Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 22

Vragen over de Liefde, Werk of Financiƫn? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is een fijne week, waarbij je de toekomst positief tegemoet treedt. Je bent optimistisch en populair, omdat mensen jouw branieachtige wijze van communiceren erg leuk vinden. Je bent geen mens van veel woorden, maar datgene wat je zegt, zal goedgekozen zijn. In de relatie kan er iets ontstaan, waar je al een tijd op hoopte. Het zal de relatie in ieder geval een positieve boost geven. Niet alles is pais en vree. Je moet op storende energie letten, die voor geweld of andere problemen kan zorgen. Zondag t/m dinsdagochtend zijn er veel verlangens en heb je behoefte aan erotiek. Overdrijf dit niet en blijf in de gaten houden of je partner het fijn vindt wat je doet. Dinsdagmiddag t/m donderdag is een relaxte en liefdevolle periode. Je hoeft je niet in te spannen om de relatie goed te houden. Woensdagochtend zijn er mensen die jou niet goed gezind zijn. Dit kan je relatie problemen geven. Vrijdag en zaterdag zijn prima dagen, waarbij je lekker in je vel zit en ook de kosmische energie relaxt is.

Singles
Je hebt soms het gevoel dat je in een achtbaan zit met ups en downs, maar dat vind je ook wel erg leuk en spannend. Daardoor wordt het een prima week om de liefde in je leven aandacht te geven. Je bent sympathiek en optimistisch en dit zorgt dat je populair bent. Het leven lacht je toe en meestal zal alles in je naaste omgeving prima verlopen. Toch moet je opletten dat er misleidende planetaire energie is, die zorgt dat sommige mensen negatief gedrag vertonen. Wees alert op je eigen gedrag en dat van anderen. Er kunnen anders conflicten ontstaan die je niet te gunste komen. Zondag t/m dinsdagochtend is je intuĆÆtie sterk en weet je wat je moet doen om mensen te versieren. Je hebt zin in seks, maar moet oppassen dat je niet dominant wordt. Mensen kunnen dan schrikken en achteruit gaan. Dinsdagmiddag t/m donderdag komt er meer rust in je leven. Je hebt minder behoefte in avontuur en meer aan familie en vrienden. Vrijdag en zaterdag zijn voor een vaste relatie misschien wel de beste dagen van de week.

Mentale en fysieke gesteldheid
Je hebt veel behoefte aan ontspanning en minder aan drukte van het alledaagse leven. Je hebt de neiging meer tijd aan je privĆ©leven te besteden. Gaandeweg de week zal je zelfs wat stoute gevoelens krijgen. Dit lijkt allemaal leuk, maar je moet wel oppassen dat je daar niet teveel aan toegeeft en je verantwoordelijkheden nakomt. In het weekend doe je er verstandig aan om de rust te zoeken. Met name meditatie of yoga is een prima manier om tot jezelf te komen. Je lichaam krijgt dan ā€˜die rustā€™ die het verdient, waardoor je zenuwstelsel de kans krijgt te herstellen. Doe je dit niet, dan zal je zenuwstelsel signalen aan je lichaam doorgeven. Met name de rug en bloedsomloop kunnen dan problemen geven. Groene bladgroenten zijn een prima middel om te herstellen.

CarriĆØre en financiĆ«n
Zakelijk gezien heb je soms het idee dat alles meezit en soms juist tegen. Het houdt je wel scherp om goed op te blijven letten, waardoor het zakelijke leven spannend blijft. Je kunt deze energie t/m eind juni blijven ervaren en hierdoor is er wel het een en ander mogelijk. Je staat open voor de mening van anderen en zal over het algemeen sympathiek en aantrekkelijk in de samenwerking zijn. Collegaā€™s, leidinggevenden of andere zakelijke contacten zullen het dan ook erg fijn met jou vinden. Let op de negatieve planetaire energie, die kan zorgen dat je met mensen te maken krijgt die conflicten zoeken. Ben je hier niet alert op, dan kunnen er ernstige conflicten uit voortkomen. Zondag t/m dinsdag is je onderbewustzijn zeer sterk. Daardoor kun je voorspellende dromen hebben. Houd deze in de gaten en bekijk wat ze jou te vertellen hebben. Ook zal je intuĆÆtie erg sterk zijn, waardoor je goed doorhebt wat je kunt doen om je werk zo goed mogelijk af te ronden en te ontwikkelen. Let op dat je ook wel eens de neiging hebt om te dominant te zijn. Op zich past dit bij jou, maar overdrijf het niet. Woensdag en donderdag is er relaxte energie en kun je goed functioneren. Het zijn dagen om routinematig werk te doen en niet teveel nieuwe dingen. Let woensdagochtend op misleidende energie, waardoor je in de problemen kunt komen. Vrijdag en zaterdag ben je ambitieus en zal je leidinggevenden en andere belangrijke mensen positief stemmen, door je zelfstandige en sympathieke wijze van handelen.

Wat brengt de week voor alle tekens?
De Volle Maan van vorige week inspireert nog steeds tot nieuwe ideeƫn als je maar openstaat voor kansen die zich voordoen. Zowel persoonlijk als professioneel is het een prima week om nieuwe mensen te ontmoeten. Ceres beweegt retrograde in Steenbok terwijl Pluto tot april 2026 retrograde in de Stier beweegt. Dit duidt op een periode van vooruitgang, maar ook op vertraging, waardoor we alert moeten blijven en controle moeten houden op wat we willen bereiken. Mercurius staat ook in de Stier en helpt praktische ideeƫn te bedenken om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en zal voorwaarts bewegen. Daardoor komt er meer energie om te vertrouwen op eigen talenten, maar staan we open voor ideeƫn en gedachten van anderen. Venus in Tweeling voegt een plezierige energie toe en geeft sociale verbinding en plezierige communicatie. De Zon staat ook in de Tweeling en dit is gunstig voor nieuwe ideeƫn en activiteiten. Hierdoor trekken er veel mensen op uit en hebben ze ook veel behoefte om te communiceren. Ook Jupiter in de Tweeling brengt deze week expansieve en optimistische energie. Het is dus een tijd van groei, ontdekking en nieuwe kansen op gebied van leren, communicatie en reizen. Maandag geeft energie van Mercurius, die een sextiel met Saturnus vormt, uitstekende kracht voor serieuze gesprekken en maken van lange termijnplannen. De planeet staat garant voor goede communicatie en intellectuele kracht, waarbij discipline en structuur belangrijk lijken te zijn. Dit zorgt dat we problemen beter oplossen en weloverwogen beslissingen nemen. We raden aan om deze dag belangrijke besprekingen of onderhandelingen te voeren. Dinsdag vormt Mars een vierkant met de retrograde Ceres. Dit geeft mogelijkheid tot actie van Mars, terwijl Ceres zorgt voor zorg en voeding. Dit kan spanning en conflicten aanwakkeren. Gevoel van frustratie of onenigheid over diverse zaken zijn zeker mogelijk.

We adviseren extra geduldig en begripvol te zijn, vooral in persoonlijke relaties of situaties. Woensdag vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit bevordert vooral een harmonieuze communicatie en begrip in zorgsituaties. Dit geeft gunstige momenten om oude kwesties rond verantwoordelijkheid en zorg opnieuw te bespreken en herzien. We moedigen je aan om openhartige gesprekken te voeren over emotionele behoeften en ondersteuning. Je kunt donderdag de energie van het laatste kwartier van de Maan in Vissen voelen. Deze markeert een periode van het loslaten van oude frustraties. Wel dien je intuĆÆtie te gebruiken om oude projecten en afronden van emotionele processen vorm te geven. Het is belangrijk om nu tijd te nemen voor zelfreflectie en meditatie en te focussen op het loslaten van wat niet langer dient. Dit kan leiden tot versterken van ons zelfbeeld. Vrijdag zal Mercurius in conjunctie met Uranus staan en zorgen voor onverwachte inzichten en doorbraken. Uranus staat bekend om een revolutionaire en innovatieve energie, waardoor ons denken of communicatie sterk kan veranderen. Dit is een uitstekende dag voor het bedenken van creatieve oplossingen en omarmen van nieuwe ideeĆ«n. We waarschuwen voor impulsiviteit, omdat je zaterdag in de problemen kunt komen als je te onverhoeds actie onderneemt. Eind van de week bevordert een sextiel tussen Mercurius en Neptunus vooral de creatieve en spirituele communicatie. Het is een geweldige tijd voor artistieke inspanningen, dromen en intuĆÆtieve inzichten. Tegelijkertijd zorgt de driehoek tussen Jupiter en Pluto voor energie, die voor transformatie zorgt. Er zijn nu groeimogelijkheden om ambitieuze doelen te bereiken en persoonlijke of professionele transformatie te ervaren. Wij adviseren vooral deze dag te gebruiken voor zelfontplooiing en nastreven van grote dromen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(ā‚¬0,90/min)
BE: 0907-37071
(ā‚¬1,50/min)