astro content

Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - September 2018

Algemeen
Het beschermende hemellichaam van de Leeuw is de Zon en deze zal geregeld kracht laten gelden. Daarnaast zullen Pluto en Ceres een krachtige ondersteuning bieden. Let op dat Uranus en Neptunus wel eens minder positief kunnen worden. Er kunnen positieve, maar ook negatieve momenten zijn, maar ze zullen elkaar in evenwicht houden, waarbij het positieve iets meer de overhand heeft. Het zal deze maand belangrijk zijn niet te impulsief te reageren en je te richten op datgene wat mogelijk is in plaats van op wat niet mogelijk is. Je dient je minder dominant op te stellen en vooral niet op een manier waarin je aandacht opeist. Je kunt soms egoïstisch zijn, maar daar moet je dus mee oppassen, omdat mensen zich anders van je afkeren. Zorg in contact met vrienden, partner en collega’s dat je je bescheiden opstelt en het heft niet teveel in handen neemt.

Het is beter om één lid van de groep te zijn en dan je talenten en vaardigheden te tonen. Dan zullen mensen je waarderen. Zorg er dus voor dat je samenwerkt, zelfs als je leidinggevende bent. Anderen zullen je natuurlijke leiderschap dan veel meer accepteren. Lukt het je om op een goede manier in het leven te staan, dan zal je merken dat er veel balans is en het positieve zal overheersen. Toch zal het over het algemeen een relaxte maand worden, zonder al teveel spannende momenten, maar ook niet met al teveel mindere momenten. Het meeste van wat je zal presteren heb je van tevoren al overdacht en zal geen verrassing zijn. Je weet wat je moet doen en hebt daar dan niet de hulp van anderen bij nodig. Het zal wel belangrijk zijn om naar anderen te luisteren. Bedenk van tevoren of de ander het goed bedoelt, zo ja neem dit advies dan aan.

Liefde en relaties
Privé zullen huidige contacten en vriendschappen alleen maar beter worden en er kunnen zelfs veel kansen zijn om nieuwe relaties te vormen. Singles zullen kansen op nieuwe contacten krijgen en een nieuwe liefde is daaruit zeker niet ondenkbaar. Bedenk wel dat er meer kans is op nieuwe relatie als dit via vrienden gebeurt. Daarbij zal jij de touwtjes in handen houden en bepaal je uiteindelijk zelf hoever jij wilt gaan. Het wordt een verhelderende maand, waarbij je veel dingen duidelijk kunt overzien. Het zal belangrijk zijn om naar meningen en adviezen van vrienden of familie te luisteren. Wuif bepaalde zaken niet zomaar weg als jij denkt dat het niet zo is. Empathie kan erg belangrijk zijn. Daarnaast zal het belangrijk zijn om jezelf niet thuis op te sluiten, maar er lekker op uit te trekken. Je hoeft niet altijd een duidelijke reden te hebben om ergens heen te gaan. Er wordt aangeraden om te genieten van de wereld en mensen in je omgeving. De hemellichamen geven aan dat het een avontuurlijke maand kan worden, waarbij vriendschap en liefde een grote rol spelen. Kom je deze maand iemand tegen waar je gevoelens voor krijgt dan kan het op een duurzame relatie uitlopen. Gebonden mensen moeten wel opletten dat ze innerlijk kwetsbaar kunnen zijn. Je dient daar dus op te letten en moet zorgen dat je niet terugvalt in mopperen of tot negativiteit naar anderen. Er kan wel het een en ander veranderen, waarbij jijzelf niet eens de initiator zal zijn. Het initiatief zal dus bij je partner liggen, maar jij zult dan wel moeten bedenken wat jij zelf wilt. Het zal niet verstandig zijn om zelf te dominant te zijn, maar ook zeker niet om maar alles te doen wat je partner wil. Je zult echter wel begrijpen wat er moet gebeuren om de relatie te versterken. Vanuit de kosmos wordt voorspeld dat je best wat meer mag uitproberen. Durf buiten je comfortzone te treden en dingen te doen, die je niet eerder gedaan hebt. Je moet er dan rekening mee houden dat je, als iets niet gaat zoals je wilt of verwacht, je terug kunt keren naar een situatie waar je je eerst bevond.

Zowel gebonden Leeuwen als singles dienen niet te intens te zijn en vooral niet als het om krachtige emoties gaat. Word je te emotioneel, dan kun je flink bijten en daar maak je geen vriendjes mee. Ben je gebonden dan zal je in het begin van de maand het gevoel hebben dat jij en je partner voor elkaar gemaakt zijn. Vertrouw op je intuïtie, dan zal je de juiste dingen om het je partner naar de zin te maken. Ben je single, dan is je gevoel ook belangrijk en zal je gelijk al merken dat iemand bij je past. Wees assertief en laat duidelijk merken wat je wilt. Met name de 2de t/m de 4de is er veel geluk en ruimte voor romantische momenten. Saturnus beweegt de 6de voorwaarts en dit brengt gevoelens uit het verleden terug, waar je wel van kunt leren. De 7de zal er een Zon-Neptunus oppositie zijn, waarbij je aan jezelf kunt twijfelen en moeite kunt hebben om beslissingen te nemen. Heb je een gezonde relatie, dan zal je hier overigens goed mee omgaan en veel steun ervaren. Singles en mensen met een minder goede relatie zullen dit minder hebben. De 9de t/m de 11de moet je opletten dat er emoties in je losgemaakt worden. In een relatie kan je conflicten krijgen, omdat je onzekerheid wilt verdoezelen door dominant gedrag.

Singles doen er goed aan hun verleden onder de loep te nemen en problemen op te lossen, zodat de toekomst beter gaat. Daarnaast is het een prima tijd om contact met een ex-partner te zoeken. Vanaf het midden van de maand zit je lekker in je vel. Gebonden mensen kunnen leuke activiteiten met hun partner plannen. Singles zijn zeer aantrekkelijk en trekken makkelijk mensen aan. De 24ste t/m de 26ste heb je de neiging teveel je best te doen. Ben je gebonden, dan kan je partner zich storen, omdat je gedrag als bezitterig, veeleisend en overdreven overkomt. Ben je single, dan kun je wel eens ‘te’ impulsief en passioneel zijn. Er wordt aangeraden om bescheiden te zijn en af te wachten wat er op je afkomt. De laatste dagen van de maand kent een prima energie en er wordt aangeraden om hier dankbaar gebruik van te maken. Een bestaande relatie zal versterken, omdat er toekomstplannen gemaakt worden, die veel kunnen bieden. Ben je single, dan zal je sensueel en aantrekkelijk zijn, waardoor je wat betreft romantiek veel aandacht van mensen kunt krijgen.

Carrière en zakelijkheden
September wordt een maand van compromissen en het nemen van beslissingen. Niet alles zal in eigen handen liggen, zodat je moet zorgen dat je mensen kunt vertrouwen. Soms kun je ook met tijdsdruk te maken krijgen, waardoor je ook wel eens zonder al teveel nadenken tot beslissingen moet komen. In dat soort gevallen wordt aangeraden besluiten te nemen, zonder je te druk te maken over wat anderen vinden. Je zult heus fouten maken als je te snel gaat, maar uiteindelijk kun je er van uitgaan dat je heus goed terecht komt. Het is deze maand belangrijk niet alles volgens vastgestelde doelen te doen en er vrede mee te hebben dat dingen soms anders lopen dan je wilt. Mensen die voor zichzelf werken, zullen succes behalen bij zaken waar ze al mee bezig waren. Ook zij krijgen te maken met bepaalde dingen die anders lopen, maar uiteindelijk zullen er verrassende resultaten uit voortkomen. Er wordt aangeraden om aan het vertrouwen te werken en dingen samen te doen. Je zult op die manier meer resultaten behalen, dan als je het alleen doet. Het is zelfs aan te raden om contact met concurrenten te hebben, omdat dit voor unieke kansen kan zorgen. Zowel zelfstandigen als mensen die voor een baas werken, dienen niet te behoudend te zijn. Er wordt aangeraden buiten je comfortzone te treden en risico’s te nemen. Mensen die voor een baas werken, kunnen deze maand gebruiken om nieuwe mogelijkheden uit te denken. Ga nog niet veranderen, maar bedenk eerst voor jezelf wat je nu eigenlijk wilt. Impulsiviteit en ongeduld worden afgeraden.

Mensen die tevreden zijn met een huidige baan, hoeven niet veel te doen, omdat er binnen hun huidige functie goede mogelijkheden lijken te liggen. Je hebt gelijk al de 1ste periode van de maand geweldige inzichten en ideeën, maar ga deze nog niet aan de grote klok hangen. Doe je dit wel, dan kunnen er misleidende energieën optreden. De kans op succes is dan een stuk kleiner. Verder is het de 1ste week belangrijk dat je jezelf niet boven anderen plaatst. Je hebt die neiging nog wel eens, maar dit zal niet heel erg veel goeds brengen en er juist voor zorgen dat je in je carrière minder succes behaalt. Over het algemeen zal deze periode prima zijn en kun je prima resultaten neerzetten. Je bent dus in staat om je gelijkwaardig aan anderen op te stellen. De 9de t/m de 11de dien je op te letten dat er problemen kunnen ontstaan. Durf deze onder ogen te zien en vraag mensen om ondersteuning en ga ze vooral niet alleen oplossen. In het midden van de maand kun je last hebben van egoïsme, waarbij je niet altijd doorhebt dat jouw woorden en daden kwetsend voor anderen zijn. Wil je kritiek uiten of heb je ergens een mening over, tracht dit dan empathisch en warm te doen.

De Zon en Mercurius zullen de 21ste van de efficiënte Maagd, naar de Weegschaal bewegen. Dit zorgt dat je minder efficiënt en effectief bent, maar wel meer gericht op het verdienen van extra geld. Dit is natuurlijk fijn, maar overdrijf niet teveel. De 24ste t/m de 26ste wordt aangeraden je even terug te trekken. Jouw heersende hemellichaam de Zon zal invloed hebben op Uranus. Deze planeet zorgt voor plotse veranderingen en impulsiviteit en als je dan geen rust vindt, kan je wel eens flink wat fouten maken en in de problemen komen. Luister naar je intuïtie en doe niets wat niet goed voelt. Na deze periode zal het leven je toelachen en is er ruimte voor ontwikkeling en extra inkomsten.

Mentale en fysieke gezondheid
Het zal een maand worden, waarin dominantie een belangrijk thema is. Je moet opletten, omdat je soms teveel je leven onder controle wilt houden. Het zal belangrijker zijn je fysieke gesteldheid onder controle te houden, door gezond te eten, weinig genotsproducten te gebruiken en voldoende te sporten of te bewegen. De 1ste dagen zal je soms moe zijn en vraag je je af wat je moet doen; extra veel slapen of juist meer bewegen.

Luister naar je gevoel en volg je intuïtie. Vanaf de 5de zal je kans hebben op een antwoord en kan je de juiste dingen doen om gezond te blijven. Zorg dat je doelen voor jezelf stelt en hier discipline in weet aan te brengen. Lukt het je om voor de 10de de juiste stappen te nemen, dan zal je tot het midden van de maand rust ondervinden. Daarna is het belangrijk dat je ontspannen blijft, omdat je emoties onevenwichtig zijn. Rond de 20ste heb je de neiging teveel controle over je leven te hebben. Tracht relaxt te zijn omdat er anders stress mogelijk is, die je gezonde levensstijl wel eens onder druk kan zetten. Vanaf de 25ste zal er rust zijn en kun je de rest van de maand prima doorzetten.

Algemeen voor alle tekens (een maand van tegenstelling tussen stabiliteit en wisselvalligheid )
September zal over het algemeen niet negatief zijn, maar het is even wennen, omdat het gewone leven van start gaat. Pluto en de dwergplaneet Ceres zullen een krachtige invloed op mensen hebben, waarbij de energie intens is en vooral de psyche kan versterken. Gebruik je de energie goed, dan kun je erg veel zelfvertrouwen hebben en kun je geduldig in het leven staan. Let echter op dat er onverwachte gebeurtenissen kunnen zijn, die je leven in de war schoppen. Je doet er goed aan bescheiden in het leven te staan en niet teveel risico te nemen. Sta je relaxt en discreet in het leven, dan functioneer je prima en zullen er weinig negatieve gevolgen zijn. Wel is het een maand om naar nieuwe doelen te streven en fysieke gesteldheid aandacht te geven. Zowel Ceres als Pluto kunnen schadelijke invloeden, zoals virussen, bacteriën en andere ziekmakers, aanpakken. Over het algemeen zullen de meeste mensen een stabiele maand meemaken, maar er kunnen momenten of gebeurtenissen zijn, waar je alle zeilen bij moet zetten. In dit soort gevallen hoef je juist niet bescheiden te zijn en moet je niet altijd bezig te zijn met het idee dat je het anderen naar de zin moet maken. Elk teken dat bij een bepaald element hoort, zal hier op zijn eigen manier mee omgaan. Vuur- en Watertekens zullen vooral de steun ervaren van de Maan. Zij zijn in staat dominant te handelen en het heft in handen te nemen, zonder dat dit negatief overkomt.

Let op dat bepaalde mensen wel moeite met je kunnen hebben en dan zijn er conflicten mogelijk. Luchttekens kunnen rekenen op energie van Eris. Veel mensen zijn niet bekend met dit hemellichaam, maar deze dwergplaneet zorgt dat je geregeld je leven evalueert en daardoor nieuwe mogelijkheden afdwingt om controle over je leven te houden. Mensen die onder het element Aarde vallen, zullen ondersteuning krijgen van Mercurius. Deze zorgt ervoor dat mensen in staat zijn evenwicht en controle te houden om de juiste dingen op het juiste moment te doen. Over het algemeen zullen de meeste sterrenbeelden en hemellichamen positief staan. Alleen Uranus kan flink storen. Deze planeet kan wisselvallige energie geven, waardoor niet alles even goed verloopt. Uranus zal niet veel invloed hebben op liefde en sociale contacten, waardoor je op die gebieden wel lekker in je vel kunt zitten. Qua gezondheid is Uranus storender, waarbij je op moet letten dat je jezelf niet in de problemen brengt. Blijf weg van gevaarlijke plekken en wees geconcentreerd in het verkeer.

Ook moet je opletten voor mensen die op de een of andere manier negatief of gewelddadig zijn. In je carrière kan Uranus op sommige momenten zorgen dat je minder energie hebt. Je kunt dan instabiel zijn en vermoeid raken als dingen teveel energie kosten. Overigens kunnen mensen die zelfstandig en krachtig in het leven staan, hier goed mee omgaan. Mensen die mentaal zwakker zijn, doen er goed aan vrienden en collega’s om ondersteuning te vragen, maar dit dienen dan natuurlijk wel mentaal sterke mensen te zijn. Ook een liefdespartner kan energie bieden om krachtig tegen de energie van Uranus in te gaan. De Volle Maan zal op de 25ste om 04:54:49 verschijnen. De Maan staat in het teken van het Vuur en mensen kunnen deze hitte opnemen om innerlijke kracht te ervaren. Bepaalde toekomstvoorspellingen en boodschappen worden in dromen doorgegeven. Mensen worden geïnspireerd om op een fijne en warme manier in het leven te staan. Daardoor zal de maand voor de meeste mensen prima eindigen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Ilse
Houd vol!
Met een brok in mijn keel,
het wordt mij allemaal te veel.

tijden lang zie ik maar aan,
wat me steeds wordt Lees meer
door Medium Jory
Jaarprognose
Uit je geboortecijfers kan heel wat informatie gehaald worden. Op basis daarvan kan ik een jaarprognose voor je maken, die Lees meer
door Medium Marcelius
5 Kruiden tegen angst en depressie

Deze 5 kruiden behandelen depressie en angst net zo effectief als medicijnen

Onderzoek laat zien dat Lees meer
door Medium Ilse
Zielsverwant
Mijn hand in jouw hand,
ben jij dan mijn zielsverwant.

Mag ik hopen en bidden voor jou,
omdat ik zo van je hou.

Dat wij Lees meer
door Medium Marcelius
Kruiden die beschermen tegen alzheimer
Kruiden die je hersenen kunnen beschermen tegen alzheimer, depressie, angst en meer!

Het mooie van Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf Lees meer
door Medium Moon
Herfst inzichten. Mindset 2018
De herfst al bijna in zicht, dus ja leuk volgende maand. Ja zie het positieve het brengt ons veel moois. Ga Lees meer
door Medium Venus
Venus op vakantie
Hey lieve klantjes...

Van 25 Aug - 4 Sept ga ik lekker op vakantie ook op mijn vakantie bestemming zal ik actief zijn Lees meer
door Medium DeniseLuna
Komt een Nieuwetijdskind bij GGZ
''Maak maar een mooie tekening'' zei de dame die tegenover mij zat. Voor zover ik kon herinneren tekende ik Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Patricia
Geliefd worden of (helaas) gebruikt worden
Lieve mensen van Astroangels

Omdat het soms lastig is om te kunnen zien of iemand echt van je Lees meer
door Medium Ilse
Wanneer gaat mijn verlangen in vervulling?
Je zit op het terras en staart wat voor je uit. Het is vakantie. Iedereen om je heen lijkt zich Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love helpt je graag via de telefoon
Lieve mensen,

Ik ben in de middag en avond maar ook 's nachts bereikbaar voor u. Heeft u een Lees meer
door Medium Angelica
Evenwichtig deze warme zomer door?
Hoi Allemaal!
Wat is het warm he!
Deze hitte kan je ook parten spelen met het maken van goede Lees meer
door Medium Marja
E-MAIL CONSULT BOEKEN
Lieve mensen, heb je geen tijd om te bellen deze periode? Dan kun je altijd een e-mail consult boeken. Je krijgt een Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt op alle gebieden fantastisch, maar je kunt dit zelf verstoren. Je bent namelijk vastberaden om de liefde zo hoog op je lijstje te zetten, dat je je partner er misschien wel nooit aan kan voldoen. Dit kan irritaties of onzekerheid geven. Er wordt aangeraden om controle Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Aan het begin van de week zal je op liefdesgebied sterk en evenwichtig handelen. Daardoor ben je lief en sympathiek, waardoor een partner zich erg vertrouwd bij jou voelt. Met name zondag en maandag ben je romantisch en zoek je het plezier op. Je zult niet alleen de schoonheid Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een prima week voor de romantiek, omdat er volop positieve energieën op je afkomen, die jou in vuur en vlam zetten. Geregeld zullen jij en je partner de vonk voelen, waardoor erotiek en andere spannende dingen aan de orde van de dag zijn. Je doet er goed aan er niet Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent soms wat rusteloos en hebt minder behoefte aan diepgaande contacten of zware gesprekken met je partner. Je kunt snel het gevoel hebben dat mensen je tot last zijn en kunt je dan erg ongelukkig voelen. Je moet er rekening mee houden dat dit t/m vrijdag zo blijft. Het is Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Ook deze week vind je je carrière erg belangrijk, waardoor je minder tijd aan je privéleven kunt geven. Toch wordt aangeraden om meer tijd voor je partner vrij te maken. Niet alleen om liefde te versterken, maar vooral om wat meer energie te krijgen. Hoe sterker Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er kan een nieuwe periode aankomen, waarin je anders in het leven komt te staan. Dit kan je vooral op gebied van je carrière meemaken, maar het maakt je ook in je privéleven wel eens ongedurig. Je voelt dit op zondag al en hebt moeite om sterk in je schoenen te Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je deze week soms niet even lekker en hebt dat de neiging je minder open te stellen. Je doet er goed aan dit onder controle te houden, omdat dit waarschijnlijk meer mentaal dan fysiek is. Positief is dat de energie naarmate de week vordert sterker wordt. Zondag is een Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent aan het begin van de week zeer wijs en daardoor maak je in de liefde goede keuzes. Er zijn dan veel mooie momenten om samen met je partner romantische activiteiten te doen. Je bent zeer energiek en charismatisch en daardoor heb je zeker geen aandacht tekort. Je dient Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je vindt het deze week fijn om geregeld thuis te zijn. Hobby’s genieten je voorkeur en soms zonder je partner. Dat betekent niet dat je afstandelijk of minder sympathiek bent, maar je wilt ook wat tijd voor jezelf. Je zult dit t/m vrijdag zo voelen, wees dus duidelijk Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zeer energiek en effectief, waardoor je jezelf niet te snel over de kop zal jagen, terwijl je toch wel erg actief bent. Je wilt er vooral aan het begin van de week veel op uittrekken en leuke mensen ontmoeten. Dit doe je het liefst samen met je partner, maar je trekt er Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was de afgelopen tijd sociaal en sympathiek. Ook deze week ben je populair. Let er wel op dat de energie later in de week kan veranderen en dat je dan meer met zakelijkheden bezig gaat, dan met je relatie en de romantiek. Je bent fysiek zeer aantrekkelijk, waar je best wel Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De nadruk ligt op je partner en andere mensen die je liefhebt. Je wilt het liefst de hele week veel liefde ervaren. Vergeet echter niet dat er ook nog heel wat zakelijke aspecten op je wachten. Toch zal je je privéleven voorop stellen en weet je heus wat je kunt doen om Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Stier

Algemeen
De Stier is krachtig en bezit in principe alle elementen voldoende om op een goede manier in het leven te staan. De belangrijkste heerser is de Maan en die zal er deze maand dan ook sterk voor zorgen dat je daadwerkelijk balans weet te vinden. Het zal geen makkelijke maand worden, maar je bent wel in Lees meer


Maagd

September is dus een prima maand voor het oplossen van langdurige conflicten en voor conflicten die opeens optreden. Dit laatste kan vooral optreden bij financiële zaken. Let hierbij ook op met aankopen die je doet, zonder erbij na te denken. Het is ook een maand, waarin jouw persoonlijkheid zo sterk is, dat je een positieve invloed op Lees meer


Leeuw

Algemeen
Het beschermende hemellichaam van de Leeuw is de Zon en deze zal geregeld kracht laten gelden. Daarnaast zullen Pluto en Ceres een krachtige ondersteuning bieden. Let op dat Uranus en Neptunus wel eens minder positief kunnen worden. Er kunnen positieve, maar ook negatieve momenten zijn, maar ze zullen Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De Weegschaal heeft in deze periode weinig te maken met negatieve energieën uit de kosmos. Zelfs hemellichamen als Mars en de Zon, die normaal gesproken niet altijd gunstig voor je zijn, zullen geen slechte invloed hebben. Alleen de dwergplaneet Iris kan een negatieve energie op je afsturen, maar die Lees meer


Waterman

Algemeen
Deze maand kan je gemoedstoestand wisselend zijn. Op zich is dit niet abnormaal voor de Waterman, maar je hebt nu de neiging kritisch op jezelf te zijn. Dit kan jou onzeker maken, omdat je normaal wel weet wat je wilt en hoe je dit wilt. Wees niet te streng voor jezelf, omdat anderen het waarschijnlijk Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Voor de Boogschutter zijn de belangrijkste beschermers Jupiter, maar daarnaast ook Ceres. Let op dat Ceres meestal retrograde beweegt en dus wel enigszins kan storen. Toch zal september je wel behagen, omdat niets gaat zoals je wilt. Dat vind je erg prettig, omdat je uitgedaagd wordt om scherp te Lees meer


Ram

Algemeen
De maand begint actief, waarbij je van alles kunt doen om je leven mooi te maken. De ergste warmte van de zomer is verdwenen, waardoor je wat energie kunt bijtanken. Het is dus een prima periode om taken in je carrière of privéleven, waar je niet aan toegekomen was, uit te voeren. De 5de zal Lees meer


Vissen

Algemeen
De Vis kan veel kracht krijgen vanuit Venus, die de belangrijkste beschermer zal zijn en ook Ceres die verrassender wijs invloed kan hebben. Meestal is Ceres namelijk negatief voor jouw teken, maar de combinatie met Venus zal positief uitpakken. Ook dit is bijzonder, omdat de gecombineerde energie Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Naast Mercurius is de 2de hemelse beschermer Ceres. Deze wordt vaak onderschat, maar biedt erg veel levensenergie en stelt je in staat met de moeilijkste problemen om te gaan. In september kan energie van Ceres extra versterkt worden, omdat de positie van de sterren zeer gunstig is. Daardoor kan het een Lees meer


Schorpioen

Algemeen
De planeet die deze periode de meeste kracht aan de Schorpioen biedt is Uranus. Normaal gesproken is deze planeet niet altijd gunstig, maar in dit geval zal de Maan, als katalysator fungeren, waardoor Uranus wel degelijk positief werkt. De positieve energie kan van invloed zijn en ervoor zorgen dat je een Lees meer


Kreeft

Algemeen
Er zullen vriendschappelijke hemellichamen zijn, die jou positieve energie bieden. Met name Jupiter, Ceres en de Maan zullen zeer positief zijn. Het kan dus een maand zijn, waarin je met succes te maken krijgt. Het kan zelfs gebeuren dat alles wat je opstart heel goed uit kan pakken. Let op dat de energie Lees meer


Steenbok

Algemeen
Behalve de heersende planeet Saturnus zal de energie van Mercurius gunstig zijn, omdat deze planeet gezien wordt als de kosmische leider van de Aarde-elementen. Deze planetaire invloed zal zeker een positieve werking op je leven hebben, maar ook weer niet heel erg sterk. Je kunt er beter rekening mee Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag