Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 40

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Boogschutter zal natuurlijk de energie van Jupiter ervaren, maar door de energie van Uranus en Venus zal je zondag t/m dinsdag veel met je partner praten en dingen bedenken om in de toekomst te doen. Ook Mars kan hier een sterke invloed bij hebben, omdat je door deze energie ook veel ideeën krijgt. Voor liefde is de maandagavond spannend, omdat Venus een uitdagende energie met Pluto deelt. Venus reist zeer gunstig, maar Pluto zal soms wat negatiever op je inwerken. Je bent hierdoor aan de ene kant zeer actief en liefdevol, maar je dient wel wat behoudender te zijn, dan in het 1ste deel van de week. Je kunt anders met conflicten te maken krijgen. Je bent zacht en sympathiek en hebt veel aandacht voor je partner, maar dan meer op emotioneel en intellectueel gebied. Donderdag kan Pluto zorgen dat je naar het verleden kijkt en daaruit kunt leren om bepaalde zaken in de toekomst anders te doen. Vrijdag en zaterdag is spannend door Mars in de Weegschaal. Je bent dan heel erg sensueel en geniet ervan om met je partner spannende dingen te gaan doen.

Singles
Jupiter zal jouw emoties flink prikkelen en Uranus zal vooral het verleden sterk in je leven halen. Je kunt daardoor de 1ste dagen van de week veel nadenken over een ex-partner en hoe je deze weer terug kunt krijgen. Is daar geen enkel vooruitzicht op, dan zal je veel nadenken hoe je een nieuwe partner in je leven krijgt. Het is dan ook een prima periode om hier plannen voor te bedenken. Zorg wel even voor wat geduld, omdat het 1ste deel van de week minder geschikt is voor een nieuwe partner of het contacteren van een ex. Pas later in de week kan je deze plannen ten uitvoer brengen. Je bent dan erg speels en avontuurlijk en het zal vanaf woensdag een goede periode zijn om actief op zoek te gaan. Je wilt verliefd worden en het zal dan zeker geen slecht idee zijn om via sociale media te kijken of om te gaan stappen en andere singles tegen te komen. Maandag en dinsdag vind je het nuttig om met mensen te babbelen en kan je via een chat een leuk persoon tegenkomen. Woensdag en donderdag ben je zeer actief en wil je vooral sociale contacten opdoen. Je hebt dan de meeste kans een avontuurlijk iemand te ontmoeten, maar voor echte liefde zijn vrijdag en zaterdag de beste dagen voor iets duurzaams.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan brengt zondag wat vermoeidheid. Probeer deze dag rustig aan te doen en je op te laden voor de nieuwe week. Het is een prima dag, waarbij kunst, muziek en creativiteit belangrijk kunnen zijn om de rust in je huis te vinden en alleen met harmonieuze mensen door te brengen. Let op je nieren, omdat die kwetsbaar voor infecties zijn. Drink voldoende water, omdat ontstekingen, eczeem en huidziektes makkelijker optreden. Met name overgang van koud naar warm en vochtig weer kan voor problemen zorgen. Maandagmiddag brengt de Maan flink wat emoties mee. Mensen zullen geprikkeld worden en dit kan metabolisme verzwakken. Je doet er goed aan meer groenten en vezelrijk voedsel te eten. Vet en vlees kun je beter laten staan. Mannen moeten vooral opletten met hun geslachtsorganen. Vrouwen kunnen meer last krijgen van de blaas en menstruatie die te snel of juist te langzaam op kan treden. Pas maandag op met seksualiteit, omdat dit problemen kan geven. Woensdagmiddag brengt de Maan meer rust, waardoor je fysiek lekkerder in je vel kunt zitten dan de dagen ervoor. Let vooral op bij zware werkzaamheden of sport. Je kunt sneller last hebben van spierblessures en ook je botten kunnen het zwaar te verduren krijgen. Vrijdagavond en zaterdag brengt de Maan vooral positieve energie voor de carrière. Mensen zullen niet snel iets verkeerds doen en dat zorgt voor veel rust en mentale kracht. Je kunt deze dagen beter niet teveel pittige of zure producten eten, omdat het spijsverteringsstelsel wat kwetsbaar kan zijn. Ook nu moet je opletten met botten en gewrichten en dan vooral je onderrug.

De Boogschutter is één van de avontuurlijkste tekens. Dit komt voornamelijk door de kracht van de sterke Jupiter, de mythologische heerser van de Goden. We kennen Jupiter ook wel als Zeus, van waaruit de term deus kwam, dat God betekent. De Boogschutter is krachtig van geest en lichaam en laat zich niet snel klein krijgen. Je voelt je blij en sterk als je kunt bewegen en het avontuur kunt opzoeken, maar als je dit niet kunt, kun je je ongemakkelijk voelen. Je kunt dan geïrriteerd raken en emotioneel hard en koud worden. Blijf vooral actief en ga niet teveel op de bank hangen. Laat je dus fysiek uitdagen en trek er geregeld op uit. Deze week doe je er verstandig aan niet teveel vlees te eten.

Carrière en financiën
Er is veel energie vanuit Jupiter en aangezien Pluto en de bewegende Uranus vernieuwende energie brengen, zal je geregeld bezig zijn met het stellen van nieuwe doelen of het bedenken van nieuwe projecten. Je kunt daardoor aan het begin van de week veel werk op je afkrijgen. Let op dat er ook nog eens veel achterstallige werkzaamheden bij kunnen zitten. Dit komt grotendeels omdat je bepaalde zaken te weinig aandacht hebt gegeven. Het is belangrijk om hier open over te zijn en zelf de schuld op je te nemen. Mensen zullen het heus begrijpen en de meesten zullen je hierbij ondersteunen en de last van je afnemen. Tot en met dinsdag is het belangrijk dat je het aandurft om je klanten en collega’s om ondersteuning te vragen. Venus en Pluto kunnen hierbij zeker ondersteunen, omdat deze planeten een liefdevolle energie geven, die jou ambitieus maakt. Woensdag en donderdag geniet je er van dat mensen positief op je reageren en dit komt door liefdevolle energie van Venus en intellectuele energie van Mercurius. Deze maken jou erg sympathiek en enthousiast en door positieve aandacht zit je lekker in je vel en presteer je prima. Het is belangrijk dat je deze dagen voorzichtig bent en geregeld wat rust neemt. Dit kun je doen door vrije dagen op te nemen of pauzes volledig te benutten. Vrijdag zal energie van Mars jou fysieke kracht geven, waardoor je in staat bent verloren tijd in te halen. Je bent vrijdag en zaterdag ondernemend, in staat achterstallig werk af te ronden en nieuwe plannen te maken.

Overzicht van de week voor alle tekens
De machtige Zon is inmiddels in het teken van de Weegschaal verschenen en zal daar tot 23 oktober verblijven. Deze tijd merken we dat we meer geneigd zijn tot diepere overpeinzingen, zowel in daden als gedragingen. Het is als een innerlijke reis, introspectie van een zeldzame diepte. Misschien zal jij jezelf wel eens betrappen dat je aarzelt en dat je moeite hebt beslissingen te nemen. Doch weet dat dit voortspruit uit verlangens om grondig te overwegen wat we in bepaalde situaties kunnen doen. Het is een geweldige tijd voor kunstzinnige uitdrukkingen en spirituele belevingen te ervaren. De schoonheid om ons heen zal onze ziel verwarmen en inspireren tot creatieve uitingsvormen. Het is wellicht een tijd waarin we kunst aanschouwen en te verdiepen in literaire werken. Ook zijn mensen in staat verborgen creatief talent te ontwikkelen. De natuur kan een bron van voeding voor de ziel zijn, en het wordt dan ook aangeraden momenten te koesteren waarin we even alleen zijn. In die stilte kunnen we tot onszelf komen en zijn we in staat gedachten en gevoelens te ordenen. Het begrijpen van onszelf zal bouwen aan een fundament van zekerheid en innerlijke voldoening. Het is een periode van introspectie en een transformatie, die ons dichter bij onze ware ‘’IK’ kan brengen en helpt doelen te verwezenlijken. Er is een kosmische dans met diverse planeten. Jupiter, symbool van groei, expansie en overvloed, beweegt tot eind december retrograde door het teken van de Stier. In deze tijd legt het universum de nadruk op zelfreflectie en herzien van overtuigingen en waarden. Dus ook deze energie kan ervoor zorgen dat we tot onszelf komen en kunnen groeien zowel in daden als mentale mogelijkheden. Saturnus, de hoeder van structuur, discipline en verantwoordelijkheid, vervolgt zijn retrograde beweging in het teken van Vissen en verblijft daar tot begin november. Tijdens deze periode kan het een ware uitdaging zijn om vast te houden aan dagelijkse routine en verplichtingen, omdat er onvoorspelbare zaken mogelijk zijn.

Wees bedachtzaam in toezeggingen en nemen van belangrijke besluiten. Uranus, de planeet van verandering, innovatie en opstandigheid, blijft tot eind januari retrograde in de Stier. Hierbij ligt de nadruk op verlangen naar stabiliteit en weerstand tegen plotselinge wendingen. Veel mensen zullen dus minder geneigd zijn om grote veranderingen na te streven. We kunnen zelfs gefrustreerd raken als er teveel gebeurt. Neptunus, de heerser van spiritualiteit, dromen en illusies, zal tot begin december retrograde in het teken van Vissen bewegen. Deze tijd is het eenvoudig de sluier der illusie en bedrog te doorzien. We worden aangemoedigd tot introspectie en herzien van bepaalde routines. De intuïtie zal een waardevolle gids zijn, net als boodschappen uit het diepste van ons onderbewustzijn en dromen die tot ons komen. Wees waakzaam, omdat idealiseren van situaties en mensen tot teleurstellingen kan leiden. Helaas is de realiteit vaak afwijkend van dromen die we hebben en gedrag van mensen. Verder hebben we maken met Pluto, die tot half oktober retrograde in de Steenbok beweegt. Deze periode zijn er onverwerkte trauma's of onopgeloste kwesties, die invloed hebben en als een donkere wolk boven ons hoofd hangen. Uiteindelijk kan dit leiden tot de neiging ons te transformeren tot iets wat we al een tijdje willen. Venus, die momenteel in de Leeuw doorbrengt, heeft veel invloed op ons, waardoor er zowel gespannen als heilzame energie tot ons komt. Mensen kunnen zich merkwaardig gedragen, wat voor de nodige spanning zorgt. Maar tevens schenkt deze planeet gunstige energie aan relaties en romantiek. Zo kunnen zowel gebonden mensen als singles, veel momenten van geluk ervaren. Omdat de assertieve Mars veel invloed heeft, wordt aangeraden geregeld ruimte voor jezelf te houden. Het is een periode van rust en bezinning, waarin we vrede kunnen vinden en zonden kunt overdenken.

Er zijn flink wat kosmische gebeurtenissen, die deze week een boeiende reeks invloeden op ons leven en gedrag hebben. Zaterdag en zondag zullen Mercurius en Uranus een krachtige en harmonieuze driehoek vormen. Deze verbinding biedt mensen een frisse benadering en geeft een erg grote kans om innovatief na te denken. Het is een uitstekend moment om grote ideeën te verkennen en nieuwe wegen in te slaan. Zondag worden we aangespoord flexibel te zijn en de kern van zaken te begrijpen. Deze houding kan nieuwe kansen onthullen, vooral als we bereid zijn buiten de gebaande paden te denken. Het is een tijd om vooruit te plannen en te overwegen welke projecten we kunnen aanpakken. Ook zijn we goed in staat impulsief gedrag te beheersen en innovatief bezig te zijn. Maandag staat Mercurius tegenover Neptunus, wat aan het begin van de week tot gebrek aan focus kan leiden. Dit komt vooral, omdat verbeelding de overhand heeft, wat wel gunstig voor creatieve projecten is. Het kan echter ook uitdaging brengen om de realiteit helder te blijven zien. We zullen deze dag geduldig moeten zijn om, als het nodig is realistisch te blijven. Dinsdag vormt Mercurius een harmonieuze driehoek met Pluto, waardoor diepgaand begrip en scherpere communicatie mogelijk zijn. Er is nu een gunstige energie om bepaalde onderwerpen naar voren te brengen en dieper in bepaalde zaken te duiken om te kunnen ontwikkelen. We zullen ons moeten inspannen om er werkelijk iets mee te kunnen. Woensdag verhuist Mercurius naar Weegschaal, wat de nadruk legt op diplomatieke en evenwichtige communicatie in relaties. Het is een tijd, waarin we beter in staat zijn standpunten van anderen te begrijpen en om de geschillen op te lossen. Het laatste deel van de week zijn er belangrijke gebeurtenissen. Ten eerste een vierkant tussen Mars en Pluto met intense en gepassioneerde energie. Deze kan worden gericht op die projecten die vastberadenheid en wilskracht vereisen. Wordt deze energie niet in balans gebracht, dan kunnen we te maken krijgen met conflicten en machtsstrijd. Een tweede gebeurtenis is de toetreding van Venus tot het gebied van de Maagd, waardoor nadruk zal liggen op aandacht voor detail in liefde en relaties. Terwijl Mars, de Zon en Mercurius zich richting de Schorpioen begeven, komt de focus op intimiteit en passie te liggen. Dit kan leiden tot diepgaand onderzoek en intense momenten, die een gezonde uitlaatklep nodig hebben. Deze week biedt een gevarieerde mix van kosmische invloeden, variërend van creativiteit en diepgang tot diplomatie en passie. Het is een uitnodiging om bewust om te gaan met energie van de kosmos, terwijl we streven naar persoonlijke groei en evenwicht.

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)