astro content

Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - November 2018

Algemeen
De Leeuw krijgt krachtige ondersteuning vanuit de Zon en Mars. Het is niet zo gewoon dat deze twee gezamenlijk steun aan de Leeuw bieden. Je krijgt als gevolg van deze energie kans om te presteren en zal mogelijkheden krijgen, die voor financiële en zakelijke vooruitgang zorgen. Maar de energie zal ook sociaal en relationeel veel positiefs bieden. Let op dat je de neiging kunt hebben om te makkelijk te worden en dan kunnen kosmische energieën zich tegen je keren. Je kunt dan met verlies en ongeluk te maken krijgen en dat kan een negatieve gemoedstoestand bij je oproepen. Er wordt aangeraden om jezelf te controleren en te zorgen dat negatieve gevoelens en handelingen onderdrukt worden.

Zorg dus voor positieve gevoelens, dan zal je op vele gebieden in staat zijn objectief en nuchter in het leven te staan. In je werk of studie kun je minder goed presteren. In vriendschap zal je een krachtige vriend(in) zijn en in een relatie zal je partner het fijn vinden dat je liefdevol en warm bent. Mars zal deze maand veel kracht bieden, waardoor er kansen zijn om conflicten en andere problemen op te lossen. Ook is het een prima maand om mensen, die jou dwars hebben gezeten, te laten zien wat je in je mars hebt. Vooral mensen die jou gekwetst hebben, kunnen jou op hun dak krijgen, zonder dat je zelf kwetsend bezig bent. Wees voorzichtig met negatieve gevoelens als je iemand wilt kwetsen. Dit zal niet verstandig zijn, omdat medestanders zich tegen je kunnen keren. Handel daadkrachtig, maar eerlijk. Tenslotte moet je opletten voor mensen die zoete broodjes bakken. Wanneer je dan toehapt, kunnen ze je op je zwakste punt pakken, namelijk eergevoel. Houd controle, dan zal je over het algemeen een prima maand hebben. Wees niet te krampachtig, dan zal je lekker in het leven kunnen staan.

Liefde en relaties
Persoonlijke relaties gaan niet slecht. Heb je bepaalde plannen en doelen, dan kun je ze bereiken. Zelfs dingen waar je allang mee bezig bent, gaan zeer goed. Heb je een relatie/gezin dan is het een prima maand om veel tijd aan ze te besteden. Er wordt aangeraden om dit als jouw taak te zien. Mensen in je directe omgeving hebben het nodig om eens door jou verwend te worden. Dit geldt voor liefde, familie, maar ook vrienden en andere contacten. Omdat je veel passie hebt en daardoor snel waardering van anderen krijgt, hoef je hier niet eens veel voor te doen. Met een klein beetje aandacht zijn mensen al erg gelukkig. Mensen die kinderen hebben of zelf nog onder de hoede van hun ouders leven, dienen op te letten. Er zijn aanwijzingen dat de relatie tussen ouders en kinderen moeilijk kan verlopen. Natuurlijk is dit altijd wel, maar nu lijkt het iets erger dan gewoonlijk. Je zult geduld moeten hebben en op moeten letten dat je empathisch met geliefden omgaat. Er kunnen problemen zijn, die niet altijd makkelijk op te lossen zijn. Houd er rekening mee dat er wat energie aan verloren gaat, maar dat je er uiteindelijk heus in zult slagen om er goed mee om te gaan. Daarbij zullen er voldoende kosmische energieën zijn, die jou hierbij ondersteunen.

Het belangrijkste zal zijn dat je er gezamenlijk voor gaat. Ben je gebonden, dan zal je merken dat het een maand is, waarin je zeker met problemen te maken krijgt, maar dat je er uiteindelijk prima doorheen komt. Je kunt je verloren en eenzaam voelen, als je merkt dat er momenten zijn dat je er alleen voor staat, maar liefde overwint uiteindelijk alles. Singles zullen deze maand oppervlakkig zijn. Je denkt weinig over het leven na en onderneemt ook niet altijd evenveel actie. Er wordt aangeraden vooral op eigen gevoel te vertrouwen. Mensen kunnen jouw hart raken, maar ook breken. In dat geval kan je gevoelig worden en dan zal je stoere persoontje toch zwakker zijn. Controleer je emoties en zorg dat je gewoon doet wat jij voor jezelf het beste vindt.

Venus start de maand, waardoor je gevoeliger dan anders bent. Dit zal de 6de versterkt worden door de driehoek tussen de Zon en Neptunus. Hierdoor ben je nog emotioneler en dat maakt je wel kwetsbaar, omdat je stoere karakter dan een deukje krijgt. De 8ste betreedt Jupiter het gebied van de relaxte Boogschutter. Daardoor zal je een stuk sterker worden en word je gelukkiger, omdat je nog steeds gevoelig bent, maar minder kwetsbaar. Vanaf de 16de wordt je leven wat rommeliger als gevolg van de retrograde Mercurius, die de Boogschutter indraait. Er is flink wat vuur en je moet oppassen dat je emoties niet tot woede leiden. Je kunt dan in een relatie of naar vrienden flink uithalen. In dat geval kun je ze kwetsen.

Gebruik je energie positief, dan zal je passioneel worden en kun je de erotiek veel meer naar voren laten komen. Singles kunnen dan ook gerust lekker genieten van een onenightstand. De 27ste zal het sextiel van Mars en Saturnus zorgen dat je zeer liefdevol bent. Er is dan ruimte voor liefde, erotiek en sympathie, waardoor je de maand op een perfecte manier af kunt sluiten. Dit geldt zowel voor singles als gebonden mensen. Je verleidingskunsten zullen hierbij zeer opvallen.

Carrière en zakelijkheden
Er zijn aanwijzingen dat het zakelijk niet altijd goed ging. Vooral leidinggevende mensen of mensen die een eigen bedrijf hebben, dienen op te letten dat contacten waar het al moeilijk mee ging slechter worden. Ook qua concurrentie kan je wat moeilijkheden krijgen. Het zal belangrijk zijn om je emoties onder controle te houden, omdat je daar niet altijd in kunt slagen. Bemoei je je teveel met anderen, dan kunnen deze zich alleen maar nog meer tegen je keren. Ga relaxt en sympathiek met ze om, dan zal er minder nijd zijn en zullen zelfs tegenstanders zich zachter opstellen. Ook dien je weg te blijven bij allerlei problemen. Dit kost veel energie en dan kun je minder goed presteren. Ook al zal het lastig zijn, toch wordt aangeraden goed na te denken over handelingen die je verricht. Daarnaast doe je er goed aan er niet voor te schromen medestanders om je heen te verzamelen. Er zijn genoeg mensen die jou willen helpen, dus neem dat deze maand aan. Je bent trots, maar het zal je echt helpen. In contact met mensen is het belangrijk dat je objectief en nuchter blijft. Lukt dit, dan zijn er aanwijzingen voor nieuwe projecten of werkzaamheden, die jou in de toekomst veel bieden. Heb je die mogelijkheid, dan wordt aangeraden deze met beide handen aan te grijpen. Mensen die voor een baas werken, kunnen moeite hebben om anderen te vertrouwen. Het is misschien verstandig om altijd het heft in handen te houden en nooit het achterste van je tong te laten zien. Zijn er nieuwe klanten, collega’s of andere nieuwe contacten dan is het verstandig geen risico te nemen en te bekijken wat voor vlees je in de kuip hebt. Het is geen goede periode voor risico’s. Over het algemeen zal je veel zelfvertrouwen hebben en ben je open in je bewoordingen. Je kunt mensen wel confronteren als je bepaalde dingen vindt of als je kritiek hebt. Tracht er wel op een zeer sympathieke manier mee om te gaan, omdat je collega’s of leidinggevenden dan kunt kwetsen, zonder dat je dit zo bedoelt. Het is ook een goede maand om te bekijken hoe je je vaardigheden kunt verbeteren. Een studie zou tot de mogelijkheden kunnen behoren.

De 1ste dag zal de Maan in jouw teken staan, waardoor je de motivatie mist om op een goede manier te functioneren. De 2de en de 3de reist de Maan door de Maagd en dan kun je teveel de nadruk leggen op perfectie. Dit kan dus een lastig begin zijn, omdat je bij beiden moeite hebt om op een goede manier te presteren. Je mist de talenten om hier een weg in te vinden. De 5de zal de Zon, in de Schorpioen, een verbinding vormen met Neptunus. Deze periode lijkt geschikt voor het verkrijgen van nieuwe kennis of informatie. Je staat er open voor en deze gebruiken voor toekomstige doelen. De 6de zal Uranus terug naar de Ram reizen, waardoor emoties flink door elkaar geschud worden. Het zal duidelijk zijn dat deze 1ste week heel wat teweeg brengt. Ga je hier goed mee om, dan zal je over het algemeen wel in staat zijn de energie ten goede te laten keren. Ga je er niet goed mee om, dan zal er flink wat stress op je afkomen. Pas vanaf de 8ste zal de positieve Jupiter zorgen dat je de energie in de juiste banen kunt leiden. Deze planeet zal namelijk in jouw sector van creativiteit en risico binnenkomen en daar langere tijd blijven. Vanaf de 15de zal Mars in de Vissen zorgen dat je financieel positieve dingen kunt doen. Je kunt door de energie zeker tot het eind van het jaar veel kans op winst en een verhoging van je inkomen krijgen.

De 23ste bevindt de Volle Maan zich in je sector van doelen en wensen. Aangezien de heersende Zon zich in de Boogschutter bevindt, zal je gedurende een maand creatief met ideeën omgaan en wie weet wat daar allemaal uit voortkomt. Geluk kan je vanaf de 26ste afdwingen als de Zon zich met de geluksbrenger Jupiter verbindt. Je mag best risico nemen. Zoek het geluk dus zelf op, dan bereik je het meest. Het eind van de maand verbindt de Zon zich met de retrograde Mercurius. Dit is een prima periode voor 2de kansen en oplossen van fouten of problemen die je eerder gemaakt hebt.

Mentale en fysieke gezondheid
Waar je privé kwetsbaar bent, zal je fysiek sterk zijn. Je voelt je de 1ste week gezond en krachtig. De Maan staat in de Leeuw en dat zal jou verheugen. Je hebt een fysiek uithoudingsvermogen en daardoor ga je graag sporten. Je laat geen moment onbenut om er op uit te trekken en te bewegen. Neptunus en de Zon zullen elkaar vanaf de 5de versterken. Dat kan ervoor zorgen dat je spieren en gewrichten onder druk komen te staan. Let daar op als je sport of zware werkzaamheden doet. Venus en Mars zullen op de 9de kracht bieden. Let deze periode op je ademhaling, omdat je longen kwetsbaar lijken. De 11de t/m de 15de zullen de Zon en Pluto je versterken en kan je er vol voor gaan. Vanaf de 16de kunnen Venus en Mercurius je mentaal onder druk zetten en wordt extra rust aangeraden. Je kunt anders wel eens depressief worden. De 20ste t/m de 25ste geven de Zon en Boogschutter zoveel energie, dat het teveel kan zijn. Overdrijf niet en zorg voor ontspanning, meer slaap en gezonde voeding. De verbinding tussen de Zon en Mercurius zal de laatste dagen zorgen dat zowel fysiek als mentaal sterk bent.

Algemeen voor alle tekens (een maand van oppositie tussen liefde en passie)
We hebben mogen genieten van een warme zomer en herfst. Er zijn aanwijzingen dat de natuur terug zal slaan. Niet elk mens zal de wil en kracht hebben om er mee om te gaan. Gelijk in het begin zullen mensen ervaren of november een goede maand voor ze is. In dit geval is het belangrijk naar intuïtie te luisteren. Er staan twee planeten in oppositie met elkaar; Venus en Mars. Deze oppositie hoeft zeker niet slecht te zijn, maar je zult ‘moeten’ kiezen tussen de liefdevolle energie van Venus of de passie van Mars. Dit zal niet alleen in relaties zijn, maar ook zakelijk moet er gekozen worden tussen orde en regelmaat of impulsiviteit en risico’s. Mensen die voor risico kiezen zullen meer keuzes voor zichzelf maken, wat veranderingen teweeg kan brengen. Mensen die voor orde en regelmaat kiezen, zijn diegene die gemeenschappelijke besluiten nemen en zich richten op het sociale belang. Het lijkt een prima maand voor een nieuwe relatie of het herstellen van oude relaties.

Het is echter ook een maand om persoonlijke problemen op te lossen. Vooral mensen die problemen sympathiek op willen lossen, kunnen bedrogen uitkomen. De passie van Mars lijkt dus geschikter, maar wees wel voorzichtig. Vuurtekens zullen minder ondersteuning van heersende planeten krijgen. Dit hoeft niet erg te zijn, maar voorkom problemen en neem niet teveel risico. Voor Watertekens is Mercurius belangrijk en dit is bijzonder, omdat ze nu in staat zijn rationeel sterker te zijn dan emotioneel. Hierdoor kunnen ze nuchter en zakelijk in het leven staan en lossen ze problemen daadkrachtige op. Daarnaast is november voor hen geschikt om in carrière te ontwikkelen en met nieuwe zaken te starten. De Luchttekens staan onder bescherming van Mars. Deze planeet biedt veel kracht, waardoor deze tekens zelfverzekerd en capabel in het leven staan. Ze hoeven niets te overhaasten, omdat er tijd en kracht genoeg is om alles in de juiste banen te leiden. Aardetekens worden ondersteund door Uranus. De kracht die hier vandaan komt, dient niet onderschat te worden. Met name het 1ste deel van de maand kan er veel passie en vuur zijn en dat werkt verwarrend voor de nuchtere Aardetekens. Over het algemeen zullen de meesten onder dit teken kunnen bepalen hoe ze de energie op goede wijze in hun leven kunnen implementeren.

Voor de Maan moeten we deze maand oppassen. Vooral tijdens de Nieuwe Maan van de 7de en Volle Maan van de 23ste kunnen er intense energieën zijn. Daar dienen mensen alert op te zijn. De mens zal allerlei waarschuwingen krijgen. Wordt daar niets mee gedaan, dan gebeuren er desastreuze dingen in het sociale, maar ook individuele leven van de mens en gebeurtenissen die de Aarde kunnen raken. Negativiteit kan ook tot conflicten leiden, maar dat wordt juist voor november afgeraden. Zelfs kleine problemen dienen vermeden of voorkomen te worden. De essentie van de Volle Maan zal zijn dat de natuur sterk naar de winterstand gaat en er zelfs vorst op kan treden. We moeten ons winterklaar maken en niet alleen klimatologisch, maar ook emotioneel, relationeel en zakelijk. Over het algemeen wordt verwacht dat de meeste mensen hier in slagen, waardoor positieve de negatieve energie zal overvleugelen. Toch moeten we voorzichtig zijn, omdat kwade energieën ook op de loer liggen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Angelica
Consulteer mij voor inzicht!
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Silvia
Tarot
Met behulp van de tarotkaarten kan ik jou inzicht geven in je situatie. Stel vooral je vraag duidelijk, dan kan ik daarop invoelen en Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf te ervaren.
Ervaringen maken mensen groter, wijzer Lees meer
door Medium Ilse
Donkere dagen en zorgen
Lieve bellers,

Ik krijg veel vragen over situaties waarin we vastlopen. Ik heb het in dit gedicht onder woorden Lees meer
door Medium Angelica
Wintertijd... donkere dagen...
Mag ik middels een gesprek, chat of Sms weer licht en inzicht aan jou brengen?

Tot gauw! Lees meer
door Medium Jayna
Timing
Alles ...
is in Goddelijke en Perfecte Orde
Focus op het Positieve
Laat de behoefte om het te begrijpen los

Namasté
Jayna
Lees meer
door Medium Jayna
The Touch.
Als de pijnlijke leegtes in de spelonken van ons diepste wezen
geraakt worden ... ontstaat er spontaan een impuls

Eenmaal in Lees meer
door Medium Silvia
jouw droom
Sinds kort werk ik ook met dromenkaarten. Een droomuitleg doe ik via een emailconsult of chatconsult, omdat het enige verdieping Lees meer
door Medium Marcelius
Natuurlijke Antibiotica
Natuurlijke Antibiotica die virussen doden!

Omdat traditionele antibiotica zo zwaar zijn voorgeschreven binnen de Lees meer
door Medium Silvia
Tarot by Silvia
De Tarot kan je veel vertellen over het moment waar jij je begeeft , wat je voelt en wil voelen, hoe de ander erin staat bij Lees meer
door Medium Fanny
Charlie Chaplin
Deze tekst wil ik graag met jullie delen :

Prachtige tekst die Charlie Chaplin schreef op zijn 70e verjaardag op 16 april Lees meer
door Medium Silvia
kleur
Hai , als jij het leuk vind kan ik je ook helpen met kleur. Graag kijk ik met jou naar de kleur die jou aanspreekt of juist niet. Je Lees meer
door Medium Lindes
Medium Lindes
Lieve mensen, Ik ben coach en mensen die echt relationele of andere problemen hebben kunnen bij mij heel goed terecht. Ik werk Lees meer
door Medium Chantal2
Medium Chantal2
Lieve klantjes,

Sommige kennen me al, en andere niet daarom zal ik me even voorstellen. In plaats van Chantall ben ik nu Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent gericht op huiselijkheid en familie. Ook vind je het belangrijk aandacht aan je huis te geven. Je bent veel met je eigen leven bezig en vraagt je af hoe je de liefde kunt beleven. Ook kan je twijfelen of jij en je huidige partner bij elkaar horen. Dit is overigens Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag besteed je tijd aan je carrière en moet je niet vergeten om je partner voldoende aandacht te geven. Dit kan conflicten en zelfs ergere problemen opleveren. Beter kan je dit zoveel mogelijk voorkomen, omdat het 2de deel van de week leuker zal worden. Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Schorpioen kan de 1ste dagen van de week krachtige spirituele energie ervaren, die t/m woensdag veel moois brengt, waardoor er in de relatie een prima sfeer is. Het geluk zal je toelachen en alle tijd die je hebt, zal je aan je partner en andere geliefden besteden. In de Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag zal je energie laag zijn. Je kunt minder sterk zijn en daardoor depressief worden als dingen niet lekker verlopen. Je kunt minder vrolijk zijn en dat werkt negatief in je relatie door. Tracht jezelf te controleren en wees juist lief en open naar je partner Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het wordt een mysterieuze week vol liefde en avontuur, maar ook van intellect en wijsheid. Tot en met woensdag zal je de spanning omarmen en erotiek met je partner delen. Daarna zal je je vooral richten op intimiteiten en warme energieën. In ieder geval wordt het een Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week ben je op mentaal gebied erg actief. Je denkt veel na en dit kan wel leiden tot gepieker. Met name zondag en maandag kan je daar moeilijkheden door krijgen. Je doet er goed aan je partner om ondersteuning te vragen, omdat er dan meer kans is dat de Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een week, waarin er mensen of zaken uit het verleden terugkomen. Waarschijnlijk zal dit een ex-partner of belangrijke zakelijke partner zijn. Wees alert dat dit geen negatieve werking op je relatie heeft. Je zult naar je partner prettig in de omgang zijn. Je bent Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Vanaf donderdag zal de energie minder gunstig voor de romantiek zijn. Daarom doe je er goed aan om voor die tijd te genieten van warme en liefdevolle energie die er hangt. Dit betekent niet dat het slecht, wordt, maar je bent gewoon minder op romantiek gericht. Je bent echter Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
De retrograde Mercurius heeft veel kracht, waardoor het verleden een sterke invloed heeft. Dit kan te maken hebben met dingen die vroeger niet goed gingen, waarbij je de kans krijgt om deze op te lossen. Let op dat je hier voorzichtig mee omgaat. De kans op net verkeerd gekozen Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn veel met je partner en andere geliefden te zijn. Je loopt niet over van romantiek, maar je bent wel actief in bed. Vanaf donderdag zal de energie veranderen en dan moet je opletten omdat er minder goede energieën zijn. Je bent iets minder sympathiek, maar Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week is de planetaire energie op romantiek gericht. Je kunt leuke dingen bedenken om het jezelf en je partner naar de zin te maken. Ook ben je sympathiek en sociaal, waardoor je andere mensen veel aandacht geeft. Vanaf donderdag zal dit veranderen en richt Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn om mentaal en intellectueel op één lijn met je partner te zitten. Je wilt activiteiten plannen en vooral dingen die je nog niet vaak gedaan hebt. Overigens zal je met name maandag zin in tomeloze seks hebben. Vanaf donderdag verandert de energie Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Vissen

Algemeen
Venus neemt een speciale positie in. Deze planeet is niet alleen een beschermer, maar zal je fysiek en mentaal kracht bieden. Dit is op zich bijzonder, omdat Venus normaal gesproken juist voor problemen kan zorgen. Met name Mercurius zal gunstige energie met Venus delen en vooral in het 2de deel van de Lees meer


Maagd

Algemeen
Mercurius beweegt retrograde en brengt passieve energie. Er kunnen voor- en nadelen zijn, waar je meestal controle over hebt. Gebruik ratio en laat emoties links liggen. Of je nu positieve of negatieve zaken meemaakt, het gaat erom hoe je ermee omgaat. Zoek vooral balans en zelfvertrouwen. Lukt dit, dan Lees meer


Stier

Algemeen
In november zal de Stier de energie van Venus sterker ervaren. Het is je heersende planeet en deze neemt een dominante positie in. Jouw leven en die van mensen met wie je omgaat, kunnen daardoor drastisch beïnvloed worden. Er wordt aangeraden deze maand extra tijd aan geliefden, vrienden en andere Lees meer


Steenbok

Algemeen
Deze maand ervaar je krachtige energieën van Mars. Daardoor ben je niet alleen mentaal sterk, maar kun je fysiek ook veel kracht ervaren. Dit kan zorgen dat je dynamisch bent en veel dingen wilt doen. Je bent actief en zakelijk niet te stoppen. Aan de andere kant dien je op te letten dat je niet Lees meer


Waterman

Algemeen
Saturnus zal een zeer gunstige positie in de kosmos innemen. Het kan een veelbelovende periode, waarin je op vele gebieden iets kunt bereiken. Er wordt aangeraden je niet te haasten, omdat je tijd genoeg hebt om het een en ander te bewerkstelligen. Daarbij is het belangrijk om zaken en ervaringen uit het verleden Lees meer


Schorpioen

Algemeen
November is een prima periode. Je voelt je prettig, krachtig en actief. Dit is het gevolg van de energie die Mars biedt. Deze geeft zoveel energie, die je gewoon niet kan ontgaan. Over het algemeen zal dit voordelig werken. Wel dien je te bedenken dat niet alles even goed gaat. Je moet er hard voor werken Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Bijzonder zal zijn dat Mars zich deze maand meer op de Boogschutter richt. Dat zal niet altijd zonder slag of stoot gaan. Er wordt aangeraden om je hier bewust van te zijn. De energie van Mars zal vooral in storende perioden optreden en dan kan deze planeet wat extra problemen brengen. Je moet op deze Lees meer


Ram

Algemeen
November kan voor de Ram intens zijn, maar dat zorgt er ook voor dat je lekker in je vel zit. Je bent nu eenmaal actief en zit je stil, dan zal je juist moe worden. Heb je die kans dan doe je er verstandig aan om er een weekje op uit te trekken en actie te ondernemen. Heb je die niet, dan wordt aangeraden Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Venus zal veel invloed op de Weegschaal uitoefenen, door een dominante positie aan de hemel. Het wordt daardoor een maand vol spannende en emotionele gebeurtenissen. Dit lijkt allemaal erg leuk en dat is het ook, maar er wordt aangeraden om je te laten leiden door logica en nuchterheid. Je kunt gerust Lees meer


Tweelingen

Algemeen
November zal niet gelijk de makkelijkste maand voor de Tweeling zijn door de passie van Ceres en Mars. Maar dit vind je ook wel interessant, waardoor je nieuwsgierig en leergierig bent. Je kunt ontspannen zijn, waardoor je ondanks de passionele energie ook mentaal veel rust ervaart. Je kunt geconcentreerd Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het is niet de meest makkelijke maand voor de Kreeft, omdat de Maan minder gunstig staat. Daardoor kan je minder op intuïtie en emoties vertrouwen dan je normaal gesproken doet. Kreeften die in staat zijn op ratio en nuchterheid te vertrouwen, zullen het meest bereiken en het lekkerst in hun vel Lees meer


Leeuw

Algemeen
De Leeuw krijgt krachtige ondersteuning vanuit de Zon en Mars. Het is niet zo gewoon dat deze twee gezamenlijk steun aan de Leeuw bieden. Je krijgt als gevolg van deze energie kans om te presteren en zal mogelijkheden krijgen, die voor financiële en zakelijke vooruitgang zorgen. Maar de energie zal Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag