Maandhoroscoop Boogschutter

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Boogschutter

Maandhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december- Juli 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
Je bent de afgelopen tijd veel met geld en bezittingen bezig geweest. Je bent ambitieus en wilt presteren, maar dat zal deze maand wel wat minder worden. Je richt je meer op sociale contacten. Je wilt graag weten wat mensen van je denken en vindt het belangrijk een soort voorbeeld voor anderen te zijn. Dit kan via je werk zijn of via sociale media en diverse sociale contacten. Mensen die een bestuurlijke functie hebben, kunnen hun positie prima gebruiken om autoriteit te laten gelden. Let op dat jij iemand bent die nooit een grijze muis kunt zijn. Je kunt dus veel kritiek krijgen als je teveel en te prominent in de sociale media aanwezig bent of op je werk als je erg actief bent. Er zijn aanwijzingen dat dit je een tijd zal achtervolgen. Je zult op verschillende gebieden bezig zijn, waarbij vooral sport, gezondheid, financiële zaken, politiek en menselijk welzijn enorm belangrijk zijn. Juli zal een maand zijn, waarbij het belangrijk is jouw reputatie in de gaten te houden en dan zowel zakelijk als persoonlijk. Pas er voor op dat je hierbij wat kritiek krijgt, van mensen die zelf niet lekker in hun vel zitten of dominante mensen. Ga er niet teveel op in en blijf vooral bij jezelf. Op planetair gebied kan Mars een sterke invloed hebben en dan vooral aan het eind van de maand, omdat deze dan door je sector van carrière reist. Hierdoor zal je in dit deel van de maand minder tijd voor persoonlijke zaken hebben en besteed je weer meer aandacht aan carrière, dan aan familie en emotionele zaken. De eerste drie weken kan je hier wel een evenwicht in vinden en zal je op sociaal gebied erg sterk zijn, waarbij je ook veel liefde en vriendschap biedt. In juli zullen planetaire invloeden zeer gunstig zijn voor lange reizen en het verbeteren van intellectuele kennis. Je kunt zelfs besluiten om na de zomermaanden een uitgebreide studie te gaan volgen. Tevens is juli een maand waarin spiritualiteit en religie een prominente rol in kunnen nemen. Bijzonder zal ook zijn dat er de 5de een maansverduistering zal zijn, die vooral op financieel gebied veel op kan leveren.

Je zelfvertrouwen krijgt een flinke boost, waardoor je reputatie alleen maar beter wordt. Hierbij zal ook Saturnus, die naar de Steenbok teruggaat, veel kracht bieden. Het is een prima maand voor het oplossen van problemen en om financieel meer inkomsten te vergaren. Het zal wel een vertragende energie zijn, waardoor alles wat je doet goed zal verlopen, maar je dus niet impulsief moet gaan handelen. Of het nu om zakelijkheden gaat of je privéleven, beter kan je rustig aandoen en pas definitieve besluiten nemen als je zeker weet dat het goed voelt. Er zijn aanwijzingen dat belangrijke dingen pas in december volledig op kunnen bloeien. Het is een maand van retrograde bewegingen van een aantal planeten en deze geven energie om balans van je leven op te maken. Let wel op dat positieve gedragingen leiden tot beloningen, maar dat onverantwoordelijkheid afgestraft kan worden. Hoed je hier dus voor en zorg dat je op een goede wijze bezig blijft. Je zult veel eigenwaarde hebben en mooie gebeurtenissen meemaken. Je kunt t/m de 5de genieten van goede energie en in principe gaat alles zoals verwacht. Je bent blij en hebt veel zelfvertrouwen. Mensen zullen graag met je omgaan en je krijgt dan ook veel aandacht en positiviteit. De 6de t/m de 8ste is lastiger en niet alles zal goed uitpakken. Op zich hoeft dit niet erg te zijn, als je maar relaxt blijft en geduld houdt. Zakelijk is de periode van de 8ste t/m de 10de gunstig en je zult erg populair zijn en veel dingen verbeteren. Je bent nu wel iemand die veel meer gericht is op anderen en minder op je eigen beslommeringen. De 11de t/m de 17de is een stabiele en fijne periode, waarbij er niet veel fout kan gaan. Wat er niet goed gaat, kan je makkelijk aan, maar je moet wel altijd alert zijn op de gevolgen. De 18de t/m de 22ste is ook erg gunstig voor je zakelijke leven. Daarna zal je zowel zakelijk als privé erg sterk zijn en kun je mooie weekenden meemaken en de maand verder prima doorkomen.

Liefde en relaties
De maand juli kan voor de liefde soms wat verwarrend worden. De eerste dagen van de maand ben je vooral geestelijk bezig contact met mensen te zoeken. Romantiek en liefde zijn minder belangrijk, dan intellectuele contacten. De retrograde planetaire invloeden zijn namelijk minder behulpzaam en je zult zelfs een duidelijke analyse moeten maken van relaties die je op vriendschappelijk gebied en in de liefde hebt. Je zult de nodig stappen maken om hier een juiste weg in te vinden en verbeteringen aan te brengen. Singles zullen wel kans maken, maar dan vooral in het contact met een collega of een leidinggevende. Gebonden mensen zullen de eerste dagen van de maand vooral gericht zijn op geestelijk contact met hun partner, waarbij ze het belangrijk vinden diepe onderwerpen te bespreken of problemen op te lossen. Vanaf de 10de ben je gepassioneerd en zal je vooral op zoek zijn naar seksuele bevrediging in een relatie of in de persoon die je zoekt voor een nieuwe relatie. Je bent deze periode erg vruchtbaar, waardoor de kans op zwangerschap groot is. Heb je een kinderwens, dan kan dit een zeer gelukkige periode zijn. Wil je dit niet, dan moet je oppassen en kun je beter veilig vrijen. Zeker tot de laatste week zal je seksueel verlangen dan ook erg versterkt worden. Je moet oppassen dat je eigenzinnig kunt zijn en teveel aan jezelf denkt. Er kunnen conflicten zijn met mensen die een ego hebben. Mensen die dit minder hebben, kunnen beter bij je uit de buurt blijven. De laatste week ben je wel passioneel, maar ook veel met de zakelijke kant van je leven bezig. Passie is erg belangrijk, maar je kunt hierbij teveel op erotiek gericht zijn en minder op warmte en liefde. Heb je een partner die dit wel fijn vindt, dan kunnen jullie nader tot elkaar komen. Vind je partner dit niets, dan kunnen emoties hoog oplopen en gaan jullie elkaar meer uit de weg. Juli kan een emotionele maand worden vol met liefde, maar ook met minder prettige situaties. De laatste dagen van de maand zijn er financiële conflicten en dan vooral met mensen waar je afhankelijk van bent of mensen die dit van jou zijn. Is dit in een relatie, dan moet je oppassen dat dit geen wig drijft.

Werk en financiën
Juli kan een zeer goede maand zijn voor mensen die in de financiële en economische setting werken. Het is tevens een goede maand voor studie of bepaalde zakelijkheden die je af moet ronden. Ook doe je er verstandig aan te bekijken of je niet een bepaalde training of cursus kunt doen om te ontwikkelen. Bedenk dat de energie er op dit moment gunstig voorstaat en dat de kans, dat er een zeer goede zegen hangt, immens groot is. Wees wel voorzichtig en geduldig, omdat er gewaarschuwd wordt voor planetaire invloed, waarbij de hele maand een tweestrijd kan zijn tussen de zakelijke en communicatief sterke, maar retrograde Mercurius en de zeer agressieve en passionele Mars, vooral als die naar de Ram beweegt. Mercurius zal ervoor zorgen dat je met complexe vraagstukken om kunt gaan, maar Mars zorgt dat je veel te impulsief reageert en fouten kunt maken. Het zal een maand worden waarin je erg op moet passen omdat het verleden wat spanning kan geven. Wil je belangrijke besluiten nemen of bepaalde mogelijkheden aangrijpen, dan wordt aangeraden deze grondig te onderzoeken voordat je er werkelijk iets mee doet. Ben je bedachtzaam en neem je de juiste beslissingen, dan zal je loopbaan deze maand uitstekend zijn en kun je je zowel sociaal als intellectueel versterken. Er wordt voorspeld dat er in juli op financieel gebied meer welvaart komt. Deze treedt niet gelijk in het begin op, maar zal in de loop van de maand plaatsvinden. Tot die tijd zal je voldoende financiële mogelijkheden hebben, maar later zal dit grotere kansen geven. Er zijn aanwijzingen dat contacten met het buitenland of mensen uit andere culturen mogelijkheden gaan bieden. Dit kan gaan om privésituaties, maar kan ook te maken hebben met buitenlandse projecten. Hierbij kan je steun van je partner of vrienden krijgen. Ondanks dat het financieel een goede maand is, wordt er gewaarschuwd dat je op sommige gebieden dient te bezuinigen. Je hebt de neiging teveel geld uit te geven. Je kunt beter een zakcentje voor later bewaren. Mensen die met leningen en belastingen te maken hebben, zijn hier veel energie aan kwijt. Het is belangrijk orde te bewaren, zodat je controle houdt over dat waar je mee bezig bent. Ben je eigen baas, dan zal de reputatie van je bedrijf belangrijk zijn. Breng jezelf onder de aandacht door middel van mond-tot-mondreclame.

Mentale en fysieke gezondheid
Er zijn aanwijzingen dat de planetaire energie gunstig is om het coronavirus even af te zwakken. Vooral schaduwplaneet Rahu is in staat om het virus even te neutraliseren. Dat klinkt zweverig, maar dit geval is het uit te leggen als een krachtige magnetische energie, die invloed op de Aarde en covid-19 heeft. Er is echter iets gevaarlijker bezig en dat heeft te maken met retrograde bewegingen van diverse planeten. Hierdoor zijn er veel mensen die religie en spiritualiteit wegduwen en zal de karma beschadigd worden. De natuur zal ons dan minder beschermen. Het lijkt bijna alsof de kosmos, de hogere wereld en moeder aarde er om schreeuwen dat we weer oog krijgen voor het goede dat ons geschonken wordt. Dat is nu even ver te zoeken. We zien dat terug in alle tegenstellingen die er momenteel te bespeuren zijn. We zitten in Nederland wel in een gunstige positie, omdat de meeste mensen zich wel bewust blijven van het gevaar. Positief is ook dat Saturnus, Jupiter, Mars, Venus, Rahu en Mercurius versterkt worden. Toch dienen we de gehele zomer op te letten. In de wereld zal er een sterke toename kunnen zijn van het aantal besmettingen en het is belangrijk op te letten waar je op vakantie heen gaat. Vanuit de kosmos zijn er aanwijzingen dat we met grote ongelukken, overstromingen en andere ziekten te maken kunnen krijgen in de periode t/m september. Wel zal de impact van de pandemie in juli nog meer afnemen en is er een kleiner sterftecijfer. Maar nogmaals mensen, blijf voorzichtig. Het sterftecijfer zal klein zijn, maar het virus zal er wel degelijk zijn en op zijn kans wachten. Jupiter gaat eind juli van baan veranderen en dit lijkt een gunstige energie te zijn om Rahu te activeren, waardoor er een grotere kans is dat de wetenschap een vaccin vindt. Tot die tijd zal het oppassen geblazen zijn en moeten we in de gaten houden dat er een mogelijkheid is tot een tweede golf. Zoals eerder gezegd, kunnen we deze voorkomen door de aanwijzingen op te volgen en voorzichtig te blijven. Ook is het belangrijk gezond te leven en voldoende buiten te zijn en voldoende te bewegen. Misschien nog belangrijker is om positief in het leven te staan, geduldig te blijven en in de maatschappij meer tot elkaar te komen. Respect en waardering voor elkaar ongeacht ras, kleur, cultuur of andere kenmerken van mensen. Laten we tot elkaar komen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Mars reist door de Ram in combinatie met Venus in de Tweeling en dit zorgt voor gunstige energie. Hun gezamenlijke energie is in een prima fase en brengt veel geluk. De Zon zal tot de 22ste in Kreeft bewegen en dit brengt veel zachtheid in relaties, familie en vriendschappen. Saturnus zal vanaf de 2de retrograde van de Steenbok naar de Waterman reizen en dit kan mislukking brengen. We raden aan gestelde normen en waarden na te streven om makkelijker en prettiger in het leven te staan. Door de samenwerking met Jupiter, kan Saturnus mensen kracht geven om met tegenslagen om te gaan. Daarbij kan de retrograde bewegende Neptunus in de Vis grote mentale krachten bieden. De meeste mensen zijn hierdoor vredig en liefdevol. In de liefde is dit prima, maar er zijn wel mogelijkheden dat er op zakelijk gebied of bij financiën problemen komen. Neem beter geen risico, omdat je hier misschien wel lang last van houdt. Daardoor zijn er mensen die impulsief reageren en er moeite mee hebben. We moeten dus alert blijven, omdat demonstraties, opstand en geweld het verdere jaar beheersen. Gelukkig zullen de meeste mensen hun verstand gebruiken. Pas voor jezelf op dat je niet teveel verlangens hebt en gewoon tevreden bent met wat wij in het westen hebben. In principe zijn Mars en Ram sympathiek en staan ze open voor positieve energie. Er zijn flink wat retrograde bewegingen te bespeuren. Jupiter reist tot half september in de Steenbok en Pluto tot begin oktober. Saturnus zal er tot eind september verblijven, maar tussendoor naar de Waterman reizen. Jupiter schenkt veel verantwoordelijkheid en controle aan mensen. Hierdoor trachten veel mensen op een voorzichtige en relaxte wijze doelen te bereiken en zich te ontwikkelen. We moeten opletten voor diegene die de krachtige energie misbruiken en grote problemen brengen.

Dat zijn mensen die anarchistisch in het leven staan en problemen geven. Omdat dit overal in de wereld op kan treden, zullen we alert moeten zijn op aanslagen, oorlogen en andere negatieve zaken. Het zal erg belangrijk zijn om ons gezond verstand te laten prefereren. Op politiek en maatschappelijk gebied kunnen Venus in de Tweeling en Uranus in de Stier tegenstrijdige energie geven. Venus prikkelt vooral mensen die van veranderingen houden, terwijl Uranus juist energie aan conservatieve mensen geeft. Er zijn al veel tegenstellingen en dat kan alleen maar erger worden. Hierdoor kan er een dreigende situatie ontstaan, die overal op de wereld problemen kan brengen. Positief is de retrograde Pluto die een goede energie kan brengen als mensen zich inspannen om te bereiken wat ze willen. Mensen zullen deze maand over zichzelf nadenken en dit geeft inzicht op meningen en emoties. Let op dat Mercurius retrograde van de Kreeft naar de Tweeling beweegt. Je kunt onbewust wat spanning krijgen en vooral in contact met geliefden of vrienden. Veel mensen zijn empathisch, maar tegelijk kan dit voor onzekerheid en onrust zorgen. Mocht je merken dat je onrustig bent, dan wordt aangeraden je vooral op ratio te richten en nuchter te blijven. Vanaf de 22ste zal dit makkelijker gaan, omdat de Zon dan in het gebied van de Leeuw komt. Mensen hebben minder last van negatieve emoties. Liefde zal in deze periode op zijn hoogtepunt zijn. Er is veel creativiteit te bespeuren om leuke activiteiten te doen. Ook staan mensen zeer verantwoordelijk in het leven. Mensen zijn nu relaxter dan in het 1ste deel van de maand. Er zijn wel veel meer menen die behoefte hebben aan bezittingen en inkomen. Overdrijf niet, omdat er mogelijkheden zijn dat je teveel over grenzen gaat. Dit kan onnodig veel negativiteit brengen. Overigens zal Neptunus in de Vissen de gehele maand spirituele kracht geven, waardoor er geregeld voorspellende dromen zijn. Deze brengen hogere energieën, die toch ook wel een oogje in het zeil houden. Je kunt deze energie erg makkelijk oproepen door positief in het leven te staan, geregeld te slapen en gezond te leven.