astro content

Weegschaal

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober - Maart 2019

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel mee bezig zijn, omdat de Weegschaal toch wel iemand is die veel geld wil verdienen om luxe te leven. Beter kan je je even richten op achterstallig onderhoud van je huis, kantoor of ander onroerend goed, maar ook zeker op activiteiten die jouw gezinsleven een positieve boost geven. Je kunt denken aan het plannen van een grote reis in de zomer of iets anders wat door je familieleden erg zal worden gewaardeerd. Er wordt aangeraden jezelf te blijven en je niet een andere houding aan te meten als je denkt dat anderen hierom vragen. Positiviteit en waardering zullen voldoende zijn om lekker in je vel te zitten en anderen een goed gevoel te geven. Mensen die een eigen bedrijf hebben, kunnen verrast worden door nieuwe mogelijkheden als gevolg van veranderingen die op kunnen treden. Mensen die voor een baas werken, zullen over het algemeen weinig verandering meemaken. Zij zullen relaxt leven en genieten van dat wat ze bereiken. Het 2de deel van de maand is een prima periode voor het contact met vrienden, familie en een eventuele liefdespartner. Je bent empathisch en sympathiek en kunt hier veel mensen mee bekoren. Let op dat je niet teveel geld uitgeeft om het anderen naar de zin te maken. In je werk wordt aangeraden bij belangrijke taken goed na te denken wat en hoe je je werk af moet ronden. Zorg er in ieder geval voor dat je dingen goed controleert. Met name het negeren van de details kan problemen geven. Heb je een eigen bedrijf, houdt dan in de gaten dat er op technisch gebied problemen kunnen zijn. Houd dit dus in de gaten en vraag eventueel om hulp als blijkt dat er iets niet in orde is. Ga vooral niet afwachten. In het algemeen wordt er van je verwacht dat je deze periode discipline hebt en dat je duidelijk doelen dient te stellen.

Let op dat er mensen zijn, die te dominant worden, waardoor jij soms het gevoel hebt dat je met je rug tegen de muur staat. Het 3de deel van maart gebeuren er dingen, waar je erg verrast door kunt worden. Dit is een relaxte periode, maar met name in de liefde is er ruimte om te genieten van leuke activiteiten en spannende gebeurtenissen. Je mag best meer geven, dan je krijgt, maar doe dit alleen als je weet dat iemand anders dit ook voor jou zou doen. Bedenk dat vrijgevigheid en liefde zorgen dat je goodwill kweekt, waardoor je later vanzelf weer iets terug krijgt. Met name de laatste dagen van de maand kun je maar beter aandacht geven aan vrienden en familieleden die je lang niet gezien hebt. Hier kunnen veel mooie momenten uit voortkomen. Het is ook een periode om eens goed na te denken over dingen die je in het verleden hebt gedaan. Er zijn mogelijkheden dat iets, dat vroeger niet lukte, nu wel zal slagen. Let op dat je deze periode wel eens de neiging kunt hebben om bepaalde taken te verwaarlozen. Merk je dit aan jezelf, zorg dan gelijk dat je dit verandert.

Liefde en relaties
Venus die tot bijna het eind van de maand in de Waterman reist, zorgt dat de Weegschaal het gevoel heeft dat het nu al zomer is. Je liefdesleven is fijn en je voelt je zeer goed. Tegen zowel een partner als tegen anderen ben je charmant en sensitief. Je partner zal het fijn vinden dat je zo liefdevol bent en dat je de ander kunt verwennen met cadeautjes of leuke uitjes. Singles zijn zeer aantrekkelijk en charmant, waardoor ze een magnetische werking op mensen hebben. Je bent zeer spontaan, maar moet dus ook opletten dat er geregeld een romantisch of zelfs erotisch gehalte bij kan zitten. Het is een prima maand om nieuwe mensen te ontmoeten. Dit kan voor vriendschap zijn, maar ook voor liefde. Gebonden mensen dienen grenzen aan te geven, voor zichzelf, maar ook voor anderen. Een misstap is zo gemaakt als er verleidingen zijn en dit kan dan grote gevolgen hebben. Ben je single, wees dan duidelijk voor jezelf, zodat je een ander geen dingen belooft die je niet waar kunt maken. Zowel gebonden mensen als singles mogen soms best buiten hun comfortzone treden, als je maar niet te ver over grenzen gaat. Heb je een stabiele en fijne relatie, dan hoef je je geen zorgen te maken en zal je alleen maar door je partner te verleiden zijn. Let op dat Mercurius van de 5de t/m de 28ste retrograde in de Vissen beweegt. Je zult sociaal en in de liefde geregeld sociaal en romantisch zijn, maar je emoties kunnen je wel eens parten spelen. Je weet niet zo goed hoe je jezelf kunt uiten en vooral op momenten dat je wat stress of spanning ervaart. Zorg er in dit geval voor dat je soms de tijd voor jezelf neemt. Breng jezelf dan in evenwicht door lekker te sporten, te mediteren en geregeld wat vaker te slapen. Ook zal het belangrijk zijn dat je met je partner of andere vertrouwde mensen over je gevoelens praat. Er wordt aangeraden om dus zeker tot de 28ste rustig aan te doen en te genieten van dat wat je krijgt. Tracht conflicten of misverstanden te voorkomen, omdat je anders de neiging hebt emoties niet meer onder controle te hebben.

Singles doen er deze maand goed aan van de romantiek te genieten, maar een serieuze relatie pas vanaf de 28ste kans te geven. Het is tot die tijd meer een periode om te genieten van losse contacten en erotiek. Daarna zal de energie veel gunstiger worden voor diepe romantiek en warme gevoelens. De periode van de 20ste t/m de 23ste versterkt de Volle Maan erotische gevoelens. Daarnaast komt de Zon in de passionele Ram. Hierdoor kun je soms wel wat impulsiever zijn en dit dien je dan onder controle te houden. Omdat de Maan in jouw sector van vrede en evenwicht reist, zal je hier waarschijnlijk wel in slagen en zal je gewoon lekker kunnen genieten van je partner of, als single, van mensen waar je meer gevoelens voor hebt, dan alleen maar vriendschap. Omdat Mars een uitdagende verbinding met Venus aangaat, dien je wel alert te zijn, dat je winnaarsmentaliteit versterkt wordt. Je bent zelf iemand die eerlijkheid nastreeft en zal meestal ethisch verantwoord gedrag vertonen. Dit kan echter veranderen als iemand oneerlijk handelt of jou onheus bejegent. Je kunt dan zelfs woedend worden en je emoties minder goed controleren. Vanaf de 26ste komt er romantische en fantasievolle energie als gevolg van Venus, die in de Vissen binnenkomt. Je kunt de maand dromerig en fantasievol afsluiten.

Carrière en zakelijkheden
Je kunt je de eerste dagen onzeker voelen en weet niet wat je wilt. Blijf geduldig en ga niet impulsief met van alles bezig. Vanaf de 3de zal je er vol voor gaan. Het zal belangrijk zijn met mensen samen te werken, advies te vragen en te bedenken dat het goed is gas terug te nemen. De 1ste periode van de maand is geschikt om over de toekomst na te denken. Er wordt aangeraden op een andere manier naar je werk te kijken en te analyseren hoe je je kunt profileren en ontwikkelen. Venus in de Waterman zorgt voor creativiteit en goede samenwerking. Je bent minder wisselvallig en in staat om deze maand cruciale dingen te doen om iets van het leven te maken. Lukt het opwindende energie van Venus om te zetten in praktische activiteiten, dan ben je geregeld in staat te verrassen. Ook krijg je veel waardering van anderen.

Van de 5de t/m de 28ste zal Mercurius retrograde in de Vissen bewegen. Daardoor zal je in staat zijn je op dagelijkse routines te richten. Je bent stabiel en in staat problemen en conflicten op te lossen. Er zijn in het verleden dingen gebeurd, die je nu adequaat en efficiënt aandacht kunt geven. Ook kun je een tweede kans krijgen voor iets wat eerst niet lukte. Vanaf de 6de gaat Uranus langdurig door de praktische Stier reizen. Er kunnen positieve veranderingen zijn. Omdat de energie gedurende lange tijd actief blijft, hoef je je niet te haasten. Er wordt aangeraden de 5de t/m de 7de culturele activiteiten te doen, omdat je dan intellectueel versterkt wordt. De 12de t/m de 15de is belangrijk om op je fysieke gesteldheid te letten. Er zijn veel activiteiten, zowel privé als in je werk. Hierdoor kan je moeite hebben in balans te blijven. De 16de t/m de 18de is er geluk en kans op goed nieuws. Je werkt hard, maar kunt gierig en egocentrisch worden. De 20ste en 21ste zijn geschikt voor sollicitaties, financiële zaken en vergaderingen. Vanaf de 24ste ben je meer op jezelf gericht en je doet er goed aan dit mensen duidelijk te maken. Dan zijn er geen misverstanden. Het eind van de maand zal Mars in de Tweelingen reizen en dit geeft vooral op intellectueel gebied veel kracht, waardoor er veel mogelijk is.

Mentale en fysieke gezondheid
Maart is een periode van ontdekkingen en het aanpakken van bepaalde problemen. Met name de Zon en Mars maken je een stuk sterker, waardoor je makkelijker met problemen om kunt gaan. Je hebt minder angsten en daardoor ook minder stress. Zorg dat je met relaties, zowel vriendschappelijk, familiaal als in de liefde wel zorgt voor rust en ontspanning zodat je een goede band met ze blijft houden. Tracht in ieder geval egocentrisme en veeleisendheid onder controle te houden, omdat deze eigenschappen je wel eens wat problemen kunnen geven. Fysiek gezien zal de retrograde Mercurius in de Vissen van de 5de t/m de 28ste je hoofd wat onder druk zetten, waardoor je geregeld met hoofdpijn te maken kunt krijgen.

Je kunt de hele maand dus wat vermoeide gevoelens hebben. Je doet er goed aan om geregeld even wat ontspanning te nemen. Doe aan yoga, meditatie of sport, maar dan wel wat relaxte activiteiten. Denk hierbij aan wandelen, fietsen of zwemmen. Je kunt dan al snel weer in balans raken. Let op met producten als koffie, energydrank, alcohol, roken of andere verslavingen. Deze lijken je veel energie te geven, maar uiteindelijk kosten ze je alleen maar energie. De Maan zal een goede invloed op je hebben. De 6de zal de Nieuwe Maan je een boost geven om met een bepaalde fysieke activiteit te starten, die jou erg veel goede gevoelens kan geven. Vanaf de 21ste zal de Nieuwe Maan je veel kracht bieden en kun je al een stuk minder moe zijn. De lente zal dus zeer goed ingeluid worden. Het is een prima periode om te wandelen en lekker te genieten van het zachte weer. Je kunt dan ook zeker balans in je leven vinden en kunt zowel mentaal als fysiek lekker in je vel zitten.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag