Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 16

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor gebonden mensen is het weekend doordrenkt van passionele energie. Je kunt op zondagochtend ontwaken met een warm gevoel vol liefde. Je partner zal aangenaam verrast zijn door jouw energie en vooral door de sterke behoefte aan intimiteit die je uitstraalt. In de dagen tot en met woensdag zul je veel nadenken over het verleden, wat je de kans geeft om van fouten te leren en je relatie verder te ontwikkelen. Met jouw nuchterheid, doordachtheid en sympathieke karakter voelt je partner zich graag in jouw nabijheid. De dagen van donderdag en vrijdag kunnen echter uitdagender zijn. Niet omdat er iets mis is, integendeel, je bent nog steeds sympathiek en vrolijk. Je bent echter zeer sociaal en ook wat meer gericht op vrienden en familie. Daardoor voel je mogelijk meer de behoefte om tijd door te brengen met vrienden en familie. Het weekend belooft liefdevolle momenten en biedt een uitstekende gelegenheid om samen met je partner leuke activiteiten te ondernemen en plannen te maken voor de toekomst. Let echter op dat je soms moeite hebt om je gevoelens te uiten, wat voor verwarring kan zorgen. Probeer open te zijn en met je partner te communiceren over wat je denkt en voelt.
Voor singles kan de zondagochtend vol zijn met mooie plannen voor een leuke dag. Je kunt een sterke energie voelen om er op uit te trekken en voelt ook veel passie en een spannend gevoel. Kies nu de activiteiten die je het meest aanspreken en ga ervoor. Ondanks je passie ben je tot en met woensdag uiterlijk koel en weet je jezelf goed onder controle te houden. Misschien ben je wat terughoudend, waardoor anderen niet altijd zien hoeveel kracht je bezit. Zowel mannen als vrouwen zijn niet altijd in staat om snel de liefde te willen verklaren. Een Leeuw houdt er nu eenmaal van om te jagen. Let op woensdag dat je niet te vrijgevig bent, vooral niet als de andere partij weinig inbreng heeft. Je hebt nog wel eens de neiging om teveel geld uit te geven. Vanaf donderdag zul je je meer ontspannen voelen en minder strikte eisen stellen. Je bent gepassioneerd en open, wat kan leiden tot spannende ontmoetingen en nieuwe liefdeskansen. Zaterdag straal je warmte uit en trek je vanzelf liefdevolle mensen aan.

Carrière en financiën
Je denkt veel over de toekomst na en bent met juridische of andere zaken bezig. Het is een week voor onderwijs, zakelijke reizen, reclame en culturele activiteiten. Let op dat liefde een storende werking op je carrière heeft. Dit heeft te maken met psychologische aspecten die ontstaan zoals je gedachten die met andere dingen bezig zijn, concentratieverlies en de tijd die het jou ontbreekt om alles te doen wat je moet doen. Houd er rekening mee dat je t/m vrijdag moeite hebt om je in je werk staande te houden. Tracht controle te houden en probeer dus al je aandacht te richten op datgene wat belangrijk is. Omdat er een krachtige energie is die jouw intellectueel versterkt, zal je er waarschijnlijk een weg in kunnen vinden. Zondag is een prima dag om te werken en je kunt veel indruk op mensen maken. Je bent een echte leider en kunt mensen overtuigen. Ook is het een tijd voor nieuwe werkzaamheden of projecten. Je kunt best een gokje wagen. Maandag en dinsdag zijn zeer geschikt om met financiële zaken bezig te zijn. Er is veel geluk, maar je zult goed na moeten denken wat je wilt. Impulsiviteit en ondoordacht handelen kunnen namelijk averechts werken en verlies opleveren. Woensdag en donderdag zijn erg geschikt voor aankopen, bureauwerk, vergaderingen en communicatie. Woensdag ben je enthousiast en kun je met je energieke uitstraling mensen bekoren. Donderdag zal wat moeilijker zijn, waarbij er mensen zijn, die jou flink storen. Tracht geduld te houden en doe niets ondoordachts in contact met mensen. Vrijdag en zaterdag stoort je liefdesleven niet meer en kun je veel werk verrichten.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan neemt een prominente rol in en dat is gevolg van de Nieuwe Maan en de Zonsverduistering van vorige week welke nu nog steeds zal doorwerken. In het begin van deze nieuwe week zal de Maan in Kreeft gevoeliger zijn dan normaal. De huidige energie is gericht op familie en thuis en daar voel jij je het meest op je gemak. Je kunt bijdragen aan het creëren van een aangename sfeer die een positieve invloed heeft op andere familieleden. De Kreeft heerst over slokdarm, maag en lever. Er zijn wat meer kansen op spijsverteringsproblemen, gas in de maag en hoesten. Ook is er meer kans op problemen met het gebit. Vanaf dinsdag komt er energie van de Maan in Leeuw. We hebben veel zelfvertrouwen en als energie goed gebruikt wordt, zullen emoties in balans zijn. Zo niet, dan is er kans op egoïsme, conflicten en andere problemen. De Leeuw heeft invloed op hart en bloedvaten, waardoor we extra voorzichtig moeten zijn met producten als zout en suiker. Er kunnen anders problemen ontstaan. Het is een goede periode om iets aan je voedingspatronen te veranderen. Ook wordt er melding gemaakt van vermoeide benen en een kwetsbare rug. Tracht stress te mijden en besteed minder tijd aan tablets en telefoons, omdat de ogen kwetsbaar zijn. Vanaf donderdag beweegt de Maan in Maagd en willen we het liefst alles goed doen. Dit is goed, maar overdrijf niet. Je kunt beter niet teveel vet eten en moet opletten met alcohol en drugs. De lever en milt kunnen namelijk kwetsbaar zijn, evenals de maag en blindedarm. Mensen moeten er rekening mee houden dat hun voeten moe blijven. De laatste periode zal de Maan in Weegschaal bewegen. In deze tijd is de stofwisseling van veel mensen traag. Let op dat we last van een slecht humeur kunnen hebben, waardoor ruzies en geweld aan het eind van de week ontstaan. Deze periode kun je beter meer water drinken, omdat de Weegschaal invloed op de nieren heeft. Ook de huid kan kwetsbaar zijn. Zorg dat je geregeld naar het toilet gaat. Eet verder geen zwaar verteerbaar voedsel en kook groente gaar. Rauwkost is namelijk ook minder geschikt.

Overzicht van de week voor alle tekens
De retrograde Pluto geeft een geweldige kans om diep in onszelf te kijken en eigen groei te omarmen. Dit is een tijd van krachtige zelfreflectie en zelftransformatie, waarin we de kans krijgen gewoonten en gedragingen te veranderen naar iets wat beter past bij wie we werkelijk willen zijn. Sta open voor deze positieve veranderingen en omarm ze met enthousiasme, want ze zullen ons helpen om te groeien en te ontwikkelen naar onze beste talenten. Venus reist door Ram en brengt vertrouwen, vastberadenheid en passie met zich mee. We voelen ons krachtig en klaar om dromen na te jagen. We kunnen obstakels die op ons pad komen, overwinnen. Laat je inspireren door deze energie en ga vol zelfvertrouwen het leven tegemoet. Ondanks eventuele uitdagingen die Mars in de Ram met zich meebrengt, dienen we te vertrouwen op innerlijke kracht die we hebben om elk obstakel te overwinnen. Raak niet ontmoedigd door tegenslagen, maar zie ze als kansen om er sterker en veerkrachtiger uit te komen. De retrograde Mercurius, brengt, samen met de conjunctie van Mars en Saturnus, discipline en focus in ons denken. Dit is een uitstekende tijd om onze doelen en ambities te heroverwegen en stappen te zetten om ze te verwezenlijken. Laat je niet afschrikken door eventuele haperingen of frustraties, maar blijf gefocust op het bereiken van je doelen. Hoewel de energie soms wat onstabiel kan aanvoelen en we vatbaarder zijn voor impulsen en ongeduld, moeten we steeds bedenken dat we altijd controle hebben over onze reacties. Blijf rustig en gefocust, en laat je niet meeslepen door emotionele turbulentie. Deze week zal ons uitdagen geduldig te zijn. Concentreer je dus op het vinden van innerlijke rust, zelfs als er een externe chaos is. Raak niet ontmoedigd en blijf vooral positief tegen mensen waar je van houdt. We kunnen wel eens de neiging hebben om het op anderen af te reageren. Vermijd dit, omdat je anders wel eens problemen krijgt, die je uiteindelijk niet veel goeds brengen. Op zaterdag zullen Jupiter en Uranus zich verenigen in de Stier, wat een krachtige golf van expansie en verandering meebrengt. Dit is een moment van grote mogelijkheden en kansen, waarin we worden aangemoedigd om buiten onze comfortzone te treden en dromen vastberaden na te jagen. Laat je inspireren door energie van Jupiter en Uranus en wees niet bang om risico's te nemen en nieuwe wegen in te slaan. Geloof in jezelf en in je capaciteiten, want je hebt alles in huis om je dromen waar te maken. Dus omarm deze tijd van groei en verandering en wees niet bang om te streven naar het van jezelf. Je bent krachtig en in staat alles te bereiken wat je maar wilt. Geloof in jezelf en laat je dromen werkelijkheid worden!

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)