Maandhoroscoop Kreeft

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Kreeft

Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - Augustus 2019

 

Overzicht voor de Kreeft
Je zult de 1ste dagen op moeten letten, omdat de Nieuwe Maan emoties wel eens onder druk kan zetten. Je kunt het gevoel hebben dat het leven niet de moeite waard is en voelt je wat ongelukkig. Bedenk dat je hier heus wel iets aan kunt doen. Trek meer met geliefden op en durf je gevoelens te uiten. Er zijn altijd wel mensen die hiernaar zullen luisteren. Ben je gebonden, dan is je partner de aangewezen persoon om erover te praten. Ben je single, dan zal je misschien meer moeite moeten doen om weer wat gelukkiger te worden. Overigens kun je veel geluk ervaren als je wat orde in je leven brengt door je huis op te knappen of te zorgen voor regelmaat in je leven. Mercurius gaat vooruit in jouw teken en dit zal na de 3de voor positieve energie zorgen. Je bent emotioneel, maar wel op een zuivere wijze. Je bent begaan met mensen in je omgeving of mensen die je in het dagelijks leven tegenkomt. Daarbij is de energie op intellectueel gebied erg sterk, waardoor jij je prima kunt verwoorden. Er is weinig kans op misverstanden en je zit over het algemeen lekker in je vel. De 6de t/m de 8ste zijn geschikt om jezelf flink te verwennen als gevolg van een driehoek tussen Venus en Jupiter. Besteed tijd aan hobby’s en liefdevolle activiteiten. Ook is het een prima tijd om je fysiek op te laden met meer lichamelijke rust en verwennerijen. Een gezond lichaam zorgt voor een gezonde geest. Deze dagen kunnen er ook veel mooie momenten zijn, waarbij je positieve verrassingen kunt krijgen. In je werk ligt alles op schema en zijn er veel goede mogelijkheden. De 12de t/m de 14de ben je een wereldverbeteraar en zoek je naar mogelijkheden om dingen op een heel andere wijze in te vullen. Ook kun je je veel momenten hebben dat het geluk je toelacht. De Volle Maan van de 15de geeft de neiging buiten je comfortzone te treden en dingen te doen, die je normaal niet snel doet. Met name je creatieve en artistieke talenten kunnen naar buiten komen. Dit kan voor elke Kreeft anders zijn. Je krijgt in ieder geval veel aandacht. De 17de t/m de 20ste is een periode om problemen op te lossen. Heb je die laat ze dan zeker niet liggen en niet uitgroeien tot iets groots. Zakelijk gezien zal Venus, in de Maagd, vanaf de 21ste zorgen voor krachtige energie om meer orde in je leven te brengen. Het is geen tijd van risico, maar meer van routinematige zaken. Je kunt gerust investeren of met nieuwe dingen starten, maar doe dit alleen op grond van ratio, duidelijkheid en intuïtie. Het is een gelukkige tijd, die de verdere maand voor mooie momenten zorgt. Het is overigens een goede tijd voor omgang met kinderen, ouderen en mensen die je niet vaak ziet.

Liefde en relaties
Je bent deze maand erg spiritueel en je merkt dat juist de energie van de hogere wereld er voor je is. Dit komt omdat je merkt dat alles gaat zoals je wilt en alsof er een onzichtbare hand is die jou leidt. Je vindt iets pas echt waardevol als handelingen en uitspraken uit iemand zijn hart komt. Je hebt het gevoel dat mensen dit geregeld niet nastreven en dit maakt je nog wel eens verdrietig. Tracht dit gevoel te vermijden en je eigen spiritualiteit te gebruiken om anderen positief te beïnvloeden. Heb je een relatie, dan ontdek je de diepere lagen van de liefde. Het gaat niet om erotiek of status. Het gaat er ook niet om hoe jullie elkaars slechte kanten benadrukken. Het gaat er om dat jullie elkaar begrijpen, elkaar aanvullen en veiligheid kunnen bieden om samen door het leven te gaan. Kortom, richt je niet op de gedachte dat mensen de ware liefde kwijt zijn, maar richt je op je eigen leven en de positieve kant van de relatie. Er wordt aangeraden om elkaar te waarderen en de liefde op een hoger niveau te ervaren. Je zult merken dat het een fantastische maand kan worden, waarbij jullie elkaar aanvullen en anderen zien hoe jullie van elkaar houden. Ook singles zijn bezig met diepere gevoelens en emoties. Wellicht is het een goede tijd om na te denken over eerdere relaties, waarbij je nadenkt wat jij zelf niet goed gedaan hebt. Je kunt hier zeker van leren en meer met jezelf in contact komen. Je zult merken dat augustus een maand is waarin je datgene waardeert waar het omgaat. Liefde voor jezelf en anderen. Het zal een goede maand voor singles zijn om nieuwe ontmoetingen te hebben. Het zal misschien wel meer een tijd zijn voor vriendschappen, maar er zal in ieder geval veel diepte in zijn. Of deze tot liefde leiden of iets anders, is niet eens zo belangrijk voor je, maar er zullen waardevolle contacten zijn. Ondanks het gevoel dat het niet om erotiek draait, zal een goede band met een partner of, als je single bent, met iemand waar je een goede band mee hebt, spannend zijn. In het algemeen zal het een maand zijn waarin je aantrekkelijk bent en een magnetische uitstraling hebt en voor erotiek is dit gunstig.

Carrière en zakelijkheden
Planetaire energie zal met name gericht zijn op persoonlijke ambities en ontwikkeling. Je kunt goed beslissen over jouw manier van handelen en zal zelfstandig zijn in het werk dat je doet. Je hebt geen hulp van anderen nodig, maar zal altijd wel openstaan voor de mening van collega’s. Hierdoor ben je zeker niet eenkennig en werken mensen graag samen. Het zal een prima maand zijn om te publiceren, te studeren of voor mensen die zich willen ontplooien. Heb je een eigen bedrijf dan moet je goed in de gaten houden dat je op een verstandige manier met financiën omgaat. Wil je investeren, doe dit alleen als je uitgebreid onderzoek hebt gedaan of advies ingewonnen hebt. Alle Kreeften moeten oppassen bij het ondertekenen van contracten of andere belangrijke stukken. Lees vooral de kleine lettertjes en laat je niet overhalen door goedkope verkooppraatjes. Niet alles is zo mooi als voorgesteld wordt. Het zal een maand worden, waarin je constant moet analyseren wat de inkoopsprijs is en welke winst mogelijk is. Wat betreft financiën kan je een zakelijke of liefdespartner hebben, die wellicht het een en ander kan investeren, waardoor er meer mogelijkheden komen. Het is een prima maand om te schrijven. Je krijgt veel hogere inspiratie en kunt zowel qua inhoud als diepere betekenis mensen inspireren. Je bent niet alleen filosofisch, maar zal sociaal en politiek prima weten wat er speelt. Wees niet bang om je mening te geven, zelfs niet als deze indruist tegen datgene wat mensen om je heen verkondigen. Ben je leidinggevende dan zal je ondersteuning krijgen om je werk en de weg die je ingeslagen hebt voort te zetten. Je hebt veel vertrouwen en kan jezelf prima ontplooien. Mensen die een nieuwe baan zoeken, dienen niet te gehaast te zijn. Kijk rustig om je heen en neem een baan aan, waarvan je zeker weet dat deze op jouw niveau is en waar je kunt ontwikkelen. Ben je echter wat jonger, dan is het verstandig om iets te nemen, wat misschien niet van jouw niveau is, maar waar je ervaring op kunt doen.

Mentale en fysieke gezondheid
Augustus is een maand om op zoek te zijn naar de hogere en spirituele waarde van het leven. Aan de andere kant kun je soms teveel neigen naar seksuele verlangens en fantaseren over allerlei liefdevolle en spannende activiteiten. Blijf deze maand zoveel mogelijk weg van conflicten of andere problemen. Je kunt anders emotioneel in de war raken. De planetaire energie zal je namelijk nog wel eens gevoelig maken, waardoor spanningen al snel leiden tot mentale ongezondheid en daaruit fysieke ongemakken. Ook spanning wat betreft je carrière kun je beter zo snel mogelijk aanpakken of even vermijden. De nadruk ligt op het maken van plezier en het aangaan van diepgaande en warme relaties met vrienden, familie en een partner. Het is een feestelijke maand en er wordt aangeraden om feesten en gezellige activiteiten op te zoeken. Dit zal jou goeddoen. Ook het contact met je kinderen en eigen ouders zal fijn zijn, omdat je warmte zoekt en daardoor automatisch in staat bent de sfeer er in te brengen. Lukt het emoties in evenwicht te houden, dan zal je zowel mentaal als fysiek gezond zijn. Je kunt fysiek wat lui zijn, omdat je liever op zoek bent naar sociale contacten en minder tijd wilt maken om te bewegen. Toch wordt aangeraden wel geregeld te sporten, zodat je je lichaam even lekker aan het werk zet.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Augustus is een dynamische maand met krachtige energieën. Dit lijkt onder andere te komen door de Zon in de Leeuw, die veel goeds met zich meebrengt. We moeten in de gaten houden dat er veel kracht vanuit Jupiter, in de Boogschutter, komt. Niet iedereen zal van deze energie gecharmeerd zijn. Er zijn nu eenmaal mensen die liever relaxt in het leven staan en onrustig worden door de sterke kracht die er heerst. Zij zullen behoudend en soms heel star in het leven staan. Ze kunnen moeilijk accepteren dat er mensen zijn, die uit andere culturen komen of op een geheel andere wijze in het leven staan. Mensen kunnen een sterk verlangen hebben naar vrijheid, maar moeten dan wel zorgen dat ze open staan voor personen met andere denkbeelden. Er zijn mensen die zich willen ontwikkelen en dan recht tegenover conservatieve mensen komen te staan. Dit kan erg veel conflicten en andere problemen geven. Venus kan positieve energie leveren, waardoor de meesten in staat zijn op een gezellige wijze met elkaar om te gaan. Er is empathie en sympathie, maar een enkeling verstoort dit door deviant gedrag. Pas dus op.

Emotioneel gezien, zullen mensen actief zijn en is er een sterk verlangen naar romantiek. Venus en de Leeuw zorgen dat veel mensen te ondernemend zijn. Er zijn mensen die dan dominant kunnen worden, terwijl anderen juist te bescheiden zijn. In beide gevallen doe je er goed aan dit te onderdrukken. Het zal niet leuk zijn om overheerst te worden, maar ook niet om zelf te overheersen. De verbinding tussen Venus en Jupiter zal echter al snel in de maand voor evenwicht zorgen. Venus biedt liefde en Jupiter zorgt voor overdaad, maar aan de andere juist voor tempering van emoties. Mensen die merken dat ze te explosief en intens in de relatie reageren, moeten zorgen dat ze hun temperament onderdrukken. Merk je dat je partner jou onderdrukt, dan wordt aangeraden hier duidelijke stappen in te ondernemen. In beide gevallen is het belangrijk evenwicht te vinden. Het is een prima maand om te reizen, maar houd in de gaten dat er vuurhaarden in de wereld zijn. Het is dan ook minder verstandig om er alleen op uit te trekken of naar onherbergzame gebieden te gaan. Mars laat zijn invloed gelden, waardoor singles geregeld intense emoties ervaren. Zij willen passie en hebben een sterke drang om hun leven met iemand te delen. Het is een periode van beminnen, maar ook om bemind te worden. Heb je een relatie, dan moet je wel opletten dat je niet te verstikkend bent. Die neiging kunnen sommigen hebben. Het is prettig om passioneel te zijn, maar niet als je dit teveel doet. Dat geeft alleen maar problemen en het is niet eerlijk naar een partner. Is je partner te intens, dan wordt aangeraden dit wel te bespreken. Overigens biedt Saturnus positieve energie, waardoor de meesten in staat zijn relaxt met elkaar te zijn.

Augustus zal ook een maand zijn, waarin je plannen voor de komende tijd kunt maken. Dit kan gaan om verdieping van een relatie, promotie, opzetten van een bedrijf of andere ontwikkelingen om er beter voor te staan. Er zijn echter mensen die de kosmische energie gebruiken om juist achteruit te gaan en lui te worden. Merk je dit aan jezelf geef hier niet aan toe en zorg dat je geïnspireerd blijft en actie onderneemt. Is dit lastig, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om je eerst op te laden door een vakantie te nemen. Mercurius kan veel energie geven om met elkaar te communiceren. Mensen hebben minder neiging om elkaar te overtuigen. Dit geldt zowel voor je privéleven, de liefde als in je zakelijke leven. Welke meningen en ideeën mensen ook hebben, de meesten zullen in staat zijn respect te hebben. Kom je mensen tegen die dit niet hebben, dan wordt aangeraden deze mensen te mijden. De energie kan ervoor zorgen dat je in je werk prima kunt functioneren en er een krachtige versterking van intellectuele en inzichtelijke eigenschappen is. De meeste tekens zullen dan ook creatief zijn en op een originele wijze bezig zijn om zich te ontplooien. Je moet wel opletten dat je niet te snel gaat en moet er rekening mee houden dat je in augustus prima met van alles kunt starten, maar dat je wel zorgt voor lange termijnplannen. Daarnaast moet je rekening houden dat niet alles waar je mee bezig bent werkelijk gaat lukken. Wees dan niet teleurgesteld, maar bedenk dat er vanzelf weer kansen komen.