astro content

Weegschaal

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober - Juli 2018

Algemeen
De planetaire energie zal krachtig op je carrière gericht zijn. Dit komt voornamelijk door de energie van Mercurius die zorgt dat je carrière belangrijker voor je zal zijn dan andere aspecten in je leven. Dit zal pas de 2de helft van de maand zijn. Het 1ste deel zal de energie in evenwicht zijn en kun je zowel privé als zakelijk veel bereiken. Je bent dan stabiel en ervaart een positieve energie. Hierdoor heb je veel zelfvertrouwen en kan je controle over je leven houden. Let op dat dit niet doorslaat, omdat je dan de neiging hebt anderen te manipuleren. Voordeel is dat je niet afhankelijk van anderen bent, maar er kunnen als nadeel wel conflicten uit ontstaan, waardoor je onzeker wordt. De hemellichamen staan zo dat er een energie is, die jou pusht om te wandelen, te fietsen of andere activiteiten te doen.

Je bent sociaal en wilt onder de mensen zijn. Het is een prima maand voor nieuwe contacten en misschien wel een nieuwe partner. Let op dat je niet te impulsief bent en dan zomaar nieuwe vrienden of een liefde toelaat, die helemaal niet bij je past. Het eind van de 1ste week ben je sociaal en kun je je gevoel prima uiten. Het midden van de maand doe je er goed aan ontspanning te zoeken en je terug te trekken. Beter kies je voor jezelf. De 14de t/m 16de ben je krachtig en wil je er op uittrekken en met mensen afspreken. Daarna verschuift de energie naar je werk en moet je alle zeilen bijzetten om evenwicht te vinden. De laatste week is fantastisch, waarbij je prima kunt functioneren en er verrassende situaties ontstaan.

Liefde en relaties
Er hangt het 1ste deel van de maand spirituele energie, waardoor je, onbewust, intense emoties ervaart. Daardoor zal je wel aantrekkelijk zijn en kunnen singles met een mysterieuze uitstraling mensen aantrekken. Gebonden mensen kunnen veel liefde bij hun partner opwekken, waardoor er momenten zijn, waar de liefde hoogtijdagen kent. Daardoor zullen relaties in deze periode veel romantiek kennen en zal sensualiteit zorgen dat jullie behoefte bij elkaar opwekken om liefde te bedrijven. Let op dat je dominant kunt zijn, waardoor jij bepaalt en je partner tracht jou tevreden te houden.

Bijzonder aan de maand zal zijn dat je tot de 22ste liefdevol blijft, maar dat vanaf de 23ste je sector van sociale contacten belangrijker wordt. Ook een zwangerschap is niet ondenkbaar. Is dit gepland, dan kan je blij verrast worden. Wil je echter geen kind, dan is het verstandig veilig te vrijen. Het begin van de maand ben je gericht op mensen waar je van houdt. Gebonden mensen gaan veel met hun partner om en zijn ook sociaal met wederzijdse contacten. Singles kunnen het idee hebben dat ze met heel goede vrienden een liefdesrelatie aangaan. Je kunt dan waardevolle contacten verliezen. Vanaf de 5de zal er rust komen en ben je nadenkend in je acties. Gebonden mensen zullen gas terugnemen en meer thuis blijven. Venus zal op de 9de de nuchtere Maagd betreden. Je bent dan meer op de zakelijke kant van de relatie gericht dan op de romantische. Op zich niet erg, want je bent iemand die je partner wil verwennen. Ben je single, dan zal je geregeld geld uitgeven om mensen te imponeren en bestaat er kans dat je hiermee iemand het hoofd op hol brengt.

Vanaf de 11de is er een harmonieuze Venus-Uranus driehoek, die zorgt dat je buiten je comfortzone treedt. Het wordt spannend, omdat je wilt experimenteren. Vanaf de 13de zal dit wat minder worden, omdat Venus een band met de retrograde Saturnus aangaat. Ook de Nieuwe Maan kan invloed op je uitoefenen. Hierdoor komen respect en waardering bovenaan. Je zult vertrouwen en waardering bij mensen opwekken. Wel zal je routinematig in de relatie staan. Ben je single, dan ben je gericht op het aangaan van een vaste relatie, maar laat je je niet makkelijk strikken.

Je zult de 14de en 15de onweerstaanbaar zijn en het is, deze maand, je laatste kans op een nieuwe relatie. Vanaf de 21ste zal de energie gericht zijn op je carrière. Dat betekent niet dat je koud in de liefde staat, maar je hebt er minder tijd voor. Mocht je het gevoel hebben dat je dit wilt ontlopen, dan wordt aangeraden een vakantie op te nemen. Venus staat in oppositie met Neptunus en zorgt dat je wat onzekerder bent. Singles zijn minder in staat om een nieuwe relatie aan te gaan. Ben je gebonden dan zal je relatie over het algemeen weinig problemen kennen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Werk en financiën
Je carrière kan een prima energie tegemoet zien, omdat er gunstige aspecten zijn, die ervoor zorgen dat je goed presteert. Dit komt voornamelijk, omdat je veel steun van sociale contacten krijgt en vooral van familie. Ook financieel kun je het een en ander bereiken, maar zal je voorzichtig dienen te zijn, omdat de retrograde bewegende Pluto in je sector van financiën kan storen. Normaal gesproken heeft Pluto een gunstige werking op financiën, maar door zijn achterwaartse beweging moet je dus zeer voorzichtig te werk gaan. Beleggingen en investeringen, die je al gedaan hebt, kunnen zeer veel profijt bieden. Nieuwe zaken dien je eerst grondig voor te bereiden, door erover te praten en deskundigen om advies te vragen. Je zult de 1ste dagen van de week hard moeten werken.

Er wordt aangeraden vooral aandacht te besteden aan je zakelijke netwerk, omdat je die later nog hard nodig hebt. Zorg ervoor dat je met collega’s, leidinggevenden en andere zakelijke contacten contact houdt. Ook wordt aangeraden mensen van vroeger te contacteren. Er zijn aanwijzingen dat er verrassende mogelijkheden uit voort kunnen komen. Vrouwen dienen in de gaten te houden dat er mannen zijn, die andere bedoelingen hebben. Houd dit goed in de gaten.

De 5de is er een prettige driehoek tussen de Zon en de retrograde Jupiter. Deze heeft vooral een positieve werking op intellect en positiviteit. Als de 9de je heersende planeet Venus naar de Maagd beweegt, zal je fantasie geprikkeld worden. Daardoor zijn voorspellende dromen mogelijk en is je intuïtie erg sterk. Luister goed naar de spirituele boodschappen, omdat die je veel vertellen over datgene wat er de komende tijd gebeurt. Ook positief is de energie van Jupiter die de 10de in je sector van financiën komt. Je kunt geluk hebben en zal redelijk makkelijk functioneren, waarbij veel makkelijk verloopt.

De 13de zullen de Nieuwe Maan en verduisterde Zon in je sector van carrière komen, waardoor je nieuwe mogelijkheden af kunt dwingen. Je netwerken zullen dan erg nuttig zijn. Het midden van de maand zal er een dip zijn, waarbij je minder energie hebt. Vanaf de 17de komen er gelukkige dagen aan. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan of promotie maken dan meer kans. Plan eventuele sollicitaties of belangrijke gesprekken, omdat je deze dagen zeer goed overkomt en kans maakt om iets van je gading te vinden.

Vanaf de 21ste kan je een krachtige energie ervaren, waardoor je veel kunt bereiken. Aan de andere kant kun je de neiging krijgen om op vakantie te gaan en de boel de boel te laten. Heb je die mogelijkheid, dan wordt aangeraden om dit te doen. Moet je gewoon werken, dan is er niets aan de hand en kun je dat prima doen. De retrograde Mercurius zorgt voor goede mogelijkheden om sociale en zakelijke contacten op te doen. De energie van Venus en Pluto en de Volle Maan in de Waterman zullen gunstige energie bieden, waardoor je de verdere maand prima doorkomt en je prima kunt functioneren en mogelijkheden af kunt dwingen.

Mentale en fysieke gezondheid
De maand begint op een uitstekende manier, omdat je leven eigenlijk wel op rolletjes loopt. Daardoor zit je lekker in je vel en kun je zowel qua voedingspatroon als beweging doen wat je moet doen om gezond te blijven. Je zult een goed evenwicht vinden tussen sociale zaken, werk en liefde en zal ook tijd overhouden voor hobby’s en andere bezigheden. Je kunt met groepen omgaan en evenementen bezoeken.

Van de 5de t/m de 8ste kan dit iets moeilijker gaan en zal je soms wat meer de neiging hebben de vrolijkheid en het feestleven op te zoeken en dan je gezonde levensstijl verlaten. Tracht hier op te letten, omdat je jezelf er niet echt een plezier mee doet. Je kunt dan met veel ups en downs te maken krijgen. De periode van de 9de zal Venus in de Maagd gaan reizen en dit zorgt weer voor veel meer controle op je gezondheid. Tot en met de 15de is er dan ook zeker niets aan de hand. Van de 15de t/m de 20ste zal je iets minder lekker in je vel zitten, wat eigenlijk komt doordat de Maan in jouw teken verschijnt. Daardoor krijg je veel energie, maar omdat je deze niet kunt benutten, zal je die opkroppen en werkt de energie averechts, waardoor je vermoeid kunt worden.

Vanaf de 25ste zal er rust in je leven komen, omdat Mercurius retrograde gaat bewegen en de Zon in oppositie met Mars komt. Dit heeft een positieve werking op jouw gezondheid omdat je jezelf meer rust gaat gunnen. Daardoor kan je de maand op een goede manier afsluiten en is het wellicht ook een prima periode voor een vakantie.

Algemeen voor alle tekens (een maand van grote transformatie)
Mars beweegt retrograde en biedt mensen ruimte voor ontspanning en minder voor carrière en andere zakelijkheden. Ook Mercurius zal retrograde bewegen en biedt een kosmische kracht, die voor grote veranderingen kan zorgen. Daarnaast zullen er veel andere krachten zijn, die invloed hebben. Jupiter zal voor de meesten een goede beweging bieden, waardoor geluk en enthousiasme kan heersen. Jupiter prikkelt mensen om actief te zijn, maar wel op privégebied, waardoor mensen dingen kunnen doen, die ze eerst niet voor mogelijk hielden. De maand kan beheerst worden door twee eclipsen.

De eerste zal de zonsverduistering van vrijdag de 13de zijn. We kunnen deze in Nederland niet waarnemen, maar de energie voelen we wel. Er kunnen belangrijke verschuivingen in het leven van mensen zijn. De tweede is de maansverduistering van vrijdag 27 juli op zaterdag 28 juli zijn. We kunnen de verduistering waarnemen, alhoewel het begin van de eclips niet zichtbaar is. Deze kan niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook spiritueel zullen mensen veel energie ervaren. Ook dan kunnen mensen dingen doen, die ze normaal niet snel doen, waardoor er mogelijkheden komen. Al de energieën zullen ervoor zorgen dat er flink wat acties en handelingen zijn, waardoor mensen van alles willen doen om het leven leuk te maken.

Het zal een opmerkelijke maand worden, waarbij er veel ontplooiing kan zijn. Dit lijkt leuk en interessant, maar we raden in deze maand van eclipsen en retrograde bewegingen wel aan alleen die dingen te doen, waarvan je merkt dat ze je makkelijk afgaan. Luister dus naar je intuïtie en of deze een goed gevoel afgeeft. Ook wordt aangeraden veranderingen die je in wilt voeren, vooral te doen op gebied van thuissituatie, familie, gezondheid, spiritualiteit en educatie. Mensen die toch risico’s en onvoorspelbare uitdagingen aan willen gaan, moeten onthouden dat er twijfelachtige dingen kunnen gebeuren. Hoe beter jij jezelf onder controle hebt, hoe beter je hiermee om kunt gaan.

Het zal belangrijk zijn om, bij alles wat je doet, verbinding met de hogere wereld te zoeken. Luister naar je gevoel en schrijf dromen op, omdat die je heel veel vertellen. Ook doe je er goed aan onzekerheid te mijden en veranderingen alleen te doen als je werkelijk het gevoel hebt dat deze tot iets leiden. Voor de liefde lijkt er spannende energie te zijn, die veroorzaakt wordt door de Zon en Venus. Daardoor zijn er geregeld momenten dat je je heel sympathiek en liefdevol voelt. Let wel op dat er ten tijden van een eclips een storende energie kan hangen op de energie van Venus. Er kunnen dan op liefdesgebied wel eens veranderingen zijn, die je werkelijk niet ambieert en je juist verdriet kunnen brengen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Shirley
Metafysische oefening om vermoeidheid te verlichten
Een metafischise oefening:
We zijn allemaal weleens vermoeid en dan kunnen we het best Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
door Medium Shirley
Het psychisch lichaam
Het psychisch lichaam, wat is dat? Iedereen weet en zal niet ontkennen dat we allemaal een fysiek lichaam hebben en Lees meer
door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer
door Medium Elisa
Hallo allemaal, Mijn naam is Elisa
Ik ben Elisa, nog niet heel erg lang als consulent op deze lijn. Maar wel super enthousiast. Het is echt Lees meer
door Medium Shirley
De vijand van het hogere zelf. Het ego
Het ego. Het willen laten gelden van onze persoonlijkheid is onze grootste vijand en blokkade tot ons Lees meer
door Medium Shirley
Het Kosmische/Goddelijke Bewustzijn
Alles in het universum is doordrongen van het bewustzijn van God.Beter bekend als het Kosmisch Lees meer
door Medium Elvira
Elvira terug van retraite
Lieve mensen,

Ik wil jullie even laten weten dat ik weer terug ben van de retraite en weer telefonisch Lees meer
door Medium Desiree
Welkom
Beste beller,

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Desiree, paragnost.
Van jongs af aan voel ik de dingen aan en ben ik Lees meer
door Medium Jolijn
JOLIJN TIJDELIJK AFWEZIG
lieve mensen.
De vaste klantjes zullen al gemerkt hebben dat ik sinds Mei niet meer online ben geweest. Ik heb Lees meer
door Medium Ilse
Afwezigheid Ilse
Lieve Angels,

Net als jullie, ben ik ook een mens met eigen ervaringen en levenslessen. De afgelopen periode had ik even Lees meer
door Medium Moon
Summer is magic
Magic wat is magic, magic is niet gek, magic is niet raar.'Nee Magic is voelen wat mooi is, en niet mooi vinden wat geen Lees meer
door Medium Marcelius
Blauw zonnewater
Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.

Zoals we Lees meer
door Medium Zellie
Aantrekkingskracht wie is de sterkste
De wet van de aantrekkingskracht en visualisaties zijn een hele goede manier om de dingen te creeren Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor je relatie is het een heel goede week, waarbij er geluk en liefde zal zijn. Je vindt het erg fijn om sociale contacten te onderhouden en het liefst samen met je partner. Je bent actief en zal enthousiast in het leven staan. Je bent zeer aantrekkelijk, waardoor je partner Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Op alle gebieden kan de retrograde Mercurius krachtige invloed hebben. Daarom wordt aangeraden geen nieuwe dingen in de relatie op te starten. Hadden jullie al eerder plannen, dan kun je dit blijven doen. Zondag t/m dinsdag heb je een zeer sterke charisma en ben je ook Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin je veel tijd aan je partner besteedt. Ook zullen vrienden en familie erg belangrijk voor je zijn. Je bent aanhankelijk en romantisch en zal mensen dan ook veel liefde kunnen geven. Het wordt een week van dromen, idealen en plannen voor de toekomst. Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze periode aantrekkelijk om mee om te gaan. Je hebt alles in je om je partner veel liefde en warmte te geven. Je kunt qua geld te vrijgevig zijn en daar moet je wel mee oppassen. In contact met vrienden en familie zal je geduld moeten houden, omdat niet alles even Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is een mysterieuze energie, die voor spannende momenten zorgt. Je bent een stuk minder nuchter en wil graag met je partner leuke activiteiten plannen. Let op dat je niet teveel geld uitgeeft. Die neiging heb je wel en vooral aan dingen waar je niets aan hebt. Het is ook een Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er zullen vanaf zondag een paar weken aankomen, die je toe kunt juichen. Het wordt een vrolijke boel, waarbij je reisjes kunt plannen, sociale contacten aandacht geeft en het leuk vindt lekker te shoppen. Van zondag t/m dinsdag kunnen er veel vrienden in je leven zijn en zal je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent minder op zakelijkheden gericht, maar meer op flirten en je partner verleiden. Door de energie van de retrograde Mercurius denk je veel na over wat je bereikt hebt en wat je in je relatie nog meer wilt. Praat er met je partner over, dan kunnen er misschien ideeën Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin aangeraden wordt de rust te zoeken. De energie vertraagt wat en dat zal je voelen. Je doet er goed aan drukke groepen te mijden en meer te slapen. Je kunt je dan opladen voor later deze maand. Je doet er goed aan je partner hierbij te betrekken, zodat Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Vanaf zondag is er ruimte voor romantiek, vrolijkheid en verwennen van jezelf. Dit zal circa 30 dagen zo blijven. De Maan komt in de Boogschutter, waardoor je zachte kant naar buiten komt. Je leven staat in het teken van de liefde en je kunt tot woensdag zeer mooie momenten met Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt deze week de neiging jezelf en je partner/gezin te verwennen. Dit is op zich niet erg, maar wel als je overdrijft. Zorg dat je het wel binnen de perken houdt. Vanaf zondag zal er een periode van een maand aankomen, waarin de energie vooral op liefde en je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet deze week oppassen dat je nog wel eens met fysieke ongemakken te maken kunt krijgen. Er wordt aangeraden om er samen met je partner/gezin op uit te trekken en even de boel de boel te laten. Je hebt de neiging om maar door te gaan en dat is dus niet gunstig voor je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Let op dat je binnen de relatie met vertraging te maken kunt krijgen, die ontstaat door de retrograde energie van Mercurius. Je bent besluiteloos en onzeker en dat kan je dan in je relatie op een negatieve wijze naar buiten brengen. Er zijn dan ook conflicten mogelijk. Tracht Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Leeuw

Algemeen
Er is deze week energie, die gericht is op geluk met gezin en familie. Ook zal je op mentaal gebied erg veel energie krijgen. Carrièreproblemen en verlangens zullen wat minder energie krijgen, maar dat is goed, omdat je dus weinig te duchten hebt. Je zult meer bezig zijn met plezier en liefde en Lees meer


Maagd

Algemeen
De energie is gericht op het ondernemen van actie. Ook je persoonlijkheid kan een flinke stimulans krijgen, waarbij je vrijheidslievende kant versterkt wordt. Je moet opletten dat je niet te vrij wordt en aan anderen voorbijgaat. Je kunt dan weinig flexibel zijn en past je moeilijk aan andere mensen of Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Het is een maand waarin je zeer gemotiveerd kunt zijn om je op zakelijk gebied te profileren. Je kunt veel succes behalen, mede omdat de planetaire stand daar uitstekend voor is. Je zult deze maand echter minder energie krijgen om met je mentale gestel bezig te zijn en ook zal je minder tijd besteden aan Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De planetaire energie zal krachtig op je carrière gericht zijn. Dit komt voornamelijk door de energie van Mercurius die zorgt dat je carrière belangrijker voor je zal zijn dan andere aspecten in je leven. Dit zal pas de 2de helft van de maand zijn. Het 1ste deel zal de energie in evenwicht Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Er wordt voorspeld dat familiale en mentale aspecten in je leven de meeste energie zullen krijgen. Je moet op gebied van carrière en je persoonlijke ontwikkeling even geduld hebben. Je moet verder ook opletten dat jouw eigen interesses voor jou belangrijker zijn dan die van anderen. Tracht op te Lees meer


Stier

Algemeen
Er lijkt een strijd te zijn tussen je emotionele en je rationele kant. Je wilt aan de ene kant leuke dingen doen, waarbij geld geen rol speelt. Je kunt wat lui zijn en wilt vooral activiteiten doen, zoals met je partner er op uittrekken, vrienden bezoeken of evenementen bezoeken. Aan de andere kant vraag Lees meer


Vissen

Algemeen
Je zult een redelijk evenwicht ervaren tussen je zakelijke leven en de tijd en aandacht die je aan je gezin of familie wilt geven. Daardoor zal het een emotionele, maar fijne maand worden met kansen om te ontwikkelen, maar ook om voldoende liefde en vriendschap te krijgen. Je moet op je emoties letten, Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het kan een prima maand worden. Dit komt, omdat er krachtige kosmische energie in je teken staat. Hierdoor zal jouw karakter positief geprikkeld worden en kun je daardoor nieuwe doelen stellen en financieel veel bereiken. Je bent sociaal gezien aantrekkelijk en dat zorgt dat mensen vaak positief op je Lees meer


Schorpioen

Algemeen
Vermijd deze maand obstakels en vertragende zak. Richt je op dingen, waarvan je weet dat je daar succesvol in bent. Je bent gevoelig en mensen kunnen je tegenwerken en voor weerstand zorgen. Laat je niet tegenhouden en dwing een goede maand af. Voor mensen die met studie bezig zijn, hangt er storende Lees meer


Ram

Algemeen
Deze maand bereik je veel door enthousiasme en sterke ambities. Daardoor kun je dingen doen, die je misschien verrassen. Je kunt je dan ook prima ontwikkelen. Het zal belangrijk zijn de hele maand naar je innerlijke stem te luisteren en intuïtie te volgen. Deze zal aangeven wat je kunt doen en hoe je Lees meer


Steenbok

Algemeen
Je bent deze maand daadkrachtig en kunt intense met die dingen bezig zijn, die je wilt bereiken. De planetaire stand is zeer gunstig om zakelijk goed te presteren. Let op dat de planeet van het huiselijke leven, Mars, zeer dominant is. Daardoor zal je geregeld tegenwerking ondervinden van familie of je Lees meer


Waterman

Algemeen
De energie is deze maand vooral gericht op carrière en persoonlijke behoefte om te ontwikkelen. Er is een verandering te bespeuren, omdat veel planeten retrograde bewegen. Daardoor zullen je driften ingetoomd worden en is er meer ontspanning. Het zal belangrijk zijn je charme en vaardigheden te Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag