Maandhoroscoop Kreeft

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 21

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag vrolijk en op zoek naar leuke activiteiten. Het liefst wil je deze samen met je partner doen, maar hebt soms de behoefte dit alleen te doen. Let op dat je soms de neiging hebt voor anderen te zorgen en jezelf te vergeten. Er zijn aanwijzingen dat je depressieve gevoelens kunt krijgen, waarbij je niet zo goed weet waar die vandaan komen. Maandag en dinsdag moet je opletten dat er op je werk negatieve zaken kunnen zijn. Daardoor kan je privé wat minder goed in je vel zitten. Het beste kun je tijd voor vertrouwde mensen en je partner vrijhouden, dan zal je hier over het algemeen wel doorheen komen. Woensdag en donderdag zijn moeilijke dagen en zal je zowel verbaal als mentaal negatieve energie ervaren. Beter kun je geen belangrijke gesprekken voeren of bepaalde dingen doen, omdat er misverstanden kunnen zijn. Vrijdag zijn er aanwijzingen voor een conflict tussen mensen in je directe omgeving. Tracht neutraal te blijven. Lukt het zaterdag evenwicht te vinden tussen verstand en gevoel, dan zal het een fijne dag worden, waarin er veel liefde kan zijn.

Singles
Zondag is er bijzondere energie, waardoor er verschillende mogelijkheden zijn. Je weet niet altijd even goed wat je moet doen, maar over het algemeen maak je de juiste keuzes en is er ruimte voor avontuur. Het is een goede periode voor een leuk reisje. Let op dat maandag en dinsdag vrienden of familie jouw woorden of daden op een verkeerde manier uitleggen. Daardoor zijn er misverstanden mogelijk. Neem de tijd om uit te leggen wat je bedoelt, dan zal je er mee om kunnen gaan. Woensdag en donderdag doe je er goed aan niet te star te zijn en te genieten van dat wat er op je pad komt. Het is belangrijk om orde te brengen en duidelijke plannen te maken. Let vrijdag op storende energie, waardoor conflicten mogelijk zijn. Ook zaterdag kan soms lastig zijn. Daarom zal je beiden dagen niet altijd evenveel zin hebben om er op uit te trekken en heb je meer behoefte aan huiselijke activiteiten. Het is dan ook een betere tijd om vrienden en familie uit te nodigen en niet echt om te gaan stappen of te daten.

Mentale en fysieke gesteldheid
Van zondagochtend tot dinsdagochtend reist de Maan door de Boogschutter. Dit is op zich een prima energie voor mensen om zich lekker te voelen. Mensen willen er op uittrekken en zijn nieuwsgierig naar het leven. Normaal gesproken zijn mensen fysiek gezien in orde. Mensen die last van reuma of zwakke gewrichten hebben, kunnen hier extra last van hebben. Let dan op met intense sportactiviteiten en zware werkzaamheden. In het algemeen moeten mensen opletten voor lange of zware inspanningen, waar ledematen bij betrokken zijn. Qua voedsel doe je er goed aan om vet te mijden en het liefst lichte maaltijden te gebruiken. Het kan geen kwaad om dierlijke vetten even te mijden. Vanaf circa 10.00 uur op dinsdagochtend zal de Maan naar de Steenbok reizen en daar tot donderdagavond blijven. Dit geeft positieve energie, waardoor alles over het algemeen prima verloopt. Let wel op dat jijzelf niet negatief wordt. Je kunt de neiging hebben om te klagen over mensen die dingen op een ander wijze doen. Dit kan spanning geven, die vooral op de maag, lever en nieren werkt. Ook de rug kan kwetsbaarder zijn.

Let ook nu op wat je eet, maar zorg voor voldoende dierlijke of plantaardige eiwitten. Koolhydraten kun je het best zo min mogelijk gebruiken, omdat je last van je spijsvertering kunt hebben. In dit geval kun je beter extra vezels gebruiken. De Maan zal donderdagavond rond 20.00 uur naar de Waterman gaan en daar tot zondag blijven. Er is fijne energie, die ervoor zorgt dat mensen zelfstandig zijn, maar er zijn ook stressmomenten mogelijk. Merk je dit aan jezelf zorg dan voor extra ontspanning, zodat je even na kunt denken over hoe je de stress kunt minderen. Kreeften zijn van nature zeer empathisch en sympathiek. Ze vinden het vreselijk om anderen te zien lijden en doen er van alles aan om mensen te helpen. Ze vinden het belangrijk zich ergens thuis te voelen. Dit kan thuis zijn, maar ook bij familie of vrienden. In de relatie zijn ze loyaal, maar ook onzeker. De Kreeft wordt door de Maan beheerst en kan hierdoor emotioneel, humeurig en timide zijn. Deze week moet je ervoor oppassen dat vooral je spijsverteringskanaal en lever kwetsbaar zijn. Let dus op openbare plekken die onhygiënisch zijn en zorg ook dat je je keuken, toilet en douche extra veel aandacht geeft. Zo zorg je ervoor dat je minder kans hebt om infecties op te lopen. Extra multivitaminen zijn zeker aan te raden.

Carrière en financiën
Je was misschien de afgelopen week in een relatief relaxte en vrolijke gemoedstoestand, maar dat gaat nu veranderen. Je wordt serieuzer en zal meer naar mensen toetrekken als het om zakelijke aspecten gaat. Het is een week om nieuwe dingen te ontdekken, geheimen te ontrafelen, omdat het verleden in je leven terugkomt. Er wordt aangeraden geregeld te bekijken of je iets van vroeger nu wel kunt gaan doen. De kans dat je hier veel goeds uit kunt verkrijgen, is groot. Zondag en maandag bereik je veel en kun je achterstallige taken en kleinere klussen afronden. Het is een prima periode voor grote zakelijke aankopen, maar ook voor privéaankopen, waar je al een tijd mee rondloopt. Mensen die een nieuwe baan ambiëren, kunnen hier grote kansen op maken. Dinsdag en woensdag ben je zeer sympathiek en tegelijk zeer zakelijk ingesteld. Daardoor kun je veel bereiken. Wees voorzichtig, omdat er storende energie kan zijn, waardoor er het een en ander minder goed verloopt. Donderdag t/m zaterdag is er een donkere energie, waar je voorzichtig mee om moet gaan. Neem even geen belangrijke beslissingen en koop geen apparatuur. Moet je toch grotere aankopen doen, doe deze dan gelijk op donderdagavond of nog beter eerder deze week. Verder is het zakelijk gezien een prima periode om je te ontwikkelen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige emoties en gedragingen)
De Zon reist door de Stier en wordt vergezeld door Venus, die daar t/m de 1ste week van juni blijft. Er is hierdoor veel nuchterheid in de liefde en bij zakelijke aspecten in het leven van mensen. Er zijn veel verlangens en sommigen willen teveel, waardoor er stress kan ontstaan. Dit is omdat Mars tot begin juli door de emotionele Kreeft reist. Ook deze energie heeft een wisselvallige en passionele invloed op mensen. Je doet er goed aan rust te bewaren en vooral niet te impulsief te handelen, zowel qua liefde, vriendschappen, familie als op zakelijk gebied. Gelukkig is er respect door de betrouwbare Stier en liefdevolle Kreeft. De Maan beweegt zondag t/m dinsdagochtend in de Boogschutter. Dit biedt goede energie voor diepzinnige gesprekken over leven en dood, de spirituele wereld en allerlei andere diepe onderwerpen. Ook is het een prima tijd om de natuur in te gaan en van rust te genieten en de diepere energieën in je op te nemen, die zich in de natuur afspelen.

Dinsdagochtend reist de Maan naar de Steenbok en dit biedt energie om op zakelijk gebied te presteren. Mensen zijn positiever en hebben de neiging om discipline op te brengen. Daardoor volgen mensen makkelijker bevelen op en zijn ze wat volgzamer. Er zijn ook mensen die materialistisch ingesteld zijn. Doelen kunnen bereikt worden en er is minder stress, omdat mensen met kritiek om kunnen gaan. Mensen die dit niet ambiëren kunnen wel meer klagen en aangeven dat er oppervlakkigheid is. De Zon zal deze dag op één lijn met Mercurius in de Tweeling staan. Mensen kunnen hierdoor sneller handelen en het is dan ook aan te raden dat doelen voor de korte termijn te plannen. Deze energie is namelijk de komende weken erg sterk, dus beter hier gebruik van maken. Mensen kunnen nieuwsgierig zijn, waardoor er zeer avontuurlijke en spannende momenten in je leven mogelijk zijn. Er is ruimte voor communicatie, zodat mensen eerder geneigd zijn om gevoelens te uiten en problemen te bespreken. Woensdagochtend zal Mars in de Kreeft een sextiel vormen met de excentrieke Uranus in de Stier. Mensen kunnen anders zijn, dan je gewend bent, maar dat geldt ook voor jouzelf. Dit kan ergernis opwekken, maar kan ook erg spannend en leuk zijn. Donderdagavond komt de Maan in de Waterman terecht en zal daar tot zondagochtend blijven. Er is een sociale energie, waardoor je er goed aandoet afspraken te maken of evenementen te bezoeken om mensen te ontmoeten. Let op, er kunnen gevoelens van eenzaamheid zijn. Je kunt dan misschien wel teveel nadruk leggen op het ontmoeten van mensen en dan dwingerig worden. Dit kan vooral als er afwijzing is. Mensen hebben dan de neiging om op sociaal gebied koud en afstandelijk te worden.