astro content

Weegschaal

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober - Januari 2019

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te passen. Je voelt je sterk en hebt volledig controle over je leven. De kosmische energie zorgt ervoor dat je zeer spannende keuzes gaat maken, die over het algemeen goed uitpakken. Hierbij zal je gedurende lange tijd kunnen transformeren. Een verbinding tussen Mercurius en Saturnus half januari zal binnen de gestructureerde Steenbok plaats. Je kunt dan over het leven nadenken en zal merken dat je bepaalde dingen anders gaat zien. Je bent kritisch, maar moet opletten voor negatieve gedachten. Dit kan blokkades geven en dan is er minder ontwikkeling. Tracht zo positief mogelijk te denken.

De 18de is er een interessante driehoek tussen de liefdevolle Venus en de passionele Mars. Je kunt dus krachtig overkomen, terwijl je tegelijk liefdevol en sympathiek bent. Je vindt evenwicht tussen passie en empathie. Het kan betekenen dat je leven er beter uit gaat zien en dit kan zowel privé als in je carrière veel opleveren. Vanaf de 23ste is er een vierkant tussen Mercurius en Uranus en dit zal communicatief wat storende energie brengen. Je kunt je minder goed uitdrukken en dat kan kwaad bloed zetten. Voel je hier niet te schuldig over, maar probeer wel zoveel mogelijk je onhandigheid onder controle te houden. Zeg of doe je deze periode iets verkeerds, bedenk dan dat ieder mens fouten maakt. Het eind van de maand biedt een sextiel tussen Saturnus en Neptunus voorspellende dromen, die in werkelijkheid veel kunnen betekenen. Je moet wel geduld hebben, omdat die dromen niet gelijk uitkomen. Blijf geloven, dan komt het vanzelf goed.

Liefde en relaties
Er is mysterieuze energie, waardoor je niet veel voor hoeft te doen om het spannend te houden. In een relatie zullen je woorden goed gekozen zijn en zal je partner liefde ervaren, maar ook teruggeven. Je kunt je partner niet weerstaan, waardoor er veel momenten zijn dat jullie erotiek beleven en dan niet alleen in bed. Singles zijn aantrekkelijk en onweerstaanbaar. Collega’s zullen lustgevoelens ervaren, maar ook een vriend(in) kan anders over je denken, waarbij lust de overhand neemt.

Zowel gebonden mensen als singles moeten niet teveel over grenzen gaan. Ook moet je opletten dat aantrekkelijkheid ook negatief uit kan pakken als je de verkeerden aantrekt. De 5de zal de Zon intense energie bieden, waardoor passie door je stroomt. Je kunt je afvragen wat je voelt en waar je aan denkt. Singles denken aan vroegere tijden, een ex-partner of situaties die ze missen. Ook kunnen ze het gevoel hebben dat ze een nieuwe liefde willen. Komen ze iemand tegen dan moet het iemand zijn, waarmee ze op één lijn zitten. Gebonden mensen vragen zich geregeld af of hun relatie het juiste biedt. Vooral Weegschalen die een mindere relatie hebben, kunnen verdrietige gevoelens hebben. Vanaf begin van de 2de week beweegt Venus in de avontuurlijke Boogschutter. Voor singles lijkt dit een geschikte periode voor een nieuwe relatie, het herstellen van een oude relatie en het maken van vrienden. Gebonden mensen kunnen nieuwe vrienden maken en er alles aandoen om de romantiek te versterken. Vanaf de 13de is er een verbinding van Mercurius en Saturnus in de Steenbok. In een relatie neem je logische besluiten.

Ben je single, dan weet je wat je wilt en maak je duidelijke stappen om je liefdesleven te versterken. Een fantastische energie voor de romantiek is de driehoek tussen Venus en Mars. Zowel gebonden mensen als singles hebben een erotische uitstraling, waardoor er veel mogelijk is, maar let wel op je grenzen. De 20ste t/m de 23ste is er energie van de maansverduistering, die moeilijke relaties onder druk zet en Venus en Jupiter die verlangens geven. Gebonden mensen bekijken of hun relatie stand houdt. Singles kunnen besluiten om een serieuze relatie te zoeken. De 27ste biedt de Schorpioen passionele energie, waardoor ze op erotiek gericht zijn. Heb je een partner, dan ben je bezitterig, maar wel op speelse wijze. Het eind van de maand brengt het sextiel tussen Saturnus en Neptunus voorspellende dromen, die meer fantasie dan werkelijkheid lijken te zijn. Staar je hier dus niet blind op.

Carrière en zakelijkheden
Weegschalen krijgen deze maand een prima energie om samen te werken. Sterker nog, ze zullen er het beste van profiteren om de meeste dingen in teamverband te doen. Je bent ambitieus en krijgt gelijk al de 1ste week kracht van de vurige Zon, liefdevolle Venus en vooruitstrevende Uranus. Daardoor heb je niet alleen veel fysieke kracht, maar ook een grote drang om veel te bereiken en als het even kan veel te verdienen. Let op dat je soms de neiging hebt te snel tot besluiten te komen. Je bent dan impulsief en ongeduldig, maar dat wordt afgeraden. Je hebt deze gehele week die energie en dan is het beter om overdacht en geduldig te handelen. Het begin van de 2de week komt Venus in de Boogschutter en in je sector van communicatie. Daardoor ben je open en kun je op een prettige en verstandige wijze met mensen overleggen en vergaderen, waarbij er goede kansen zijn veel te bereiken. Venus geeft hierbij grote liefde om winst te behalen en hard te werken. Het geluk zal met je zijn en er wordt aangeraden om deze eerste weken van de maand veel actie te ondernemen, samen te werken en zelfs buiten je comfortzone te treden.

De 3de week zal vooral de verbinding tussen Venus en Mars veel kracht bieden. Je komt goed over en maakt indruk op mensen, waarbij je veel respect verdient. Deze periode zal ook de Maansverduistering in de Leeuw veel kracht bieden. Deze ontstaat namelijk in je sector van doelen en dromen. Aangezien er dan ook een krachtige energie vanuit een vierkant tussen Venus en Neptunus komt, zal er veel mogelijk zijn om dingen te doen, die je eerst niet aandurfde of waar je nog niet aan gedacht hebt. De 23ste zal Mercurius in de Waterman reizen en dit biedt meestal energie om de vrijheid na te streven en jezelf los te maken van oude plannen en doelen, die waarschijnlijk toch niets op gaan leveren. Met name de 24ste en 25ste zijn geschikt voor nieuwe doelen, plannen of om sollicitatiebrieven te schrijven. Je komt goed bij mensen over en maakt kans op een nieuwe carrière of meer klanten. Het eind van de maand vormt Saturnus een sextiel met de enthousiaste Neptunus. Daardoor wordt er een mooie verbinding tussen fantasie en werkelijkheid gelegd en kunnen dromen werkelijkheid worden.

Mentale en fysieke gezondheid
De Weegschaal lijkt soms lui in de benadering van het leven, maar dit is optisch bedrog. In wezen ben je iemand die wel degelijk actief is. Je moet dit wel blijven doen, omdat je als je verzaakt wel erg veel moeite hebt om het weer op te pakken. Daarom wordt aangeraden je levenspatroon onder de loep te nemen. Wees verstandig en laat je niet meeslepen met ongezonde levenspatronen. Laat schadelijke genotsproducten zoveel mogelijk weg. Aan de andere kant hoef je heus niet alles op te geven. We blijven nu eenmaal mensen en dan is een misstapje heus niet erg. Als gevolg van de Zon en Saturnus zal je hier de 1ste week veel mee bezig zijn en kun je jezelf analyseren. Plannen die je maakt, kunnen de rest van het jaar veel bieden.

De 2de week komt Venus binnen de Boogschutter en dit biedt een krachtige energie om te bewegen en een grote liefde om gezond in het leven te staan. Deze week is er een verbinding van de Zon en Pluto en komt de Maan in Vissen. Daardoor is er een mooie combinatie van energieën, waarbij je aan de ene kant tijd neemt te ontspannen, maar aan de ander kant je lichaam flink aan het werk gezet kan worden. In principe blijft de kracht lang bij je, maar je zult alert moeten zijn dat je niet verzaakt. De krachtige energie kan dan tegen je werken. De periode van de 18de t/m de 20ste is geschikt om te sporten en passieve activiteiten te laten liggen. De Volle maansverduistering zorgt voor veel energie om samen te zijn, waardoor je sociaal bent. Je kunt dan een gezelschapsmens zijn en dingen doen die niet altijd gezond zijn. Waarschijnlijk ben je de laatste week weer in staat om je gezonde levensstijl op te pakken als de Maan in jouw teken terecht komt.

Overzicht van de maand januari (periode van oppositie tussen goede en kwade energieën)
In januari is er krachtige hogere energie. Over het algemeen zal die positief zijn, maar pas wel op. Er zijn heldere veranderingen te bespeuren, waarbij er meer gedaan wordt om stabilisering en harmonie te verkrijgen. Dit kan eerst weerstand opleveren. Verantwoordelijkheid zal niet meer individueel zijn, maar mensen zullen zich gaan verenigen. De Steenbok heerst en deze wordt gezien als kardinaal teken van autoriteit. Er zullen belangrijke mensen opstaan die hun stem laten horen. De Zon zal de autoriteit van de Steenbok versterken, waardoor er veel vuur in mensen zal zijn. Omdat ook de Waterman beroerd zal worden zullen mensen over het algemeen vreedzaam reageren. Positief is dat autoriteiten en leidinggevenden door krijgen dat ze meer moeten doen voor de burgers.

Oudejaarsavond zal Mars t/m januari veel kracht bieden. Dit geeft conflicterende energie, waarbij de een vreedzaam binnenblijft en geniet van geliefden, terwijl anderen juist de neiging hebben om met geweld te dreigen. De 1ste dagen zullen de Zon en Saturnus zich verbinden, waardoor de spirituele energie van de feestdag achter ons gelaten wordt. De 3de zal Mercurius een vierkant vormen met Cheiron en Uranus. Daarnaast zal de Zon een verbinding maken met Neptunus. Dit is een bijzondere combinatie, waardoor er ongelukken, conflicten of andere negatieve zaken zijn. Om dit te voorkomen wordt aangeraden rustig aan te doen en buiten problemen te blijven. De Nieuwe Maan van 6 januari brengt creativiteit en spiritualiteit, omdat Venus en Chiron ook een positieve energie bieden. Dit brengt liefde en warmte over mensen.

Uranus gaat vanaf de 6de voorwaarts bewegen en dit brengt extreme veranderingen. Vooral impulsieve mensen kunnen in de problemen komen, als ze de verkeerde dingen op het verkeerde moment doen. Er is donkere energie, waardoor je beter wegblijft bij gevaarlijke plekken. Let op als je in de nachtelijke uren buiten bent. Mercurius en Mars verbinden zich de 8ste, waardoor er misverstanden kunnen zijn. Ook is er meer kans op ongelukken, conflicten en ernstige delicten en je dus extra op moet letten.

De 11de zal de Zon zich met Pluto verbinden. Dit is een periode waarin veel mensen besluiten tot radicale veranderingen door nieuwe doelen te stellen. De periode vanaf de 13de is er een verbinding tussen Mercurius en Saturnus. Daarnaast zal Jupiter een intens vierkant met Neptunus aangaan. Verder zal Mercurius een sextiel met Neptunus vormen, wat conflicterende energie biedt. Sommige mensen zijn koud en nuchter en denken aan zichzelf, terwijl anderen liefdevol en warm zijn en meer aan anderen denken. Dit kan onder andere problemen met geliefden of zakelijk contact geven. Ook problemen met autoriteiten zijn niet ondenkbaar. Er wordt aangeraden geen risico’s te nemen en positief in het leven te staan. Financieel zal vooral de periode vanaf de 18de mooi zijn als Venus en Mars een verbinding maken met de Zon en Cheiron. Mercurius en Pluto vormen dan een vierkant met de Zon en Uranus. Let op dat impulsiviteit en ongeduld problemen geven, blijf geduldig.

De 21ste is er een krachtige Volle Maansverduistering die mooie energie brengt op gebied van kinderen, creativiteit en ontwikkelen van doelen. Ook zal de energie gericht zijn op romantiek en erotiek. Deze periode is de start van een intense energie die over de Aarde komt. Venus gaat een verbinding aan met Jupiter. Dit betekent over het algemeen veel romantiek en liefde. Ook zal er een drang zijn op eerlijke wijze meer geld te verdienen. Venus vormt een kwadraat met Neptunus en deze energie kan teleurstelling en misleiding brengen. Daarnaast zal Mercurius een vierkant met Uranus vormen. Let op je woorden en handelingen, omdat er onverwachte conflicten kunnen komen. Jij bent misschien eerlijk, maar er zijn ook mensen die het heel slecht met anderen bedoelen.

De 25ste zal Mars een verbinding met Jupiter aangaan. Dit geeft niet alleen vuur en passie, maar ook veel mentale en fysieke kracht. Je kunt rationeel en wijs handelen, maar luistert ook goed naar je intuïtie. Weet je hier evenwicht in te vinden, dan zal je fantastische mogelijkheden krijgen om zowel zakelijk als privé veel te bereiken. De laatste dag van de maand zal Saturnus een sextiel vormen met Neptunus. Deze combinatie wordt gezien als brenger van onheil. Dit kan zowel door stress komen, waarbij mensen met depressie en burn-out te maken kunnen krijgen. Het kan ook wijzen op fysieke problemen, waarbij vooral ongezond levende mensen en mensen, die onverantwoordelijk in het leven staan, meer kans op ziektes hebben. Ook gezonde of verantwoordelijke mensen kunnen door de negatieve energie getroffen worden. Er is een grotere kans op griep en andere besmettelijke ziektes.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag