Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 10

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Met maar liefst vier hemellichamen, de Zon, Mercurius, Venus en Mars, die een sterke invloed op je uitoefenen, voel je een sterke drang om vooral naar zeer gevoelige mensen toe te trekken. Dat kan fijn zijn, maar je moet er goed bewust van zijn, dat een gevoelig persoon moeilijk om kan gaan met jouw soms harde karakter. Je kunt soms te dominant zijn, maar bent ook wel onrustig als jij een partner hebt, die ook dominant is. Daar kan jij moeilijk mee omgaan en wordt dan zelfs onzeker. Zowel jij als de ander moet dan teveel water bij de wijn doen en dat kan wel eens voor problemen zorgen. Je doet er dan ook goed aan om naar mensen toe te trekken die hier tegen bestand zijn of niet te onderdanig of te dominant zijn. Maar het verdient ook aanbeveling jezelf minder hard op te stellen, dan kan je in wezen met iedereen omgaan. Door de invloed van de vier planeten ben je gevoelig voor kritieken. Accepteer het als mensen adviezen willen geven of kritiek op je hebben. Wanneer je hier rustig en empathisch mee omgaat, zal je merken dat mensen veel meer respect voor je zullen hebben. Singles doen er deze week verstandig aan om niet teveel op zoek te zijn naar een nieuwe partner. Gebonden mensen moeten opletten op wat ze zeggen en vooral om de partner vrij te laten om zelf te bepalen wat die wil.

Carrière en financiën
De genoemde hemellichamen die invloed op jou uitoefenen, hebben gevolgen voor de manier van omgang met collega’s, werknemers, klanten en leidinggevenden. Je kunt jezelf namelijk erg moeilijk openstellen voor mensen en vooral als ze kritisch zijn. Jouw eergevoel wordt dan aangetast en je kunt dan erg verongelijkt reageren als men te kritisch is op jouw manier van handelen. Dit heeft vooral te maken met jouw eigen dominante karakter. Jij kunt nog wel eens heel erg bazig zijn en dit kan dan bij bepaalde mensen opstandige gevoelens geven. Sommige zullen jou links laten liggen, terwijl anderen juist trachten om zich tegen jou te verweren. Met name in een groepje zullen ze dit durven en nog wel eens venijnig worden. Probeer je open op te stellen en reageer relaxed als mensen kritiek hebben. Als je dit doet, zal je merken dat er weinig conflicten komen en mensen zelfs begrijpen wat je bedoelt en dat je niet slecht bent. Als je je echter niet open opstelt, bestaat de kans dat je aan het eind van de week heftig kunt reageren, omdat vooral de invloed van het sterrenbeeld Waterman jouw diepste emoties los kan maken. Opgepast dus, omdat je dan eigenwijs, koppig en emotioneel kunt reageren.

Mentale en fysieke gesteldheid
De kracht van de Nieuwe Maan zal zaterdag om 11:23 op zijn sterkst zijn, maar eigenlijk zullen we de hele week de energie voelen, mede omdat er gunstige planetaire standen zijn. De Nieuwe Maan zelf zorgt voor overgang van moeheid naar nieuwe en verkwikkende energie, die de lentegevoelens inluidt. Mensen krijgen de hele week nieuwe gedachten en fijne gevoelens. Omdat de Nieuwe Maan in Vissen beweegt, zal er spirituele energie zijn, die we kunnen gebruiken van de Volle Maan van vorige maand naar de Volle Maan deze maand. Ook zal er gastvrije energie zijn, waardoor veel mensen ook erg open naar elkaar zijn. Het wordt een week van fantasie en versterkt onderbewustzijn. Intuïtie zal zeer intens zijn en we kunnen een sterke behoefte voelen om onszelf flink te verwennen. Er komt een kosmische energie, die kan zorgen voor genezing en verlichting van pijnen en mentale problemen. Er wordt dan ook aangeraden deze week te gebruiken voor het oplossen van dingen waar je al een tijd mee loopt. De energie is gunstig en niet alleen zakelijk, sociaal of in de liefde, maar dus ook qua gezondheid. Binnen bepaalde stromingen van de astrologie wordt er zelfs vermeldt dat we krachtige spirituele genezende energie krijgen, die tot september doorgaat als de Volle Maan dan in de Vissen staat.

Leeuwen kunnen warme emoties hebben, die zeer intens, maar ook liefdevol zijn. Toch is dit teken wat betreft emoties een binnenvetter met soms heftige uithalen. Als vuurteken hebben ze van nature een hoge lichaamstemperatuur en hierdoor een snelle stofwisseling. Wanneer Leeuwen het element vuur teveel in zich hebben, kunnen ze gevoelig zijn en dit vooral uiten in angstig gedrag gevolgd door heftige boosheid. Als ze zich niet kunnen uiten, kunnen er fysieke problemen ontstaan, zoals hoge bloeddruk of zelfs hartproblemen. Lichte, vochtige voeding is dan aan te raden. Ook extra water is belangrijk. Vooral groenten en granen zijn goed, maar vermijd gekruid eten en rood vlees. Kamille, valeriaan en citroenmelisse kunnen rustgevend zijn. Een te laag element vuur zorgt dat je infecties en gezwellen kunt krijgen. Eet voedsel dat warm, licht, droog en aromatisch is. Het is ook aan te raden om cayennepeper, mosterd, kruidnagels, kaneel, knoflook en gember in je voedsel te bereiden.

Overzicht voor alle tekens (positieve energie zorgt voor meer hoop op een gunstige toekomst )
De positieve en avontuurlijke Jupiter zal deze week goede energie bieden om veel te bereiken. In de eigenzinnige Waterman is er vriendelijke en empathische energie. Deze zorgt voor prettige energie, waardoor er meer rust zal zijn, dan in januari en februari. Er zal een sterke energie komen, waardoor mensen aan de ene kant energie voelen om er op uit te trekken, maar toch kracht ervaren om geduld te houden. Er wordt dan ook aangeraden om je meer te richten op familie en vrienden en minder bezig te zijn met beperkingen die gelden. Er is positieve energie te bespeuren, die binnen enige tijd zorgt dat we met rust te maken krijgen. Net als vorige week zal er positieve energie zijn, die voor bescherming en harmonie zorgt. Zowel fysiek als mentaal zullen veel mensen lekker in hun vel zitten. Saturnus zal dit versterken, waardoor er meer dan eerder dit jaar hoop aan de horizon gloort. Er wordt aangeraden ideeën en plannen, die je vorige periode had, meer vorm te geven, maar ze nog wel vast te houden. Aarzel echter niet als er zich mogelijkheden voordoen en grijp de kansen. Het blijft belangrijk dat je alles zorgvuldig overweegt en niet zomaar aan de gang gaat. Houd er rekening mee dat het een week van uitdagingen is, maar ook van bescheidenheid en verantwoordelijkheid. Er zijn mensen die negatief gedrag vertonen, maar de energie zal dit meer aanpakken, zodat er toch wel veel mensen zien dat hun denkbeelden niet kloppen. Tijd om te veranderen en een nieuwe richting aan je leven te geven.

Voor zondag en maandag wordt aangeraden iets actiefs te doen en een constructieve draai aan je leven te geven. Dit komt vooral door de pragmatische Maan in de Steenbok. Deze geeft een bepaalde drang om te presteren. Het is een weekend, waarin mensen minder met sociale contacten bezig zijn, maar met zakelijkheden of bepaalde klusjes die er in huis moeten gebeuren. Een prima periode om lekker thuis te blijven en van huiselijkheid te genieten. Dit kan je maandag en dinsdag meenemen, waardoor er veel mogelijkheden zijn om te ontplooien. Ook kunnen er positieve berichten komen voor mensen die door beperkingen veel geleden hebben. Woensdag staat de Zon op één lijn met Neptunus in Vissen en dit is mooie energie voor meditatie, ontwikkelen van intuïtie en sociale contacten. Vanaf deze dag zal er een verandering zijn en kunnen mensen meer ruimte krijgen om sociaal en in de liefde actief te zijn. Ook is het een prima tijd om mentaal te ontwikkelen. Mensen kunnen een betere kijk op zichzelf hebben en dit kan kansen geven om op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Donderdag en vrijdag wordt gevolgd door de Maan die dan in de Vissen staat. Ook deze energie is goed voor sociale contacten, romantiek en andere fijne energieën om problemen, teleurstellingen en andere negatieve dingen achter ons te laten. We gaan een prima tijd tegemoet, waar mensen liefdevol en vriendelijk zijn. Op plekken waar mensen samenkomen is saamhorigheid en minder haat en nijd onder groepen mensen.

Venus is deze periode uitgelijnd met de liefde van Neptunus en beiden weer met de Nieuwe Maan. Het hele weekend van de 12de t/m de 14de is een tijd om naar uit te kijken. Intuïtie is sterk en de meeste mensen zijn mentaal verstandig. We zeggen de meesten, omdat er ook een negatieve kant aan deze energie zit. Er zullen mensen zijn, die hun emoties niet onder controle hebben en deze kunnen wel eens alle energie uit de goedbedoelende personen trekken. Er wordt dan ook aangeraden tijd door te brengen met mensen, die spiritueel een hoog niveau bereiken. We voelen ons dan een stuk beter en zullen dan juist veel energie ontvangen. Mars maakt een harmonieuze Driehoek met Saturnus, zodat we over het algemeen ook op zakelijk gebied veel bereiken. Veel mensen zijn ambitieus en kunnen juist nu allerlei dingen doen, die gelijk voor beloningen zorgen. Vooral de Luchttekens zullen veel bereiken, maar ook Vuurtekens kunnen veel kracht krijgen om datgene te bereiken wat ze willen. Een kritische noot willen we stellen aan de planeten Saturnus en Uranus. Deze delen een heftige energie, waardoor er overal op de wereld mensen zijn, die naarstig op zoek zijn naar veiligheid en vrijheid. Dit kan tweedeling opleveren, omdat iedereen vrijheid weer op een andere wijze uitlegt. Er wordt dan ook een instabiliteit voorspeld, waarbij niet duidelijk is wat deze precies gaat betekenen. Het zal wel op hoog niveau uitgevochten worden, waardoor de meeste mensen er geen of weinig last van hebben.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)