Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 13

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Er wordt aan het begin van de week aangeraden rustig aan te doen als het om romantiek en passie gaat. Met name als je single bent, is het verstandig niet naar een liefdespartner op zoek te gaan. Waarom zou je je haasten? Met name maandag en dinsdag is het veel prettiger om met vrienden of familie af te spreken en even de rust te zoeken. Let op dat je in een relatie nog wel eens te maken kunt krijgen met emotionele gesprekken. Deze zijn echter nodig, waardoor je deze maar beter wel kunt voeren. Jij of je partner kan anders met bepaalde vragen blijven zitten, waardoor deze uiteindelijk toch tot frustraties kunnen leiden. Het zal dus de hele week belangrijk blijven om met elkaar te blijven communiceren. Je zult merken dat jullie uiteindelijk wel een weg weten te vinden. Je zult vanaf woensdag een krachtige emotionele warmte ervaren, waardoor je mensen kunt inspireren en enthousiasmeren. In contact met mensen kun je je diepste verlangens naar buiten brengen en merk je dat mensen het fijn vinden als je open bent over de gevoelens die je ervaart. Vrijdag tot en met het weekend ben je een prettig persoon om mee om te gaan. Of het nu om de liefde gaat of om vriendschappen, mensen weten dat je krachtig en liefdevol bent. Singles zullen zeker geen moeite hebben mensen aan te trekken en wellicht zit er iemand bij waarvan je denkt dat deze bij je past. Gebonden mensen zullen spreken over dingen die zij in de toekomst voor ogen hebben. Wees niet te impulsief en handel niet te snel, omdat de energie er niet goed voor is. Het is zeker vruchtvol om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, maar niet te snel.

Carrière en financiën
Je hebt aan het begin van de week hart voor je werk, waardoor je de dingen die je moet doen dan ook vol plezier kunt doen. Niets is teveel en je bent bereid om taken, die anderen niet graag doen, effectief en adequaat aan te pakken. Let op dat je aan het begin van de week rust bewaart en niet al te impulsief met dingen omgaat. Er kunnen deze eerste dagen namelijk veel dingen gebeuren en je hebt de neiging om impulsief te zijn. Dit wordt met klem afgeraden. Over het algemeen zal dit je wel lukken en heb je er controle over. Je bent zeer bescheiden en mensen waarderen dit doordat je op die manier assertief en krachtig bent, maar tegelijk ook sympathiek en sensitief. Je zult een groot deel van de week dan ook zeker een goede en warme verbinding met collega’s en andere zakelijke contacten hebben. Je bent in staat om de contacten ook zo te houden, omdat het je veel goeds kan brengen. De hele tweede helft van de week kun je uitstekend presteren en zullen mensen je roemen om de kracht die je laat zien. Je hebt een uitstraling die succes afdwingt, werkt hard en verzaakt geen moment. In het weekend ben je veel met de toekomst bezig en op zoek naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Als je wat ouder bent, kun je ermee bezig zijn om mogelijkheden te zoeken om alsnog nuttig te kunnen zijn. Tracht op zondag niet teveel te doen en bedenk dat het belangrijk is om te genieten om je even weer op te laden.

Gezondheid en karakter
Ondanks alle goede energieën die er vanaf de kosmos op je afkomen, is er ook een storende energie te bespeuren. Dit is het gevolg van Saturnus, die de positieve kosmische energie onder druk zet. Je kunt eigenlijk op alle gebieden in je leven geregeld tegenwerking ervaren, waarbij je alle zeilen bij zal moeten zetten om je in het leven staande te houden. Het betekent niet dat alles fout gaat, maar je dient, bij alles wat je doet, geconcentreerd te blijven. Zorg voor een duidelijke planning en breng orde in je leven. Geduld, verantwoording en duidelijkheid zullen zaken zijn, waar je je aan zal moeten houden. Lukt dit dan is er niets aan de hand. Lukt dit niet dan zal je wel eens conflicten en problemen tegen kunnen komen, ondanks dat andere energieën je positief beroeren. Ook de natuur kan flink storen, doordat er een bijzondere situatie is. De natuur is de lente ingegaan, maar doordat het de afgelopen periode geregeld te koud was, heeft de natuur zich weer wat teruggetrokken. Ook wij zullen hier invloed van ondervinden, waardoor we ons geregeld moe voelen en futloos kunnen zijn. De Leeuw heeft, normaal gesproken, een warme persoonlijkheid en is altijd in staat mensen te boeien en bezig te houden. Dit is echter alleen als je je veilig en prettig voelt. Zit je niet lekker in je vel, dan kun je een heel andere houding hebben. Je kunt dan dominant zijn en hebt de neiging mensen te overrulen. Je hebt ook meer de neiging om je gevoelsmatig af te sluiten, waarbij je mensen afstoot door hard te reageren. Herken je dit, dan doe je er verstandig aan hier iets mee te doen en hulp te vragen. Leeuwen die dit niet herkennen, zullen onbezorgd kunnen leven. Hierdoor hebben ze wel de neiging om het er van te nemen wat betreft eten en drinken. In dit geval doe je er goed aan hier ook iets aan te doen en te bekijken welke producten je beter kunt laten staan en welke producten juist goed zijn. Heb je namelijk eenmaal overgewicht dan is het moeilijk om deze er weer af te krijgen.

Overzicht voor alle tekens
De Zon in Vissen brengt deze week sterke emoties, die we kunnen gebruiken om romantiek in ons leven te brengen. Zowel gebonden mensen als singles krijgen mogelijkheden door de zeer gunstige krachten die er op ons afkomen. Mars in Tweeling brengt passie en plezier en heeft een erg mooie invloed op mensen. Saturnus reist tot februari 2026 in Vissen en geeft daar samen met de Zon intense aantrekking naar de Aarde toe. Dit brengt weersomstandigheden van slag, waarbij we waarschuwen voor vernietigende krachten die de aarde teisteren. Rampen en natuurkrachten blijven dan ook zeker invloed op de aarde houden. Oorlogen en andere geweldsincidenten worden gewelddadiger, maar er is tegelijkertijd meer ruimte voor vredelievende activiteiten. Neptunus in Vissen heeft een verzachtende werking, waardoor we meer balans vinden door versterkte krachten, die intuïtie en empathie kunnen ondersteunen. Venus reist tot 11 april in de Stier en zorgt dat zintuigen versterkt worden en mensen bewuster kunnen leven. Mensen hebben deze gehele maand een versterkte kans op problemen. Je bent in staat meer bezig te zijn met aangaan van een warme band met geliefden. Ook is er sterke energie die gunstige werkt op sensualiteit, erotiek en romantiek. Venus blijft gezamenlijk met Jupiter bewegen en zorgt voor flink wat vuur. Mercurius geeft energie om problemen op te lossen, wat een reinigende werking kan hebben. Mercurius in de Ram maakt de geest actief en zorgt voor ideeën en plannen die vooruitgang brengen. Mars reist door de Kreeft en ook deze energie heeft een oplossend vermogen, waardoor we toch op een zeer goede wijze door de week komen. Pluto in Waterman geeft energie die transformerend werkt en sterke invloed blijft houden op mensen die de macht willen. De combinatie van Vissen- en Ramenergie, brengt de komende maanden wisselende emoties, waarbij spiritualiteit en mysterie versterking geven aan van emoties en mentale krachten. Mars zal tot 20 mei in de spirituele en sympathieke kreeft reizen. We moeten oppassen dat stress en zware emoties ons parten spelen.

Mercurius zal tot donderdag nostalgische energie losmaken, waardoor veel mensen over het verleden nadenken. Gevoelens zullen ons parten spelen en we zitten zowel mentaal als sociaal lekker in ons vel. We letten veel op elkaars gevoelens en dat zal meestal voor goede contacten zorgen. Deze week zullen carrière en privéleven door elkaar heenlopen, maar dat hoeft niet verkeerd uit te pakken. In principe is het deze week belangrijk minder met technologie bezig te zijn. Dagelijks zien we dat mensen meer geconcentreerd zijn op de telefoon dan op wat er om hen heen gebeurt. Verder worden kinderen vaak zoet gehouden door ze achter de televisie, spelcomputer of telefoon te zetten. Neem de moeite samen een spelletje te doen of trek er vaker op uit. De planetaire energie zal mensen er attent op gaan maken. Daardoor zullen we een hoger bewustzijn ervaren, waardoor we meer met elkaar en niet teveel met technologische middelen communiceren. Zondagochtend brengt Mercurius geweldige energie voor spirituele krachten. Mensen ervaren voorspellende dromen en kunnen zelfs krachtige hogere energieën waarnemen. Het is een prima periode voor meditatie, de natuur of om lekker te genieten van rust met geliefden. Maandag en dinsdag zal de Maan voor een wisselvallige energie zorgen en er wordt dan ook aangeraden niet teveel te plannen en veel te ontspannen. De kosmische kracht zorgt ervoor dat mensen ruimte voor vrijheid en avontuur nodig hebben. Ze willen liever wat actie in hun leven. Overigens zijn mensen, die voor hun carrière intensief met hun lichaam bezig zijn, gebaat bij de energie. Venus zal vanaf dinsdag ruimte voor romantiek bieden, maar ga niet teveel in fantasie leven. Mensen die nu al teveel in die fantasiewereld leven, kunnen hier veel last van hebben, maar ook mensen die normaal al nuchter zijn, kunnen de realiteit uit het oog verliezen. Fantasie en irrealiteit zijn niet verkeerd, maar wel als het je in carrière of andere plekken stoort. Vanaf woensdag is er veel plezier, omdat Venus en Uranus zich positief vermengen. De Maan plaatst deze tijd emoties en nuchterheid tegenover elkaar. Daardoor kunnen emoties van mensen flink geprikkeld worden. Voordeel zal wel zijn dat Mercurius frustraties kan verminderen, waardoor de maand uiteindelijk toch wel goed afgesloten kan worden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)