Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mars, in de Tweeling en ook nog eens een krachtige energie van Venus en Jupiter biedt enorm veel mentale energie, maar vreemd genoeg ben je fysiek minder fit. Je ervaart bepaalde ongemakken en merkt dat je hierdoor minder actief bent. Je hebt minder behoefte om dingen te doen en zoekt vooral de rust van familie, goede vrienden en als je die hebt je partner. Je doet er goed aan om niet al teveel te sporten en doet er verder goed aan passieve hobby´s te gebruiken om weer tot rust te komen. Je zult dan snel weer lekkerder in je vel zitten en ook fysiek meer aankunnen. Het is een prima week om te communiceren over je gevoel, maar ook over andere zaken die je bezighouden. In een relatie merk je dat je wel eens teveel van de ander verwacht. Je doet er goed aan daar wat rust in aan te brengen en de ander vrij te laten. Dan trekt je partner vanzelf wel naar je toe. Singles kunnen nog wel eens te flirterig zijn en zich dan weer terugtrekken als iemand toehapt. Misschien dan toch niet teveel flirten. De Volle Maan van de 8ste biedt een impulsieve energie aan je, waardoor je verkeerde beslissingen kunt maken. Pas hiermee op en beheers je emoties. Er zijn aanwijzingen dat je anders relaties stuk kunt maken en daar kunnen dan ook grote problemen uit voortkomen.

Carrière en financiën
Je bent zakelijk gezien het eerste deel van de week niet echt heel erg fit om veel werk aan te kunnen. Het zal dan ook belangrijk zijn om een duidelijke planning te maken, zodat je toch veel werk kunt verrichten of in ieder geval het hoognodige. Met name mensen die lichamelijk werk doen, kunnen er last van hebben om minder aan te kunnen. Mensen die vooral zittend werk hebben, zullen hier minder moeite mee hebben. Gaandeweg de week zal het beter met je gaan en kun je fysiek weer meer aan. Je ervaart, door energie van de Maan, een bepaalde drang om dingen te weten te komen. Het is een goede periode om te studeren of op een andere manier kennis te vergaren. Met name Mercurius zal erg sterk zijn om het een en ander aan nieuwe mogelijkheden te ontplooien. Vanaf het midden van de week ben je erg actief en werk je hard, waardoor mensen je waarderen om je wilskracht en sterke overtuigingen. Toch moet je oppassen dat je deze kracht soms teveel overdrijft en dan de neiging hebt dominant naar anderen te reageren. Deze dominantie kan je dan in de problemen brengen als ze dit niet accepteren. Je hebt de neiging om boos te worden. Tracht jezelf te controleren door goed na te blijven denken over dat wat je doet en zegt. Dan zal je in principe veel kunnen bereiken.

Emotioneel en fysiek welzijn in de week van de Volle Maan
Met Venus in de Boogschutter, die de 4de en 5de een vierkant vormt met Neptunus in de Vissen, kan het een week zijn om medeleven te voelen, maar ook grenzen te bewaken, omdat er mensen zijn, die misbruik van goedheid maken. Dit kan stress brengen, die mentale en fysieke problemen kan geven. De Maan staat in de Stier en hierdoor is er meer kracht om stabiel in het leven te staan. De energie van Venus en Neptunus brengt wel illusies met zich mee, die kan zorgen dat we teveel in een droomwereld leven. Zorg dat je blijft communiceren en in de romantiek realiteit voor ogen blijft houden. Maandag is er een bijzondere verbinding tussen de Maan en Uranus in de Stier. Er wordt aangeraden je hart te openen en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Het is een prima periode om je emoties te ordenen en de verandering, die ingezet is, te aanvaarden. Het zal je blij stemmen en geluk brengen om warmte en liefde in je hart te laten. Het vierkant, dat Mercurius in Boogschutter en Jupiter in Vissen de 6de en 7de brengen, geeft optimistische energie, die zorgt dat veel mensen in staat zijn controle over emoties te houden en realistisch te blijven. Woensdag op donderdag zal de Volle Maan om 05:09 in de Tweeling staan. Deze energie maakt mensen nieuwsgierig en zal intellectuele energie losmaken, waardoor er verlangens zijn om te handelen. Hierbij is er een sterke verbinding met de strijder Mars, die retrograde beweegt en in uitlijning met de Maan staat. Mars is vol actie en ambitie en in combinatie met de Maan impulsief. We moeten fysiek oppassen, omdat er gevaar aankleeft. Wees voorzichtig in het verkeer en vooral als je moe bent. Ook moet je opletten bij gebruik van gereedschappen en scherpe voorwerpen. De Maan in Tweeling zal een kracht brengen om energie van de Zon te versterken, waardoor we een diepere filosofische lading ervaren. Kunnen we impulsiviteit van Mars en ideeën en nieuwsgierigheid van de Tweeling in balans brengen, dan geeft dit emotionele ontspanning. Er wordt aangeraden om de 7de t/m de 9de tijd aan familie en vrienden te besteden en de romantiek in het leven toe te laten. Je kunt dan namelijk minder impulsief zijn, omdat je de rust vindt die mensen jou geven. Let op dat er tijdens deze stand van de Maan een oppositie is van de Zon in Boogschutter en Mars in Tweelingen. Er kan frustrerende energie zijn, die sommige mensen kunnen uiten door ongezond gedrag te vertonen. Het zal belangrijk zijn alcohol, drugs en andere ongezonde producten te mijden, omdat dit er niet voor zal zorgen dat jij je gelukkiger gaat voelen. Energie van Venus kan rust brengen, waardoor je uiteindelijk de week rustig en gelukkig af kunt sluiten. Het weekend zal de Maan in Kreeft aantrekkelijke energie brengen, waardoor we veel geluk ervaren, mede door een sextiel met Uranus in de Stier. Er wordt nu aangeraden te genieten van muziek, kunst en creatieve activiteiten, die emotionele ontspanning geven.

Als actieve Boogschutter verg je normaal gesproken veel van je lichaam. Je bent sportief en wilt graag het avontuur tegemoet gaan. Aan het begin van deze week kun je er wat moeite mee hebben en ervaar je dat je fitheid te wensen overlaat. Als je dan niet oplet en toch veel inspanning gaat verrichten, kun je teveel van je lichaam eisen. Vooral als je ouder bent, is de kans op overbelasting dan een stuk groter. Bedenk verder dat de energie van Mars je onbewust energie geeft, waardoor je soms een drang kunt voelen om te sporten. Sporten is misschien gezond, maar niet als het op de verkeerde momenten is. Pas in het tweede gedeelte van de week zal je fysiek weer een stuk actiever zijn, dus beter even tot die tijd wat meer ontspanning nemen. Let echter op het moment dat de Volle Maan aan de hemel staat. Je kunt dan impulsief zijn en teveel risico nemen, waardoor de kans op ziekte of blessures aanwezig is. Op jongere leeftijd zijn het vooral de dijen, de heupzenuw en de benen die geblesseerd raken. Op latere leeftijd kun je problemen met de lever krijgen. Zorg dat je gezond eet en beweegt en voorkom overmatig gebruik van alcohol en andere zaken die schade aan je lichaam kunnen brengen. Dit zal je leven een stuk aangenamer en gezonder maken. Je lichaam laat je zelf wel voelen wat goed voor je is. Deze week zal je lichaam je grotendeels een stop toeroepen. Zorg er dus voor dat je naar jezelf luistert en toom jezelf in. Je kunt blij worden van passieve hobby´s. Wanneer je je mentaal prettig voelt, heeft dat een positieve uitwerking op je fysieke gesteldheid. Je zult merken dat je je na de periode van de Volle Maan een stuk fitter zult voelen.

Overzicht voor alle tekens
Mars staat over het algemeen garant voor ambitie en succes, waardoor we een sterk gevoel ervaren om nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren. Het is een week om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons te verrijken of te ontwikkelen. Mars zorgt voor communicatie en delen van zakelijke emoties en meningen. Het kan op zakelijk gebied een periode worden, waarin er veel kansen ontstaan, omdat we er actiever naar op zoek zijn. We moeten opletten dat we het weekend van de 3de niet teveel richten op het kopen van dure cadeaus. Het zal veel belangrijker zijn om elkaar liefde, vriendschap en warmte te geven. Verder is het een prima week om de medemens te ondersteunen. Kijk eens om je heen of je, in plaats van het kopen van dure cadeaus, wat kunt geven aan mensen, die het werkelijk nodig hebben. Venus en Mercurius staan in de avontuurlijke en intelligente Boogschutter, maar beide planeten reizen naar de nuchtere en zakelijke Steenbok. Mercurius zal dinsdag naar dit teken reizen en tot 12 februari er blijven. Dit brengt fijne en sympathieke gevoelens. Er zal onder mensen meer respect komen en we zullen ons soms onzeker voelen als we denken dat iemand ons niet waardeert. Mensen kunnen soms wat stiller zijn en vooral als ze onzeker worden. Toch is er ook energie om relaties gezond te houden en humor te behouden. Bijzonder is dat de energie van de Boogschutter wel zeer actief blijft en intense en spannende energieën blijft geven. De liefde zal opbloeien; voor elkaar, onszelf en voor romantiek. Wat betreft erotiek zullen mensen aan het eind van de week voelen dat ze er veel behoefte aan hebben.

Singles kunnen naarstig op zoek gaan en gebonden mensen zullen van alles bedenken om hun relatie leuk te houden. Venus zal zaterdag naar de Steenbok reizen. Tot die tijd zullen persoonlijke vrijheid en aantrekking tot onderwijs en carrière belangrijk zijn. Venus zal tot begin januari in dit teken staan. Er zijn toch veel mensen, die hierdoor hun emoties niet kunnen tonen in contact met collega’s, vrienden en familie. Je kunt wat afstandelijk zijn en je terugtrekken. Er zijn nu aanwijzingen dat veel mensen de keuze op een nieuwe partner zullen baseren op status. Liefde en maatschappelijke status zijn dan ook meer met elkaar verbonden. De Zon zal tot de 21ste in de Boogschutter verblijven en deze energie geeft rust, waardoor de maatschappij wat meer gebaseerd is op mensen, die normen en waarden uit gaan dragen. We hebben gezien hoe het gedrag van sommige mensen kan zijn, maar we zien deze periode dat meer mensen gaan inzien dat er wat moet veranderen. Er kan meer vraag naar discipline zijn, maar er kan een sterke roep naar verandering van autoriteiten. Er zijn sterke gevoelens om beslissingen te nemen, die de maatschappij veranderen. Bijzonder hierbij is dat Neptunus, die tot in 2025 in de Vissen verblijft, een grote mentale kracht aan mensen geeft. Deze zal kalmte en geduld brengen. Mars, die tot 12 januari in de Tweeling verblijft, brengt passie en impulsieve emoties naar voren. Er kunnen mensen zijn, die andere normen en waarden nastreven. Dit kan dan zeker voor onrust zorgen, omdat een kleine groep het voor een grotere groep kan verpesten. Laten we dan ook verstandig blijven en zorgen dat we in de gaten houden dat de meeste mensen het goed bedoelen, welke cultuur het dan ook is.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)