astro content

Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 4

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen blij te maken. Dinsdag en woensdag kun je soms onzeker zijn en dan kan je je wel eens eenzaam voelen. Je doet er goed aan dit met je partner en/of vrienden te bespreken. Zij kunnen je snel laten zien dat het allemaal meevalt. Let op dat je woensdag t/m vrijdagoverdag moeite kunt hebben met leidinggevenden of autoriteiten. Je kunt hier emotioneel door worden en dit mee naar huis nemen. Houd emoties onder controle. Je hebt er niets aan om het ook nog eens met je partner of andere geliefde aan de stok te krijgen. Vrijdagavond en zaterdag zal de romantiek erg sterk in je naar boven komen. Het zijn goede dagen om veel tijd met je partner door te brengen. Het is ook een prima periode om gezamenlijke contacten uit te nodigen.

Singles
Je wilt er zondag t/m dinsdag lekker op uittrekken en hebt behoefte aan sociale contacten. Aangezien het geluk aan jouw kant staat, zullen je pogingen om een nieuwe partner te vinden veel kans maken. Je bent charmant en liefdevol en kunt dan ook zeker mensen aantrekken. Het ligt er wel aan of je op zoek bent naar een vaste partner of dat je een korte flirt spannend vindt. Wees hier voor jezelf, maar ook voor anderen eerlijk over. Maandag en dinsdag heb je een aantrekkelijke uitstraling, waardoor je veel aandacht krijgt. Je kunt al veel bereiken met een kort oogcontact. Dit is een prima periode voor de romantiek en erotiek. Woensdag t/m vrijdagoverdag moet je opletten voor mensen die het minder goed met je voorhebben. Je kunt chagrijnig worden en dit zullen mensen aan je merken. Deze periode is dan ook niet geschikt voor de liefde, maar wel voor vriendschappen en familie. Vrijdagavond en zaterdag is weer een prima periode voor de liefde, maar je vindt het ook wel fijn om vrijgezel te blijven.

Mentale en fysieke gesteldheid
Boogschutters zijn sterke persoonlijkheden. De Zon is hierbij een soort katalysator, die jouw energie verdeelt over je mentale en fysieke gesteldheid. Jouw heersende planeet Jupiter biedt jou een soort van mythologische kracht, waardoor je een dominante persoonlijkheid kunt zijn. Over het algemeen ben je iemand die deze dominantie op een beheerste manier laat zien. Je bent avontuurlijk van inslag en wilt graag reizen en nieuwe dingen ontdekken. Je hebt weinig behoefte aan stilzitten en men zal je daarom niet snel op de bank houden, tenzij je omringd bent door een groep vrienden. Toch ben je iemand met een dubbel karakter, omdat je, als je niet lekker in je vel zit, rusteloos kunt zijn en bij stress nog wel eens in de aanval gaat als mensen je in de weg zitten. Je moet echt leren om hier rust in aan te brengen en daar redelijk mee om te gaan. Je hebt nu eenmaal te maken met een sociale omgeving, waarbij je rekening dient te houden met gevoelens van anderen. Beheers je dit op een goede manier, dan ben je een leraar, een begeleider of een motivator die mensen tot grote daden kan laten komen. Deze week dien je op te letten dat je gewrichten kwetsbaar kunnen zijn. Pas vooral op kwetsuren bij overmatige inspanningen. De kleuren die rustgevend zijn, zijn bruin en kobaltblauw. De robijn biedt veel energie en dahlia’s en pioenrozen geven je veel rust in huis.

Carrière
Je bent zondag in een stemming om te fantaseren en na te denken over dingen die je zou willen gaan doen. Je bent minder in de stemming om daadwerkelijk te handelen. Het is dus wel een periode om persoonlijke groei mee te maken. Maandag kun je het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Je hebt weinig zelfvertrouwen en kunt daardoor het gevoel hebben dat mensen het niet goed bedoelen. Ga niet teveel de verdediging in, maar zoek mensen op, waar je wel mee op één lijn zit. Dinsdag en woensdag kun je meer steun vanuit vriendschap ervaren. Daardoor gaat het gevoel weg dat je je eenzaam voelt. Het is een prima periode om te verkennen wat je in de toekomst kunt doen. Luister naar adviezen en kijk eens wat je hiermee op je werk kunt gaan doen. Donderdag en vrijdag zijn fantastische dagen om te presteren. Je hebt veel ambities, maar kunt ook anderen enthousiasmeren om het beste uit zichzelf te halen. Je bent origineel en omdat je goed kunt communiceren, kunnen er verrassende mogelijkheden komen. Zaterdag dien je op te letten dat je niet teveel praat. Je hebt dan zoveel fantasie dat mensen even hun geloof in jou kwijt kunnen raken. Blijf je wel reëel, dan kun je dingen bedenken die wel de aandacht van anderen kan trekken. Er zijn zelfs aanwijzingen op financiële vooruitgang.

Overzicht van de week voor alle tekens (een periode van positiviteit als leidraad)
We krijgen te maken met een intense week, waarin het seizoen van de Waterman start. Deze periode staat te boek als een periode van veranderingen door experimenten, innovatie, technologie, maar ook zeker de drang om humaan met elkaar om te gaan. De collectieve geest zal versterkt worden, waardoor mensen hun best doen om er samen iets van te maken. We kunnen zeker spanningen tegemoet zien in de manier hoe mensen met overheid omgaan. Dit is natuurlijk al begonnen in veel landen van Europa. Mensen zijn ontevreden en daar zal de Maansverduistering van de 21ste om 06:17:10 uur zeker nog eens extra kracht aan bieden. De kracht zal zorgen dat er op gebied van weersomstandigheden intense veranderingen zijn, die eigenlijk al rond de 19de gestart zijn. Houd er daarom rekening mee dat er een koude of gure periode aankomt. De Maan beweegt door de Leeuw en er is dus ook veel invloed van de Waterman. Daardoor kan het gebeuren dat mensen met een lagere sociale status steeds meer in de verdrukking komen, maar zich ook steeds meer gaan verweren. De Leeuw symboliseert de heersende klasse en de Waterman wordt gezien als de Boodschapper van Normen en Waarden. Daardoor kunnen ook mensen die invloedrijk zijn, meer de neiging krijgen om de lagere klassen en onderdrukte groepen te ondersteunen. Er is veel onrecht en vrede en dat zullen we steeds meer gaan inzien. Houd wel in de gaten dat de Hogere Wereld het minder accepteert als mensen geweld zullen gebruiken. Het is prima om terug te vechten, maar doe dit op energetisch niveau. Helaas zijn er mensen die onverantwoordelijk handelen, waardoor negatieve kosmische krachten ook opgeroepen kunnen worden.

Er wordt dan ook sterk aangeraden om deze week het voorbeeld te geven. Spreek je verbaal uit en zorg dat je mensen, die het moeilijk hebben, ondersteunt. Dit kan je doen door er voor ze te zijn en met ze te praten, waarbij liefdadigheidswerk ook zeker loont. Ook kun je aan goede doelen geven, althans als je dit kunt veroorloven. Laat je deze week vooral verbaal zien, maar doet dit op een vriendelijke en sympathieke wijze. Geweld en negativiteit lonen minder, laat je dus niet leiden door afgunst, jaloezie, boosheid en onverantwoordelijk gedrag. In de wereld zullen we tijdens de maansverduistering merken dat er een belangrijk keerpunt is. Tijdens deze periode zullen ook de passionele Mars en Saturnus met elkaar in conflict komen. Al helemaal omdat er tijdens deze periode ook een conflict zal zijn tussen Mars en Saturnus. Dit kan een periode zijn, waarin burgers van de zogenaamde vrije westerse landen het niet meer pikken. Er is een grote crisis mogelijk, waarbij wereldmachten steeds meer van elkaar afdrijven. Er zullen echter ook bevolkingsgroepen zijn, die de trend van de afgelopen jaren blijven volgen en zich via revolutie en gewelddadige protesten afzetten. Er zijn echter ook sympathieke en liefdevolle energieën en mensen die positief gedrag laten zien, zullen deze als medestander krijgen.

De Volle Maan wordt de periode rond de 21ste uitgedaagd door de eigenzinnige Uranus. Daardoor hebben veel mensen behoefte uit hun comfortzone te treden en de wereld te verkennen. Doe dit niet teveel, omdat je dan jezelf of anderen in de problemen brengt. Zorg voor rustige avonden en bespreek moeilijke relationele zaken op een ander moment. Venus en Jupiter, die bekend staan om liefde en avontuur maken de 21ste een conjunctie in de Boogschutter. Zij brengen romantiek, warmte en liefde, maar zullen ook gelukkige energie brengen, waardoor je gerust een gokje bij een loterij kunt wagen. Je zult wel goed naar je intuïtie moeten luisteren en alleen een gokje wagen als het werkelijk goed voelt.

Overdrijf niet en ga niet te hebberig worden, omdat je dan de energieën tegen je krijgt. Je bent op woensdag de 23ste mentaal zeer sterk. Je wilt er op uittrekken en nieuwe mogelijkheden ontdekken. Woensdagavond zal Mercurius voor drie weken in de Waterman reizen, waardoor er een krachtige sociale energie hangt. Dit is een prima periode voor vriendschap en andere sociale contacten. Ook het aangaan van nieuwe contacten zal positieve energie opleveren. Jupiter kan rond de 25ste een spannend en romantisch spel met Mars spelen. Het vuur zal oplaaien, waardoor het een motiverende periode is. Je doet er goed aan naar je gevoelens te luisteren. Respect is erg belangrijk, waarbij je anderen moet behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden. Vrijdag en zaterdag zal de Maan in de Weegschaal bewegen en dit maakt mensen zeer sociaal en enthousiast om nieuwe mogelijkheden op te zoeken.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag