Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 27

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden Leeuwen zijn soms zeer normatief en hebben de neiging hun partner en andere contacten op een pragmatische wijze toe te spreken. Beter kun je dit mijden en je meer richten op de positieve kant van relaties. Dat zal veel fijne energieën geven en ervoor zorgen dat er een goede sfeer blijft in relatie met je partner, familie en vrienden. Het wordt voor singles een bijzondere week, waarbij je aan de ene kant het gevoel hebt dat je je terug wilt trekken, maar je ook behoefte aan gezelschap hebt. Je kunt dan ook meer met vrienden of familie optrekken, maar zal ook het gevoel hebben om liefde op te zoeken. Heb je pas een relatie beëindigd of denk je veel aan een andere ex, dan is er zeer energie om hier iets aan te doen. Let op of je ex hier wel toe bereid is en ga niet over grenzen heen. Gebonden mensen zijn op zondag en maandag veel meer geneigd in besloten kring te genieten van mensen waar je graag bij bent. Het zijn dan ook prima dagen om de vrije natuur in te gaan of samen met je partner romantische activiteiten te plannen. Let op dat je maandag qua gezondheid iets minder fit bent. Dinsdag moet je oppassen voor mensen die roddelen, omdat deze relaties in gevaar brengen. Singles vinden het zondag t/m dinsdag fijn met vertrouwde mensen om te gaan. Je hebt weinig behoefte om te daten, alhoewel je wel veel erotische gevoelens hebt. Let op dat je, als je dit bij een vriend(in) voelt, de vriendschap niet in gevaar brengt. Let dinsdag en woensdag op voor mensen die over je roddelen of over anderen tegen jou. Deze kun je maar beter mijden. Voor gebonden mensen is er woensdag t/m vrijdag een erg sterke neiging naar romantische plannen. Het is echter verstandig om dit te onderdrukken en je beter even rustig te houden. Beter kun je wat meer tijd aan sport en ontspanning geven. Zaterdag is de beste dag voor erotiek en passie, dus dan kan je hier wel mee bezig gaan. Donderdag en vrijdag willen singles graag erotiek beleven en daten, maar pas wel op dat je niet over grenzen gaat. Je kunt mensen anders kwetsen. Zaterdag is juist voor singles een dag om erotiek en passie minder aandacht te geven.

Carrière en financiën
Ook deze week wordt aangeraden om je soms terug te trekken en rust te nemen. Niet om niets te doen, maar om achterstallige taken af te ronden. Ook kun je nadenken wat je in de toekomst wil doen om te ontwikkelen. Bedenk dat er in juli intense energie is, waardoor er veel mogelijk is. Rahu en Mars zijn tot woensdag erg energiek en brengen ook veel fantasie. Daardoor is deze periode zeer gunstig om je op financieel en materialistisch niveau te verbeteren. Overdrijf dit niet, anders kan het geluk zich nog wel eens tegen je keren. Je kunt in contact met collega’s prima voor de dag komen en samenwerken. Je moet tot woensdag opletten met wisselvallige energie, waardoor je onrustig kunt worden. Saturnus in de Waterman kan ook nog eens tegenstrijdige energie brengen en dat kan soms wel eens wat chaos brengen en je moet dan oppassen dat je concentratie kan verzwakken en er fouten mogelijk zijn. Het is een periode om hiervoor huidige taken af te ronden, om dus die rust te vinden. Deze week en volgende weken kun je meer tijd besteden aan onderzoek en het opstellen. Zondag is voor financiën een prima dag om te investeren, dingen te kopen, maar ook schulden af te lossen. Het is t/m woensdag een zeer goede tijd voor onroerende goederen. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en kun je dan ook prima samenwerken. Woensdag en donderdag moet je voorzichtig zijn met financiën en investeringen. Span je niet teveel in en blijf weg bij discussies. Vrijdag kan er storende energie zijn, waardoor je op moet passen bij de werkzaamheden die je doet. Zaterdag is een relatief relaxte dag met veel mogelijkheden en wordt er zeker aangeraden om hier actief mee bezig te gaan. Mars, Uranus en Mercurius geven veel kracht en zorgen dat je dan in staat bent om ordelijk en sympathiek bezig te zijn.

Mentale en fysieke gesteldheid door de invloed van Rahu
We kunnen op mentaal en fysiek gebied een krachtige energie ervaren vanaf de conjunctie van Rahu en Mars. Ik wil de speciale aandacht op de combinatie leggen. Rahu is de noordknoop van de Maan en, alhoewel het geen fysieke planeet is, kan de impact krachtige invloed hebben op het leven van de mensen. Deze kracht creëert flink wat illusie en roept een sterk verlangen op naar materialistische zaken zoals geld en bezit. Qua ontwikkeling is er invloed op de IT-sectoren en het ontwerpen van technieken en uitvindingen. Er kan dus een belangrijke vooruitgang zijn. Rahu en Mars staan beiden in de Ram, waar Mars weliswaar vanaf woensdag niet meer in staat, maar de impact zal onvoorspelbaar zijn. De gemiddelde mens zal hier geen last van hebben, maar de verwachtingen zijn dat er voor het noordelijk halfrond van de Aarde voorzichtigheid gevraagd wordt. De agressie wordt ernstiger en een misstap kan wel eens desastreuze gevolgen hebben. Dit kan tot woensdag heftig zijn, daarna komt er een relatief rustige periode. Vanaf de helft van juli kan de energie zich opbouwen, waarbij van begin augustus tot de helft van die maand een hoogtepunt is, waarbij er veel kan gebeuren. Ook al neemt de energie hierna af, toch zullen september en oktober nog onder invloed van Rahu staan.

De grootste problemen verwachten we tot woensdagavond. Rahu en Mars, in vuurteken Ram, kunnen zorgwekkende energie geven. Dit kunnen ernstige natuurrampen, besmettelijke ziektes die ernstige vormen aannemen of rampen zijn die met kernenergie te maken hebben. Dit zijn voorbeelden, maar het is niet te voorspellen op welk gebied de grootste risico’s liggen. Rahu is chaotisch en kan soms bij vlagen opspelen. Mars is vurig en geïrriteerd en dit zorgt voor deze wisselvallige situaties. Let wel, dat het niet altijd negatief hoeft te zijn. Er is bij deze combinatie een tegenstrijdig karakter. Het kwade en goede zullen dan ook strijden en laten we hopen dat het goede het overwint. Of het jou als persoon zal raken, is afhankelijk van je sterrenbeeld en andere aspecten zoals waar je woont, opvoeding, kansen die je in het leven gehad hebt en andere factoren die jou als mens gevormd hebben of nog vormen. We zullen de komende weken berichten wat je kunt doen negatieve invloeden zo klein mogelijk te houden en het positieve van Rahu te gebruiken. Deze week zal de invloed van Rahu en Mars meer liggen op het wereldtoneel en mensen in oorlogsgebieden of plekken waar er kans op ernstige natuurrampen is. Dus minder problemen voor de individuele mens. Dat betekent niet dat we helemaal niets gaan voelen, omdat oorlogen en andere dramatische gebeurtenissen ons indirect kunnen raken.

Het is een prima week voor de Leeuw om bepaalde negatieve zaken onder de loep te nemen. De vraag is of je dit aandurft. Er zijn namelijk wel aanwijzingen dat bepaalde verslavingen onderbroken moeten worden. Je zult opofferingen moeten brengen om de toekomst goed aan te kunnen. Let deze week op je rug en keel. Met name de onderrug lijkt kwetsbaar, dus pas een beetje op je houding en handelingen die je verricht. Bukken kun je beter even doen door je knieën te buigen en niet vanuit je rug te tillen. De kans op ernstige blessures kan namelijk groot zijn. Let op dat je niet zomaar van vochtige naar drogere ruimten gaat. Je keel en longen lijken kwetsbaar en die kunnen dan opspelen. Dat geldt voor alle leeuwen, maar meer voor mensen die roken of rokers om zich heen hebben. Er zijn aanwijzingen dat je stemproblemen kunt krijgen als gevolg van slijmvorming. Het kan geen kwaad om pepermunt en hoestsiroop te gebruiken en de weerstand te vergroten met extra vitaminepillen.

Overzicht voor alle tekens
We gaan een periode in van retrograde planeten, die flink wat invloed hebben op het leven dat wij leiden. Het verleden, heden en de toekomst kunnen wel eens sterk met elkaar verbonden zijn en dan ook flink wat kracht hebben om ons na te laten denken. Het wordt een periode, waarin we in staat zijn om na te denken over ons handelen en de dingen die we verkeerd of juist goed hebben gedaan. Pluto
zal tot 8 oktober retrograde bewegen en haalt het verleden terug. Deze is wel gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben om normatief voor anderen te zijn, maar zichzelf daarin te vergeten. Er wordt aangeraden heel goed naar je eigen gedrag te kijken en niet teveel bezig te zijn met anderen de les te lezen. Verbeter de wereld, maar begin bij jezelf. Respect en waardering zijn deze week verstandig, waarbij we elkaar niet moeten overtuigen van ons gelijk. Net als vorige week zullen groepen mensen tegenover elkaar staan en zal de maatschappij druk ervaren. Zoals we eerder aangaven is het belangrijk je afzijdig te houden en bij negativiteit weg te blijven. Donkere energieën teisteren de wereld en ons land zal daar niet bij weg kunnen blijven. Zoals we zeiden, zorgt de invloed van Rahu dat vuurhaarden overal op de wereld voor onrust zorgen. De wereldorde kan weleens met veranderingen te maken krijgen. Of deze nu al gebeuren, is absoluut niet te zeggen, maar we gaan naar een tijd toe, waarin er ons heel wat te wachten staat.

Neptunus beweegt tot begin december retrograde, waardoor we te maken krijgen met dromen met een voorspellende waarde, intuïtieve gevoelens en verhoging van het contact met de hogere wereld. Dit laatste kan deze week bijzonder zijn, omdat mensen die er gevoelig voor zijn, krachtige boodschappen doorkrijgen. Mediums en andere spiritueel begaafde mensen kunnen veel informatie geven. Hierdoor raden we zeker aan deze week contact te zoeken met onze consulenten en hen een voorspelling te laten doen op grond van boodschappen die zij doorkrijgen. Deze kunnen een sterk gehalte van het verleden bevatten. Deze kan je in toekomst gebruiken om je leven een verandering te laten ondergaan, maar ook om problemen op te lossen. Mars zal t/m dinsdag in de Ram verblijven en dit geeft erg veel passie aan mensen, waardoor de 1ste dagen van de week gunstig zijn voor avontuur, passie en erotiek. We kunnen hierbij ook de energie van Venus in de Tweeling ervaren en ook deze energie is gericht op avontuur en romantiek. Let dus op dat Rahu voor verleidingen en uitdagingen kan zorgen, die voor zowel singles als gebonden mensen gunstig of minder gunstig uit kunnen pakken. Houd dit goed in de gaten. Omdat ook Saturnus tot eind oktober retrograde in de Waterman beweegt, zal er tegenstrijdige energie zijn en dit kan wisselvalligheid en dus ook chaos brengen.

Veel mensen kunnen deze eerste periode van de maand geregeld in de war raken. Vanaf woensdag zal er meer rust bij de individuele mens komen en kunnen we in de maatschappij een betrekkelijk relaxte energie ervaren. Er wordt aangeraden je meer te richten op liefde, vriendschap en sociale contacten, maar minder op erotiek. Er is weinig stress in ons directe leven en we kunnen dan zeker belangrijke beslissingen nemen en activiteiten plannen om het leven een positieve wending te geven. Mars reist vanaf woensdag door de Stier om Uranus gezelschap te houden. Mars blijft daar tot de laatste week van augustus. Over het algemeen zal deze combinatie gunstig zijn en zal Mars minder invloed van Rahu ondervinden. Zowel materieel, financieel als educatief kunnen we veel mogelijkheden zien om te ontwikkelen. Let wel enigszins op de seksualiteit die Mars los kan maken, waardoor contacten met collega’s, klanten en leidinggevenden verward kunnen worden met erotische emoties. Gelukkig zal de Zon in de Kreeft zorgen dat we grenzen stellen en zullen de meesten geen dingen doen, waar ze later spijt van hebben. Mercurius is vooral op communicatief gebied actief, waardoor veel mensen zich prima verwoorden en er daardoor een gunstige energie is voor mensen die op school zitten, moeten studeren of op zakelijk gebied belangrijke besluiten moeten nemen. Vanaf woensdag zal Mercurius de Zon in Kreeft gezelschap houden. Dit brengt onder mensen sympathie en laten we hopen dat we ons hier bewust van zijn. De wereldorde staat onder druk en laten we onze eigen maatschappij niet stuk maken door hieraan mee te gaan doen, hoe goed dit ook te begrijpen is. Het wordt een wisselvallige week, waarbij goed en kwaad elkaar afwisselen, maar blijven we positief, dan overwint het goede.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)