astro content

Weegschaal

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober - Maart 2017

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt er rond de 2de voor dat je bezig bent met zaken die in het verleden hebben gespeeld en nog doorwerken. Alhoewel je je niet echt uit, kun je emoties wel beter loslaten. Over het algemeen kan je deze tijd gebruiken om uit te rusten en op te laden. Vanaf de 6de zullen Mercurius en Venus in de Ram reizen. Je bent liefdevol en sympathiek en richt je op sociale contacten. Je besteedt veel tijd aan vriendschappelijke, familiale en liefdesrelaties. Singles hebben deze periode veel kans op een nieuwe partner. De 9de komt Jupiter in de Schorpioen binnen. Je moet opletten dat je passief kunt zijn en vooral op financieel gebied. Je kunt eigenwijs zijn en laat je niet opjagen, zelfs niet als er vaart achter bepaalde zaken gezet moet worden. Komen er mogelijkheden, dan kunnen die voorbijgaan als je te langzaam bent. Zorg dat je er alert op bent of neem deze tijd geen belangrijke beslissingen. De Nieuwe Maan van de 17de zal in de Vissen reizen. Diezelfde periode zal Mars in de nuchtere Steenbok reizen. De Maan zorgt dat je met nieuwe projecten kunt starten en passiviteit achter kunt laten. Fysiek kun je veel werk aan en zal je effectief en productief worden. Mars heeft invloed op je privéleven, waarbij je veel tijd aan mensen besteedt en je zorgzaam bent. Je emoties zullen deze periode erg sterk zijn, maar over het algemeen kun je deze gebruiken om jezelf emotioneel stabieler te maken. Alles wat je dan opstart, zal later dit jaar tot goede resultaten leiden. De 20ste zal de Zon zich bij Mercurius en Venus in de Ram voegen. Je bent het liefst bij vertrouwde mensen en zeer huiselijk. Je partner geniet van je warme, liefdevolle karakter.

Singles zullen sympathiek en charmant zijn en zeer aantrekkelijk. Vanaf de 22ste zal Mercurius retrograde in de Ram bewegen en dan zijn er meer problemen in relaties te bespeuren. Je vindt het ook erg moeilijk om te communiceren. Je voelt je minder begrepen en kunt uit evenwicht raken. Zakelijk en privé kun je besluiteloos zijn. Het is wel een prima tijd om mensen uit het verleden terug in je leven te halen. Het eind van de maand zal Venus binnen de Stier komen, waardoor je in de liefde serieuzer bent. Je kunt relaties verbeteren en banden aanhalen. Je bent wel zeer intens en passioneel. De 2de Volle Maan zal de 31ste in jouw teken bewegen. Dit is een periode om te oogsten wat je de laatste tijd gezaaid hebt. Er is vooruitgang mogelijk en je kunt bepaalde zaken, die niet lekker lopen, nu definitief aanpakken en veranderen.

Liefdesrelaties
Er wordt voorspeld dat de 1ste week veel romantiek zal kennen. Je bent sensueel en sensitief en weet de juiste dingen te doen om liefde op te zoeken of te versterken. Wel moet je opletten dat er natuurlijk nog veel meer gebieden in je leven zijn, die aandacht nodig hebben. Hoe jammer het ook is, romantiek zal niet alleen maar tijd nodig hebben. Je doet er dus goed aan evenwicht te vinden, zodat je je energie kunt verdelen. Let dus op, omdat liefde en carrière beiden belangrijk voor je zullen zijn. Je kunt veel opwinding ervaren en, als je single bent, zal je een date krijgen met iemand waar je al een tijd mee chat of vrienden bent. Ben je gebonden, dan kun je liefdevol zijn en weet je wat je moet zeggen om je partner gelukkig te maken. Met name de 5de kan lastig zijn, omdat je je dan wat minder kunt uiten en geven.

De 6de zal je vooral je geduld moeten bewaren, omdat je soms wat te gehaast kunt zijn. Blijf je geduldig, dan zal de liefde juist erg fijn zijn. De 10de t/m de 13de ben je harmonieus en intellectueel. Singles maken dan meer kans om iemand te vinden, die op dit gebied bij ze past. Er is dan meer kans op een vaste relatie. De 17de t/m de 19de is juist andersom en zal jij meer mensen aantrekken die qua emoties bij je passen en minder op intellectueel gebied met je overeenkomen. Bekijk voor jezelf wat je precies wilt en neem geen overhaaste besluiten. De 22ste tot de 25ste ben je creatief, maar kun je wel zover gaan dat je mensen kunt overdonderen, waardoor ze achteruit gaan. Over het algemeen weet je hier mee om te gaan. De rest van de maand zal je liefdevol zijn, maar moet je wel opletten dat je soms wat jaloers kunt zijn als iemand te dicht bij je partner komt. Singles kunnen dan erg bezitterig zijn.

Seksuele relaties
De Volle Maan zal de Weegschaal, die van zichzelf al aantrekkelijk en sensueel is, nog aantrekkelijker maken. Omdat de Maan in je 12de huis van lusten en verlangens uit het verleden verblijft, kunnen bepaalde zaken terugkomen. Een ex-partner kan bijvoorbeeld je hoofd op hol brengen of een oude, minder goede gewoonte, kan terug komen. Let op dat je iemand flink kunt kwetsen als je over grenzen gaat. Ben je gebonden, dan kun je erg terughoudend worden, maar buiten de deur avontuurlijk zijn en spanning opzoeken. Ben je single, dan kun je zeer intens zijn en gericht op seks en avontuur. Het zal een maand worden van actie en verlangens. Let op dat het makkelijk zal zijn om aan verleidingen toe te geven. Houd daar controle over en weet wanneer je iets niet moet doen. De Nieuwe Maan van de 17de sluit zich bij een aantal hemellichamen in de Vissen aan. Daardoor is er ruimte voor romantiek en plezier, waardoor je op vele gebieden liefde kunt ervaren. Ook erotiek en spanning zijn belangrijk. Er bepaalde zaken uit het verleden terugkomen. De retrograde bewegende Mercurius kan wel wat storend werken, waardoor je niet altijd van romantiek en erotiek kunt genieten. Aan het eind van de Maand zal de Volle Maan je sensitiviteit en sensualiteit vergroten en kun je erg van erotiek genieten.

Werk en financiën
Voor de Weegschaal komt er een perfecte periode aan, waarbij je op veel gebieden kunt scoren. De maand zal prima starten, doordat je serieus bent als het om doelen gaat. Alles wat je nu bedenkt, zal je in de toekomst veel opleveren. Ook kun je voorspellende dromen hebben, die je naar iets moois kunnen leiden. Schrijf deze op en zorg dat je ze voor jezelf concretiseert. Je zult merken dat ze je veel kunnen bieden. Je moet wel heel erg hard werken, maar uiteindelijk zal het heus lonen. Het is ook een prima periode om problemen op te lossen en dingen, die niet goed liepen, nu beter aan te pakken. De 3de is geschikt voor mensen die een nieuwe carrière willen.

De 5de en de 6de zijn geschikt om samen te werken en belangrijke besluiten te nemen. Je bent communicatief sterk en weet goed wat je wilt en kunt daaruit doelen stellen. De retrograde Jupiter kan na de 8ste vertraging geven, maar je hoeft je in principe geen zorgen te maken, omdat je heus in staat bent ambitieus te blijven en datgene wat je moet doen alsnog af te ronden. De 10de t/m de 12de zal je heel alert moeten zijn op mogelijkheden die er zijn. Deze zullen namelijk niet altijd opvallen. Ook is het een prima tijd om collega’s of zakelijke contacten te ondersteunen. De 17de zal Mars in de Steenbok voor kracht zorgen en een sterk evenwicht geven. Dingen die je nu doet, kunnen tot half mei goede resultaten bieden. Je dient verantwoordelijk te blijven, omdat Mars je emoties flink kan prikkelen. De 22ste tot de 25ste ben je fysiek sterk en kun je werk op dit gebied prima aan. De 29ste en de 30ste zijn geschikt voor materiële en financiële zaken. De 2de Volle Maan zal ook veel kracht bieden om te presteren en de juiste veranderingen toe te passen.

Gezondheid
Er wordt voor deze maand voorspeld dat het een maand van verbetering en veranderingen wordt. Al gelijk aan het begin van de maand zal de Volle Maan energie bieden, waardoor je verstandig bent om te bekijken wat je kunt doen om gezond te zijn. Alles wat je nu aan positieve veranderingen teweeg brengt, zullen in het 2de deel van de maand goed uitpakken. Je kunt de eerste week goede gevoelens ervaren en hebt veel fysieke energie. Ook mentaal kun je lekker in je vel zitten. De 4de t/m de 6de is misschien de lastigste periode, omdat je dan last kunt hebben van passiviteit, waarbij je minder beweegt en minder gezond eet. De 10 t/m de 12de zal je echter de juiste keuzes gaan maken en zal je een stuk lekkerder in je vel zitten. Het is een goede periode voor massages en meditatie. De 17de zal de Nieuwe Maan erg veel fijne energie aan je bieden en dit is het moment dat je werkelijk de juiste dingen doet. Je voelt je daarna mentaal en fysiek erg gezond en zal dit uitstralen. Daarbij zal de Volle Maan aan het eind van de maand zoveel kracht geven dat je april ook zeer goed kunt starten.

Algemeen voor alle tekens (de maand van Yin- en Yang-energieën)
Maart is de periode van de Zon in Vissen en van twee Volle Manen. Daardoor is er een krachtige strijd tussen Yin en Yang. We zullen inzien dat er mensen of organisaties zijn die valse ideeën en slechte handelingen hebben. Bedenk dat deze niet alleen voorbehouden zijn aan terroristische organisaties. Ook ‘gewone’ mensen kunnen verborgen valsheid met zich meedragen. Hoe vaak horen we niet over pestgedrag door kinderen op scholen, maar ook dat volwassenen elkaar negatief bejegenen. Maart kan een maand zijn, waarin we door Yin- en Yang-energie alert worden. Het zal steeds duidelijker worden dat niet terroristen met fysieke wapens de tegenstanders zijn, maar juist mensen die mentale wapens gebruiken om anderen te raken. Angst, boosheid, wrok en misleiding zullen ons veel meer raken. Toch wordt het ook een maand, waarin we witte spirituele energieën ervaren. We worden bewuster van ons eigen handelen. De spirituele, hogere wereld maakt geen onderscheid in religie.

Er wordt niet gekeken naar Collectieve Waarheden, maar het hart van mensen. Leugens, agressie en valse gerechtigdheid zullen minder lonen dan eerlijkheid en saamhorigheid. De Zon en Maan zijn kosmische krachten, die de Yin en de Yang in evenwicht brengen. Ze zullen egoïstisch gedrag bestraffen, maar een warm hart juist belonen. Respect en waardering voor elkaars standpunten en gevoelens zullen uiteindelijk toch een krachtig collectief kunnen bieden. Het ‘Kwaad’ van mensen die het niet goed bedoelen, zal uiteindelijk minder kans maken als het ‘Goed’, met liefhebbende en rechtvaardige energieën zich verbindt. Er kan meer liefde komen en mensen zullen vaker kiezen om elkaar te ondersteunen. Relaties verbeteren, problemen worden opgelost en mensen zullen meer compassie voor elkaar hebben.

In maart krijgen we te maken twee Volle Manen. De Sneeuwmaan van 2 maart en de Stormmaan van 31 maart. Omdat ook de Zon kracht geeft, kunnen we op Aarde dualiteit ervaren tussen vrouwelijke Yin- en mannelijke Yang-energie. De Yin-energie is verbonden aan de Maan en ook Venus zal de vrouwelijke energie weergeven. De nacht lijkt hierbij de sterkste periode om energie te brengen om op te laden. Ten tijde van de Volle Manen kan je het best Yin-meditatie of -yoga later op de avond of in de nacht doen. Yin-energie zorgt voor ontspanning en diepere slaap, die geschikt is om vermoeidheid te verminderen en mentaal tot rust te komen. Fysiek zulle je bloedsomloop en bloeddruk rustiger worden. Ook kunnen er tijdens de periode van de Volle Manen meer dromen zijn, die je kunt activeren door de Yin-meditatie. Je zult een dieper en hoger contact met je onderbewustzijn en astrale lichaam maken. Je wordt uitgerust wakker en zult veel meer energie hebben om gedurende een langere periode zowel fysiek als mentaal sterk te zijn. Omdat de energie van de Zon in de Vissen ook invloed heeft, is het tijdens de Volle Manen een prima periode om overdag Yang-meditatie of -yoga te doen. De Zon is namelijk meer gericht op de mannelijke Yang-energie. Ook Mars zal deze energie kunnen versterken. Yang-yoga doe je meer om jezelf in beweging te krijgen en is vooral geschikt om deze in de vroege ochtend te doen, voordat je gaat werken of andere activiteiten gaat doen. Kun je de Yang-energie goed activeren dan zal je merken dat je de dag ook veel fitter bent.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love is er voor jou in de nacht...
Lieve allemaal,

Kom je moeilijk in slaap.... Wil je lekker fris en fruitig met positieve Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love voor de nachtbrakers !
Lieve klanten,
Kan je niet slapen.... wil je lekker positief je nacht in? Of heb je misschien een Lees meer
door Medium Lindes
Soulmates medium Lindes
Lieve mensen.
Soulmates
Hoe word je daar lid van?

Heb jij je soulmate nog niet ontmoet. Zoek niet langer.
Alle Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je klaar!

Relatie
Financieel
Healing op Lees meer
door Medium Angelica
Toeval bestaat niet
Toeval bestaat niet.
Het valt ons toe.
Een prachtige gedachte?
Of een tool om je gedachten te manipuleren en Lees meer
door Medium Margriet
Het pad der eenvoud
Simpel zijn de wensen.
Denk niet in het groot.

Enkel het broodnodige,
niet van in de wal tot in de Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart hogepriesteres
Deze kaart gaat over balans.
Balans in keuzes
Balans in wat je wenst
Balans in je relatie je werk je leven

Ben Lees meer
door Medium Amanda
Affirmaties positieve zelfsuggestie
Een manier om onze gedachten, ons zelfbeeld, gezondheid en eigenwaarde te benvloeden is het gebruikt Lees meer
door Medium Floor
Blauwe supermaan
We gaan aankomende week een bijzonder verschijnsel meemaken, woensdag 31 januari hebben we de blauwe supermaan.
Een Lees meer
door Medium Elvira
Groeien door blokkades
Blokkades worden al snel gezien als lastig en iets wat snel weg moet worden gewerkt. Als je er echter op een andere Lees meer
door Medium Angelica
Zeer succesvolle gesprekken!!
Dankbaar dat mensen mij bellen voor inzicht.
Heb vandaag weer zee bijzondere mensen "ontmoet" en samen met Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Ik heb een hele mooie dagkaart getrokken

De Lastkorf
Soms ervaren we iets als Lees meer
Weekhoroscoop

Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt een drukke week gehad en wilt zondag ontspannen. Je accepteert eigenlijk alleen mensen om je heen die jou je gangetje laten gaan en niet teveel van je verwachten. Maandag t/m woensdag ben je zeer sensueel en creatief. Een prima combinatie om romantiek en erotiek aandacht Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de vorige week minder romantisch, maar dat zal je waarschijnlijk op zondag en maandag inhalen. Je vindt het fijn om samen met je partner leuke dingen te doen en al helemaal om lekker te vrijen en elkaar het hof te maken. Er lijkt zelfs energie te hangen, Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de week gewend dat de romantiek fijn was en dat je liefdesleven op een goede manier verliep. Op zondag en maandag zal er een mysterieuze energie hangen, waardoor je niet altijd goed met je emoties om weet te gaan. Op zich zal er begrip zijn tussen jou en Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint de week op een intense en passionele manier, maar er wordt aangeraden hier toch mee op te passen. Je heftige gevoelens kunnen je soms fijne momenten in de relatie bieden, maar er bestaat ook een kans dat je er juist conflicten door kunt krijgen. Houd je emoties dus Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt het begin van de week het best kiezen voor het bezoeken van familie. Je bent een familiemens en kunt daar jezelf zijn. Dat zal indirect ook een positieve invloed op je partner en jou hebben. Je vindt het sowieso de eerste dagen van de week belangrijk veel tijd aan de Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een prima week worden, waarbij de energie passioneel is, maar jij wel beheerst en romantisch in het leven staat. Je partner zal van je genieten en er zullen veel mooie momenten zijn. Op zondag en maandag ben je creatief en zal je je partner verwennen en liefhebben. Je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m woensdag kritisch en kunt, met name in een minder goede relatie, dingen doen en zeggen die de ander flink kwetsen. Neem in dit geval even tijd voor jezelf. Heb je een partner waar je een goede band mee hebt, dan kunnen het juist filosofische dagen zijn, waar Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag om te ontspannen, omdat er een positieve energie is. Je voelt je lekker en je partner zal hier zeker van meeprofiteren. Ook maandag is een prima dag voor liefde, vriendschap en leuke activiteiten. Je vindt het leven leuk en geniet van alles waar je mee bezig Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zijn vol vuur. Je bent actief en hebt zin om leuke dingen te doen. Je partner zal zich niet met je vervelen. Je bent enthousiast, spontaan en een leuke gesprekspartner, maar ook zeker passioneel in bed. Geniet daar maar goed van, omdat dinsdag en woensdag Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een prima week worden om je partner te laten zien wat je allemaal te bieden hebt. Misschien was je partner dit wat kwijt, maar dat zal je deze week inhalen. De energie is romantisch en zeer intens en je zal t/m woensdag veel doen om je partner te verwennen en te geven Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een fantastische week voor romantiek worden. Op zondag is je intuïtie erg krachtig en kun je precies die dingen doen, die je partner fijn vindt. Omdat je erg romantisch bent, kan het een warme en liefdevolle dag zijn tussen jou en je partner. Maandag t/m woensdag Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag bijzondere energieën ervaren, die jou aardig irriteren. Er is een kans dat je gefrustreerd raakt, waardoor je met een depressie te maken kunt krijgen. Je doet er goed aan dit met je partner te bespreken en rustig aan te doen. Maandag is een betere dag. Je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Kreeft

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, zorgt voor ideeën, die je in toekomstplannen om kunt zetten. Ook kun je bestaande doelen afronden. Qua emoties ben je in staat om gevoelens uit te drukken en te zeggen wat je denkt. Mensen communiceren graag met je, omdat je liefdevol en warm bent. Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De Volle Maan, in de Maagd beidt energie, waardoor je passie en ambities hebt om te ontwikkelen. Onverantwoordelijke mensen, die oneerlijk geweest zijn of niet de juiste intenties hadden, kunnen nu met een verandering te maken krijgen. Ook mensen die met tegenslagen te maken hebben gehad, Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Maart wordt een maand om te bedenken wat anderen willen om tevreden te zijn. Je hebt er niets aan als jij tevreden bent, terwijl mensen in je omgeving dit niet zijn. Tracht dus evenwicht te vinden tussen jouw wensen en die van anderen. De start van de maand zal door de Volle Maan geschikt Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je hebt veel zakelijke ambities en wordt geholpen door een gunstige planetaire energie. Liefde, gezin, familie of mentale zaken zullen iets minder goede energie krijgen. Sociaal gezien zal je ondernemend zijn en zoek je geregeld contact met mensen. Je zult je eigen gang gaan en bent dominant Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal de 2de in de Maagd reizen, waardoor je zeer intellectueel bent. De 1ste week is geschikt om allerlei zaken op te lossen, je te ontwikkelen en te onderzoeken wat je kunt doen om de juiste weg te volgen. Je bent passioneel en staat volledig achter keuzes, waardoor je niet Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal in je teken staan, waardoor je oogst wat je gezaaid hebt en je vooruitgang kunt boeken. Onverantwoordelijke mensen kunnen met tegenslagen en problemen te maken krijgen. Blijf in jezelf geloven en gebruik de energie om te veranderen. De 6de zal je heersende planeet Mercurius Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de brengt positieve energie. Je boekt vooruitgang, stelt nieuwe doelen en kunt vol vertrouwen volbrengen, wat je in gedachten hebt. Ook kun je conflicten en tegenslagen oplossen. Mensen die onverantwoordelijk waren, hebben moeite ze op te lossen. Mercurius en Venus Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De 1ste Volle Maan zal een prima energie geven om aandacht aan vertrouwde mensen, je partner en collega’s te geven. Problemen kunnen opgelost worden en je kunt dichter naar mensen toegroeien of juist van ze af groeien. Emotioneel sta je open voor mensen waar je van houdt, maar moet je Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
De Volle Maan in de Maagd zorgt dat je prima handelt en veel financiële kwesties en overeenkomsten afsluit. Je kunt obstakels en problemen uit de weg ruimen, maar let op dat je wel emotioneel kunt zijn. Kritiek of afkeuring kun je moeilijk aanvaarden, omdat je zelfvertrouwen dan een Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, kan problemen met familie- of gezinsleden voortbrengen. Er kunnen ook onverwachte taken thuis zijn en je kunt teveel geld uitgeven. Je bent emotioneel en hebt behoefte aan ondersteuning. Je heersende planeet Mercurius en Venus zullen vanaf de 6de in de Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt ervoor dat er een gunstige energie is om problemen op te lossen, zowel zakelijk als privé. Je bent sociaal en betrokken bij vrienden, familie en groepen. Het is echter ook een tijd van een breuk met een partner of vriend(in) of het weglopen bij iets waar je geen Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt er rond de 2de voor dat je bezig bent met zaken die in het verleden hebben gespeeld en nog doorwerken. Alhoewel je je niet echt uit, kun je emoties wel beter loslaten. Over het algemeen kan je deze tijd gebruiken om uit te rusten en op te laden. Vanaf de 6de zullen Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag