astro content

Weegschaal

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober - November 2018

Algemeen
Venus zal veel invloed op de Weegschaal uitoefenen, door een dominante positie aan de hemel. Het wordt daardoor een maand vol spannende en emotionele gebeurtenissen. Dit lijkt allemaal erg leuk en dat is het ook, maar er wordt aangeraden om je te laten leiden door logica en nuchterheid. Je kunt gerust emoties ervaren, maar dan wel met een dun laagje logica. Zorg ervoor dat je het leven neemt zoals het op je afkomt. Aanvaard positieve, maar ook negatieve emoties. Soms kun je ook negatieve emoties gebruiken om er door te groeien, maar je moet ze dan wel op positieve wijze ervaren. Word je er depressief van en heb je het gevoel dat je leven teveel door negativiteit beïnvloed wordt, dan dien je daar iets in te veranderen. Moet je belangrijke besluiten nemen, doe dit dan niet op grond van intuïtie, maar door intellect. De liefdevolle Venus ondersteunt jou wel, maar er zijn ook andere kosmische invloeden. Het wordt geen makkelijke periode, maar er kunnen bijzonder dingen gebeuren en dat maakt het een interessante tijd.

Waarschijnlijk zal je de 1ste periode van de maand het gevoel hebben dat het moeilijk wordt, maar daarna wordt het veel beter. In privérelaties is het belangrijk sterk te blijven. Dit kun je doen door afstand te houden naar mensen die een negatieve invloed hebben en open naar mensen waar je gevoelens verantwoord kwijt kunt. Zorg dat je privé en zakelijk niet teveel met elkaar verwart en al helemaal niet in intense relaties. Sta jezelf niet toe innige banden met collega’s of andere zakelijke partners aan te gaan. Er zijn aanwijzingen dat je er later problemen door kunt krijgen. Zijn er problemen of wil je dingen bespreken, dan kun je daarvoor het best familieleden vragen.

Liefde en relaties
Het verleden speelt minder mee dan eerst. Je vindt het leven leuk en bent minder afhankelijk van gevoelens. Je zit lekker in je vel en kunt prima met mensen opschieten. Je bent nuchter, maar kunt op gezette tijden heus je gevoelens kwijt. Het is belangrijk geregeld evenwicht te vinden tussen emoties en ratio en deze te gebruiken wanneer dit het best uitkomt. Wanneer het je lukt balans te vinden tussen wensen en het werkelijke leven dan kun je liefde geven en ontvangen.

Singles kunnen wel degelijk nieuwe kennissen vinden, maar of dit tot een relatie leidt, valt te bezien. Veel Weegschalen zullen het fijn vinden van vrijheid te genieten. Daarbij kan je moeilijk in een relatie gedijen, door wisselvallig gedrag. Let op of je op een bepaald persoon ingaat. In dit geval kun je beter rationeel blijven. Iemand die anders in het leven staat, zal waarschijnlijk geen geschikt persoon zijn. Besteed dus liever tijd aan nieuwe vrienden of kennissen. Daar kan je in een later stadium meer aan hebben, dan aan een liefdesrelatie. Tenslotte is het deze maand belangrijk niet te bescheiden te zijn. Het past beter bij je om bijdehand te zijn. Dat zullen mensen leuker vinden, dan als je je veel te verlegen opstelt. Wees op een nuchtere manier bijdehand. Laat je teveel emoties zien, dan kunnen deze juist voor conflicten zorgen. Gebonden mensen doen er goed aan niet teveel thuis te blijven zitten. Hoe minder actie je onderneemt, hoe minder lekker je in je vel kunt zitten. Heb je weinig activiteiten, dan kun je er met je partner over praten en alsnog actie ondernemen. Er is een bijzondere energie tussen kinderen en opvoeders. Volwassenen dienen zich verantwoord te gedragen en voorbeeld te geven. Kinderen moeten de steun van ouders vragen en respect hebben voor hun wijsheid. In de relatie ben je empathisch en in staat je relatie aandacht te geven en gezamenlijke vriendschappen op te bouwen. Let op voor mensen die een negatieve invloed op jullie relatie hebben. Beter kan je alert zijn en dit soort mensen mijden. Gaat deze persoon met je partner om, bespreek dit en tracht op sympathieke toon afspraken te maken.

De 1ste week verloopt moeizaam voor de relatie, waardoor je spanningen kunt ervaren. Venus zal deze periode en verder deze maand latent aanwezig zijn. De Nieuwe Maan in de Schorpioen zal vanaf de 7de je sensuele kant naar buiten brengen, waardoor je mensen aan kunt trekken. Dit zal niet alleen voor de liefde zijn, maar ook voor andersoortige contacten. De 2de week zal dan ook erg vruchtbaar kunnen zijn, met name voor nieuwe vriendschappen. Let op voor het aangaan van een serieuze liefdesrelatie. De 15de zal de krachtige Mars in de emotionele Vissen reizen. Je bent romantisch, maar let op dat je erg gevoelig kunt worden als iets niet gaat, zoals jij wilt. Deze twee verschillende energieën zal je dus in evenwicht moeten brengen. Ben je gebonden kwets je partner dan niet met scherpe bewoordingen. Ben je single, wees dan niet te opdringerig.

De 24ste komt Neptunus in de Vissen en de Volle Maan zal rond deze periode ook veel energie bieden. Alhoewel het verleden niet prominent aanwezig is, kun je als single besluiten iemand uit dat verleden toe te laten. Ben je gebonden, dan is het een prima periode om iets, wat je al een tijdje geleden wilde doen, nu wel te doen om je partner te verwennen. Let op dat er storende energie kan zijn. waardoor er een breuk kan zijn in een moeizame relatie. Een verbinding tussen de Zon en retrograde Mercurius kan emoties beïnvloeden, die je moet controleren. Praat over je gevoelens, dat geeft veel opluchting. Je bent als single nieuwsgierig en dat levert leuke momenten op.

Carrière en zakelijkheden
Deze maand is financieel gunstig, omdat je emoties onder controle hebt en rationele besluiten je leven kleuren. Er zijn mogelijkheden voor promotie, een nieuwe werkgever of eigen bedrijf. Er wordt echter aangeraden voorzichtig te zijn. Beter kun je eerst informatie en advies inwinnen. Mensen die zich al meerdere keren bewezen hebben en opgevallen zijn, kunnen dan een nieuwe functie verwachten. Heb je een eigen bedrijf, dan doe je er verstandig aan niet teveel risico te nemen. Je hoeft helemaal geen haast te maken om beslissingen te nemen, omdat er genoeg kansen komen.

Er zijn aanwijzingen dat je een grote aanbieding krijgt, maar de vraag is of je er verstandig aandoet. Er zijn namelijk misleidende energieën, die zorgen dat je tegen een zeperd aanloopt. Er zijn mensen, die jou kunnen dwingen om bepaalde dingen te doen. Vraag advies aan mensen die een professionele kijk hebben en laat je niet door emoties leiden. Daarnaast dien je te vertrouwen op dat wat je verstand ingeeft. Is alles in orde dan kun je er op ingaan en zijn er aanwijzingen dat je veel kunt bereiken. Toch dien je in de gaten te houden dat er negatieve kosmische energie is. Dit zal je niet altijd doorhebben en dan kun je soms te impulsief handelen. Dit wordt ten strengst afgeraden. Weegschalen die voor een baas werken, kunnen een interessante maand meemaken. Je bent vrij en kunt plannen hebben om te ontwikkelen. Dit komt vooral omdat je opvalt door je intellect en ratio. Ook zijn er energieën die het verleden terugbrengen, waardoor je een 2de kans voor iets krijgt. Dit komt omdat je meer energie en tijd beschikbaar hebt.

November begint verrassend, maar dit dwing je zelf af door creativiteit. De eerste 4 dagen zijn dan ook geluksdagen. Plan deze dag alvast van alles om het geluk op te zoeken. Dit kan veel goeds opleveren. Plan deze dagen belangrijke ontmoetingen en maak beslissingen voor belangrijke zaken. Mensen met kans op nieuw werk of project kunnen gerust op zoek gaan. De 6de zal de Ram bezoek krijgen van Uranus. De tegenstrijdige energie kan ervoor zorgen dat er conflicten ontstaan. Luister naar adviezen van mensen en doe niets dat tegen je verstand ingaat. Ga vooral niet af op emoties, deze geven je niet altijd de juiste informatie.

De 7de zal de Nieuwe Maan energie van de Schorpioen krijgen. Aangezien dit allemaal in je sector van financiën plaatsvindt, zal je mogelijkheden krijgen. De energie maakt jou creatief, waardoor je tot de volgende Nieuwe Maan goede energie krijgt om te presteren. De 8ste zal Jupiter in de Boogschutter veel kracht bieden, waardoor je creatief en vernieuwend na kunt denken. Omdat je goed kunt communiceren kan je samen met anderen veel mooie plannen krijgen en gunstige resultaten behalen. De kracht zal zelfs een jaar bij je blijven. Vanaf de 15de bevindt de gevoelige Mars, in de liefdevolle Vissen, zich in je sector van carrière en samenwerking. Daardoor heb je nog meer kans om samen te werken en nieuwe contacten op te doen. De energie zal tot eind december bij je blijven. Je kunt dus op de korte en lange termijn veel bereiken. De 23ste versterkt de Volle Maan verantwoordelijk, maar ook onverantwoordelijk gedrag. Er wordt aangeraden hier alert op te zijn als je je niet op de goede manier gedraagt. Donkere energie kan jou dan raken en dan kun je juist een veel moeilijker periode krijgen. De laatste dag zal de heersende Venus verbinding met Uranus maken. Je richt je dan soms teveel op nieuwe ontwikkelingen en projecten, waardoor je oude of huidige taken verwaarloost. Beter dus eerst afmaken waar je mee bezig bent en dan pas met nieuwe zaken starten.

Mentale en fysieke gezondheid
Je kunt de 1ste periode passief zijn. Er wordt aangeraden er iets aan te doen. Je hebt de neiging om teveel genotsproducten te gebruiken. Wees eerlijk en bekijk wat je moet veranderen. Ga jezelf niet voor de wijs houden dat alles goed is. De Maan in de Weegschaal kan jou ondersteunen en natuurlijk zal ook Venus je prikkelen. Lukt het niet om voor de 9de te veranderen, dan zal je waarschijnlijk hulp krijgen van Mars, die Venus versterkt. Je kunt gepusht worden om je levenspatroon aan te pakken. Let op dat Mars de 15de in de Vissen binnenkomt. Daardoor kun je zeer actief zijn, maar kan je aan de andere kant meer aandacht geven aan passieve bezigheden. Niet erg, maar wel als je dit te vaak doet. Venus en Mercurius kunnen positieve invloed hebben, omdat je automatisch orde aanbrengt. Luister naar je innerlijke stem. Vanaf de 20ste kan er stressvolle energie zijn en pas de 25ste kan de krachtige Jupiter tezamen met de Zon zorgen dat je er beter mee om kunt gaan. Nog beter wordt het als Venus en Uranus de laatste dag een verbinding aangaan. Het plezier in het leven zal dan zeer sterk zijn.

Algemeen voor alle tekens (een maand van oppositie tussen liefde en passie)
We hebben mogen genieten van een warme zomer en herfst. Er zijn aanwijzingen dat de natuur terug zal slaan. Niet elk mens zal de wil en kracht hebben om er mee om te gaan. Gelijk in het begin zullen mensen ervaren of november een goede maand voor ze is. In dit geval is het belangrijk naar intuïtie te luisteren. Er staan twee planeten in oppositie met elkaar; Venus en Mars. Deze oppositie hoeft zeker niet slecht te zijn, maar je zult ‘moeten’ kiezen tussen de liefdevolle energie van Venus of de passie van Mars. Dit zal niet alleen in relaties zijn, maar ook zakelijk moet er gekozen worden tussen orde en regelmaat of impulsiviteit en risico’s. Mensen die voor risico kiezen zullen meer keuzes voor zichzelf maken, wat veranderingen teweeg kan brengen. Mensen die voor orde en regelmaat kiezen, zijn diegene die gemeenschappelijke besluiten nemen en zich richten op het sociale belang. Het lijkt een prima maand voor een nieuwe relatie of het herstellen van oude relaties. Het is echter ook een maand om persoonlijke problemen op te lossen. Vooral mensen die problemen sympathiek op willen lossen, kunnen bedrogen uitkomen. De passie van Mars lijkt dus geschikter, maar wees wel voorzichtig. Vuurtekens zullen minder ondersteuning van heersende planeten krijgen. Dit hoeft niet erg te zijn, maar voorkom problemen en neem niet teveel risico.

Voor Watertekens is Mercurius belangrijk en dit is bijzonder, omdat ze nu in staat zijn rationeel sterker te zijn dan emotioneel. Hierdoor kunnen ze nuchter en zakelijk in het leven staan en lossen ze problemen daadkrachtige op. Daarnaast is november voor hen geschikt om in carrière te ontwikkelen en met nieuwe zaken te starten. De Luchttekens staan onder bescherming van Mars. Deze planeet biedt veel kracht, waardoor deze tekens zelfverzekerd en capabel in het leven staan. Ze hoeven niets te overhaasten, omdat er tijd en kracht genoeg is om alles in de juiste banen te leiden. Aardetekens worden ondersteund door Uranus. De kracht die hier vandaan komt, dient niet onderschat te worden. Met name het 1ste deel van de maand kan er veel passie en vuur zijn en dat werkt verwarrend voor de nuchtere Aardetekens. Over het algemeen zullen de meesten onder dit teken kunnen bepalen hoe ze de energie op goede wijze in hun leven kunnen implementeren. Voor de Maan moeten we deze maand oppassen.

Vooral tijdens de Nieuwe Maan van de 7de en Volle Maan van de 23ste kunnen er intense energieën zijn. Daar dienen mensen alert op te zijn. De mens zal allerlei waarschuwingen krijgen. Wordt daar niets mee gedaan, dan gebeuren er desastreuze dingen in het sociale, maar ook individuele leven van de mens en gebeurtenissen die de Aarde kunnen raken. Negativiteit kan ook tot conflicten leiden, maar dat wordt juist voor november afgeraden. Zelfs kleine problemen dienen vermeden of voorkomen te worden. De essentie van de Volle Maan zal zijn dat de natuur sterk naar de winterstand gaat en er zelfs vorst op kan treden. We moeten ons winterklaar maken en niet alleen klimatologisch, maar ook emotioneel, relationeel en zakelijk. Over het algemeen wordt verwacht dat de meeste mensen hier in slagen, waardoor positieve de negatieve energie zal overvleugelen. Toch moeten we voorzichtig zijn, omdat kwade energieën ook op de loer liggen.



Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Angelica
Consulteer mij voor inzicht!
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer




door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer




door Medium Silvia
Tarot
Met behulp van de tarotkaarten kan ik jou inzicht geven in je situatie. Stel vooral je vraag duidelijk, dan kan ik daarop invoelen en Lees meer




door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf te ervaren.
Ervaringen maken mensen groter, wijzer Lees meer




door Medium Ilse
Donkere dagen en zorgen
Lieve bellers,

Ik krijg veel vragen over situaties waarin we vastlopen. Ik heb het in dit gedicht onder woorden Lees meer




door Medium Angelica
Wintertijd... donkere dagen...
Mag ik middels een gesprek, chat of Sms weer licht en inzicht aan jou brengen?

Tot gauw! Lees meer




door Medium Jayna
Timing
Alles ...
is in Goddelijke en Perfecte Orde
Focus op het Positieve
Laat de behoefte om het te begrijpen los

Namast
Jayna
Lees meer




door Medium Jayna
The Touch.
Als de pijnlijke leegtes in de spelonken van ons diepste wezen
geraakt worden ... ontstaat er spontaan een impuls

Eenmaal in Lees meer




door Medium Silvia
jouw droom
Sinds kort werk ik ook met dromenkaarten. Een droomuitleg doe ik via een emailconsult of chatconsult, omdat het enige verdieping Lees meer




door Medium Marcelius
Natuurlijke Antibiotica
Natuurlijke Antibiotica die virussen doden!

Omdat traditionele antibiotica zo zwaar zijn voorgeschreven binnen de Lees meer




door Medium Silvia
Tarot by Silvia
De Tarot kan je veel vertellen over het moment waar jij je begeeft , wat je voelt en wil voelen, hoe de ander erin staat bij Lees meer




door Medium Fanny
Charlie Chaplin
Deze tekst wil ik graag met jullie delen :

Prachtige tekst die Charlie Chaplin schreef op zijn 70e verjaardag op 16 april Lees meer




door Medium Silvia
kleur
Hai , als jij het leuk vind kan ik je ook helpen met kleur. Graag kijk ik met jou naar de kleur die jou aanspreekt of juist niet. Je Lees meer




door Medium Lindes
Medium Lindes
Lieve mensen, Ik ben coach en mensen die echt relationele of andere problemen hebben kunnen bij mij heel goed terecht. Ik werk Lees meer




door Medium Chantal2
Medium Chantal2
Lieve klantjes,

Sommige kennen me al, en andere niet daarom zal ik me even voorstellen. In plaats van Chantall ben ik nu Lees meer




Weekhoroscoop

Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week ben je op mentaal gebied erg actief. Je denkt veel na en dit kan wel leiden tot gepieker. Met name zondag en maandag kan je daar moeilijkheden door krijgen. Je doet er goed aan je partner om ondersteuning te vragen, omdat er dan meer kans is dat de Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag besteed je tijd aan je carrière en moet je niet vergeten om je partner voldoende aandacht te geven. Dit kan conflicten en zelfs ergere problemen opleveren. Beter kan je dit zoveel mogelijk voorkomen, omdat het 2de deel van de week leuker zal worden. Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Vanaf donderdag zal de energie minder gunstig voor de romantiek zijn. Daarom doe je er goed aan om voor die tijd te genieten van warme en liefdevolle energie die er hangt. Dit betekent niet dat het slecht, wordt, maar je bent gewoon minder op romantiek gericht. Je bent echter Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het wordt een mysterieuze week vol liefde en avontuur, maar ook van intellect en wijsheid. Tot en met woensdag zal je de spanning omarmen en erotiek met je partner delen. Daarna zal je je vooral richten op intimiteiten en warme energieën. In ieder geval wordt het een Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
De retrograde Mercurius heeft veel kracht, waardoor het verleden een sterke invloed heeft. Dit kan te maken hebben met dingen die vroeger niet goed gingen, waarbij je de kans krijgt om deze op te lossen. Let op dat je hier voorzichtig mee omgaat. De kans op net verkeerd gekozen Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Schorpioen kan de 1ste dagen van de week krachtige spirituele energie ervaren, die t/m woensdag veel moois brengt, waardoor er in de relatie een prima sfeer is. Het geluk zal je toelachen en alle tijd die je hebt, zal je aan je partner en andere geliefden besteden. In de Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn veel met je partner en andere geliefden te zijn. Je loopt niet over van romantiek, maar je bent wel actief in bed. Vanaf donderdag zal de energie veranderen en dan moet je opletten omdat er minder goede energieën zijn. Je bent iets minder sympathiek, maar Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een week, waarin er mensen of zaken uit het verleden terugkomen. Waarschijnlijk zal dit een ex-partner of belangrijke zakelijke partner zijn. Wees alert dat dit geen negatieve werking op je relatie heeft. Je zult naar je partner prettig in de omgang zijn. Je bent Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag zal je energie laag zijn. Je kunt minder sterk zijn en daardoor depressief worden als dingen niet lekker verlopen. Je kunt minder vrolijk zijn en dat werkt negatief in je relatie door. Tracht jezelf te controleren en wees juist lief en open naar je partner Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent gericht op huiselijkheid en familie. Ook vind je het belangrijk aandacht aan je huis te geven. Je bent veel met je eigen leven bezig en vraagt je af hoe je de liefde kunt beleven. Ook kan je twijfelen of jij en je huidige partner bij elkaar horen. Dit is overigens Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week is de planetaire energie op romantiek gericht. Je kunt leuke dingen bedenken om het jezelf en je partner naar de zin te maken. Ook ben je sympathiek en sociaal, waardoor je andere mensen veel aandacht geeft. Vanaf donderdag zal dit veranderen en richt Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn om mentaal en intellectueel op één lijn met je partner te zitten. Je wilt activiteiten plannen en vooral dingen die je nog niet vaak gedaan hebt. Overigens zal je met name maandag zin in tomeloze seks hebben. Vanaf donderdag verandert de energie Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Stier

Algemeen
In november zal de Stier de energie van Venus sterker ervaren. Het is je heersende planeet en deze neemt een dominante positie in. Jouw leven en die van mensen met wie je omgaat, kunnen daardoor drastisch beïnvloed worden. Er wordt aangeraden deze maand extra tijd aan geliefden, vrienden en andere Lees meer


Leeuw

Algemeen
De Leeuw krijgt krachtige ondersteuning vanuit de Zon en Mars. Het is niet zo gewoon dat deze twee gezamenlijk steun aan de Leeuw bieden. Je krijgt als gevolg van deze energie kans om te presteren en zal mogelijkheden krijgen, die voor financiële en zakelijke vooruitgang zorgen. Maar de energie zal Lees meer


Maagd

Algemeen
Mercurius beweegt retrograde en brengt passieve energie. Er kunnen voor- en nadelen zijn, waar je meestal controle over hebt. Gebruik ratio en laat emoties links liggen. Of je nu positieve of negatieve zaken meemaakt, het gaat erom hoe je ermee omgaat. Zoek vooral balans en zelfvertrouwen. Lukt dit, dan Lees meer


Steenbok

Algemeen
Deze maand ervaar je krachtige energieën van Mars. Daardoor ben je niet alleen mentaal sterk, maar kun je fysiek ook veel kracht ervaren. Dit kan zorgen dat je dynamisch bent en veel dingen wilt doen. Je bent actief en zakelijk niet te stoppen. Aan de andere kant dien je op te letten dat je niet Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het is niet de meest makkelijke maand voor de Kreeft, omdat de Maan minder gunstig staat. Daardoor kan je minder op intuïtie en emoties vertrouwen dan je normaal gesproken doet. Kreeften die in staat zijn op ratio en nuchterheid te vertrouwen, zullen het meest bereiken en het lekkerst in hun vel Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Bijzonder zal zijn dat Mars zich deze maand meer op de Boogschutter richt. Dat zal niet altijd zonder slag of stoot gaan. Er wordt aangeraden om je hier bewust van te zijn. De energie van Mars zal vooral in storende perioden optreden en dan kan deze planeet wat extra problemen brengen. Je moet op deze Lees meer


Vissen

Algemeen
Venus neemt een speciale positie in. Deze planeet is niet alleen een beschermer, maar zal je fysiek en mentaal kracht bieden. Dit is op zich bijzonder, omdat Venus normaal gesproken juist voor problemen kan zorgen. Met name Mercurius zal gunstige energie met Venus delen en vooral in het 2de deel van de Lees meer


Waterman

Algemeen
Saturnus zal een zeer gunstige positie in de kosmos innemen. Het kan een veelbelovende periode, waarin je op vele gebieden iets kunt bereiken. Er wordt aangeraden je niet te haasten, omdat je tijd genoeg hebt om het een en ander te bewerkstelligen. Daarbij is het belangrijk om zaken en ervaringen uit het verleden Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Venus zal veel invloed op de Weegschaal uitoefenen, door een dominante positie aan de hemel. Het wordt daardoor een maand vol spannende en emotionele gebeurtenissen. Dit lijkt allemaal erg leuk en dat is het ook, maar er wordt aangeraden om je te laten leiden door logica en nuchterheid. Je kunt gerust Lees meer


Schorpioen

Algemeen
November is een prima periode. Je voelt je prettig, krachtig en actief. Dit is het gevolg van de energie die Mars biedt. Deze geeft zoveel energie, die je gewoon niet kan ontgaan. Over het algemeen zal dit voordelig werken. Wel dien je te bedenken dat niet alles even goed gaat. Je moet er hard voor werken Lees meer


Tweelingen

Algemeen
November zal niet gelijk de makkelijkste maand voor de Tweeling zijn door de passie van Ceres en Mars. Maar dit vind je ook wel interessant, waardoor je nieuwsgierig en leergierig bent. Je kunt ontspannen zijn, waardoor je ondanks de passionele energie ook mentaal veel rust ervaart. Je kunt geconcentreerd Lees meer


Ram

Algemeen
November kan voor de Ram intens zijn, maar dat zorgt er ook voor dat je lekker in je vel zit. Je bent nu eenmaal actief en zit je stil, dan zal je juist moe worden. Heb je die kans dan doe je er verstandig aan om er een weekje op uit te trekken en actie te ondernemen. Heb je die niet, dan wordt aangeraden Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag