Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Je heersende planeet Jupiter heeft veel kracht en zal je bijstaan, maar Mercurius kan jou nog veel meer energie brengen. Door dwingende retrograde energie van de planeet kunnen belangrijke veranderingen ontstaan. Deze pakken eigenlijk niet eens zo verkeerd uit, maar je zult wel je passionele karakter onder controle moeten houden. Heb je plannen in je relatie, dan wordt dit aangeraden, omdat deze over het algemeen goed verlopen. Zondag doe je er goed aan niet teveel plannen te maken. Je bent dan minder fit of gezond. Maandag en dinsdag weet je wat je moet doen en kun jij je partner enthousiasmeren bij dingen die jij wilt doen. Er kunnen nuttige beslissingen gemaakt worden, die de toekomst kleuren. Het wordt voor singles een bijzondere week als gevolg van de kracht van Mercurius in de Weegschaal en Saturnus. Je bent aan de ene kant krachtig en enthousiast, maar aan de andere kun je moeite hebben om je staande te houden. Het verleden kan jou parten spelen en je zult hier de steun van Mercurius bij kunnen gebruiken. Deze energie zorgt dat je helder krijgt wat je in het verleden fout hebt gedaan en wat je moet veranderen om anders in een relatie te staan. Je kunt beslissingen nemen, die transformatie brengen. Omdat Venus je spirituele kant versterkt, zal je op zoek zijn naar een persoon waar je een zielsverbinding mee aan kunt gaan. Dit zal niet makkelijk zijn, waardoor je met teleurstelling te maken kunt krijgen. Woensdag en donderdag zijn er negatieve energieën, waardoor er mensen zijn, die jou flink storen. Gebonden mensen dienen hierbij vooral hun emoties onder controle te houden. Vrijdag en zaterdag zijn prima dagen, waarbij de Maan je spiritueel kan reinigen en je emoties versterkt worden. Singles kunnen op woensdag en donderdag beter niet op zoek gaan naar een nieuwe relatie. Vrijdag en zaterdag zijn door de energie van de Maan misschien wel de beste dagen voor de liefde. Je bent zeer actief en wilt er op uittrekken om nieuwe mensen te ontmoeten. Je bent passioneel, maar let op je kunt mensen aantrekken, maar ook afstoten door je intense uitstraling.

Carrière en financiën
Je hebt deze week veel fantasieën waardoor je met zeer goede voorstellen kunt komen. Vooral energie van de retrograde bewegende Mercurius kan er verder voor zorgen dat je veel met het verleden bezig kunt zijn. Je kunt daardoor conflicten, fouten of andere problemen uit het verleden beter oplossen. Let wel op dat je soms erg bazig overkomt. Daardoor kunnen bepaalde mensen het moeilijk vinden hierin mee te gaan. Ze kunnen afwijzend reageren, omdat ze gevoelens van jaloersheid of ergernis ervaren. Je kunt je hierdoor geïsoleerd voelen en dan kan jij onzekerheid ervaren. Je krijgt dan wel eens een gevoel dat je het op wilt geven als iets wat je graag wilt niet lukt. Dit is niet verstandig. Je kunt beter even rustig aan doen, maar ga vooral niet opgeven. Je kunt zaken uit het verleden terughalen. Wanneer je dit op de goede manier doet, kun je leren van de fouten die je vroeger gemaakt hebt. Doe je dit niet goed, dan kan je wel eens dezelfde fouten gaan maken. Tracht hier op te letten en breng vooral orde aan in de dingen die je doet. Je maakt het dan voor jezelf een stuk makkelijker.

Mentale en fysieke gesteldheid
Als gevolg van de energie van Uranus, de Zon en de retrograde Mercurius kan er een wisselvallige energie op je afkomen. Hierbij kan je emotioneel nog wel eens in staat zijn om conflicten op te willen zoeken. Je scherpe tong zal hierdoor niet altijd even genuanceerd zijn en mensen kunnen zich hier wel eens aan storen. Aan de ene kant zit je vol met fantasieën en spannende ideeën, maar aan de andere kant kunnen er frustratie en onzekerheid zijn. Omdat de emoties wisselend naar buiten komen, kunnen mensen je niet altijd begrijpen, waardoor ze achteruit gaan of zelf heftig reageren als jij dingen zegt, die je beter niet kunt zeggen. Aangezien jij dit niet altijd van jezelf doorhebt, kun je erg onzeker zijn door dingen die er gebeuren. Je doet er goed aan jezelf te controleren en na te denken over de dingen die je doet en zegt. Het bespaart veel spanning en zal je mentaal minder kwetsbaar maken. In principe zal je gaandeweg de week, als je daar open voor staat, energie van Mars ervaren, welke voor dynamiek kan zorgen. Daardoor zal je meer in je kracht komen te staan en onvermoeibaar zijn. Je doet er wel erg verstandig aan de energie in de juiste banen te leiden, omdat je anderen anders overweldigd. Beter kun je vaker sporten om energie er uit te gooien. Let op dat je voldoende fruit en groente eet. Je hebt de neiging teveel koolhydraten te eten, maar daar kun je bij overmatig gebruik juist erg moe van worden.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius gaat retrograde in de Weegschaal bewegen. De energie laat ons nadenken over het verleden en zal ertoe dwingen te evalueren wat we anders kunnen doen. Het is ook een erg goede energie om te communiceren met diverse relaties die we hebben. De retrograde Mercurius brengt een cyclus teweeg om ons bewust te worden van vooroordelen die we onbewust meedragen. Dit kan ertoe leiden dat er toch het een en ander kan veranderen in contact met mensen, waar we goed of misschien minder mee omgaan. We gaan het Weegschaal seizoen in met de retrograde Mercurius en passionele Mars, die hier doorheen bewegen. Deze zullen ons beiden tot beter bewustzijn brengen van onszelf, maar ook van de behoeften en verlangens van anderen. Er ligt een sterke nadruk op intellect, ratio en communicatie en er zal een week aankomen van harmonie en vele mooie contacten. De retrograde beweging kan ervoor zorgen dat we sterke beslissingen nemen om het verleden los te laten. We kunnen bepaalde trauma’s, stress en andere ongemakken achter ons laten. Mercurius zal de cyclus van zondag op maandag starten en dit samen doen met de Maan, die deze periode door de Tweeling reist. Beiden kunnen zorgen voor sterke communicatieve energie. Het wordt een periode van ideeën en plannen die we kunnen maken. We moeten opletten dat we niet overdrijven en dan dingen gaan doen, die helemaal niet mogelijk zijn. Het kan gebeuren dat er mensen om je heen zijn die over grenzen gaan. We dienen t/m dinsdag op te passen met sluimerende problemen, die moeilijk op te lossen zijn. Wees voorzichtig in woorden en daden, dan zal het allemaal meevallen. Woensdag is zeer spannend als de romantische Venus met de fantasievolle Neptunus in contact komt. Dit kan spirituele, maar dromerige energie brengen. Dit kan spannend zijn, omdat we dan romantische energieën kunnen ervaren en veel fantasiebeelden hebben.

In liefdesrelaties kunnen we dingen doen, die we misschien normaal niet snel zouden doen, waardoor er buiten de comfortzone gestapt kan worden. Singles kunnen ook flink wat spanning opzoeken en ook zij zullen dingen doen, die zij niet dagelijks doen. Omdat de energieke Zon in harmonie is met de zeer nuchtere Saturnus kan er echter een energie zijn, die juist het rationele losmaakt. We kunnen zweven tussen fantasie en spanning van Venus en Neptunus en de geaardheid van de Zon en Saturnus. Vooral standvastige mensen kunnen de speelse en spannende kant kiezen of juist de nuchtere kant. Niet een ieder kan hier evengoed mee omgaan. Vooral onzekere mensen of mensen die negatief in het leven staan, kunnen in de war raken en dingen doen, die voor problemen zorgen. Donderdag zullen we het grootste deel van de dag met kleine uitdagingen te maken krijgen. Beter zijn we nu afwachtend en niet te serieus bij dingen die gebeuren. Houd vooral je emoties onder controle als er iets gebeurt wat je niet prettig vindt. Vrijdag kunnen we energie ervaren van de vijf buitenplaneten die retrograde bewegen. Dit geeft dan ook een sterke energie naar het verleden, waardoor we het weekend dingen doen en voelen die we vroeger ook gedaan of gevoeld hebben. Deze gedachten zullen overuren maken, maar kunnen vruchtvol zijn, waardoor het een periode van herstel en onderhoud wordt, bij dingen die we nu wel goed doen. Mensen zullen vooral bezig zijn met de vraag waarom iets gebeurt en hoe je ervoor kunt zorgen dat alles vlot verloopt. Het is een prima periode om nieuwe vaardigheden of kennis op te doen. Merk je aan jezelf dat je (soms) niet verantwoord leeft, dan is het belangrijk stabiel en geduldig te zijn en te zorgen dat je het leven waardeert zoals het komt en mensen accepteert zoals ze zijn. Het wordt geen makkelijke week, door alle intense energieën, maar met een beetje geduld en het intomen van emoties kunnen we over het algemeen wel de juiste dingen doen en alsnog veel geluk ervaren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)