Marja
offline
Box 0047

Marja

Nederlands

Over mij

Spiritueel therapeut

In het dagelijks leven werk ik als Spiritueel therapeut en begeleid en support veel mensen. Mijn ervaring als verpleegkundige, terminale mensen en met kinderen gebruik ik  in daarbij.
Ik ben sociaal spiritueel en psychologisch geschoold. Iedereen heeft het recht op een gelukkig en tevreden leven. Vele mensen weten de weg naar mij en hebben er baat bij. Het werk als verpleegkundige en met  terminale mensen gebruik ik.|
Werk dagelijks als spiritueel therapeut met volwassen en kinderen.
Mijn levenservaring neem ik mee.

Medium

Mijn hele leven ben ik al een doorgeefluik. Door ervaring en mijn eigen spirituele ontwikkeling maakt dat ik liefdevol naar situaties kan kijken.
Altijd met respect en zonder oordeel.
Ik krijg mijn informatie rechtstreeks van mijn gidsen. In heldere taal of beelden.
Voor alle vragen kun je terecht. Heb veel ervaring met de ouder wordende mens en rouwverwerking. Thema’s als dementie, ernstige ziekten, verlies van dierbaren, daarin kan ik je ondersteuning bieden.

Liefde en relatie

Op het gebied van Liefde en Relatie kan ik je een heel stuk op weg helpen. Ik heb veel ervaring en inzicht op dit gebied en zal jou helderheid kunnen verschaffen. Een gesprek kan je  inzicht verschaffen en ondersteunend doorwerken  in je leven.  Luisteren is een gave van mij

Kinderen

Je kunt met alle vragen over je kinderen terecht bij mij. Niets is mij vreemd. Ik kan je handvatten en inzicht geven op jouw vragen over je kind. Twijfel niet als je met vragen zit over je kinderen zoals gedrag, opvoeding of wat zijn de kwaliteiten van mij kind. Ieder onderwerp ieder vraag is de moeite waard om er over te praten. Je kind heeft het recht om zich veilig , goed en gelukkig te voelen.

Ik ben er voor jou!

Healing op afstand

Mijn stem werkt heilzaam en helend. Ik kan je een healing geven tijdens ons gesprek.

Ik sta u graag liefdevol te woord,

Marja

Meer lezen
Lees minder

Planning

lieve mensen, Vandaag ben ik de hele dag bereikbaar.

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Verstuur
Reviews Review plaatsen
Hannie Doodeman
Geplaatst op: 12-04-2016 om 19:48:14
lieve Marja , ik wil je heel erg bedanken voor de Healing van gisteren avond voor mij .ik vind jou heel erg goed en lief met je mooie rustige stem ,wat ben ik blij dat ik je ontmoet heb .en dat je mij zo goed helpt .dank je wel lieve Marja .liefs Hannie.
Marth
Geplaatst op: 05-04-2016 om 17:17:02
De healing heeft mij enorm geholpen. Voel mij een stuk rustiger, slaap weer goed .Raad het iedereen aan.
AstroAngels
Geplaatst op: 05-04-2016 om 17:00:04
De Healing voor het Innerlijk Kind was een succes gisteravond. Dat is de reden dat de Healing voor het Innerlijk Kind in herhaling gaat op de maandagavond. Wil je ook een Healing ontvangen voor je Innerlijk Kind? Dan kun je je aanmelden bij Medium Marja box 0047 De volgende Healing is maandagavond 11 april
marginus
Geplaatst op: 03-04-2016 om 14:09:33
Dank je wel voor de geweldige hulp!
e voor marja
Geplaatst op: 07-11-2015 om 16:33:01
lieve marja dank je wel om mij de hele sluier weg te halen en daar ook de angst van te herkennen dat ik gewoon het mooie licht mag ontvangen dank je xxxxx