Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 14

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Deze week is een prima periode om er op uit te trekken en de spanning en het avontuur op te zoeken. Dit komt onder andere doordat Venus het grootste deel van de maand invloed op de romantiek heeft, waardoor je zeer romantisch, aanhankelijk en charmant bent. Ben je single dan dwing je eigen kansen af en zorg je er vanzelf wel voor dat mensen in je geïnteresseerd raken. Toch zal je niet snel toehappen als iemand interesse heeft, omdat je iemand bent die het beste van het beste wil. Om jou te veroveren zal de ander dus heel wat moeten bieden om jou te strikken. Ben je gebonden, dan kan je wel eens erg kritisch op je partner zijn, waarbij je veel verlangt. Tracht dit in te tomen, omdat je de lat soms wel eens heel hoog kunt leggen. De Volle Maan van de 6de zal bijzondere energie bieden, waardoor de liefde rond deze dagen een positieve boost krijgt. Ben je gebonden dan kan de romantiek zeer heftig in jullie relatie komen en kunnen de vonken er afspringen. Mocht je de mogelijkheid en tijd hebben, dan zal een activiteit op het hoogtepunt van de Volle Maan een heftige liefdesuitspatting teweeg brengen. Ben je single, dan is dit een prima tijd om je te laten gaan met iemand die niet voor een vaste relatie in is, maar het fijn vindt om liefde te delen. Je zult de verdere week verbonden zijn met je innerlijke kind, waardoor je speels en flirterig bent en mensen aantrekt. Zaterdag zal je waarschijnlijk niet op de bank hangen, maar er lekker op uittrekken of andere ontspannende activiteiten te doen.

Carrière en financiën
Venus zal vanaf de 5de veel energie bieden, waardoor je veel liefde aan je carrière kan geven, maar je ook geregeld tijd vrijmaakt voor een hobby. Door je ambitieuze karakter zal deze hobby echter zeker op hoog niveau plaatsvinden. In de samenwerking met collega’s en andere zakelijke contacten kom je prima voor de dag. Je kunt door je enthousiasme en je ambitie veel bereiken, waarmee je dus ook veel kansen af kunt dwingen. Er lijken aanwijzingen dat je nieuwe zakelijke contacten ontmoet, doordat je andere mensen kunt boeien met de geestdrift die je bezit, maar ook met de manier hoe je werkt. Je weet waar je het over hebt en kunt dit ook zeker laten merken. Grote kans dat je anderen kunt boeien om zakelijke activiteiten met jou te ontplooien. Ook Mercurius zal veel energie bieden, doordat deze planeet veel positieve energie aan je carrière geeft. Je hebt oog voor details en weet de juiste snaar bij mensen te raken. Je bent zeer efficiënt en productief, waardoor er aangeraden wordt om hiervan te profiteren. Maak deze week dus zoveel mogelijk werk af, omdat er later deze maand wel eens storende energieën kunnen zijn. Dit komt vooral omdat Mercurius later deze maand een retrograde beweging gaat maken. Let op dat er woensdag een beslissing genomen dient te worden, waarbij je zo eerlijk mogelijk moet handelen. Donderdag en vrijdag zal je minder energievol zijn, maar is dit wel logisch, omdat er veel werk op je ligt te wachten. Het is verstandig om in het weekend even wat meer te rusten en met vrienden door te brengen.

Gezondheid en karakter
De Volle Maan zal 6 april om 06:37 in de Weegschaal aan de hemel staan. Bijzonder zal zijn dat de energie van de planetoïde Pallas een uitdagende energie met de Maan aangaat. Hierdoor kan deze een zeer sterke invloed op de aarde hebben. Verder is het een voorbode van de Nieuwe Maan later deze maand. Dit wordt een tijd van ontwaken en transformeren. De energie geeft in het gewone alledaagse leven een sterke drang om te socialiseren en zal dan ook veel goeds brengen om relaties te verbeteren en balans te brengen op gebied van sociale contacten en romantiek. Waar deze maanstand zorgt dat ons leven een positieve wending krijgt, moeten we oppassen dat de Aarde geraakt kan gaan worden door trillingen en energieën. Deze kunnen zeeën en oceanen bewegen en er is hierdoor een grote kans op intense stormen en orkanen in de wereld. Dit laatste zullen wij gelukkig niet meemaken, maar we moeten alert zijn als we op reis gaan. In andere landen kunnen er zeker grote invloeden zijn. Heb je plannen om met iets nieuws te starten, dan is de tijd rijp. Je dwingt veel af door eigen acties, zoals het verkrijgen van een nieuwe baan of plannen van vakanties. Er hangt echter kosmische energie, welke prima geschikt is om ruzies op te lossen of slechte eigenschappen af te leren. Er kan een ontgiftende werking van de Maan uitgaan, waardoor je lichaam in staat is om beter schadelijke stoffen af te stoten. Een prima tijd om roken, alcohol, drugs of andere schadelijke dingen af te leren. Het is verstandig om de rust op te zoeken. Doe je dit te weinig dan kun je spanning voelen, waardoor je meer kans hebt op hoofdpijn en migraine. Het is een periode voor hooikoorts, wat erger wordt als je moe bent. Slaap dan ook voldoende en zoek ontspanning met een boek, film of een wandeling. Voor fysieke gesteldheid zijn bepaalde kruiden geschikt, zoals mierikswortel, peterselie, rozemarijn, basilicum, brandnetel, dragon, knoflook, majoraan en mosterd. Oliën en kruidenmengsels kunnen het best wat extra energie bevatten met: anijszaad, basilicum, citroen en eucalyptus. Qua voeding dien je veel groente te eten en weinig vlees. Zorg voor vervangende vleesproducten zoals vis, kaas en sojaproducten. Let op met al zout en pepers, omdat deze slecht zijn voor aderen, maag en darmen.

Overzicht voor alle tekens
Saturnus zal tot februari 2026 in de Vissen staan. Weersomstandigheden worden hier zeer sterk door beïnvloed, mede door de kracht van de Zon, waar sterke zonnevlammen vanaf komen. We moeten dan ook zeker oppassen en geen risico’s nemen. Ga je deze periode op vakantie wees dan zeer alert op de weersomstandigheden, maar ook negatieve aspecten, die door de mens veroorzaakt worden. Venus, tot de 11de in de Stier, zorgt dat we gevoelig zijn, voor situaties die om ons heen ontstaan. Voordeel is dat we oog hebben voor emoties en gedachten van anderen. Nadeel dat we soms te emotioneel zijn als we problemen ervaren. Er kunnen mensen zijn, die dominant reageren en teveel van anderen willen eisen. Dat kan conflicten brengen, waardoor aangeraden wordt om hier bij weg te blijven. Over het algemeen zal de energie geschikt zijn voor romantiek en sociale relaties. Daardoor wordt aangeraden deze week gericht te zijn op leuke activiteiten en gezelligheid met mensen die je vertrouwt en waar fijne emoties mee gedeeld kunnen worden. Let vooral op dat Jupiter heel wat vuur in ons losmaakt, waardoor we de neiging hebben juist wel risico’s te nemen en soms impulsief gedrag vertonen. Mars reist tot 20 mei in de sympathieke Kreeft en zal absorberende kracht in je losmaken, waardoor de meeste mensen wel in staat zijn hier verstandig in te blijven. Venus en Uranus kunnen zich, anders dan vorige week, positief gedragen als het om sociaal contact gaat. Daardoor kunnen emoties van mensen alsnog minder sterk zijn. Deze week is het verstandig het plezier op te zoeken en positiviteit te ervaren. Het is dan ook een prima week om contact met vrienden, familie en in liefde aan te gaan. Vooral Mercurius, in de Stier, zal vanaf maandag relaxte energie geven, waardoor we veel geluk ervaren, door de sociale energie.

Bedenk dat acties, die we tot de 20ste ondernemen en acties uit het verleden vanaf de 21ste terug kunnen komen. Positieve en negatieve zaken kunnen door Mercurius, die in die periode retrograde zal gaan bewegen, terugkomen. Het wordt dus wel een speciale periode om te zorgen dat je eventuele negatieve gedragingen en gebruik van schadelijke genotsproducten afleert. Juist het begin van de maand is dan ook goed om dit te gaan doen. Er wordt aangeraden om nu vooral belangrijke dingen te doen, omdat we later in de maand te maken krijgen met verduistering van de Zon, ten tijden van de Nieuwe Maan. Ook gaat Mercurius die periode retrograde in de Stier bewegen en zal de zonsverduistering op 20 april duiden op beëindigen van oude gewoontes en afwenden van bepaalde zaken die ons weinig brachten. Tegelijk is het deze week erg goed om met nieuwe betere dingen te kunnen beginnen. De retrograde Mercurius zal in die periode normen en waarden veranderen, waardoor we anders in het leven kunnen gaan staan. Dit kan in de wereld heel wat veranderingen tweegbrengen. We doen er dus goed aan om deze en volgende week al te bedenken wat we zouden kunnen veranderen en hoe we dat gaan doen. Denk goed na over wat je de komende weken wel en niet meer nodig hebt. Maandag maakt Mercurius een uitdagend vierkant met Pluto. Denk na voordat je iets zegt tegen iemand die gevoelig is, omdat er dan conflicten kunnen ontstaan, waaruit dan grote problemen mogelijk zijn. Het sturen van een email, appje of brief kan je maar beter niet doen als het om al te serieuze zaken waar dus ruzies of andere negatieve zaken van kunnen komen. Beter wacht je daar dan ook tot later in de week mee.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)