Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten.
Mars in de Tweeling kan jouw concentratie nog wel eens onder druk zetten. Toch zal je merken dat er veel kan veranderen om tot nieuwe ontwikkelingen te komen. Deze energie kan je eigenlijk heel goed verdelen tussen je zakelijke- en privéleven. Je zult, omdat je zelf sensitief en empathisch bent, geen gebrek aan mensen hebben die aandacht aan je schenken. Misschien soms wel teveel, waardoor je het gevoel hebt dat je mensen wel eens teleurstelt. Tracht dit gevoel weg te stoppen, want je geeft heus voldoende. In een relatie geef je veel aandacht en liefde, waardoor je partner zich gewaardeerd voelt. Als je single bent, ervaar je spirituele energie, die vanuit de Maan komt en door Mars versterkt wordt. Hierdoor heb je een sensuele en zelfs erotische uitstraling. Tracht er wel voor op te passen dat je niet overdrijft, omdat je mensen anders teveel energie kan geven, waardoor ze hard achteruit kunnen lopen. In relaties met dierbare mensen, kun je, als gevolg van de Volle Maan, impulsief zijn als bepaalde mensen jou te weinig bieden. Je kunt hierdoor een relatie of een vriendschap, die niet genoeg brengt, zelfs beëindigen. Controleer je impulsiviteit. Overigens kunnen Venus een de Zon ervoor zorgen dat jij op een erg fijne manier in de romantiek kunt staan, waardoor er veel mogelijkheden tot liefde zijn.

Carrière en financiën
Mars biedt niet alleen privé veel energie aan de Leeuw, maar ook op zakelijk gebied kan je er veel aan hebben. Door de invloed van de Tweeling ben je ambitieus en filosofisch. Je denkt veel over je leven na en vraagt jezelf wel eens af wat je kunt doen om jezelf nog meer te ontwikkelen. Tracht een balans aan te brengen tussen de passie van Mars en de speelse, maar intellectuele energie die de Tweeling in je losmaakt. Breng je geen balans aan, dan kunnen mensen zich wel eens storen aan wisselvalligheid die je laat zien. Over het algemeen zal dit je echter goed afgaan en kun je prima samenwerken met mensen op je werk. Je bent efficiënt en adequaat en weet hier wel een goede balans in te vinden. De Volle Maan kan op spiritueel gebied veel energie bieden. Hierdoor kun je een drang ervaren jezelf te willen bewijzen aan anderen. Je doet dan teveel je best om te laten zien dat je jezelf kent en wat jouw talenten en vaardigheden zijn. Blijf gewoon jezelf en overdrijf hier niet teveel in. Er kunnen deze week veranderingen optreden, die positief voor je uit kunnen pakken. Met name Jupiter en Neptunus kunnen in staat zijn om je fantasie flink te prikkelen en met nieuwe ideeën te komen. Je kunt zelfs een besluit nemen om je ambities te verbreden naar leidinggevende functies of een eigen bedrijf.

Emotioneel en fysiek welzijn in de week van de Volle Maan
Met Venus in de Boogschutter, die de 4de en 5de een vierkant vormt met Neptunus in de Vissen, kan het een week zijn om medeleven te voelen, maar ook grenzen te bewaken, omdat er mensen zijn, die misbruik van goedheid maken. Dit kan stress brengen, die mentale en fysieke problemen kan geven. De Maan staat in de Stier en hierdoor is er meer kracht om stabiel in het leven te staan. De energie van Venus en Neptunus brengt wel illusies met zich mee, die kan zorgen dat we teveel in een droomwereld leven. Zorg dat je blijft communiceren en in de romantiek realiteit voor ogen blijft houden. Maandag is er een bijzondere verbinding tussen de Maan en Uranus in de Stier. Er wordt aangeraden je hart te openen en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Het is een prima periode om je emoties te ordenen en de verandering, die ingezet is, te aanvaarden. Het zal je blij stemmen en geluk brengen om warmte en liefde in je hart te laten. Het vierkant, dat Mercurius in Boogschutter en Jupiter in Vissen de 6de en 7de brengen, geeft optimistische energie, die zorgt dat veel mensen in staat zijn controle over emoties te houden en realistisch te blijven. Woensdag op donderdag zal de Volle Maan om 05:09 in de Tweeling staan. Deze energie maakt mensen nieuwsgierig en zal intellectuele energie losmaken, waardoor er verlangens zijn om te handelen. Hierbij is er een sterke verbinding met de strijder Mars, die retrograde beweegt en in uitlijning met de Maan staat. Mars is vol actie en ambitie en in combinatie met de Maan impulsief. We moeten fysiek oppassen, omdat er gevaar aankleeft. Wees voorzichtig in het verkeer en vooral als je moe bent. Ook moet je opletten bij gebruik van gereedschappen en scherpe voorwerpen. De Maan in Tweeling zal een kracht brengen om energie van de Zon te versterken, waardoor we een diepere filosofische lading ervaren. Kunnen we impulsiviteit van Mars en ideeën en nieuwsgierigheid van de Tweeling in balans brengen, dan geeft dit emotionele ontspanning. Er wordt aangeraden om de 7de t/m de 9de tijd aan familie en vrienden te besteden en de romantiek in het leven toe te laten. Je kunt dan namelijk minder impulsief zijn, omdat je de rust vindt die mensen jou geven. Let op dat er tijdens deze stand van de Maan een oppositie is van de Zon in Boogschutter en Mars in Tweelingen. Er kan frustrerende energie zijn, die sommige mensen kunnen uiten door ongezond gedrag te vertonen. Het zal belangrijk zijn alcohol, drugs en andere ongezonde producten te mijden, omdat dit er niet voor zal zorgen dat jij je gelukkiger gaat voelen. Energie van Venus kan rust brengen, waardoor je uiteindelijk de week rustig en gelukkig af kunt sluiten. Het weekend zal de Maan in Kreeft aantrekkelijke energie brengen, waardoor we veel geluk ervaren, mede door een sextiel met Uranus in de Stier. Er wordt nu aangeraden te genieten van muziek, kunst en creatieve activiteiten, die emotionele ontspanning geven.
Deze week zullen Mars en de Maan in de Tweeling, sterk beïnvloeden. Hierdoor heb je behoefte veel met mensen om te gaan en voel je een sterke drive om te werken. Je wilt ontwikkelen en iets voor anderen betekenen. Over het algemeen zal je emotioneel sterk zijn en fysiek veel kracht ervaren. Door de intense energie heb je de neiging teveel van jezelf en anderen te eisen. Ze kunnen wel eens teveel energie van jou ervaren, waardoor ze overweldigd worden door jouw krachtige persoonlijkheid. Tracht dit te temperen en zorg ervoor dat je dit niet te vaak laat gebeuren. Voor jezelf kan deze energie veel kracht bieden, maar als je teveel van jezelf eist, kun je problemen ervaren op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Aangezien een Leeuw gevoelig is voor hartkwalen en rugklachten, moet je dus oppassen dat je niet teveel druk op jezelf legt. Je kunt in dat geval, als je ouder bent, last van dit soort kwalen krijgen. Ben je jonger, dan doe je er goed aan goed op te passen bij zwaar lichamelijk werk. De ruggengraat is het ‘hart’ van het zenuwstelsel en als deze overbelast raakt, kun je lichamelijk wel eens minder energie hebben. Je kunt dit voorkomen door op een verantwoorde manier te sporten en op geestelijk vlak minder veel van jezelf te vergen. Wat betreft voeding doe je er goed aan niet al teveel vlees te eten en vooral groene bladgroente te eten. Hierdoor krijg je genoeg energie en voel je je nog steeds sterk genoeg. Je zult merken dat je op deze wijze zelfs op een veel mildere manier zult regeren, terwijl mensen toch respect voor je blijven houden. De spirituele energie van de Maan kan helpen.

Overzicht voor alle tekens
Mars staat over het algemeen garant voor ambitie en succes, waardoor we een sterk gevoel ervaren om nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren. Het is een week om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons te verrijken of te ontwikkelen. Mars zorgt voor communicatie en delen van zakelijke emoties en meningen. Het kan op zakelijk gebied een periode worden, waarin er veel kansen ontstaan, omdat we er actiever naar op zoek zijn. We moeten opletten dat we het weekend van de 3de niet teveel richten op het kopen van dure cadeaus. Het zal veel belangrijker zijn om elkaar liefde, vriendschap en warmte te geven. Verder is het een prima week om de medemens te ondersteunen. Kijk eens om je heen of je, in plaats van het kopen van dure cadeaus, wat kunt geven aan mensen, die het werkelijk nodig hebben. Venus en Mercurius staan in de avontuurlijke en intelligente Boogschutter, maar beide planeten reizen naar de nuchtere en zakelijke Steenbok. Mercurius zal dinsdag naar dit teken reizen en tot 12 februari er blijven. Dit brengt fijne en sympathieke gevoelens. Er zal onder mensen meer respect komen en we zullen ons soms onzeker voelen als we denken dat iemand ons niet waardeert. Mensen kunnen soms wat stiller zijn en vooral als ze onzeker worden. Toch is er ook energie om relaties gezond te houden en humor te behouden. Bijzonder is dat de energie van de Boogschutter wel zeer actief blijft en intense en spannende energieën blijft geven. De liefde zal opbloeien; voor elkaar, onszelf en voor romantiek. Wat betreft erotiek zullen mensen aan het eind van de week voelen dat ze er veel behoefte aan hebben.

Singles kunnen naarstig op zoek gaan en gebonden mensen zullen van alles bedenken om hun relatie leuk te houden. Venus zal zaterdag naar de Steenbok reizen. Tot die tijd zullen persoonlijke vrijheid en aantrekking tot onderwijs en carrière belangrijk zijn. Venus zal tot begin januari in dit teken staan. Er zijn toch veel mensen, die hierdoor hun emoties niet kunnen tonen in contact met collega’s, vrienden en familie. Je kunt wat afstandelijk zijn en je terugtrekken. Er zijn nu aanwijzingen dat veel mensen de keuze op een nieuwe partner zullen baseren op status. Liefde en maatschappelijke status zijn dan ook meer met elkaar verbonden. De Zon zal tot de 21ste in de Boogschutter verblijven en deze energie geeft rust, waardoor de maatschappij wat meer gebaseerd is op mensen, die normen en waarden uit gaan dragen. We hebben gezien hoe het gedrag van sommige mensen kan zijn, maar we zien deze periode dat meer mensen gaan inzien dat er wat moet veranderen. Er kan meer vraag naar discipline zijn, maar er kan een sterke roep naar verandering van autoriteiten. Er zijn sterke gevoelens om beslissingen te nemen, die de maatschappij veranderen. Bijzonder hierbij is dat Neptunus, die tot in 2025 in de Vissen verblijft, een grote mentale kracht aan mensen geeft. Deze zal kalmte en geduld brengen. Mars, die tot 12 januari in de Tweeling verblijft, brengt passie en impulsieve emoties naar voren. Er kunnen mensen zijn, die andere normen en waarden nastreven. Dit kan dan zeker voor onrust zorgen, omdat een kleine groep het voor een grotere groep kan verpesten. Laten we dan ook verstandig blijven en zorgen dat we in de gaten houden dat de meeste mensen het goed bedoelen, welke cultuur het dan ook is.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)