Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Zondag kan je erg lui beginnen, waardoor je er goed aandoet om even te genieten van de aanwezigheid van je partner of andere geliefden. Dit zorgt dat je andere keuzes maakt dan je normaal gesproken doet en je partner kan hier zeker van profiteren. Je krijgt meer controle over je eigen gevoelens en zal ook sympathiek en sensitief zijn. Deze energie kan je bijna de hele week met je meedragen, waardoor er een positieve week aankomt. Singles hebben minder behoefte aan aandacht en zullen vooral veel tijd aan zichzelf besteden. Zij hebben wel eens de neiging de meeste energie aan werk, studie of andere zakelijkheden te geven. Toch houd je voldoende tijd over om voor de romantiek. Je bent vrij efficiënt en weet heel goed wat je moet doen om fit te blijven. Je geniet ervan om met mensen af te spreken en omdat je spiritueel bent, zullen mensen het fijn vinden met je om te gaan. Wellicht krijg je de kans om iemand te ontmoeten die jou ook heel erg leuk vindt. Maandag is er een harmonieuze energie, waarbij je zeer sociaal bent en je ook veel liefde biedt. Je partner zal hier volop van kunnen genieten. Singles zullen deze dag van alles kunnen doen om het leven interessant te houden. Dit doe je door anderen op te zoeken, maar ook door jezelf eens te verwennen met een nieuwe look. Hierdoor dwing je kansen af om liefde te vinden, omdat je dan veel meer mensen aan kunt trekken. Dinsdag kun je dromen van iets dat je in de toekomst wilt doen. Heb je een partner die hier in meegaat, dan kan de relatie een prima ontwikkeling meemaken als je hier ook echt iets mee doet. Singles zijn woensdag en donderdag vooral bezig met vrienden en werk, maar zullen van donderdagavond veel meer op de romantiek gericht zijn. Er komen dan ook prima mogelijkheden op nieuwe contacten. Woensdag en donderdag zullen ook gebonden mensen meer energie aan carrière geven. Je bent wel effectief en efficiënt, waardoor je heus wel tijd over hebt. Je doet er goed aan afspraken te maken en te genieten van de momenten dat jij en je partner samen zijn. Vrijdag en zaterdag zal de Maan spirituele energie bieden, waardoor er veel ruimte is voor passie en liefde, maar ook voor fysieke fitheid en gezondheid. Daardoor doe je er goed aan om leuke activiteiten te plannen en als je gebonden bent daar je partner in te betrekken.

Carrière en financiën
Door de retrograde bewegende Mercurius kun je soms minder lekker in je vel zitten en ben je niet altijd even goed in staat om aan te geven wat je vindt en wat je wilt. Deze energie zal intellectueel wel veel kunnen brengen, maar fysiek heb je niet altijd evenveel energie om je er goed doorheen te slaan. Wanneer mensen hun eigen gangetje gaan en doen wat zij willen, kun je hier moeilijk mee omgaan. Je hebt dan de neiging om te heftig te reageren. Je bent dan eerder geneigd om kritiek te hebben en kan ook wel eens eigenzinnig en koppig reageren. Tracht een balans aan te brengen en zorg ervoor dat je, op momenten dat je niet werkt, wat ontspanning zoekt en vooral voldoende slaapt. Wanneer je dan ook nog gezond eet, zal je over het algemeen lekker in je vel zitten en ben je veel beter gehumeurd. Het zal een hoop conflicten schelen en je kunt dan meer werk in korte tijd verrichten, waardoor je uiteindelijk meer tijd en energie overhoudt om te ontspannen. Blijf goed opletten hoe je dingen zegt en tracht dan empathisch op anderen te reageren. Dan kan je bij zakelijke contacten veel waardering oproepen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Als gevolg van de samenspan van de Zon en Uranus aan de ene kant en de retrograde Mercurius aan de andere kant, kun je wisselvallige energie voelen. Je zult daardoor deze week meer last van bepaalde kwaaltjes hebben. Dit komt vooral doordat je mentaal niet altijd even lekker in je vel zit, wat zich in fysieke klachten om kan zetten. Met name je hoofd en rug kunnen, als je te weinig rust, kwetsbaar zijn. Zorg voor voldoende rust en slaap minimaal 8 uur per dag. Daarnaast is het erg belangrijk dat je deze week voldoende sport. Door op deze manier stresshormonen te verbranden, kun je je rustiger voelen en zal je minder snel slechtgehumeurd zijn. Daardoor kun je veel meer je geduld bewaren en kan je, in de omgang met andere mensen, veel meer op je empathische vermogen vertrouwen. Als je nu bepaalde kwaaltjes ervaart, waar je verontrust door wordt, doe je er goed aan langs een specialist te gaan. Hoogstwaarschijnlijk is het niets, maar je bent dan in ieder geval gerustgesteld. Je doet er goed aan wat extra multivitaminen te gebruiken, omdat je weerstand daardoor een flinke boost krijgt en je dan beter bestand bent tegen minder goede invloeden.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius gaat retrograde in de Weegschaal bewegen. De energie laat ons nadenken over het verleden en zal ertoe dwingen te evalueren wat we anders kunnen doen. Het is ook een erg goede energie om te communiceren met diverse relaties die we hebben. De retrograde Mercurius brengt een cyclus teweeg om ons bewust te worden van vooroordelen die we onbewust meedragen. Dit kan ertoe leiden dat er toch het een en ander kan veranderen in contact met mensen, waar we goed of misschien minder mee omgaan. We gaan het Weegschaal seizoen in met de retrograde Mercurius en passionele Mars, die hier doorheen bewegen. Deze zullen ons beiden tot beter bewustzijn brengen van onszelf, maar ook van de behoeften en verlangens van anderen. Er ligt een sterke nadruk op intellect, ratio en communicatie en er zal een week aankomen van harmonie en vele mooie contacten. De retrograde beweging kan ervoor zorgen dat we sterke beslissingen nemen om het verleden los te laten. We kunnen bepaalde trauma’s, stress en andere ongemakken achter ons laten. Mercurius zal de cyclus van zondag op maandag starten en dit samen doen met de Maan, die deze periode door de Tweeling reist. Beiden kunnen zorgen voor sterke communicatieve energie. Het wordt een periode van ideeën en plannen die we kunnen maken. We moeten opletten dat we niet overdrijven en dan dingen gaan doen, die helemaal niet mogelijk zijn. Het kan gebeuren dat er mensen om je heen zijn die over grenzen gaan. We dienen t/m dinsdag op te passen met sluimerende problemen, die moeilijk op te lossen zijn. Wees voorzichtig in woorden en daden, dan zal het allemaal meevallen. Woensdag is zeer spannend als de romantische Venus met de fantasievolle Neptunus in contact komt. Dit kan spirituele, maar dromerige energie brengen. Dit kan spannend zijn, omdat we dan romantische energieën kunnen ervaren en veel fantasiebeelden hebben.

In liefdesrelaties kunnen we dingen doen, die we misschien normaal niet snel zouden doen, waardoor er buiten de comfortzone gestapt kan worden. Singles kunnen ook flink wat spanning opzoeken en ook zij zullen dingen doen, die zij niet dagelijks doen. Omdat de energieke Zon in harmonie is met de zeer nuchtere Saturnus kan er echter een energie zijn, die juist het rationele losmaakt. We kunnen zweven tussen fantasie en spanning van Venus en Neptunus en de geaardheid van de Zon en Saturnus. Vooral standvastige mensen kunnen de speelse en spannende kant kiezen of juist de nuchtere kant. Niet een ieder kan hier evengoed mee omgaan. Vooral onzekere mensen of mensen die negatief in het leven staan, kunnen in de war raken en dingen doen, die voor problemen zorgen. Donderdag zullen we het grootste deel van de dag met kleine uitdagingen te maken krijgen. Beter zijn we nu afwachtend en niet te serieus bij dingen die gebeuren. Houd vooral je emoties onder controle als er iets gebeurt wat je niet prettig vindt. Vrijdag kunnen we energie ervaren van de vijf buitenplaneten die retrograde bewegen. Dit geeft dan ook een sterke energie naar het verleden, waardoor we het weekend dingen doen en voelen die we vroeger ook gedaan of gevoeld hebben. Deze gedachten zullen overuren maken, maar kunnen vruchtvol zijn, waardoor het een periode van herstel en onderhoud wordt, bij dingen die we nu wel goed doen. Mensen zullen vooral bezig zijn met de vraag waarom iets gebeurt en hoe je ervoor kunt zorgen dat alles vlot verloopt. Het is een prima periode om nieuwe vaardigheden of kennis op te doen. Merk je aan jezelf dat je (soms) niet verantwoord leeft, dan is het belangrijk stabiel en geduldig te zijn en te zorgen dat je het leven waardeert zoals het komt en mensen accepteert zoals ze zijn. Het wordt geen makkelijke week, door alle intense energieën, maar met een beetje geduld en het intomen van emoties kunnen we over het algemeen wel de juiste dingen doen en alsnog veel geluk ervaren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)