astro content

Weegschaal

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober - Mei 2017

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat er een krachtige energie naar je carrière gaat, maar ook naar je gezin en familie. De planeten zijn namelijk netjes verdeeld, waardoor je tijd aan mensen kunt besteden en daardoor zowel privé als zakelijk veel goodwill kunt kweken. Het zal een maand zijn, waarin je tijd voor anderen moet nemen. Je zult sociale vaardigheden dus vooral moeten gebruiken om het anderen naar de zin te maken. Op zich zit dit in de Weegschaal, dus zal jou dit niet moeilijk afgaan. Het is geen maand van zelfstandigheid, omdat je je geregeld aan moet passen op wat andere mensen en wisselende omstandigheden van je vragen. Dit levert veel liefde, vriendschap en succes op. De belangrijkste zaken waar je op zult moeten letten zijn je financiën, creativiteit en de liefde. Ook zal het belangrijke zijn om negatieve gevoelens en gedachten uit te bannen.

Let op dat er nogal wat retrograde planeten zijn, waardoor je soms wel eens wat lui en traag kunt zijn. Op zich niet erg, als je andere momenten maar wel weer alles inhaalt. Gebruik de trage momenten om plannen te maken en maak toekomstdoelen. Qua gezondheid is het een maand van reiniging, zowel fysiek als mentaal. Ongewenste gedragingen en gevoelens kunnen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het is dus een maand van mentale, intellectuele en geestelijke ontwikkeling, maar ook zeker van fysieke versterking. Je kunt je de 1ste dagen van de maand wat weemoedig voelen. Je denkt aan het verleden en wat je allemaal hebt meegemaakt en de mensen die je verloren bent. Toch kan dit je ook wel veel goeds brengen, omdat je van het verleden kunt leren. Trek er lekker op uit en ga met vertrouwde mensen om.

Tegen de 5de zal je wel weten wat je wilt en kun je het beste uit het leven halen. De 9de t/m de 11de zie je de pracht van het leven en zal je genieten van mensen, van de natuur en van allerlei leuke zaken die er op je afkomen. Het is een prima periode om afspraken te maken en evenementen te bezoeken. Ook het midden van de maand zal het ontzettend leuk zijn en kun je veel plannen maken. De 20ste t/m de 21ste kun je veel succes behalen. Rond de 27ste is het een periode om eens gas terug te nemen en te genieten van rust en eenvoud. De Volle Maan zal vreugde brengen en je laten genieten van de kleinere zaken uit het leven.

Liefdesrelaties
Er wordt voor mei voorspeld dat romantiek t/m de 16de zeer goed is. Je bent niet alleen op mentaal gebied erg liefdevol, maar ook fysiek heb je veel te bieden en kan je een partner flink verwennen. Ben je single, dan zal je een grote kans maken om mensen aan te trekken, omdat je zeer sympathiek en aantrekkelijk overkomt. Je kunt op een attente en zorgvuldige manier te werk gaan om een partner of, als je single bent, iemand die je leuk vindt, die liefde te geven die deze nodig heeft.

Deze periode van de maand zal je geluk ervaren en kun je aan de eisen van een liefdespartner voldoen, waardoor die erg gelukkig met je is. Heb je een vaste relatie, dan zal deze goed zijn en kunnen er mooie ontwikkelingen zijn. Ben je single, dan is het een fantastische maand voor het vinden van leuke personen, maar ben je meer gericht op avontuur en spanning dan op een duurzame relatie. De 1ste dagen van de week kun je je eenzaam voelen. Er is een onderbuikgevoel dat jou niet altijd even gelukkig maakt, zelfs als je een goede relatie hebt. Bij singles kunnen de gedachten aan een ex-partner opspelen. Je doet er goed aan er iets mee te doen. Zowel gebonden mensen als singles zullen geregeld gebruik moeten maken van vrienden en familie om erover praten. Maak je vooral niet veel zorgen en bedenk dat dit maar een kort moment zal zijn. Daarbij ben je kwetsbaar, maar tegelijk ook liefdevol en toegankelijk, waardoor er veel mooie liefdes- en sociale contacten zijn. Waarschijnlijk zal je de 3de lekker in je vel zitten en genieten van het moois dat het leven biedt.

Een fantastische liefdesperiode is de 5de t/m de 8de. Je hebt een gelukkig gevoel en dwingt liefde op een positieve manier af. Een prima periode is ook het midden van de maand. Romantiek is fantastisch en het is een goede tijd om toekomstplannen te maken. Zowel gebonden mensen als singles zullen veel liefde ontdekken. De 2de periode van de maand is minder op liefde gericht, maar uitzondering zijn de 21ste en de 22ste. Er kunnen verrassende dingen gebeuren. Wees alert en doe er iets mee, dit zal veel opleveren. Let de 27ste en 28ste op dat er storende energie is, waardoor conflicten mogelijk zijn. De komst van de Volle Maan lost echter veel op.

Werk en financiën
De planetaire stand voorspelt dat er mogelijkheden zijn om te ontwikkelen. Je krijgt kansen, die je zelf af weet te dwingen, maar je krijgt ook veel steun van je partner, familie of anderen die jou helpen ontwikkelen. Sociale contacten zijn verbonden met je ontwikkeling. Hoe betere contacten je hebt hoe beter je in je carrière bezig bent. Financieel kan de retrograde Pluto voor vertragende energie zorgen. Je kunt minder inkomsten krijgen of meer uitgaven. Gebonden Weegschalen of mensen die financieel onafhankelijke contacten hebben, zullen er minder last van hebben. Je kunt wel door de maand komen, maar je moet oppassen. Je bent overigens wel in staat om goede zaken te doen als het om anderen gaat en geld voor anderen te verdienen.

Je kunt het 1ste deel van de maand wat minder energie hebben en irritaties ervaren, terwijl je niet weet waar ze vandaan komen. Het zal belangrijk zijn om je privéleven onder de loep te nemen. Er lijkt een directe link te zijn, met hoe jij in je werk functioneert en hoe je privé bezig bent. Zijn er problemen in je relatie of is er iets anders wat stoort? Dan doe je er goed aan er wel iets mee te doen, zodat je niet teveel last ondervindt. Vanaf de 4de zal je prima functioneren. De 9de t/m 11de zit je lekker in je vel en ben je creatief. Daardoor kun je goede ideeën hebben voor jezelf, maar ook voor een werkgever. Het midden van de maand doe je er goed aan collega’s om hulp te vragen. Wees niet te trots.

De 20ste t/m de 22ste is het een prima plan om bepaalde ideeën, waar je een tijd mee rondloopt, te lanceren. Je krijgt veel waardering en kunt je goed ontplooien. De 25ste en 26ste zijn prima. Je bent intellectueel sterk en handelt effectief. Let op dat de energie van de Volle Maan op zakelijke gebied voor problemen kan zorgen. Blijf rustig en overdenk de problemen die je tegenkomt.

Gezondheid
Je zult deze maand erg vitaal en gezond zijn, maar er is een storende energie. Daardoor zal je vooral op sociaal en liefdesgebied wel eens momenten hebben dat je minder lekker in je vel zit. Je moet hier zeker aandacht aan schenken en dit oplossen. Over het algemeen zal het je wel lukken om er iets van te maken en kunnen de lentekriebels je zeker raken om leuke activiteiten te plannen. Je zult mentaal lekker in je vel zitten. Let op dat je in het begin van de maand wat kwetsbaar kunt zijn. Je doet er goed aan voldoende te slapen, gezond te eten en problemen zo snel mogelijk op te lossen. Je doet er ook goed aan geregeld te sporten.

Let de 5de en de 6de op dat je geen oude gewoontes terughaalt, althans als deze je gezondheid in gevaar brengen. Die neiging heb je wel, dus opgepast. Onthoud dat het tot het midden van de maand belangrijk is wat vaker te sporten. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal kun je dan lekker in je vel zitten. Vanaf de 15de kun je ook wel eens minder lust hebben om te sporten en kun je ook je gezonde leefpatroon moeilijk vasthouden. Houd dit onder controle en bedenk dat je er tot de 25ste last van kunt hebben. Daarna zal je juist weer een sterke drang hebben om gezond bezig te zijn.

Algemeen voor alle tekens (de maand van nadenken over het verleden, heden en de toekomst)
Mei is een maand van overdenking. Mercurius komt de 4de uit het schaduwgebied, waar deze tot 15 april retrograde was. Dit geeft stof tot nadenken over het verleden, het heden en de toekomst. Het wordt een maand van verantwoording, maar ook van passie, omdat Mars zich flink roert. De 1ste helft van mei zal energie van Mercurius in de Ram en Venus en de Zon in de Tweeling sympathie, actie en romantiek bieden. Veel mensen zijn speels en warm, waardoor er mooie momenten zijn als het om de liefde, maar ook je carrière gaat. Let op dat Mars halverwege juni retrograde gaat bewegen, maar al de 11de in een schaduwgebied komt. Gevoelige of spirituele mensen hebben daar last van en bepaalde emoties en indrukken oppakken. Dit kan problemen geven, omdat anderen juist de strijd zoeken en er ook negativiteit kan zijn. Aan welke kant je ook staat, het is belangrijk controle over jezelf te houden en positief tegen anderen te zijn.

De periode van de 11de t/m de 18de is, ondanks energie van Mars, wel een prima tijd, omdat de planeten in de Aardetekens bewegen. Daarnaast geeft de Nieuwe Maan, in de Ram, deze tijd ondersteuning om lekker in je vel te zitten. Daardoor kun je je je sociaal versterken en nieuwe mensen of groepen leren kennen. Je kunt kansen benutten en nieuwe doelen stellen. Dromen kunnen waarheid worden en je kunt veranderingen in je leven verwachten. Mei is verder een prima tijd voor vakantie. Mars brengt passie, maar ook wel degelijk rust en ontspanning. Daardoor is een groot deel van de maand meer geschikt voor je privéleven, dan voor je carrière. Je zult dus wel alert moeten zijn, als je merkt dat je wat luier bent of fysiek zwakker om te presteren. Halverwege de maand zal Venus naar de Kreeft reizen en dit kan onrust brengen door de verbinding met de Tweeling.

De Volle Maan van 29 mei zal om 16:20:48 uur plaatsvinden. Deze zogenaamde Grasmaan brengt de zomer in ons land. Het zal een tijd van hoop en geloof zijn, waarbij we het gevoel hebben dat er een prettige en stabiele periode aankomt. Het is een tijd om dingen goed te maken als het om sociale problemen gaat. Ook voor het contact met een vriend of familielid kan het een prima periode zijn. Je kunt de maand krachtig afsluiten en er zal meer vrede zijn en niet alleen in je eigen leven. Ook de wereld kan wat vriendelijker worden, omdat mensen toch een positieve energie ervaren.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
Chakra's
Wat zijn Chakra s?

Chakra is een Sanskriet term voor ? spinning wheel van energie, of, WIEL VAN LICHT. Je chakra s zijn de kaart Lees meer
door Medium Zellie
B.O.T. methode by Zellie
Als je in je leven op een punt uitkomt dat je alleen nog maar in oude patronen blijft hangen of dat je je niet los Lees meer
door Medium Angelica
Je eigen toekomst creren
Ja lieve mensen.
Je leest het goed.
Wat je zelf wil, kan je maken.

Creren.

Hoe gek het ook klinkt, alles Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is terug...
Hallo lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 Lees meer
door Medium Isa
Welkom bij Isa!
Lieve allemaal,

Ik ben weer aanwezig na een langere periode afwezig te zijn geweest. Ik heb heel veel zin om jullie te Lees meer
door Medium Marcelius
Artritis, verkoudheid en meer
Artritis, verkoudheid en meer

Kaneel en honing zijn twee ingredinten met verbazingwekkende krachten. Lees meer
door Medium Angelica
What goes around... comes around. <3
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marcelius
Aandoeningen en Edelstenen
Aandoeningen en bijpassende edelstenen en mineralen

Aambeien: Malachiet, Lees meer
door Medium Elvira
De spiegel van je relatie
De spiegel van je relatie weerkaatst liefde, niet altijd en niet altijd helemaal zuiver, maar de weerkaatsing is Lees meer
door Medium Marcelius
Collodiaal Zilver en Goud
Collodiaal Zilver en Goud

Collodiaal zilver is eigenlijk een vloeibare oplossing die bestaat uit microscopisch Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love; Ik ben er voor jullie!
Lieverds!
Ik ben er voor jullie ook in het paasweekend. Heb je vragen of wil je weten hoe je Lees meer
door Medium Marcelius
Fibromyalgie
Kruiden tegen fibromyalgie

Kruiden kunnen fibromyalgie helpen verlichten door het verminderen van de tederheid in het bot Lees meer
door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
Weekhoroscoop

Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag teveel bezig zijn met het door de war halen van fantasie en realiteit. Dat kan natuurlijk leuk zijn, maar je moet er rekening mee houden dat het leven ook serieuze elementen bevat. Je moet wel diplomatiek en tactvol zijn. Het geluk zal je toelachen. Dit geldt ook Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zaterdagavond hebben jij en je partner waarschijnlijk een mooie periode meegemaakt. Dat zal zondag nog doorwerken, waardoor jullie ook dan een fijne dag meemaken. De week begint zeer liefdevol en je bent in een charmante en sympathieke bui. Let op dat er een storende energie kan Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag zal een zeer fijne dag zijn, waarbij je merkt hoe leuk je leven is en hoeveel je van je partner houdt. Het is een prima dag om met vrienden af te spreken. Maandag en dinsdag ziet je leven er ook nog steeds goed uit. Er wordt aangeraden leuke dingen te bedenken voor je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag voel je je onrustig en heb je zin om van alles te plannen, maar ervaar je dat je soms duidelijke grenzen houdt. Er wordt aangeraden om hier balans in aan te brengen en flexibel te blijven. Maandag en dinsdag kun je dit gevoel ook hebben en wordt aangeraden samen met je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag vind je het leuk om iets nieuws doen en het liefst samen met je partner, waardoor er niet alleen liefde is, maar ook spanning en avontuur. Maandag en dinsdag moet je opletten, omdat jij jezelf niet altijd onder controle hebt. Je kunt gevoelens hebben, die je niet altijd Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je ervaart een drang om met toekomst bezig te zijn. Je bedenkt dingen om de komende tijd avontuur in je leven te brengen. Er kan overigens zondag ook iets spannends gebeuren, maar dan moet je de dag niet te strak van tevoren plannen. Maandag en dinsdag ben je sociaal. Er kan Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint zondag met een krachtige energie, omdat je jezelf waarschijnlijk zaterdag opgeladen hebt. Je bent liefdevol en sympathiek naar je partner en vindt het erg fijn om de liefde te delen. De kosmische energie is je in ieder geval t/m dinsdag goed gezind, waardoor wensen Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond kunnen er spannende dingen gebeuren, die zondag nog doorwerken. Deze dag wordt spannend, waarbij er verrassingen zijn, die jouw leven flink op zijn kop kunnen zetten. Ook maandag en dinsdag wil je het liefst de spanning ervaren. Je wilt spelen en flirten en niet Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan zondagochtend moeilijk zijn om je bed uit te komen. Dit kan komen omdat je vermoeid bent van het actieve weekend, maar je kunt misschien ook gewoon zin hebben om lekker te knuffelen. Je intuïtie is t/m dinsdag sterk en je weet goed wat je kunt doen om het leven Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag is het belangrijk een afspraak met je partner te hebben om leuke dingen te doen. Je bent deze dag romantisch en zoekt naar opwinding. Ook maandag en dinsdag ben je bezig met het zoeken naar romantische dingen. Je hebt veel ideeën en vindt het fijn om met je partner, Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond was je al zeer romantisch en dat zal je zondag meenemen. Het is dan ook een prima dag om samen met je partner de romantiek aandacht te geven. Je zult t/m dinsdag een zeer liefdevolle en aantrekkelijke uitstraling hebben en mensen zullen het erg fijn vinden om met Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag, waarin je veel liefde wilt geven, maar ook ontvangen. De kosmische energie is zeer geschikt en zal je veel bieden om daadwerkelijk zeer aantrekkelijk en sympathiek in het leven te staan. Maandag is een dag om oudere familieleden aandacht te gaan en aan te Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Boogschutter

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat je deze maand gericht bent op je thuissituatie, gezin en je mentale en intellectuele gezondheid. Je zult wat minder fit zijn als het om carrière gaat. De planetaire energie zal dus vooral dominant zijn in je privéleven.

De langzame Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De planetaire energie zal deze maand gericht zijn op gezin, familie en mentale gesteldheid en minder op carrière en ambities die je in het leven hebt. De planetaire stand is namelijk zo dat je persoonlijke belangen af moet wegen in vergelijking met dat wat anderen willen. Wil je iets Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat er een krachtige energie naar je carrière gaat, maar ook naar je gezin en familie. De planeten zijn namelijk netjes verdeeld, waardoor je tijd aan mensen kunt besteden en daardoor zowel privé als zakelijk veel goodwill kunt kweken. Het zal een Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat deze maand zien dat je thuissituatie, familie en gezin belangrijker zijn, dan je carrière en ambities. Deze maand is een prima om je dromen na te streven en plannen te maken, maar niet om ze uit te voeren, omdat je privéleven tijd in beslag neemt. Houd Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat de nadruk zal liggen op je carrière, zakelijkheden en succes. Je zult echter ook veel kracht krijgen in de omgang met je gezin en familie en in het ontwikkelen van gezonde emoties. Je vindt het belangrijk om met mensen om te gaan en doet er alles aan Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De planetaire stand is er op gericht dat je deze maand balans moet vinden tussen je professionele ontwikkeling en persoonlijke verlangens aan de ene kant en je thuissituatie en gezin aan de andere. Het zal belangrijk zijn zowel mentaal als fysiek lekker in je vel te zitten. Je bent misschien Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De planetaire energie prikkelt je speelse geest, waarbij je het gevoel hebt dat de lente nu begint. Je denkt aan relaties met mensen, aan liefde en vooral aan werk. De energie zal t/m de 20ste gericht zijn op carrière en persoonlijke doelen. Daarna is de energie meer gericht op Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
Het wordt een maand waarbij de energie er op gericht is om de energie van de Leeuw te versterken. Je kunt daardoor een stuk onafhankelijker worden en zult een duidelijke mening hebben. De energie zal in ieder geval positief zijn, maar je moet opletten dat je sociale vaardigheden minder Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
De planetaire energie versterkt je vrijheidslievende karakter. Je laat je door niemand verplichten om iets te doen wat je niet wilt. Over het algemeen past dit bij je karakter en kunnen mensen het van je hebben. Je bent charmant en mensen gaan graag met je om. De planetaire energie is Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De planetaire energie is het 1ste deel van de maand op carrière gericht, waardoor je succes wilt halen. Let op dat er een sterke verschuiving is, waarbij je carrière gaandeweg de maand minder energie kan krijgen. Het wordt een maand, waarbij de kosmische kracht zeer intens is, Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Vooral het 1ste deel van de maand kun je nog wel eens erg veel piekeren over alles waar je mee bezig bent. Je minder balans in je leven hebben en op die momenten zit je minder lekker in je vel. Of het nu om carrière, gezondheid of privézaken gaat, maakt niet veel uit. Dit kan Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De gebieden die de meeste energie krijgen zijn je intellectuele vermogen, spiritualiteit, lange reizen, familie en handel. Ook seksualiteit zal veel energie ontvangen. Je bent deze maand meer op anderen gericht dan op jezelf. Daardoor zijn sociale vaardigheden belangrijk, zodat je het belang Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag