Kira

Kira
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0006
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
Nederlands offline

Ik ben een ervaren Medium. Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend, Fotoreading, Relatie Expert, Toekomstvoorspelling, Kaartleggen.

Ik ben een heel eerlijk en nuchtere medium met veel ervaring, geen enkele vraag is mij te gek. Ik hecht enorm veel waarde aan het oprecht helpen van mensen, hoe minder info u mij geeft hoe beter ik op u kan invoelen.

Medium, Toekomstvoorspelling

Met behulp van mijn opleiding en mijn gidsen kan ik u vertellen wat er voor u in de toekomst op uw pad zal komen.
Vanuit liefde hoop ik elk mens die met vragen zit of een situatie waar zij of hij niet uit kom te helpen. Samen tot een oplossing komen, nieuwe inzichten geven zodat u rustiger en gelukkiger uw levenspad op gaat is mijn doel.

Lenormandkaarten

Ik kan voor u op verzoek ook de lenormand kaarten leggen om nog een gedetailleerder beeld te krijgen in uw toekomst of situatie.

Veel liefs Kira

Roepnaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Geboorte datum
Sterrenbeeld
Bestand
Roepnaam partner
Achternaam partner
Geboorte datum partner
Sterrenbeeld partner
Huidige relatie partner
Telefoon
Email
Vraag 1
Vraag 2
Betalen

Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Review plaatsen
D. (14-06-2020 om 19:01:17)
Thanks, super gedetailleerde voorspellingen en heel eerlijk. Helaas zijn ook minder leuke voorspellingen uitgekomen. En kwam ik erachter dat de minder leuke persoonsbeschrijvingen ook kloppen. Maar, dat heeft mij wel geholpen om illusies los te laten en knopen door te hakken bij een ex. Ik had jou gebeld over mijn nieuwe vriend. En echt, een uur later kwam jou voorspelling uit. Exact zoals je het beschreef. Je zei dat hij wat zaken af te handelen had, en zelfs welke zaken dit precies zijn. En dat hij vandaag nog een bericht stuurt, waarin hij dit uitlegt. En dat ik me geen zorgen hoef te maken. Vervolgens kreeg ik een uur later een bericht waarin hij dit had uitgelegd. Het ging inderdaad over exact hetzelfde wat je gezegd had !!! Thanks, jou ga ik vaker bellen !!!
N. (28-10-2018 om 13:14:27)
Kom is online ik wil even met je praten.