Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mars in de Ram kan jou nou wel eens passioneel en zeer actief maken. De Zon in de Boogschutter kan jou echter veel concentratie bieden. Dit is een unieke combinatie, waardoor je efficiënt en adequaat in contacten met mensen bent. Hierdoor kan jij je op persoonlijk gebied goed ontwikkelen. Deze energie kan je eigenlijk heel goed verdelen tussen je zakelijke en privéleven. Je zult, omdat je zelf sensitief en empathisch bent, geen gebrek aan mensen hebben die aandacht aan je schenken. Misschien soms wel teveel, waardoor je het gevoel hebt dat je mensen teleurstelt als je ze te weinig aandacht geeft. Tracht dit gevoel weg te stoppen, want je geeft heus voldoende. In een relatie geef je veel aandacht en liefde, waardoor je partner zich gewaardeerd voelt. Als single ervaar je spirituele energie, die vanuit de Maan komt en door Mars versterkt wordt. Hierdoor heb je een sensuele en erotische uitstraling. Tracht er wel voor op te passen dat je niet overdrijft, omdat je mensen anders teveel energie en aandacht kan geven, waardoor ze hard achteruit kunnen lopen. Je bent dan te intens. In relaties met dierbare mensen, kun je, als gevolg van de Volle Maan, impulsief zijn als bepaalde mensen te weinig bieden. Je kunt hierdoor een relatie of vriendschap, die niet genoeg brengt, zelfs beëindigen. Controleer je impulsiviteit en ga geen waardevolle mensen uit je leven jagen.

Carrière en financiën
Mars biedt niet alleen privé veel energie, maar ook op zakelijk gebied. Door de versterking die deze planeet door de Ram krijgt, ben je niet alleen zeer actief en vurig, maar ben je ook ambitieus en zeer sympathiek in de omgang met anderen. Je denkt veel over je leven na en vraagt jezelf wel eens af wat je kunt doen om jezelf nog meer te ontwikkelen. Tracht balans aan te brengen tussen passie van Mars en de filosofische rust van de Waterman. Breng je geen balans aan, dan kunnen mensen zich wel eens storen aan de wisselvalligheid die je laat zien. Over het algemeen zal dit je echter wel goed afgaan en kun je prima samenwerken. Je bent efficiënt en adequaat en weet er wel een goede balans in te vinden. De Volle Maan van maandag kan je veel spirituele energie geven. Hierdoor kun je een drang ervaren jezelf te willen bewijzen naar andere mensen. Je doet dan teveel je best om te laten zien dat je jezelf kent en wat je talenten en vaardigheden zijn. Blijf gewoon jezelf en overdrijf hier niet teveel in. Dit kan je anders nooit volhouden en uiteindelijk kun jij jezelf, maar ook anderen flink teleurstellen. Er kunnen deze week veranderingen optreden, die positief voor je uitpakken. Je kunt zelfs een besluit nemen om een nieuwe baan te zoeken en dit kan zelfs een leidinggevende functie zijn.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van toename van fysieke zwakte en versterking corona)
Mensen worden zondag wakker met stressvolle energie vanuit de Maan in de Stier. We kunnen de dag dan ook beter rustig opstarten en niet teveel bezig te zijn met te zware of stressvolle werkzaamheden. Breng overdag tijd door met vertrouwde mensen, dat zal een rustiger energie geven. In de namiddag verhuist de Maan naar de Tweeling en dit geeft andere energie. Mensen zullen uit hun starheid komen en in staat zijn met verandering om te gaan en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Fysiek gezien kunnen we meer last van ons ademhalingssysteem hebben. De kans op longziekten of een verergering ervan is levensgroot aanwezig. Pas op met wisselende weersomstandigheden en kleed je hier naar. Wel is het verstandig lekker naar buiten te gaan en het liefst in een natuurgebied. Maandagochtend om 10:32 zal de Volle Maan ontstaan. Deze geeft communicatieve energie, waardoor mensen erg sociaal zijn. Ook is er begrip onderling en zullen de meesten een goede mentaliteit hebben. Alleen mensen die spanning ervaren, kunnen stress en zelfs depressies krijgen. Tracht met mensen te praten en gooi emoties er uit. Ook sport kan een prima uitlaatklep zijn. Dinsdagnacht naar woensdag reist de Maan naar de Kreeft en dit breng emoties met zich mee. Veel mensen zijn nu graag thuis en hebben meer behoefte aan het tijd doorbrengen met hun partner, kinderen of andere geliefden. Gezondheid van mensen kan deze dagen wat minder goed zijn, omdat de weerstand verlaagd. De energie van de Maan zorgt namelijk voor wat klachten aan de maag, slokdarm, lever en nieren, waardoor er flink wat mensen ziek kunnen worden. Natuurlijk moeten we opletten dat het corona meespeelt en de kosmische energieën wijze er dan ook op dat er een gevaarlijke week aan kan komen. Vooral op koopavonden moeten we dus erg voorzichtig zijn. Vrijdagmiddag verhuist de Maan naar de Leeuw. Er is nog steeds een sympathieke energie, maar die is anders dan die van de Kreeft. Er kunnen mensen zijn, die soms een grote mond hebben. Er zijn ook mensen die hooghartig overkomen. Ook moeten we oppassen dat veel mensen onder invloed van Sinterklaasavond te sociaal zijn, wat zorgt dat mensen veel meer bij elkaar zijn en ook gaan winkelen. Er zijn aanwijzingen op onlusten tussen mensen, maar ook toename van het coronavirus. We zullen dit niet gelijk merken, maar er is een groter besmettingsgevaar en dat kan later grote problemen geven.

Mars in de Waterman en de Maan kunnen je sterk beïnvloeden. Hierdoor heb je behoefte met mensen om te gaan en voel je een sterke drive om te werken. Je wilt ontwikkelen en iets voor andere mensen betekenen. Over het algemeen ben je zowel emotioneel als fysiek erg krachtig. Je kunt nog wel eens wat veeleisend zijn. Anderen kunnen dan teveel energie van jou ervaren, waardoor ze overweldigd worden door je krachtige persoonlijkheid. Voor jezelf kan deze energie kracht bieden, maar eis je te veel, dan zijn er fysieke en geestelijke problemen mogelijk. Met name oudere Leeuwen kunnen dan last van hart- en bloedvaten krijgen. Ook rugklachten en hoofdpijn zijn dan mogelijk. Ben je jonger, dan doe je er goed aan op te passen bij zwaar lichamelijk werk. De ruggengraat is het ‘hart’ van het zenuwstelsel en als deze overbelast raakt, kun je minder energie ervaren. Je kunt dit voorkomen door op verantwoorde wijze te sporten en geestelijk minder van jezelf te vergen. Eet niet teveel vlees en eet geregeld groene bladgroente te eten. Hierdoor krijg je genoeg energie en voel je je nog steeds sterk genoeg. Positief is dat de spirituele energie van de Maan jou deze week kan ondersteunen.

Overzicht voor alle tekens
Zondag kan overdag somber zijn, omdat er onder mensen een negatieve energie hangt. Zorg voor rust en ontspanning en breng tijd door met mensen die jij vertrouwt en waar je een goede energie mee kunt delen. De avond wordt een stuk beter met veel plezier en sociale activiteit. De Zon vormt deze periode een hoek met Uranus en hierdoor kunnen mensen jaloers en kritisch zijn. Daardoor zijn er dus mensen, die helemaal niet prettig in de omgang zijn. Zondag maakt Mercurius in de Schorpioen een sextiel met Jupiter in de Steenbok, waardoor er aan de ene kant mysterieuze en spirituele energie van Mercurius is, terwijl Jupiter daar aan de andere kant avontuur en nuchterheid tegenover zet. Niet iedereen zal zich hier lekker bij voelen, omdat er mensen zijn, die verward raken en niet weten wat ze met hun emoties aan moeten. Vanaf zondag reist Neptunus, na een tijd retrograde geweest te zijn, voorwaarts. Daardoor hadden veel mensen moeite om het verschil te zien tussen werkelijkheid en fantasie. Dat zal nu beter gaan. Mensen kunnen met de realiteit bezig zijn, maar ook nuchter zijn. Voordeel is dat we minder emotioneel en gevoelig zijn en dus minder kwetsbaar. Je mag dromen ervaren, maar het is beter ze nu werkelijk uit te voeren. Omdat Neptunus tijd nodig heeft om door een sterrenbeeld te reizen, zullen de effecten een tijd aanwezig zijn. Nuchterheid en realiteit zullen meer aan de orde zijn. Omdat Neptunus nog door de Vissen reist, zal niet iedereen even nuchter zijn. Vooral Water- en Luchttekens hebben erg veel moeite om emotioneel sterk te blijven. Aan hen wordt aangeraden zich te richten op muziek, dans en creativiteit. De energie zal er gezonder voorstaan en mensen zullen zich fijner voelen.

Maandag de 30ste zal om 10:32 de Volle Maan ontstaan. Bijzonder is de gedeeltelijke verduistering, omdat de Maan zich door de bijschaduw van de Aarde begeeft. Helaas zullen we die in Nederland niet zien. Deze energie kunnen we wel ervaren, mede omdat de Zon in de Boogschutter in oppositie staat met de Maan in de Tweeling. De Boogschutterzon stimuleert mensen open te staan voor het ontdekken van nieuwe meningen, waarbij religie of spiritualiteit aandacht krijgen. De Tweelingmaan zal trachten nieuwe mogelijkheden te geven op nieuwe contacten en om te communiceren. Dit contact tussen deze twee machten wordt gezien als één van de meest gevreesde verbindingen, omdat woorden en daden nu vlak bij elkaar liggen. We moeten voorzichtig zijn en nadenken voor we iets zeggen. De Perzische dichter Maulana stelde dat “Stilte de taal van God is, woorden die eruit voortkomen alleen menselijke vertalingen en misleidingen zijn. De Volle Maan heeft invloed op energie en dwingt te communiceren. Het probleem is dat we denken elkaar te begrijpen, maar dat dit uiteindelijk niet makkelijk is. Tracht niet teveel met mensen te communiceren en zoek meer je eigen vertier. De Volle Maan geeft een zeer langzame stofwisseling en dat betekent dat we rond deze periode op moeten letten dat onze weerstand verzwakt en dat we relatief gezien meer kans hebben om ziek te worden. We kunnen ons moe voelen en zelfs humeurig, omdat er een intense en negatieve energie aanwezig is. Veel mensen kunnen dan minder goed tegen stress en zullen als dit gebeurt minder goed handelen. Er wordt toch aangeraden om jezelf rustig te houden en je niet te laten gaan. Houd controle over opkomende boosheid en woede.

De hierboven genoemde energieën komen een groot deel van de week naar voren en zullen ons dus sterk beïnvloeden. De maand december begint met Jupiter en Saturnus die richting de Waterman reizen en later deze maand een conjunctie vormen. Dit is een zeldzame gebeurtenis die ruim 20 jaar geleden voor het laatst plaatsvond. Dit moment zal Saturnus zich van zijn slechtste kant laten zien en dit zorgt er voor dat mensen elkaar in vrijheid beperken. Relaties kunnen problemen ondervinden en we zullen er vanaf dinsdag dus sterk op moeten letten om emoties onder controle te houden en geen conflicten uit te lokken. Wat betreft de wereld is dit een dramatische energie en we moeten daarom alert zijn op situaties die uit de hand kunnen lopen. Het is niet duidelijk wat er gaat gebeuren, maar in Nederland kunnen er rond deze periode mensen zijn, die in opstand komen en voor erg veel onrust zorgen. In de wereld kan extremisme de kop verder opsteken en kunnen er groepen mensen zijn, die voor flink wat onrust zorgen. In principe zal dit de 1ste week van december zo blijven. Op de 1ste is er wel beschermende energie van Mercurius in de Boogschutter en deze zal juist een beschermende en optimistische energie bieden, mede omdat de Zon daar ook staat. De energie van de Boogschutter zal mensen bijstaan problemen aan te pakken en bescherming te bieden tegenover de kwade machten die over de aarde woeden. Dit teken geeft de mensheid voldoende vermogen om de kracht te hebben met tegenslagen aan de slag te kunnen. Mensen zullen daardoor minder snel in paniek raken als er grote problemen zijn. En dit kan wel eens nodig zijn, omdat er toch wel heel wat zou kunnen gebeuren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)