astro content

Weegschaal

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober - Januari 2017

Algemeen voor de Weegschaal
Uranus en Volle Maan zullen het begin van de maand krachtige invloed hebben, waarbij je de neiging hebt buiten normen en waarden te treden. De meeste mensen zullen dit ludiek doen, door lekker te feesten of andere leuke activiteiten te plannen. Je wilt loskomen van de serieuze kant van het leven, maar op een goede manier. Vanaf de 6de ervaart de Weegschaal ongekende kracht vanuit de kosmos als de strijdlustige Mars samen met de koninklijke Jupiter in de intense Schorpioen gaat reizen. Je voelt je sterk en actief en wilt alle werk wel doen. Dat is bijzonder, omdat je meestal een luxepaardje bent. Het zal wennen zijn dat je zoveel wilt en moet doen. Soms zal je de neiging hebben je terug te trekken als je het niet aankunt. Over het algemeen zal je echter ook van de kracht genieten en kun je, zowel privé als zakelijk, veel werk verzetten. Je zult genieten van het respect en de waardering die je krijgt.

De 12de zal de communicatieve Mercurius in het teken van de serieuze Steenbok komen. Je zult minder actief zijn, maar staat perfectionistisch in het leven. Je bent misschien slomer, maar datgene wat je doet zal je effectief en adequaat doen. Je wilt liever perfect werk doen, waar je meer tijd voor nodig hebt, dan dat je snel werkt en fouten maakt. Je kunt fysiek wat zwakker zijn. Neem dus geregeld pauze, slaap voldoende en zorg tijdens je vrije tijd soms ook wat frisse lucht opzoekt. Ook sport kan erg veel heil bieden, net als yoga of meditatie. De Zon beweegt vanaf de 27ste in de onbaatzuchtige Waterman en deelt energie met de Maan in de sprankelende Tweeling. Daardoor gebeuren er speciale dingen en zal je uitdagingen tegenkomen, die echter succes opleveren. Je moet zorgen dat je naar je intuïtie luistert, omdat deze je de juiste weg zal wijzen. De 31ste zal de Volle Maan storing brengen, waardoor dingen minder goed gaan dan je verwacht. Het is aan jou om hier iets mee te doen. Blijf je verantwoord en geduldig dan zal je er uiteindelijk juist iets goeds mee kunnen doen.

Liefdesrelaties en seksuele relaties
De Weegschaal zoekt naar evenwicht en dat zal nu niet anders zijn. Er is veel ruimte voor liefde en je kunt geregeld dromen van warme en liefdevolle mensen en situaties. Het kan op seksgebied een goede maand voor de Weegschaal worden, omdat de kosmische energie je goed gezind is. Heb je een relatie, dan zal je partner genieten, door je vrijgevigheid en erg aan het verwennen bent. Let op dat je nogal emotioneel kunt zijn en bezitterig en jaloers wordt. Jij wilt dat je partner op erotisch gebied alles geeft en jou adoreert.

Bedenk dat dit niet altijd kan en dat je je partner beter vrij kunt laten. Hoe vrijer jij de ander laat hoe meer deze naar je toetrekt. De Volle Maan van de 2de beweegt in de sensitieve Kreeft en zal de 1ste week veel energie bieden om erotische plannen en ideeën te hebben. Je kunt behoudend zijn en lekker in bed vrijen en op andere momenten zal je volledig buiten je comfortzone treden en zeer spannend zijn. De 3de zal Uranus veel dromen in je losmaken en wil je liefde delen met mensen die in je hart zitten. Ben je single dan zal je naar mensen toetrekken, die in je omgeving zijn en kan je opeens gevoelens krijgen voor iemand, waar je dit eerst niet bij had. Let op dat je niet teveel beloftes doet, omdat dit gevoel zomaar kan veranderen.

Het verleden kan deze periode sterk aanwezig zijn. Het is belangrijk bepaalde zaken te verwerken. Met name de 4de t/m de 6de kun je hier sterk mee bezig zijn. Toch zal dit over het algemeen positief uitpakken en zal liefde overwinnen. Tegen de 6de zal de liefde serieus in je hart komen. Singles zijn aantrekkelijk en er is een grote kans op een nieuwe relatie. Er zijn voor gebonden mensen vanaf de 8ste een aantal belangrijke aspecten om je te ondersteunen bij het gezond houden van de relatie.

Sociale contacten, leuke activiteiten en liefde zullen belangrijk zijn om te zorgen dat het leven je toelacht. De 9de zal er sensuele en zelfs erotische energie zijn. Je wilt romantiek en zal erg knuffelig en liefdevol zijn, waarbij er ruimte voor erotiek is. Ben je single, dan kun je liefdevol naar vrienden of vriendinnen zijn, waardoor er spannende momenten zijn. De 11de en 12de is er meer passie en verandert er veel. Er zal in je dagelijks leven minder actie zijn, maar qua erotiek ben je niet te houden.

Vanaf de 13de nemen dagelijkse beslommeringen het leven in beslag en zal je op verantwoordelijkheden moeten letten. De 15de zal je hier wel een weg in hebben gevonden. Er komen gelukkige energieën op je af en je zult merken dat je ook wel liefde, vriendschap en warme nodig hebt. Je krijgt meer duidelijkheid over je leven en zal weten wat je wilt om gelukkig te zijn en anderen ook gelukkig te maken. Je zal steeds meer passie voelen, die op de 17de versterkt wordt door de energie van de Nieuwe Maan.

Ben je single dan zal het lot je goed gezind zijn en wie weet wie er op je pad komt. Dit kun je afdwingen met je sexy uitstraling. Daarbij zal je zelf ook veel zin in seks hebben en kun je je verlangens moeilijk weerstaan. Ook gebonden mensen zullen deze periode veel energie ervaren, waardoor een partner niet te kort komt. De rest van de maand is gelukkig. De Volle Maan in de Leeuw wakkert het vuur aan, waardoor je maand zeer positief en liefdevol af kunt sluiten.

Werk en financiën
Voor de Weegschaal is het belangrijk te zoeken naar geluk, vrede en wijsheid, maar ook sympathie en eenvoudigheid. Je vindt geld en luxe erg belangrijk en dat is niet erg, als je maar wel in staat bent om verantwoordelijkheden in de gaten te houden. Over het algemeen zal je hier goed in slagen. De 2de bevindt de Volle Maan in de Kreeft zich in jouw 10de huis, waardoor je het belangrijk vindt hoe de buitenwereld naar je kijkt. Daardoor ben je afhankelijk van je omgeving. Je zult je meer aanpassen en bent met je carrière bezig, maar wel op een manier dat je kijkt wat anderen van jou willen. Ook Uranus zal deze tijd invloed krijgen, waardoor er grote veranderingen optreden. Ideeën, plannen en ambities zijn gebaseerd op jouw eigen vermogen, maar je werkt wel samen, waardoor er een interessante mix ontstaat.

De 7de en 8ste zijn geluksdagen om beslissingen te nemen, investeringen te doen, een nieuwe baan te vinden of andere belangrijke te zaken doen. Je doet er goed aan om belangrijke ontmoetingen, besprekingen en vergaderingen op de 8ste te doen. Mercurius zal deze periode controle uitoefenen en al helemaal als deze de 10de de Steenbok in reist. Vanaf de 17de zal Venus door de Waterman beïnvloed worden en dit brengt een hoop creativiteit in je 5de huis. Je jeugdige kant komt naar buiten en je durft risico’s te nemen en laat veel zelfvertrouwen zien. Vanaf de 26ste verblijft Mars in de Boogschutter, waardoor je goed kunt discussiëren. Je bent deze periode rustelozer en op zoek naar zelfontplooiing. Het is een periode van geluk, waarin je veel bereikt. Ook Mercurius, in de Waterman, en de Volle Maansverduistering in de Leeuw motiveren je om nieuwe doelen te stellen en kansen af te dwingen.

Gezondheid
De maand ziet er prima uit qua gezondheid en fysieke gesteldheid en je kunt veel overtollige kilo’s er uit gaan werken. Je wilt het beste uit jezelf halen, maar Weegschalen hebben de neiging zich meer te richten op de plezierige kant van het leven. Het zijn luxepaardjes, die heus fit willen zijn, maar met zo min mogelijk moeite. Wees deze maand bereid om hier iets aan te doen. Een gezond lichaam heeft een gezonde geest nodig. Soms zal dit even moeite kosten, maar dit moet je er voor over hebben. Je hoeft heus niet elke dag te sporten, maar een aantal keer per maand is verstandig. Je zult merken dat je gezondheid en je conditie verbeteren.

Ga dus niet wachten en aan het begin van de maand gelijk al op pad om fit te worden of te blijven. Voor oudere of minder actieve Weegschalen zijn yoga en wandelen geschikt. De periode van de 6de t/m de 9de zijn krachtige dagen met de Maan in jouw teken. Daarbij zullen Mars en Jupiter in de Schorpioen gaan reizen. Dit biedt zowel fysiek als mentaal een krachtige energie om zeer actief te zijn. Je voelt je ook zeer gezond en hebt behoefte aan actie. Daarna zal de Zon, die zich met Pluto verbindt een krachtige energie bieden. Vanaf de 15de zal je gas terug moeten nemen en wil je ontspanning. Wel kun je lekker wandelen en lichte trainingen doen. De 17de, 18de, 24ste en 25ste moet je opletten dat er fysieke problemen kunnen zijn. Na die tijd gaat het weer een stuk beter.

Algemeen voor alle tekens (de maand met de 2 Volle Manen)
Twee Volle Manen en niet de minste zullen er zijn. Op de 2de zal er om 03:25:29 een Supermaan zijn en dit biedt flink wat kracht aan mensen. Niet ieder teken zal hiermee om kunnen gaan, omdat je met jezelf geconfronteerd kunt worden. In deze maand van de Steenbok zal dit erg moeilijk zijn, omdat emoties er niet altijd evengoed uitkomen. Het zal een periode van introspectie en reflectie zijn en dat zal niet ieder teken even fijn vinden. Het zal belangrijk zijn gelijk al in dit 1ste deel van de maand met nieuwe doelen en ambities te starten. Mensen zullen wel moeten bedenken dat acties en handelingen niet alleen op zichzelf gericht moeten zijn, maar ook op de maatschappij en de wereld waarin we leven. Mensen zijn al zo individualistisch en ook weleens egoïstisch, waardoor er weinig aan elkaar gegund wordt. Neem jezelf gelijk al voor dat je dit niet gaat doen en gun op een empathische en warme manier dingen aan anderen. Hierbij hoort ook dat je jezelf liefhebt. Alleen dan zal je ook anderen lief kunnen hebben.

Aan het eind van de maand zal er weer een bijzondere energie komen, vanuit een zogenaamde Blauwe Maan. Dit is de 2de Volle Maan deze maand en deze maanstand geeft extreem krachtige energie af, die mensen in hun gedrag beïnvloedt. Het is niet duidelijk waar de benaming ‘Blauwe Maan’ vandaan komt. Astronomen gaven in de 16de eeuw aan dat ze een 2de Volle Maan hadden ontdekt en omdat dit niet echt geloofd werd, kwam de term ‘Belewe Moon’ naar voren. Belewe betekende zoiets als ‘vals’. Door de tijd heen werd belewe langzaam verbasterd naar blue en namen wij dit in het Nederlands over naar blauw. Deze aanname is echter nooit echt bewezen. De Volle Maan zal dus niet blauw zijn, maar een normale kleur hebben, maar wel met een rode cirkelvormige gloed op het moment dat de verduistering plaats vindt. Er is namelijk een totale maansverduistering en de hemel zal daardoor rood kunnen kleuren. Direct voor en na de verduistering doen mensen er verstandig aan goed na te denken over dingen die ze willen.

De energie heeft namelijk de neiging om dingen in tegengestelde richting te laten gaan. Wil jij iets, waar je te impulsief mee omgaat, dan zal het waarschijnlijk niet lukken. Het zal voor veel mensen dan ook een moeilijke tijd worden. Ben je je echter bewust van wie je bent en wat je wilt, dan zal je hier wel mee om kunnen gaan. Omdat er 2 Volle Manen zijn, dienen mensen op te letten dat ze dus 2 keer beïnvloed kunnen worden. De periode rondom een Volle Maan is dan ook geen goede periode om geopereerd te worden, zelfs niet voor een kleine ingreep. Ook is het verstandig ten tijde van deze stand op te passen met de inname van medicijnen. Neem deze op een ander tijdstip en niet op het moment van de Volle Maan.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12023 (€1,00/min)

Blog

door Medium Marga
Met vakantie
Lieve mensen

Omdat ik 60 word ga ik dit even in het buitenland vieren. Ik zal dus niet aanwezig zijn tot en met 21 januari. Lees meer
door Medium Yvonne
Gelukkig Nieuwjaar
Lieve bellers en collega's

Ik wens jullie een gezond, voorspoedig en inspirerend 2018. De bellers bedankt voor het Lees meer
door Medium Marga
Beste-wensen
Lieve mensen

Ik wil jullie met heel mijn hart en ziel zeer fijne feestdagen toewensen, en kijk hoopvol uit naar 2018 want Lees meer
door Medium Manon
Kerst
Lieve Mensen,


Op 1e kerstdag a.s. zal ik een aantal uren online zijn, voor diegene die me nodig hebben.Liefs Manon.... Lees meer
door Medium Marga
Helende stenen
Goede morgen allemaal

Vandaag wil ik jullie even meedelen dat er een aantal stenen bestaan die jullie perfect kunnen Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen

Eindelijk ben ik er terug om je bij te staan en advies te geven. Dus heb je hulp nodig of gewoon even Lees meer
door Medium Manon
Leven..
Het leven is een cirkelgang van kindsheid naar kindsheid.

Van kindsheid naar kindsheid betekent een spiraal van steeds weer een Lees meer
door Medium Manon
De Wereld
De wereld leeft en ademt en wij kunnen zijn spirit bij ons binnenhalen.

Denk aan rollende golven, warme zon, nat gras, verse Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Venus
Venus op Vakantie maar is wel bereikbaar
Trouwe bellers...

Ik ben een paar weken op valantie maar ben zeker bereikbaar via de sms en Lees meer
door Medium Moon
Ondernemers met power
De ondernemer van nu staat in zijn licht, heeft lef en kwaliteiten. Maar houdt ook van het leven, brengt offers maar Lees meer
door Medium Manon
Stilte
In de stilte bewaren wij het gemakkelijkst onze integriteit.

Je ziel gedijt in de stilte.

Je meest heldere leiding en Lees meer
door Medium Jennifer
Sta eens stil......
Sta eens stil bij de weg die je bewandelt. Is dit de weg van jou hart en ziel of de ingeslagen weg door verwachtingen en Lees meer
door Medium Ellen
Hoi ik ben Ellen nieuw Medium Online
Hallo allemaal,,

Ik wil mij even voorstellen, mijn naam is Ellen en ik ben als medium aangenomen Lees meer
door Medium Venus
Venus is op Vakantie
Beste bellers..

Ik ben van 8 Nov tot 4 Dec op vakantie ik ben wel soms beschikbaar op de chat en sms ik ga jullie Lees meer
Weekhoroscoop

Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zult t/m dinsdag erg druk met werk zijn, maar dat gaat veranderen. Zondag hangt er in de ochtend storende energie, waardoor je op moet passen dat je niet met familieproblemen te maken krijgt. Je kunt een conflict met je partner krijgen. Dit geldt niet voor de middag, maar in Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
De eerste dagen van de week zal je relatie veel tijd in beslag nemen en dat zal je helemaal niet erg vinden, omdat je nu eenmaal iemand bent, die gezin en familie belangrijk vindt. Daardoor zijn er veel kansen om er leuke dagen van te maken. Wel moet je opletten dat je in dit Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties en sociale contacten
In het eerste deel van de week zal het geen geschikte periode zijn voor liefde. Dit betekent niet dat het allemaal fout moet gaan, maar die kans is er wel. Dit zal vooral zo zijn als de relatie al niet goed gaat. Vanaf woensdagavond zal dit allemaal beter gaan en is er veel Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Zondagochtend voel je je minder goed, maar daarna zal de energie beter worden. Je bent t/m dinsdag relaxt en besteedt veel tijd aan je partner. Je bent zowel fysiek als mentaal erg sterk, waardoor je je partner een veilig gevoel kan geven. Maandag ben je liefdevol en heb je zeer romantische dromen. Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een week zijn, waarbij de planetaire energie gericht is op zakelijkheden en je carrière. Je hebt het gevoel dat je nu moet handelen en zal daardoor misschien de liefde op de achtergrond plaatsen. Let wel op dat je dit met je partner bespreekt, zodat er geen Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
De laatste tijd was je speels en in contact met mensen populair. Dat zal t/m dinsdag zo blijven en je kunt samen met je partner leuke dagen hebben. Je doet er goed aan om samen vrienden te bezoeken of leuke activiteiten te doen. Je ziet het leven erg optimistisch, waardoor je gemoedstoestand nog Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet aan het begin van de week oppassen dat er mensen zijn, die grof kunnen zijn. Dat kan danig storen, waardoor je gemoedstoestand onder druk staat. Het kan zelfs een negatieve reactie in je relatie opwekken. Wat er ook gebeurt, reageer dit niet op de ander af. Met name Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met dinsdag zal je het erg druk hebben en veel tijd besteden aan werk en andere zaken die echt af moeten. Daardoor zal je iets minder tijd hebben om aan liefde en je partner te besteden. Toch ben je deze periode wel charmant, waardoor de tijd die je hebt wel kwalitatief Lees meer


Stier

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je staat open voor je partner en kunt mooie gesprekken hebben, waarbij belangrijke besluiten genomen kunnen worden. Zondag t/m dinsdag zal je verstandig en liefdevol zijn. Maar let op dat je zondag in de ochtend minder goede energie kunt ervaren. Dit ligt niet aan jezelf, maar Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt het 1ste deel van de week krachtige romantische energie, waardoor je extra veel aandacht aan je partner kunt besteden. Je kunt zelfs verliefde gevoelens ervaren. Houd er wel rekening mee dat deze romantische energie vanaf woensdagavond zal veranderen, waardoor je dan Lees meer


Ram

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zal deze week weinig druk zijn en je voelt je blij en sympathiek. Dat straal je ook uit, waardoor je relatie een positieve week ingaat. Er is veel geluk en je vindt het fijn om met je partner te flirten. Aan de andere kant zal je veel werken, maar dat vind jijzelf geen Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie is het 1ste deel van de week gericht op je zakelijke kant. Zondagochtend kun je beter in je bed blijven. Vanaf de middag zal je de drang voelen met allerlei klusjes aan de slag te gaan. Overleg dit wel met je partner, zodat die er rekening mee kan houden. Er wordt Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Vissen

Algemeen voor de Vissen
De 2de is er weer een Supermaan te bespeuren. De Volle Maan zal in de Kreeft plaatsvinden en ervoor zorgen dat je emoties geprikkeld worden. Dit zal over het algemeen positief plaatsvinden, waardoor je lekker in je vel kunt zitten. De Kreeft is immers, net als jij, ook een waterteken en Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
De Maand begint op een extreem sterke manier, doordat Uranus energie zal delen met de Volle Maan in de Kreeft. Door zijn stand zal de Maan dichtbij de Aarde staan en dit biedt enorme kracht. Vooral op gebied van familie en andere geliefden zal de Maan je bijstaan en ervoor zorgen dat er veel Lees meer


Boogschutter

Boogschutter: horoscoop januari 2018
Algemeen voor de Boogschutter
Voor de Boogschutter zullen Uranus en de Volle Maan aan het begin van de maand zeer goed werken. Je krijgt nog meer passie en voelt je gelukkig en sterk. Je bent van jezelf al avontuurlijk, waardoor er niet veel verandert. Wel ben je wat ondeugend, maar dit zullen Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Uranus en Volle Maan zullen het begin van de maand krachtige invloed hebben, waarbij je de neiging hebt buiten normen en waarden te treden. De meeste mensen zullen dit ludiek doen, door lekker te feesten of andere leuke activiteiten te plannen. Je wilt loskomen van de serieuze kant van Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Uranus zal aan het begin van dit nieuwe jaar al gelijk een krachtige energie in je losmaken, versterkt door de Volle Maan van de 2de. De stoute kant wordt in je losgemaakt en je hebt het gevoel dat je er voor wilt gaan. Je moet jezelf er wel voor behoeden dat je niet te impulsief en Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
De zeer directe Uranus zal de 2de krachtige invloed op de Kreeft hebben. Helemaal omdat de Volle Maan dit ook nog eens versterkt. Hierdoor maak je een verandering mee. Je bent normaal iemand die zich volgens geldende normen en waarden gedraagt, maar nu zal je soms buiten je comfortzone Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
De start van de maand zal niet heel positief zijn als gevolg van de sympathieke en liefdevolle Volle Maan in de Kreeft. Er zit namelijk zoveel warmte en emotie in de energie van de Maan dat het teveel kan zijn voor de nuchtere en zakelijke Steenbok. Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Uranus, je vooruitstrevende heersende planeet, zal vanaf het begin van de maand krachtige energie op je afsturen. Deze energie zorgt ervoor dat je alles van je af kunt gooien en minder behoudend bent. Je hebt waarschijnlijk wel emoties opgekropt en deze kunnen er nu sterk uitkomen. Je Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Er is het begin van de maand een krachtige energie vanuit Uranus en Volle Maan. Daardoor verlaat je soms je normatieve en perfectionistische karakter en kun je wat stout zijn. Je gaat zelfs tegen mensen in en ook geldende normen en waarden kunnen je niet altijd schelen. Het lijkt net alsof Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Het 1ste deel van de maand hebben Uranus en de Volle Maan een krachtige invloed. Op zich kan je hier prima mee omgaan. Je kunt wel recalcitrant zijn, maar bent in staat om deze passievolle energie in de juiste banen te leiden. Alleen met mensen waar je moeite mee hebt, moet je oppassen voor conflicten. Vanaf de 9de Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan aan het begin van de Maand zorgt ervoor dat je veel met familie omgaat en erg veel tijd aan vrienden of een partner kunt besteden. Daarbij zal Uranus invloed hebben, maar de energie kan jou onbezonnen maken, waardoor je dingen doet, die niet altijd goed uitpakken. Tracht Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De Volle Maan van 2 januari zal je gevoelens prikkelen, waardoor je emotioneel kunt zijn. Je hebt behoefte aan een thuisbasis. Voor gebonden mensen is het daarom belangrijk om veel met hun partner, gezin en familie door te brengen. Je kunt ze zelfs erg missen na de intense periode van Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag