Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 27

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Zowel privé als in je carrière treden er veranderingen op, die je leven een andere wending geven. Over het algemeen zal dit positief zijn en kun je genieten van je partner, vrienden en familie. Gebonden zijn over het algemeen sociaal en sympathiek en kunnen hiermee mensen aantrekken. Je kunt t/m dinsdag een passionele en sensuele aantrekkingskracht uitstralen. Hierdoor kan je partner niet van je afblijven. Let op dat je aandacht van anderen kunt krijgen en dat je partner misschien soms jaloers kan worden. Boogschutters vinden het fijn om te jagen als ze single zijn en dat zal deze week niet anders zijn. Je doet dit echter bescheiden, waardoor anderen niet gelijk doorhebben dat je ze aan het versieren bent. Met name t/m dinsdag heb je een seksuele aantrekkingskracht en zal je zeker kansen maken op een nieuwe partner. Let op dat je soms teveel op seks gericht bent en dan teleurgesteld kunt raken als de ander niet serieus blijkt te zijn. Gebonden mensen zijn woensdag zeer energiek, maar zullen de energie vooral aan zakelijkheden besteden, wat je het liefst samen met je partner doet. Het is een prima tijd om aandacht aan vrienden en familie te geven. Singles kunnen de rest van deze week zeer liefdevol en sympathiek zijn en charmant met mensen omgaan. Je hebt veel charisma, maar moet opletten dat je niet te dominant bent. Dit kun je overdrijven als het om vrienden, familie of je relatie gaat. Gebonden mensen kunnen donderdag en vrijdag emotioneel afstand nemen als het om de liefde en familie gaat. Je bent dan meer bezig met de zakelijke kant van de relatie en met je werk of klusjes in huis. Je bent dus minder liefdevol. Zaterdag is een prima dag om met je partner door te brengen. Er is een sensuele aantrekkingskracht tussen jullie. Voor singles kunnen vrijdag en zaterdag spanningen brengen en vooral zaterdagavond is een goede periode door je sensuele en avontuurlijke aard.

Carrière en financiën
Er zijn mysterieuze energieën die jou prikkelen en dat is voor Boogschutters een erg fijne, spannende kracht. Met name de energie die Rahu en Mars aan jou geven, kan bij jou wel zorgen voor een zeer goede kracht om jezelf eens flink te profileren. Je kunt hierdoor prima resultaten behalen en bent in staat risico’s te nemen. Je kunt je intellect gebruiken en zal dan zeker niet onbedachtzaam zijn. Dat is al erg bijzonder, omdat je een persoon bent, die impulsief en avontuurlijk is en niet altijd nadenkt over zijn acties. Saturnus en Jupiter kunnen ook erg gunstig zijn, alhoewel je moet bedenken dat er ook wel wat chaos zou kunnen ontstaan. Merk je dit aan jezelf, dan wordt aangeraden om hier niet van slag bij te raken, maar verstandig en rustig bezig te zijn. Het is een week, waarin je spirituele vermogen zeer sterk is. Je hebt veel inbeeldingsvermogen en inzicht, waardoor je in staat bent veel te veranderen. Ook is het een prima tijd voor nieuwsgierigheid en het grijpen van kansen die er op je pad komen. Je moet t/m dinsdag relaxt blijven bij de dingen die je echt op moet lossen. Zondag is geschikt voor klusjes die zijn blijven liggen en achterstallige taken die je nog af moet ronden. Verder doe je er goed aan rustig te blijven en jezelf op te laden, juist door te gaan sporten. Er kan later deze maand nog heel wat op je pad komen, waardoor het belangrijk is om dan fit te zijn en gezond in het leven te staan. Zondag en maandag zijn zeer geschikt om samen te werken. Dinsdag en woensdag kun je beter bescheiden en open in het leven staan. Je moet bepaalde keuzes maken, waar je niet te zwaar aan moet tillen. Durf risico te nemen, maar gebruik je intellect, dan kun je prima presteren. Vooral woensdag en donderdag zijn geschikt voor nieuwe activiteiten en belangrijke veranderingen, die je dan de rest van de week verder uit kan werken. Het wordt een spannende week, waarbij er zeker heel wat te bereiken is.

Mentale en fysieke gesteldheid door de invloed van Rahu
We kunnen op mentaal en fysiek gebied een krachtige energie ervaren vanaf de conjunctie van Rahu en Mars. Ik wil de speciale aandacht op de combinatie leggen. Rahu is de noordknoop van de Maan en, alhoewel het geen fysieke planeet is, kan de impact krachtige invloed hebben op het leven van de mensen. Deze kracht creëert flink wat illusie en roept een sterk verlangen op naar materialistische zaken zoals geld en bezit. Qua ontwikkeling is er invloed op de IT-sectoren en het ontwerpen van technieken en uitvindingen. Er kan dus een belangrijke vooruitgang zijn. Rahu en Mars staan beiden in de Ram, waar Mars weliswaar vanaf woensdag niet meer in staat, maar de impact zal onvoorspelbaar zijn. De gemiddelde mens zal hier geen last van hebben, maar de verwachtingen zijn dat er voor het noordelijk halfrond van de Aarde voorzichtigheid gevraagd wordt. De agressie wordt ernstiger en een misstap kan wel eens desastreuze gevolgen hebben. Dit kan tot woensdag heftig zijn, daarna komt er een relatief rustige periode. Vanaf de helft van juli kan de energie zich opbouwen, waarbij van begin augustus tot de helft van die maand een hoogtepunt is, waarbij er veel kan gebeuren. Ook al neemt de energie hierna af, toch zullen september en oktober nog onder invloed van Rahu staan.

De grootste problemen verwachten we tot woensdagavond. Rahu en Mars, in vuurteken Ram, kunnen zorgwekkende energie geven. Dit kunnen ernstige natuurrampen, besmettelijke ziektes die ernstige vormen aannemen of rampen zijn die met kernenergie te maken hebben. Dit zijn voorbeelden, maar het is niet te voorspellen op welk gebied de grootste risico’s liggen. Rahu is chaotisch en kan soms bij vlagen opspelen. Mars is vurig en geïrriteerd en dit zorgt voor deze wisselvallige situaties. Let wel, dat het niet altijd negatief hoeft te zijn. Er is bij deze combinatie een tegenstrijdig karakter. Het kwade en goede zullen dan ook strijden en laten we hopen dat het goede het overwint. Of het jou als persoon zal raken, is afhankelijk van je sterrenbeeld en andere aspecten zoals waar je woont, opvoeding, kansen die je in het leven gehad hebt en andere factoren die jou als mens gevormd hebben of nog vormen. We zullen de komende weken berichten wat je kunt doen negatieve invloeden zo klein mogelijk te houden en het positieve van Rahu te gebruiken. Deze week zal de invloed van Rahu en Mars meer liggen op het wereldtoneel en mensen in oorlogsgebieden of plekken waar er kans op ernstige natuurrampen is. Dus minder problemen voor de individuele mens. Dat betekent niet dat we helemaal niets gaan voelen, omdat oorlogen en andere dramatische gebeurtenissen ons indirect kunnen raken.

Het zal voor de Boogschutter een week zijn om suikerrijke voedingsmiddelen, alcohol, roken en drugs af te gaan zweren. Je hoeft dat niet in één week te doen, maar het is aan te raden deze waarschuwing serieus te nemen en zo mogelijk plannen te maken om er mee te stoppen of minimaal te minderen. Het is voor de sterke Boogschutter deze week wel belangrijk om je wervelkolom, zenuwbanen, onderrug en billen onder controle en in de gaten te houden. Er lijkt een samenhang tussen die gebieden te zijn. Let op jouw houding bij zittend werk en overdrijf niet met sport. Aangezien je een drukke week, met emotionele zaken, voor de kiezen krijgt, is het aan te raden voldoende te eten. Het is verstandig dat je junkfood achterwege laat, omdat deze een korte energiestoot geeft, maar daarna krijg je al snel honger. De kans is groot dat je dan naar zoete dingen grijpt en dat is niet verstandig. Er wordt ook aangeraden om je slaappatroon aan te passen en voldoende rust te nemen, zodat jij je op kunt laden.

Overzicht voor alle tekens
We gaan een periode in van retrograde planeten, die flink wat invloed hebben op het leven dat wij leiden. Het verleden, heden en de toekomst kunnen wel eens sterk met elkaar verbonden zijn en dan ook flink wat kracht hebben om ons na te laten denken. Het wordt een periode, waarin we in staat zijn om na te denken over ons handelen en de dingen die we verkeerd of juist goed hebben gedaan. Pluto
zal tot 8 oktober retrograde bewegen en haalt het verleden terug. Deze is wel gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben om normatief voor anderen te zijn, maar zichzelf daarin te vergeten. Er wordt aangeraden heel goed naar je eigen gedrag te kijken en niet teveel bezig te zijn met anderen de les te lezen. Verbeter de wereld, maar begin bij jezelf. Respect en waardering zijn deze week verstandig, waarbij we elkaar niet moeten overtuigen van ons gelijk. Net als vorige week zullen groepen mensen tegenover elkaar staan en zal de maatschappij druk ervaren. Zoals we eerder aangaven is het belangrijk je afzijdig te houden en bij negativiteit weg te blijven. Donkere energieën teisteren de wereld en ons land zal daar niet bij weg kunnen blijven. Zoals we zeiden, zorgt de invloed van Rahu dat vuurhaarden overal op de wereld voor onrust zorgen. De wereldorde kan weleens met veranderingen te maken krijgen. Of deze nu al gebeuren, is absoluut niet te zeggen, maar we gaan naar een tijd toe, waarin er ons heel wat te wachten staat.

Neptunus beweegt tot begin december retrograde, waardoor we te maken krijgen met dromen met een voorspellende waarde, intuïtieve gevoelens en verhoging van het contact met de hogere wereld. Dit laatste kan deze week bijzonder zijn, omdat mensen die er gevoelig voor zijn, krachtige boodschappen doorkrijgen. Mediums en andere spiritueel begaafde mensen kunnen veel informatie geven. Hierdoor raden we zeker aan deze week contact te zoeken met onze consulenten en hen een voorspelling te laten doen op grond van boodschappen die zij doorkrijgen. Deze kunnen een sterk gehalte van het verleden bevatten. Deze kan je in toekomst gebruiken om je leven een verandering te laten ondergaan, maar ook om problemen op te lossen. Mars zal t/m dinsdag in de Ram verblijven en dit geeft erg veel passie aan mensen, waardoor de 1ste dagen van de week gunstig zijn voor avontuur, passie en erotiek. We kunnen hierbij ook de energie van Venus in de Tweeling ervaren en ook deze energie is gericht op avontuur en romantiek. Let dus op dat Rahu voor verleidingen en uitdagingen kan zorgen, die voor zowel singles als gebonden mensen gunstig of minder gunstig uit kunnen pakken. Houd dit goed in de gaten. Omdat ook Saturnus tot eind oktober retrograde in de Waterman beweegt, zal er tegenstrijdige energie zijn en dit kan wisselvalligheid en dus ook chaos brengen.

Veel mensen kunnen deze eerste periode van de maand geregeld in de war raken. Vanaf woensdag zal er meer rust bij de individuele mens komen en kunnen we in de maatschappij een betrekkelijk relaxte energie ervaren. Er wordt aangeraden je meer te richten op liefde, vriendschap en sociale contacten, maar minder op erotiek. Er is weinig stress in ons directe leven en we kunnen dan zeker belangrijke beslissingen nemen en activiteiten plannen om het leven een positieve wending te geven. Mars reist vanaf woensdag door de Stier om Uranus gezelschap te houden. Mars blijft daar tot de laatste week van augustus. Over het algemeen zal deze combinatie gunstig zijn en zal Mars minder invloed van Rahu ondervinden. Zowel materieel, financieel als educatief kunnen we veel mogelijkheden zien om te ontwikkelen. Let wel enigszins op de seksualiteit die Mars los kan maken, waardoor contacten met collega’s, klanten en leidinggevenden verward kunnen worden met erotische emoties. Gelukkig zal de Zon in de Kreeft zorgen dat we grenzen stellen en zullen de meesten geen dingen doen, waar ze later spijt van hebben. Mercurius is vooral op communicatief gebied actief, waardoor veel mensen zich prima verwoorden en er daardoor een gunstige energie is voor mensen die op school zitten, moeten studeren of op zakelijk gebied belangrijke besluiten moeten nemen. Vanaf woensdag zal Mercurius de Zon in Kreeft gezelschap houden. Dit brengt onder mensen sympathie en laten we hopen dat we ons hier bewust van zijn. De wereldorde staat onder druk en laten we onze eigen maatschappij niet stuk maken door hieraan mee te gaan doen, hoe goed dit ook te begrijpen is. Het wordt een wisselvallige week, waarbij goed en kwaad elkaar afwisselen, maar blijven we positief, dan overwint het goede.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)