Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 40

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is het begin van de week een krachtige energie, voornamelijk van Jupiter, Mars en Pluto. Deze kan voor de Leeuw storend werken als het om romantiek gaat. Het zijn geen verkeerde energieën, maar je richt je meer op werk, familie of vrienden. Wanneer je daar open in bent zal je partner er geen moeite mee hebben. Daarbij zullen jullie wel veel gevoelens kunnen delen, maar dan meer op maatschappelijk gebied. Maandagavond zal Venus uitdagende energie met Pluto delen en zal je op moeten letten dat je soms heftig in emoties bent. Op zich steunt de Zon je door harmonie te brengen, maar het blijft toch wel oppassen geblazen. Venus en Mercurius geven veel energie aan jou om meer tijd en energie te geven aan luxe, aantrekking en behoefte om veel aandacht aan je uiterlijk te geven. Hierdoor zal je partner zeker tot je aangetrokken worden. Er is vanaf donderdag een wisselvallige energie als Pluto in energie versterkt, Mercurius richting de Schorpioen beweegt en Mars ook in intensiteit versterkt. Dit brengt warme emoties, maar soms ook flink wat vuur en passie. Breng hier dus evenwicht in aan.

Singles
Jupiter en de retrograde Uranus brengen een intense energie, waardoor je t/m woensdag meer aandacht voor familie en vrienden hebt en minder bezig bent met het nastreven van de liefde. Wel zal je altijd in je achterhoofd houden dat contacten zorgen dat je lekker in je vel zit, omdat je veel steun van mensen ondervindt. Hierdoor straal je een fijne energie uit en zal je onbewust mensen aantrekken die jou erg aantrekkelijk vinden. Gaandeweg zal je snakken naar liefde en wordt je aantrekkingskracht sterker. Pluto zal een krachtige energie aan je emoties afgeven, waardoor je erg actief in de liefde bent en je ook bezig bent met het zoeken naar vernieuwingen in je leven. Je hebt een magnetische uitstraling op andere singles en het vuur kan flink oplaaien. Daardoor doe je er goed aan om er op uit te trekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Mercurius brengt emoties en oprechte gevoelens. Je denkt over slechte gedragingen uit het verleden na. Vrijdag en het weekend brengen Mars en Pluto intense krachten en zal je een sterke drang krijgen om een nieuwe relatie te zoeken. Let echter op dat deze energie ook de neiging geeft om conflicten op te zoeken of aan te gaan. Tracht dit te controleren.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan brengt zondag wat vermoeidheid. Probeer deze dag rustig aan te doen en je op te laden voor de nieuwe week. Het is een prima dag, waarbij kunst, muziek en creativiteit belangrijk kunnen zijn om de rust in je huis te vinden en alleen met harmonieuze mensen door te brengen. Let op je nieren, omdat die kwetsbaar voor infecties zijn. Drink voldoende water, omdat ontstekingen, eczeem en huidziektes makkelijker optreden. Met name overgang van koud naar warm en vochtig weer kan voor problemen zorgen. Maandagmiddag brengt de Maan flink wat emoties mee. Mensen zullen geprikkeld worden en dit kan metabolisme verzwakken. Je doet er goed aan meer groenten en vezelrijk voedsel te eten. Vet en vlees kun je beter laten staan. Mannen moeten vooral opletten met hun geslachtsorganen. Vrouwen kunnen meer last krijgen van de blaas en menstruatie die te snel of juist te langzaam op kan treden. Pas maandag op met seksualiteit, omdat dit problemen kan geven. Woensdagmiddag brengt de Maan meer rust, waardoor je fysiek lekkerder in je vel kunt zitten dan de dagen ervoor. Let vooral op bij zware werkzaamheden of sport. Je kunt sneller last hebben van spierblessures en ook je botten kunnen het zwaar te verduren krijgen. Vrijdagavond en zaterdag brengt de Maan vooral positieve energie voor de carrière. Mensen zullen niet snel iets verkeerds doen en dat zorgt voor veel rust en mentale kracht. Je kunt deze dagen beter niet teveel pittige of zure producten eten, omdat het spijsverteringsstelsel wat kwetsbaar kan zijn. Ook nu moet je opletten met botten en gewrichten en dan vooral je onderrug.

De Leeuw is één van de leiders, maar als deze niet lekker in zijn vel dit, zijn relaties teveel gebaseerd op macht en overheersing. Als vuurteken ben je een groots, zelfverzekerd en vrijgevig mens, die soms de neiging heeft egocentrisch te zijn. Een Leeuw die lekker in zijn vel zit, zal echter als koning der dieren op krachtige, maar vriendelijke manier leiding geven. Mensen zullen zich lekker bij je voelen en blij zijn dat jij hun veiligheid biedt. Deze week ben je enthousiast en entertain je mensen met geestdrift. Je moet echter oppassen dat je niet te jaloers wordt, omdat je dan mentaal wel eens jezelf kunt verliezen. Wanneer je van jezelf vindt dat je te dik wordt, doe je er goed aan om op je voeding te letten, maar merk je dat je te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt, dan moet je hier ook iets aan doen.

Carrière en financiën
Er komt nogal wat energie op je af, waardoor je aan het begin van de week moet zorgen dat je een duidelijke structuur aanhoudt. Zorg ervoor dat je dingen goed noteert en dat je agenda bijgehouden wordt. Jupiter, Uranus en Mars bieden krachtige en vernieuwende energie, waardoor je de neiging hebt om veel te werken en ook veel afspraken te maken. Je moet opletten dat je niet met stress te maken krijgt. Plan je voldoende en zorg je ervoor dat je voldoende support hebt, dan zal je goed door deze periode komen. Mercurius kan jou vooral op interpersoonlijk gebied ondersteunen. Je komt daardoor zeer vriendelijk en toch krachtig over, waardoor je meestal waardering krijgt en er uiteindelijk ook door beloond wordt. Let op dat Pluto vanaf woensdag heftige energie kan brengen, waardoor je niet altijd in staat bent om je emoties onder controle te houden. Daardoor kunnen er emotionele botsingen met collega’s of andere zakelijke contacten zijn. Ga je hier begrijpend en adequaat mee om, dan zal er echter een zeer positieve wending in je leven zijn. De kansen die daaruit voortkomen, zullen misschien niet gelijk tot iets tastbaars leiden, maar bieden wel veel perspectieven voor de toekomst. Mercurius en Mars zullen je aan het eind van de week krachtige energie bieden, waardoor je donderdag t/m zaterdag veel kunt doen om te ontwikkelen. Je wilt veranderen en dingen op een andere manier doen. Het is een prima tijd om er met mensen over te spreken en ideeën te vragen.

Overzicht van de week voor alle tekens
De machtige Zon is inmiddels in het teken van de Weegschaal verschenen en zal daar tot 23 oktober verblijven. Deze tijd merken we dat we meer geneigd zijn tot diepere overpeinzingen, zowel in daden als gedragingen. Het is als een innerlijke reis, introspectie van een zeldzame diepte. Misschien zal jij jezelf wel eens betrappen dat je aarzelt en dat je moeite hebt beslissingen te nemen. Doch weet dat dit voortspruit uit verlangens om grondig te overwegen wat we in bepaalde situaties kunnen doen. Het is een geweldige tijd voor kunstzinnige uitdrukkingen en spirituele belevingen te ervaren. De schoonheid om ons heen zal onze ziel verwarmen en inspireren tot creatieve uitingsvormen. Het is wellicht een tijd waarin we kunst aanschouwen en te verdiepen in literaire werken. Ook zijn mensen in staat verborgen creatief talent te ontwikkelen. De natuur kan een bron van voeding voor de ziel zijn, en het wordt dan ook aangeraden momenten te koesteren waarin we even alleen zijn. In die stilte kunnen we tot onszelf komen en zijn we in staat gedachten en gevoelens te ordenen. Het begrijpen van onszelf zal bouwen aan een fundament van zekerheid en innerlijke voldoening. Het is een periode van introspectie en een transformatie, die ons dichter bij onze ware ‘’IK’ kan brengen en helpt doelen te verwezenlijken. Er is een kosmische dans met diverse planeten. Jupiter, symbool van groei, expansie en overvloed, beweegt tot eind december retrograde door het teken van de Stier. In deze tijd legt het universum de nadruk op zelfreflectie en herzien van overtuigingen en waarden. Dus ook deze energie kan ervoor zorgen dat we tot onszelf komen en kunnen groeien zowel in daden als mentale mogelijkheden. Saturnus, de hoeder van structuur, discipline en verantwoordelijkheid, vervolgt zijn retrograde beweging in het teken van Vissen en verblijft daar tot begin november. Tijdens deze periode kan het een ware uitdaging zijn om vast te houden aan dagelijkse routine en verplichtingen, omdat er onvoorspelbare zaken mogelijk zijn.

Wees bedachtzaam in toezeggingen en nemen van belangrijke besluiten. Uranus, de planeet van verandering, innovatie en opstandigheid, blijft tot eind januari retrograde in de Stier. Hierbij ligt de nadruk op verlangen naar stabiliteit en weerstand tegen plotselinge wendingen. Veel mensen zullen dus minder geneigd zijn om grote veranderingen na te streven. We kunnen zelfs gefrustreerd raken als er teveel gebeurt. Neptunus, de heerser van spiritualiteit, dromen en illusies, zal tot begin december retrograde in het teken van Vissen bewegen. Deze tijd is het eenvoudig de sluier der illusie en bedrog te doorzien. We worden aangemoedigd tot introspectie en herzien van bepaalde routines. De intuïtie zal een waardevolle gids zijn, net als boodschappen uit het diepste van ons onderbewustzijn en dromen die tot ons komen. Wees waakzaam, omdat idealiseren van situaties en mensen tot teleurstellingen kan leiden. Helaas is de realiteit vaak afwijkend van dromen die we hebben en gedrag van mensen. Verder hebben we maken met Pluto, die tot half oktober retrograde in de Steenbok beweegt. Deze periode zijn er onverwerkte trauma's of onopgeloste kwesties, die invloed hebben en als een donkere wolk boven ons hoofd hangen. Uiteindelijk kan dit leiden tot de neiging ons te transformeren tot iets wat we al een tijdje willen. Venus, die momenteel in de Leeuw doorbrengt, heeft veel invloed op ons, waardoor er zowel gespannen als heilzame energie tot ons komt. Mensen kunnen zich merkwaardig gedragen, wat voor de nodige spanning zorgt. Maar tevens schenkt deze planeet gunstige energie aan relaties en romantiek. Zo kunnen zowel gebonden mensen als singles, veel momenten van geluk ervaren. Omdat de assertieve Mars veel invloed heeft, wordt aangeraden geregeld ruimte voor jezelf te houden. Het is een periode van rust en bezinning, waarin we vrede kunnen vinden en zonden kunt overdenken.

Er zijn flink wat kosmische gebeurtenissen, die deze week een boeiende reeks invloeden op ons leven en gedrag hebben. Zaterdag en zondag zullen Mercurius en Uranus een krachtige en harmonieuze driehoek vormen. Deze verbinding biedt mensen een frisse benadering en geeft een erg grote kans om innovatief na te denken. Het is een uitstekend moment om grote ideeën te verkennen en nieuwe wegen in te slaan. Zondag worden we aangespoord flexibel te zijn en de kern van zaken te begrijpen. Deze houding kan nieuwe kansen onthullen, vooral als we bereid zijn buiten de gebaande paden te denken. Het is een tijd om vooruit te plannen en te overwegen welke projecten we kunnen aanpakken. Ook zijn we goed in staat impulsief gedrag te beheersen en innovatief bezig te zijn. Maandag staat Mercurius tegenover Neptunus, wat aan het begin van de week tot gebrek aan focus kan leiden. Dit komt vooral, omdat verbeelding de overhand heeft, wat wel gunstig voor creatieve projecten is. Het kan echter ook uitdaging brengen om de realiteit helder te blijven zien. We zullen deze dag geduldig moeten zijn om, als het nodig is realistisch te blijven. Dinsdag vormt Mercurius een harmonieuze driehoek met Pluto, waardoor diepgaand begrip en scherpere communicatie mogelijk zijn. Er is nu een gunstige energie om bepaalde onderwerpen naar voren te brengen en dieper in bepaalde zaken te duiken om te kunnen ontwikkelen. We zullen ons moeten inspannen om er werkelijk iets mee te kunnen. Woensdag verhuist Mercurius naar Weegschaal, wat de nadruk legt op diplomatieke en evenwichtige communicatie in relaties. Het is een tijd, waarin we beter in staat zijn standpunten van anderen te begrijpen en om de geschillen op te lossen. Het laatste deel van de week zijn er belangrijke gebeurtenissen. Ten eerste een vierkant tussen Mars en Pluto met intense en gepassioneerde energie. Deze kan worden gericht op die projecten die vastberadenheid en wilskracht vereisen. Wordt deze energie niet in balans gebracht, dan kunnen we te maken krijgen met conflicten en machtsstrijd. Een tweede gebeurtenis is de toetreding van Venus tot het gebied van de Maagd, waardoor nadruk zal liggen op aandacht voor detail in liefde en relaties. Terwijl Mars, de Zon en Mercurius zich richting de Schorpioen begeven, komt de focus op intimiteit en passie te liggen. Dit kan leiden tot diepgaand onderzoek en intense momenten, die een gezonde uitlaatklep nodig hebben. Deze week biedt een gevarieerde mix van kosmische invloeden, variërend van creativiteit en diepgang tot diplomatie en passie. Het is een uitnodiging om bewust om te gaan met energie van de kosmos, terwijl we streven naar persoonlijke groei en evenwicht.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)