Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 43

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Door de krachtige planetaire energie komt er een periode aan, waarin je een stuk relaxter zal zijn dan de afgelopen tijd. Je bent nog even passioneel en hebt behoefte aan erotiek en avontuur. Hoe relaxt je ook bent, het vuur zal niet uitdoven. Je kunt deze echter beter reguleren. Gebonden mensen zullen in de relatie daardoor liefdevol zijn en hun passie gebruiken om hun partner te behagen. Er hangt een spirituele energie, die voor de Boogschutter veel liefde brengt, waardoor je zacht en sympathiek bent. Er zal daarom veel liefde tussen jou en je partner zijn, waardoor er veel geluk en warmte zal ontstaan. Singles zullen deze week veel nadenken en geregeld het gevoel hebben om de liefde in het leven te halen of in ieder geval het avontuur op te zoeken. Toch zal je een relaxte, spirituele energie ervaren, waardoor je niet over je eigen grenzen of die van anderen gaat. Je wilt sociale contacten opzoeken, maar zal in het 1ste deel van de week niet in staat zijn om een nieuwe liefde in je leven te halen, zelfs niet als het alleen om seksuele relaties gaat. Het is een prima periode om dingen, die je al een tijdje wilde doen, te starten. Je kunt denken aan het doen van bepaalde werkzaamheden, het schrijven van memoires of het uitvoeren van bepaalde spirituele handelingen. Gebonden mensen zullen zondag t/m dinsdag overigens fysiek minder krachtig zijn en geregeld de rust opzoeken. Een prima periode om tijd thuis door te brengen en van elkaar te genieten. Vanaf dinsdagavond zal je energie een stuk krachtiger worden en wil je er op uittrekken en leuke activiteiten met je partner ontplooien. Je bent ook sociaal, waardoor je geregeld met vrienden en familie afspreekt, maar het liefst samen met je partner. Aan het eind van de week zal de energie intenser worden en zal er t/m de 7de veel romantiek en zelfs erotiek zijn. Daardoor wordt aangeraden om t/m donderdag met vrienden en familie af te spreken. Singles doen er goed aan daarna pas liefde op te zoeken, omdat de energie er dan veel beter voorstaat. Ook voor gebonden mensen wordt aangeraden om niet te intens te zijn en rust te bewaren.

Carrière en financiën
De energie van de Steenbok kan jou deze week wel eens dwars zitten. Waar je in je privéleven de 1ste dagen van de week minder energie hebt, zal je in je werk wel de hele week krachtig zijn. Er komt een periode aan, waarin het geluk je toelacht en je veel dingen kunt doen, die je al een tijd van plan was. Ondanks de storende energie, zal je in staat zijn om ideeën uit te werken en plannen te maken. Er is vanuit Mercurius namelijk beschermende energie en ook de hemellichamen in de Schorpioen zullen jou veel energie bieden. De gezamenlijke spirituele energie zal intellectueel flink prikkelen en ervoor zorgen dat emoties in balans zijn. Je kunt veel bereiken door een mix van nuchterheid, intellect en gevoel. Het is een prima week om bureauwerk te doen en financiële zaken af te handelen. Het is zeer belangrijk dat je mensen toestaat om te adviseren. Je hebt mensen nodig, waardoor het belangrijk is te accepteren dat bepaalde mensen bepaalde dingen gewoon beter weten. Laat je trots zoveel mogelijk varen. Een groot mens, weet waar zijn/haar zwakheden liggen en dat zal jij zeker wel kunnen. Het is dan ook een prima week om je talenten te benutten en je te ontwikkelen. Let woensdag en donderdag op dat er mensen zijn, die minder goede bedoelingen hebben. Geef ze niet teveel ruimte. Vrijdag en zaterdag zijn dagen om het één en ander af te ronden en op te lossen en veel succes te behalen.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van saamhorigheid en innerlijke liefde)
Het coronavirus beheerst ons leven en zorgt dat mensen niet alleen lichamelijk klachten hebben, maar ook mentaal in de knoop zitten. Niet alleen de energie op aarde is verstoord, er komt vanuit de kosmos een sterke energie naar ons toe. We moeten niet vergeten dat we verbonden zijn en dat alles bestaat uit dezelfde trillingen en energiestromen. Individueel geeft dit geregeld bezorgdheid, angst en verdriet. Toch zit er ook een positief aspect aan deze tijd, waarin we te maken hebben met een ‘voor het oog’ onzichtbare vijand. We worden sterk met onszelf en omgeving geconfronteerd. Veel mensen denken na over de zin van het leven. Het sociale leven wordt beknot en we zijn zeer voorzichtig in contact tot elkaar. Daardoor zien we de details en zin van het leven meer. We gaan ervaren hoe belangrijk het is dat wij in een veilig land kunnen leven en we gaan ook zien hoe belangrijk mensen voor ons zijn. Dit brengt ook tegenstellingen aan het licht. Veel mensen vinden het maar vervelend dat we in een soort van ‘lockdown’ leven en dat we bepaalde dingen niet meer kunnen. Hoeveel mensen vinden het wel niet erg dat we beperkt worden bij vakanties, cafébezoek, disco’s en concerten. Maar is dit nu echt zo belangrijk? Moeten we er niet meer voor geliefden zijn en zorgen dat we zij aan zij staan om door deze moeilijke periode te komen. Zijn alcohol en andere genotsproducten werkelijk belangrijker dan liefde en saamhorigheid? Gelukkig zijn er veel mensen die aangeven dat compassie en verbondenheid wel veel belangrijker zijn. We raden dan ook aan om deze week bezig te gaan om de thuisbasis veilig te gaan stellen en er voor onze geliefden, maar ook voor hulpbehoevenden te zijn. Bedenk dat veiligheid en saamhorigheid ons opladen, waardoor we niet alleen mentaal lekker in ons vel zitten, maar fysiek sterker worden. De kosmische energie laat sterker dan de afgelopen tijd zien dat we beter meer tijd thuis door kunnen brengen. Laten we zorgen dat we ons leven op orde krijgen, door de basis sterker te krijgen. Laten we het coronavirus niet alleen maar als tegenstander zien, maar als een kracht die ons als mens wil wijzen op de dingen die werkelijk belangrijk zijn. Laten we onze verantwoordelijkheid nemen en ons focussen op innerlijke waarden en sociale contacten. Hierdoor komen we in contact met ons astrale lichaam en zal contact met de hogere wereld ons veel meer gaan brengen. Het is een week, waarin we met onze angsten en onzekerheid geconfronteerd worden. Tegelijk zullen er kosmische krachten vrijkomen, die ons steeds beter bestand maken tegen alles wat ons instabiel wil maken. Goed zal kwaad opheffen, haat zal veranderen in liefde en we zullen veel meer in staat zijn om naar ons hart te luisteren. Laten we met z’n allen trachten het positieve, het hogere naar boven te brengen en bestand zijn tegen hetgeen ons nu even verzwakt en raakt.

Overzicht voor alle tekens (een tijd van sterk geladen kosmische energie)
Zondag vormt de Zon vroeg in de ochtend een vierkant met Jupiter en verbindt zich met Neptunus. Er wordt aangeraden zondagochtend rust te zoeken en niet met grote ideeën en activiteiten te starten. Als gevolg van Jupiter en Neptunus zal je vooral in je dromen en fantasieën spanning opzoeken en zal je minder geneigd zijn er op uit te trekken. Ook donderdag zal je erg dromerig zijn en heb je moeite de week op te starten. Jupiter zal in die ochtend namelijk een sextiel met Neptunus vormen en flink wat fantasievolle energie brengen. Veel mensen kunnen nadenken over de toekomst en over dingen die ze willen gaan doen. Dit is een stuk lastiger, omdat we niet weten wat de toekomst brengt. Mercurius zal deze dag een sextiel met Venus vormen en dit zorgt ervoor dat we in staat zijn sympathiek en liefdevol met mensen om te gaan. Maandag is prima om te communiceren met vrienden, geliefden en andere sociale contacten. Wel wordt aangeraden grote beslissingen of afsluiten van contracten uit te stellen, omdat Mercurius tot 3 november retrograde in de Schorpioen beweegt. De laatste keer zorgde deze retrograde cyclus van Mercurius ervoor dat er oneerlijkheid over de wereld waarde en de wereldorde onder druk stond. De Schorpioen kan spirituele energie brengen en liefdevolle emoties versterken. Veel mensen kunnen echter de destructieve kant van de Schorpioen kiezen en dan krijgen de slechte energieën de kans. Mercurius vormt deze dagen een sextiel met Venus, terwijl de Zon tegenover Mars en Mercurius beweegt. Deze hemellichamen zullen een intuïtieve band met de Schorpioen vormen en dit zorgt over het algemeen voor veel positieve krachten. Hierdoor zullen mensen die slechte energie kiezen sterk in de minderheid zijn. Het goede zal daardoor veel meer kansen krijgen.

Omdat water en vuur van de hemellichamen en sterrenbeelden in een sextiel staan, zullen emoties en ratio in evenwicht zijn. We zijn ontvankelijker en kunnen beter in elkaars behoeften voorzien. Dit zal geweldige kansen bieden om elkaar emotioneel te begrijpen en nieuwe contacten aan te gaan. Er is dan meer mogelijkheid dat mensen elkaar gaan steunen. Omdat de diplomatieke Zon een evenwichtige oppositie met de retrograde Mars in de Ram vormt, zal er een polaire kracht zijn, die vrede en oorlog met elkaar in evenwicht brengt. Daardoor zullen er momenten zijn dat de mensheid de adem inhoudt, maar tegelijk kunnen er vredelievende momenten zijn, die rust in de wereld brengen. Toch moeten we altijd onthouden dat Mars woede en confrontatie brengt, ondanks vredelievende energieën. Woensdag vormen de Zon en Pluto een krachtige eenheid en dit geeft problemen, die een tijd geleden ontstonden en nu weer in alle hevigheid terugkomen. Daarnaast zal de energie van de Maan sterk geladen zijn. Er is ook een tegenwerking van Mars, die een serieuze uitdaging biedt aan Jupiter, Saturnus en Pluto in Steenbok. Er is een verscheidenheid aan krachten, die allemaal hun eigen aandacht opeisen. We dienen hier niet alleen positief mee om te gaan, maar ook diplomatiek. We moeten openstaan voor nieuwe ideeën, maar zullen bezig moeten te bedenken welke dingen wel of niet kunnen. Het is een periode om dingen met elkaar te delen, maar er zullen ook mensen zijn, die puur voor zichzelf kiezen. Zij zullen egoïstisch in het leven staan. Er zullen mondiale uitdagingen zijn, die flink wat problemen brengen. We zien energieën, die diplomatieke inspanning brengen. Hierdoor zullen moeilijkheden overwonnen worden door te communiceren, maar verergeren als er met geweld wordt gereageerd. Evenwicht zal zorgen voor het oplossen van problemen. Op persoonlijk gebied moeten we onze energie sparen om zelf een klein stukje vrede te geven. De Maan zal deze periode voor vrede en gerechtigheid zorgen en dus kunnen we er van uitgaan dat er een harmonieuze tijd aankomt. Dit geldt niet voor de gezondheid van mensen. Daarvan is het einde van de rit nog niet te zien, ook niet op kosmisch gebied.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)