Marcelius
offline
Box 0249

Marcelius

NederlandsEngelsDuits

Over mij

Over Marcelius

Hij is een bekend Medium en Paragnost en heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van spiritualiteit, helderziende waarneming, parapsychologie, en healing.

Zijn passie gaat uit naar het welzijn en gezondheid van de medemens en helpt gepassioneerd een ieder die geholpen wil worden.

Zijn overige specialiteiten zijn: Fytotherapeut (gediplomeerd Kruidengeneeskunde) Orthomoleculair therapeut (Vitamine en mineralen suppleties)

Aura en chakra healing bij onbalans met hoogfrequente energie en kleuren.

Genezijde ofwel contact met overleden personen, meestal zijn er nog openstaande vragen of bevestigingen nodig.

Veel mensen hebben tegenwoordig te maken met vermoeidheids klachten en energie tekorten of hebben last van rug of nekklachten of een ander lichamelijk of geestelijk probleem. Hierover kan men vaak niet praten met een ander in zijn of haar omgeving.

Marcelius kan U hierbij helpen in de vorm van b.v. energetische healing (op afstand) of d.m.v. coaching. Hij zal alles inzetten voor de juiste hulp op bijna alle vlakken.

Soms is hij cryptisch, vaak is hij duidelijk en bij tijden confronterend. Dit alles hoort bij de levenslessen van iedereen.

Wees welkom voor een goed gesprek en bel gerust.

Meer lezen
Lees minder

Planning

Ik zal er zijn wanneer nodig. En dan vind U mij vanzelf, voor een gepast consult.

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Y
Geplaatst op: 04-08-2017 om 18:48:03
Lieve Marcelius, Bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan vandaag. Het heeft mij doen beseffen dat een medium op bellen voor jezelf veel meer helpt, dan onrustige vragen over andere mensen waar je niks mee op schiet. Ik hoop dat ik mij lichamelijk wat beter voel morgen, en dat het afsluiten voor andermans energie geholpen heeft. Volgens mij wel! Je bent heel goed in de dingen die je aan voelt en alles wat je verteld is correct. Je intentie om mensen te helpen is in ieder geval heel zuiver. Tot snel. Liefs de dame die vorige keer de telefoon ophing haha. ?
Nicole
Geplaatst op: 08-06-2017 om 10:53:42
Ik had gisteren met je gebeld, vandaag de toets gehad en gehaald met een 10 ! Zoals je zei met vlag en wimpel. Heel erg bedankt voor de healing.
Wendy
Geplaatst op: 18-05-2017 om 12:47:41
Hey lieve Marcelius, ik wil je bedanken voor je vertrouwen!Je geeft me iedere keer rust en vertrouwen, je bet een zalige mens en je haalt het beste in ons naar boven!!!
Een oude bekende
Geplaatst op: 16-02-2017 om 16:01:58
Beste Marcelius, je uitspraken zijn altijd zo *Too the Point*. Geweldig! *Mijn Dank voor de Healing* Zo treffend je uitspraak mbt de honingraad. Hahaha... Dat voelt zo stevig en krachtig. Die ga ik dagelijks inzetten. De imker speld van m'n opa heeft nu *Ter Herinnering* een speciaal plekje gekregen op m'n werktafel. Een welgemeende *Harte groet*.
Een oude bekende
Geplaatst op: 17-01-2017 om 15:16:07
Geweldig, je weer eens gesproken te hebben. Je oprechtheid en je subtiele opmerkingsvermogen, met je confronterende, inspirerende *wijze woorden*. Net wat er nodig is. Je bent voor mij *een pareltje* in dit werkveld. Zuiver & Oprecht. Namaste... Een welgemeende *Harte groet*.
Brenda
Geplaatst op: 25-08-2016 om 21:35:57
Beste Marceluis,U bent zo verschrikkelijk goed in wat u doet dat ik woorden tekort komt om dat allemaal uit te leggen.Hij begrijpt en voelt je zo goed aan.Dat je wel uren en uren met hem aan de telefoon kan blijven praten.Hij is zo precies dat je geen enkel minuut spijt hebt dat je hem hebt gebeld.En je houdt er altijd een goed gevoel en bruikbare advies aan over.Niet normaal.MENSEN BEL HEM,HET ZAL JE LEVEN VERANDEREN.Bedankt voor alles spreek je binnenkort weer.Groetjes Brenda
Anoniem
Geplaatst op: 07-07-2016 om 19:19:37
Marcelius is voor mij een wonderlijk medium. Zo heb ik hem ook genoemd tijdens het consult. Ik heb een uitgebreide healing mogen ontvangen en hij verzekerde mij dat ik mij de volgende ochtend een stuk beter zou gaan voelen. Nou Marcelius, dat had je mis.... nog geen uur later voelde ik mij topfit. Alles wat je mij kon vertellen over mij, mijn verleden en mijn omgeving klopte zeer nauwkeurig. Je hebt me ook een blik in de toekomst gegeven. Ik hoop echt dat het uitkomt. Maar als jij het zegt.... dan kan het niet anders. Mag ik je nogmaals bedanken voor dit bijzondere consult. Voor het wegnemen van mijn onrust, extreme vermoeidheid en de spierverkrampingen. Ik ga je zeker weer bellen en ik raad anderen aan hetzelfde te doen.
Fanny
Geplaatst op: 15-05-2016 om 11:01:16
Hallo, ik spreek je nu al zo'n lange tijd en nog steeds verbaas je me keer op keer. Je geeft telkens zo'n reikende hand... Al zoveel van je voorspellingen zijn uitgekomen. Het duwtje in de rug doet zoveel deugd, alsof je weet wat een mens precies nodig heeft en dit zonder al te veel uitleg van onze kant!! Je bent zo'n zuiver mens, echte aanrader