astro content

Weegschaal

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober - September 2018

Algemeen
De Weegschaal heeft in deze periode weinig te maken met negatieve energieën uit de kosmos. Zelfs hemellichamen als Mars en de Zon, die normaal gesproken niet altijd gunstig voor je zijn, zullen geen slechte invloed hebben. Alleen de dwergplaneet Iris kan een negatieve energie op je afsturen, maar die kan je in principe makkelijk aan. September wordt over het algemeen een prima maand vol mooie kansen om iets van je leven te maken. Je kunt successen behalen en problemen en conflicten oplossen. Er kan echter vanuit jezelf een negatieve energie ontstaan als je te weinig ontspanning neemt. Het zal belangrijk zijn om dit in de gaten te houden en geregeld rust op te zoeken. Vermijd hierbij fysieke en mentale problemen, omdat je anders te maken krijgt met gebeurtenissen die je gezondheid in gevaar brengen.

Het zal een maand worden, waarbij je gezondheid bovenaan moet plaatsen. Heb je die kans, dan wordt aangeraden om wat vaker vrij te nemen en zelfs een weekendje of weekje weg te gaan. Er wordt op gewezen om vooral naar plekken te gaan waar het element Water veel voorkomt, zoals naar de zee, riviergebieden of meren. Verder is de energie van de Zon belangrijk, waardoor een reisje naar Zuid-Europa of andere warme plekken zeker weldadig voor je is. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt aangeraden je fysiek niet teveel te belasten en in je werk en privéleven gas terug te nemen.

Liefde en relaties
De Weegschaal is een sympathiek en charmant persoon met een flinke portie aan humor, intellect en empathie. Er zijn dus kansen om nieuwe contacten te maken, waaruit veel liefde voor singles mogelijk is. Gebonden mensen zullen hun partner veel liefde bieden, maar ze moeten opletten dat ze niet te claimend worden, omdat dit kan afschrikken. Je legt de lat hoog en niet iedereen wil daaraan voldoen. Singles trekken normaal gesproken al makkelijk mensen aan, maar het kan deze maand wel heel plotseling met de liefde gaan. Zorg ervoor dat je niet over grenzen gaat, ook niet die van jezelf. Daar voel jij je niet prettig bij en ook anderen zullen dit niet leuk vinden. Je komt veel aantrekkelijker over als je relaxt, sympathiek en empathisch blijft. Alleen als je merkt dat iemand anders de grenzen flink verschuift, kan je je laten gaan. Het zal een maand zijn, waarin wordt aangeraden dat Weegschalen wat meer tijd aan hun partner besteden. Merk je dat iemand zich onverantwoordelijk gedraagt, help deze dan ook, maar wees dan wel serieus en maak de ander duidelijk dat bepaalde dingen niet kunnen of verstandig zijn.

Gebonden mensen kunnen zich deze maand concentreren op andere zaken die belangrijk zijn. Bijvoorbeeld het in orde brengen van de taken die je binnen de relatie of gezin hebt. Er kunnen vooral problemen ontstaan tussen jongere en oudere mensen binnen gezin of familie. Ben je jonger zorg dan voor respect. Ben je ouder zorg dan voor begrip. Er kunnen anders misverstanden ontstaan. Ook met je partner is het verstandig om niet je wil op te leggen. Je mag een mening hebben, maar doe dit sympathiek, zoals mensen van je gewend zijn. Het is een relatie, waarin je je beter door je hart kunt laten leiden en niet door je verstand. Het begin van de maand is passioneel en romantisch. Singles zullen daarom de 2de t/m de 5de spannende dingen doen, waarbij ze wel op moeten letten dat ze niet teveel over grenzen gaan. Kijk goed wat de ander wil en ga dan pas je wildste dromen uitvoeren.

Gebonden mensen doen er deze dagen goed aan hun partner te verwennen en spannende activiteiten te organiseren, die misschien net buiten jullie comfortzone liggen, maar daarom wel erg spannend zijn. Vanaf de 6de kan Saturnus een storende werking hebben als het om de spanning en het avontuur gaat. Je kunt veel tijd aan je werk besteden en minder tijd voor romantiek hebben. Positief is wel dat deze planeet zorgt dat jij op jezelf kunt reflecteren en daardoor misschien wel dingen kunt veranderen. Negatief is wel dat er voor de liefde minder aandacht is. De 7de t/m de 9de is een prima periode. Heb je een relatie, dan zal je partner vooral veel lieve complimenten geven. Ben je single, dan zullen mensen op je pad komen, die jou aantrekkelijk vinden en je veel positiviteit opmerkt. Dit komt, omdat de passionele Venus in de intense Schorpioen reist en dit brengt veel erotiek en romantiek. Er kunnen positieve emoties zijn, die zowel singles als gebonden mensen spanning en fijne momenten bieden. Er kunnen ook negatieve emoties zijn. De energie van de Schorpioen maakt mensen jaloers en bezitterig. Er wordt aangeraden je niet mee te laten slepen in deze allesverzengende energie van de Schorpioen.

Ga wat vaker de natuur in om het element lucht in je op te nemen. Dit verbetert je gemoed, waardoor negatieve emoties minder kans hebben. De 13de is er een retrograde oppositie tussen Mercurius en Neptunus en dit zal een paar dagen een energie brengen, waardoor je je niet makkelijk kunt uiten als je je emoties wilt verwoorden. Zijn er belangrijke zaken die je met je partner wilt bespreken, dan kun je dat beter niet de 13de t/m de 16de doen. Je kunt namelijk net de verkeerde dingen op het verkeerde moment zeggen. Singles doen er goed aan er even op uit te trekken. Omdat je soms onzeker bent, kom je namelijk aantrekkelijk over en dit geeft verrassende resultaten. Vanaf de 21ste zal de intellectuele Mercurius in jouw teken komen. Hierdoor kan een huidige relatie moeilijk verlopen en zal je veel energie kwijt zijn om te zorgen dat er geen conflicten of andere problemen komen. Misschien kom je wel teveel tegemoet aan wensen en eisen van je partner. Wees duidelijk en geef aan wat jij wel of niet wilt. Dat zal er uiteindelijk voor zorgen dat problemen opgelost kunnen worden. Ga dus niet de vrede bewaren, maar baken duidelijk je grenzen af. Lukt dit je, dan zal je merken dat de maand uiteindelijk verder goed verloopt. Singles kunnen deze periode en ook het eind van de maand minder met de liefde bezig zijn, behalve als er iemand komt die op intellectueel gebied werkelijk jouw aandacht trekt. In dat geval kun je er prima op ingaan en zal je de maand wel eens zeer liefdevol kunnen beëindigen.

Carrière en zakelijkheden
Heb je een eigen bedrijf, dan doe je er goed aan na te denken wat je kunt doen om je te ontwikkelen en nieuwe doelen te stellen. Er wordt aangeraden je niet alleen te richten op kwaliteit, maar ook zeker op kwantiteit. Je hebt normen en waarden en wilt geen slecht werk leveren. Soms is het verkrijgen van extra financiën echter ook belangrijk en dan mag je best wat minder werk leveren, zolang de klant tevreden is. Maak je fouten, dan moet je die wel verbeteren en ervan leren. Waarschijnlijk ben je verantwoordelijk genoeg om evenwicht te vinden tussen adequate en efficiënte handelingen.

Bedenk dat de kosmische energie jou deze maand goed gezind is, waardoor er over het algemeen positieve eigenschappen bovenkomen. Het zal een prima maand worden met aanbiedingen en kansen, waarbij jij dus alert moet zijn dat niet alles perfect hoeft. Doe je dit toch, dan kan je in tijdnood komen en kan je zeer gestrest raken. Ben je in loondienst, dan moet je extra aandacht aan collega’s en leidinggevenden besteden. Er kunnen negatieve energieën zijn, die aangepakt moeten worden. Het is een prima maand om hiermee bezig te gaan en de vooruitzichten zijn dat dit ook zeker kan lukken. Let op dat je tijd en aandacht geeft aan positieve zaken, omdat het daar uiteindelijk om draait. Lukt het echter niet om de negativiteit op te lossen, dan kunnen problemen op je werk of studie voor grote problemen zorgen en is er flink wat stress mogelijk. Voor alle Weegschalen geldt deze maand dat je op je intuïtie dient te vertrouwen. Natuurlijk is ratio belangrijk, maar overdrijf dit niet teveel.

De 1ste dagen van de maand kun je moeite hebben met bepaalde zaken op je werk die niet lekker verlopen. Dit komt vooral omdat Mercurius en Venus een krachtige invloed op jouw teken hebben. Dit kan je extra gevoelig maken, waardoor je onzeker wordt en teveel op het negatieve let. Je vraagt je van alles af en je voelt je soms verward over allerlei zaken, die niet goed verlopen. Er wordt aangeraden om deze negatieve gedachten te dempen en te kijken naar datgene wat goed gaat. Dat wil je wel eens vergeten en dan leg je de nadruk op het minder goede. Lukt het deze 1ste week om er iets aan te veranderen, dan zal je de rest van de maand er veel aan hebben. Zorg voor extra ontspanning en ga geregeld naar buiten om extra zuurstof in te ademen. Je zult merken dat het vanaf de 10de beter zal gaan en dat het geluk je toe gaat lachen. Venus zal namelijk gelukkige energie met Saturnus delen, waardoor het contact met collega’s veel beter zal verlopen. Ook zal jij dan het positieve meer naar boven halen. Je kunt gedurende vier dagen hard werken aan het versterken van emoties.

Vanaf de 20ste is er krachtige kosmische energie. Met name Mercurius, Uranus, Saturnus en de Zon kunnen kracht geven, waardoor je makkelijker beslissingen kunt nemen en in staat bent om nieuwe doelen uit te werken. Je bent intellectueel erg sterk en kunt een prima indruk op anderen maken. Je zult dit laatste deel van de maand goed samen werken en zal financieel veel mogelijkheden krijgen om meer inkomsten binnen te halen. Vanaf de 27ste is het een prima tijd voor onroerende goederen en het inrichten van je werkplek. Omdat Mars en de Zon positief staan ben je in staat risico’s te nemen en keuzes te maken, die je eerder niet aandurfde. Bedenk dat alles wat je nu doet de volgende maand voor vruchtbare momenten kan zorgen.

Mentale en fysieke gezondheid
Omdat er aangeraden wordt meer de ontspanning op te zoeken, zal je vanaf de 1ste week in staat zijn je levensstijl onder de loep te nemen. Je dient evenwicht te vinden tussen inspanning en ontspanning. Soms zal je moe zijn, waarbij het belangrijk is te genieten van passieve activiteiten en soms juist door intensiever te bewegen of te sporten. Zorg voor orde en overzicht en een uitgewerkt schema waarmee je de balans in je leven kunt houden.

Lukt dit je de 1ste dagen dan zal je er de rest van de maand profijt van hebben. Verder is het belangrijk dat je je voedingspatroon analyseert. Met name koolhydraten en eiwitten kunnen je weerstand verlagen. Tracht dit onder controle te houden. Wil je er een weekje op uittrekken of gewoon een paar dagen vrij, dan is de 10de t/m de 16de geschikt. Je kunt dan namelijk minder energie hebben en je emoties kunnen zwakker zijn. Het is verstandig om een passieve periode te kiezen, maar let op je voedingspatroon. Vanaf de 25ste zal je energieniveau hoger liggen en zal je de maand prima doorkomen, zolang je voldoende blijft ontspannen, geregeld beweegt en gezond eet.

Algemeen voor alle tekens (een maand van tegenstelling tussen stabiliteit en wisselvalligheid )
September zal over het algemeen niet negatief zijn, maar het is even wennen, omdat het gewone leven van start gaat. Pluto en de dwergplaneet Ceres zullen een krachtige invloed op mensen hebben, waarbij de energie intens is en vooral de psyche kan versterken. Gebruik je de energie goed, dan kun je erg veel zelfvertrouwen hebben en kun je geduldig in het leven staan.

Let echter op dat er onverwachte gebeurtenissen kunnen zijn, die je leven in de war schoppen. Je doet er goed aan bescheiden in het leven te staan en niet teveel risico te nemen. Sta je relaxt en discreet in het leven, dan functioneer je prima en zullen er weinig negatieve gevolgen zijn. Wel is het een maand om naar nieuwe doelen te streven en fysieke gesteldheid aandacht te geven. Zowel Ceres als Pluto kunnen schadelijke invloeden, zoals virussen, bacteriën en andere ziekmakers, aanpakken. Over het algemeen zullen de meeste mensen een stabiele maand meemaken, maar er kunnen momenten of gebeurtenissen zijn, waar je alle zeilen bij moet zetten. In dit soort gevallen hoef je juist niet bescheiden te zijn en moet je niet altijd bezig te zijn met het idee dat je het anderen naar de zin moet maken. Elk teken dat bij een bepaald element hoort, zal hier op zijn eigen manier mee omgaan. Vuur- en Watertekens zullen vooral de steun ervaren van de Maan. Zij zijn in staat dominant te handelen en het heft in handen te nemen, zonder dat dit negatief overkomt.

Let op dat bepaalde mensen wel moeite met je kunnen hebben en dan zijn er conflicten mogelijk. Luchttekens kunnen rekenen op energie van Eris. Veel mensen zijn niet bekend met dit hemellichaam, maar deze dwergplaneet zorgt dat je geregeld je leven evalueert en daardoor nieuwe mogelijkheden afdwingt om controle over je leven te houden. Mensen die onder het element Aarde vallen, zullen ondersteuning krijgen van Mercurius. Deze zorgt ervoor dat mensen in staat zijn evenwicht en controle te houden om de juiste dingen op het juiste moment te doen. Over het algemeen zullen de meeste sterrenbeelden en hemellichamen positief staan. Alleen Uranus kan flink storen. Deze planeet kan wisselvallige energie geven, waardoor niet alles even goed verloopt. Uranus zal niet veel invloed hebben op liefde en sociale contacten, waardoor je op die gebieden wel lekker in je vel kunt zitten. Qua gezondheid is Uranus storender, waarbij je op moet letten dat je jezelf niet in de problemen brengt. Blijf weg van gevaarlijke plekken en wees geconcentreerd in het verkeer.

Ook moet je opletten voor mensen die op de een of andere manier negatief of gewelddadig zijn. In je carrière kan Uranus op sommige momenten zorgen dat je minder energie hebt. Je kunt dan instabiel zijn en vermoeid raken als dingen teveel energie kosten. Overigens kunnen mensen die zelfstandig en krachtig in het leven staan, hier goed mee omgaan. Mensen die mentaal zwakker zijn, doen er goed aan vrienden en collega’s om ondersteuning te vragen, maar dit dienen dan natuurlijk wel mentaal sterke mensen te zijn. Ook een liefdespartner kan energie bieden om krachtig tegen de energie van Uranus in te gaan. De Volle Maan zal op de 25ste om 04:54:49 verschijnen. De Maan staat in het teken van het Vuur en mensen kunnen deze hitte opnemen om innerlijke kracht te ervaren. Bepaalde toekomstvoorspellingen en boodschappen worden in dromen doorgegeven. Mensen worden geïnspireerd om op een fijne en warme manier in het leven te staan. Daardoor zal de maand voor de meeste mensen prima eindigen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
5 Kruiden tegen angst en depressie

Deze 5 kruiden behandelen depressie en angst net zo effectief als medicijnen

Onderzoek laat zien dat Lees meer
door Medium Ilse
Zielsverwant
Mijn hand in jouw hand,
ben jij dan mijn zielsverwant.

Mag ik hopen en bidden voor jou,
omdat ik zo van je hou.

Dat wij Lees meer
door Medium Marcelius
Kruiden die beschermen tegen alzheimer
Kruiden die je hersenen kunnen beschermen tegen alzheimer, depressie, angst en meer!

Het mooie van Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf Lees meer
door Medium Moon
Herfst inzichten. Mindset 2018
De herfst al bijna in zicht, dus ja leuk volgende maand. Ja zie het positieve het brengt ons veel moois. Ga Lees meer
door Medium Venus
Venus op vakantie
Hey lieve klantjes...

Van 25 Aug - 4 Sept ga ik lekker op vakantie ook op mijn vakantie bestemming zal ik actief zijn Lees meer
door Medium DeniseLuna
Komt een Nieuwetijdskind bij GGZ
''Maak maar een mooie tekening'' zei de dame die tegenover mij zat. Voor zover ik kon herinneren tekende ik Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Patricia
Geliefd worden of (helaas) gebruikt worden
Lieve mensen van Astroangels

Omdat het soms lastig is om te kunnen zien of iemand echt van je Lees meer
door Medium Ilse
Wanneer gaat mijn verlangen in vervulling?
Je zit op het terras en staart wat voor je uit. Het is vakantie. Iedereen om je heen lijkt zich Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love helpt je graag via de telefoon
Lieve mensen,

Ik ben in de middag en avond maar ook 's nachts bereikbaar voor u. Heeft u een Lees meer
door Medium Angelica
Evenwichtig deze warme zomer door?
Hoi Allemaal!
Wat is het warm he!
Deze hitte kan je ook parten spelen met het maken van goede Lees meer
door Medium Marja
E-MAIL CONSULT BOEKEN
Lieve mensen, heb je geen tijd om te bellen deze periode? Dan kun je altijd een e-mail consult boeken. Je krijgt een Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
Weekhoroscoop

Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je vindt het deze week fijn om geregeld thuis te zijn. Hobby’s genieten je voorkeur en soms zonder je partner. Dat betekent niet dat je afstandelijk of minder sympathiek bent, maar je wilt ook wat tijd voor jezelf. Je zult dit t/m vrijdag zo voelen, wees dus duidelijk Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent aan het begin van de week zeer wijs en daardoor maak je in de liefde goede keuzes. Er zijn dan veel mooie momenten om samen met je partner romantische activiteiten te doen. Je bent zeer energiek en charismatisch en daardoor heb je zeker geen aandacht tekort. Je dient Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een prima week voor de romantiek, omdat er volop positieve energieën op je afkomen, die jou in vuur en vlam zetten. Geregeld zullen jij en je partner de vonk voelen, waardoor erotiek en andere spannende dingen aan de orde van de dag zijn. Je doet er goed aan er niet Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Aan het begin van de week zal je op liefdesgebied sterk en evenwichtig handelen. Daardoor ben je lief en sympathiek, waardoor een partner zich erg vertrouwd bij jou voelt. Met name zondag en maandag ben je romantisch en zoek je het plezier op. Je zult niet alleen de schoonheid Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt op alle gebieden fantastisch, maar je kunt dit zelf verstoren. Je bent namelijk vastberaden om de liefde zo hoog op je lijstje te zetten, dat je je partner er misschien wel nooit aan kan voldoen. Dit kan irritaties of onzekerheid geven. Er wordt aangeraden om controle Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je deze week soms niet even lekker en hebt dat de neiging je minder open te stellen. Je doet er goed aan dit onder controle te houden, omdat dit waarschijnlijk meer mentaal dan fysiek is. Positief is dat de energie naarmate de week vordert sterker wordt. Zondag is een Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er kan een nieuwe periode aankomen, waarin je anders in het leven komt te staan. Dit kan je vooral op gebied van je carrière meemaken, maar het maakt je ook in je privéleven wel eens ongedurig. Je voelt dit op zondag al en hebt moeite om sterk in je schoenen te Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De nadruk ligt op je partner en andere mensen die je liefhebt. Je wilt het liefst de hele week veel liefde ervaren. Vergeet echter niet dat er ook nog heel wat zakelijke aspecten op je wachten. Toch zal je je privéleven voorop stellen en weet je heus wat je kunt doen om Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Ook deze week vind je je carrière erg belangrijk, waardoor je minder tijd aan je privéleven kunt geven. Toch wordt aangeraden om meer tijd voor je partner vrij te maken. Niet alleen om liefde te versterken, maar vooral om wat meer energie te krijgen. Hoe sterker Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was de afgelopen tijd sociaal en sympathiek. Ook deze week ben je populair. Let er wel op dat de energie later in de week kan veranderen en dat je dan meer met zakelijkheden bezig gaat, dan met je relatie en de romantiek. Je bent fysiek zeer aantrekkelijk, waar je best wel Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zeer energiek en effectief, waardoor je jezelf niet te snel over de kop zal jagen, terwijl je toch wel erg actief bent. Je wilt er vooral aan het begin van de week veel op uittrekken en leuke mensen ontmoeten. Dit doe je het liefst samen met je partner, maar je trekt er Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent soms wat rusteloos en hebt minder behoefte aan diepgaande contacten of zware gesprekken met je partner. Je kunt snel het gevoel hebben dat mensen je tot last zijn en kunt je dan erg ongelukkig voelen. Je moet er rekening mee houden dat dit t/m vrijdag zo blijft. Het is Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Kreeft

Algemeen
Er zullen vriendschappelijke hemellichamen zijn, die jou positieve energie bieden. Met name Jupiter, Ceres en de Maan zullen zeer positief zijn. Het kan dus een maand zijn, waarin je met succes te maken krijgt. Het kan zelfs gebeuren dat alles wat je opstart heel goed uit kan pakken. Let op dat de energie Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Voor de Boogschutter zijn de belangrijkste beschermers Jupiter, maar daarnaast ook Ceres. Let op dat Ceres meestal retrograde beweegt en dus wel enigszins kan storen. Toch zal september je wel behagen, omdat niets gaat zoals je wilt. Dat vind je erg prettig, omdat je uitgedaagd wordt om scherp te Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Naast Mercurius is de 2de hemelse beschermer Ceres. Deze wordt vaak onderschat, maar biedt erg veel levensenergie en stelt je in staat met de moeilijkste problemen om te gaan. In september kan energie van Ceres extra versterkt worden, omdat de positie van de sterren zeer gunstig is. Daardoor kan het een Lees meer


Steenbok

Algemeen
Behalve de heersende planeet Saturnus zal de energie van Mercurius gunstig zijn, omdat deze planeet gezien wordt als de kosmische leider van de Aarde-elementen. Deze planetaire invloed zal zeker een positieve werking op je leven hebben, maar ook weer niet heel erg sterk. Je kunt er beter rekening mee Lees meer


Ram

Algemeen
De maand begint actief, waarbij je van alles kunt doen om je leven mooi te maken. De ergste warmte van de zomer is verdwenen, waardoor je wat energie kunt bijtanken. Het is dus een prima periode om taken in je carrière of privéleven, waar je niet aan toegekomen was, uit te voeren. De 5de zal Lees meer


Vissen

Algemeen
De Vis kan veel kracht krijgen vanuit Venus, die de belangrijkste beschermer zal zijn en ook Ceres die verrassender wijs invloed kan hebben. Meestal is Ceres namelijk negatief voor jouw teken, maar de combinatie met Venus zal positief uitpakken. Ook dit is bijzonder, omdat de gecombineerde energie Lees meer


Schorpioen

Algemeen
De planeet die deze periode de meeste kracht aan de Schorpioen biedt is Uranus. Normaal gesproken is deze planeet niet altijd gunstig, maar in dit geval zal de Maan, als katalysator fungeren, waardoor Uranus wel degelijk positief werkt. De positieve energie kan van invloed zijn en ervoor zorgen dat je een Lees meer


Maagd

September is dus een prima maand voor het oplossen van langdurige conflicten en voor conflicten die opeens optreden. Dit laatste kan vooral optreden bij financiële zaken. Let hierbij ook op met aankopen die je doet, zonder erbij na te denken. Het is ook een maand, waarin jouw persoonlijkheid zo sterk is, dat je een positieve invloed op Lees meer


Stier

Algemeen
De Stier is krachtig en bezit in principe alle elementen voldoende om op een goede manier in het leven te staan. De belangrijkste heerser is de Maan en die zal er deze maand dan ook sterk voor zorgen dat je daadwerkelijk balans weet te vinden. Het zal geen makkelijke maand worden, maar je bent wel in Lees meer


Waterman

Algemeen
Deze maand kan je gemoedstoestand wisselend zijn. Op zich is dit niet abnormaal voor de Waterman, maar je hebt nu de neiging kritisch op jezelf te zijn. Dit kan jou onzeker maken, omdat je normaal wel weet wat je wilt en hoe je dit wilt. Wees niet te streng voor jezelf, omdat anderen het waarschijnlijk Lees meer


Leeuw

Algemeen
Het beschermende hemellichaam van de Leeuw is de Zon en deze zal geregeld kracht laten gelden. Daarnaast zullen Pluto en Ceres een krachtige ondersteuning bieden. Let op dat Uranus en Neptunus wel eens minder positief kunnen worden. Er kunnen positieve, maar ook negatieve momenten zijn, maar ze zullen Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De Weegschaal heeft in deze periode weinig te maken met negatieve energieën uit de kosmos. Zelfs hemellichamen als Mars en de Zon, die normaal gesproken niet altijd gunstig voor je zijn, zullen geen slechte invloed hebben. Alleen de dwergplaneet Iris kan een negatieve energie op je afsturen, maar die Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag