Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mars, in de Ram, biedt enorm veel mentale energie en ook de Zon in jouw teken zal erg veel energie geven. Vreemd genoeg ben je fysiek veel minder fit en bepaal je bepaalde ongemakken. Je bent hier dan minder actief door. Je hebt minder behoefte om activiteiten te doen en mensen op te zoeken. Je zoekt vooral de rust van familie, goede vrienden en als je die hebt een liefdespartner. Je doet er goed aan niet teveel te sporten en vooral passieve hobby´s te gebruiken om weer tot rust te komen. Je zult dan snel tot rust komen en fysiek meer aankunnen. Het is een prima week om te communiceren over je gevoel, maar ook over andere zaken die je bezighouden. In een relatie merk je dat je wel eens teveel van de ander verwacht. Je doet er goed aan daar rust in aan te brengen en de ander vrij te laten. Dan trekt je partner vanzelf naar je toe. Singles kunnen wel eens te flirterig zijn en dan weer terugtrekken als iemand toehapt. Misschien dan toch niet teveel flirten, omdat je hier mensen mee op het verkeerde been kunt zetten. De Volle Maan van maandag geeft impulsieve energie, waardoor je soms verkeerde beslissingen kunt maken. Pas hiermee op en beheers je emoties en denk vooral goed na als het om de liefde gaat. Je kunt mensen anders flink kwetsen en dit kan problemen geven.

Carrière en financiën
Je bent zakelijk gezien het 1ste deel van de week niet heel erg fit om veel werk te kunnen of te willen verrichten. Met name mensen die zwaar fysiek werk doen, kunnen hier last van hebben. Mensen die vooral zittend werk verrichten, zullen hier minder last van hebben. Gaandeweg de week zal het beter met je gaan en kun je fysiek veel meer aan. Je ervaart, door energie van de Maan, een bepaalde drang om dingen te weten te komen. Je kunt wel eens erg eigenwijs zijn, maar dat zal je niet op de verkeerde wijzen laten zien. Het is een goede periode om te studeren of op een andere manier kennis te vergaren. In je werk ben je actief en werk je hard, waardoor mensen je waarderen om je wilskracht en je sterke overtuigingen. Toch moet je oppassen dat je deze kracht soms teveel overdrijft en dan de neiging hebt om dominant naar andere mensen te reageren. Vooral kwetsbare mensen kunnen dan achteruit gaan, terwijl dominante mensen de confrontatie op kunnen zoeken. Deze dominantie kan problemen geven als anderen dit niet accepteren. Je hebt dan de neiging boos te worden. Tracht jezelf te controleren en blijf goed nadenken over dat wat je doet en zegt, voordat er misverstanden op kunnen treden.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van toename van fysieke zwakte en versterking corona)
Mensen worden zondag wakker met stressvolle energie vanuit de Maan in de Stier. We kunnen de dag dan ook beter rustig opstarten en niet teveel bezig te zijn met te zware of stressvolle werkzaamheden. Breng overdag tijd door met vertrouwde mensen, dat zal een rustiger energie geven. In de namiddag verhuist de Maan naar de Tweeling en dit geeft andere energie. Mensen zullen uit hun starheid komen en in staat zijn met verandering om te gaan en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Fysiek gezien kunnen we meer last van ons ademhalingssysteem hebben. De kans op longziekten of een verergering ervan is levensgroot aanwezig. Pas op met wisselende weersomstandigheden en kleed je hier naar. Wel is het verstandig lekker naar buiten te gaan en het liefst in een natuurgebied. Maandagochtend om 10:32 zal de Volle Maan ontstaan. Deze geeft communicatieve energie, waardoor mensen erg sociaal zijn. Ook is er begrip onderling en zullen de meesten een goede mentaliteit hebben. Alleen mensen die spanning ervaren, kunnen stress en zelfs depressies krijgen. Tracht met mensen te praten en gooi emoties er uit. Ook sport kan een prima uitlaatklep zijn. Dinsdagnacht naar woensdag reist de Maan naar de Kreeft en dit breng emoties met zich mee. Veel mensen zijn nu graag thuis en hebben meer behoefte aan het tijd doorbrengen met hun partner, kinderen of andere geliefden. Gezondheid van mensen kan deze dagen wat minder goed zijn, omdat de weerstand verlaagd. De energie van de Maan zorgt namelijk voor wat klachten aan de maag, slokdarm, lever en nieren, waardoor er flink wat mensen ziek kunnen worden. Natuurlijk moeten we opletten dat het corona meespeelt en de kosmische energieën wijze er dan ook op dat er een gevaarlijke week aan kan komen. Vooral op koopavonden moeten we dus erg voorzichtig zijn. Vrijdagmiddag verhuist de Maan naar de Leeuw. Er is nog steeds een sympathieke energie, maar die is anders dan die van de Kreeft. Er kunnen mensen zijn, die soms een grote mond hebben. Er zijn ook mensen die hooghartig overkomen. Ook moeten we oppassen dat veel mensen onder invloed van Sinterklaasavond te sociaal zijn, wat zorgt dat mensen veel meer bij elkaar zijn en ook gaan winkelen. Er zijn aanwijzingen op onlusten tussen mensen, maar ook toename van het coronavirus. We zullen dit niet gelijk merken, maar er is een groter besmettingsgevaar en dat kan later grote problemen geven.

Als actieve Boogschutter verg je veel van je lichaam. Je bent sportief en wilt avontuur tegemoet gaan. Aan het begin van deze week kun je er moeite mee hebben en ervaar je minder fitheid. Als je dan niet oplet en veel inspanning verricht, kun je teveel van je lichaam eisen. Vooral als je wat ouder bent, is de kans op overbelasting groter. Bedenk dat de energie van Mars je onbewust energie geeft, waardoor je soms een drang voelt om te sporten. Sporten is misschien gezond, maar niet als het op de verkeerde momenten is. Pas het 2de gedeelte van de week zal je fysiek een stuk actiever zijn, dus ontspan die tijd even wat meer. Let op het moment dat de Volle Maan aan de hemel staat. Je kunt dan impulsief zijn en risico nemen, waardoor de kans op ziekte of blessures groter is. Op jongere leeftijd zijn het vooral de dijen, heupzenuw en benen die geblesseerd kunnen raken. Op latere leeftijd kun je problemen met de lever krijgen. Zorg dat je gezond eet en beweegt en voorkom overmatig gebruik van alcohol en andere zaken die schade aan je lichaam brengen. Je lichaam laat zelf voelen wat goed voor je is. Deze week zal je lichaam je grotendeels een halt toeroepen. Zorg ervoor dat je naar jezelf luistert en toom je in. Je kunt blij worden van passieve hobby´s. Dit heeft een positieve uitwerking op je fysieke gesteldheid.

Overzicht voor alle tekens
Zondag kan overdag somber zijn, omdat er onder mensen een negatieve energie hangt. Zorg voor rust en ontspanning en breng tijd door met mensen die jij vertrouwt en waar je een goede energie mee kunt delen. De avond wordt een stuk beter met veel plezier en sociale activiteit. De Zon vormt deze periode een hoek met Uranus en hierdoor kunnen mensen jaloers en kritisch zijn. Daardoor zijn er dus mensen, die helemaal niet prettig in de omgang zijn. Zondag maakt Mercurius in de Schorpioen een sextiel met Jupiter in de Steenbok, waardoor er aan de ene kant mysterieuze en spirituele energie van Mercurius is, terwijl Jupiter daar aan de andere kant avontuur en nuchterheid tegenover zet. Niet iedereen zal zich hier lekker bij voelen, omdat er mensen zijn, die verward raken en niet weten wat ze met hun emoties aan moeten. Vanaf zondag reist Neptunus, na een tijd retrograde geweest te zijn, voorwaarts. Daardoor hadden veel mensen moeite om het verschil te zien tussen werkelijkheid en fantasie. Dat zal nu beter gaan. Mensen kunnen met de realiteit bezig zijn, maar ook nuchter zijn. Voordeel is dat we minder emotioneel en gevoelig zijn en dus minder kwetsbaar. Je mag dromen ervaren, maar het is beter ze nu werkelijk uit te voeren. Omdat Neptunus tijd nodig heeft om door een sterrenbeeld te reizen, zullen de effecten een tijd aanwezig zijn. Nuchterheid en realiteit zullen meer aan de orde zijn. Omdat Neptunus nog door de Vissen reist, zal niet iedereen even nuchter zijn. Vooral Water- en Luchttekens hebben erg veel moeite om emotioneel sterk te blijven. Aan hen wordt aangeraden zich te richten op muziek, dans en creativiteit. De energie zal er gezonder voorstaan en mensen zullen zich fijner voelen.

Maandag de 30ste zal om 10:32 de Volle Maan ontstaan. Bijzonder is de gedeeltelijke verduistering, omdat de Maan zich door de bijschaduw van de Aarde begeeft. Helaas zullen we die in Nederland niet zien. Deze energie kunnen we wel ervaren, mede omdat de Zon in de Boogschutter in oppositie staat met de Maan in de Tweeling. De Boogschutterzon stimuleert mensen open te staan voor het ontdekken van nieuwe meningen, waarbij religie of spiritualiteit aandacht krijgen. De Tweelingmaan zal trachten nieuwe mogelijkheden te geven op nieuwe contacten en om te communiceren. Dit contact tussen deze twee machten wordt gezien als één van de meest gevreesde verbindingen, omdat woorden en daden nu vlak bij elkaar liggen. We moeten voorzichtig zijn en nadenken voor we iets zeggen. De Perzische dichter Maulana stelde dat “Stilte de taal van God is, woorden die eruit voortkomen alleen menselijke vertalingen en misleidingen zijn. De Volle Maan heeft invloed op energie en dwingt te communiceren. Het probleem is dat we denken elkaar te begrijpen, maar dat dit uiteindelijk niet makkelijk is. Tracht niet teveel met mensen te communiceren en zoek meer je eigen vertier. De Volle Maan geeft een zeer langzame stofwisseling en dat betekent dat we rond deze periode op moeten letten dat onze weerstand verzwakt en dat we relatief gezien meer kans hebben om ziek te worden. We kunnen ons moe voelen en zelfs humeurig, omdat er een intense en negatieve energie aanwezig is. Veel mensen kunnen dan minder goed tegen stress en zullen als dit gebeurt minder goed handelen. Er wordt toch aangeraden o1m jezelf rustig te houden en je niet te laten gaan. Houd controle over opkomende boosheid en woede.

De hierboven genoemde energieën komen een groot deel van de week naar voren en zullen ons dus sterk beïnvloeden. De maand december begint met Jupiter en Saturnus die richting de Waterman reizen en later deze maand een conjunctie vormen. Dit is een zeldzame gebeurtenis die ruim 20 jaar geleden voor het laatst plaatsvond. Dit moment zal Saturnus zich van zijn slechtste kant laten zien en dit zorgt er voor dat mensen elkaar in vrijheid beperken. Relaties kunnen problemen ondervinden en we zullen er vanaf dinsdag dus sterk op moeten letten om emoties onder controle te houden en geen conflicten uit te lokken. Wat betreft de wereld is dit een dramatische energie en we moeten daarom alert zijn op situaties die uit de hand kunnen lopen. Het is niet duidelijk wat er gaat gebeuren, maar in Nederland kunnen er rond deze periode mensen zijn, die in opstand komen en voor erg veel onrust zorgen. In de wereld kan extremisme de kop verder opsteken en kunnen er groepen mensen zijn, die voor flink wat onrust zorgen. In principe zal dit de 1ste week van december zo blijven. Op de 1ste is er wel beschermende energie van Mercurius in de Boogschutter en deze zal juist een beschermende en optimistische energie bieden, mede omdat de Zon daar ook staat. De energie van de Boogschutter zal mensen bijstaan problemen aan te pakken en bescherming te bieden tegenover de kwade machten die over de aarde woeden. Dit teken geeft de mensheid voldoende vermogen om de kracht te hebben met tegenslagen aan de slag te kunnen. Mensen zullen daardoor minder snel in paniek raken als er grote problemen zijn. En dit kan wel eens nodig zijn, omdat er toch wel heel wat zou kunnen gebeuren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)