Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 4

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Carrière en financiën
De Zon reist door de Waterman, waardoor je empathisch en vriendelijk overkomt, maar ook serieus en intelligent in woorden en daden bent. Deze combinatie is voor veel mensen erg aantrekkelijk en ze zijn dan ook zeker in staat om samen met jou te ontwikkelen. Het is dan ook een prima week om samen te werken. Nadeel is wel dat je niet onopvallend kunt blijven, waardoor je niet neutraal aan de zijlijn kunt blijven staan. Er kunnen mensen zijn, die zich daardoor erg gedienstig opstellen. Op zich vind je dit niet erg en vind je het fijn dat er mensen zijn die tegen je opkijken. De energie die je uitstraalt, kan zeer nuttig zijn om nieuwe zakelijke contacten te maken. Dit kan op veel gebieden liggen en de kans dat er nuttige contacten uit voortkomen is zeker aanwezig. Zorg er wel voor dat je ook respect voor andere mensen blijft houden en sta open voor mensen die anders dan jij denken. Je moet wel opletten voor mensen die niet gedienstig zijn en dan de strijd met je opzoeken. Je kunt dan beter belangstelling tonen in plaats van het verwerpen van ideeën en meningen en vooral die strijd mijden. Het is dan erg belangrijk dat je die mensen complimenteert met hun kracht, zodat ze zich gewaardeerd voelen. Het is verder aan te raden om je niet blind te staren op het verdienen van geld. Liefde en gevoelens zijn nog altijd veel belangrijker dan geld en het behalen van succes.

Relaties, singles en sociale contacten
Het is in de liefde een intense week voor alle tekens. Mars, Venus en Pluto staan in de Steenbok en in de romantiek geeft dit aan de ene kant veel warmte, passie en avontuur Aan de andere kant zijn er ook mensen, die er minder goed mee omgaan en dan kunnen conflicten, strijd en zelfs haat optreden. Met name Mars kan liefde versterken, maar ook een energie brengen, die ons te kritisch maakt en dat kan vooral bij familie, vrienden en zelfs je partner verkeerd vallen. Daarbij kan de Zon mensen kritischer maken. Hierbij verheerlijken mensen hun eigen daden en die van mensen waar ze van houden of waar ze een vriendschappelijk contact mee hebben. Ook die kunnen niets kwaad doen in hun ogen. Het is dus een week, waarin er veel romantiek is, maar dit ook zomaar om kan slaan naar strijd, conflicten en zelfs een breuk in een relatie. Denk t/m woensdag vooral op wat je zegt en tegen wie. Beter blijf je nu weg bij mensen waar je een slechte band mee hebt. Vanaf woensdag is het een goede tijd voor huidige en nieuwe relaties. Wel zijn we wat kritisch op de mensen met wie we omgaan. We gaan we het liefst om met mensen die hetzelfde als wij zijn. Dit is niet altijd mogelijk, waardoor er irritaties optreden.

Aan het begin van de week wordt de Leeuw nog beïnvloed door de energie van Mercurius, die op zich wel een intellectuele energie geeft, waardoor je vermogen om succes te behalen versterkt wordt. Je komt slim en scherp over, maar niet iedereen zal dit waarderen. Vooral mensen met een zeer sterke persoonlijkheid zullen jou waarderen en het juist fin vinden om met je om te gaan. Mensen die minder lekker in hun vel zitten of erg onzeker zijn, zullen jou soms bedreigend vinden. Tracht hier relaxt mee om te gaan en gebruik je dominantie dan wat minder zodat ook die mensen het aandurven te zeggen wat ze voelen en denken. Dit zal je uiteindelijk meer genoegdoening geven en ook voor die mensen prettiger zijn. Door de retrograde beweging van Venus kun je de neiging hebben aan jezelf te werken en dan soms weinig bezig zijn om het mensen in je omgeving naar de zin te maken. Je wilt gewoon erg aantrekkelijk gevonden worden en hebt daar veel voor over. Op zich is dit een nobel streven, maar overdrijf dit niet teveel, omdat mensen je dan als arrogant en egoïstisch kunnen betitelen, terwijl je dat niet bent. Vanaf donderdag zal de energie voor de romantiek een stuk gunstiger en stabieler worden. De Zon in de Waterman geeft jou dan een sterke kracht om met beide benen op de grond te staan en je daardoor emotioneel te geven. Zowel gebonden mensen als singles kunnen dan ook veel romantische gevoelens ervaren en deze met hun partner delen of om een nieuwe partner aan te trekken.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er is deze week een krachtige mix van energieën, die de Aarde bereiken. Het is voor alle tekens een zeer actieve, maar ook bewerkelijk periode. De een kan er beter mee omgaan, dan een ander. Er wordt aangeraden je energie er wel uit te gooien. Sommigen kunnen dit doen door te sporten of op andere wijze fysiek bezig te zijn, anderen door juist geestelijk of mentaal actief te zijn. Ook zit er een sterke leeftijdscomponent in. Kinderen zullen drukker zijn en daar moet je als ouder of leerkracht dan wel verstandig mee omgaan. Zorg voor voldoende activiteiten en ga ze niet teveel in hun drukte onder drukken, maar tracht een uitlaatklep te geven. Jongeren kunnen agressiever dan gewoonlijk zijn en daar moeten we vooral in de maatschappij voor opletten. Zij kunnen op straat voor onrust zorgen. Dit zal echter alleen bij jongeren zijn, die normaal gesproken al opstandig zijn. Andere jongeren kunnen energie op positieve wijze kwijt. Ouderen kunnen moeite hebben de intense kracht te verwerken, zij moeten vooral opletten dat ze er niet fysiek ziek door worden. Voor anderen zal gelden dat ze hun energie er wel op de één of andere wijze uit dienen te gooien met een hobby. Mensen die veel zittend werk verrichten, kunnen beter wat meer fysieke actie ondernemen en dus sporten of de natuur ingaan. Mensen die vooral fysiek werk verrichten, kunnen beter aandacht geven aan passieve hobby’s. Deze week moeten we opletten dat er meer kans is op conflicten en dan niet alleen in ons eigen leven en de maatschappij, maar ook op het wereldtoneel is er het een en ander mogelijk en dat kan nog wel eens wat angst geven. Dit kan bij bepaalde mensen zoveel stress geven dat ze er ziek door kunnen worden.
Er zijn weinig tekens zo trots als de Leeuw. De Leeuw wordt geregeerd door de krachtige energie van de Zon. Mensen hebben ontzag voor je natuurlijke overwicht. Als vuurteken ben je zelfverzekerd en gul, maar moet je oppassen niet te egocentrisch over te komen. Je wilt jezelf namelijk wel eens in het middelpunt van de belangstelling plaatsen, waarbij het opvallend is dat mensen zich over het algemeen niet aan je dominantie storen. Althans, als je ontwikkeld tot een empathisch leider. Wanneer je dit niet hebt gedaan, zal je gebruik maken van negatieve dominantie, waarbij je niet zelden voorbijgaat aan de gevoelens en meningen van anderen. Tracht je kracht te temperen en geef anderen ruimte om eigen dingen te doen en te zeggen. Over het algemeen ben je enthousiast, vrijgevig en stabiel en inspireer je andere mensen. Let op voor jaloerse mensen, omdat die altijd op zwakke momenten wachten om zich boven je te plaatsen. Let qua gezondheid op dat je niet te passief wordt. Je uithoudingsvermogen en je mentale vermogen kunnen anders een deuk oplopen. Doordat je dan minder goed in je vel zit, kun je verslaafd raken aan calorierijk voedsel, waarbij je last van overgewicht kunt krijgen. Zoek bezigheden, die bij je passen en waar je fit mee blijft. Dit is belangrijk voor je hart en rug. Over het algemeen heb je echter een sterk gestel, waardoor je kwalen kunt overwinnen. Goud, paars en oranje zijn deze week rustgevend, de sardonyx is een steen die veel energie geeft. De zonnebloem bied veel mentale rust.

Overzicht voor alle tekens
Mars zal tot de 1ste week van maart in de Steenbok bewegen en dit geeft een fijne en stabiele passie aan ons zakelijke leven. Of we nu werken, studeren of andere activiteiten doen, we kunnen krachtige ondersteuning van deze planeet krijgen. Niet alleen mentaal, maar ook fysiek kunnen we dan ook een goede periode ingaan. Daarbij kunnen we actief zijn om op vele gebieden dingen te bereiken. Dat is natuurlijk per persoon anders, omdat iedereen zijn eigen talenten heeft. Het is dus een goede week om te bekijken wat je in de toekomst kunt doen om te ontwikkelen. Je bent nooit te oud om te leren, dus kijk eens om je heen waar je ambities liggen. De één zal dit als hobby kunnen doen, maar er zijn ook mogelijkheden bepaalde activiteiten te doen om je carrière of studie een positieve boost te geven. Blijf alert dat Mars natuurlijk heel wat passie met zich meebrengt en er een intense tijd aan komt. Mensen die onverantwoordelijk in het leven staan, kunnen dan de gevolgen gaan zien en dat kan nog wel eens grote problemen geven. Mensen die ongezond in het leven staan, kunnen fysieke klachten krijgen als ze zich teveel inspannen of als er stress is. Mocht je dit van jezelf bemerken, dan wordt aangeraden om er wel iets aan te doen en veranderingen aan te brengen. Mercurius zal t/m woensdag in de Waterman bewegen, waardoor mensen in het begin van de week wat principieel kunnen zijn. Mensen komen snel voor hun mening uit en het is zelfs mogelijk dat er minder nagedacht wordt over dat wat ze zeggen. We doen er verstandig aan vooral deze dagen op te letten met woorden en daden. Over het algemeen zijn mensen in staat empathie en vriendschap te laten zien. Na woensdag beweegt Mercurius naar de Steenbok, waardoor het erg druk in dit teken wordt en veel tegenstrijdige energie geven.
Naast Mars, zullen namelijk Venus en Pluto in de Steenbok staan. Dit is een mix van passie, romantiek en strijd die elkaar in het teken van nuchterheid ontmoeten. Dit kan natuurlijk wisselvalligheid geven en dan worden vooral mensen geraakt, die niet lekker in hun vel zitten, minder verantwoordelijk zijn of mensen die negatief in het leven staan. Mensen die op een prettige en gelukkige wijze in het leven staan, zullen veel minder last van de wisselvalligheid hebben. Gebruik je alle krachten op goede wijze, dan kan je het verleden overdenken en is het een prima periode om je af te vragen hoe je het een en ander aan kunt pakken. Maatschappelijk kan deze energie er overigens voor zorgen dat problemen mogelijk zijn, vanuit groepen die demonstreren of op andere wijze opstandig zijn. Dit kan problemen geven, omdat redelijkheid dan in gevaar komt, wat de maatschappij kan schokken. Ook kan er op het wereldtoneel nog steeds een groot gevaar zijn, omdat wereldleiders met elkaar in aanraking komen en de dreiging van een groot conflict nog steeds op de loer ligt. Dit komt vooral, door de energie van de Zon in Waterman, die eigenzinnige kracht brengt. Wereldleiders en andere politieke of militaristische groepen kunnen kritisch en eigenwijs zijn en niet iedereen kan hier even goed mee omgaan. Daarnaast zullen Mars en Pluto een eventueel conflict voeden. Gelukkig brengen Mercurius en Venus evenwicht. Hierdoor lijkt het met een sisser af te lopen en zullen de wereldleiders een weg vinden tot stabilisatie. Het blijft echter een dreigende periode, waar we als burger best wat meer mee bezig mogen zijn. Het lijkt echter dat mensen de neiging hebben weg te kijken. Ondanks de sociale media zijn mensen toch meer bezig met hun eigen leventje en minder met wat er in de wereld gebeurt.
De liefde staat onder druk, waardoor onrust grote gevolgen voor romantiek kan hebben. Singles doen er goed aan niet teveel op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Gebonden mensen kunnen bepaalde problemen beter loslaten en even gast terugnemen. Overigens kan Jupiter, die in de Vissen reist en richting de Waterman gaat, positieve en dromerige energie geven. Deze geeft rust om te genieten van leuke activiteiten. Avontuur en sociale contacten kunnen helpen om ons leven een positieve boost te geven. Blijf alert op invloeden van planeten die met conflicten en strijd komen. Wanneer jij echter in staat bent met vertrouwde en geliefde mensen om te gaan, zal je goed door de week en de volgende periode komen. Let zondag t/m dinsdag op Mars en Mercurius, die pragmatische energie sturen. Veel mensen hebben daardoor een sterke neiging om anderen de les te lezen als er iets niet goed gaat. Dit is niet verstandig, omdat dit tot conflicten kan leiden. Beter richt jij je op eigen beslommeringen. Heb je kritiek of wil je iemand iets leren, dan doe je er verstandig aan dit op een sympathieke en open wijze te doen. Woensdag en donderdag bieden Venus en Mars interessante energie, waardoor er liefdevolle en sensuele energie over de Aarde komt. De energie is geschikt voor ontplooien van liefde, vriendschap en creatieve activiteiten. Vrijdag is er een uitlijning tussen Mercurius en Pluto en deze energie is zeer geschikt voor diepzinnige en serieuze gesprekken. Het is een prima tijd het een en ander op te lossen, maar ook nu geldt dat je dit beter op verstandige en sympathieke wijze doet. Mensen die oppervlakkig in het leven staan, kunnen zich wel storen aan diepzinnige onderwerpen. We doen er verstandig aan elkaar te mijden of respect voor elkaar te hebben. Ieder mens heeft recht op zijn eigen manier van communiceren. Venus eindigt het weekend haar retrograde cyclus. Dit houdt in dat we de komende tijd handelen op grond van normen en waarden. Daardoor kunnen financiële en relationele aspecten veranderen, maar kunnen we gerust zijn dat deze meestal op een goede wijze uitpakken.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)