Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 43

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen zijn sterk op het gezins- of familieleven gericht en besteden veel aandacht aan hun partner en kinderen. Je bent een familiemens en zal veel liefde bieden aan mensen in je omgeving. Je bent actief en kunt veel leuke dingen bedenken, maar moet wel oppassen dat je nog wel eens rusteloos in het leven staat. Je kunt onbedoeld mensen en dus ook je partner kwetsen met minder goed gekozen woorden en daden. Singles zijn deze week niet alleen actief in de liefde, maar ook met vrienden en andere sociale contacten. Je moet wel balans houden, omdat er ook een sterke planetaire energie is, die vooral op zakelijk gebied voor spanning zorgt. Over het algemeen ben je wel in staat om jezelf onder controle te houden en kun je passie op een goede wijze gebruiken. Gebonden mensen zijn zondag t/m dinsdag romantisch en zeer creatief. Je kunt je partner verwennen, omdat je zeer veel passie ervaart en deze over het algemeen ook zeker in seks om weet te zetten. Het is een goede periode voor het kopen van onroerend goed of iets anders wat jullie relatie verrijkt. Let op je gezondheid, omdat je teveel hooi op je vork kunt nemen. Singles ervaren zondag t/m dinsdag een krachtige erotische energie en deze kan je over het algemeen op een prettige wijze gebruiken. Let op dat je niet over eigen grenzen gaat en helemaal niet over die van anderen. Er wordt aangeraden veilige seks te hebben, omdat er problemen kunnen ontstaan. Voor gebonden mensen is het dinsdagavond t/m vrijdag een prima tijd voor liefde en vriendschap. Je vindt het fijn gezamenlijk vrienden te bezoeken. Singles zijn nu minder met erotiek bezig en ook meer met gewone sociale contacten. Vrijdag is er een passionele energie, maar deze kan nog wel eens in woede omgezet worden. Zaterdag wil je graag thuis doorbrengen en richt je je vooral op je partner. Singles meer op een vriend(in). Er is een goede energie voor een nieuwe vaste relatie.

Carrière en financiën
Als gevolg van de planetaire energie, is het een drukke week met sociale beslommeringen, maar ook veel werkzaamheden. Je moet zorgen dat je op je gezondheid let, door ontspannen te leven en niet te overdrijven met het aantal uren dat je werkt. Lukt dit, dan kan geluk je toelachen. De rusteloosheid, die in je privéleven problemen geeft, zal in je professionele en zakelijke leven juist veel goeds bieden. Je bent intelligent en kunt je prima uitdrukken. Je weet wat je moet doen om te ontplooien en fysiek gezien zal je dan ook erg veel kracht hebben. Je zult nergens te beroerd voor zijn en kan ook prima samenwerken. Er wordt gewaarschuwd voor storende juridische of financiële zaken. Krijg je daarmee te maken, dan kun je er tot eind november last van houden. Tracht dit zoveel mogelijk te voorkomen en vraag ondersteuning als je dit meemaakt. Zondag t/m dinsdag zijn er financiële mogelijkheden om te investeren of meer inkomsten te krijgen. Blijf niet afwachten, maar dwing nu je eigen kansen af. Je hebt woensdag t/m vrijdag het geluk aan je zijde, waardoor het meeste wat je doet tot succes leidt. Let vrijdag op voor mensen die voor irritatie zorgen. Ga hier niet in mee en blijft rustig. Zaterdag heb je een sceptisch gevoel en kun je geregeld dwars liggen, waardoor mensen het wel eens moeilijk vinden om met je om te gaan. Een eigen mening is niet erg, maar wel als je anderen hiermee wilt overtuigen.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van saamhorigheid en innerlijke liefde)
Het coronavirus beheerst ons leven en zorgt dat mensen niet alleen lichamelijk klachten hebben, maar ook mentaal in de knoop zitten. Niet alleen de energie op aarde is verstoord, er komt vanuit de kosmos een sterke energie naar ons toe. We moeten niet vergeten dat we verbonden zijn en dat alles bestaat uit dezelfde trillingen en energiestromen. Individueel geeft dit geregeld bezorgdheid, angst en verdriet. Toch zit er ook een positief aspect aan deze tijd, waarin we te maken hebben met een ‘voor het oog’ onzichtbare vijand. We worden sterk met onszelf en omgeving geconfronteerd. Veel mensen denken na over de zin van het leven. Het sociale leven wordt beknot en we zijn zeer voorzichtig in contact tot elkaar. Daardoor zien we de details en zin van het leven meer. We gaan ervaren hoe belangrijk het is dat wij in een veilig land kunnen leven en we gaan ook zien hoe belangrijk mensen voor ons zijn. Dit brengt ook tegenstellingen aan het licht. Veel mensen vinden het maar vervelend dat we in een soort van ‘lockdown’ leven en dat we bepaalde dingen niet meer kunnen. Hoeveel mensen vinden het wel niet erg dat we beperkt worden bij vakanties, cafébezoek, disco’s en concerten. Maar is dit nu echt zo belangrijk? Moeten we er niet meer voor geliefden zijn en zorgen dat we zij aan zij staan om door deze moeilijke periode te komen. Zijn alcohol en andere genotsproducten werkelijk belangrijker dan liefde en saamhorigheid? Gelukkig zijn er veel mensen die aangeven dat compassie en verbondenheid wel veel belangrijker zijn. We raden dan ook aan om deze week bezig te gaan om de thuisbasis veilig te gaan stellen en er voor onze geliefden, maar ook voor hulpbehoevenden te zijn. Bedenk dat veiligheid en saamhorigheid ons opladen, waardoor we niet alleen mentaal lekker in ons vel zitten, maar fysiek sterker worden. De kosmische energie laat sterker dan de afgelopen tijd zien dat we beter meer tijd thuis door kunnen brengen. Laten we zorgen dat we ons leven op orde krijgen, door de basis sterker te krijgen. Laten we het coronavirus niet alleen maar als tegenstander zien, maar als een kracht die ons als mens wil wijzen op de dingen die werkelijk belangrijk zijn. Laten we onze verantwoordelijkheid nemen en ons focussen op innerlijke waarden en sociale contacten. Hierdoor komen we in contact met ons astrale lichaam en zal contact met de hogere wereld ons veel meer gaan brengen. Het is een week, waarin we met onze angsten en onzekerheid geconfronteerd worden. Tegelijk zullen er kosmische krachten vrijkomen, die ons steeds beter bestand maken tegen alles wat ons instabiel wil maken. Goed zal kwaad opheffen, haat zal veranderen in liefde en we zullen veel meer in staat zijn om naar ons hart te luisteren. Laten we met z’n allen trachten het positieve, het hogere naar boven te brengen en bestand zijn tegen hetgeen ons nu even verzwakt en raakt.

Overzicht voor alle tekens (een tijd van sterk geladen kosmische energie)
Zondag vormt de Zon vroeg in de ochtend een vierkant met Jupiter en verbindt zich met Neptunus. Er wordt aangeraden zondagochtend rust te zoeken en niet met grote ideeën en activiteiten te starten. Als gevolg van Jupiter en Neptunus zal je vooral in je dromen en fantasieën spanning opzoeken en zal je minder geneigd zijn er op uit te trekken. Ook donderdag zal je erg dromerig zijn en heb je moeite de week op te starten. Jupiter zal in die ochtend namelijk een sextiel met Neptunus vormen en flink wat fantasievolle energie brengen. Veel mensen kunnen nadenken over de toekomst en over dingen die ze willen gaan doen. Dit is een stuk lastiger, omdat we niet weten wat de toekomst brengt. Mercurius zal deze dag een sextiel met Venus vormen en dit zorgt ervoor dat we in staat zijn sympathiek en liefdevol met mensen om te gaan. Maandag is prima om te communiceren met vrienden, geliefden en andere sociale contacten. Wel wordt aangeraden grote beslissingen of afsluiten van contracten uit te stellen, omdat Mercurius tot 3 november retrograde in de Schorpioen beweegt. De laatste keer zorgde deze retrograde cyclus van Mercurius ervoor dat er oneerlijkheid over de wereld waarde en de wereldorde onder druk stond. De Schorpioen kan spirituele energie brengen en liefdevolle emoties versterken. Veel mensen kunnen echter de destructieve kant van de Schorpioen kiezen en dan krijgen de slechte energieën de kans. Mercurius vormt deze dagen een sextiel met Venus, terwijl de Zon tegenover Mars en Mercurius beweegt. Deze hemellichamen zullen een intuïtieve band met de Schorpioen vormen en dit zorgt over het algemeen voor veel positieve krachten. Hierdoor zullen mensen die slechte energie kiezen sterk in de minderheid zijn. Het goede zal daardoor veel meer kansen krijgen.

Omdat water en vuur van de hemellichamen en sterrenbeelden in een sextiel staan, zullen emoties en ratio in evenwicht zijn. We zijn ontvankelijker en kunnen beter in elkaars behoeften voorzien. Dit zal geweldige kansen bieden om elkaar emotioneel te begrijpen en nieuwe contacten aan te gaan. Er is dan meer mogelijkheid dat mensen elkaar gaan steunen. Omdat de diplomatieke Zon een evenwichtige oppositie met de retrograde Mars in de Ram vormt, zal er een polaire kracht zijn, die vrede en oorlog met elkaar in evenwicht brengt. Daardoor zullen er momenten zijn dat de mensheid de adem inhoudt, maar tegelijk kunnen er vredelievende momenten zijn, die rust in de wereld brengen. Toch moeten we altijd onthouden dat Mars woede en confrontatie brengt, ondanks vredelievende energieën. Woensdag vormen de Zon en Pluto een krachtige eenheid en dit geeft problemen, die een tijd geleden ontstonden en nu weer in alle hevigheid terugkomen. Daarnaast zal de energie van de Maan sterk geladen zijn. Er is ook een tegenwerking van Mars, die een serieuze uitdaging biedt aan Jupiter, Saturnus en Pluto in Steenbok. Er is een verscheidenheid aan krachten, die allemaal hun eigen aandacht opeisen. We dienen hier niet alleen positief mee om te gaan, maar ook diplomatiek. We moeten openstaan voor nieuwe ideeën, maar zullen bezig moeten te bedenken welke dingen wel of niet kunnen. Het is een periode om dingen met elkaar te delen, maar er zullen ook mensen zijn, die puur voor zichzelf kiezen. Zij zullen egoïstisch in het leven staan. Er zullen mondiale uitdagingen zijn, die flink wat problemen brengen. We zien energieën, die diplomatieke inspanning brengen. Hierdoor zullen moeilijkheden overwonnen worden door te communiceren, maar verergeren als er met geweld wordt gereageerd. Evenwicht zal zorgen voor het oplossen van problemen. Op persoonlijk gebied moeten we onze energie sparen om zelf een klein stukje vrede te geven. De Maan zal deze periode voor vrede en gerechtigheid zorgen en dus kunnen we er van uitgaan dat er een harmonieuze tijd aankomt. Dit geldt niet voor de gezondheid van mensen. Daarvan is het einde van de rit nog niet te zien, ook niet op kosmisch gebied.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)