Maandhoroscoop Boogschutter

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Boogschutter

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december- Augustus 2019

 

Overzicht voor de Boogschutter
Je zult deze maand krachtig zijn zowel fysiek als emotioneel. Ook ben je speels en vrolijk en dit trekt mensen aan. Daardoor is het een gezellige maand en kan je er zeker iets van maken. De reden is nog steeds dat Jupiter bij je is en kracht schenkt. Je ziet het leven door een roze bril, waardoor het leven leuk is. Let op dat de Nieuwe Maan aan het begin van de maand wat vertraging kan geven. Daardoor ben je niet altijd even fit, maar dat kan de pret niet drukken. Je houdt nog genoeg energie over. Het is belangrijk dat je afspraken maakt met kennissen en vrienden. Hoe beter de contacten, hoe lekkerder jij je voelt. De 1ste week zal dan ook prettig verlopen en wat je wilt zal over het algemeen wel lukken. Vanaf de 11de neemt Jupiter nog een betere positie in de kosmos in en zal er erg veel geluk mogelijk zijn. De 11de t/m de 14de is er hierdoor een spirituele energie die jou waarschuwt als er bepaalde dingen niet goed uit kunnen pakken. Je kunt tekens krijgen of voorspellende dromen. Dit is tevens een goede periode om mensen te bedanken als ze iets voor jou gedaan hebben. Het beste begin je bij je partner en je meest geliefde familieleden. De Volle Maan van de 15de geeft veel energie en aangezien Mercurius een positieve beweging maakt is er veel kans dat je zowel in contact met mensen als andere aspecten van het leven lekker in je vel zit. De 16de t/m de 18de is een prima periode om te communiceren. Niet alleen verbaal, maar ook via de sociale media. Let op de gevoelige Mercurius in de Kreeft, omdat die er soms voor zorgt dat je geen vertrouwen in bepaalde mensen hebt. Mocht je merken dat dit gebeurt, tracht er dan met hen over te spreken om de lucht te klaren. De 21ste komt Venus in de Maagd binnen en dit geeft een bijzondere wisselwerking tussen ratio en emotie. Je kunt soms sterk met de romantiek bezig zijn, maar er zijn ook momenten dat je meer met carrière bezig bent. De 23ste komt de Zon ook in de Maagd. Dit is een periode om orde in je leven te brengen. Dit kun je doen door jezelf onder de loep te nemen, maar kan ook duiden op iets in het leven. Het zal al veel orde in je leven brengen als jij je huis een flinke opknapbeurt geeft. Dit zal je humeur verbeteren en zorgen dat je dit ook uitstraalt. Je kunt er hierdoor van uitgaan dat er veel momenten zijn van liefde, vriendschap en saamhorigheid.

Liefde en relaties
Er wordt voor single aangeraden om vooral veel leuke dingen te gaan doen. Je kunt er daagjes op uittrekken, maar nog beter zou het zijn om op vakantie te gaan. De beste energie hiervoor lijkt er in het 2de deel van de maand te zijn. Er wordt dit jaar wel aangeraden om op avontuurlijke vakanties te gaan of spannende dingen te doen. Je zult dan namelijk een zeer goede en krachtige kosmische energie ervaren. Daardoor is de kans op een nieuwe liefde aanwezig en zelfs zeer groot. Dit kan echter ook via het werk zijn of als je online aan het chatten bent. Je kunt vooral aangetrokken worden door mensen die een bepaalde flair in het leven hebben. Intellect en diepgang zullen voorname aspecten zijn waar je voor valt. Je zult er van genieten als deze mensen vernieuwend zijn in de ideeën die zij over het leven hebben en zal geïntrigeerd raken als ze heel anders dan jij zijn. Het is ook een prima periode voor mensen die uit een andere cultuur komen of andere meningen hebben als ze een relatie hebben. Je bent iemand die er een hekel aan heeft dat mensen vooroordelen hebben. Je zal er deze maand dan ook erg druk mee zijn om onwetendheid van mensen te reduceren door er met ze over te praten. Daar zal je het dus erg druk mee hebben, omdat we in een tijd leven, waarin er veel tegenstellingen zijn. Heb je een relatie, dan zal je de ruimte krijgen om te groeien en merk je dat je partner waardering heeft voor de manier hoe jij in het leven staat. Je bent empathisch en sympathiek en daardoor krijg je veel terug. Je zult het zeker niet vergeten dat er spannende, uitdagende trekjes in jou zitten. Daardoor ben je bereid om je partner eens flink te verwennen met een passionele en erotische verrassing. Heb je plannen voor gezinsuitbreiding, verloving een huwelijk of een ander heuglijk feit, dan kun je dat deze maand prima doen. De kosmische energie zal veel positiviteit brengen. Het algemeen zal het 1ste deel van de maand gericht zijn op erotiek en avontuur, terwijl het 2de deel van de maand geschikt is voor diepgang en de heuglijke veranderingen in je leven. Let op dat er het laatste deel van de maand kosmische storingen zijn, waardoor je er dan bewust van moet zijn dat een relatie wat moeilijker kan verlopen.

Carrière en zakelijkheden
Augustus is een maand van ontwikkeling en je kunt zowel op de korte als de lange termijn doelen opstellen. Daardoor kunnen er zeer goede mogelijkheden zijn om in je carrière of in andere gebieden waar je interesses liggen te ontwikkelen. Je zult de lat hoog leggen en in staat zijn om te analyseren wat er voor nodig is om optimaal te presteren. Let wel op dat je de eisen en verantwoordelijkheden niet te hoog legt. Mensen die met juridische of zakelijke problemen te maken krijgen, zullen in staat zijn hier op een verantwoorde en intellectuele manier mee om te gaan. Heb je een eigen bedrijf, dan is het een uitstekende periode om relaties met andere bedrijven op te bouwen. Hierbij lijkt er zelfs een link met het buitenland te zijn, waardoor het zeker aan te raden is om opties en mogelijkheden open te houden. Boogschutters willen zich gedurende hun leven ontwikkelen en zijn dus vaak succesvolle mensen. Mensen zullen het dan ook erg spannend en interessant vinden om met je te werken, omdat ze zich verbazen over de dingen die jij allemaal aanboort. In principe zal een Boogschutter geen neerwaartse spiraal hebben, maar steeds weer verder ontwikkelen. Dit doe je vooral omdat je je anders erg verveeld. Je bent namelijk iemand met zoveel kracht en energie dat dit er wel uitgewerkt moet worden. Dat doe je dus niet door alleen maar te sporten, maar je kunt je richten op kunst, muziek of andere creatieve uitingen. Het zal tevens een prima maand worden om met een cursus te starten of in ieder geval de plannen te maken. In principe zal je daarom bijna de hele maand zeer succesvol zijn. Hierbij kan je niet alleen ontwikkelen, maar er ook financieel wat uithalen. Je zult bereid zijn om uitdagingen aan te gaan en zal met wilskracht en energie alles overwinnen waar jij je zinnen op hebt gezet. Familie kan overigens een krachtige stimulator zijn als je een eigen bedrijf hebt of als je nog jong bent en je eerste baantjes krijgt. Dit kan gaan om advies, welke stappen je moet nemen, maar kan ook gaan om het opzetten van een familiebedrijf. De laatste week van deze maand kan wel eens veel goeds opleveren. Met name financieel kun je veel bereiken en mag je ook best wat risico nemen. Dit is echter niet alleen voorbehouden aan het 1ste deel. Ook het 2de deel zijn er positieve energieën, waardoor investeringen en andere uitgaven de hele maand positief kunnen uitpakken.

Mentale en fysieke gezondheid
Ondanks dat de energie er goed voor lijkt te staan, zijn er storende planetaire energieën. Let op dat er vooral wat zwakte zal zijn door retrograde planetaire invloed, onder andere van Mercurius. Deze kan je gezondheid in de war brengen. Tijdens deze periode is het belangrijk om zeer goed op je voeding te letten en geen al te vette voeding te gebruiken. Beter kun je wat kleine lichte maaltijden over de dag verspreiden, zodat je lichaam deze makkelijker verwerkt. Er is gelukkig ook een krachtige energie die ook kan helpen en kan zorgen voor positieve veranderingen in je levenspatroon. Daardoor kan je meer sporten, beweeg je ook veel en zal je wel verstandig met voeding omgaan. Bij het gebruik van gezonde producten zal je lichaam kunnen ontgiften en welzijn van je lichaam verbeteren. Er wordt aangeraden met name de eerste weken van de maand rustig aan te doen en de optie te nemen om lekker even op vakantie te gaan. Je lichaam heeft het nodig om op te laden. De beste periode hiervoor is om dit voor de 16de of na de 22ste te doen. Er is een aantal gunstige energieën, waardoor je erg veel kracht hebt en daardoor zowel mentaal als fysiek sterk voor de dag te komen. Na de 22ste is het wel belangrijk om wat aan ontspanning om eventuele druk en stress los te laten. Ook slaap en pauzes zijn erg belangrijk.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Augustus is een dynamische maand met krachtige energieën. Dit lijkt onder andere te komen door de Zon in de Leeuw, die veel goeds met zich meebrengt. We moeten in de gaten houden dat er veel kracht vanuit Jupiter, in de Boogschutter, komt. Niet iedereen zal van deze energie gecharmeerd zijn. Er zijn nu eenmaal mensen die liever relaxt in het leven staan en onrustig worden door de sterke kracht die er heerst. Zij zullen behoudend en soms heel star in het leven staan. Ze kunnen moeilijk accepteren dat er mensen zijn, die uit andere culturen komen of op een geheel andere wijze in het leven staan. Mensen kunnen een sterk verlangen hebben naar vrijheid, maar moeten dan wel zorgen dat ze open staan voor personen met andere denkbeelden. Er zijn mensen die zich willen ontwikkelen en dan recht tegenover conservatieve mensen komen te staan. Dit kan erg veel conflicten en andere problemen geven. Venus kan positieve energie leveren, waardoor de meesten in staat zijn op een gezellige wijze met elkaar om te gaan. Er is empathie en sympathie, maar een enkeling verstoort dit door deviant gedrag. Pas dus op.

Emotioneel gezien, zullen mensen actief zijn en is er een sterk verlangen naar romantiek. Venus en de Leeuw zorgen dat veel mensen te ondernemend zijn. Er zijn mensen die dan dominant kunnen worden, terwijl anderen juist te bescheiden zijn. In beide gevallen doe je er goed aan dit te onderdrukken. Het zal niet leuk zijn om overheerst te worden, maar ook niet om zelf te overheersen. De verbinding tussen Venus en Jupiter zal echter al snel in de maand voor evenwicht zorgen. Venus biedt liefde en Jupiter zorgt voor overdaad, maar aan de andere juist voor tempering van emoties. Mensen die merken dat ze te explosief en intens in de relatie reageren, moeten zorgen dat ze hun temperament onderdrukken. Merk je dat je partner jou onderdrukt, dan wordt aangeraden hier duidelijke stappen in te ondernemen. In beide gevallen is het belangrijk evenwicht te vinden. Het is een prima maand om te reizen, maar houd in de gaten dat er vuurhaarden in de wereld zijn. Het is dan ook minder verstandig om er alleen op uit te trekken of naar onherbergzame gebieden te gaan. Mars laat zijn invloed gelden, waardoor singles geregeld intense emoties ervaren. Zij willen passie en hebben een sterke drang om hun leven met iemand te delen. Het is een periode van beminnen, maar ook om bemind te worden. Heb je een relatie, dan moet je wel opletten dat je niet te verstikkend bent. Die neiging kunnen sommigen hebben. Het is prettig om passioneel te zijn, maar niet als je dit teveel doet. Dat geeft alleen maar problemen en het is niet eerlijk naar een partner. Is je partner te intens, dan wordt aangeraden dit wel te bespreken. Overigens biedt Saturnus positieve energie, waardoor de meesten in staat zijn relaxt met elkaar te zijn.

Augustus zal ook een maand zijn, waarin je plannen voor de komende tijd kunt maken. Dit kan gaan om verdieping van een relatie, promotie, opzetten van een bedrijf of andere ontwikkelingen om er beter voor te staan. Er zijn echter mensen die de kosmische energie gebruiken om juist achteruit te gaan en lui te worden. Merk je dit aan jezelf geef hier niet aan toe en zorg dat je geïnspireerd blijft en actie onderneemt. Is dit lastig, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om je eerst op te laden door een vakantie te nemen. Mercurius kan veel energie geven om met elkaar te communiceren. Mensen hebben minder neiging om elkaar te overtuigen. Dit geldt zowel voor je privéleven, de liefde als in je zakelijke leven. Welke meningen en ideeën mensen ook hebben, de meesten zullen in staat zijn respect te hebben. Kom je mensen tegen die dit niet hebben, dan wordt aangeraden deze mensen te mijden. De energie kan ervoor zorgen dat je in je werk prima kunt functioneren en er een krachtige versterking van intellectuele en inzichtelijke eigenschappen is. De meeste tekens zullen dan ook creatief zijn en op een originele wijze bezig zijn om zich te ontplooien. Je moet wel opletten dat je niet te snel gaat en moet er rekening mee houden dat je in augustus prima met van alles kunt starten, maar dat je wel zorgt voor lange termijnplannen. Daarnaast moet je rekening houden dat niet alles waar je mee bezig bent werkelijk gaat lukken. Wees dan niet teleurgesteld, maar bedenk dat er vanzelf weer kansen komen.