gaat voelen. Vrienden en anderen zullen dan blij met je zijn, maar in je relatie kun je grote problemen ondervinden.

Het eind van de 1ste week denk je van jezelf dat je romantisch bent, maar let op want een partner of iemand die je leuk vindt, kan hier anders over denken. Luister naar anderen en zorg dat je hier een juist zelfbeeld door krijgt. De 9de t/m de 11de moet je opletten dat je bewust blijft. Je kunt teveel aan jezelf denken en dit kan mensen afstoten. De 16de en de 17de is zeer geschikt voor liefde en singles hebben veel behoefte aan erotiek. Wees duidelijk, zodat je geen mensen kunt kwetsen. De 23ste t/m de 25ste ben je egocentrisch, maar eigenlijk biedt dit een goede energie om de relatie leuk te houden. Je partner gaat dan meer moeite doen om je te versieren. De rest van de maand is meestal goed. Alleen de laatste 2 dagen moet je nog opletten, omdat je dan teveel piekert.

Werk en financiën
Veel planeten reizen in jouw sector van carrière. Let op dat er retrograde planeten bij zijn, die minder gunstig kunnen werken. Venus zal misschien in de liefde minder energie bieden, maar in je carrière kan de energie veel kracht bieden. Dit zal echter pas na de 16de zijn, omdat Venus dan in deze sector terechtkomt. Ook wordt dan persoonlijkheid versterkt, waardoor je aantrekkelijk en charmant bent. Daardoor krijg je veel steun van mensen en kom je goed over bij mensen voor en met wie je werkt. Je kunt moeiteloos ontwikkelen en niets zal teveel zijn. In het 1ste deel van de maand zal je ontwikkeling wel gebaseerd zijn door spiritualiteit en intuïtie. Het 2de deel door de liefde en het enthousiasme dat jij van Venus ontvangt. Moet je een reis maken, dan zal je hier een positieve impuls door krijgen en kun je veel bereiken. Financieel wordt voorspeld dat mei een prima maand wordt.

Er zijn mogelijkheden dat je, voor de 16de, een inkomstenverhoging krijgt. Dit kan promotie, een spontane loonsverhoging zijn, maar ook extra activiteiten. Dit komt, omdat leidinggevenden en zakelijke contacten erg veel respect en waardering hebben voor de wijze hoe jij je ontwikkelt. De 1ste week heb je veel ideeën en is het een prima periode voor het uitvoeren van nieuwe plannen. Let op dat je niet te hebberig wordt, omdat dit averechts werkt en er dan problemen kunnen onderstaan, die veel energie kosten. Eind van de 1ste week en begin van de 2de week kun je fysiek zwakker zijn. Slaap geregeld en eet gezond, dan kom je deze periode door. Het midden van de maand ben je gevoelig en onzeker. Het eind van de 3de week kun je ontwikkelen, maak hier gebruik van. Let na de 27ste op dat je egoïstisch bent, wat storing kan geven. De Volle Maan zal dit echter wel verkleinen, waardoor je de maand prima af kunt ronden.

Mentale en fysieke gezondheid
Je begint de maand op analytische wijze, waarbij je jezelf afvraagt wat je kunt doen om te verbeteren als het om je gezondheid gaat. Je bent niet alleen fysiek sterk, maar ook mentaal kun je lekker in je vel zitten. Het zal de 1ste week een zoektocht zijn om de juiste keuzes te maken. Het zal belangrijk zijn om niet te piekeren en niet te gespannen naar veranderingen te zoeken. Iets wat al goed gaat, hoef je toch niet te veranderen. Over het algemeen zal je hier in slagen en wordt het een maand om te ontplooien. Aan het eind van de 1ste week zal je klaar zijn met het overdenken van jezelf. Het gaat erom dat je voldoende sport of beweegt, gezond eet en bepaalde schadelijke producten zoveel mogelijk mijdt.

Let de 10de en 11de op dat je stressniveau hoog kan zijn. Dit kan je er uitgooien door te sporten of er met mensen over te praten. Ook voldoende slaap en ontspanning zijn belangrijk. Het midden van de maand heb je zin om te veranderen. Dit kan je leven een spannende wending geven. Na de 25ste zal je vooral mentaal sterk zijn. Misschien doe je er dan verstandiger aan om fysiek even wat activiteiten neer te leggen. De 30ste en 31ste zal je weer fysiek sterker zijn en kun je weer beginnen met al je activiteiten.

Algemeen voor alle tekens (de maand van nadenken over het verleden, heden en de toekomst)
Mei is een maand van overdenking. Mercurius komt de 4de uit het schaduwgebied, waar deze tot 15 april retrograde was. Dit geeft stof tot nadenken over het verleden, het heden en de toekomst. Het wordt een maand van verantwoording, maar ook van passie, omdat Mars zich flink roert. De 1ste helft van mei zal energie van Mercurius in de Ram en Venus en de Zon in de Tweeling sympathie, actie en romantiek bieden. Veel mensen zijn speels en warm, waardoor er mooie momenten zijn als het om de liefde, maar ook je carrière gaat. Let op dat Mars halverwege juni retrograde gaat bewegen, maar al de 11de in een schaduwgebied komt. Gevoelige of spirituele mensen hebben daar last van en bepaalde emoties en indrukken oppakken. Dit kan problemen geven, omdat anderen juist de strijd zoeken en er ook negativiteit kan zijn. Aan welke kant je ook staat, het is belangrijk controle over jezelf te houden en positief tegen anderen te zijn.

De periode van de 11de t/m de 18de is, ondanks energie van Mars, wel een prima tijd, omdat de planeten in de Aardetekens bewegen. Daarnaast geeft de Nieuwe Maan, in de Ram, deze tijd ondersteuning om lekker in je vel te zitten. Daardoor kun je je je sociaal versterken en nieuwe mensen of groepen leren kennen. Je kunt kansen benutten en nieuwe doelen stellen. Dromen kunnen waarheid worden en je kunt veranderingen in je leven verwachten. Mei is verder een prima tijd voor vakantie. Mars brengt passie, maar ook wel degelijk rust en ontspanning. Daardoor is een groot deel van de maand meer geschikt voor je privéleven, dan voor je carrière. Je zult dus wel alert moeten zijn, als je merkt dat je wat luier bent of fysiek zwakker om te presteren. Halverwege de maand zal Venus naar de Kreeft reizen en dit kan onrust brengen door de verbinding met de Tweeling.

De Volle Maan van 29 mei zal om 16:20:48 uur plaatsvinden. Deze zogenaamde Grasmaan brengt de zomer in ons land. Het zal een tijd van hoop en geloof zijn, waarbij we het gevoel hebben dat er een prettige en stabiele periode aankomt. Het is een tijd om dingen goed te maken als het om sociale problemen gaat. Ook voor het contact met een vriend of familielid kan het een prima periode zijn. Je kunt de maand krachtig afsluiten en er zal meer vrede zijn en niet alleen in je eigen leven. Ook de wereld kan wat vriendelijker worden, omdat mensen toch een positieve energie ervaren.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
Chakra's
Wat zijn Chakra s?

Chakra is een Sanskriet term voor ? spinning wheel van energie, of, WIEL VAN LICHT. Je chakra s zijn de kaart Lees meer
door Medium Zellie
B.O.T. methode by Zellie
Als je in je leven op een punt uitkomt dat je alleen nog maar in oude patronen blijft hangen of dat je je niet los Lees meer
door Medium Angelica
Je eigen toekomst creŽren
Ja lieve mensen.
Je leest het goed.
Wat je zelf wil, kan je maken.

CreŽren.

Hoe gek het ook klinkt, alles Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is terug...
Hallo lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 Lees meer
door Medium Isa
Welkom bij Isa!
Lieve allemaal,

Ik ben weer aanwezig na een langere periode afwezig te zijn geweest. Ik heb heel veel zin om jullie te Lees meer
door Medium Marcelius
Artritis, verkoudheid en meer
Artritis, verkoudheid en meer

Kaneel en honing zijn twee ingrediŽnten met verbazingwekkende krachten. Lees meer
door Medium Angelica
What goes around... comes around. <3
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marcelius
Aandoeningen en Edelstenen
Aandoeningen en bijpassende edelstenen en mineralen

Aambeien: Malachiet, Lees meer
door Medium Elvira
De spiegel van je relatie
De spiegel van je relatie weerkaatst liefde, niet altijd en niet altijd helemaal zuiver, maar de weerkaatsing is Lees meer
door Medium Marcelius
Collodiaal Zilver en Goud
Collodiaal Zilver en Goud

Collodiaal zilver is eigenlijk een vloeibare oplossing die bestaat uit microscopisch Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love; Ik ben er voor jullie!
Lieverds!
Ik ben er voor jullie ook in het paasweekend. Heb je vragen of wil je weten hoe je Lees meer
door Medium Marcelius
Fibromyalgie
Kruiden tegen fibromyalgie

Kruiden kunnen fibromyalgie helpen verlichten door het verminderen van de tederheid in het bot Lees meer
door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
Weekhoroscoop

Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan zondagochtend moeilijk zijn om je bed uit te komen. Dit kan komen omdat je vermoeid bent van het actieve weekend, maar je kunt misschien ook gewoon zin hebben om lekker te knuffelen. Je intuïtie is t/m dinsdag sterk en je weet goed wat je kunt doen om het leven Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag is het belangrijk een afspraak met je partner te hebben om leuke dingen te doen. Je bent deze dag romantisch en zoekt naar opwinding. Ook maandag en dinsdag ben je bezig met het zoeken naar romantische dingen. Je hebt veel ideeën en vindt het fijn om met je partner, Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag teveel bezig zijn met het door de war halen van fantasie en realiteit. Dat kan natuurlijk leuk zijn, maar je moet er rekening mee houden dat het leven ook serieuze elementen bevat. Je moet wel diplomatiek en tactvol zijn. Het geluk zal je toelachen. Dit geldt ook Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag, waarin je veel liefde wilt geven, maar ook ontvangen. De kosmische energie is zeer geschikt en zal je veel bieden om daadwerkelijk zeer aantrekkelijk en sympathiek in het leven te staan. Maandag is een dag om oudere familieleden aandacht te gaan en aan te Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zaterdagavond hebben jij en je partner waarschijnlijk een mooie periode meegemaakt. Dat zal zondag nog doorwerken, waardoor jullie ook dan een fijne dag meemaken. De week begint zeer liefdevol en je bent in een charmante en sympathieke bui. Let op dat er een storende energie kan Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je ervaart een drang om met toekomst bezig te zijn. Je bedenkt dingen om de komende tijd avontuur in je leven te brengen. Er kan overigens zondag ook iets spannends gebeuren, maar dan moet je de dag niet te strak van tevoren plannen. Maandag en dinsdag ben je sociaal. Er kan Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint zondag met een krachtige energie, omdat je jezelf waarschijnlijk zaterdag opgeladen hebt. Je bent liefdevol en sympathiek naar je partner en vindt het erg fijn om de liefde te delen. De kosmische energie is je in ieder geval t/m dinsdag goed gezind, waardoor wensen Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond was je al zeer romantisch en dat zal je zondag meenemen. Het is dan ook een prima dag om samen met je partner de romantiek aandacht te geven. Je zult t/m dinsdag een zeer liefdevolle en aantrekkelijke uitstraling hebben en mensen zullen het erg fijn vinden om met Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag zal een zeer fijne dag zijn, waarbij je merkt hoe leuk je leven is en hoeveel je van je partner houdt. Het is een prima dag om met vrienden af te spreken. Maandag en dinsdag ziet je leven er ook nog steeds goed uit. Er wordt aangeraden leuke dingen te bedenken voor je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag vind je het leuk om iets nieuws doen en het liefst samen met je partner, waardoor er niet alleen liefde is, maar ook spanning en avontuur. Maandag en dinsdag moet je opletten, omdat jij jezelf niet altijd onder controle hebt. Je kunt gevoelens hebben, die je niet altijd Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond kunnen er spannende dingen gebeuren, die zondag nog doorwerken. Deze dag wordt spannend, waarbij er verrassingen zijn, die jouw leven flink op zijn kop kunnen zetten. Ook maandag en dinsdag wil je het liefst de spanning ervaren. Je wilt spelen en flirten en niet Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag voel je je onrustig en heb je zin om van alles te plannen, maar ervaar je dat je soms duidelijke grenzen houdt. Er wordt aangeraden om hier balans in aan te brengen en flexibel te blijven. Maandag en dinsdag kun je dit gevoel ook hebben en wordt aangeraden samen met je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Waterman

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat deze maand zien dat je thuissituatie, familie en gezin belangrijker zijn, dan je carrière en ambities. Deze maand is een prima om je dromen na te streven en plannen te maken, maar niet om ze uit te voeren, omdat je privéleven tijd in beslag neemt. Houd Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De planetaire energie is het 1ste deel van de maand op carrière gericht, waardoor je succes wilt halen. Let op dat er een sterke verschuiving is, waarbij je carrière gaandeweg de maand minder energie kan krijgen. Het wordt een maand, waarbij de kosmische kracht zeer intens is, Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat er een krachtige energie naar je carrière gaat, maar ook naar je gezin en familie. De planeten zijn namelijk netjes verdeeld, waardoor je tijd aan mensen kunt besteden en daardoor zowel privé als zakelijk veel goodwill kunt kweken. Het zal een Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
De planetaire energie versterkt je vrijheidslievende karakter. Je laat je door niemand verplichten om iets te doen wat je niet wilt. Over het algemeen past dit bij je karakter en kunnen mensen het van je hebben. Je bent charmant en mensen gaan graag met je om. De planetaire energie is Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat de nadruk zal liggen op je carrière, zakelijkheden en succes. Je zult echter ook veel kracht krijgen in de omgang met je gezin en familie en in het ontwikkelen van gezonde emoties. Je vindt het belangrijk om met mensen om te gaan en doet er alles aan Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
Het wordt een maand waarbij de energie er op gericht is om de energie van de Leeuw te versterken. Je kunt daardoor een stuk onafhankelijker worden en zult een duidelijke mening hebben. De energie zal in ieder geval positief zijn, maar je moet opletten dat je sociale vaardigheden minder Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De planetaire stand is er op gericht dat je deze maand balans moet vinden tussen je professionele ontwikkeling en persoonlijke verlangens aan de ene kant en je thuissituatie en gezin aan de andere. Het zal belangrijk zijn zowel mentaal als fysiek lekker in je vel te zitten. Je bent misschien Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De planetaire energie zal deze maand gericht zijn op gezin, familie en mentale gesteldheid en minder op carrière en ambities die je in het leven hebt. De planetaire stand is namelijk zo dat je persoonlijke belangen af moet wegen in vergelijking met dat wat anderen willen. Wil je iets Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De gebieden die de meeste energie krijgen zijn je intellectuele vermogen, spiritualiteit, lange reizen, familie en handel. Ook seksualiteit zal veel energie ontvangen. Je bent deze maand meer op anderen gericht dan op jezelf. Daardoor zijn sociale vaardigheden belangrijk, zodat je het belang Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Vooral het 1ste deel van de maand kun je nog wel eens erg veel piekeren over alles waar je mee bezig bent. Je minder balans in je leven hebben en op die momenten zit je minder lekker in je vel. Of het nu om carrière, gezondheid of privézaken gaat, maakt niet veel uit. Dit kan Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De planetaire energie prikkelt je speelse geest, waarbij je het gevoel hebt dat de lente nu begint. Je denkt aan relaties met mensen, aan liefde en vooral aan werk. De energie zal t/m de 20ste gericht zijn op carrière en persoonlijke doelen. Daarna is de energie meer gericht op Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat je deze maand gericht bent op je thuissituatie, gezin en je mentale en intellectuele gezondheid. Je zult wat minder fit zijn als het om carrière gaat. De planetaire energie zal dus vooral dominant zijn in je privéleven.

De langzame Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag