Maandhoroscoop Boogschutter

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Boogschutter

Maandhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december- September 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

 

Algemeen
Het 1ste deel van de maand geeft Venus energie zowel qua liefde als in je carrière. Je wilt veel delen en vindt het fijn als een ander iets teruggeeft. Mensen die dit minder ervaren, kunnen minder lekker in hun vel zitten en het gevoel hebben uit te breken en avontuur te zoeken. Zakelijk gezien versterkt Venus je uitstraling, waardoor je populair kunt zijn en zeker geen grijze muis bent. Je dient op te passen dat je niet teveel met je kwaliteiten te koop loopt, omdat mensen jou arrogant vinden. Veel andere tekens zijn bezig met de perikelen van de wereld, als gevolg van de Maan in de Vissen en de Maagd die prominent aanwezig is. Jij bent daar minder mee bezig en gaat je eigen gangetje. Vanaf de 7de word je beïnvloed door de energie van Saturnus en Uranus, die verbonden zijn met de Maan. Hierdoor ben je zeer nuchter en weet je dat rationaliteit het beste is. Dit deel van de maand zullen liefdevolle gevoelens naar voren komen, waarbij je een sterke energie voelt. Deze komt vanuit de krachtige Maan, die verbonden is met Jupiter en Pluto. Tijdens de eerste weken van de maand heb je zakelijk gezien veel ambities en enthousiasme. Als je partner daar in meegaat, zal je zeer gelukkig zijn en kan je veel met de ander delen. Gaat je partner er niet in mee, dan kun je bepaalde gevoelens ervaren, waarbij je de behoefte hebt uit te breken. Communiceer en probeer er achter te komen, waarom je partner er niet in meegaat.

Vanaf de 17de zal je nuchterder zijn als gevolg van positieve kosmische energie, waardoor jij negatieve zaken los kunt laten. Je richt je op de positieve kanten van het leven. Er is ruimte voor sociale contacten, waarbij je gezelligheid van vertrouwde mensen opzoekt. Er zijn mogelijkheden dat je bepaalde zaken met je partner deelt, maar je moet oppassen dat dit conflicten kan geven door een vermenging van privé en carrière. Meestal zal dit wel goed gaan en weet je balans te vinden. In contact met mensen moet je vanaf de 19de opletten dat je te prominent aanwezig wilt zijn en dan kunnen mensen zich van je afkeren. Je wilt liever geen saaie mensen om je heen, maar het is beter om dat niet aan te geven. Een betrokken partner kan overigens met je carrière helpen, waarbij het mogelijk is dat jullie samen iets opstarten. Met name het tweede deel van de maand kan geschikt zijn, maar je moet er wel zeker van zijn dat jullie, om conflicten te vermijden, zaken en gevoelens van elkaar scheiden. Je hebt deze tijd hogere eisen en wordt aangetrokken tot mensen die zich onderscheiden door bijzondere talenten. Je vurige karakter zorgt dat je emoties wilt delen, waarbij je je beter richt op gezelligheid met je partner, vrienden of familie. Aan het eind van de maand kunnen romantische gebeurtenissen het hart van singles verwarmen.

Liefde en relaties
In de liefde komt er voor de Boogschutter een maand aan met verandering. Heb je een relatie, dan kan deze verbeteren en wellicht naar een nieuw niveau gaan. Jullie kunnen naar elkaar toetrekken. Mensen die een tijdje met iemand omgaan, waar ze weinig vooruitzichten bij hadden, zullen merken dat er meer inzit. Ben je single, dan kun je opeens een persoon ontmoeten, waar je liefde voor kunt voelen en de ander voor jou. Er zullen echter Boogschutters zijn, die moeite hebben om zich te binden. Vooral mensen die pas uit een relatie komen of een traumatische ervaringen uit het verleden meedragen, kunnen moeite hebben zich te binden. Merk je aan jezelf dat je eenzaam bent, dan doe je er goed aan sociale activiteiten te doen. Je kunt denken aan een dansschool, sport of clubs waar je een hobby kunt doen. In het algemeen wordt aangeraden problemen onmiddellijk op te lossen en ze niet uit te stellen. Mensen die met ernstige problemen in hun relatie of andere sociale contacten te maken krijgen, dienen uit deze situatie te stappen, voordat het escaleert. Heb je kinderen dan is het belangrijk voorzichtig te blijven. Er kunnen mensen zijn, die een negatieve invloed hebben. Familie zal in alle gevallen een helpende hand bieden, zelfs als jij het niet goed doet. Voor de single vrouw wordt geadviseerd geduldig te zijn en niet van alles te doen om een partner te scoren. Het is beter tijd aan jezelf te besteden en je uiterlijk te veranderen. Een nieuwe garderobe of een andere look zijn aan te raden. Ook sport is belangrijk. Voor de man worden problemen voorspeld als het om een relatie gaat. Je partner kan jaloers zijn op zowel jou als je vrienden. Ga je er niet teveel op in, dan zal het allemaal wel met een sisser aflopen. Seksueel gezien zal het 1ste deel van deze maand spirituele energie brengen, waardoor je spannende en avontuurlijke gebeurtenissen aan wilt gaan. De krachtige Zon en Neptunus maken je zo aantrekkelijk dat een sekspartner niet om je heen kan. Let deze periode op emotionele grenzen, omdat je dingen kunt doen die een partner af kunnen schrikken. De Volle Maan van de 2de kan ervoor zorgen dat je op liefdesgebied meer in jezelf keert. Je laat de liefde niet openlijk zien en wilt het liefst seks op een traditionele manier beleven. Na deze periode zal je meer open staan en avontuur opzoeken. De laatste week van de maand kan je verhitte emoties ervaren en als je deze in de seks kwijt kunt, kan je spannend en romantisch zijn. Kun je dit niet, dan kan je boosheid ervaren, waarbij je op moet passen dat je je partner niet kwetst. De laatste dagen zal je seks op geestelijk, maar ook fysiek niveau beleven. Je bent in staat om je partner gelukkig te maken en intimiteit te bieden.

Werk en financiën
Het begin van de maand is geschikt om plannen voor de volgende maanden te maken. Bekijk wat je kunt doen en hoe je dit allemaal vorm gaat geven. De energie van Mercurius is hier zeer geschikt voor en ook jouw heersende planeet Jupiter kan erg behulpzaam zijn. Er wordt aangeraden niet te ongeduldig te zijn en niet gelijk teveel te willen. Plan dus op de lange termijn, maar zorg er wel voor dat er momenten zijn om te evalueren. Aan de andere kant moet je soms ook wel in staat zijn om door te hebben dat je moet handelen, omdat kansen anders aan je voorbij gaan. Tot de 6de is het dus een tijd van overwegingen en veranderingen, waarbij je evenwicht dient te vinden. Er worden voor de Boogschutter veranderingen voorspeld, waarbij je nieuwe kansen kunt krijgen om te ontplooien. Er zijn mogelijkheden dat je nieuwe projecten of activiteiten moet doen, maar dit zal dan na de 6de zijn. Het is belangrijk in jezelf te geloven en zelfvertrouwen op te bouwen. Je dient je eigen beslissingen te maken en daar zal je over het algemeen ook wel in slagen. Het is een maand waarin je waarschijnlijk nieuwe kennis of informatie op moet doen. Dit kan met zelfstudie, maar ook met een nieuwe opleiding of cursus om je volledig te ontwikkelen. September is ook een maand van creativiteit, waarbij je niet alleen voor jezelf het goede kunt vinden, maar ook zeker voor anderen. Je vindt financiën minder belangrijk en zal willen ontplooien om jezelf blij te maken. Qua financiën is het belangrijk dat je niet teveel uitgeeft. Het is beter om te investeren of in ieder geval geld te sparen voor momenten dat het moeilijker is. Vrouwen kunnen er in september alles aan doen om hun inkomen te vergroten. Het zal een maand zijn, waarin je gemoedstoestand verbeterd en je in staat bent zowel sociale contacten als je loopbaan meer vorm te geven. Je zult gerespecteerd worden en kunt succesvol zijn. Het is misschien geen maand van uitgaven, maar je mag voor je huis of kantoor wel iets kopen om deze te verfraaien. Ga echter niet lenen en pas ook op met investeringen of een hypotheek. Daar is de energie zeker niet altijd geschikt voor. Voor de man wordt het maand voor een nieuwe baan of nieuwe projecten. Werk je voor een baas, dan zal deze inspanningen en vaardigheden waarderen. Je bent minder goed in het samenwerken en moet oppassen, omdat je scherpe tong conflicten kan geven. Ben je leidinggevende, dan presteer je prima en kun je werknemers tevreden houden.

Mentale en fysieke gezondheid (met een herhaalde waarschuwing voor alle tekens)
Er zijn flink wat beschermende planeten, die zorgen dat mensen kracht ondervinden om sterk in het leven te staan en bedreigingen het hoofd te bieden. Let echter op dat we te maken krijgen met bepaalde planeten die zorgen voor opstand en conflictueuze energieën. Daardoor zijn er zeker waarschuwingen te plaatsen. Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gangbare normen en waarden overtreden. De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers. Daardoor zal september een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden. De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben zich te ontwikkelen. Dit geldt niet alleen voor corona, maar ook voor andere ziektes die zich kunnen openbaren. Ik gaf al eerder aan dat het coronavirus halverwege september sterker zal worden als Jupiter uit de retrograde beweging gaat. Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind september en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan. Blijf dus oppassen mensen! Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen. Opstandigheid zal deze periode een grote rol spelen.

Het is voor de Boogschutter belangrijk gezondheid in de gaten te houden. Dit heeft te maken met slechte gewoontes en schadelijke eetpatronen. Je dient op te letten wat je eet en diëten kunt je gerust terzijde schuiven, tenzij deze door een arts zijn voorgeschreven. Het is belangrijk om met roken en alcohol te stoppen. Ook andere genotsproducten zoals drugs, maar ook snoep en vette producten zijn af te raden. Er wordt tevens aangeraden niet te laat naar bed te gaan en de slaapkamer alleen te gebruiken voor slaap en erotiek. Laat je telefoon of tablet uit en kijk ook geen tv in bed. Je zult in de ochtend dan veel frisser uit bed komen. Je zult die kracht en energie in september zeker nodig hebben.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Tot de 22ste biedt de Zon in de Maagd een krachtige herstellende energie op zakelijk en financieel gebied. Orde en regelmaat zijn belangrijk, waarbij Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus, in een aardeteken, voor ondersteuning zorgen. De 2de brengt de krachtige Volle Maan in Vissen een langzamere stofwisseling en je moet dan ook alert blijven. Dat is in deze coronatijd belangrijker dan gewoonlijk. Zelfs de kleinste ongemakken of ziektes kunnen nu de fysieke weerstand verlagen. Wonden zullen moeilijk genezen en ons bloedsysteem kan verstoord raken, waardoor we eerder ziek worden. Ook is er een grotere kans op een slecht humeur bij mensen. Voordeel is dat we empathisch zijn, waardoor we in sociale contacten geregeld in staat zijn anderen te helpen. Mensen die minder lekker in hun vel zitten, kunnen hun heil zoeken bij genotsmiddelen zoals drugs en alcohol. Anderen kunnen zich meer richten op snacks, snoep en andere ongezonde producten. Tracht dit onder controle te houden en zorg dat je juiste keuzes maakt. Onthoud vooral dat je lichaam deze 1ste week erg gevoelig is en dat alles wat er gebeurt invloed op je zal hebben. Verslavende producten hebben een sterker effect en kunnen grote problemen geven. Het 1ste deel van de maand zal Mercurius, in de Maagd, een driehoek vormen met Pluto in de Steenbok. De Zon staat tegenover de Maan. Daardoor kunnen verantwoord levende mensen over het algemeen prima energie tegemoet zien. Neem je levensstijl onder de loep en tracht positieve verandering te behalen.

Venus in de Kreeft geeft sympathie en is t/m het eind van de maand gericht op romantiek en erotiek, terwijl Mars, in de Ram, voor dynamiek en passie zorgt. Venus staat de 2de tegenover Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen nuchter zijn en minder met romantiek en relaties bezig zijn. Voordeel is dat je verantwoorde keuzes maakt. De Zon vormt een driehoek met Uranus in de Stier. Pas op dat Uranus opstandig maakt en bestaande routines in de war raken. Ben jij opstandig, toom dit dan zo mogelijk in. De 3de t/m 5de speelt Mercurius een sterke rol als deze een driehoek vormt met Saturnus in de Steenbok. De 5de reist Mercurius naar de Weegschaal, wat gunstig is voor relaties. Ook Venus, die de 6de de Leeuw in gaat, is gunstig voor mensen, maar Mars in Ram brengt intense, niet altijd positieve emoties. Positief is dat men vaak goed met elkaar omgaat. Het is op individueel niveau een tijd van ontdekken en ontwikkelen van vaardigheden. Problemen of conflicten kunnen makkelijk opgelost worden. De 9de vormt de Zon, in de Maagd, een driehoek met Jupiter, in de Steenbok, en reist Mars tot half november retrograde in de Ram. Venus en Mars gaan niet sympathiek met elkaar om, let dus op wisselvalligheid. Bijzonder is de tijd als de Zon in de Maagd tegenover Neptunus in de Vissen staat. Vooral de 11de moet je dan oppassen dat ratio en fantasie conflicteren. De 13de gaat Jupiter direct de Steenbok in en dit brengt zelfdiscipline aan mensen. Je kunt de rest van de maand makkelijker doelen behalen en het fysieke gestel versterken. Mensen die impulsief en explosief zijn, moeten trachten zelfbeheersing te houden.

De 14de vormt de Zon een driehoek met Pluto in de Steenbok en Venus de 15de een vierkant met Uranus. Dit vuur, in combinatie met aarde, geeft mensen de kracht passioneel te zijn, maar wel op een nuchtere en ordelijke wijze. Mensen die van zichzelf nuchter zijn, zullen vuur in hun handelen laten zien, terwijl passionele mensen juist rust ervaren. De periode van de 17de is speciaal, omdat Mercurius in Weegschaal een vierkant vormt met Jupiter, terwijl de Nieuwe Maan in de Maagd verschijnt. Mensen zijn nu erg alert en intuïtief en kunnen analytisch bezig zijn om mensen en situaties te begrijpen. De 21ste vormt Mercurius in de Weegschaal een vierkant met Pluto in de Steenbok. Diezelfde periode zal de Zon tussen de Maagd en Weegschaal problemen geven. Gelukkig biedt Venus liefdevolle energie, waardoor mensen in staat zijn het een en ander met de mantel der liefde te bedekken. De 23ste vormt Mercurius een vierkant met Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen zakelijk, ordelijk en stabiel zijn. De 24ste staat Mercurius tegenover Mars, waardoor mensen passioneler en minder ordelijk zijn. De 27ste gaat Mercurius de Schorpioen in en blijft daar tot 28 oktober. Die periode kan er een sterke mentale energie zijn en veel mensen zullen niet snel moe zijn. Geen obstakel zal groot genoeg zijn om niet te overwinnen. Het is een geweldige tijd voor passie en erotiek. In relaties genieten mensen van hun partner, maar zijn er ook verlangens naar anderen. Singles zullen geneigd zijn tot minder serieuze contacten. Het eind van de maand kent passie met Venus in de Leeuw, die een driehoek vormt met Mars in de Ram. Mensen zullen gericht zijn op erotiek en avontuur. Omdat Saturnus nu direct in de Steenbok beweegt en een vierkant met Mars vormt, is de energie op je carrière, ontwikkeling en zelfdiscipline gericht, maar ook zeker op je sociale leven vol avontuur en spanning. Je eindigt de maand dus zeer actief en mentaal sterk.