Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 10

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mercurius kan een sterke invloed op je gemoedstoestand hebben. Daardoor speelt vooral het verleden jou deze week nog wel eens parten. Dit heeft te maken met de samenspan van de hemellichamen Zon, Mars, Venus en Mercurius, die het verleden aantrekken. Je emoties worden hierdoor uitvergroot en je voelt dat je bepaalde zaken uit dat verleden moet verwerken. Je, van nature zeer heftige karakter kan zorgen dat je hier niet op de juiste manier mee omgaat. Daardoor heb je de neiging om je gevoelens op mensen af te reageren. Dat is apart, want het zijn juist ‘die’ mensen waar je om geeft. Luister naar je gevoel, maar reageer je niet af op anderen. Betrek ze er juist bij, zodat ze je kunnen helpen. Mochten je gevoelens echt moeilijk te controleren zijn, plan dan aan het eind van de week een leuk uitje, zodat je je gevoelens even los kunt laten. Je partner, vrienden of familie zullen hier zeker open voor staan en graag met je meegaan. Overigens zal er t/m dinsdag een moeilijker energie zijn, dan daarna, waardoor je vanaf woensdag toch wel vooral erg leuke en mooie momenten mee kunt maken. Zowel gebonden mensen als singles kunnen hier flink veel profijt van hebben en genieten van de romantiek en liefde.

Carrière en financiën
Deze week heb je nog wel eens de neiging om je doelen te hoog te stellen. Je wilt zoveel bereiken dat het je moeite kost om jezelf bij te houden, laat staan dat andere mensen je bij kunnen houden. Probeer er professioneel mee om te gaan en betrek collega’s op een manier dat je inspireert en niet intimideert. Je bent erg krachtig en mensen kunnen zich dan moeilijk in jouw omgeving staande houden. Dit kan dan zorgen voor problemen en zelfs conflicten. Dat betekent dat je jezelf soms weg moet cijferen en niet al teveel op de voorgrond moet treden, om dit te voorkomen. Gaandeweg de week zal er sterke energie vanuit het sterrenbeeld Waterman komen, die invloed op jou uit gaat oefenen. Dit betekent dat je zelfverzekerd bent en impulsief kunt reageren. Probeer geduld te hebben als mensen niet direct met jouw ideeën en handelingen mee gaan. Stimuleer mensen door ze positief te benaderen, dan zullen ze open staan voor ideeën en meningen die jij aandraagt. Vooral het eerste deel van de week kan je, als je verstandig met kansen omgaat, wel financieel en zakelijk vooruitgaan en je ontwikkelen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De kracht van de Nieuwe Maan zal zaterdag om 11:23 op zijn sterkst zijn, maar eigenlijk zullen we de hele week de energie voelen, mede omdat er gunstige planetaire standen zijn. De Nieuwe Maan zelf zorgt voor overgang van moeheid naar nieuwe en verkwikkende energie, die de lentegevoelens inluidt. Mensen krijgen de hele week nieuwe gedachten en fijne gevoelens. Omdat de Nieuwe Maan in Vissen beweegt, zal er spirituele energie zijn, die we kunnen gebruiken van de Volle Maan van vorige maand naar de Volle Maan deze maand. Ook zal er gastvrije energie zijn, waardoor veel mensen ook erg open naar elkaar zijn. Het wordt een week van fantasie en versterkt onderbewustzijn. Intuïtie zal zeer intens zijn en we kunnen een sterke behoefte voelen om onszelf flink te verwennen. Er komt een kosmische energie, die kan zorgen voor genezing en verlichting van pijnen en mentale problemen. Er wordt dan ook aangeraden deze week te gebruiken voor het oplossen van dingen waar je al een tijd mee loopt. De energie is gunstig en niet alleen zakelijk, sociaal of in de liefde, maar dus ook qua gezondheid. Binnen bepaalde stromingen van de astrologie wordt er zelfs vermeldt dat we krachtige spirituele genezende energie krijgen, die tot september doorgaat als de Volle Maan dan in de Vissen staat.

Omdat Boogschutters beheerst worden door Jupiter, is vooral de lever kwetsbaar. Daardoor moet je oppassen dat je niet teveel gebruik maakt van genotsmiddelen zoals alcohol en nicotine. Je lichaam krijgt het anders zwaar te verduren en er is dan zelfs kans op hepatitis. Vermijd vetten, room, snoep en chocolade. De Boogschutter is een vuurteken. Wanneer het element vuur te sterk aanwezig is, kan de bloeddruk danig omhoogschieten. Angst, boosheid en woede kunnen het gevolg zijn. Je kunt het best koude, vochtige en langzaam verbrandende voedingsmiddelen eten. Verder zijn komkommer, tomaten, granen en wortelgroenten goed. Vermijd gekruid en rood vlees. Kruiden als kamille, citroenmelisse en valeriaan zijn zeer goed. Wanneer het element vuur te laag is, is de kans op ontstekingen en gezwellen sterk aanwezig. Je kunt dan het best warm, licht, droog en aromatisch voedsel nemen. Cayennepeper, mosterd, kruidnagel, kaneel, knoflook en gember zijn zeer nuttig om in de maaltijden te verwerken.

Overzicht voor alle tekens (positieve energie zorgt voor meer hoop op een gunstige toekomst )
De positieve en avontuurlijke Jupiter zal deze week goede energie bieden om veel te bereiken. In de eigenzinnige Waterman is er vriendelijke en empathische energie. Deze zorgt voor prettige energie, waardoor er meer rust zal zijn, dan in januari en februari. Er zal een sterke energie komen, waardoor mensen aan de ene kant energie voelen om er op uit te trekken, maar toch kracht ervaren om geduld te houden. Er wordt dan ook aangeraden om je meer te richten op familie en vrienden en minder bezig te zijn met beperkingen die gelden. Er is positieve energie te bespeuren, die binnen enige tijd zorgt dat we met rust te maken krijgen. Net als vorige week zal er positieve energie zijn, die voor bescherming en harmonie zorgt. Zowel fysiek als mentaal zullen veel mensen lekker in hun vel zitten. Saturnus zal dit versterken, waardoor er meer dan eerder dit jaar hoop aan de horizon gloort. Er wordt aangeraden ideeën en plannen, die je vorige periode had, meer vorm te geven, maar ze nog wel vast te houden. Aarzel echter niet als er zich mogelijkheden voordoen en grijp de kansen. Het blijft belangrijk dat je alles zorgvuldig overweegt en niet zomaar aan de gang gaat. Houd er rekening mee dat het een week van uitdagingen is, maar ook van bescheidenheid en verantwoordelijkheid. Er zijn mensen die negatief gedrag vertonen, maar de energie zal dit meer aanpakken, zodat er toch wel veel mensen zien dat hun denkbeelden niet kloppen. Tijd om te veranderen en een nieuwe richting aan je leven te geven.

Voor zondag en maandag wordt aangeraden iets actiefs te doen en een constructieve draai aan je leven te geven. Dit komt vooral door de pragmatische Maan in de Steenbok. Deze geeft een bepaalde drang om te presteren. Het is een weekend, waarin mensen minder met sociale contacten bezig zijn, maar met zakelijkheden of bepaalde klusjes die er in huis moeten gebeuren. Een prima periode om lekker thuis te blijven en van huiselijkheid te genieten. Dit kan je maandag en dinsdag meenemen, waardoor er veel mogelijkheden zijn om te ontplooien. Ook kunnen er positieve berichten komen voor mensen die door beperkingen veel geleden hebben. Woensdag staat de Zon op één lijn met Neptunus in Vissen en dit is mooie energie voor meditatie, ontwikkelen van intuïtie en sociale contacten. Vanaf deze dag zal er een verandering zijn en kunnen mensen meer ruimte krijgen om sociaal en in de liefde actief te zijn. Ook is het een prima tijd om mentaal te ontwikkelen. Mensen kunnen een betere kijk op zichzelf hebben en dit kan kansen geven om op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Donderdag en vrijdag wordt gevolgd door de Maan die dan in de Vissen staat. Ook deze energie is goed voor sociale contacten, romantiek en andere fijne energieën om problemen, teleurstellingen en andere negatieve dingen achter ons te laten. We gaan een prima tijd tegemoet, waar mensen liefdevol en vriendelijk zijn. Op plekken waar mensen samenkomen is saamhorigheid en minder haat en nijd onder groepen mensen.

Venus is deze periode uitgelijnd met de liefde van Neptunus en beiden weer met de Nieuwe Maan. Het hele weekend van de 12de t/m de 14de is een tijd om naar uit te kijken. Intuïtie is sterk en de meeste mensen zijn mentaal verstandig. We zeggen de meesten, omdat er ook een negatieve kant aan deze energie zit. Er zullen mensen zijn, die hun emoties niet onder controle hebben en deze kunnen wel eens alle energie uit de goedbedoelende personen trekken. Er wordt dan ook aangeraden tijd door te brengen met mensen, die spiritueel een hoog niveau bereiken. We voelen ons dan een stuk beter en zullen dan juist veel energie ontvangen. Mars maakt een harmonieuze Driehoek met Saturnus, zodat we over het algemeen ook op zakelijk gebied veel bereiken. Veel mensen zijn ambitieus en kunnen juist nu allerlei dingen doen, die gelijk voor beloningen zorgen. Vooral de Luchttekens zullen veel bereiken, maar ook Vuurtekens kunnen veel kracht krijgen om datgene te bereiken wat ze willen. Een kritische noot willen we stellen aan de planeten Saturnus en Uranus. Deze delen een heftige energie, waardoor er overal op de wereld mensen zijn, die naarstig op zoek zijn naar veiligheid en vrijheid. Dit kan tweedeling opleveren, omdat iedereen vrijheid weer op een andere wijze uitlegt. Er wordt dan ook een instabiliteit voorspeld, waarbij niet duidelijk is wat deze precies gaat betekenen. Het zal wel op hoog niveau uitgevochten worden, waardoor de meeste mensen er geen of weinig last van hebben.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)