Maandhoroscoop Boogschutter

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 21

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag geestelijk wat wisselvallig qua stemming zijn. Houd dit in de gaten en vooral dat je dit niet teveel naar je partner doet. Beter kan je juist je gevoelens bespreken en steun vragen als jij je niet lekker voelt. Lukt dit, dan is het een erg fijne en speelse dag. Maandag en dinsdag zal je dit plezier meenemen en geniet je van de aandacht die je van je partner krijgt. Prima periode om samen leuke dingen te doen. Woensdag en donderdag zijn prima dagen om je te richten op datgene wat werkelijk belangrijk voor de liefde is. Het verleden zal een belangrijke plaats in je leven innemen en wellicht kun je dit met je partner en andere geliefde mensen delen. Communicatie en het delen van gevoelens zullen erg belangrijk zijn. Vrijdag en zaterdag zit je vol ideeën en je doet er goed aan om het niet alleen bij ideeën te laten, maar ze ook ten uitvoer te brengen. Het zal je veel moois opleveren.

Singles
Je zult t/m dinsdag erg actief zijn en zal het plezier op willen zoeken. Je kunt wisselvallig qua humeur zijn, maar op zich zullen mensen dit niet aan je merken. Je doet er goed aan niet thuis te blijven, maar ook geen plekken op te zoeken, waar er op de een of andere manier een storende sfeer hangt. Je kunt dan in de problemen komen, vooral als je gemoed zwaar is. Maandag voel je je soms vreemd, waarbij je niet zo goed weet hoe dit komt. Ga gewoon lekker je gang en relax met vertrouwde mensen en flirt met degene die je leuk vindt. Je zult je dan snel lekker voelen. Woensdag en donderdag kun je veel aan het verleden denken. Je kunt denken aan mensen die uit je leven weg zijn en veel voor je betekend hebben. Het zijn dagen om vooral lekker alleen te zijn en dingen te overdenken. Vrijdag en zaterdag zal je intellectueel geprikkeld worden. Je zit vol ideeën en het zal zeker geen periode zijn om thuis te zitten. Trek er dus maar lekker op uit en maak gebruik van de aantrekkelijke energie die je uitstraalt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Van zondagochtend tot dinsdagochtend reist de Maan door de Boogschutter. Dit is op zich een prima energie voor mensen om zich lekker te voelen. Mensen willen er op uittrekken en zijn nieuwsgierig naar het leven. Normaal gesproken zijn mensen fysiek gezien in orde. Mensen die last van reuma of zwakke gewrichten hebben, kunnen hier extra last van hebben. Let dan op met intense sportactiviteiten en zware werkzaamheden. In het algemeen moeten mensen opletten voor lange of zware inspanningen, waar ledematen bij betrokken zijn. Qua voedsel doe je er goed aan om vet te mijden en het liefst lichte maaltijden te gebruiken. Het kan geen kwaad om dierlijke vetten even te mijden. Vanaf circa 10.00 uur op dinsdagochtend zal de Maan naar de Steenbok reizen en daar tot donderdagavond blijven. Dit geeft positieve energie, waardoor alles over het algemeen prima verloopt. Let wel op dat jijzelf niet negatief wordt. Je kunt de neiging hebben om te klagen over mensen die dingen op een ander wijze doen. Dit kan spanning geven, die vooral op de maag, lever en nieren werkt. Ook de rug kan kwetsbaarder zijn. Let ook nu op wat je eet, maar zorg voor voldoende dierlijke of plantaardige eiwitten. Koolhydraten kun je het best zo min mogelijk gebruiken, omdat je last van je spijsvertering kunt hebben. In dit geval kun je beter extra vezels gebruiken. De Maan zal donderdagavond rond 20.00 uur naar de Waterman gaan en daar tot zondag blijven. Er is fijne energie, die ervoor zorgt dat mensen zelfstandig zijn, maar er zijn ook stressmomenten mogelijk. Merk je dit aan jezelf zorg dan voor extra ontspanning, zodat je even na kunt denken over hoe je de stress kunt minderen. Boogschutters zijn oprecht, ruimdenkend en zeer open. Ze komen meestal vriendelijk en extravert over en zijn zeer genereus. Ze kunnen makkelijk vergeven en zijn over het algemeen goedgehumeurd. Wanneer ze echter niet lekker in hun vel zitten, kunnen ze onrustig worden en domme risico’s nemen. Ze kunnen dan tactloos en ongedisciplineerd zijn. Deze week heb je de neiging minder goed gehumeurd te zijn, waardoor je moeite hebt om open en vriendelijk te zijn. Let op je voeding, omdat je lever het anders zwaar te verduren krijgt, waardoor moeheid en een zwakkere weerstand kunnen ontstaan. Ga lekker sporten en wandelen en zorg dat je energie er uitgooit. Dat zal je een stuk doen opknappen, waardoor je beter in je vel komt te zitten.

Carrière en financiën
Er komen bijzondere weken aan. Dit kan te maken hebben met nieuwe of huidige zakelijke contacten, contact met klanten en het grijpen van kansen. Ook is het een prima periode om op een diplomatieke wijze met beslissingen, onderhandelingen en concurrentie om te gaan. Bedenk dat dit van wezenlijk belang is om te slagen. Zorg dat je open voor mensen staat en dat je niet te star reageert als zij het op een andere manier doen dan jij. Hier kan je juist van leren en je ontwikkelen. Het zal in ieder geval een interessante en levendige week worden met veel contacten. Tot de 2de week van juni kun je financieel veel vooruitgang boeken. Je moet wel op je gezondheid letten, omdat deze soms te wensen overlaat. Let vooral op gewrichten en beenspieren. Je bent zondag en maandag energiek en charismatisch, maar moet opletten dat je niet te snel gaat. Je hebt de neiging om teveel het avontuur op te zoeken, maar overdrijf dit niet. Met name grotere projecten en werkzaamheden kan je beter nog even doorschuiven. Dinsdag ben je actief en is het een prima periode voor inkopen en verkopen. Je bent op een doordachte wijze bezig en bent daardoor efficiënt en adequaat. Woensdag kun je veel bereiken, maar dien je wel meer rust te vinden. Denk eerst na en wees niet te impulsief. Ga ook geen grote dingen van mensen eisen, waaraan ze niet kunnen voldoen. Donderdag t/m zaterdag ben je relaxt en kun je op een prima manier je werk aan. Je bent sociaal, waardoor je prima samen kunt werken. Zaterdag is geschikt voor kleinere boodschappen, zakelijke reizen en communicatie. Wees voorzichtig, omdat er een kans is dat je met ongeluk te maken krijgt. Voor de rest ben je deze hele periode succesvol.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige emoties en gedragingen)
De Zon reist door de Stier en wordt vergezeld door Venus, die daar t/m de 1ste week van juni blijft. Er is hierdoor veel nuchterheid in de liefde en bij zakelijke aspecten in het leven van mensen. Er zijn veel verlangens en sommigen willen teveel, waardoor er stress kan ontstaan. Dit is omdat Mars tot begin juli door de emotionele Kreeft reist. Ook deze energie heeft een wisselvallige en passionele invloed op mensen. Je doet er goed aan rust te bewaren en vooral niet te impulsief te handelen, zowel qua liefde, vriendschappen, familie als op zakelijk gebied. Gelukkig is er respect door de betrouwbare Stier en liefdevolle Kreeft. De Maan beweegt zondag t/m dinsdagochtend in de Boogschutter. Dit biedt goede energie voor diepzinnige gesprekken over leven en dood, de spirituele wereld en allerlei andere diepe onderwerpen. Ook is het een prima tijd om de natuur in te gaan en van rust te genieten en de diepere energieën in je op te nemen, die zich in de natuur afspelen.

Dinsdagochtend reist de Maan naar de Steenbok en dit biedt energie om op zakelijk gebied te presteren. Mensen zijn positiever en hebben de neiging om discipline op te brengen. Daardoor volgen mensen makkelijker bevelen op en zijn ze wat volgzamer. Er zijn ook mensen die materialistisch ingesteld zijn. Doelen kunnen bereikt worden en er is minder stress, omdat mensen met kritiek om kunnen gaan. Mensen die dit niet ambiëren kunnen wel meer klagen en aangeven dat er oppervlakkigheid is. De Zon zal deze dag op één lijn met Mercurius in de Tweeling staan. Mensen kunnen hierdoor sneller handelen en het is dan ook aan te raden dat doelen voor de korte termijn te plannen. Deze energie is namelijk de komende weken erg sterk, dus beter hier gebruik van maken. Mensen kunnen nieuwsgierig zijn, waardoor er zeer avontuurlijke en spannende momenten in je leven mogelijk zijn. Er is ruimte voor communicatie, zodat mensen eerder geneigd zijn om gevoelens te uiten en problemen te bespreken. Woensdagochtend zal Mars in de Kreeft een sextiel vormen met de excentrieke Uranus in de Stier. Mensen kunnen anders zijn, dan je gewend bent, maar dat geldt ook voor jouzelf. Dit kan ergernis opwekken, maar kan ook erg spannend en leuk zijn. Donderdagavond komt de Maan in de Waterman terecht en zal daar tot zondagochtend blijven. Er is een sociale energie, waardoor je er goed aandoet afspraken te maken of evenementen te bezoeken om mensen te ontmoeten. Let op, er kunnen gevoelens van eenzaamheid zijn. Je kunt dan misschien wel teveel nadruk leggen op het ontmoeten van mensen en dan dwingerig worden. Dit kan vooral als er afwijzing is. Mensen hebben dan de neiging om op sociaal gebied koud en afstandelijk te worden.