astro content

Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 12

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met je partner op één lijn zit. Dan kan je de hele wereld aan. Maandag is een relaxte dag, waarbij je je emoties kunt uiten. Zowel in de liefde als andere sociale contacten zit je lekker in je vel. Dinsdag en woensdag denk je over dingen na en weet je niet altijd even goed wat je precies wilt. Je hebt een onderbuikgevoel, waardoor er onrust is. Praat er met je partner of andere vertrouwde mensen over. Deze dagen zijn geschikt voor creatieve zaken. Je bent expressief en hebt grootse ideeën. Let op dat er iemand uit het verleden kan zijn, die een invloed op je relatie of carrière kan hebben. Van donderdag t/m zaterdag is perfect voor de romantiek. Je doet er verstandig aan leuke activiteiten te plannen. Je zit lekker in je vel en dat straal je ook uit.

Singles
Je doet er goed om aan het begin van de week de lat niet te hoog te leggen. Maak geen grote plannen en stel je bescheiden op. Je hebt een innerlijke drang om romantiek op te zoeken, maar er wordt echt aangeraden om dit pas later in de week te doen of zelfs volgende week. Zondag en maandag heb jij je energie nodig, maar dan vooral voor vrienden, feestjes en mensen die jouw steun nodig hebben. Je kunt vooral maandag een ex-partner of iemand anders die je verloren hebt, missen. Trek deze dag uit om erover na te denken en praat erover, zodat je je gevoel kwijt kunt. Dinsdag en woensdag ben je meer op erotiek en romantiek gericht. Je bent expressief en creatief en kunt daardoor een aantrekkelijk persoon zijn. Aandacht zal je genoeg krijgen. Heb je de kans op een romantische date, dan kun je dat zeker op deze dagen doen. Van donderdag t/m zaterdag zit je lekker in je vel en zal je op schoonheid en uiterlijk gericht zijn. Je bent complimenteus en mensen zullen je sterk waarderen. Je kunt ook flink flirten, maar je kiest nu wel meer voor mensen die losjes in een relatie willen staan, dan voor iets vast.

Mentale en fysieke gesteldheid
De week zal gekenmerkt worden door de Volle Maan. Deze maanstand wordt gezien als de Maan van de Dood, waarbij er bepaalde dingen verdwijnen, maar er ook nieuwe dingen zullen ontstaan. Het zal op gebied van emoties, bewustzijn, onderbewustzijn en fysieke gezondheid een periode zijn, waarbij we op zoek zijn naar verbetering en vernieuwing. We zullen met ons gedrag geconfronteerd worden en merken dat we niet met de harde wereld mee willen gaan. We zullen merken dat we meer naar anderen kijken dan naar ons eigen gedrag. Bedenk dat je je hiervan distantieert en jezelf onder de loep neemt. Neem de juiste stappen om je op verschillende gebieden te bezinnen hoe je beter in het leven kunt staan. Gebruik deze periode om eens stil te staan bij al het leed in de wereld en wat de mens zichzelf en anderen allemaal aandoet. Zorg er niet alleen voor dat jij jezelf sympathiek ontwikkelt, maar help ook je omgeving. Wanneer we met zijn allen trachten om een betere wereld te creëren zullen we zeker in staat zijn om een behoorlijke duit in het zakje te doen. Weegschalen zijn meestal extraverte, vrolijke en charmante mensen, die echter wel zeer strikte normen en waarden hebben. Je dient daar deze week op te letten en te trachten daar niet in te overdrijven. Mensen kunnen dan namelijk niet volgen wie je nu werkelijk bent, waardoor ze bij je weg zullen blijven. Daardoor kun jij je emotioneel erg onzeker en zelfs eenzaam voelen, wat je gemoedstoestand zeker niet ten goede komt. Zoek dus een balans tussen aan de ene kant je normen en waarden en aan de andere kant flexibiliteit om niet alles volgens strikte regels aan te pakken. Je zult dan relaxt in het leven staan en maakt veel minder kans op ziektes die te maken hebben met je zenuwstelsel of je hart- en vaatstelsel.

Carrière en financiën
Net als zaterdag zal je zondag het gevoel hebben dat er heel wat te gebeuren staat. Je kunt het gevoel hebben dat er veranderingen op komst zijn, waar je zelf weinig vat op hebt. Echter, je kunt er wel veel aan hebben en het zal uiteindelijk veel goeds opleveren. Over het algemeen doe je er goed aan om je te ontspannen en niet teveel te doen. Maandag ben je wat betreft communicatie erg sterk, waardoor je je mening kunt verkondigen, zonder dat je mensen tegen je in het harnas jaagt. Je kunt alles, wat je deze dag doet, tot een goed einde brengen. Ook kun je goed samenwerken. Let op dat je soms de neiging hebt om je te menslievend op te stellen. Je kunt dan teveel doen om het mensen naar de zin te maken en er zijn er dan bij, die hier misbruik van maken. Je zult t/m dinsdag moeten zorgen dat je realistisch blijft en dat je werk delegeert en vooral consequent en adequaat met je werk bezig bent. Doe je dit niet, dan kun je soms de draad kwijtraken. Woensdag en donderdag zijn makkelijker dagen, waarbij je alles onder controle en in eigen handen hebt. Je bent een bouwer en bemiddelaar en mensen zullen graag bij je komen voor advies. Vrijdag en zaterdag is er een energie die vooral op financieel gebied veel kan bieden. Moet je grote aankopen of investeringen doen, dan kun je dit het best nu doen. Ook het afsluiten van contracten en het nemen van belangrijke beslissingen kan nu erg gunstig zijn. Let wel op mensen die het niet goed met jou voorhebben.

Overzicht van de week voor alle tekens (Periode van fysieke en mentale reiniging)
Mercurius draait retrograde in Vissen en blijft daar tot de 28ste. Hierdoor zal het qua communicatie een spannende periode zijn, omdat Mercurius mentale en analytische krachten biedt. De Vissen zorgt dat mensen nog steeds intuïtief zijn. Het blijft dus een periode om over het verleden na te denken. Dit kan voor sommigen betekenen dat ze over hun privéleven nadenken, maar anderen zullen met het zakelijke deel van het leven bezig zijn. Er wordt aangeraden deze week minder met technologische zaken bezig te zijn. Ga eens bij mensen langs in plaats van te appen of te mailen. Stap eens weg bij de televisie of de computer en doe een leuk gezelschapsspel met geliefden. Heb je kinderen, dan is het een prima tijd om samen leuke dingen te doen. In principe is dit iets wat je natuurlijk altijd moet doen, maar laten we er nu eens nadruk op leggen. Met Venus, tot de 26ste in de Waterman, is het een prima tijd voor nieuwe vriendschappen en het aangaan van groepsactiviteiten. Ben je eenzaam en heb je weinig mensen in je leven, dan is het een goede week om actief op zoek te gaan. Zondag zal de Maan in de Leeuw reizen en dit is een prima energie om met vrienden en familie door te brengen. Helemaal natuurlijk, omdat ook Venus invloed heeft en dus erg veel liefde kan bieden. Woensdag de 21ste zal de Volle Maan om 02:43:00 aan de hemel verschijnen. Omdat deze nu in de Weegschaal beweegt, is het een tijd om je zowel mentaal als fysiek te reinigen. Het is een ook periode, waarin je op moet letten, omdat het een wisselvallige periode is, die veel goeds, maar ook problemen kan brengen. Het zal van de 19de t/m de 23ste belangrijk zijn om te organiseren en efficiënt bezig te zijn. Dit kan voor sommigen erg makkelijk zijn. Merk je dat je er moeite mee hebt, dan doe je er goed aan om er hard mee bezig te gaan. Let op Uranus. Deze reist in de Stier en dit is ongunstig. De Stier is stabiel en zoekt naar zekerheid. Uranus is onvoorspelbaar en zorgt dat mensen impulsief reageren en handelen. Daardoor kan er verandering optreden. Ga je hier ordelijk en vol zelfvertrouwen mee om, dan kunnen deze je leven verrijken. De Volle Maan zal ervoor zorgen dat mensen sociaal zijn en de Weegschaal dat mensen graag luxe willen leven. Daardoor zullen mensen op moeten letten dat ze niet teveel geld uit gaan geven.

De retrograde Mercurius, in de Vissen, zal in een lijn staan met de mentale Neptunus. Dit is een ideale combinatie om intuïtief in het leven te staan. Dit zal voor sommige mensen, die liever op ratio vertrouwen, lastig worden, omdat er dan een innerlijke strijd kan ontstaan. Anderen zullen juist een versterking van hun gevoelens ervaren en het fijn vinden juist naar hun intuïtie te luisteren. Zij moeten echter weer opletten niet te zweverig te worden. Het zal dan ook het best zijn evenwicht te vinden tussen ratio en intuïtie. Zorg er in ieder geval voor dat je in de gaten houdt wat fantasie en wat realiteit is. Het zal een week worden, waarin mensen gevoelens krijgen, maar wel in staat moeten zijn om hun ratio te gebruiken. Neem jezelf dus onder de loep en gebruik deze week om bepaalde dingen van jezelf te veranderen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag