Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 16

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
De avontuurlijke Boogschutter staat bekend om een vrolijk en enthousiast karakter. Het leven is deze week dan ook zeker om er blij van te worden. Gebonden Boogschutters zijn vaak liefdevolle partners die graag plezier maken en hun geliefden laten lachen. Ze hebben een sterk gevoel voor humor en tonen passie en interesse in erotische aspecten van hun relatie. Echter, volgens de horoscoop van deze week is het belangrijk voor Boogschutters om tot en met woensdag extra aandacht te besteden aan hun relatie en vooral empathisch te zijn. Problemen uit andere aspecten van het leven kunnen namelijk de druk op de relatie verhogen. Communicatie is van essentieel belang, vooral op maandag, waar er soms wat conflicten kunnen ontstaan. Gelukkig zijn dinsdag en woensdag veel gunstiger voor openhartige gesprekken en bloeit de liefde tussen partners op. Na donderdag kunnen Boogschutters een toename van passie ervaren en de drang voelen om grenzen te verleggen, vooral als hun partner avontuurlijk is. Het is belangrijk om grenzen van de ander te respecteren, vooral als jouw partner terughoudend is. Zaterdag belooft een liefdevolle dag te worden, met mogelijk intense en hartstochtelijke gevoelens die de relatie versterken. Het zal dan ook een prima weekend zijn om leuke plannen te maken.
Voor singles zijn de dagen van zondag t/m woensdag heel erg gunstig. Je straalt dan een krachtige en zeer intense aantrekking uit, waardoor mensen naar hen toe worden getrokken. Dit kan leiden tot verrassende ontmoetingen en nieuwe relaties. Hoewel ze aanvankelijk een gevoel van eenzaamheid kunnen ervaren, is het belangrijk om realistisch te blijven en te geloven dat er iemand speciaal op hun pad zal komen. Donderdag en vrijdag bieden mogelijkheden om nieuwe vrienden te maken, maar het kan vooral vrijdagavond zijn wanneer romantische vonken beginnen te vliegen. Zaterdag is een zeer uitstekende dag om op zoek te gaan naar liefde, waarbij Boogschutters mogelijk interessante mensen aantrekken en onverwachte wendingen in hun liefdesleven ervaren. Het is dan ook belangrijk om eens te bekijken wat je kunt doen om nieuwe mensen te ontmoeten.

Carrière
Er is intense energie, waardoor er in contact met collega’s en andere zakelijke partners goede, maar ook minder goede dingen gebeuren. Let op je woorden en daden, omdat je nog wel eens erg imposant en imponerend over kunt komen. Je doet er goed aan, als je merkt dat iemand moeite met jou heeft, niet te intens te reageren. Er zijn anders conflicten mogelijk, die grote problemen kunnen gaan geven. Er wordt aangeraden om dit soort mensen en situaties uit de weg te gaan. Laat je trots dus soms even varen. Er zijn namelijk aanwijzingen dat je anders tot halverwege mei problemen kunt ondervinden. Toch zal de kracht die je uitstraalt ook positieve kanten hebben. Je kunt er namelijk veel mee bereiken. Zondag is een prima dag voor mensen die spannende plannen hebben. Luister naar je gevoel en laat je niet tegenhouden. Maandag en dinsdag zullen de meeste mensen je waarderen en leidinggevenden en autoriteiten hebben het meestal goed met je voor. Let wel op dat er altijd mensen zijn, die jou dingen misgunnen. Dinsdag is een prima dag om te laten zien wat je kunt en zal je moeiteloos met je taken omgaan. Woensdag en donderdag zijn prima dagen om dingen voor elkaar te krijgen, waar je al een tijd mee rondloopt. Let donderdag wel op dat je niet teveel geld uitgeeft. Er is namelijk misleidende energie, die zorgt dat je bedrogen kunt worden of andere financiële tegenvallers kunt hebben. Vrijdag en zaterdag zijn dagen om rust te nemen, maar ook om na te denken wat je in de toekomst wilt doen. Luister vooral naar mensen, die belangrijk voor je zijn. Zij kunnen zeer waardevol voor je zijn.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan neemt een prominente rol in en dat is gevolg van de Nieuwe Maan en de Zonsverduistering van vorige week welke nu nog steeds zal doorwerken. In het begin van deze nieuwe week zal de Maan in Kreeft gevoeliger zijn dan normaal. De huidige energie is gericht op familie en thuis en daar voel jij je het meest op je gemak. Je kunt bijdragen aan het creëren van een aangename sfeer die een positieve invloed heeft op andere familieleden. De Kreeft heerst over slokdarm, maag en lever. Er zijn wat meer kansen op spijsverteringsproblemen, gas in de maag en hoesten. Ook is er meer kans op problemen met het gebit. Vanaf dinsdag komt er energie van de Maan in Leeuw. We hebben veel zelfvertrouwen en als energie goed gebruikt wordt, zullen emoties in balans zijn. Zo niet, dan is er kans op egoïsme, conflicten en andere problemen. De Leeuw heeft invloed op hart en bloedvaten, waardoor we extra voorzichtig moeten zijn met producten als zout en suiker. Er kunnen anders problemen ontstaan. Het is een goede periode om iets aan je voedingspatronen te veranderen. Ook wordt er melding gemaakt van vermoeide benen en een kwetsbare rug. Tracht stress te mijden en besteed minder tijd aan tablets en telefoons, omdat de ogen kwetsbaar zijn. Vanaf donderdag beweegt de Maan in Maagd en willen we het liefst alles goed doen. Dit is goed, maar overdrijf niet. Je kunt beter niet teveel vet eten en moet opletten met alcohol en drugs. De lever en milt kunnen namelijk kwetsbaar zijn, evenals de maag en blindedarm. Mensen moeten er rekening mee houden dat hun voeten moe blijven. De laatste periode zal de Maan in Weegschaal bewegen. In deze tijd is de stofwisseling van veel mensen traag. Let op dat we last van een slecht humeur kunnen hebben, waardoor ruzies en geweld aan het eind van de week ontstaan. Deze periode kun je beter meer water drinken, omdat de Weegschaal invloed op de nieren heeft. Ook de huid kan kwetsbaar zijn. Zorg dat je geregeld naar het toilet gaat. Eet verder geen zwaar verteerbaar voedsel en kook groente gaar. Rauwkost is namelijk ook minder geschikt.

Overzicht van de week voor alle tekens
De retrograde Pluto geeft een geweldige kans om diep in onszelf te kijken en eigen groei te omarmen. Dit is een tijd van krachtige zelfreflectie en zelftransformatie, waarin we de kans krijgen gewoonten en gedragingen te veranderen naar iets wat beter past bij wie we werkelijk willen zijn. Sta open voor deze positieve veranderingen en omarm ze met enthousiasme, want ze zullen ons helpen om te groeien en te ontwikkelen naar onze beste talenten. Venus reist door Ram en brengt vertrouwen, vastberadenheid en passie met zich mee. We voelen ons krachtig en klaar om dromen na te jagen. We kunnen obstakels die op ons pad komen, overwinnen. Laat je inspireren door deze energie en ga vol zelfvertrouwen het leven tegemoet. Ondanks eventuele uitdagingen die Mars in de Ram met zich meebrengt, dienen we te vertrouwen op innerlijke kracht die we hebben om elk obstakel te overwinnen. Raak niet ontmoedigd door tegenslagen, maar zie ze als kansen om er sterker en veerkrachtiger uit te komen. De retrograde Mercurius, brengt, samen met de conjunctie van Mars en Saturnus, discipline en focus in ons denken. Dit is een uitstekende tijd om onze doelen en ambities te heroverwegen en stappen te zetten om ze te verwezenlijken. Laat je niet afschrikken door eventuele haperingen of frustraties, maar blijf gefocust op het bereiken van je doelen. Hoewel de energie soms wat onstabiel kan aanvoelen en we vatbaarder zijn voor impulsen en ongeduld, moeten we steeds bedenken dat we altijd controle hebben over onze reacties. Blijf rustig en gefocust, en laat je niet meeslepen door emotionele turbulentie. Deze week zal ons uitdagen geduldig te zijn. Concentreer je dus op het vinden van innerlijke rust, zelfs als er een externe chaos is. Raak niet ontmoedigd en blijf vooral positief tegen mensen waar je van houdt. We kunnen wel eens de neiging hebben om het op anderen af te reageren. Vermijd dit, omdat je anders wel eens problemen krijgt, die je uiteindelijk niet veel goeds brengen. Op zaterdag zullen Jupiter en Uranus zich verenigen in de Stier, wat een krachtige golf van expansie en verandering meebrengt. Dit is een moment van grote mogelijkheden en kansen, waarin we worden aangemoedigd om buiten onze comfortzone te treden en dromen vastberaden na te jagen. Laat je inspireren door energie van Jupiter en Uranus en wees niet bang om risico's te nemen en nieuwe wegen in te slaan. Geloof in jezelf en in je capaciteiten, want je hebt alles in huis om je dromen waar te maken. Dus omarm deze tijd van groei en verandering en wees niet bang om te streven naar het van jezelf. Je bent krachtig en in staat alles te bereiken wat je maar wilt. Geloof in jezelf en laat je dromen werkelijkheid worden!

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)